TARİH KARAR YAPILAN İŞ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TARİH KARAR YAPILAN İŞ"

Transkript

1 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Acentelerin kanun ve yönetmeliklere uygun fiziki şartlara,unvan düzeltmelerine hakim olmaları için uyarı maili gönderimi talep edilmiştir. Mail gönderimi yapılmıştır Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı gönderilmesi talep edilmiştir. Üye acentelerimize tebliğ gönderildi Genel problemlerin değerlendirileceği sektörel istişare toplantısı düzenlenmesi talep edilmiştir. İstanbul dan gelen acentelerin Kayseri genelinde bilgisayar ekranlarına programların yüklenerek acentelik poliçeleri kesmelerinin sağlandığı bunun sigorta acenteleri icra komitesinin belirlemiş olduğu asgari fiziki mekan şartlarına uygun olmadığı, yapılan işin yasal olmadığı bu konuda üyelerimizin Odamız Sigortacılık birimi tarafından mail yoluyla bilgilendirme yapılması talep edilmiştir tarihinde yemekli sektörel istişare toplantısı düzenlenmiştir. Tüm üyelere bilgilendirme yapılmıştır. KTO ya bağlı sigorta acentelerinden zorunlu tutulan fiziki şartları yerine getirmeyen acentelerin tespit edilerek KTO tarafından uyarı yazısı gönderilmesi talep edilmiştir. Tüm üyelere bilgilendirme yazı gönderilmiştir. UMEM Projesi Kapsamında Sigorta Acnetesi Teknik Personel I16 kişilik iki ayrı Sigorta Acnetesi Teknik Personel Yetiştirme kurslari açılması talep edilmiştir. Yetiştirme kurs programı açılmıştır.

2 UMEM kapsamında sektörün sigorta teknik personeli ihtiyacının tespit edilmesi için komite üyelerine yeniden mail kanalıyla bilgi verilmesi talep edilmiştir. Mail kanalı ile tüm komite üyelerine UMEM BECERİ 10 projesi duyurulmuştur Sigortacılık Haftası kapsamında görsel afişlerin KTO tarafından kiralanan billboardlarda sergilenmesi talep edilmiştir. Sigortacılık haftası afişleri 8 ayrı bilboardda sergilenmiştir tarihli Sigorta Acenteleri İl Delegeleri toplantısında il delegelerimiz iletilmek üzere acente üyelerimize görüş ve önerilerinin istendiği bir mail gönderilmesi talep edilmiştir. 37.meslek grubu tüm üyelerimize mail gönderilmiştir UMEM BECERİ 10 Projesi kapsamında düzenlenen sigortacılık kurs programları kapsamında kurs süresini tamamlayan kursiyerler ile acnete üyelerimizin tanışmasını sağlayacak bir program hazırlanması talep edilmiştir. UMEM Beceri 10 Projesi kapsamında Sigorta Teknik Personel Yetiştirme kurs programını tamamlayan 1.grup kursiyerler ve personel ihtiyacı olan acentelerin tanışma- eşleşme programının takip edilmesi talep edilmiştir. Elektronik İmza hakkında bilgilendirme sunumu yapılması talep edilmiştir tarihinde kursların yapıldığı Atatürk Kız Meslek Lisesi nde kursiyer ve işveren buluşma tanışma programı düzenlenmiştir. Komite ile ilgili personel tarafından eşleştirmeler takip edilmiş, ilgili yönlendirmeler yapılmıştır. Talep edilen sunumyapılmış, aynı zamanda 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalıyla bilgilendirme yapılmıştır.

3 Sigorta Acentelerinin Küçük ve Orta Bütçeli İşletmeler ( KOBİ) sayılmamasından dolayı KOSGEB destek ve olanaklarından yararlanamaması,acentelerinde sigorta poliçesi kestiği için üretim yapmış olduğu ve KOBİ olarak değerlendirilmesi için KTO nın ilgili mercilere yazı yazması talep edilmiştir. Odamızca TOBB'a iletilen yazıya istinaden gönderilen cevap yazısında, KOSGEB desteklerinin verildiği sektörlerin Bakanlık tarafından belirlendiği,yeni bir düzenlemede görüşlerinin alınması halinde sigortacılık sektörünün de önerileceği bildirilmiştir İlimizdeki otomotiv bayilerinin Kayseri Ticaret Odası üyeleri için filo araç satışlarında kampanya düzenlemeleri için KTO'nun girişimde bulunması talep edilmiştir. Odamız 32.meslek grubu üyelerine duyuru yapılmış, Gülpar a.ş. 'nin hazırladığı kampanya Odamız üyelerine duyurulmuştur UMEM Beceri 10 Projesi Sigorta Acenteleri Teknik Personel Yetiştirme 2.grup kursiyerleri ve üye acentelerimizin tanışma programı planlanması talep edilmiştir tarihinde Odamızda kursiyer ve işveren buluşma tanışma programı düzenlenmiştir Elektronik imzanın avantajların anlatıldığı bir rapor haızrlanarak 37.meslek grubu üyelerine mail kanalıyla gönderilmesi talep edilmiştir. 37.meslek grubu üyelerininin tamamına bilgilendirme maili gönderilmiştir Mobil Kaza Tutanağı ve Sorumluluk Sigortası hakkında bilgilendirme toplantısı yapılması talep edilmiştir. Sigorta Acenteleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik,Sigorta Acenteleri Etik Kuralları Sektör Meclis Başkanları İletişim Bilgileri nin tüm acente üyelerimize mail kanalı ile duyurulması talep edilmiştir tarihinde Mobil Kaza Tutanağı ve Sorumluluk Sigortası bilgilendirme toplantısıı düzenlenmiştir. Sigorta Acenteleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik,Sigorta Acenteleri Etik Kuralları Sektör Meclis Başkanları İletişim Bilgileri 37.meslek grubu tüm üyelerimize mail kanalı ile duyurulmuştur.

4 Sigorta acentelerinin mevcut şubesi bulunanların durumlarını geçerli mevzuata uygun hale getirmeleri hakkında bilgilerin 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile duyurulması talep edilmiştir. Nisanda yürürlüğe giren "Sigorta Acentelerinin Uymak Zorunda Oldukları Meslek Kurallarının 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile duyurulması talep edilmiştir. 08/04/2015 tarihli 2015/10 numaralı "Sigorta Acentelerinin Sermaye Yapısı ve Personelinin Mesleki Deneyimi Konusunu" içeren Sektör Duyurusunun 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile duyurulması talep edilmiştir. Sigorta acentelerinin mevcut şubesi bulunanların durumlarını geçerli mevzuata uygun hale getirmeleri hakkında bilgilerin 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile duyurulmuştur. Sigorta Acentelerinin Uymak Zorunda Oldukları Meslek Kurallarının 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile duyurulmuştur. 08/04/2015 tarihli 2015/10 numaralı "Sigorta Acentelerinin Sermaye Yapısı ve Personelinin Mesleki Deneyimi Konusunu" içeren Sektör Duyurusu 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile iletilmiştir yılı için Mayıs tarihleri arasına denk gelen Sigortacılık Haftasının KTO bilboardların da duyurulması talep edilmiştir. Sigorta bilincini yerleştirmek adına okullara ziyaret yapılması için KTO nun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yazı yazması ve ziyaretleri organize etmesi talep edilmiştir. Sigortacılık Bilincinin geliştirilmesi için Sigorta Haftası nda bir sigorta acentesinin,bir sigorta eksperinin ve bir sigorta acentesi yetkilisinin katılacağı programlar düzenlenmesi için KTO nın yerel televizyon kanalları ile iletişime geçmesi talep edilmiştir. Sigortacılık Haftası temalı afişler, il içerisinde muhtelif noktalarda 10 ayrı bilboardda yayınlanmıştır. Komite üyelerinin belirlediği okul isimleri üzerinden İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kayseri Valiliği ile irtibata geçilerek 14 okula ziyaretler gerçekleştirilerek, Sgortacılık hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kayseri Ticaret Odası girişimi ile tarihinde Anıl Sigorta Acenteliği (Meclis Üyemiz) Mehmet SELVİ, HDI Bölge Müdürü Mustafa BALANTEKİN,Sigorta Eksperi Doğan DEMİR ve KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut HİÇYILMAZ katılımı ile sigortacılık haftası temalı TV programı gerçekleştirilmiştir

5 Sigortacılık Haftasinda, Sigortacılık Haftasının vurgulanarak Kan Bağışı Kampanyası düzenlenmesi talep edilmiştir Sigortacılık Haftası dolayısı ile yapılacak etkinlikler hakkında istişare edilmiş,yönetim kurulu kararı ile tarihli mayıs ayı meclis toplantısında start alacak olan kan bağışı kampanyasının, hafta boyunca mobil Kızılay kan bağış araçlarında,odamızca düzenlenen sigortacılık haftası etkinliklerinin vurgulanarak devam etmesi İlimizde bulunan üniversitelerde sigortacılık bölümü olmadığı için, Sigortacılık Yüksekokulu açılması için KTO tarafından Erciyes Üniversitesi ne yazı yazılması talep edilmiştir Haziranda Ankara da yapılacak İl Delegeleri ve Sektör Meclisi toplantısında dile getirilmek üzere sektörün en önemli beş(5) sorunu tespit edilmeye çalışıldı, yapılan fikir alış verişleri sonrasında Denetim, Acentelik sözleşmeleri, DASK daki metrekare sorununu gidermek için Tapu yerine Belediyelerdeki numara taş servisleri ile irtibat sağlanması, Trafik Sigortası genel şartlarındaki 2.2 maddesinin yol açacağı sıkıntılar dile getirilmesine karar verildi. Kayseri Kızılay Kan Merkezi ile bağlantıya geçilerek tarihli Mayıs ayı meclis toplantısı öncesi Kayseri Ticaret Odası Vıp salonda kan bağışı kampanyası düzenlenmiştir. Sigortacılık haftası etkinliklerinin vurgulanacağı afişlerin yer alacağı Mobil Kızılay kan bağış araçlarının hafta boyunca şehirde dolaşması için Kızılay ile görüşülerek uygunluk alınmasına, Komite talebi Kızılay a iletilmiş fakat seçim arefesinde olduğumuz için belediyelerin hiçbir afişe müsaade etmediği bilgisi alınmıştır. Erciyes üniversitesine Sigortacılık ve Aktüerya bölümünün açılması talebi ile ilgili yazı yazılmıştır( /2555) Haziranda Ankara da yapılacak İl Delegeleri ve Sektör Meclisi toplantısında ilgili sorunların aktarılması dile getirildi Hazinece Yayınlanan Ekspertiz Ücret Tarifesiyle İlgili Genelgenin 37.meslek grubunun tüm üyelerine mail kanalı ile iletilmesi talep edilmiştir. Hazinece Yayınlanan Ekspertiz Ücret Tarifesiyle İlgili Genelge, 37.meslek grubunun tüm üyelerine mail kanalı ile duyurulmuştur.

6 SAİK tarafından yürütülen ve sonuçlandırılmış bulunan Acente Taşıma Kapasitesi Raporu nun 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalıyla duyurulması talep edilmiştir. Acente Taşıma Kapasitesi Raporu nun 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalıyla duyurulmuştur İŞ-KUR tarafından yürütülen programların acente üyeler için avantajlar sunduğunu ve faydalı olacağını belirtilerek İŞKUR projeleri hakkında bilgi verilmesi talep edilmiştir. Kayseri Ticaret Odası web sayfası bünyesinde bulunan meslek komiteleri web portalı ve Sigortacılık Birimi sayfası linklerinin 37.meslek grubu üyelerine mail kanalı ile duyurulması talep edilmiştir tarihinde işkur yetkilileri davet edilerek bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir Kayseri Ticaret Odası web sayfası bünyesinde bulunan meslek komiteleri web portalı ve Sigortacılık Birimi sayfası linkleri 37.meslek grubu üyelerine mail kanalı ile duyurulmuştur tarihli Hekim Sorumluluk Sigortası Uygulanmasına ilişkin tebliğin 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalı ile iletilmesi ve komite web portalında yayınlanması talep edilmiştir. Toplantıda hafif ticari araç, minibüs, otobüs ve kamyon zorunlu trafik sigortalarında uygulanmaya başlana taban- tavan primler uygulaması sonrası ortaya çıkan sigorta şirketlerinin acente komisyonlarını düşürmesi gündeme getirilmiş,konunun görüşülmesi için sektör istişare toplantısı düzenlenmesi talep edilmiştir Başta sigorta şirketlerinin acente komisyonlarını düşürmesi olmak üzere bir çok sektörel sorunun görüşülmesi ve çözüm önerilerinin alınması maksadı ile 37.meslek grubu tüm üyelerinin davet edildiği bir sektör istişare toplantısı düzenlenmesi talep edilmiştir. Hekim Sorumluluk Sigortası Uygulanmasına ilişkin tebliğ, 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalıyla duyurulmuş ve komite web portalında yayınlanmıştır. TOBB SAİK BAŞKANI Sn Hüsyin KASAP ve TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt SÖYLEMEZ'in katılımı ile tarihinde kahvaltılı olarak sigortacılık sektör istişare toplantısı düzenlenmiştir. TOBB SAİK BAŞKANI Sn Hüsyin KASAP ve TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt SÖYLEMEZ'in katılımı ile tarihinde kahvaltılı olarak sigortacılık sektör istişare toplantısı düzenlenmiştir.

7 Ocak 2016 tarihli resmi gazetede yayınlanan Acenteler Yönetmeliği nin mail kanalı ile 37.meslek grubu üyelerine iletilmesi ve komite web portalında yayınlanması talep edilmiştir. 16 Ocak 2016 tarihli Acenteler Yönetmeliği" 37.meslek grubu tüm üyelerine mail kanalıyla iletilmiş ve komite web portalında yayınlanmaştır yılında yürürlüğe giren kanun ve o çerçevede yayınlanmış bir çok yönetmeliğin Sigorta Acentelerine ya da destek hizmetleri yürüten gerçek ve tüzel kişilere başka faaliyet yasağı getirmekte olduğunu fakat oto plazalar başta olmak üzere bazı muhasebe büroları ve rent a car firmalarının halen kanun ve yönetmeliğe aykırı olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini, TOBB un müfettiş sayısının eksikliği nedeniyle denetimlerin geciktiğini belirtmiş müfettiş sayısının artırılması için KTO nun girişimde bulunması talep edilmiştir. Toplantıda komite üyeleri, tarihinde yürürlüğe giren tebliğ ile zorunlu Hekim Sorumluluk Sigortalarında üzeri serbest olarak uygulanmaya başlayan asgari % 10 komisyonu gibi zorunlu trafik sigortalarının da üzeri serbest olmak üzere asgari % 15 komisyona tabii olması için KTO nun TOBB nezdinde girişimde bulunmasını talep etmişlerdir. ) Kızılay Kan Merkezi ile görüşülerek Kayseri Ticaret Odası Sigorta Acenteleri ve Aracıları Meslek Komitesi olarak şehir meydanında kan bağışı kampanyası düzenlenmesi Sigortacılık Haftası temalı afişlerlerle bilboardlara çıkılması Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine, denetlemelerin artırılması için yazı yazılmıştır. Tirafik sigortası fiyatının yükseltilmesini ve fiyatlar yükseltilirken sigorta acentelerinin komisyonlarının düşürülmesini tasvib etmediğimizi belirten ve sigorta ödeyenleride içine alan bir basın duyurusu hazırlanarak yayınlanması, aynı zamnada hazırlanan basın duyurusunun web sitemizdede yayınlanması dile getirldi. kabulüne Sigorta Haftası sürecince Sigorta Haftası temalı afişler bilboardlarda yayınlanmıştır.

8 ) Toplantıda komite üyeleri tarafından Sigortacılık Haftası Kapsamında Sigorta haftası kapsamında Kan Bağışı Kampanyasının 37.meslek komitesi olarak yapılacak faaliyetler hakkında istişare Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı Üyelerinin katılımıyla edilmiş, Sigortacılık Haftasının başladığı gün (23 Mayıs 2016 Pazartesi) açılması, ilgili görsellerin hazırlanması, basının davet Sigortacılık Haftası temasıyla Kan Bağışı Kampanyasının yönetim edilmesi, kampanyanın tüm üyelerimize sms ve Odamız kurulu ve meclis divanı üyelerinin katılımıyla açılması, ilgili görsellerin Web sayfası kanalıyla duyurulmasına, hazırlanması, basının davet edilmesi, kampanyanın tüm üyelerimize Mayıs 2016 tarihleri arasında kızılay kan merkezi sms ve Odamız web sayfası kanalıyla duyurulması talep edilmiştir. işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlenmiştir. 3.2) Toplantıda 09 Haziran 2016 tarihinde Acenteler Yönetmeliği nde Acenteler Yönetmeliğinin komite Web portalında yapılan değişiklikler hakkında istişare edilmiş, yönetmeliğin komite yayınlanmış ve mail kanalı ile 37.meslek grubu üyelerine web portalında yayınlanması ve mail kanalı ile 37.meslek grubu gönderilmiştir. üyelerine gönderilmesi talep edilmiştir. 3.1) Toplantıda tarihinde Sigorta Acenteleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik de yapılan değişiklikler hakkında istişare edilmiş, yönetmeliğin komite web portalında yayınlanması ve mail kanalı ile 37.meslek grubu üyelerine gönderilmesi talep edilmiştir. 3.2) Toplantıda Sigorta Acenteleri Yönetmeliğinin Uygulanmasına İlişkin Genelge hakkında istişare edilmiş genelgenin komite web portalında yayınlanması ve mail kanalı ile 37.meslek grubu üyelerine gönderilmesi talep edilmiştir. Sigorta Acenteleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik komite Web portalında yayınlanmış ve mail kanalı ile 37.meslek grubu üyelerine gönderilmiştir. Sigorta Acenteleri Yönetmeliğinin Uygulanmasına İlişkin Genelge komite Web portalında yayınlanmış ve mail kanalı ile 37.meslek grubu üyelerine gönderilmiştir.

Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı

Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 37 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Acentelerin kanun ve yönetmeliklere uygun fiziki şartlara,unvan düzeltmelerine hakim olmaları için uyarı maili gönderimi talep Mail

Detaylı

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 28 28. MESLEK KOMİTESİ - METAL MALZEMELER ÜRETİMİ VE TİCARETİ 28 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 28 TARİH KARAR 28 04.03.2014 İş sağlığı ve Güvenliği Kanunu

Detaylı

11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI

11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI 11. MESLEK KOMİTESİ - DIŞ TİCARET FİRMALARI KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 11 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Organize Sanayi Bölgesinde Odamızın bir dış ticaret birimi, bürosu, ofisi şeklinde temsilcilik

Detaylı

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri 13 14 14. MESLEK KOMİTESİ - GAYRİMENKUL VE KİRALAMA HİZMETLERİ 14 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 14 TARİH KARAR 14 31.12.2013 Azami Fiyat Tarifeleri Yönetmeliğinin

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR

MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 41 41. MESLEK KOMİTESİ -YAPI KOOPERATİFLERİ 41 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 41 TARİH KARAR 41 30.09.2015 2.2. Ticaret odası üyelerinden gelen talep

Detaylı

9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ

9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 9. MESLEK KOMİTESİ - BİLGİSAYAR, DONANIM VE YAZILIMI, ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 17.12.2013 09.07.05. 2014 yılı Mart ayında Almanya/Hannover kentinde

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 16 TARİH KARAR

MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 16 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 16 16. MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 2014 yılı Nisan ayında İstanbul da fuar olduğu

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI ÇANAKKALE TİCARET BORSASI HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI Yürürlük Tarihi : 03.01.2011 Revizyon No. : 0 Sayfa : 0/2 KONU SORUMLU PLANLANAN YAPILACAKLAR GÖZDEN GEÇİRME Üye Bilgileri Güncelleme Tüm

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

SEGEM VE TOBB. Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)

SEGEM VE TOBB. Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) SEGEM VE TOBB Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Görevleri Sigortacılık alanındaki eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesine yönelik

Detaylı

UMEM BECERİ 10 BECER 10

UMEM BECERİ 10 BECER 10 BECERİ 10 BECER 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 EKONOMİK FORUM 81i Rize UMEM Beceri 10 da yeni kurslar Rize de UMEM Beceri 10 Projesi kapsamında yeni kurlar açılıyor. Rize

Detaylı

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR

Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 12 12. MESLEK KOMİTESİ - EĞİTİM SEKTÖRÜ FİRMALARI 12 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 12 TARİH KARAR 12 28.11.2013 Meydandaki iş yerlerini tabeleların sökülmesiyle

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER

26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 26. MESLEK KOMİTESİ - BAKKAL VE MARKETLER 26 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 26 TARİH KARAR 26 30.07.2015 26 24.12.2015 2.2. Komite üyeleri kayseri deki

Detaylı

Hazırlayan Sistem Onayı Yürürlük Onayı Taner BOZKIR Hale SARICI Selma ÇAKIR

Hazırlayan Sistem Onayı Yürürlük Onayı Taner BOZKIR Hale SARICI Selma ÇAKIR Sayfa 1/7 Yatay geçiş kontenjanları ile başvuru ve değerlendirme takvim taslağının hazırlanarak Rektörlük Makamına sunulması Yatay geçiş kontenjanları ile başvuru ve değerlendirme takvim taslağının Senatoda

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: Kurumsal Tanınırlığı Artırmak Hedef 1: 2015 yılı sonuna kadar

Detaylı

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri İstihdam Seferberliği 2019, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatıldı. 25 Şubat 2019 tarihinde İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı

Detaylı

İÇİNDEKİLER Hata! Yer işareti tanımlanmamış.

İÇİNDEKİLER Hata! Yer işareti tanımlanmamış. İÇİNDEKİLER I- GİRİŞ...3 II- ETİ MADEN ETİK KOMİSYONU...4 III- 2014 YILI FAALİYETLERİ...4 a) Eğitim...4 b) Hediye ve Bağışlar...5 c) Eti Maden Birinci Seviye Etik İlkeleri...5 IV- SONUÇ...6 ETİ MADEN İŞLETMELERİ

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

SİGORTA BİLGİ MERKEZİ TÜZÜĞÜ

SİGORTA BİLGİ MERKEZİ TÜZÜĞÜ SİGORTA BİLGİ MERKEZİ TÜZÜĞÜ (5.3.2012 - R.G. 47 - EK III - A.E. 142 Sayılı Tüzük) SİGORTA HİZMETLERİ (DÜZENLEME VE DENETİM) YASASI (60/2010 Sayılı Yasa.) Madde 68 Altında Yapılan Tüzük Kuzey Kıbrıs Türk

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ 31.07.2015 GİRİŞ Ahiler Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Enerji

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yatay geçiş kontenjanı ve takviminin hazırlanması için resmî yazı gelmesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen en

Detaylı

Şube Genel Kurulu İş ve İşlemleri 2019 YILI. Sayfa-1 Şube Hizmetleri Bölümü

Şube Genel Kurulu İş ve İşlemleri 2019 YILI. Sayfa-1 Şube Hizmetleri Bölümü 2019 YILI Sayfa-1 TÜZÜK HÜKÜMLERİNE GÖRE ŞUBE GENEL KURULUNDAN ÖNCE, GENEL KURUL GÜNÜ VE GENEL KURUL SONRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR A. ŞUBE GENEL KURULUNDAN ÖNCE YAPILMASI GEREKEN HUSUSLAR

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2017 2019) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

HABERLEŞME - İLETİŞİM STRATEJİSİ

HABERLEŞME - İLETİŞİM STRATEJİSİ HABERLEŞME - İLETİŞİM STRATEJİSİ KONU SORUMLU YAPILACAK GÖZDEN GEÇİRME PER. GÖS. 1 Her yıl üye bilgilerinde güncelleme yapılması, üye durumlarının ( faaı- askıda- terk ) belirlenmesi Üyeler telefonlar

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ İŞ AKIŞ ŞEMASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI BELİRLENMESİ Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yatay geçiş kontenjanı ve takviminin hazırlanması için resmî yazı gelmesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen en

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

Sigortacılıkta Dağıtım Kanalları

Sigortacılıkta Dağıtım Kanalları Sigortacılıkta Dağıtım Kanalları SUNUM BAŞLIKLARI (i) Türkiye ve dünyada sigortacılık sektörü Sigorta aracıları Sigorta acenteleri Sigorta ve reasürans brokerleri SUNUM BAŞLIKLARI (ii) Türkiye de sigorta

Detaylı

UMEM BECERİ 10 BECER 10

UMEM BECERİ 10 BECER 10 BECERİ 10 BECER 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 EKONOMİK FORUM 81i UMEM Beceri 10 Projesi Mevzuat Eğitimleri Tamamlandı UMEM Beceri 10 Projesi nin revize edilen protokolü

Detaylı

SON DÜZENLEMELERLE UYGULAMALI İŞ HUKUKU VE SOSYAL SİGORTALAR MEVZUATI İLE ÜCRET HESAP PUSULASI (BORDRO) BİLGİLENDİRMESİ

SON DÜZENLEMELERLE UYGULAMALI İŞ HUKUKU VE SOSYAL SİGORTALAR MEVZUATI İLE ÜCRET HESAP PUSULASI (BORDRO) BİLGİLENDİRMESİ SON DÜZENLEMELERLE UYGULAMALI İŞ HUKUKU VE SOSYAL SİGORTALAR MEVZUATI İLE ÜCRET HESAP PUSULASI (BORDRO) BİLGİLENDİRMESİ (25.02.2011 tarih ve 27857 sayılı 1. Mükerrer Resmi Gazetede yayımlanan 13.02.2011

Detaylı

Sigortacılık Sektöründe Finansal Eğitim ve Bilinçlendirme

Sigortacılık Sektöründe Finansal Eğitim ve Bilinçlendirme Sigortacılık Sektöründe Finansal Eğitim ve Bilinçlendirme Dr. Ahmet GENÇ Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Finansal Okuryazarlık ve Tasarruf Bilinci Konferansı İstanbul, 13 Kasım 2012 Sunum

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Otomatik Katılım Sistemi

Otomatik Katılım Sistemi Otomatik Katılım Sistemi Sayın Yetkili, Çalışanlarınızın Otomatik Katılım ile Bireysel Emeklilik Sistemi ne aktarılmasına yönelik işleyiş hakkında bilgiyi içeren teklifimizi ekte bilgi ve görüşlerinize

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2016 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap koleksiyonunu zenginleştirmek. Hedef 1: 2016 yılı sonuna kadar farklı kaynaklardan tespit edilen

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

2014 YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ. Dr. Ahmet Genç Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü

2014 YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ. Dr. Ahmet Genç Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü 2014 YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ Dr. Ahmet Genç Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Genel Olarak - Amaç ve kapsam genişletilmiş acentelik faaliyetlerinin sektöre olan güveni artırıcı

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ğ 5684 Sayılı Sigortacılık Kanunu Sigorta Eksperleri Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Sigorta Hasar Takip Merkezi Sigorta Acenteleri Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Sigortacılık

Detaylı

A. ŞURA YÜRÜTME KURULU (YK) VE KARARLAR

A. ŞURA YÜRÜTME KURULU (YK) VE KARARLAR ORMANCILIK VE SU ŞURASI 2013 21-23 MART 2013 İŞ TAKİP CETVELİ YAPILACAK İŞLER, TAHMİNİ TAMAMLANMA ZAMANI VE SORUMLULUKLAR A. ŞURA YÜRÜTME KURULU () VE KARARLAR Rumuz Yapılacak İşlerin Tanımı Sorumlu Birim

Detaylı

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz faaliyetlerinin kitle iletişim araçları ve diğer yollarla halkımıza duyurulması, tanıtılması, belediyemizin gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve toplumsal

Detaylı

GİRİŞ Kamu Görevlileri Etik Kurulu Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunla, Kamu Görevlileri Etik Kurulu

GİRİŞ Kamu Görevlileri Etik Kurulu Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunla, Kamu Görevlileri Etik Kurulu İÇİNDEKİLER I- GİRİŞ... 1 II- ETİ MADEN ETİK KOMİSYONU... 2 III- 2015 YILI FAALİYETLERİ... 2 a) Eğitim... 2 b) Etkinlik... 2 c) Hediye ve Bağışlar... 3 ç) İnceleme... 3 IV- SONUÇ... 3 ETİK KOMİSYONU İLETİŞİM

Detaylı

UMEM Projesini Tanıtım Kampanyalarının Etkinliğinin Değerlendirilmesi:* Deneysel Kayseri Pilot Uygulamasından Sonuçlar

UMEM Projesini Tanıtım Kampanyalarının Etkinliğinin Değerlendirilmesi:* Deneysel Kayseri Pilot Uygulamasından Sonuçlar UMEM Projesini Tanıtım Kampanyalarının Etkinliğinin Değerlendirilmesi:* Deneysel Kayseri Pilot Uygulamasından Sonuçlar Prof. Dr. Serdar SAYAN TOBB ETÜ SPM Direktörü 30 Kasım 2011 * TOBB KOBİ Müdürlüğü

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi / Beceri'10

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi / Beceri'10 Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi / Beceri'10 24 Mayıs 2011 Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Projesi / Beceri'10 Başlangıç: Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi

Detaylı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme 03-04 Eylem Planı Ek- ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU İl düzeyinde Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme

Detaylı

BOZKURT THEMIS TİCARET HUKUKU - CİLT IV SİGORTA HUKUKU

BOZKURT THEMIS TİCARET HUKUKU - CİLT IV SİGORTA HUKUKU Tamer BOZKURT THEMIS TİCARET HUKUKU - CİLT IV SİGORTA HUKUKU 6102 sayılı yeni Türk Ticaret Kanunu na göre hazırlanmıştır. İÇİNDEKİLER 7. Baskı için ön söz...vii ÖN SÖZ...IX YAZAR HAKKINDA...XI BİRİNCİ

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR. Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR. Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 17 17. MESLEK KOMİTESİ - GIDA TİCARETİ 17 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 17 TARİH KARAR 17 03.12.2013 10-12 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği. BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği. BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ ve YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ Temel Amacımız 5174 sayılı TOBB ile Odalar ve Borsalar Kanunu nun 55. maddesinde belirtildiği şekilde birliğin hukuki temsili görevi Birlik Başkanı na ait olup, bu

Detaylı

İlgili mevzuat komite üyelerine mail Komite mevzuatı komite üyelerine e-posta ile gönderimi talep edilmiştir.

İlgili mevzuat komite üyelerine mail Komite mevzuatı komite üyelerine e-posta ile gönderimi talep edilmiştir. İNŞAAT MESLEK KOMİTELERİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR YAPILAN İŞ 6.06.2013 14.06.2013 de KTO olark sektörel istişare toplantısı düzenlenmesi talep edilmiştir. Toplantı yapılmıştır

Detaylı

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 8 8. MESLEK KOMİTESİ - ET VE ET ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE TİCARETİ 8 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 8 TARİH KARAR 8 22.05.2014 Yaz aylarının yaklaşması ve

Detaylı

BOZKURT THEMIS TİCARET HUKUKU - CİLT IV SİGORTA HUKUKU

BOZKURT THEMIS TİCARET HUKUKU - CİLT IV SİGORTA HUKUKU Tamer BOZKURT THEMIS TİCARET HUKUKU - CİLT IV SİGORTA HUKUKU 6102 sayılı yeni Türk Ticaret Kanunu na göre hazırlanmıştır. İÇİNDEKİLER 8. BASKI IÇIN ÖN SÖZ... VII ÖN SÖZ... IX YAZAR HAKKINDA... XI BİRİNCİ

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2012-2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SNO YAPILACAK FAALİYETLER TARİHİ Ramazan Bayramı 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Detaylı

Saygılarımızla İSAD YK 2014 YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ. YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ Pazartesi, 19 Mayıs 2014 12:41

Saygılarımızla İSAD YK 2014 YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ. YENİ ACENTELER YÖNETMELİĞİNİN GETİRDİKLERİ Pazartesi, 19 Mayıs 2014 12:41 Değerli üyelerimiz, sevgili Acenteler Yeni yönetmelik yayınlandı sizlere bu sayfada tüm detaylarını duyurmuştuk, bu yönetmeliğin getirdiklerini özetle aşağıda bilgilerinize sunuyoruz, dikkatli olmanızı

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Basın

Detaylı

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi. 07 Şubat 2011

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi. 07 Şubat 2011 Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi 07 Şubat 2011 UMEM Projesi Nedir? Bir meslek edindirme ve rekabetçilik projesi Nitelikleri yetersiz olan ya da teknolojik değişimler sonucu nitelikleri güncelliğini

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN Ö N S Ö Z 2012 2013 eğitim öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm eğitim

Detaylı

Cevap beklenmektedir.

Cevap beklenmektedir. 35. MESLEK KOMİTESİ - SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLER ÜRETİM VE TİCARETİ KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER TARİH KARAR 29.05.2014 15.05.2014 tarih ve 29001 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Tıbbi

Detaylı

Y ö n e. Y a p ı Yapıldı. l d ı.

Y ö n e. Y a p ı Yapıldı. l d ı. Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri 30 30. MESLEK KOMİTESİ - SEBZE VE MEYVE TİCARETİ 30 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 30 TARİH KARAR Y A Y ö n e Sonuç 30 21.08.2013 Meclis üyelerine kartvizit

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Mehmet Cangir Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Genel Sekreter Yardımcısı

AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Mehmet Cangir Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Genel Sekreter Yardımcısı AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ VALİLİKLERİN AB SÜRECİNDE ETKİNLİĞİNİN ARTIRILMASI PROJESİ Proje Değerlendirme ve İllerimiz AB ye Hazırlanıyor Programı Bilgilendirme Toplantısı 23 Şubat 2011 Mehmet Cangir

Detaylı

İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ İŞ AKIŞI AÇIKLAMA SORUMLU KAYIT/DOKUMAN KONTROL ONAY

İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ İŞ AKIŞI AÇIKLAMA SORUMLU KAYIT/DOKUMAN KONTROL ONAY İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ GENEL SEKRETERLİK SÜRECİ İŞ AKIŞI AÇIKLAMA SORUMLU KAYIT/DOKUMAN KONTROL ONAY liğe bağlı liğe bağlı birimlerin çalışmaları ile ilgili birim amirleri ile belirli aralıklarla toplantılar

Detaylı

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NE AİT TEŞKİLAT GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK İKİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, KURULUŞ

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NE AİT TEŞKİLAT GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK İKİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, KURULUŞ ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NE AİT TEŞKİLAT GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK MADDE 1- AMAÇ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, KURULUŞ Bu yönetmeliğin amacı Çerkezköy Belediyesi

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

SÜREÇ EL KİTABI SEK YURT BAŞVURU VE YERLEŞTİRME SÜREÇLERİ

SÜREÇ EL KİTABI SEK YURT BAŞVURU VE YERLEŞTİRME SÜREÇLERİ SEK 08-08-01 Yurt Başvuru İşlemleri Süreci Süreç No 08-08-01 İTÜ yü Yeni Kazanan Lisans Öğrencilerinin Yurt Ön Kayıt Sistemi Üzerinden Başvurularının Alınması ÖSYM Merkezi Yerleştirme Verisi Sabıka Kaydı

Detaylı

DUYURU YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

DUYURU YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Sayfa No 1 / 5 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç Madde 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Kapadokya Üniversitesinin internet sitesi, duyuru panoları ve kısa mesaj servisi ile yayınlanacak duyuruların

Detaylı

UMEM BECERİ 10 BECER 10

UMEM BECERİ 10 BECER 10 BECERİ 10 BECER 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 EKONOMİK FORUM 73i Bandırma da UMEM Beceri 10 Projesi uygulaması seferberliği başlatıldı Bandırma da UMEM Beceri 10 kapsamında

Detaylı

İÜ Genel Sekreterlik İletişim Prosedürü

İÜ Genel Sekreterlik İletişim Prosedürü lik Sayfa No : 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, İstanbul Üniversitesi ndeki iletişim yöntemlerini ve sorumlulukları belirlemeye, iç ve dış iletişimin nasıl sağlanacağına ve mevcut iletişim ağının sağlıklı

Detaylı

14.4. Mesleki Uygulama ve Denetim Komitesi (MUDK)

14.4. Mesleki Uygulama ve Denetim Komitesi (MUDK) 14.4. Mesleki Uygulama ve Denetim Komitesi (MUDK) Mimarlar Odası nın Anayasanın 124. maddesine ve 6235 sayılı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Kanunu na dayanarak çıkarmış olduğu yönetmelik, tarife

Detaylı

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 13849230 OHDAA'İO Konu :Sağlık Sigortası 1 1 Temmuz 20U Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 20.06.2014 tarihli yazısı ekinde İçişleri Bakanlığı Göç

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SEKRETERLİK BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI İşin Adı : Yönetim Kurulu Kararları

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SEKRETERLİK BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI İşin Adı : Yönetim Kurulu Kararları İşin Adı : Yönetim Kurulu Kararları Dekan Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri ile toplanan Fakülte Yönetim Kurulunun birim ve bölümlerden gelen evrakları incelemesi ve gerekli kararları alması Toplantı

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

KAYHAM YILLIK FAALĐYET RAPORU (2008 YILI)

KAYHAM YILLIK FAALĐYET RAPORU (2008 YILI) Erciyes Üniversitesi Kayseri Araştırma ve Uygulama Merkezi (KAYHAM) KAYHAM YILLIK FAALĐYET RAPORU (2008 YILI) Adres: Erciyes Üniversitesi Đ.Đ.B.F. Binası Zemin Kat Tel: 0(352) 437 49 37 Dahili:13451 /

Detaylı

tarihinde konuyla ilgili çalışma yapan Birsen Koca'ya Fire ve zayiat ornalarının web sitesine konması hususunda görev verilmiştir.

tarihinde konuyla ilgili çalışma yapan Birsen Koca'ya Fire ve zayiat ornalarının web sitesine konması hususunda görev verilmiştir. 35. MESLEK KOMİTESİ - SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLER ÜRETİM VE TİCARETİ TARİH KARAR SONUÇ Fire ve zaiyat oranları ve tıbbi atıkların imhası gündeme gelmiştir. Tıbbi atıkların imhası ile ilgili mevzuatın

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2015-12752 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BEKR7Z0D* Sayı :20219791/934.01.07/ Konu :2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Duyurusu

Detaylı

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın KONU AMAÇ İŞ ARAÇ SORUMLU FAALİYET ÜYELER Etkin ve işlevsel bir üye veri tabanı oluşturarak haberleşme verimliliğini arttırmak Yeni Bilgilerinin Güncellenm esi Mevcut Durum Tanımlanma sı Yeni üye kaydı

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI PAYDAŞLARIMIZ Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap koleksiyonunu zenginleştirmek. Hedef 1: 2017 yılı sonuna kadar farklı kaynaklardan

Detaylı

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI 2015 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan 3. İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısına hazırlık teşkil

Detaylı

7 70. MESLEK KOMİTESİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

7 70. MESLEK KOMİTESİ İSTİŞARE TOPLANTISI SONUÇ RAPORU Odamız 70. Meslek Komitesinde yer alan ve medikal ürünlerin imalatı, toptan-perakende ticareti ile uğraşan üyelerimizin sektörleriyle ilgili sorunlarını dinlemek ve bu sorunlara ortak çözüm yolları bulmak

Detaylı

UMEM BECERİ 10 BECER 10

UMEM BECERİ 10 BECER 10 BECERİ 10 BECER 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 EKONOMİK FORUM 83i Ankara da UMEM kapsamında sigortacılık kurslarına start v erildi Ankara Ticaret Odası Sigortacılık Meslek

Detaylı

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci BAŞVURU Öğrenciler Kurmak istedikleri topluluğa ait belgeleri teslim ederler. 1-Tüzük 2-Üye isim Listesi 3-Üyeler 4-Geçici Yönetim Kurulu Listesi 5- Danışman

Detaylı

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Yönetmeliği

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Yönetmeliği Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Yönetmeliği Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Yönetmeliği Yayımlandığı Resmi Gazete: 09.08.2008-26972 Yayımlayan Kurum: Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

1. BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

1. BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 1. BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Kaliteli ve örnek belediyecilik anlayışıyla tarihi ve modern kentimiz Talas a hizmet veren belediyemizin gerçekleştirdiği çalışmaları kitle iletişim araçları

Detaylı

DEFTERDARLIK İYK TOPLANTISI KARARI

DEFTERDARLIK İYK TOPLANTISI KARARI Karar Tarihi : 15/05/2013 Karar Sayısı : 2013/1 maddelerini görüşmek üzere, Defterdar Yardımcısı Cengiz BİBER başkanlığında 15.05.2013 tarihinde saat:15.00 da Defterdar Yardımcısı Makam Odasında bir toplantı

Detaylı

BT Rehber Öğretmenliği 1. Dönem Görevlendirmeleri (Müracaatlar, Valilik onayı ve görevlendirilenlerin ilçe ve okullara duyurulması)

BT Rehber Öğretmenliği 1. Dönem Görevlendirmeleri (Müracaatlar, Valilik onayı ve görevlendirilenlerin ilçe ve okullara duyurulması) ÇANAKKALE İLİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM, İLKÖĞRETİM, ORTAÖĞRETİM, MESLEKİ VE TEKNİK ÖĞRETİM İLE DİĞER ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2018-2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ MADDE NO KONU TARİHLER

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası İş Akış Şeması Senato, Yönetim ve Disiplin Kurulu Sekretaryası Gündem tekliflerinin alınması Birimlerden gelen teklifler tarafından değerlendirilir ve Rektöre arz edilir. Gelen evrak Gündemin yazılması in incelemesinden

Detaylı

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır.

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. TANITIM ÇALIŞMALARI Nasıl Tanıtılıyor? Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. 1- Basılı doküman gönderimi (Gazete, Broşür, Bülten, Davetiye) 2- İnternet

Detaylı

46 % 84,78 9 % 68,98

46 % 84,78 9 % 68,98 YÖNETİM KURULU TOPLANTI SAYISI MECLİS KURULU TOPLANTI SAYISI KATILIM ORANI 46 % 84,78 KATILIM ORANI 9 % 68,98 6473 1839 512 35 2266 166 278 16 442 49 194 13 16 606 41 MESLEK GURUBU 2015 YILINDA KAYIT YAPILAN

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

MADDE 5 - (1) Sigorta eksperliği faaliyetinde bulunacak gerçek kişilerde aşağıdaki nitelikler aranır:

MADDE 5 - (1) Sigorta eksperliği faaliyetinde bulunacak gerçek kişilerde aşağıdaki nitelikler aranır: Gerçek ve tüzel kişi eksperlerde aranan nitelikler MADDE 5 - (1) Sigorta eksperliği faaliyetinde bulunacak gerçek kişilerde aşağıdaki nitelikler aranır: a) Türkiye de yerleşik olması, 1 / 6 b) Medeni hakları

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ İNŞAAT SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ İNŞAAT SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ İNŞAAT SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI 2015 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan 3. İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısına hazırlık teşkil

Detaylı

T.C. TORBALI KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Ġmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü. KARDEġ ÖĞRENCĠ PROJESĠ

T.C. TORBALI KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Ġmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü. KARDEġ ÖĞRENCĠ PROJESĠ T.C. TORBALI KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Ġmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü KARDEġ ÖĞRENCĠ PROJESĠ TORBALI-2015 T.C. TORBALI KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Ġmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü KARDEġ

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ

MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ İlkyardım eğitimlerinin oda tarafından düzenlenmesi hususunun görüşülmesi, İlkyardım Yönetmeliği çerçevesince

Detaylı