(22 Eylül Haziran 2015)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "(22 Eylül 2014 30 Haziran 2015)"

Transkript

1 (22 Eylül Haziran 2015) HERGÜN arası Aktivitelerden sonra öğrenciler etüde katılıyorlar. KATILIM FORMUNU COCUGUNUZUN ÖGRETMENINE 18 Eylül 2014 ten önce TESLIM EDINIZ Bu tarihten sonra, herhangi bir başvuru kabul edilmeyecektir. Daha fazla bilgi için Sibel KOSE ile iletişim kurabilirsiniz : mail yoluyla : sibel.kose@lcdgankara.gen.tr Değerli veliler,

2 22 Eylül 2014 ten 30 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenecek çeşitli eğitim sonrası aktiviteler sizleri bekliyor. Çocuklarınızla beraber, aktivitelerin detayını iyi okuyunuz, hoşlarına gidecek bir aktivite seçmeleri için onları yönlendiriniz. Dönem arasında değişiklik yapılamayacaktır. Bu mektupta karar vermeniz için bütün gerekli bilgiler bulunmaktadır. Kayıtlar 12 Eylül Cuma ile 18 Eylül Perşembe arası yapılabilir. Sayılar sınırlıdır. Kayıt formları geldikleri sıraya göre değerlendirilecektir. Seçmiş olduğunuz aktiviteleri tercih sırasına göre numaralandırınız. Bir aktiviteye yeterince kayıt yapılmadıysa, o aktivite düzenlenmeyecektir. Ödevlerde çocuklara daha iyi yardım edebilmek için etütlerdeki öğrenci sayısı 12 den fazla olmayacaktır. Çocuklarınıza güzel kültürel ve sportif maceralar diliyorum! Saygılarımla, Samuel LEVISTRE YENILIK YEMEK ATÖLYESI : (Atölye Yildiz Yilmaz tarafından organize edilmektedir) Biraz un, su ve tuz.işte hamurumuz!!! Küçük şefler yapacakları yemeği hayal ediyor, tarifleri okumayı, organize olmayı, çeşitli tatlar denemeyi, paylaşmayı, yemek yapmayı ve tabii ki tat alma duyularını geliştirmeyi öğreniyor. TÜRKCE SATRANC ATÖLYESI : (Tayfun GUR tarafından gerçeklesecektir) Bu atölye, Satranç Federasyonu üyesi Sayın Tayfun GÜR tarafından hazırlanmaktadır. Satranç atölyesi, sadece bir eğlence değil! Eksi ve dünyaca ünlü bir oyun oynamanın zevki dışında, okulda uygulanan bütün alanlarla bağlantılı olan farklı pedagojik amaçları vardır : Metodolojik anlamda: - Konsantrasyonu geliştirmek - Sessizce düşünme kapasitesini geliştirmek (satrançta mecburi bir kural!) - çok hızlı cevap vermemek, iyi düşündüğümüzden emin olmak (satranç çok hızlı hareket edersek, kaybedebiliriz ) Toplumsal yaşam anlamında: - karşısındaki oyuncuya saygı göstermek - «fair play» olmak ve yenilgiyi kabul etmek Matematik anlamda, çocukların problemleri çözmesinde çok faydalı bir spor dalı olduğu kanıtlanmıştır.

3 Bu atölye için en fazla 12 çocuk kabul edilecektir. SPOR OYUNLARI : (Atölye Yurdagül Durmaz tarafından organize edilecektir) Hareket etmeyi ve enerji harcamayı seviyor musun? O zaman bu atölye senin için Programda: geleneksel oyunlar (le chat et la souris, la rivière aux crocodiles, la course aux couleurs) ve her zevke göre sporlar olacaktır! Dayanışma ruhunu ve saygıyı geliştirerek oynayacağız. Dansta Danielle Efendioğlu, tiyatroda Leyla Dirim GÖSTERI ATÖLYESI- DANS / TIYATRO : Tiyatro atölyesi son kayıt tarihinden sonra yeni öğrenci kabul etmeyecektir. Çocuklar ortak provalar için düzenli olarak bir araya geleceklerdir. O günlerde ödev yardımları kısıtlı olacaktır. Çocuklar kayıt olmak istedikleri atölyeleri seçeceklerdir: dans veya tiyatro. Her bir disiplin ayrı olarak çalışılmaktadır. Herbir atölyedeki çalışma birbirini tamamlamakta olup sonunda ortak bir gösteri oluşturacaktır. AMAÇLAR - Sanatsal aktiviteler eşliğinde rahatlama ve eğlence paylaşımı - Eğitim yılının sonunda muhteşem bir gösteriyle sonlanmak üzere, hareket, hafıza, doğaçlama, fonetik, koordinasyon, yer belirleme, ses ve konsantrasyon konularında çalışma ve geliştirme. RESIM ve BRICOLAGE (Atelier animé par Sema Roman) : Amaç, keşif yoluyla, çeşitli teknikler kullanarak : Çizim, resim, kolaj, vs..., plastik sanatları tanıtmak. Çocukların, yaratıcılıklarını geliştirmek, hayal dünyalarını zenginleştirmek ve sanatsal duyarlılıklarını ifade etmek için fırsat olacaktır. Her çocuğun temposuna ayak uydurarak, çeşitli temalara değinilecektir. Ayrıca, Geri dönüşüm ve ambalaj atıkları ile çocukların obje yapma fırsatları olacaktır. Geri dönüşüm ve atıkların geri kazanılması, çevre ve dünyamız için ne kadar faydalı ise, çocuklar içinde o kadar faydalı bir atölye olacaktır. Geri dönüşüm, çocukların yaratıcı gücünü geliştirmeyi ve bir projede yer almayı sağlayacatır

4 Bu sayede atıkları ikinci bir hayat verilecektir. Çevremizin korunması için çocuklarda bir hareket ve bilinç kazandırılacaktır. MUZIK : (Atölye Deniz Erdinç tarafından organize edilmektedir) Bu atölyede, öğrencilere çeşitli aktiviteler sunulacaktır. Perküsyon, şarkılar, piyano ve başka enstrümanlarla tanışma fırsatı sunulacaktır. edimektedir) AHSAP ve SERAMIK BOYAMA : (Atölye par Seçil Özbek tarafından organize Detaylı bir sanatsal faaliyet sayesinde çocukların konsantre olması sağlanacaktır. Bu aktivite sayesinde yaratıcılığın gelişmesi ve hareketlerin kontrolü sağlanmaktadır. Çocuklar istedikleri bir objeyi boyayacaklardır. (anahtarlık, tepsi, kutu, vazo, tablo, vs ) Yaratıcıkları sayesinde çeşitli teknikler kullanarak, bu objeyi özelleştireceklerdir. YENILIK YOGA ve GULME YOGASI ATOLYESI: (Didem Ayağ tarafından gerçekleştirilecektir.) Kim gülmeyi sevmez ki!!! Gülme yogası ile öğrenciler, eğlenerek endişe ve streslerini yönetmeyi öğrenirler. Atölye, Clapping adi verilen el çırpma, pozitif enerji noktalarının belirlenmesi gibi ısınma hareketleri ile baslar. Daha sonra, gülmeyi ve güldürmeyi teşvik eden oyunlar ile devam eder. Çocuk yogası, eğlenceli, yaratıcı, kolektif ve dinamiktir. Çocuklar oyunlar oynayarak yoga yaparlar. Öğrenciler; Beraber iletişim halinde eğlenerek, Nefes hareketleri yaparak Hayali canlandırma ve derin düşünme oyunlarıyla Rahatlama hareketleri ile Enerjilerini atarak yoga yapacaklardır. CANAK-CÖMLEK ATÖLYESI: (Atölye Sema Roman tarafından organize edilmektedir) Çamuru şekillendirmenin çeşitli tekniklerini tanımak, fikirlerini ve yaratıcılıklarını ifade etme fırsatı verir. Çocuklar, alçak kabartma ve turda aynı motifi yapma fırsatı bulacaktır.

5 DIKIS ATOLYESI (atölye Yurdagül Durmaz tarafından organize edilmektedir) : İşte el becerilerini geliştiren yaratıcı ve öğretici bir atölye!!! Öğrenciler dikiş nakış ve dekorasyon için gerekli olan temel bilgileri örenme fırsatı bulacaklardır. Çevre bilinci de geri donuşum malzemeleri( karton, kâğıt, plastik pamuk vb.) kullanarak pekiştirilecektir. Son olarak öğrenciler, geri dönüşüm malzemeleri ile yapılacak dekoratif ürünler ile hem yaratıcılıklarını hem de çevre bilinçlerini pekiştireceklerdir. YENILIK BONCUK ATOLYESI (atölye Şebnem Doğan tarafından organize edilmektedir): Göz kamaştıran ve renkli hediyeleri kim sevmez ki? Öğrenciler, boncuklarla, kurdelelerle ve başka farklı maddelerle, yeni ürünler tasarlayacaklardır. Küçük el motorlarını geliştirecek olan bu atölyede öğrenciler, hem dikkatlerini arttırma hem de yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacaklardır. ZEKA OYUNLARI : (Şebnem Doğan tarafından organize edilmektedir ) Gruplar halinde oyunlar, zeka oyunları veya adres oyunları, çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlamaktadır. Zekâ oyunları, kurallara rivayet etmeyi öğretmektedir ve böylece toplum içinde yaşama kurallarını öğretmektedir. Çocukların fiziksel ve entelektüel gelişimine destek sağlamaktadır. Bütün bunlar Fransızca gerçekleşmektedir! ETÜD Bu atölye en fazla 1 saat sürebilir ve en fazla 12 çocuktan oluşabilir. Veli olarak, bu atölyelere katılan çocukların derslerini akşam kontrol etmeniz önemli. Bu atölye sırasında, çocukların, derslerini tamamlayamadığı veya tekrar etmesi gereken bir ödevi olabilir.

6 Bu ücret, 22 eylül 2014 ile 30 haziran 2015 arasındaki dönem boyunca gerçekleşecek aktivite ve etüt süresini kapsamaktadır. Herhangi bir geri çekilme veya gelememe durumunda, bu ücret iade edilmeyecektir. Hafta için her gün Öğrencinin, eğitim sonrası aktivitelere 1 Gün 2 gün 3 gün 4 gün 5 gün kayıtlı olduğu gün sayısı Ödenecek tutar Ödemeler, kayıt konfirmasyonu yapıldıktan sonra sadece hesaba havale şeklinde yapılabilir. GARANTİ BANKASI (Kızılay şubesi): Hesap no : Yurtdışından yapıldığında hesap no : TR Öğrenciler, öğretmenlerine ödeme makbuzunu iletmeliler. Bu yeni dönemde, ödeme yapmayan ailelerin çocukları, aktiviteye kesinlikle katılamayacaktır. Genelde okul servisine binen çocuklar, hafta için her gün saat da kalkan servis ile evlerine dönebileceklerdir. Çocuğunuzu taşıyan şoföre aktivitelere katıldığı günleri bildiriniz. Servis şirketine bu bilgiyi sağlamaktan siz sorumlusunuz.

7 Lycée Charles de Gaulle ( 22/09/ /06/2015) eğitim yılı) Eğitim sonrası aktivitelere katılım formu SOYAD : AD : SINIF : Çocuğunuzun faaliyete kalmasını istediğiniz günleri seçiniz. Her seçilen gün için, seçtiğiniz aktivitelere, faaliyetlerin iptal olması veya yeterince kişinin kayıtlı olmaması durumunda, tercih sırasına göre numaralandırınız. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Yemek Atölyesi Gösteri Atölyesi :.Müzik.Çanak-çömlek Atölyesi Boncuk Atölyesi Dans Aktiviteler Türkçe Satranç Atölyesi Spor Oyunları Tiyatro. Resim Atölyesi... Ahşap ve Seramik Boyama Atölyesi Yoga ve Gülme Yogası Dikiş Atölyesi Zeka Oyunları Bu güne kadar, çocuğum eve dönmek için de servise binmektedir.: Evet Hayır 22 Eylül 2014 Pazartesi günü itibariyle, çocuğumun te servise ihtiyacı olacaktır : Evet Hayır Aşağıda imzası bulunan ben,, yukarıda adı geçen çocuğun babası, annesi, velisi, çocuğumun faaliyetlere kaydına saygı duyacağımı bildiririm. Çocuğumun bu faaliyetlere kesin kabulü, kayıt masraflarının ödenmesiyle kesinleşeceğini not aldım. Herhangi bir ayrılma veya katılmama durumunda ücret iadesi kesinlikle yapılmayacaktır. Bu kuralı kabul ediyorum. Ailenin imzası (mecburidir) :

(05 Ekim 2015 30 Haziran 2016)

(05 Ekim 2015 30 Haziran 2016) (05 Ekim 2015 30 Haziran 2016) HERGÜN 14.30-16.30 arası Aktivitelerden sonra öğrenciler etüde katılıyorlar. KATILIM FORMUNU ÇOCUĞUNUZUN ÖGRETMENINE 28 Eylül 2015 ten önce TESLIM EDINIZ Bu tarihten sonra,

Detaylı

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden dramaya, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar farklı ders

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden mutfak atölyesine, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar

Detaylı

İrfan URHAN Okul Müdürü

İrfan URHAN Okul Müdürü 02.10.2014 Sayın Veli, 18 Ekim 2014 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen branşlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Cumartesi günleri Spor &Sanat &Müzik Okulları düzenlenecektir.

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden dramaya, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar farklı ders

Detaylı

ETKİNLİK GÜNÜ ÖĞRENCİNİN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN MALZEMELER

ETKİNLİK GÜNÜ ÖĞRENCİNİN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN MALZEMELER SERAMİK ATÖLYESİ Çocukların 3 boyut algısını geliştirmek, ince motor becerilerini desteklemek amacı ile seramik etkinliğinde kil ile 3 boyutlu baykuş çalışması yaptırılacaktır. Kontenjan Sayısı : 10 Kişi

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla birlikte

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA PARTİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Okulumuz 06.09.2017, Çarşamba günü

Detaylı

26 OCAK-2 ŞUBAT İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ YARIYIL PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ

26 OCAK-2 ŞUBAT İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ YARIYIL PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ 26 OCAK-2 ŞUBAT İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ YARIYIL PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ PROGRAMIN AMACI: Öğrencilerin yeni çalışma alanlarını ve güncel bilgileri keşfederek, düşünme

Detaylı

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12 2018-2019 ÖZGÖRÜMÜZ Atatürk İlkeleriyle laik, demokratik cumhuriyetimizin temel değerlerini benimsemiş; bilgiye erişme becerisine sahip, verimli çalışma alışkanlığı kazanmış; yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

ALKEV Ozel. Ilkokulu

ALKEV Ozel. Ilkokulu ALKEV Ozel Ilkokulu 2014-2015 AG-Broschure 1 ve 2. SINIF KULÜPLERİ ÇİZGİLERDEN RESİMLERE YOLCULUK Kulübümüzde aşamalı çizgileri kullanarak çocuklarımıza resim yapmayi öğretmek hem kolay hem de eğlenceli

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol SPORTİF Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla

Detaylı

28 Ekim, 11 Kasım ve 25 Kasım 2017 tarihlerinde kurslar yapılmayacaktır.

28 Ekim, 11 Kasım ve 25 Kasım 2017 tarihlerinde kurslar yapılmayacaktır. ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI OKUL ve ÖĞRENCİLERİ KORUMA DERNEĞİ Üniversiteler Mahallesi İhsan Doğramacı Bulvarı No:5 06800 ODTÜ - ANKARA Tel/Fax :(0312) 210 1434 Kod No :06-210-878 Tarih : 18.09.2017

Detaylı

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir.

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. kokul ve Ortaokulu Vizyonumuz Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. Misyonumuz Milli Eğitim Bakanlığımız ın müfredatını, üstün zekalı

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA!

EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA! EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA! iran 12 Hazylül 8E içi: Hafta 8.30 8.30-1 ırsatı! Ön kazyirıtanf a kadar 1 Ha 550 TL 470 TL World e özel 9 taksit 0 850 200 5439 kidzania.com.tr kidzaniabilet.com

Detaylı

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1 ZORUNLU DERSLER 0.07.01 Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 5.06.01 tarih ve 69 Sayılı kararı doğrultusunda öğrencilerimizin 01-013 eğitim-öğretim yılında alacağı

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 VE 7.SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 VE 7.SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ Kulübün amacı Puzzle ve Origami yapmaya ilgi duyan öğrencilerin bu iki saatlik çalışma ile streslerini atmasıdır. İlk bakışta puzzle ve origami yapmak zor bir uğraş gibi görünse

Detaylı

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL Bizler Utku Koleji Özel İlkokulu DERGİ YAYIN KULÜBÜ öğrencileri olarak bir dergi çıkarmaya karar verdik. Kulüp arkadaşlarımızla bir araya gelerek görev dağılımı yaptık. Her birimiz yeteneklerimiz doğrultusunda

Detaylı

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz 1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR Yaz okulu süresince öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini akrilik boya ile tuval üzerine aktarmalarını sağlayacağız. Çizim

Detaylı

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN.

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik

Detaylı

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU BRANŞ DERSLERİMİZ ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU eğitiminde uygulanan programda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve öğretim müfredatında yer alan çalışmalar ve bu çalışmalara ek olarak çağın gerekleri

Detaylı

TED İZMİR KOLEJİ SPOR & SANAT OKULLARI

TED İZMİR KOLEJİ SPOR & SANAT OKULLARI TED İZMİR KOLEJİ SPOR & SANAT OKULLARI Sayın Veli; 17 Ekim 2015 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen alanlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Spor &Sanat okulları düzenlenecektir.

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ ETKİNLİKLERİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA!

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ AÇIK HAVA AKTİVİTELERİ SIRA DIŞI VE KEYİFLİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI 18 Haziraons 31 Ağust Hafta içi: 8.15-18.30 KIDZANIA HER ÇOCUĞUN HAKKI! KidZania,

Detaylı

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ 2013 2014 1. ve 2. SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ BALE KULÜBÜ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU Öğrencinin, Adı Soyadı :.. Sınıfı:.. Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra psikososyal

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR

OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR Okan Anaokulu olarak akademik ve sosyal becerilerinin denge ve uyum içinde olduğu bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Eğlenirken öğrenen, çağın gerektirdiği yeniliklere

Detaylı

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI KUR AN-I KERİM Yaz okulu döneminde senenin yorgunluğundan ve yoğunluğundan sıyrılarak haftada 3 gün Kur an-ı Kerim eğitimi almanın mutluluğunu yaşayacağız. bilgicagiokullari

Detaylı

KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

KURS KAYITLARI BAŞLIYOR DUYURU KURS KAYITLARI BAŞLIYOR Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünde ÇOCUK ve SANAT Projesi kapsamında ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK BALESİ ÇOCUK ORKESTRASI ve ÇOCUK RESİM-TASARIM kursları için kayıtlar başlamıştır.

Detaylı

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize, kendi ilgi alanlarında yapacakları bu kulüplerde verimli çalışmalar yapacakları bir Öğretim Yılı diliyoruz.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize, kendi ilgi alanlarında yapacakları bu kulüplerde verimli çalışmalar yapacakları bir Öğretim Yılı diliyoruz. 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL ETKİNLİKLER ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2016 2017 Öğretim yılında açılacak kulüplerimizin tanıtımlarını gerçekleştirdik. Bu yıl açılacak kulüplerin danışman öğretmenleri,

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

Robotik Kodlama atölyesi çocuklara matematik, bilim, problem çözme, takım çalışması, el becerisinin gelişimi, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar

Robotik Kodlama atölyesi çocuklara matematik, bilim, problem çözme, takım çalışması, el becerisinin gelişimi, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar Orff Schulwerk yöntemi Alman besteci Carl Orff un geliştirdiği müzik, dans, hareket ve doğaçlamanın önemsendiği bir müzik yaklaşımıdır. Orff yaklaşımıyla çocukların doğal olarak yakalayabilecekleri basit

Detaylı

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU ANASINIFI İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU ANASINIFI İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖZEL ATAFEN İLKOKULU ANASINIFI İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖĞRETMENİMİZ ÖĞRETMENİMİZ AMAÇLARIMIZ İngilizce dilini sevdirmek ve öğrencilerin dili rahat bir biçimde kullanmaları için olumlu bir ortam sağlamaktır.

Detaylı

DEĞERLER EĞİTİMİ (SORUMLULUK) YAŞAYAN DEĞERLER NEDİR?

DEĞERLER EĞİTİMİ (SORUMLULUK) YAŞAYAN DEĞERLER NEDİR? MERHABA; Uzun bir maratonun ardından dinlenme molasına girmek üzereyiz. Bizler çocuklarımıza ışık olmaya, yol göstermeye çalıştık. Emek verdik, sevgi dokuduk ilmik, ilmik, bilgiyi sunduk nakış, nakış Düştüler

Detaylı

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz 1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR ODTÜ Geliştirme Vakfı görsel sanatlar zümresi olarak yaz okulu sürecinde ahşap üzerine akrilik boya ile öğrencilerimizin

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

HDKG YAZ PROGRAMI 2017

HDKG YAZ PROGRAMI 2017 HDKG YAZ PROGRAMI 2017 1 GRUPLAR VE KONTENJAN PRE GROUP 2-3YAŞ 15 ÖĞRENCİ SMALL GROUP 4-5 YAŞ 15 ÖĞRENCİ MIDDLE GROUP 5-6 YAŞ 15 ÖĞRENCİ 1. HD Anaokulları Yaz Programı haftalık modüllerden oluşmuştur.

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Tenis. Voleybol

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Tenis. Voleybol SPORTİF Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla

Detaylı

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır Öğrencinin ilgi alanları, becerileri ve yetenekleri düşünüldüğü zaman kendi öğrenme yöntemlerine göre akademik ve/veya kültürel alanda başarılı olabilir.

Detaylı

KURSLARIMIZ GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. / TuzyevVakfi.

KURSLARIMIZ GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. / TuzyevVakfi. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik YER: Eğitim

Detaylı

EĞLENCELİ TEMALI PARTİLER DRAMA

EĞLENCELİ TEMALI PARTİLER DRAMA 1.Dönem : 3 TEMMUZ/28 TEMMUZ 2.Dönem : 31 TEMMUZ/25 AĞUSTOS EĞLENCELİ TEMALI PARTİLER Yaz Okulumuzda çocuklarımızın ilgisini çekecek ve eğlenmelerini sağlayacak temalı partiler düzenlenecektir. Partinin

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Kış mevsimine ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

Sevgili Velimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamladık. Birbirimizi tanıyalım, kaynaşalım, öğrenelim ve öğrendiklerimizi pekiştirelim derken bir dönem hızla geçti. Dolu dolu geçirdiğimiz

Detaylı

1,2 ve 3. sınıf seviyesinde öğrencinin;

1,2 ve 3. sınıf seviyesinde öğrencinin; Sosyal Takip Programı: Öğrencilerin Uygulamalı derslerde 1-4. sınıf ve sonrasında spor ve sanat eğilimlerini takip eden yeteneklerin keşfedilmesini sağlayan ve arşivleyen bir programdır. Öğrencilerin bu

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UTKU KOLEJİ İLKOKULU 1.,2. 3. VE 4. SINIFLARIMIZIN UYGULAMALI DERSLER EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UTKU KOLEJİ İLKOKULU 1.,2. 3. VE 4. SINIFLARIMIZIN UYGULAMALI DERSLER EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UTKU KOLEJİ İLKOKULU 1.,2. 3. VE 4. SINIFLARIMIZIN UYGULAMALI DERSLER EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 1. SINIFLAR EKİM AYI UYGULAMALI DERSLER BÜLTENİ DERSLER MÜZİK OYUN VE SPOR

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır!

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 1 / 18 2015 Yaz okulu dönemleri: 1. Dönem: 22 Haziran-19 Temmuz 2. Dönem: 20 Temmuz-16

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri:

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: 1 / 18 www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

Bilim veya ilim geniş bir tanımın karşılığı olmakla birlikte basite indirgediğimizde içinde bulunduğumuz fiziki ve doğal evrenin yapısının ve

Bilim veya ilim geniş bir tanımın karşılığı olmakla birlikte basite indirgediğimizde içinde bulunduğumuz fiziki ve doğal evrenin yapısının ve Orff Schulwerk yöntemi Alman besteci Carl Orff un geliştirdiği müzik, dans, hareket ve doğaçlamanın önemsendiği bir müzik yaklaşımıdır. Orff yaklaşımıyla çocukların doğal olarak yakalayabilecekleri basit

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Ocak ayında yaptığımız etkinliklerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını baz alarak planladık ve uyguladık. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemini siz değerli

Detaylı

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER İLKOKUL SINIFLAR ORTAOKUL 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 10 10 8 8 7 7 7 7 Matematik 5 5 5 5 5 5 5 5 Hayat Bilgisi 4 4 3 Fen Bilimleri

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER İlkokul Ortaokul 1 2 3 4 5 6 7 8 Toplumsal Uyum Becerileri 3

Detaylı

Mutfak. İngilizce. İlk Deneyimler SGM Mutfağında. Let s Begin. İngilizce dilini günlük hayattaki ihtiyaçlara cevap verecek şekilde öğretmeyi hedefler.

Mutfak. İngilizce. İlk Deneyimler SGM Mutfağında. Let s Begin. İngilizce dilini günlük hayattaki ihtiyaçlara cevap verecek şekilde öğretmeyi hedefler. Dönem Dönem İngilizce Becerikli Eller Atölyesi Mutfak Ney Tasarım Drama Resim Keman Bağlama Akıl Oyunları Gitar Satranç Bilgisayar Tasarım Maket Yapımı Atölyesi Kuran-ı Kerim ve Değerler Eğitimi Ritim

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi olarak Kış Okulu, Bahar dönemi ve Yaz Okulu şeklinde gerçekleştirdiğimiz tüm zenginleştirme

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi olarak Kış Okulu, Bahar dönemi ve Yaz Okulu şeklinde gerçekleştirdiğimiz tüm zenginleştirme İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi olarak Kış Okulu, Bahar dönemi ve Yaz Okulu şeklinde gerçekleştirdiğimiz tüm zenginleştirme aktivitelerine ilişkin gözlemlerimiz bizlere özellikle okulları

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI YAZ TATİLİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI YAZ TATİLİ se Li ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI YAZ TATİLİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - HAZİRAN 2015 YAZ TATİLİ 2014-2015 eğitim-öğretim yılını 12 Haziran Cuma günü tamamlayacak olan öğrencilerimizi, uzun

Detaylı

ARI- ÇİÇEK- TAVŞAN GRUPLARI 2011 MAYIS AYI BÜLTENİ 2010

ARI- ÇİÇEK- TAVŞAN GRUPLARI 2011 MAYIS AYI BÜLTENİ 2010 ARI- ÇİÇEK- TAVŞAN GRUPLARI 2011 MAYIS AYI BÜLTENİ 2010 NELER ÖĞRENDİK? Anne Sevgisi Anneler gününün önemi. Mustafa Kemal ATATÜRK ÜN devrimleri Kurtuluş Savaşından sonra ülkemizde neler değişti? Taşıt

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBAT AYI BÜLTENİ STAR CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2014-2015 AG-Broschure DÜNYA KÜLTÜRLERİ VE SANATLARI KULÜBÜ Dünyanın çeşitli bölgelerinde farklı din, ırk ve yaşam biçimine sahip insanların ilginç, zengin kültürleri ve birbirinden

Detaylı

ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR

ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR Akıl Oyunları çocukların ve yetişkinlerin strateji geliştirme, planlama, mantık yürütmemantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, dikkat - konsantrasyon, hafıza

Detaylı

EĞİTİMİMİZ 4 ANA EĞİTİM PROGRAMI ÜZERİNE PLANLANMIŞTIR

EĞİTİMİMİZ 4 ANA EĞİTİM PROGRAMI ÜZERİNE PLANLANMIŞTIR EĞİTİMİMİZ 4 ANA EĞİTİM PROGRAMI ÜZERİNE PLANLANMIŞTIR 1. DEĞERLER EĞİTİMİ Manevi değerler Milli değerler Maddi değerler Kişilik değerleri Çevre Değerleri Görgü ve nezaket kuralları Saygı ve ahlaki değerler

Detaylı

SPEAKING CAMP www.youth-agenda.org

SPEAKING CAMP  www.youth-agenda.org SPEAKING CAMP 1-7 ŞUBAT İSTANBUL - ŞiLE - AĞVA www.youth-agenda.org 2. ULUSLARARSI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI İSTANBUL ( ŞİLE-AĞVA 1-7 ŞUBAT ) İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı

Detaylı

MART 2015 BÜLTENİ. Merhaba! Mart ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz. bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu. içindeyiz.

MART 2015 BÜLTENİ. Merhaba! Mart ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz. bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu. içindeyiz. MART 2015 BÜLTENİ Merhaba! Mart ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu içindeyiz. DİĞER ETKİNLİKLERİMİZ Drama ve Müzik dersleri her hafta

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

MEB kitaplarının yanında kullanılacak bu kitap ve dijital kaynakların öğrencilerimize;

MEB kitaplarının yanında kullanılacak bu kitap ve dijital kaynakların öğrencilerimize; Sayın Veli, Yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken, öğrencilerimizin yıl boyunca öğrenme ortamlarını destekleyecek, ders kitaplarını ve kaynak kitapları sizlerle paylaşmak istedik. Bu kaynakları belirlerken

Detaylı

MEB kitaplarının yanında kullanılacak bu kitap ve dijital kaynakların öğrencilerimize;

MEB kitaplarının yanında kullanılacak bu kitap ve dijital kaynakların öğrencilerimize; Sayın Veli, Yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken, öğrencilerimizin yıl boyunca öğrenme ortamlarını destekleyecek, ders kitaplarını ve kaynak kitapları sizlerle paylaşmak istedik. Bu kaynakları belirlerken

Detaylı

Spor büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından

Spor büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından Spor büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından yararlı ve gereklidir. Çocuk açısından spor fiziksel gelişimin

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

Not: Öğretmenimizin elinden taşlar üzerinde sanat!

Not: Öğretmenimizin elinden taşlar üzerinde sanat! Not: Öğretmenimizin elinden taşlar üzerinde sanat! SANAT EĞİTİMİ NEDİR? Sanat eğitimi, çizgi, form, mekan, renk, üç boyutlu yapı, görsel algılama ve inceleme ile ilgilenir. Temel sanat eğitimi derslerinin

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YEMEK MEMNUNİYET

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

Başarı İçin Boş Zamanların Verimli Değerlendirilmesi

Başarı İçin Boş Zamanların Verimli Değerlendirilmesi İ Ç G Ö R Ü ANNE BABALARA KILAVUZ-2 Başarı İçin Boş Zamanların Verimli Değerlendirilmesi Boş Zaman Nedir? Boş zaman; kişinin mesleksel, ailesel ve toplumsal ödevlerini yerine getirdikten sonra kendisi

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar Mevsimi Canlıların

Detaylı

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ SPOR KULÜPLERİ BASKETBOL / BASKETBALL Hande Gürdal Uygulama Yeri: SEV Spor Salonu 5 ve 6. sınıf seviyelerinde 20 öğrenciye açıktır. Çalışmalar okulumuzun spor salonlarında

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı

Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

Yaz Kursları 3 Temmuz-11 Ağustos. Kayıtlar 12 Haziran 2017 wwww.sakarya.bel.tr

Yaz Kursları 3 Temmuz-11 Ağustos. Kayıtlar 12 Haziran 2017 wwww.sakarya.bel.tr 2017 Yaz Kursları 3 Temmuz-11 Ağustos Kayıtlar 12 Haziran 2017 wwww.sakarya.bel.tr İngilizce Becerikli Eller Atölyesi Fotoğraf Atölyesi Mutfak Ney Tasarım Drama Resim Keman Bağlama Akıl Oyunları Gitar

Detaylı

5-6.SINIFLAR. MODERN DANS KULÜBÜ Sizleri, mekânın, müziğin ve bedenin ritmini hissedeceğiniz bir ortama davet ediyoruz. Öğretmen: Yeşim DEMİRDURAK

5-6.SINIFLAR. MODERN DANS KULÜBÜ Sizleri, mekânın, müziğin ve bedenin ritmini hissedeceğiniz bir ortama davet ediyoruz. Öğretmen: Yeşim DEMİRDURAK 5-6.SINIFLAR SATRANÇ KULÜBÜ Satranç, spor, bilim ve sanat unsurlarını birleştirmenin yanı sıra irade gücünü, mantıklı düşünmeyi de geliştirir. Gelin kulübümüze katılarak ilk hamleyi gerçekleştirin. Öğretmen:

Detaylı

ORTOPEDİK ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

ORTOPEDİK ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ ZORUNLU DERSLER SEÇMELİ DERSLER ORTOPEDİK ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ SINIFLAR İLKOKUL ORTAOKUL DERSLER 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 10 10 8 8 6 6 5 5 Matematik 5 5 5 5 5 5

Detaylı

Tek düze düşünmek yerine çok boyutlu düşünebilme.

Tek düze düşünmek yerine çok boyutlu düşünebilme. Drama Yetenekleri Nelerdir? Sabit fikirler yerine yaratıcı fikirler üretebilme. Tek düze düşünmek yerine çok boyutlu düşünebilme. Tek başına karar verebilme. Bilgiyi her yerde kullanabilme. Ezbercilik

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V.

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V. Sayın Velimiz, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm ANKÜ ailesi için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim

Detaylı

2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis.

2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis. 2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis. 1.HAFTA PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA İNGİLİZCE DERS DERS DERS

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı