ÖĞRENCİ KULÜPLERİ Kulüp Adı İletişim Faaliyet alanı Fikir Kulüpleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖĞRENCİ KULÜPLERİ Kulüp Adı İletişim Faaliyet alanı Fikir Kulüpleri"

Transkript

1 ÖĞRENCİ KULÜPLERİ Kulüp Adı İletişi Faaliyet alanı Anadolu Gençlik Antikapitalist Öğrenciler Atatürkçü Düşünce Felsefe ve Toplusal Düşünce Hayat, Hürriyet ve Mülkiyet Kurasal Araştıralar Fikir Kulüpleri ail.co Birey ve toplu eselelerini tanıaya ve çözü üreteye yönelik çalışalara ışık tutar, anevi değerlere bağlı fertlerin yetişesine katkıda bulunaya çalışır. Barıştan, deokrasiden, özgürlükten yana, başka bir dünya ükün diyen, savaşlara ve işgallere karşı, gezegenin kurtarılası gerekliliğini vurgulayan, yenilenebilir enerjiyi savunan, halkların kardeşliğinden yana olan, ırkçılığa ve illiyetçiliğe karşı çıkan ve tü canlı yaşaının uyuunu savunur. Atatürk devri ve ilkelerinin toplusal sorunlarıızın çözülenesinde ışık tutan yaratıcı güce sahip olduğunu savunur, bu devri ve ilkelerin gelecekte de egeen olasına katkıda bulunur. İçinde bulunduğuuz toplusal forasyondaki evcut gelişelerin felsefi bir etodla sorunsallaştırılasını irdeler, felsefenin diğer disiplinlerle olan ilişkisini toplusalın bize sunduğu ikanlarla ele alarak, bireyi toplusal yapıdaki ilişkiler çerçevesinde değerlendirir. Liberal düşünce ve düşünürleri tanıtaya ve fikirlerini yayaya çalışır. Topluları şekillendiren üreti birileri ve bu birilerin üzerindeki kuruların etkileşiini irdeler.

2 Kültür ve Düşünce Topluluğu Özgür Açılı Platforu Sosyal Bililer Külübü Sosyalist Düşünce owslive.co o o.co Bilgiye, kültür ve düşüncenin teel bir öğesi olduğu bilinciyle yaklaşan, kültürel farklılıkları, dışlayıcı bir faktör yerine zenginlik olarak gören ve gençliğin, topluu geliştirerek değiştiren bir rolü olduğuna inanan özgürlükçü bir topluluktur. Kitap tahlilleri yapar, alanında uzanlaşış kişileri davet ederek ülke gündeini tartışır, birliği, adaleti ve özgürlüğü ilke ediniştir. Gelenekleri ve odern yaşaı sentezleyerek, özellikle siyasetçilerin konuk edildiği paneller düzenler. Kauculuk yerine piyasacılığın, kolektif üreti yerine kariyerciliğin dayatıldığı fikrinden hareket ederek, sosyalist bakış açısını öğrenciler arasında yayayı aaçlar. BİLGİNİSTAN Girişiciler Finans Yöneti (Manageent) Akadeik İçerikli Kulüpler o il.co co Üniversitede bilişi teknolojilerinin kullanı veriini artırayı ve gençleri bu yönde düşüneye sevk eteyi hedefler. Toplusal yaşa içerisinde her bireyin sorululuğu olduğunu, gençlerin üretken, katılıcı ve belirleyici olduğunu savunur ve bu doğrultuda etkinlikler üretir. Fikirleri üretie geçireyi, sadece finansçı değil başarılı, ilkeli ve ahlaklı finansçılar olayı, seviyeli ilişkiler kurup sürdürebileyi, piyasaların canlılığına ayak uydurabileyi ve etkin roller alabileyi hedefler. Kaliteli yönetici ihtiyacına dikkat çekeyi ve yeni yöneti trendleri geliştireyi hedefleektedir. Medya Medya ile ilgili araştıralar yapar.

3 Dış Politika Çağdaş Hukukçular Politika İngilizce Öğretenliği (ELT) Enerji E- Ticaret Görselleştire Halkla İlişkiler İşlete- Ekonoi MUN Mühendislik tail.co co ail.co basak- ail.co o cisilcakir@gail.co gls- Deneyili politikacıları, üniversite gençliği ile biraraya getirir ve farklı üniversiteler ile ortak etkinlikler düzenler. Herkes için hukuk ilkesiyle hukukla ilgilenenleri bir çatı altında toplar ve bilgi paylaşıını sağlar. Dünyada ve ülkeizde yaşanan siyasi gelişelere duyarlı olan, çözü üretecek fikirler arayışında olan, olaylara önyargısız yaklaşarak çözeyi hedefleyen ve insanları düşüneye sevkedecek platforlar- etkinlikler yarataya çalışır. İngilizce Öğretenliği Bölüü'nde okuyan öğrencilerin bölü ile ilgili çalışalar yaptığı bir kulüptür. Her türlü enerji türevleri ve ühendislik disiplinleri içerisinde yer alan konuları araştırır. Üçüncü dalga ekonoisi ve gelişen akılar hakkında bilgilendire yapak ve gençlere e- ticaret antığını kavratak aacındadır. Farklı aaçlarda ve konularda toplanış verilerin ve bilgilerin çeşitli ortalar ve yönteler kullanılarak aktarılasına çalışır. Bölü öğrencilerinin sosyal ilişkilerini kuvvetlendirek ve kişisel gelişilerine katkıda bulunak aacındadır. Bilgiyi paylaşayı, sürekli öğrene ve gelişii, seviyeli ve dürüst iletişii, sorululuk sahibi ve takı oyuncusu olayı ve sonuç odaklı çalışayı ilke ediniştir. Model United Nations etkinliklerine katılayı, uluslararası MUN ünazaralarında kuruu tesil eteyi hedefler. Mühendislik öğrencilerini bir çatı altında toplayarak ortak etkinlikler düzenleeyi aaçlar.

4 Münazara Psikoloji Sosyoloji Kulubü Tarih Araştıraları Uluslararası Ticaret ve Lojistik derya- o.co l.co o Farklı düşünceleri dile getirir, genel kültür, hitabet yeteneği, liderlik, karşılıklı anlayış ve epati kura konuları üzerinde yoğunlaşıştır ve üniversitelerarası üsabakalara katılır. Psikoloji bölüü öğrencilerinin serbest çalışalar yaptığı, projeler ürettiği bir çalışa grubudur. Öğrenciler arasında sosyoloji konulu ortak bir platfor oluşturayı, bilgi ve deneyi paylaşıını artırayı, ortak projeler üreteyi ve evcut kültürel farklılıklarla bir arada yaşaa zeini oluşturayı aaçlar. Tarih konusunda araştıralar yapan, alanında uzan konuklarla panel ve sepozyular düzenleyen ve ülke gündeini takip eden araştıracı bir gruptur. Ticaret ve lojistik alanındaki gereklilikleri saptayarak, öğrencileri bilgilendireyi aaçlar. Sinea Çizgi Roan Dans Dergi- BİLGİ Sanat İçerikli Kulüpler bilgisinea@hotail.c o bdograaci@gail. co burcuu_190@hotail. co Baranselakkaya91@g ail.co Kısa fil deneeleri çeken, sineanın evriini irdeleyen ve festivalleri takip eden, sineaya gönül veriş bir topluluktur. Çizgi roanları seven ve bu konuda paylaşacak şeyleri olan gençleri bir araya getireyi hedefler. Latin ve Hip Hop dansları konusunda eğiti verir ve yarışalara katılır. Öğrencilerin sorunlarını, yazılarını ve eserlerini yayılayabileceği, aatör ruhla aa profesyonel işleyen bir dergi çıkarayı hedefler.

5 Fotoğraf Moda ail.co il.co Teel fotoğrafçılık ile başlayarak fotoğrafçılık pratiğini öğretir. Modayı, herkesin gündede olan kıyafeti giyesi yerine, kişinin kendi tarzını kendisinin yaratası olarak nitelendirir. Kültür- Sanat Müzik Tiyatro Platforu Yaratıcı Yazarlık radyo- o ozgeyerlikaya@hotai l.co Kollektif olarak kültür sanat faaliyetlerinde bulunur. Müzik konusunda deneyie sahip öğrencilerin,bilgi ve donanılarını diğer arkadaşlarıyla paylaşan ve sahne alan bir gruptur. Hazırladıkları oyunları ülke çapında sahneleeyi ve özellikle tiyatroya erişii olayan insanlara yönelik organizasyonlarla tiyatroya olan ilgi ve farkındalığı artırayı aaçlar. He geleneğe he de yeniliğe açık tiyatro üsluplarını tartışıp, kendisine has bir üslup yarata çabasındadır. Tiyatro sanatını bir aaçtan öte, insan olabile yolunda bir araç olarak görektedir. Yaratıcı yazı atölyesi oluşturak, yazı ve okua becerilerini geliştirek ve yayın çıkarak aacıyla çalışır. Aerikan Futbol SAT Yelken Buz Hokeyi Spor Kulüpleri hilikaptanbayar@ho tail.co dala@pruvasualti.co ereefe88@gail.co Türkiye de öncü Aerikan Futbolu takılarındandır ve bugüne dek üniversite liginde birçok başarıya iza atıştır. Dalış sporu alanında kendini geliştirek isteyen öğrencilere eğiti vererek, sualtı kültürünü geliştireyi hedefler. Yelken sporunu ve denizciliği seven ve yapak isteyen gençleri biraraya getireyi aaçlar ve üsabakalara katılır. Buz hokeyi sporunu tanıtak, geliştirek aacıyla etkinlikler yapar ve okul takıı kurulasına

6 çalışır. Dağcılık Dalga Sörfü Halı Saha Rüzgar Sörfü Satranç ve Go o cgeyik@hotail.co tail.co seckinserpil@gail.co Dağcılık başta olak üzere trekking ve kapçılık deneyii kazandırır, günü birlik geziler ve uzun süreli kaplar düzenler. Dalga sörfünü yayak, tanıtak ve yapak isteyenleri bir çatı altında toplayarak ortak etkinlikler düzenler. Fakültelerarası dayanışayı sportif aktiviteler aracılığıyla artırayı ve öğrencilerin okul dışı etkinliklerde buluşalarına katkı sağlaayı aaçlar. Rüzgar sörfünü seven ve yapak isteyenleri bir araya getirerek, bu sporu geliştireye ve yayaya çalışır. Satranç ve Go oyunlarıyla ilgilenenlerin oyun seviyelerini artırarak, kuruu turnuvalarda tesil eder. BİLGİ Biriki TOG Erasus Sosyal Sorululuk ve Çevre İçerikli Kulüpler serdar- hilal_toki@hotail.co Üniversite gençlerinin sosyal hayatta etkili olasını, ihtiyaç sahibi insanların gereksinilerini karşılaayı, özellikle ilköğreti çağındaki çocukların eğiti- öğreti ateryallerini destekleyen kapanyalar yapayı hedefler. Gençlerin öncülüğünde toplusal barış, dayanışa ve değişi yarata aacıyla sosyal sorululuk projeleri yapar. Değişi prograları ile gelen yabancı öğrencilere Türkiye yi tanıtayı, çevreye uyu süreçlerini kolaylaştırayı aaçlar. Ayrıca, ulusal ve uluslararası etkinliklere katılıp, projeler üreterek BİLGİ öğrencilerinin Avrupalılaşa sürecini hızlandırayı hedefler.

7 Avrupa Birliği Öğrenci Organizasyonu (EUROSO) Gülüset MOR'G (Toplusal Cinsiyet Çalışaları) NODO Madde Bağılılığını Önlee Hayvanseverler Yaşa Platforu o tugcenoanoglu@g ail.co berce.gokturk@yaho o.co elif- vnl@hotail.co turgay.bilgi@gail.co Türkiye gençliğini Avrupa Birliği nin politik, ekonoik, kültürel kiliğiyle tanıştırayı, AB üye ülke öğrencileri ile Türkiye deki öğrencileri biraraya getirerek çeşitli öğrenci organizasyonlarıyla entegrasyon sürecine katkıda bulunayı ve AB üyelik sürecinde öğrenci tabanlı politikalar üreteyi hedefler yaş aralığındaki ölücül hastalığı olan çocukların ikansız olarak gördükleri bir dileklerini gerçekleştirek, oral verek ve öğrencilere sosyal sorululuk bilinci aşılaak aacındadır. Kadın cinayetlerinin son dönedeki artışının getirdiği vicdani rahatsızlıkla yola çıkarak, kadının fiili ve fikri boyutta tarihin başından beri cinayete, tecavüze ve istisara kurban gidişinin ve bunun artık kadınların gözünde bile noral algısına indiriliş olasının gerçekte hiç de noral oladığını anlatabilek, aynı zaanda vicdanların ve seyirci kalan gözlerin nasıl köreldiğini irdeleek aacındadır. Madde bağılılığına karşı epati ve doğru bilinçlendire içeren yaklaşılarla, özellikle gençleri hedef alan bu hayati soruna bir çözü yolu sunayı aaçlar. Hayvan haklarına duyarlılığı artırayı, bu konuda üniversite öğrencilerini bilgilendireyi, ülke çapında üniversitelerde hayvan hakları kulüplerinin açılasını teşvik eteyi aaçlar. Öğrencilerde sosyal sorululuk bilinci oluşturayı ve sivil toplu kuruluşlarıyla işbirliği yaparak bu bilinci ülke geneline yayayı aaçlar. Hobi ve Taraftar Kulüpleri

8 BİLGİLİ Kartallar Fenerbahçeliler Galatasaray YOURGANIZATION slive.co o co l.co Kulüp taraftarlarına yönelik etkinlikler düzenler, taraftar ola bilinci aşılaak için birlikte açlara gider. Kulüp taraftarlarına yönelik etkinlikler düzenler, taraftar ola bilinci aşılaak için birlikte açlara gider. Kulüp taraftarlarına yönelik etkinlikler düzenler, taraftar ola bilinci aşılaak için birlikte açlara gider. Öğrencilere yönelik eğlenceli etkinlikler ve workshop çalışaları yapar.

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ. Fikir Kulüpleri

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ. Fikir Kulüpleri Liberal ÖĞRENCİ KULÜPLERİ Kulüp Adı İletişim Faaliyet alanı Fikir Kulüpleri Anadolu Gençlik Kulübü Antikapitalist Öğrenciler Kulübü Atatürkçü Düşünce Kulübü Felsefe ve Toplumsal Düşünce Kulübü irsadyuzbasi@gmail.com

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2014-2015 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2014-2015 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2014-2015

Detaylı

YEMEK BURSU SAYI ARTIŞ % 43, % 21, %14, %25,

YEMEK BURSU SAYI ARTIŞ % 43, % 21, %14, %25, YEMEK BURSU SAYI ARTIŞ 2010-2011 203 -- 2011-2012 290 % 43,00 2012-2013 350 % 21,00 2013-2014 400 %14,00 2014-2015 500 %25,00 2015-2016 500-2016-2017 600 %20,00 KYK BURSU SAYI 2009-2010 208 2010-2011 198

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2015-2016 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2015-2016 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2015-2016

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2017-2018 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2017-2018 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2017-2018

Detaylı

NEDEN BOĞAZİÇİ? Özgür düşünceli Araştırmacı Kendine güvenen Önyargısız Topluma saygılı Girişimci. bireyler

NEDEN BOĞAZİÇİ? Özgür düşünceli Araştırmacı Kendine güvenen Önyargısız Topluma saygılı Girişimci. bireyler NEDEN BOĞAZİÇİ? Özgür düşünceli Araştırmacı Kendine güvenen Önyargısız Topluma saygılı Girişimci bireyler NEDEN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ? TEL: 0 212 359 66 56 E-posta: tkl@boun.edu.tr Web: www.turkishliterature.boun.edu.tr

Detaylı

İletişim Fakültesi(İ.Ö.) Gazetecilik Lisans 2011 Yılı Müfredatı. Genel Toplam Ders Adedi : 60 T : 158 U : 5 Kredi : 113 ECTS : 240 T+U : 163

İletişim Fakültesi(İ.Ö.) Gazetecilik Lisans 2011 Yılı Müfredatı. Genel Toplam Ders Adedi : 60 T : 158 U : 5 Kredi : 113 ECTS : 240 T+U : 163 Genel Toplam Ders Adedi : 60 T : 18 U : : 11 : 20 T+U : 16 YABANCI DİL HAZIRLIK T U 1 HAZ001 HAZIRLIK SINIFI 0 0 0 0 1. YARIYIL T U L 1 2220201E YABANCI DİL I 0 0 1111 2 2220201T TÜRK DİLİ I 2 0 0 2 2

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2013-2014 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2013-2014 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2013-2014

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2016-2017 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2016-2017 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2016-2017

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL I. YARIYIL II. YARIYIL REK 101 Rekreasyon Bilimine Giriş 3 0 3 REK 102 Beden Eğitimi ve Spor Bilimlerine Giriş

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart-04 Mayıs 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KONTENJANLAR/BURSLAR/PUAN TÜRLERİ (2011)

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KONTENJANLAR/BURSLAR/PUAN TÜRLERİ (2011) İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KONTENJANLAR/BURSLAR/PUAN TÜRLERİ () LİSANS PROGRAMLARI (öğrenim süresi: 4 yıl) * Finans Matematiği MF- 1 %50 Burslu 22 Ücretli 12 İngilizce Öğretmenliği DİL- 1 %25 Burslu 17

Detaylı

DUYURU. Öğrenci Bilim, Kültür-Sanat ve Spor Toplulukları, Genel Kurul Toplantılarını Mayıs 2016, Tarihlerinde Gerçekleştirilecektir.

DUYURU. Öğrenci Bilim, Kültür-Sanat ve Spor Toplulukları, Genel Kurul Toplantılarını Mayıs 2016, Tarihlerinde Gerçekleştirilecektir. DUYURU Öğrenci Bilim, Kültür-Sanat ve Spor Toplulukları, Genel Kurul Toplantılarını 23-24-25-26-27 Mayıs 2016, Tarihlerinde Gerçekleştirilecektir. Ertelenen (mazeret) genel kurul toplantıları 28-29-30-31

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrencilerimiz; 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesi nin dünyaya açılan penceresi sloganıyla kısa sürede büyük gelişim sağlayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kadir Has Üniversitesi 1997 yılında da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Altın Boynuz diye de anılan Haliç e birkaç metre uzaklıkta olan ve 1884 yılında Osmanlılar tarafından kurulan

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014-9 Mayıs 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 24 Mart 2014-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET DÜZEYİ Aralık 2010

ÖĞRENCİ MEMNUNİYET DÜZEYİ Aralık 2010 EK 7: ÖĞRENCİ MEMNUNİYET DÜZEYİ T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİMDE KALİTE ÇALIŞMALARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ KALİTE GÜVENCESİ ÇALIŞMALARI: AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI ÖĞRENCİ MEMNUNİYET

Detaylı

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ.

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ. Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ 2017 www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 140 Laboratuvar

Detaylı

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır Öğrencinin ilgi alanları, becerileri ve yetenekleri düşünüldüğü zaman kendi öğrenme yöntemlerine göre akademik ve/veya kültürel alanda başarılı olabilir.

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi, Yıl: 5, Sayı: 55, Ekim 2017, s

Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi, Yıl: 5, Sayı: 55, Ekim 2017, s Akadeik Sosyal Araştıralar Dergisi, Yıl: 5, Sayı: 55, Eki 2017, s. 163-174 Yayın Geliş Tarihi / Article Arrival Date Yayınlana Tarihi / The Publication Date 20.08.2017 20.10.2017 Yrd. Doç. Dr. Ayhan DEVER

Detaylı

Ders Kodu Ders Adı AKTS Başlangıç Bitiş Dönem: 1 Ders Grup Adı: Beden Eğitimi ve Güzel Sanatlar ( ?? ) GSB14 BAĞLAMA 2,

Ders Kodu Ders Adı AKTS Başlangıç Bitiş Dönem: 1 Ders Grup Adı: Beden Eğitimi ve Güzel Sanatlar ( ?? ) GSB14 BAĞLAMA 2, Dönem: 1 Ders Grup Adı: Beden Eğitimi ve Güzel Sanatlar ( 2007 -?? ) GSB14 BAĞLAMA 2,00 03.09.2007 GSB14 HALK MÜZİĞİ KOROSU 2,00 03.09.2007 GSB14 EBRU 2,00 03.09.2007 GSB18 Moda Resmi 2,00 03.09.2007 GSB11

Detaylı

21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da

21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da 21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da geleceğin mimarı nesiller artık bizim ellerimizde, güvenle... Keşke Hep Çocuk Kalsak! Büyüyünce ne olacaksın diye sorarlar. Oysa çocuk kalmak en güzel şey değil midir?

Detaylı

Kampüs Yaşam - Yemekhane. Sabah, öğlen ve akşam olmak üzere 3 öğün yemek çıkartmaktadır.

Kampüs Yaşam - Yemekhane. Sabah, öğlen ve akşam olmak üzere 3 öğün yemek çıkartmaktadır. Kampüs Yaşam - Yemekhane 1 Sabah, öğlen ve akşam olmak üzere 3 öğün yemek çıkartmaktadır. Kampüs Yaşam - Kafeterya 2 Kampüs Yaşam - Akademik Kulüpler 3 Mühendislik Kulübü İşletme Kulübü Uluslararası Hukuk

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EBELİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI. Zorunlu/Seçmeli (Z/S)

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EBELİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI. Zorunlu/Seçmeli (Z/S) ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EBELİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI I.SINIF GÜZ UYM 101 Üniversite Yaşamına Uyum Z 0 0 0 0 0 EBE101 Ebelikte Temel Kavram ve İlkeler Z 2 4 6 4 9 EBE103 Anatomi Z

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği - 2014

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği - 2014 Beden Eğitimi ve Yüksekokulu Yöneticiliği - 2014 Genel Toplam Ortalama Yarıyıl Ders = [64 / 8 = 8] + 3 = 11 T = 114 U = 36 Toplam Saat = 150 Kredi = 240 ECTS = 240 1 ATA121 Atatürk İlkeleri ve İnkılap

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Sayılarla Atılım Üniversitesi

Sayılarla Atılım Üniversitesi Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 150 Laboratuvar 13 Araştırma Merkezi Sayılarla Atılım Üniversitesi 250.000 m² (104.000 m² kapalı, 146.000

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI/KULÜPLERİ -II. YARIYIL- 21 MART 2018 ASALETİ ONAYLANAN

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI/KULÜPLERİ -II. YARIYIL- 21 MART 2018 ASALETİ ONAYLANAN 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI/KULÜPLERİ -II. YARIYIL- 21 MART 2018 ASALETİ ONAYLANAN TOPLULUKLAR / KULÜPLER 1- Toplum Gönüllüleri Topluluğu * 2- Mozaik Kulübü * 3- Kafkas Halkları

Detaylı

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ.

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ. Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 650 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 150 Laboratuvar 13 Araştırma

Detaylı

Öğrenme Hikâyesi uygulanmasına hazırlık olarak

Öğrenme Hikâyesi uygulanmasına hazırlık olarak 1.1.1 Hazırlık Öğrene Hikâyesi uygulanasına hazırlık olarak (Ulusal koordinatör veya BİT Koordinatörü tarafından yürütülen) Kaç eğiti oturuu / atölye çalışalarına katıldınız? -den Değerlen dire Kriterler

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (04 Mayıs-13 Haziran 2018)

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (04 Mayıs-13 Haziran 2018) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (04 Mayıs-13 Haziran 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE

ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 140 Laboratuvar 13 Araştırma ve Hizmet Merkezi Sayılarla Atılım Üniversitesi

Detaylı

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2014-2015 AG-Broschure DÜNYA KÜLTÜRLERİ VE SANATLARI KULÜBÜ Dünyanın çeşitli bölgelerinde farklı din, ırk ve yaşam biçimine sahip insanların ilginç, zengin kültürleri ve birbirinden

Detaylı

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ (ATA-101) DERSİ

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ (ATA-101) DERSİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ (ATA-101) DERSİ 2015-2016 Güz Yarıyılı Final Sınav Takvimi ve Yerleşme Planı Fakülte/YO/MYO Bölümleri İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mevcut Sınav Günü ve Saati Derslikler

Detaylı

3025 Seçmeli Spor Dersi 2 S II. YARIYIL TOPLAMI Seçmeli Ders 2 S III. YARIYIL TOPLAMI

3025 Seçmeli Spor Dersi 2 S II. YARIYIL TOPLAMI Seçmeli Ders 2 S III. YARIYIL TOPLAMI I. YARIYIL (GÜZ) 3025101 Hukukun Temel Kavramları Z 3 0 3 4 3025103 Yönetim Bilimi Z 3 0 3 6 3025105 Spor Bilimlerinin Temelleri Z 3 0 3 5 3025107 İktisata Giriş Z 3 0 3 5 3025109 Davranış Bilimleri Z

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI SUNUM HAZİRAN 2014 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI TEMMUZ 2010 TARİHİNDE KURULDU. ANKARA DA 5 İNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ MİSYONUMUZ BİLİMSEL BİLGİNİN ÜRETİLMESİ VE YAYILMASI

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi 80 EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi Sayın İnşaat Mühendisi Adayı, İnşaat Mühendisliği Eğitimi Kurulu, İMO 40. Dönem Çalışma Programı çerçevesinde İMO Yönetim Kurulu nca İnşaat Mühendisliği Eğitimi

Detaylı

İstiyoruz ki; Veliler Okulumuzun En Büyük Destekçisi Olsun. Her Veli; Öğrencisine Öğrenme İçin Her Türlü Fırsatın Verildiğini Bilsin.

İstiyoruz ki; Veliler Okulumuzun En Büyük Destekçisi Olsun. Her Veli; Öğrencisine Öğrenme İçin Her Türlü Fırsatın Verildiğini Bilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda, Öğrenme Temel İhtiyaç Kabul Edilsin.Hem Öğretenler, Hem Öğrenenler Birbirlerinin Gelişimine Yardımcı Olsun. ÖĞRENEN OKUL Modeli Oluşsun İstiyoruz ki; Veliler Okulumuzun En Büyük

Detaylı

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü - 2014/1 TANITIM SUNUMU

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü - 2014/1 TANITIM SUNUMU Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü - 2014/1 TANITIM SUNUMU Sevgili Gençler, Kuruluşumuzdan buyana geride bıraktığımız dört sene içerisinde Öğretim Üyelerimiz; gerek kişi başına makale sayısı, gerekse

Detaylı

Gezegeni Paylaşmak. Başka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaşma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama;

Gezegeni Paylaşmak. Başka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaşma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama; 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (2 Mayıs 2016 17 Haziran 2016) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2012-2013 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2011-2012 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2012-2013

Detaylı

YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ MÜFREDATI 1. YIL YARIYIL D.KODU DERSİN ADI ZOR/SEÇ

YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ MÜFREDATI 1. YIL YARIYIL D.KODU DERSİN ADI ZOR/SEÇ 1. YIL 1. YARIYIL BSE 111 Türkçe 1. Yazılı Anlatım Zorunlu 2 0 2 2 8010131 Yabancı Dil 1 Zorunlu 3 0 3 3 SYB 101 Spor Bilimine Giriş Zorunlu 3 0 3 4 SYB 103 Yönetim Bilimi Zorunlu 3 0 3 5 SYB 105 Genel

Detaylı

GÜZ YARIYILINDA ÖĞRENCİ ALACAK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

GÜZ YARIYILINDA ÖĞRENCİ ALACAK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI 2016-2017 GÜZ YARIYILINDA ÖĞRENCİ ALACAK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI Alman Dili ve Edebiyatı Tezli Y.Lisans MULAKAT Almanca Mütercim Tercümanlık Tezli Y.Lisans Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli Y.Lisans

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ VE TOPLULUKLARI SPOR

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ VE TOPLULUKLARI SPOR SPOR Işık Üniversitesi, spor ile dostça rekabetin, kendini keşfetmenin, takım ruhunu yaşamanın kalitesini sunuyor. Üniversite bünyesinde öğrenciler, çeşitli sportif faaliyetlerde bulunarak iletişim, birlik

Detaylı

DERS DENKLİKLERİ TABLOSU

DERS DENKLİKLERİ TABLOSU İNG111 Dil Becerileri I 3 0 3 4 İNG117 Temel İngilizce I 2 2 3 3 İNG112 Dil Becerileri II 3 0 3 4 İNG128 Temel İngilizce II 2 2 3 3 İNG211 Akademik Yazma Becerileri I 3 0 3 5 İNG237 İngilizce III 3 0 3

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI SUNUM HAZİRAN 2014 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI TEMMUZ 2010 TARİHİNDE KURULDU. ANKARA DA 5 İNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ MİSYONUMUZ BİLİMSEL BİLGİNİN ÜRETİLMESİ VE YAYILMASI

Detaylı

ALKEV Ozel. Ilkokulu

ALKEV Ozel. Ilkokulu ALKEV Ozel Ilkokulu 2014-2015 AG-Broschure 1 ve 2. SINIF KULÜPLERİ ÇİZGİLERDEN RESİMLERE YOLCULUK Kulübümüzde aşamalı çizgileri kullanarak çocuklarımıza resim yapmayi öğretmek hem kolay hem de eğlenceli

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU Ünilig, Türkiye'nin üniversitelerarası ilk çok branșlı, deplasmanlı spor ligi olarak Genel Müdürlüğümüz tarafından 2012-13 sezonunda organize edilmeye bașlandı. İlk

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! Üniversitemiz bünyesinde yer alan Öğrenci Topluluklarına katılmak isteyen öğrencilerimiz aşağıda yazan iletişim numarasını arayarak istediği öğrenci topluluğunun iletişim numaralarına

Detaylı

MÜHENDİSLİK ETİĞİ Emin Direkçi

MÜHENDİSLİK ETİĞİ Emin Direkçi MÜHENDİSLİK ETİĞİ 12.10.2016 Emin Direkçi 1962-Ankara Metalurji Y.Müh. 1979-1988 Üretim Koord. 1989-1992 Üretim Müdürü 1992-1997 Genel Müdür 1997-2000 Genel Müdür 2001-2006 Genel Müdür 2007-2011 Kurucu

Detaylı

AÇI OKULLARI ETİK MANİFESTOSU

AÇI OKULLARI ETİK MANİFESTOSU AÇI OKULLARI ETİK MANİFESTOSU DEĞERLERİMİZ 1. Dürüstlük 2. Saygı 3. Sorumluluk 4. Üretkenlik 5. Farkındalık 6. Hoşgörü EVRENSEL DEĞERLERİMİZ 1. Evrensel kültür birikimine değer veririz. 2. Evrensel ahlak

Detaylı

TARİHİ. Adem KUNDURACI. Adem KUNDURACI. Adem KUNDURACI. Adem KUNDURACI. Adem KUNDURACI

TARİHİ. Adem KUNDURACI. Adem KUNDURACI. Adem KUNDURACI. Adem KUNDURACI. Adem KUNDURACI TOPLULUK ADI GENEL KURUL TARİHİ TOPLANTI SAATİ TOPLANTI YERİ GÖZETMEN 1. SİYASET BİLİMİ TOPLULUĞU 28 Mayıs 2016 16:00 Kırmızı Salon Tansu KARAKÖK 2. GENÇ DÜŞÜNCE TOPLULUĞU 30 Mayıs 2016 09:00 Kırmızı Salon

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI/KULÜPLERİ (Eylül 2014 - Haziran 2015) ASALETİ ONAYLANAN

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI/KULÜPLERİ (Eylül 2014 - Haziran 2015) ASALETİ ONAYLANAN 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI/KULÜPLERİ (Eylül 2014 - Haziran 2015) ASALETİ ONAYLANAN TOPLULUKLAR / KULÜPLER ADAY TOPLULUKLAR / KULÜPLER SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI SOSYAL DAHİL ETME PROJESİ 2013 Doç.Dr. Halim KAZAN Yrd. Doç. Dr. Meral ELÇİ Cengiz YILMAZ Hüseyin ŞANLITÜRK Kadir ERBASAN

Detaylı

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ Akadamik Yılı Bölüm Temsilcisi Seçimi Olacak Bölüm İsimleri Birim/Program Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ Akadamik Yılı Bölüm Temsilcisi Seçimi Olacak Bölüm İsimleri Birim/Program Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 Akadamik Yılı Bölüm Temsilcisi Seçimi Olacak Bölüm İsimleri Birim/Program Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Rekreasyon Spor Yöneticiliği İktisadi İdari ve Sosyal

Detaylı

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere MİSYONUMUZ Özel Üsküdar SEV Ana sınıfı, İlkokulu ve Ortaokulu güncel öğretim teknik ve yöntemleri ile zenginleştirilmiş eğitim programlarını uygular. Ulusal kültüre ve evrensel değerlere saygılı, Türkçe

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü - 2014/1 TANITIM SUNUMU

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü - 2014/1 TANITIM SUNUMU Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü - 2014/1 TANITIM SUNUMU Sevgili Gençler, Bursa Teknik Üniversitesi, beşinci yılına girerken sahip olduğu güçlü şehir potansiyeli ve siz değerli gençlerimizin de

Detaylı

YARIYIL TATİLİ II. YARIYILIN BAŞLAMASI TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ŞUBAT AYI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMEL ÖĞRETİ M

YARIYIL TATİLİ II. YARIYILIN BAŞLAMASI TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ŞUBAT AYI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMEL ÖĞRETİ M 2014-2015 YILI ŞUBAT AYI ÇALIŞA TAKVİİ GÜN 12 F 12 T 11 F 11 T 10. SINIFLAR 9. SINIFLAR TEEL 01.02.2015 Pazar 02.02.2015 Pazartesi 03.02.2015 Salı 04.02.2015 Çarşamba YARIYIL TATİLİ 05.02.2015 Perşembe

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

Projenin Adı: ERGOTERAPİ İÇİNDE HAYATIN RİTİMLERİNİ ÖĞRENMEK

Projenin Adı: ERGOTERAPİ İÇİNDE HAYATIN RİTİMLERİNİ ÖĞRENMEK Projenin Adı: ERGOTERAPİ İÇİNDE HAYATIN RİTİMLERİNİ ÖĞRENMEK Projenin Amacı: Ülke geleceği üzerinde söz sahibi olan, hedef kitledeki dezavantajlı grubun, BSRM lerde kalan 14-20 yaş arası 60 genç kızın,

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ GENÇ FİKİRLER KULÜBÜ -2015 Akademik Yılı Bülteni İçindekiler Kulübümüz Hakkında 1 Yönetim Kurulu 2 Bülten

Detaylı

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz www.tugva.org BİZ Türkiye Gençlik Vakfı, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen yeni nesil gençlik vakfı dır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın

Detaylı

KMÜ Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi 16 (27): 87-103, 2014 ISSN: 2147-7833, www.kmu.edu.tr

KMÜ Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi 16 (27): 87-103, 2014 ISSN: 2147-7833, www.kmu.edu.tr 29 KMÜ Sosyal ve Ekonoik Araştıralar Dergisi 16 (27): 87-103, 2014 ISSN: 2147-7833, www.ku.edu.tr Karaanoğlu Mehetbey Üniversitesi (KMÜ) Öğrencilerinin Barına Sorunlarının Tespiti ve Değerlendirilesi *

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü 7 Haziran da Yenişehir CNR EXPO Fuar Alanı nda gerçekleşen ve hedefi milletin ihtiyacı olan sayı ve kalitede insan yetiştirebilmek için

Detaylı

1. YIL / 1. YARIYIL DERS ADI DERS TİPİ DERS SAATİ YEREL KREDİ TEORİK UYGULAMA TOPLAM

1. YIL / 1. YARIYIL DERS ADI DERS TİPİ DERS SAATİ YEREL KREDİ TEORİK UYGULAMA TOPLAM KATALOĞU 1. YIL / 1. YARIYIL ADI TİPİ SAATİ YEREL TEORİK UYGULAMA MIY 101 Anatomi Z 2 0 2 MIY 103 Fizyoloji Z 2 0 2 MIY 105 Acil Sağlık Hizmetleri I Z 2 0 2 MIY 107 Acil Hasta Bakımı I Z 4 3 4 MIY 109

Detaylı

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular.

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular. Euro-DMC Kimdir? Enerjisini başarılı olmanın verdiği hazdan ve eğlenerek çalışabilmesinden alan Euro/DMC ekibi, müşterilerine sağladığı esnek çözümler, keskin hedefler ve hedef kitleyi markayla bütünleştirebilme

Detaylı

6. TEMA ETKİN VATANDAŞLIK

6. TEMA ETKİN VATANDAŞLIK 6. TEMA ETKİN VATANDAŞLIK Çocuk Hakları Sorumluluklarımız Sosyal Kulüpler Bağımsızlık ve Bireysel Özgürlük TBMM ve Bizim Bayramımız 4. Sınıf Sosyal Bilgiler 1 1. Aşağıdaki çocuklardan hangilerinin verdiği

Detaylı

TÜRKİYE DE AVANGARD TİYATRO HATICE HAVVA YAZICI KEREMCAN DUM ENISE GOKBAYRAK 2008 ISTANBUL BILGI UNIVERSITESI

TÜRKİYE DE AVANGARD TİYATRO HATICE HAVVA YAZICI KEREMCAN DUM ENISE GOKBAYRAK 2008 ISTANBUL BILGI UNIVERSITESI TÜRKİYE DE AVANGARD TİYATRO HATICE HAVVA YAZICI KEREMCAN DUM ENISE GOKBAYRAK 2008 ISTANBUL BILGI UNIVERSITESI Avangard Tiyatro : Genel geçerlilik kazanmış anlatım tarzlarını yeni biçim ve anlatım denemeleriyle

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Büyük Spor Salonu : 210 21 98 Baraka Spor Salonu : 210 21 94 Spor Merkezi : 210 78 50 Havuz Müdürlüğü : 210 27 36 Tenis Kortları : 210 21 93 Internet Adresi E-posta

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 08.10.2018 KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 1) Çocuklar Ve Yetişkinler İçin Oluşturulan Kış Spor Okulu Eğitimleri Kalamış Spor Merkezi, Koşuyolu Parkı Spor Merkezi, Acıbadem Yüzme

Detaylı

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL Bizler Utku Koleji Özel İlkokulu DERGİ YAYIN KULÜBÜ öğrencileri olarak bir dergi çıkarmaya karar verdik. Kulüp arkadaşlarımızla bir araya gelerek görev dağılımı yaptık. Her birimiz yeteneklerimiz doğrultusunda

Detaylı

Program Eğitim Amaçları

Program Eğitim Amaçları Program Eğitim Amaçları Eğitim amaçlarımız; programımız mezunlarının yakın bir gelecekte erişmeleri istenen kariyer hedeflerini ve mesleki beklentilerini tanımlayan genel ifadelerden oluşmakta olup aşağıda

Detaylı

ÖYP 2014 ARALIK DÖNEMİ YERLEŞENLER (BÖLÜM BAZLI)

ÖYP 2014 ARALIK DÖNEMİ YERLEŞENLER (BÖLÜM BAZLI) ÖYP 2014 ARALIK DÖNEMİ YERLEŞENLER (BÖLÜM BAZLI) Satır Etiketleri En Küçük OYP_PUAN En Büyük OYP_PUAN ADLİ BİLİŞİM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 80,597 80,839 AKTÜERYA BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 79,747 79,747 ANTRENÖRLÜK

Detaylı

2014-ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı Puan Türü İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi

2014-ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı Puan Türü İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Program Kodu 2014-ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI Program Adı Puan Türü Kontenjan İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Yerleşen Aday Sayısı En Küçük Puan En Büyük Puan 203410059 Psikoloji

Detaylı

Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ. Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü

Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ. Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü Bilginin sürekli bir gelişme içinde bulunduğu ve bilgi

Detaylı

4. Mavi Yakalılarda İK Yönetimi Zirvesi www.hrdergi.com

4. Mavi Yakalılarda İK Yönetimi Zirvesi www.hrdergi.com Örme, boyama, ev tekstili ve hazır giyim konularında üretim yapmaktadır. Birlikte çalıştığı fason firmalarla birlikte yaklaşık 10.000 kişiye istihdam imkanı yaratan Yeşim Tekstil, kendi alanında dünyanın

Detaylı

GAZETECİLİK ALANI. Bu faaliyet sonucunda gazetecilik alanındaki meslekleri tanıyabileceksiniz.

GAZETECİLİK ALANI. Bu faaliyet sonucunda gazetecilik alanındaki meslekleri tanıyabileceksiniz. GAZETECİLİK ALANI AMAÇ Bu faaliyet sonucunda gazetecilik alanındaki meslekleri tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Gazetecilik alanı, kamuya ve özel sektöre ait kurum ve kuruluşların

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (9 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (9 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (9 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014

İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014 On5yirmi5.com İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014 Bu yıl yeni açılan üniversite ve bölümler, ÖSYM'nin 23 Haziran tarihli yayınladığı ÖSYS tercih kılavuz ve kitapçıkta yer alan verilerin geçtiğimiz

Detaylı

EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları

EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları 2014-20 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BÖLÜM KONTENJANLARI Sıra No Atamaya Esas Olan Alan Mezun Olduğu

Detaylı

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU Program Adı Öğrenim Süresi Puan Türü 2017-2018 Kontenjanları 2016 ÖSYS 0,12 Başarı Sırası 2016 ÖSYS En Küçük Puan Öğrenim

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

Hakkımızda GHA 2007 / 2

Hakkımızda GHA 2007 / 2 Tanıtım Hakkımızda Kurucumuz, yaşam ile ilgili araştırma, deneyim, gözlem ve eğitim ile hayatın bilinçle uygulanması gereken bir süreç olduğunu belirledi ve bu bilincin insanlığa verilmesini hedefledi.

Detaylı

Dersin adı: ATATÜRK ĠLKELERĠ VE ĠNKILÂP TARĠHĠ I

Dersin adı: ATATÜRK ĠLKELERĠ VE ĠNKILÂP TARĠHĠ I T.C. MALTEPE ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠMDE KALĠTE ÇALIġMALARI KOORDĠNATÖRLÜĞÜ AVRUPA YÜKSEKÖĞRETĠM ALANINA KATILMA (AYAK) ÇALIġMALARI ATATÜRK ĠLKELERĠ VE ĠNKILAP TARĠHĠ BÖLÜMÜ Dersin Kodu: ATA 151 Dersin Verildiği

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı