TEK NOKTADAN TOPLAM ÇÖZÜM!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TEK NOKTADAN TOPLAM ÇÖZÜM!"

Transkript

1 TEK NOKTADAN TOPLAM ÇÖZÜM!

2 BORUSAN GÜÇ S STEMLER Genel Tanıtım Borusan Makina ve Güç Sistemleri nin Güç Sistemleri ifl birimi sektöründe h zl talep art fl ve geniflleyen ifl hacmi ile müflterilerin beklentilerine daha iyi yan t verebilmek, bu do rultuda uzmanlaflmak ve hizmet kalitesini daha da yükseltmek amac ile faaliyetlerini yürütmektedir. Anahtar teslimi projeler, katma de erli mühendislik hizmetleri, elektromekanik sistemlerin taahhüdü alan nda çözüm orta olarak acil durum jeneratörü pazar nda güçlü bir konuma sahiptir. Borusan Güç Sistemleri; Caterpillar, Olympian ve MaK markalar n n Türkiye ve Orta Asya (Kazakistan, Azerbaycan, Gürcistan, K rg zistan) temsilcili ini yürütmektedir. Ürün yelpazesinde Caterpillar' n kw aras dizel jeneratörlerinin yan s ra kw aras gaz jeneratör ürünleri bulunmaktad r. MaK Deniz Motorlar ile sektöre, bkw güç aral nda, dual yak t sistemine sahip orta devirli dizel deniz motorlar n da sunmaktad r. Olympian jeneratörlerin ise kw aras olanlar n müflterilerine sunmaktad r. Ayr ca kendi markas BESys ile enerji çözümlerinde tamamlay c ürünler sunmaktad r. BESys ürün yelpazesinde statik kesintisiz güç kaynaklar (UPS), kabinler, transfer panolar ve senkron panolar, susturucular, yak t tanklar ve vibrasyon takozlar bulunmaktad r. Bu ürünler Borusan Güç Sistemleri kalitesi, garantisi ve sat fl sonras hizmet farkl l yla sunulmakta, böylece CAT ve BESys ürünlerin birleflimi ile müflterilerine tek elden toplam çözüm temin etmifl olmaktad r.

3 Tüm bunlar n yan s ra anahtar teslim enerji çözümleri (EPC) ile müflteri odakl fark yarat c hizmetler sunan Borusan Güç Sistemleri son olarak petrol ve denizcilik sektöründeki katma de eri art r c çözümlerini geniflletmek ad na, SAM Electronics ve NGC firmalar ile Petrol Clydeunion Pompalar n n temsilcili ini alm flt r. Borusan Güç Sistemleri; tekstil, çelik, kimya, ilaç, seramik, a aç sanayii, otomotiv, plastik ve g da sektörlerine; enerji sektöründe ise ifl merkezlerine, otellere, hastanelere, havaalanlar na, üniversitelere ve toplu konutlara hizmet vermektedir. Sertifikal sat fl, müflteri destek, mühendislik ve taahhüt hizmetleri, kalite ve standardizasyon konular nda ISO Kalite Yönetim Sistemi belgesi; Müflteri fiikayet Yönetimi ve Çözüm Ortakl konular nda ISO Müflteri Memnuniyet Belgesi; Yüksek enerji ve kaynak kullan m etkinli i, kirlili in kaynaktan bafllayarak kontrol alt na al nmas ve azalt lmas, enerji tasarrufunun sa lanmas n beraberinde getirilmesi konular nda da ISO Çevre Yönetim Sistemi belgesi bulunmaktad r. Merkezi stanbul da bulunan Güç Sistemleri ifl birimi Türkiye genelinde, Adana, Ankara, stanbul ve zmir olmak üzere dört bölgede faaliyet göstermektedir. 24 saat boyunca kesintisiz sat fl sonras ve servis hizmetini makina ifl birimi servis a yla Antalya, Bursa, Diyarbak r, Trabzon ve Trakya flubelerinden sa lamaktad r.

4 TEMS L ETT M Z MARKALAR Borusan Güç Sistemleri, dizel ve gaz motorlu jeneratörler ve deniz motorlar hizmetleriyle istedi iniz her uygulamada tek noktadan toplam çözüm sunuyor. Türkiye nin yan s ra Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan ve K rg zistan da müflterilerinin hizmetine sunmaktad r. Borusan Güç Sistemleri, Caterpillar n bir di er markas olan Olympian jeneratörlerinin temsilcili inin yürütmektedir. Stand-By ve Prime uygulamalarda Olympian jeneratör setleri en zorlu flartlarda bile güvenilir, temiz, ekonomik enerji sa lar ve genifl alternatif opsiyonlar yla ihtiyac n z tam olarak karfl lar. Borusan Güç Sistemleri, bkw güç aral nda dual yak t sistemine sahip orta devirli dizel deniz motorlar Türkiye de Caterpillar n bir di er markas olan MaK Marine motorlar n n temsilcili inin yürütmektedir. MaK ürünlerinin tek temsilcisi güç sistemleri ifl birimi taraf ndan pazara sunulmaktad r.

5 Borusan Güç Sistemleri, kabin, susturucu, yak t tanklar, statik UPS, elektrik ve otomasyon ürünlerini tek bir uluslararas marka ad alt nda birlefltirerek BESys markas n yaratt. Güç Sistemleri ifl birimi, jeneratör hizmetlerine ek olarak bu markayla sundu u tamamlay c ürünler ile müflterilerine destek oluyor. Nanjing High Accurate Drive Equipment Manufacturing Group (NGC), yüksek h zl a r hizmet tipi diflli kutular üretiyor. Çin makina sektöründeki en rekabetçi 100 firma aras nda yer alan NGC, birçok büyük iflletme için diflli kutusu ürünleri tedarik ediyor. NGC'nin gelifltirdi i ürünler aralar nda ABD, Almanya ve Japonya'n n yer ald ondan fazla ülkeye sat l yor. Firman n bafll ca ürünleri aras nda metalurji, güç üretimi, petrokimya, madencilik, yükseltme, enerji, milli savunma gibi çok say da yerel endüstriyel sektörü kapsayan inflaat diflli kutusu, metalurji diflli kutusu, rüzgar gücü diflli kutusu, lokomotif diflli kutusu, petrokimyasal diflli kutusu bulunuyor. Clydeunion firmas, Glasgow ve Amerika'daki farkl pompa flirketlerinin birleflmesiyle oluflan bir flirkettir. Dünyan n lider pompa flirketleri aras nda yer alan Clydeunion, pompa teknolojisi, hidrolik tasar m ve mühendislik alanlar ndaki uzmanl yla müflterilerine kaliteli ürünler ve global destek sunuyor. 300 y l aflk n mühendislik tecrübesine sahip olan firma, petrol arama, ç karma, da t m; nükleer enerji, su ve endüstri, maden ve marin offshore segmentlerinde hizmet veren bir ürün yelpazesine sahiptir. Dünya çap nda tan nan bir firma olan SAM Electronics, gemilere yönelik sistem çözümleri üretiyor. 100 y l aflk n deneyimi bulunan SAM Electronics'in tan nan ürünleri aras nda AEG, ATLAS ve DEBEG yer al yor. Gemi tersaneleri ve gemicilik firmalar n n ifl orta olarak hareket eden SAM Electronics, ürünlerini tüm tip ve boyutlardaki gemiler için en zorlay c gereklilikleri karfl lama hedefiyle tasarl yor. SAM Electronics ürünleri, k y ve içdeniz gemilerinden, konteyner tafl y c lar na, gaz tankerlerinden çevre ve araflt rma gemilerine ve feribotlarla yolu gemilerine kadar pek çok gemide kullan l yor.

6 CAT ÜRÜN HATTI Electric Power Generator Set Packages 50 Hz Diesel Ratings kva 3406C C15 ACERT C18 ACERT kva 3412C C32 ACERT C Hz Continuous Gas Ratings kva 1500 rpm G G G G G G G G G G G G Industrial Power Systems kva CM CM Diesel hp kw C C C C C C C C C C4.4 ACERT Olmypian Generator Set Packages 50 Hz Diesel Ratings Model Standby (kva) Prime (kva) GEP13, GEP GEP GEP GEP GEP GEP GEP GEP GEP GEP GEP GEH GEH GEH GEP GEP GEP GEP GEP GEP GEP GEP GEP GEP GEP hp kw C6.6 ACERT C7 ACERT C9 ACERT C11 ACERT C13 ACERT C15 ACERT hp kw C18 ACERT C27 ACERT C32 ACERT Family Family Gas hp kw G3300 Family G3400 Family G3500 Family G3600 Family G12CM

7 Oil and Gas Products Diesel hp kw C6.6 ACERT C7 ACERT C9 ACERT C11 ACERT C13 ACERT C15 ACERT C18 ACERT C27/C32 ACERT C7 Water Cooled/ATEX C9 Water Cooled/ATEX C32 Water Cooled/ATEX Family Family C CM CM Gas hp kw G3300 Family G3400 Family G3500 Family G3600 Family GCM Petroleum Transmissions Well Service Aux. Engines BHP BKW C2.2 Well Service C4.4 / C4.4 ACERT Well Service / / C6.6 ACERT Well Service C7 ACERT / C7.1 ACERT Well Service / / C9 ACERT / C9.3 ACERT Well Service / / C11 ACERT Well Service C13 ACERT Well Service C15 ACERT Well Service C18 ACERT Well Service C27 ACERT Well Service C32 ACERT Well Service B Well Service C Heavy Duty Well Service Hazardous Location / Well Service Aux. Engines BHP BKW C7 ACERT Well Service C9 ACERT Well Service C15 ACERT Well Service C32 ACERT Well Service Water Cooled Manifold / Well Service Aux. Engines BHP BKW C7 ACERT Well Service C9 ACERT Well Service C32 ACERT Well Service Well Service Well Service Well Service Drilling Aux. Engines BHP BKW EKW C15 ACERT Drilling C18 ACERT Drilling C27 ACERT Drilling C32 ACERT Drilling Drilling B Drilling* C Drilling Drilling B Drilling* C Drilling* C HD Drilling Drilling B Drilling* C HD Drilling* C Drilling* C280 Drilling* Well Service Transmissions Max. Gross Input Power Gears KW BHP TH31-E61 6F / 1R CX31-P600 6F / 1R TH35-E81 8F / 1R CX35-P800 8F / 1R TH48-E70 7F TH48-E80 8F TH55-E70 7F Drilling Transmissions Max. Gross Input Power Gears KW BHP TH31-E61 6F / 1R CX31-P600 6F / 1R TH35-E81 8F / 1R CX35-P800 8F / 1R TH48-E70 7F Oilfield Generator Sets / Production KVA EKW Hz. BHP BKW C15 ACERT /60 C18 ACERT /60 C27 ACERT /60 C32 ACERT / Series / Series / Series GAS Generator Sets / Production KVA EKW Hz. BHP BKW G3400 Series /60 G3500 Series /60 G3600 Series /60 C /60 C280 Series G3300 Series G3400 Series G3500 Series G3600 Series Marine Engines Propulsion Ratings Generator Set bhp bkw ekw Rating C C C C6.6 ACERT C C7 ACERT C C9 ACERT C9* C C12 ACERT C C18* C18 ACERT C18 ACERT* C32 ACERT C32 ACERT* C Family Family M20C Family M25C Family M32C Family VM32C Family M43C Family VM43C Family * Auxili ary/gen setengine.

8 REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI F RMA BÖLGE MODEL ADET GÜÇ TOPLAM GÜÇ YIL (MWe) (MWe) Pisa Tekstil ve Boya Fabrikalar A.fi. Yenibosna - STANBUL G Ege Seramik A.fi. ZM R Solar T Ultafl Entegre Boya Kasar Ltd. fiti. Maslak - STANBUL G Tüp Merserize Boya, Kasar ve Apre San. A.fi. Lüleburgaz - KIRKLAREL G Tüp Merserize Boya, Kasar ve Apre San. A.fi. Lüleburgaz - KIRKLAREL Solar T Sönmez Filament A.fi. BOSB - BURSA G Do ufl Tekstil flletmeleri San.ve Tic. A.fi. Çorlu - TEK RDA G Sarkuysan Bak r A.fi. Gebze - KOCAEL G Nury ld z Tekstil A.fi. Güneflli - STANBUL G Atlas Hal c l k flletmeleri A.fi. Çorlu - TEK RDA G stanbul Demir Çelik ve zabe San. A.fi. Mahmutbey - STANBUL G Türk Henkel A.fi. Gebze - KOCAEL G Baydemirler Tekstil San. Ve Tic. A.fi. Had mköy - STANBUL G OHS nflaat SAMSUN G Bahariye Mensucat San.Tic. A.fi. Güneflli - STANBUL G Eczac bafl Baxter Maslak - STANBUL G N.V. Turkse Perenco Kurkan - D YARBAKIR G N.V. Turkse Perenco Kurkan - D YARBAKIR G N.V. Turkse Perenco Kurkan - D YARBAKIR G Botafl - CS4 Seçköy - BURSA G Ayd n Mensucat Döflemelik Kumafl San. Ve Tic. A.fi. kitelli - STANBUL G Baydemirler Tekstil San. Ve Tic. A.fi. Had mköy - STANBUL G Tanr verdi Dokuma Apre ve Boyama San. A.fi. Çorlu - TEK RDA G3516B Aktin Tekstil A.fi. Çorlu - TEK RDA G3520B Çelik Halat ve Tel Sanayi A.fi. ZM T G3516B Süper-Boy Boya Kasar Sanayi ve Ticaret Ltd. fiti. K raç - STANBUL G Akman Tekstil Tic. Ve San. A.fi. Çorlu - TEK RDA G3520B Mercedes-Benz Türk A.fi. Had mköy - STANBUL G3520C Baydemirler Tekstil San. Ve Tic. A.fi. Had mköy - STANBUL G3520C N.V. Turkse Perenco Kurkan - D YARBAKIR G Botafl Nehir Boya Emprime San.ve Tic. A.fi. Çerkezköy - TEK RDA G3516B Zeynep Giyim San. Ve Tic. A.fi. Çorlu - TEK RDA G3516B Küçükçal k Tekstil San. Ve Tic. A.fi. negöl OSB - BURSA G3520C Else Tekstil San. Ve Tic. A.fi. Çorlu - TEK RDA G3516C Ero lu Giyim San. ve Tic. A.fi. Çorlu - TEK RDA G3516B fi k Makas Giyim San. ve Tic. A.fi. Çorlu - TEK RDA G3516C Melike Tekstil San. Ve Tic. Ltd. fiti. GAZ ANTEP G3516C Ormet Aktobe - Kazakistan G3520C T Enerji Üretim A.fi. (Conrad Hotel) Befliktafl- STANBUL G3516C Kil-San Kil San. Ve Tic. A.fi. Eyüp - STANBUL G3516C Misis Apre Tekstil Boya San. ve Tic. A.fi. ADANA G3516C Tolkin NefteGas Atyrau - Kazakistan G3516B Coca Cola Bottlers Almaty - Kazakistan G3520C

9 REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI F RMA BÖLGE MODEL ADET GÜÇ TOPLAM GÜÇ YIL (MWe) (MWe) Kurto lu Bak r Kurflun San. A.fi. Çorlu - TEK RDA G3516C Anel Elektrik (Four Seasons Hotel Boshporus) Befliktafl- STANBUL G3516B Mardan Palace Hotel ANTALYA G3516B Bazis Kazakistan G3516B TPAO Nusaybin - MARD N G Mauri Maya San. A.fi. Band rma - BALIKES R G3520C Bahç van G da San. Ve Tic. A.fi. Lüleburgaz - KIRKLAREL G3516B Çelikler Taahhüt nflaat ve Sanayi A.fi. (Grand Ankara Rixos) ANKARA G3520C Aytafl Alç nflaat Malz. ve nflaat Maden Sanayi Ticaret A.fi. ANKARA G3516C Kazturkmunay Almaty - Kazakistan G3412 TA Pepsi Cola Almaty - Kazakistan G3520C Ormet Aktobe - Kazakistan G3520C Konya fieker San ve Tic. A.fi. KONYA G3516C Polat Renaissance Hotel Istanbul STANBUL G3516C T.C. Antalya Büyükflehir Belediyesi ASAT ANTALYA G3520C Lafarge Dalsan Alç ve Alç Levha Sistemleri KOCAEL G3516B Melike Tekstil San. Ve Tic. Ltd. fiti. GAZ ANTEP G3516C Naksan Plastik San. ve Tic. A.fi. GAZ ANTEP G3520C Tesco Kipa Çi li AVM ZM R G3516B Nesa nfl. Elk. Madencilik Tic. Ve San. A.fi. ADANA G3516C Keskino lu Tavukçuluk San. Ve Tic. A.fi. MAN SA G3516B Binatom Elektrik Üretim A.fi. KÜTAHYA G3520C stanbul Sabiha Gökçen Havaliman STANBUL G3520C Durum G da San. Ve Tic. A.fi. MERS N G3520C Durum G da San. Ve Tic. A.fi. MERS N G3516C Küçükbay Ya San. A.fi. ZM R G3516C Ada Oil LLP Atyrau - Kazakistan G3516 LE Asia Gas Pipeline Project / Kaz Stroy Service Almaty - Kazakistan G3516C Samek Atyrau - Kazakistan G3512 LE Akrosspisheprom Aktobe - Kazakistan G3512 LE Kentavr Aktobe - Kazakistan G3516B Balakova Uralsk - Kazakistan G Ormet 2 Aktobe - Kazakistan G3520C Ora AVM STANBUL G3516C Ode Yal t m Çorlu - TEK RDA G3520E Tarabya Otel STANBUL G3512E Swiss Otel ZM R G3512E Akdeniz Kimya ZM R G3520E Keskino lu Tavukçuluk San. Ve Tic. A.fi. MAN SA G3520C Abal o lu Tavukçuluk ZM R G3520E Ege Park AVM ZM R G3520E CVK Park Hotel STANBUL G3520E Binatom Elektrik Üretim A.fi. KÜTAHYA G3520E Durum G da San. Ve Tic. A.fi. MERS N G3520E

10 Borusan Makina ve Güç Sistemleri letiflim Bilgileri Genel Müdürlük Meclisi Mebusan Cad. No: 35/ Sal pazar - stanbul Tel: Faks: Adana Bölge Müdürlü ü (Makina fl Birimi) Adana - Mersin Karayolu Üzeri 15. km Zeytinlik Köyü Kavfla - Adana Tel: Faks: (Makina fl Birimi) Faks: (Güç Sistemleri fl Birimi) Ankara Bölge Müdürlü ü (Makina fl Birimi) ç ve Do u Anadolu, Karadeniz Bölge Müdürlü ü (Güç Sistemleri fl Birimi) Ostim Mah. 21.Cadde 74/3 Sokak No: 1 Ostim - Ankara Tel: Faks: (Makina fl Birimi) Faks: (Güç Sistemleri fl Birimi) stanbul Bölge Müdürlü ü (Makina fl Birimi) Marmara Bölge Müdürlü ü (Güç Sistemleri fl Birimi) Ankara Asfalt No: 71 Çay rova Gebze - Kocaeli Tel: / (Makina fl Birimi) Tel: (Güç Sistemleri fl Birimi) Faks: (Makina fl Birimi) Faks: (Güç Sistemleri fl Birimi) zmir Bölge Müdürlü ü (Makina fl Birimi) Ege ve Bat Akdeniz Bölge Müdürlü ü (Güç Sistemleri fl Birimi) Ankara Asfalt No:230 Ans zca Yol Kenar Kemalpafla Organize Sanayi Bölgesi - zmir Tel: Faks: (Makina fl Birimi) Faks: (Güç Sistemleri fl Birimi) Akdeniz ve Güneydo u Anadolu Bölge Müdürlü ü (Güç Sistemleri fl Birimi) Reflatbey Mah. Stadyum Cad. Ditafl Apt Seyhan - Adana Tel: Faks: Antalya fiube Yeflilbay r Mah. Akdeniz Bulvar No: 68 Döflemealt - Antalya Tel: Faks: Bursa fiube Görükle Sanayi Bölgesi zmir Yolu Cad., Dumlup nar Mah. Erciyas Plaza Nilüfer - Bursa Tel: Faks: Diyarbak r fiube Elaz Yolu 6. km. Üçkuyu Köyü Mevkii AZC Center Diyarbak r Tel: Faks: Trabzon fiube Anadolu Cad. Deliklitafl Mevkii No: 153 Trabzon Tel: Faks: Trakya fiube Had mköy Asfalt Üzeri, Sanbir Bulvar, Pelikan Evleri Karfl s / Büyükçekmece - stanbul Tel: Faks: Marine Müdürlü ü Ankara Asfalt No: 71 Çay rova Gebze - Kocaeli Tel: / Faks: Kazakistan Almat , Suyunbay Cad. No:157 B - Kazakistan Tel: /88 Faks: At rau , Atambayev Sk. No:12 E - Kazakistan Tel: /09 Faks: Karaganda , Bytovaya Sk. No: 20/3 - Kazakistan Tel: Faks: Aktau , Promzona Aktau - Damstroy - Kazakistan Tel: /48/49 Faks:

11 Çimkent , Avtokolonna No: 2580, Sayramskaya Sk. No: Kazakistan Tel : Faks: Astana , Mojayskogo Sk. No:19 - Kazakistan Tel: Faks: Uralsk , S. Datov Sk. No: 35 - Kazakistan Tel: Faks: Jezkazgan , Holmetskogo Sk. No: 4 - Kazakistan Tel: / Faks: / Ust-Kamenogorsk , Abay Cad. No: 209/1 - Kazakistan Tel: /06 Faks: Kostanay , Kostanay - Rudny Anayolu - Kazakistan Tel/Faks: Kokfletau , Valihanov Sk. No: Kazakistan Tel: Faks: K rg zistan Biflkek , Erkindik Cad. No: 3/14 - K rg zistan Tel: / Faks: Azerbaycan Salyan Cad. 13. km. Shikhov Bakü - Azerbaycan Tel: /83/84 Faks: Gürcistan Chavchavadze 78, 0162 Tiflis - Gürcistan Tel: Faks: Armada Enerji Makina Elk. San. ve Tic. Ltd. fiti Belediye Evleri Mah. Dr. Sad k Ahmet Bulvar Panaroma Evleri B Blok No: 62 / I - Asmakat / Çukurova - Adana Tel: Faks: Arnes Mekanik Makina San. Tic.Ltd.fiti. 129 / 7 Sok. No: Sanayi Sitesi Bornova - zmir Tel: Faks: Atajen Jeneratör Sanayi ve Ticaret 186 sok. No. 19/C Bornova - zmir Tel: Faks: Dacel Elk. Elkt. Müh. Sist. San. Tic. Ltd. fiti. Perpa Ticaret Merkezi A Blok. Kat:2 No:38 Okmeydan - stanbul Tel: Faks: M.G.M Makina Genel Jeneratör Marine Tek. San. Tic. Ltd. fiti. Denizli 3.Sanayi Sitesi No: 197/198 - Denizli Tel: Faks: M.G.M Motor Genset Makina San. Tic.Tur. Ltd. fiti. Çamdibi Mah. Sanayi Girifli No: 7/B Marmaris - Mu la Tel: Faks: Novagüç Makina Elektrik Elektronik nflaat San. ve Tic. Ltd. fiti. Ahi Evran Caddesi Geliflim fl Merkezi No:6 Ostim - Ankara Tel: Faks: Özer Elektrik San. Ve Tic. Ltd. fiti. fiekerp nar Mevkii, Marmara Geri Dönüflümcüler Yap Koop Ada 10 Nolu Parsel No : 18 Çay rova - Kocaeli Tel: Faks: mafl Makina San. A.fi. 2. Organize Sanayi Böl. Lalehan Cad. No: 61 Selçuklu - Konya Tel: Faks:

12 Borusan Makina ve Güç Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.fi. Meclisi Mebusan Cad. No: Sal pazar - stanbul Tel: (0212) pbx Faks: (0212)

ENERJ VE TAAHHÜT ÇÖZÜMLER REFERANSLARIMIZ

ENERJ VE TAAHHÜT ÇÖZÜMLER REFERANSLARIMIZ ENERJ VE TAAHHÜT ÇÖZÜMLER REFERANSLARIMIZ ORA E LENCE MERKEZ 3 x 2000 kva CAT G3516C Model Gaz Jeneratörü 3 x Broad Marka Direkt Etkili Egzoz Absorbsiyonlu Chiller (her biri 1280 kw so utma kapasiteli)

Detaylı

ANAHTAR TESLİM ÇÖZÜMLER

ANAHTAR TESLİM ÇÖZÜMLER ANAHTAR TESLİM ÇÖZÜMLER www.besys.com.tr Borusan Holding Borusan Grubu; 1944 yılından beri başta Türkiye olmak üzere, dünyanın değişik pazarlarında çelik, distribütörlük, lojistik ve enerji sektörlerinde

Detaylı

Solution Partner Automation (Çözüm Ortaklarımız)

Solution Partner Automation (Çözüm Ortaklarımız) Automation (Çözüm Ortaklarımız) lerimiz ve Uzmanlık Alanları SIMATIC, ARTI ALV N BGM Mühendislik DAL ELEKON ENTEGRE ESA NOKTA Endüstriyel PINAR Mühendislik PROS M RETEK Mühendislik SAFER SIMETRONIK S MTEK

Detaylı

Pütürlü plastik kaplama işlemleri (tamponun tamamına veya teknik olarak mümkün olan şartlarda lokal). Pütürlü tabi plastik kaplama ve renklendirme işlemi kapsam içindedir. Hizmetten Nasıl Yararlanacaksınız?

Detaylı

ENERJİ ÜRETİMİNDE ESCO MODELİ KONFERANS VE ÇALIŞTAYI

ENERJİ ÜRETİMİNDE ESCO MODELİ KONFERANS VE ÇALIŞTAYI Organize edenler Tasarlayan Destekleyen Uygulayan ENERJİ ÜRETİMİNDE ESCO MODELİ KONFERANS VE ÇALIŞTAYI 1 Nisan 2016, Conrad Bosphorus Hotel, Istanbul Ana sponsor Altın sponsorlar Gümüş sponsor Harun AKÇINAR

Detaylı

BESys Anahtar Teslim Çözümler

BESys Anahtar Teslim Çözümler BESys Anahtar Teslim Çözümler Şirket Profili Şirketimiz, 20 yıldır endüstri, petrol, doğalgaz ve enerji sektöründe Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Gürcistan ve Kırgızistan da kendi yapılanmamızla ve

Detaylı

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri:

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: 1) AUTO KING İstanbul Maslak Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım, 12.Sok. no:437,

Detaylı

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri:

AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE. Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: AUTO KING MİNİ ONARIM SERVİS MERKEZLERİ -TÜRKİYE Franchisor (Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş) Servis Merkezleri: 1) AUTO KING İstanbul Maslak Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım, 12.Sok. no:437,

Detaylı

Kablosuz iletiflimin ve performansın zirvesi

Kablosuz iletiflimin ve performansın zirvesi Kablosuz iletiflimin ve performansın zirvesi LCS YAPISAL KABLOLAMA S STEMLER / Wi-Fi YEN L KLER www.legrand.com.tr L C S YAPISAL KABLOLAMA S STEMLER Wi-Fi: LCS yap sal kablolama sistemlerinin tamamlay

Detaylı

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI Hyundai Heavy Industries Co. Ltd, 1972 yılında kurulmuştur. Altı farklı alana bölünmüştür. Bunlar; Gemi inşaatı, Offshore ve Mühendislik, Endüstri fabrikasyon

Detaylı

Bina Yönetim Sistemleri

Bina Yönetim Sistemleri Bina Yönetim Sistemleri Bizler, Bina Yönetim Sistemi gereksinimlerinizde size çözüm sunacak olan uzman ekibiz. Bina Yönetim Sistemleri nde; anahtar teslimi çözümler, ekipman tedariği, proje geliştirme

Detaylı

TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ

TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ AMAÇ 2001 yılında 4691 sayılı yasayla kurulan Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde; teknolojik bilginin üretilmesi, üretilen bilginin ticarileştirilmesi, üründe ve üretim yöntemlerinde

Detaylı

CASPI NEFT ATIRAV / KAZAKİSTAN

CASPI NEFT ATIRAV / KAZAKİSTAN PETROL - GAZ Caspi Neft Hakkında SOJSC Caspi Neft TME, 2000 yılında Aktobe de kurulmuş, ham petrol arama ve çıkartma faaliyetleri gerçekleştiren bir firmadır. Hong Kong da Polytec Asset isimli bir Holding

Detaylı

ÜRET M, PAZARLAMA VE SATIfi PLANLARINIZI YEN DEN GÖZDEN GEÇ RECEKS N Z

ÜRET M, PAZARLAMA VE SATIfi PLANLARINIZI YEN DEN GÖZDEN GEÇ RECEKS N Z ÜRET M, PAZARLAMA VE SATIfi PLANLARINIZI YEN DEN GÖZDEN GEÇ RECEKS N Z MARKET DONANIMLARI VE YAZILIMLARI 2009 Market donan mlar ve yaz l mlar pazar araflt rmas, sektördeki tüm firmalara aç k kollektif

Detaylı

Prins LPG Dönüşüm Sistemleri. Prins LPG Firma Bilgileri. Prins Distribütör Firma Bilgileri. Prins Yetkili Servis ve Bayileri

Prins LPG Dönüşüm Sistemleri. Prins LPG Firma Bilgileri. Prins Distribütör Firma Bilgileri. Prins Yetkili Servis ve Bayileri Prins LPG Dönüşüm Sistemleri Prins Distribütör Firma Bilgileri Prins Yetkili Servis ve Bayileri Prins Fiyatları için linki tıklayınız Prins LPG Firma Bilgileri Firma Adı : Telefon : 0212 232 04 00 Fax

Detaylı

COCA COLA BOTTLERS, JV

COCA COLA BOTTLERS, JV ENERJİ - ENDÜSTRİ COCA COLA BOTTLERS, JV ALMATİ / KAZAKİSTAN Kazakistan Coca Cola Fabrikası Hakkında The Coca-Cola Company nin Kazakistan daki en büyük yatırımı olan bu fabrika, Almati şehrinde faaliyet

Detaylı

Hidrolik & Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları. Ürün Broşürü. Your Productivity Partner. www.kastas.com

Hidrolik & Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları. Ürün Broşürü. Your Productivity Partner. www.kastas.com Hidrolik & Elemanları Ürün Broşürü www.kastas.com Your Productivity Partner Your Productivity Partner Kastaş'ın verimlilik ilkesi, rekabetçi fiyatlar ve hızlı teslimat süresi ile en iyi kaliteyi sunar.

Detaylı

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK.

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK. DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK ------------------------------------------------------------------- duksa MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT DEPARTMANI DUKSA Mühendislik bir tesiste bulunan tüm elektrik

Detaylı

Mardav EPSMANTO Is Yal t m Levhas - Gri EPS. D fltan duvar s yal t m uygulamalar nda kullan lan, karbon / grafit takviyeli EPS s yal t m levhas d r.

Mardav EPSMANTO Is Yal t m Levhas - Gri EPS. D fltan duvar s yal t m uygulamalar nda kullan lan, karbon / grafit takviyeli EPS s yal t m levhas d r. Mardav EPSMANTO Mantolama Sistemleri markas ile sunulan sistem bileflenleri, EPSMANTO Is Yal t m Levhas, EPSMANTO Yap flt rma ve S va harc, EPSMANTO Dübel, EPSMANTO Donat Filesi ve EPSMANTO Fileli Köfle

Detaylı

21-24 MAYIS 2016 5. TİCARİ ARAÇLAR, OTOBÜS VE TEDARİK SANAYİ FUARI STANBUL BÜYÜKÇEKMECE, STANBUL / TURKEY TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZ

21-24 MAYIS 2016 5. TİCARİ ARAÇLAR, OTOBÜS VE TEDARİK SANAYİ FUARI STANBUL BÜYÜKÇEKMECE, STANBUL / TURKEY TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZ İş Birliği İle 5. TİCARİ ARAÇLAR, OTOBÜS VE TEDARİK SANAYİ FUARI 21-24 MAYIS 2016 BÜYÜKÇEKMECE, STANBUL / TURKEY STANBUL FUAR VE KONGRE MERKEZ Büyükçekmece, stanbul / Türkiye Küresel Fuar Endüstrisi Birliği

Detaylı

T.C. BALIKESĠR VALĠLĠĞĠ MAHALLĠ ÇEVRE KURULU

T.C. BALIKESĠR VALĠLĠĞĠ MAHALLĠ ÇEVRE KURULU BALIKESĠR VALĠLĠĞĠ MAHALLĠ ÇEVRE KURULU Karar Tarihi : 07.11.2008 Karar No : 2008/11 Balıkesir Mahalli Çevre Kurulu; Sayın Vali Yardımcısı Sebahattin KAPUCU BaĢkanlığında, 07.11.2008 tarihinde saat 14:00da

Detaylı

KALE KİLİT. Referanslar. Toplam Kapalı Alan: m² Toplam Kurulu Güç: kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron)

KALE KİLİT. Referanslar. Toplam Kapalı Alan: m² Toplam Kurulu Güç: kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron) KALE KİLİT Toplam Kapalı Alan: 120.000 m² Toplam Kurulu Güç: 16.200kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron) AÇIKLAMA: Kale Endüstri Holding Tarafından Yapılan, Avrupa'nın En Büyük Entegre

Detaylı

STANDBY 250 kva 400 Volt 50 Hz 1500 rpm

STANDBY 250 kva 400 Volt 50 Hz 1500 rpm 250 STANDBY 250 kva 400 Volt 50 Hz 1500 rpm TANITIM 4 ZAMANLI SU SOĞUTMALI DİZEL MOTOR,MEKANİK FANLI VE KORUYUCU KAFESLİ RADYATÖR,AKÜ İLE ÇALIŞTIRMA,AKÜ KABLOLARI VE SEHPASI,ŞARJ ALTERNATÖRÜ,MEKANİK GOVERNOR,MOTOR

Detaylı

De erli Müflterimiz, Banka ifllemleriniz s ras nda bu doküman yan n zda bulundurman z sizlere kolayl k sa layacakt r.

De erli Müflterimiz, Banka ifllemleriniz s ras nda bu doküman yan n zda bulundurman z sizlere kolayl k sa layacakt r. De erli Müflterimiz, Merkez Bankas 'n n Uluslararas Banka Hesap Numaras Hakk nda Tebli i çerçevesinde, 1 Ocak 2009 tarihinden itibaren, tüm banka müflterilerinin bankalar arac l yla yurt içi ve yurt d

Detaylı

Onay Sertifikası. Bu Yönetim Sistemi Sertifikası, SAINT-GOBAIN WEBER YAPI KİM. SAN. VE TİC. A.Ş.

Onay Sertifikası. Bu Yönetim Sistemi Sertifikası, SAINT-GOBAIN WEBER YAPI KİM. SAN. VE TİC. A.Ş. Onay Sertifikası Bu Yönetim Sistemi Sertifikası, SAINT-GOBAIN WEBER YAPI KİM. SAN. VE TİC. A.Ş. Kemalpaşa OSB Mah. Kuyucak Yolu Sokak No: 284 35730 Kemalpaşa, İzmir, Türkiye firmasının Lloyd's Register

Detaylı

DORMA AGILE KAYAR KAPILAR

DORMA AGILE KAYAR KAPILAR KAPILAR DORMA AGILE KAYAR KAPILAR Sürme cam kapıların mimarideki kullanımına paralel olarak, mekanizmalarının dış görünüşünün önemi de gün geçtikçe daha belirgin hale gelmektedir. Bu özellik otellerde,

Detaylı

OBO: Bir taflla iki kufl! GEK-K Rapid 45 ve GEK-K 80 lik kanal kapa

OBO: Bir taflla iki kufl! GEK-K Rapid 45 ve GEK-K 80 lik kanal kapa OBO: Bir taflla iki kufl! Rapid 45 ve 80 lik kanal kapa OBO Top Modeller LFS Kablo Kanal Sistemleri K saca: çok daha fazla yer Rapid 45 Rapid 45 tipi kablo kanal, üst düzey bir esneklik sunmaktad r; çünkü

Detaylı

www..com rokzanfiltre

www..com rokzanfiltre rokzanfiltre www..com HAKKIMIZDA Ne Zaman Başladık... Rokzan Filtre Taşımacılık ve Pazarlama faaliyetine 2014 yılında başlamıştır. İş konumuz her türlü otomobil, nakliye aracı, iş makinesi, sanayi makinesi

Detaylı

KIS LASTIKLERI BAYI FIYAT LISTESI 2015-7

KIS LASTIKLERI BAYI FIYAT LISTESI 2015-7 KIS LASTIKLERI, BAYI FIYAT LISTESI 2015-7 2015-7 EBAT BİNEK KARTİPİ 80 Seri DESEN 20150 155/80 R13 SNOWMASTER W601 TL 79 T 98 116 118 20185 165/80 R13 SNOWMASTER W601 TL 83 T 100 118 120 20220 175/80 R14

Detaylı

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h)

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h) VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi / ısıtıcı Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Düşük Sıcaklık Kazanı Vitopend 100-W,

Detaylı

Farkl alanlarda çal flmalar n sürdüren firmam z n bafll ca faaliyet alanlar ;

Farkl alanlarda çal flmalar n sürdüren firmam z n bafll ca faaliyet alanlar ; FARK n zolsun Bir DPAK Prestij Torbalar DPAK File Torbalar DPAK Bantl Torbalar Etiketler Etiketli Çuvallar Rulo Etiketler Üzüm Torbalar Sebze Torbalar Koliler Tüp File ve Extrude File çeflitleri Hakk m

Detaylı

ANADOLU MİNİ ONARIM SERVİS İSTASYONLARI

ANADOLU MİNİ ONARIM SERVİS İSTASYONLARI ANADOLU MİNİ ONARIM SERVİS İSTASYONLARI AUTO KING, Seyhan /- Adana Onur Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulv. Mersin Adana Yolu No:343 B/1 Tel : (322) 429 56 57 (pbx) AUTO KING, Merkez /- Afyon Afyon İzmir

Detaylı

Eflsiz bir otomobil için eflsiz bir finansal paket

Eflsiz bir otomobil için eflsiz bir finansal paket Eflsiz bir otomobil için eflsiz bir finansal paket Mercedes-Benz Finansal Hizmetler olarak konfor, güvenlik ve dinamizmin fl k bir stille tamamland Yeni E-Serisi ne kolayl kla sahip olman z için bu eflfliz

Detaylı

www.idealmakina.com REFERANSLARIMIZ N2 & O2 1. AKKİM KİMYA A.Ş. YALOVA 31 NM3/H 2. MALATYA PAZARI A.Ş. İSTANBUL 12 NM3/H

www.idealmakina.com REFERANSLARIMIZ N2 & O2 1. AKKİM KİMYA A.Ş. YALOVA 31 NM3/H 2. MALATYA PAZARI A.Ş. İSTANBUL 12 NM3/H REFERANSLARIMIZ N2 & O2 1. AKKİM KİMYA A.Ş. YALOVA 31 NM3/H 2. MALATYA PAZARI A.Ş. İSTANBUL 12 NM3/H 3. DENİZSAN A.Ş. İSTANBUL 240 NM3/H 4. KİMTEKS A.Ş. KOCAELİ 22 NM3/H 5. VEYSEL VARDAL DENİZCİLİK A.Ş.

Detaylı

Tam Kalk fll / Yüksek Bas nç

Tam Kalk fll / Yüksek Bas nç www.gedikdokum.com API Seri 526 Rafineriler Kimya endüstrisi Petrokimya endüstrisi Petrol ve Gaz 1" 8" ölçü aralı, D T orifis seçenekleri Malzemeler : WCB, CF8M, WC6, LCB, API 526 standardına uygun tasarım

Detaylı

YURT DIŞI - YURT Ç K RALAMA VE K NC EL H ZMETLER M Z

YURT DIŞI - YURT Ç K RALAMA VE K NC EL H ZMETLER M Z YURT DIŞI - YURT Ç K RALAMA VE K NC EL H ZMETLER M Z K RALAMA VE K NC EL H ZMETLER M Z Caterpillar kalitesine, Borusan Makina ve Güç Sistemleri güvencesinde kolayca ulaşmanız için, güç ihtiyaçlarınıza

Detaylı

Garanti Belgesi. Ürüne yetkisiz kifliler taraf ndan yap lan müdahalelerde ürüne verilmifl garanti sona erecektir.

Garanti Belgesi. Ürüne yetkisiz kifliler taraf ndan yap lan müdahalelerde ürüne verilmifl garanti sona erecektir. Garanti Belgesi BEKO taraf ndan verilen bu garanti, Hand Blender n normalin d fl nda kullan lmas ndan do acak ar zalar n giderilmesini kapsamad gibi, afla daki durumlarda garanti d fl d r: 1. Kullanma

Detaylı

KIS LASTIKLERI BAYI FIYAT LISTESI 2015-9

KIS LASTIKLERI BAYI FIYAT LISTESI 2015-9 KIS LASTIKLERI, BAYI FIYAT LISTESI 2015-9 EBAT BİNEK KARTİPİ 80 Seri DESEN 20150 155/80 R13 SNOWMASTER W601 TL 79 T 102 120 123 20185 165/80 R13 SNOWMASTER W601 TL 83 T 104 123 125 20220 175/80 R14 SNOWMASTER

Detaylı

Mutfak Robotu Kullanma K lavuzu BKK 2154

Mutfak Robotu Kullanma K lavuzu BKK 2154 Mutfak Robotu Kullanma K lavuzu BKK 2154 Ç NDEK LER 1 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 2 1 11 8 4 7 2 3 6 5 9 10 12 13 14 15 16 17 17A 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5

Detaylı

www.klimaplus.com.tr Mitsubishi Electric Klima Sistemleri Distribütörü Yetkili Sat c da Tan t m KP-MS06-09

www.klimaplus.com.tr Mitsubishi Electric Klima Sistemleri Distribütörü Yetkili Sat c da Tan t m KP-MS06-09 Yetkili Sat c da Tan t m KP-MS06-09 Mitsubishi Electric Klima Sistemleri Distribütörü KlimaPlus Enerji ve Klima Teknolojileri Pazarlama San. ve Tic. A.fi. Genel Müdürlük: Ferhatpafla Mah. G99 Sok. No:46

Detaylı

Tam korumalı fan, fan tahriği ve şarj alternatörü Tasarım özellikleri fabrikada %100 yükte test

Tam korumalı fan, fan tahriği ve şarj alternatörü Tasarım özellikleri fabrikada %100 yükte test D İ Z E L J E N E R A T Ö R S E T İ GEP30-1 (3 - Faz) 50 HZ STANDBY 30.0 / 24.0 PRIME 27.0 / 21.6 60 HZ STANDBY 34.0 / 27.2 PRIME 30.0 / 24.0 ÖZELLİKLER JENERATÖR SETİ SOĞUTMA SİSTEMİ Tüm sistem ISO9001

Detaylı

Ofis ve yönetim Referanslarımız

Ofis ve yönetim Referanslarımız Ofis ve yönetim Referanslarımız Proje Adı Şehri Abdi İbrahim Tower - Maslak İstanbul NOVAPRO OPEN/EY3600 232 2.800 Allianz Genel Müdürlük Binası İstanbul Vision Center 48 15.000 Alsancak Punta Binası İzmir

Detaylı

2008 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar. Konsolide Olmayan Veriler

2008 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar. Konsolide Olmayan Veriler 2008 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar Konsolide Olmayan Veriler Rakamlarla Halkbank 70 y l Kooperatif ve KOB kredilerinde 70 y ll k tecrübe ve genifl müflteri taban Halkbank n rekabette kuvvetli yönleridir.

Detaylı

MINISTRY OF CUSTOMS AND TRADE LOCAL CUSTOMS OFFICES +90 242 259 13 21 +90 242 259 13 25

MINISTRY OF CUSTOMS AND TRADE LOCAL CUSTOMS OFFICES +90 242 259 13 21 +90 242 259 13 25 MINISTRY OF AND TRADE LOCAL 1 Liman Mahallesi P.K. 30 07070 ANTALYA +90 242 259 13 21 +90 242 259 13 25 +90 242 259 09 39 antgumbm@gumruk.gov.tr BATI AKDENİZ ( ANTALYA ) 1- Antalya Gümrük Müdürlüğü 2-

Detaylı

1 TEMMUZ. FiYAT LiSTESi

1 TEMMUZ. FiYAT LiSTESi TEMMUZ 207 FiYAT LiSTESi TEMMUZ 207 FiYAT LiSTESi Harmonik Filtre Reaktörleri... 5 Şönt Reaktörler... 6 3 Fazlı Kontaktörler İçin Yedek Ana Kontak Takımları... 7 Kontaktör Üzerine Takılabilen Yardımcı

Detaylı

STAJ YAPILABİLECEK İŞLETMELER

STAJ YAPILABİLECEK İŞLETMELER STAJ YAPILABİLECEK İŞLETMELER AKÇANSA ÇİMENTO HÜSEYİN BAĞDATLIOĞLU İŞ MERKEZİ. KAYA SULTAN SK. NO:97 KAT 5 KOZYATAĞI 34742 İSTANBUL TEL: 02165713000 FAKS: 02165713091 http://www.akcansa.com.tr AYDIN LİNYİT

Detaylı

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik

Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik Bilkent Ünv. (Ankara) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (Kapsamlı Burslu) MF-4 368,794 558,793 589 50 Koç Ünv. (İstanbul) Özel Mühendislik F. Elektrik-Elektronik Müh. (İngilizce) (Başarı Burslu)

Detaylı

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti.

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. ISO 17025 Laboratuar Akreditasyon için Referansları Türkiye de 17025 Akreditasyon faaliyetleri ilk gündeme geldiği 2000 yılından beri Laboratuvarlara Akreditasyon

Detaylı

BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P. TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU

BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P. TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU 63 9810.0211 - Rev.02-17/06/2008 ELEKTR KL AN SU ISITICI GARANT

Detaylı

x14 cm ,5x12 cm x80 cm x80 cm ,5x6 cm. KM x80 cm.

x14 cm ,5x12 cm x80 cm x80 cm ,5x6 cm. KM x80 cm. 1983 2016 1023 19527 24x14 cm. 18114 3,5x6 cm. 18217 5,5x12 cm. 12654 11x80 cm. 121220 77x80 cm. 1038 KM-03111 120x80 cm. 85 1041 19039 Ø 13 cm. 19806 B:14,5 H:9 D:4,5 cm. 35001 39x55,5 cm. 18206 6x16

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110415 Elektrik-Elektronik Mühendisliği 13 3162 100110399 Makine Mühendisliği 13 3252 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) 100410245 Malzeme Bilimi ve

Detaylı

Afrodisyas Ek Müzesi. Yap Tan t m. Mimari Tasar m. : Cengiz BEKTAfi, Yük. Müh. Mimar Bektafl Mimarl k flli i Yard mc Mimarlar

Afrodisyas Ek Müzesi. Yap Tan t m. Mimari Tasar m. : Cengiz BEKTAfi, Yük. Müh. Mimar Bektafl Mimarl k flli i Yard mc Mimarlar EGEM MARLIK 2008/2-65 Yap Tan t m Afrodisyas Ek Müzesi Mimari Tasar m : Cengiz BEKTAfi, Yük. Müh. Mimar Bektafl Mimarl k flli i Yard mc Mimarlar : Eda ERKAN ALTUNBAfi Gülnaz GÜZELO LU Emrah DEM R Statik

Detaylı

Kahve Dünyas??ubeleri

Kahve Dünyas??ubeleri Kahve Dünyas??ubeleri Kahve Dünyas? Gayrettepe Metro Büyükdere Cad.?i?li -?stanbul T: 0212 216 88 68-69 Kahve Dünyas? 4. Levent MetroBüyükdere Cad. 4. Levent -?stanbul T: 0212 283 39 74-75 Kahve Dünyas?

Detaylı

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası TEŞVİK BELGELİ LAR Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2017 Yılı Haziran Ayı Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Sabit Yatırım Belge Adedi Cinsi (Milyon TL) İstihdam

Detaylı

MART 2017 SEMİNER TAKVİMİ İSTANBUL GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ÇORUM GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ANKARA GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI

MART 2017 SEMİNER TAKVİMİ İSTANBUL GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ÇORUM GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ANKARA GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI TARİH : 03.03.2017 CUMA YER : Green park Hotel Bostancı ADRES : İçerenköy Mh. Manolya Sanayii Sk. No:36 Ataşehir İstanbul TARİH : 04.03.2017 YER : ADRES : Anitta Hotel İnönü Cad. No:80 Merkez Çorum YER

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR LİSANS ALAN KODU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110415 Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Detaylı

D fl güzel, içi kaliteli OBO WDK Kablo Döfleme Kanallar, her zaman, her yere uyar

D fl güzel, içi kaliteli OBO WDK Kablo Döfleme Kanallar, her zaman, her yere uyar D fl güzel, içi kaliteli OBO Kablo Döfleme Kanallar, her zaman, her yere uyar OBO Top Modeller LFS Kablo Kanal Sistemleri Her ölçüde çekici Kablo Döfleme Kanal YEN Gelifltirilmifl ürün kalitesi VDE Belgeli

Detaylı

İŞLEYECEĞİ ATIK TÜRÜ. ADRES: Hacı Sabancı Org. San. Böl. Atatürk Bulv. No:45 Yakapınar ADANA Tlf: 0 322 3943678 Faks: 0 322 3943679

İŞLEYECEĞİ ATIK TÜRÜ. ADRES: Hacı Sabancı Org. San. Böl. Atatürk Bulv. No:45 Yakapınar ADANA Tlf: 0 322 3943678 Faks: 0 322 3943679 T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ATIK YÖNETİMİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI LI ATIK MADENİ YAĞ GERİ KAZANIM FİRMALARI (Güncelleme Tarihi: 04.01.2011) İLİ FİRMA ADI ADRES ADANA CAN KİMYEVİ

Detaylı

Sistem LPG Tanklar Yerlefltirme Kurallar. Sistem LPG Tanklar n n Toprak Üstü ve Toprak Alt Uygulamalar. Toprak Üstü Uygulama

Sistem LPG Tanklar Yerlefltirme Kurallar. Sistem LPG Tanklar n n Toprak Üstü ve Toprak Alt Uygulamalar. Toprak Üstü Uygulama A DAN Z Y itm PG itm PG TANKARI YRfiTiRM RHBRi TOPRAK ÜTÜ-TOPRAK ATI item PG Tanklar Yerlefltirme Kurallar item PG Tanklar n n Toprak Ütü ve Toprak Alt Uygulamalar item PG tankları yerleştirilirken, emniyet

Detaylı

.. 95. Çeviren: Dr. Almagül sina

.. 95. Çeviren: Dr. Almagül sina .. 95 Türkiye ile Kazakistan: Karfl l kl Kazan mlara Dayal Bir flbirli i Bektas Mukhamejanov * Çeviren: Dr. Almagül sina Kazakistan ba ms zl n kazand ndan itibaren, d fl politika stratejisinde çok yönlü

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ

AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI KAMPANYA TÜRK LİRASI FİYAT, TÜRK LİRASI VADE! 1 PEŞİN 6 TAKSİT SEÇENEĞİYLE

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

: Ontur Otel zmir. Yap Tan t m. Yap Ad. Ontur Otel zmir

: Ontur Otel zmir. Yap Tan t m. Yap Ad. Ontur Otel zmir EGEM MARLIK 2007/4-63 Yap Tan t m Ontur Otel zmir Yap Ad : Ontur Otel zmir Toplam nflaat alan : 6 400 m 2 Mimari+Dekorasyon : Umut nan, Efe nan (SUTE Ltd. fiti.) Statik Müh. : Can Binzet (Ayd n Pelin-Can

Detaylı

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA Makina İnşaat Ltd. 1989 yılında kurulmuş bir mühendislik, tedarik, inşaat (EPC) firmasıdır. Ağırlıklı olarak petrokimya sektöründe faaliyet göstermekte

Detaylı

OTAM AYLIK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

OTAM AYLIK BÜLTEN İÇİNDEKİLER SAYI 51 ARALIK 2013 OTOMOTİV TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA GELİŞTİRME A.Ş. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ VAKFI OTOMOTİV SANAYİİ DERNEĞİ TAŞIT ARAÇLARI YAN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILAR

Detaylı

Sizleri, M. Mehdi EKER Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı

Sizleri, M. Mehdi EKER Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sizleri, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız ev sahipliğinde 13-15 Haziran 2013 tarihleri arasında Adana da gerçekleştirilecek olan Ulusal Kamu Yatırımlarında Arazi Toplulaştırma Faaliyetlerinin

Detaylı

2014 - Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Küçük ve En Büyük Puanlar

2014 - Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Küçük ve En Büyük Puanlar 100110399 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) / Mühendislik-Mimarlık Fakültesi / Makine Mühendisliği 13 0 58,33333 76,66667 100110415 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) / Mühendislik-Mimarlık Fakültesi

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110415 Elektrik-Elektronik Mühendisliği 10 3162 100110399 Makine Mühendisliği 9 3252 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) 100410245 Malzeme Bilimi ve Mühendisliği

Detaylı

Product Code / Ürün Kodu : DT0500 DL0500 Diameter / Çap (mm) 108.9 114.0 Flush Volume / Silme Dolum (cc) 675 - Fill Volume / Seviye Dolum (cc) 500 - Height / Yükseklik (mm) 81.5 - Weight / A rl k 23,0

Detaylı

Gümrüklere göre ihracat Exports by customs offices

Gümrüklere göre ihracat Exports by customs offices Gümrüklere göre ihracat Exports by customs offices (Değer: Bin $ / Value: Thousand $) Yıl Kodu Gümrük Toplam Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Year Code Customs

Detaylı

YER : Konya Bera Otel ADRES : Küçük İhsaniye Mah. Doktor M. Hulusi Baybal Caddesi No:9 Selçuklu Konya

YER : Konya Bera Otel ADRES : Küçük İhsaniye Mah. Doktor M. Hulusi Baybal Caddesi No:9 Selçuklu Konya TARİH : 05.04.2017 Trabzon Novotel Cumhuriyet Mah. Devlet Karayolu Cad.No:17 Yomra Trabzon TARİH : 06.04.2017 PERŞEMBE TARİH : 06.04.2017 PERŞEMBE Mis.19:30 Ramada Plaza İzmit Yahya Kaptan Mah Şehit Ergün

Detaylı

Yetkin Gayrimenkul De erleme ve Dan flmanl k A.fi olarak

Yetkin Gayrimenkul De erleme ve Dan flmanl k A.fi olarak Sektöründe fark yaratmak isteyen kuruluşlar ancak doğru çözüm ortaklarıyla hareket ederek başarıya ulaşabilirler. Yatırımlarınıza kılavuzluk edilmesi, varlıklarınızın profesyonel bir anlayışla değerlendirilmesi

Detaylı

103510395 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği 15 3252 103530169 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ) Mühendislik

103510395 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği 15 3252 103530169 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ) Mühendislik PROGRAM KODU ÜNİVERSİTE FAKÜLTE PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR Mühendislik Alan Kodu ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi

Detaylı

Stoper Yap ve Yal t m Sistemleri A.fi.

Stoper Yap ve Yal t m Sistemleri A.fi. Stoper Yap ve Yal t m Sistemleri A.fi. Stoper Membran Türkiye, en yeni ve en modern polimer bitümlü membran tesislerinde üretilen STOR membran ile tan fl yor. Polimer bitümlü membran üretiminde son teknolojiyi

Detaylı

EEE Yönetmeli ine Uygundur.

EEE Yönetmeli ine Uygundur. Bu ürün, çevreye sayg l modern tesislerde do aya zarar vermeden üretilmifltir. EEE Yönetmeli ine Uygundur. Garanti Belgesi Arçelik taraf ndan verilen bu garanti, Cam Kapl Mutfak Robotu nun normalin

Detaylı

EVOK Güvenlik in hedefi daima bu kalite ve standartlarda hizmet sunmakt r. Hasan ERDEM R. Mustafa AL KOÇ. Yönetim Kurulu Baflkan.

EVOK Güvenlik in hedefi daima bu kalite ve standartlarda hizmet sunmakt r. Hasan ERDEM R. Mustafa AL KOÇ. Yönetim Kurulu Baflkan. EVOK Güvenlik, ülkemizde büyük ihtiyaç duyulan güvenlik hizmetlerine kalite getirmek amac yla Mustafa Alikoç yönetiminde profesyonel bir ekip taraf ndan kurulmufltur. Güvenlik sektöründeki 10 y ll k bilgi,

Detaylı

İşte sanayinin devleri İSO'nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesi açıklandı. Tüpraş 'Türkiye'nin en büyüğü tahtını' korudu

İşte sanayinin devleri İSO'nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesi açıklandı. Tüpraş 'Türkiye'nin en büyüğü tahtını' korudu İşte sanayinin devleri İSO'nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesi açıklandı. Tüpraş 'Türkiye'nin en büyüğü tahtını' korudu İSTANBUL - İstanbul Sanayi Odası (İSO) En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesini

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110415 Elektrik-Elektronik Mühendisliği 9 3162 100110399 Makine Mühendisliği 6 3252 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) 100410633 Elektrik Mühendisliği

Detaylı

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek İleri Teknoloji - Profesyonel Destek 2004 YILINDA KURULAN AKIŞ KONTROL ENDÜSTRİYEL TESİSLERE YÖNELİK; MALZEME TEMİNİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TAAHHÜT KONULARINDA HİZMET VERMEKTEDİR. Uzman ve dinamik şirket

Detaylı

KAYNAK : DÇÜD KAYNAK : DÇÜD

KAYNAK : DÇÜD KAYNAK : DÇÜD KARDEMİR A.Ş. 1 2 Dünya Ham Çelik Üretimi KAYNAK : DÇÜD KAYNAK : DÇÜD 3 2014 Yılı Ürün Cinslerine Göre Ham Çelik Üretimi 2014 Yılı Proses Ham Çelik Üretimi DÜNYA DÜNYA TÜRKİYE TÜRKİYE KAYNAK : DÇÜD 4 Türkiye

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

1. 2. 3. 4. 5. 6. GBB Constructii SRL, Romanya 7. 8. 9. 10. 12. 13. 14. 15. GK Interstroy, Moskova, Rusya 16. 17.

1. 2. 3. 4. 5. 6. GBB Constructii SRL, Romanya 7. 8. 9. 10. 12. 13. 14. 15. GK Interstroy, Moskova, Rusya 16. 17. 1948 Garanti Koza 1948 1952 1976 1983 1987 1990 2000 2004 2005 1. 2. 3. 4. 5. 6. GBB Constructii SRL, Romanya 7. 8. 9. 10. 11. - 12. 13. 14. 15. GK Interstroy, Moskova, Rusya 16. 17. Gayrimenkul Genel

Detaylı

İŞL/1101-10/21418 2010 Ocak BIO Biyodizel Hareketleri Bildirimi. İŞL/1101-10/21418 2010 Şubat BIO Biyodizel Hareketleri Bildirimi

İŞL/1101-10/21418 2010 Ocak BIO Biyodizel Hareketleri Bildirimi. İŞL/1101-10/21418 2010 Şubat BIO Biyodizel Hareketleri Bildirimi Kurumumuz kayıtlarında OSB 1. Cadde 6. Sokak No:39/B / AKSARAY adresinde bulunan işleme lisansı sahibi Aks-en Alternatif Enerji Teknolojileri San. ve Tic. Anonim Şirketinin bildirim yükümlülüklerine ilişkin

Detaylı

2003 yılında Akustik Danışmanlık ve Uygulama hedefiyle kuruldu. 2004 de Ode Bayiliği, 2005 de Mason Industries ve Mercer Rubber Türkiye temsilciliği,

2003 yılında Akustik Danışmanlık ve Uygulama hedefiyle kuruldu. 2004 de Ode Bayiliği, 2005 de Mason Industries ve Mercer Rubber Türkiye temsilciliği, DKM MARKA SUNUMU DKM İnşaat Taah.ve Danışmanlık Paz.San.Tic.Ltd.Şti. Çamlık Mah.İkbal Cad.Dinç Sok.No:25 Kat: 2-3 Ümraniye/İstanbul Türkiye T+90 216 508 20 50 F+90 216 508 20 51 www.dkminsaat.com 2003

Detaylı

TEMSA Global A.Ş- (KOMATSU) Kısıklı Cad. Şehit Teğmen İsmail Moray Sokak. No:2 Altunizade /İSTANBUL. Denizli Sanayi Odası DENİZLİ

TEMSA Global A.Ş- (KOMATSU) Kısıklı Cad. Şehit Teğmen İsmail Moray Sokak. No:2 Altunizade /İSTANBUL. Denizli Sanayi Odası DENİZLİ EK-1 ERKEK TEKNİK ÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI UZMANLAŞMIŞ MESLEK EDİNDİRME MERKEZLERİ (UMEM) PROJESİ KAPSAMINDA PLANLANAN KURSLARIN TEKLİF LİSTESİ Sıra No Kurs No EĞİTİM FAALİYETİNİN ADI KATILACAK

Detaylı

Ödeme Yapabileceğiniz Gümrük Müdürlükleri

Ödeme Yapabileceğiniz Gümrük Müdürlükleri Ödeme Yapabileceğiniz Gümrük Müdürlükleri Gümrük Müdürlüğü Kodu Gümrük Müdürlüğü Adı 041800 Dilucu Gümrük Müdürlüğü 041900 Kars Gümrük Müdürlüğü 042200 Iğdır Gümrük Müdürlüğü 060200 Esenboğa Gümrük Müdürlüğü

Detaylı

M N ONARIM Leke çıkarma Boya tamiri Boyasız göçük tamiri

M N ONARIM Leke çıkarma Boya tamiri Boyasız göçük tamiri M N ONARIM M N ONARIM Leke çıkarma Koltuk, kap ve tavan gibi aksamlar ndaki deri, vinil, döfleme kumafllar ve hal malzemeler üzerindeki 5 cm çapa kadar lekelerin ç kar lmas ifllemidir. Boya tamiri Arac

Detaylı

Uygulamalar / Applications. Sakarya Üniversitesi Paslanmaz Çelik İşleri. Sakarya University Stainless Steel Works

Uygulamalar / Applications. Sakarya Üniversitesi Paslanmaz Çelik İşleri. Sakarya University Stainless Steel Works 2 Sakarya Üniversitesi Sakarya University Paslanmaz Çelik / Stainless Steel 3 Ankara TOBB Üniversitesi Ankara TOBB University 4 Antalya Havalimanı Antalya Airport Paslanmaz Çelik / Stainless Steel 5 Libya

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

K EEE Yönetmeli ine Uygundur.

K EEE Yönetmeli ine Uygundur. K-8020 Bu ürün, çevreye sayg l modern tesislerde do aya zarar vermeden üretilmifltir. EEE Yönetmeli ine Uygundur. Garanti Belgesi Arçelik taraf ndan verilen bu garanti, Cam Blender n z n normalin d

Detaylı

2007 Finansal Sonuçlar. Konsolide Olmayan Veriler (BDDK)

2007 Finansal Sonuçlar. Konsolide Olmayan Veriler (BDDK) 2007 Finansal Sonuçlar Konsolide Olmayan Veriler (BDDK) Halkbank Genel Bak fl > 1938 y l nda kuruldu. > Türkiye'nin ilk KOB bankas > Toplam aktiflerde %7,2 (a) pazar pay ile Türkiye'nin 7. (a) büyük bankas

Detaylı

www.cyberpark.com.tr www.hacettepeteknokent.com.tr www.teknopark.yildiz.edu.tr www.marmarateknokent.com.tr

www.cyberpark.com.tr www.hacettepeteknokent.com.tr www.teknopark.yildiz.edu.tr www.marmarateknokent.com.tr Teknoloji Gelişim Bölgeleri ve İletişim Bilgileri NO BÖLGE ADI WEB SİTESİ ADRES O.D.T.Ü. TEKNOKENT www.odtuteknokent.com.tr ODTÜ TEKNOKENT YÖNETİM 1 ODTÜ Teknokent İkizler Binası odtuteknokent@odtuteknokent.com.tr

Detaylı

, HAS-ER MONOPUMP. 2 www.has-ermakina.com.tr HAKKIMIZDA V ZYONUMUZ M SYONUMUZ

, HAS-ER MONOPUMP. 2 www.has-ermakina.com.tr HAKKIMIZDA V ZYONUMUZ M SYONUMUZ HAKKIMIZDA HAS-ER MAK NA geçmiflten günümüze gelen tecrübesi ve birikimleri ile 1991 y l nda, meyve sular meflrubat ve g da sanayi sektörlerinde faaliyet göstermek üzere makine ve yedek parça imalat na

Detaylı

F YAT L STES A USTOS 2011

F YAT L STES A USTOS 2011 F YAT L STES A USTOS 2011 Ören Kablo, kablo üretim sektörüne 1979 y l nda koaksiyel tipi kablo üretimiyle girmifltir. Kuruluflundan bu yana, stratejilerini, koaksiyel kablo pazar ve segmentlerinde yer

Detaylı

Rulo yolluk, döşemelik ve parça halı çeşitleri ile sektörde adından sıkça söz ettiren Akik ve Sedef kaliteleri, yenilenen göz alıcı desenleriyle

Rulo yolluk, döşemelik ve parça halı çeşitleri ile sektörde adından sıkça söz ettiren Akik ve Sedef kaliteleri, yenilenen göz alıcı desenleriyle www.kasmirhali.com 2017 KIŞ KOLEKSİYONU Rulo yolluk, döşemelik ve parça halı çeşitleri ile sektörde adından sıkça söz ettiren Akik ve Sedef kaliteleri, yenilenen göz alıcı desenleriyle evinize yeni bir

Detaylı

ŞUBAT 2015 SEMİNER TAKVİMİ ADANA GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ADANA GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ADAPAZARI GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI

ŞUBAT 2015 SEMİNER TAKVİMİ ADANA GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ADANA GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI ADAPAZARI GANO EXCEL İŞ TANITIM TOPLANTISI TARİH : 10.02.2015 SALI YER : Büyük Surmeli Oteli ADRES : Özler Cd. Kuruköprü Adana TARİH : 01.03.2015 YER : Büyük Surmeli Oteli ADRES : Özler Cd. Kuruköprü Adana TARİH : 16.02.2015 TESİ YER : Elmas Garden

Detaylı

Titreşime dayanıklı sac panel ve sökülebilir sac kapak 12V DC elektrik sistemi

Titreşime dayanıklı sac panel ve sökülebilir sac kapak 12V DC elektrik sistemi D İ Z E L J E N E R A T Ö R S E T İ GEP165 (3 - Faz) 50 HZ STANDBY 165 kva / kw PRIME 150 kva / 120 kw ÖZELLİKLER JENERATÖR SETİ Tüm sistem ISO9001 sertifikalı tesislerde tasarlanıp, üretilmiştir Tasarım

Detaylı

Resmi Gazete: 19.06.2012-28328 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

Resmi Gazete: 19.06.2012-28328 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 212/335 SAYILI YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI HAKKINDA KARAR ve 212/1 SAYILI TEBLİĞ Resmi Gazete: 19.6.212-28328 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 216 Yılı Ocak-Nisan Dönemi Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye)

Detaylı