Karar Tarihi : Karar No : Konu : Komisyon Seçimi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Karar Tarihi : 05.05.2014 Karar No : 41850698.301.05-53. Konu : Komisyon Seçimi"

Transkript

1 Karar Tarihi : Karar No : Konu : Komisyon Seçimi KARAR : 4081 Sayılı Çiftçi Mallarının Korunması hakkındaki Kanunun 4. maddesine, 5856 sayılı yasa ile eklenen ek fıkra ve yine aynı Kanunun 2. fıkrası gereğince beģ asil ve beģ yedek üyeden oluģmak üzere Selçuklu Ġlçemiz Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Murakabe Heyeti üyelerinin seçimi için Selçuklu Ziraat Odası üyelerinin de katılımları ile yapılan gizli seçim neticesinde. Çiftçi Malları Koruma Meclisi Üyeliği Çiftçi Malları Murakabe Heyeti Üyeliği Asil Üye Yedek Üye Asil Üye Yedek Üye 1- Fikret Seyfi KAÇAR 1- Mustafa KEÇECĠ 1- Mustafa TURHAN 1- Mehmet ONAY 2- Ramazan ERKUġ 2- Mehmet BACAK 2- Nurettin FINDIK 2- Emrullah ASLAN 3- Hüseyin TANER 3- Mustafa BÜYÜKIġIK 3- Hüseyin ÖZBEK 3- Hakkı BEZĠRCĠ 4- Ahmet YUCA 4- Kamil BULUT 4- Ramazan ġahġn 4- M. Sabri ER 5- Salih YANIK 5- Niyazi KIRICI 5- Necip DEMĠREL 5- Mehmet ÇELĠK Çiftçi Malları Koruma Meclisi Üyeliği için teklif edilen listenin (61 Kabul, 2 Ret, 1 Geçersiz) oy çokluğu ile kabulüne, Çiftçi Malları Murakabe Heyeti için teklif edilen listenin (60 kabul, 2 Ret, 1 Geçersiz ve 1 boģ) oy çokluğu ile kabulüne karar verilmiģtir.

2 Karar Tarihi : Karar No : Konu : Komisyon Seçimi KARAR : Konya Vergi Dairesi BaĢkanlığı Mükellef Hizmetleri Usul Grup Müdürlüğü uhdesinde oluģturulacak, amme idaresince haczedilen gayrimenkullerin satıģlarını yürütecek satıģ komisyonunda Belediyemiz adına görev yapacak, Belediyemiz Meclis üyelerinden bir asil bir yedek üyenin belirlenmesi amacı ile yapılan seçime iki ayrı liste teklif edilmiģtir. Her iki liste için ayrı ayrı yapılan iģaretle oylama sonucunda, 38 kabul 5 ret oy alan birinci listedeki Ali SÖNMEZ' in asil üyeliğe, Ahmet PEKYATIRMACI' nın ise yedek üyeliğe seçilmelerine oy çokluğu ile karar verilmiģtir.

3 Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisi. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait, Bosna Hersek Mahallesi ada 8 parsel nolu 2859,52 m2'lik gayrimenkulün, üzerine Cami ve Dini Tesis yaptırılmak üzere 30 yıl süre ile Selçuklu Ġlçe Müftülüğü'ne tahsisine oy birliği ile karar verilmiģtir.

4 Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisi. KARAR : Ġmar planında Cami Alanına isabet eden mülkiyeti Belediyemize ait Hocacihan Mahallesi 28538ada 1 parsel nolu 2412,00 m2'lik gayrimenkul üzerine Cami, Dini Tesis ve Kur'an Kursu yaptırılmak üzere 30 yıl süre ile Selçuklu Ġlçe Müftülüğüne tahsisine oy birliği ile karar verilmiģtir.

5 Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisi. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Sille Mahallesi ada 1 parsel nolu 6108,84 m2'lik gayrimenkul üzerine Cami ve Dini Tesis yaptırılmak üzere 30 yıl süre ile Selçuklu Ġlçe Müftülüğüne tahsisine oy birliği ile karar verilmiģtir.

6 Karar Tarihi : Karar No : Konu : Ġhtisas Komisyonları Seçimi KARAR : Meclis üyemiz Hüseyin KORKMAZ' ın dilekçesinin ve Hukuk ĠĢleri Müdürlüğümüzün konu hakkındaki mütalaasının okunmasından sonra, tarihli meclis toplantısında 5' er kiģiden oluģturulan ihtisas komisyonlarına itiraz ile Milliyetçi Hareket Partisinden birer kiģi alınması talebinin, yapılan iģaretle oylama sonucunda reddine oy çokluğuyla (5 kabul, 38 ret) karar verilmiģtir.

7 Karar Tarihi : Karar No : Konu : BağıĢ KARAR : Tapunun Yazır Mahallesi, Yazır Revizyon Ġmar Planının bir kısmı ile ilgili imar parsellerinin oluģturulamaması veya yargı yolu ile herhangi bir plan veya uygulama iptali durumunda ekli listedeki parsellerin maliklerine iadesi Ģartıyla Belediyemize bağıģlanmasının kabulüne, ayrıca bu bağıģlardan dolayı tapunun Yazır Mahallesi ada 16 parselde oluģacak belediye hissemiz ile bu hisselerden bir kısmının belediyemiz teknik elemanlarınca belirlenecek oranlar ile karģılılıklı takasına oy birliği ile karar verilmiģtir. Ek : Gayrimenkul Listesi.

8 Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro Ġptal-Ġhdas Talebi. KARAR : tarih ve Sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro Ġlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe göre kadro kütüğündeki en üst ve en alt dereceler esas alınmak üzere, ekte bulunan I sayılı cetvel ile talep edilen Kadro Ġhdasının ve II sayılı cetvel ile talep edilen BoĢ Kadro DeğiĢikliği talebinin kabulüne oy birliği ile karar verilmiģtir. Ekler: I ve II Sayılı Cetveller

9 Karar Tarihi : Karar No : Konu : SözleĢmeli Personel Ücreti Belirlenmesi. KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmet Sınıfında münhal bulunan 2 adet ĠnĢaat Mühendisi, 2 adet Mimar, 1 adet Tekniker ve 1 adet Teknisyen kadrolarında, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. maddesine göre Tam Zamanlı olarak istihdam edilecek sözleģmeli personellere ödenecek net ücretin aģağıda gösterildiği Ģekilde belirlenmesine oy birliği ile karar verilmiģtir. Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi 657 Sayılı Kanuna Göre Net Aylık Tutar TH ĠnĢaat Mühendisi 1/ ,28 TL TH Mimar 1/ ,28 TL TH Tekniker 1/ ,18 TL TH Teknisyen 3/ ,01 TL

10 Karar No : Konu : Kesin Hesap Cetvelleri. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "2013 yılı Bütçe Kesin Hesabı, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/b ve 64. maddeleri ile Mahalli Ġdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 40. ve 41. maddeleri gereğince incelenmiģtir Yılı Bütçe Kesin Hesabının Kesin Hesabı oluģturan Mizan, Bilanço ve ilgili tabloların incelenmesinde; GĠDER BÜTÇESĠ KESĠN HESABI : 2013 Yılı Gider Bütçesi ,00 TL olup 2012 Yılında devreden ,00 TL Devir ödeneği ile birlikte toplam ,00 TL dir. Yıl içerisinde ,90 TL harcanmıģtır. 1. Düzey Ekonomik SınıflandırılmıĢ Bütçe Harcamaları: 01 Personel Giderleri ,31-TL 02 Sosyal Güvenlik Kurum Dev. Primi Giderleri ,78-TL 03 Mal ve Hizmet Alımları Giderleri ,64-TL 05 Cari Transferler ,84-TL 06 Sermaye Giderleri ,36-TL 07 Sermaye Transferleri ,97-TL TOPLAM GİDERLER ,90-TL GELĠR BÜTÇESĠ KESĠN HESABI : 2013 Yılı Gelir Bütçesi ,00 TL dir. Yıl içinde ,67 TL tahsilat yapılmıģtır. Yapılan bu tahsilatdan ,17 TL red ve iade yapılmıģtır. Buna göre 2013 yılı net gelirimiz: ,50 TL. dir. 10/37

11 Karar No : Konu : Kesin Hesap Cetvelleri. 1. Düzey Ekonomik SınıflandırılmıĢ Bütçe Gelirleri: 01 Vergi Gelirleri ,36-TL 03 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri ,85-TL 04 Alınan Bağış ve Yardımlar ,10-TL 05 Diğer Gelirler ,36-TL 06 Sermaye Gelirleri ,00-TL TOPLAM GELİR ,67-TL 810 Bütçe Gelirlerinden Red ve Ġadeler ,17-TL 2013 Mali Yılı Net Bütçe Geliri ,50-TL 2013 Mali Yılı Bütçesi Kesin Hesabı Komisyonumuzca yapılan bu incelemeler sonucunda oy birilği ile kabul edilmiģtir" raporu doğrultusunda, Belediyemizin 2013 Mali Yılı Kesin Hesabının, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/b ve 64. maddeleri ile Mahalli Ġdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 40 ve 41. maddeleri gereğince kabulüne oy çokluğu (2 ret) ile karar verilmiģtir.

12 Karar No : Konu : Ġhale Ġle Hizmet Alımı KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun " Komisyonumuza havale edilen, 5393 Sayılı Belediye Kanununun, gelecek yıllara yaygın hizmet yüklenmeleri baģlıklı 67. Maddesinde Belediyede Belediye Meclisinin, Belediyeye bağlı kuruluģlarda yetkili organın kararı ile park, bahçe, sera, refüj, kaldırım ve havuz bakım ve tamiri, araç kiralama, kontrollük, temizlik, güvenlik ve yemek hizmetleri, makine-teçhizat bakım ve onarım iģleri, bilgisayar sistem ve santralleri ile elektronik bilgi eriģim hizmetleri, sağlıkla ilgili destek hizmetleri, fuar, panayır ve sergi hizmetleri, baraj, arıtma ve katı atık tesislerine iliģkin hizmetler, kanal bakım ve temizleme alt yapı ve asfalt yapım ve onarım, trafik sinyalizasyon ve aydınlatma bakımı, sayaç okuma ve sayaç sökme-takma iģleri ile ilgili hizmetler, toplu ulaģım ve taģıma hizmetleri, sosyal tesislerin iģletilmesi ile ilgili iģler, süresi ilk mahalli idareler genel seçimlerini izleyen altıncı ayın sonunu geçmemek üzere ihale yoluyla üçüncü Ģahıslara gördürülebilir" hükmü gereğince belediyemizin çöp toplama ve nakli, kent temizliği ve çöp konteynerlerinin tamir ve bakımı hizmet iģlerinin 3 yıl (36 ay) ihale yoluyla yaptırılması talebi Komisyonumuzca oy birliği ile kabul edilmiģ olup, Meclisimizce karara bağlanması." raporu doğrultusunda. Belediyemizin çöp toplama ve nakli, kent temizliği ve çöp konteynerlerinin tamir ve bakımı hizmet iģlerinin, 5393 Sayılı Belediye Kanununun, gelecek yıllara yaygın hizmet yüklenmeleri baģlıklı 67. Maddesi gereğince 3 yıl (36 ay) süre ile ihale yoluyla yaptırılmasına oy çokluğu (2 ret) ile karar verilmiģtir.

13 Karar No : Konu : Ġhale Ġle Hizmet Alımı KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun " Komisyonumuza havale edilen, 5393 Sayılı Belediye Kanununun, gelecek yıllara yaygın hizmet yüklenmeleri baģlıklı 67. Maddesinde Belediyede Belediye Meclisinin, Belediyeye bağlı kuruluģlarda yetkili organın kararı ile park, bahçe, sera, refüj, kaldırım ve havuz bakım ve tamiri, araç kiralama, kontrollük, temizlik, güvenlik ve yemek hizmetleri, makine-teçhizat bakım ve onarım iģleri, bilgisayar sistem ve santralleri ile elektronik bilgi eriģim hizmetleri, sağlıkla ilgili destek hizmetleri, fuar, panayır ve sergi hizmetleri, baraj, arıtma ve katı atık tesislerine iliģkin hizmetler, kanal bakım ve temizleme alt yapı ve asfalt yapım ve onarım, trafik sinyalizasyon ve aydınlatma bakımı, sayaç okuma ve sayaç sökme-takma iģleri ile ilgili hizmetler, toplu ulaģım ve taģıma hizmetleri, sosyal tesislerin iģletilmesi ile ilgili iģler, süresi ilk mahalli idareler genel seçimlerini izleyen altıncı ayın sonunu geçmemek üzere ihale yoluyla üçüncü Ģahıslara gördürülebilir" hükmü gereğince belediyemizin hazır beton ihtiyacının tarihine kadar ihale yoluyla yaptırılması talebi Komisyonumuzca oy birliği ile kabul edilmiģ olup, Meclisimizce karara bağlanması," raporu doğrultusunda. Belediyemizin hazır beton ihtiyacının, 5393 Sayılı Belediye Kanununun, gelecek yıllara yaygın hizmet yüklenmeleri baģlıklı 67. Maddesi gereğince, tarihine kadar ihale yoluyla yaptırılmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

14 Karar No : Konu : Gayrimenkul Satın Alınması. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun " Komisyonumuza havale edilen, Tapunun Fevzi Çakmak Sızma Mahallesi 115 ada 8 ve 9 parsel nolu gayrimenkullerin tamamlarının, tapunun Tatköy Mahallesi 267 ada 1 ve 2 parsel nolu gayrimenkullerin tamamlarının, tapunun Tepekent Mahallesi 164 ada 5 parsel nolu gayrimenkulün tamamı ile 123 ada ve 11 parsel nolu gayrimenkullerin tamamlarının; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi e fıkrası gereğince Belediyemizce satın alınması talebi Komisyonumuzca oy birliği ile kabul edilmiģ olup, Meclisimizce karara bağlanması" raporu doğrultusunda. Tapunun Fevzi Çakmak Sızma Mahallesi 115 ada 8 ve 9 parsel nolu gayrimenkullerin tamamlarının, tapunun Tatköy Mahallesi 267 ada 1 ve 2 parsel nolu gayrimenkullerin tamamlarının, tapunun Tepekent Mahallesi 164 ada 5 parsel nolu gayrimenkulün tamamı ile 123 ada ve 11 parsel nolu gayrimenkullerin tamamlarının; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18/e maddesi gereğince Belediyemizce satın alınmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

15 Karar No : Konu : Performans KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun " Komisyonumuza havale edilen, 5393 Sayılı Belediye Kanununun Belediye Meclisinin görevleri baģlıklı 18. Maddesinin (a) fıkrasında Belediye faaliyetlerinin ve personelinin performans ölçütlerini görüģmek ve kabul etmek. denildiğinden, belediye bünyesinde çalıģan memurları kurumun stratejik hedefleri ve yasal yükümlülükleri doğrultusunda yönlendirmek, belediye çalıģanları arasında adil ödüllendirmeyi sağlamak için mevcut performans göstergelerini doğru bir Ģekilde analiz ederek ve bunların sonucunda birimlerin hedeflerinin ayrıģtırılmasını sağlamaya yönelik Performans Prim Sistemi uygulamasına ait teklif üzerinde yapılan görüģme neticesinde. Performans Prim Sistemi uygulamasının Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Selçuklu Belediyesi Performans ve Prim Sistemi El Kitabı ndaki esaslar doğrultusunda yapılması uygun bulunmuģtur. Meclisimizce karara bağlanması" raporu doğrultusunda Sayılı Belediye Kanununun Belediye Meclisinin görevleri baģlıklı 18. Maddesinin (a) fıkrası gereğince, Belediyemiz bünyesinde çalıģan memurları kurumun stratejik hedefleri ve yasal yükümlülükleri doğrultusunda yönlendirmek, belediye çalıģanları arasında adil ödüllendirmeyi sağlamak için mevcut performans göstergelerini doğru bir Ģekilde analiz ederek ve bunların sonucunda birimlerin hedeflerinin ayrıģtırılmasını sağlamaya yönelik Performans Prim Sistemi uygulamasının Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Selçuklu Belediyesi Performans ve Prim Sistemi El Kitabı ndaki esaslar doğrultusunda yapılmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

16 Karar No : Konu : Ayni ve Nakti Yardımlar. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun " Komisyonumuza havale edilen, Belediyemizle olan kardeģ Ģehir iliģkileri kapsamında, Bulgaristan ın (Çernooçene) Yenipazar Belediyesine cenaze nakil, yıkama ve morg aracı alınması, Tunus un Gafsa Belediyesi ile katı atık yönetimi alanında ortak hizmet projesi yürütülmesi, Arnavutluk Trush Camii restorasyon projesine katkı sağlanması konuları ile ilgili faaliyetlerin Türk ĠĢbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TĠKA) BaĢkanlığı aracılığıyla yürütülmesi ve bunlara iliģkin sözleģmeleri yapmak üzere Belediye BaĢkanına yetki verilmesi talebi Komisyonumuzca oy birliği ile kabul edilmiģ olup, Meclisimizce karara bağlanması" raporu doğrultusunda. Belediyemizle olan kardeģ Ģehir iliģkileri kapsamında, Bulgaristan ın (Çernooçene) Yenipazar Belediyesine cenaze nakil, yıkama ve morg aracı alınması, Tunus un Gafsa Belediyesi ile katı atık yönetimi alanında ortak hizmet projesi yürütülmesi, Arnavutluk Trush Camii restorasyon projesine katkı sağlanması konuları ile ilgili faaliyetlerin Türk ĠĢbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TĠKA) BaĢkanlığı aracılığıyla yürütülmesi ve bunlara iliģkin sözleģmeleri yapmak üzere Belediye BaĢkanına yetki verilmesine oy birliği ile karar verilmiģtir.

17 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Etüd Proje Müdürlüğü'nün 19/02/2014 tarih ve 4758 sayılı yazısına istinaden Ġlçemizin muhtelif bölgelerinde 112 Acil Servis Ġstasyonu alanlarına ihtiyaç duyulduğundan, tapunun DikilitaĢ (Sancak) Mahallesi, M29-A-01-A-3-D/M29-A-01-A-3-A (28 M III) paftalar, tapunun Molla Gürani Mahallesi, M28-B-15-A-4-B (19 J II-III) paftaya isabet eden alanlar ile ilgili Konya BüyükĢehir Belediye Meclisinin 14/02/2014 tarih ve 111 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım Ġmar Planına uygun olarak 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planın Sağlık Tesisi (112 Acil Servis Ġstasyonu), yapılaģma Ģartları ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

18 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Tapunun Yeni Selçuk, Molla Gürani Mahallesi, M28-B-15-A-4-B/M28-B-15-A-3-A/M28-B-15-A-4-C (19 J III) paftalara isabet eden alanda, ġefikcan Caddesi ile BeyĢehir Caddesini birbirine bağlayan yol ile ilgili, Konya BüyükĢehir Belediye Meclisinin 17/01/2014 tarih ve 54 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım Ġmar Planına uygun olarak 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planın bağlantı yolu ve plan notu eklenerek, çevresi ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

19 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Tapunun Dumlupınar Mahallesi, M29-A-06-A-4-A (24 L III) pafta, ada, 2 parselin, Cami Alanı olan imarının doğusunda kalan Kuran Kursu Alanının E:0.90, TAKS:0.40 olarak, yapı yaklaģma mesafeleri ve çevresiyle birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

20 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR :Tapunun Hocacihan (Mehmet Akif) Mahallesi, M28-B-10-C-4-A (21 K II) pafta, ada, 6 parselin Dini Tesis Alanı olan imarının, yapı yaklaģma mesafelerinin değiģtirilmesi ile ilgili plan tadilatı talebi talepten vazgeçilmesi sebebiyle dosyanın iade edilmesine Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

21 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Konya BüyükĢehir Belediyesi Ġmar ve ġehircilik Daire BaĢkanlığı nın 22/01/2014 tarih ve 203 sayılı yazısına istinaden, tapunun IĢık Mahallesi, M28-B-15-B-2-D (20 L IV) paftaya isabet eden alanda, araç yolunun kavģak düzenlemesi ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

22 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR :Toplu Konut Ġdaresi BaĢkanlığı'nın 18/04/2014 tarih ve sayılı yazısına istinaden, tapunun Yazır Mahallesi, M29-A-01-A-4-D pafta, ada, 3 parselin Mesken Alanı olan imarında, Trafo Alanı ayrılması ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

23 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Meram Elektrik Dağıtım A.ġ. nin 26/11/2013 tarih ve sayılı yazısına istinaden, Ġlçemizin muhtelif yerlerinde park, otopark vb. alanlara 3 adet Trafo Alanı ayrılması ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

24 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Tapunun Sille Mahallesi, M28-B-10-B-4-C/M28-B-10-B-4-D (23 K II) paftalar, ada 3 parselin, Ayrık 2 Kat, 0.20/0.40 ve Ayrık 3 Kat, 0.25/0.75 Mesken Alanı olan imarının, yoğunluk artıģı yapılmadan, E:0.59, max TAKS:0.25, Hmax:3 Kat, Mesken Alanı olarak yapı yaklaģma mesafeleri ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

25 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Tapunun DikilitaĢ Mahallesi, M29-A-01-B-4-D (27 N I) pafta, ada, 1-13 parsellerin, Ayrık 4 Kat, 0.30/1.20 ve Ayrık 3 Kat, 0.30/0.90 Mesken Alanı olan imarının, yoğunluk artıģı yapılmadan, E:1.05, max TAKS:0.30, Hmax:4 Kat, Mesken Alanı olarak yapı yaklaģma mesafeleri ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

26 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Tapunun Sille Mahallesi, M28-B-10-A-3-B (24 K IV) pafta, ada 2 parselin, Ayrık 2 Kat, 0.20/0.40 ve Ayrık 3 Kat, 0.25/0.75 Mesken Alanı ile ada 1 parselin Ayrık 2 Kat, 0.20/0.40 ve Ayrık 3 Kat, 0.25/0.75 Mesken Alanı olan imarlarının, yoğunluk artıģı yapılmadan, ada 2 parsel E:0.54, max TAKS:0.25, Hmax:3 Kat, ada 1 parsel E:0.59, max TAKS:0.25, Hmax:3 Kat Mesken Alanı olarak yapı yaklaģma mesafeleri ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

27 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Tapunun Sille Mahallesi, M28-B-05-C-1-D (26 K II) pafta, ada 11 parselin, 3 Kat, Ayrık-Blok, 0.25/0.80, Mesken Alanı olan imarının, yoğunluk artıģı yapılmadan, E:0.80, max TAKS:0.20, Hmax:6 Kat, Mesken Alanı olarak yapı yaklaģma mesafeleri ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy çokluğu (5 Ret) ile karar verilmiģtir.

28 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Tapunun Hacıkaymak Mahallesi, M28-B-15-B-4-B (19 K III) pafta, ada 4 parselin, 4 Kat, Blok Mesken Alanı olan imarının yapı yaklaģma mesafelerinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile karar verilmiģtir.

29 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Tapunun Sille Mahallesi, M28-B-05-C-4-D/M28-B-05-C-4-C (25 K II) paftalar, ada parsellerin, Ayrık 3 Kat, 0.25/0.80 Mesken Alanı olan imarının, yoğunluk artıģı yapılmadan, E:0.80, max TAKS:0.20, Hmax:6 Kat, Mesken Alanı olarak yapı yaklaģma mesafeleri ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy çokluğu (5 ret) ile karar verilmiģtir.

30 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Tapunun IĢık Mahallesi, M28-B-15-B-2-D (20 L IV) pafta, 3465 ada, 196 parselin 2 Kat, 22x14 ebatlı Mesken Alanı ve Yol olan imarının, E:2.00, max TAKS:0.40, Hmax:8 Kat, Mesken Alanı olarak yapı yaklaģma mesafelerinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebi; Ġmar Komisyonunun söz konusu alan ve çevresinde 1/5000 üst ölçek plan kararıyla Kule Caddesi ile Malas Caddesine ulaģımın sağlanması amacıyla Kule Caddesi oluģturulduğu görülmüģtür. Üst ölçekte alınan plan kararı, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında 3466 ada, 359, 365, 364, 362 nolu parsellerde bulunan konut ve yoğunluk kararını bozarak yola dönüģtürmüģtür. Bu nedenle söz konusu parseller üzerinde daha önce bulunan yoğunluk değerinin karģılığı kuzey bölgede oluģan parsele kaydırılmıģ, ilgili bölgede plan bütününde herhangi bir yoğunluk ve inģaat alanı artıģı yapmadan çözüm üretilmiģtir. Söz konusu alanda aynı yoğunluk değerini talep etmektedir. Ancak söz konusu alan ebatlı blok olduğundan yoğunluk artıģı içermekte olup, plan tadilatı talebi uygun görülmemiģ raporu doğrultusunda reddine oy birliği ile karar verilmiģtir.

31 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Tapunun DikilitaĢ Mahallesi, M29-A-01-B-4-D (28 N IV) pafta, ada 1 parselin, Ayrık 4 Kat, 0.25/1.00 Mesken Alanı olan imarının, yoğunluk artıģı yapılmadan, E:1.00, max TAKS:0.22, Hmax:6 Kat, Mesken Alanı olarak yapı yaklaģma mesafeleri ile birlikte yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy çokluğu (4 ret) ile karar verilmiģtir.

32 Karar No : Konu : Ġmar Planı Tadilatı KARAR : Tapunun AĢağıpınarbaĢı Mahallesi, L29-D-23-C-1-D/L29-D-23-D-2-C paftalar, ada, 30 parselin, E:0.50, Hmax:31.00m, Sanayi Alanı olan imarının, E:0.60, Hmax:31.00m, max TAKS:0.40 Sanayi Alanı olacak Ģekilde yeniden düzenlenmesi ile ilgili plan tadilatı talebinin kabulüne, Ġmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy çokluğu (5 ret) ile karar verilmiģtir.

33 Karar No : Konu : Ayni ve Nakti Yardımlar. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza havale edilen, Türk ĠĢbirliği ve Koordinasyon Ajansı Balkanlar ve Doğu Avrupa Dairesi BaĢkanlığı ek yazısında; Geleceğin alternatifi (ALSAR) Vakfı tarafından Arnavutluk ĠĢkodra ya bağlı Berdica Beldesinin Trush Köyü ndeki inģaatı devam eden caminin mihrap, mimber, kürsü, müezzinlik ve kapı çerçevesinin yaptırılması projesi için destek talebi Komisyonumuzca uygun görülmüģtür Sayılı Belediye Kanununun 60/m ve 75/c maddeleri gereği ,00 TL, maddi yardım yapılması oy birliği ile kabul edilmiģ olup, Meclisimizce karara bağlanması. Raporu doğrultusunda. BaĢbakanlık Türk ĠĢbirliği ve Koordinasyon Ajansı BaĢkanlığı Balkanlar ve Doğu Avrupa Dairesi BaĢkanlığının talep yazısında zikredilen; Geleceğin alternatifi (ALSAR) Vakfı tarafından Arnavutluk ĠĢkodra ya bağlı Berdica Beldesinin Trush Köyü nde inģaatı devam eden caminin mihrap, mimber, kürsü, müezzinlik ve kapı çerçevesinin yaptırılması projesi için, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 60/m ve 75/c maddeleri gereği ,00 Türk Lirası yardım yapılmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

34 Karar No : Konu : Ücret Tarifeleri. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonu " Komisyonumuza havale edilen, Belediyemize mahalle olarak bağlanan yeni yerlerdeki değirmen, sellektör, kantar ve Halı Saha iģletmelerine ait ücret tarifesinin aģağıda gösterildiği Ģekilde belirlenmesi Komisyonumuzca oy birliği ile kabul edilmiģ olup Meclisimizce karara bağlanması. 1) UN ÖĞÜTME ARPA KIRMA VE ÇUVAL SATIġ TARĠFESĠ *1 Kg Ekmeklik Buğdayın 0,090-TL'den öğütülmesi, *1 Kg KüçükbaĢ Hayvan Yeminin 0,022-TL'den ezilmesi, *1 Kg BüyükbaĢ Hayvan Yeminin 0,027-TL'den ezilmesi, *1 Kg Bulgurluk Buğdayın 0,25-TL'den çekilmesi, *1 Adet Yeni Un Çuvalının 0,60-TL'den satılması, *1 Adet Çıkma Un Çuvalının 0,25-TL'den satılması. 2) KANTAR TARĠFESĠ *Kamyon Tartımı Beher 3,50-TL. *Römork Tartımı Beher 2,50-TL. 3) SELELTÖR TARĠFESĠ * Buğday Eleme bedeli kg baģı 0,04 kuruģ 4) HALI SAHA TARĠFESĠ *Bir saatlik ücreti 40,00 TL. Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu doğrultusunda, Belediyemize mahalle olarak bağlanan yerleģim yerlerinde bulunan değirmen, selektör, kantar ve halı saha iģletme ücretlerinin aģağıda gösterildiği Ģekilde uygulanmasına oy birliği ile karar verilmiģtir.

35 Karar No : Konu : Ücret Tarifeleri. 1) UN ÖĞÜTME ARPA KIRMA VE ÇUVAL SATIġ TARĠFESĠ *1 Kg Ekmeklik Buğdayın 0,090-TL'den öğütülmesi, *1 Kg KüçükbaĢ Hayvan Yeminin 0,022-TL'den ezilmesi, *1 Kg BüyükbaĢ Hayvan Yeminin 0,027-TL'den ezilmesi, *1 Kg Bulgurluk Buğdayın 0,25-TL'den çekilmesi, *1 Adet Yeni Un Çuvalının 0,60-TL'den satılması, *1 Adet Çıkma Un Çuvalının 0,25-TL'den satılması. 2) KANTAR TARĠFESĠ *Kamyon Tartımı Beher 3,50-TL. *Römork Tartımı Beher 2,50-TL. 3) SELELTÖR TARĠFESĠ * Buğday Eleme bedeli kg baģı 0,04 kuruģ 4) HALI SAHA TARĠFESĠ *Bir saatlik ücreti 40,00 TL.

36 Karar No : Konu : Ücret Tarifeleri. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonu "Komisyonumuza havale edilen, 6360 Sayılı Kanuna istinaden Belediyemize yeni bağlanan Mahallelerde uygulanacak olan kamyon ve iģ makinası ücret tarifelerinin aģağıdaki Ģekilde belirlenmesi oy birliği ile kabul edilmiģ olup, meclisimizce karara bağlanması. Kamyonlarda bir saatlik ücret 50,00 TL. Traktör bir saatlik ücret 25,00 TL. Ġ Makinası ile römork gübre beher yükleme ücreti 10,00 TL. Ģ Ġ Makinası ile kum ve toprak beher yükleme bedeli 20,00 TL. Ģ Ġ Makinası ile kamyona gübre beher yükleme bedeli 30,00 TL. Ģ Ġ Makinası ile kamyona kum ve toprak beher yükleme bedeli 30,00 TL. Ģ Ġ Makinası beko loder ile bir saatlik çalıģma bedeli 70,00 TL. Ģ 2 Tonluk su tankının bir seferlik kiralaması bedeli 5,00 TL. 2 Tonluk su tankının günlük kiralama bedeli 15,00 TL. Su tankeri ile su götürme seferi 35,00TL. Vidanjör hizmeti ücretsiz. Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu doğrultusunda, Belediyemize yeni bağlanan Mahallelerde uygulanacak olan kamyon ve iģ makinası ücret tarifelerinin aģağıdaki gösterildiği Ģekilde uygulanmasına oy birliği ile karar verilmiģtir. Kamyonlarda bir saatlik ücret 50,00 TL. Traktör bir saatlik ücret 25,00 TL. Ġ Ģ Ġ Ģ Makinası ile römork gübre beher yükleme ücreti 10,00 TL. Makinası ile kum ve toprak beher yükleme bedeli 20,00 TL.

37 Karar No : Konu : Ücret Tarifeleri. Ġ Makinası ile kamyona gübre beher yükleme bedeli 30,00 TL. Ģ Ġ Makinası ile kamyona kum ve toprak beher yükleme bedeli 30,00 TL. Ģ Ġ Makinası beko loder ile bir saatlik çalıģma bedeli 70,00 TL. Ģ 2 Tonluk su tankının bir seferlik kiralaması bedeli 5,00 TL. 2 Tonluk su tankının günlük kiralama bedeli 15,00 TL. Su tankeri ile su götürme seferi 35,00TL. Vidanjör hizmeti ücretsiz.

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Dumlupınar Mahallesi 24 L 3 pafta 14085 ada 7 parsel nolu

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 41850698.301.05-112 Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

Meclis I. Başkan Vekilliğine, kullanılan 38 oyun 34'ünü alan Tahir ÖZER

Meclis I. Başkan Vekilliğine, kullanılan 38 oyun 34'ünü alan Tahir ÖZER Karar Tarihi : 01.04.2016 Karar No : 41850698.301.05-51 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince, yapılacak ilk mahalli

Detaylı

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi Karar No : 41850698.301.05-36 Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince, iki yıl süre ile

Detaylı

Karar Tarihi : 04.08.2014 Karar No : 41850698.301.05-138. Konu : Vize Cetvelleri

Karar Tarihi : 04.08.2014 Karar No : 41850698.301.05-138. Konu : Vize Cetvelleri Karar Tarihi : 04.08.2014 Karar No : 41850698.301.05-138 Konu : Vize Cetvelleri KARAR : 6360 Sayılı Kanunla tüzel kişiliği kaldırılarak Belediyemize devredilen Başarakavak Belediyesinin Un Fabrikasında

Detaylı

Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi. TH Ekonomist 1/1 1 1.428,00 TL.

Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi. TH Ekonomist 1/1 1 1.428,00 TL. Karar Tarihi : 01.09.2014 Karar No : 41850698.301.05-159 Konu : Sözleşmeli Personel Ücreti Belirlenmesi. KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmet sınıfında münhal bulunan birinci (1.) dereceli Ekonomist kadrosunda,

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

657 S.K. Göre Net Aylık Tutar TH Mühendis ,89 TL. Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi

657 S.K. Göre Net Aylık Tutar TH Mühendis ,89 TL. Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi Karar Tarihi : 01.09.2016 Karar No : 41850698.301.05-150 : Ücretler ve Tarifeler KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmetler Sınıfında münhal bulunan aşağıda detayı yazılı Mühendis kadrosunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :370 KARAR 370 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Kasım ayı meclis toplantısının ikinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 1 Aralık 2015 Salı günü

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan Karar No : 41850698.301.05-118 : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro Ġlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe göre

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.02.2016 Karar No : 41850698.301.05-22 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

1- Muzaffer AYDEMİR 2- Ahmet Faik KARA 3- Hasan YARAR 4- Mukaddes KOYUNCU 5- Mustafa KULU

1- Muzaffer AYDEMİR 2- Ahmet Faik KARA 3- Hasan YARAR 4- Mukaddes KOYUNCU 5- Mustafa KULU Karar Tarihi : 03.01.2014 Karar No : 41850698.301.05-1 Konu : Komisyon Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2013 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap

Detaylı

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mevcut imar planında İbadet Yeri Alanına isabet eden mülkiyeti Belediyemize ait Sille

Detaylı

Karar Tarihi : 02.02.2015 Karar No : 41850698.301.05-37. Konu : Sözleşmeli Personel

Karar Tarihi : 02.02.2015 Karar No : 41850698.301.05-37. Konu : Sözleşmeli Personel Karar Tarihi : 02.02.2015 Karar No : 41850698.301.05-37 Konu : Sözleşmeli Personel KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmet Sınıfında münhal bulunan Şehir Plancısı, Mühendis, Tekniker ve Teknisyen kadrolarında;

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 41850698.301.05-188 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve Bağlı

Detaylı

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan Karar Tarihi : 05.01.2015 Karar No : 41850698.301.05-1 Konu : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2014 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt

Detaylı

Komisyon üyeliği için teklif edilen Meclis üyesi Belma GÜLER'in Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Komisyon üyeliği için teklif edilen Meclis üyesi Belma GÜLER'in Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.06.2014 Karar No : 41850698.301.05-87 Konu : Komisyon Seçimi KARAR : Belediye Meclis üyemiz Hava YOLCU'nun vefatı nedeni ile boşalan Kadın-Erkek Eşitliği Komisyon üyeliği için; Belediye

Detaylı

Denetim Komisyonu çalıģmalarında uzman kiģi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiģtir.

Denetim Komisyonu çalıģmalarında uzman kiģi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiģtir. Karar No : 41850698.105.04-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2018 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara iliģkin hesap kayıt ve iģlemlerinin denetimi için

Detaylı

Karar Tarihi :

Karar Tarihi : Karar Tarihi : 01.09.2015 Karar No : 41850698.301.05-212 Konu : Görevlendirme KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanunundan doğan görev ve sorumlulukların yerine getirilmesinde; Belediyemizce yurtiçi yurtdışı

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 36 : Disiplin Kurulu Yönetmeliğinin GörüĢülüp Karara Bağlanması Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan Disiplin Kurulu Yönetmeliği 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

Karar Tarihi : 02.03.2015 Karar No : 41850698.301.05-55. Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : 02.03.2015 Karar No : 41850698.301.05-55. Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 02.03.2015 Karar No : 41850698.301.05-55 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 26 : Geçici ĠĢçi ÇalıĢtırma Vizesinin Verilmesi Belediyelerde istihdam edilecek geçici iģçi pozisyon vizesinin verilmesi, mevcut mevzua hükümleri çerçevesinde belediye meclisi

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. Karar Tarihi : 03.02.2014 Karar No : 41850698.301.05-20 Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Sille Mahallesi 25 K 2 pafta 14689 ada 3 parsel nolu 6490 m2'lik gayrimenkulün,

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/10-1 (102) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24.10.2018 tarih ve 33152 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Deliminnet Mahallesi 1960

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :164 KARAR 164 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 08 Mayıs 2015 Cuma günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :163 KARAR 163 : Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.06.2016 Karar No : 41850698.301.05-101 : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait, Tapunun Sille Mahallesi 42323 ada 6 parsel nolu gayrimenkulün,

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2018 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2017 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan Karar Tarihi : 03.10.2016 Karar No : 41850698.301.05-172 : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler KARAR : Belediyemiz park ve bahçeler hizmetleri faaliyet alanlarında kullanılmakta olan muhtelif tür ve cinslerdeki

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu Karar No : 01 Karar Trh : Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, 17421 no lu parsel. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, gündemdeki konuları karara

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı 2013 / 100 meclis toplantısında alınan 100 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 100 : Ġlgi : a) Ġlçe Müftülüğünün 25.04.2013 tarih ve 32692150-215-390 sayılı yazısı. b) Meclisimizin 02.05.2013 tarih ve

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN TARĠH VE SAYISI KARAR ÖZETĠ 03.12.2018-196 5393 Sayılı Belediye Kanununun 55. Maddesi Hükmü Uyarınca Kurumumuzun 2017 Yılı Sayıştay

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar No : 51 Karar Trh : Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1509 no lu Parsel. (PĠN:4260,32) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan Karar Tarihi : 04.01.2016 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2015 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi TEMMUZ ayı

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2019/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.12.2018 tarih ve 41203 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016 Karar No : 2016/11-1 (109) Gündem maddesi gereğince; Temizlik İşleri Müdürlüğü nün 25/11/2016 tarih ve 32341 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı Çevre Koruma ve

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN KARAR ÖZETĠ TARĠH VE SAYISI 03.09.2018-142 Belediye Şirketlerimizin Maliye Borçlarını ödemek amacıyla ISBAŞ A.Ş.nin sermayesinin 30.000.000,00

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler

Karar Tarihi : Karar No : Konu : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler Karar Tarihi : 01.10.2014 Karar No : 41850698.301.05-172 Konu : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler KARAR : Belediyemiz ile Van Ġli TuĢba Ġlçesi arasında Sosyal, Kültürel, Ekonomik ve Teknik alanlarda iliģkilerin

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. 2015 NIN 6. DÖNEM, 1.TOPLANTISININ, 1. BĠRLEġĠMĠNĠN 1. OTURUMUNA AĠT KARAR

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015 T.C. TARSUS MECLĠSĠ Karar No : 2015/3-1 (21) Gündem maddesi gereğince; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 02/03/2015 tarih ve 5477 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 20 yaģındaki üniversite öğrencisi

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :136 KARAR 136 : Meclis Üyesi AyĢın AKYARLI SAVATLI, Okan ĠRGE, Günseli ÇELĠK in mazeretinin kabulüne iģaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No :137 KARAR 137 : 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

Karar Tarihi : 02.04.2015

Karar Tarihi : 02.04.2015 Karar Tarihi : 02.04.2015 Karar No : 41850698.301.05-77 Konu : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33/a maddesi gereğince, bir yıl süre ile görev yapmak üzere gizli oylama ile yapılan seçim

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.08.2016 Karar No : 41850698.301.05-137 : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : İmar planında İbadet Yeri alanına isabet eden ve mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Hocacihan

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 02.05.2016 Karar No : 41850698.301.05-74 : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Tapunun Sille Mahallesi, 42637 ada 1 nolu parselin, 2886 sayılı

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.03.2017 Karar No : 41850698.301.05-39 : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 2019 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüģülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 01.10.2018 günlü birinci BirleĢiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün 24.09.2018

Detaylı

Karar Tarihi Karar No Kararın- 2015-2019 Yılları Stratejik Planı; 20 / 10 /2014 ( 77 ) Konusu. BAġKAN : Dr. Hasan AKGÜN

Karar Tarihi Karar No Kararın- 2015-2019 Yılları Stratejik Planı; 20 / 10 /2014 ( 77 ) Konusu. BAġKAN : Dr. Hasan AKGÜN Karar Tarihi Karar No Kararın- 2015-2019 Yılları Stratejik Planı; 20 / 10 /2014 ( 77 ) Konusu GÜNDEMĠN 1. MADDESĠ : M E V Z U : Belediyemiz 2015-2019 Yılları Stratejik Planı nın 5018 Sayılı Yasa ile 5393

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 117 KARAR 117 : Ġzmir BüyükĢehir Belediye Meclisi nin 14.05.2012 tarih ve 05.462 sayılı kararı ile onanan 1/5000 ölçekli Özbek Akkum Mevkii Nazım Ġmar Planı doğrultusunda Belediyemiz Plan ve

Detaylı

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı.

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı. KAPAKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR ÖZETLERĠ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 06.11.2013 Toplantı No:

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :180 KARAR 180 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :179 KARAR 179 : Meclisimizce komisyonlarımıza

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2019 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2019 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2019 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN KARAR ÖZETĠ TARĠH VE SAYISI 08.04.2019-59 Tasnif Heyeti Seçimi. Tasnif Heyetinin seçiminde Belediye Meclis Üyelerinden aday gösterilen

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler. : Olağan Karar Tarihi : 01.12.2015 Karar No : 41850698.301.05-281 : KardeĢ Kent ve Yurt DıĢı ĠliĢkiler KARAR : Selçuklu Belediyesi ortaklığında, Hikmet Ġlim ve Sanat Derneği (HĠSDER), Sosyal AraĢtırmalar ve DayanıĢma

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 205/29 Evrak No: 75037 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. 05/0/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :384 KARAR 384 : Belediye meclisimizde 20.04.1998 tarih ve 167 sayılı kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Merkez Revizyon Ġmar Planlarında mahalle oyun alanı olarak iģaretli olan Hacı Ġsa Mahallesi

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 95 Özü: Adapazarı-Tepeören (Kuzey) Yenileme Karar Trh : Enerji Ġletim Hattının Plan Tadilat teklifi. (PĠN: 4260,6) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

Bütçeye ayrıntılı harcama programları ile finansman programları eklenir.

Bütçeye ayrıntılı harcama programları ile finansman programları eklenir. Belediye bütçesi 5393 sayılı belediye kanunu; MADDE 61.- Belediyenin stratejik plânına ve performans programına uygun olarak hazırlanan bütçe, belediyenin malî yıl ve izleyen iki yıl içindeki gelir ve

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :312 KARAR 312 : Belediye Meclisimizin 04/04/2015 tarih 144 sayılı, 01/06/2015 tarih 213 sayılı, 04/01/2016 tarih 10 sayılı kararlarının iptaline, 1077 ada üzerinde bulunan parsellerle ilgili

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi ġubat ayı

Detaylı

SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR

SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR Belediye Başkanı: İsmail ELİBOL, Üye: Mevlüt ÖZÇINAR, Osman AKŞİT(Bulunmadı), Cemal ÖZ, Hakan BOLCAL, İbrahim POYRAZ, Hasan MUTLU, Yunus AÇIKGÖZ(Bulunmadı),

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 248 KARAR 248: Ali Muzaffer TUNÇAĞ, Çağlagül ÖZÇELĠK TUNÇ, Mehmet BĠLGĠN, Okan TOPAL ın mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No: 249 KARAR 249 : Cumhuriyet

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi.

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. Karar No : 41850698.301.05-31 Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza havale edilen, Bosna Hersek Kütüphanemizin bulunduğu Bosna Hersek Halit Eroğlu

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 09 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 09 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.05.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 09 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yönetmeliği. TEKLİFİN ÖZÜ

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 03/12/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN T.C. 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 03/12/2015 Perşembe

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/7-1 (55) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 30/06/2015 tarih ve 19151 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesinde Meclis, resmi

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :93 KARAR 93 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Mart ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Mart 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :107 KARAR 107 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Oben SEZER in mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :108 KARAR 108 : Urla ilçesi Özbek Mahallesi nde

Detaylı

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI Karar Tarihi : 04/03/2013 Karar No : 10 Belediye Meclisi; Belediye BaĢkanının 26/02/2013 tarihli yazılı daveti üzerine 2013 Yılı Döneminin Mart ayı toplantısında, gündemdeki konuları görüģmek için, Belediye

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU MECLİSİ Tarih : 06.09.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU KONU : Ödenek Aktarma. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 05.09.2011 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar Numarası :60

Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar Numarası :60 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Melis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ - Ayten KESKİN - Hüseyin MİNOĞLU-

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi EYLÜL ayı

Detaylı

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 02.12.2014 Karar No : Konu :2014 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi.

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. ERYĠĞĠT (Katılmadı)-Dilek TEKĠN-Cemal KAYA-Ersel YAZICI-Emine DEMĠRCĠ -Muharem Aziz

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

PLAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

PLAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU Tarih : 04 / 01 / 2017 Sayı : 03 03.01.2017 tarih ve 03 sayılı karar ile komisyonumuza incelenmek ve tetkik edilmek üzere havale edilen Denetim Komisyonu nun uzman çalıştırılıp çalıştırmayacağı, çalışma

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ PLAN VE BÜTÇE KOMĠSYONU RAPORU. MECLĠS BAġKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ PLAN VE BÜTÇE KOMĠSYONU RAPORU. MECLĠS BAġKANLIĞINA Belediye Meclisi nin 18.07.2016 tarihli birleģiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ĠĢletme ve ĠĢtirakler Dairesi BaĢkanlığı ibareli 14.06.2016 tarih ve 23817205-756.01-2078 sayılı yazı okundu.

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 22 Develi Ziraat Odası Meclis üyelerinden Ahmet KAPUSUZ, Mehmet ġahġn, Gani BAYDUR, YaĢar BALCI, Mustafa TEYREK, Ġbrahim AVCIL Meclis toplantısına katıldılar. Diğer meclis üyelerinin toplantıya

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı. 2012 / 89 Özü 1.ci oturumu / Salı günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 89 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 89 : Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.12.01.00.302.99/665-38604

Detaylı

2014 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI 8. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI 8. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar No : Konu : 2014 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Mehmet TÜRE nin BaĢkanlığında, Üyeden; Ali Rıza KĠBRĠT, 2014 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI 8. BİRLEŞİM

Detaylı

2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM T.C Karar Tarihi : 05.01.2015 Karar No : Konu :2015 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

MECLĠS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Tarife Gruplarının Belirlenmesi. 03 / 09 /2014 ( 72 ) Konusu

MECLĠS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Tarife Gruplarının Belirlenmesi. 03 / 09 /2014 ( 72 ) Konusu Karar Tarihi Karar No Kararın- Tarife Gruplarının Belirlenmesi. 03 / 09 /2014 ( 72 ) Konusu GÜNDEMĠN ( 1. ) MADDESĠ : M E V Z U : 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu nun 96. Maddesinin (A) Fıkrasında,

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı TeĢkil edenlerin 2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 56 : Meclis üyeliği hk. T.C. BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Kasım ayı toplantısının 13.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 07/10/2013 ve 11/10/2013

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ 0/ 07/ 20 20 / 23 KARAR 23: yapılan meclis toplantısında alınan 23 sayılı meclis karar suretidir. Ġlgi : a) Plan ve Proje Müd nün 26/ 05 / 20 tarih ve M.4.3.GEB.0.34.00.00/ sayılı yazısı. b) Meclisimizin

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı