AVON. Gençlik İksiri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AVON. Gençlik İksiri"

Transkript

1 AVON Gençlik İksiri

2 Ne yapacağız? Avon un cilt bakım konusundaki lider konumu, var olan ve gelmesi muhtemel ürünleri göz önünde bulundurulduğunda; güzelliği kalıcı kılmanın yollarının anlatıldığı bir portal oluşturulacak.

3 Hedef Kitle: 30 yaş ve üzeri kadınlar Konumlandırma: Güzelliğin öneminin ve bakımla kalıcı olabileceğinin, hem life style hem de bilimsel bilgilerle anlatıldığı bir bakım sitesi Tonaj: Feminen,sempatik, sıcak, güleryüzlü, enerjik

4 Ana Başlıklar: Cildimizi tanıyalım Cilt bakım Ürünleri Neler? Anti- Aging ile ilgili merak ettikleriniz Doğrular yanlışlar En yeni ürünler Size Özel Raporlar- yazılar Forum ( Her kadın güzel midir?)

5 AVON CİLDİNİZİ TANIR Yer alacak bilgiler: Cilt tipleri Cildi korumak Yaşlılık belirtilerini önlemek ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için yapılması gerekenler hakkında bilgiler

6 İnteraktivite Cilt yaşı hesaplama Tool u Yaşınızı biliyorsunuz, ya cildiniz kaç yaşında? - Ziyaretçinin kişisel özelliklerinin yanısıra (yaş- cilt tipi-...) cildine nasıl bakım yaptığına dair bir kaç sorudan oluşan bir quiz yöneltilir. - Bu quiz in cevaplarına göre kişi cildi hakkında bir cümlelik bir bilgi paylaşılır Siz 35, cildiniz ise 45 yaşında gibi

7 Tüm dünyada insanların cilt tonlarını ve cilt 6plerini aynı sınıflama içersinde değerlendirilmesi uygulamaların bilimselliği ve uluslar arası nitelikte yapılması açısından gereklidir. Uluslararası olarak insan cilt 6pleri Fitzpatrick Skin Type sınıflandırılması referans alınarak yapılır. Fitzpatrick Cilt Tipi Sınıflandırması cildin güneş ışınlarına maruz kaldığında verdiği reaksiyonlar referans olarak değerlendirmektedir. Bu sınıflamaya göre insan cilt 6pleri 6 sınıfa ayrılmışgr, genel yaklaşımla en açık cilt tonuna sahip cilt 6pi 1.sınıf olarak, en koyu cilt tonuna sahip cilt 6pi 6.sınıf olarak değerlendirilir.

8 Cilt Rengi Testi: GENETİK YAPINIZ SORULAR- PUAN GÖZ RENGİNİZ açık mavi,gri,yeşil mavi,gri,yeşil mavi koyu kahverengi koyukahverengi- siyah DOĞAL KIL RENGİNİZ kumrengi,kızıl sarı kestane,koyu sarı koyu kahverengi siyah DOĞAL CİLT RENGİNİZ kızıl açık açık sarı açık kahverengi koyu kahverengi VÜCUDUNUZDA ÇİL,BEN SAYISI çok fazla sayıda çok sayıda ortalama sayıda seyrek yok

9 GÜNEŞ IŞINLARINA REAKSİYONUNUZ SORULAR- PUAN UZUN SÜRE GÜNEŞTE KALDIĞINZDA Ağrılı kızarma, kabarma,soyulma Kabarma ve soyulma olur Nadiren kızarıklık ve kabarma olur Nadiren yanık olur Hiç Etkilenmez CİLT RENGİNİZ NASIL DEĞİŞİR Hiçbir zaman bronzlaşmaz Zor bronzlaşır Ortalama bronzlaşır Kolay bronzlaşır Hemen değişir GÜNEŞTE CİLT RENGİNİZ Asla,hiç değişmez Nadiren değişir Bazen değişir Sıklıkla değişir Hemen değişir YÜZÜNÜZÜN GÜNEŞE REAKSİYONU Çok hassas, hemen tepki verir Hassas Normal tepki verir Çok dirençli,zor tepki verir Hiç tepki vermez DEĞERLENDİRME:TesLe yer alan gene6k yapı,cildin reaksiyonları,alışkanlıklar hakkındaki sorulara verilen cevaplar,cevapların yer aldığı sütundan ilgili puanları toplayarak toplam puan hesaplanır. Toplam puana göre cilt 6pi öğrenilebilir.

10 Değerlendirmelere Göre ülkemizde en çok görülen Cilt Tipleri TOPLAM PUAN FITZPATRICK CİLT TİPİ CİLT TİPİ ÖZELLİKLERİ 0-7 SKIN TYPE 1 soluk- beyaz tenliler.mavi- ela göz.sarışın kızıl saçlılar.çilliler ve albinolar 0-7 SKIN TYPE 2 kumral tenli, mavi gözlüler SKIN TYPE 3 daha koyu beyaz tenliler.örnek.karışık avrupalılar 25 ve üstü SKIN TYPE 4 açık kahverengi cilt.örnek. akdenizliler, yerli amerikalı, asyalılar.

11 Pra6k cilt tes6 Yüzünüzü temizleyin ama kremlemeyin. Bir saat sonra bir kağıt mendili kısa bir süre yüzünüze basgrın ve çekin. Yüzünüzü aşağıdaki öneriler doğrultusunda dikkatli bir biçimde inceleyin. cilt 6pinizi öğrenin Normal cilt: Kağıt mendilin üzerine hiçbir yağ tabakası göze çarpmıyor. Yüzünüzde sivilce ve pürüzsüzlük de göze çarpmıyor. Karma cilt: Alın, burun ve çenenize denk gelen bölgede mendilde yağlı bir görüntü göze çarpıyor. Üsteilk yanaklarınız tuhaf bir şekilde gerilme hissediyorsunuz. Yağlı cilt: Mendinizin genelinde ara ara yağ lekeleri var. Yanaklarınız, alın ve çeneniz parlıyor. Gözenekleriniz çok büyük ve cildinizde sivilceler göze çarpıyor. Kuru cilt: Bu kez mendilin üzerinde yağ yerine pup pul dökülmüş deri var. Cildiniz her an gergin ve nemlendirme ih6yacı duyuyor.

12 Cilt bakım ürünleri Nemlendiriciler - Cildi nemlendirmenin önemi Sıkıştırıcılar, tonikler - Cilde etkileri Cildin zarar veren etkilerden temizlenme: Peeling Neden maske yapılır? Maske seçiminin püf noktaları Cildinizin nasıl hava almasını sağlayıp temiz tutarsınız? Cilt lekeleri nasıl oluşur, nasıl önlenir? Cilt bakım ürünleri nasıl uygulanır? Kırışıklıklar nasıl oluşur? Yaşlılık belirtilerini nasıl engelleyebilirsiniz? Kırışıklıklardan nasıl kurtulabilirsiniz?

13 İnteraktivite Uzman Tv video alanı Güzellik uzmanlarının görsel olarak cilt bakım yöntemlerini ve ürün kullanımlarını anlattığı videolar paylaşılacak.

14 Anti- Aging ile ilgili merak ettikleriniz Antiaging nedir? Antiaging konusunda tavsiyeler Antiaging e uygun beslenme şekilleri Antiaging e uygun vücut egzersizleri Kişisel antiaging planlayıcısı ( my anti- aging plan) Anti- aging terimler sözlüğü

15 Uzmana sorun köşesi: Bir dermatolog veya bir güzellik uzmanı gelen soruları haftada bir yanıtlayacak. Bu uzmanlar her hafta ya da 2 haftada bir de köşelerinde Anti- aging hakkında yazılar yazacaklar.

16 İnterak6vite Facebook Anti- aging Applicationları: 1- Cildim Yalan Söylemez Bu application u yükleyen kullanıcının arkadaşlarına kişinin profil resmi tek soruluk quizle birlikte gönderilecek. Soru ise: Sizce arkadaşınız Melis kaç yaşında gösteriyor? şeklinde olacak. İstenirse İpucu tool u sayesinde kişinin gerçek yaşını da öğrenebileceği bu uygulamada cevap olarak yaşını ya da yaşının altında ya da üstünde bir sayı tercih edilebilecek.

17 Sonuç olarak application a verilen her farklı cevapla kişinin cilt yaşının ortalaması değişerek kişinin gözüktüğü yaş hesaplanacak. Toplanan cevaplar 100 kişiyi bulduğunda sistem kişinin cildiyle ilgili cevabı kullanıcıyla paylaşacak. Tebrikler, cildiniz gerçek yaşınızdan daha genç/yaşınızda gösterecek kadar sağlıklı, taptaze, enerji dolu! Arkadaşlarınızın cevaplarına göre cildiniz 22 yaşında gösteriyor! Unutmayın Avon anti- aging uygulamasıyla cildinizi hep bu yaşta göstermek artık mucize değil

18 70. yaş günü par6m Kullanıcı facebook dan bu applicationu yüklediğinde kişinin web cam ini açtırıp verilen kadrajda poz vermesi isteniyor. Pozlamadan sonra ise happy birthday şarkısı duyuluyor. Şarkı bittiğinde ise yaş günü kutlamasının resmi ekranda beliriyor. Fotoğrafta kullanıcının görüntüsü kırışıkları, sarkmış yanakları, göz altı torbalarıyla ve yaş günü şapkası, balonları ve pastasıyla görüntüleniyor. Kişinin bu fotoğrafı facebook fotoğraflarının içine konuluyor. Bu fotoğraf kişinin arkadaşlarına 70.yaş günü partime hepinizi beklerim mesajıyla gönderiliyor!

19 Sayfanın altında yer alacak Avon Anti- aging ile 70. yaş gününüzü görmek için tıklayın butonuyla beraber ise diğer happy birthday şarkısı duyuluyor. Bu sefer ise aynı görüntü kişinin orijinal fotoğrafla birlikte bir daha beliriyor. Alt taraftaki yazıda ise 70. yaş gününüzde dahi şu anki kadar genç ve güzel görünmek istiyorsanız Avon anti- aging i kullanmaya hemen başlayın! yazıyor ve kullanıcı alttaki link yardımıyla hazırlanan portala yönlendiriliyor.

20

21 Doğrular yanlışlar Doğrular ve yanlışlar Sıkça sorulan sorular Q&A En yeni ürünler Avon un ürünlerinin tanıtımı Görsel ve video alanı Broşürler download edilebilmeli

22 Hamilelik dönemi - Cilt bakımı - Sorunlar Çatlaklar/Lekeler/Sivilceler yaş dönemi - Cilt bakımı - Sorunlar Çatlaklar/Lekeler/Sivilceler - Beslenme - Egzersiz yaş dönemi - Cilt bakımı - Sorunlar Çatlaklar/Lekeler - Beslenme - Egzersiz Size Özel yaş dönemi - Cilt bakımı - Sorunlar Çatlaklar/Lekeler - Beslenme - Egzersiz 50 yaş ve üzeri - Cilt bakımı - Sorunlar Çatlaklar/Lekeler - Beslenme - Egzersiz

23 Gadgetlar Arkadaşına tavsiye et: Sitenin köşesinde duran bu butonla site içindeki haberleri, fotoğrafları yada sitenin kendisini otomatik bir mesajla arkadaşının e- mail adresine gönderebilirsin. İdeal kilonuzu hesaplayın bölümü: Kullanıcı boyunu ve yaşını girdiğinde ideal kilosunu öğrenebildiği tartı görseline sahip bir hesap makinesi Haftalık cilt falınız: Kullanıcı cilt tipini seçtikten sonra haftanın iklim şartına göre kullanıcıya tavsiyeler verilebilir.

24 Ünlü köşesi: Ünlülerin güzellik sırları Avon un marka yüzü Reese Witherspoon dan güzellik sırları ya da Türk ünlülerden güzellik sırları bölümleri Avon etkinlik haberleri Güzellik uzmanı ile yapılan etkinliklerin duyuruları veya videolarına ulaşılabilecekleri bir etkinlik ajandası olacak.

25 Güzellik Uykusu Güzellik uykusu konsepti- Güzelliğinizi Yıllar boyu koruyan Avon anti- aging Güzellik uykusu kas ve sindirim sisteminizin dinlendiği zaman kan hücrelerinin cilt hücrelerine daha iyi bir şekilde gıda sağlayabilmesidir. Siz uyudukça cildiniz kendini yeniler, tazeler. Uyku esnasında büyüme hormonunun artması ve stres hormonunun düşmesiyle birlikte cilt kendini yenilemeye başlar. An6- aging ürünlerin amacı, hücreleri yenilenmeleri sırasında glikoz, vitamin ve oksijen gibi gereksinim duydukları maddelerle beslemek6r UYUDUKÇA GÜZELLEŞİN!

26 Güzellik Uykusu mesajının Anti- aging faktörü olarak Avon tarafından sahiplenilmesi Facebook da sleep mod da görünen kişilerin Avon Türkiye grubuna bağlı Anti- aging uzmanının arkadaş listesine dahil olanlarında Uyudukça güzelleşin application u ile Sleep mod da olanların arasında haftalık çekilişler yapıp Avon anti- aging ürünleri kazanabilme şansı verilebilir. Örneğin kişiye gelecek olan : Tebrikler, bu hafta Avon anti- aging ile uyudukça güzelleştiniz! Avon dan ANEW ALTERNATİVE LEKE Kremi kazandınız! mesajıyla Avon Türkiye grubu üyelerine hediyeler verilebilir.

27 Güzellik İksiri Hazırlama Bu Portal içi bir ürün tavsiye oyunu Kişi sevdiği nesneleri güzellik iksiri kapsamında biraraya ge6recek. Örneğin sevdiğin 4 şeyi karışgr, güzellik iksirini hazırla! Kişi sevdiği şeyleri liste seçeneklerine göre seçecek Ör: Alışveriş, Ski yapmak, Arkadaşlarla gece dışarı çıkmak ve dans etmek seçeneklerini seç6.

28 Kişi bu nesneleri güzellik iksirine çevir butonuyla bir Avon An6- aging ürününe çevirecek. Ör: ANEWS Kırışık önleyici gece kremi Cildiniz gece yatarken de genç kalmayı başarır. Böylece siz gün içinde hızlı yaşarken cildiniz size ayak uydurur.

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Soğukta Cildin Nem Mantosu Azalıyor 09.01.2015. Tarih Aralığı: 09.01.2015-09.01.2015. Haber Sayısı: 60

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Soğukta Cildin Nem Mantosu Azalıyor 09.01.2015. Tarih Aralığı: 09.01.2015-09.01.2015. Haber Sayısı: 60 Dr.Jale Yüksek Pehlivan Soğukta Cildin Nem Mantosu Azalıyor 09.01.2015 Tarih Aralığı: 09.01.2015-09.01.2015 Haber Sayısı: 60 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 09.01.2015 54HABER.COM Soğukta Cildin nem

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

SNAKE VENOM ANTI AGING YÜZ KREMİ 50gr.

SNAKE VENOM ANTI AGING YÜZ KREMİ 50gr. SNAKE VENOM ANTI AGING YÜZ KREMİ 50gr. SNAKE VENOM Anti-Aging Yüz Kremi, tropikal ormanlarda yaşayan Tapınak Yılanı zehirinin sentetik versiyonunu içeren ve Kolajen - Alantoin ile güçlendirilmiş özel formülü

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

AKADEMİK LMS Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Genel Bilgi ve Ders Aktivitelerine Erişim Öğrenci Kullanım Kılavuzu

AKADEMİK LMS Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Genel Bilgi ve Ders Aktivitelerine Erişim Öğrenci Kullanım Kılavuzu AKADEMİK LMS Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Genel Bilgi ve Ders Aktivitelerine Erişim Öğrenci Kullanım Kılavuzu ÖNSÖZ Akademik LMS (ALMS), Türkiye'deki yüksek öğrenim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI GEREKSİNİMLER VE KURULUM YARDIMI GİRİŞ Facebook, insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım web sitesidir,

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

Araç Karşılaştırma Programı

Araç Karşılaştırma Programı 1 Araç Karşılaştırma Programı Sık Sorulan Sorular 01 Ocak 2015 2 Konu: Genel 1. Soru: Sistemdeki bilgiler nereden geliyor? Cevap: Görüntüleme ve karşılaştırma yapılan programda yer alan tüm bilgiler (sonuç

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

Sistemin kullanılabilmesi için eğitime katılacak personelin önceden kayıt olması gerekmektedir.

Sistemin kullanılabilmesi için eğitime katılacak personelin önceden kayıt olması gerekmektedir. Temel Bilgi Teknolojileri Seviye Tespit Sınav Sistemi Kullanım Kılavuzu Bu sistem; Bilgisayar Biilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BUYAMER) ve Enformatik Bölümü tarafından düzenlenentemel Bilgi Teknolojileri

Detaylı

anti-age güzelliðinizin sýrrý

anti-age güzelliðinizin sýrrý anti-age güzelliðinizin sýrrý 1 Lubex anti-age Lubex in Vizyonu 2 güzelliðinizin sýrrý 3 day light Cildinizin ideal þekilde nemlenmesini, cilt elastikiyetinin saðlanmasýný, serbest radikallere karþý korunmasýný,

Detaylı

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014 Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin 2014 İzlenecek yol Sistemi nasıl kullanıırm? 1 2 Üye ol Profil oluştur 3 Puanına uygun tercih kriterlerini belirle 4 Tercih grubunu oluştur 5 Tercih listeni

Detaylı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı (Kabızlık) Sayfa 10 Baş Ağrıları Sayfa 19 Bel ve Boyun

Detaylı

AKOFİS.NET - PRATİK BİLGİLER. Bu sunum; siz değerli müşterilerimizin web sitemizi kolay kullanmanız için pratik bilgiler vermeyi amaçlamaktadır.

AKOFİS.NET - PRATİK BİLGİLER. Bu sunum; siz değerli müşterilerimizin web sitemizi kolay kullanmanız için pratik bilgiler vermeyi amaçlamaktadır. AKOFİS.NET - PRATİK BİLGİLER Bu sunum; siz değerli müşterilerimizin web sitemizi kolay kullanmanız için pratik bilgiler vermeyi amaçlamaktadır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana sayfada, sağ

Detaylı

Kompakt IPL çözümü. pürüzsüz cilt için tüylerin yeniden uzamasını önler SC1981/00

Kompakt IPL çözümü. pürüzsüz cilt için tüylerin yeniden uzamasını önler SC1981/00 Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips Lumea Comfort IPL tüy alma sistemi Vücutta ve yüzde kullanım için Alt bacak uygulaması 22 dakika Kullanım ömrü >100.000 ışık atışı Kompakt kablolu

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

Usta Aritmetik Bayi Kontrol Programı Kullanım Kılavuzu (V.1.3.0)

Usta Aritmetik Bayi Kontrol Programı Kullanım Kılavuzu (V.1.3.0) Usta Aritmetik Bayi Kontrol Programı Kullanım Kılavuzu (V.1.3.0) A. Öğretmen Girişi a b c d B. Ana Menü a. Kullanıcı bilgisi : Bu alana yazılacak bilgiyi size Usta Aritmetik firması sağlamaktadır. b. Şifre

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

Üniversite, gerektiğinde öğrencilerin seçtiği dersler ve programlarında değişiklik yapabilir.

Üniversite, gerektiğinde öğrencilerin seçtiği dersler ve programlarında değişiklik yapabilir. I. SERTİFİKA PROGRAMI DERS KAYITLARI Meslek Yüksekokulu öğrencileri, OASIS e şifreleriyle girerek sırasıyla Dersler/Kayıtlar/Sertifika Ders Kayıtları butonlarına basmak suretiyle internet üzerinden ders

Detaylı

27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019)

27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019) 27. Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı (Öğrenci Kılavuzu-2019) F. +90 212 440 00 00 https://tubitak.istanbul.edu.tr tubitaksinav@istanbul.edu.tr İçindekiler I. Genel Bilgiler... 1 Sınav Ücreti...

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Genç Görünümlü Cildin sırları 30.01.2015. Tarih Aralığı: 30.01.2015-01.02.2015. Haber Sayısı: 38

Dr.Jale Yüksek Pehlivan Genç Görünümlü Cildin sırları 30.01.2015. Tarih Aralığı: 30.01.2015-01.02.2015. Haber Sayısı: 38 Dr.Jale Yüksek Pehlivan Genç Görünümlü Cildin sırları 30.01.2015 Tarih Aralığı: 30.01.2015-01.02.2015 Haber Sayısı: 38 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 30.01.2015 54HABER.COM Genç Görünümlü Cildin Sırları

Detaylı

Ücretsiz Kurs - Eğitim Süresi Hesaplama Programı v YENİ SÜRÜM (Güncelleme: Eylül 2016)

Ücretsiz Kurs - Eğitim Süresi Hesaplama Programı v YENİ SÜRÜM (Güncelleme: Eylül 2016) Ücretsiz Kurs - Eğitim Süresi Hesaplama Programı v5.04 2016-2017 YENİ SÜRÜM (Güncelleme: Eylül 2016) 1 EYLÜL 2016'DEN - 30 AĞUSTOS 2017'YA KADAR TATİL GÜNLERİNİ İÇEREN YENİ SÜRÜM 2016-2017 eğitim öğretim

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız.

I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız. I. OASIS E GİRİŞ Sisteme daha önce sahip olduğunuz OASIS şifresi ve PIN kodları ile giriş yapınız. Daha önce hiç OASIS e giriş yapmamış iseniz https://oasis.ieu.edu.tr/oasis/help.php adresinden OASIS şifrenizi

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

Genç kalmanın sırrını keşfedin

Genç kalmanın sırrını keşfedin Genç kalmanın sırrını keşfedin GÜZELLEŞTİREN sizsiniz vitale +25 REVERSALIST +35 ultimate +45 clinical TÜM YAŞLAR 2014 Global Araştırma ve Geliştirme Merkezi. New York AVON un, güzellik teknolojilerini

Detaylı

İÇEL OSGB ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ. www.icelosgb.com info@icelosgb.com Telefon 0324 327 08 01 Faks 0324 327 08 02

İÇEL OSGB ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ. www.icelosgb.com info@icelosgb.com Telefon 0324 327 08 01 Faks 0324 327 08 02 İÇEL OSGB OFİS SİSTEMİ SİSTEME GİRİŞ SİSTEME GİRİŞ SİSTEME GİRİŞ bölümünde, İÇEL OSGB OFİS SİSTEMİNE nasıl giriş yapabeleceğinizi öğrenebilirsiniz. Basit görünse bile, bazı püf noktaları yeni olabilir.

Detaylı

TOBB2B. Kullanım Kılavuzu. TOBB2B Kullanım Kılavuzu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

TOBB2B.   Kullanım Kılavuzu. TOBB2B Kullanım Kılavuzu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB2B Kullanım Kılavuzu www.tobb2b.org.tr Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 2017 TOBB2B - TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ. TÜM HAKKI SAKLIDIR. TOBB2B ile Uluslararası İşbirliği Tekliflerine Ücretsiz

Detaylı

Google da Etkin Arama Yöntemleri. Eğitim Teknolojileri Destek Birimi

Google da Etkin Arama Yöntemleri. Eğitim Teknolojileri Destek Birimi Google da Etkin Arama Yöntemleri Eğitim Teknolojileri Destek Birimi Püf Noktalar İnternet te arama yaparken bazı noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Arama kelimelerinin sonunda ekler varsa bu ekler

Detaylı

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU DERS SEÇİMİ İŞLEMLERİ İÇİN ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBİS) KULLANIM KILAVUZU Not: Lütfen bu bilgi notunu sonuna kadar dikkatli bir şekilde okuyunuz. GENEL BİLGİLER

Detaylı

Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine, BİRİNCİ BÖLÜM KAYIT İŞLEMİ NASIL YAPILACAK?

Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine, BİRİNCİ BÖLÜM KAYIT İŞLEMİ NASIL YAPILACAK? Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine, Bu kılavuz staj yapacak öğrencilerin ÖBİSİS teki yeni staj modülünü kullanarak online işlem yapabilmeleri için hazırlanmıştır. İlk aşama olarak online kayıt işlemi

Detaylı

ÖNEMLİ NOKTALAR AMAÇLAR

ÖNEMLİ NOKTALAR AMAÇLAR 0 / 16 T 5.4.1.1(1) ÖNEMLİ NOKTALAR Üye girişi üç aşamadan oluşmaktadır. Laboratuvar kodu, kullanıcı adı ve kullanıcı şifresi. Eğer daha önceden bu bilgilere sahip değilseniz, hemen alt kısımda yer alan

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu Türk İşaret Dili (TİD) Web Sayfası Projesi. Ayça Kundak Cem Altel Didem Gözüpek M.Sadullah Ceran Metin Döşlü Seher Göğebakan

Kullanıcı Kılavuzu Türk İşaret Dili (TİD) Web Sayfası Projesi. Ayça Kundak Cem Altel Didem Gözüpek M.Sadullah Ceran Metin Döşlü Seher Göğebakan Kullanıcı Kılavuzu Türk İşaret Dili (TİD) Web Sayfası Projesi Ayça Kundak Cem Altel Didem Gözüpek M.Sadullah Ceran Metin Döşlü Seher Göğebakan Table of Contents 1. GİRİŞ... 3 1.1 Amaç... 3 1.2 Kapsam...

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Web Kayıt İşlemleri Hakkında Yardım Belgesi

Web Kayıt İşlemleri Hakkında Yardım Belgesi Web Kayıt İşlemleri Hakkında Yardım Belgesi Öğretim Üyelerimizin ve Öğrencilerimizin Dikkatine, Bu belge, sistemin kullanımı hakkında size yardımcı olması amacıyla hazırlanmıştır. Sistem hakkında sorunuz

Detaylı

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP IN KULLANIMI HIZLI VE KOLAYDIR. DHL emailship DHL Express in basit ve kullanımı kolay elektronik gönderi aracıdır. Yeniden kullanılabilen PDF

Detaylı

IELTS sınavına kayıt kılavuzu

IELTS sınavına kayıt kılavuzu IELTS sınavına kayıt kılavuzu Bu kılavuzda, British Council'ın yeni ve gelişmiş kayıt portalını kullanarak IELTS sınavına nasıl kaydolacağınızı adım adım anlatacağız. 1. Adım: Girmek istediğiniz IELTS

Detaylı

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır.

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Üye Girişi Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Giriş Sayfası Sayfa ayarlarını buradan yapabilirsiniz. Anahtar

Detaylı

BİLGİ ye Hoşgeldiniz,

BİLGİ ye Hoşgeldiniz, BİLGİ ye Hoşgeldiniz, BİLGİ Online Kayıt işlemimizden faydalanarak, yerleşmiş olduğunuz programa kaydınızı yaptırabilir ve Kayıt Tamamlandı Belgesi nin çıktısını alabilirsiniz. Online Kayıt işleminizi

Detaylı

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. http://maltepe.meb.gov.tr/mebpanel adresine giriniz.

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin!

Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin! Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin! Her anlamda güçlü olmak ne kadar önemli aslında. Güçlü bir kas sistemi, güçlü bir beyin, güçlü bir kalp, güçlü saçlar, kendini iyi hissetmek

Detaylı

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız.

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Tepeden Tırnağa Vücut bakımı Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Bakım için Duş Yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen yıkanma

Detaylı

Moodle, herkes tarafından (öğretmen, öğrenci) kolay şekilde kullanılabilmektedir.

Moodle, herkes tarafından (öğretmen, öğrenci) kolay şekilde kullanılabilmektedir. MOODLE NEDİR? Moodle, özgür ve açık kaynak kodlu bir uzaktan eğitim sistemidir. Açılımı, Modular-Object-Oriented- Dynamic-Learning-Environment yani Esnek Nesne Yönelimli Dinamik Öğrenme Ortamı olarak çevrilebilir.

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı K ı lavuzu ( Mobil)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı K ı lavuzu ( Mobil) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı K ı lavuzu ( Mobil) İçindekiler EBA Dosya nedir?... 3 Kimler kullanabilir?... 3 Uygulama Ne işe Yarar?... 4 Mobil uygulama nedir? Nereden ulaşabilirim?... 4 Mobil Uygulamayı

Detaylı

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Doç. Dr. Hoşnuter: Basit Merdiven Altı Güzellik Merkezlerine Dikkat Yaz aylarında

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Eylül 2018

Kullanım Kılavuzu Eylül 2018 Kullanım Kılavuzu Eylül 2018 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Arama Seçeneği... 3 2.1... Bazı Atıf Tarama İpuçları... 4 2.2... Atıf Arama Sonuçlarını Yazdırın... 7 2.3... Detaylar Bölümü... 7 2.4.Gelişmiş Arama

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014 Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin 2014 İzlenecek yol Sistemi nasıl kullanıırm? 1 2 Üye ol Profil oluştur 3 Mobil ödeme yap 4 Puanına uygun tercih kriterlerini belirle 5 Tercih grubunu oluştur

Detaylı

DYNED SİSTEMİNİ AKTİF OLARAK KULLANMAK İÇİN ÖĞRETMEN OLARAK HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ AŞAĞIDA ADIM ADIM YAZILMIŞTIR

DYNED SİSTEMİNİ AKTİF OLARAK KULLANMAK İÇİN ÖĞRETMEN OLARAK HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ AŞAĞIDA ADIM ADIM YAZILMIŞTIR DYNED SİSTEMİNİ AKTİF OLARAK KULLANMAK İÇİN ÖĞRETMEN OLARAK HANGİ İŞLEMLER YAPACAĞIZ AŞAĞIDA ADIM ADIM YAZILMIŞTIR Öncelikle İngilizce öğretmenlerimizin EBA (Eğitim Bilişim Ağı) web sitesine üye olmaları

Detaylı

Ortak Dersler için eders sistemi kullanma kılavuzu. Türk Dili İnkılap Tarihi Yabancı Dil

Ortak Dersler için eders sistemi kullanma kılavuzu. Türk Dili İnkılap Tarihi Yabancı Dil Ortak Dersler için eders sistemi kullanma kılavuzu Türk Dili İnkılap Tarihi Yabancı Dil İçindekiler 1. Sisteme giriş... 2 2. Kullanıcı girişi... 3 2.1. Giriş adresi... 3 2.2. Yeni şifre alma... 5 3. Dersleri

Detaylı

1.adım. 2.adım. eruzem.erciyes.edu.tr adresine girin CANLI DERS LİNKİNE TIKLAYINIZ.

1.adım. 2.adım. eruzem.erciyes.edu.tr adresine girin CANLI DERS LİNKİNE TIKLAYINIZ. UZAKTAN EĞİTİM YÖNTEMİYLE VERİLECEK OLAN TÜRK DİLİ I, YABANCI DİL I VE ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I DERSLERİNE ÖĞRENCİLERİNİN ERİŞİM YAPABİLMELERİ İÇİN KULLANILACAK YÖNTEM. 1. Adım eruzem.erciyes.edu.tr

Detaylı

Kiralanabilir Oyun İçerikleri

Kiralanabilir Oyun İçerikleri Kiralanabilir Oyun İçerikleri UÇMA SİMÜLATÖRÜ UÇMA SİMÜLATÖRÜ Kullanıcılar kol ve bacak güçleri ile simülatör üzerinde tutunurlar ve dengeleri ile VR gözlük üzerinde yayınlanan 360 deneyim oyununu oynarlar.

Detaylı

Siber Akademi Eğitim Portalı

Siber Akademi Eğitim Portalı Merhabalar canlı eğitim vericek olan sitemiz için bölümünde başarılı eğitmen arkadaşlar alınacak. Bu yüzden şu an bu maili okumaktasınız. Sitemiz normalde yazılım ve tasarım eğitimleri vermektedir. Fakat

Detaylı

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTARIMIZ 2018 MUHTARIMIZ SİSTEMİNE NASIL KAYIT OLABİLİRİM? muhtarimiz.com anasayfasında üstteki menüde bulunan KAYIT OL butonuna tıklayınız. Butona tıkladığınızda

Detaylı

e-fatura Başvuru Açıklamalar

e-fatura Başvuru Açıklamalar e-fatura Başvuru Açıklamalar Ocak 2014 e-fatura Başvuru Açıklamalar Versiyon: 11 ANKARA Ocak 2014 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Denetim ve Uyum Yönetimi Daire Başkanlığı e-fatura Başvuru Açıklamalar (I) Ocak

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

YouTube SEO Kılavuzu. Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları

YouTube SEO Kılavuzu. Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları YouTube SEO Kılavuzu Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları Temel YouTube Arama Motoru Optimizasyonu Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Video Konusu Seçerken Dikkat

Detaylı

İNDİRİMLİ KART İŞLEMLERİ

İNDİRİMLİ KART İŞLEMLERİ İNDİRİMLİ KART İŞLEMLERİ Emekli indirimli kartlarınızı aktif duruma getirmek için aşağıdaki işlemler yapılmalıdır. www.a-kent.com adresinde bulunan Online İşlem Menüsünden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş

Detaylı

S+S. Q-Switched Nd: Yag Laser Kullanım Kılavuzu 1/17

S+S. Q-Switched Nd: Yag Laser Kullanım Kılavuzu 1/17 S+S Q-Switched Nd: Yag Laser Kullanım Kılavuzu 1/17 Cihaz kullanımı 1. Başlık 10.4 TFT renkli ekran El probu tutacağı El probu Acil buton tuşu Ana makina Cihaz açma anahtarı Sigorta Hava çıkışı Güç soketi

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur.

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. KULLANIM KILAVUZU hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. İÇERİK 1. Hikayemiz 2. Hangi okulda

Detaylı

Uygulamadı ki hedef kitlem meslek seçimi arefesindeki ilköğretim 5. Sınıf öğrencileri olacaktır.

Uygulamadı ki hedef kitlem meslek seçimi arefesindeki ilköğretim 5. Sınıf öğrencileri olacaktır. Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız amacınıda belirtiniz: Hedef kitlenin gelecekte yapacağı meslek seçimi konusunda bilgi sağlamak amacıyla çeşitli meslek dallarını kullanarak hangi mesleğe ilgi duyduklarını

Detaylı

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kluzem Panel Kullanımı Öğrenci Sürümü 2 Hazırlayan: Uzman Süleyman ASLAN Uzaktan Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri Kluzem Müdürü Yrd.

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi SATIN ALMA TALEBİ NASIL YAPILIR?

Dokuz Eylül Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi SATIN ALMA TALEBİ NASIL YAPILIR? Dokuz Eylül Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi SATIN ALMA TALEBİ NASIL YAPILIR? İnternet tarayıcınızdan www.deu.edu.tr adresine girip, açılan sayfada Bilişim Servisleri bölümüne

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI ÖZEL YETENEK BAŞVURU KILAVUZU A) ÖZEL YETENEK BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI ÖZEL YETENEK BAŞVURU KILAVUZU A) ÖZEL YETENEK BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI ÖZEL YETENEK BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) ÖZEL YETENEK BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Özel Yetenek Başvuru Modülü....

Detaylı

Siber Akademi Eğitim Portalı

Siber Akademi Eğitim Portalı Merhabalar canlı eğitim vericek olan sitemiz için bölümünde başarılı eğitmen arkadaşlar alınacak. Bu yüzden şu an bu maili okumaktasınız. Sitemiz normalde yazılım ve tasarım eğitimleri vermektedir. Fakat

Detaylı

ÖĞRENCİ BİLGİ EKRANI )ZORUNLU DERSLER )ÜST DÖNEM DERSLERİ )BAŞARILI OLUNAN DERSLER )SEÇMELİ DERSLER...

ÖĞRENCİ BİLGİ EKRANI )ZORUNLU DERSLER )ÜST DÖNEM DERSLERİ )BAŞARILI OLUNAN DERSLER )SEÇMELİ DERSLER... ÖĞRENCİ BİLGİ EKRANI... 2 1)ZORUNLU DERSLER... 5 2)ÜST DÖNEM DERSLERİ... 7 3)BAŞARILI OLUNAN DERSLER... 8 4)SEÇMELİ DERSLER... 9 5)PROGRAM DIŞI DERSLER... 10 6)DERS SEÇİMİ KAYDETME VE DANIŞMANA GÖNDERME...

Detaylı

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler, tüm üniversite bölümlerinde fakülte ve meslek yüksekokulu farkı gözetmeksizin, aynı olan bazı derslerin tek bir sistem üzerinden öğretimin

Detaylı

Yemekte Denge Doküman Yazılım Sitesinin Kullanım Kılavuzu

Yemekte Denge Doküman Yazılım Sitesinin Kullanım Kılavuzu Yemekte Denge Doküman Yazılım Sitesinin Kullanım Kılavuzu Değerli öğretmenlerimiz; Beslenme anketi testimizin sizlerin ve değerli öğrencilerimizin, hızlı ve kolay bir şekilde doldurulması için internet

Detaylı

FAKÜLTE DERS SEÇİMİ İŞLEMLERİ İÇİN ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBİS) KULLANIM KILAVUZU

FAKÜLTE DERS SEÇİMİ İŞLEMLERİ İÇİN ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBİS) KULLANIM KILAVUZU FAKÜLTE DERS SEÇİMİ İŞLEMLERİ İÇİN ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBİS) KULLANIM KILAVUZU Not: Lütfen bu bilgi notunu sonuna kadar dikkatli bir şekilde okuyunuz. GENEL BİLGİLER Ders seçimi işlemleri, 17-18-19-20-21-22-23-24

Detaylı

Perculus online sohbet ders platformuna http://www.etoplanti.sakarya.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz.

Perculus online sohbet ders platformuna http://www.etoplanti.sakarya.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz. Perculus online sohbet ders platformuna http://www.etoplanti.sakarya.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz. NOT: Sizler giriş yaptığınızda aşağıdaki ekran görüntülerinde görünen bazı alanlar çıkmayacaktır.

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Ben Daha Çocuğum Sosyal Medya Sitesi Proje Raporu

Ben Daha Çocuğum Sosyal Medya Sitesi Proje Raporu Ben Daha Çocuğum Sosyal Medya Sitesi Proje Raporu (05.01.2015 05.07.2015) Çocuk istismarına karşı farkındalık yaratmak için http://bendahacocugum.com/ internet sitemizi oluşturduk. Ben Daha Çocuğum çocuk

Detaylı

MD Consult Core Collection & Journal Consult Dergileri Kullanım Kılavuzu

MD Consult Core Collection & Journal Consult Dergileri Kullanım Kılavuzu MD Consult Core Collection & Journal Consult Dergileri Kullanım Kılavuzu İçerik 9 kategoride organize edilmiştir Books (Kitaplar) Journals (Dergiler) The Clinics of North America Dergileri Patient Education

Detaylı

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Ege Seramik mobil aplikasyonu, Türk Seramik ve Vitrifiye Sektörü nün lider markaları olan Ege Seramik ve Ege Vitrifiye ürünleri hakkında tüm bilgileri içerir. Bu uygulama

Detaylı

HRWebGATE Manual 1 Last update: 2015/06/21 Esource HR

HRWebGATE Manual 1 Last update: 2015/06/21 Esource HR HRWebGATE Manual 1 Last update: 2015/06/21 Esource HR Table of Contents HRWebGATE Giriş... 1 HRWebGATE Portal Hakkında... 2 HRWebGATE Giriş... 3 Sisteme Girdikten Sonra... 4 Aylık Bordrolar Nasıl Görüntülenir?...

Detaylı

Okul ve öğretmenine karşı sorumluluklarını bilir.

Okul ve öğretmenine karşı sorumluluklarını bilir. 40 Dakika Örnek olay, soru cevap, yaparak yaşayarak öğrenme Okul ve öğretmenine karşı sorumluluklarını bilir. Öğrencilere sınıfta uyulması gereken kurallar ve onlardan beklenilen davranışların neler olabileceği

Detaylı

İSTİHDAM VE SOSYAL UYUM İÇİN DİJİTAL BECERİLER

İSTİHDAM VE SOSYAL UYUM İÇİN DİJİTAL BECERİLER İSTİHDAM VE SOSYAL UYUM İÇİN DİJİTAL BECERİLER Proje Referans No: 2015-1-TR01-KA201-021424 Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union Elektronik Tablo Görevi Öğrenme Sayfaları İstihdam ve

Detaylı

UÇMA SİMÜLATÖRÜ KAMERALI BASKETBOL

UÇMA SİMÜLATÖRÜ KAMERALI BASKETBOL UÇMA SİMÜLATÖRÜ KAMERALI BASKETBOL Uçma Simülatörü Kullanıcılar kol ve bacak güçleri ile simülatör üzerinde tutunarak, VR gözlük üzerinde yayınlanan 360 deneyim oyununu oynar. Hazırlanan simülatör sistemi,

Detaylı

İTO Akademi Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanma Kılavuzu

İTO Akademi Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanma Kılavuzu İTO Akademi Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanma Kılavuzu 1 İçindekiler 1. İTO Akademi sayfasına nasıl girilir?... 3 2. İTO Akademiye kayıt olmak için... 3 3. Üye Girişi... 3 4. Eğitimlere nereden ulaşabilirim?...

Detaylı

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 -

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 - PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU Sayfa - 1 - İÇİNDEKİLER Yeni aktivasyon... 2 Sisteme giriş... 6 Şifre hatırlatma... 7 Sınavlarım... 8 Sınav girişi... 8 Sınav sonucu... 10 Konu

Detaylı

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER 1.WEB PANELE GİRİŞ www.okuladı.meb.k12.tr/mebpanel Resim1: Okul Web Siteleri Yönetim Paneli [MebWeb] Giriş Ekranı AÇIKLAMA: Okulunuzun web

Detaylı

Lazer Epilasyon - Zayıflama - Cilt Bakım - Kuaför

Lazer Epilasyon - Zayıflama - Cilt Bakım - Kuaför ŞANLIURFA ŞUBESİ Lazer Epilasyon - Zayıflama - Cilt Bakım - Kuaför IN HAFTAN Ü 7 GÜN NİZDE HİZMETİ SON TEKNOLOJİ CİHAZLARLA SAYISIZ SEANS İLE LAZER EPİLASYON 10 KİLO VERME GARANTİSİ Sayfa 5'te Sayfa 1'de

Detaylı

10 ADIMDA KR AKADEMİ DVD İZLEME PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

10 ADIMDA KR AKADEMİ DVD İZLEME PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 10 ADIMDA KR AKADEMİ DVD İZLEME PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. Adım (Program Kurulumu Başlatma): KR Akademi KPSS DVD Setiniz içinde yer alan derslerden herhangi birinin 1. DVD sini DVD-ROM a takıp, DVD yi

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM NEDİR? Uzaktan öğretim kısaca, öğretmen ve öğrencinin fiziksel olarak uzak oldukları bir ortamda iletişim teknolojileri kullanarak gerçekleşen

Detaylı

Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika Sınavı

Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika Sınavı Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sertifika Sınavı Sınav Bilgileri Tarih: 28 Mayıs 2018 Saat: 10:00 Sınav 80 soru 100 dakikadır. Her soru 1,25 puan (toplam 100 puan) dır. Her soruda 5 adet şık bulunmaktadır.

Detaylı