Family Mall Duhok Alışveriş Merkezi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Family Mall Duhok Alışveriş Merkezi"

Transkript

1 Family Mall Duhok Alışveriş Merkezi Duhok, Kuzey Irak Müşteri Çağla Group m² Tamamlanma 2015 Kuzey Irak Bölgesinin en büyük gruplarından biri olan Darin Grup, bünyesindeki 3 alışveriş merkezinden biridir. Bu proje şu anda özerk bölgede turizm sektörü için hayati bir önem taşımaktadır. 100 milyon dolarlık bir yatırım maliyetiyle birlikte hayata geçirilmektedir m2 lik kiralanabilir alana sahip olan Family Mall Duhok projesinin içerisinde perakende mağazalar, kafe ve restoranlar, 8 sinema salonu, eğlence merkezi, bowling salonu, buz pateni sahasını toplam 3 katta barındıracaktır. Projede 1000 araçlık kapalı ve 1000 araçlık açık otopark bulunmaktadır. Ayrıca alışveriş merkezinin bulunduğu alan içerisinde bir eğlence parkı ve su gösteri bulunmaktadır. Ayrıca AVM kiralama hizmetleri dünyaca ünlü Jones Lang Lasella Türkiye Ofisi tarafından gerçekleştirilmektedir.

2 Ora OutletShopping Center İstanbul, Turkey Müşteri Ora İstanbul Gayrimenkul m2 Tamamlanma 2012 Ora OutletAvm, İstanbul Bayrampaşa da Ferhatpaşa Çiftliği bölgesinde m² arsa alanı üzerine m2 inşaat alanına sahip içerisinde birçok fonksiyonun bir arada olduğu ilk ve tek merkezi olan Ora İstanbul Kentsel Eğlence Merkezinin içerisinde bulunmaktadır. Projede m2 kiralanabilir alana sahiptir. Bünyesinde farklı kategorilerde 235 mağaza yer almaktadır. 9 adet sinema salonu ve 1 açık hava tiyatrosunu da bünyesinde barındırmaktadır. Karma bir projenin içinde yer almasından dolayı, Ora Outlet e bitişik olan Temalı Park, Arena, Convention Center, Crowne Plaza ve Holiday Inn Express merkezimizi alışılagelmiş outletlerden farklı kılmaktadır. Outlet in işletmesini ve kiralamasını üstlenen, ayrıca Ora karma kullanımlı kompleksin ortak genel alan işletmecisi (ortak alanların yönetimi, temizlik-güvenlik vb.) olan JonesLangLaSalle dır. Konsept mimarisi Atelierd ArtUrbainArchitects tarafından yapılan projenin,proje yönetimi BureauVeritas tarafındangerçekleştirildi.

3 Forum Trabzon Shopping Center Trabzon, Türkiye Müşteri Nata Yorum OGG m2 Tamamlanma 2008 Karadeniz in en büyük alışveriş merkezi Forum Trabzon, 2008 yılı Haziran ayında hizmete girmiştir. Yeni Ekspres Yol, 100.Yıl Parkı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi kampüsü ile çevrelenen m2 arazi üzerine kurulan Forum Trabzon, sadece ilk görüşte hayran bırakan mimarisiyle değil, prestijli markaları ve yıl boyu sürecek etkinlikleriyle de Karadeniz in en beğenilen çekim merkezidir. Forum Trabzon, 1500 araçlık otopark kapasitesi ve m2 lik toplam kiralanabilir alanı ile perakende sektörüne getirdiği canlılıkla bölge ekonomisine önemli bir katkı sağlamaktadır. Forum Trabzon, bünyesinde bulundurduğu Migros, Koçtaş ve 8 salon sinemalarının yanı sıra ulusal ve uluslararası markaların yer aldığı 177 mağazası, restoranları, kafeleri, sosyal - kültürel etkinlikleri ile Karadeniz Bölgesi ne renk katmaktadır. Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlamakta olan Forum Trabzon un konsept dizaynı T+T Design firması tarafından yapılan projenin mimarisi CPU ve ARUP tarafından gerçekleştirilmiştir.

4 NeoplusAlışveriş Merkezi Eskişehir, Türkiye Müşteri Yapı Kredi Koray GYO m2 Tamamlanma Nisan 2007 tarihinde de ziyaretçilere kapılarını açtı. Eskişehir'in ilk Outlet ve Yaşam Merkezi olan NeoPlus, Tepebaşı Mahallesi'nde 50 bin m²'lik açık alana sahip arsa üzerinde, şehrin gelişim aksında, farklı mimari çizgisi ile Eskişehir lilerin hayatına renk katıyor. Yine Eskişehir in en büyük Hipermarketi olan Carrefour-Sa m2 alanı ile hizmet vermektedir. Yıllık ortalama 6 milyon kişinin ziyaret ettiği NeoplusOutlet ve Yaşam Merkezi'nin varlık yönetimi Pradera, kiralama ve yönetimi AVM Partners tarafından yapılmaktadır. Türkiye'nin önde gelen markalarından oluşan 100'ü aşkın mağaza, 1850 araçlık ücretsiz kapalı otoparkı, cafe ve restoranları, sergi ve konser alanları proje içerisinde mevcuttur.

5 BYZ GarageAlışveriş Merkezi Kayseri, Türkiye Müşteri İmtaş İnşaat A.Ş m2 Tamamlanma 2013 Kayseri yaklaşık 1,5 milyon nüfusuyla bölgenin en büyük kentlerinden birisidir. Başyazıcı Holding iştiraki olan İmtaş İnşaat tarafından yaptırılan bu alışveriş ve yaşam merkezi kısa sürede kendisini Kayseri Halkına sevdirmeyi başarmıştır. Alışveriş merkezi ile iş dünyasının ihtiyaçlarını birlikte çözümleyerek günümüzün tempolu yaşantısına cevap veren BYZ GARAGE, iş dünyasının ihtiyaç duyacağı toplantı ve kongre salonlarının yanı sıra, yüzme havuzu, SPA ve saunasıyla ziyaretçilerinin sosyal aktivitelerine renk katıyor. Ziyaretçilerine beklentilerinin üzerinde bir yaşam merkezi sunmayı amaçlayan BYZ GARAGE, 5 yıldızlı bir şehir otelini de içinde barındırıyor. Proje kapsamında, 54 mağaza, 365 araçlık kapalı otopark, sinema, market, eğlence alanıyla toplam m2 kiralanabilir alanı bulunmaktaydı. BYZ GARAGE ın; kiralama, yönetim ve pazarlama danışmanlığını KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Danışmanlık Merkezi yapmaktadır.

6 Keruen Alışveriş Merkezi Astana, Kazakistan Müşteri TOO BuildSystem m2 Tamamlanma 2008 Konum açısından Nurzhol Bulvarı üzerinde çok merkezi bir konumda bulunan alışveriş merkezi Astana şehrinin simgelerinden olan Ulusal Kütüphane ve Arşiv Müzesi ve Kuzey Işıkları konut kompleksinin arasından bulunmaktadır. Yine bünyesinde barındırdığı 7 salonlu sinema bölgenin en iyisi kabul edilmektedir m2 inşaat alanına sahip 5 kattan oluşan bir alışveriş merkezidir. Keruen, 775 araçlık otoparkı ile çoğu lüks Avrupa ve tasarım mağazalarından oluşan 135 mağazayı bünyesinde barındırmaktadır. Ayrıca Kazakistan ın ilk Premium sınıf hipermarketine ev sahipliği yapmaktadır.

7 CapitolAlışveriş Merkezi İstanbul, Türkiye Müşteri Mesa Mesken A.Ş m2 Tamamlanma 1993 İstanbul Üsküdar Altunizade semtinde bulunan alışveriş merkezi Türkiye nin en önemli mimarlarından Adnan Kazmazoğlu ve Mutlu Çilingiroğlu tarafından tasarlanmıştır. İstanbul un Anadolu yakasına kurulan ilk alışveriş merkezidir. Haftada yaklaşık kişiyi ağırlamaktadır. Alışveriş Merkezi 2005 yılında tekrar restore edilmiştir ve bu çalışmalar sonrasında Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Yenilenen Alışveriş Merkezleri dalında Avrupa nın En iyi Alışveriş Merkezi seçilmiştir. 6 katlı inşa edilen alışveriş merkezi toplam m2 inşaat alanına sahiptir. Bünyesinde 157 perakende satış mağazasını barındırmaktadır. Ayrıca, bünyesinde 3M Migros, 8 sinema salonu, fastfood restoranlar, kafeteryalar, bowling salonu ve eğlence merkezini de bulunmaktadır.

8 NeomarinAlışveriş Merkezi İstanbul, Türkiye Müşteri Bref Pendik Gayrimenkul m2 Tamamlanma 2009 İstanbul un gelişen bölgelerinden Pendik te barındırdığı 1,85 milyonluk nüfusu ve AVM nin etrafında yapılan yeni iş yerleri ve konutlarla bölgesel gelişimini sürdürüyor. 80 milyon dolarlık bir yatırım maliyetiyle hayata geçirilen alışveriş merkezi toplam 35 bin metrekarelik bir arsa üzerinde 81 bin 500 metrekare kapalı alana ve 36 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan alışveriş merkezi, 1250 araçlık kapalı otoparkla hizmet vermektedir. Ayrıca, 20 restoran ve kafesi ile de yeme içme alanında yaklaşık 600 kişiye hizmet veriyor. Konsept projesi BEG Ingenierie tarafından gerçekleştirilen alışveriş merkezinin proje yönetimi Entegre Proje Yönetim ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilmiştir. Alışveriş merkezinde, Carrefour-Sa, hipermarketin yanı sıra altısı büyük olmak üzere toplam 140 mağaza yer alıyor.

9 Gallery KrasnodarAlışveriş Merkezi Krasnodar, Rusya Müşteri Cenk İnşaat m2 Tamamlanma 2008 Alışveriş Merkezi Krasnaya, Severnaya, Rashpilevskoga ve Golovatogo sokaklarının kesiştiği kavşakta, Krasnodar şehrinin merkezinde yer almaktadır. Ziyaretçilerin hayran olduğu panoramik bir yemek alanına sahip olan AVM toplamda 370 mağaza ve 40 restoran ve kafe ile ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Toplam m2 kapalı alana sahip olan alışveriş merkezi 3 kattan oluşmaktadır. 850 araçlık otopark öngörülen projede özellik engelli erişimi sağlanmıştır. Daha sonra büyütülen alışveriş merkezi şu anda toplamda m2 kapalı alanda m2 lik kiralanabilir alana sahiptir. Otopark kapasiteside şu anda 1100 araca yükseltilmiştir.

10 vastorg Alışveriş Merkezi Astrakhan, Rusya Müşteri ATF İnşaat m2 Tamamlanma 2003 Alışveriş merkezi "vastorg" 2003 yılında ilk ziyaretçilere kapılarını açmıştır. Bugün modern Astrakhan, m2 bir alanda donanımlı büyük alışveriş kompleksleri biridir.

11 Real Bayrampaşa Hipermarketi İstanbul, Türkiye Bayrampaşa Real Hipermarket Mağazası, m2 satış alanı ve m2 depo ve idari ofisleri ile toplam m2 alana sahiptir Müşteri M&N Mimarlık m2 Tamamlanma 2009

12 Suadiye Çarşı Alışveriş Merkezi İstanbul, Türkiye Müşteri İstanbul Çarşı Mağazacılık m2 Tamamlanma yılında İstanbul Anadolu yakasının en gözde caddesinde açılan mağaza Çarşı Mağazalarının içerisindeki en büyük mağaza olma özelliğini taşımaktaydı..

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

PERLAVISTA OUTLET CENTER

PERLAVISTA OUTLET CENTER PERLAVISTA OUTLET CENTER PERLAVISTA OUTLET Genel Bilgiler I ARSA ALANI / SITE AREA 17,595 m² İNŞAAT ALANI / CONSTRUCTION AREA 108,168 m² KİRALANABİLİR ALAN / LEASABLE AREA 34,274 m² MAĞAZA SAYISI / NUMBER

Detaylı

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş.

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş. TAHİNCİOĞLU HOLDİNG TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Tahincioğlu Holding in temeli, 1927 yılında, Mardin de atıldı. Tahincioğlu ailesinin tahin üretimine başlamasıyla ticari hayatının ilk adımlarını atan aile şirketi,

Detaylı

Bu katalogda kullanılan tüm bilgiler, şemalar ve görseller ön tanıtım amaçlıdır. Firma projede uygun gördügü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

Bu katalogda kullanılan tüm bilgiler, şemalar ve görseller ön tanıtım amaçlıdır. Firma projede uygun gördügü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. w w w. e l y a c e n t e r. c o m ELYA group ELYA ULUSLARARASI PROJE tarafından Başkent Ankara da, ELYA CENTER alınarak planlanmış olan ELYA CENTER Ankara da AÇIK VE KAPALI AVM ELYA CENTER son 2 kapalı

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

METRO MALL ALIŞVERİŞ ve YAŞAM MERKEZİ

METRO MALL ALIŞVERİŞ ve YAŞAM MERKEZİ METRO MALL ALIŞVERİŞ ve YAŞAM MERKEZİ Size özel bir AVM Ankara nın en özel yerinde... Metro Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi Metro Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi Metro Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi 198

Detaylı

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ www.kayiplaza.com BURÇEV İnşaat Bilecik te yatırımınıza değer katıyor... Bilecik te Bilecik marka şehir oluyor,

Detaylı

2016 Değerlendirmesi ve 2017 Öngörüleri

2016 Değerlendirmesi ve 2017 Öngörüleri 2016 Değerlendirmesi ve 2017 Öngörüleri 2009 yılında, 16 Kurucu Üye AVM ile faaliyetlerine başlayan Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), Bugün, 124 Üye AVM yi, Toplam AVM lerin kiralanabilir

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO nun stratejisi başarıyı yineleyebilir kılmak üzerine kuruludur. Şirket her defasında kendini bir üst seviyeye taşıyacak projeleri hedeflemektedir. YİNELEYEN TSKB

Detaylı

Ticaretimiz taçlandı...

Ticaretimiz taçlandı... Ticaretimiz taçlandı... OTEL & AVM Yatırımcının yeni gözdesi... Satın alır gibi kiralayın... OTEL & AVM İstoç Saray Projesi, Uzun Vadeli Kiralama Sistemi ile (Leasehold) yerli ve yabancı yatırımcıların

Detaylı

Ticaret Merkezi Referanslarımız

Ticaret Merkezi Referanslarımız Proje Adı Şehri CNR Fuar Alanı (Hall 2-3-4-5-6-7-8 ) İstanbul STANDALONE/EY2400 32 900 CNR Fuar Alanı (Hall 9/10) İstanbul STANDALONE/EY2400 22 750 Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Kayseri STANDALONE/EY3600

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI EYLÜL 2017

SPONSORLUK DOSYASI EYLÜL 2017 SPONSORLUK DOSYASI 16-17 EYLÜL 2017 PAŞAM ORGANİZASYON HAKKINDA 16-17 EYLÜL 2017 ANKAMALL AVM HAKKINDA 1999 yılında Migros Alışveriş Merkezi Ankara adı altında hizmete başlayan AVM, ziyaretçilerin oldukça

Detaylı

2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler. Bayındırlık ve İskan Bakanlığından:

2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler. Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: 2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2004-2005-2006-2007 YILI

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

İstanbul un ilk çok amaçlı kongre, fuar ve gösteri merkezi olma ünvanına sahip Ora Convention Center; m2 lik bir alanda misafir ağırlayabilen

İstanbul un ilk çok amaçlı kongre, fuar ve gösteri merkezi olma ünvanına sahip Ora Convention Center; m2 lik bir alanda misafir ağırlayabilen İstanbul un ilk çok amaçlı kongre, fuar ve gösteri merkezi olma ünvanına sahip Ora Convention Center; 27.000 m2 lik bir alanda misafir ağırlayabilen fonksiyon bütünü olarak tasarlanmıştır. 6.500 kişilik

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Tebliğler Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

EMAAR SQUARE 08071047 GÖKÇENUR UYAR 07071704 FERİT AYDOĞAN

EMAAR SQUARE 08071047 GÖKÇENUR UYAR 07071704 FERİT AYDOĞAN EMAAR SQUARE 08071047 GÖKÇENUR UYAR 07071704 FERİT AYDOĞAN EMAAR SQUARE DÜNYANIN ÖNDE GELEN GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ŞİRKETLERİNDEN BİRİ OLAN EMAAR PROPERTİES PJSC NİN ÜLKE İŞTİRAKİ OLAN EMAAR TÜRKİYE, İSTANBUL

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2 6 Mayıs 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28992 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2014 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde HAKKIMIZDA Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde çok sayıda projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Konsept Proje Konsept Proje Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Çekmeköy bölgesinin tek AVM si olan Metrogarden, çevre halkı tarafından heyecanla bekleniyor. İstanbul un eski çarşı kültürünün

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE ÜRETİM SÜRELERİNİN BELİRLENMESİ CETVELİ

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE ÜRETİM SÜRELERİNİN BELİRLENMESİ CETVELİ TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE ÜRETİM SÜRELERİNİN BELİRLENMESİ CETVELİ Proje üretim sürelerinin hesaplanması aşağıdaki formül aracılığı ile belirlenecektir. PÜS = YA x YSK x PÜSO x PBK x HB ( 1

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Yapı Kredi Koray Genel Bakış

Yapı Kredi Koray Genel Bakış Yapı Kredi Koray Genel Bakış Faaliyet Konusu : Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kuruluş: Aralık 1996 (Halka Arz 1998) Ortaklık Yapısı : Yapı Kredi Bankası (%26) Koray Grubu (%25) Halka Açık (%49) Yatırım

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 167 168 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 19 Mart 2015 - Perşembe Tarihli Resmi Gazete Sayı: 29300 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ

Detaylı

TEBLİĞ. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM

TEBLİĞ. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM 28 Nisan 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28277 TEBLİĞ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ

Detaylı

TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 19 Mart 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29300 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 19 Mart 2015 Gün ve R.G. Sayı : 29300 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ (1)

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı

Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM

Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16/7/1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16/7/1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren

Detaylı

ilk ve tek cazibe merkezi EMPORIA AVM kâr odaklı çözümler Yaşam ve eğlence merkezi

ilk ve tek cazibe merkezi EMPORIA AVM kâr odaklı çözümler Yaşam ve eğlence merkezi Bölgesel Ticaret Merkezi olarak civarının ilk ve tek cazibe merkezi olmayı hedefleyen EMPORIA AVM yatırım fırsatları sunmakta ve özellikle lansman döneminde yatırımcısına kazanç vadetmektedir. Bölgenin

Detaylı

ELEKTRONİK MARKET FAST-FOOD MODA

ELEKTRONİK MARKET FAST-FOOD MODA 1 Karamustafa Kardeşler Ltd. Şti. ve Kayışoğlu Ltd. Şti. Yatırım Ortaklığı'nın 04 Ocak 2013 tarihinde açılışı yapılan Ordu'nun en büyük alışveriş merkezi Fatsa Cıty Avm etkileyici bir büyüklük ve benzersiz

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR MERHABA ISPARTA Isparta da yakında yepyeni bir yaşam başlayacak. Konut standartlarını yükselten modern mimarisi, olanakları ve kalitesiyle Centrum

Detaylı

Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM

Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM 19 Mart 2009 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 27174 TEBLİĞ Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2018 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2018 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 26 Nisan 2018 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 30403 TEBLİĞ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2018 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 6 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Orange Palace Öz Hotels Doğuş-Bilgili Ortaklığı Doğuş Holding Rubi Hotels Crown

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve

Detaylı

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ TRABZON Çukurçayır'da 57 Dönüm arazi üzerinde 19 Blok ve 1001 konut Yaşamınızı konutlarımızın renkli dünyasında yeniden kurabilirsiniz. Bu proje, yenilikçi ve farklı

Detaylı

Rekabette. Yönetiminin Rolü. Mülk. Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013

Rekabette. Yönetiminin Rolü. Mülk. Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013 Rekabette Mülk Yönetiminin Rolü Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013 Jones Lang LaSalle Neden Dış Kaynak? 2 Mevcut Durum Ticari gayrimenkul yatırımcıları hızla gelişen pazarda yönetim

Detaylı

BAMBOO URLA. Yolu keyiften geçenlerin yeni durağı!

BAMBOO URLA. Yolu keyiften geçenlerin yeni durağı! BAMBOO URLA Yolu keyiften geçenlerin yeni durağı! Dört mevsim yolunuz kazançtan geçsin... Bamboo Urla, İzmir de lüks yaşamın yeni merkezi olan Urla nın lokasyon ayrıcalığıyla, sadece yaz mevsimi değil,

Detaylı

D m G> O < > ÖD O CD( O

D m G> O < > ÖD O CD( O D m G> O < > ÖD 7\ O CD( O m ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KEPEZ İLÇESİ ALTINOVA BÖLGESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1- PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı Antalya İli, Kepez

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

www.sarphanfinanspark.com SARP GROUP 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Sarp Group, Türkiye nin bir çok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2016 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2016 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Sayfa : 52 RESMÎ GAZETE 9 Nisan 2016 Sayı : 29679 TEBLİĞLER Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2016 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ

Detaylı

Çağdaş yaşamlar kurar.

Çağdaş yaşamlar kurar. Çağdaş yaşamlar kurar. Hayata bakışınızı değiştiren fikirler... Günümüz insanının ihtiyaçları da zevkleri de artık çok daha farklı. Bütün bu beklentilere cevap veren tasarımları hayata geçirmek ise günümüzde

Detaylı

Markalı konut sektörünün öncüsü Folkart Yapı, gayrimenkul alanında oluşturduğu tecrübe ve birikimlerini uzman kadrolarla daha da güçlendirerek kendi

Markalı konut sektörünün öncüsü Folkart Yapı, gayrimenkul alanında oluşturduğu tecrübe ve birikimlerini uzman kadrolarla daha da güçlendirerek kendi 2 Markalı konut sektörünün öncüsü Folkart Yapı, gayrimenkul alanında oluşturduğu tecrübe ve birikimlerini uzman kadrolarla daha da güçlendirerek kendi çatısı altında kurduğu Forent Gayrimenkul Danışmanlığı

Detaylı

BİR YARISI GELECEK BİR YARISI YATIRIM

BİR YARISI GELECEK BİR YARISI YATIRIM BİR YARISI GELECEK BİR YARISI YATIRIM YATIRIMCILARIN İLK TERCİHİ Vadİstanbul Ulusal ve uluslararası bir çok firma, gerek konumu, gerek mimari fonksiyonlarıyla İstanbul un Projesi iddiasını güçlü bir şekilde

Detaylı

WaterGarden İstanbul, Ataşehir'e 2016' da açılacak

WaterGarden İstanbul, Ataşehir'e 2016' da açılacak WaterGarden İstanbul, Ataşehir'e 2016' da açılacak WaterGarden İstanbul adıyla, Ataşehir'de, 2016 yılının ikinci çeyreğinde açılacak proje, "tadı başka" sloganıyla, yenilikçi gastronomi, eğlence ve kültür

Detaylı

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir.

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. PROJE HAKKINDA Mutlu ve huzurlu bir kent 1 milyon 260 m 2 alan Uluslararası Standartlarda 9 Delikli

Detaylı

Yenilikçi, yaratıcı, keyifli mekanlarla. yaşama değer katar. Yenilikçi, yaratıcı, keyifli mekanlarla yaşama değer katar.

Yenilikçi, yaratıcı, keyifli mekanlarla. yaşama değer katar. Yenilikçi, yaratıcı, keyifli mekanlarla yaşama değer katar. Yenilikçi, yaratıcı, keyifli mekanlarla yaşama değer katar. Yenilikçi, yaratıcı, keyifli mekanlarla yaşama değer katar. 1 Tepe Emlak Bilkent Center / Ankara Tepe Nautilus / İstanbul Yenilikçi, yaratıcı,

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Tavros Yatırım Holding Rixos Hotels Hilton-Ever Grup Ünal Aysal Tatlıses Otel

Detaylı

o EMC Corporation Ofisi - Ankara o Adana Securitas - Adana o Securitas Anadolu Bölge Müdürlüğü - Adana o Securitas Marmara Bölge

o EMC Corporation Ofisi - Ankara o Adana Securitas - Adana o Securitas Anadolu Bölge Müdürlüğü - Adana o Securitas Marmara Bölge OFİS o OpsGenle Türkiye Ofisi o Metropol Merkez Ofis Binası o Limeks Merkez Ofis Binası o Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu Ofisi - 2017 o Norveç Elçilik - 2016 o ICON Ofisi - 2016 o Pegasus Savunma / Teknokent

Detaylı

İZMİR İN MERKEZİNDE, TÜM ŞEHİR ONUN ETKİSİNDE

İZMİR İN MERKEZİNDE, TÜM ŞEHİR ONUN ETKİSİNDE İZMİR İN MERKEZİNDE, TÜM ŞEHİR ONUN ETKİSİNDE İZMİR DE YAŞAMANIN EN GÜZEL HALİ, FOLKART INCITY... Ankara Caddesi Mektebim Koleji Folkart Time Koçtaş ŞEHRİN İÇİNDE İzmir i İzmir yapan her şeye ve her yere

Detaylı

MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş.

MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş. MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş. Bodrum genelinde inşaat, hafriyat ve gayrimenkul alanlarında kaliteli ve modern projeler gerçekleştirmektedir. İnşaat sektöründeki değişim ve gelişmeler doğrultusunda,

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLA IK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLA IK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLA IK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Resmi Gazete Tarihi: 19.03.2009 Resmi Gazete Sayısı: 27174 16/7/1985 tarihli

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI 21 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Turizm Yatırımları Bülteni DEDEMAN GRUBU Özel Sayısı yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Grubu ndan

Detaylı

EVİMYAPI DAN GEÇİT TE YENİ BİR İŞ MERKEZİ PROJESİ. iş dünyasında başarının yeni adresi

EVİMYAPI DAN GEÇİT TE YENİ BİR İŞ MERKEZİ PROJESİ. iş dünyasında başarının yeni adresi EVİYAPI DAN GEÇİT TE YENİ BİR İŞ ERKEZİ PROJESİ iş dünyasında başarının yeni adresi 4 CEYAN PLAZA, Bursa iş dünyasının yeni adresidir. Evimyapı, Bursa nın iş ve yaşam alanı olarak yükselen yıldızı Geçit

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI 28 Nisan 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28277 TEBLİĞ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ

Detaylı

Yıldız da yeni bir yaşam yıldızı doğuyor: RENAZA

Yıldız da yeni bir yaşam yıldızı doğuyor: RENAZA Yıldız da yeni bir yaşam yıldızı doğuyor: RENAZA Ankara da, hayatınıza prestij ve konfor katacak yeni bir proje yükseliyor. Başkentin en popüler yerlerinden biri olan Yıldız da, parlak bir yatırım, prestijli

Detaylı

www.altinovacorner.com TÜRKİYE NİN TURİZM BAŞKENTİ VE EN HIZLI GELİŞEN ŞEHRİ ANTALYA Altınova Corner projesi, son yıllarda turizm ve ticaret alanında en çok yatırım alan ve uluslararası kimliğe sahip Antalya

Detaylı

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ. REFERANSLARIMIZ Metrocity Kompleksi (İstanbul / Türkiye) ALT TAŞERONLUK İstanbul un finans ve ticaret merkezi olan Zincirlikuyu Maslak hattı üzerinde bulunan Metrocıty Kompleksi toplam 215.000 m2 kapalı

Detaylı

Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks...

Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks... Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks... HM COMMERCE CENTER HM Commerce Center; ayrıcalıklı iş yerleri, ofisleri, restoranları ve yıldızlı oteli ile uzun süredir bölgede konuşulan prestijli

Detaylı

Yatırımcı Sunumu Eylül 2017

Yatırımcı Sunumu Eylül 2017 Yatırımcı Sunumu Eylül 2017 Temelleri 1952 yılında Raif Dinçkök tarafından atılan Akkök Holding, 65 yıllık birikimiyle Türkiye nin en köklü kuruluşları arasındadır. Kimya, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde

Detaylı

3D ASPHALT ART ÖLÇÜMLENEBİLİR INDOOR & OUTDOOR REKLAM PROJELERİ İLE MARKANIZA DEĞER KATIN!

3D ASPHALT ART ÖLÇÜMLENEBİLİR INDOOR & OUTDOOR REKLAM PROJELERİ İLE MARKANIZA DEĞER KATIN! 3D ASPHALT ART ÖLÇÜMLENEBİLİR INDOOR & OUTDOOR REKLAM PROJELERİ İLE MARKANIZA DEĞER KATIN! WIRELESS CHARGING POINT NETWORK HAVALİMANLARI LOUNGE NETWORK RESTORAN & CAFE NETWORK PREMIUM SİNEMA NETWORK PRESTİJ

Detaylı

HİZMET BEDELLERİNİN YILLARA GÖRE BİRİM MALİYET FİATLARI

HİZMET BEDELLERİNİN YILLARA GÖRE BİRİM MALİYET FİATLARI T.C BAYINDIRLIK ve ĐSKAN BAKANLIĞI YAPI YAKLAŞIK MALĐYETLERĐ 2005-2010 yılları arası YAPI MİMARLIK ve MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN SINIFI HESABINDA KULLANILACAK YAPI SINIFLARI * 3 m yüksekliğe kadar

Detaylı

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture...

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... AZEL Urhan KULE çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... yeşilin huzuruna uzanan mimari tasarım... Sizi başka bir yaşama, AZEL Urhan Kule nin yeşil dünyasına

Detaylı

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR 2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR TEKİRDAĞ ın, Otel, Rezidans, Ofis ve AVM den oluşan ilk karma projesi CADDE YAŞAM, şehre yeni bir hava katacak. CADDE YAŞAM, Çebi Ailesi ve ADM İnşaat ortak yatırımı olup, şehrin

Detaylı

TASARIM STÜDYOSU 201. Eğimli Arazide Konut T.C. İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ

TASARIM STÜDYOSU 201. Eğimli Arazide Konut T.C. İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, MİMARLIK BÖLÜMÜ 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ TASARIM STÜDYOSU KONULARI TASARIM STÜDYOSU 201 Eğimli Arazide Konut Villa/köşk tarzında en az

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası İstanbul Sanayi Odası 22/09/2014 İHALE KONUSU GAYRİMENKUL İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Kasımpaşa Stadyumu TRT spark Otoparkı Odakule Binası stiklal Caddesi

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 16 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Avantgarde Collection Majesty Hotels Dedeman Hotels Tavros Holding Yılmaz Ulusoy

Detaylı

BİR YARISI GELECEK BİR YARISI YATIRIM

BİR YARISI GELECEK BİR YARISI YATIRIM BİR YARISI GELECEK BİR YARISI YATIRIM YATIRIMCILARIN İLK TERCİHİ Vadİstanbul Ulusal ve uluslararası birçok firma, gerek konumu, gerek mimari fonksiyonlarıyla İstanbul un Projesi iddiasını güçlü bir şekilde

Detaylı

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri Kiralanabilir Teknokent Ofisleri Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz

Detaylı

SDG MÜHENDİSLİK YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Inkılap mah. Yelkenciler sokak no:4/3 Ümraniye / İstanbul

SDG MÜHENDİSLİK YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Inkılap mah. Yelkenciler sokak no:4/3 Ümraniye / İstanbul SDG MÜHENDİSLİK YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Inkılap mah. Yelkenciler sokak no:4/3 Ümraniye / İstanbul Tel: +90 (216) 504 02 40 504 02 41 galiponalan@sdgproje.com SEÇİLMİŞ PROJELER:

Detaylı

h e l i s y a p i. c o m

h e l i s y a p i. c o m helisyapi.com K A D I K Ö Y B A Ğ D A T C A D D E S İ Bağdat Caddesi İstanbul un Asya kıtasında bulunan; Kadıköy Belediyesi sınırları içerisinde; Kızıltoprak tan başlayarak; Maltepe Belediyesi sınırlarındaki

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 23 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Özgün Şirketler Grubu NG Hotels&Resorts Dorak Holding Golden Tulip Elite World

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ

ÜRÜN KATALOĞU. Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri MAKSİMUM KALİTE VE HİZMET ANLAYIŞI VERİMLİ VE EKONOMİK AYDINLATMA İÇİN ARGE NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU İçindekiler 1-Yüksek

Detaylı