İngilizce Dil Eğitimi Programları ve Yaz Okulları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İngilizce Dil Eğitimi Programları ve Yaz Okulları"

Transkript

1 İngilizce Dil Eğitimi Programları ve Yaz Okulları

2 Twin Kimdir? 1993 yılından günümüze uluslararası arenada çok katmanlı hizmetler sağlayan Twin Grup British Council (İngiliz Hükümeti Yüksek Güvenirliliğine sahip kurum ünvanı) ve PEARSON- EDEXCEL (İngiliz Hükümeti Onaylı Uluslararası Diploma ve Sertifika Kurumu) kurumları tarafından onaylanmış İngiltere de konusunda lider uluslar arası bir kuruluştur. Uluslararası eğitim ve istihdam hizmetleri alanında pek çok ödüle layık görülen Twin Grup, yetişkinlere İngiltere de uluslararası eğitim, iş deneyimi ve istihdam fırsatları sunmaktadır. Kurum başarılı ve ödüllendirici iş deneyimleri, İngiltere de çalışma imkanı, mesleki ve kişisel gelişim programları ve İngilizce Dil eğitim programlarıyla katılımcılara İngiltere de unutulmaz deneyimler yaşama fırsatı sunmaktadır. Kurum ayrıca her yaştan okul grupları için İngilizce dil eğitim programları ile her meslekten profesyoneller için kişiye ve gruba özel genel ve mesleki İngilizce eğitim programları düzenlemektedir.

3 Sağladığı Hizmetler Tailor-made Yaz Okulları Genç Girişimcilik Programları (Yaz Okulları kapsamında) Tematik Tailor-made Programlar Ebeveyn-Çocuk Okulları Üniversite öncesi (Pre-University) Kariyer Belirleme Programları Dünyanın her yerinden gelen öğrenciler ve aileleri için İngilizce Dil eğitimi paketleri İngiltere de pek çok sektörde çalışma olanakları

4 Cabana Eğitim ve Danışmanlık Ltd.Şti yılında kurulmuştur ve PEARSON-EDEXCEL (İngiliz Hükümeti Onaylı Uluslararası Diploma ve Sertifika Kurumu) tarafından onaylı eğitim ve danışmanlık merkezidir. Yönetim Danışmanlığı ve yönetsel eğitimler alanında uluslararası niteliklere sahip bir merkez olan Cabana, çok çeşitli sektör şirketleri ve profesyonelleri tarafından aranılır çözüm ortağıdır. Mesleki Yetkinliklerin belirlenmesi, değerlendirilmesi, uluslararası nitelikte danışmanlık ve eğitim hizmetlerinin sağlanması ve profesyonellerin uluslararası düzeyde sertifikalandırılması alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Cabana aynı zamanda Avrupa Kalkınma ve Yapılandırma Bankası European Bank Reconstruction and Development (EBRD) nın akredite çözüm ortakları arasında da yer almaktadır.

5 Cabana Eğitim ve Danışmanlık Ltd.Şti. Kurulduğu günden itibaren Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi tarafından hayata geçirilen Kurumsal ve Sosyal Sorumluluk Projelerinin geliştirilmesi, hayata geçirilmesi ve yönetimi konusunda Boğaziçi Üniversitesinin çözüm ortağı konumundadır. Kurum aynı zamanda uzman kadrosu ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezinin çeşitli eğitim programlarını düzenlemektedir yılında İngiltere nin saygın kurumları arasında yer alan Twin Grubun Türkiye deki tek yetkili ajansı olarak da çalışmalarını sürdürmektedir. Twin Grup British Council (İngiliz Hükümeti Yüksek Güvenirliliğine sahip kurum ünvanı), PEARSON-EDEXCEL (İngiliz Hükümeti Onaylı Uluslararası Diploma ve Sertifika Kurumu) tarafından onaylı merkezdir.

6 Sağladığı Hizmetler Mesleki İngilizce Programları (Tıp, Medikal, Hukuk, Finans, İş İngilizcesi, Pazarlama-Satış, Otelcilik, Restoran, Halkla İlişkiler, Mühendislik vb.) Kariyer Gelişim Programları Üniversite öncesi eğitim programları Dünyanın her yerinden gelen öğrenciler ve aileleri için İngilizce Dil eğitimi paketleri İngiltere de pek çok sektörde çalışma olanakları Mesleğe yönelik çalışma ve staj olanakları İstihdam fırsatları Yönetim Danışmanlığı İnsan Kaynakları, Finans, Pazarlama-Satış, İşletme Organizasyonu, Çevre ve Enerji Yönetimi, İşletmelerdeki Hukuksal Mevzuatlar, Üretim, Dış Ticaret, Örgütsel Yapılanma vb. alanlarda şirketlere özel tasarlanan eğitim programları. Stratejik Plan, İş Planları, Pazarlama Planları vb. Mesleki Yetkinliklerin belirlenmesi, değerlendirilmesi, uluslararası sertifikalar Sosyal Sorumluluk ve Kurumsal Sorumluluk Projelerinin tasarlanması ve uygulanması.

7 Neden İngiltere?

8 ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN YAZ OKULLARI Yaz okullarına katılan öğrenciler güvenli ve eğlence dolu ortamda İngilizce öğrenmenin keyfine varacaklardır. Ögrenciler, donanımlı ve tecrübeli eğitmen ekibi ile öğreneceklerdir. Aktivitelerimiz, alanında deneyim sahibi aktivite liderleri tarafından gerçekleştirilmektedir. Öğrencilere, güzel bir Londra programının yanısıra Ingiltere deki en iyi merkezlerden müzikal tiyatro, futbol ve tenis koçluğu vb. içeren çeşitlilikte aktivitelerle dolu İngilizce eğitim programları sunulmaktadır. Tüm merkezlerimiz de mükemmel akademik ve spor tesisleri mevcut olup, öğrenciler evde konaklama ya da tesiste kalma seçeneklerinden birini tercih edebilirler. Twin in yaz okulu ücretleri, spor, sosyal aktiviteler ve gezileri içeren herşey dahil paketleri, öğrencilere unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Amacımız tüm öğrencilerimize İngilizcelerini pekiştirmek ve geliştirmenin yanısıra İngiltere de günlük yaşamı, tarihi ve kültürel dokuyu deneyimlemelerine olanak sağlamaktır. Öğrenciler 30 un üzerinde diğer ülkelerden gelen öğrencilerle beraber kültürel zenginliği yaşatma fırsatı elde etmektedirler. İspanya, Almanya, Fransa, Rusya, Çin, Japonya, Arjantin, Brazilya, Kolombia, Çek Cumhuriyeti, Ekvator, Yunanistan, Hong Kong, İsrail, Kore, Litvanya, Meksika, Polonya, Portekiz,Katar, Romanya, Suudi Arabistan, Slovakya, İsviçre, Tunus, Ukranya, Özbekistan vb. (İlk 5 ülke: 1.Fransa 2.Rusya 3.Italya 4.Çin 5.İspanya dır. )

9 ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN YAZ OKULLARI Twin UK Yaz Okulu Merkezi: Portsmouth Rees Hall (University of Portsmouth)

10 Konaklama ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN YAZ OKULLARI Aile yanlarında veya yurtlarda sağlanır. Aile yanı konaklama öğrencilerin İngiliz yaşamına entegre olmaları, kültürel ve İngilizcelerini geliştirmeleri açılarından çok önemlidir. Birçok öğrenci yarım pansiyon konaklamayı seçer, aileler öğrenciler ile beraber yemek yemektedirler. Yaz Okulu Programlarının sağladığı hizmetler: Haftada 15 saat (standart)süreli eğitim Tam pansiyon konaklama (sabah, öğle, akşam kahvaltı ve yemekler dahil) Seviye Belirleme Sınavı Değerlendirme Sınavları Twin Lideri ve Rehber eşliğinde haftanın bir tam ve bir yarım günü gezi programı (İngiltere içi Walking Tour lar ve Brighton, Oxford, veya the Isle of Wight a günü birlik turlar) Aktivite ve spor etkinlikleri, Disco geceleri, Yetenek Yarışmaları Yurtta kalan öğrenciler için haftada 7 gün akşamüstü aktiviteleri Twin e-learning desteği (Eğitimi tamamladıktan sonraki 3 ay dahil olmak üzere), kütüphane, dil laboratuarları Eğitmenli birebir etüd desteği Sosyal aktiviteler Ders Notları/Eğitim Setleri

11 Öğrenci Sigortası (AXA Sigorta-Seyahat Sigortası) Çarşamba günü merkezlere ulaşım ve merkezden ayrılışta havaalanı transferleri ücretsizdir. THY Londra-Heathrow Gidiş-Dönüş Uçak bileti Yurt Dışı Harç Pulu İngiltere Vizesi ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN YAZ OKULLARI ÖRNEK TUR PROGRAMLARI Tur A Jubilee Bridge View of the London Eye Houses of Parliament Westminster Abbey St James Park Buckingham Palace Tur B Tower of London Tower Bridge South Bank HMS Belfast Shakespeare s Globe Tate Modern* Millenium Bridge St Paul s Cathedral

12 ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN YAZ OKULLARI Tur C Greenwich Maritime Museum* Greenwich Park Greenwich Market View of the Cutty Sark Canary Wharf Tur D Kensington Palace Hyde Park Albert Memorial Science Museum* Knightsbridge Covent Garden Tur E British Museum* Shopping on: Tottenham Court Road Oxford Street Carnaby Street Regent Street *Müze ve giriş ücretleri eğitim ücretine dahildir.

13 EBEVEYN-ÇOCUK YAZ OKULU Ebeveynlerin çocuklarıyla beraber İngilizce öğrenebilecekleri veya mevcut İngilizce düzeylerini ilerletebilecekleri programlardır. Hem eğitim hem tatil amaçlı düzenlenen programlarda ebeveynler ve öğrenciler İngilizce dil seviyelerine yönelik sınıflarda sabahtan öğleye kadar eğitim almakta, öğleden sonraları ise rehber eşliğinde gezi programlarına ve aktivitelere katılmaktadır. Ebeveyn-çocuk okulu programları yaş aralığındaki öğrencilere ve velilerine yönelik olarak düzenlenmektedir. Eğitim grupları kişi arasıdır. Seviye belirleme sınavı sonucuna göre gruplar başlangıç düzeyinden ileri düzeye kadar seviyelere ayrılmaktadır. Haftada 15 saat eğitim verilmektedir. Gruplar isteğe bağlı olarak 2-9 hafta arası süren programlara katılım sağlayabilmektedirler. You and your child can study English at the same time at Twin English Centre London this summer.

14 KARİYER BELİRLEME PROGRAMLARI (PRE-UNIVERSITY) Twin Pre-University Kariyer Programları İngiltere de görerek öğrenme fırsatları sunan eşsiz bir kariyer belirleme programıdır. Öğrenciler Londra da ve Eastbourne de eğitimlerine devam ederken okul tarafından belirlenen günlerde de İngiltere de yer alan şirketlere giderek görerek öğrenme fırsatlarıyla uluslararası arenada deneyim sahibi olmaya başlamaktadılar yaş grubu öğrencilerine yönelik olarak düzenlenebilecek Pre-University Kariyer Belirleme Programları Pazarlama& Satış, Mühendislik, Seyahat& Turizm, Medya, Finans & Muhasebe, Sigortacılık, Hukuk, Halkla İlişkiler (PR) ve Reklamcılık, Telekomünikasyon, İnsan Kaynakları, IT alanlarında ve isteğe bağlı olarak düzenlenebilecek diğer meslek alanlarında öğrencilerimize uluslararası iş ortamında profesyonel deneyimler yaşatmaktadır. Öğrenciler İngiltere de günlük yaşamı deneyimlerken ve İngilizcelerini geliştirme imkanı bulurken aynı zamanda farklı kültürlerden gelen diğer katılımcılarla da kültürler arası etkileşim içinde bulunma avantajını elde edeceklerdir.

15 GENÇ GİRİŞİMCİ PROGRAMLARI Genç girişimci programı ; gençlere iş dünyası ile ilgili bir sonraki Richard Branson (Virgin Airlines Sahibi) ve iş dünyasının önde giden isimlerinden olmalarına ilham vermek için dizayn edilmiş bir programdır yaş grubu öğrencilerine yönelik olarak düzenlenebilecek olan programda yarıyıl tatilleri ve yaz tatillerinde İngilizcelerini geliştirirken bir yandan da Yaratıcı (Creative Thinking) Düşünce, Problem Çözme Teknikleri (Problem Solving Techniques) gibi analitik ve yönetsel becerilere yönelik eğitimler de almaktadırlar.bu program iş dünyasına yönelik temel prensipleri aktarmaktadır. Londra Greenwich ve Portsmouth da düzenlenen eğitim programına yönelik örnek içerik: Girişimcilik ve Girişimcilik nedir? Micro bir iş kurmak için hangi becerilere sahip olmak gerekir? Marka nedir? Pazar nedir? Rekabet nedir? Müşteri Sadakati nedir? Pazar Analizi nasıl yapılır? İş Planı nedir? Nasıl hazırlanır? Hazırlanan iş planlarından en iyilerinin ödüllendirilmesi Eğitimler iki hafta süreli olup Genel İngilizce nin yanısıra İş İngilizcesi ile desteklenmektedir. Haftanın bir günü İngiltere nin iş dünyasının yoğun olduğu Canary Wharf a ve Canary Warf ta bulunan şirketlere ziyaretler gerçekleşmektedir.

16 TEMATİK PROGRAMLAR (TAILOR MADE) yaş grubu öğrencilerine yönelik olarak Barış, Çevre, Sosyal Sorumluluk, Kültürel Farklılıklar, Doğal Hayatta Yaşam vb. konularının temel aldığı tematik programlardır. Okul yönetimiyle ortaklaşa belirlenen bir temayı öğrencilere ve okula özel olarak tailor-made dizayn edilmektedir. Programların amacı öğrencilerin genel İngilizce seviyelerini pekiştirirken ve ilerletirken aynı zamanda ilgili konu çerçevesinde bilgi düzeylerini arttırmaktadır. Tematik programlar konuyla ilintili workshoplar, aktiviteler, kültürel gezi programları, Key note konuşmacılar, gönüllülük çalışmaları ile desteklenmekte böylece öğrencilerin gerek kişisel gelişimlerine gerek sosyal yaşamlarına destek olacak bilgi ve becerilerle donatılmasına olanak sağlamaktadır. Örnek Programlar: İngiltere de iki hafta eğitimin ardından bir veya iki hafta süreli İspanya, Fransa, Brezilya, Şili ve Güney Afrika da İngilizce Öğretmen Asistanlığı (Farklı tarihlerde dizayn edilebilir) İngiltere de iki hafta eğitimin ardından bir veya iki hafta süreli Şili ve Taylan da bedensel engelli çocuklara gönüllü destek

17

18 University of Portsmouth & Rees Hall

19 Kampüsten Kareler

20

21

22

23

24

25

26 Reeds Hall-Yurt

27

28 Yurt Odaları

29

30 Dinlenme Alanları

31

32 Kafeterya

33 Etkinlik Alanları

34 Örnek Program

35

36 Kurallar ve Politikalar Twin Forj majör sebepler (savaş, doğal afetler, salgın hastalıklar, H1N1 virüsü, politik sebepler, yangın, su baskını vb.) den ötürü başvuruları durdurabilir veya kabul etmeyebilir. İngiliz Konsolosluğu nun geri çevirdiği vize başvurularından Twin ve Cabana Eğitim ve Danışmanlık Ltd.Şti. (sonraları Ajans diye anılacaktır) sorumlu değildir. Ülke girişindeki pasaport kontrol noktasında yaşana bilinecek sorunlardan Twin ve Ajans sorumlu değildir.

37 Twin düzgün davranışlar sergilemeyen, yasal olmayan yaklaşımlarda bulunan (hırsızlık, uyuşturucu, kavga, yüz kızartıcı suçlar vb.)katılımcıların programla ilişiğini eğitim dönemi içinde yarıda kesebilir. Bu gibi durumlarda tüm sorumluluk katılımcıya aittir. Twin ve Ajanstan hiçbir şekilde maddi-manevi hak elde edemez. Eğitimin kalan kısmına ilişkin geri ödeme yapılmaz.

38 Ajans elinde olmayan nedenlerden dolayı; hava koşulları, 1.ve 2. Madde de belirtilen sebepler ve Twin İngiltere nin yapacağı ders programı değişiklikleri ile kursun öngörülen programa uygun gerçekleşmemesinden sorumlu değildir.

39 Ödemeler Ön ödeme Tüm Yaz Okulu Programları için, toplam Tutarın %20 si kayıt esnasında verilecek banka hesap numaralarına yatırılmalıdır. Program başlama tarihine 2 hafta veya daha az bir süre kalmış ise toplam tutarın tamamı Kesin Kayıtlar: Grup başvurularında tüm ödemeler program başlangıç tarihinden 30 gün önce tamamlanmalıdır. İptaller: Eğitim başlangıç tarihine 4 hafta ve üzeri kala: Ön kayıt tutarı geri ödenmez 2-4 hafta kala: Toplam tutarın %50 si geri ödenmez 2 haftadan az: Toplam tutar geri ödenmez.

40 Genel Bilgiler TWIN Yaz Okulları Ayrıntılı Bilgi ve Fiyat için: Tel:

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP SHANE GLOBAL DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Shane Global okulunun Londra veya Hastings merkezlerinde eğitim almak isterseniz %10 indirim kazanıyorsunuz! Ayrıca her 12 haftalık eğitim için 2 hafta

Detaylı

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız.

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

Queen Mary University, Miles End London, UK

Queen Mary University, Miles End London, UK Yaz okulumuz Londra'nın gözde yeri East End Bölgesi'nde yer alır şehrin her yerine kolay ulaşım imkanı vardır. Kampüs Queen Mary University of London'ın bir bölümüdür. 100 yıllık geçmişi ve Mile End bölgesindeki

Detaylı

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL Okul sahile birkaç dakika yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Özel bir okul olan Interactive English Language School sadece yetişkinlere yönelik eğitim

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!!

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! LSI LANGUAGE SCHOOL INTERNATIONAL 30 Aralık 2016 ya kadar gerçekleşen kayıtlarda İngiltere ve Amerika merkezlerinde eğitim ücretleri üzerinden %25

Detaylı

KALKINMA BAKANLIĞI KALKINMA ARAŞTIRMALARI MERKEZİ

KALKINMA BAKANLIĞI KALKINMA ARAŞTIRMALARI MERKEZİ Yükseköğretim Sisteminin Uluslararasılaşması Çerçevesinde Türk Üniversitelerinin Uluslararası Öğrenciler İçin Çekim Merkezi Haline Getirilmesi Araştırma Projesi KALKINMA BAKANLIĞI KALKINMA ARAŞTIRMALARI

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

Summer School. 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... Almanya. İrlanda

Summer School. 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... Almanya. İrlanda Summer School 2015 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... İngiltere Amerika Malta Kanada İrlanda Almanya Batı Mah,Hatboyu Cad,Pendik İş Merkezi,No:42 Kat:1/67 Pendik - İstanbul(Hızlı Tren

Detaylı

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15...

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15... İçindekiler New York da okul gezisi 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** New York da Yaz Okulu 11 gün/ 10 gece 2014/15

Detaylı

LONDON EPL TRAINING PROGRAM

LONDON EPL TRAINING PROGRAM TRAINING PROGRAM Generation adidas International, Dünya nın top futbol kulüpleri ve ulusal federasyonlarla ile imzaladığı sponsorluk anlaşması kapsamında farklı ülkelerin farklı futbol yönetim anlayışlarını,

Detaylı

İs İ t s a t n a bu b l l

İs İ t s a t n a bu b l l İstanbul Oniva Tur Toplantı organizasyonları, Konferanslar, Incentive turlar, özel etkinlikler, özel gruplar ve şirketlere özel teşvik programlarında 1995 ten bu yana 18 yıllık profesyonel deneyimi ile

Detaylı

UCL Institute of Education a Hoş Geldiniz

UCL Institute of Education a Hoş Geldiniz Institute of Education UCL Institute of Education a Hoş Geldiniz Neden UCL Institute of Education? UCL Institute of Education (IOE) eğitim alanında dünyada ilk sırada yer alır (2015 QS Konu Bazlı Dünya

Detaylı

Summer School. İrlanda. Almanya

Summer School. İrlanda. Almanya Summer School 8-18 İngiltere Amerika Malta yaş g rupla rı için 2014 harik Kanada a bir yaz o kulu İrlanda mace rası... Almanya Summer School 2014 Yaz Okulu Merkezlerimizden Bazıları İngiltere Brunel University

Detaylı

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ

BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ 01.03.2017 BATI AKDENİZ YURTDIŞI EĞİTİM RUSYA EĞİTİM REHBERİ Rusyada Üniversite Eğitim Sistemi Rusya nın Eğitim ve resmi dili Rusçadır. Rusyada birçok bölümlerde rusça eğitim verilmektedir. Tıp Diş hekimliği

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

DEĞİŞEN DÜNYA-DEĞİŞEN ÜNİVERSİTE:YÜKSEKÖĞRETİMİN GELECEĞİ TÜRKİYE İÇİN BİR ÖNERİ

DEĞİŞEN DÜNYA-DEĞİŞEN ÜNİVERSİTE:YÜKSEKÖĞRETİMİN GELECEĞİ TÜRKİYE İÇİN BİR ÖNERİ DEĞİŞEN DÜNYA-DEĞİŞEN ÜNİVERSİTE:YÜKSEKÖĞRETİMİN GELECEĞİ TÜRKİYE İÇİN BİR ÖNERİ Kemal Gürüz Atılım Üniversitesi 12 Mart 2012 Yirmi beş yaş üstü nüfus içinde ortaöğrenim görmüş olanların oranı, %. 2007.

Detaylı

Beet 20 4958 www.beet.co.uk Bournemouth 24 75 Her Hafta 34 5550 100 28 5880. Bell Cambridge 21 24 7920 145 www.bell-centres.com 65 Her Hafta 36 11160

Beet 20 4958 www.beet.co.uk Bournemouth 24 75 Her Hafta 34 5550 100 28 5880. Bell Cambridge 21 24 7920 145 www.bell-centres.com 65 Her Hafta 36 11160 İNGİLTERE DİL OKULLARI AKADEMİK YIL PROGRAMLARI - 2010 Haftalık Kayıt Başlangıç Kurs Kurs Haftalık Abbey College Malvern - 18 50 İki Haftada Bir 24 9120 Dahil www.abbeycollege.co.uk Worchester 20 3460

Detaylı

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ 2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ Bede s Summer School olarak amacımız tüm öğrencilerimize muhteşem ve unutulmaz bir deneyim sunmaktır. Akademik, sosyal ve kişisel becerilerini dikkatle geliştirerek her öğrencinin

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

İngiltere ve İskoçya

İngiltere ve İskoçya Türk Hava Yolları ile İngiltere ve İskoçya Şeker Bayramı'nda İngiltere ve İskoçya Londra - Edinburg 24 Haziran - 29 Haziran 2017 (6 gün - 5 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul

Detaylı

SPEAKING CAMP www.youth-agenda.org

SPEAKING CAMP  www.youth-agenda.org SPEAKING CAMP 1-7 ŞUBAT İSTANBUL - ŞiLE - AĞVA www.youth-agenda.org 2. ULUSLARARSI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI İSTANBUL ( ŞİLE-AĞVA 1-7 ŞUBAT ) İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı

Detaylı

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015)

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015) Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler (Tem 2014 Haz 2015) İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim 29 14/41 14 Tem 18 Tem 2014 1295 Londra 2 15/01 05 Ocak 09 Ocak 2015 1335 Londra

Detaylı

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler 2015

Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler 2015 Canning Açık Kurslar Tarihler & Ücretler 2015 İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim 2 15/01 05 Ocak 09 Ocak 2015 1335 London 28 15/41 06 Tem 10 Tem 2015 1335 London 3 15/02 12 Ocak

Detaylı

ABD'de İngilizce Eğitimi

ABD'de İngilizce Eğitimi ABD'de İngilizce Eğitimi Yaklaşık 120,000 öğrenci İngilizce öğrenmek için her yıl ABD ye gelmektedir. Birçoğu ABD deki üniversite ve yüksekokullara giriş için hazırlanmaya; bazıları Amerikan yaşamını tecrübe

Detaylı

Genç Öğrenciler Programı

Genç Öğrenciler Programı Rose of York Language School London Est. 1989 Genç Öğrenciler Programı İçerik Hakkında Rose Of York Londra Dil Okulu Hakkında Rose Of York Çalışanları 2 2 Genç Öğrenciler Programı 3 Programın Amaçları

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler

Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim Hafta Kurs Tarihler Fiyat Konum Hafta Kurs Tarihler Fiyat Konum 2 13/01 07 Ocak 11 Ocak 2013 1240

Detaylı

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İslami Finans ve Ekonomi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

ERASMUS PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ. Avrupa Birliği Birimi 31 Ocak 1 Şubat 2013

ERASMUS PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ. Avrupa Birliği Birimi 31 Ocak 1 Şubat 2013 ERASMUS PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ Avrupa Birliği Birimi 31 Ocak 1 Şubat 2013 Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları İki programdan oluşmaktadır: Hayatboyu Öğrenme Programı Gençlik Programı

Detaylı

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş)

KURS AÇIKLAMALARI. KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) YENİ UFUKLAR (Handcross 10 14 yaş) KÜÇÜK KAŞİFLER (Eastbourne 6 11 yaş & Vinehall 8 12 yaş) Özenle tasarlanan bu program haftada 17½ saatlik dersleri içerir, tercihe göre iki geleneksel Hazırlık Okulundan birinde yer alır ve yaşı daha küçük

Detaylı

-AKADEMİK PROGRAMLAR-

-AKADEMİK PROGRAMLAR- VARNA İŞLETME ÜNİVERSİTESİ (VARNA UNIVERSITY OF MANAGEMENT VUM ) Varna İşletme Üniversitesi, Bulgaristan ın Varna, Dobrich ve Sofya şehirlerinde kampüsleri olan bir yüksek öğrenim kurumudur. 1996 yılında

Detaylı

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENÇLİK DEĞİŞİM PROJELERİ

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENÇLİK DEĞİŞİM PROJELERİ ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENÇLİK DEĞİŞİM PROJELERİ ERASMUS + ANA EYLEMLER ANA EYLEM 1 ANA EYLEM 2 ANA EYLEM 3 JEAN MONNET Bireylerin Öğrenme Hareketliliği İyi ve Yenilikçi Uygulamalar için İş Birliği Politika

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ

İŞLETME FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ İŞLETME FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ İşletme Fakültesi; 1992 yılında, Ege ve çevre bölgelerin alanında uluslararası tanınırlığa sahip, İngilizce eğitim veren yüksek öğretim kurumu ihtiyacını karşılamak amacıyla

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012 29. Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı 4. İstanbul Teknik Tekstiller ve Nonwoven Fuarı 9. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı Hazırlayan TEKNİK Fuarcılık

Detaylı

Language Testing Service) ve BEC (Business

Language Testing Service) ve BEC (Business British Side da Kurumsal Kurslar Biz Kimiz? British Side, British Council in Türkiye de kurs bölümünü kapatması sonrasında, British Council in yöneticileri ve eğitmenleri tarafından kurulan, müşteri odaklı

Detaylı

BATMAN TİCARET BORSASI

BATMAN TİCARET BORSASI BATMAN TİCARET BORSASI 10-14 KASIM 2014 EURO TIER 2014 TARIM VE HAYVANCILIK FUARI & HANNOVER/ALMANYA İŞ SEYAHATİ RAPORU 1.EURO TIER 2014 TARIM VE HAYVANCILIK FUARI 1.1. FUAR İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Euro

Detaylı

Institute of Education a Hoşgeldiniz

Institute of Education a Hoşgeldiniz Institute of Education a Hoşgeldiniz ioe.ac.uk Neden IOE? Institute of Education (IOE) eğitim ve benzeri alanlarda Birleşik Krallık ın önde gelen üniversitesidir. Biz Londra Üniversitesi ne (University

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

Kariyerinize NILE farkı!

Kariyerinize NILE farkı! Sevgili öğretmenlerimize; Kariyerinize NILE farkı! İngiltere nin en geniş öğretmen eğitim kursları ile NILE, dünya çapında mükemmellikle eş anlama gelir. Başlangıç yeterliliklerinden mastıra kadar hem

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Karşılaştırmalı Eğitim Nedir?... 1 Yabancı Ülkelerde Eğitim... 4 Uluslararası Eğitim... 5 Kaynakça... 12

İÇİNDEKİLER. Karşılaştırmalı Eğitim Nedir?... 1 Yabancı Ülkelerde Eğitim... 4 Uluslararası Eğitim... 5 Kaynakça... 12 İÇİNDEKİLER Karşılaştırmalı Eğitim Nedir?... 1 Yabancı Ülkelerde Eğitim... 4 Uluslararası Eğitim... 5 Kaynakça... 12 I. ALMANYA EĞİTİM SİSTEMİ 1. DOĞAL FAKTÖRLER (Coğrafi Yapı, İklim Koşulları)... 14 1.1.

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI

BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI 1. DİJİTAL PAZARLAMA UZMANLIĞI EĞİTİMİ 380.00 2. İÇ MİMARİ VE MOBİLYA TASARIMI UZMANLIĞI KURSU (AUTOCAD DESTEKLİ 380.00 3. NETWORKİNG & SOSYAL İLİŞKİ AĞI YÖNETİMİ

Detaylı

a professional Trip to LONDON!!!

a professional Trip to LONDON!!! Etkinliği Düzenleyen Kuruluşlar; a professional Trip to LONDON!!! London Business Guide (LBG): Avrupa da iş geliştirme ve destekleme servisleri üzerine çalışmalar yapan, Avrupa nın saygın kuruluşları ile

Detaylı

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu 2 BAŞARI GÜVEN TECRÜBE BİLGİ TEKNOLOJİ Plast Eurasia İstanbul Avrasya Plastik Sektörünün Buluşma Noktası T 10 Salon 98.000 m2 S Avrasya nın En Büyüğü SAYISAL

Detaylı

YAZ OKULU PROGRAMLARI

YAZ OKULU PROGRAMLARI 2017 YAZ OKULU PROGRAMLARI Farklı Renkleri Hisset İÇİNDEKİLER Önsöz İngiltere İrlanda İsviçre Kanada Toronto Üniversitesi Programı Toronto & Ottowa Programı Toronto Programı Vancouver Programı Sevgili

Detaylı

Erasmus+ Programı Avrupa Birliğinin yılları arasında eğitim, gençlik ve spor alanlarında uyguladığı hibe destek programıdır.

Erasmus+ Programı Avrupa Birliğinin yılları arasında eğitim, gençlik ve spor alanlarında uyguladığı hibe destek programıdır. Erasmus+ Programı Avrupa Birliğinin 2014-2020 yılları arasında eğitim, gençlik ve spor alanlarında uyguladığı hibe destek programıdır. İZÜ ve Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik KA-103 Projesi Personel

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Altın ve Kıymetli Metaller Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

Garanti Bankası. İstanbul, Nişantaşı Şubesi, Şube Kodu: 132 TR

Garanti Bankası. İstanbul, Nişantaşı Şubesi, Şube Kodu: 132 TR AFS Programları 2018 2019 Başvuru Koşulları 1. T.C. Vatandaşı olmak, 2. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim ve Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüklerine bağlı liselerdeki; Lise Hazırlık, 9, 10,11 ve 12.

Detaylı

Queen Mary, University of London Uluslararası Fen Bilimleri ve Mühendislik Hazırlık Programı

Queen Mary, University of London Uluslararası Fen Bilimleri ve Mühendislik Hazırlık Programı Queen Mary, University of London Uluslararası Fen Bilimleri ve Mühendislik Hazırlık Programı Sadece hazırlık ya da 4 yıllık program için kabul (Hazırlık ve 3yıl Lisans) Academic English Uluslararası Fen

Detaylı

Endişeye mahal yok (mu?)

Endişeye mahal yok (mu?) tepav Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Endişeye mahal yok (mu?) Güven Sak İstanbul, 19 Ekim 2011 1960 1965 1970 1975 1980 1985 1990 1995 2000 2005 2010 Reel milli gelir (1960=100) www.tepav.org.tr

Detaylı

ISIS London Greenwich Kurs Ucretleri

ISIS London Greenwich Kurs Ucretleri Aksi belirtilmedigi taktirde kurs ucretleri haftalik olup Pound Sterling uzerindendir ve normal fiyat uzerinden olan ucretin %10 indirimli halidir. Kayitlarini uzun sureli yapan ogrenciler icinse ucretsiz

Detaylı

Kısa Süreli. Kısa Süreli. Uzun Süreli (D Tipi) (B Tipi) (C Tipi) (C Tipi) Çoklu Giriş. Çift Giriş. 85 (turizm) 100 (diğer

Kısa Süreli. Kısa Süreli. Uzun Süreli (D Tipi) (B Tipi) (C Tipi) (C Tipi) Çoklu Giriş. Çift Giriş. 85 (turizm) 100 (diğer Vize Ücretleri (karşılıklılık ilkesine ve ikili anlaşmalara göre) (Ukrayna'nın 1 Mart 2017 tarihli ve 1818 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile onaylanan Ukrayna Giriş ve Vizeleri Verme Kuralları) Geçerlilik

Detaylı

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Bordeaux da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Bordeaux da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC...

Detaylı

A.ERDAL SARGUTAN EK TABLOLAR. Ek 1. Ek 1: Ek Tablolar 3123

A.ERDAL SARGUTAN EK TABLOLAR. Ek 1. Ek 1: Ek Tablolar 3123 Ek 1: Ek Tablolar 3123 Ek 1 EK TABLOLAR Tablolar, - (129) Dünya Sağlık Örgütü: WHO Dünya Sağlık Raporu - (123) Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı: UNDP İnsani Gelişme Raporu - (128) Dünya Bankası: WB

Detaylı

SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ VE SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA İTHALAT RAKAMLARI ÇERÇEVESİNDE HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI

SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ VE SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA İTHALAT RAKAMLARI ÇERÇEVESİNDE HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ VE SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA İTHALAT RAKAMLARI ÇERÇEVESİNDE HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Seramik sektörünün en

Detaylı

1/11. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI Rapor tarih 30/03/2018 Yıl 01 Ocak - 28 Subat 2018

1/11. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI Rapor tarih 30/03/2018 Yıl 01 Ocak - 28 Subat 2018 ve ye göre dış ticaret Miktar m2 Miktar m2 690721 ABD 29.636.682 1.428.016 0 0 8.481.569 6.912.337 690722 ABD 226.394 13.790 0 0 68.891 55.759 690723 ABD 826.034 61.902 0 0 349.614 285.071 690730 ABD 88.188

Detaylı

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ

GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ GRUPLARA EŞLİK EDECEK ÖĞRETMENLERİMİZ BURCU TELLİ ORTAOKUL İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ 0533 317 08 71 DERYA MERAL LİSE MÜDÜR YARDIMCISI 0536 253 28 18 BİLKAN AMİR DERSHANE ÖĞRENCİ İŞLERİ UZMANI 0505 820 32 75

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE ORTAK DEĞERLER, ORTAK GELECEK VE GENÇ LİDERLER Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Çalışmaları Dairesi ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 22.11.2013 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ, Bulgaristan ve İsviçre'de kayak kampları planlanmıştır.

Detaylı

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında ilk defa bu yıl organize edilen ELECTRONIST Fuarı bölgede önemli bir fuar olma yolunda ilk adımını

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

ELEKTRİK ÇEVİRİMİ İLETİMİ VE DAĞITIMI SEKTÖRÜNÜN TEK İHTİSAS FUARI ELEX

ELEKTRİK ÇEVİRİMİ İLETİMİ VE DAĞITIMI SEKTÖRÜNÜN TEK İHTİSAS FUARI ELEX ELEKTRİK ÇEVİRİMİ İLETİMİ VE DAĞITIMI SEKTÖRÜNÜN TEK İHTİSAS FUARI ELEX 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye nin

Detaylı

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız 1 Bizi daha iyi tanıyın! Navigatour Hakkında; Navigatour Seyahat Acentesi, 1999 yılında uzun yıllar turizme hizmet etmiş, kendi alanındaki profesyonel

Detaylı

Tier 1 (Girişimci) Paketi. Uluslararası Danışmanlık Şirketi

Tier 1 (Girişimci) Paketi. Uluslararası Danışmanlık Şirketi Tier 1 (Girişimci) Paketi Uluslararası Danışmanlık Şirketi Neden Mann s Solutions Göçmenlik, yatırım, muhasebe ve ticari servisler sektörlerinde 40 yıllık tecrübeye sahip profesyonel danışmanlık ekibi.

Detaylı

Bede s Summer School, bir yaz okulundan daha fazlasıdır; bir hayat deneyimidir.

Bede s Summer School, bir yaz okulundan daha fazlasıdır; bir hayat deneyimidir. KURS ÖZETİ 2017 Kurslarımız, öğrencilerimizde merak uyandırmak ve Bede s Summer School da sunulan her fırsatı sahiplenmeleri konusunda onlara ilham vermek üzere tasarlanmıştır. Bede s Summer School, bir

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

Erasmus+ OKUL DEĞERİNİ BİLİN! www.happykids.com.tr

Erasmus+ OKUL DEĞERİNİ BİLİN! www.happykids.com.tr Erasmus+ OKUL DEĞERİNİ BİLİN! Erasmus+ Okul Okul Eğitimi Programı AMAÇLARI Eğitimde kaliteyi artırmak, Program ülkeleri okullar ve eğitim personeli arasında işbirliğini güçlendirmek Erasmus+ Okul Hedef

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

TÜRKİYE TURİZMİ Değerlendirme Raporu

TÜRKİYE TURİZMİ Değerlendirme Raporu TÜRKİYE TURİZMİ Değerlendirme Raporu Özet Sonuçlar *2016 yılında gelen yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 30.05 oranında düşüş gösterirken 2017 ilk 9 ayında yüzde 28 artış kaydedilmiştir. *Türkiye'ye en çok

Detaylı

İngiltere: web tanıtım sayfası : http://ingilteredilokulu.avrupadilleri.com/ 4 Hafta: Ülke İngiltere

İngiltere: web tanıtım sayfası : http://ingilteredilokulu.avrupadilleri.com/ 4 Hafta: Ülke İngiltere Fiyat 1.855 Fiyat 1.795 Şartlar Rezidans Daire Konaklama + Ders Kitapları + Fiyat 3.375 Fiyat 3.255 Fiyat 1.990 Fiyat 1.850 Şartlar Rezidans Daire Konaklama + Ders Kitapları + Fiyat 3.830 Fiyat 3.350 Fiyat

Detaylı

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014 Mikro MBA Sertifika Eğitim Fiyatları 1. Kategori Perfect Eğitim Paketi (10 Eğitim) 279,00 TL! 2. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim) 159,00 TL! 3. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim) 109,00TL! 4.

Detaylı

FUARA BAKIŞ (2015) 13.463 m 2 Sergi Alanı. 31 Ülkeden 1.008 Katılımcı. 64 Ülkeden 33.688 Ziyaretçi

FUARA BAKIŞ (2015) 13.463 m 2 Sergi Alanı. 31 Ülkeden 1.008 Katılımcı. 64 Ülkeden 33.688 Ziyaretçi Türkiye nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan TRAVEL TURKEY İZMİR Turizm Fuar ve Kongresi, 8-11 Aralık 2016 tarihlerinden kapılarını 10.kez dünya turimine açıyor. İZFAŞ ve Türkiye

Detaylı

Bilişsel Davranışçı Terapi

Bilişsel Davranışçı Terapi Bilişsel Davranışçı İngiliz Psikoloji Derneği Onaylı Uzman Uygulayıcı Diploma Eğitimi Future Academy 1 Ağustos 30 Nisan Online Eğitim & Workshop Approved by the British Psychological Society Learning Centre

Detaylı

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK MERMER TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK MERMER TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ 2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK MERMER TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ TUTAR 1000$ 'NİN DAKİ 1.203.101 466.269 38,756% YE 'NİN TUTAR BİRİM TUTAR 1 1 Çin 755.033 399.367 62,7572% Dünya 755.033 3.857.570 196

Detaylı

İÇİNDEKİLER (*) 1- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcu (2002-2015 Eylül)

İÇİNDEKİLER (*) 1- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcu (2002-2015 Eylül) İÇİNDEKİLER (*) 1- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcu (2002-2015 Eylül) 2- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcunun Borçluya Göre Alacaklı Dağılımı (2002-2015

Detaylı

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Öğrenciler, NESE'de dil öğrenmenin yanı sıra Amerikan kültürünüde öğrenmektedir. Kültürel zenginliklerle birleştirilmiş İngilizce eğitimi, maksimum dil

Detaylı

MBA MBA. İş Analitiği. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İş Analitiği. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İş Analitiği Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası bakış açısı

Detaylı

ELEX SEKTÖRÜNÜN TEK FUARI

ELEX SEKTÖRÜNÜN TEK FUARI ELEX SEKTÖRÜNÜN TEK FUARI 26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye nin ve bölgenin sektöründeki tek ihtisas fuarı olan

Detaylı

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Leeds Language Academy de Genel İngilizce kursları in okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarındaki becerilerini geliştirmek üzere hazırlanmıştır. Bu

Detaylı