Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle"

Transkript

1 RX Varyant 125D Versiyon A Versiyon SM KULLANMA KILAVUZU

2 Motorlu Araçlar Üretim Sanayi ve Dýþ Ticaret A.Þ. Eski Ýzmit Yolu Üzeri Tepeören Mevkii Tuzla / Ýstanbul Tel : (216) Pbx Fax : (216) kanuni@kuralkan.com.tr TD1625KLV Baský

3 Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda, motosikleti kullanmadan önce dikkatlice okunması gereken önemli emniyet bilgileri ve talimatları bulunmaktadır.

4 ÖNSÖZ S&T Kanuni motosikleti seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Biz S&T Kanuni de, size daha mutlu, daha eğlendirici ve daha emniyetli bir sürüş sağlamak için mevcut olan en modern teknolojiyi kullanarak bu motosikleti tasarladık, test ettik ve ürettik. Motosikleti sürmek, en eğlenceli sporlardan biridir. Ve sürüş eğlencenizi saplamak için motosikleti sürmeden önce bu kullanma kılavuzunda yer alan bilgileri etraflıca öğrenmeniz gereklidir. Motosikletinizin gereksinim duyduğu uygun özen ve bakım bu kılavuzda özetlenmiştir. Bu talimatları bire bir uygulandığında uzun ve sorunsuz bir kullanım ömrüne sahip olacaksınız. S&T Kanuni servislerinde, motosikletinize mümkün olan en iyi servisi doğru aletler ve cihazlarla vermek üzere eğitilmiş tecrübeli teknik elemanlar bulunmaktadır. Bu kılavuzda bulunan tüm bilgiler, çizimler, fotoğraflar ve Spesifikasyonlar, basım tarihinde mevcut olan en yeni ürün bilgilerine dayanmaktadır. İyileştirmeler ve diğer değişiklikler nedeni ile bu kılavuzda bazı uyuşmazlıklar olabilir. S&T Kanuni, herhangi bir zamanda değişiklik hakkını saklı tutmaktadır. Lütfen bu kılavuzun, ilgili tüm yerlerdeki tüm spesifikasyonlara uygun olduğuna ve tüm gereçleri açıkladığına dikkat ediniz. Bu nedenle, sizin modeliniz, bu kılavuzda gösterilenden başka değişik standart özelliklere sahip olabilir.

5 ÖNEMLİ MOTOSİKLETİN RODAJ BİLGİLERİ Motosikletin ömrü için ilk 1.000km (600 mil) çok önemlidir. Bu esnada uygun rodaj işlemi, yeni motosikletinizden maksimum ömür ve performans elde etmenize yardımcı olacaktır. S&T Kanuni parçaları kaliteli malzemeden üretilmiştir ve üretilen parçalar yakın toleransa göre bitirilmiştir. Uygun rodaj işlemi, hareketli yüzeylerin birbirlerini yağlamalarını ve yumuşak bir şekilde kavramalarını sağlar. Motosikletin güvenirliliği ve performansı özel bakıma ve rodaj işlemi sırasındaki kullanıma bağlıdır. Özellikle, motor parçalarının aşırı ısınmaya maruz bırakılabilecek şekilde kullanmamaya dikkat ediniz. UYARI/DİKKAT/NOT Lütfen bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve talimatları yerine getiriniz. Özel bilgileri vurgulamak için (UYARI), (DİKKAT) ve (NOT) gibi kelimeler kullanılmıştır. UYARI Kullanıcının güvenliği söz konusudur. Bu bilgilerin göz ardı edilmesi kullanıcının zarar görmesine neden olabilir. DİKKAT Bu talimatlar, aracın hasar görmesini önlemek için takip edilmesi gereken özel işlemleri veya önlemleri belirtir. NOT Bu, bakımı kolaylaştırmak veya önemli talimatları daha açık hale getirmek için özel bilgileri sunar. Rodaj tavsiyeleri için RODAJ bölümüne bakın.

6 UYARI Gürültü Kontrol Sistemi (Susturucu Grubu) KANUNA AYKIRI BİR ŞEKİLDE GÜRÜLTÜ KONTROL SİSTEMİNİ DEĞŞTİRMEK YASAKTIR. Araç sahiplerinin kanuni açıdan şunların yasaklanmış olabileceğini bilmesi gerekir. (a) Son kullanıcıya satılmadan veya teslim edilmeden veya kullanım esnasında yeni bir araçta yer alan herhangi bir parçanın veya elemanın bakım, onarım veya yenilenme amaçlarının dışında herhangi bir kişi tarafından çıkarılması veya çalışmaz hale getirilmesi. (b) Aracın bu tür bir alet veya parçanın çıkarılması veya çalışmaz hale getirilmesi halinde kullanılması. BAKIM Bu motosikletin egzost sistemi periyodik bakım gerektirmez. Motor üretici talimatlarına göre ayarlanmalı ve buji iyi durumda tutulmalıdır. Motorun, hasarlı buji ile çalıştırılması katalizörün ve gürültü kontrol sisteminin ciddi hasar görmesine neden olur.

7 TÜKETİCİ BİLGİLERİ MOTOSİKLET KULLANICILARI İÇİN GÜVENLİ SÜRÜŞ TAVSİYELRİ Motosiklet kullanımı oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir spordur. Motosiklet kullanımı, kullanıcı ve yolcu güvenliği için bazı ekstra önlemleri alınmasını da gerektirir. Bu önlemler şunlardır. UYARI RX i ilk kullanımından önce özelliklerini tanımak, güvenlik ve bakım gereksinimlerini öğrenmek için bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Sürücüyle ilgili tüm talimatları, gereksinimleri ve uyarıları gözden geçiriniz. Kullanım kılavuzunu, selenin altındaki kullanım kılavuzu muhafaza bölmesinde saklayınız. RX i ilk kullanımından önce, bütün kumandaların yerlerini bildiğinden ve motosikletin düzgün kullanımını öğrendiğinizden emin olunuz. RX in ilk kullanımı için, sürücünün kumandalarının çalışma şekillerini ve RX in çalışma, kullanma özelliklerini öğrenmek üzere düz ve açık bir alanda sürüş yapınız. UYARI Her kullanımdan önce, sürücünün günlük kontrolleri yapması gereklidir. Kontrol edilecek maddeler bu kullanma kılavuzunun 56. sayfasındaki SÜRÜŞ ÖNCESİ KONTROL kısmında listelenmiştir. Sürücü kask, koruyucu gözlük ve koruyucu giysiler (eldiven, deri veya kalın kumaş pantolon, uzun kollu gömlek veya ceket, çizme) giymelidir. Motosiklet üzerinde sadece iki kişi yolculuk yapabilir. Motosiklet, sadece üzerinde iki kişi yolculuk yapabilecek şekilde tasarlanmıştır. Alkol ve uyuşturucu etkisi altındaki birisinin motosikletli kullanmaması gerekir. Aksi takdirde motosiklet hasar görebilir veya kullanım özellikleri değişebilir. Periyodik bakım işlemleri yetkili S&T Kanuni servisi tarafından yapılmalıdır. RX i naklederken, taşımadan önce, yakıt deposundaki yakıtı boşaltın. Sürücü RX yanında bulunan insanların hareketli parçalara yaklaşmamaları veya hareketli parçalara ya da motor ve egzost sistemi gibi sıcak alanlara dokunmamaları konusunda uyarın. RX in üzerinde herhangi bir değişiklik yapmayın. Değişiklikler motosikletin güvenliğini olumsuz etkileyebilir veya kullanımını yasalara aykırı hale getirebilir.

8 UYARI RX, yan sehpa ateşleme kilit sistemiyle donatılmıştır. Eğer vites boştaysa veya yan sehpa kapalıysa motoru debriyaj kolunu çekerek çalıştırabilirsiniz. Yan sehpa ateşleme kilit sistemi, yan sehpa açıkken motosikletin çalışmasını önler. Sürüşten önce yan sehpa ateşleme kilit sisteminin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz. DİKKAT Motor çalıştığında, her zaman far ve stop lambası yanar. UYARI Kullanım sırasında daima her iki elinizi gidonların üzerinde tutun. Ellerinizin gidonlardan çekilmesi motosikletin kontrolünün kaybedilmesine neden olur. UYARI Ön tekerleğin kalkmasını önlemek için daima gazı kademeli olarak açın. Bu uyarılara uymamanız, kontrolün kaybedilmesine neden olabilir. DİKKAT UZUN SÜRELİ MUHAFAZA SIRASINDA 1. Depoya yeterli miktarda yakıt doldurun. 2. Aküyü motosikletten ayırın. UYARI Motoru kapalı alanlarda veya havalandırmanın yetersiz olduğu yerlerde çalıştırmayın. Egzost dumanı, renksiz ve kokusuz karbon monoksit gazı içerdiği için zehirlenmelere sebep olabilir. Kesinlikle motosikleti, kısa süreli bile olsa çalışır durumda bırakmayın. UYARI RX i kullanırken, sürücü her iki ayağını da ayak basakları üstüne koymalıdır. Aksi taktirde motosikletin kontrol yeteneği kaybolarak istenmeyen olayların yaşanmasına sebebiyet verebilir.

9 DİKKAT Kullanırken, kontak anahtarını OFF (kapalı) veya LOCK (kilitli) konumuna ve motor durdurma düğmesini OFF konumuna getirmeyin. KASK TAKINIZ DİKKAT Motosiklet güvenliği kaliteli bir kask ile başlar Meydana gelen çoğu ciddi yaralanmalardan birisi baş yaralanmalarıdır. DAİMA uygun bir kask takın. Ayrıca uygun bir koruyucu gözlük de takmalısınız. SÜRÜŞ KIYAFETİ DİKKAT Bol kıyafetler motosikletin kullanımını zorlaştırabilir ve tehlikeli kılabilir. Motosikleti kullanırken, kaliteli sürüş kıyafeti seçin. SÜRÜŞ ÖNCESİ KONTROL UYARI Bu kılavuzun SÜRÜŞ ÖNCESİ KONTROL kısmındaki talimatları iyice okuyun. Kullanıcının ve yolcunun güvenliği için bütün güvenlik kontrollerini yapmayı unutmayın. MOTOSİKLETİ TANIYIN UYARI Sürüş beceriniz ve mekanik bilginiz, güvenli sürüşün temelini oluşturur. Motosikleti ve kumandalarını iyice öğreninceye kadar trafiğin olmadığı bir yerde pratik yapmanızı tavsiye ederiz. Pratiğin mükemmel sürüşü gerçekleştirdiğini unutmayın. SINIRLARINIZI BİLİN UYARI Daima motosikleti kendi beceri sınırları kapsamında sürün. Bu sınırları bilmek ve bunu aşmamak kazalardan kaçınmanıza yardım edecektir. KÖTÜ HAVA KOŞULLARINDA ÇOK DİKKATLİ OLUN DİKKAT Kötü havalarda (özellikle yağmurlu havalarda) aşırı dikkatli olun. Yağmurlu havalarda frenleme mesafesi iki katına çıkar. Kaygan olacağından dolayı boyalı yüzeylerden, kanalizasyon kapaklarından ve yağlı görünen alanlardan uzak durun. Demir yolu geçişlerinde ve metal ızgara ve köprüler üzerinde aşırı dikkatli olun. Yolun durumu ile ilgili endişeniz varsa yavaşlayın!

10 AKSESUAR MONTAJI VE EMNİYET ÖNLEMLERİ İÇİN TAVSİYELER S&T Kanuni sahipleri için çok sayıda aksesuar mevcuttur. S&T Kanuni orijinal parçaların dışında satın almak isteyebileceğiniz aksesuarların kalitesini veya uygunluğunu doğrudan kontrol edemez. Uygun olmayan aksesuarların takılması, tehlikeli çalışma koşullarına neden olabilir. S&T Kanuni piyasadaki her bir aksesuarı veya bütün mevcut aksesuar bileşimlerini test etmesi mümkün değildir; ancak bayiiniz kaliteli aksesuarların seçimi ve doğru takılması konusunda size yardımcı olabilir. S&T Kanuni motosikletin aksesuarlarını seçerken ve takarken çok dikkatli olun. Motosikletinizin aksesuarlarını seçerken ve takarken çok dikkatli olun. Motosikletinizin aksesuarlarının belirlenmesi ve takılması konusunda size yardımcı olabilecek bazı genel yol gösterici prensipler geliştirdik. 1. Ağır ve aerodinamiği etkileyen aksesuarlar, mümkün olduğu kadar yere, motosiklete ve ağırlık merkezine yakın olacak şekilde takılmalıdır. Bağlantı braketlerinin ve diğer donanımların sert ve güvenli bağlantı sağlayıp sağlamadığı dikkatli bir şekilde kontrol edilmelidir. Zayıf bağlantı ağırlığın kaymasına ve tehlikeli dengesiz durumlara neden olabilir. 2. Yerden yüksekliği ve yatma açısını kontrol edin. Düzgün bağlanmamış yük, bu iki güvenlik faktörünü etkileyebilir. Aynı zamanda yükün süspansiyon dönüşünü ve diğer kumandaların çalışmasını etkilemediğinden emin olun. 3. Gidonlara veya ön çatal alanına takılan aksesuarlar ciddi denge sorunları yaratabilir. Bu ekstra ağırlık, motosikletin dönüş kontrolünün daha az etkili olmasına neden olabilir. Ağırlık aynı zamanda ön ucun sallanmasına ve ciddi denge sorunlarına neden olabilir. Motosiklete takılan aksesuarlar mümkün olduğu kadar hafif ve az olmalıdır. 4. Motosikletin dengesi rüzgardan veya geçen uzun araçlardan dolayı bozulabilir. Yanlış takılan veya tasarımı kötü olan aksesuarlar tehlikeli kullanıma sebep olabilir; bu yüzden aksesuarların seçilmesine ve takılmasına özen gösterilmelidir. 5. Bazı aksesuarlar kullanıcının normal sürüş konumunu değiştirir. Bu, kullanıcının hareket özgürlüğünü kısıtlar ve kontrol kabiliyetini engeller. 6. İlave elektrikli aksesuarlar, mevcut elektrik sisteminin hasar görmesine neden olabilir. Aşırı yüklenmeler, motosikletin kullanımı sırasındaki elektrik gücü kaybından dolayı kablo demetinin hasar görmesine veya tehlikeli durumlara neden olabilir.

11 Motosiklet üzerinde bir yük taşırken, yükü mümkün olduğu kadar yere ve motosiklete yakın tutun. Yanlış yüklenen bir yük, yüksek ağırlık merkezi yaratır ve bu durum çok tehlikeli olup motosikletin kullanımını zorlaştırır. Yükün ebadı da aerodinamiği ve motosikletin kullanımını etkileyebilir. Yükü motosikletin sol ve sağ tarafına eşit şekilde dağıtın ve güvenli bir şekilde sabitleyin. UYARI Motosiklet üzerinde modifikasyon yapılması veya orijinal parçaların sökülmesi aracın güvenliğini tehlikeye sokabilir ve yasaktır.

12 İÇİNDEKİLER 1. SERİ NUMARASININ YERİ 5 2. PARÇA İSİMLERİ 6 3. KUMANDALAR 9 KONTAK KONTAK ANAHTARI GÖSTERGE PANELİ SOL GİDON DÜĞMELERİ SAĞ GİDON DÜĞMELERİ ARKA FREN PEDALI MARŞ PEDALI VİTES PEDALI YAN SEHPA SELE KİLİDİ ARKA AMORTİSÖR 4. YAKIT VE MOTOR YAĞI DOLDURMA 12 YAKIT MOTOR YAĞI 5. RODAJ SÜRÜŞ ÖNCESİ KONTROL PERİYODİK BAKIM KONTROL VE TAMİR 15 ALET TAKIMI AKÜ HAVA FİLTRESİ YAKIT HORTUMU BUJİ MOTOR YAĞI ARKA AMORTİSÖR GAZ TELİ DEBRİYAJ AYARI ZİNCİR FRENLER LASTİKLER AMPULLERİN DEĞİŞTİRİLMESİ MOTOR ÇALIŞMADIĞINDA UZUN SÜRELİ DEPOLAMA 9. TEKNİK ÖZELLİKLER EKONOMİK SÜRÜŞ VE ÇEVRE BİLGİSİ 27

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35 Ölçüler ve Ağırlık Özellik TEKNİK ÖZELLİKLER Varyant: 125D, Versiyon: SM Değerler Uzunluk 2175 mm 2190 mm Genişlik 840 mm 840 mm Yükseklik 1150 mm 1160 mm Aks arası 1430 mm 1450 mm Yerden açıklık 275 mm 295 mm Ağırlık 123 kg 120 kg Motor Özellik Tip Varyant: 125D, Versiyon: SM 4 zamanlı DOHC Hava /Yağ soğutmalı Değerler Varyant: 125D Varyant: 125D 4 zamanlı DOHC Hava /Yağ soğutmalı Silindir Tek Silindir Tek Silindir Silindir Çapı 57 mm 57 mm Silindir Stroğu 48,8 mm 48,8 mm Hacim 124,5 cm 3 124,5 cm 3 Çalıştırma Elektrik Elektrik Aktarma Özellik Varyant: 125D, Versiyon: SM Değerler Varyant: 125D Debriyaj Islak, çoklu plaka Islak, çoklu plaka Redüksiyon oranı 3,500 3,500 Zincir 428H 130 bakla 428H 132 bakla Aktarma Oranları 1. Vites 2, Vites 1, Vites 1, Vites 1, Vites 0, Vites 2, Vites 1, Vites 1, Vites 1, Vites 0,913 60

36 Şase Özellik Değerler Varyant: 125D, Versiyon: SM Varyant: 125D Ön Süspansiyon Teleskopik tip Teleskopik tip Arka Süspansiyon Salıncak tipi Salıncak tipi Kaster açısı ,5 0 Direksiyon açısı 45 0 (sağ&sol) 45 0 (sağ&sol) Ön teker ebadı 110/70 17M/C 58H 2, P Arka teker ebadı 130/70 17M/C 62H 4,10 18M/C 59P Ön fren Disk Disk Arka fren Disk Tambur Elektriksel Özellik Varyant: 125D, Versiyon: SM Değerler Varyant: 125D Ateşleme tipi CDI CDI Ateşleme zamanı 1900 devirde 1900 devirde 6 0 Ü.Ö.N 6 0 Ü.Ö.N Buji CR8E CR8E Akü 12V 6Ah (MF) 12V 6Ah (MF) Sigorta 15A 15A Uzun 12V 60W x 1 12V 60W x 1 Far Kısa 12V 55W x 1 12V 55W x 1 Park 12V 5W x 1 12V 5W x 1 Plaka lambası 12V 5W x 1 12V 5W x 1 Sinyal lambası 12V 10W x 4 12V 10W x 4 Fren/Kuyruk lambası 12V 21/5W x 1 12V 21/5W x 1 Kapasite Özellik Varyant: 125D, Versiyon: SM Değerler Yakıt tankı 8,0 litre 8,0 litre Motor yağı 850 ml (değişim) 950 ml (Filtre değişimi) ml (Motor açıldığında) Varyant: 125D 850 ml (değişim) 950 ml (Filtre değişimi) ml (Motor açıldığında) 61

37 z b Z, 7 ' < d z 7 h ^ dd 7 ee^ < < edd edd W z, D 7 h < D m ^ d b 7 < D 7 d D ddeddd 7 d dddededddddw & dddeddddddd t < dd

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

Dünyanın 1 Numaralı, Hindistanlı Motosiklet Üreticisi Türkiye Yollarında.

Dünyanın 1 Numaralı, Hindistanlı Motosiklet Üreticisi Türkiye Yollarında. 2016 ÜRÜN KATOLOĞU Dünyanın 1 Numaralı, Hindistanlı Motosiklet Üreticisi Türkiye Yollarında. ulaşan f irma unvanı. Dünyanın en hareketli sektörlerinden biri olan iki tekerli araç sektörü, yenilik ve teknolojinin

Detaylı

Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu

Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu KYMCO UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü ARIZA TESPİT CİHAZI KULLANIM KILAVUZU GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ve UYARILAR Kişisel yaralanma,araçların

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU GV 250

KULLANMA KILAVUZU GV 250 KULLANMA KILAVUZU GV 250 Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda,

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

MAGIC 50 LUX ÖZELLİKLERİ FLASH 50 ÖZELLİKLERİ. MOTOR TİPİ : Tek Silindir 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı. MAX. GÜÇ : 8000d/d 1,75 Kw 2.

MAGIC 50 LUX ÖZELLİKLERİ FLASH 50 ÖZELLİKLERİ. MOTOR TİPİ : Tek Silindir 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı. MAX. GÜÇ : 8000d/d 1,75 Kw 2. MAGIC 50 LUX ÖZELLİKLERİ MOTOR TİPİ : Tek Silindir - 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı HACİM : 49,4 cc MAX. GÜÇ : 8000 d/d -1,75 kw - 2,35 Hp VİTES : 4 Vites Yarı Otomatik AKÜ : 12 V -5 Ah YAKIT TANKI : 3,8 Litre

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda, motosikleti kullanmadan

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

Periyodik Bakım ve Yağlama Tablosu

Periyodik Bakım ve Yağlama Tablosu 1inci 500-750 kmler / 30 45 gün, 2nci 5000km sonra Rölanti Hızı / CO% Vana Manivela Boşluğu Motor Yağı (Bajaj DTS-i 10000 Yağ)* Yağ Filtresi (Bajaj DTS-i 10000 Yağ)* Motor Yağı Filtresi (Bajaj DTS-i 10000

Detaylı

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI Çoklu araç prizi tr Güvenlik ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85720HB32XVI 2015-11 327 382 Değerli Müşterimiz! Yeni çoklu araç prizinizle, çakmak yuvası prizleri üzerinden çalıştırılabilen iki adet

Detaylı

Sayfa 1 / 6

Sayfa 1 / 6 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Honda Integra Type-R

Honda Integra Type-R İlan no: 244753 Honda Integra Type-R Sahibinden SATILIK HONDA CBR 250 R MOTOSİKLET TEMİZZZZ 9.250 TL İlan tarihi: 3 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Trabzon Model yılı Ocak 2011 Km 15.000 km

Detaylı

ELEKTRİKLİ AĞAÇ KESME MAKİNASI MODEL RTM902 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ELEKTRİKLİ AĞAÇ KESME MAKİNASI MODEL RTM902 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ AĞAÇ KESME MAKİNASI MODEL RTM902 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 9 8 1 4 5 3 6 2 7 10 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. ELEKTRİK KABLOSU 2. TUTMA KOLU 3. EL SİPERİ(FREN KOLU) 4. ÖN TUTMA KOLU 5. KLAVUZ 6. TESTERE

Detaylı

Chevrolet Lacetti V CDX

Chevrolet Lacetti V CDX Chevrolet Lacetti 1.6 16V CDX İlan no: 226364 İlan detayları Sahibinden 23.500 TL 07 Mar 2015 23.500 TL 01 Mar 2015 24.250 TL Chevrolet Lacetti (LPG, Özel Plaka, Döşeme, 4 lastik) İlan tarihi: 1 Mart 2015

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 M-ELEKTRİK AKSAMI Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YME001A05A05011 AKÜ 4 1 91,09 107,49 YME001A0520Y002 AKÜ (YUASA) 4 1 154,45 182,25 YME001A06A06041 ATEŞLEME BOBİNİ 8 1 17,00

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle GT Varyant 125/250 Versiyon A Versiyon B KULLANMA KILAVUZU Versiyon C Versiyon D Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde

Detaylı

V E S P A E L E T T R I C A

V E S P A E L E T T R I C A VESPA ELETTRICA GÜÇ BENDE ELEKTRİKLİ ZARAFET ELEKTRIKLI MOBILITE ARTIK BAMBAŞKA BİR SEVİYEDE! VESPA ELETTRICA YA BAKTIĞINIZDA, ONUN ÇEVRE VE TEKNOLOJI ARASINDAKI YENI BIR TASARIM ILIŞKISINI ZARIFÇE YORUMLADIĞINI

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf İlan no: 246525 Hyundai i20 1.2 Team Sahibinden ÖĞRETMEN SAHİBİNDEN LPG li HYUNDAI i20 KM'si DÜŞÜK KAZASIZ 30.500 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Kocaeli, Darıca, Darıca,

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle Discover 125ST Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda, motosikleti

Detaylı

DM-SL (Turkish) Bayi El Kitabı. YOL MTB Trekking. City Touring/ Comfort Bike. Vites Kolu. RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700

DM-SL (Turkish) Bayi El Kitabı. YOL MTB Trekking. City Touring/ Comfort Bike. Vites Kolu. RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700 (Turkish) DM-SL0006-02 Bayi El Kitabı YOL MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Vites Kolu RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700 İÇİNDEKİLER ÖNEMLİ UYARI... 3 GÜVENLİĞİ GARANTİ ETMEK İÇİN...

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB401. Dikkat!

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB401. Dikkat! KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB401 Dikkat! I.Tedbirler 1. Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride referans olması için saklayın. Kılavuzda verilen talimatlara

Detaylı

ATV250 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49

ATV250 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 D-ÇEKTİRME YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 2 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05019 AKÜ 1 1 355,40 419,37 YME001A06A06022 ATEŞLEME BOBİNİ 3 1 18,66 22,02 YME00197A11H001

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 2 1 23,00 27,14 YMR952Z84001001 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 10,06 11,87 2 M-ELEKTRİK AKSAMI Parça Kodu Parça

Detaylı

4035 GALAKSİ KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

4035 GALAKSİ KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. Ürünü güvenli ve uygun olarak kullanmak için, kullanmadan önce kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz. Kılavuzda verilen talimatlara uymadığınız takdirde çocuğunuzun güvenliği

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05011 AKÜ 17 1 91,09 107,49 YME001A0520Y002 AKÜ (YUASA) 17 1 154,45 182,25 YME001L61M62006 AKÜ LASTİĞİ 16 10 4,19 4,94 YME001A06A06041 ATEŞLEME BOBİNİ

Detaylı

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M İlan no: 185582 Toyota Yaris 1.33 99 HP Terra Sporty M/M Sahibinden 33.000 km'de 2010 model toyota yaris 31.000 TL İlan tarihi: 29 Ocak 2014 İlan detayları İlan detayları İl Hatay Model yılı Ocak 2010

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015

FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 1 FİYAT LİSTESİ 12.10.2015 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z86003001 4 TIRNAKLI SOMUN ÇEKTİRME 2 1 11,50 13,57 YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 3 1 26,83 31,66 2 M-ELEKTRİK AKSAMI Parça

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle Kanuni Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda, motosikleti

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

KIRICI VE DELİCİ MATKAP

KIRICI VE DELİCİ MATKAP KIRICI VE DELİCİ MATKAP MODEL RTM232 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 3 4 5 1 6 2 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. YAN SAP 3. KIRICI DELİCİ SEÇİM ANAHTARI 4. YAĞ KAPAĞI 5. ANAHTAR 6. DEVİR AYARI NOT: BU ÜRÜN

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z86003001 4 TIRNAKLI SOMUN ÇEKTİRME 3 1 11,50 13,57 YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 4 1 23,00 27,14 YMR952Z85002001 MARS DISLISI

Detaylı

ARTIK DİLEDİĞİNİZ HER YERE ÖZGÜRCE SEYAHAT EDEBİLİRSİNİZ! 6 KURUŞ / KM BAŞINA MALİYET! 2,5 LT DEPO BENZİN İLE 150 KM!

ARTIK DİLEDİĞİNİZ HER YERE ÖZGÜRCE SEYAHAT EDEBİLİRSİNİZ! 6 KURUŞ / KM BAŞINA MALİYET! 2,5 LT DEPO BENZİN İLE 150 KM! TARTIŞMASIZ VE RAKİPSİZ! DÜNYA'NIN TEK TERCİHİ LİDER AMERİKAN GRUBEE INC. EFSANE MOTOR KİTLERİ SKYHAWK & STARFIRE TÜRKİYE'DE! www.motorlubisiklet.com - www.motorkitleri.com - www.ebiketurkey.com Müjde!

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

Sayfa 1 / 7

Sayfa 1 / 7 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı

Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı Sahibinden GERÇEK TİTANYUM X. İlan no: 246903 İlan detayları 43.499 TL 03 Oca 2016 43.499 TL 09 Eki 2015 43.000 TL 04 Eki 2015 43.750 TL HATASIZ.BOYASIZ.DEĞİŞ

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle GT 650 Versiyon A KULLANMA KILAVUZU Versiyon C Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte

Detaylı

SÜRÜCÜ MAHALLİ

SÜRÜCÜ MAHALLİ 4 - ELE ALIŞ SÜRÜCÜ MAHALLİ 1. Hız sabitleyici / sınırlayıcı kumandası. 2. Direksiyon ayarlama kumandası. 3. Aydınlatma ve sinyal lambaları kumandası. 4. Gösterge tablosu. 5. Sürücü Airbag'i. Korna. 6.

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Sahibinden Bravo 120 Bg 6 İleri 2010 Model 128000km İlan no: 386185 40.000 TL İlan tarihi: 20 Ocak 2017 İlan detayları İlan detayları İl Denizli Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

Sayfa 1 / 7

Sayfa 1 / 7 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Sayfa 1 / 9

Sayfa 1 / 9 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Honda Civic 1.6 Premium

Honda Civic 1.6 Premium İlan no: 244217 Honda Civic 1.6 Premium Sahibinden Direkt Sahibinden, Honda Civic Premium 1.6 i-vtec, Manuel 42.900 TL İlan tarihi: 26 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Tekirdağ, Çerkezköy,

Detaylı

Bir düz şanzımanın sökülmesi. Genel. Emniyet. GR801, GR900, GRS890, GRS900 ve GRS920 şanzımanlar için geçerlidir. ÖNEMLİ!

Bir düz şanzımanın sökülmesi. Genel. Emniyet. GR801, GR900, GRS890, GRS900 ve GRS920 şanzımanlar için geçerlidir. ÖNEMLİ! Genel Genel GR801, GR900, GRS890, GRS900 ve GRS920 şanzımanlar için geçerlidir. Emniyet ÖNEMLİ! Sadece bir krikoyla desteklenen bir aracın altında asla çalışmayın. Destekler kullanın. Varsa, körükteki

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda, motosikleti kullanmadan

Detaylı

Opel Omega CD 15.250 TL. İlan detayları SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! Sahibinden. İlan tarihi: 7 Ağustos 2015.

Opel Omega CD 15.250 TL. İlan detayları SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! Sahibinden. İlan tarihi: 7 Ağustos 2015. Opel Omega CD Sahibinden SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! İlan no: 242657 15.250 TL İlan tarihi: 7 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İzmir Model yılı Ocak 1995 Km 213.000 km Kasa tipi Sedan

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik İlan no: 239943 Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden Doktordan 30.000 KM'de Tam Otomatik Auris Elagant 1.6 45.000 TL İlan tarihi: 4 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

AKÜLÜ MOTOSİKLET C051

AKÜLÜ MOTOSİKLET C051 AKÜLÜ MOTOSİKLET C051 Kullanmadan önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için saklayınız. Parça Listesi Seri no İsim adet 1 Ana gövde 1 2 Ön gövde 1 set 3 Şarj aleti 1 4

Detaylı

Honda Jazz 1.4 ES TL. İlan detayları Model Temiz Kazasız Boyasız HONDA JAZZ ES COMFORT. Sahibinden. İlan tarihi: 24 Kasım 2015

Honda Jazz 1.4 ES TL. İlan detayları Model Temiz Kazasız Boyasız HONDA JAZZ ES COMFORT. Sahibinden. İlan tarihi: 24 Kasım 2015 İlan no: 251757 Honda Jazz 1.4 ES Sahibinden 2004 Model Temiz Kazasız Boyasız HONDA JAZZ ES COMFORT 30.000 TL İlan tarihi: 24 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Kepez Model yılı Ocak

Detaylı

CARACAL D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001008 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 3,89 4,59

CARACAL D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001008 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 3,89 4,59 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME YMR952Z84001008 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 3,89 4,59 2 D-SÖKME YMR950177419001 YAĞ POMPASI SOMUN SÖKME APARATI 1 1 7,76 9,16 3 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05023 AKÜ 14 1 45,90

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle Kanuni Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda, motosikleti

Detaylı

ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU

ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU ST-100 KONDİSYON KÜREĞİ KULLANIM KILAVUZU 1 GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Çalışmaya başlamadan önce bu el kitabını iyice okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz. 2. Bir egzersiz programına başlamadan önce sağlığınızı

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

PUMA D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49

PUMA D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. Fiyat KDVli Fiyat YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME YMR952Z84001005 ROTOR ÇEKTİRME 1 1 30,08 35,49 2 M-ELEKTRİK AKSAMI YME001A05A05026 AKÜ 10 1 66,50 78,47 YME001T05T59009 AKÜ KABLOSU 9 1 3,44 4,06 YME001L61M62004 AKÜ

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle Kanuni Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda, motosikleti

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle DISCOVER150F Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda, motosikleti

Detaylı

Volvo V40 V40 T-4 Aut.

Volvo V40 V40 T-4 Aut. Volvo V40 V40 T-4 Aut. İlan no: 407956 İlan detayları Sahibinden 110.000 TL 18 Haz 2017 110.000 TL 18 Haz 2017 11.000 TL SAHİBİNDEN SIFIR AYARINDA VOLVO V40 CC T3 İlan tarihi: 18 Haziran 2017 İlan detayları

Detaylı

Şasi üzerinde çalışma için sınırlamalar. Genel bilgiler

Şasi üzerinde çalışma için sınırlamalar. Genel bilgiler Genel bilgiler Üstyapıyı planlayabilmek için, erken bir aşamada bir araç için neye izin verilip neye izin verilmediğini bilmek çok önemlidir. Genel bilgiler Bu döküman, opsiyonel donanımların ve üstyapının

Detaylı

DM-CD (Turkish) Bayi El Kitabı. Zincir Aleti SM-CD50

DM-CD (Turkish) Bayi El Kitabı. Zincir Aleti SM-CD50 (Turkish) DM-CD0001-00 Zincir Aleti Bayi El Kitabı SM-CD50 ÖNEMLİ UYARI Bu bayi el kitabı, profesyonel bisiklet tamircileri için hazırlanmıştır. Bisiklet montajı konusunda profesyonel eğitim almamış kullanıcılar

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

ÖN TEKER HAREKET ÖZELLİĞİNİ KULLANMA 3- Puse açın. 7- Hareket sistemini kilitleme: her iki hareket kolunu yukarı kaldırın.

ÖN TEKER HAREKET ÖZELLİĞİNİ KULLANMA 3- Puse açın. 7- Hareket sistemini kilitleme: her iki hareket kolunu yukarı kaldırın. KULLANMA KILAVUZU * Daima omuz ve kasık kemerini kullanınız. * Dikkat: Puse kullanmadığınız zaman, çocuğunuzdan uzak tutunuz. * Bu ürün 6 ile 36 ay arası ve 15 kg a kadar olan çocukların kullanımı için

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus

Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus İlan no: 222069 Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus Sahibinden SONAX, 501 NOKTA EKSPERTİZ, FIAT SERVİS BAKIMLI,SIFIR LASTİK 27.500 TL İlan tarihi: 23 Ocak 2015 İlan detayları İlan detayları İl Zonguldak

Detaylı

BD100 ÖNSÖZ. Kanuni marka motosiklet seçiminiz için sizi kutluyoruz. Kanuni kullanıcıları arasına hoş geldiniz.

BD100 ÖNSÖZ. Kanuni marka motosiklet seçiminiz için sizi kutluyoruz. Kanuni kullanıcıları arasına hoş geldiniz. Kanuni BD 100 Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuz modelini

Detaylı

2013 MOTOSİKLET ÜRÜN KATALOĞU

2013 MOTOSİKLET ÜRÜN KATALOĞU 2013 MOTOSİKLET ÜRÜN KATALOĞU trx150 TRX 150 MOTOR SİLİNDİR HACMİ 149,6 CC SİLİNDİR ÇAPI X STROK 56,5 mm x 49,5 mm SIKIŞTIRMA ORANI 9,2:1 11,8 hp (8,7 kw) 8500 d/d da 10 N.m 7000 d/d da LASTİK BOYUTLARI

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle Kanuni WINDYS 150 Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda,

Detaylı

Sayfa 1 / 7

Sayfa 1 / 7 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

İlan no: BMW 3 Serisi 3.16i. Bmw E30 M40 Motor Enjeksiyonlu. Sahibinden TL. İlan tarihi: 5 Temmuz 2017.

İlan no: BMW 3 Serisi 3.16i. Bmw E30 M40 Motor Enjeksiyonlu. Sahibinden TL. İlan tarihi: 5 Temmuz 2017. İlan no: 408965 BMW 3 Serisi 3.16i Sahibinden Bmw E30 M40 Motor Enjeksiyonlu 10.500 TL İlan tarihi: 5 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü, Kavaklı, Barış Mah. Model yılı Ocak

Detaylı

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle Kanuni Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuz Breton modelini

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

SKYHAWK -STARFIRE MOTOR KİTLERİ KURULUMU YAPILACAK İDEAL BİSİKLET ÖZELLİKLERİ

SKYHAWK -STARFIRE MOTOR KİTLERİ KURULUMU YAPILACAK İDEAL BİSİKLET ÖZELLİKLERİ DÜNYA'NIN TEK TERCİHİ LİDER AMERİKAN GRUBEE MOTORLARI EFSANE SKYHAWK & STARFIRE BENZİNLİ BİSİKLET MOTOR KİTLERİ www.motorlubisiklet.com - info@motorlubisiklet.com SKYHAWK -STARFIRE MOTOR KİTLERİ HAKKINDA

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Mirage 200 Mirage 600 Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda, motosikleti kullanmadan

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012

FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 1 FİYAT LİSTESİ 31.12.2012 D-ÇEKTİRME Parça Kodu Parça Adı N P.A. KDVli YMR952Z86003001 4 TIRNAKLI SOMUN ÇEKTİRME 3 1 11,50 13,57 YMR952Z89008001 KAYIŞ ÇEKTİRME 4 1 23,00 27,14 YMR952Z85002001 MARS DISLISI

Detaylı

Sayfa 1 / 5

Sayfa 1 / 5 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Hyundai Coupe FX 1.6 DOHC 105 hp

Hyundai Coupe FX 1.6 DOHC 105 hp İlan no: 353759 Hyundai Coupe FX 1.6 DOHC 105 hp Sahibinden Sahibinden Hyundai Coupe 1.6 FX 2008 (Orjinal 45.000 km) - L 40.000 TL İlan tarihi: 23 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya,

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-068634 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 35-GD8848 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-068634 Sayfa: 2 / 11 VF14SRCL456896929 Araç Bilgileri

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.

KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. BENZİNLİ JENERATÖR MODEL RTM9665 KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.. 1) Yakıt deposu 9) Boru çerçeve 2) Egzost susturucu 10) Buji 3) Toprak 11) Yakıt Kapağı 4) Devre

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik İlan no: 332326 Toyota Corolla Sedan 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden ÖĞRETMENDEN TOYOTA COROLLA 1.6 ELEGANT- OTOMATİK 56.250 TL İlan tarihi: 8 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar,

Detaylı

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ KILAVUZU

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ KILAVUZU OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ KILAVUZU www.fogmaker.com Art. No. 8012-011 Edition 2.1 1 Genel açıklama Bu otobüs, motor bölmesi ve olası ayrı ısıtma alanları için tam otomatik bir yangın söndürme sistemi ile donatılmıştır.

Detaylı

Opel Corsa 1.3 CDTI Cosmo

Opel Corsa 1.3 CDTI Cosmo İlan no: 228443 Opel Corsa 1.3 CDTI Cosmo Sahibinden 2005 OPEL CORSA 1.3 CDTI COSMO Dijital Klima 6 Airbag 23.000 TL İlan tarihi: 18 Mart 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Muratpaşa Model

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle Kanuni Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda, motosikleti

Detaylı

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016 İlan no: 331455 Audi A3 1.8 TFSI Sahibinden AUDİ A3 CABRİO 63.000 KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC 77.000 TL İlan tarihi: 30 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle Kanuni Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda, motosikleti

Detaylı

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım...

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım... MD9 LE Ayrıcalıklı Ulaşım... Ayrıcalıklı ulaşım... Alçak tabanlı girişi, modern tasarımı ve ferah iç hacmiyle yolculuğun standartları değişiyor. Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik

Detaylı

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle

Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle Kanuni Bu kılavuz motosikletin ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve motosiklet yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde motosikletle birlikte verilmelidir. Bu kılavuzda, motosikleti

Detaylı

Seat Ibiza V Elegance

Seat Ibiza V Elegance Seat Ibiza 1.4 16V Elegance İlan no: 388405 İlan detayları Sahibinden 31.000 TL 10 May 2017 31.000 TL 10 Mar 2017 29.900 TL 04 Mar 2017 30.500 TL 23 Şub 2017 29.750 TL SEAT İBİZA 1.4i ELEGANS 16 VALF-

Detaylı

Peugeot Comfort

Peugeot Comfort İlan no: 287506 Peugeot 307 1.6 Comfort Sahibinden PEUGEOUT 307 1.6 110HP MAKYAJLI KASA, FULL, KAZASIZ, ORJİNAL 27.500 TL İlan tarihi: 27 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Pendik, Yenişehir,

Detaylı