ORKA SQL Bilgisayar Yazılımları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ORKA SQL Bilgisayar Yazılımları"

Transkript

1 ORKA SQL Bilgisayar Yazılımları Muhasebeyi Bize Bırakın

2 Vizyonumuz ORKA Global Ekonomik zeminlerde; sektöründe en iyi olmayı hedefleyerek, hitap ettiği kitleye en iyi deneyimini yaşatmak ve Ülke Ekonomisine katkı sağlayarak, konusunda lider olmayı hedeflemiştir. Misyonumuz Kalite iletişim konusundaki azami hassasiyeti ile en beğenilen Şirketler arasında yer almak.

3 BİLGİSAYAR YAZILIMLARI Bilgisayar, İstanbul merkez ve Türkiye çapındaki bayi ağı ile bünyesinde geliştirdiği yazılımların pazarlama, satış, danışmanlık ve eğitim hizmetlerini vermektedir. Orka Bilgisayar, muhasebe bürolarına yönelik yazılımlar geliştirerek çalışmalarına başlamıştır. Sektöründe yenilikçi girişimleri ile öncü ve farklı olmanın gururunu taşımaktadır. İlklere imza atmayı hedef edinen Orka Bilgisayar, hergün artan kullanıcı sayısı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Orka Bilgisayar, işletmelerin, ticari faaliyetlerini ve muhasebeye yansıyan işlemlerini elektronik ortamda takip etmelerini sağlayan ürün ve hizmetler geliştirmektedir. ORKA SQLOrka

4 ORKA E-Fatura İster GiB İster Entegratör Metoduyla E-Fatura Hazırlayın Orka da oluşturmuş olduğunuz e-faturaları tek bir tuş ile kolayca paketleyebilir ve Gelirler İdaresi Başkanlığı portalına yükleyebilirsiniz. İsterseniz entegratör kullanım avantajlarından faydalanabilir, satış yaptığınız müşterinizin e-fatura kullanıcısı olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Gelen faturalarınızın kontrol ve onay işlemlerini Orka üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Şubelerinize Özel E-Fatura Tanımlamaları Eğer birden fazla lokasyon üzerinden e-fatura işlemleri gerçekleştiriyorsanız çok basit bir şekilde tanımlama ve aktifleme işlemlerini gerçekleştirebilir, şubelere göre gelen ve giden faturalarınızı kontrol edebilirsiniz. Size Özel E-Fatura Tasarımı ve Esnek Mimari Diğer Yazılımlardan E-Fatura Transferi Alternatifli Entegratör Seçenekleri Firmanıza ait e-faturanın görsel tasarımını Orka ya yaptırabilir ve faturada yer alması gereken özel alanlarınızı ekleyebilirsiniz. Başka veya özel bir yazılımda hazırlanmış olan e-faturaları excel, SQL Direkt bağlantı ve dış transfer metoduyla Orka ya transfer edebilir, gönderim ve imzalama işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Orka nın alt yapı bağlantısını sağladığı ve her geçen gün bünyesine kattığı entegratör firmalar arasından kendi tercihlerinize en uygun olanı seçebilir, teknik tanımlama ve aktifleme işlemleriyle uğraşmadan hızlı bir şekilde e-fatura gönderip alabilirsiniz.

5 ORKA E-Defter E-Defter Gözünüzü Korkutmasın Orka da E-defter gönderim işlemleri birkaç tanımlamadan ibarettir. Programda bulunan E-Devlet işlemleri bölümünden yapılacak işlemlerle birlikte çok kısa bir süre içerisinde programınız E-Defter e uyumlu hale gelecektir. Kayıtlarım E-Defter e Uyumlu mu? Şubelere Göre E-Defter Hazırlamak E-Defter Arşiv Hizmeti Bilanço sisteminde bulunan E-Defter Uyum Kontrolleri sayesinde, kayıt girişi esnasında E-Defter ve Bilanço kuralları dışında bulunan bir kayıdın girilmesine izin verilmez. Bu sayede, defter gönderim esnasında hiçbir kayıt düzeltmesi yapılmaz. Firmanızın birden fazla şubesine ait defter kayıtlarını, tek bir merkezden yönetmek Orka da çok kolay. Kayıt girişleri esnasında çalışılacak şubenin seçilmesi, E-Defter in şubelere göre yazdırılabilmesi için yeterli olacaktır. Gönderilmiş olan defter ve beratların Orka ile arşivlenmesi oldukça basittir. E-Defter gönderiminden sonra kayıtlarınız otomatik olarak bulut sisteminde arşivlenir.

6 ORKA SQL TİCARİ Muhasebeyi Bize Bırakın Ticari işlemleriniz Orka da yürürken muhasebe sisteminizi kontrol altında tutun. Tam zamanlı Bilanço Entegrasyonu sayesinde yaptığınız her ticari işlemi, anlık olarak muhasebe sisteminizde yorumlayın. (Kar, zarar, maliyet) durumunuzu her zaman kontrol altında tutun. Belge Yönetim Sistemi ile Evrak Karmaşasından Kurtulun Raporlarınızı İhtiyaçlarınıza Göre Tasarlayın Cari Hesap ve Stoklarınızı Kontrol Altında Tutun Nasıl mı? Programda yaptığınız her kaydı belgenin aslı ile ilişkilendirebilirsiniz. Kesmiş olduğunuz bir fatura, almış olduğunuz bir çek veya çalışanınıza ait bir evrak için hiçbir klasörde evrak aramak zorunda değilsiniz. Belgelerinizi tarayın ve Orka daki kayıt ile ilişkendirin. Dilerseniz Microsoft Word, Microsoft Excel, Adobe Acrobat ve benzeri dökümanlarınızı kayıtlarınıza ekleyin. Aradığınız bilgiye hızlıca ulaşmanın keyfini çıkarın. Girmiş olduğunuz her kaydı yardımcı tablolar ile ilişkilendirin ve bu tabloların tasarımını ihtiyaçlarınıza göre belirleyin. Proje ve şantiye maliyetlerine, firmanızda bulunan araçlara ait tüm giderlere, iletişim giderlerinizin tüm ayrıntılarına ve dilediğiniz bütün raporlama ihtiyaçlarına tek tuşla çözüm getirin. Farklı para birimleriyle çalışan cari hesaplarınıza ait tüm ayrıntılara tek bir tuşla erişin. Oluşan kur ve vade farklarını yorumlayın. Vadesi geçmiş tahsilatlarınız gereği, mutabakat ve uyarı mektuplarını program içerisinden gönderin. Kritik seviyeye düşmüş stoklarınız için otomatik sipariş formu hazırlayın. Negatif stok çıkışlarını engelleyin. Fiyat yönetim sisteminizi programa girin. İstediğiniz müşteriye veya ürüne özel tanımlamalar yapın. Belgelerinizi taksitlendirin. Vadesi geldiğinde belge taksitinizin hatırlatmasını programa yaptırın.

7 ORKA SQL BİLANÇO Beyanname İşlemleri için Orka Yeterli İnternet Vergi Dairesi şifrelerinizi her seferinde kullanmak yerine bir kere Orka ya tanımlayın. Firmanıza ilişkin oluşturmuş olduğunuz beyannameleri (KDV, gelir, geçici, muhtasar, kurumlar, Ba-Bs vb.) Orka ile otomatik hazırlayıp gönderin. BDP programını kullanıp kullanmamak sizin tercihinize kalsın. KDV Raporları Hazırlamak Bize Göre Çok Basit Çok Amaçlı Muhasebe Fiş Sistemi ile Gücünüze Güç Katın Banka Ekstrelerini İnternetten İndirip Muhasebeleştirin Denetim Mekanizmalarını ArtIrın İthalat ve İhracat rapor işlemlerinize harcadığınız zamanı unutun. Tek bir tuşla raporlarınız karşınıza gelsin. Kaybettiğiniz zamanı Orka ile geri kazanın. Bir fiş giriş ekranı düşünün ki hem stoklarınızı, hem de döviz değerlerinizi takip etsin. Giriş esnasında ister tevkifat tanımlarını yapın, ister poliçelerinizi taksitlendirin. Orka nın güçlü muhasebe sistemi ile firmanızı kontrol altında tutun. Özetle; Hesapların birden fazla para birimiyle takibi Hesaplara bağlı stokların takibi ve maliyeti Sigorta poliçelerinin taksitlendirilmesi ve dönem sonu işlemlerini, Orka muhasebe sistemi ile yapmak mümkün. İlgili bankanızın internet şubesinden indirmiş olduğunuz excel formatındaki ekstreyi kolayca Orka da muhasebeleştirin. İster TL ister döviz banka hesaplarınızı günlük olarak kontrol edin. Gelir tablosunda yer alan alış maliyetleriniz ile satış tutarınız arasındaki denge Orka tarafından kontrol edilir. Uyumsuzluk durumunu Orka size haber verir. Bilanço hesaplarınızın aktif / pasif karakterlerine göre ters bakiye kontrolleri Orka tarafından yapılır. KDV beyannamesinde belirtmiş olduğunuz Matrah ve KDV tutarlarının uyumsuzluk durumunu Orka denetler. Hataya konu olan muhasebe hareketlerini tek tek listeler.

8 ORKA SQL PERSONEL ÜCRET BORDROSU S.G.K. ve İş-Kur Sitelerindeki Bilgilerinize Şifre Girmeden Ulaşın Orka tarafından hazırlanmış tüm S.G.K. ve İş-Kur bildirimlerini tek tuşla kolayca yapın. Aradığınız bilgiye daha çabuk ulaşın. Puantaj bilgisini P.D.K.S. Sisteminizden transfer edin TeknoPark ve Serbest Bölge İşlemleri Çok Basit İzin Kontrol Sistemi İcra Avans Yönetimi Orka nın P.D.K.S. sistemi sayesinde tüm giriş ve çıkış bilgilerinizi cihazınızdan transfer edin. Fazla mesai ve ödenecek ücretleri otomatik hesaplayın. Geç kalma ve kesinti gibi kontrolü zor olan tanımlamaları Orka ya bırakın. Teknopark ve serbest bölgede çalışan bütün personellerinizin maaş ve puantaj işlemlerini kolayca bitirin. Teknopark ile proje saat ve muhtasar raporlarına otomatik olarak ulaşın. Projenizin personel maliyetlerini aktif olarak kontrol edin. Personellerinizin kullanılmış ve kalan izin günlerini raporlayın. İzin taleplerini toplayın ve onaylama işlemlerini tek bir merkezden yönetin. İzin sistemi ile puantaj sistemini beraberce çalıştırıp yıllık izin defterinizi otomatik hazırlayın. İcra-Avans takip modülüyle birlikte personellerinize ait kesinti ve ödemeleri aktif bir şekilde kontrol altında tutun. Avans talep formu oluşturun ve bu dökümanları dijital olarak belge yönetim sistemine ekleyin. Personellerinize ait tüm ödeme ve kesinti işlemlerinizi personel cari kartı şeklinde kontrol edin. Ekstreleri program içinden personellerinize gönderin. Çalışanın Özlük Bilgisine Kolayca Ulaşın Orka ile çalışanlarınızın tüm özlük bilgilerini kaydedebilir, gerektiğinde bu bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz. Dilerseniz, özlük bilgilerine kendi ek alanlarınızı tanımlayabilir, bu bilgilere göre özel raporlarınızı tasarlayabilirsiniz.

9 ORKA SQL DEMİRBAŞ Sabit Kıymetin Kârlılığını Analiz Edin Aracın bakım ve onarım giderlerini Orka ya kayıt ettikten sonra, satmayı düşündüğünüz tutar ile satış tarihini girmeniz yeterlidir. Buna göre aracın satış sonrası kârlılığı otomatik olarak hesaplanacaktır. Sabit Kıymetlerin Gerçek Maliyetini Bilin Demirbaşları Zimmetleyin, Projelendirin, Raporlayın Projede Kullanılan Demirbaşları Belirleyin Proje Kârınız Netleşsin Yenilenen Sabit Kıymetin Özel Fonları Otomatik Takip Edilsin Orka da, sabit kıymet alırken yapılan ek maliyetler ile sonrasında oluşan masrafları takip edebilecek ve böylece sabit kıymetin gerçek maliyetini görebileceksiniz. Taşıt, iş makinesi ve benzeri sabit kıymetlerin hangi projede, ne kadar süreyle, hangi personellere emanet edildiğini Orka da takip edin, zimmetleyin ve raporlayın. Proje süresince kullanılan taşıt, iş makinası ve benzeri sabit kıymetlerin masrafları, yıpranma payları ve ek maliyetleri hesaplanarak gerçek toplam maliyetlerini Orka da rahatlıkla bulabilir ve proje maliyetlerine dahil edebilirsiniz. Orka kullananlar hesaplama ve takiplerle zaman kaybetmez. Yenilenmesi düşünülen aracın satış fiyatını ve tarihini sabit kıymet kartına girmek yeterlidir. Satılan aracın ayrılan amortismanları dikkate alınarak özel fon takibi otomatik yapılır ve üç (3) yıl boyunca uygulama tarafından takip edilir.

10 ORKA SQL BÜRO YÖNETİMİ Büro Yönetimi Modülü ile Beyannamelerinizin Kontrolü Çok Kolay Büro yönetimi modülü ile birlikte muhtasar, gelir, geçici ve kurumlar vergisi beyannamelerinizi tek bir tuşla hazırlayabilir ve gönderebilirsiniz. Gönderilmiş olan beyanname ve tahakkukların indirme ve arşivleme işlemleri de Orka tarafından sağlanacaktır. Kiralarınız ve Aylık Entegrasyonlarınız Kontrol Altında Serbest Meslek Makbuzlarınızı Orka ile Oluşturun Dönem Sonu Serbest Meslek Raporlarınızı Orka ile Hazırlayın Mükelleflerinize ait kira sözleşmelerini çok basit bir şekilde Orka ya tanımlayabilir ve aylık ödeme planları oluşturabilirsiniz. Bu sayede girmiş olduğunuz kira bilgilerine göre muhtasar beyanname ve muhasebe entegre işlemlerini çok basit bir şekilde Orka ile gerçekleştirebilirsiniz. Büro yönetimi modülünde bulunan Serbest Meslek Makbuz entegrasyonu sayesinde tüm kayıtlarınızı program içinde tutabilir ve yazdırabilirsiniz. Girmiş olduğunuz kayıtları tek bir tuş ile mükelleflerinize gider, kendi kayıtlarınıza gelir olarak entegre edebilirsiniz. Tevkifat - Müstahsil listesi, Oda Müşteri bildirimleri ve Vergi Levhası Tasdik bildirimlerinizi Orka ile hazırlayın. Size kontrol etmek kalsın.

11 ORKA SQL İŞLETME İşletme Modülü ile Cari Hesaplarınızı Takip Edin Orka da yer alan cari hesap takip sistemi sayesinde girmiş olduğunuz evrakları cari hesaplarınızla ilişkilendirebilirsiniz. Bu sayede mizan, muavin, hesap ekstresi, mutabakat ve uyarı mektuplarınızı otomatik oluşturabilirsiniz. Tüm Kayıtlarınızda Döviz İmkan Hesaplarınızda birden fazla para birimi kullanabilme imkanına işletme modülünde de sahipsiniz. Bu sayede işlediğiniz her kayıtla ilgili T.C.M.B. (Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası) yer alan para birimlerine göre raporlarınızı oluşturabilir, kur farklarınızı hesaplatabilirsiniz. Türkiye İstatistik Kurumu Raporlarını Tek Tuşla Hazırlayın Stok Raporlarına Hızlıca Ulaşın Bilanço modülünde yer alan T.U.İ.K raporlarını işletme modülünde de kullanabilirsiniz. Girmiş olduğunuz kayıtlar ve personel bilgileri ile birlikte anket raporunuzu tek bir tuşla hazırlayabilir, internet ortamına gönderebilirsiniz. Modül içinde tanımlamış olduğunuz stok kartlarınızı evraklarınızla ilişkilendirebilir, muhasebe ile birlikte stok raporlarınızı da rahatça hazırlayabilirsiniz.

12 Orka Bilgisayar Tic. ve San. Ltd. Şti. Tel: (0216) Faks: (0216) Aydınevler Mh. Mendirek Sk. No: 3 Orka Plaza Maltepe - İstanbul

Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket

Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket Kampanya Fiyatı Eğitim Saati BİLANÇO USULÜ MUHASEBE Ek Mali Tablolar

Detaylı

ORKA SQL 2012 EĞİTİM KİTAPÇIĞI

ORKA SQL 2012 EĞİTİM KİTAPÇIĞI 2 ORKA SQL-2012 PROGRAM GİRİŞ EKRANI: Uzaktan Yardım Sembolü Orka Forum Sembolü Program Güncelleme Sembolü Youtube Yardım Videoları Sembolü Facebook Sembolü Twitter Sembolü Yıl Değişimi SQL Server Bağlantısı

Detaylı

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Devre Mülk ve Tatil Yönetim Sistemi Dairelerin dönemlere göre doluluk

Detaylı

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!!

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET DEMO KILAVUZU FATURA İŞLEMLERİ VE LUCA NET TE YAPILABİLEN İŞLEMLER Luca Net programında açık fatura kesebilmek için muhakkak cari kartların tanımlanması gerekmektedir.

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 08.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

işinizi net görün Tekliften genel muhasebeye tüm iş süreçlerinizdeki en önemli asistanınız.

işinizi net görün Tekliften genel muhasebeye tüm iş süreçlerinizdeki en önemli asistanınız. işinizi net görün Tekliften genel muhasebeye tüm iş süreçlerinizdeki en önemli asistanınız. Netx ile işletmenizin tüm iş yönetimini bilgisayar ortamında rahatlıkla takip edebilir esnek raporlama teknikleriyle

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Bordro Denetimi ekranında İşlemler menüsüne Toplu Puantaj seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 202403) İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Personel İzin Bilgileri

Detaylı

%98 müşteri memnuniyeti

%98 müşteri memnuniyeti 6000+ mükellef 45+ sektör 81 ilde hizmet 250+ iş ortağı 200+ uzman 200+ ticari yazılım entegrasyonu %98 müşteri memnuniyeti 1 Şimdi Dijital Dünyaya Uyum Zamanı! Uyumsoft i-dönüşüm çözümleri ile işletmenizi

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON Seyahat Avans Masraf Takip IDECON Gayri Menkul Yönetimi IDECON e-defter IDECON e-arşiv

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ 1. Muhasebenin Tanımı ve İşlevleri... 1 2. Muhasebe Türleri... 2 2.1. Genel Muhasebe... 2 2.2. Maliyet Muhasebesi... 3 3. Muhasebe ile İlgili Taraflar...

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON e-defter IDECON e-arşiv IDECON e-mutabakat, B Formu ve Cari hesap mutabakatlarını

Detaylı

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA 1996 yılında bilişim dünyasına adım atmış olan Analiz Bilişim, kuruluşundan bu yana gelişim ve ilerlemeyi hedeflemiştir. Geliştirdiğimiz Jetra Raporlama Programı bu kurumsal çabanın

Detaylı

e-fatura e-arşiv e-defter

e-fatura e-arşiv e-defter e-fatura e-arşiv e-defter Şirket Profili Veriban, Özel entegratör statüsü ile e-fatura ve ilgili hizmetleri hızlı, güvenilir ve etkin bir şekilde şirketlerin kullanımına sunabilmek amacıyla 2013 yılında

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-fatura adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-fatura adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-fatura adaptörü ANA EKRAN Adaptör ekranı tüm işlevleri yapabileceğiniz şekilde tek bir ekran olarak tasarlanmıştır. İşlevlere gerek menüler gerekse de simgeler üzerinden

Detaylı

ORKA YAZILIM UYGULAMASI

ORKA YAZILIM UYGULAMASI TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİ KANUNU (4691 TEKNOPARK) ORKA YAZILIM UYGULAMASI Hazırlayan: EROL DEMİRCAN 2014 - AĞUSTOS 4691 SAYILI KANUN TEKNOPARK VE ORKA PROGRAMLARI Yüksek/ileri teknoloji kullanan ya

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-Mikro Yazılım olarak, e-fatura Özel Entegratörlük yönteminde, Veriban Firması ile Ocak 2016 itibariyle sözleşmemiz sona ermiş olmasına rağmen, devam

Detaylı

Ticari Yazılım (ERP-MRP)

Ticari Yazılım (ERP-MRP) Ticari Yazılım (ERP-MRP) DARA ticari yazılım her sektörde faaliyet gösteren işletmelerin pazarlama, sipariş, üretim, satın alma, muhasebe & finans, insan kaynakları gibi temel işlemlerini yapabilmelerini

Detaylı

E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ EL KİTABI

E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ EL KİTABI E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ EL KİTABI Referans: Sürüm: Sürüm 2.0 NF/EDONUSUM/001 YAZILIM DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ 2 Bu sayfa boş bırakılmıştır. İÇİNDEKİLER B Ö L Ü M 1 GENEL BİLGİLER... 3 Uygulamaya Giriş...

Detaylı

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur.

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. twitter.com/microdestek facebook.com/microdestek İş ve Dava Takibi daha kolay! KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. Tek bir programla ofisinizin tüm işlemlerini

Detaylı

Finans Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Tasarımı

Finans Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Tasarımı Finans Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Tasarımı Finans ve Muhasebe Kavramları Finans, kişilerin veya kurumların maddi gelir elde etmeleri, yatırım yapmaları ve zaman içinde bu yatırımları değerlendirmeleriyle

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim!

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Kurumun misyon ve hedefini benimsemiş, iyi eğitim almış, konusunda uzman kişilerin doğru görev tanımları altında verimli bir şekilde görev aldıkları firmalarda

Detaylı

Günlük uyarılardan bazılarını aşağıda örnekledik. (Bu raporlar programda standart mevcuttur.)

Günlük uyarılardan bazılarını aşağıda örnekledik. (Bu raporlar programda standart mevcuttur.) GÜNLÜK UYARILAR Günlük uyarılar modülünde; Programa kaydettiğiniz verilerin uyarı mesajları ile raporlanmasını sağlayabilirsiniz. Uyarıları hangi zamanlarda görüntüleneceğini siz programlayabilirsiniz.

Detaylı

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Arkman Programları Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Turizm Acentesi Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: Web üzerinden ve/veya Turizm Acentesi ofisinde satılmış biletlerin Arkman

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

ORKA SQL 2012 EĞİTİM KİTAPÇIĞI

ORKA SQL 2012 EĞİTİM KİTAPÇIĞI 2 ORKA SQL-2012 PROGRAM GİRİŞ EKRANI: Uzaktan Yardım Sembolü Orka Forum Sembolü Program Güncelleme Sembolü Youtube Yardım Videoları Sembolü Facebook Sembolü Twitter Sembolü Yıl Değişimi SQL Server Bağlantısı

Detaylı

ORKA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ORKA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ORKA BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Kısaca Orka Bilgisayar Hakkında Kuruluş: 1987 Merkez: Aydınevler - Maltepe, İstanbul Çalışan Sayısı: 30+ Kullanıcı Sayısı: 12.000+ Başlangıçta, Muhasebe

Detaylı

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup,

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, EDM KURUMSAL SUNUM Şirketimiz EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, Güçlü sermaye yapısı, GİB E-Fatura, E-Defter ve E-Arşiv Lisansları BTK E-İmza ve KEP Kayıt Makamı Yetkisi İstanbul ve Ankara da iki

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

MİKBÜRO. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler İçin Komple Muhasebe Bürosu Otomasyon Paketi. 2010 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKBÜRO. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler İçin Komple Muhasebe Bürosu Otomasyon Paketi. 2010 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKBÜRO Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler İçin Komple Muhasebe Bürosu Otomasyon Paketi 1 İhtiyacını duyduğunuz bir SMMM paketi... Serbest Muhasebeci ve Müşavirler için hazırlanan (SMMM); Bilanço esasına

Detaylı

Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden:

Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden: Mobil Satış Dağıtım Sistemi Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden: Sıcak satış yapabilir, sipariş alabilirsiniz Satış anında fatura kesebilirsiniz. Doğru ve hızlı tahsilat (nakit,

Detaylı

NOT VE GÖREVLER. Not ve Görev Özellikleri

NOT VE GÖREVLER. Not ve Görev Özellikleri NOT VE GÖREVLER Orka SQL programının her menüsünde kullanılabilen bir özelliktir. İş süreçlerinizi takip ederek personellere görev ataması yapabilirsiniz. Not ve Görev Özellikleri Herhangi bir belgeyi,

Detaylı

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Yazılım Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Akaryakıt vardiya alımında,ilgili vardiya tarihindeki satış

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta:

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta: Komple Faks Çözümü Sunucu-İstemci Yapısı Gelen & Giden Fakslar Arşiv Her yerden Erişim E-posta ile gönderim Her türlü doküman Telefon rehberi Toplu Faks Otomatik Faks Antetli fakslar Faks üzerinde değişiklik

Detaylı

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I MÜŞTERİ EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM POLİTİKAMIZ Türkiye nin en deneyimli ticari yazılım firmalarından biri olarak ürettiğimiz programların ancak

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU HSD KARAS Yazılım Arge Ve Danışmanlık Ticaret A.Ş. YTÜ Teknopark B2 Blok No:124 Esenler / İSTANBUL 0 212 483 74 64 www.uzmanvergi.com www.twitter.com/uzmanvergi www.facebook.com/uzmanvergi

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

Solon ve e-fatura çözümleri

Solon ve e-fatura çözümleri e-fatura Solon ve e-fatura çözümleri Özel Entegratörlük e-fatura lerin faturalarını göndermek ve almak amacıyla sistemin özel entegratör kuruluşların yazılım ve donanım alt yapısını kullanarak GIB isitemine

Detaylı

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI Yorka Ticari Starter Yazılımı, Temel ön muhasebe ve cari ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanmış bir versiyondur. 5 Ana modülden oluşmaktadır: Cari Hesaplar Stok

Detaylı

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ Bayt EntegrePro e-fatura modülü avantajları; -Yıllık güncelleme bedeli alınmıyor. -Firma dosyası sınırlaması yok. -Firma dosya sayısına bağlı

Detaylı

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE )

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE ) ( BACK OFFICE ) RMOS MUHASEBE SİSTEM OTOMASYONU Rmos önbüro,pos sistemi ile tam entegre. Sistem üzerinden birden fazla modül ( ekran ) üzerinde aynı anda çalışabilme imkanı. Gelişmiş yetkilendirme sistemi

Detaylı

Arşivleme maliyetleri, kâğıt, posta vb. giderleriniz büyük oranda düşecektir.

Arşivleme maliyetleri, kâğıt, posta vb. giderleriniz büyük oranda düşecektir. E-Fatura Nedir? E-fatura Uygulaması, mükelleflerin Gelir İdaresi Başkanlığı nın sistemi üzerinden, belirlenen standart ve formata göre birbirlerine fatura alıp göndermelerini sağlayan sistemin genel adıdır.

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKROGEN Genel Muhasebe Paketi 1 MİKROGEN GENEL MUHASEBE PAKETİ Hesap planı ve kartları; Bu alandan; tekdüzen hesap planı kullanılarak, bu plan üzerinden kullanıcılar, muavin ve tali hesaplarını istedikleri

Detaylı

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ RESTORAN Sistemi WOLVOX Restaurant Programı, Restaurant, kafe, bar, otel, spa ve bilardo salonlarında adisyonları takip etmek için kullanabilirsiniz R T S B İ L G İ S A Y A R L E V E N T - İ S T A N B

Detaylı

Toplam (*) Diğer hazır değerler 3 aydan kısa vadeli kredi kartı slip alacaklarını içermektedir.

Toplam (*) Diğer hazır değerler 3 aydan kısa vadeli kredi kartı slip alacaklarını içermektedir. FORMET ÇELİK KAPI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31.03.2018 TARİHLİ MALİ TABLOLARI DİPNOTLARI 3. Nakit ve Nakit Benzerleri Nakit ve nakit benzerleri aşağıdaki gibidir : Kasa - - Banka mevduatı 3.226.486 1.978.659

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI MUHASEBE

T.C. MALİYE BAKANLIĞI VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI MUHASEBE T.C. MALİYE BAKANLIĞI VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI MUHASEBE Sınav Tarihi ve Saati : 3 Mart 2012-14:00 Sınav Süresi : 4 (dört) saat AÇIKLAMALAR : a) Sorular 6 (altı) sayfadır. b) Soru kağıtları,

Detaylı

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM 01.01.2018 Tarihinde Serbest Meslek Kazanç elde eden mükelleflerinin zorunlu olarak geçmek zorunda oldukları Defter Beyan sistemine LUCA'da yapmış olduğunuz kayıtlarınız

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2)

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2) Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı KDV Tevkifatına Tabi Alış Đşlemlerinde Alıcıların 2 numaralı KDV Beyannamesini Düzenlenme Kılavuzu (KDV2) Genel Açıklama: 1.1. KDV TEVKĐFATININ NĐTELĐĞĐ KDV tevkifatı

Detaylı

Fiyat Listesi. 04 Aralık 2013

Fiyat Listesi. 04 Aralık 2013 Fiyat Listesi 04 Aralık 2013 Netsis Standard Versiyon 7 Temel Set 5 Kullanıcı $ 980 Satış Yönetimi Satınalma Yönetimi Stok Yönetimi Finans Yönetimi Genel Muhasebe Kalite Kontrol Esnek Yapılandırma Dinamik

Detaylı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı 20 Yılı aşan bilgi birikimi 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi Değişen ihtiyaçlara uygun teknolojik çözümler 450 Tesis ve işletme Sınırsız müşteri memnuniyeti Yaygın destek ağı RMOS FRONT OFFICE

Detaylı

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır.

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. 15xx versiyonu 12.08.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. Bu

Detaylı

İçindekiler TURKKEP E-FATURA KONEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

İçindekiler TURKKEP E-FATURA KONEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU TURKKEP E-FATURA KONEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Hakkında... 2 Özellikler... 2 Fatura İnceleme... 3 1. GELEN FATURALAR... 3 1.1. TEMEL FATURALAR... 3 1.2. TİCARİ FATURALAR... 4 2. GİDECEK FATURALAR...

Detaylı

1 / 5. Ömür Ceylan (smmm) Serbest Muhasebeci Mali Müşavi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Ömür Ceylan (smmm) Serbest Muhasebeci Mali Müşavi. İletişim Bilgileri Ömür Ceylan (smmm) Serbest Muhasebeci Mali Müşavi İletişim Bilgileri E-Posta : oceylan30@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Bahçelievler - Yenibosna Ev Telefonu : 90 (551) 957 78

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014 1 Temmuz 2014 Ana Paket Eğitim Fiyatı Eğitim Saati Netsis Standard 2 Temel Set ( 1 Kullanıcı) Satış Yönetimi, Satınalma Yönetimi, Stok Yönetimi, Finans Yönetimi, Genel Muhasebe, Kalite Kontrol, Esnek yapılandırma,

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖRNEK UYGULAMA Bu örnek uygulamada Ocak ayı bir dönem olarak kabul edilmiştir. Ayrıca şirket kuruluşunda şirket maliyet hesapları için 7/A yöntemi (7/A ARAŞTIRMA, PAZARLAMA, YÖNETİM, FİNANSMAN GİDER YANSITMA

Detaylı

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Tur Versiyonu 2 Otel + Transfer & Günlük Tur & Ulaşım & Rent A Car u + Günlük Operasyon & Maliyetlendirme + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler = Tour-1 Tur

Detaylı

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014 1 Temmuz 2014 Ana Paket Fiyatı Saati Netsis Standard 2 Temel Set ( 1 Kullanıcı) Satış Yönetimi, Satınalma Yönetimi, Stok Yönetimi, Finans Yönetimi, Genel Muhasebe, Kalite Kontrol, Esnek yapılandırma, Dinamik

Detaylı

http://www.eta.work 0850 277 17 17 MODÜL ADI STOK 1 150 + Depolar + Stok Grupları + Stokta 2 Birim + Barkodlu Çalışma Ops. CARİ 1 150 + Ödeme Eşlemesi Takibi + Dövizli Cari Hesap Takibi FATURA 1 150 +

Detaylı

TİCARİ SİSTEME BAKIŞ. ZİRVE PROGRAMI GENEL BİLGİLERİ(AYARLAMALAR) Zirve açılış ekranında 3 tane kullanıcı ile karşımıza gelmektedir.

TİCARİ SİSTEME BAKIŞ. ZİRVE PROGRAMI GENEL BİLGİLERİ(AYARLAMALAR) Zirve açılış ekranında 3 tane kullanıcı ile karşımıza gelmektedir. ZİRVE PROGRAMI GENEL BİLGİLERİ(AYARLAMALAR) Zirve açılış ekranında 3 tane kullanıcı ile karşımıza gelmektedir. SERVER kullanıcı için kullanıcı şifresi: 1 dir. Diğer kullanıcılar için şifreye gerek yoktur.

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

ZİRVE İŞLETME DEFTERİ

ZİRVE İŞLETME DEFTERİ ZİRVE İŞLETME DEFTERİ İşletme defterinde kayıt yapılabilmesi için firma bilgileri bölümünden tanımlanan firmada defter türü; İ olarak seçilmesi gerekmektedir. Firma bilgileri sayfasında Beyanname bilgileri(f10)

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

İhracat e-fatura Akışı

İhracat e-fatura Akışı İhracat e-fatura İhracat Faturalarında; Faturayı Düzenleyen Gelir İdaresi Başkanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Faturanın Alıcısı olmak üzere 4 rol bulunmaktadır. Faturayı Düzenleyen Gelir İdaresi Başkanlığı

Detaylı

Fiyat Listesi. 04 Aralık 2013

Fiyat Listesi. 04 Aralık 2013 Fiyat Listesi 04 Aralık 2013 Ürünler 1 Kullanıcı 5 Kullanıcı 10 Kullanıcı İlave Kullanıcı Netsis II 1.950 TL 3.800 TL 5.000 TL 500 TL Satış Yönetimi Satınalma Yönetimi Stok Yönetimi Finans Yönetimi Dövizli

Detaylı

efatura UYGULAMASI HAKKINDA

efatura UYGULAMASI HAKKINDA BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ GİB PORTAL KULLANIM YÖNTEMİ Bayt EntegrePro e-fatura modülü avantajları; -Yıllık güncelleme bedeli alınmıyor. -Firma dosyası sınırlaması yok. -Firma dosya sayısına bağlı

Detaylı

2017/2. DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVI FİNANSA MUHASEBE SINAVI SORULARI VE CEVAPLARI 30 Temmuz 2017 Pazar

2017/2. DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVI FİNANSA MUHASEBE SINAVI SORULARI VE CEVAPLARI 30 Temmuz 2017 Pazar 2017/2. DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVI FİNANSA MUHASEBE SINAVI SORULARI VE CEVAPLARI 30 Temmuz 2017 Pazar 01.02.2016 da kurulmuş olan, ŞİMAL Ofis Mobilyaları Ticaret Limited Şirketi nin

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 11.10.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Aşağıdaki tebliğ detayında belirtilen 3/10 tevkifat oranı ile ilgili düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. 27 Eylül 2017 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı

Detaylı

Istanbul / WWW.ERKYMM.COM

Istanbul / WWW.ERKYMM.COM Istanbul / WWW.ERKYMM.COM 25 TEMMUZ 2013 / istanbul 25 TEMMUZ 2013 / istanbul E-FATURA UYGULAMASI 397 Sıra No.lu VUK Genel Tebliği ile getirilen uygulama başlangıçta anonim ve limited şirketlerin kullanımına

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

15xx versiyonu / Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 19.07.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-KDV1 - Kurum Geçici ve Gelir Geçici Beyannamelerinde 01.07.2016 tarihinde yapılan değişiklik programlarımıza eklenmiştir. -2016 Dönemi 2.dönem Kurum

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü 30.07.2018 Tarihli Mikro R/J/F/ Müavir 02a Sürümü Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Stok Tanıtım Kartına Birime Göre Fiyat Tanımlama Özellii Eklenmitir Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler

Detaylı

Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir:

Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir: LOGO GO 3 Kullanım Öndeğer Masaüstü Seçimi Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir: Genel Satış Uzmanı

Detaylı

UBL-2.1 Standardına Uygun olarak e-fatura Düzenleme Kılavuzu

UBL-2.1 Standardına Uygun olarak e-fatura Düzenleme Kılavuzu 18.10.2015 UBL-2.1 Standardına Uygun olarak e-fatura Düzenleme Kılavuzu DATASOFT YAZILIM LTD. ŞTİ. İçindekiler Bilgi Notu: Gelir İdaresi Başkanlığı www.efatura.gov.tr adresinde e-fatura konusunda muhtelif

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

MİKROTOP. Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKROTOP. Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKROTOP Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKROTOP Bilişim sektörü en hızlı gelişen ve teknolojik olarak sürekli yenilenen sektörlerden biridir. Hedefimiz isteklerinizi dinleyen program üretebilmektir. Gerek

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

Ofis Binası, Plaza ve İş Merkezi Yönetim Yazılımı

Ofis Binası, Plaza ve İş Merkezi Yönetim Yazılımı Ofis Binası, Plaza ve İş Merkezi Yönetim Yazılımı Plazamen Konu Başlıkları Neden Plazamen? Plazamen in Arkasında Kim Var? Plazamen in Özellikleri Nelerdir? Plazamen in Entegrasyon Yeteneği Var mı? Plazamen

Detaylı

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket!

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital dönüşüme ayak uyduran şirketler yoğun rekabet ortamında zaman, maliyet ve iş gücü avantajı elde etmektedir. eplatform ile dijital dönüşümde güvenilir alt yapı, uzman

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

ANKARA YAZILIM DONANIM MÜŞAVİRLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ANKARA YAZILIM DONANIM MÜŞAVİRLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ DONANIM MÜŞAVİRLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ E-Dönüşüm Uygulamaları E-FATURA E-ARŞİV FATURA E-DEFTER Direk Entegrasyon Tanıtım Bülteni Hazırlayan: Ankara Yazılım A.Ş. ANKARA, OCAK 2017 İÇİNDEKİLER

Detaylı

MİKRONOM. Ticari ve Entegre Muhasebe Otomasyon Paketi. 2007 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKRONOM. Ticari ve Entegre Muhasebe Otomasyon Paketi. 2007 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKRONOM Ticari ve Entegre Muhasebe Otomasyon Paketi 1 MİKRONOM Bilişim sektörü en hızlı gelişen ve teknolojik olarak sürekli yenilenen sektörlerden biridir. Hedefimiz isteklerinizi dinleyen program üretebilmektir.

Detaylı

Mikro Yazılımevi Yazılım Hizmetleri Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş. e-vt (Elektronik Veri Transferi) ile Entegrasyon Kılavuzu

Mikro Yazılımevi Yazılım Hizmetleri Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş. e-vt (Elektronik Veri Transferi) ile Entegrasyon Kılavuzu Mikro Yazılımevi Yazılım Hizmetleri Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş. e-vt (Elektronik Veri Transferi) ile Entegrasyon Kılavuzu TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) tarafından kalkınma planları ve yıllık programların

Detaylı