İşte Mısır'da son durum

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İşte Mısır'da son durum"

Transkript

1 On5yirmi5.com İşte Mısır'da son durum Müslüman Kardeşler Teşkilatı Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii Rabiatül Adeviye Meydanı'nda Mısır halkına sesleniyor. Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2013 Cumartesi (oluşturma : 1/31/2017) -Tüm kentlerde yer yer çatışmalar yaşanıyor.ölü ve yaralılar var.mısır Medyası tam bir karartma uyguluyor. -Iskenderiye'de Polis Halka ates acti! Yarali ve hatta Ölü haberleri var -Mursi yanlısı gruplar SİSİ'ye iki saat süre verdi.mursi saraya dönmezse Mısır Devlet televizyonu binasını basacaklar.sayıları çok fazla Ekim köğrüsü üzerinde rejim tarafından desteklenen baltacılar Mursi destekçileri ile çatışıyor -Mısır Savunma Bakanlığı'nda Sisi, Baradey ve Abd Büyükelçisi acil olarak toplandı. -Ihvan Lideri: "Allah Ezher Seyhlerini, Selefi Nur Partisini affetsin! Allah Sisi'ye hidayet versin!" -6 Ekim köprüsünde ordu müdahalesi 10 şehit olduğu haberleri geliyor canlı yayınlarda görüntüler yayınlanıyor ölü sayısının artmasından endişe ediliyor -İhvan Lideri Dr.Muhammed Biltaci: Cumhurbaşkanımızı alana kadar buradan harket etmyoruz. (C.Muhafileri Binası önünden) -Asker Mursi yanlılarının Tahrir'e geçişlere izin vermeyeceğini duyurdu... -Darbe gecesi tutuklanıp Tora cezaevine gönderilen HAP Gn. Başkanı KETATNİ ve BEYYUMİ'nin serbest bırakıldığı yönünde bilgiler var -Asker destekcileri Tahriri birakıyorlar İhvancılar Tahrir'i aliyorlar!! -Mısırlı askerler ordudan ayrılıp İhvan'a, Mursi taraftarlarına katılmaya başladılar: -El Cezire Ingilizce: "Müslümanlar 6 oktober köprüsüne doğru ilerliyorlar. Bu şu demek müslümanlar tahrir meydanına girişe hazırlanıyor." -Kahire Üniversitesi önündeki Nahda Meydanı'ndaki toplanan direnişçilerin sayısının 4 milyona ulaştığı bildirildi.

2 -Müslüman Kardeşlerin Mürşidi Muhammed Bedii, tüm Mısır halkını meydanlara çağırarak, konuşmasını noktaladı. Sunucu şu anda Rabiatül Adeviye'de 4 milyon göstericinin olduğunu söyledi. RABİATÜL ADEVİYE MEYDANI -Muhammed Bedii : Tüm Mısırlılara tıüm meydanlara inelim ve Cumhurbaşkanımızı geri isteyelim.. -Muhammed Bedii :Allah'tan korkanlardan korkmayın derim onlara. -Muhammed Bedii : Allah'ım kulun Muhammed Mursi'ye zafer ver saraya selametle ulaştır. - Muhammed Bedii : Bizleri tutuklamalar hapisler bizi korkutamaz. -Muhammed Bedii : Şerefli bir rekabetin yeri sandıktır. Ancak ve ancak Başkanımız vaz geçerse o başka -Muhammed Bedii : Hiç kimse Mısır halkı adına konuşamaz.. Mısırlılar kendi oylarını gidip verdiler.. Tevadrus'a yönelik te şunu derim sen Hıristiyanlar adına konuşma sen dini bir sembolsun.. Hıristiyanlar gidip oylarını verdiler bazıları oy verdi kimi vermedi sonunda Başkan olduğunu kabul ettiler. - Mısır ordusunun helikopteri rabia üstünden geçince Mohammed bedii oradaki milyonlarla birlikte tekbirler getirdi.. -Muhammed Bedii Ezher şeyhine hitaben, sen bir sembolsun. Müslümanlar adına konuşmaya hakkın yok. -Muhammed Bedii : Ey Mısır ordusu halkının kucaklarına geri dön.. -Muhammed Bedii : #Ezher Şehyine şunu derim sen batılsın.. -Muhammed Bedii : Tek bir cumhurbaşkanımız var. O da halkın seçtiği meşru cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'dir. Ötesini kabul etmiyoruz. -Muhammed Bedii :Bizler Cumhurbaşkanının çizmiş olduğu yol haritası üzerine devam edeceğiz..herkes yalancı medyaya inanmayın...tüm renkleriyle Mısırlılar şunu istiyor ve diyor ki Başkanımız Muhammed mursi'dir -Muhammed Bedii :Mısır halkı sen şu an kalk tüm Mısır meydanlarında görüşünü söyle.. Askeri Darbe Batıldır Batıl Batıl Batıl geçersiz geçersiz - Muhammed Bedii :" Şatır Allah ondan razı olsun. O hapistedir. Bundan sonra Mısır askeri yönetimle yönetilmeyecek.

3 -"Barış içindeki gösterilerimiz sizin mermilerinizden daha kuvvetlidir. Mursi görevine dönecek..." -Muhammed Bedii :askeri konsey zamanında bile defalarca diyalog toplantısı düzenledik.muhalefeti davet ettik.bizi dinlemeyi,katılmayı bile reddettiler -Bizler ilke sahibi insanlarız bizler açık göğüslerimizle kurşundan daha güçlüyüz.. -Müslüman Kardeşler Mürşidi Muhammed Bedii :Devrimimiz barış içindedir,öyle kalacaktır.barış içindeki gösterilerimiz sizin mermilerinizden daha kuvvetlidir.mursi görevine dönecek -Müslüman Kardeşler Mürşidi Muhammed Bedii :Devrimimiz barış içindedir,öyle kalacaktır.barış içindeki gösterilerimiz sizin mermilerinizden daha kuvvetlidir.mursi görevine dönecek - Müslüman Kardeşler Mürşidi Muhammed Bedii : "Ey şerefli Mısır ordusu, sen bizi düşmanlarımızdan korudun; şimdi silahını bize doğrultma" -Savaş uçakları, Cumhuriyet Muhafızları önünde gösteri yapan Mursi yanlılarının üzerinde Mısır bayrağı çiziyor.. Sanki ordaki gösterilerde bulunanlar Mısır'lılar değilmiş gibi. -Müslüman Kardeşler Mürşidi Muhammed Bedii : Mısır ordusuna derim ki Bizler seni koruruz sen de bizleri düşmanlarımıza karşı korursun. Mısır Halkına tek bir kurşun sıkamazsın.barışçıl gösteriler yapıyoruz.bize ateş edemezsiniz.askeri mahkemelere en çok biz itiraz ettik. -Rabia Meydanı'nda 6 Ekim İsrail Savaşının ünlü şarkılarından Bismillah bismillah Allahu Ekber şarkıları çalınıyor... -Müslüman Kardeşler Mürşidi Muhammed Bedii : Mursi gelene kadar devrimimiz devam edecek gerekirse hepimiz Şehid olacağız..!bu bir şahsı koruma adına değil gerçekte bize göre bu şahıs zulme uğramıştır -İhvan'ın mürşidi Muhammed Bedi: Ben ne kaçtım ne de tutuklandım. Biz devrimciyiz; kaçmayız, yolu bitirenleriz. Mısır'ı terk etmeyeceğiz. -Müslüman Kardeşler Mürşidi Muhammed Bedii :Ey Medya Meydanı gör gel. Fotoğrafı doğu aktar. -Muhammed Bedi orduya; "Mısırlılar'ın kalbindeki yerine geri dön" -Müslüman Kardeşler Mürşidi Muhammed Bedii : Mursi görevine geri dönene kadar meydanlarda kalmaya devam edeceğiz... - Müslüman Kardeşler Mürşidi Muhammed Bedii : Cumhurubaşkanı Muhammed Mursi bizlerin omuzlarındadır. - Müslüman Kardeşler Mürşidi Muhammed Bedii : 'Mursi benim ve bütün Mısırlılar'ın

4 cumhurbaşkanıdır" Mursi'nin benim ve tüm Mısırlıların başkanı olmasından dolayı onur duyuyorum. -Müslüman Kardeşler Mürşidi Muhammed Bedii : Her isyan eden ve tekebbür edenden Allah daha büyüktür. Allah her zalimden büyüktür.. Allah en büyüktür. -İhvan mürşidi Muhammed Bedi konuşurken orduya ait uçaklar Kahire semalarında uçmaya devam ediyor. -Müslüman Kardeşler Rehberi Muhammed Bedii Rabiatul Adaviye Meydanı'nda şimdi milyonları selamlıyor -Darbecilere destek veren Selefi Nur Partisi'nden istifalar devam ediyor! Gençler İhvan ile dayanışma eylemlerinde, yönetcilerde çözülme var! -Hürriyet ve Adalet Partisi Başkan yardımcısı İsam Eliryan Rabia Meydanında halka sesleniyor, Gerçek Cumhurbaşkanı dönene kadar meydanı bırakmayacağız. -Cumhurbaşkanlığı Sarayında gözaltında tutulan Mursi'yi çıkarmak için yürüyen halkı engellemek amacıyla darbeciler takviye kuvvetler çağırdı. -Cumhurbaşkanlığı divanı başkanı elçisi Muhammed Rifaa el Tahtavi meşru cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin iyi ve Cumhuriyet muhafızlığı binasında olduğunu doğruladı -Mursi yanlisi büyük bir grup Dokki'den Tahrir yönüne dogru akmaya basladi. -Mısır Ordusu'nun Sina'da İslamcılara karşı operasyonlarını İsrail desteklediğini açıkladı -Filistin Başbakanı İsmail Heniyye: Muhammed Mursi'ye yapılan darbeyi bana ve halkıma yapılmış olarak kabul ediyorum. -Mısır medyası halkı Tahrir'e toplanıp darbeyi desteklemeye çağırıyor ama Tahrir'de sadece 500 kişi var -İhvan liderleri ard arda Generallere seslenerek, darbeye karşı çıkın, Genel Kurmay Başkanı Sisi'yi ve destekçilerini tutuklayın çağrıları yapıyorlar -Mısır'ın en önemli alimlerinden biri olan Dr. Safwat Higazi bir gösterilere öncülük edip Mursi'nin bulunduğu yere doğru hareket ediyor. -Rabiya el Adeviyye Meydanındaki basın heyeti: Mursi taraftarı göstericilerden 4'ü biraz önce Kahire'de Mısır Ordusunun mermileriyle şehid edilmişti - Fas Kralı 6. Muhammed, Mısır'da geçici olarak ''Cumhurbaşkanlığı'' görevine getirilen Adli Mansur'a tebrik telgrafı gönderdi.

5 - Misirli Generaller, ABD Elcisi ile toplantidalar!!! - Tahrir'e doğru yürüyüşe geçen binlerce kişi Muhammed #Mursi'nin salıverilmesi için #Mısır Ordusu'na 2 saat süre verdi. - Fas AK Parti Gençliği, Mısır'da yaşananları ''askeri darbe'' olarak isimlendirerek, ''demokrasiye suikast'' düzenlendi diye açıklama yaptı. - Misir Saglik Bakanligi: 10 Ölü, 210 yarali var! - MİLLİ GÖRÜŞ (6 TEMMUZ) YARIN İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİBEN BEYAZIT MEYDANINDA MISIR VE MURSİ'YE, İHVAN'A DESTEK MİTİNGİ DÜZENLEYECEKTİR MISIR VE İHVAN'A, MURSİ'YE DESTEK İÇİN MEYDANLARA İNİYORUZ.. #MISIRiçinBeyazıttayız - Mısır'da taraflar çatışmaya başladı - Çatışmaların en şiddettli yaşandığı bölge 6 Ekim Köprüsü. Buradaki çatışmalarda patlayıcıların ve havai fişeklerin kullanıldığı gözleniyor. İskenderiye şehrindeki çatışmalarda 300'den fazla kişinin yaralandığı ifade ediliyor. - Muhammed Mursi, 2 Saat icinde Serbest birakilacak!! REUTERS!! - İhvan "Mursi serbest kalana kadar değil, Mursi görevine dönenceye kadar direnişimiz aralıksız sürecek, boşuna kefen giymedik" - Kahire'de silah sesleri... Otomatik silahlar susmuyor.. - Netanyahu Mısır ordusuyla dalga geçerek şunları söyledi: "Bu ispatlıyorki İsrail bölgedeki tek demokratik ülkedir." - Mursi Serbest birakiliyor.. Asker geri cekiliyor.. Dünya'da Darbe durduran bir Ülke geliyor! - BARADEY KACTI!! SON DAKİKA: Kahire Havaalanı güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre Baradey'nin Suudi Arabistan'a kaçtığı iddia ediliyor. - Son Dakika: Kuzey Sina'da Sokaga cikma yasagi getirildi!

6 - Sosyal medyada konsolosluk çağrısı yapıldı İstanbullular bu gece Mısır konsolosluğunun önünde buluşuyoror. - Çatışmalar sürüyor. 17 ölü 380'e yakın yaralı var. - Suan Sissi ABD elçisi ile görüşüyor. Mursi'nin serbest bırakılacağı bilgisi hala teyit edilemiyor. Konsoloslukların önünü boş bırakmayın... - Amerika ve Almanya darbecilerden desteğini çekti Timetürk Bu dökümanı orjinal adreste göster İşte Mısır'da son durum

İslam Dünyasından Darbe Girişimine Tepkiler

İslam Dünyasından Darbe Girişimine Tepkiler İslam Dünyasından Darbe Girişimine Tepkiler Dünya üzerindeki birçok İslami kurum, kuruluş ve şahsiyetler Türkiye'de yaşanan darbe girişimi hakkında mesajlar yayımladı. 16.07.2016 / 22:09 15 Temmuz gecesi

Detaylı

Devrim Öncesinde Yemen

Devrim Öncesinde Yemen Yemen Devrimi Devrim Öncesinde Yemen Kuzey de Zeydiliğe mensup Husiler hiçbir zaman Yemen içinde entegre olamaması Yemen bütünlüğü için ciddi bir sorun olmuştur. Buna ilaveten 2009 yılında El-Kaide örgütünün

Detaylı

İhvanı Müslimin'in kısa tarihi

İhvanı Müslimin'in kısa tarihi On5yirmi5.com İhvanı Müslimin'in kısa tarihi Askeri darbeyle devrilen Muhammed Mursi'nin bir yıl önceki seçim zaferi, hareketin doğduğu ve onlarca yıl boyunca yasaklı kaldığı Mısır'da Müslüman Kardeşler

Detaylı

Rabia (Dört Parmak) İşaretini İlk Muaviye Kullanmış!

Rabia (Dört Parmak) İşaretini İlk Muaviye Kullanmış! Rabia (Dört Parmak) İşaretini İlk Muaviye Kullanmış! 21 Ağustos 2013 DÖRT PARMAK YANİ "RABİA" İŞARETİNİN ANLAMI SÖYLENDİĞİ GİBİ DEĞİL.. BUNU BİR DE BENDEN DİNLEYİN.. Bizim İleri Demokratlar, Mursi yandaşlarının

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu: Gezi Parkından dünyaya yansıyan ses daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi sesidir. Tarih : 15.06.2013 Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye de görev yapan yabancı

Detaylı

Müslüman Kardeşler Mısır da oyunu nasıl bozdu?

Müslüman Kardeşler Mısır da oyunu nasıl bozdu? On5yirmi5.com Müslüman Kardeşler Mısır da oyunu nasıl bozdu? Rast Haber Ajansı nın Türkiye sorumlusu Mısırlı Ahmet al Turkıy, İhvan ın inatçı direnişinin darbecilerin bütün oyunlarını bozduğunu söyledi.

Detaylı

CAN ATAKLI SAAT SAAT AÇIKLADI...

CAN ATAKLI SAAT SAAT AÇIKLADI... CAN ATAKLI SAAT SAAT AÇIKLADI... Gazeteci Can Ataklı darbe gecesini aydınlatmaya kararlı. Ataklı yine flaş değerlendirmelerde bulundu. Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu 'Türkiye'nin Nabzı'

Detaylı

Brüksel'de art arda patlamalar: En az 26 ölü

Brüksel'de art arda patlamalar: En az 26 ölü On5yirmi5.com Brüksel'de art arda patlamalar: En az 26 ölü Brüksel'de bugün art arda patlamalar gerçekleşti. Patlamalarda ölen insanların sayısı zaman geçtikçe artmaya devam ediyor.en son veriler en az

Detaylı

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB 2010-2012 ISBN 978-605-01-0372-4 Baskı Mattek Basın Yayın Tanıtım Tic. San. Ltd. Şti Adakale Sokak 32/27 Kızılay/ANKARA Tel: (312)

Detaylı

MISIR IN SİYASAL HARİTASI

MISIR IN SİYASAL HARİTASI MISIR IN SİYASAL HARİTASI GÖKHAN BOZBAŞ Kırklareli Üniversitesi Afrika Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi MISIR IN SİYASAL HARİTASI HAZIRLAYAN GÖKHAN BOZBAŞ Kapak Fotoğrafı http://www.cbsnews.com/

Detaylı

Türkiye'de ilan edilen olağanüstü hal uygulaması dünya basınında geniş yer buldu / 11:14

Türkiye'de ilan edilen olağanüstü hal uygulaması dünya basınında geniş yer buldu / 11:14 Dünya Basınında OHAL Türkiye'de ilan edilen olağanüstü hal uygulaması dünya basınında geniş yer buldu. 21.07.2016 / 11:14 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 3 ay süreli OHAL kararı dünya

Detaylı

HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR

HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR BALIKESİR - 30.09.2014 HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR Balıkesir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hüseyin Gündoğdu, Ankara ve Hatay Tabip odaları üyelerinin Gezi Parkı olayları sürecinde hukuka aykırı

Detaylı

Avrupa da Yerelleşen İslam

Avrupa da Yerelleşen İslam Avrupa da Yerelleşen İslam Doç. Dr. Ahmet Yükleyen Uluslararası İlişkiler Bölümü Ticari Bilimler Fakültesi İstanbul Ticaret Üniversitesi İçerik Medeniyetler Sorunsalı: İslam ve Avrupa uyumsuz mu? Özcü

Detaylı

İsrailli casus Eli Cohen'in saati, Suriye'de idam edilmesinden yarım asır sonra ülkesine nasıl geri döndü?

İsrailli casus Eli Cohen'in saati, Suriye'de idam edilmesinden yarım asır sonra ülkesine nasıl geri döndü? İsrailli casus Eli Cohen'in saati, Suriye'de idam edilmesinden yarım asır sonra ülkesine nasıl geri döndü? İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, 1965'te Suriye'de idam edilen ünlü casus Eli Cohen'in kol

Detaylı

ABD'nin iki seçeneği kaldı: Ya gücünü artır ya da Taliban'a göz yum

ABD'nin iki seçeneği kaldı: Ya gücünü artır ya da Taliban'a göz yum ABD'nin iki seçeneği kaldı: Ya gücünü artır ya da Taliban'a göz yum Kunduz'da yaşanan savaş ABD için iki seçeneği ortaya çıkardı; ya işgal güçlerini artıracak yada Taliban'ın ilerleyişine göz yummak zorunda

Detaylı

Suudi Arabistan'dan Yemen'e operasyon

Suudi Arabistan'dan Yemen'e operasyon On5yirmi5.com Suudi Arabistan'dan Yemen'e operasyon Cumhurbaşkanı Hadi'nin çağrısına yanıt veren Suudi Arabistan ve bölge müttefikleri Yemen'e yönelik askeri operasyon başlattı. 10 ülkenin katıldığı operasyonda

Detaylı

Taliban Sözcüsü: Her ülke ile meşru yoldan diplomasi geliştiriyoruz

Taliban Sözcüsü: Her ülke ile meşru yoldan diplomasi geliştiriyoruz Taliban Sözcüsü: Her ülke ile meşru yoldan diplomasi geliştiriyoruz Gerçekleştirilen röportajda, Taliban'ın diplomasi anlayışına, ülkede artan askeri hareketliliğe ve barış görüşmeleriyle ilgili iddialara

Detaylı

Mısır Devrimi Sözlüğü

Mısır Devrimi Sözlüğü TÜRKİYE ORTADOĞU ÇALIŞMALARI DERGİSİ Turkish Journal of Middle Eastern Studies Cilt: 2, Sayı: 1, 2015, ss.176-181 Mısır Devrimi Sözlüğü İsmail Numan TELCİ, İstanbul: Açılım Kitap, 2013, ss.352 Değerlendiren:

Detaylı

15-22 Haziran

15-22 Haziran 15-22 Haziran 2015 15 Haziran Mısır yönetiminin açtığı Refah Sınır Kapısı ndan 3 gün içinde aralarında öğrenciler ve hastaların da bulunduğu 5 bin kişinin, Mısır dan Türkiye, Ürdün, Katar ve Almanya gibi

Detaylı

Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları

Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları Cumhuriyetin kuruluşu Anadolu insanının iman, namus, bağımsızlık, özgürlük, vatan ve millete sevgi ile bağlılığının inancı ve iradesi ile kendisine önderlik yapan Mustafa

Detaylı

Filistin'den özgürlüğe bedel çizimler

Filistin'den özgürlüğe bedel çizimler Filistin'den özgürlüğe bedel çizimler Filistinli karikatürist sorgu esnasında bir kağıt parçası ve kurşun kalem çalmayı başardı ve dışarı çıktığında çizeceği karikatürlerin bir listesini yaptı. 12.05.2017

Detaylı

Bağdat hükümeti ilerleyemiyor: Musul'da son durum ne?

Bağdat hükümeti ilerleyemiyor: Musul'da son durum ne? Bağdat hükümeti ilerleyemiyor: Musul'da son durum ne? Musul Operasyonu sürerken şehirde IŞİD'in elinde birkaç mahalle kalmış durumda ancak hükümet güçleri ve Şii milislerin ilerleyişi durdu. 07.06.2017

Detaylı

BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE

BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE Aralık 03, 2006-12:00:00 BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANEY

Detaylı

Hükümetten OHAL Kararnamesi: "TİB Kapatıldı, Soru Çalanlar İhraç Edilecek"

Hükümetten OHAL Kararnamesi: TİB Kapatıldı, Soru Çalanlar İhraç Edilecek Hükümetten OHAL Kararnamesi: "TİB Kapatıldı, Soru Çalanlar İhraç Edilecek" Soru çalıp memur olanlara ihraç, TSK'dan atılan pilotlar dönmesi ve TİB'in kapatılması gibi önemli kararlar var. 15.08.2016 /

Detaylı

Güncel Bilgiler. y a y ı n l a r ı

Güncel Bilgiler. y a y ı n l a r ı DÜNYA - SİYASET 2012 yılının Şubat ayında Tunus ta yapılan Suriye nin Dostları Konferansı nın ikincisi Nisan 2012 de İstanbul da yapıldı. Konferansta Esad rejimi üstündeki uluslararası baskının artırılması,

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01. Günlük Haber Bülteni 23.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01.2015 1 2 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 22.01.2015 İNTERNET

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılış töreninde konuştu

Başbakan Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılış töreninde konuştu Başbakan Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılış töreninde konuştu Ağustos 26, 2016-6:11:00 Başbakan Yıldırım, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın hizmete girecek. Şimdi FSM Köprüsü'nden geçen bütün

Detaylı

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI Eski adıyla İslam Konferansı Örgütü (İKÖ) günümüzde nüfusunun çoğunluğu veya bir kısmı Müslüman olan ülkelerin üye olduğu ve üye ülkeler arasında politik, ekonomik, kültürel,

Detaylı

MISIR DA DEVRIM VE DARBE

MISIR DA DEVRIM VE DARBE MISIR DA DEVRIM VE DARBE HUSNÜ MÜBAREK Husnu Mübarek askeri akademide eğitim aldıktan sonra Hava Kuvvetlerinde göreve başlar. Kısa sürede terfi eder ve 1972 de Hava Kuvvetleri Komutanı olur. 1975 te Enver

Detaylı

SURİYE TÜRKMEN PLATFORMU I. TOPLANTISI ONUR VE ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ SONUÇ BİLDİRİSİ

SURİYE TÜRKMEN PLATFORMU I. TOPLANTISI ONUR VE ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ SONUÇ BİLDİRİSİ SURİYE TÜRKMEN PLATFORMU I. TOPLANTISI ONUR VE ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ SONUÇ BİLDİRİSİ Bismillairrahmanirrahim 1. Suriye de 20 ayı aşkın bir süredir devam eden kriz ortamı, ülkedeki diğer topluluklar gibi

Detaylı

1. ABD Silahlı Kuvvetleri dünyanın en güçlü ordusu

1. ABD Silahlı Kuvvetleri dünyanın en güçlü ordusu 2016 yılında 126 ülkenin ordusu değerlendirilmiş ve dünyanın en güçlü orduları sıralaması yapılmıştır. Ülkenin sahip olduğu silahlı gücün yanında nüfusu, savaşabilecek ve askerlik çağına gelen insan sayısı,

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com Günlük Haber Bülteni 24.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com Tarih:23.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 23.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

ORSAM BÖLGESEL GELİŞMELER DEĞERLENDİRMESİ

ORSAM BÖLGESEL GELİŞMELER DEĞERLENDİRMESİ ORSAM BÖLGESEL GELİŞMELER DEĞERLENDİRMESİ No.21, ŞUBAT 2015 ORSAM BÖLGESEL GELİŞMELER DEĞERLENDİRMESİ NO.21, ŞUBAT 2015 Mısır da Devrim ve Karşı-Devrim: Başlangıç Noktasına Geri Dönüş MÜ? İsmail Numan

Detaylı

İşgal medyası, direnişin bu saldırısı sonucunda 7 yerleşimcinin yaralandığını açıkladı.

İşgal medyası, direnişin bu saldırısı sonucunda 7 yerleşimcinin yaralandığını açıkladı. Siyonist İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları beşinci güne girdi. Saldırıların sonucunda oluşan bilanço; 69 şehit, bir kısmı ağır olmak üzere, aralarında kadın, yaşlı ve çocukların da bulunduğu 600'den

Detaylı

TSK'dan Sınır Ötesi IŞİD Operasyonu

TSK'dan Sınır Ötesi IŞİD Operasyonu TSK'dan Sınır Ötesi IŞİD Operasyonu TSK Müşterek Özel Görev Kuvveti ve koalisyon hava kuvvetleri tarafından Suriye'nin Cerablus bölgesinin IŞİD'ten geri alınması için operasyon başlatıldı 24.08.2016 /

Detaylı

Kraliyet Divanı Müsteşarı Suud bin Abdullah el-kahtani : Bana kafasını getirin

Kraliyet Divanı Müsteşarı Suud bin Abdullah el-kahtani : Bana kafasını getirin Kraliyet Divanı Müsteşarı Suud bin Abdullah el-kahtani : Bana kafasını getirin Veliaht Prens Selman ın en yakınındaki isimlerden Abdullah el-kahtani, gazeteci Cemal Kaşıkçı nın katledildiği anlara Skype

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı Haziran 25, 2017-8:26:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'nde kıldıktan sonra gazetecilere

Detaylı

Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi

Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi Erdoğan, "OHAL uygulaması kesinlikle demokrasiye, hukuka ve özgürlüklere karşı değildir" dedi. 21.07.2016 / 09:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: Günlük Haber Bülteni 09.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:08.03.2015 (1) (2) İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:08.03.2015 İNTERNET

Detaylı

ORTADOĞU GÜNCESİ NİSAN

ORTADOĞU GÜNCESİ NİSAN ORTADOĞU GÜNCESİ 01-30 NİSAN 2016 Günce No: 89 Firuze Yağmur GÖKLER Aylık Ortadoğu Güncesi 01-30 Nisan 2016 01 Nisan 2016: - Irak'ın Ninova vilayetine bağlı Mahmur ilçesinde bir polis merkezine düzenlenen

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 SÖZCÜ / AKP de bir kişi konuşur, diğerleri asker gibi bekler! Tarih : 06.01.2012 CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hem AKP deki tek adamlığı hem de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın üslubunu ve liderliğini

Detaylı

14-20 Nisan 2014 SAYI: 33

14-20 Nisan 2014 SAYI: 33 14-20 Nisan 2014 SAYI: 33 GÜNDEM Suudi Arabistan-Katar Gerginliği ve Suriye Libya Başbakanı Tini nin İstifası III. IPCC Hükümetlerarası İklim Değişikliği Berlin Paneli Raporu Açıklandı Etiyopya nın Değişen

Detaylı

GÖKYÜZÜNDE KISA FİLM SENARYOSU

GÖKYÜZÜNDE KISA FİLM SENARYOSU GÖKYÜZÜNDE KISA FİLM SENARYOSU 1. DIŞ. CADDE - GECE 1 FADE IN: Saat 22:30. 30 yaşında bir gazeteci olan Eren caddede araba sürmektedir. Bir süre sonra kırmızı ışıkta durur. Yan koltukta bulunan fotoğraf

Detaylı

Deniz Gezmiş Yaşasın Marksizm Leninizm

Deniz Gezmiş Yaşasın Marksizm Leninizm Deniz Gezmiş Yaşasın Marksizm Leninizm Deniz Gezmiş idam sehpasına çıktığında hayatını verdiği mücadelesini şu sözlerle özetlemişti, Yaşasın tam bağımsız Türkiye! Yaşasın Marksizm- Leninizm. Yaşasın Türk

Detaylı

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu GÜNÜN MANŞETLERİ 23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:52 Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu FETÖ darbe girişimi olaylarında darbecilerin hedefinde UIC Yönetim

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.12.2013 Ekrem DEMİRTAŞ İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı 2013 yılının son Meclis toplantısında birlikteyiz Politik ve ekonomik açıdan son derece hareketli

Detaylı

Hackerlar ortaya çıkardı: Birleşik Arap Emirlikleri İsrail yanlısı kurumları fonluyor!

Hackerlar ortaya çıkardı: Birleşik Arap Emirlikleri İsrail yanlısı kurumları fonluyor! Hackerlar ortaya çıkardı: Birleşik Arap Emirlikleri İsrail yanlısı kurumları fonluyor! BAE Washington büyükelçisi Yusuf el-uteybe'ye ait olduğu iddia edilen ve bazı hacker gruplar tarafından yayınlanan

Detaylı

16-23 Mayıs 2015. www.misirbulteni.com

16-23 Mayıs 2015. www.misirbulteni.com 16-23 Mayıs 2015 16 Mayıs Mısır da mahkeme, hapishaneler baskını davası kapsamında, darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf

Detaylı

Beşşar siyasi açıdan ölmüştür

Beşşar siyasi açıdan ölmüştür Beşşar siyasi açıdan ölmüştür Eylül 21, 2012-9:11:15 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Washington Post'a verdiği demeçte, ''Suriye'de muhalefetin her geçen gün güç kazandığını görüyoruz. Dolayısıyla rejim

Detaylı

Bush, Suudi Kralıyla petrol fiyatı konuştu

Bush, Suudi Kralıyla petrol fiyatı konuştu Bush, Suudi Kralıyla petrol fiyatı konuştu Orta Doğu gezisinin son durağı Suudi Arabistan'da bulunan ABD Başkanı George W. Bush, Suudi Kralı Abdullah'la, yüksek petrol fiyatlarının ABD'yi nasıl etkilediği

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 26.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 26.01. Günlük Haber Bülteni 27.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 26.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 26.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 26.01.2015

Detaylı

Trinidad ve Tobago 1990: Latin Amerika'nın ilk ve tek İslam devrimi

Trinidad ve Tobago 1990: Latin Amerika'nın ilk ve tek İslam devrimi Trinidad ve Tobago 1990: Latin Amerika'nın ilk ve tek İslam devrimi 1990 yılında Latin Amerika'nın ada ülkesinde bir grup Müslüman ülkedeki yönetimi ele geçirmek için silahlı darbe girişiminde bulunmuştu.

Detaylı

Başbakan Erdoğan'ın adaylığı dünya basınında

Başbakan Erdoğan'ın adaylığı dünya basınında On5yirmi5.com Başbakan Erdoğan'ın adaylığı dünya basınında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın AK Parti tarafından cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanması, uluslararası basında geniş yankı buldu. Yayın Tarihi

Detaylı

Sosyal medya en çok hangi ünlüyü konuştu?

Sosyal medya en çok hangi ünlüyü konuştu? On5yirmi5.com Sosyal medya en çok hangi ünlüyü konuştu? 'Sosyal medyada en çok konuşulan ünlüler' listesinde bu hafta hangi isimler yer alıyor? Yayın Tarihi : 10 Kasım 2012 Cumartesi (oluşturma : 9/17/2015)

Detaylı

İKİNCİ Savaş Bakanına yaptığı ziyaretten sonra, Komünist milletvekili' ve Partinin Merkez Komitesi üyesi

Detaylı

Ortadoğu Güncesi 21 Şubat - 20 Mart

Ortadoğu Güncesi 21 Şubat - 20 Mart Ortadoğu Güncesi 21 Şubat - 20 Mart Hazırlayan: Mehmet Serdar ÇARHOĞLU Araştırmacı 112 21 Şubat: İran a ait iki savaş gemisinin Süveyş Kanalı ndan geçişi, İsrail in yoğun baskısı ile kanal yönetimi tarafından

Detaylı

Neden TMMOB? Kıyı Kanunu, Mera Kanunu, 2B Kanunu gibi yasal düzenlemelere, Kentlerin yağmalanmasını amaç edinen kentsel dönüşüm politikalarına,

Neden TMMOB? Kıyı Kanunu, Mera Kanunu, 2B Kanunu gibi yasal düzenlemelere, Kentlerin yağmalanmasını amaç edinen kentsel dönüşüm politikalarına, Neden TMMOB? Çünkü TMMOB; Gezi Parkı direnişinin destekleyicisi, Taksim Dayanışması'nın katılımcısı olan TMMOB'nin bir gece yarısı operasyonuyla yetkilerinin alınması AKP'nin TMMOB'den intikam alma girişimidir.

Detaylı

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN İSLAM COĞRAFYASINDA YANSIMALARI KONFERANSI Ağustos 2016 Kütahya gesam.dpu.edu.tr TÜRKİYE NİN ZAFERİ

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN İSLAM COĞRAFYASINDA YANSIMALARI KONFERANSI Ağustos 2016 Kütahya gesam.dpu.edu.tr TÜRKİYE NİN ZAFERİ 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN İSLAM COĞRAFYASINDA YANSIMALARI KONFERANSI 24-26 Ağustos 2016 Kütahya gesam.dpu.edu.tr TÜRKİYE NİN ZAFERİ Mahmoud Fatyh 1 GİRİŞ Allah ım devrime yardım et! Şanlı Ocak Devrimi

Detaylı

AFRİKA BÜLTENİ (29 Eylül-17 Ekim)

AFRİKA BÜLTENİ (29 Eylül-17 Ekim) 2014 AFRİKA BÜLTENİ (29 Eylül-17 Ekim) Afrika Araştırmaları Merkezi Kırklareli Üniversitesi 18.10.2014 AFRİKA BÜLTENİ (29 EYLÜL 17 EKİM 2014) Fransa dan Afrika ya Yeni Askeri Üs Fransız ordusunun, Afrika

Detaylı

BÜLTEN İSTANBUL AZİZ BABUŞCU. FİLİSTİN MESELESİ 2 5 te B İ L G İ NOTU. Öğretmenler ile öğrenciler yıllar sonra bir araya geldi

BÜLTEN İSTANBUL AZİZ BABUŞCU. FİLİSTİN MESELESİ 2 5 te B İ L G İ NOTU. Öğretmenler ile öğrenciler yıllar sonra bir araya geldi 2 de Öğretmenler ile öğrenciler yıllar sonra bir araya geldi AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları nda AK Öğretmenler ile öğrenciler yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. 8 de YIL: 2012 SAYI

Detaylı

Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi

Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi 28.11.2016-22:02 Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi - Sudan Stratejik Çalışma ve Araştırmalar Merkezi Başkanı Dr. Hüseyin: - "Türkiye,

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi TDED Manisa Şube Başkanı

Detaylı

Ve Etiyopya(?) Nil'e Müdahale Etti.

Ve Etiyopya(?) Nil'e Müdahale Etti. Ve Etiyopya(?) Nil'e Müdahale Etti. Dursun YILDIZ Su Politikaları Uzmanı 11 Haziran 2013 Nil nehrinin hidropolitiğinin bu yüzyılın ilk yarısında Nil Havzası ülkelerinde ve dünyanın diğer bölgelerindeki

Detaylı

GÜNLÜK ORTADOĞU BÜLTENİ 11 ARALIK 2009 IRAK

GÜNLÜK ORTADOĞU BÜLTENİ 11 ARALIK 2009 IRAK GÜNLÜK ORTADOĞU BÜLTENİ 11 ARALIK 2009 IRAK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD deki görüşmelerde ABD Başkanı Barak Obama dan Kerkük ün özel statüsü için Irak ın kuzeyindeki bölgesel yönetimin ikna edilmesini

Detaylı

Memur olmak isteyenlere müjde. İşte memurluk şartları..

Memur olmak isteyenlere müjde. İşte memurluk şartları.. On5yirmi5.com Memur olmak isteyenlere müjde. İşte memurluk şartları.. FETÖ darbe girişimi sonrası binlerce memur açığa alınmış ve boşalan koltuklara ilişkin alımlar başladı. Halkbank, Sayıştay, Devlet

Detaylı

İsviçreli siyasetçi ve örgütler: Diktatörlüğe karşı Kürtlerle dayanışma büyütmeli

İsviçreli siyasetçi ve örgütler: Diktatörlüğe karşı Kürtlerle dayanışma büyütmeli İsviçreli siyasetçi ve örgütler: Diktatörlüğe karşı Kürtlerle dayanışma büyütmeli İsviçreli örgütler ve siyasetçiler, Erdoğan diktatörlüğüne karşı yürüyerek, Kürt halkıyla uluslararası dayanışmanın büyütülmesi

Detaylı

Strasbourg da Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan için günlerdir eylemde olan kadınlar, Haber alıncaya kadar buradan ayrılmayacağız diyor.

Strasbourg da Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan için günlerdir eylemde olan kadınlar, Haber alıncaya kadar buradan ayrılmayacağız diyor. Downloaded from: justpaste.it/1cueq CPT görevini yapsın Strasbourg da Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan için günlerdir eylemde olan kadınlar, Haber alıncaya kadar buradan ayrılmayacağız diyor. 27 Ekim 2017

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Genel Başkan Kılıçdaroğlu Bolu da: (Berkin Elvan ın ölümü) Berkin, bizim oğlumuzdur. O, bir demokrasi şehididir, onu her zaman anacağız Tarih : 13.03.2014 Arkadaş, sen kendine güveniyorsan, senin istediğin

Detaylı

02.01.2013. Üç çocuk çünkü...

02.01.2013. Üç çocuk çünkü... Üç çocuk çünkü... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan nüfusun artması gerektiğini bir kez daha altını çizdi. Erdoğan, Bizim artış hızımızı ikinin üzerinde üçlere ulaşması lazım. Bunu başarmamız gerekiyor. Batı

Detaylı

Başbakan Davutoğlu İzmir de halka hitap etti

Başbakan Davutoğlu İzmir de halka hitap etti Başbakan Davutoğlu İzmir de halka hitap etti Mart 08, 2016-11:02:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı ziyareti esnasında, parti binası önünde toplanan vatandaşlara hitap etti. Başbakan

Detaylı

Polis Taksim Meydanı'na girdi

Polis Taksim Meydanı'na girdi On5yirmi5.com Polis Taksim Meydanı'na girdi Gezi Parkı eylemlerinin 15. gününde polis, Taksim Meydanı na girdi. AKM ve Cumhuriyet Anıtı ndaki afişler söküldü, barikatlar da kaldırıldı. Yayın Tarihi : 11

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKULU Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 3 Sayı: 18 Türk Halkı Nobel Barış Ödülü'ne Aday Gösteriliyor 1 Türk Halkı, 15 Temmuz 2016 akşamı bir grup cuntacı askerin kalkışma ve

Detaylı

Adanmış bir dava eri: Hasan el Benna

Adanmış bir dava eri: Hasan el Benna On5yirmi5.com Adanmış bir dava eri: Hasan el Benna Hasan el-benna, 12 Şubat 1949'da Mısır'da şehit edilmişti. Bugün şehadetinin 66. yılı. Aradan 66 yıl geçmesine rağmen Mısır'da değişen bir şey yok. Kral

Detaylı

YENİ ORTADOĞU DENKLEMLERİNDE KAYBOLAN MISIR

YENİ ORTADOĞU DENKLEMLERİNDE KAYBOLAN MISIR YENİ ORTADOĞU DENKLEMLERİNDE KAYBOLAN MISIR 15 Ocak ayı 2017 Haramoon Çağdaş Araştırma Merkezi, Genel olarak Arap bölgesi özel olarak da Suriye ile ilgili araştırmalar ve bilimsel çalışmalar üreten, Medya,

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:11.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com Tarih:11.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com

Detaylı

Afganistan'da Afyon Üretimi Dosyası (İnfografik)

Afganistan'da Afyon Üretimi Dosyası (İnfografik) Afganistan'da Afyon Üretimi Dosyası (İnfografik) Uzun yıllar süren iç savaşlar ve dış müdahaleler sonucu istikrarsızlaşan Afganistan, dünya afyon üretiminin yaklaşık olarak yüzde 90'ını karşılıyor. 28.04.2016

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 40

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 40 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 16.2.2017-17.2.2017 Haber Sayısı: 40 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 17.2.2017 KENT "HALO DAYI" KOD ADLI TERÖRİST 5 ŞEHİDİN FAİLİ

Detaylı

Gülen'in Haki Cübbesi Darbe Sinyali Miydi?

Gülen'in Haki Cübbesi Darbe Sinyali Miydi? Gülen'in Haki Cübbesi Darbe Sinyali Miydi? Türk istihbarat kaynaklarına göre Fetullah Gülen ordudaki takipçilerine darbe girişiminin sinyalini aylar önce vermişti. 30.07.2016 / 13:18 ABD'nin en çok satan

Detaylı

Ortadoğu Güncesi 21 Eylül-20 Ekim 2011

Ortadoğu Güncesi 21 Eylül-20 Ekim 2011 Ortadoğu Güncesi 21 Eylül-20 Ekim 2011 Günce No: 35 Hazırlayan: ORSAM Asistanı Arda Koral TOBB Uluslararası İlişkiler Bölümü 88 21 Eylül: Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Suriye Resmi Haber Ajansı SANA ve

Detaylı

NATO Zirvesi'nde Gündem Suriye ve Rusya

NATO Zirvesi'nde Gündem Suriye ve Rusya NATO Zirvesi'nde Gündem Suriye ve Rusya Zirveye, aralarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama nın da bulunduğu 28 ülkenin devlet ve hükümet başkanı katılıyor. 09.07.2016 / 10:21 Türkiye'yi Cumhurbaşkanı

Detaylı

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Açış Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Açış Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI Açış Konuşması Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı 26 Mart 2016, İstanbul Sayın Başbakan Yardımcılarım; Bakanlarım; Saygıdeğer Protokol; Çok Değerli Başkanlar; Dünyanın dört

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 24.06.2015

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 24.06.2015 İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 24.06.2015 Ekrem DEMİRTAŞ İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı 2001 yılında Üniversitemizin ilk açılışında bizimle birlikteydi 10 yıl boyunca İzmir Ekonomi

Detaylı

Vatan istilacılarına isyan edenlerin kırık utangaç hali, benim için, ibadetle olanların sert ve dik tavırlarından iyidir.

Vatan istilacılarına isyan edenlerin kırık utangaç hali, benim için, ibadetle olanların sert ve dik tavırlarından iyidir. Şeyh Şamil (k.s) in Sözleri Kahrolsun Sefil Esaret! Yaşasın Şanlı Ve Güzel Ölüm! Vatan istilacılarına isyan edenlerin kırık utangaç hali, benim için, ibadetle olanların sert ve dik tavırlarından iyidir.

Detaylı

Ortadoğu Güncesi 21 Haziran 20 Temmuz 2013

Ortadoğu Güncesi 21 Haziran 20 Temmuz 2013 Ortadoğu Güncesi 21 Haziran 20 Temmuz 2013 Günce No: 56 Hazırlayan: Seval KÖK 99 21 Haziran 2013: Suriye yönetimi, Türkiye nin de aralarında bulunduğu, Suudi Arabistan, Katar ve Mısır ı terörist olarak

Detaylı

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212)

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212) GÜNLÜK EKONOMİ TAKVİMİ SAAT ÜLKE VERİ ÖNEM BEKLENEN ÖNCEKİ 15:30 CAD Yabancı Menkul Kıymet Alımları (May) ORTA 15,39B 15,52B 15:30 CAD Kanadalılar Tarafından Alınan Yabancı Menkul Kıymetler (May AZ 4,67B

Detaylı

Halk devriminin düşmanları: diktatör rejim ve karşıdevrimci gerici güçler

Halk devriminin düşmanları: diktatör rejim ve karşıdevrimci gerici güçler Halk devriminin düşmanları: diktatör rejim ve karşıdevrimci gerici güçler Geçtiğimiz ay Suriye de Irak Şam İslam Devleti ve diğer muhalif güçler arasında yaşanan çatışmaya ilişkin, Suriye Devrimci Sol

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

BÜLTEN BİZ GAZZE NİN YANINDAYIZ İSTANBUL AZİZ BABUŞCU. Topbaş a Çin de Kentsel Dönüşüm Komisyonu başkanlığı teklif edildi

BÜLTEN BİZ GAZZE NİN YANINDAYIZ İSTANBUL AZİZ BABUŞCU. Topbaş a Çin de Kentsel Dönüşüm Komisyonu başkanlığı teklif edildi BİZ GAZZE NİN YANINDAYIZ AZİZ BABUŞCU AK PARTİ İL BAŞKANI 3 te AK 8 de YIL: 2012 SAYI : 163 19-26 KASIM 2012 BÜLTEN İL SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER BAŞKANLIĞI T E Ş K İ L A T İ Ç İ H A F T A L I K B Ü L T E

Detaylı

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Eylül 26, 2014-2:33:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yine böyle bir şölenle inşallah, bir gün biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın bana tevdi ettiği bu görevi bir başka kardeşimize

Detaylı

NEDEN. Türk ye Cumhur yet Cumhurbaşkanlığı S stem

NEDEN. Türk ye Cumhur yet Cumhurbaşkanlığı S stem NEDEN Türk ye Cumhur yet Cumhurbaşkanlığı S stem YERLi VE MiLLi BiR SiSTEM Türkiye, artık daha büyük. Dünyada söz söyleyen ülkeler arasında. Milletinin refahını artırmaya başladı. Dünyanın en büyük altyapı

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

ANAYASA HUKUKU (İKTİSAT VE MALİYE BÖLÜMLERİ) 2014 2015 GÜZ DÖNEMİ ARASINAV 17 KASIM 2014 SAAT 09:00

ANAYASA HUKUKU (İKTİSAT VE MALİYE BÖLÜMLERİ) 2014 2015 GÜZ DÖNEMİ ARASINAV 17 KASIM 2014 SAAT 09:00 ANAYASA HUKUKU (İKTİSAT VE MALİYE BÖLÜMLERİ) 2014 2015 GÜZ DÖNEMİ ARASINAV 17 KASIM 2014 SAAT 09:00 A. ANLATIM SORUSU (10 puan) Temsilde adalet yönetimde istikrar kavramlarını kısaca açıklayınız. Bu konuda

Detaylı

2008 TÜRKİYE İNSAN HAKLARI İHLALLERİ BİLÂNÇOSU

2008 TÜRKİYE İNSAN HAKLARI İHLALLERİ BİLÂNÇOSU 2008 TÜRKİYE İNSAN HAKLARI İHLALLERİ BİLÂNÇOSU YAġAM HAKKI ĠHLALLERĠ ÖLÜ YARALI YARGISIZ ĠNFAZ Dur İhtarına Uymadıkları Gerekçesiyle Güvenlik Güçleri Tarafından Öldürülen ve Yaralananlar ve Silah 33 45

Detaylı

Plaka Tahdidi Gündemi Yoğun Geçiyor

Plaka Tahdidi Gündemi Yoğun Geçiyor Plaka Tahdidi Gündemi Yoğun Geçiyor Ana Sayfa» Sektörel 02.11.2015 16:21 Yaklaşık 30 yıldır İstanbul Servisçi Esnafı gündemini meşgul eden Plaka Tahdidi konusu hakkında geçtiğimiz haftalarda oldukça ilgi

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Ocak 2015 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Ocak 2015 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Ocak 2015 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Ocak 2015 2 2 Ocak 2015 Muhabbet Halkaları: "Zaman bendedir ve mekân bana emanettir" "Zaman bendedir ve mekân bana emanettir"

Detaylı

Tahriru'ş Şam'dan Ahraru'ş Şam'a: Sizlerle tek yumruk olmayı temenni ediyorduk

Tahriru'ş Şam'dan Ahraru'ş Şam'a: Sizlerle tek yumruk olmayı temenni ediyorduk Tahriru'ş Şam'dan Ahraru'ş Şam'a: Sizlerle tek yumruk olmayı temenni ediyorduk Tahriru'ş Şam, Ahraru'ş Şam'a yönelik açıklamasında 'İdlib ve diğer fetihlerdeki gibi sizlerle tek yumruk olarak kalmayı temenni

Detaylı

21.05.2014 Çarşamba İzmir Gündemi

21.05.2014 Çarşamba İzmir Gündemi 21.05.2014 Çarşamba İzmir Gündemi Doğu Akdeniz de Son Gelişmeler ve Kıbrıs, İKÇÜ de Ele Alındı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çelebi Avrupa Birliği Merkezi nin

Detaylı

Suriyeli Ermeniler ve Kesap Çatışmaları Mısır da Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru

Suriyeli Ermeniler ve Kesap Çatışmaları Mısır da Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru 31 Mart-6 Nisan 2014 SAYI: 31 GÜNDEM Irak ta Seçim Kampanyaları Başladı Suriyeli Ermeniler ve Kesap Çatışmaları Mısır da Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru Mısır Nil Sorununda Yeni Müttefik Arayışında Kırgızistan

Detaylı

07 Mayıs 2015 BASINA VE KAMUOYUNA. Mayıs 2015 - İsrail İnsan Hakları İhlalleri Raporu na İlişkin Basın Bildirisi. Değerli Basın Mensupları,

07 Mayıs 2015 BASINA VE KAMUOYUNA. Mayıs 2015 - İsrail İnsan Hakları İhlalleri Raporu na İlişkin Basın Bildirisi. Değerli Basın Mensupları, 07 Mayıs 2015 BASINA VE KAMUOYUNA Mayıs 2015 - İsrail İnsan Hakları İhlalleri Raporu na İlişkin Basın Bildirisi Değerli Basın Mensupları, Uluslararası Adalet ve Hürriyet Derneği`nin, 2015 Yılı İsrail tarafından

Detaylı