Büyük bilge Sokrat ın M.Ö. 458 de yazdığına göre, antik dönemde bugünkü Koşuyolu,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Büyük bilge Sokrat ın M.Ö. 458 de yazdığına göre, antik dönemde bugünkü Koşuyolu,"

Transkript

1

2 D Ü N D E N B U G Ü N E H E R G Ü N A R T A N D E Ğ E R İ Y L E K O Ş U Y O L U. Büyük bilge Sokrat ın M.Ö. 458 de yazdığına göre, antik dönemde bugünkü Koşuyolu, Halkedonlular ın at yarışları yaptıkları bir hipodrom ve koşu alanıydı. Bizanslılar zamanında da en önemli at koşuları Koşuyolu nda yapılırdı. Osmanlılar döneminde de bu gelenek aynı yerde tüm ihtişamıyla sürdü. Rivayete göre, 1812 de Sivas Valiliği ne atanan Baba Paşa nın burada düzenlediği üç gün süren koşu ve yarış törenini, Sultan II. Mahmut kılık değiştirerek Sokullu Köşkü nden izlemiş; törenlerin ardından Koşuyolu ve Acıbadem sırtları arasında kalan bu küçük vadiye Koşu Yeri denilmiştir. Bundan sonra şehzadelerin binicilik eğitimleri de burada yapılmaya başlamıştır. Koşuyolu, tarihleri arasında at yarışlarının düzenlendiği alan olarak kullanılmış ve tanınmış, köklü ailelerin atlarını yarıştırması bölgeye Koşuyolu denmesini sağlamıştır. Koşuyolu nun bu zengin tarihsel süreçleri bugünkü kentsel gelişme sürecinde de tüm etkisini ve değerini koruyor. F R O M Y E S T E R D A Y T O T O D A Y, K O Ş U Y O L U, W I T H I T S V A L U E I N C R E A S I N G E V E R Y P A S S I N G D A Y. According to the writing of great wise Socrates in 458 BC, today s Koşuyolu was area where the racetrack and running horse races of Khalkedon residents were organized in ancient times. The most important horse races were held in Koşuyolu also in the times of the Byzantine Empire. And In the Ottoman era, this tradition took the same place in all its glory. With regard to the legend, Sultan II. Mahmut disguised and watched by the running and race ceremony lasted for three days organized by Baba Pasha who was assigned to Sivas Governorship in 1812; and after the ceremonies, this small valley between the ridges of Koşuyolu and Acıbadem was called as Koşu Yeri (Running Place). After this, also riding training of the princes were started to be made here. Koşuyolu was used and known as the area where horse races were organized between the dates of , and the race horses were held by well-known families made this region be called as Koşuyolu (Runway). S U L T A N A B D Ü L A Z İ Z A V K Ö Ş K Ü S U L T A N A B D Ü L A Z İ Z I M P E R I A L H U N T I N G L O D G E These rich historical processes of Koşuyolu reserve its full impact and value also today in the urban development process. *** Kaynaklar: Mimarlar Odası Dergisi Prof. Dr. HASAN ŞENER / İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi - Ar. Gör. DİLEK YILDIZ / İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi Resources: Chamber of Architects Prof. Dr. HASAN ŞENER / İ.T.U. Faculty of Architecture - R.A. DİLEK YILDIZ / İ.T.U. Faculty of Architecture

3 Ş E H R İ N E N S E Ç K İ N N O K T A S I K O Ş U Y O L U N D A, M O D E R N V E Z E V K S A H İ B İ B İ R Y A Ş A M. Elysium Elit Koşuyolu, arzuladığınız konforu ve özlediğiniz semt hayatını, şehrin en merkezi ve değerli noktalarından birinde, Koşuyolu nda size sunuyor. Temiz havası ve yeşilliğiyle Koşuyolu, bugün Anadolu Yakası nın yaşam kalitesi en yüksek ve hayat dolu semtlerinden biri olma özelliğini koruyor. Bahçeli evleri, parkları, modern mimarisi, kafe ve restoranlarıyla günümüz kent yaşamının zengin ve konforlu noktalarından biri olarak öne çıkıyor. Yeşillikler içindeki merkezi konumu, Boğaziçi Köprüsü ne, Marmaray a, metro ve deniz otobüslerine yakınlığıyla da şehrin en değerli semtlerinden biri olma konumunu koruyor. A M O D E R N A N D D I S C R I M I N A T I N G L I F E A T T H E M O S T E X C L U S I V E P O I N T O F T H E C I T Y. Elysium Elit Koşuyolu offers the comfort you re looking for and the district life you miss at one of the most central and valuable point of the city, in Koşuyolu. With its clean air and the greenery, Koşuyolu, takes place as one of the most high-quality and vivacious districts of the Asian Side today. It stands out as one of the rich and comfortable spots of today s city life with its houses with garden, parks, modern architecture, cafes and restaurants. It maintains its position as the most valuable districts in the city by its central location in greenery and its proximity to the Bosphorus Bridge, Marmaray, the metro and the sea busses.

4 K O Ş U Y O L U N U N Y Ü K S E L E N E L Y S I U M T H E R I S I N G E L Y S I U M E L İ T S T A R E L I T Y I L D I Z I... K O Ş U Y O L U. O F K O Ş U Y O L U... K O Ş U Y O L U.

5 B İ R E V İ N S E M T İ Ö Z E L D E Ğ İ L S E L Ü K S Ü B İ R Ş E Y İ F A D E E T M E Z. Elysium Elit Koşuyolu, her yönüyle lüks bir yaşamı, şehrin tam kalbinde, dolu dolu bir semt kültürü içinde sizinle paylaşıyor. Her adımda mahalle sıcaklığını hissedeceğiniz lüks bir yaşam ayrıcalığı sizi bekliyor. Hayal ettiğiniz, keşke olsa dediğiniz her şey Elysium Elit Koşuyolu nda. IF THE DISTRICT OF A HOUSE IS NOT SPECIAL, IT MAKES NO SENSE. Elysium Elit Koşuyolu shares with you a luxurious life in all its aspects, in the heart of the city within a full district culture reserving all its features from yesterday to the day. It serves to your liking the privilege of feeling a life in an upscale district temperatures at every step. Everything you imagine, you said I wish I had is at Elysium Elit Koşuyolu.

6 G E R Ç E K L Ü K S, K E N D İ N İ A İ T H İ S S E T T İ Ğ İ N D İ R. Elysium Elit Koşuyolu, sıra dışı mimarisi, akıllı ev teknolojileri ve en rafine formlarla öne çıkan benzersiz stiliyle sizi her detayıyla kusursuz bir hayata çağırıyor. Zengin bir hayatı, içinde nefes aldığınız bir sıcaklıkta, zevklerinizi ve yaşam biçiminizi yansıtan bir doğallıkta sunuyor. Semt hayatını keyifle yaşayacağınız çevresiyle, bağlılığınızı daha da güçlendiriyor. R E A L L U X U R Y I S W H A T Y O U F E E L Y O U B E L O N G T O. Elysium Elit Koşuyolu, with its unique style standing out with its unusual architecture, smart home technologies and the most refined forms; invites you to a perfect life with every detail. It offers a rich life also at a temperature that you breathe in a spontaneity reflecting your pleasure and lifestyle. Also with its environment that to make you sense the district life, further strengthens your commitment.

7 L Ü K S, Ö Z L E N E N B İ R S E M T Y A Ş A M I İ Ç İ N D E H A Y A L E T T İ Ğ İ N İ Z K O N F O R U P A Y L A Ş A B İ L M E K T İ R. Elysium Elit Koşuyolu, 3,5+1 ve 4,5+1 geniş daire seçenekleriyle ailenizle birlikte rahat nefes alacağınız lüks bir yaşam alanı yaratıyor. Akıllı ev teknolojileriyle konforlu ve güvenli bir yaşama kapı aralarken; ünlü kafe ve restoranları, nezih semt hayatı ve günün her saati canlı çevresiyle arzuladığınız yaşamı sunuyor. L U X U R Y I S T O B E A B L E T O S H A R E T H E C O M F O R T Y O U I M A G I N E I N A Y E A R N E D D I S T R I C T L I F E. Elysium Elit Koşuyolu, with its decent district life in the countryside, its parks and its living environment every hour of the day, serves the lifestyle you have always desired for your family. With and large room options, creates a luxurious living space that you will breath comfortably. While opening a door slightly to a comfortable and secure life with its latest smart home technologies, creates socially privileged atmosphere with its famous cafes and restaurants you will enjoy your time.

8 D O Ğ R U Y A T I R I M, Z A M A N L A D E Ğ İ L, S E M T İ Y L E D E Ğ E R L E N İ R. İstanbul da kendi yaşam kültürüne sahip, değerli ve merkezi semtler, her gün daha da önem kazanıyor. Koşuyolu, Anadolu Yakası nın ulaşımı en kolay ve en köklü semtlerinden biri oluşuyla yatırımcıların en çok tercih ettiği noktalardan biri olma özelliği taşıyor. Çevresindeki sosyal zenginlik, nezih komşuluklar ve aile hayatı için ideal imkanları sunması, bu değeri daha da artırıyor. Elysium Elit Koşuyolu yla hem bugüne hem geleceğe, hayatınıza değer katın. T H E R I G H T I N V E S T M E N T I S N O T V A L U E D B Y T I M E B U T I T S D I S T R I C T. Central districts that are valuable and owning the cultural life of its own in Istanbul, is gaining more importance every passing day. And Koşuyolu, by its feature of being one of the most accessible and most rooted districts of the Anatolian Side, brings the feature of being one of the most preferred points by investors. With social wealth, decent neighborhoods around and by providing the most ideal facilities for family life, makes this value further enhanced. By Elysium Elit Koşuyolu, add value to both today and the future.

9 E l y s i u m E l i t K o ş u y o l u, m 2 l i k bir alanda sadece 86 rezidansın yer aldığı, 2 blok tan oluşuyor. Projenin çevresinde yer alan, m 2 l i k a l a n, s e ç k i n r e s t o r a n, kafe ve mağazalarla hem projeye hem Koşuyolu na değer katıyor. Elysium Elit Koşuyolu only consists of 2 blocks in an area of m2 where only 86 residences are located. With the close area of m2 opening to the outside located at the entrance, with the exclusive restaurants, cafes and shops, it adds value to both the project and Koşuyolu. A B B b l o k, 6 6, 6 8 m 2-6 9, 7 3 m 2 l i k v e 1 0 4, 2 4 m , 2 2 m 2 l i k 2+1 daire seçenekleriyle genç çif tlere ve kompak t bir yaşamı sevenlere ar zuladıkları gibi şık bir hayat sunuyor. Home Office izni de olan bu çok özel rezidanslara aynı blok ta 182,45 m2 A b l o k, 1 9 7, 6 9 m 2 l i k 3, v e v e 1 8 7, 7 7 m 2 l i k 2 a d e t b a h ç e l i, 2 5 3, 9 9 m 2 l i k 4, g e n i ş d a i r e seçenekleriyle büyük aileler için büyük bir konfor sunuyor. teraslı dubleks rezidans da eşlik ediyor. The block B offers a desired life to Son iki kat ise 2 adet 433,26 m lik young couples and lovers of compact dubleks daireden oluşuyor. way of living, thanks to its apartmens 2 with options that are The block A, with the options of 104,24 m2-106,22 m2 in size and 2+1 room layout, and 1 9 7, 6 9 m 2 3, a n d 2 5 3, 9 9 m 2 66,68 m2-69,73 m2 in size large apar tments, offers 1+1 room layout. These ver y special a great comfor t for extended families. And on the last flat, 2 numbers of duplex apar tments of 433,26 m2 are offered. residences, which also can be used as Home Office, there are t wo more duplex residence complexs, with apar tments t h a t v a r y f r o m 1 8 2, 4 5 m 2 t o 1 8 7, 7 7 m 2 i n size and have gardens and terraces.

10 S İ Z E K E N D İ N İ Z İ H E R Z A M A N İ Y İ H İ S S E T T İ R E C E K B İ R H A Y A T. Sauna Buhar odaları Açık - kapalı havuz, Yü r ü y ü ş p a r k u r l a r ı y l a Koşuyolu nun eşsiz doğasında keyif alabileceğiniz bir alan yaratılıyor. A L I M A K Y O U A L L F E T H A T W I L L E Y O U F E E L R S E L F G O O D T H E T I M E. With saunas Steam rooms Indoor-outdoor pool, Hiking trails, it creates a space where you can enjoy in the unique nature of Koşuyolu.

11 S İ Z İ H E R T A Z E G Ü N B İ R G Ü N E H A Z I R L A Y A C A K H A V U Z B İ R K E Y F İ N E A S A N S Ö R K A D A R Y A K I N S I N I Z. S İ Z İ S T E Y İ N, T A T İ L E V İ N İ Z D E B A Ş L A S I N. Y O U A R E N E A R T H E P O O L T O P L E A S U R E E V E R Y D A Y A S A P R E P A R E L I F T Y O U A S T H E A T T O T O Y O U A F R E S H A S D A Y. L I K E, H O L I D A Y Y O U R C L O S E S T A R T S H O M E. 22

12 E L Y S I U M E L İ T K O Ş U Y O L U N A Ö Z E L B U D A H A P A R K U R L A S A Ğ L I K L I B İ R Y A Ş A M W I T H T H I S S P E C I A L E L I T T O F İ T S İ Z İ N. T R A C K E L Y S I U M K O Ş U Y O L U, M O R E F I T V E H E A L T H Y L I F E I S A N D Y O U R S. 22

13 Ü N L Ü Z İ N C İ R M A Ğ A Z A L A R L A M O D A E N D Ü N Y A S I N D A K İ B Ü Y Ü K Y E N İ L İ K L E R Y A N I H E R B A Ş I N I Z D A. Z A M A N Ş I K B İ R H A Y A T İ Ç İ N... T H E B I G G E S T I N N O V A T I O N S I N F A S H I O N A T Y O U R F A M O U S F O R A A L L T H E A R E E L B O W C H A I N C H I C B Y T H E S T O R E S. L I F E T I M E... 22

14 B U T İ K A V M N İ Z D E Ü N L Ü Z İ N C İ R D E Ğ İ L, V E M A Ğ A Z A L A R Ü N L Ü R E S T O R A N K A F E L E R D A İ R E N İ Z İ N E L Y S I U M S A D E C E D E H E M E N E L İ T A L T I N D A. K O Ş U Y O L U, S E V D İ K L E R İ N İ Z L E Y E N İ N O T B U L U Ş M A O N L Y C H A I N F A M O U S S T O R E S ; R E S T A U R A N T S C A F E S N O K T A N I Z. A R E F A M O U S A N D J U S T Y O U R A P A R T M E N T Y O U R B O U T I Q U E E L Y S I U M E L I T Y O U R N E W W I T H Y O U R B E L O W A T M A L L. K O Ş U Y O L U M E E T I N G L O V E D I S P O I N T O N E S. 22

15 T Ü R K İ Y E N İ N E N Ü N L Ü F I T N E S S Z İ N C İ R L E R İ N D E N B İ R İ N D E F İ T O L M A N I N R A H A T L I Ğ I N I Y A Ş A Y I N. Ş E Ç K İ N V E K A F E R E S T O R A N L A R D A H E R Z A M A N G E T İ R E C E K Y E M E K B İ R L E Z İ Z Y A E N J O Y B U L U Ş M A L A R D A B E I N G T U R K E Y S E A T A T H A T K A H V E S İ Y L E E D İ N. T H E F I T N E S S B İ R D A A K Ş A M Ü S T Ü S O H B E T O F Y E R İ N E Y İ Y İ N Ö Z L E N E N K E Y F İ N İ Z İ C O N V E N I E N C E F I T I N M O S T O N E O F F A M O U S C H A I N S. D E L I C I O U S W I L L Y O U R S E L F, L E T O R M E A L Y O U C H A T A C C O M P A N I M E N T O F O F M I D - A F T E R N O O N A T B O U T I Q U E F U L F I L L B Y A T H E C U P C O F F E E M A L L. 22

16 20

17 S A L O N / L I V I N G R O O M 22

18 S A L O N / L I V I N G R O O M 22

19 M U T F A K / K I T C H E N 22

20 B E B E K O D A S I / B A B Y S R O O M 22

21 Ç A L I Ş M A O D A S I / W O R K R O O M 22

22 Y A T A K O D A S I / B E D R O O M 22

23 B A N Y O / B A T H R O O M

24 L O K A S Y O N İster 5 dakikada Kadıköy e ulaşıp kalabalığa karışın ister en şık mağazaların yer aldığı Bağdat Caddesi ne 10 dakikada ulaşarak modanın nabzını tutun. AVM de vakit geçirmek istiyorsanız Tepe Nautilus AVM ye 1 dakika, Akasya ve Capitol AVM ye 5 dakika, Palladium AVM ye ise 10 dakikada ulaşmanız mümkün. Elysium Elit Koşuyolu, hastanelere olan yakınlığıyla da çok merkezi bir konumda yer alıyor ve size zaman kazandırıyor. Özel Medipol Hastanesi, Universal Hospital, Acıbadem Kadıköy Hastanesi, Siyami Ersek Göğüs ve Kalp Hastalıkları, Haydarpaşa Numune Hastanesi, Medical Park Göztepe Hastanesi, Başkent Üniversitesi Hastanesi, Life Med, SSK Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi çok yakınınızda. Doğuş Üniversitesi, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü, Okan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Üsküdar Üniversitesi ve 29 Mayıs Üniversitesi ne olan yakınlığı da Elysium Elit Koşuyolu nun öne çıkan başka bir özelliği. L O C A T I O N Whether reach to Kadıköy and involve in its crowd within 5 minutes, or keep the pulse of fashion by reaching to the Baghdad Street where the most fashionable stores are found within 10 minutes. If you want to spend time at shopping malls; its possible for you to reach Tepe Nautilus Shopping Mall within 1 minute, Akasya and Capitol Shopping Mall within 5 minutes and to Palladium within 10 minutes. Elysium Elit Koşuyolu is located in a very central location by its proximity to the hospitals and lets you save time. Private Medipol Hospital, Universal Hospital, Acıbadem Kadıköy Hospital, Siyami Ersek Thoraric and Cardiac Diseases Hospital, Haydarpaşa Numune Hospital, Medical Park Göztepe Hospital, Başkent University Hospital, Life Med and SSK (Social Insurance Institution), Göztepe Education and Research Hospital are just at your elbow. Its proximity to Doğuş University, Marmara University Göztepe Campus, Okan University Vocational High School, Istanbul University State Conservatory, Istanbul Civilization University, Üsküdar University and 29 Mayıs University is another prominent feature of Elysium Elit Koşuyolu.

25 Elysium Elit Koşuyolu, ulaşım ve Elysium Elit Koşuyolu offers you a great bağlantı nok talarına, alışveriş merkezlerine, comfor t by its proximit y to transpor tation hastanelere ve eğitim kurumlarına and ports, shopping malls, hospitals yakınlığıyla size büyük bir konfor sunuyor. and educational institutions. Metroya 1 dakika, 1 minute to the Metro, Marmaray a 1 dakika, 1 minute to Marmaray, Avrasya Tüneli ne 3 dakika, 3 minutes to the Eurasian Tunnel, Arabalı Vapur İskelesi ne 5 dakika, 5 m i n u t e s t o t h e F e r r y b o a t Te r m i n a l, Metrobüse 5 dakika, 5 minutes to the Metrobus, Deniz Otobüslerine 5 dakika, 5 minutes to the Ferries, Boğaziçi Köprüsü ne 10 dakika mesafede. 10 minutes to the Bosphorus Bridge. Acıbadem Metro Durağı 1 Acıbadem Metro Station Uzunçayır Metrobüs Durağı 2 Uzunçayır Metrobus Station Söğütlüçeşme Metrobüs 3 Söğütlüçeşme Metrobus Station Marmaray 4 Marmaray Arabalı Vapur İskelesi 5 F e r r y b o a t Te r m i n a l Kadıköy Deniz Otobüsü İskelesi 6 Kadıköy Ferries Te p e N a u t i l u s AV M 7 Te p e N a u t i l u s S h o p p i n g M a l l A k a s y a A c ı b a d e m AV M 8 Akasya Acıbadem Shopping Mall C a p i t o l AV M 9 Capitol Shopping Mall P a l l a d i u m AV M 10 Palladium Shopping Mall İstanbul Medipol Hastanesi 11 Istanbul Medipol Hospital Universal Hospital 12 Universal Hospital Acıbadem Kadıkoy Hastanesi 13 Acıbadem Kadıkoy Hospital Siyami Ersek Göğüs ve 14 Siyami Ersek Thoraric and Cardiac Diseases Hospital Kalp Hastalıkları Hastanesi Haydarpaşa Numune Hastanesi 15 Haydarpaşa Numune Hospital Medikal Park Göztepe Hastanesi 16 Medikal Park Göztepe Hospital Başkent Üniversitesi Hastanesi 17 Başkent Universit y Hospital Lifemed Hospital 18 Lifemed Hospital SSK Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 19 SSK Göztepe Education and Research Hospital Doğuş Üniversitesi 20 Doğuş University Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü 21 Marmara University Göztepe Campus O k a n Ü n i v e r s i t e s i M YO 22 Okan Vocational Universit y İstanbul Medeniyet Üniversitesi 23 Istanbul Medeniyet University Üsküdar Üniversitesi 24 Üsküdar University İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi 25 Istanbul 29 Mayıs University Kadıköy Haldun Taner Sahnesi 26 Kadıköy Haldun Taner Theatre Caddebostan Kültür Merkezi 27 Caddebostan Culture Center Ülker Spor ts Arena 28 Ülker Spor ts Arena Ülker Stadyumu Fenerbahçe 29 Ülker Stadium Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor ts Complex Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleski Boğaziçi Köprüsü 30 Bosphorus Bridge Bağdat Caddesi 31 Baghdad Street

26 S A T I Ş I T A M A M L A N A N P R O J E L E R : P R O J E C T S O U T O F S A L E : Elysium Residence Taksim Elysium Residence Taksim Elysium Serene Kandilli Elysium Serene Kandilli Ivory Taşdelen Ivory Taşdelen Elysium Cool Kurtuluş Elysium Cool Kurtuluş Elysium Garden Alemdağ Elysium Garden Alemdağ Elysium Life Samandıra Elysium Life Samandıra Elysium Residence Bomonti Elysium Residence Bomonti Elysium Park Alemdağ Elysium Park Alemdağ B A Ş A R I L I T H E S E C R E T O F Elysium Apartments Ortaköy Elysium Fantastic Bomonti Elysium Apartments Ortaköy Elysium Fantastic Bomonti P R O J E L E R İ N S I R R I : O F T O N R U H U. S U C C E S S F U L P R O J E C T S : T H E O F T O N S O U L. D E V A M E D E N P R O J E L E R : O N G O I N G P R O J E C T S : Ofton İnşaat, deneyimi ve uzmanlığıyla, kuruluşundan bu yana günü yakalayan, modern projeler geliştiriyor. İstanbul un en merkezi noktalarında Elysium markası ile oluşturduğu farklı yaşam konseptleriyle hedef kitlesine şehrin dinamiğinde konforu yakalayabilme olanağı sunuyor. Şehirde yaşamayı seçenler ve yatırım yapmak isteyenler için de ilk akla gelen markalar arasında yer alıyor. İnsanların mutluluğunu ve memnuniyetini ön planda tutarak, yüksek kalite standartlarında geliştirdiği Ofton Construction, with its experience and expertise, developes day-seizing, modern projects since its foundation. With its different living concepts it created at the most central points of Istanbul under the brand of Elysium, it offers the opportunity to be able to catch the comfort in the dynamic of the city for its target audience. Also, it is among the first brands that come to mind for those who want to invest and choose to live in the city. To deliver its projects it developed high quality standards before the date promised by keeping people s Elysium Art Şişli Elysium Elit Koşuyolu Elysium Serenity Kandilli Elysium Apartments Lale Etiler Elysium Miramar Bodrum Elysium Premier Bodrum Elysium Yalıkavak Projesi Elysium Soul Beyoğlu Elysium Kavacık Projesi Elysium Apartments Bostancı Elysium Art Şişli Elysium Elit Koşuyolu Elysium Serenity Kandilli Elysium Apartments Lale Etiler Elysium Miramar Bodrum Elysium Premier Bodrum Elysium Yalıkavak Project Elysium Soul Beyoğlu Elysium Kavacık Project Elysium Apartments Bostancı projelerini, söz verdiği tarihten önce teslim etmesi ise Ofton u farklı kılan en önemli özelliği. Gerçekleşen projeleri içinde; Otel, Rezidans, Lüks Konut ve A Plus Ofis alternatifleri yer alıyor. happiness and satisfaction in the forefront is the most distinctive feature of Ofton. Within its actual projects; there take place Hotel, Residence, Luxury House and A+ Offices alternatives. T U R İ Z M G R U B U : T O U R I S M G R O U P : Double Tree By Hilton Piyalepaşa Double Tree By Hilton Piyalepaşa Ofton Merter Otel Projesi Ofton Merter Hotel Project The Elysium İstanbul MGallery by Sofitel The Elysium Istanbul MGallery by Sofitel Ibis Styles Taksim Ibis Styles Taksim A P L U S O F İ S P R O J E L E R İ : A + O F F I C E P R O J E C T S : Elysium Next Plaza Piyalepaşa Elysium Next Plaza Piyalepaşa

27 OFTON İNŞAAT, bu katalogtaki görseller ile proje konsepti ve yapım teknikleri konusunda müşterilerini bilgilendirmeyi amaçlamaktadır. Yasal gereklilikler ve proje konsepti konusundaki tercihler nedeniyle gerçekleşebilecek tüm değişiklikler firmanın insiyatifindedir. All images and 3D illustrations in this catalogue are prepared for presentation purposes. OFTON CONSTRUCTION reserves the rights to make any alterations in the plan and details without prior notice.

28

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O Elysium Miramar H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O T H E I R D R E A M S... Elysium Miramar

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve Hayalinizdeki Yaşamın ve Hep hayalini kurduğunuz o ev artık gerçek oluyor. Şehrin merkezinde, her yere yakın, bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, sakin ve konforlu bir yaşam Yatırımın

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km Lokasyon - Location Harita - Map Ulaşım - Transportation Yerleşim Planı Lay Out Bağdat Caddesi 4 km Kadıköy 5,5 km Boğaziçi Köprüsü 7 km Beşiktaş 10 km Taksim 11 km Üsküdar 11,5 km Fatih Sultan Mehmet

Detaylı

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Fikirtepe lokasyonunda en seçkin markalı konut projelerini hayata geçiren, Brooklyn konseptinin geliştiricisi ve yatırımcısı Pana Yapı; bu serinin 3.

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING HAYATINIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL FARKIYLA YAŞAYIN... ENJOY THE HAPPIEST DAY OF YOUR LIFE WITH THE PRIVILEGE OF SWISSÔTEL

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

İstanbul İstanbul. Beyoğlu 14. Beyoğlu. Kültür & Sanat 16. Culture & Art 16. Shopping 18. Alışveriş 18. Entertainment 20.

İstanbul İstanbul. Beyoğlu 14. Beyoğlu. Kültür & Sanat 16. Culture & Art 16. Shopping 18. Alışveriş 18. Entertainment 20. 8 İstanbul Beyoğlu İstanbul 10 10 14 Kültür & Sanat 16 Alışveriş 18 Eğlence 20 Tarih 22 Elysium Soul Beyoğlu 34 Sosyal Hayat 40 Ofton İnşaat Harita 8 Beyoğlu 14 42 42 Culture & Art 16 Shopping 18 Entertainment

Detaylı

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam SAYFAYI ÇEVİRİN Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam merkezi Fikirtepe ve Kadıköy ün balkonunda

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc.

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. Gürsel Mh. İmrahor Cad. Polat Ofis 23/A Kağıthane / İstanbul Tel. / Phone: +90 212 210

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city 2 www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city OBA 1221 Yetkin Tur. İnş. ve Tic. A.Ş 1988 yılında kurulmuş olup, 28 yıldır Turizm ve İnşaat alanında faaliyet

Detaylı

From the Sabiha Gokçen Airport to the Zubeydehanim Ogretmenevi, there are two means of transportation.

From the Sabiha Gokçen Airport to the Zubeydehanim Ogretmenevi, there are two means of transportation. 1: To Zübeyde Hanım Öğretmenevi (Teacher s House) ---- from Sabiha Gökçen Airport Zübeyde Hanım Öğretmen Evi Sabiha Gökçen Airport From the Sabiha Gokçen Airport to the Zubeydehanim Ogretmenevi, there

Detaylı

1 // PROJE 2 // KONUM 3 // YAŞAM & DETAYLAR 4 // SOSYAL AYRICALIKLAR 5 // OFTON İNŞAAT

1 // PROJE 2 // KONUM 3 // YAŞAM & DETAYLAR 4 // SOSYAL AYRICALIKLAR 5 // OFTON İNŞAAT 1 // PROJE 2 // KONUM 3 // YAŞAM & DETAYLAR 4 // SOSYAL AYRICALIKLAR 5 // OFTON İNŞAAT 1 // PROJE Elysium Art Şişli, İstanbul un kalbi Şişli Bomonti de, hayatın merkezinde bir rezidans projesi. Sahip olduğu

Detaylı

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner...

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Üstpark Afraze Evleri size sadece doğa ile yaşam değil, iyi bir gelecek vaad ediyor. Paranızın ve yatırımlarınızın değer kazanacağının adeta

Detaylı

WELCOME FURNITURE DESIGN

WELCOME FURNITURE DESIGN FURNITURE DESIGN WELCOME FURNITURE DESIGN 4 welcome to the 2015 collection. welcome to you. Evinizin bir parçası olabilecek mobilyaların ruhundaki karakteristik noktalar, üretim teknikleri, işçilik kalitesi

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

10 Countries EXPORT.

10 Countries EXPORT. NEW COLLECTION CONCEPTA MOBİLYA, 1990 Yılından İtibaren Sektörde Yenilikçi Trendleri Takip Eden Tüketici Davranışlarına Hitap Eden Özgün Tasarım Felsefesi Ile Sektöre Hizmet Vermekteyiz. Firmamız üretim

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com Satış Ofisi: Dilek Sabancı Cad. Nergis-Günbatımı Sk. No: 17 Ataşehir-İSTANBUL Tel: (0216) 469 80 55 Merkez: Küçükbakkalköy Mah. Şerifali Cd. No: 12/A Ataşehir / İstanbul Tel: (0216) 575 27 89-90 Fax: (0216)

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi 4.500 m2 arazi üzerine kurulu, 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden oluşan sosyal aktiviteli Mirage Marina Bodrum; Bardakçı Koyu nda, sırtını ormana dayamış,

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

SELİMOĞLU-DEMİRLAND-DOSSO DOSSİ İŞBİRLİĞİ Temelleri 1961 yılında atılan SELİMOĞLU İNŞAAT kurulduğundan bugüne kadar gerek kendi sektöründe, gerekse petrokimya ve gıda alanlarında yatırımlarını sürdürmektedir.

Detaylı

The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments and strategic location

The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments and strategic location www.otonomi.com.tr BİR İLKİN OTONOMİSİ Son Teknoloji Donanımlar ve Stratejik Konum ile Yatırımların Merkez Üssü The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments

Detaylı

A luxurious escape in Bodrum Bodrum da lüks bir kaçış. Gümüşlük

A luxurious escape in Bodrum Bodrum da lüks bir kaçış. Gümüşlük A luxurious escape in Bodrum Bodrum da lüks bir kaçış Gümüşlük Her Evden ve Her Odadan Bu Manzara This View From Each House and Each Room Gümüşlük / Myndos DISTRICT GÜMÜŞLÜK / MYNDOS History, nature, sea

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GECENİZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Rüya gecesi yalnızca birkaç saat sürer ama ardında günler hatta aylar süren bir hazırlık dönemi vardır. Swissôtel The Bosphorus,

Detaylı

ELYSIUM BOMONTI. Geleceğe bir taahhüt A commıtment to the future

ELYSIUM BOMONTI. Geleceğe bir taahhüt A commıtment to the future ELYSIUM BOMONTI Geleceğe bir taahhüt A commıtment to the future Hoş Geldİnİz Uluslararası tanınan Mimar Sabri Paşayiğit tarafından tasarlanan Elysium Bomonti, eşsiz görünümlerini maksimize etmeye yöneliktir,

Detaylı

Uçarlar Yapı - Beşikyapı ortak girişimidir.

Uçarlar Yapı - Beşikyapı ortak girişimidir. Uçarlar Yapı - Beşikyapı ortak girişimidir. Türkiye de inşaat sektörünün hızlı gelişimi ile başlayan süreçte Uçarlar Yapı ve Beşikyapı; yenilikçi bakış açısına sahip, yüksek kalite ilkeleri, çevre ve insan

Detaylı

O F F I C E & T R A D E

O F F I C E & T R A D E OFFICE & TRADE OFFICE & TRADE www.baskule.com BEKLENTİLERLERİNİZİ YÜKSEK TUTUN SET YOUR EXPECTATIONS HIGH OFFICE & TRADE BAŞKULE DE YERİNİZİ ALIN 6478 m 2 alan üzerinde 26.000 m 2 kapalı alana sahip olan

Detaylı

Proje Künyesi. Project Information

Proje Künyesi. Project Information Proje Künyesi Project Information Arsa Alanı Toplam İnşaat Alanı Ticari Alan (Dükkan+Depo) Konut Alanı Açık Otopark Adedi Kapalı Otopark Adedi Sosyal Tesis Alanı Toplam Peyzaj Alanı Konut Adedi Konut Büyüklükleri

Detaylı

PROJE GELİŞTİRME YATIRIM KİRALAMA İNŞAAT AVM YÖNETİMİ GAYRİMENKUL YÖNETİMİ

PROJE GELİŞTİRME YATIRIM KİRALAMA İNŞAAT AVM YÖNETİMİ GAYRİMENKUL YÖNETİMİ PROJE GELİŞTİRME YATIRIM KİRALAMA İNŞAAT AVM YÖNETİMİ GAYRİMENKUL YÖNETİMİ KONUM / LOCATION NOVADA OUTLET KONYA Novada Outlet Konya Mağazalar : 23.823 m 2 Restaurant - Cafe : 2869 m 2 Eğlence Merkezi :

Detaylı

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY Fulya Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 8 D: 5 Şişli/İstanbul T +90 212 323 23 21 T +90 553 563 29 15 qentmecidiyekoy.com MECİDİYEKÖY Hayatın kalbi sizinle atsın İstanbul un en önemli

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. İ X HAKKIMIZDA Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran Invest

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

Reflection of Perfection Mükemmelliğin Yansıması

Reflection of Perfection Mükemmelliğin Yansıması 1 Subject to technical modifications and amendments. All decors shown are reprudroduction. Due to the variables in the printing process,colours may vary slightly from the actual product. Teknik değişiklik

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

(1971-1985) ARASI KONUSUNU TÜRK TARİHİNDEN ALAN TİYATROLAR

(1971-1985) ARASI KONUSUNU TÜRK TARİHİNDEN ALAN TİYATROLAR ANABİLİM DALI ADI SOYADI DANIŞMANI TARİHİ :TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI : Yasemin YABUZ : Yrd. Doç. Dr. Abdullah ŞENGÜL : 16.06.2003 (1971-1985) ARASI KONUSUNU TÜRK TARİHİNDEN ALAN TİYATROLAR Kökeni Antik Yunan

Detaylı

İLHAMI İSTANBUL DAN INSPIRED BY ISTANBUL

İLHAMI İSTANBUL DAN INSPIRED BY ISTANBUL 1 2 1 İLHAMI İSTANBUL DAN INSPIRED BY ISTANBUL 2 Asya ve Avrupa nın buluştuğu Medeniyetlerin gelip geçtiği Tarih cenneti, coğrafya harikası, doğunun ve batının kalbi Yepyeni eserler yaratan ve bu yeniliği

Detaylı

K E N T L E S M E D E A NEW PAGE IN B E Y A Z B I R S A Y F A URBANIZATION 60 YILLIK 60 yıldır devam eden ticari faaliyetlerimizi Onur Beton ve Onur Çimento olarak inşaat malzemeleri ve çimento piyasalarında

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

www.avrupakonutlariyamanevler.com BİZ ARTAŞ IZ Artaş İnşaat olarak 40 yıllık bilgi ve birikimle oluşturduğumuz, Avrupa Konutları çatısı altındaki gülen yüzleri gördükçe, çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

Implementing Benchmarking in School Improvement

Implementing Benchmarking in School Improvement Implementing Benchmarking in School Improvement "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı, http://www.ua.gov.tr) yürütülen Erasmus+

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI. Kat Planları / Floor Plans

İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI. Kat Planları / Floor Plans İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI Kat Planları / Floor Plans Kalyon Evleri Mall School Beach Cafes and Restaurants Gym Hospital MERCAN KONAKLARI A Blok / A Building... ve.

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

ofton.com.tr elysiumadayalikavak.com

ofton.com.tr elysiumadayalikavak.com ofton.com.tr elysiumadayalikavak.com 444 5 350 /oftoninsaat Ultimate & Limited ELYSIUM ADA YALIKAVAK Yarımada da eşsiz bir rüya... Denize sıfır hayallerin kıyısında pırıl pırıl maviliklerle kucaklaşan

Detaylı

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Konsept Proje Konsept Proje Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Çekmeköy bölgesinin tek AVM si olan Metrogarden, çevre halkı tarafından heyecanla bekleniyor. İstanbul un eski çarşı kültürünün

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı

Giriş / Introduction. Lokasyon ve Ulaşım / Location and Transportation10

Giriş / Introduction. Lokasyon ve Ulaşım / Location and Transportation10 Giriş / Introduction 06 Lokasyon ve Ulaşım / Location and Transportation10 KAPAK ici 16 Konsept / Concept Arka 20 Sosyal Yaşam / Social Life 38 Kat Planları / Floor Plans Konsept Proje 5 6 Giriş / Introduction06

Detaylı

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA YAPILARI EDUCATION AND RESEARCH CENTERS. Üniversite Yerleşkeleri Ar-Ge Yapıları ve Enstitüler Okullar

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA YAPILARI EDUCATION AND RESEARCH CENTERS. Üniversite Yerleşkeleri Ar-Ge Yapıları ve Enstitüler Okullar Üniversite leşkeleri Ar-Ge Yapıları ve Enstitüler Okullar EĞİTİM VE ARAŞTIRMA YAPILARI EDUCATION AND RESEARCH CENTERS University Campuses Research Institutes Schools 47 EĞİTİM ve ARAŞTIRMA YAPILARI REFERANS

Detaylı

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom bedroom Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom Kugu 13 Kupa 29 Ekim 37-41 Burçak 46 Yıldız 50-52 Fulya 57 wall unit Kugu 17 Yıldız 54 chairs / 58 MODERN BEDROOM&DININGROOM

Detaylı

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT 01. YAŞAM MARKASI 03. EN BÜYÜK LÜKS 05. AYRICALIKLI İÇ DÜNYA 02. GERÇEK İSTANBUL 04. İSTEKLERİN SINIRI 06. BEŞ YILDIZLI HAYAT 01. Gayrimenkul sektöründeki yaklaşık yarım asırlık deneyimi ve 4.000 kişiden

Detaylı

hayallerinizin de ötesinde

hayallerinizin de ötesinde hayallerinizin de ötesinde İstanbul - Anadolu yakasının kalbi Kadıköy de şehrin en prestijli projesi. The most prestigous Project of the city in Kadıköy the heart of the Anatolian side in Istanbul Sahip

Detaylı

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT 01. YAŞAM MARKASI 03. EN BÜYÜK LÜKS 05. AYRICALIKLI İÇ DÜNYA 02. GERÇEK İSTANBUL 04. İSTEKLERİN SINIRI 06. BEŞ YILDIZLI HAYAT 01. Gayrimenkul sektöründeki yaklaşık yarım asırlık deneyimi ve 4.000 kişiden

Detaylı

YAŞAMIN MERKEZİ İSTANBUL UN MERKEZİ

YAŞAMIN MERKEZİ İSTANBUL UN MERKEZİ İnsanların yaşam kalitelerini artıracak gayrimenkul projeleri üretme ve paydaşlarına değer yaratma vizyonuyla hareket eden Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı, bugüne kadar başarılı projelere imza atmış,

Detaylı

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved MOLTON HOTELS All Expectations Reserved MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer. Metro ve Toplu Ulaşım araçlarına çok yakındır. Otellerimiz

Detaylı

IN THIS HOTEL HEALTH,

IN THIS HOTEL HEALTH, IN THIS HOTEL WE DO WE DO HEALTH, WE DO LOVE, WE DO REST, WE DO FUN, WE CARE YOUR BEAUTY, WE ARE FULL OF SURPRISE, WE DO CLEAN, WE DO TRADITION, WE DO HOSPITALITY, WE DO DELICIOUS TASTE WITH GUSTO, WE

Detaylı

Selenium Retro9, Yeni Ataköy de yükselen yaşam merkeziniz... Rezidans Of is Mağazalar

Selenium Retro9, Yeni Ataköy de yükselen yaşam merkeziniz... Rezidans Of is Mağazalar Selenium Retro9, Yeni Ataköy de yükselen yaşam merkeziniz... Rezidans Of is Mağazalar Birlikte Yükseldiğimiz & Yükselttiğimiz 50 yıl için teşekkür ederiz... 50. Yılımızı kutladığımız başarımız; süreklilik,

Detaylı

Klasik, şık, asil Life Duvar Ünitesi modern dekorasyonlarla muhteşem uyum sağlıyor.

Klasik, şık, asil Life Duvar Ünitesi modern dekorasyonlarla muhteşem uyum sağlıyor. 4 6 8 10 11 12 14 15 16 17 18 21 22 23 24 26 29 30 31 34 36 37 38 39 40 41 42 43 Lıfe / Wall Unit Lıfe / Bedroom Lıfe / Dining Room Miuara / Dining Room Miuara / Bedroom Piramıt / Bedroom Vega / Bedroom

Detaylı

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... 07 deniz 09 ÖZEL HAYATLARA, ÖZEL BİR YER! Hayal ettiğiniz

Detaylı

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR 444 94 91 INFO@ONA9.COM HAYELLERİNİZDEKİ WWW.ONA9.COM YAŞAM DRAGOS DA ŞEKİLLENİYOR EN GROUP Kuruluşu 1974 yılına dayanan firmamız modern teknolojiyi kullanarak yüksek standartta hizmet vermeyi kendine

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ 06 36 44 48 INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ Herşey GÜVENLE Başlar ROLLING ROOF PLUS ROLLING ROOF PLUS Her mekânda uygulanabilecek, patentli ürünümüz Rolling Roof Plus,

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler...

İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler... İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler... George A. Moore Konum Konsept Daire Planları Sosyal Yaşam İletişim 3-8 9-10 11-16 17-30 32 İstanbul'un yeni çekim

Detaylı

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016 Mimari olmadan akustik, akustik olmadan da mimarlık olmaz! Mimari ve akustik el ele gider ve ben genellikle iyi akustik görülmek için orada değildir, mimarinin bir parçası olmalı derim. x: akustik There

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ Welcome to Turkey s Most Elegant Ramada Plaza Hotel KUSURSUZ HİZMET URBAN HOSPITALITY İlbak Holding'in turizm alanındaki ilk projesi olan Ramada Plaza

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

moonparktasdelen.com

moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com Bu katalogda kullanılan tüm görsel, metin ve bilgiler Moonpark Taşdelen izni olmadan kısmen / tamamen kopyalanamaz veya çoğaltılamaz. Katalog içerisinde yer alan

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

Önceliğimiz, Aileniz....İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com

Önceliğimiz, Aileniz....İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com Önceliğimiz, Aileniz...İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com ÖNCELİĞİMİZ, AİLENİZ... Gül Yapı olarak, 30 yılı aşkın deneyimimizle binlerce kişinin mutluluğuna ev sahipliği yaptık. Kavaklı Konakları

Detaylı

YAŞAMIN MERKEZİ İSTANBUL UN MERKEZİ

YAŞAMIN MERKEZİ İSTANBUL UN MERKEZİ İnsanların yaşam kalitelerini artıracak gayrimenkul projeleri üretme ve paydaşlarına değer yaratma vizyonuyla hareket eden Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı, bugüne kadar başarılı projelere imza atmış,

Detaylı

BAŞKAN DAN. From the CEO, FARUK TOPUZ Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞKAN DAN. From the CEO, FARUK TOPUZ Yönetim Kurulu Başkanı BAŞKAN DAN İnşaat alanında Türkiye ye getirdiği yeniliklerle prestij kazanan Topuzlar Yapı, Mavera Konutları, Mavera City ve Mavera Ahsen Projesinden sonra farklı büyük bir projeye daha imza atıyor. Topuzlar

Detaylı

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001 about us hakkımızda ISO 9001 ISO 18001 ISO 14001 Firmamız ATO'da 1967 yılında başlayan faaliyeti, inşaat sektöründe kendisine hak ettiği yeri aramasiyla devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne bitirilen

Detaylı

Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır.

Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır. ÖNSÖZ INTRODUCTION Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır. Büroseren Mobilyanın eğitim sektöründe temel ilgi

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR MERHABA ISPARTA Isparta da yakında yepyeni bir yaşam başlayacak. Konut standartlarını yükselten modern mimarisi, olanakları ve kalitesiyle Centrum

Detaylı

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3 Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. O

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı