Y.Lisans: University of Essex, Department of Government, 1990

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Y.Lisans: University of Essex, Department of Government, 1990"

Transkript

1 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Alev Özkazanç 2. Doğum Tarihi: 25 Eylül Unvanı: Doçent Dr. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Akademik Dereceler: Lisans: ODTÜ Siyaset Bilimi, 1989 Y.Lisans: University of Essex, Department of Government, 1990 Y.lisans Tezi: From Marx to Althusser: The Idea of False Consciousness, Danışman: E.Laclau Doktora: Ankara Üniversitesi, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi (Siyaset Bilimi) A.B.D, 1998 Doktora Tezi: Türkiye de Siyasi İktidar ve Meşruiyet Sorunu:1980 li Yıllarda Yeni Sağ Danışman: Ömür Sezgin 5. Akademik Ünvanlar: Yardımcı doçentlik tarihi: 2001 Doçentlik tarihi: Yönetilen Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri : Y.Lisans tezleri: Gündoğdu, Y., Ulus Devletin Çözülüşü Sürecinde Yurttaşlık Tartışmaları, Ankara Üniversitesi, Siyaset Bilimi ABD, Karagöz, B. Kültürel Çalışmalar Okulu ve Neo-Muhafazakarlık, Ankara Üniversitesi, Siyaset Bilimi ABD, Ağtaş, Ö., Özne Kategorisi: Olumsallık, İktidar ve Politika, Ankara Üniversitesi, Siyaset Bilimi ABD, Özdikmenli, İ. Jurgen Habermas ın Modernite Savunusu Üzerine Bir Değerlendirme, Ankara Üniversitesi, Siyaset Bilimi ABD, 2005.

2 Yılmaz, Z. 28 Şubat Sonrası İslamcı Kadınlar, Siyaset Bilimi ABD, Ankara Üniversitesi, Hongur, A. 28 Şubat Sürecinde Ordu, Medya ve Siyasal İktidar, Ankara Üniversitesi, Siyaset Bilimi ABD, Kalfa, C. İnsan Hakları Sorunu olarak Yoksulluk, Ankara Üniversitesi, Kamu Hukuku ABD (devam ediyor). Açıkel, S. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Sığınma Evleri, Kadın Çalışmaları ABD, Usta, Fatoş. Siyasal Teori ve Psikanaliz: Zizek, Kovel ve Laing Üzerine bir İnceleme, Siyaset Bilimi ABD, Aloğlu, Duygu. Post-Yapısalcılık ve Feminizm Tartışmaları, Siyaset Bilimi ABD, Doktora Tezleri : Kılıç, Z. Türkiye de Sosyalist Partilerin Siyaset Anlayışı, Ankara Üniversitesi, Siyaset Bilimi ABD Ertekin, O.Gazi., Modern Demokraside İstisna nın Yeniden Doğuşu: Terörizm İstisnasının Yaratılması ve Hukuk Düzeninin Egemen İnşası, Ankara Üniversitesi, Siyaset Bilimi ABD Aytaç, A. M, Kitle ve Siyaset: Kalabalıkların Yönetimi, Ankara Üniversitesi, Siyaset Bilimi ABD 2009 Ağtaş, Ö. Suç ve Cezalandırma: Disiplin Toplumlarından Denetim Toplumlarına Hukuk ve İktidar, Ankara Üniversitesi, Siyaset Bilimi ABD Köse, E, Beden ve Terbiye: Türkiye de Muhafazakar Yaşam Tarzı, Siyaset Bilimi ABD (Devam ediyor). Aslan, Mutlu, Türkiye Sağında Hegemonya Siyaseti: DP, ANAP ve AKP, Siyaset Bilimi ABD (devam ediyor) 7. Yayınlar: 7.1. Ulusal Yayınevleri Tarafından Yayımlanan Kitap: Özkazanç, Alev. Siyaset Sosyolojisi Yazıları: Yeni Sağ ve Sonrası, Ankara: Dipnot Yayınları (2007).

3 7.2. Ulusal Yayınevleri Tarafından Yayımlanan Kitapta Bölüm: Özkazanç, Alev. Örgütlü Modernliğin Çözülmesi Sürecinde Suçun Yeniden Siyasallaşması, Yoksulluk Şiddet ve İnsan Hakları Konferansı, Ankara: TODAİE Yayın No: 311. (2002). Özkazanç, Alev, Marx ve Demokrasi, Barış Ünlü vd. (der), Marsizm Ve içinde, s , Ankara: İmge (2003). Özkazanç, Alev, Türkiye nin Neo-liberal Dönüşümü ve Liberal Düşünce, Modern Türkiye de Siyasi Düşünce: Liberalizm, cilt.7, s , İstanbul: İletişim Yayınları (2005). Özkazanç, Alev, Radikal Sağ Popülizm ve Demokrasi, Alev Özkazanç, Siyaset Sosyolojisi Yazıları: Yeni Sağ ve Sonrası içinde, s , Ankara: Dipnot Yayınları (2007). Özkazanç, Alev, Modernliğin Çözülmesi, Toplumsal Dışlanma ve Suç, Alev Özkazanç, Siyaset Sosyolojisi Yazıları: Yeni Sağ ve Sonrası içinde, s , Ankara: Dipnot Yayınları (2007). Özkazanç, Alev ve Ağtaş, Özkan, Kaçak Hayatlar ve Sokak Siyaseti: Asef Bayat Üzerine Bir Değerlendirme, Alev Özkazanç, Siyaset Sosyolojisi Yazıları: Yeni Sağ ve Sonrası içinde, s , Ankara: Dipnot Yayınları (2007) Uluslararası kitap bölümü: Özkazanç, Alev & Agtaş, Özkan. A Specter in Turkish Neo-Liberal Penal Policy: Criminal Children, ICRN Exploring Cultures, yayımlanma aşamasında Ulusal Yayınevleri Tarafından Yayımlanan Kitap Editörlüğü: Özkazanç, Alev ve Yarar, Betül, (der.), Bob Jessop: Hegemonya, Post-Fordizm ve Küreselleşme Ekseninde Kapitalist Devlet, İstanbul: İletişim Yayınları. (2005) Uluslararası dergide makale: Özkazanç, Alev ve Sayılan, Fevziye. Gendered Power Realitons in the School: Construction of Schoolgirl Femininities in a Turkish High School, International Journal of Social Sciences, vol.3, no.1, p , 2008.

4 7.6. Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler : Özkazanç, Alev ve Kozaklı, S. Tamer, 1980 ler Türkiye sinde Gündelik Yaşam, Mürekkep, sayı.8, s (1997). Özkazanç, Alev, Düşüncenin Topluma Yabancılaşması ve Türkiye de Sosyal Bilimler, Mürekkep, sayı.12, s (1999). Özkazanç, Alev, Yeni Sağdan Sonra: Yeni Sol, Siyasi İktidar ve Meşruiyet, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Araştırma Dergisi, Yıl.3, sayı.3 Aralık, sayfa: 29 61, (2000). Özkazanç, Alev, Eğitim ve Çokkültürcülük: Amerikan Üniversitelerinde Irk ve Kültür Savaşları, Ankara Üniversitesi SBF Dergisi. sayı.55 (4). Sayfa: , (2001). Özkazanç, Alev, Biyo-politik Çağda Suç ve Cezalandırma: Denetim Toplumlarında Neoliberal Yönetimsellik, Toplum ve Bilim, sayı.108, s. (2007). Özkazanç, Alev ve Sayılan, Fevziye, İktidar ve Direniş Bağlamında Toplumsal Cinsiyet: Bir Okul Etnografisi, Toplum ve Bilim, sayı.114, Özkazanç, Alev, Toplumsal Vatandaşlık ve Neo-liberalizm Sorunu, SBF Dergisi, 64\1, Doktora Tezinden Üretilmiş Makaleler: Özkazanç, Alev, Türkiye de Yeni Sağ, Cumhuriyet Dönemi Türkiye Ansiklopedisi, Cilt. 15, İstanbul: İletişim Yayınları (1996). Özkazanç, Alev, Refah Devletinden Yeni Sağa: Siyasi İktidar Tarzında Dönüşümler, Mürekkep, sayı.7, s (1997) Özkazanç, Alev, Türkiye de Siyasi İktidar Tarzının Dönüşümü, Mürekkep, sayı.10/11, s (1998 Özkazanç, Alev, Türkiye de Otoriter Yönetim Zihniyeti, Mürekkep, sayı.13, s.8 39 (1999) Kitap Eleştiri\Değerlendirme Yazıları ve Kısa Değerlendirmeler: Özkazanç, Alev, Hannah Arendt ve İnsanlık Durumu, (kitap değerlendirmesi) Mürekkep, sayı.1, s.70 76, (1994). Özkazanç, Alev, Türkiye Toplumunun Bunalımı Üzerine, (kitap değerlendirmesi) Mürekkep, sayı.6, s.75 81, (1996).

5 Özkazanç, Alev, 3 Kasım Seçimi ve Sonuçlarına Dair, (Kronik), AÜ SBF Dergisi, sayı. 57(4), Ekim-Aralık, s , (2002) Hakemsiz Dergide Makaleler: Özkazanç, Alev ve Ağtaş, Özkan, Kaçak Hayatlar ve Sokak Siyaseti: Asef Bayat üzerine bir değerlendirme, Birikim, no. 208, Ağustos, s (2006). Özkazanç, Alev. Hüseyin Üzmez Olayı, Feminist Politika, sayı 2, Özkazanç, Alev. Üniversitede Cinsel Tacize Karşı Önlemler. Mevcut Yaklaşımlara eleştirel bir Bakış, Feminist Politika, Sayı. 3, Özkazanç, Alev, Çalışma Yaşamında Annelik Sorunu: Amerikan Çıkmazı, Feminist Politika, sayı. 6, Ulusal ve Uluslar arası Kongrelerde Sunulan Bildiriler 8.1. Uluslararası Kongrede Sunulan bildiriler: Özkazanç, Alev Sağ Popülizm: Demokrasi Açısından bir Değerlendirme, Konrad Adenauer Vakfı ile Türk Demokrasi Vakfı nın birlikte düzenlediği Avrupa da Sağ Popülizmi: Demokrasi için bir Tehlike mi, Teşvik mi? adlı Uluslararası Kongre, 10 Ekim, Ankara (2003). Özkazanç, Alev ve Sayılan, Fevziye. Okulda Eril Direniş Karşısında Kızlar: Adlandırma ve Damgalama Pratikleri, 1. Uluslararası Kadın Araştırmaları Konferansı, D. Akdeniz Üniversitesi, Nisan, Kıbrıs, (2004). Özkazanç, Alev & Ağtaş, Özkan, Youth Crime in Turkey: An Object of Neo-liberal Governmentality, Exploring Cultural Perspectives, Antalya 2008 International Cultural Research Network & Faculty of Political Sciences, Ankara University, Antalya, June, Özkazanç, Alev. AB Reformları Sürecinde Demokrasi, İnsan Hakları ve Diyaloğ, 2. Türkiye-Avrupa Demokrasi Forumu: Demokrasi ve İnsan Hakları için Sivil Toplum-Kamu Diyaloğu, Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu & AÜ SBF İnsan Hakları Merkezi nin birlikte düzenlediği forum, 9-10 Ekim, AÜ SBF, Ankara. (2009) Ulusal kongrelerde sunulan bildiriler: Özkazanç, Alev, Modernliğin Çözülmesi, Toplumsal Dışlanma ve Suç, III. Ulusal Sosyoloji Kongresi, Yeni Sosyolojik Arayışlar: Dünyada ve Türkiye de Farklılaşma, Çatışma, Bütünleşme, 2-4 Kasım, Eskişehir, Özkazanç, Alev, Örgütlü Modernliğin Çözülmesi Sürecinde Suçun Yeniden Siyasallaşması, Yoksulluk Şiddet ve İnsan Hakları Konferansı, Aralık, TODAİE, 2001

6 Özkazanç, Alev ve Sayılan Fevziye, Okulda İktidar, Direniş ve Toplumsal Cinsiyet, Uluslararası Kültür Araştırmaları Sempozyumu, Türkiye Kültür Araştırmaları Grubu ile Yüzüncü Yol Üniversitesi, 3 5 Eylül, Van, (2003). Özkazanç, Alev, Küreselleşme, Yoksulluk ve Kadınlar, Kadınlar ve Yoksulluk Çalışma Grubu, Yoksulluk ve İnsan Hakları konulu 5. Türkiye İnsan Hakları Hareketi Konferansı, İHD- İHV, Kasım 2002, Ürgüp, Özkazanç, Alev, Sosyal Haklar ve Yurttaşlık, Kamu Girişimciliği Çalıştayı, TMMOB Ankara Şubesi-Mülkiyeliler Birliği, SBF 6-8 Aralık, Ankara, Özkazanç, Alev ve Ağtaş, Özkan, Sokak Siyaseti ve Siyasi Söylem:Ankara da Seyyar Satıcılar üzerine bir Araştırma,, 10. Sosyal Bilimler Kongresi, ODTÜ Kasım, Ankara Özkazanç, Alev, Hukuk, Siyaset ve Toplum Üçgeninde Cinsel Suçlar: Hüseyin Üzmez Olayı, 11. Ulusal Sosyal Bilimler Kongresi, 9-11 Aralık, ODTÜ, Özkazanç, Alev. Toplumsal Cinsiyet ve Adalet, Adalet Sempozyumu, Felsefeciler Derneği, Ankara, Mart, Özkazanç, Alev. Toplumsal Cinsiyet ve Bilim, II. Kadın Hekimlik ve Kadın Sağlığı Kongresi: Kadını Görmeyen Bilim ve Sağlık Politikaları, Türk Tabipler Birliği ile AÜ Kadın Çalışmaları ABD tarafından birlikte düzenlenen Kongre, Mayıs, AÜ SBF, Çeviriler: Muzlar, Askeri Üsler ve Ataerkillik: Orta Amerika nın Militarizasyon Sürecine İlişkin Bazı Feminist Sorular, Cynthia Encloe, Latin Amerika da Askeri Diktatörlük ve Kadınlar, (der) Ü.Cizre ve S.Üşür, Ankara: Belge Yayınları (1989). Ortak bir Kültür Fikri, Raymond Williams, Mürekkep, sayı.8, s (1998). Muhteşem Meçhule Gidiş Şovu, Stuart Hall, Mürekkep, sayı.13, s , (1999). Avrupa Ulus Devleti ve Küreselleşme, Jürgen Habermas, Mürekkep, sayı.14, s , (2000). Kapitalist Devlete Dair yeni Kuramlar, Bob Jessop: Hegemonya, Post-Fordizm ve Küreselleşme Ekseninde Kapitalist Devlet, Betül Yarar ve Alev Özkazanç (der.) s , İstanbul: İletişim (2005) Siyasi Strateji olarak Devlet, Bob Jessop: Hegemonya, Post-Fordizm ve Küreselleşme Ekseninde Kapitalist Devlet, Betül Yarar ve Alev Özkazanç, (der.), s , İstanbul: İletişim. 10. Şimdiye Kadar Verilen Dersler ve Seminerler: : İdeolojiler ve Güncel İdeolojik Akımlar semineri, Kamu Yönetimi 4 sınıf

7 : Devlet Kuramları, Siyaset Bilimi Doktora dersinin bir bölümü (A. Şenel ve S. Sancar ile birlikte) : Siyaset Sosyolojisi, Kamu Yönetimi : Siyaset Psikolojisi, Kamu Yönetimi : Siyaset Kuramı ve Devlet-Toplum İlişkileri, Siyaset Bilimi, Y.Lisans : Sosyal ve Siyasal Kuram I, Siyaset Bilimi ABD, Y.Lisans (Z. Etöz, A. Çelebi ve S. Sancar ile birlikte) : Sosyal ve Siyasal Kuram II ; Siyaset Bilimi ABD, Y.Lisans : Feminist Düşünce, Kadın Çalışmaları ABD Y. Lisans (Ö. Şahin ile birlikte) 2003-: Kadın Çalışmaları 1 ve 2 (Kadın Çalışmaları Grubu ile birlikte) : Suç ve Ceza, Siyaset Bilimi ABD, Y.Lisans (T. Katoğlu ile birlikte) : Türkiye Siyasetinin Sosyolojisi, Siyaset Bilimi ABD Y. Lisans ( S. Sancar ve Fethi Açıkel le birlikte) : Feminizm ve Psikanaliz. Kadın Çalışmaları ABD Y. Lisans. 11. Akademi Dışı Kurumlarda verilen Dersler ve Seminerler: Milena: Aşkın Trajedisi Üzerine, BİLAR tarafından düzenlenen konferans, Ankara İdeoloji ve Söylem Semineri, BİLAR tarafından düzenlenen seminer İdeoloji ve Söylem, BİLAR tarafından düzenlenen seminer, Ankara Kadın ve İnsan Hakları, İHD tarafından düzenlenen İnsan Hakları Konferansında sunulan bildiri, Ankara Kadın ve Pornografi, Radyo Arkadaş ta Şehrazat adlı kadın programı için hazırlanan program Devlet Kuramları, Türk Tabipler Birliği tarafından düzenlenen seminer Küreselleşme, Siyaset ve Kadınlar, KASAUM tarafından CHP için düzenlenen kadın eğitimi programı, Ankara Kadın Hareketi Tarihi, Batıkent Halkevi tarafından düzenlenen konuşma, Ankara

8 1998. Kadın ve Siyaset, Batıkent Kadın Derneği tarafından düzenlenen konuşma, Ankara, Türkiye de Yeni Sağ, TAKSAV (Toplumsal Araştırmalar, Kültür ve Sanat için Vakıf) tarafından düzenlenen seminer, Ankara Kadının İnsan Hakları, KASAUM tarafından KESK için düzenlenen eğitim semineri, Ankara Türkiye de Yeni Sağ, Toplumsal Araştırmalar Vakfı Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Seminer, Ankara Devlet, İktidar ve Demokrasi, Toplumsal Araştırmalar Vakfı tarafından düzenlenen İlkokul Projesi kapsamında verilen ders, Ankara Kadının İnsan Hakları, KASAUM tarafından Enerji Yapı-Yol Sen için düzenlenen eğitim semineri, Ankara 2004, Devletin Tarihsel Gelişimi ve Devlet Kuramları, TTB Halk Sağlığı Güz Okulu nda verilen seminer, İzmir 12. Ulusal ve Uluslararası Projeler Türkiye de Vatandaşlık Deneyimi Açısından Toplumsal Dışlanma ve Adalet, Ankara Üniversitesi BAP Projesi, Proje Yöneticisi, İdari Görevler: Bölüm Başkan Yrd. Ankara Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümü Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kadın Çalışmaları ABD Başkanı, Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler : 1996-: AÜ Kadın Araştırmaları ve Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASAUM) Üyesi 1997-: Türk Sosyal Bilimler Derneği üyesi : Toplum ve Bilim Dergisi Yayın Kurulu Üyesi : AÜ KASAUM Fe-Dergi Yayın Kurulu Üyesi.

Y.Lisans: University of Essex, Department of Government, 1990

Y.Lisans: University of Essex, Department of Government, 1990 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Alev ÖZKAZANÇ 2. Doğum Tarihi: 25 Eylül 1967 Ankara 3. Unvanı: Profesör Dr (emekli) 4. Öğrenim Durumu: Doktora 5. İletişim: e-mail: alevozkazanc@yahoo.com alevozkazanc67@gmail.com

Detaylı

ADRES: Akdeniz Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Kampüs/Antalya

ADRES: Akdeniz Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Kampüs/Antalya Doç. Dr. Faruk Ataay, siyaset bilimci, yazar. Ataay 1971 de Karabük te doğdu. İzmir Fen Lisesi ve Ankara Üniversitesi (AÜ), Siyasal Bilgiler Fakültesi (SBF), Kamu Yönetimi Bölümü nü bitirdikten sonra bir

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Maliye Hacettepe Üniversitesi İİBF Y. Lisans İktisat Akdeniz Üniversitesi SBE 2003

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Maliye Hacettepe Üniversitesi İİBF Y. Lisans İktisat Akdeniz Üniversitesi SBE 2003 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı Doğum Yeri/Tarihi Unvanı :Servet AKYOL : Merzifon/1976 :Dr. İletişim: E-Posta :sakyol@akdeniz.edu.tr Telefon :(242) 227 44 00/6421 Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

(242) FAX: (242) https://akdeniz.academia.edu/farukataay (Bütün makalelerime tam metin olarak ulaşılabilir)

(242) FAX: (242) https://akdeniz.academia.edu/farukataay (Bütün makalelerime tam metin olarak ulaşılabilir) ADI SOYADI Prof. Dr. FARUK ATAAY Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı ADRES TEL WEB SAYFASI E-MAİL ÖĞRENİM DURUMU Akdeniz Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Kampüs/Antalya

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: EROL ÇANKAYA 2. Doğum Tarihi: 15.XI.1953 3. Ünvanı: DR 4. Öğrenim Durumu: DOKTORA Derece Alan Üniversite Yıl Lisans A.Ü. SİYASAL BİLGİLER 1979 İKTİSAT VE MALİYE Y. Lisans SİYASET

Detaylı

(242) FAX: (242) https://akdeniz.academia.edu/farukataay (Bütün makalelerime tam metin olarak ulaşılabilir)

(242) FAX: (242) https://akdeniz.academia.edu/farukataay (Bütün makalelerime tam metin olarak ulaşılabilir) ADI SOYADI Prof. Dr. FARUK ATAAY Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı ADRES TEL WEB SAYFASI E-MAİL ÖĞRENİM DURUMU Akdeniz Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Kampüs/Antalya

Detaylı

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 İletişim Bilgileri: Tel. 0216 4002222 / 2976 E-mail : nejla.polat@uskudar.edu.tr 4. Öğrenim Durumu: Derece Lisans

Detaylı

2. Iletisim Adresi : Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü,

2. Iletisim Adresi : Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 1. Kisisel Bilgiler (Ad,Soyad) : H. Tülin Öngen (Hoşgör) Doğum yeri ve tarihi: Ankara, 1949 Mezun olduğu okullar: İzmir Kız Lisesi (İzmir, 1964-1967) W. Groves High School (Birmingham, Michigan, A.B.D.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Seyfettin ASLAN Doğum Tarihi: 16.03.1968 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İİBF, Kamu Yönetimi Orta Doğu Teknik Üniversitesi 1992

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : İsmet Galip Yolcuoğlu Doğum Tarihi : 27 Haziran 1967 Öğrenim Durumu : Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sosyal Hizmetler Y.O. Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

Seyhan Aksoy, Televizyon Reklamlarında Ailenin Sunumu, Akdeniz Üniversitesi S.B.E., Halkla İlişkiler ve Tanıtım A.B.D., Antalya, 2008.

Seyhan Aksoy, Televizyon Reklamlarında Ailenin Sunumu, Akdeniz Üniversitesi S.B.E., Halkla İlişkiler ve Tanıtım A.B.D., Antalya, 2008. 1 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gülseren ŞENDUR ATABEK 2. Doğum Tarihi: 05.05.1967 3. Unvanı: Doçent 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Televizyon-Sinema-Fotoğraf Bölümü Dokuz Eylül Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1995 Azerbaycan Cumhuriyeti Anayasası nın Kurduğu Hükümet Rejimi (1998)

ÖZGEÇMİŞ. 1995 Azerbaycan Cumhuriyeti Anayasası nın Kurduğu Hükümet Rejimi (1998) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı Oktay Uygun 2. Doğum Tarihi 18. 01. 1963 3. Unvanı Profesör 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hukuk Fakültesi İstanbul Üniversitesi 1985 Yüksek Lisans Kamu Hukuku

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Selçuk Üniversitesi, Karaman İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. Selçuk Üniversitesi, Karaman İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Sefa USTA 2. Doğum Tarihi : 12/03/1981 3. Ünvanı : Yrd.Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi İnönü Üniversitesi 2003 Y.Lisans Kamu Yönetimi

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 ÖZGEÇMİŞ İletişim Bilgileri: Tel.: 0212 4445001/1547 4. Öğrenim Durumu: E mail: nejla.polat@yeniyuzyil.edu.tr Derece Bölüm/Program

Detaylı

Dr. Yasemin ESEN ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Doktor. Ankara Üniversitesi. Sosyal Bilgiler Eğitimi. esenyasemin@hotmail.com. yesen@ankara.edu.

Dr. Yasemin ESEN ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Doktor. Ankara Üniversitesi. Sosyal Bilgiler Eğitimi. esenyasemin@hotmail.com. yesen@ankara.edu. Dr. Yasemin ESEN ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Ünvanı: Kurumu: Fakültesi: Bölümü: Anabilim Dalı: Yasemin Esen Yardımcı Doçent Doktor Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri İlköğretim Sosyal Bilgiler Eğitimi Tel (İş):

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Yasemin M. IŞIKÇI 2. Doğum Tarihi : 13.05.1977 3. Unvanı : Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum :Giresun Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Naim Demirel Doğum Tarihi: 10.10.1963 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Hukuk Fakültesi İstanbul Üniversitesi 1984 Y. Lisans Hukuk

Detaylı

CURRICULUM VITAE. TELEFON (Tel.) : (1171)- (2379) :

CURRICULUM VITAE. TELEFON (Tel.) : (1171)- (2379) : CURRICULUM VITAE ADI-SOYADI (Name-Surname) : Seda Orbay Yücel DOĞUM TARİHİ VE YERİ (Place of Birth&Date) : 1979, Lefkoşa KKTC ADRES (Address) : Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gazimağusa-Kıbrıs.

Detaylı

Deniz PARLAK. Derece Alan Üniversite Yıl. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü. Doktora Siyaset Bilimi (Devam ediyor) Ankara Üniversitesi -

Deniz PARLAK. Derece Alan Üniversite Yıl. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü. Doktora Siyaset Bilimi (Devam ediyor) Ankara Üniversitesi - Deniz PARLAK KİŞİSEL BİLGİLER Unvanı: Öğretim Görevlisi Doğum Yeri: İstanbul e-mail: deniz.parlak@kemerburgaz.edu.tr ÖĞRENİM DURUMU Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü

Detaylı

Doç.Dr. ÖZLEM BALKIZ. Eğitim Bilgileri. Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Sosyoloji Pr. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim Dalı

Doç.Dr. ÖZLEM BALKIZ. Eğitim Bilgileri. Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Sosyoloji Pr. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim Dalı Doç.Dr. ÖZLEM BALKIZ Fen-edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1988-1992 Lisans Ege Üniversitesi 1992-1996 Yüksek Lisans Ege Üniversitesi 1996-2002 Doktora

Detaylı

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı :

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: AHMET KEMAL BAYRAM Doğum Tarihi: 16.05.1970 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans FELSEFE Orta Doğu Teknik Üniversitesi 1993 Y. Lisans KAMU YÖNETİMİ Dokuz Eylül

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER Doğum Yeri ve Yılı : Bandırma / 977 Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Yabancı Dili : İngilizce Çalışma Alanı : Eğitim Sosyolojisi Mail Adresi : esma.esgin@bayar.edu.tr Tel

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi

Detaylı

EK-3 ÖZGEÇMİŞ (ÖRNEK FORM)

EK-3 ÖZGEÇMİŞ (ÖRNEK FORM) 1. Adı Soyadı: Meral Sağır Öztoprak 2. Doğum Tarihi: 1959 3. Unvanı: Profesör 4. Öğrenim Durumu: EK-3 ÖZGEÇMİŞ (ÖRNEK FORM) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi Ankara Üniversitesi 1984 Y. Lisans

Detaylı

(DEÜ Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Anayasa Hukuku Anabilim Dalı)

(DEÜ Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Anayasa Hukuku Anabilim Dalı) GAU AKADEMİK PERSONEL AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU Prof.Dr. Meltem DİKMEN CANİKLİOĞLU Kastamonu 01/08/1962 Profesör 07/12/2010 (DEÜ Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Anayasa Hukuku Anabilim Dalı) İzmir Ekonomi

Detaylı

(242) FAX: (242) (Bütün makalelerime tam metin olarak ulaşılabilir)

(242) FAX: (242) (Bütün makalelerime tam metin olarak ulaşılabilir) ADI SOYADI Prof. Dr. FARUK ATAAY Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı ADRES TEL WEB SAYFASI E-MAİL ÖĞRENİM DURUMU Akdeniz Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Kampüs/Antalya

Detaylı

Editörler Prof.Dr. Mimar Türkkahraman & Yrd.Doç.Dr.Esra Köten SİYASET SOSYOLOJİSİ

Editörler Prof.Dr. Mimar Türkkahraman & Yrd.Doç.Dr.Esra Köten SİYASET SOSYOLOJİSİ Editörler Prof.Dr. Mimar Türkkahraman & Yrd.Doç.Dr.Esra Köten SİYASET SOSYOLOJİSİ Yazarlar Prof.Dr.Önder Kutlu Doç.Dr. Betül Karagöz Doç.Dr. Fazıl Yozgat Doç.Dr. Mustafa Talas Yrd.Doç.Dr. Bülent Kara Yrd.Doç.Dr.

Detaylı

Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Lisans: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü (2002 2007).

Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Lisans: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü (2002 2007). Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Doğum Tarihi ve Yeri: 22.11.1983 Ankara Yabancı Dil: İngilizce, Almanca. Eğitim Özgeçmişi: İlköğrenim: Çizmeci İlköğretim Okulu (1991-1995). Ortaöğrenim: Kalaba Anadolu Lisesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tarih Bölümü. Ankara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo TV-Sinema Bölümü.

ÖZGEÇMİŞ. Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tarih Bölümü. Ankara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo TV-Sinema Bölümü. ÖZGEÇMİŞ Adı-Soyadı: Aytaç Yıldız Doğum Tarihi: 10.01.1977 Doğum Yeri: Van İş ve Yazışma Adresi: Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Esenboğa/Ankara Telefon-GSM: 0533-5477242

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Sosyoloji İstanbul Üniversitesi

Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Sosyoloji İstanbul Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı: Sabahattin GÜLLÜLÜ 2. Doğum Tarihi: 17.02.1940. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji İstanbul Üniversitesi 1962-1967 Doktora Sosyoloji

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. S. Hilmi ŞAHİN

Yrd. Doç. Dr. S. Hilmi ŞAHİN Yrd. Doç. Dr. S. Hilmi ŞAHİN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD Meşelik Yerleşkesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Aslıcan Kalfa Topateş Doğum Tarihi: 17.12.1983 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Çalışma Ekonomisi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Endüstri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu

ÖZGEÇMİŞ. 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: M. Süheyl Pozantı 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu 3. Görev : Yardımcı Doçent Doktor Telefon: 444 1997 E-mail: suheylpozanti@beykent.edu.tr 4. Doğum Tarihi:

Detaylı

Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : YILDIRIM Mustafa Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : BURSA / 0.0.97 Uyruğu : TC. Yabancı Dil (ler) : İngilizce / Arapça Cinsiyet : Erkek Tel İş : 0

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yüksek Lisans Tezi: Ahmet Vefik Paşa nın Çevirilerinde Osmanlılaşan Molière, Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü, Haziran 2004.

ÖZGEÇMİŞ. Yüksek Lisans Tezi: Ahmet Vefik Paşa nın Çevirilerinde Osmanlılaşan Molière, Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü, Haziran 2004. ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: M. Gül Uluğtekin Unvanı: Okutman, Dr. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji ODTÜ 1999 Y. Lisans Sosyoloji ODTÜ 2002 Y. Lisans Türk Edebiyatı Bilkent 2004 Doktora Türk Edebiyatı

Detaylı

2008 Misafir Doktora Öğrencisi, Humboldt Universitat zu Berlin, Berlin Graduate School of Social Sciences, Almanya

2008 Misafir Doktora Öğrencisi, Humboldt Universitat zu Berlin, Berlin Graduate School of Social Sciences, Almanya EMRAH AKBAŞ Unvan: Araştırma Görevlisi Doğum Tarihi: 25/7/1978 Cinsiyet: Erkek Adres: Hacettepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal Hizmet Bölümü Çiftasfalt No.195, PK. 06290 Keçiören,

Detaylı

6.1. Yüksek Lisans Tezi: 1-Hemşirelerde Rol Çatışmasını Belirleyen Örgütsel Etmenler Üzerine Sektörel Bir Çalışma, Yüksek Lisans Tezi, 1994

6.1. Yüksek Lisans Tezi: 1-Hemşirelerde Rol Çatışmasını Belirleyen Örgütsel Etmenler Üzerine Sektörel Bir Çalışma, Yüksek Lisans Tezi, 1994 1. Adı Soyadı : AFET MİSHAL İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Fatih Cad. Çoban Çeşme Mah. Fidan Sok. No:11 D: 9 Yenibosna-İST. : 0533 513 3317 : afetmishal@hotmail.com 2. Doğum Tarihi : 01.02.1959

Detaylı

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans. Hacettepe Psikoloji Bölümü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Psikoloji

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans. Hacettepe Psikoloji Bölümü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Psikoloji ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Umut ŞAH Doğum Tarihi: 1984 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans Edebiyat Fakültesi Hacettepe Psikoloji Bölümü Üniversitesi 2002-2006

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Arzu Araz 2. Doğum Tarihi: 17/ 04/ 1967 3. Ünvanı: Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Ege Üniversitesi 1988 Y. Lisans Sosyal Psikoloji

Detaylı

Doktora Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008

Doktora Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008 ÖZGEÇMİŞ I. (Ana sayfada görünecektir.) Adı Soyadı (Unvanı) Miyase Koyuncu Kaya (Yrd. Doç.Dr.) Doktora: Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2008 E-posta: (kurum/özel) mkkaya@ybu.edu.tr Web sayfası

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: GÜLŞAH YENİER İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: gulsah.yenier@okan.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı :Damla MURSÜL. 2. Doğum Tarihi : Unvanı :Dr. Öğr. Üyesi. 4. Öğrenim Durumu :Dr.

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı :Damla MURSÜL. 2. Doğum Tarihi : Unvanı :Dr. Öğr. Üyesi. 4. Öğrenim Durumu :Dr. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :Damla MURSÜL 2. Doğum Tarihi :25.09.1986 3. Unvanı :Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu :Dr. Derece Üniversite Alanı Yılı Lisans Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi 2008 Lisans Anadolu

Detaylı

Yüksek. Eğitim bilimleri. Eğitim bilimleri

Yüksek. Eğitim bilimleri. Eğitim bilimleri ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Salih Bolat 2. Doğum Tarihi:.7.1956. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Lisans Sosyal Politika Yüksek Lisans Eğitim bilimleri Doktora Eğitim bilimleri Üniversite

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Seda Öktem Çevik. 2.Doğum Tarihi : 22.03.1980. 4.Öğrenim Durumu :

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Seda Öktem Çevik. 2.Doğum Tarihi : 22.03.1980. 4.Öğrenim Durumu : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Seda Öktem Çevik 2.Doğum Tarihi : 22.03.1980 3.Unvanı : Yard.Doç.Dr. 4.Öğrenim Durumu : Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Hukuk Fakültesi Bilgi Üniversitesi 2002 Y. Lisans

Detaylı

Sevgili Hocam Ümit Hassan için...

Sevgili Hocam Ümit Hassan için... Sevgili Hocam Ümit Hassan için... İçindekiler Önsöz 9 TÜRKİYE'NİN NEO-LİBERAL DÖNÜŞÜMÜ VE LİBERAL DÜŞÜNCE 11 Giriş 11 Liberalizmden Neo-liberalizme 12 Türkiye'de 1980 Sonrasında Neo-liberal Dönüşüm 17

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Lisans Hemşirelik Hacettepe Üniversitesi 2013

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Lisans Hemşirelik Hacettepe Üniversitesi 2013 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ 1. ADI SOYADI: Erdal Ceylan 2. E-MAIL: erdlcyln.ec@gmail.com 3. UNVANI: Araştırma Görevlisi Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı Lisans Hemşirelik Hacettepe Üniversitesi 2013

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ. Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü Öğretim Üyesi. Üniversite. Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ. Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü Öğretim Üyesi. Üniversite. Üniversitesi Doğum Tarihi: 28.11.1970 ÖZGEÇMİŞ Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ Doğum Yeri: Medeni Hali: Kişisel E-posta: İstanbul Evli (2 Çocuk) karakasmehmet34@gmail.com Mevcut Konum Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü

Detaylı

Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı İletişim Bilimleri Doktora Programı Ders İçerikleri

Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı İletişim Bilimleri Doktora Programı Ders İçerikleri Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı İletişim Bilimleri Doktora Programı Ders İçerikleri İLTB 601 İletişim Çalışmalarında Anahtar Kavramlar Derste iletişim çalışmalarına

Detaylı

Öğrenim Durumu. LİSANS Üniversite. YÜKSEK LİSANS Üniversite. DOKTORA Üniversite Enstitü Öğrenim Alanı Tez Başlığı KİŞİSEL BİLGİLER

Öğrenim Durumu. LİSANS Üniversite. YÜKSEK LİSANS Üniversite. DOKTORA Üniversite Enstitü Öğrenim Alanı Tez Başlığı KİŞİSEL BİLGİLER KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Yavuz ÇOBANOĞLU Doğum Yeri/Doğum Tarihi : İZMİR 25.10.1970 Uyruğu: : T.C. Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Cep Telefonu : E-Posta : yavuzcobanoglu@tunceli.edu.tr Yabancı Dili / Seviyesi

Detaylı

KISA ÖZGEÇMİŞ. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümü. Ege Üniversitesi 2003

KISA ÖZGEÇMİŞ. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümü. Ege Üniversitesi 2003 KISA ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Derya Şaşman Kaylı Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. Bölümü/Anabilim Dalı: Sosyal Hizmet E-posta: derya.kaylı@cbu.edu.tr Telefon: 0236 2391318/5862 Adres: Celal Bayar Üniversitesi Sağlık

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Hukuk Ankara Üniversitesi Yüksek Lisans Özel Hukuk Ankara Üniversitesi 1982

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Hukuk Ankara Üniversitesi Yüksek Lisans Özel Hukuk Ankara Üniversitesi 1982 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Mustafa TİFTİK 2. Doğum Tarihi : 15.10.1953 3. Unvanı : Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Lisans Üstü Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hukuk Ankara Üniversitesi 1976 Yüksek Lisans

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı Arş. Gör. Dr. Murat BARTAN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

Yüksek. Eğitim Bilimleri. Eğitim Bilimleri

Yüksek. Eğitim Bilimleri. Eğitim Bilimleri ÖZGEÇMİŞ T.C.No. 1014884 1. Adı Soyadı: Salih Bolat 2. Doğum Tarihi:.7.1956. Ünvanı: Yrd.Doç..Dr 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Lisans Sosyal Politika Yüksek Lisans Eğitim Bilimleri Doktora Eğitim Bilimleri

Detaylı

Arş. Gör. Mustafa BAKIR

Arş. Gör. Mustafa BAKIR Arş. Gör. Mustafa BAKIR Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü İlköğretim Matematik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: 274-265

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı:

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı: 1. Adı Soyadı :Asuman KUTLU ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi :06 Nisan 1983 3. Unvanı :Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İngiliz Dili ve Edebiyatı İstanbul Üniversitesi 2005 Yüksek Lisans

Detaylı

4. Yayınlar 5.1 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan sunumlar

4. Yayınlar 5.1 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan sunumlar 1. Adı Soyadı: İzlem Ali Kanlı 2. Ünvanı: Dr.. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Ankara Üniversitesi 02 Yüksek Lisans Kültürel Politikalar University of East Anglia 05 Doktora

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı

Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Umut ŞAH Doğum Tarihi: 1984 E-posta: umutsahh@gmail.com Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Bitirme Yılı Lisans Yüksek Lisans Doktora Edebiyat Fakültesi

Detaylı

YUSUF ADIGÜZEL ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Y. Lisans Sosyoloji Sakarya Üniversitesi 1998

YUSUF ADIGÜZEL ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Y. Lisans Sosyoloji Sakarya Üniversitesi 1998 YUSUF ADIGÜZEL ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : Dr. Yusuf ADIGÜZEL Doğum Tarihi :01.06.197 Öğrenim Durumu : Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İletişim Bilimleri Fakültesi / Basım ve Yayımcılık

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ADI SOYADI: Latife Utaş Akhan DOĞUM TARİHİ: 28 Aralık 1979 YABANCI DİL: İngilizce ( Aralık 2007 ÜDS: 71.250) Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl lisans

Detaylı

ÖZ GEÇMİŞ. Yüksek Lisans Tezi: Ahmet Vefik Paşa nın Çevirilerinde Osmanlılaşan Molière, Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü, Haziran 2004.

ÖZ GEÇMİŞ. Yüksek Lisans Tezi: Ahmet Vefik Paşa nın Çevirilerinde Osmanlılaşan Molière, Bilkent Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü, Haziran 2004. ÖZ GEÇMİŞ Adı Soyadı: M. Gül Uluğtekin Bulu Unvanı: Öğretim Görevlisi, Dr. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji ODTÜ 1999 Y. Lisans Sosyoloji ODTÜ 2002 Y. Lisans Türk Edebiyatı Bilkent 2004 Doktora

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ VE YAYIN LİSTESİ

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ VE YAYIN LİSTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ VE YAYIN LİSTESİ 1. Adı Soyadı : İsmail Kıllıoğlu İletişim Bilgileri Adres : Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Telefon : (0212) 521 81 00 Mail : ikillioglu@fsm.edu.tr 2. Doğum -

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY. 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980. 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor. 4.

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY. 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980. 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor. 4. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 1998-2002

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi Trakya Üniversitesi 2001

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi Trakya Üniversitesi 2001 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Volkan TATAR 2. Doğum Tarihi : 08.04.1977 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Lisans Kamu Yönetimi Trakya Üniversitesi 2001 Y.Lisans Uluslararası

Detaylı

Kişisel Bilgiler : 0236 242 01 45 / 1762. Posta Adresi : Şehitler Mahallesi Mehmetçik Cad. No: 2 45400 Mrk. Manisa

Kişisel Bilgiler : 0236 242 01 45 / 1762. Posta Adresi : Şehitler Mahallesi Mehmetçik Cad. No: 2 45400 Mrk. Manisa Kişisel Bilgiler Yrd. Doç. Dr. Hacer ÂŞIK EV Tel İş : 036 4 0 45 / 76 Faks : 036 3 0 44 Posta Adresi : Şehitler Mahallesi Mehmetçik Cad. No: 45400 Mrk. Manisa E-posta : hacerev@gmail.com hacer.ev@bayar.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Sosyoloji İnönü Üniversitesi Yüksek lisans Sosyoloji İnönü Üniversitesi 2002

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Sosyoloji İnönü Üniversitesi Yüksek lisans Sosyoloji İnönü Üniversitesi 2002 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Musa ÖZTÜRK 2. Doğum Tarihi : 1976 3. Unvanı : Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyoloji İnönü Üniversitesi 1999 Yüksek lisans Sosyoloji

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Girne Amerikan Üniversitesi. Üniversitesi. Doğu Akdeniz

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Girne Amerikan Üniversitesi. Üniversitesi. Doğu Akdeniz ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Çiğdem KARAGÜLMEZ SAĞLAM 2. Doğum Tarihi: 12.10.1978 3. Ünvanı: 4. Öğrenim Durumu: Doktora (Devam ediyor) Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Beden Eğitimi Öğretimi Girne Amerikan

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi Yeliz ŞANLI ATAY AYBÜ HUKUK FAKÜLTESİ

Dr. Öğr. Üyesi Yeliz ŞANLI ATAY AYBÜ HUKUK FAKÜLTESİ Dr. Öğr. Üyesi Yeliz ŞANLI ATAY AYBÜ HUKUK FAKÜLTESİ İdare Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Kişisel Bilgiler Adres Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 15 Temmuz Binası, Ayvalı Mahallesi,

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ YAYIN LİSTESİ

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ YAYIN LİSTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ VE YAYIN LİSTESİ 1. Adı Soyadı : Merve Kaya İletişim Bilgileri Adres : Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Telefon : (0212) 521 81 00 Mail : merve.kaya@fsm.edu.tr 2. Doğum - Tarihi

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 5 PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 79 5. PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRELER 5.1 TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu İle Yapılan Ortak Etkinlikler

Detaylı

B. ADRESLERİ VE TELEFON NUMARALARI

B. ADRESLERİ VE TELEFON NUMARALARI ÖZGEÇMİŞ A. KİMLİK BİLGİLERİ Adı Soyadı : Meral UYSAL Doğum Yeri : Hendek Doğum Tarihi : 01.07.1957 Yabancı Dili : İngilizce Uzmanlık Alanı : Yetişkin Eğitimi, Halk Eğitimi B. ADRESLERİ VE TELEFON NUMARALARI

Detaylı

02742652031-4590 02742652057 sevinc.demir@dpu.edu.tr EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü

02742652031-4590 02742652057 sevinc.demir@dpu.edu.tr EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Arş. Gör. Sevinç DEMİR KAYA Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Diş Hekimliği. Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Diş Hekimliği. Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: SİMGE TAŞIN İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: simge.tasin@okan.edu.tr 2.

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. HALİL MUTİOĞLU

Yrd.Doç.Dr. HALİL MUTİOĞLU Yrd.Doç.Dr. HALİL MUTİOĞLU Nazilli İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümü Siyaset Ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1989-1993 Doktora İstanbul Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: FEYYAT GÖKÇE Doğum Tarihi: 25 Haziran 1957 Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Eğitim Yönetimi Teftişi Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ EĞİTİM İŞ DENEYİMİ

ÖZGEÇMİŞ EĞİTİM İŞ DENEYİMİ ÖZGEÇMİŞ KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Nihan Demirkasımoğlu Unvan : Araştırma Görevlisi Dr. Bölüm : Eğitim Yönetimi ve Politikası Telefon : +903123633350 / 3017 E-posta : demirkasimoglu@ankara.edu.tr nihansal@yahoo.com

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı Yrd. Doç. Dr. Murat TURNA Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (4100) KÜTAHYA Telefon: 468 Faks: E-posta: murat.turna@dpu.edu.tr

Detaylı

Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin. : Bucak/BURDUR, 1971

Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin. : Bucak/BURDUR, 1971 Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Bucak/BURDUR, 9 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel İş : Faks : Posta Adresi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Çetin DOĞAN 2. Doğum Tarihi : 28.01.1964 3. Unvanı : Profesör 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Doktora İktisat Bölümü Bradford Üniversitesi, 1993 İngiltere

Detaylı

Arş. Gör. Hafize ER TÜRKÜRESİN

Arş. Gör. Hafize ER TÜRKÜRESİN Arş. Gör. Hafize ER TÜRKÜRESİN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu:05454142181 Telefon:02742652031/4615

Detaylı

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR /

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR / Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ Doğum Yeri / Doğum Tarihi : ESKİŞEHİR /.0.99 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : TÜRKÇE Cinsiyet : BAYAN Tel İş : Faks : Posta

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI. 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4.

Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI. 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : 10.07.1956 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Fakültesi İstanbul

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: BELDE ARSAN. İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Akfırat-Tuzla / İSTANBUL

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: BELDE ARSAN. İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Akfırat-Tuzla / İSTANBUL ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: BELDE ARSAN İletişim Bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 677 16 30-3856 Mail: belde.arsan@okan.edu.tr 2.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler: Eğitim Durumu: Emine BALCI. Doğum Tarihi 1985 Telefon 0(242)

ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler: Eğitim Durumu: Emine BALCI. Doğum Tarihi 1985 Telefon 0(242) ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler: Unvanı/ Adı Soyadı Doktor Öğretim Üyesi Emine BALCI Uyruğu T.C. Medeni Durumu Evli ve 1 çocuk Doğum Tarihi 1985 Telefon 0(242) 510 60 60 E-posta emine.balci@alanya.edu.tr Eğitim

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010 Adı Soyadı: AYBİKE SERTTAŞ Unvanı: Ph.D Öğrenim Durumu: Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Doktora İletişim 2007- Bilimleri/Radyo Marmara Üniversitesi 2010 Televizyon Yüksek Lisans İletişim Bilimleri/Radyo

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Doğum Tarihi: Ünvanı: Öğrenim Durumu: Akademik Ünvanlar : öğretim görevlisi öğretim görevlisi dr. yardımcı doçent.

ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Doğum Tarihi: Ünvanı: Öğrenim Durumu: Akademik Ünvanlar : öğretim görevlisi öğretim görevlisi dr. yardımcı doçent. ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Serpil ALPTEKİN Doğum Tarihi: 24-11-1974 Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Özel Eğitim, Zihinsel Gazi Üniversitesi, Gazi (1992-1996) Engellilerin

Detaylı

1. Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ( ) 2. Öğretmen (MEB )

1. Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ( ) 2. Öğretmen (MEB ) ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Aybala ÇAYIR Doğum Tarihi: 05.11.1984 İletişim: Tel: e-posta: aybalacayir@gmail.com Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sınıf Öğretmenliği

Detaylı

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik. Derece Alan Üniversite Yıl

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik. Derece Alan Üniversite Yıl KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Unvanı Adres Bölümü İletişim :Elif KOYUNCUOĞLU :Öğretim Görevlisi :Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü : Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Detaylı

Özgeçmiş. Tepebaşı Mah. 88 Evler Küme Evleri 13/4, Zonguldak İş Adresi.

Özgeçmiş. Tepebaşı Mah. 88 Evler Küme Evleri 13/4, Zonguldak İş Adresi. Özgeçmiş 1. Kişisel Bilgiler Ünvanı, Adı ve Soyadı Yrd. Doç. Dr. Ahmet BOSTANCI Doğum Yeri, Yılı Almanya Münih, 27.08.1975 Medeni Durumu Evli Ev Adresi Tepebaşı Mah. 88 Evler Küme Evleri 13/4, 67030 Zonguldak

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi İşletme (MBA) (Pazarlama Yönetimi ve İşletme Yönetimi)

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi İşletme (MBA) (Pazarlama Yönetimi ve İşletme Yönetimi) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Burak KÜÇÜK 2. Doğum Tarihi: 06.11.1981 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi 2003 Y. Lisans İşletme (MBA)

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim T.C. Galatasaray Üniversitesi 2004. Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları Bölümü

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim T.C. Galatasaray Üniversitesi 2004. Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: İrem Kahyaoğlu 2. Doğum Tarihi: 23/05/1986 3. Ünvanı: Öğr. Gör. 4. Öğrenim Durumu: e-posta: iremkahyaoglu@plato.edu.tr Tel: 533 669 37 95 Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Aşkın İnci Sökmen

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Aşkın İnci Sökmen ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. Dr. Aşkın İnci Sökmen E Posta : incisokmen@gmail.com 1. Adı Soyadı : Aşkın İnci Sökmen - 2. Doğum Tarihi : 1970 3. Unvanı : Yard.Doç.Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Atahan Birol KARTAL 2. Doğum Tarihi : 14.04.1967 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum :Beykent Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: MELEK ÇAM İletişim Bilgileri: Adres: İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat-Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 6771630-3856 Mail: melek.cam@okan.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans. Ankara Üniversitesi 1991 Lisans İletişim Fakültesi/Gazetecilik Gazi Üniversitesi 1995

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans. Ankara Üniversitesi 1991 Lisans İletişim Fakültesi/Gazetecilik Gazi Üniversitesi 1995 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Derya Erdem 2. Doğum Tarihi : 20.09.1972 3. Unvanı 4. Öğrenim Durumu : Yrd. Doç. Dr. : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Ankara Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : / 2257 : :

ÖZGEÇMİŞ. : / 2257 : : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Erkan ÇAV İletişim Bilgileri Adres Telefon Belgegeçer E-posta : T.C. Maltepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Bölümü Marmara Eğitim Köyü 34857 Başıbüyük/Maltepe-İSTANBUL : 0216

Detaylı