Hoş Geldiniz! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hoş Geldiniz! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması"

Transkript

1 Hoş Geldiniz! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması Eğitime başlamak için bir sonraki sayfaya ilerleyin.

2 Irgat Nedir? Irgat; KüreselNet mühendisleri ve tasarımcıları tarafından, mali müşavirlerin işlerini kolaylaştırması ve mükellef yönetimi için geliştirilmiş, İnternet sitesi ile eş zamanlı çalışan bir masaüstü yazılım programıdır.

3 Irgat Nedir? Web Paneli ve Masaüstü Uygulaması Web Panel Masaüstü Uygulama Yazılımı, web panelinde kullanmak için KüreselNet tarafından verilecek olan linkten SM/SMMM paneline ulaşabilirsiniz. Anlaşmış olduğunuz mükelleflere, verilerine ulaşabilmeleri için portalinizden girebilecekleri "mükellef paneli" bilgilerini vermeniz yeterli olacaktır. Ürünü masaüstünde kullanmak için irgat.com.tr adresinde yer alan indirme linkini kullanabilirsiniz.

4 MikBüro Ön Hazırlıklar Mikro Yazılım Muhasebe Bürosu Otomasyonu olan Mikbüro programından, Irgat uygulamasına entegrasyonun sağlanması için öncelikle SM/SMMM nin kendi defterini tuttuğu firmayı seçerek, Mikbüro programına girmeli ve toplu işlemler bölümünde yer alan Irgat menüsü altındaki "Parametreler (279901)" ekranı açılmalıdır. Açılan ekranda KüreselNet tarafından verilen kullanıcı adı, şifre ve link ilgili alanlara yazılıp, kaydedilmelidir.

5 Mikbüro Ön Hazırlıklar - Firma Seçimi Bu alanda firma seçiminiz ile ilgili düzenlemeleri yapabilirsiniz ve buradaki düzenlemelerinizi sakladığınız takdirde, ilgili veriler "IRGAT dosya aktarımı" menüsüne de aktarılacaktır. Sakla menüsünün sağ tarafından yer alan butonlar ile toplu bir şekilde tüm firmaları, işletme firmalarını ya da muhasebe firmalarını listeye ekleyebilirsiniz.! Parametreleri ile ilgili detaylı bilgi almak için bir sonraki ekrana ilerleyin.

6 Mikbüro Ön Hazırlıklar - Firma Seçimi Parametre Açıklamaları Veri tabanı: Kayıtlarını tutmuş olduğunuz firmaları, ayrı veri tabanları olarak kullanıyorsanız ilgili kodlar bu alana girilecektir. Firma sıra no: Firma seçimi (278200) ekranında yapılan düzenlemeler saklandığı takdirde, bu alanda da ilgili verileri IRGAT menüsü altındaki dosya aktarımı alanında kullanıyor olacaksınız. Firma ismi: Firmaların isim veya unvanları bu alana otomatik olarak yansıyacaktır. İşlem: Bu alanda sizden istenen, toplu işlemler menüsünde yapacağınız tüm işlemlerin, seçmiş olduğunuz firma için geçerli olup olmayacağını belirtmenizdir.

7 MikBüro Ön Hazırlıklar - Devam Irgat uygulamasına, Mikbüro programı kullanarak oluşturduğunuz verileri aktarmak için Dosya aktarımı (279902) menüsü kullanılmalıdır. Bu bölümden muhasebe firmasında kayıtları tutulan firmaların seçimleri yapılacaktır. Ekranın altında yer alan butonlar ile isteğiniz doğrultusunda firmaları topluca ekleyebilir ve işlem satırında gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz.

8 Hatırlatma Firmaların işletme mi yoksa muhasebe firması mı olduğu MİKROKUR programınızın Kuruluş/Şirket Tanıtım Kartı ekranının Defter nevi alanında belirlenmektedir. Yani bu alan muhasebe firmaları için "Muhasebe (1.Sınıf)", işletme firmaları için de "İşletme (2.Sınıf)" seçilmelidir.

9 Aktarım İşlemi Firma seçiminden sonra devam butonuna basılınca IRGAT dosya aktarımı menüsü açılacaktır. Ve bu menüdeki ilk sekmede hangi verilerin aktarılması isteniyorsa, buna ilişkin seçim yapılacaktır.! Dosya aktarım menüsünde yer alan parametrelerin detaylı açıklamaları ve diğer sekmelerdeki alanları görmek için sonraki ekranları inceleyin.

10 Irgat Sisteminde Tanımlı Formlar Serbest zarf dökümü (113160) Ödeme bordrosu (113120) Genel icmal raporu (113231) Genel mizan (083300) Dosya aktarım menüsündeki seçimleriniz doğrultusunda ekranın sol kısmında gördüğünüz raporlar oluşmaktadır. Bu kapsamda oluşmuş olan raporlar, Mikro\V15xx\IRGAT\Mükellef Vergi Kimlik Numarası altındaki dizine "pdf" uzantılı olarak kaydedilmiş olacaktır. İşletme özet bilançosu (085120) Mükellef Firma ile anlaşılmış muhasebe ücreti ve bu ücret alındığında kesilen serbest meslek makbuzu kayıtları

11 Kullanıcı Tanımlı Formlar Eski tip tanımlı rapor: Mükellef firmasına özgü ise (firmaların kendi klasörleri altından seçilen), Rapor tanımlama (113500) menüsü kullanılarak tanımlanan personel çarşaf ücret bordrolarıdır. Seçilen formla çarşaf ücret bordroları gönderilecektir. Dosya yeri olarak "Tüm firmalar için seçilen dosyayı kullan" seçeneği bu form tipi için kullanılamıyor. Dosya yeri olarak "Firmaların kendi klasörleri altında seçilen" seçeneği tercih edilirse ise her firma için bu isimde tanımlanmış form arıyor. Yeni tip personel formu: Mükellef firmasına özgü ise SYSTEM dizininde seçilen yeni tip (RTM) personel formlarıdır. Seçilen yeni tip dizayn ile tasarlanmış form gönderilecektir. Dosya yeri olarak "Tüm firmalar için seçilen dosyayı kullan" seçilir ise tüm firmalar için bu formun tasarımı kullanıyor olacak. "Firmaların kendi klasörleri altında seçilen" seçeneği seçilir ise her firma için firmanın "system" klasörü bu dosyaya göre rapor oluşturuyor. Dosya bulunamaz ise hatalar listesine "bulamadım" uyarısını yazıyor ve gönderim işlemini yapmıyor.! Diğer form tipi açıklamaları için bir sonraki ekrana ilerleyin.

12 Kullanıcı Tanımlı Formlar - Devam Yeni tip kullanıcı tanımlı rapor: Mükellef firmasına özgü ise Rapor tanımlama (113501) menüsü kullanılarak tanımlanan PARAMS dizininde bulunan PRP uzantılı personel çarşaf bordro tanımlamalarıdır. Seçilen formla çarşaf ücret bordroları gönderilecektir. Dosya yeri olarak "Tüm firmalar için seçilen dosyayı kullan" seçilir ise tüm firmalar için bu tasarım kullanılıyor olacak. "Firmaların kendi klasörleri altında seçilen" seçeneği seçilir ise her firma için "params" klasörü bu dosyaya göre rapor oluşturuyor. Dosya bulunamaz ise hatalar listesine "bulamadım" uyarısını yazıyor ve gönderim işlemini yapmıyor. Yeni tip kullanıcı tanımlı serbest rapor: Mükellef firmasına özgü ise Serbest rapor tanımlama (113503) menüsü kullanılarak tanımlanan PARAMS dizininde bulunan Rich Text Files (Zengin Metin Biçimi) (RTF) uzantılı personel rapor tanımlamalarıdır. Seçilen formla personel raporu gönderilecektir. Dosya yeri olarak "Tüm firmalar için seçilen dosyayı kullan" seçilir ise tüm firmalar için bu tasarım kullanılıyor olacak. "Firmaların kendi klasörleri altında seçilen" seçeneği seçilir ise her firma için "params" klasörü bu dosyaya göre rapor oluşturuyor. Dosya bulunamaz ise hatalar listesine "bulamadım" uyarısını yazıyor ve gönderim işlemini yapmıyor.

13 Serbest Dosya Gönderimi Programdan almış olduğunuz raporları, istediğiniz şekilde kaydettikten sonra, (xls, xlsx, pdf v.b.) oluşturduğumuz dosyaları mükellefleriniz ile paylaşmak için bu menüyü kullanabilirsiniz.

14 Aktarım İşleminin Yapılması Dosya aktarım alanında ilgili seçimler yapıldıktan sonra "gönder" butonuna basıldığında aktarım işlemi başlatılacak ve Mikro\V15xx klasöründeki IRGAT dizinine rapor ve veri dosyaları kaydedilecektir.

15 Hatırlatma Cari hesap hareketleri IRGAT menüsü altındaki CARI_HAREKET dizinine XML formatında kaydedilecektir. Cari hareketlerinin oluşabilmesi için, mükellef firmalarında, firma tanıtım kartındaki Mali yıl entegrasyon hesap kodları alanında ulaşılabilen SMMM entegrasyon kod ve alanları sekmesindeki "Firma muhasebe ücreti" alanı dolu olmalıdır.

16 Serbest Meslek Makbuzu ve Aktarımı Firma muhasebe ücreti karşılığı borçlanan mükellefin borcu Serbest meslek makbuzu (272100) menüsünden kesilen makbuz ile ödenecektir. Bilindiği üzere, serbest meslek makbuzu ücret tahsil edildiğinde kesilmektedir. Bu bilgiler aynı zamanda, Irgat muhasebeci paneli ve mükellef panellerinde aktarılmış olacaktır.

17 Irgat Muhasebeci Paneli Irgat muhasebeci (SM/SMMM) panelindeki e-mükellef modülü altında, kullanıcılar ve e-mükellef alt menüleri bulunmaktadır. e-mükellef alt menüsünde mükellef listesi ve sorgulama menülerine ulaşabilirsiniz. SMS modülü ile mükelleflere SMS gönderebilirsiniz. Ayrıca yeni mükellef ekleyebilir, silebilir ve mükelleflere atanmış kayıtları görüntüleyebilirsiniz.

18 Irgat Muhasebeci Paneli Devam Özlük ve iletişim bilgileri Kullanıcı hakları Kullanıcılar menüsünden yeni kullanıcı açılabilmekte, mevcut kullanıcılar silinebilmekte ve kullanım hakları düzenlenebilmektedir. Kullanıcı detaylarını incelemek ve düzenlemek için ilgili kullanıcı ismini tıklamanız yeterlidir. Açılacak alanda kullanıcının özlük ve iletişim bilgileri ile sistem üzerindeki hakları görüntülenip, yönetilmektedir.

19 Irgat Mükellef Paneli Irgat mükellef panelinden, mükellef kendine atanmış olan kayıtları görüntüleyebilir, kendi bilgilerini güncelleyebilir ve mesajlaşma yapabilir. Mükellef; kendine atanmış olan ücret bordrosunu (Serbest zarf dökümünü), ödeme bordrosunu, puantajı (Genel icmal raporunu), genel mizanı, bilançoyu (işletme özet bilançosunu) ve cari hesap hareketlerini (Muhasebe ücreti ve kesildiyse serbest meslek makbuzu) kendi isim/unvanı ile açılmış dizin içinden görüntüleyebilmektedir.

20 Irgat Mükellef Paneli Devam Programdan gönderilen kayıtları görüntüleyebilmek ve sorgulamaları yapabilmek için öncelikle Mükellefler altındaki firma isim/unvan dizini seçilmelidir. Daha sonra dosyalar menüsüne tıklayarak raporlar görüntülenebilir. Görüntülenen raporlardan seçim yapılarak indirim işlemi başlatılır ve indirilen rapor pdf formatında görüntülenip, çıktısı alınabilir veya e-posta eki olarak gönderilebilir.

21 Hoşça Kalın! Mikbüro Programından Irgat Uygulamasına Entegrasyonun Sağlanması TEBRİKLER! EĞİTİMİ TAMAMLADINIZ.

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1 e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 2 İÇİNDEKİLER 1. e-icraproplus Nedir?... 3 2. e-icraproplus İle UYAP Üzerinde Takip Açma... 3 2.1 Vekalet Görselinin İcraPro ya

Detaylı

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama

Detaylı

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine.

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine. 15xx versiyonu 24/03/2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine. Kuruluş Programında yer alan Firma Tanıtım kartı /e-defter-e-fatura parametreleri sekmesindeki

Detaylı

Sözleşmeyi Buraya Tıklayarak indirebilirsiniz.

Sözleşmeyi Buraya Tıklayarak indirebilirsiniz. OKS (OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ) DES (DİJİTAL EKO SİSTEM) LUCA BES ENTEGRASYONU Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım sistemine dahil olan çalışanların DES sistemi ve Luca entegrasyonu ile Sigorta Firmalarına

Detaylı

MİKRO E-MUTABAKAT. Sağlayacağı başlıca avantajlar ;

MİKRO E-MUTABAKAT. Sağlayacağı başlıca avantajlar ; MİKRO E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecininin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama bütünüdür.

Detaylı

DES (dijital eko sistem) online sözleşme için tıklayınız. (Sözleşme Mükellef adına doldurulacaktır)

DES (dijital eko sistem) online sözleşme için tıklayınız. (Sözleşme Mükellef adına doldurulacaktır) OKS (OTOMATİK KATILIM SİSTEMİ) DES (DİJİTAL EKO SİSTEM) LUCA BES ENTEGRASYONU Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım sistemine dahil olan çalışanların DES sistemi ve Luca entegrasyonu ile Sigorta Firmalarına

Detaylı

Dolayısıyla fatura düzenlemek veya fatura almak isteyen mükelleflerin karşılıklı olarak sistemde tanımlı olmaları gerekmektedir.

Dolayısıyla fatura düzenlemek veya fatura almak isteyen mükelleflerin karşılıklı olarak sistemde tanımlı olmaları gerekmektedir. 24 Ekim 2013 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura e-fatura Hazırlama Uygulaması (GİB Portal Yöntemine Göre) Elektronik Fatura Uygulaması, önceden tanımlanmış kullanıcıların

Detaylı

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve Yazılım paket programlarından, e-fatura gönderim ve alım işlemlerinin yapılabilmesi için iki farklı e-fatura paketi mevcuttur. 1- Zirve e-fatura Entegratör

Detaylı

BELEDİYE ŞİRKETLERİNİN KAMU HARCAMA VE MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİ (KBS) MALİ İSTATİSTİK VERİ GİRİŞLERİNE İLİŞKİN UYGULAMA KILAVUZU

BELEDİYE ŞİRKETLERİNİN KAMU HARCAMA VE MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİ (KBS) MALİ İSTATİSTİK VERİ GİRİŞLERİNE İLİŞKİN UYGULAMA KILAVUZU BELEDİYE ŞİRKETLERİNİN KAMU HARCAMA VE MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİ (KBS) MALİ İSTATİSTİK VERİ GİRİŞLERİNE İLİŞKİN UYGULAMA KILAVUZU 2013 İÇİNDEKİLER 1-SİSTEME GİRİŞ... 2-VERİ GİRİŞ İŞLEMLERİ... a)mizanın

Detaylı

Tarihli MikroRUN 05a Sürümü

Tarihli MikroRUN 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroRUN 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1.Bölüm:............................ Programın Amacı ve Size Katacakları 2.Bölüm:........................... Programın Genel Özellikleri 3.Bölüm:............................

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü 21.01.2019 Tarihli Müşavir 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı ayı yapılabilmesi sağlanmıştır.

Detaylı

KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

KULLANICI KULLANIM KILAVUZU KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İÇERİK 1. Portal üzerinden kullanım 2. Mobil uygulama üzerinden kullanım 3. E-posta üzerinden kullanım İÇERİK / Portal Kullanımı 1. Sisteme Giriş 2. Kullanıcı Ana Ekranı 3.

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 08.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 18.09.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Muhasebe modülünde yer alan Ana Hesap Mizanından Muhasebe Hesap Hareket Föyüne ve Muhasebe Hesap Tanıtım Kartına erişim özelliği eklenmiştir. Ana Hesap

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-01.04.2016-2015 dönemi için verilecek Kurumlar Vergisi, 2016/1 dönemi ve sonrasında verilecek Kurum Geçici - Gelir Geçici ve KDV1 beyannamelerine ait

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Kasım - 2013 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

İÇİNDEKİLER. ERA Danışmanlık. Ataşehir Soyak Yolu Şehit Burak Kurtuluş Cad. Uğurlu Sok No 140/5 Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE

İÇİNDEKİLER. ERA Danışmanlık. Ataşehir Soyak Yolu Şehit Burak Kurtuluş Cad. Uğurlu Sok No 140/5 Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE ERA e-defter KULLANIM KILAVUZU ERA Danışmanlık Ataşehir Soyak Yolu Şehit Burak Kurtuluş Cad. Uğurlu Sok No 140/5 Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE www.eracs-tr.com İÇİNDEKİLER MİKRONOM MASTER BİLGİSAYAR İncilipınar

Detaylı

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura 6 Ocak 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Özel Entegratör ile e-fatura Uygulaması e-fatura uygulama yöntemlerinden biriside; firmaların özel entegratörler vasıtası

Detaylı

Ulukom Devir İşlemleri

Ulukom Devir İşlemleri Devir İşlemleri Ulukom Devir İşlemleri 31-12-2016 Değerli Ulukom OpenEdge Sistemi Kullanıcıları, Bu dökümanda yeni yıl için devir işlemleri ve yeni firma açma işlemleri anlatılmaktadır. DEVİR İŞLEMLERİNE

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

Mikro Yazılımevi Yazılım Hizmetleri Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş. e-vt (Elektronik Veri Transferi) ile Entegrasyon Kılavuzu

Mikro Yazılımevi Yazılım Hizmetleri Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş. e-vt (Elektronik Veri Transferi) ile Entegrasyon Kılavuzu Mikro Yazılımevi Yazılım Hizmetleri Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş. e-vt (Elektronik Veri Transferi) ile Entegrasyon Kılavuzu TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) tarafından kalkınma planları ve yıllık programların

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU

T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU ARALIK - 2012 SİSTEME GİRİŞ http://kbs.muhasebat.gov.tr/index.html linkine

Detaylı

İşe Giriş/Çıkış Bildirgesi ve E-bildige nin Sgk Web Sitesine Aktarımında Yenilik. 1.1 Sgk Kullanıcı Adı ve Şifresinin Programda Tanımlanması

İşe Giriş/Çıkış Bildirgesi ve E-bildige nin Sgk Web Sitesine Aktarımında Yenilik. 1.1 Sgk Kullanıcı Adı ve Şifresinin Programda Tanımlanması İşe Giriş/Çıkış Bildirgesi ve E-bildige nin Sgk Web Sitesine Aktarımında Yenilik Ürün Grubu [ ] RcEnterprise [ ] RCStandard [ ] Entegre.Net Kategori [ ] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu 5.0.10 Onaylı Versiyon

Detaylı

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız.

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler ürününe E-Fatura uygulaması çözümleri eklenmiştir. E-fatura uygulama çözümü 2 aşamada tamamlanmaktadır. 1. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler yazılımında

Detaylı

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI PROGRAM İNDİRME : Beşhekim grup Aybel Yazılım İbys programımızı http://aybelsoft.com/uploads/aybelsoft-ibys.rar linkinden programı indirebilirsiniz.

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) OSGB/Firma Yetkilisi Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) OSGB/Firma Yetkilisi Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) OSGB/Firma Yetkilisi Kullanım Kılavuzu 1. Sisteme Giriş Sisteme, AKY Bilişim, ISGBYS Yazılımı Yetkilisi tarafından size verilen Kullanıcı Adı

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri

Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri İÇİNDEKİLER Yeni Adrese Tebligat Gönderilme Aşamaları (Barkodsuz)... 3 YENİ ADRESE TEBLİGAT GÖNDERİLMESİ... 3 1- Tebliğ Durumu

Detaylı

İzibiz E-Defter Son Kullanıcı Kullanım Klavuzu

İzibiz E-Defter Son Kullanıcı Kullanım Klavuzu İçindekiler 1. Giriş... 2 2. Açılış... 2 3. Defter Sihirbazı... 3 4. İmzalama... 7 5. Berat Oluşturma... 7 6. Berat İmzalama... 8 7. GIB e Gönder... 8 8. Berat İndir... 8 9. Görüntüle... 9 10. Görüntüle...

Detaylı

NPratik Yazılım Kurulum Kılavuzu. Yedekleme İşlemi

NPratik Yazılım Kurulum Kılavuzu. Yedekleme İşlemi NPratik Yazılım Kurulum Kılavuzu Herhangi bir neden ile bilgisayarınızı formatlamadan önce NPratik Yazılım Verilerinizi yedeklemeniz gerekmektedir. Programı ilk defa kuruyorsanız NPratik Yazılım Kurulum

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı

Çankırı Karatekin Üniversitesi

Çankırı Karatekin Üniversitesi YENİ HARCAMA YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI YETKİLENDİRME KLAVUZU Çankırı Karatekin Üniversitesi Ocak 2018 Kamu idarelerince yapılan ödemelere ilişkin Ödeme Emri Belgeleri, Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim

Detaylı

Orka programı içinde KDV Beyannamesi otomatik E-Beyana göndermek için bazı tanımlamaların yapılmış olması gerekir.

Orka programı içinde KDV Beyannamesi otomatik E-Beyana göndermek için bazı tanımlamaların yapılmış olması gerekir. E-Beyanname Programına Gönderim Orka programı içinde KDV Beyannamesi otomatik E-Beyana göndermek için bazı tanımlamaların yapılmış olması gerekir. Bu tanımlamalar için, [F2] tuşuna basarak Firma Listesine

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

YIL SONU DEVİR İŞLEMİ 2010-2011

YIL SONU DEVİR İŞLEMİ 2010-2011 YIL SONU DEVİR İŞLEMİ 2010-2011 1 Devir işlemlerine başlamadan önce mutlaka programınızın güncel versiyonu kurulmalıdır. Program güncellemelerini www.bilnex.com.tr adresinden takip edebilir, indirebilirsiniz,

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

E-Netsis.Net Yenilikleri

E-Netsis.Net Yenilikleri E-Netsis.Net Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu Uygulama [X] Yeni Fonksiyon @6 E-Netsis.Net parametrelerinin başka şubeden okunması Bu uygulama,

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) 1. Sisteme Giriş İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu Sisteme giriş yapılabilmesi OSGB/Firma yetkilisi tarafından sisteme kaydınızın yapılması

Detaylı

UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI E-DEFTER İŞLEMLERİ

UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI E-DEFTER İŞLEMLERİ UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI E-DEFTER İŞLEMLERİ İçindekiler UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI E- DEFTER... 2 A-UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTAL GİRİŞ:... 2 1. :... 2 1.1. E-Defter Verileri :... 4 1.2 E-Defter Listesi

Detaylı

Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU

Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU ARALIK - 2012 SİSTEME GİRİŞ http://kbs.muhasebat.gov.tr/index.html linkine tıklanır. Açılan sayfada KBS GİRİŞ butonuna tıklanır.

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI YAZILIMI PERSONEL BAŞLANGIÇ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU

İNSAN KAYNAKLARI YAZILIMI PERSONEL BAŞLANGIÇ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU Sayfa 1 / 5 İnsan Kaynakları Personel Formu; İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü, Destek Hizmetleri Koordinatörlüğü ve Bilgi İşlem Koordinatörlüğü arasındaki turnike, kart basımı, e-posta açılımı, giriş çıkış

Detaylı

Telefon: , Destek: +90 (216) Faks: +90 (216) Sayfa 1

Telefon: , Destek: +90 (216) Faks: +90 (216) Sayfa 1 e-fatura Konusunda Bilgi Notu: Datasoft Yazılım e-fatura Uygulaması Kılavuzu a. Ticari program kullanıcıları, e-fatura kullanmak için kullandıkları ticari programın onaylı olması gibi bir kural mevcut

Detaylı

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ Hesap işlemleri modülü İşletmelerde dönem içersinde gerçekleşen tüm hesap işlemlerini kayıt altına almak Bu modül 4 bölümden oluşur.(banka, Kasa, Çek,Senet) Banka Modülü, Bankalar

Detaylı

HALK SAĞLIĞI LABORATUARI WEB MODÜLÜ

HALK SAĞLIĞI LABORATUARI WEB MODÜLÜ HALK SAĞLIĞI LABORATUARI WEB MODÜLÜ SIRASIYLA YAPILACAK İŞLEMLER ve SORULMASI MUHTEMEL SORULAR: 1. Web modülüne giriş yapma (Login) --> Kullanıcı Adı ve Şifre nasıl alınır? 2. Hastanın muayene işlemleri

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS)

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) AGENT KULLANIM DOKÜMANI HİZMETE ÖZEL 1/21 Rev. 1 İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 1.1. AYARLAR... 3 1.2. YENİLE... 7 1.3. BİLDİRİM VE GÖREVLER... 9 1.4. ENVİSİON ANA

Detaylı

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır.

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. 15xx versiyonu 12.08.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. Bu

Detaylı

MİKROKOM GMS.NET. Defter Beyan Sistemi (DBS) MODÜLÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİNDEKİLER. 1.2 API KEY ve API SECRET Bilgilerinin GMS.

MİKROKOM GMS.NET. Defter Beyan Sistemi (DBS) MODÜLÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİNDEKİLER. 1.2 API KEY ve API SECRET Bilgilerinin GMS. MİKROKOM GMS.NET Defter Beyan Sistemi (DBS) MODÜLÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİNDEKİLER 1. Tanımlamalar 1.1 Entegratör Seçimi 1.2 API KEY ve API SECRET Bilgilerinin GMS.NET e Kaydedilmesi 1.3 Hizmet Satış

Detaylı

B2B KULLANIM TALİMATI

B2B KULLANIM TALİMATI 1. AMAÇ ADO Grup şirketleri bayilerinin pazarlama ya da satış uygulamalarını yürüttüğü B2B sisteminin kullanım esaslarının belirlenmesi. 2. UYGULAMA ESASLARI 2.1. LOGİN İŞLEMLERİ 2.1.1. B2B sistemimize

Detaylı

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1 Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1. Giriş Ekranı Yardım Masası uygulamasına, http://yardimmasasi.anadolusigorta.com.tr linki üzerinden, Self Servis kullanıcı adı ve tek şifre ile giriş yapılmaktadır.

Detaylı

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. SMS Modülü

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. SMS Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi SMS Modülü 1 Eczanem Otomasyon Sistemi SMS Modülü Eczanem Otomasyon Sistemi Sms Modülü, değişik gönderim seçeneklerine ile her ihtiyaca göre mesaj gönderim

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

BORDRO. Kullanım Kılavuzu

BORDRO. Kullanım Kılavuzu BORDRO Başlangıç Kullanım Kılavuzu Bu Klavuz, Mikrokom Firmasına Ait, GMS.Net Bordro Yazılımına geçiş yapan kullanıcılara yardımcı olması dileği ile HEDEF BİLGİSAYAR ve BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Tarafından

Detaylı

YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ

YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ YENİ NESİL 720 MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ DEĞİŞİKLİKLERİ PERSONEL SİSTEMİ Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Listesi Yeni Nesil Muhasebe Sisteminde ve Güneş Sisteminde yer alan Muhtasar Beyannamelerine

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

TachoMobile Web Uygulaması v1.00.

TachoMobile Web Uygulaması v1.00. TachoMobile Yönetim Sistemi Proje Destek Dokümanı / Web Uygulaması v1.00.01 İÇİNDEKİLER Web Uygulaması 1. TANIMLAMALAR 1.1 Araçlar 1.2 Sürücüler 2. TAKOGRAF VERİLERİ 2.1 Veri İndirme 2.2 Gelen Kutusu 2.3

Detaylı

TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ

TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ NOTERLİK BİLGİ SİSTEMİ UYGULAMASI KULLANIM Değişiklik Numarası: 1.5 14/11/2011 İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER... 2 ŞEKİL LİSTESİ... 3 TANIMLAR LİSTESİ... 4 KISALTMALAR LİSTESİ... 4 1. UYGULAMASI... 5 2. UYGULAMASINA

Detaylı

E-BELEDİYE İŞYERİ E-RUHSAT KULLANIM KILAVUZU

E-BELEDİYE İŞYERİ E-RUHSAT KULLANIM KILAVUZU E-BELEDİYE İŞYERİ E-RUHSAT KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ Sayfa 1 İÇİNDEKİLER 1. PAYDAŞ KAYDI..2 2. E-BELEDİYE ÜYELİK İŞLEMİ...2 3. İŞYERİ E-RUHSAT. 4 3.1.İŞYERİ E-RUHSAT>YENİ BAŞVURU.....5 3.2.İŞYERİ

Detaylı

Zoru Kolay Yapmak İçin...

Zoru Kolay Yapmak İçin... Zoru Kolay Yapmak İçin... 3308 Mesleki Eğitim Okullarında Öğrenci Takip Programı KURULUM Programı http://www.cetasey.com/userfiles/file/setup.exe adresinden bilgisayarınıza indirip kurun. Daha sonra programın

Detaylı

1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği;

1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği; 15xx versiyonu/ 07.09.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir. 01.09.2016-1 No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği; 1 No.lu Katma Değer

Detaylı

Bu sisteme uygun veri girişi ve veri entegrasyonu İşletme Defter modülünden yapılabilmektedir.

Bu sisteme uygun veri girişi ve veri entegrasyonu İşletme Defter modülünden yapılabilmektedir. 26 Mart 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : İşletme Defteri DEFTER-BEYAN SİSTEMİ ENTEGRASYONU Defter-Beyan Sistemi, serbest meslek erbabı, işletme hesabı esasına göre defter

Detaylı

Zorunlu BES Kılavuzu PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım

Zorunlu BES Kılavuzu PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU Zorunlu BES Kılavuzu Datasoft Yazılım 2017.01.30 datasoft@datasoft.com.tr Datasoft Yazılım Zorunlu BES Kılavuzu İçindekiler Zorunlu

Detaylı

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-Mikro Yazılım olarak, e-fatura Özel Entegratörlük yönteminde, Veriban Firması ile Ocak 2016 itibariyle sözleşmemiz sona ermiş olmasına rağmen, devam

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

NOT VE GÖREVLER. Not ve Görev Özellikleri

NOT VE GÖREVLER. Not ve Görev Özellikleri NOT VE GÖREVLER Orka SQL programının her menüsünde kullanılabilen bir özelliktir. İş süreçlerinizi takip ederek personellere görev ataması yapabilirsiniz. Not ve Görev Özellikleri Herhangi bir belgeyi,

Detaylı

Yeni İşyeri Aktarma. Örnek Excel dosyası aşağıdaki gibi olmalıdır.

Yeni İşyeri Aktarma. Örnek Excel dosyası aşağıdaki gibi olmalıdır. Yeni İşyeri Aktarma Örnek Excel dosyası aşağıdaki gibi olmalıdır. Excel dosyası hazırlandıktan sonra Hukuk Partner e giriş yapın. Uyap İşlemleri menü başlığı altından Yeni İşyeri Aktarma menüsünü seçin.

Detaylı

UYAP VERİ AKTARMA İŞLEMLERİ

UYAP VERİ AKTARMA İŞLEMLERİ UYAP VERİ AKTARMA İŞLEMLERİ UYAP VERİ AKTARMA MODÜLÜ İÇİNDEKİLER UYAP VERİ AKTARMA İŞLEMLERİ... 3 Yeni Araç Aktarma... 3 UYAP İşlemleri (Yazışmaları) İçin İş Emri Düzenlemeleri... 4 Süreç Yönetimi... 5

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Mart - 2014 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

1. Defter detaylarına ait bilgilerin, örneğin yevmiye kayıtlarının olduğu dosya 2. Bir nevi kapak sayfası diyebileceğimiz Berat dosyası

1. Defter detaylarına ait bilgilerin, örneğin yevmiye kayıtlarının olduğu dosya 2. Bir nevi kapak sayfası diyebileceğimiz Berat dosyası 12 Kasım 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Defter e-defter Hazırlama Uygulaması E-Defter, şekil hükümlerinden bağımsız olarak Vergi Usul Kanununa ve/veya Türk Ticaret

Detaylı

İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri...

İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri... 1 İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri... 5 Cihazdan Sayım İşlemleri... 8 Sayım Dosyasının Hitit e Okutulması...

Detaylı

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Partner ile SMS Yönetimi İÇİNDEKİLER Hukuk Partner ile SMS Yönetimi... 3 SMS Gönderimi ile ilgili Tanımlamalar... 3 SMS Gönderimine ilişkin yetkiler... 3 SMS Hesabı

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

Ekran 1: Ziraat Bankasından alınan Excel formatındaki ZIRAATBANKASI.XLS isimli dosya

Ekran 1: Ziraat Bankasından alınan Excel formatındaki ZIRAATBANKASI.XLS isimli dosya 16 Ocak 2010 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL BANKA EKSTRELERĐ Đlgili Modül/ler : Banka, Cari, Muhasebe BANKA EKSTRELERĐNĐN MUHASEBE, CARĐ VE BANKA FĐŞLERĐNE AKTARILMASI Banka hesap ekstrelerinin

Detaylı

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 DÖNEMİ ÜRETİCİ ŞARTLARINDA SÖZLEŞMELİ KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK PROJESİ KULLANIM KILAVUZU 2/20/2018

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 DÖNEMİ ÜRETİCİ ŞARTLARINDA SÖZLEŞMELİ KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK PROJESİ KULLANIM KILAVUZU 2/20/2018 2/20/2018 TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2018 DÖNEMİ ÜRETİCİ ŞARTLARINDA SÖZLEŞMELİ KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK PROJESİ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 2 1.1. Yeni Çiftçi Kaydı... 2 1.2.

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ. TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ (TKYS) BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 Kasım 2012

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ. TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ (TKYS) BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 Kasım 2012 TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ (TKYS) BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 Kasım 2012 KBS Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemine Giriş Taşınır Kayıt ve Yönetim Sisteminde Yer Alan Roller SGB Taşınır Kullanıcısı Taşınır

Detaylı

(Form No: EK-003; Revizyon Tarihi: - ; Revizyon No: 00)

(Form No: EK-003; Revizyon Tarihi: - ; Revizyon No: 00) 1 1. GİRİŞ EKRANI VE ŞİFRE İŞLEMLERİ... 4 2. ANA SAYFA EKRANI... 6 3. KİŞİSEL BİLGİLER... 6 3.1. GENEL BİLGİLER EKRANI... 6 3.2. NÜFUS BİLGİLERİ EKRANI... 7 3.3. ADRES BİLGİLERİ EKRANI... 7 3.4. TELEFON

Detaylı

Mükellef Bilgileri Bildirimi tamamlanarak kullanıcılarımızın hizmetine sunulmuştur.

Mükellef Bilgileri Bildirimi tamamlanarak kullanıcılarımızın hizmetine sunulmuştur. Değerli Datasoft Kullanıcısı; Datasoft Yazılım, Genel Muhasebe Programı, Đşletme Defteri Programı ve BBS (Büro Bilgi Sistemi) Serbest Meslek Defteri programı Beyannameler menüsüne, Mükellef Bilgileri Bildirimi

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı