ULTIMATE LANGUAGE SCHOOLS D O P İ N G D İ L. İngilizce Eğitim Merkezi WWW. DOPINGDIL. COM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ULTIMATE LANGUAGE SCHOOLS D O P İ N G D İ L. İngilizce Eğitim Merkezi WWW. DOPINGDIL. COM"

Transkript

1 ULTIMATE LANGUAGE SCHOOLS D O P İ N G D İ L İngilizce Eğitim Merkezi WWW. DOPINGDIL. COM

2 KURUMSAL DopingDil, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunu Öğretmenler Tarafından Kurulmuş İngilizce Uzmanı Dil Okuludur. Misyonu; Bireysel ve Kurumsal Yabancı Dil Eğitim Taleplerini En Kaliteli ve En Yeni Öğretim Yöntemleriyle Karşılamaktır. Vizyonu; Dil Öğretimi Alanında Kendini Sürekli Yenileyerek, Çağa Uygun, Profesyonel Çalışmalarını ve Dünya Standartlarında Eğitim Kalitesini Devam Ettirebilmektir. DopingDil İngilizce Eğitim Merkezlerinde Bulabilecekleriniz: Kaliteli Dil Eğitimi, Güleryüz, Motivasyon, Teknoloji, Profesyonel Öğretim Kadrosu, İnsana Saygı ve Daha Nice Güzel Değerlerdir.

3 NEDEN DOPİNGDİL? DopingDil öğretim kadrosu, alanında uzman öğretmenlerden oluşur. Eğitim, ODTÜ mezunu dil uzmanları tarafından koordine edilir. Türkiye'de Online Sınav Sistemini hayata geçiren ilk kurum DopingDil'dir. Son teknoloji sınıflarda, Avrupa Dil Portfolyosu standartlarına göre eğitim verilir. Eğitimler en yeni İngilizce öğretim teknikleriyle öğretilir ve konuşma odaklıdır. Büyük kurumlar (referanslarımızı inceleyiniz) personel konuşma eğitimleri için DopingDil'e güvenmişlerdir. DopingDil, eğitimlerinde dünyaca ünlü yayın evlerinin materyallerini kullanır. DopingDil Okulları harika bir dizayna ve Avrupa Standartlarında geniş sınıflara sahiptir. DopingDil, İngilizce sınavlarında yüzlerce öğrenciye başarıyı getirmiştir. DopingDil MEB onaylı bir dil okuludur.

4 KURUMSAL İNGİLİZCE Kurumsal anlamda tecrübelerimizle İngilizce alanında ihtiyacınızı belirleyip, etkin şekilde hedeflerinize ulaştıracak çözümü hızla üretebilmek için sizi dinler ve esnek ve çalışma saatlerinize uygun bir programla size hizmet sunmaya başlarız. Şirketler için en uygun eğitim programlarımızdan olan ve referansımız olan firmalar tarafından da beğenilmiş tamamen konuşma odaklı "70 saatte İngilizce" programımız, yaklaşık 4 ay gibi kısa bir sürede, sizi çeviri yapmadan konuşma ve ingilizce düşünme konularında yetkinlik seviyesine ulaştıracak ve artık iş gezilerinizde İngilizce sunumlarınızı kendiniz yapabilmenin haklı gururunu yaşayabileceksiniz. Tamamı ODTÜ mezunu Öğretmenlerimiz tarafından planlanmış ve mükemmelleştirilmiş eğitimimizden sizin de faydalanmanızı istiyoruz.

5 İŞ İNGİLİZCESİ Mülakatlar ve iş görüşmeleri bir çoğumuzun hayatındaki en önemli anlardır. İyi bir iş görüşmesiyle, istediğimiz bir işte çalışma imkanı buluruz. Günümüzde bir çok firmada iş görüşmeleri ingilizce olarak yapılmaktadır. Gelişen teknolojiyle birlikte İngilizce artık iş yaşamının ortak dili haline gelmiştir. Başarılı bir iş hayatı için etkili şekilde kullanılabilmelidir. İş görüşmeleri sırasında İngilizce olarak kendimizi ifade edebilmemiz, soruları anlayabilmemiz ve cevaplayabilmemiz hepimiz için çok önemlidir. Mesajın tam olarak anlaşılması ve karşıya öesajın etkili ve net şekilde ulaştırılabilmesi diyalog sürecinin olmazsa olmazıdır. Bu eğitim iş görüşmelerinde başarılı olmak isteyen herkes için hazırlanmıştır. Tamamen konuşma odaklıdır.

6 İŞ YAZIŞMALARI Yabancı kuruluşlarla iş yapan firmalarımız, iletişim konusunda zaman zaman sıkıntılar yaşamakta ve müşterisinin talebine cevap verebilecek İngilizce seviyesine sahip personel bulmakta zorlanmaktadırlar. Eğer orta düzeyde İngilizce bilgisine sahipseniz 2 aylık sadece yazışmalara odaklanmış bir eğitim sayesinde, artık maillerinizi zorlanmadan okuyacak, anlayabilecek ve duruma uygun cevapları verebileceksiniz.

7 GENEL İNGİLİZCE DOPİNGDİL'de amacımız size en kısa sürede en hızlı ve etkili bir şekilde İngilizce'yi yazarak, anlayarak ve en önemlisi konuşarak öğretmeyi amaçlamaktır. Kurumumuzda görevli deneyimli öğretmenlerimiz tarafından mevcut İngilizce seviyeniz test edilir ve size en uygun İngilizce programlarımıza yönlendirilirsiniz. Eğitimlerimiz sıfırdan başlayanlar için toplamda 7 Kur şeklindedir. İngilizceye sıfırdan başlamak isteyenler 7 kurun sonunda tüm gramer bilgisini almış olur. DOPİNGDİL size yüzde yüz başarı garantisi sunar. Kur sınavlarında başarısız olmanız durumunda, size özel birebir ücretsiz telafi dersleriyle eksik veya geri kaldığınız konuları kapatabilir böylece kur tekrarı yapmadan bir sonraki kura geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca sınıflarımız 30 m2 genişliğe sahip olup, ruhunuz sıkılmadan İngilizce ölğrenebilmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Eğitimlerimizi alan her öğrencimize konuşma kulübü, telafi dersleri ve eğitim seti hediyemizdir.

8 Özel Dersler Bire bir İngilizce programlarımız yabancı bir dili kendi başarı performansında öğrenmek isteyenler için özel olarak hazırlanmış bir programdır.» Dersler özel ders konusunda uzman eğitmenlerimiz tarafından verilmektedir.» Eğitimin içeriği ve şekli deneyimli eğitmenlerimiz tarafından katılımcının seviyesine ve hedeflerine göre özenle belirlenir.» Programımız katılımcılarımıza özel olarak tamamen kişiselleştirilmiş ve seçilen alana odaklıdır. Derslere deneyimli eğitmenlerimizin yaptığı detaylı ihtiyaç analiziyle başlanır ve size özel, esnek bir program oluşturulur.» Derslerin yoğunluğuna, gün ve saatlerine öğrencinin kendisi karar verir.» Ders içeriği öğrencinin hedefine göre belirlenir; dersler genel İngilizce eğitimi üzerine olabileceği gibi mesleki İngilizce veya sınav İngilizcesi veya sadece konuşma üzerine de olabilir.» Bire bir İngilizce programımızdan yararlanan öğrencilerimize aynı zamanda Konuşma sınıflarına katılma imkanı da sağlanmaktadır.

9 Sınav İngilizcesi Test tekniğine yönelik gramer ağırlıklı ve her sınav için spesifik olarak uygulanan bir programdır. Örneğin; bilgisayar tabanlı TOEFL sınavına hazırlanıyorsanız, buna yönelik bir program uygulanır. Bu programlar ÖN HAZIRLIK ve HAZIRLIK olmak üzere ikiye ayrılır. Eğer seviyeniz, A2-B1 düzeyinde ise ÖN HAZIRLIK, B2-C1 düzeyinde ise direkt olarak HAZIRLIK programına alınırsınız. Tüm bunlar PROFICIENCY sınavlar için geçerlidir. ( Üniversite hazırlık atlama programını içermektedir. ) Ayrıca, Türkiye'nin ilk online sınav sistemi olan "DopingDil Examination System'den de ücretsiz yararlanma ve gerçek zamanlı sınav deneyiminizi artırma şansı yakalarsınız.

10 Koordinatörümüzden Mesaj; Saygıdeğer Yetkili; İngilizce Öğretmek ve Öğrenmek çok ciddi bir iştir. Alanında Uzman öğretmenlerce yönlendirilen öğrenciler, zorlanmadan ve sıkılmadan, kısa sürede İngilizce öğrenmenin haklı gururunu yaşamaktadırlar. İngilizce Öğrenme sürecinizde sizi doğru şekilde yönlendirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın garantisini veriyoruz. Gerek siz, gerekse personelinizin en iyi dil eğitimine layık olduğunu biliyor ve bunu sağlamaya çalışıyoruz. Sivil ve askeri kurumlardan aldığımız ödüller, büyük firmaların referansları ve en önemlisi de içimizdeki büyük motivasyonla, İngilizce konusunda çözüm ortağınız olmak istiyoruz. Saygılar Sunarız.

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VAKFI Y A B A N C I D İ L E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ KURUMSAL İNGİLİZCE PROGRAMLARI

KADIKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VAKFI Y A B A N C I D İ L E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ KURUMSAL İNGİLİZCE PROGRAMLARI KADIKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VAKFI Y A B A N C I D İ L E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ KURUMSAL İNGİLİZCE PROGRAMLARI Kadıköy Maarif Geleneğiyle İngilizce Eğitim de, İhtiyaçlarınıza Özel Çözümler KALEV KİMDİR?

Detaylı

Language Testing Service) ve BEC (Business

Language Testing Service) ve BEC (Business British Side da Kurumsal Kurslar Biz Kimiz? British Side, British Council in Türkiye de kurs bölümünü kapatması sonrasında, British Council in yöneticileri ve eğitmenleri tarafından kurulan, müşteri odaklı

Detaylı

www.konusmakulubu.net Neden Konuşma Kulübü? Pek çok insan İngilizce ile ilgili anlıyorum ama konuşamıyorum ifadesini çokça kullanır. Bu durum insanların eğitim hayatından, iş hayatına hatta sosyal hayatına

Detaylı

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Öğrenciler, NESE'de dil öğrenmenin yanı sıra Amerikan kültürünüde öğrenmektedir. Kültürel zenginliklerle birleştirilmiş İngilizce eğitimi, maksimum dil

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında uzman personele ihtiyaç

Detaylı

ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA IMO YA ÖZEL BAŞLANGIÇ (BEGINNER) 891,00 TL İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV)

ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA IMO YA ÖZEL BAŞLANGIÇ (BEGINNER) 891,00 TL İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV) ÖZEL TEKLİF EĞİTİM GÜN VE SAATLERİ HAFTALIK OLARAK YAZILMIŞTIR. FİYATLANDIRMA SEVİYE BAŞLANGIÇ (BEGINNER) İLERİ SEVİYELER (ELM-INT-ADV) LİSTE FİYATI 990,00 TL 1.494,00 TL IMO YA ÖZEL 891,00 TL 1344,00

Detaylı

1. Eğitim süresi ne kadar? İngilizce Hazırlık Programında eğitim süresi 2 dönem yani bir akademik yıldır.

1. Eğitim süresi ne kadar? İngilizce Hazırlık Programında eğitim süresi 2 dönem yani bir akademik yıldır. İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI Sevgili Öğrencilerimiz, Bu kitapçık, İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü İngilizce Hazırlık

Detaylı

Değerli Baro Mensubu,

Değerli Baro Mensubu, Değerli Baro Mensubu, AmericanLIFE Dil Okulları olarak Baro Mensupları ve 1.derece yakınlarına (eş, çocuk, kardeş, anne, baba) dil öğrenmeleri için destek vermekteyiz. AmericanLIFE & İstanbul Barosu İş

Detaylı

SİZE 4 AYDA İNGİLİZCE ÖĞRETECEĞİMİZİ İDDİA EDİYORUZ.

SİZE 4 AYDA İNGİLİZCE ÖĞRETECEĞİMİZİ İDDİA EDİYORUZ. Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları olarak yabancı dil eğitiminde 104. yılımızı geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız. Türkiye de 160, yurtdışında 12 temsilciliğimiz ve her yıl başarıyla,

Detaylı

15 Nisan 2013 Tarihli Atölye Çalışması Sonuçları

15 Nisan 2013 Tarihli Atölye Çalışması Sonuçları İTÜ II. ULUSAL KARİYER ÇALIŞTAYI 15 Nisan 2013 Tarihli Atölye Çalışması Sonuçları Yakın Dönem Projelerimiz İTÜ I. ULUSAL KARİYER ÇALIŞTAYI 15 Nisan 2013 11 üniversite 13 uzman 4 farklı çalışma konusu İTÜ

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrencilerimiz; 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesi nin dünyaya açılan penceresi sloganıyla kısa sürede büyük gelişim sağlayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Detaylı

ABÜ KAMU HUKUKU (TEZLİ-TÜRKÇE)

ABÜ KAMU HUKUKU (TEZLİ-TÜRKÇE) ABÜ KAMU HUKUKU (TEZLİ-TÜRKÇE) Hukuk uygulamasının içinde yüksek lisans ve doktora derecesine sahip çok az hukukçu vardır. Avukat, hâkim ve savcıların tez yazarak yüksek lisans derecesi alması ve ardından

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz

Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Sizin memnuniyetiniz bizim referansımızdır Deloitte Academy olarak vermiş olduğumuz her eğitimde katılımcılardan değerlendirme formu doldurmalarını istiyoruz. Bugüne

Detaylı

final in başarı geleneği final temel liseleri ile sürüyor...

final in başarı geleneği final temel liseleri ile sürüyor... Sevgili öğrenciler, değerli veliler... Dershanelerin dönüşüm sürecini kamuoyundan takip ettiniz. Biz de final dergisi dershaneleri olarak artık final liseleri ne dönüşüyoruz. final liseleri Hiçbir başarı

Detaylı

İngiltere de Üniversite Eğitiminin Avantajları

İngiltere de Üniversite Eğitiminin Avantajları İngiltere de Üniversite Eğitiminin Avantajları Lisans eğitim 3 yıl! İngiltere'de lisans programları 3 yıl sürmektedir. Böylelikle Türkiye de 4 senede tamamlayacağınız üniversite eğitiminizi İngiltere'de

Detaylı

OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR

OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR Okan Anaokulu olarak akademik ve sosyal becerilerinin denge ve uyum içinde olduğu bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Eğlenirken öğrenen, çağın gerektirdiği yeniliklere

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MİSYON İTÜ nün vizyonu; bilim, teknoloji, sosyal bilimler ve sanat alanlarında öncü çalışmaların

Detaylı

25 KASIM 2017 / ANTALYA 11:00 / AKADEMİK LİSE DEĞİŞİM PROGRAMI SEVİYE TESPİT SINAVI OKUL BİLGİLENDİRME

25 KASIM 2017 / ANTALYA 11:00 / AKADEMİK LİSE DEĞİŞİM PROGRAMI SEVİYE TESPİT SINAVI OKUL BİLGİLENDİRME 25 KASIM 2017 / ANTALYA 11:00 / AKADEMİK LİSE DEĞİŞİM PROGRAMI SEVİYE TESPİT SINAVI OKUL BİLGİLENDİRME Sayın Hocam Merhaba, NCA ( National Cultural Association ) Amerika, Kanada, Avrupa, Arjantin Devlet

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM)

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM) YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (YTÜ SEM) YENİ DÖNEM KURSLARI Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YTÜ SEM) halen Yıldız Kampüste sürdürdüğü programlarına ek olarak Davutpaşa

Detaylı

Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz. Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz

Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz. Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki Ekonomik

Detaylı

Sizin memnuniyetiniz bizim referansımızdır

Sizin memnuniyetiniz bizim referansımızdır VERGİ EĞİTİMLERİ Or 4.1 UFRS EĞİTİMLERİ Or MUHASEBE EĞİTİMLER Or 4.8 BASEL EĞİTİMLERİ Or 4.7 4.2 İÇ DENETİM Or 4.2 4.7 4.2 Sizin memnuniyetiniz bizim referansımızdır BT DENETİM Or 4.7 Deloitte Academy

Detaylı

wora.com.tr

wora.com.tr wora.com.tr 0 850 317 45 75 bilgi@wora.com.tr HAKKIMIZDA WORA her eğitim programında Ne Bilir?, Ne Anlar? ve Ne Yapar? olmak üzere üç temel soru üzerinde durmaktadır. Amacımı; bir öğrencinin o eğitim programına

Detaylı

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI

AKADEMİK YILI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI EXECUTIVE MBA PROGRAMI 2018 2019 AKADEMİK YILI EXECUTIVE MBA PROGRAMI Modüler bir yapıya ve zengin bir içeriğe sahip olup, 8 haftalık (toplamda 15 ay süren) altı modülden oluşan programımız, farklı sektörlerden genellikle 8

Detaylı

aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. mêçñéëóçåéä aéëíéğáåáò aéäçáííé ^Å~ÇÉãó Yeni ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İNGİLİZCE HAZIRLIK BİRİMİ GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İNGİLİZCE HAZIRLIK BİRİMİ GENEL İNGİLİZCE KURSLARI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İNGİLİZCE HAZIRLIK BİRİMİ GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Genel İngilizce ve İş İngilizcesi Kursları Gerekli Bilgiler İÇİNDEKİLER İDARİ YAPI VE İLETİŞİM BİLGİLERİ...

Detaylı

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel etkinliklere meraklı; yabancı dili iyi konuşan, akademik

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ

İŞLETME FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ İŞLETME FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ İşletme Fakültesi; 1992 yılında, Ege ve çevre bölgelerin alanında uluslararası tanınırlığa sahip, İngilizce eğitim veren yüksek öğretim kurumu ihtiyacını karşılamak amacıyla

Detaylı

MAĞAZA MÜDÜRÜ VE MAĞAZA SATIŞ PERSONELİ TEST PAKETLERİ

MAĞAZA MÜDÜRÜ VE MAĞAZA SATIŞ PERSONELİ TEST PAKETLERİ MAĞAZA MÜDÜRÜ VE MAĞAZA SATIŞ PERSONELİ TEST PAKETLERİ PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. YOURLOGO Test Kullanımının Amacı Kuruma başvuran adaylar içinden; vizyoner bakış açısına

Detaylı

Facebook. 1. Grup ve Sayfalar. Facebook ta birçok grup ve sayfa üzerinden İngilizce öğrenen kişilerle iletişime geçebilir ve

Facebook. 1. Grup ve Sayfalar. Facebook ta birçok grup ve sayfa üzerinden İngilizce öğrenen kişilerle iletişime geçebilir ve Hayatın hemen hemen her alanında bir şekilde karşımıza çıkan Facebook ve Twitter, İngilizce öğrenmek için iyi bir araç olabilir mi? İngilizce eğitimi uzun ve önemli bir süreçtir. Genelde ilkokul çağlarında

Detaylı

Amaç: Ekonometrinin tanımını, temel kavramlarını ve diğer alanlarla ilişkisini öğretmektir

Amaç: Ekonometrinin tanımını, temel kavramlarını ve diğer alanlarla ilişkisini öğretmektir BÖLÜM EKONOMETRİ Amaç: Ekonometrinin tanımını, temel kavramlarını ve diğer alanlarla ilişkisini öğretmektir Hedef: Dünya çapında bilgi üreterek, bilim dünyasına katkıda bulunmak. Lokal, bölgesel ve ulusal

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür

Detaylı

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun.

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Nasıl Çalışır? Herhangi bir yere giderken yolda acıktınız ve yemek yemeniz gerekiyor. Yemek bütçenizi 20 TL olarak belirlediniz ancak

Detaylı

Okul Temelli Mesleki Gelişim Nedir?

Okul Temelli Mesleki Gelişim Nedir? Okul Temelli Mesleki Gelişim Nedir? Okul Temelli Mesleki Gelişim (OTMG), okul içinde ve dışında öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri, değer ve tutumlarının gelişimini destekleyen, etkili öğrenme ve öğretme

Detaylı

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ 1 Sevgili Genç Arkadaşlarımız, Günümüzün en büyük sermayesi olan bilginin üretildiği üniversiteler, toplumu doğrudan etkileyen, gelişmeye, kalkınmaya ve değişime

Detaylı

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Hep Beraber, Hep Birlikte... Güven ve konfordan ödün vermeden süratli hizmetin adresi olan firmamızın araç filosu tüm Dünya koşullarında kendilerini ispatlamış, güvenlik ve konforda otomotiv

Detaylı

Montessori Montessori Öğretmen Eğitimi. Başarılı Bir Ekol Başarılı İki Kurumun Çatısı Altında

Montessori Montessori Öğretmen Eğitimi. Başarılı Bir Ekol Başarılı İki Kurumun Çatısı Altında Montessori Montessori Öğretmen Eğitimi Başarılı Bir Ekol Başarılı İki Kurumun Çatısı Altında Hayatın en önemli dönemi üniversite çalışmaları değil, doğumdan altı yaşa kadar olan süredir. Çünkü bu, bir

Detaylı

MUHASEBE ve İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE SMMMO ÜYE VE STAJYERLERİNE YÖNELİK

MUHASEBE ve İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE SMMMO ÜYE VE STAJYERLERİNE YÖNELİK MUHASEBE ve İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE SMMMO ÜYE VE STAJYERLERİNE YÖNELİK 0216 418 1 419 MUHASEBE ve İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE PROGRAMI HAKKINDA Değerli Oda Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz, Denetim

Detaylı

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak;

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; AKADEMİ Carismax Akademi ye Hoşgeldiniz Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; Profesyonel Araç Yıkama Eğitimi Far Yenileme ve Temizleme Eğitimi Motor Temizliği ve Koruma Sistemleri

Detaylı

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş Rafine Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi Sektörel Reklam Ajansı Rafine; mobilya sektöründe uzmanlaşan kadrosuyla, sektörel hizmet veren bir reklam ajansıdır. 20 yıllık Mobilya Sektörü tecrübemize güveniriz.

Detaylı

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri 1. Müşterimizin hizmetindeyiz! 2. Yenilikçi bir kültüre sahibiz ve gelecek için fikirlerimiz var 3. EGO nun en değerli varlığı biz çalışanlarıyız 4. Tüm iş faaliyetlerimizde

Detaylı

İnşaat Mühendisliğine Giriş (CE 102) Ders Detayları

İnşaat Mühendisliğine Giriş (CE 102) Ders Detayları İnşaat Mühendisliğine Giriş (CE 102) Ders Detayları Ders Adı Ders Dönemi Ders Uygulama Kodu Saati Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati İnşaat Mühendisliğine Giriş CE 102 Bahar 1 0 0 1 2.5 Ön Koşul Ders(ler)i

Detaylı

Akademi. Denetim Kalite Kontrol. Danışmanlık

Akademi. Denetim Kalite Kontrol. Danışmanlık Akademi GO Denetim Kalite Kontrol Danışmanlık G-SEC Akademi, uzman eğitim kadrosu ile, sınıf eğitimleri gerçekleştirmekte ve bunları, düzenlediği işbaşı ve saha eğitimleri ile desteklemektedir. Güvenlik

Detaylı

WALL STREET ENGLISH ve İSTANBUL GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ

WALL STREET ENGLISH ve İSTANBUL GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ WALL STREET ENGLISH ve İSTANBUL GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ 25 MART 2015 İşbirliği Çerçevesinde Eğitim Hakkında Detaylı Bilgi İçin İletişim: DOĞUŞ BÜYÜKARSLAN Kurumsal Satış

Detaylı

AVATARLARIN KULLANILABİLECEĞİ ALANLARA ÖRNEKLER

AVATARLARIN KULLANILABİLECEĞİ ALANLARA ÖRNEKLER TURKISH AVATARS AVATARLARIN KULLANILABİLECEĞİ ALANLARA ÖRNEKLER Farklı seviyelerde yetkinlik ve becerilerin değerlendirilmesi Simülasyon bazlı eğitimler; örnek olarak, satış, liderlik, müşteri hizmetleri,

Detaylı

BÜTÜNSEL LİDERLİK INTEGRAL LEADERSHIP Kişisel Bütünlük olmadan Şirket Bütünlüğü olmaz ve Zafer Kazanılamaz 3-4 IYUL 2015 BAKÜ MARRIOT ABSHARON HOTEL

BÜTÜNSEL LİDERLİK INTEGRAL LEADERSHIP Kişisel Bütünlük olmadan Şirket Bütünlüğü olmaz ve Zafer Kazanılamaz 3-4 IYUL 2015 BAKÜ MARRIOT ABSHARON HOTEL BÜTÜNSEL LİDERLİK INTEGRAL LEADERSHIP Kişisel Bütünlük olmadan Şirket Bütünlüğü olmaz ve Zafer Kazanılamaz 3-4 IYUL 2015 BAKÜ MARRIOT ABSHARON HOTEL 1 BÜTÜNSEL LİDERLİK INTEGRAL LEADERSHIP Hem patronların

Detaylı

İş dünyası İngilizce konuşur.

İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyasına yönelik yepyeni bir ürün: Market Leader and Speakout by Wall Street English Çalışanlarınızın İngilizce seviyesi ne olursa olsun iş yaşamına yönelik İngilizcelerini

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İNGİLİZCE HAZIRLIK BİRİMİ GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İNGİLİZCE HAZIRLIK BİRİMİ GENEL İNGİLİZCE KURSLARI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İNGİLİZCE HAZIRLIK BİRİMİ GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Genel İngilizce ve İş İngilizcesi Kursları Gerekli Bilgiler İÇİNDEKİLER İDARİ YAPI VE İLETİŞİM BİLGİLERİ...

Detaylı

1. Matematik analiz ve diferansiyel denklemlerle ilgili temel kavramları öğrenecektir.

1. Matematik analiz ve diferansiyel denklemlerle ilgili temel kavramları öğrenecektir. BÖLÜM EKONOMETRİ Amaç:Türev ve integralin uygulamaları ile diferansiyel denklemlerin çözüm tekniklerini öğretmek bu dersin başlıca amacıdır. Çok sayıda örnek problem çözümleriyle bu teknikler öğrenciye

Detaylı

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları. Bilgilendirme Toplantıları

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları. Bilgilendirme Toplantıları Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Bilgilendirme Toplantıları Ulusal Ajans olarak da bilinen AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen Eğitim

Detaylı

ZAFER HOCA YDS YÖKDİL ÜCRETSİZ KAYNAKLARI

ZAFER HOCA YDS YÖKDİL ÜCRETSİZ KAYNAKLARI ZAFER HOCA YDS YÖKDİL ÜCRETSİZ KAYNAKLARI PREFIX SUFFIX DETAYLI LİSTE Elinden gelenin en iyisini yapmadıysan üstün başarı bekleme 1 Zafer Hoca YDS Academy Prefix-Suffix (İngilizcede Ön Ek - Son Ek) Sistemi

Detaylı

TED MALATYA KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU HAFTA İÇİ HAFTA SONU TAKVİYE ETÜT YÖNERGESİ

TED MALATYA KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU HAFTA İÇİ HAFTA SONU TAKVİYE ETÜT YÖNERGESİ TED MALATYA KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU HAFTA İÇİ HAFTA SONU TAKVİYE ETÜT YÖNERGESİ AMAC: Madde l. Yonergenin amaci, TED Malatya Koleji Akademik başarının sağlanması kapsamında okulumuzda etkin egitim almak

Detaylı

Sarıyer Belediyesi ile Her çocuk İngilizce konuşsun

Sarıyer Belediyesi ile Her çocuk İngilizce konuşsun Sarıyer Belediyesi ile Her çocuk İngilizce konuşsun Sarıyer Belediyesi İngilizce yi evinize getiriyor. Sarıyer Belediyesi, Dünya Bankası destekli bilimsel bir proje ile çocuklara evlerinin sıcak ortamında

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ: 10.08.2018 TOPLANTI SAYISI: 2018/5 TOPLANTI SAATİ: 13:30-15:00 KOMİSYON ÜYELERİ; Prof.

Detaylı

MBA PROGRAMI. Program, toplam 5 modül ve yaz aylarında yapılan hızlandırılmış 3 mini modülden oluşmuştur.

MBA PROGRAMI. Program, toplam 5 modül ve yaz aylarında yapılan hızlandırılmış 3 mini modülden oluşmuştur. MBA PROGRAMI İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) Programı, birkaç yıl iş deneyimine sahip olan ve belli alanlarda uzmanlaşmak isteyen genç profesyonellere yönelik bir programdır. Program 2009 yılında başlamıştır.

Detaylı

Amaç: Bu derste öğrencilerin ekonometrik analizlerde kullanılan paket programların tanıtımı amaçlanmaktadır.

Amaç: Bu derste öğrencilerin ekonometrik analizlerde kullanılan paket programların tanıtımı amaçlanmaktadır. BÖLÜM EKONOMETRİ Amaç: Bu derste öğrencilerin ekonometrik analizlerde kullanılan paket programların tanıtımı amaçlanmaktadır. Hedef: Dünya çapında bilgi üreterek, bilim dünyasına katkıda bulunmak. Lokal,

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Fakültemiz 2809 sayılı Kanunun Ek 30. maddesi uyarınca Bakanlar Kurulunun 02.06.2000 tarih ve 2000-854 sayılı kararnamesiyle kurulmuş, 2001-2002 Eğitim

Detaylı

YABANCI DİLLER YÖNERGESİ BÖLÜM I AMAÇ VE TANIMLAR

YABANCI DİLLER YÖNERGESİ BÖLÜM I AMAÇ VE TANIMLAR Sayfa No 1 / 6 BÖLÜM I AMAÇ VE TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Kapadokya Üniversitesine bağlı fakülte ve yüksekokullar da okutulan ortak zorunlu yabancı dil dersleri dâhil tüm seçimlik ve zorunlu

Detaylı

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği...

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... 1972 yılından itibaren yüksek standartlarda çözümler sunmak ilkesiyle kurulan Evdema, Türkiye de Eczacıbaşının en büyük münhasır bayiliğini yapmak ile başlamış olup, sonrasında

Detaylı

dünyanın ihtiyaç duyduğu sosyal sorumluluk bakış açısına sahip liderler

dünyanın ihtiyaç duyduğu sosyal sorumluluk bakış açısına sahip liderler Global Talent S AIESEC Nedir? S Dünya da 1948 yılından bu yana yaklaşık 124 ülkede faaliyet gösteren ve tamamen öğrenciler tarafından yürütülen, geliştirdiği programlar aracılığıyla dünyanın ihtiyaç duyduğu

Detaylı

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ Franchise Nedir? Franchising Sisteminin Faydaları Nelerdir? TANIMLAR Franchisee, franchise sistemini satın alan demektir. Franchisor,

Detaylı

Kanada'da Konaklama. Konaklama ile ilgili alternatıfler sd yurt dışı egitimde. Sizlere istediğiniz yerde konaklama sunuyoruz. Aile yanı konaklama

Kanada'da Konaklama. Konaklama ile ilgili alternatıfler sd yurt dışı egitimde. Sizlere istediğiniz yerde konaklama sunuyoruz. Aile yanı konaklama Kanada'da Konaklama Konaklama ile ilgili alternatıfler sd yurt dışı egitimde Sizlere istediğiniz yerde konaklama sunuyoruz Aile yanı konaklama Kaliteli ve sorumluluk sahibi dil okullarında tüm aileler,

Detaylı

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ Uluslararası Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Yenilikçi, Entegre Bir Program ULUSLARARASI PROGRAM UBC lisans programınıza İngilizce dil eğitimi ile akademik

Detaylı

HALK EĞİTİM MERKEZLERİNDE ORYANTİRİNG KURSU AÇILMASI

HALK EĞİTİM MERKEZLERİNDE ORYANTİRİNG KURSU AÇILMASI HALK EĞİTİM MERKEZLERİNDE ORYANTİRİNG KURSU AÇILMASI Bu çalışma Halk Eğitim Merkezlerinde açılacak olan kursların genel olarak nasıl yapıldığı konusunda fikir vermek üzere hazırlanmıştır. Bölgesel olarak

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

2. Eğitime Yön Verenler Ödülleri Başvuru, Ön Değerlendirme, Değerlendirme ve Ödül Süreci

2. Eğitime Yön Verenler Ödülleri Başvuru, Ön Değerlendirme, Değerlendirme ve Ödül Süreci 2. Eğitime Yön Verenler Ödülleri Başvuru, Ön Değerlendirme, Değerlendirme ve Ödül Süreci Başvuru ve değerlendirme dönemi ve sürecin ilerleyişi Bursa Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sönmez Medya

Detaylı

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri Gelişmiş Öğrenci ve Öğretmen Sınıf Yönetim Yazılımı GELIŞMIŞ ÖĞRENCI VE ÖĞRETMEN ETKILEŞIMI

Detaylı

HEM BİR PROGRAM HEM BİR ÖDÜL PLANI

HEM BİR PROGRAM HEM BİR ÖDÜL PLANI Eko Okul Eko-Okullar Programı Nedir? Eylem Planımız Eko İlkemiz Eko-Tim Öğrencilerimiz Etkinliklerimiz o Deniz Canlıları Etkinliği o Çevre Yürüyüşü Eko Okul Eko-Okullar Programı Nedir? Eko Okullar Programı

Detaylı

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi.

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi. 25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi StajOkulu Nedir? Bilişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençler, alanlarında uzmanlaşmış, özel sektörde uzun yıllar hizmet vermiş profesyoneller

Detaylı

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı. Okullarda garip şeyler oluyor İstanbul, 8 Nisan 2014

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı. Okullarda garip şeyler oluyor İstanbul, 8 Nisan 2014 tepav Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Okullarda garip şeyler oluyor İstanbul, 8 Nisan 2014 2 Çerçeve Beceriler değişiyor, Türkiye nin eğitim sistemi kaskatı duruyor Talim ve Terbiye Kurulu

Detaylı

Program Öğrenme Çıktıları:

Program Öğrenme Çıktıları: BÖLÜM EKONOMETRİ Amaç: Matrisler, determinantlar, lineer denklem sistemleri ve çözümleri hakkında gerekli bilgileri vererek ekonometrideki bazı konulara temel teşkil etmektir Hedef: Dünya çapında bilgi

Detaylı

Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına uygun olarak hazırlanır.

Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına uygun olarak hazırlanır. EĞİTİM VE İŞLEYİŞ Ders verimli bir şekilde işlenir. Öğretmen ders anlatma hızını sınıf seviyesine göre ayarlar. Öğrencilerin anlatılanları anlama problemi olmaz. Müfredat ve test ağırlıkları öğrenci performansına

Detaylı

DERS ÖĞRETİM PROGRAMI FORMU

DERS ÖĞRETİM PROGRAMI FORMU DERS ÖĞRETİM PROGRAMI FORMU ECTS Ders Dersin Adı Kodu Yarıyılı Kredisi Kredisi (Saat/Hafta) Uygulama (Saat/Hafta) İş Hayatı İçin 2 Laboratuar 9053032 6 2 İngilizce (Saat/Hafta) Dersin Dili İngilizce Dersin

Detaylı

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar,

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar, İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI EĞİTİMİ Rekabetçi ve etkin süreç yönetimi için öncelikli olan entellektüel sermaye olarak kabul edilen insan kaynağı yönetiminde doğru stratejiler oluşturmak günümüz başarılı

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK İLKÖĞRETİM KURUMU ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI

FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK İLKÖĞRETİM KURUMU ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK İLKÖĞRETİM KURUMU ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI 2014-2015 Ölçme ve Değerlendirme, sağlıklı bir eğitim sisteminin olmazsa olmazıdır. Ölçme ve değerlendirme eğitim sisteminin ayrılmaz

Detaylı

Amaç: C programlama dilini tanıtma, C programlama dilinde program yazma

Amaç: C programlama dilini tanıtma, C programlama dilinde program yazma BÖLÜM EKONOMETRİ Amaç: C programlama dilini tanıtma, C programlama dilinde program yazma Hedef: Dünya çapında bilgi üreterek, bilim dünyasına katkıda bulunmak. Lokal, bölgesel ve ulusal düzeyde ihtiyaçlar

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ. Nispetiye Cad. Belediye Sitesi A4 Blok No:14A Etiler İstanbul Telefon: / Faks:

AVRUPA BİRLİĞİ. Nispetiye Cad. Belediye Sitesi A4 Blok No:14A Etiler İstanbul Telefon: / Faks: AVRUPA BİRLİĞİ VE KALKINMA AJANSLARI İÇİN UYGULAMALI PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ Avrupa Birliği; Türkiye de her yıl farklı katılım öncesi mali yardım programları kapsamında Türkiye de çeşitli konularda hibe

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Kurumsallaşma Koçluğu Programı ile Türk aile şirketlerinde sürdürülebilirliği nesiller boyunca sağlamayı hedefliyoruz. 3 aşamadan oluşan Kurumsallaşma

Detaylı

GEÇM TEN GÜNÜMÜZE NG L ZCE B Z M TEK M Z

GEÇM TEN GÜNÜMÜZE NG L ZCE B Z M TEK M Z GEÇM TEN GÜNÜMÜZE NG L ZCE B Z M TEK M Z YDS IELTS TOEFL BEGINNER ÇEVİRİ İŞ İNGİLİZCESİ ELEMENTARY HAZIRLIK ATLAMA...Since 1976 PRE-INTERMEDIATE INTERMEDIATE UPPER-INTERMEDIATE ADVANCED www.izmirfast.com

Detaylı

Yurtdışında Üniversite Eğitiminin Türkiye ye Göre Artıları

Yurtdışında Üniversite Eğitiminin Türkiye ye Göre Artıları Yurtdışında Üniversite Eğitiminin Türkiye ye Göre Artıları Size, bir insanın geleceğini belirleyen en önemli dönem olan üniversite eğitimi süreciyle ilgili doğru kararlar vermenize çok yardımcı olacak

Detaylı

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ % 30 İngilizce Program İngilizce Program Bünyesinde barındırdığı diş hastaneleriyle Türkiye nin en modern eğitim kurumları içerisinde yer alan fakültemiz, lisans

Detaylı

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK.

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK. ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK Geleceğini iyi yönetmek isteyenlerin doğru tercihi VİZYON: Demokratik, ilkeli, lider, atılımcı, tarafsız, şeffaf, yenilikçi, çağdaş bir kurum olma özellikleriyle Eğitimde Önder olmanın

Detaylı

Bir okuldan daha fazlası...

Bir okuldan daha fazlası... Bir okuldan daha fazlası... Fakülte Koleji açılıyor www.fakultekoleji.com ÖĞREN KAVRA DEĞİŞ Kolejimizde eğitim öğretim süreci, akademik başarının yanı sıra öğrencilerin gerçek performanslarını ortaya çıkarmayı

Detaylı

KURUMSAL / BİREYSEL ÇÖZÜMLER TEKLİF DOSYASI II. (ANNE - BABA ve ÖĞRENCİLERE SEMİNERLER)

KURUMSAL / BİREYSEL ÇÖZÜMLER TEKLİF DOSYASI II. (ANNE - BABA ve ÖĞRENCİLERE SEMİNERLER) 1 KURUMSAL / BİREYSEL ÇÖZÜMLER TEKLİF DOSYASI II (ANNE - BABA ve ÖĞRENCİLERE SEMİNERLER) Sayın Yetkili; EDKİSTANBUL olarak, başta okul öncesi kurumlar olmak üzere, özel ilkokul, ortaokul ya da liseler

Detaylı

Neden TSEV eğitimlerini tercih etmeliyim?

Neden TSEV eğitimlerini tercih etmeliyim? 1. Neden TSEV eğitimlerini tercih etmeliyim? 2. TSEV eğitimleri ücretli midir? 3. Eğitim programlarınız ne kadar sürüyor? 4. Eğitim programlarınızın zaman planı nasıl? 5. TSEV, kuruma özel eğitimler düzenliyor

Detaylı

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM?

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? Yetenek Seçimi ve Gelişiminde Teknosa Uygulaması HR Dergi Seçme Yerleştirme Zirvesi 21 Eylül 2012 Asena YALINIZ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İçindekiler Teknosa

Detaylı

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNERGESİ

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNERGESİ ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı; Abdullah Gül

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

Amaç: Bazı temel istatistiki kavramları tanımlayabilmelerini sağlamak konuları anlayabilme becerisini geliştirmek.

Amaç: Bazı temel istatistiki kavramları tanımlayabilmelerini sağlamak konuları anlayabilme becerisini geliştirmek. BÖLÜM EKONOMETRİ Amaç: Bazı temel istatistiki kavramları tanımlayabilmelerini sağlamak konuları anlayabilme becerisini geliştirmek. Hedef: Dünya çapında bilgi üreterek, bilim dünyasına katkıda bulunmak.

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROGRAMI

EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROGRAMI EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROGRAMI 17-21 Haziran 2015 EĞİTİMİN KAPSAMI VE HEDEFİ Eğitim ve öğrenci koçluğunda amaç: koç ve öğrenci arasında kurulan, öğrencinin gelişimini destekleme amaçlı bir güç birliğioluşturmaktır.

Detaylı

GİRİŞ. Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları

GİRİŞ. Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları GİRİŞ Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları Giriş Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçlarıs İçindekiler: Eli Lilly ve Şirketten Mektup s. 2 Giriş Healthy Interactions LLC Hakkında s. 3 Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

Ekonometri. yöneylem araştırması ile ilgili temel kavramları öğrenebilecekler. bazı yöneylem araştırması tekniklerini uygulamayı öğrenebilecekler.

Ekonometri. yöneylem araştırması ile ilgili temel kavramları öğrenebilecekler. bazı yöneylem araştırması tekniklerini uygulamayı öğrenebilecekler. Ekonometri Amaç: Öğrencilere gerçek yaşam problemlerini modelleme ve rasyonel ve optimal çözüm metotları sunmaktır. Dersin sonunda öğrenciler problemleri anlama, modelleme, temel algoritmalarla çözme ve

Detaylı

sivil toplum kuruluşları başvuru rehberi

sivil toplum kuruluşları başvuru rehberi sivil toplum kuruluşları başvuru rehberi bir programıdır İlk Fırsat Nedir? Esas Sosyal tarafından geliştirilen ve uygulanan İlk Fırsat, üniversite eğitimini yeni tamamlamış, başarılı ve iş aramakta olan

Detaylı