ENCÜMEN KARARI. KONU: Güngören Gençosman Mahallesi 4 pafta, 197 ada, 1 parselde 24,20 m2 alanlı taģınmazın ,00.-TL.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ENCÜMEN KARARI. KONU: Güngören Gençosman Mahallesi 4 pafta, 197 ada, 1 parselde 24,20 m2 alanlı taģınmazın 21.296,00.-TL."

Transkript

1 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 555 Güngören Gençosman Mahallesi 4 pafta, 197 ada, 1 parselde 24,20 m2 alanlı taģınmazın ,00.-TL. bedelle satıģının yapılması ve 4 pafta, parselle tevhid edilmesi. Emlak ve Ġstimlâk Müdürlüğü KONU: Güngören Gençosman Mahallesi 4 pafta, 197 ada, 1 parselde 24,20 m2 alanlı taģınmazın ,00.-TL. bedelle satıģının yapılması ve 4 pafta, parselle tevhid edilmesi. TEKLİF: Tevhiden satıģ talebine dair Emlak ve Ġstimlâk Müdürlüğünün tarih ve 1426 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Emlak ve Ġstimlâk Müdürlüğünün tarih ve 1426 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 28 sayılı kararı ile mülkiyeti Belediyemize ait olan parsellere, mücavirindeki tecavüz eden imar planında tevhit Ģartı konulan, mücavirindeki tecavüz eden parsellere 3194 sayılı imar yasasının 17. maddesi göre satıģına karar vermiģ, Güngören Gençosman mahallesi 4 pafta 197 ada 1 parsel sayılı m2 alanlı arsanın 1/1000 ölçekli tasdik tarihli imar planında konut alanında kalıp, mülkiyeti tapu sicilinde Belediyemiz adına tescil edilmiģ olup; mücavirinde bulunan 4 pafta parsel sayılı taģınmaz tarafından tecavüz edilmiģ, tarih ve 28 sayılı meclis kararı doğrultusunda yapılan tebligat sonucunda; 4 pafta parselin maliki olan Esat BÖREKÇĠ 2009/1181 sayılı dilekçe ile müracaat ederek, parseline tevhit Ģartı konulan yukarıda yazılı olan Belediye parselinin tarafına satıģının yapılmasını talep etmiģ, BaĢkanlık Takdiri Kıymet Komisyonu nun 1425/2009 nolu raporu, tevhiden satıģı yapılacak olan 4 pafta 197 ada 1 parsel sayılı m2 alanlı arsanın mücavirindeki taģkın parseli etkileyecek inģaat alanı, piyasa koģulları ve rayiç emsal değerlerin tetkiki neticesinde birim/ m2 sine 880,00.-TL.(sekiz yüz seksen Türk Lirası )+KDV değer takdir etmiģ, bu nedenle 3194 sayılı yasasının 15 ve 17. maddelerine göre 4 pafta 197 ada 1 parsel m2 alanlı taģınmazın ,00.- TL.(yirmi bir bin iki yüz doksan altı) +KDV toplam muhammen bedel üzerinden satıģının yapılarak, bilahare 4 pafta parsel parselle de tevhid edilmesine ve yeni imar parseli oluģmasının kabulü hususunda karar alınmak üzere yazı ve ekindeki dosya 5393 sayılı yasanın 38.ve 34.md.leri gereğince Belediye Encümenine havale edilmiģ, encümen belirtilen gün ve saatte toplanarak ilgilisi Esat BÖREKÇĠ, huzura davet edilmiģ olup; pazarlığa baģlanmıģ ve yapılan pazarlık neticesinde ,00.-TL.(yirmi bir bin iki yüz doksan altı Türk Lirası)+KDV bedelle satıģının yapılmasının kabulüne ve Ġta Amiri onayına sunulmasına, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Emlak ve Ġstimlak Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

2 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 556 Güngören Sanayi Mahallesi 12 pafta, 9737 parselde ġaban BASKIN a ait kaçak inģaat. Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü KONU: Güngören Sanayi Mahallesi 12 pafta, 9737 parselde ġaban BASKIN a ait kaçak inģaat. TEKLİF: ġaban BASKIN a ait kaçak çekme kata dair Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı incelendi. KARAR: Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Sanayi Mahallesi Samsun Sokak 13 kapı no, 12 pafta, 9737 parselde ġaban BASKIN a ait mevcut bodrum+zemin+2.normal kat için aftan iskanlı binanın 2.normal katın üzerine proje hilafı olarak çatı katı yaptığı tespit edilen inģaata (125 m2 eb.) tarih, S/11 sayı, 138 cilt ve 12 yaprak nolu yapı tatil zaptı tanzim edilerek yasaya uygun tebligatı yapılmıģ olup, verilen sürede ruhsata bağlanmadığı af yasaları kapsamına girmediği mahzurun da giderilmediği görülerek 3194 sayılı imar kanununun 32. maddesine göre kaçak kısımlarının yıktırılmasına kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Ġmar ve ġehircilik Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

3 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 557 Güngören Gençosman mahallesi 2 pafta, 8848 parselde Zekeriya AYABAKAN a ait kaçak inģaat. Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü KONU: Güngören Gençosman Mahallesi 2 pafta, 8848 parselde Zekeriya AYABAKAN a ait kaçak inģaat. TEKLİF: Zekeriya AYBAKAN a ait kaçak inģaata dair Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve 2721 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve 2721 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Gençosman Mahallesi Doğanay-Dündar Sokak 53 kapı no, 2 pafta, 8848 parselde Zekeriya AYABAKAN a ait mevcut, 2.bodrum+zemin+2.normal kattan ibaret olan, tarih ve 91/1 8 sayı ile ruhsatlı inģaat ruhsat hilafı olarak 3.normal kat ve 4.normal kat yaptığı için tarih ve 6623 sayı ile yıkım kararı mevcut olduğu halde bu defa çatıya kat yaptığı tespit edilen inģaata (130 m2 eb.) tarih, S/13 sayı, 138 cilt ve 13 yaprak nolu yapı tatil zaptı tanzim edilerek yasaya uygun tebligatı yapılmıģ olup verilen sürede ruhsata bağlanmadığı af yasaları kapsamına girmediği mahzurun da giderilmediği görülerek 3194 sayılı imar kanununun 32. maddesine göre kaçak kısımlarının yıktırılmasına kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Ġmar ve ġehircilik Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

4 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 558 Güngören GüneĢtepe Mahallesi Bağlar caddesi 29 kapı no, 1 pafta, 2340 parselde Orhan ÇETĠN, Aysel SARIKOÇ ve His na ait kaçak inģaat. Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü KONU: Güngören GüneĢtepe Mahallesi Bağlar Caddesi 29 kapı no, 1 pafta, 2340 parselde Orhan ÇETĠN, Aysel SARIKOÇ ve His na ait kaçak inģaat. TEKLİF: Orhan ÇETĠN, Aysel SARIKOÇ ve His na ait kaçak inģaata dair Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve 2803 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve 2803 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi.güngören GüneĢtepe Mahallesi Bağlar Caddesi 29 kapı no, 1 pafta, 2340 parselde Orhan ÇETĠN, Aysel SARIKOÇ ve His na ait mevcut, ruhsatlı bodrum+zemin+3.normal kat+çatı arası piyesli B.A.K. konut inģaatında önceden bodrum katta bulunan dükkana ait depo ile sığınağı birleģtirerek ayrı bağımsız bölüm yaptığı, yan bahçeyi harf ederek buraya iniģ sağladığı, çatı arası piyesini büyük kurduğu, zemin katta 12 nolu bağımsız bölümün arka tarafta bölme duvarını yıkarak 2 nolu dairenin bir kısmı buraya ilave edilmiģ olup (kaçak alan 200 m2 eb.) tarih, S/14 sayı, 138 cilt ve 15 yaprak nolu yapı tatil zaptı tanzim edilerek yasaya uygun tebligatı yapılmıģ olup verilen sürede ruhsata bağlanmadığı af yasaları kapsamına girmediği mahzurun da giderilmediği görülerek 3194 sayılı imar kanununun 32. maddesine göre kaçak kısımlarının yıktırılmasına kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Ġmar ve ġehircilik Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

5 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 559 Güngören Sanayi mahallesi 12 pafta, parselde ifraz ve belediye adına hibe talebi. Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü KONU: Güngören Sanayi Mahallesi 12 pafta, parselde ifraz ve belediye adına hibe talebi. TEKLİF: Ġfraz ve belediye adına hibe talebine dair Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı incelendi. KARAR: Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Sanayi Mahallesi 12 pafta, parsel sayılı yer, tasdik tarihli l/1000 ölçekli Güngören Revizyon Ġmar Planına göre hmax=9.50 m. irtifalı ticaret+hizmet sahasında kalmakta olup, ön bahçe mesafesi 3 m. yan bahçe mesafesi 3 m. arka bahçe plan notu Ģeklinde ikiz nizam yapılanma Ģartlarına haiz olduğu, söz konusu yer günlü Resmi Gazete de yayınlanan imar kanununun ek 7 ve 8. maddelerine iliģkin Kıyı Yönetmeliği Hükümleri ve G.E.E. ve A.Y.K. kararlarına istinaden hazırlanan sit alanları kapsamı dıģında kaldığı, Emlak ve Ġstimlak Mdl.nün teknik elemanlarının yola terk plan Ģartı hükümlerine göre talebe istinaden hazırlamıģ olduğu 1352 dosya nolu folyelerde görüldüğü üzere 12 pafta, parselin ifrazı talep edilmekte, talep 3194 sayılı imar kanunu ve mer i imar plan yönetmeliği hükümlerine göre incelenmiģ, 12 pafta, parsel sayılı 323,50 m2 lik yerin, imar planında (A) kısmının Güngören Belediyesi adına hibe, (B) kısmının yeni parsel olarak oluģması iģleminin kabulü ve imar kanununun 15. maddesine göre gerekli incelemenin yapılarak karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; teknik teklif dairesi talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Ġmar ve ġehircilik Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısına mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

6 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 560 Güngören Gençosman Mahallesi 4 pafta, 5598 parselde bedelsiz yola terk talebi. Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü KONU: Güngören Gençosman Mahallesi 4 pafta, 5598 parselde bedelsiz yola terk talebi. TEKLİF: Bedelsiz yola terk talebine dair Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı incelendi. KARAR: Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören Gençosman mahallesi 4 pafta, 5598 parsel sayılı yer tasdik tarihli l/1000 ölçekli Güngören Revizyon imar planına göre hmax=9.50 m. irtifalı konut sahasında kalmakta olup, ön bahçe teģekkül istikameti, yan bahçe 4 m. arka bahçe plan notu Ģeklinde ikiz nizam yapılanma Ģartlarına haiz olduğu, söz konusu yer l975 günlü Resmi Gazete de yayınlanan imar kanununun ek 7 ve 8. maddelerine iliģkin Kıyı Yönetmeliği hükümleri ve G.E.E. ve A.Y.K. kararlarına istinaden hazırlanan sit alanları kapsamı dıģında kaldığı, Emlak ve Ġstimlak Mdl.nün teknik elemanlarının yola terk plan Ģartı hükümlerine göre talebe istinaden hazırlamıģ olduğu 1371 dosya nolu folyelerde görüldüğü üzere 4 pafta, 5598 parselin bedelsiz yola terki talep edilmekte, talep 3194 sayılı imar kanunu ve mer i imar plan yönetmeliği hükümlerine göre incelenmiģ 4 pafta, 5598 parsel sayılı 338,85 m2 lik yerin, imar planında yolda kalan (A) kısmının bedelsiz yola terk edilerek geri kalan kısmın yeni parsel olarak oluģması iģleminin kabulünü ve imar kanununun 15. maddesine göre gerekli incelemenin yapılarak karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; teknik teklif dairesi talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Ġmar ve ġehircilik Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

7 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 561 Güngören M.Çakmak Mahallesi 19 pafta, 2243 parselde bedelsiz yola terk talebi. Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü KONU: Güngören M.Çakmak Mahallesi 19 pafta, 2243 parselde bedelsiz yola terk talebi. TEKLİF: Bedelsiz yola terk talebine dair Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı incelendi. KARAR: Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören MareĢal Çakmak Mahallesi 19 pafta, 2243 parsel sayılı yer, tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Güngören Revizyon Ġmar Planına göre ikiz nizam 5 kat, H=15.50 m. irtifalı konut sahasında kalmakta olup, ön bahçe teģekkül istikameti, yan bahçe 3 m. arka bahçe plan notu Ģeklinde yapılanma Ģartlarına haiz olduğu, söz konusu yer l975 günlü Resmi Gazete de yayınlanan imar kanununun ek 7 ve 8. maddelerine iliģkin Kıyı Yönetmeliği hükümleri ve G.E. E. ve A.Y.K. kararlarına istinaden hazırlanan sit alanları kapsamı dıģında kaldığı, Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğü teknik elemanlarının, talebe istinaden hazırlamıģ olduğu 1372/2009 dosya nolu folyelerde görüldüğü üzere 19 pafta, 2243 parselin bedelsiz yola terki talep edilmekte, talep 3194 sayılı imar kanununun ve mer i imar plan yönetmeliği hükümlerine göre incelenmiģ 19 pafta, 2243 parsel sayılı 250 m2 lik yerin, imar planında yolda kalan (A) kısmının bedelsiz yola terk edilmesi iģleminin kabulünü ve imar kanununun 15. maddesine göre gerekli incelemenin yapılarak karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; teknik teklif dairesi talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Ġmar ve ġehircilik Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

8 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 562 Güngören GüneĢtepe Mahallesi 1 pafta, 9518 parselde bedelsiz yola terk, hibe, ifraz ve yola terk talebi. Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü KONU: Güngören GüneĢtepe Mahallesi 1 pafta, 9518 parselde bedelsiz yola terk, hibe, ifraz ve yola terk talebi. TEKLİF: Bedelsiz yola terk, hibe, ifraz ve yola terk talebine dair Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı incelendi. KARAR: Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Güngören GüneĢtepe Mahallesi 1 pafta, 9518 parsel sayılı yer, tasdik tarihli l/1000 ölçekli Güngören Revizyon Ġmar Planına göre konut sahasında kalmakta olup, bahse konu yerde ön bahçe mesafesi teģekkül istikameti, yan bahçe mesafesi 4 m. arka parsel yaklaģımı plan notu, H=12.50 m. irtifada ikiz nizam yapılanma Ģartlarına haiz olduğu, söz konusu yer l975 günlü Resmi Gazete de yayınlanan imar kanununun ek 7 ve 8. maddelerine iliģkin Kıyı Yönetmeliği hükümleri ve G.E.E. ve A.Y.K. kararlarına istinaden hazırlanan SĠT alanları kapsamı dıģında kaldığı, Emlak ve Ġstimlak Mdl.nün teknik elemanlarının yola terk plan Ģartı hükümlerine göre talebe istinaden hazırlamıģ olduğu 2009/1400 dosya nolu folyeler görüldüğü üzere 1 pafta, 9518 parsel ile 1 pafta 9517 parselin tevhidi aynı zamanda yolda kalan kısımların bedelsiz yola terki ve tecavüzlü kısmın hudut tasdiki ile Belediye adına hibe edilmesi talep edilmekte, talep 3194 sayılı imar kanununun ve mer i plan yönetmeliği hükümlerine göre incelenmiģ, 1 pafta, 9518 parsel sayılı yer ile 1 pafta, 9517 parsel sayılı yerler tevhid edilerek (a) parseli oluģmasına, oluģan parsel de ifraz edilerek (b,c,d) kısımlarına ayrılmasına, (b) ile iģaretli kısmın bedelsiz yola terkine, (c) ile iģaretli kısmın Ġstanbul Ġmar Yönetmeliği nin 5-02/10. maddesine göre sınır düzeltmesi amacıyla maliki tarafından Belediye adına hibe edilmesine, bakiye kalan kısmın (d) parseli olarak maliki adına yeni imar parseli olarak oluģması iģleminin kabulünü ve imar kanununun 15. maddesine göre gerekli incelemenin yapılarak karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; teknik teklif dairesi talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Ġmar ve ġehircilik Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

9 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 563 Güngören Gençosman Mahallesi 4 pafta, parselde bedelsiz yola terk talebi. Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü KONU: Güngören Gençosman Mahallesi 4 pafta, parselde bedelsiz yola terk talebi. TEKLİF: Bedelsiz yola terk talebine dair Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı incelendi. KARAR: Ġmar ve ġehircilik Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi.güngören Gençosman Mahallesi 4 pafta, parsel sayılı yer, tasdik tarihli l/1000 ölçekli Güngören Revizyon Ġmar planına göre hmax=9.50 m. irtifalı konut sahasında kalmakta olup, ön bahçe teģekkül istikameti, yan bahçe 4 m. arka bahçe plan notu Ģeklinde ikiz nizam yapılanma Ģartlarına haiz olduğu, söz konusu yer l975 günlü Resmi Gazete de yayınlanan imar kanununun ek 7 ve 8. maddelerine iliģkin Kıyı Yönetmeliği hükümleri ve G.E.E. ve A.Y.K. kararlarına istinaden hazırlanan SĠT alanları kapsamı dıģında kaldığı, Emlak ve Ġstimlak Mdl.nün teknik elemanlarının yola terk plan Ģartı hükümlerine göre talebe istinaden hazırlamıģ olduğu 1397 dosya nolu folyelerde görüldüğü üzere 4 pafta, parselin bedelsiz yola terki talep edilmekte, talep 3194 sayılı imar kanunu ve mer i imar plan yönetmeliği hükümlerine göre incelenmiģ, 4 pafta, parsel sayılı 224 m2 lik yerin, imar planında yolda kalan (A) kısmının bedelsiz yola terk edilerek geri kalan kısmın yeni parsel olarak oluģması iģleminin kabulünü ve imar kanununun 15. maddesine göre gerekli incelemenin yapılarak karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek, teknik teklif dairesi talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Ġmar ve ġehircilik Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

10 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 564 Kenan BALABAN ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl.nün tarih ve 3219 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl.nün tarih, 3219 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören A.Nafiz Gürman Mah. A.Kutsi Tecer Cad. No:32/20 kapı sayılı yerde bulunan kot satıģ iģyeri ilgilisi Kenan BALABAN(Mardin Teks. San. Tic. Ltd. ġti.) hakkında Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği nin 4/1-b(ĠĢyeri önüne hoparlör koyarak çevreyi rahatsız edecek derecede yüksek sesle müzik yayını yaptığı) fıkrasına istinaden tarih ve 0199/09910 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ olup; 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere, yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ, durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Kenan BALABAN(Mardin Teks. San. Tic. Ltd. ġti.) a TL.(Yüz Kırk Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Mdl.ne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi. Belediye BaĢkan Üye Üye Üye

11 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 565 Fatma ġġrġn in Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl.nün tarih ve 3325 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl.nün tarih, 3325 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören Güven Mah. Ġnönü Cad. No:29/C kapı sayılı yerde bulunan ayakkabı satıģ ve giyim mağazası iģyeri ilgilisi Fatma ġġrġn hakkında Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği nin 7/1-y(SatıĢa arz ettiği ürünlerini kaldırım üzerine koyarak yaya geliģ geçiģini engellediği) fıkrasına istinaden tarih ve 206/10264 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ olup; 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere, yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ, durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Fatma ġġrġn e TL.(Yüz Kırk Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Mdl.ne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi. Belediye BaĢkan Üye Üye Üye

12 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 566 Ali ÇAKIR ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl.nün tarih ve 3324 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl.nün tarih, 3324 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören MareĢal Çakmak Mah. Soğanlı Cad. No:7 kapı sayılı yerde bulunan oto aksesuar satıģ iģyeri ilgilisi Ali ÇAKIR hakkında Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği nin 7/1-a(ĠĢyerine ait ruhsat veya ruhsat müracaatı ibraz etmediği), 7/1-y(SatıĢa arz ettiği ürünlerini kaldırım üzerine koyarak yaya geliģ geçiģini engellediği) fıkralarına istinaden tarih ve 206/10263 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ olup; 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere, yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ, durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Ali ÇAKIR a TL.(Yüz Kırk Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Mdl.ne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi. Belediye BaĢkan Üye Üye Üye

13 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 567 ġafi ASLAN ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl.nün tarih ve 3322 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl.nün tarih, 3322 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören MareĢal Çakmak Mah. Ortaç Caddesinde Pazartesi günleri kurulan semt pazarında faaliyet gösteren ġafi ASLAN hakkında Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği nin 9/1-c(Kendisine tahsis edilen yerlerin sınırlarını aģtığı, tezgah önünü ve Pazar ortasını iģgal ettiği), 9/1-g(Pazar açma kapama saatlerine riayet etmediği) fıkralarına istinaden tarih ve 205/10207 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ olup; 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere, yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ, durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden ġafi ASLAN a TL.(Yüz Kırk Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Mdl.ne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi. Belediye BaĢkan Üye Üye Üye

14 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 568 Mehmet KESKĠNKILIÇ ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl.nün tarih ve 3323 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl.nün tarih, 3323 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Bahçelievler, Hürriyet Mah. Hürriyet Cad. N:96/7 kapı sayılı yerde ikamet eden ve Haznedar Mah. Menderes Caddesi ile Erguvan Sokağın kesiģtiği yerde seyyar satıcılık yaparken yakalanan Mehmet KESKĠNKILIÇ hakkında Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği nin 10/1-b(34 UP 4522 plakalı araçla gezici olarak izinsiz gıda maddesi satıģı yaptığı) fıkrasına istinaden tarih ve 206/10262 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ olup; 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere, yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ, durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden Mehmet KESKĠNKILIÇ a TL.(Yüz Kırk Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Mdl.ne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi. Belediye BaĢkan Üye Üye Üye

15 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 569 Hamza KESKĠNER in Hafta Tatili Kanunu na Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Hafta Tatili Kanunu na Muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl.nün tarih ve 3321 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl.nün tarih, 3321 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören Haznedar Mah. Bağcılar Cad. No:2 kapı sayılı yerde Hamza KESKĠNER e ait erkek berberi iģyerinde yapılan kontrol neticesinde; 394 sayılı Hafta Tatili Kanunu na muhalefet (Hafta Tatili Ruhsatını almadan iģyerini açarak ticari faaliyet gösterdiği) sebebiyle tanzim olunan zabıt varakasına iģlem yapılabilmesi için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Hamza KESKĠNER e TL.(Yüz oniki Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

16 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 570 Güllü GEZER e Asker Aile Yardımı Bağlanması Talebi Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü KONU: Güllü GEZER e asker aile yardımı bağlanması talebi. TEKLİF: Asker aile yardımı bağlanması talebine dair Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih ve 1076 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih ve 1076 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi tarihinde silah altına alınan asker Kasım GEZER in annesi Güllü GEZER tarih ve sayılı dilekçesi ile asker aile yardımı bağlanması için belediyemize baģvurmuģ ve adı geçene ait gerekli araģtırmalar yapılmıģ olup; 4109 sayılı Asker Aile Yardımı Kanunu na göre ve Ġl Ġdare Kurulu nun belirlediği rayiçler esas alınarak adı geçene asker aile yardımı bağlanması için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; müracaat tarihinden itibaren kiralı bir(1) nüfus üzerinden 2009 yılı için aylık 250.-TL. asker aile yardımı bağlanmasının kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

17 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 571 Nebiye ÇĠÇEK e asker aile yardımı bağlanması talebi. Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü KONU: Nebiye ÇĠÇEK e asker aile yardımı bağlanması talebi. TEKLİF: Asker aile yardımı bağlanması talebine dair Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih ve 1077 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih ve 1077 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi tarihinde silah altına alınan asker Hüseyin ÇĠÇEK in eģi Nebiye ÇĠÇEK tarih ve sayılı dilekçesi ile asker aile yardımı bağlanması için belediyemize baģvurmuģ ve adı geçene ait gerekli araģtırmalar yapılmıģ olup; 4109 sayılı Asker Aile Yardımı Kanunu na göre ve Ġl Ġdare Kurulu nun belirlediği rayiçler esas alınarak adı geçene asker aile yardımı bağlanması için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; müracaat tarihinden itibaren kirasız iki(2) nüfus üzerinden 2009 yılı için aylık TL. asker aile yardımı bağlanmasının kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

18 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 572 Makbule BAYRAK a Asker Aile Yardımı Bağlanması Talebi. Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü KONU: Makbule BAYRAK a asker aile yardımı bağlanması talebi. TEKLİF: Asker aile yardımı bağlanması talebine dair Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih ve 1078 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih ve 1078 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi tarihinde silah altına alınan asker Ergün BAYRAK ın annesi Makbule BAYRAK tarih ve sayılı dilekçesi ile asker aile yardımı bağlanması için belediyemize baģvurmuģ ve adı geçene ait gerekli araģtırmalar yapılmıģ olup; 4109 sayılı Asker Aile Yardımı Kanunu na göre ve Ġl Ġdare Kurulu nun belirlediği rayiçler esas alınarak adı geçene asker aile yardımı bağlanması için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; müracaat tarihinden itibaren kiralı bir(1) nüfus üzerinden 2009 yılı için aylık 250.-TL. asker aile yardımı bağlanmasının kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

19 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 573 Sabriye BOLAT a asker aile yardımı bağlanması talebi. Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü KONU: Makbule BAYRAK a asker aile yardımı bağlanması talebi. TEKLİF: Asker aile yardımı bağlanması talebine dair Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih ve 1079 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih ve 1079 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi tarihinde silah altına alınan asker Fatih GÖKMEN in annesi Sabriye BOLAT tarih ve sayılı dilekçesi ile asker aile yardımı bağlanması için belediyemize baģvurmuģ ve adı geçene ait gerekli araģtırmalar yapılmıģ olup; 4109 sayılı Asker Aile Yardımı Kanunu na göre ve Ġl Ġdare Kurulu nun belirlediği rayiçler esas alınarak adı geçene asker aile yardımı bağlanması için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; Gayrimenkul kaydı olduğundan talebin reddine, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

20 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 574 Bütçe Tertibi Açılması Talebi. Mali Hizmetler Müdürlüğü KONU: Bütçe tertibi açılması talebi. TEKLİF: Mali Hizmetler mdl.nün tarih ve sayılı yazısı incelendi. KARAR: Mali Hizmetler mdl.nün tarih, sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi mali yılı belediye bütçesi hazırlanırken açılmayan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ne ait aģağıda kurumsal kod, fonksiyonel kod, finans kod ve ekonomik kodu belirtilen bütçe tertibinin açılması gerekmektedir. Mahalli Ġdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği nin 38. maddesinin 2.fıkrası gereğince; Kurumsal Kod/Fonksiyonel Kod/Finans Kodu/Ekonomik Kod Açıklama Sigorta Giderleri Bilgisayar Yazılım Alımları ve Yapımları Belirtilen bütçe tertibinin açılması için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; bütçe tertibi açılması talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Mali Hizmetler mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

21 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 575 Gülhan EĞĠ ye ait iģgal. Zabıta Müdürlüğü KONU: Gülhan EĞĠ ye ait iģgal. TEKLİF: ĠĢgal edilmeye dair Zabıta Müdürlüğü nün tarih ve 3411 sayılı yazısı incelendi. KARAR:Zabıta Müdürlüğü nün tarih ve 3411 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören Haznedar Mahallesi Meriç Sokak No=14 kapı sayılı yerde bulunan bakkal iģyeri ilgilisi Gülhan EĞĠ nin yapılan tüm yasal uyarılara rağmen satıģa arz ettiği malzemelerini kaldırımın üzerine koyarak iģgal ettiği, ayrıca kaldırım iģgalinden dolayı yayaların cadde üzerinde yürümek zorunda kaldığı, zaman zaman araç trafiğini de engellediği gibi Ģehircilik ve estetik açıdan çirkin bir görünüme sebebiyet verdiği tespit edilmiģ olup; mahallinde tanzim edilen zabıt varakasına 3194 sayılı Ġmar Kanunu nun 40. maddesine göre karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümeni ne havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; yeniden incelenmek üzere dosyanın dairesine iadesine, encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

22 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 576 Muhammet GÜRLEYEN in hafta tatili kanunu na muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Muhammet GÜRLEYEN in hafta tatili kanunu na muhalefeti. TEKLİF: Hafta Tatili Kanunu na muhalefetine dair olan Zabıta Müdürlüğü nün tarih ve 3413 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Müdürlüğü nün tarih ve 3413 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören haznedar Mahallesi Bağcılar Caddesi No=2 kapı sayılı yerde Muhammet GÜRLEYEN e ait erkek berberi iģyerinde yapılan kontrol neticesinde; 394 sayılı hafta Tatili Kanunu na muhalefet (Hafta Tatili Ruhsatını almadan iģyerini açarak ticari faaliyet gösterdiği) sebebiyle tanzim olunan zabıt varakasına iģlem yapılabilmesi için yazımızın Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; 394 sayılı Hafta Tatili Kanunu na göre Muhammet GÜRLEYEN E 112,00.-TL. (Yüz on iki Türk Lirası) para cezası verilmesine ve verilen para cezasının en geç bir ay içinde ödenmesine kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

23 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 577 Ergün EREN in Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl.nün tarih, sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören M.Nesih Özmen Mahallesi Kasım Sokak üzerinde Pazar günleri kurulan semt pazarında faaliyet gösteren Ergün EREN hakkında Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği nin 9/1-b(Pazar sergi yerine ait tezgah kurma belgesini ibraz edemediği), 9/1-c(kendisine tahsis edilen yerlerin sınırlarını aģtığı, tezgah önünü ve Pazar ortasını iģgal ettiği) fıkralarına istinaden tarih ve 201/10018 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ olup; 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere, yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ, durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden 140,00.-TL. (Yüz kırk Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Mdl.ne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

24 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 578 Cengiz ERASLAN ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Cengiz ERASLAN ın Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl.nün tarih, sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören M.Nezihi Özmen Mahallesi Kasım Sokak üzerinde Pazar günleri kurulan semt pazarında faaliyet gösteren Cengiz ERASLAN hakkında Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği nin 9-1-b(Pazar sergi yerine ait tezgah kurma belgesini ibraz edemediği), 9/1-c(kendisine tahsis edilen yerlerin sınırlarını aģtığı, tezgah önünü ve Pazar ortasını iģgal ettiği) fıkralarına istinaden tarih ve 201/10019 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ olup; 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere, yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ, durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden 140,00.-TL. (Yüz kırk Türk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Mdl.ne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

25 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 579 Sadık KAYAALP in Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne Muhalefeti. Zabıta Müdürlüğü KONU: Sadık KAYAALP in Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği ne muhalefet. TEKLİF: Zabıta Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı incelendi. KARAR: Zabıta Mdl. nün tarih, sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Güngören Gençosman Mahallesi Dilek Sokak No=2/B kapı sayılı yerde bulunan ütü paketleme atölyesi iģyeri ilgilisi Sadık KAYAALP hakkında Belediye Emir, Yasak ve Müeyyideleri Uygulama Yönetmeliği nin 7/1-m(iĢyerinin açma ve kapama saatlerine riayet etmediği) fıkrasına istinaden tarih ve 206/10265 cilt/varak sayılı zabıt varakası tanzim edilmiģ olup; 1608 sayılı kanunun 1. maddesine istinaden Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 30 nolu kararı gereği karar alınmak üzere, yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ, durum encümence görüģülerek; Kabahatler Kanunu nun 32. maddesine istinaden 140,00.-TL. (Yüz kırktürk Lirası) para cezası verilmesine, kararın ilgilisine tebliğ edildiği tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine bizzat veya yasal temsilcisi ya da avukatı aracılığıyla baģvurabileceği, bu süre içerisinde baģvuru yapılmaması halinde, idari yaptırım kararının kesinleģeceği, idari para cezasının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu na göre Güngören Belediye BaĢkanlığı Mali Hizmetler Mdl.ne ödenmesine, para cezasının kanun yoluna baģvurmadan 15 günlük süre içerisinde ödendiği takdirde 3/4 ünün tahsil edileceği, peģin ödemenin kiģinin bu karara karģı kanun yoluna baģvurma hakkını etkilemeyeceği, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Zabıta Mdl.ne ve iki nüsha Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

26 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 580 Zayide BAĞEÇASLAN a asker aile yardımı bağlanması talebi. Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü KONU: Asker aile yardımı bağlanması talebi. TEKLİF: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih ve 1111 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih, 1111 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi tarihinde silah altına alınmıģ asker Menderes BEĞEÇASLAN ın annesi Zayide BEĞEÇASLAN tarihinde kayıt nolu dilekçesi ile Asker MaaĢı bağlanması için belediyemize baģvurmuģ adı geçen kiģiye ait gerekli araģtırmalar yapılarak dosyası hazırlanmıģ olup, 4l09 sayılı Asker Aile Yardım MaaĢı Kanunu na göre Ġl Ġdare Kurulu nun belirlediği rayiçler esas alınarak, adı geçene Asker Aile Yardım MaaĢı bağlanabilmesi için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; müracaat tarihinden itibaren kiralı bir nüfus üzerinden, 2009 yılı için aylık 250,00.-TL. asker aile yardımı bağlanmasının kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

27 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 581 Mevlüde ARICI ya asker aile yardımı bağlanması talebi. Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü KONU: Asker aile yardımı bağlanması talebi. TEKLİF: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih ve 1112 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih, 1112 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi tarihinde silah altına alınmıģ asker Halil Ġbrahim ARICI nın eģi Mevlüde ARICI tarihinde kayıt nolu dilekçesi ile Asker MaaĢı bağlanması için belediyemize baģvurmuģ, adı geçen kiģiye ait gerekli araģtırmalar yapılarak dosyası hazırlanmıģ olup, 4l09 sayılı Asker Aile Yardım MaaĢı Kanunu na göre Ġl Ġdare Kurulu nun belirlediği rayiçler esas alınarak, adı geçene Asker Aile Yardım MaaĢı bağlanabilmesi için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; müracaat tarihinden itibaren kiralı bir nüfus üzerinden 2009 yılı için aylık 250,00.-TL. asker aile yardımı bağlanmasının kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

28 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 582 Narrıh ÇAKAR a asker aile yardımı bağlanması talebi. Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Müdürlüğü KONU: Asker aile yardımı bağlanması talebi. TEKLİF: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih ve 1115 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.nün tarih, 1115 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi tarihinde silah altına alınmıģ asker Mesut ÇAKAR ın annesi Narrıh ÇAKAR tarihinde kayıt nolu dilekçesi ile Asker MaaĢı bağlanması için belediyemize baģvurmuģ adı geçen kiģiye ait gerekli araģtırmalar yapılarak dosyası hazırlanmıģ olup, 4l09 sayılı Asker Aile Yardım MaaĢı Kanunu na göre Ġl Ġdare Kurulu nun belirlediği rayiçler esas alınarak, adı geçene Asker Aile Yardım MaaĢı bağlanabilmesi için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; müracaat tarihinden itibaren kirasız bir nüfus üzerinden, 2009 yılı için aylık 150,00.-TL. asker aile yardımı bağlanmasının kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Basın Yayın ve Halkla ĠliĢkiler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

29 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 583 Aktarma Talebi. Mali Hizmetler Müdürlüğü KONU: Aktarma Talebi. TEKLİF: Mali Hizmetler Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı incelendi. KARAR: Mali Hizmetler Mdl.nün tarih ve sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. BaĢkanlığımız hizmetlerinin bütçeden karģılanabilmesi için aģağıda belirtilen kurumsal kod, fonksiyonel kod, finans kodu ve ekonomik kodu belirtilen tertiplerden aktarma yapılması gerekmekte olup, 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 34. maddesinin (d) fıkrası ve Mahalli Ġdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği nin 38. maddesinin 1.fıkrası gereğince aģağıda belirtilen bütçe tertiplerinden aktarma-ekleme yapılabilmesi, Mahalli Ġdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği nin 38. maddesinin 2.fıkrası gereğince de aģağıda belirtilen bütçe tertiplerinin açılması gerekmekte olup; Açılacak Bütçe Tertibi Açıklama Büro MefruĢatı Alımları KURUM Fonk. Kod Finans Ekonomik AÇIKLAMA I II III IV I II III Kodu I II BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MD. 01 GENEL KAMU HĠZMETLERĠ 1 Yasama ve Yür. Org., Finan. ve Mali ĠĢl. 1 Yasama ve Yürütme Org. Hizmetleri 5 Mahalli Ġdareler 03 Mal ve Hizmet Alımları 6 Temsil ve Tanıtma Giderleri 1 Temsil Giderleri 01 Temsil, Ağır. Tören ve Org. Gid. Tertibinden TOPLAM...: TL TL Ödenek alınarak; BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MD. 01 GENEL KAMU HĠZMETLERĠ 1 Yasama ve Yür. Org., Finan. ve Mali ĠĢl. 1 Yasama ve Yürütme Org. Hizmetleri 5 Mahalli Ġdareler 03 Mal ve Hizmet Alım Giderleri 2 Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme Al. 1 Kırtasiye ve Büro Malzemesi Alımları 04 Diğer Yayın Alımları Bütçe Tertibine TL

30 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 583 Aktarma Talebi. Mali Hizmetler Müdürlüğü Sermaye Giderleri 1 Mamul Mal Alımları 1 Büro ve ĠĢyeri MefruĢatı Alımları 01 Büro MefruĢatı Alımları Bütçe Tertibine TL TOPLAM...: TL ,00.-TL. ödenek alınarak aktarma yapılabilmesi için yazı ve ekli dosyası Belediye Encümeni ne havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; ,00.-TL. aktarma talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Mali Hizmetler Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

31 KARAR TARĠHĠ KARAR NO ,00.-TL. Bedelle süpürge aracının alınması talebi. Temizlik ĠĢleri Müdürlüğü KONU: Ġstanbul BüyükĢehir Belediyesi nden 3.000,00.-TL. bedelle süpürge aracı alınması talebi. TEKLİF: Süpürge aracının alınması talebine dair Temizlik ĠĢleri Müdürlüğü nün tarih ve 578 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Temizlik ĠĢleri Müdürlüğü nün tarih ve 578 sayılı yazısı ile ekli dosyası incelendi. Ġlçemizin genelinde ana arterlerin fazla olması ve hafriyat yüklü kamyonların ilçemiz sınırları dâhilinde geçme sırasında yollarda meydana getirdiği olumsuzluklar nedeniyle yolların süpürülmesi iģinde kullanılmak üzere 1 adet süpürge aracına ihtiyaç olduğu, bu nedenle Ġstanbul BüyükĢehir belediye BaĢkanlığı na ait olan 1997 model Mercedes marka 34 AD 5618 plakalı aracın Temizliklik ĠĢleri Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere bedeli karģılığı alınması uygun görülmüģ, konu hakkında karar alınmak üzere yazı ve ekli dosyası Belediye Encümeni ne havale edilmiģtir. Encümence yapılan inceleme ve değerlendirme neticesinde; model, 34 AD 5618 plakalı süpürge aracının 3.000,00.-TL.(Üç bin Türk Lirası)bedelle satın alınması talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Temizlik ĠĢleri Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi. Ġbrahim AYAR Ġbrahim AYAR Asım ÖZTÜRK

32 KARAR TARĠHĠ KARAR NO 585 Güngören Gençosman Mahallesi 2 pafta, parsel ile 4 pafta, parselin trampa edilmesi talebi. Emlak ve Ġstimlâk Müdürlüğü KONU: Güngören Gençosman Mahallesi 2 pafta, parsel ile 4 pafta, parselin trampa edilmesi talebi. TEKLİF: Trampa edilmesine dair olan Emlak ve Ġstimlak Mdl.nün tarih ve 1501 sayılı yazısı incelendi. KARAR: Emlak ve Ġstimlak Mdl.nün tarih ve 1501 sayılı yazısı ve ekli dosyası incelendi. Ġstanbul Güngören Ġlçesi Gençosman Mahallesi gösterilen 2 pafta parsel sayılı m2 alanlı, 2 pafta 2 pafta parsel sayılı 232 m2 alanlı arsalar tapu sicilinde mülkiyeti Belediyemiz adına tescilli olup, 1/1000 ölçekli t.t.li imar planında mezbaha ve yol alanında kalmakta olduğu, bahse konu adresteki Güngören Belediye BaĢkanlığı adına kayıtlı 2 adet arsa, aynı mahalle Doğanbey caddesi, Akyıldız, Koray, Anayurt sokaklara cepheli alan üzerinde tesis edilmiģ bulunan Ġlimizin müģterek hizmetini gören, mülkiyeti Ġstanbul BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığına ait olan mezbaha tesisinin bahçe si içerisinde kalarak gelir getirici mülk olmaktan çıkmıģ, yine aynı mahalle Akan sokağa cepheli, kısmen yolda kalan 4 pafta parsel sayılı 159 m2 alanlı binalar arasında kalan arsa da tapu sicilinin 128 cilt, sayfasında tarihinde mülkiyeti Ġstanbul BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı adına tescil edilmiģ, aynı imar planında konut alanında kalıp, H:9.50 mt. irtifalı,ayrık nizam imarlı ise de mücavirindeki 200 parsele tevhit Ģartı konulmuģ olup, parselin ilgilisi 2009/753 tarihli dilekçesi ile müracaat ederek, satın almak talebinde bulunmuģ, Bu nedenle Güngören Belediye Meclisinin tarih ve 34 sayılı kararı gereği, 2009/1370 sayılı yazımız ile müracaat edilerek, Belediyemiz adına tescilli olan 2 pafta ve 2 pafta parseller ile 4 pafta parselin trampa edilmesi talep edilmiģ ve Ġstanbul BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı Emlak Müdürlüğünün tarih M.34.0.ĠBB /TN sayılı yazısı ile Ġstanbul BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı kendi lehlerine ,00 TL. Fark ödenmesini talep etmiģ ise de yapılan görüģme ve sayılı yazımız ile müracaat edilerek fark ödenmeyeceği Ġstanbul BüyükĢehir Belediye Encümeninin tarih ve sayılı kararı ile karara bağlanmıģtır. BaĢkanlık Takdiri Kıymet Komisyonu 2009/ nolu raporları ile Belediyemize ait gelir getirici olmaktan çıkan 2 pafta parsel sayılı m2 alanlı arsa için birim/m2 sine 473,50 TL dan TL.+ 2 pafta parselin birim/m2.sine 500 TL. den TL. olmak üzere toplam olarak her iki arsaya ,00 TL. (yüz elli dokuz bin) değer takdir edilmiģ, aynı Komisyonca trampası yapılacak olan mülkiyeti Ġstanbul BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı adına tescilli 4 pafta parsel sayılı 159 m2 alanlı arsaya ise 2009/1482 nolu raporu ile birim/m2 sine TL. den TL.(yüz elli dokuz bin)değer takdir edilmiģtir. Bu nedenle yukarıdaki yazılı adresteki mülkiyeti Güngören Belediye BaĢkanlığına ait olan 2 pafta parsel sayılı 90,80 m2 lik arsayı TL bedel ile parsel sayılı 232 m2 alanlı arsayı olmak üzere iki arsayı toplam bedel karģılığında mülkiyeti Ġstanbul BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı adına tescilli 4 pafta parsel sayılı 159 m2 alanlı arsa yı TL bedel ile karģılıklı olarak 2942 sayılı yasanın 26.md. sine istinaden trampasının yapılmasının 5393 sayılı yasanın 34.ve 38. md.si gereğince kabulü hususunda karar alınmak üzere yazı ve ekindeki dosya Belediye Encümenine havale edilmiģ durum encümence görüģülerek; teknik teklif dairesi talebinin kabulüne, kararın gereği için ekli dosyası ile birlikte Emlak ve Ġstimlak Mdl.ne gönderilmesine encümenin tarihli toplantısında mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

ENCÜMEN KARARI. TEKLİF: Encümen toplantı günlerinin belirlenmesine dair Yazı ĠĢleri Mdl.nün 07.01.2010 tarih ve 9-18 sayılı yazısı incelendi.

ENCÜMEN KARARI. TEKLİF: Encümen toplantı günlerinin belirlenmesine dair Yazı ĠĢleri Mdl.nün 07.01.2010 tarih ve 9-18 sayılı yazısı incelendi. KARAR TARĠHĠ 07.01.2010 KARAR NO 1 2010 yılı encümen toplantı günlerinin belirlenmesi. Yazı ĠĢleri Müdürlüğü KONU: 2010 yılı encümen toplantı günlerinin belirlenmesi. TEKLİF: Encümen toplantı günlerinin

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi TEMMUZ ayı

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu Karar No : 01 Karar Trh : Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, 17421 no lu parsel. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, gündemdeki konuları karara

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER S. KÜLTE 2010/ 684 Kararın Konusu : Hisse Satışı İptali Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin Başkanlığında yukarıda ad Başkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER. Metin AYGÜL ün eģi Semra AYGÜL ün 01/ 03/ 2010 tarih ve 3865 kayıt nolu dilekçesi.

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER. Metin AYGÜL ün eģi Semra AYGÜL ün 01/ 03/ 2010 tarih ve 3865 kayıt nolu dilekçesi. S. KÜLTE 2010/ 1217 Kararın Konusu : Semra AYGÜL- Asker Aile Yardımı Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin BaĢkanlığında yukarıda ad ve BaĢkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Basın Yayın ve Halkla

Detaylı

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi.

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. ERYĠĞĠT (Katılmadı)-Dilek TEKĠN-Cemal KAYA-Ersel YAZICI-Emine DEMĠRCĠ -Muharem Aziz

Detaylı

2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ

2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 01.12.2015 TARİHLİ 264 NOLU K A R A R Ö Z E T İ Ġlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde tapunun pafta 26, ada 109, parsel 24 de kayıtlı taģınmazın bir kısmı onaylı imar

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi ġubat ayı

Detaylı

M.Ali ZEREN Sibel ÇAKIN BAYHAN Cengiz DEMĠRALP Mali Hiz.Müd.V. Kültür ve Sos.ĠĢl.Müd.V. Özel Kalem Müd.V. (Ġzinli)

M.Ali ZEREN Sibel ÇAKIN BAYHAN Cengiz DEMĠRALP Mali Hiz.Müd.V. Kültür ve Sos.ĠĢl.Müd.V. Özel Kalem Müd.V. (Ġzinli) Karar Tarihi : 17/04/2014 Karar No : 2014/1 Karar Konusu : Encümen Toplantı Günleri KONU : Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün,17/04/2014 tarih ve 141 sayılı yazısında;30 Mart Mahalli Ġdareler Genel Seçimleri yapılmasından

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 02.12.2014 Karar No : Konu :2014 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi NĠSAN ayı

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi EYLÜL ayı

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 2019 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüģülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 01.10.2018 günlü birinci BirleĢiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün 24.09.2018

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi MART ayı Meclis

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı. 2012 / 89 Özü 1.ci oturumu / Salı günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 89 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 89 : Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.12.01.00.302.99/665-38604

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü TOPLANTININ TARİHİ : 08/01/2015 TOPLANTININ SAYISI : 1 SAAT : 15:00 4-5- 6-7- İlimiz Mecitözü İlçesi sınırları içerisinde G34-c3/c4 paftalarda 1.495,52 hektar alanlı ve 015 ruhsat numaralı Jeotermal Kaynak

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :247 KARAR 247 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Haziran ayı meclis toplantısının ikinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 1 Temmuz 2016 Cuma günü

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan Karar No : 41850698.301.05-118 : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro Ġlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe göre

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.03.2017 Karar No : 140, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılımları

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 36 : Disiplin Kurulu Yönetmeliğinin GörüĢülüp Karara Bağlanması Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan Disiplin Kurulu Yönetmeliği 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar No : 118 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/10-1 (102) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24.10.2018 tarih ve 33152 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Deliminnet Mahallesi 1960

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.07.2017 Karar No : 321 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun AKKAN ın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır. : Asker Aile Yardımı (Recep GONCA)

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :164 KARAR 164 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 08 Mayıs 2015 Cuma günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :163 KARAR 163 : Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 56 : Meclis üyeliği hk. T.C. BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Kasım ayı toplantısının 13.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 07/10/2013 ve 11/10/2013

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

2015 EKİM AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ TARİHLİ ENCÜMEN KARAR ÖZETİ 202 NOLUK A R A R Ö Z E T İ 203 NOLU K A R A R Ö Z E T İ

2015 EKİM AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ TARİHLİ ENCÜMEN KARAR ÖZETİ 202 NOLUK A R A R Ö Z E T İ 203 NOLU K A R A R Ö Z E T İ 2015 EKİM AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 06.10.2015 TARİHLİ ENCÜMEN KARAR ÖZETİ 202 NOLUK A R A R Ö Z E T İ Ġlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde tapunun pafta 25, ada 102, parsel 19 da kayıtlı taģınmazın bir kısmı

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 67 Mülkiyeti Aşkın ALAFTARGİL e ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Gazi Mahallesi, ada: 4472, Parsel: 2- de kayıtlı taşınmaz 16 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda blok nizam

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. 2015 NIN 6. DÖNEM, 1.TOPLANTISININ, 1. BĠRLEġĠMĠNĠN 1. OTURUMUNA AĠT KARAR

Detaylı

PLAN BÜTÇE KOMİSYONU. Ahmet İLKER Ömer DURU Ali TOPKAYA Başkan Başkan Yardımcısı Sözcü

PLAN BÜTÇE KOMİSYONU. Ahmet İLKER Ömer DURU Ali TOPKAYA Başkan Başkan Yardımcısı Sözcü PLAN BÜTÇE VE HUKUK ORTAK TARİH : 05 / 03 / 2013 KARAR : 05 Tepebaşı Belediye Meclisinin 01 / 03 / 2013 tarih ve 54 sayılı Kararı ile komisyonumuza incelenmek ve Şirket kurucusu İsmail Murat KOCAMAZ ın

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016 Karar No : 2016/11-1 (109) Gündem maddesi gereğince; Temizlik İşleri Müdürlüğü nün 25/11/2016 tarih ve 32341 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı Çevre Koruma ve

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :107 KARAR 107 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Oben SEZER in mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :108 KARAR 108 : Urla ilçesi Özbek Mahallesi nde

Detaylı

T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR

T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR Belediye Başkanı: İsmail ELİBOL, Üye: Mevlüt ÖZÇINAR, Osman AKŞİT(Bulunmadı), Cemal ÖZ, Hakan BOLCAL, İbrahim POYRAZ, Hasan MUTLU, Yunus

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

DÖNEM TOPLANTI BİRLEŞİM. : M.Kadri AYDINLI. : Mustafa ÇETİN. : Metin YURDUSEVEN

DÖNEM TOPLANTI BİRLEŞİM. : M.Kadri AYDINLI. : Mustafa ÇETİN. : Metin YURDUSEVEN MERZİFON BELEDİYE MECLİSİNİN 05/ EKİM/ 2010 SALI GÜNÜ SAAT 18.00 DE YAPMIŞ OLDUĞU EKİM / 2010 AYI OLAĞAN BİRLEŞİMİNDEN ÇIKARTILAN KARAR ÖZETİ. =============================================================

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :384 KARAR 384 : Belediye meclisimizde 20.04.1998 tarih ve 167 sayılı kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Merkez Revizyon Ġmar Planlarında mahalle oyun alanı olarak iģaretli olan Hacı Ġsa Mahallesi

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 04/03/2015 TOPLANTININ SAYISI : 9 SAAT : 16:00 İlimiz Sungurlu İlçesi Arabaçayı köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, köyiçi mevkii, 110 ada, 3 ve 4 parsel nolu taşınmazların

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No:

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No: BELEDİYE ENCÜMEN I Karar No:346 03.09.2018 1-Encümen Başkanı : Mehmet TUTAL 2- Encümen si : Şaban AYTEN 3- Encümen si : Mevlüt GÜRAY 4- Mali Hiz.Müdürü : 5- İmar Müdür V. : ÖZÜ:Ortakaraören Mahallesi Sanayi

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 14 KARAR TARİHİ : 05.02.2016 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Böcekli-Celiller Mahallesinde ihale edilmiş saha dışından hammadde üretim izni olmadan 4.096 ton bazalt madeni kaçak olarak üretip

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015 T.C. TARSUS MECLĠSĠ Karar No : 2015/3-1 (21) Gündem maddesi gereğince; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 02/03/2015 tarih ve 5477 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 20 yaģındaki üniversite öğrencisi

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Soğanlık, Eski:132 pafta, 1063 ada 38 parsel Yeni:10058 ada 419,418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği. TEKLİF: Plan ve

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk.

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk. 03.03.2015 TARİHLİ 30 NOLU ENCÜMEN KARARI Muş/Malazgirt/Yaramış Köyü 71 nolu hanede nüfusa kayıtlı 1957 doğumlu Makbule KARTAL ın muhtaç duruma düştüğünden aylık 200,00TL asker ailesi aylığı bağlanmasının

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ KARAR NO KARAR ÖZETİ Belediye Meclisinin 04/08/2016 tarihli Ağustos ayı olağan meclis

Detaylı

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Eylül Ayı

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Soğanlık, Eski:132 Pafta, 1063 Ada 38 parsel Yeni: 10058 Ada 419, 418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği teklifi 10058

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S. Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S. Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R BüyükĢehir Belediye Meclisi nin 09.02.2015 tarihli oturumunda okunan, BaĢkanlığın 09.02.2015

Detaylı

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı.

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı. KAPAKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR ÖZETLERĠ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 06.11.2013 Toplantı No:

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 08.09.2017 Karar No : 394, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılımları ile toplanmıştır. : Tevhid yapılması.

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN TARĠH VE SAYISI KARAR ÖZETĠ 03.12.2018-196 5393 Sayılı Belediye Kanununun 55. Maddesi Hükmü Uyarınca Kurumumuzun 2017 Yılı Sayıştay

Detaylı

MECLĠS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 03/ 11/ 2010 2010 / 196. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat

MECLĠS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 03/ 11/ 2010 2010 / 196. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat 03/ 11/ 2010 2010 / 196 KARAR 196 : 15:00 de yapılan meclis toplantısında alınan 196 sayılı meclis kararı. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğü nün 14/ 09/ 2010 tarih ve M.41.6.GEB.0.17602 sayılı yazısı.

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar Numarası :60

Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar Numarası :60 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Melis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ - Ayten KESKİN - Hüseyin MİNOĞLU-

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :136 KARAR 136 : Meclis Üyesi AyĢın AKYARLI SAVATLI, Okan ĠRGE, Günseli ÇELĠK in mazeretinin kabulüne iģaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No :137 KARAR 137 : 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 62 : Gündem harici konular BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Aralık ayı toplantısının 14.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 04/11/2013 tarihli

Detaylı

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 161 ÖZÜ: İşyeri Açma ve Çalıştırma ruhsatına KARAR TARİHİ : 05.10.2011 aykırı hareket eden Fatma ERDAL a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Genel Sekreter

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 95 Özü: Adapazarı-Tepeören (Kuzey) Yenileme Karar Trh : Enerji Ġletim Hattının Plan Tadilat teklifi. (PĠN: 4260,6) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.11.2015 Karar No : 359 Konu: İlimiz Gölyaka ilçesi Zekeriya köyü 233 numaralı parselin ekli değişiklik tasarımının tasdik edilerek, dört kısma ifrazının görüşülüp karara bağlanması hususu.

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 206/46 Konu: Trampa Evrak No: 33055 Özet: Zeytinburnu İlçesi Veliefendi Mahallesi, 7.704,79 m2 miktarlı 659 ada 57 parsel sayılı ve 5.466,35 m2 miktarlı 659 ada 60 parsel sayılı tamamı İstanbul

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Çavuşoğlu, 2370 Ada 788 Parsel Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 12.05.2017 onanlı Uygulama İmar Planı 5608,80 Plan İşlem Numaralı 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliği İtirazı.

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :93 KARAR 93 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Mart ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Mart 2016 Pazartesi günü

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 02.10.2017 tarih ve 78 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 26.10.2017 VE 27.10.2017 tarihlerinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2019/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.12.2018 tarih ve 41203 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 02/ 03/ 2011 2011 / 44. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 02/ 03/ 2011 2011 / 44. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat 02/ 03/ 2011 2011 / 44 meclis toplantısında alınan 44 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 44 : Ġlgi : a) ĠĢkar Gıda ĠnĢ. San. ve Tic.Ltd.ġti. Vekili Süleyman YORULMAZ ın 24.01.2011 tarih ve 1561-199 sayılı

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 1.Genel Bilgiler Müdürlüğümüzde 3194 sayılı Ġmar Kanunu ve ilgili diğer mevzuat kapsamında, resmi kurumlar, özel ve tüzel kiģilerin görev alanımıza giren taleplerini karģılamaya

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 06/05/2015 TOPLANTININ SAYISI : 18 SAAT : 16:00 Sıra No Geldiği Birim 4- İskilip İlçesi sınırları içerisinde, G3c2 ve G3d1 paftalarda 4.200 hektar alanlı ve 012 ruhsat numaralı jeotermal

Detaylı

Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05

Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05 Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05 Belediye Meclisi; Recep ÖZKAN ın 31/01/2012 tarihli yazılı daveti nın BaĢkanlığında 5393 Sayılı Yasanın 20.maddesi gereğince 06/02/2012

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı 2013 / 100 meclis toplantısında alınan 100 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 100 : Ġlgi : a) Ġlçe Müftülüğünün 25.04.2013 tarih ve 32692150-215-390 sayılı yazısı. b) Meclisimizin 02.05.2013 tarih ve

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 248 KARAR 248: Ali Muzaffer TUNÇAĞ, Çağlagül ÖZÇELĠK TUNÇ, Mehmet BĠLGĠN, Okan TOPAL ın mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No: 249 KARAR 249 : Cumhuriyet

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 07.04.2016 Karar No : 100 Konu: Ġdaremize ait asfalt plentinde BSK sıcak asfalt üretim çalıģmaları esnasında ortaya çıkan mıcır filler tozunu 2886 sayılı Devlet Ġhale Kanununun 51 (g) maddesi

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/2007 31/12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1.İNŞAAT RUHSATI: İlçemiz genelinde yapılacak olan 3929 adet

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 1073, Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır. : Kadir MUSA ya ait Ruhsatsız İşyeri. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Belediyemiz Meclisi nin 05 Mayıs 2014 günlü birleşiminde komisyonumuza havale edilmiş bulunan Şişli Belediye Başkanlığı nın 2013 yılı kesin

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 01.12.2016 Karar No : 144 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile DAİRESİNİN

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ 02/ 09/ 2010 2010 / 163 KARAR 163: Adnan KÖġKER-S.Mehmet KÜLTE-Nedim AVCI(Ġzinli)-Ahmet KĠSBET-Turan DEMĠRHAN- Oya Muharrem AYYILDIZ(Ġzinli)-Hüseyin YILMAZ-Mustafa ÖZKAN-Nazmiye HÖBEK(Ġzinli)-Recep CAN-Murat

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan, Balkon altı 4 nolu işyerini 1.850,00 muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51.maddesinin

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: ĠZMĠR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.06/780 Toplantı Tarihi ve No : 25.12.2015-252 TOPLANTI YERĠ Karar Tarihi ve No : 25.12.2015-6048 ĠZMĠR

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2017 TARİHLİ ARALIK AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2017 TARİHLİ ARALIK AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2017 TARİHLİ ARALIK AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ KARAR NO KARAR ÖZETİ Belediye Meclisinin 02.11.2017 ve 06.11.2017 tarihli Kasım

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 02/04/2015 TOPLANTININ SAYISI : 13 SAAT : 16:00 Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Sungurlu İlçesi Özel İdare işhanı binasında bulunan 18 adet bağımsız bölümden oluşan işyerleri, İskilip

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/5-1 (45) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.04.2018 tarih ve 13886 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 64. maddesi, 5018 Sayılı Kamu

Detaylı