Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler"

Transkript

1 Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler

2 2 Birlikte kendinizi güvende hissedeceğiniz bir firma Bosch Güvenlik Sistemleri'nin üstlendiği sorumluluk, risk altında olan ister can ister mal güvenliği olsun, insanları ve tesisleri korumaktır. Bosch ile kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Size, güvenlik ve iletişim için, ihtiyaçlarınızla birlikte büyüyen akıllı fonksiyonlara ve modüler konseptlere sahip, kapsamlı, yenilikçi, yüksek kaliteli, ergonomik ürünler ve sistemler sunuyoruz. "Yaşam için Teknoloji" felsefemiz doğrultusunda, ürünlerimizin görevlerini yerine getirmeye devam edeceğine güvenebilirsiniz. Müşterilerimiz bizi, yenilikçi gücümüz ve verimliliğimiz, güvenilirliğimiz ve yüksek kaliteli işçiliğimiz nedeniyle tercih ediyorlar. Bunların anlamı, güvenebileceğiniz güvenlik, kalite ve sorumluluk, seçeneklerinizi genişleten çeşitlilik ve yaşamınızı kolaylaştıran rahatlıktır. Tüm bunlar, dünya çapındaki varlığımız ile desteklenmektedir. Bir üründen çok daha fazlasını sunmak... Başarımızın sırrı, gereksinimlerinizi anlamamız ve gerçekten değer katarak yaşam kalitenizi arttıran yenilikçi ürün ve sistemler sunmamızdır. Tüm ürünlerimiz yüksek verimli ve kullanıcı dostudur. Geliştirdiğimiz her yeni üründe, bu felsefe uygulanmaktadır. İster uluslararası bir proje ister tek bir ev için olsun, tüm gereksinimleriniz Bosch ürünleri ile tamamen karşılanır. Ne kadar zorlu olursa olsun, proje bazlı güvenlik çözümü sunmak konusunda bize güvenebilirsiniz.

3 3 "Sürekli olarak, en yakın detaylı incelemelere dayanabilen ürünler sunmaya çalıştım her bakımdan üstün olduğunu kanıtlayan ürünler." Robert Bosch Bosch Güvenlik Sistemleri, CCTV, hırsız alarm, kartlı geçiş, yangın algılama, sesli tahliye, sosyal alarm ve hemşire çağrı, kongre, genel ve profesyonel seslendirme uygulamaları için, tamamı ömür boyu sahip olma maliyetinizi en aza indirmek için tasarlanmış, yenilikçi ve kapsamlı bir ürün portföyü sunmaktadır. Bosch güvenlik ve iletişim ürünlerinin mükemmel performansı ve güvenilirliği sayesinde, ihtiyacınız olan her anda ekipmanlarımızın çalışacağını bilir ve işinize rahatlıkla konsantre olabilirsiniz. Başlangıçtan itibaren sürekli olarak Bosch adı, dünya çapında kalite anlamına gelir. Kalite söz konusu olduğunda asla taviz vermeyiz. Şirketimizin kurucusu Robert Bosch, kalite standardımızı belirlemiştir: "En iyinin en iyisini satmak". Bugüne kadar bu ilkeye olan sıkı bağlılığımız, ilk günden itibaren ürünlerimizin güvenilirliğini garanti eder, böylece kullanım ömürleri boyunca çalışmama sürelerini ve bozulmaları en aza indirir.

4 4 Kalite önce gelir Dünya genelindeki tüm üretim tesislerimiz, yüksek kalite standartlarımızı çok sıkı bir şekilde uygulamaktadır. Tesislerimizde ISO 9001 uyumlu kalite yönetim ve ISO uyumlu çevre yönetim sistemleri başarı ile yürütülmektedir. Üretim süreçlerimizde, en sıkı kalite kriterlerine göre satın alınan, en iyi malzemeler Yenilikçilik geleneği Yeniliğe öncelik tanıma konusunda uzun yıllara dayanan bir geleneğe sahibiz. Sürekli olarak, mümkün olan en iyi çözümleri sunmak için çabalamaktan gurur duyuyoruz: Gelişen ihtiyaçları karşılayan ileri teknolojiye sahip, yenilikçi, yüksek performanslı, estetik ve ergonomik ürünler. Bunu başarmak için her yıl, satış hacmimizin kullanılmaktadır. Kurum içi kalite kontrol standartlarımız, temel süreçlerimizi desteklemektedir. Hammadde girdilerinden bitmiş ürüne kadar her şey sıkı bir şekilde izlenir. Bu, ilk günden itibaren ürünlerimizin güvenilirliğini garanti eder, böylece ekipmanların kullanım ömürleri boyunca çalışmama sürelerini ve bozulmaları en aza indirir. ortalama % 11'ini Ar-Ge çalışmalarına yatırıyoruz. Bosch Grubu'nun, dünya çapında yeni ürün/sistem, yenilikçi üretim yöntemleri ve mevcut ürünleri geliştirmek için çalışan 'den fazla araştırma ve geliştirme ortağı bulunuyor. Bunun yanı sıra, uzun yıllara dayanan deneyimimiz ve ürün kategorilerimiz arasında yaratılan sinerji de bu çalışmalarımıza yön veriyor. Örnek olarak, ilk başta el aletleri için geliştirdiğimiz gelişmiş lityum iyon pillerimizi ve ilk olarak

5 5 otomotiv uygulamaları için geliştirdiğimiz algoritmalar olan Akıllı Video Analiz yazılımımızı (IVA) verebiliriz. Sonuçlar etkileyicidir: Yılda 3000'den fazla patent başvurusunda bulunarak, bu konuda dünya sıralamasının en üst sıralarında yer alıyoruz. Çalışmalarımız, alanında lider profesyonel ve sektörel kuruluşlar ve ticari gazeteler Yerel odaklı dünya çapında bir şirket Siz de Bosch markası tarafından desteklenen uluslararası varlığımızdan yararlanın. Robert Bosch Grubu'nun bir parçası olarak, dünyanın en büyük güvenlik ve iletişim ürünleri üreticilerinden biriyiz. Diğer bir deyişle, burada kalmaya devam edeceğiz ve size güvenli bir yatırım olanağı sunuyoruz. tarafından saygın bir şekilde tanınmasının yanı sıra, tasarım, kullanım kolaylığı, kalite ve yenilikçilik alanında çok sayıda ödülle onurlandırılıyor. Örnek olarak, Dinion XF Gündüz/Gece Kameramız (Güvenlik/Yangın/Can Güvenliği kategorisinde 2005 NSCA Teknolojideki Yenilikler Ödülü), 500 Serisi Duman dedektörlerimiz (yarım düzine uluslararası ödül) ve DCN Kablosuz teknolojimiz (Industry Forum Design'dan 2006 if Tasarım Ödülü) gösterilebilir. Dünya genelindeki iş ortaklarımız her zaman yanınızda: Kapsamlı yetkili bayi ve satış ağımızdan yerel ofislerimizin destek altyapısına kadar, ihtiyaç duyduğunuz her an ve her yerde istediğiniz desteğe ulaşabilirsiniz.

6 6 Güvenlik Can ve mal güvenliği Bosch, her türlü tesis için yenilikçi ve akıllı güvenlik ürünleri sunarak, insanların ve binaların güvenliğini aktif olarak sağlar. Sürekli gelişim halinde olan Bosch teknolojisi, yarının zorluklarına hazırdır. CCTV: Bosch, yerel, bölgesel, ulusal veya uluslararası dijital erişim özelliği sayesinde perakende, ulaşım, kamu, akaryakıt ve bankacılık sektörlerindeki şirketler için ideal tamamı dijital ve hibrid çözümler sunar.

7 Güvenlik 7 Yeni nesil Akıllı Video Analizi, güvenlik kameralarından görüntü izlerken operatörlere yardımcı olmak amacıyla geliştirilmiştir. Kamera üzerindeki yazılım, görüntüyü analiz edip, önceden tanımlanmış alarm niteliğindeki olaylar meydana geldiğinde uyarı verir. Örneğin, belli bir yöndeki hareket, suç işlemek niyetiyle dolaşma, bırakılmış veya izleme alanından çıkarılmış nesneler. Ayrıca, kaydedilmiş görüntüler üzerinde adli araştırma yapmak için kullanılarak, belirli olayları bulmak için gereken süreyi önemli ölçüde azaltır. Dinion IP Kamera Yüksek kaliteli dijital IP kamera Analog ve dijital çıkışlı hibrid IP kamera Gündüz/gece özelliği DVD kalitesinde görüntü Divar kayıt cihazları Entegre dijital CCTV için tümü bir arada çözüm 16'ya kadar kamera yönetebilme, kontrol etme ve görüntüleme Gelecekteki gereksinimleri karşılamak için kolayca genişletme Kamu ağı veya özel ağ Dijital kayıt teknolojimiz, video yönetimi kolaylaştırmak için kayıtlı olaylar üzerinde daha yüksek kalitede, daha güvenilir ve daha hızlı arama yapabilme imkanı sağlar. Gelişmiş Divar ve DiBos kayıt cihazlarımız, her türlü büyüklükteki projede, yerel veya uzaktan izlemeye olanak verecek şekilde kullanılabilir. Bosch Video Yönetim Sistemi (Bosch VMS), dijital görüntü ve ses verilerinin herhangi bir IP ağ üzerinden sorunsuz ve uygun maliyetli bir biçimde yönetilebilmesini sağlayan eşsiz bir kurumsal IP video güvenlik sistemidir. Bosch VMS, kamera güvenlik sisteminin bir parçası olarak, Bosch CCTV ürünlerine entegre çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır. Ölçeklenebilir olduğundan, değişen ihtiyaçlara göre genişletilebilir.

8 8 Güvenlik Kimin girip girmediğini kontrol edin Bosch un güvenlik çözümleri, gereksinimlerinizi karşılamak için esnek ve sorunsuz şekilde entegre edilebilen CCTV, hırsız alarm ve kartlı geçiş sistemlerini kapsamaktadır. Hırsız Alarm: Bosch un ödüllü sensörleri, maliyet unsuru yanlış alarmları en aza indirirken, her türlü tesis için maksimum koruma sağlamak amacıyla gelişmiş hareket algılama teknolojisini kullanır. Son derece güvenilir ve şık tasarımlara sahip ürünler, eşsiz sinyal işleme özellikleri sunar. Profesyonel Serisi hırsız alarm dedektörlerimiz, devrim yaratan sensör veri birleştirme yaklaşımını kullanır ve yürürlükteki tüm AB yönergeleriyle tam olarak uyumludur. Kurulumu son derece kolay olan Easy Serisi Hırsız Alarm Kontrol Panelimiz müstakil evleri korur. Çok yönlü aktarım çözümleri, sabit hat ve cep telefonu, GSM, radyo, Internet veya intranet aracılığıyla iletişim kurar ve mevcut sistemlere entegre edilebilir. Kartlı Geçiş: Küçük uygulamalar için geliştirilen eksiksiz Access Easy Controller'dan, Access Personal Edition yazılım paketi ile birlikte kullanılabilen, akıllı ve esnek Access Modular Controller'a kadar tüm gereksinimlerinizi karşılayacak farklı çözümlerimiz mevcuttur.

9 Güvenlik 9 Access Modular Controller, boyut ve karmaşıklık açısından en zorlu projelerin gereksinimlerini karşılamak için ayrıca, Bina Entegrasyon Sistemi'ndeki (BIS) Access Engine ile birlikte kullanılabilir. Bu modüler yapı, tüm kartlı geçiş gereksinimlerinizi karşılamak ve gereksinimler geliştikçe bunları esnek şekilde ölçeklendirmek için doğru çözümü oluşturmanıza olanak verir. Access Modular Controller Kolay kurulum: kompakt yapısıyla kolayca raya monte edilebilme Ağ yoluyla veya kapağı açmadan doğrudan kablo bağlantısıyla kolayca yazılım güncellemesi Genişleme modülleri sayesinde sistem modülerliği ve esnekliği Farklı gereksinimler için geniş bir kart okuyucu portföyü Easy Serisi Grafiksel arayüz bulunan tuş takımı Kullanımı kolay Her türlü kombinasyonda kablolu ve kablosuz dedektörlerle hibrid sistem olarak çalışma 2 yönlü kablosuz iletişim ile son derece güvenli sistem

10 10 Güvenlik Bizim için öncelikli olan, insanları güvende tutmaktır Bosch güvenliğe önem verir. Ürünlerimiz, kullanıcıların, hayatlarının korunacağı, hızlı ve etkili bir şekilde kurtarılacağı bilgisiyle rahat etmelerine olanak verecek şekilde tasarlanmıştır. Alarm sisteminin hızlı yanıt verebiliyor olması, acil servisleri uyarmak ve yardım almak için kesinlikle çok önemlidir. Tüm ürünler entegre edilebildiği için, tek kaynaktan bileşenlerle eksiksiz bir çözüm elde edilebilir. Yangın algılama Bosch, 80 yılı aşkın bir süredir güvenilir yangın alarm sistemi sağlayıcısıdır. Bosch, yanlış alarm riskini en aza indiren, aralarında 500 serisi neredeyse "görünmez" yangın algılama dedektörü ve 420 serisi çok kriterli otomatik yangın dedektörünün de bulunduğu, her türlü uygulamaya uygun eksiksiz bir yangın algılama ürün portföyüne sahiptir. Bütün bu ürünler, yangın alarmlarını ve diğer olay-bazlı mesajları koordine eden 5000 Serisi Modüler Yangın Algılama Paneli gibi çok esnek, kullanıcı dostu kontrol panelleri ile desteklenmektedir Serisi Modüler Yangın Paneli, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek esnek bir tasarıma sahiptir. Buton, siren, flaşör, arayüz modülleri, vs gibi çok sayıdaki saha elemanı ile çözüm tamamlanır. Tahliye Geniş bir alana yayılmış çok sayıda insanı tahliye etmek, olay yerinde eğitimli personel ve güvenilir bir EVAC (Acil Durum Sesli Alarm İletişimi) sistemi gerektirir. Bosch, her boyutta bölge için, aralarında dünyanın ilk tamamen dijital genel seslendirme ve acil ses sistemi olan Praesideo'nun da bulunduğu, son derece sağlam bir EVAC çözümleri serisi sunar.

11 Güvenlik 11 Bakım Çözümleri/Kişisel Güvenlik Bosch, yardım gereken durumlarda, hızlı ve etkili yardımı sadece bir tuşa basarak, garanti eden çözümler sunar. Acil çağrı (Carephone), sosyal alarm yönetim ve hemşire çağrı sistemlerimiz, insanların bağımsızlıklarını korumalarına ve yaşamları süresince kendilerini güvende hissetmelerine yardımcı olur. Ürünlerimiz özel konutlar, huzurevleri, yardımlı yaşam tesisleri ve hastaneler için uygundur. Bosch un Kişisel Güvenlik çözümleri, yerinde çağrı sistemi, kişisel güvenlik ve DECT IP ürünlerini kapsar. Sağlık tesisleri ve hapishane gibi tehlikeli ortamlarda çalışan insanlar için, kişisel güvenlik çözümlerimiz güvenliğe yeni bir boyut katar. 420/320 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Optik, ısı ve yangın gazı sensörlerinin kombinasyonu Algoritma tabanlı akıllı yangın algılama teknolojisi Programlanabilir alarm karakteristikleri sayesinde en aza indirgenmiş yanlış alarm oranı Bosch Praesideo genel seslendirme ve acil anons sistemi Tamamen dijital Fiber optik kablo kullanımı 28'e kadar ses kanalı Bilgisayar, ağ veya Internet ile tam olarak konfigüre edilebilir Carephone 52 Acil durumlarda alarm tetikleme ve aktarımı Basit programlama Yeni, kompakt tasarım Çoklu protokol

12 12 İletişim Kapsamlı deneyimi dünya standartlarında iletişim ürünlerine ve sistemlerine dönüştürmek Tasarımda ve iletişim ürünleri geliştirmede 60 yıldan fazla deneyime sahip olan Bosch, bu alanda sektörün lideri konumundadır. Temel ilkemiz, teknoloji, tasarım ve kullanım kolaylığı açısından daha üstün ürünler yaratmaktır. Konferans: DCN (Dijital Kongre Ağı), pazardaki en kapsamlı çözümler arasında yer alan, yeni nesil bir dijital konferans yönetim sistemidir. Her türde ve büyüklükte konferans etkinlikleri için uygundur ve cep telefonlarından kaynaklanan parazitlere karşı düşük bir hassasiyete sahiptir. Tamamen kablosuz bir çözüm isteyenlere, DCN Kablosuz Toplantı Sistemi önerilmektedir.

13 İletişim 13 Ultra geniş açılı Hoparlör Genel seslendirme: Plena ve Praesideo serileriyle Bosch, her büyüklükte alana uygun yüksek kaliteli genel seslendirme sistemleri sunar. Bu ürünler, kapsamlı ancak kullanıcı dostu fonksiyonları ve şık ve modern tasarımları ile tanımlanır. Ses: Optimum akustik ortam için mükemmel teknoloji geliştirme uzmanlığına sahibiz. Bu, sabit bir ses seviyesinde yüksek kaliteli arka plan müziği veya arka planda ciddi gürültü olsa dahi konuşma anlaşılırlığı anlamına gelir. Bunların tümü, Bosch Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen teknolojilerle mümkün olmaktadır. Bosch, yarının sektör standardı olacak yeni teknolojiler yaratmaya devam ediyor. DCN Sistemleri: Cep telefonundan etkilenmeyen sistem Üstün konuşma anlaşılırlığı (20 khz'e kadar) Yüksek hızlı, kayıpsız fiber optik omurga Kablosuz toplantı sistemi versiyonu Plena Genel Seslendirme ve Sesli Alarm Sistemi: Esnek Net ses ve konuşma yayını - her ikisinde de en iyisi Düşük maliyetle tam donanımlı ürün Ultra Geniş Açılı Hoparlör Geniş alan ve yüksek tavan uygulamaları için ideal çözüm Mimari ve teknik açıdan yenilikçi Her mekana uygun zarif tasarım

14 14 Bina Entegrasyon Sistemi Uyum içerisinde binaları korur Bosch Bina Entegrasyon Sistemi (BIS), kullanıcıların bina ve tesislerinde bulunan farklı farklı sistemleri tek bir platform üzerinde izlemesine ve kontrol etmesine imkan verir. Sonuçta, çok daha güvenli ve çok daha uyumlu bir yaşam ve çalışma alanı sağlar. Sistem çeşitli uygulamaları kapsar, Bosch güvenlik sistemleriyle uyumludur ve OPC arabirimleriyle başka üreticilerin sistemlerine bağlanabilir. Sezgisel ve grafiksel kullanıcı arabirimi, operatörlerin ihtiyaçlarına göre konfigüre edilebilir. Automation (AUE), Access (ACE) ve Video Engine (VIE) modülleri sayesinde, video gözetim, hırsız alarm, kartlı geçiş, yangın alarm, genel seslendirme ve diğer sistemler kolayca eklenebilir ve yönetilebilir. Artan gereksinimlere göre kolayca genişleyebilir. Tüm alarmların konumu bir harita üzerinde açık şekilde gösterilir ve kriz prosedürlerinin otomatik görüntülenmesi, her olayın hızlı ve etkili bir şekilde kontrol edilmesini sağlar. BIS sayesinde, havaalanlarından iş merkezlerine kadar farklı farklı yatırımlar içerisinde tesis edilmiş olan tüm güvenlik sistemlerini, entegre edip, kolaylıkla izleyebilir ve kontrol edebilirsiniz.

15 15 Sınıfın en iyisi güvenlik, kalite ve servis için Bosch'a güvenin İnsanları ve mülkleri korumak konusunda oldukça eskiye dayanan deneyime sahibiz. Bosch ile kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Size, ihtiyaçlarınızla birlikte büyüyen akıllı fonksiyonlara ve modüler konseptlere sahip, yenilikçi, yüksek kaliteli, ergonomik geniş bir ürün ve güvenlik ve iletişim çözümleri serisi sunuyoruz. Size gerçek değer katan çözümler sağlayarak yaşam kalitenizi artırmak istiyoruz. İhtiyaçlarınız ne kadar karmaşık olursa olsun, özelleştirilmiş güvenlik sağlamak konusunda ürünlerimize güvenin. CCTV, hırsız algılama, kartlı geçiş, yangın algılama ve sesli tahliye, sosyal alarm ve hemşire çağrı, kongre, genel ve profesyonel seslendirme uygulamaları için kapsamlı bir portföy sunuyoruz. Ürünlerimizin mükemmel performansı ve güvenilirliği, gerektiği anda ekipmanlarımızın çalışacağını bilerek işinize konsantre olmanıza olanak verir. Bosch adı, dünya çapında kalite anlamına gelir. Kalite söz konusu olduğunda asla taviz vermeyiz. Kullanım ömürleri boyunca çalışmama süreleri ve bozulmaları en aza indirgenen ürünlerimiz başlangıçtan itibaren güvenilirdir. Ayrıca, dünyanın neresinde olursanız olun, ihtiyaç duyduğunuz desteğe her an ve her yerde ulaşabilirsiniz.

16 Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 100 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla yenilikçi teknolojiler sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri tüm dünyada kamusal, kurumsal ve konut ihtiyaçlarına yönelik elektronik güvenlik sistemleri ile genel seslendirme ve kongre-konferans çözümleri sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri Daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz veya adresine mail atınız. Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Hollanda da basılmıştır Değişiklik yapma hakkı saklıdır ST-OT-tr-01_F01U519699_01

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri 2 MAP 5000 Hırsız alarmı sistemleri Yeni standartları belirleyen esnek üstün teknoloji Hırsız alarmı sistemleri modern güvenlik konseptlerinin

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Evinizi ve ailenizi korumak artık çok kolay. Kullanıcı dostu Ultima güvenlik sistemi ile herşeyi tek bir dokunuşla halledebilirsiniz. Rahatlayabilirsiniz.

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm...

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... 2 CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi...hepsi bir arada çözümle gelen yenilik Mükemmel dijital MP formatında kayıt ve dinleme Dijital akustik geri besleme

Detaylı

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor IP video güvenlik sistemleri Hepsini bir araya getirmek Bosch Video Yönetim Sistemi (VMS), IP ağınız üzerinden iletilen tüm IP, video,

Detaylı

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor 2 I Bosch Extreme'i aldı Bütünlük, Yenilikçilik ve Performans Extreme CCTV, Derwent ve Forward Vision markalarını barındıran

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede 0 100 o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Yüksek hızlı konumlandırma sistemi 1 saniyede 0-100º! Uygulamaların güvenlik kameralarından sık

Detaylı

wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem

wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 wlsn nedir? Bosch Güvenlik Sistemleri nin kablosuz Local Security Network wlsn çözümü, en sok teknoloji

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza zinciri,

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar

Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar Güvenilir çözüm Blue Line Gen 2 Hareket Dedektörleri Güvende tutmak istediğiniz yer bir ev de olsa, perakende mağaza veya farklı bir ticari işletme

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet

420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet 420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet 2 420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Üstün koruma için akıllı algılama Çift Işın Teknolojisi

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza

Detaylı

Access Professional Edition. İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi.

Access Professional Edition. İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi. Access Professional Edition İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi www.boschsecurity.com Access Professional Edition: Kolay ve sezgisel kartlı geçiş yönetimi için ideal çözüm İhtiyaçlarınızla

Detaylı

5000 Serisi Modüler Yangın Paneli Esnek tasarım mimarisi

5000 Serisi Modüler Yangın Paneli Esnek tasarım mimarisi 5000 Serisi Modüler Yangın Paneli Esnek tasarım mimarisi 2 Herşey tek bir modüler sistemde Benzersiz esneklik Bosch, 5000 Serisi Modüler Yangın Paneli ile bir kez daha standartları yeniden belirliyor:

Detaylı

Morley-IAS. Ürünlere Genel Bakış DX Connexion Yangın Alarm Sistemi

Morley-IAS. Ürünlere Genel Bakış DX Connexion Yangın Alarm Sistemi Morley-IAS Ürünlere Genel Bakış DX Connexion Yangın Alarm Sistemi Yangın Alarm Sistemi Honeywell'in Morley-IAS DX Connexion yangın alarm sistemi, daha geniş ölçekli sistemler sunmak için ağ tabanlı olarak

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü

IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü 2 Eksiksiz bir IP kamera portföyü IP CCTV uygulamanız için en iyisi varken neden başka bir ürün seçesiniz? FlexiDome IP bulunduğu çevrede dikkat çekmeyen, mükemmel

Detaylı

Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır

Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır 2 Video Gözetim Sistemleri Video Gözetim Sistemleri 3 Bosch Güvenlik Sistemleri geniş bir güvenlik ve iletişim çözümleri

Detaylı

FlexiDome kameralar Her koşulda mükemmel görüntü kalitesi. Dinion kamera performansı ile Bosch FlexiDome çözümleri

FlexiDome kameralar Her koşulda mükemmel görüntü kalitesi. Dinion kamera performansı ile Bosch FlexiDome çözümleri FlexiDome kameralar Her koşulda mükemmel görüntü kalitesi Dinion kamera performansı ile Bosch FlexiDome çözümleri Hiçbir uygulama onun için zor değil Uygulamanızın bir dome kamera için çok zorlayıcı olduğunu

Detaylı

Otomatik Kontrol Terazileri

Otomatik Kontrol Terazileri Otomatik Kontrol Terazileri C Serisi Otomatik Kontrol Terazileri Küresel Çözümler İhtiyaca Yönelik Geleceğe Dönük Yatırım C Serisi Yüksek Performanslı Kontrol Tartımı Çözümleri Otomatik Kontrol Terazileri

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39 PROSER ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 2003 yılında Bilal ÖZKAN tarafından İstanbul da kurulmuşbir aile şirketidir. Kurulduğundan beri dürüstlük ve kaliteden de ödün vermeden müşterilerini

Detaylı

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA 2 BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ Entrematic, giriş kapılarının temininde uzmanlıkla Normstahl, Dynaco, Ditec ve EM gibi tanınmış markaları bir araya getiren bir iş ortağıdır. Geçiş otomasyonlarımızı

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Rüzgar Çiftlikleri için Çözümler Enerji endüstrisinde değişim rüzgarları esiyor. Bugün ve gelecekteki başarı için yüksek kullanılabilirlik yönetilebilen

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Divar. Uygulama kılavuzu. Divar application guide

Divar. Uygulama kılavuzu. Divar application guide Divar Uygulama kılavuzu Bosch Divar application Divar Ayrıntılı guide Dijital Kayıt Aygıtı Bosch Divar Ayrıntılı Dijital Kayıt Aygıtı Divar (Digital Versatile Recorder), dijital CCTV ye geniş bir kullanıcı

Detaylı

Bosch DCN NG Sınırsız iletişim...

Bosch DCN NG Sınırsız iletişim... Bosch DCN NG Sınırsız iletişim... Güçlü yeni yazılım paketiyle! 2 DCN Yeni Nesil Farklı olmak için tasarlandı Bosch Dijital Kongre Ağı (DCN) Yeni Nesil, dijital konferans yönetiminin ayırt edici yeni yüzüdür.

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron k.com web: www.d ncerelektron k.com B a ş a r ı l

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

Aydınlatma kontrolü için çözüm

Aydınlatma kontrolü için çözüm Aydınlatma kontrolü için çözüm Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018 +90 216 481 0300 06.10.2016

Detaylı

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde Digital Signage Solutions ERPA 2017 1995 den gelen ekran tecrübesi sıradanın ötesinde ERPA, Teknolojiye değer katar faaliyetlerini sürdüren ERPA, Endüstriyel Teknoloji alanındaki ilklere imza atarak, sektörün

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri Çalıştırma ve Programlama Uzantılar Alarm A-Link Tuş takımları 8 Bölge Giriş Modülü * Çıkış Modülü Kablolu IP/GPRS aktarım IP iletişim cihazı Alarm Haber Alma Merkezi (İletişim Alıcısı/Ağ Geçidi) doğrudan

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1632 MAXLOGIC SUPERVISOR ÇEVRE SİSTEMLER İLE ENTEGRE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM ML-1632 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının

Detaylı

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler İhtiyacınıza En Uygun Çözümler Yangın Alarm Sistemleri - LPCB, VDS, TSE Sertifikalı Ürünler - Kısa Devre İzolatörlü Dedektörler, Butonlar ve Modüller - Lan/Wan İzleme ve Programlanan Paneller - Acil Anons

Detaylı

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları Bir Sirkülasyon Pompasından beklediğiniz herşey onda var. Xylem olarak montaj, devreye alma ve işletmesi

Detaylı

YangınAlarmSistemleri

YangınAlarmSistemleri YangınAlarmSistemleri ALPHA 2 2 Bölgeli Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 ALPHA 4/8/12 4 Bölgeli (12 Bölgeye Kadar Genişleyebilir) Konvansiyonel Yangın Alarm Paneli 159 EX4A4 4 Bölge Yükseltme Kartı

Detaylı

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç Detectomat firmasının da içinde bulunduğu JOB Group un Yönetim kurulu başkanı Eduard J. Job, 1968 yılında Minimax AG

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR VECTOR, KESİMDE OPERASYONEL MÜKEMMELLİĞİN ÖZÜNE ULAŞIYOR. LECTRA, OTOMATİK KESİM ALANINDAKİ 30 YILLIK DENEYİMİ VE SÜREGELEN YENİLİKÇİLİĞİ SAYESİNDE, TEKNOLOJİK UZMANLIĞI VE

Detaylı

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler Büyük Veri Data Center Hizmetleri Akıllı Ulaşım Sistemleri Network ve Altyapı Çözümleri CCTV Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Yüksek Teknoloji, Kusursuz Hizmet IP Telefon Sistemleri Led Ekran Uygulamaları

Detaylı

Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi

Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi 2 Bosch Recording Solutions Herkes için yüksek kaliteli çözümler Geniş kayıt çözümleri ürün yelpazemizden uygulamanıza en uygun

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri

Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri. Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Kamera Sistemleri Yangın Alarm ve Ses Sistemleri Güç Teknolojileri Telefon Santral Sistemleri Personel Takip Sistemleri Biometrik Tanıma Sistemleri Geçiş Kontrol Sistemleri Ürün Koruma Sistemleri Turnike

Detaylı

DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde...

DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde... DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde... 2 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Kablosuz Kongre Sistemi kolaylık ve esneklikte son nokta Modern, gelecek teknolojisiyle uyumlu çözüm Mekanı hiç etkilemeyen

Detaylı

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ

SETRON ÖZEL EĞİTİM, TEKNOLOJİ Kablosuz Home Prestige Sisteminin Temel Özellikleri 1. Güvenlik Sisteme entegre edilen hareket, yangın, su baskını gibi sensörler ile eviniz, acil durumlara karşı kendini otomatik olarak hazırlar ve korur

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol.

PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol. PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol. 2 PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Mükemmel ses performansı için çok yönlü seçiminiz Birden fazla bölgede kablosuz kontrol Kolay

Detaylı

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Gelişmiş Verimlilik için Akıllı Çözüm Hızlı ve Kolay Kurulum NaviENT, uygun rutin kullanım için tasarlanmıştır. Bağlanacak herhangi bir kablosu, küresel

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

AUTODOME IP kameralar. Odak noktamız ayrıntıları bulmanıza, izlemenize ve yaklaştırmanıza yardımcı olmaktır

AUTODOME IP kameralar. Odak noktamız ayrıntıları bulmanıza, izlemenize ve yaklaştırmanıza yardımcı olmaktır AUTODOME IP kameralar Odak noktamız ayrıntıları bulmanıza, izlemenize ve yaklaştırmanıza yardımcı olmaktır 2 AUTODOME IP ailesi Takip Hareket halindeki insanlardan ilgilendiklerinizi, hızlı hareket etseler

Detaylı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı Panasonıc KX-TGP600, akıllı IP kablosuz telefon sistemi Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı KX-TGP600, birçok sektör için tek sistem KX-TGP600'ın çok yönlülüğü, onu birçok farklı endüstri ve sektör

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

FIRE DETECTION. Fiber Optik Doğrusal Isı Algılama (LHD) Tehlikeli Özel Uygulamalar için. Leading the Way with Passion.

FIRE DETECTION. Fiber Optik Doğrusal Isı Algılama (LHD) Tehlikeli Özel Uygulamalar için. Leading the Way with Passion. FIRE DETECTION Fiber Optik Doğrusal Isı Algılama (LHD) Tehlikeli Özel Uygulamalar için AP Sensing: Yangın algılamada güvenilir iş ortağınız AP Sensing tehlikeli özel uygulamalar için doğrusal ısı algılama

Detaylı

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Operatör Çözümleri Operatör ve servis sağlayıcı gibi sorunsuz altyapı üzerinden müşterilerine hizmet sunma ihtiyacı duyan müşterilerimize Mobil TV için altyapılar, Sinyal İşleme merkezleri ile sorunsuz

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

Ana müşteri hizmeti. boschsecurity.com/instoreanalytics. Mağaza İçi Analiz Operasyon Modülü

Ana müşteri hizmeti. boschsecurity.com/instoreanalytics. Mağaza İçi Analiz Operasyon Modülü Ana müşteri hizmeti boschsecurity.com/instoreanalytics Mağaza İçi Analiz Operasyon Modülü Mükemmel müşteri hizmeti, mağazanızı diğerlerinden ayırarak sadakati ve satışları artırmaya yardımcı olabilir.

Detaylı

SİGMA MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SİSTEMLERİ BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT EĞİTİM SANAYİ TİCARET A.Ş

SİGMA MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SİSTEMLERİ BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT EĞİTİM SANAYİ TİCARET A.Ş SİGMA MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK SAVUNMA SİSTEMLERİ BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT EĞİTİM SANAYİ TİCARET A.Ş Firmamız, 2015 yılında kurulmuş olup Savunma Sanayi, Bilişim ve İnşaat Sektöründe faaliyet göstermektedir.

Detaylı

VERİ MERKEZLERİ POWERED BY EXCEL

VERİ MERKEZLERİ POWERED BY EXCEL VERİ MERKEZLERİ POWERED BY EXCEL ETKİNLİĞİ MAKSİMUMA ÇIKARIN PERFORMANSI YÜKSELTİN YATIRIM GETİRİSİNİ ARTIRIN KALİTEDEN ÖDÜN VERMEKSİZİN Excel, kaliteden ödün vermeksizin tasarlanan, üretilen, desteklenen

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri Nedap OGS Sistemleri Türkiye Genel Distribütörü Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri COPYRIGHT Bu doküman ve içindeki bilgiler Atitek Elektronik Sistemleri ve Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı. Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU

Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı. Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 GÜZ Yarıyılı Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU Çok çeşitli güvenlik kameraları vardır, bazıları dışarıda açık alanlarda bulunurken, bazıları kapalı alanlarda ve oldukça

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

www. gelecege dokun.com

www. gelecege dokun.com www. gelecege dokun.com Rekabetçi ve yenilikçi çalışma anlayışı ile her geçen gün büyüyen Anitec yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 20 yılı aşkın süredir teknolojik sistemler alanında faaliyet gösteren

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı