SABUNAGACI DOGAL ARGE ÜRÜNLERI ECOCERT SABUN CEVIZI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SABUNAGACI DOGAL ARGE ÜRÜNLERI ECOCERT SABUN CEVIZI"

Transkript

1 SABUNAGACI DOGAL ARGE ÜRÜNLERI ECOCERT SABUN CEVIZI (Soapnut) DOGAL KATKISIZ AROMATERAPIK SABUNLAR SAF Esansiyel Yaglar ve Aromaterapi Masaj Karisimlari Lavanta Çiçegi,Çöven ve Bez Keseler ALOE VERA JEL (BIO) ve AROMA ZONE ÜRÜNLERI (Yakinda) Sabunagaci Dogal ARGE Ürünleri Kocaeli Teknopark'ta kurulmus bir mikro isletmedir. Aromaterapik etkili katkisiz bitkisel dogal el yapimi sabunlarin butik üreticisidir.kurucusu Kimya Y. Mühendisidir. Kimyasalsiz bir Dünya için Sabun cevizi (ECOCERT) temizlik bitkisi tedarik edip, Aromaterapik ürünler üretmekte ve çevreci, insana ve dogaya zararsiz ürünler gelistirmektedir.

2 Biz Kimiz? Sabunagaci 2011 yilinda sabun cevizi SOAPNUT bitkisini Türkiye'ye getirme ihtiyaci ile ortaya çikmis, aromaterapik ürünler gelistirmek, kurucusu kimya yüksek mühendisinin kimyasalsiz insana ve dogaya zararsiz ürünler üretmesi tutkusu ile 2012 yilinda TEKNOPARK bünyesinde bir ARGE firmasi olarak faaliyete geçmistir. Aromaterapik yaglar ve karisimlarla dogal katkisiz(gliserinsiz, SLS siz, Keçi sütü ve balmumu disinda VEGAN, yenebilir hammaddelerden üretilmektedir. Sabun üretimimiz butik olup istenilen ebat ve içerik ile ürünler en az 3 hafta öncesinden siparis alinarak firmaya özel hazirlanmaktadir. Ayrica Aromaterapik Workshoplar düzenlemekte ve Fransiz Dogal Kozmetik Tedarikçisinin Organik Sertifikali ürünlerini de satisa sunmaktadir. Çekinmeden her türlü sorunuz için lütfen bizimle iletisime geçin. Iletisim: info@sabunagaci.com (BLOG)

3 HASSAS Papatyali Sabun Code: HSS İçeriğindeki yüksek orandaki yenilebilir SAF KATI KAKAO(BUTTER) Yağı Cildi beseler, esnekleştirir ve nemlendirir.organik içilebilir Papatya yapraklarından özü çıkarılmış kendi yapraklarıyla birlikte sabuna eklenmiştir. Papatyanın sakinleştirici etkisini sabuna ve cildimize sunar.papatya içeren bu HASSAS sabun göz kapağı iltihaplarına iyi gelir, Gözaltı torbalarında etkilidir.egzamaya, kaşıntıya ve mantara iyi gelir.saçlara dolgunluk ve parlaklık verir, Ciltte oluşan lekeler ve kararmalar için de faydalıdır.cilde içerdiği Tatlı Badem ve Ayçiçek ve Zeytinyağları ile E vitamini depolar.canlandırır.lavanta esansiyel yağı ve Vanilya ile hassas ciltlere zarar vermez, bir nevi rahatlatarak okşar.palm çekirdeği yağı ile zarar vermeden arındırır.%100 doğal bitkisel yağlardan üretilmiştir. Sentetik kimyasal içermemektedir. Özellikle alerjiye yatkınlığı olanların ve bebeklerin yıkanmasında idealdir.

4 Lavanta Çiçeği Sabunu Code: LVS Gerçek Lavanta Çiçeğinin Uçucu yağını, Çayı ve Çiçeklerini içerir.lavanta yağı akne oluşumuna engel olur.bedeni ve cildi rahatlatarak parlaklık verir.dinlendirici ve nemlendirici özelliği vardır.renklendirme için (Pasta Kek Lokum Yapımında kullanılan) yenebilen Kırmızı Gıda Boyası Kullanılmıştır. Mis gibi kokusu ile tanıdığımız lavanta çiçeklerinden elde edilen lavanta sabunu, tıpkı çiçeği gibi mis kokulu ve şifalı bir sabundur.lavanta Çiçekleri ve bunun çayından, lavanta esansiyel yağı ile hazırlanmıştır. Renkli sabunda boyar madde olarak pasta ve lokumlarda kullanılan Gıda boyası kullanılmıştır.

5 KEÇİ SÜTLÜ Code: KCS Cildi nemlendirir.bakterilerin sebep olduğu akne problemlerini çözer.sütün ihtiva ettiği alfa-hidroksi asitler sayesinde doğal peeling sağlar.kaşıntı ve kızarıklığı giderir.güneş lekesi, sivilce lekesi ve doğum lekesi olanların kullanımına uygundur.%100 doğal bitkisel yağlardan ve keçi sütünden üretilmiştir. Sentetik kimyasal içermemektedir. Özellikle alerjiye yatkınlığı olanların ve bebeklerin yıkanmasında idealdir.

6 Sabuncevizli Arındırıcı Sabun(ayurvedik) Code: SCS Sabun cevizi saponin içerdiğinden doğal bir arındırıcıdır. Yüzyıllardır Hindistan ve Nepal başta olmak üzere Asya'da ayurveda tedavileirnde kullnaılmaktadır. Asya'da her türlü yıkama dezenfektasyon ve saç yıkamada yaygın ve geleneksel bir sabun bitkisidir.aşırı terleme, Migren, Epilepsi ve kloroz tedavisinde kullanılan tıbbi bir bitkidir.ayurveda uygulamalarında, Egzama, sedef, kaşıntılı hastalıklar ve çillerin giderilmesinde tedavi edici olarak kullanılmaktadır."insect Repellent" özelliklerinden dolayı, insan ve hayvanlarda bit öldürücü, bitkilerde ise haşere ve zararlıların uzaklaştırılmasında çok etkilidir.sabun cevizi bitkisi antimikrobiyal özellikleri nedeni ile mikrop öldürücü (anti septik) dir.

7 Biberiye Sabunu Ozel Code: BBS Biberiye, Antibakteriyal, güçlü bir mikrop kırıcı olup cildi derinden temizlediği için mikropların sebep olduğu sivilceler ve cilt problemlerinde son derece yararlıdır. Düzenli kullanımda 1 Hafta içerisinde yüzdeki ve vücutdaki sivilceleri giderilmesine yardımcı olur.yağlı saç ve ciltleri arındırır ve bu temizliği hemen hissettirir. Hücre yenileyici ve cilt besleyici özelliği ile vücut sivilcelerinde son derece başarılı bir üründür.bu özel ürün shea butter içermekte ve temizlediği cildi aynı zamanda doğal olarak nemlendirmektedir.

8 Sabun Otu (saponaria officinalis) Sabunu Code: SBO Ülkemize özel bir bitki olan Saponaria Officinalis (Sabunotu) Saponin içeren güzel kokulu çiçeği olan yeşil yapraklı bir bitkidir. Bitki saponin içeriği nedeniyle doğal olarak arındırıcı ve besleyicidir. Saçlara kullnaıldığında yumuşatır. Sedef ve egzama gibi hastalıklar için cilt dostudur.sabunağacı'nın özellikle önerdiği bembeyaz bir sabundur.tüketicilerden onaylıdır!

9 ISIRGAN Sabunu Code: ISS Saç dökülmesinde etkilidir. Yağlı ince, yıpranmış ve kırılan saçlarda saç gelişimini hızlandırıcı ve canlandırıcı olarak tavsiye edilir. Saçlara yoğunluk ve parlaklık kazandırmakta, kepeklenmenin sona erdirilmesinde kullanılmaktadır. Aknede, egzamada, mantarda, sedef hastalığında, uçuk rahatsızlıklarında ve iltihaplı yaraların tedavisinde antiseptik özelliğiyle yardımcı olur. Cildi tahriş etmeden temizler, bileşimindeki saf zeytinyağı cildi besler, kurumasını önler. kalıcı nemlilik ve yumuşaklık sağlar.

10 Çöven Kökü Sabunu Code: ÇKS Ülkemizde yetişen doğal olrak saponin içeren tedavi edici, temizleyici arındırıcı özelliklerdeki sabun otu bitkisinin yüksek oranda saponin içeren kökü ile yapılmıştır.sedef, egzama hastaları için idealdir.

11 Sabun Cevizi (SOAPNUT) Code: SC

12 Melez Lavanta Geleneksel Code: 1 Latince adı : Lavandula officinalis.tanımı: Taze, çiçeğimsi-baharatımsı.notu : Kalpnotu.Özellikleri : Dengeleyici, gerilim çözücü, sakinleştirici.menşei ve ürün kalitesi: Fransa / Geleneksel.Bitkinin neresinden ve elde ediliş şekli: Herba / Damıtma.Ruhsal-Duygusal Etki: Sinirliliği, uykusuzluğu, depresyonu, korkuyu, hassasiyeti düzenli hale sokar, rahatlatıcı, ferahlatıcıdır.vücutsal Etki: Antiseptik, antiviral, antibakteriyel etkilere sahiptir. Ayrıca ağrı dindirici, yatıştırıcı, sakinleştirici, kandolaşımı arttırıcı, gerilimi çözücü etki gösterir. hücre yenileyicidir.uyumlu yağları : bütün yağlarla. Kullanım önerileri ve tavsiyeler: Lavanta, hint defnesi gibi, inceltilmeden doğrudan cilde sürülebilen, tahriş edici ödelliği olmayan bir yağdır.cilt bakım ve masaj yağlarında, banyolar ve naturparfümlerde. Yağlambaları, hava temizleyicilerde. Yara iyi edici özelliğinden dolayı akne, mantar, ekzama ve bu gibi cilt bakım ve masaj yağlarında. Ense ve baş ağrısını giderir. Soğuk algınlıklarında önleyicidir, yanık ve güneş yanıkları kremlerinde kullanılır. Kötü vücut kokusunu yok eder, ayrıca dolaplarda çamaşırın güzel kokmalarını sağlar ve haşerelere karşı da kullanılır. Kanamayı arttırıcı etkiye de sahiptir.yaz için bakım yağı :100 ml. Tatlı badem içine 20 dam. Konarak hazırlanır.notlar :Lavanta, tesir alanı çok olan ve yüzyıllardır değişik şekillerde kullanılan bir yağdır.örneğin, Anadolu da 1848 yılında kolera hastalığında kullanılmasının yanısıra dünya nın değişik yerlerinde, veba ya karşı da kullanılmıştır. Kraliçelerin uyumasına yardımcı olan lavanta, kendine has özel kokusu sayesinde yüzyıllardır parfümlerimizde de yerini almıştır. Miktar (ml): 10

13 Tea Tree Oil Code: 2 ÇAY AĞACI YAGI EKOLOJİK AVUSTRALYALatince adı : Melaleuca alternifolia,tanımı: Çok kuvvetli, otumsu-baharatımsı, kendine özgü ilacımsı,notu : Kalp-temelnotu.Özellikleri : Çok yönlü bir yağdır,tazelik verici, temizleyici, yorgun ve kasılmış anlarda,menşei ve ürün kalitesi: Avustralya / NaturelBitkinin neresinden ve elde ediliş şekli: Filiz-yaprak / Damıtma.Ruhsal-Duygusal Etki:Vücutsal Etki: Vücudun değişik kısımlarında bakteriler ve virüslere karşı. Kaşıntı ve ağrı kesici olarak. Yara ve yaralanmalarda, deri yırtılmalarında, tırnak dibi iltihaplanmasında. Ayak mantarlarında, yanma ve güneş yanmalarında, sinek ve haşere sokmalarında, diş eti bakımında. Ve daha bir çok kullanma alanı vardır ama diğerleri doktor tavsiyesi altında mümkündür..uyumlu yağları : Lavanta, gül, santalodunu, palmarosa, kekik. Kullanım önerileri ve tavsiyeler : çam ve turunçgil yağları ile, vücut bakımı, ayak bakımı, ağız-diş eti bakımı, saç bakımı ve banyolar. Yağlambaları, hava temizleyiciler de. Akne, mantar, herpes gibi tüm cilt bakım ürünlerinde ve özellikle Problemli ciltlerde, zarif lavanta kombinenesi idealdir.notlar :.Tea- Tree veya çay ağacı olarak bu bitkinin gerçek çay ile bir ilişkisi yoktur. Memleketi Avusturalya ve yeni Zelanda adalarıdır. Yaklaşık altı metre yüksekliğindeki bu ağaç, tüğ gibi hafif yapraklıdır ve mersingiller ailesine aittir. Hekimlik dalındaki bir çok kullanım alanı yerli halk tarafından yüzyıllardır bilinmektedir.yaklaşık 100 kg. yapraktan bir kilo yağ elde edilir. Yağ renksiz ile açık sarı arasıdır.saf ve içerisinde kalıntı bulunmayan bu yağ, inceltilmedende kullanılabilir.vücudun değişik kısımlarında bakterilere ve virüslere karşı kullanılır. Kaşıntı ve ağrı kesici olarak, yara ve yaralanmalarda, deri yırtılmalarında, tırnak dibi iltihaplanmalarında, ayak mantarlarında, yanma ve güneş yanıklarında, sinek ve haşere sokmalarında, ve daha bir çok kullanma alanlarında mümkündür. Miktar (ml): 10

14 ÖKALİPTUS GLOBULUS EKOLOJİK Code: 3 Ökaliptus globus 85% *Latince adı : Eucalyptus globulus.tanımı : Taze,acımsı, keskin, kafurumsu.notu : Başnotu.Özellikleri : Tazelik ve berraklık verici, kuvvetlendirici, kuvvetli hava temizleyici.menşei ve ürün kalitesi: Portekiz- Avustralya / Ekolojik.Bitkinin neresinden ve elde ediliş şekli: Filizyaprak / Damıtma.Ruhsal-Duygusal Etki: Var olmanın yanı sıra bütün canlılarla ve diğer şeylerle olan tecrübe bağlarını kuvetlendirir.vücutsal Etki : Antiseptik, temiz olmayan derilerde, akne, kepek, bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, virüslere karşı, gırip ( yağ lambalarında inhale yoluyla ), ( boğaz iltihaplanması, alın boşluğu iltihaplanması, bronşitde-antibiyotiğe yardımcı ) bahar nezlesi. Kalp çalışmasını hızlandırır, romatizma ağrılarında ve sinir iltihaplanmasında. Haşerelere karşı çok kuvvetli tesir eder.uyumlu yağları : Mersin, İngiliz nanesi, kuşdili, kekik, limon ve çam yağları. Kullanım önerileri ve tavsiyeler : Romatizmal ve kas gevşetici masaj yağları, Selülit ve cilt bakımında.yağlı ciltlerde ve naturkozmetikte kil karışımlarının içine konarak. Masajlarda ardıç ve lavanta yağı karışımı ile.kış günlerinde yağlambaları, hava temizleyicilerde. İnhalasyon gereçlerinde ( 1-2 damla )Deri tahriş edicidir, kuvvetli tesiri sebebi ile 6 yaşından aşağı çocuklarda kullanılmaz, doğru olan bilgiye göre miktarın belirlenmesi gerekir. Soğuk zamanlar için:3 er dam. Ökaliptus, kayeput, niaouli yağlambasına koyunuz.notlar :Yaklaşık 500 çeşit değişik ökaliptus cinsi vardır, bu çeşitlerinin itiva ettiği değişik ana maddelerin tesirleride birbirlerinden geniş ölçüde farklıdır. Tıpta ise en çok kullanılan eucalyptus globulus tur. Avusturalya yı kendine memleket eden ökaliptus dünyanın en yüksek ağaçlarındandır. Bu günde Akdenizin çevresinde yetişmektedir. Mersingiller ailesine dahildir.damıtma usulü ile, 50 kg. filiz ve yapraklarından bir kg. yağ elde edilir.fransız üreticilerine göre Ökaliptus globus%85 denmesine sebep: Tahriş edici özelliğe sahip, Başnotuna dahil olan etken maddeleri (Alpha- Beta Pinen ve Camphen ) sıralamak için yapılan ikinci destilasyon işlemidir.birinci destilasyondaki Ökaliptus globusun etken maddelerinden % oranındaki Cineol miktarı, miktar olarak %80-85 geriler. Onun içindirki Ökaliptus % 85 denir. Bu yağ kafurumsu bir kokuya sahiptir. Miktar (ml): 10

15 HARMONY (FENG SHUI) Code: 4 Harmoni (Harmony) ALMANYAAromatik Cilt Bakım ve Masaj YağıHoş kokusu ile banyo ve masaj ile uygulandığında rahatlatır,bariyer oluşturarak nem kaybın önler. Cildinizi yumuşatır.kuru ve hasas ciltlerin bakımında antibakteriyel, arındırıcı ve tonik etkileri vardırselülit oluşumunu önler

16 RELAX Code: 5 RELAXAromatik Cilt Bakım ve Masaj YağıHoş kokusu ile banyo ve masaj ile uygulandığında rahatlatır. Akne oluşumunu önler. Yumuşatıcı, nemlendirici ve temizleyici etkisi ile cildinizi canlandırır daha ferah hissetmenizi sağlar,antioksidan özelliği ile serbest radikallerin zararlı etkilerinden korur.bariyer oluşturarak kuruluğa ve yaşlanma etkilerine karşı bakım yapar Miktar (ml): 5

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

KARDELEN TARIM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. DOĞAL BİTKİSEL YAĞLAR-SAÇ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

KARDELEN TARIM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. DOĞAL BİTKİSEL YAĞLAR-SAÇ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ KARDELEN TARIM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. DOĞAL BİTKİSEL YAĞLAR-SAÇ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ S.NO ÜRÜN ADI BİRİM DİZİ ADETİ 1 ACIBADEM YAĞI 20CC 12 2 ADAÇAYI YAĞI 20CC 12 3 AHUDUDU AROMASI 20CC 12 4 ALABALIK YAĞI

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

Lavanta yağı, temiz ve taze ve temiz bir kokuya sahiptir. Bu koku havayı hoş, uyarıcı, aynı zamanda rahatlatıcı bir aromayla doludur.

Lavanta yağı, temiz ve taze ve temiz bir kokuya sahiptir. Bu koku havayı hoş, uyarıcı, aynı zamanda rahatlatıcı bir aromayla doludur. Lavanta Eter Yağı. Eski yunanlılar ve Romalılar, lavanta yağını, aromatik ve temizleyici özellikleri nedeniyle yüksek değerlendiriyor, bu yağı yorgunluğu gidermesi için küvete ekliyorlardı ( bitkinin ismi

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...4 GİRİŞ...5 BÖLÜM 1: YAŞ

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...4 GİRİŞ...5 BÖLÜM 1: YAŞ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...4 GİRİŞ...5 BÖLÜM 1: YAŞ ve CİLT...9 Yaşlanma Süreci...10 Kırışıklıklar... 11 Cildin Başlıca Düşmanları...12 Kozmetik Çözümler...14 Ameliyat...14 Cilt Tipleri...16 Cilt Tipinizi Belirlemek...17

Detaylı

Okaliptüs Eter Yağı. Okaliptüs Eter Yağı

Okaliptüs Eter Yağı. Okaliptüs Eter Yağı Okaliptüs Eter Yağı Yeryüzündeki en yüksek yapraklı ağaç olan okaliptüsün şifalı özellikleri ilk defa Aborjinler bulmuştur. Onlar, okaliptüs yapraklarını, enfeksiyon kapmasını önlemek ve iyileşmesini hızlandırmak

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI BÖLÜM 1: ÇAYIN HAZIRLANMASI...1 Çay Hazırlama...2 Haşlama Hazırlama...4 Koruyucu Olarak Koku...4 Kokuyu Özel Tepkiler Üretmek İçin Kullanma...5 Esans Yağları Tarafından Üretilen

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun

55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun On5yirmi5.com 55 Çeşit Cilt Hastalığına 55 Çeşit Sabun Mardinli sabun üreticisi Mehmet Yüksel, 55 çeşit sabun ile 55 çeşit cilt hastalığına şifa kaynağı olduğunu söylüyor. Yayın Tarihi : 24 Şubat 2012

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI

BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI BİTKİSEL SABUNLAR VE FAYDALARI Papatya Sabunu : İltihap gidericidir, selüloit tedavisinde kullanılır, cilt parlaklığı içinse sabunlandıktan bir iki dakika sonra durulanmak yeterlidir. Hazırlanacak sabunun

Detaylı

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı.

DOĞAYA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. DOĞAYA DÖNÜŞ Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. İnsan, doğanın kendisine sunduğu zengin dünyayı artık her zamankinden daha yakından tanıyor. Bitkilerin sayısız faydasını, geleneklerin

Detaylı

Kır Çocukları Doğal Merhemleri en iyisi: en doğalı

Kır Çocukları Doğal Merhemleri en iyisi: en doğalı Kır Çocukları Doğal Merhemleri en iyisi: en doğalı Bizler, Tahtacıörencik Köyü'nün Kır Çocukları, merhemlerimizi tamamen doğal malzemelerle, küçük ölçekte, özenle, el emeği ile üretiyoruz. Bitkilerin doğal

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

Limon Eter Yağı. Limon Eter Yağı

Limon Eter Yağı. Limon Eter Yağı Limon Eter Yağı Limonu eski zamanlardan beri tıpta geniş şekilde kullanıyorlar. Eski Mısırlılar limonu, sehirli yemeklerin zararsızlaştırılması için ve tifo salgınları sırasında kullanıyorlardı. Avrupa'ya

Detaylı

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ SÜRGÜN YAPRAK ÇİÇEK MEYVELER 10 Bitkisel Ürünlerden Yararlanma Şekilleri Şifalı bitkilerden aşağıda belirtilen yöntemler kullanılarak yararlanılmaktadır. İnfusyon (Infusion):

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip!

DOĞALA DÖNÜŞ. Güzelliğinizi ve sağlığınızı doğaya teslim etmenin tam zamanı. Petra dünyasına hoş geldiniz! Petra hep birlikte güçlü bir ekip! Petra dünyasına hoş geldiniz! Şirketin tüm alanlarındaki sorumluluk bilinci, yetkinlik ve yaratıcılık, ayrıca partnerlerin ve müşterilerin memnuniyeti sayesinde, Petra evsel işler ve bakım konusunda belirleyici

Detaylı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı (Kabızlık) Sayfa 10 Baş Ağrıları Sayfa 19 Bel ve Boyun

Detaylı

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar

Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar www.thaliasoap.com Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar NEDEN ISIRGAN ÖZLÜ ŞAMPUAN? Etken maddeleri laboratuvar ortamında hazırlanan % 100 bitki ekstrelerinden oluşmaktadır. Thalia laboratuarı

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap

www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap www.thaliasoap.com facebook.com/thaliasoap twitter.com/thaliasoap Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bitkisel Şampuanlar Boyalı Saçlar Normal Saçlar Yağlı Saçlar BUĞDAY ÖZLÜ ŞAMPUAN İçeriğindeki yoğun Buğday

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM İÇİNDEKİLER GİRİŞ...XIII BÖLÜM 1: Cildiniz ile Yakın ve Dost Olun...1 Yapı... 1 Cilt Oluşumu...2 Epidermis...3 Deri Oluşumu...4 Dermis...5 Ciltaltı Dokusu...6 İşlev...6 BÖLÜM 2: Harika bir Yüz ve Vücut

Detaylı

Defne ağacı, bahçeye güzellik verir. Defne yaprağı, yemeklerinize lezzet katar. Defne yağlı sabunu ise cildinizi güzelleştirir

Defne ağacı, bahçeye güzellik verir. Defne yaprağı, yemeklerinize lezzet katar. Defne yağlı sabunu ise cildinizi güzelleştirir DEFNE Latince ismi : Laurus nobilis Defne ağacı, bahçeye güzellik verir. Defne yaprağı, yemeklerinize lezzet katar. Defne yağlı sabunu ise cildinizi güzelleştirir Defne Bitkisi: Anavatanı Asya olan Defne,

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU

NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA NAZELİ markasıyla; doğallığı, samimiyeti, saflığı ve zarafeti yansıtacak faydalı ürünler üreterek hikayemize başladık. Doğanın gücünü kullanarak, tamamen doğal

Detaylı

Sardunya Eter Yağı. Sardunya Eter Yağı.

Sardunya Eter Yağı. Sardunya Eter Yağı. Sardunya Eter Yağı. Sardunyanın şifali özellikleri çok eski zamanlardan beri biliniyordu. Sardunyayı, nazardan ve kötü ruhlardan korunmak için insanlar evlerinin etrafına ekiyorlardı. Fransa'da, eski zamanlarda,

Detaylı

doğal dolgu ile yastık

doğal dolgu ile yastık türk doğal dolgu ile yastık Doğa Muhtemelen etki eden kuvvetlerin Isınmak ve serinlemek için Yastık Örneğin Yardımcı Boyun gerginliği, Omuz-kol ağrısı, Sırt ve kalça problemleri, Karın ve adet ağrısı,

Detaylı

MASKE Normal Ciltler için

MASKE Normal Ciltler için MASKE Normal Ciltler için Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı,

Detaylı

Sabunun 5000 Yıllık Tarihi...

Sabunun 5000 Yıllık Tarihi... Sabunun 5000 Yıllık Tarihi... Efsane... Eski Roma'da hayvanların kurban edildiği SAPO Dağı'nda biriken hayvan kül ve yağları, yağan yağmurla Tiber nehri'ne karışır. Tiber Nehri'nin sularına karışan yağ,

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

Her şeyin ilacının bal olduğunu gösteren 20 tarif. Balın gerçekten de bir mucize olduğunu yanına ufak baharat, meyve, vs. ekleyerek görebilirsiniz...

Her şeyin ilacının bal olduğunu gösteren 20 tarif. Balın gerçekten de bir mucize olduğunu yanına ufak baharat, meyve, vs. ekleyerek görebilirsiniz... Her şeyin ilacının bal olduğunu gösteren 20 tarif Balın gerçekten de bir mucize olduğunu yanına ufak baharat, meyve, vs. ekleyerek görebilirsiniz... 1 22 1. Bal ve Turunçgil karışımı Boğaz ağrıları ve

Detaylı

Doğadan Cildimize. Çağrı AVAN Sinop-Boyabat Cumhuriyet YİBO Adile ŞEKER Sinop-Dikmen Kadı YİBO. YİBO-Çalıştayları Gebze-TÜSSİDE

Doğadan Cildimize. Çağrı AVAN Sinop-Boyabat Cumhuriyet YİBO Adile ŞEKER Sinop-Dikmen Kadı YİBO. YİBO-Çalıştayları Gebze-TÜSSİDE Doğadan Cildimize Çağrı AVAN Sinop-Boyabat Cumhuriyet YİBO Adile ŞEKER Sinop-Dikmen Kadı YİBO YİBO-Çalıştayları 2010-1 Gebze-TÜSSİDE Bu proje çalışmasında, mikroplara karşı antiseptik etki gösteren doğal

Detaylı

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Islak Havlu 72 li ( Parfümlü - Parfümsüz ve Hac Umre ) Cep Mendili 15 li Gül Suyu 500 gr 6,00 1,50 13,00 Çocuk Diş Macunu 75 gr Diş

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Bioform SPA & Eğitim Merkezi

Bioform SPA & Eğitim Merkezi Bioform SPA & Eğitim Merkezi Day Spa ve Genel Spa merkezlerinde yapılabilecek vücut uygulamaları eğitimi Marine and Vegetal Spa Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı

Detaylı

Administrator tarafından yazıldı Cuma, 26 Aralık 2008 21:51 - Son Güncelleme Perşembe, 16 Temmuz 2009 18:54

Administrator tarafından yazıldı Cuma, 26 Aralık 2008 21:51 - Son Güncelleme Perşembe, 16 Temmuz 2009 18:54 Günlük sorunlarda bitkilerin kullanımı Mutfağımızda bir çok bitkiden faydalanırız.mercanköşk,kekik,biberiye veya defne yaprağı ile yemekleriniz bir başka tat kazanır.baharatlar sadece tat verici olarak

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 17 yıllık başarı! 20 den fazla ülke 1 kural BİTKİSEL HAMMADDELERİN MAKSİMUM KULLANIMI Sibirya, Altay ve Baykal'ın yüksek biyoaktif etkisini taşıyan yabani otlarını, bitki ve turunçgillerini

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız.

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Tepeden Tırnağa Vücut bakımı Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Bakım için Duş Yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen yıkanma

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1: CİLDİNİZE ÖZEN GÖSTERMEK...5

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1: CİLDİNİZE ÖZEN GÖSTERMEK...5 İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1: CİLDİNİZE ÖZEN GÖSTERMEK...5 Yaşlanma ve Cilt... 6 Güneş ve Cilt... 8 Güneş Korumalarının Seçimi... 9 Cilt Tipleri... 11 Doku Testi...12 Temel Cilt Bakımı...12 Doğal Cilt Programına

Detaylı

2 3 4 5 6 7 8 Künye Zeytin Memecik / 1123 Zeytin Ayvalık / 7643 Defne / 12 Erik / 23 Badem / 38 Limon / 60 Nar / 137 Guava / 16 Bergamut / 200 Keçi Boynuzu / 15 Trabzon Hurma / 13 Muz / 24 Armut / 20 Dut

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Laboratorios Indermo S.L.

Laboratorios Indermo S.L. Laboratorios Indermo S.L. Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı Sıcak Volkanik Taşlar Basit Spa Küçük güzellik salonları için fazla altyapı gerektirmez Duş gerektirmez

Detaylı

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ Laurus nobilis (Akdeniz Defnesi) Akdeniz havzasında yetişen defne, her dem yeşil bir çalı ya da küçük bir ağaçtır. Yaz, kış yaprağını dökmez. Ülkemizin Akdeniz kıyıları başta olmak

Detaylı

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR Doğal Bitki ve Yağ Özleri Serisi KOD NO: FT054600 Şampuan Doğal Yağ Özlü Argan Yağı ve Papatya KOD NO:

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Gül Suyu 1.Gül Suyu: Gül herkes tarafından sevilen harika kokan bir bitkidir. Rengarenk çiçekleri ile herkesin gözdesi haline gelmiştir. Sevgililer, evli çiftler özel günlerde yıl dönümlerinde gül alır.

Detaylı

Aisha_baby mommy Brosur.ai 1 23.01.2013 13:04 anne ve bebek

Aisha_baby mommy Brosur.ai 1 23.01.2013 13:04 anne ve bebek anne ve bebek aisha anne aisha anne ürünleri, bebek beklerken, doğum sırasında ve sonrasında yaşayabileceğiniz sıkıntılar ve ihtiyaçlarınız dikkate alınarak hazırlanır. Sizi rahatlatmayı, endişelerinizi

Detaylı

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ LIQUIDAMBAR ORIENTALIS ANADOLU SIĞLA AĞACI Muğla Relikt Tarihteki Önemi Kleopatra aşk iksiri ve parfüm olarak kullanmıştır Hipokrat döneminden beri ilaç olarak kullanılmıştır.

Detaylı

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ.

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. İLE SAÇLARIN ORGANİK VE SAĞLIKLI Natulique neden üstün? Natulique de vizyonumuz, saç bakım endüstrisinde mümkün olan en güvenilir ve temiz

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

menu of spa services

menu of spa services menu of spa services saf otantik olağanüstü hyatt pure Hyatt Pure, tatil beldelerinden kentlere kadar uzanan sıradışı spa koleksiyonudur. Her bir spa, bulunduğu coğrafi bölgenin özelliklerini ve kültürünü

Detaylı

EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ?

EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ? EN ÇOK HANGİ KONULARI KONUŞUYORUZ? ÇOCUKLARIMIZ VE AİLEMİZ MALİ DURUM SAĞLIK VE SAĞLIK GİDERLERİ DAHA İYİ VE SAĞLIKLI TERCİHLER YAPMAK SİZE YARDIMCI OLABİLİR! 32 YILDIR YAŞAMLARI VE YAŞAM KALİTESİNİ İYİLEŞTİRİYOR!

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

www.havrano.com 0 212 210 4595-0 505 147 1919 NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI Havran ın Edremit Körfezi ne bakan yamaçlarından, özenle toplanan zeytinlerden eşsiz ve enfes Havrano natürel sızma zeytinyağı üretildi.

Detaylı

EĞİTİM KİTAPÇIĞI EĞİTİM KİT

EĞİTİM KİTAPÇIĞI EĞİTİM KİT EĞİTİM KİTAPÇIĞI İLE DOĞAL SAÇ BAKIMI %100 Türk malı olan Bota Care; Uzun yıllar yapılan araştırmaların, güzel ülkemizin ve coğrafyamızın bize sunduğu bitkisel mucizelerin, bitkisel saha tecrübelerinin

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

DİSTİLEX NANO TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ

DİSTİLEX NANO TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ DİSTİLEX NANO TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ Distilex tesislerinde; bitki ve meyve özütleri uygun yöntem ve ileri teknoloji ile elde edilerek gıda, ilaç, kozmetik, kimya, insan sağlığında gıda takviye ürünleri, hayvan

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

PROJE GRUBUMUZ. * Ayla TAMAÇ * * Ayşe AKPINAR * * Betül AYHAN * * Emre SEYHAN *

PROJE GRUBUMUZ. * Ayla TAMAÇ * * Ayşe AKPINAR * * Betül AYHAN * * Emre SEYHAN * PROJE GRUBUMUZ * Ayla TAMAÇ * * Ayşe AKPINAR * * Betül AYHAN * * Emre SEYHAN * PROJENİN AMACI Sivrisineklerle mücadelede doğal çözümler geliştirmek. PROJENİN HEDEFİ Biberiye, fesleğen, lavanta ve okaliptüs

Detaylı

Saç dökülmesine evde yapılabilecek doğal çözümler

Saç dökülmesine evde yapılabilecek doğal çözümler On5yirmi5.com Saç dökülmesine evde yapılabilecek doğal çözümler Saçlarınız mı dökülüyor? İşte dökülen saçlarınız için evde yapabileceğiniz doğal yöntemler... Yayın Tarihi : 31 Ekim 2013 Perşembe (oluşturma

Detaylı

HAKKIMIZDA. Viking Temizlik ve Kozmetik A. Ş.

HAKKIMIZDA. Viking Temizlik ve Kozmetik A. Ş. HAKKIMIZDA Viking Temizlik ve Kozmetik A.Ş. 1978 yılında Avcı Kimya unvanı ile başladığı ticari hayatına, 1992 yılında Viking Temizlik Ürünleri Limited Şirketi ve 2004 yılında Viking Temizlik ve Kozmetik

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

ERGENLİKTE HİJYEN SAĞLIK VE KİŞİSEL BAKIM. Hazırlayan Okul Rehber Öğretmeni İrem YILDIRIM

ERGENLİKTE HİJYEN SAĞLIK VE KİŞİSEL BAKIM. Hazırlayan Okul Rehber Öğretmeni İrem YILDIRIM ERGENLİKTE HİJYEN SAĞLIK VE KİŞİSEL BAKIM Hazırlayan Okul Rehber Öğretmeni İrem YILDIRIM SAĞLIK VE HİJYEN NEDİR? Sağlık; kişinin doğuştan getirdiği kalıtsal özellikleri ile fiziksel, biyolojik ve sosyal

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,27 4 117,02 TL 22,23 TL 468,08

Detaylı

Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası. Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası

Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası. Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası Ağrılı Adet Ezan Çiçeği Kullanımı: Tohum yağı genç kızlara 4 gr günde yetişkinlere

Detaylı

Termal Sular ve Cildimiz

Termal Sular ve Cildimiz Termal Sular ve Cildimiz Termal su nedir? Termal su, doğal mineral içeriklere ve iyileştirici etkilere sahiptir. Tedavi amaçlı kullanıma uygundur. Birçok karakteristik özelliği sayesinde, sağlık alanında

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ

İntİm Temİzleme Ürünlerİ İntİm Temİzleme Ürünlerİ 2 Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunun farkındadır. Bu nedenle size özellikle ihtiyaçlarınıza

Detaylı

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez.

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez. Cildi beslemeye, pürüzsüzleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir. Temizlenmiş ve kurulanmış cildinize yukarı ve dışa doğru hareketlerle uygulayınız. Krem bazı, Hümik asit, Gliserin,

Detaylı

TÜBİTAK BİDEB. KİMYA PROJE SUNUMU GRUP KANTARON Proje Ekibi DANIŞMANLAR

TÜBİTAK BİDEB. KİMYA PROJE SUNUMU GRUP KANTARON Proje Ekibi DANIŞMANLAR TÜBİTAK BİDEB KİMYA LİSANS ÖĞRENCİLERİ- KİMYAGERLİK, KİMYA ÖĞRETMENLİĞİ, KİMYA MÜHENDİSLİĞİ, BİYOMÜHENDİSLİK- ARAŞTIRMA PROJESİ EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI KİMYA-3 (Çalıştay 2012) KİMYA PROJE SUNUMU GRUP KANTARON

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU. Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Yıl /Sınıf Süre. Dersin Amacı. Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları

DERS BİLGİ FORMU. Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Yıl /Sınıf Süre. Dersin Amacı. Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Yıl /Sınıf Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim Öğretim

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Ev temizlik ve kişisel bakım ürünleri pazarında, pazar ihtiyaçlarına ve müşteri çeşitliliğine en uygun ürün ve hizmeti sunarak, bulunduğumuz pazarlarda yarattığımız markalarla rekabeti oluşturan

Detaylı

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu -Broşür- Buğday Çimi Suyu Hakkında Vücudumuz her gün 25 milyon yeni hücre oluşturur. Bu, yaklaşık olarak her yıl 9 milyar yeni hücre demektir. 9 milyar yeni hücre, yalnızca

Detaylı

Dr. Hülya ÇAKMAK Gıda Mühendisliği Bölümü

Dr. Hülya ÇAKMAK Gıda Mühendisliği Bölümü Dr. Hülya ÇAKMAK Gıda Mühendisliği Bölümü FONKSİYONEL BİLEŞENLER İÇEREN BAHARAT VE TIBBİ-AROMATİK BİTKİLER Doğal antioksidan kaynağı olan birçok bitki ve baharat bulunmaktadır. Çeşitli baharatlar, kakao

Detaylı

Baş Ağrıları Besleyici Takviyeler Boğaz İltihapları Bel Soğukluğu

Baş Ağrıları Besleyici Takviyeler Boğaz İltihapları Bel Soğukluğu Baş Ağrıları Besleyici Takviyeler Boğaz İltihapları Bel Soğukluğu Baş Ağrıları Besleyici Takviyeler Boğaz İltihapları Bel Soğukluğu hastalıklarına iyi gelen şifalı bitkileri listeledik. Baş Ağrıları Baş

Detaylı

TISSERAND ÜRETİM TANITIMI VE BİLGİLENDİRME ROBERT TISSERAND & JENNIE HARDING

TISSERAND ÜRETİM TANITIMI VE BİLGİLENDİRME ROBERT TISSERAND & JENNIE HARDING TISSERAND ÜRETİM TANITIMI VE BİLGİLENDİRME ROBERT TISSERAND & JENNIE HARDING Tisserand, 40 yılı aşkın bir süredir Esansiyel Yağ üretmekte ve dünyanın bir çok ülkesine satış yapmaktadır. Kurucumuz Robert

Detaylı

HAMİLELİKTE GÜVENLİ AROMATERAPİ Ayşe Tolga Aromaterapist- Aisha Doğal Kozmetikleri Markası Kurucusu

HAMİLELİKTE GÜVENLİ AROMATERAPİ Ayşe Tolga Aromaterapist- Aisha Doğal Kozmetikleri Markası Kurucusu HAMİLELİKTE GÜVENLİ AROMATERAPİ Ayşe Tolga Aromaterapist- Aisha Doğal Kozmetikleri Markası Kurucusu Aromaterapi aromatik bitki özlerinin ruh, beden ve zihin dengesi için kullanıldığı doğal bir tedavi metodudur.

Detaylı

BESLEYİCİ ARGAN YAĞI UZUN SÜRE KALICI RENKLER ÇARPICI RENKLER GÖZ ALICI SAÇLAR IŞILTILI YANSIMALAR % 100 BEYAZ KAPATMA 92 FARKLI RENK

BESLEYİCİ ARGAN YAĞI UZUN SÜRE KALICI RENKLER ÇARPICI RENKLER GÖZ ALICI SAÇLAR IŞILTILI YANSIMALAR % 100 BEYAZ KAPATMA 92 FARKLI RENK BESLEYİCİ ARGAN YAĞI UZUN SÜRE KALICI RENKLER ÇARPICI RENKLER GÖZ ALICI SAÇLAR IŞILTILI YANSIMALAR % 100 BEYAZ KAPATMA 92 FARKLI RENK Saçlarınızdaki İtalyan Esintisi... Farklılık yaratan, her saç tipine

Detaylı

Biyosidal Ürünler ve Ara Ürünler. Abdullah YILMAZ Zirai Mücadele Merkez Araştırma Enstitüsü. Ankara

Biyosidal Ürünler ve Ara Ürünler. Abdullah YILMAZ Zirai Mücadele Merkez Araştırma Enstitüsü. Ankara Biyosidal Ürünler ve Ara Ürünler Abdullah YILMAZ Zirai Mücadele Merkez Araştırma Enstitüsü. Ankara Konu başlıkları Biyosidaller Bitki koruma Ürünleri Veteriner ve Tıbbi Ürünler Ara ürünler ve örnekler

Detaylı

Ne yazık ki bugün piyasada bulunan ve büyük beğeni toplayan kozmetiklerin çoğunda sentetik ve toksik maddeler bulunmaktadır.

Ne yazık ki bugün piyasada bulunan ve büyük beğeni toplayan kozmetiklerin çoğunda sentetik ve toksik maddeler bulunmaktadır. DOĞAL ÜRÜNLER KOZMETİK Ne yazık ki bugün piyasada bulunan ve büyük beğeni toplayan kozmetiklerin çoğunda sentetik ve toksik maddeler bulunmaktadır. Cildimiz vücudumuzun en büyük organıdır. Kullandığınız

Detaylı

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Y i. Yı l bu. Turkey. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. "Yeni Yıl Buradan Başlıyor" Kataloğu/11.12.2016/Kasım-Aralık. Kampanya kapsamındaki teklifler 01.11.2012 ile 31.12.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Dikkat! Fiyatlar Türkiye sınırları içinde geçerlidir.

Detaylı

Aktif oksijenle gençleşin

Aktif oksijenle gençleşin Aktif oksijenle gençleşin PHARMAOZON Ozon nedir? PHARMAOZON Aktif oksijen olarak adlandırılan ozon,bilinen en etkili antibakteriyel ajandır. Üç oksijen atomundan oluşan doğal bir gazdır. 2 atomlu normal

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum

Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum SPA MENÜ Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum Geleneksel SPA rutinleri, Kuum un modern anlayışı ile yeniden doğuyor. Doğal bitki özleri,

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı