www. byshisha.com.tr

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www. byshisha.com.tr"

Transkript

1

2 KAHVALTILAR 1. Serpme Kahvaltı Beyaz Peynir, Tulum Peyniri, Kaşar Peyniri, Ezine Peyniri, Hellim Peyniri, Yeşil Zeytin, Siyah Zeytin, Tahin - Pekmez, Tereyağı, Kaymak, Reçel, Bal, Nutella, Sucuk, Salam, Sosis, Dana Jambon, Sigara Böreği, Domates, Salatalık, Akdeniz Yeşillikleri, Çay, Bazlama Ekmek Eşliğinde. Tercihen: Sahanda Yumurta / Menemen / Sucuklu Yumurta İki Kişilik TL Dört Kişilik TL 2. ByShisha Kahvaltı TL Beyaz Peynir, Tulum Peyniri, Kaşar Peyniri, Ezine Peyniri, Hellim Peyniri, Yeşil Zeytin, Siyah Zeytin, Tahin - Pekmez, Tereyağı, Kaymak, Reçel, Bal, Nutella, Sucuk, Salam, Sosis, Dana Jambon, Sigara Böreği, Domates, Salatalık, Akdeniz Yeşillikleri, Çay, Bazlama, Ekmek Eşliğinde. 3. Pratik Kahvaltı TL Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Yeşil Zeytin, Siyah Zeytin, Tevreyağı, Reçel, Bal, Salam, Sosis, Haşlanmış Yumurta, Közlenmiş Biber, Közlenmiş Domates, Salatalık, Domates ve Çay Eşliğinde. 4. Şarküteri Kahvaltı TL Kaşarpane, Kızarmış Hellim Peyniri, Yıldız Sosis, Salam, Dana Jambon, Izgara Sucuk, Elma Dilim Patates, Közlenmiş Biber, Domates ve Çay Eşliğinde.

3 Serpme Kahvaltı Menemen Sahanda Yumurta Sahanda Sucuklu Yumurta Pratik Kahvaltı ByShisha Kahvaltı

4 SAHANDALAR 5. Sahanda Yumurta TL Sahanda Köy Tereyağında İki Göz Yumurta 6. Sahanda Sucuklu Yumurta TL Sahanda Köy Tereyağında Sucuk ve İki Göz Yumurta 7. Sahanda Menemen TL Sahanda Köy Tereyağında Klasik Menemen 8. Sahanda Sosisli Yumurta TL Sahanda Köy Tereyağında Sosisli İki Göz Yumurta 9. Sahanda Kavurmalı Yumurta TL Sahanda Kendi Yağıyla Kavrulmuş Dana Eti ve İki Göz Yumurta OMLETLER 10. Sade Omlet TL Sade Omlet, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 11. Beyaz Peynirli Omlet TL Beyaz Peynirli Omlet, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 12. Kaşarlı Omlet TL Kaşarlı Omlet, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 13. Kaşarlı Mantarlı Omlet TL Kaşarlı Mantarlı Omlet, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 14. Karışık Omlet TL Sucuk, Salam Kaşar, Mix Biber, Mantar, Mısır, Zeytin, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 15. Sebzeli Omlet TL Brokoli, Karnabahar, Mix Biber, Mantar, Mısır, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde.

5 Sahanda Sucuklu Yumurta Sahanda Yumurta Sahanda Kavurmalı Yumurta Kaşarlı Mantarlı Omlet Beyaz Peynirli Omlet Karışık Omlet Sebzeli Omlet

6 TOSTLAR 16. Beyaz Peynirli Tost TL Beyaz Peynirli Tost, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 17. Kaşarlı Tost TL Kaşarlı Tost, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 18. Sucuklu Kaşarlı Tost TL Sucuklu Kaşarlı Tost, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 19. Karışık Tost TL Sucuk, Kaşar ve Salamlı Tost, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 20. Bazlamada Kaşarlı Sucuklu Tost TL Taze Bazlama Ekmeğinde Kaşarlı ve Sucuklu Tost, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 21. Bazlamada Karışık Tost TL Taze Bazlama Ekmeğinde Sucuk, Kaşar ve Salamlı Tost, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 22. Bazlamada Kavurma-Kaşarlı Tost TL Taze Bazlama Ekmeğinde Kavurma ve Kaşarlı Tost, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. LIGHT TOSTLAR 23. Kepekli Karışık Tost TL Kepekli Tost Ekmeğinde Kaşarlı ve Sucuklu Tost, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 24. Kepekli Beyaz Peynirli Tost TL Kepekli Tost Ekmeğinde Peyaz Peynirli Tost, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 25. Kepekli Kaşarlı Tost TL Kepekli Tost Ekmeğinde Kaşarlı Tost, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde.

7 Bazlamada Kavurma - Kaşarlı Sucuklu Tost Beyaz Peynirli Tost Bazlamada Karışık Tost Kepekli Kaşarlı Tost Kepekli Karışık Tost

8 SANDVİÇLER 26. Beyaz Peynirli Sandviç TL Fransız Baget Ekmeğinde Turşu, Domates, Kıvırcık ve Beyaz Peynirli Sandviç. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 27. Karışık Sandviç TL Fransız Baget Ekmeğinde Kaşar, Salam, Turşu, Domates, Kıvırcık ve Dana Jambonlu Sandviç, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 28. Steak Sandviç TL Fransız Baget Ekmeğinde Biber ve Mantarla Sotelenmiş Dana Eti ve Erimiş Kaşarlı Sandviç. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 29. Tavuklu Sandviç TL Fransız Baget Ekmeğinde Biber ve Mantarla Sotelenmiş Tavuk Eti ve Erimiş Kaşarlı Sandviç, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 30. Ton Balıklı Sandviç TL Fransız Baget Ekmeğinde Turşu, Domates, Kıvırcık, Mısır ve Ton Balıklı Sandviç. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 31. Kıtır Piliç Sandviç TL Fransız Baget Ekmeğinde Turşu, Domates, Kıvırcık ve Özenle Panelenmiş Tavuklu Sandviç. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 32. Izgara Köfteli Sandviç TL Fransız Baget Ekmeğinde Turşu, Domates, Kıvırcık ve Izgara Köfteli Sandviç. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde.

9 Beyaz Peynirli Sandviç Steak Sandviç Kıtır Piliç Sandviç Tavuklu Sandviç Izgara Köfteli Sandviç

10 GÖZLEMELER 33. Peynirli Gözleme TL Elle İnce Açılmış Yufka İçerisinde Peynirli Gözleme. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 34. Kaşarlı Gözleme TL Elle İnce Açılmış Yufka İçerisinde Kaşarlı Gözleme. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 35. Kıymalı-Kaşarlı Gözleme TL Elle İnce Açılmış Yufka İçerisinde Soğan ve Biberle Kavrulmuş Kıymalı-Kaşarlı Gözleme, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 36. Kaşarlı-Sucuklu Gözleme TL Elle İnce Açılmış Yufka İçerisinde Kaşarlı-Sucuklu Gözleme, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 37. Patatesli Kaşarlı Gözleme TL Elle İnce Açılmış Yufka İçerisinde Soğanla Kavrulmuş, Patates ve Kaşarlı Gözleme, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 38. Patlıcanlı Kaşarlı Gözleme TL Elle İnce Açılmış Yufka İçerisinde Soğanla Kavrulmuş, Patlıcanlı-Kaşarlı Gözleme, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 39. Tulum Peynirli Gözleme TL Elle İnce Açılmış Yufka İçerisinde Soğan ve Tulum Peynirli Gözleme, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. KREPLER 40. Tavuklu Krep TL Biber, Mantar ve Özel Sos İle Sotelenmiş Salamandıra Kaşarlı Tavuklu Krep. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 41. Etli Krep TL Biber, Mantar ve Özel Sos İle Sotelenmiş Salamandıra Kaşarlı Etli Krep. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 42. Sebzeli Krep TL Brokoli, Karnabahar, Mısır, Mix Biber, Mantar ve Özel Sos İle Sotelenmiş Salamandıra Kaşarlı, Sebzeli Krep, Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 43. Ispanaklı Krep TL Soğan, Ispanak ve Özel Sos İle Sotelenmiş Salamandıra Kaşarlı, Ispanaklı Krep. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde.

11 Peynirli Gözleme Patlıcanlı Gözleme Tulum Peynirli Gözleme Ispanaklı Krep Tavuklu Krep Etli Krep

12 BURGERLER 44. Hamburger TL Karamelize Soğan, Domates, Turşu Kıvırcık ve Jumbo Köfteli Hamburger. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 45. Cheeseburger TL Karamelize Soğan, Domates, Turşu, Kıvırcık, Jumbo Köfteli ve Cheddar Peynirli Cheeseburger. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 46. Tavuk Burger TL Karamelize Soğan, Domates, Turşu, Kıvırcık ve Cheddar Peynirli Tavuk Burger. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 47. Steak Burger TL Karamelize Soğan, Domates, Turşu, Kıvırcık ve Terbiyelenmiş Dana Etli Burger. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 48. Sosis Burger TL Karamelize Soğan, Domates, Turşu, Kıvırcık ve Kokteyl Soslu Sosis Burger. Akdeniz Yeşillikleri, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. PİZZALAR 49. Margarita Pizza TL Bol Mozzarella Peynirli, Mısır ve Cherry Domatesli Pizza. 50. Ton Balıklı Pizza TL Ton Balığı, Mısır, Dilim Siyah Zeytin, Tatlı Soğan, Mozzarella Peynirli Pizza. 51. Barbekü Soslu Tavuklu Pizza TL Mozzarella Peyniri Üzerinde Barbekü Sos, Tavuk Göğüs ve Tatlı Soğanlı Pizza. 52. Çok Peynirli Pizza TL Mozzarella Peyniri, Cheddar Peyniri, Hellim Peyniri, Tulum Peyniri, Beyaz Peynir, Cherry Domates ve Mısırlı Pizza. 53. Vejeteryan Pizza TL Mozzarella Peyniri Üzerinde, Brokoli, Karnabahar, Mix Biber, Mantar, Siyah Zeytin ve Mısırlı Pizza. 54. Karışık Pizza TL Mozzarella Peynir Üzerinde, Salam, Sosis, Sucuk, Mix Biber, Mantar, Siyah Dilim Zeytin ve Mısırlı Pizza. 55. Mantarlı Steak Pizza TL Mozzarella Peynir Üzerinde, Dilim Zeytin, Mantar ve Jülyen Doğranmış Steak Etli Pizza. 56. Türk Usulü Pizza TL Mozzarella Peynir Üzerinde, Salam, Sosis, Sucuk, Jülyen Doğranmış Steak, Dilim Zeytin, Mix Biber ve Mısırlı Pizza. 57. Kavurmalı Pizza TL Mozzarella Peyniri Üzerinde Kendi Yağıyla Sotelenmiş Steak, Biber, Soğan ve Mantarlı Pizza.

13 Steak Burger Cheeseburger Sosis Burger Türk Usulü Pizza

14 APERATİFLER 58. Patates Kızartması TL Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 59. Elma Dilimi Patates TL Elma Dilimli Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 60. Sosis Tava TL Yıldız Sosis, Bonfirt Patates Kızartması İle Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 61. Kaşar Pane TL Özel Soslu Kaşar Pane, Bonfrit Patates Kızartması İle Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 62. Mozerella Çubuk TL Özel Sosla Panelenmiş Mozerella Çubukları, Bonfrit Patates Kızartması İle Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 63. Sigara Böreği TL Elle İnce Açılmış Yufka ve Peynirle Sarılmış, Sigara Börekleri, Bonfrit Patates Kızartması İle Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 64. Börek Sepeti TL Elle İnce Açılmış Yufka İçerisinde, Çin Böreği, Sigara Böreği, Soğan Halkası, Bonfrit Patates Kızartması İle Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 65. Çin Böreği TL Elle İnce Açılmış Yufka İçerisinde, Çin Börekleri, Bonfrit Patates Kızartması İle Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 66. Tavuk Sepeti TL Izgara Tavuk Göğüs, Tavuk Şiş ve Tavuk Pane, Soğan Halkası, Bonfrit Patates Kızartması İle Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 67. Piliç Fingers TL Bonfrit Patates Kızartması Yatağında Özenle Panelenmiş Tavuk Parçacıkları, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 68. Karışık Sepet TL Bonfrit Patates Kızartması Yatağında Kaşar Pane, Çin Böreği, Sigara Böreği, Mozerella Çubuk, Soğan Halkası, Yıldız Sosis, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 69. Cajun Tavuk TL Bonfrit Patates Kızartması Yatağında Cajun Baharatıyla Panelenmiş, Tavuk Parçacıkları, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 70. Corn Dog TL Amerikan Usulü Panelenmiş Sosis Parçacıkları, Bonfrit Patates Kızartması İle Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 71. Quesadillas Beef TL Tortilla İçinde Biberle Kavrulmuş Dana Eti, Meksika Fasülyesi Jalapeno Biber, Kaşar Peyniri, İnce Doğranmış Soğan ve Domatesin Buluştuğu Eşsiz Meksika Lezzeti. 72. Quesadillas Chicken TL Tortilla İçinde Biberle Kavrulmuş Tavuk Göğsü, Meksika Fasülyesi Jalapeno Biber, Kaşar Peyniri, İnce Doğranmış Soğan ve Domatesin Buluştuğu Eşsiz Meksika Lezzeti.

15 Piliç Fingers Corn Dog Quesadillas Beef Tavuk Sepeti

16 SALATALAR 73. Çıtır Tavuk Salata TL Akdeniz Yeşillikleri, Mısır, Cherry Domates, Havuç, Kornişon Turşu, Salatalık ve Çıtır Tavuk Parçacıklı Salata. 74. Akdeniz Salata TL Akdeniz Yeşillikleri, Mısır, Cherry Domates, Havuç, Salatalık ve Beyaz Peynirli Salata. 75. Sezar Salata TL Sezar Sosuna Bulanmış, Marul Yaprakları, Mısır, Kruton Ekmek, Parmesan ve Tavuk Göğüslü Salata. 76. Tavuklu Salata TL Akdeniz Yeşillikleri, Mısır, Cherry Domates, Turşu, Salatalık ve Biberle Sotelenmiş Tavuklu Salata. 77. Steak Salata TL Akdeniz Yeşillikleri, Mısır, Cherry Domates, Turşu, Salatalık ve Biberle Sotelenmiş Steak Salata. 78. Ton Balıklı Salata TL Akdeniz Yeşillikleri, Mısır, Cherry Domates, Turşu, Salatalık ve Ton Balıklı Salata. 79. Peynir Dünyası Salata TL Beyaz Peynir, Tulum Peyniri, Kaşar Peyniri, Cheddar, Hellim, Mozerella Peynirli Taze Yeşil Salata. MAKARNALAR 80. Ev Mantısı TL Özel Bükme Ev Mantısı. Yoğurt ve Domates Sos Eşliğinde. 81. Penne Arrabiatta Acılı TL Özel Napoliten Soslu, Kaşar Peynirli, Penne Makarnası. 82. Fettuccine Alfredo TL Tavuk Göğüs, Kremalı ve Mantarlı, Tagliatelle Makarnası. 83. Fettuccine Fesleğenli TL Tavuk Göğüs, Fesleğenli, Kremalı ve Mantarlı, Tagliatelle Makarnası. 84. Spaghetti Bolognese TL Özel Çekme Kıymalı Bolognese Soslu ve Kaşarlı Spaghetti Makarnası. 85. Penne De Carne TL Mantar ve Biberle Sotelenmiş, Steak Etli, Parmesan Peynirli ve Kremalı, Penne Makarnası, 86. Dört Peynirli Tortellini TL Beşemel Sos, Cherry Domates, Taze Fesleğen Parmesan Peynirli ve Kremalı, Tortellini. 87. Sebzeli Penne TL Brokoli, Karnabahar, Mix Biber, Mantar, Mısır ve Kremalı Penne Makarnası. 88. Cevizli Köy Eriştesi TL Köy Usulü Kesme Cevizli ve Tulum Peynirli Erişte.

17 Sebzeli Penne Çıtır Tavuk Salata Steak Salata Ev Mantısı Dört Peynirli Tortellini

18 DÜRÜMLER 89. Ton Balıklı Dürüm Mısır, Turşu, Domates, Yeşillik, Ton Balığı, Bonfrit, Patates Kızartması, Akdeniz Yeşillikleri, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 90. Sezar Soslu Tavuk Dürüm TL Marul, Kruton Ekmeği, Turşu, Mısır ve Sezar Soslu Tavuk Dürüm, Bonfrit, Patates Kızartması, Akdeniz Yeşillikleri, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 91. Köfte Dürüm TL Özel Çekme Izgara Köfte, Mix Biber, Mantar, Soğan, Kaşar Peyniri, Bonfrit, Patates Kızartması, Akdeniz Yeşillikleri, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 92. Tavuk Dürüm TL Mix Biber ve Mantarla Sotelenmiş, Tavuk Göğüslü Dürüm, Bonfrit, Patates Kızartması, Akdeniz Yeşillikleri, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 93. Et Dürüm TL Mix Biber ve Mantarla Sotelenmiş, Dana Etli Dürüm, Bonfrit, Patates Kızartması, Akdeniz Yeşillikleri, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 94. Çıtır Tavuk Dürüm TL Marul, Kruton Ekmeği, Turşu, Domates ve Çıtır Tavuk Parçacıklı Dürüm, Bonfrit, Patates Kızartması, Akdeniz Yeşillikleri, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. 95. Cheddar Soslu Et Dürüm TL Mix Biber ve Mantarla Sotelenmiş, Cheddar Soslu Et Dürüm, Bonfrit, Patates Kızartması, Akdeniz Yeşillikleri, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde.

19 Cheddar Soslu Et Dürüm Sezar Soslu Tavuk Dürüm Çıtır Tavuk Dürüm

20 GÜNÜN ÇORBASI İÇİNİZİ ISITACAK GÜNLÜK LEZZETLİ ÇORBAMIZI DENEYİNİZ. 8,50 TL ANA YEMEKLER 96. Çökertme TL Kibrit Patates Yatağında, Mix Biber ve Köy Tereyağı İle Sotelenmiş, Domates Soslu Dana Eti. 97. Beef Fajita TL Meksika Mutfağına Ait Döküm Tavada Mix Biber ve Soğan İle Kavrulmuş, Özel Soslar Eşliğinde Dana Etli Fajita. 98. Chicken Fajita TL Meksika Mutfağına Ait Döküm Tavada Mix Biber ve Soğan İle Kavrulmuş, Özel Soslar Eşliğinde Tavuklu Fajita. 99. Combo Fajita TL Meksika Mutfağına Ait Döküm Tavada Mix Biber ve Soğan İle Kavrulmuş, Özel Soslar Eşliğinde Tavuk ve Dana Etli Fajita Dana Külbastı TL Patates Püresi Yatağında İnce Dövülmüş Izgara Dana Eti, Közlenmiş Biber, Domates, Pilav, Haşlanmış Sebze Eşliğinde Tavuk Külbastı TL Patates Püresi Yatağında İnce Dilimlenmiş Izgara Tavuk Eti, Közlenmiş Biber, Domates, Pilav ve Haşlanmış Sebze Eşliğinde Izgara Köfte TL Tortilla Yatağında ByShisha Usulü Özel Izgara Köfte. Közlenmiş Biber ve Domates, Pilav, Bonfrit Patates Kızartması İle Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde Köri Soslu Tavuk TL Mix Biber ve Mantarla Sotelenmiş Köri Soslu Tavuk, Pilav, Haşlanmış Sebze Eşliğinde.

21 Çökertme Beef Fajita Mantar Soslu Bonfile Beef Stronogof

22 104. Karışık Izgara TL Özel Çekme Izgara Köfte, Dana Eti, Tavuk Göğsü, Tavuk Şiş, Közlenmiş Biber ve Domates, Pilav, Bonfrit Patates Kızartması İle Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde Izgara Tavuk Pirzola TL Tavuk Pirzola, Bonfrit, Patates Kızartması, Pilav, Akdeniz Yeşillikleri İle Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde Dana Beğendi TL Patlıcanlı Beğendi Yatağında, Domates Soslu, Dana Eti, Közlenmiş Biber, Domates ve Cevizli Köy Eriştesi Eşliğinde Kaşar Peynirli Köfte TL Salamandıra Kaşarlı Izgara Köfte, Közlenmiş Biber ve Domates, Pilav, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde Beef Stronogof TL Kibrit Patates Yatağında Soğan, Mantar, Turşuyla Kavrulmuş Jülyen Steak, Pilav ve Akdeniz Yeşillikleri Eşliğinde Mantar Soslu Bonfile TL Özel Mantar Soslu Izgara Bonfile, Pilav ve Haşlanmış Sebze Eşliğinde Sac Kavurma TL Soğan, Biber, Mantar ve Domatesle Kavrulmuş Kuşbaşı Et, Turşu, Pilav, Tortilla, Bonfrit Patates Kızartması, Salsa ve Dip Soslar Eşliğinde. Tek Kişilik TL İki Kişilik TL

23 Sac Kavurma

24 İÇECEKLER 111. Sıcak İçecekler Çay Bardak 3.95 Çay Fincan 5.50 Sade Filtre Kahve 8.75 Aromalı Filtre Kahve 8.75 Türk Kahvesi 8.25 Dibek Kahvesi 8.50 Menengiç Kahvesi 8.25 Damla Sakızlı Türk Kahvesi 8.50 Sahlep 8.50 TL Syphon Kahve 2 Kişilik 20 TL 3 Kişilik 30 TL 4 Kişilik 40 TL 112. Bitki Çayları 8.75 TL Nane Limon Kış Çayı Ihlamur Yeşil Çay Papatya Rezene Çayı Melisa Çayı Ada Çayı Limonlu Yeşil Çay Naneli Yeşil Çay 113. Organik Meyve Çayları 9.50 Karadut Çayı Nar Çayı Portakal Çayı Elma Çayı Böğürtlen Çayı Kuşburnu Çayı Elma Tarçın Çayı

25 114. Esspresso Bazlı Kahveler Espresso 7.75 TL Macchiato 7.75 TL Americano 8.50 TL Caffe Latte 8.50 TL Cappucciono 8.50 TL Caramelatte 9.50 TL Çay Tea Latte 9.50 TL Caffe Mocha 9.00 TL White Chocolate Mocha 9.00 TL Chocolate Macadamia Latte 9.75 TL Irish Nut Creme 9.75 TL Very Vanilla Latte 9.75 TL Sade Gold Kahve 7.50 TL Sütlü Gold Kahve 8.00 TL 115. Sıcak Çikolatalar Beyaz Sıcak Çikolata 8.50 TL Aromalı Sıcak Çikolata 8.50 TL Oregon Çay 8.50 TL Ballı Süt 7.50 TL

26 116. Soğuk İçecekler Su 3.00 TL Soda 4.25 TL Meyveli Soda 4.75 TL Churchill 6.25 TL Coca-Cola 5.00 TL Sprite 5.00 TL Fanta 5.00 TL Fuse Tea 5.00 TL Cappy 5.00 TL Ayran 4.25 TL Naneli Ayran 5.75 TL Soda Ayran 6.25 TL 117. Limonatalar 8.75 TL Sade Limonata Çilekli Limonata Naneli Limonata 118. Doğal Meyve Suları Sıkma Portakal 9.25 TL ByShisha Mix TL Atom TL 119. Ice Soğuk İçecekler 9.25 TL Ice Coffee Ice Latte Ice Americano Ice Caramel Latte Ice Chocalate

27 120. Frappeler TL Çilekli Frappe Böğürtlenli Frappe Muzlu Frappe Kavunlu Frappe Kahveli Frappe Çikolatalı Frappe Kivili Frappe Mangolu Frappe Şeftalili Frappe 121. Frozenler TL Kavun Muz Çilek Böğürtlen Kahve Çikolata Kivi Mango Şeftali 122. Milkshakeler TL Çikolatılı Çilekli Antep Fıstıklı 123. ByShisha Special Kırmızımsı TL Yaz Güneşi TL Soğuk Çay TL ByShisha Mohito TL ByShisha Cosmopolitan TL Redbull Enerji İçecekleri 9.75 TL (Redbull, Lime, Şekersiz Redbull, Lime Limonlu, Yaban Mersinli Redbull, Redbull Tropikal Meyveli, Redbull Yaban Mersinli) Çilekli, Elmalı Mohito TL

28 PASTALAR Tramisu TL Fıstık Rüyası TL Siyah Profiterollü Pasta TL Beyaz Profiterollü Pasta TL Devis TL Latte Pasta TL Orman Meyveli Pasta TL Frambuazlı Cheesecake TL Limonlu Cheesecake TL Çikolatalı Cheesecake TL Bronwni TL Sufle TL Kızarmış Dondurma TL Waffle TL MEYVE TABAĞI 2 Kişilik TL 3 Kişilik TL 4 Kişilik TL DONDURMA ÇEŞİTLERİ Kesme Maraş Dondurma TL Dondurma Kup (Antep, Sade, Çikolata, Çilek, Limon, Karadut ve Muz Seçeneklerinden 4 Top.) TL KURUYEMİŞ Karışık Kuruyemiş TL Antep Fıstığı TL

29 Waffle Tramisu Frambuazlı Cheesecake Meyve Tabağı Dondurma Çeşitleri

30 NARGİLELER 124. Bahreyn TL Portakal, Vanilya, Damla Sakız, Böğürtlen, Hindistan Cevizi, Elma, Kavun, Şeftali, Üzüm, Cappuccino, Muz, Çilek, Falım Sakız, Yeşil Elma, Nane, Yeşil Limon, Tropik Meyve Seçenekleri İle Birlikte Sultan s TL Cappuccino, Türk Kahvesi, Altı Süt Special TL Elma, Cappuccino, Kavun, Şeftali, Vişne, Çilek Seçenekleri İle Birlikte ByShisha Yaz Keyfi TL Üzüm, Çilek, Şeftali, Altı Böğürtlen Şurubu İle Birlikte El Shisha TL Çift Elma, Üzüm, Karpuz Seçenekleri İle Birlikte Pasha TL Elma, Nane, Altı Süt İle Birlikte ByShisha Kış Keyfi TL Şeftali, Çilek, Nane, Altı Nane Şurubu, Kesme Limon İle Birlikte Maviş TL 132. Jelibon TL Kolalı Jelibon Eşliğinde Pembiş TL Karpuz, Falım Sakız, Altı Karpuz Şurubu ve Süt ile Birlikte Lüle Değişimi TL

31 NARGİLE NEDİR? Nargile, doğu kültürünün bir öğesi olmakta ile birlikte doğuş yerinin Hindistan olduğu zannedilmektedir. Çok farklı kültürlerin farklı adlandırdıkları keyif aracıdır. Asıl nargilenin kökeni ise Farsça da Hindistan cevizi anlamına gelen Nargil den gelir. Hindistan da ortaya çıkan nargilenin ilk örnekleri, Hindistan cevizinin içinin çıkarılıp kabuğuna bir kamış sokularak yapılmıştır. Hindistan da doğan nargile, başta iranlılar olmak üzere Araplar, daha sonra da Osmanlılarla tanışmıştır. KİŞİYE GÖRE NARGİLE SEÇİMİ? İçtiğin karışımı belirlemek senin elinde. Sadece içmek için içmiyoruz keyf almak için tadını çıkarmak için içmeliyiz. İlk içenler için hafif karışımlar dan başlamalıyız. NASIL KEYİF ALINIR? Karışımımızı bulduk. Nargileyi aldık içmeye başladık. Yanında içilecek şeyler de bu keyfe hizmet verir. Sade kahve favorilerdendir. Veya soğuk sevenlere ıce tea şeftali (mangoda olabilir keyfe göre) kesinlikle yemekle birlikte içilmez. Aç karna veya yedikten hemen sonrada içilmez. Yemekten bir saat sonra içilmesi tavsiye edilir. Nargilenin sohbetide içmesi kadar zevkli buda önemli bi detay. Tavsiye edilen tüketim süresi 2 saattir.

32 BYSHISHA FIRSAT MENÜSÜ YİYECEK MENÜLERİ 135. HAMBURGER + PATATES + SOĞUK İÇECEK TL 136. CHESEEBURGER + PATATES + SOĞUK İÇECEK TL 137. PİZZA + PATATES + SOĞUK İÇECEK TL 138. GÖZLEME + PATATES + SOĞUK İÇECEK TL 139. ET DÜRÜM + PATATES + SOĞUK İÇECEK TL 140. TAVUK DÜRÜM + PATATES + SOĞUK İÇECEK TL PASTA + İÇECEK MENÜLERİ 141. PASTA + SICAK İÇECEK TL 142. PASTA + LİMONATA TL 143. PASTA + SOĞUK İÇECEK TL 144. WAFFLE + DONDURMA + LİMONATA TL 145. SUFFLE + DONDURMA + SIKMA PORTAKAL SUYU TL NARGİLE MENÜLERİ 146. NARGİLE + KURUYEMİŞ + PORTAKAL SUYU NARGİLE + MEYVE TABAĞI + REDBULL TL byshisha byshisha.com.tr byshisha Adres : Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 44/B Çukurambar/Ankara Web Portal : E-posta : info@byshisha.com.tr Tel : (0312)

KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK

KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK KAHVEZEN KAHVALTI 2 KİŞİLİK Sıcacık pankek Nutella, fındık kreması, bal, kaymak, yeşil ve siyah zeytin,tereyağı, vişne, çilek reçeli, sosis, salam, kaşar, beyaz, üçgen ve örgü peyniri, çilek, muz, domates,

Detaylı

güne başlarken kahvaltılar poğaça - simit açma gül böreği ev böreği kol böreği kır pidesi su böreği karaköy böreği 8,00 tl

güne başlarken kahvaltılar poğaça - simit açma gül böreği ev böreği kol böreği kır pidesi su böreği karaköy böreği 8,00 tl güne başlarken poğaça - simit açma gül böreği ev böreği kol böreği kır pidesi su böreği karaköy böreği 8,00 tl 8,00 tl sıcak kahvaltı kahvaltılar günün çorbası sıcak kahvaltı hellim peyniri, sigara böreği,

Detaylı

Kahvaltı Tabağı Çeşitleri Simit Kahvaltı Tabağı 11.00

Kahvaltı Tabağı Çeşitleri Simit Kahvaltı Tabağı 11.00 Kahvaltı Tabağı Çeşitleri Simit Kahvaltı Tabağı 11.00 1 adet simit, beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık ve 1 adet çay Hızlı Kahvaltı Tabağı 13.00 Zeytin, beyaz peynir, kaşar peyniri, reçel,

Detaylı

Cafe Restaurant R Waffle Kahvaltı Tabagı Bal & Kaymak Serpme Kahvaltı Güne Başlarken... Kahvaltı Tabağı (Klasik) Beyaz Peynir, Taze Kaşar Peyniri, Siyah Zeytin,Yeşil Zeytin, Salam-Sosis, Domates,

Detaylı

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI MÖNÜ KAHVALTILAR (BREAKFAST) KAHVALTI TABAĞI Beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, dana jambon, salam, tereyağı, reçel, haşlanmış yumurta OMLET ÇEŞİTLERİ Sade, karışık,

Detaylı

14 Omlet, beyaz peynir, zeytin, söğüş, yeşillik ve bir bardak çay ile servis edilir. Klasik Kahvaltı

14 Omlet, beyaz peynir, zeytin, söğüş, yeşillik ve bir bardak çay ile servis edilir. Klasik Kahvaltı KAHVALTILAR Pratik Kahvaltı Omlet, beyaz peynir, zeytin, söğüş, yeşillik ve bir bardak çay ile servis edilir. Klasik Kahvaltı Omlet, beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, tere yağ,

Detaylı

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR

ÇORBALAR KAHVALTI SALATALAR ÇORBALAR GÜNÜN ÇORBASI BORÇ ÇORBA 5 TL 6 TL KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI ( Zeytin, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık, Salam, Tavuk, Jambon, Haşlanmış Yumurta, Kaşar Peyniri, Çilek Reçeli, Tereyağ, Bal, Tahin,

Detaylı

MENEMEN - SAHANDA YUMURTALAR

MENEMEN - SAHANDA YUMURTALAR KAHVALTI Kahvaltı Tabağı...30,00 TL Siyah Zeytin,Yeºil Zeytin, Beyaz Peynir,Çeçil peyniri,kaºar Peyniri,Erzincan Çörekotlu Peynir,Haºlanmıº yumurta,salam,dana jambon,tereyağı, Bal,Nutella,Viºne reçeli,kayısı

Detaylı

KAHVALTI. Kahvaltı Tabağı. Sucuk şiş Elma dilim patates ile. Melemen. Sahanda Yumurta Çeşitleri

KAHVALTI. Kahvaltı Tabağı. Sucuk şiş Elma dilim patates ile. Melemen. Sahanda Yumurta Çeşitleri Kafe Mönüsü KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 30.00 TL Beyaz peynir, taze kaşar peyniri, eski kaşar peyniri,dil peyniri, sebzeli tavuk jambon, dana jambon, Macar salam, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kuru

Detaylı

Yenilenmiş konsept ve menümüz ile hizmetinizdeyiz!

Yenilenmiş konsept ve menümüz ile hizmetinizdeyiz! Yenilenmiş konsept ve menümüz ile hizmetinizdeyiz! GÜNÜN MENÜSÜ.00 -.00 ARASI Öğlen menüsünü mutlaka garsonumuza sorunuz Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir, kaşar peyniri, tereyağ, reçel, bal, haşlanmış yumurta,

Detaylı

KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 16,50 TL Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, Salam, tereyağı, bal, haşlanmış yumurta ve 2 adet çay ile..

KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 16,50 TL Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, Salam, tereyağı, bal, haşlanmış yumurta ve 2 adet çay ile.. KAHVALTI Kahvaltı Tabağı 16,50 TL Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, Salam, tereyağı, bal, haşlanmış yumurta ve 2 adet çay ile.. Kaşarlı Tost 6,00 TL Kepekli veya beyaz ekmek seçenekli,

Detaylı

Tarihi Gümüşcüler Çarşısı nın yanında yer alan Kahvezen Bistro&Cafe de modern dünya mutfağının pek çok lezzeti tadılabilir.

Tarihi Gümüşcüler Çarşısı nın yanında yer alan Kahvezen Bistro&Cafe de modern dünya mutfağının pek çok lezzeti tadılabilir. Kahvezen Bistro&Cafe Beypazarı nın kültürel mirasını modern yaşam çizgileriyle birleştiren seçkin bir mimariye, merkezi konumda, otoparka yakın imkana sahiptir. Tarihi Gümüşcüler Çarşısı nın yanında yer

Detaylı

SADECE BURSA DA!! $ /zukkabursa.

SADECE BURSA DA!! $ /zukkabursa. SADECE BURSA DA!! $ /zukkabursa www.zukka.com.tr VAN KAHVALTISI kahvaltı VAN KAHVALTISI (2 KİŞİLİKTİR) Kavut, Murtuğa, Acuka, Şakşuka, Van Cacığı, Otlu Peynir, Beyaz Peynir, Burgu Peynir, Kaşar Peyniri,

Detaylı

Menümüzü, mobil cihazınıza indirip inceleyebilirsiniz.

Menümüzü, mobil cihazınıza indirip inceleyebilirsiniz. Menümüzü, mobil cihazınıza indirip inceleyebilirsiniz. KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI 20 TL Burdur beyaz Peynir, Hatay Lavaş Peynir, Bidon Tulum, inek Ezine Gemlik Mega Siyah Zeytin, Kırma Yeşil Zeytin Reçel,

Detaylı

www.kizkulesiyakamoz.com Serpme köy kahvaltı GÜNAYDIN Tek Kişilik Kahvaltı Tabağı Tek Kişilik Kahvaltı Tabağı Serpme Köy Kahvaltı (2 Kişilik) 39 tl Ezine Beyaz Peyniri, Taze Kaşar Peyniri, Erzurum Çeçil

Detaylı

KAHVALTI & CAFE MENÜ

KAHVALTI & CAFE MENÜ KAHVALTI & CAFE MENÜ Serpme Kahvaltı Fit Kahvaltı Tabağı Klasik Kahvaltı Tabağı Güne Başlarken Serpme Kahvaltı Ezine Beyaz Peynir, Eski Kaşar, Örgü Peyniri, Burgu Peyniri, Lezzet Topu, Çeçil Peyniri, Tereyağ,

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN. Tost Ekmeği Ayvalık Ekmeği Kaşarlı Tost. 4.00 6.00 Karışık Tost

GÜNE BAŞLARKEN. Tost Ekmeği Ayvalık Ekmeği Kaşarlı Tost. 4.00 6.00 Karışık Tost GÜNE BAŞLARKEN Kahvaltı Tabağı (Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, yumurta, yeşil biber, siyah ve yeşil zeytin, salam, bal, terayağ, sınırsız çay) Mini Kahvaltı Tabağı (Beyaz peynir, domates,

Detaylı

PİZZA WRAP BURGER SALATA MAKARNA TATLI İÇECEK GELATO GEL AL SERVİSTE 23 CM PİZZA İTALYAN MUTFAĞI GEL AL SERVİSTE 33 CM PİZZA PAKET SERVİS 285 0 475 www.barigelato.com.tr FUNGI BURGER Burger eti, sote mantar,

Detaylı

Cafe. Restaurant RESTAURANT CAFE RESTAURANT RESTAURANT RESTAURANT CAFE RESTAURANT CAFE CAFE RESTAURANT RESTAURANT RESTAURANTCAFE RESTAURANT RESTAURANT

Cafe. Restaurant RESTAURANT CAFE RESTAURANT RESTAURANT RESTAURANT CAFE RESTAURANT CAFE CAFE RESTAURANT RESTAURANT RESTAURANTCAFE RESTAURANT RESTAURANT Restaurant Cafe Yahya Kemal Caddesi No: 1/B Rumeli Hisarı - İSTANBUL Tel: (02) 2 4 (02) 2 4 www.cafenar.com 1 İÇECEKLER KAHVALTI TABAKLARI YİĞİT in TABAĞI (2 KİŞİLİK) 2 YİĞİT in TABAĞI (1 KİŞİLİK) 1 Beyaz,

Detaylı

Yumurtalar. Kahvaltı. Menemen. Omlet. Börek ve Poğaçalar Sahanda Yumurta... Peynir Zeytin Tabağı Sucuklu veya Sosisli... 9.

Yumurtalar. Kahvaltı. Menemen. Omlet. Börek ve Poğaçalar Sahanda Yumurta... Peynir Zeytin Tabağı Sucuklu veya Sosisli... 9. Kahvaltı Yumurtalar Peynir Zeytin Tabağı........... 12.00 Sahanda Yumurta....... 8.00 Bal - Kaymak.............. Sucuklu veya Sosisli...... Reçel - Kaymak............. Hellim Izgara.............. Tahin

Detaylı

Zengin Açık Büfe Çeşitleri 17.50

Zengin Açık Büfe Çeşitleri 17.50 Zengin Açık Büfe Çeşitleri 17.50 Kahvaltı Tabağı 15.00 Tam yağlı beyaz peynir, kaşar peyniri siyah ve yeşil zeytin, oltu peynir, dana jambon, tavuk jambon, macar salam, domates, salatalık, vişne reçeli,

Detaylı

www.kafedepa let.com

www.kafedepa let.com www.kafedepa let.com KAHVALTILAR Günün Çorbası Kahvaltı Tabağı Domates, Salatalık, Kaşar Peyniri, Beyaz Peynir, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Salam, Reçel, Bal, Tereyağ, Sigara Böreği, Haşlanmış Yumurta,

Detaylı

güne başlarken omlet 2 yumurta ile çorba kahvaltı tost & gözleme beyaz peynirli omlet günün çorbası sahanda sucuklu yumurta sahanda kaşarlı yumurta

güne başlarken omlet 2 yumurta ile çorba kahvaltı tost & gözleme beyaz peynirli omlet günün çorbası sahanda sucuklu yumurta sahanda kaşarlı yumurta nature is calling güne başlarken çorba günün çorbası minestrone mevsimindeki taze sebzeler ile hazırlanır kahvaltı simit kahvaltı simit, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık bruschetta kahvaltı taze

Detaylı

KEÇİÖREN İN EN TATLI ADRESİ

KEÇİÖREN İN EN TATLI ADRESİ KEÇİÖREN İN EN TATLI ADRESİ SERPME KAHVALTI (2 KİŞİLİK) APARATİF KAHVALTI SAHANDA MENEMEN KAHVALTI SERPME KAHVALTI ( 2 Kişilik) 40,00 Menemen veya Sucuklu Yumarta, Bal, Kaymak, Tereyağ, Kuruyemiş Reçel

Detaylı

HER TABAKTA LEZZET SANATI

HER TABAKTA LEZZET SANATI HER TABAKTA LEZZET SANATI AŞK TAN GELEN LEZZETLER KAHVALTI Saat 08:00 ile 17:00 arasında servis edilir. 1 2 3 4 5 6 7 Kahvaltı Tabağı (1 Kişilik) 3 Çeşit Peynir, 2 Çeşit Reçel, Domates, Salatalık, Yeşil

Detaylı

MENÜ. www.yuzugullu.com

MENÜ. www.yuzugullu.com MENÜ www.yuzugullu.com Arifiye Mah. Saatçiler Sk. No: 10 ESKİŞEHİR Telefon: 0 222 221 58 86 onur@yuzugullu.com KAHVALTI TABAĞI 12.50 TL Domates, salatalık, beyaz peynir, kaşar peyniri, çeçil peyniri, çilek

Detaylı

GÜNÜN MENÜSÜ 13,00 ANA YEMEK, ZEYTİNYAĞLILAR, PİLAV, SALATA TAVUK SEHNİLZEL PORSİYON + 1 COLA 15,00 KARIŞIK JAMBONLU SANDEVİÇ + 1 COLA 13,00

GÜNÜN MENÜSÜ 13,00 ANA YEMEK, ZEYTİNYAĞLILAR, PİLAV, SALATA TAVUK SEHNİLZEL PORSİYON + 1 COLA 15,00 KARIŞIK JAMBONLU SANDEVİÇ + 1 COLA 13,00 GÜNÜN MENÜSÜ 13,00 ANA YEMEK, ZEYTİNYAĞLILAR, PİLAV, SALATA MENÜLER TAVUK SEHNİLZEL PORSİYON + 1 COLA 15,00 KARIŞIK JAMBONLU SANDEVİÇ + 1 COLA 13,00 KÖFTELİ SANDEVİÇ + 1 COLA 14,00 AYVALIK TOSTU + 1 COLA

Detaylı

Kahvaltı BEYAZ PEYNİRLİ OMLET KAŞARLI OMLET SAHANDA YUMURTA SEBZELİ OMLET KAŞARLI YUMURTA SUCUKLU OMLET BEYAZ PEYNİRLİ YUMURTA

Kahvaltı BEYAZ PEYNİRLİ OMLET KAŞARLI OMLET SAHANDA YUMURTA SEBZELİ OMLET KAŞARLI YUMURTA SUCUKLU OMLET BEYAZ PEYNİRLİ YUMURTA Cafe Zenzero, benzersiz atmosferi ve yeşiller içerisindeki bahçesi ile kahvaltıdan öğle arasına; akşam yemeğinden, hafta sonu keyfine kadar yemek zevkine yepyeni bir soluk getirecek zengin bir menü ile

Detaylı

KAHVALTILAR. Çabuk Kahvaltı (Express) (5,00 ) Beyaz Peynir, domates, salatalık, siyah zeytin, yeşil zeytin, simit.

KAHVALTILAR. Çabuk Kahvaltı (Express) (5,00 ) Beyaz Peynir, domates, salatalık, siyah zeytin, yeşil zeytin, simit. KAHVALTILAR Serpme Kahvaltı (2 Kişilik) (22,00 ) Domates, salatalık, yeşil zeytin, siyah zeytin, beyaz peynir, kaşar peyniri, örgü peyniri, çilek reçeli, vişne receli, bal kaymak, tereyağ, çemen, sosis,

Detaylı

Lezzet. Keyif. /emretbursa Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park

Lezzet. Keyif. /emretbursa  Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park Lezzet Emr-et te usta eller tarafından özel yöntemlerle hazırlanan klasik ve modern sunumlu etlerimiz ağzınıza lezzet katacak. Etin en güzel hali! Keyif Aileniz ve sevdiklerinizle beraber neşe içinde yemeğinizi

Detaylı

ÇORBA BAŞLANGIÇLAR. Avcı Böreği. 001 Günün Çorbası 5,00 tl. 002 Chicken Fingers 8,00 tl. 003 Sosis Sepeti 8,00 tl. 004 Soğan Halkası 7,00 tl

ÇORBA BAŞLANGIÇLAR. Avcı Böreği. 001 Günün Çorbası 5,00 tl. 002 Chicken Fingers 8,00 tl. 003 Sosis Sepeti 8,00 tl. 004 Soğan Halkası 7,00 tl Avcı Böreği ÇORBA 001 Günün Çorbası 5,00 tl BAŞLANGIÇLAR 002 Chicken Fingers 8,00 tl Patetes tava ve pikante sos ile 003 Sosis Sepeti 8,00 tl Patetes tava ve pikante sos ile 004 Soğan Halkası 7,00 tl Patetes

Detaylı

Tavuk Wrap : Tavuk,Mantar,Biber,Akdeniz Yeşilliği. Et Wrap : Jülien doğranmış et,mantar.biber,akdeniz Yeşilliği

Tavuk Wrap : Tavuk,Mantar,Biber,Akdeniz Yeşilliği. Et Wrap : Jülien doğranmış et,mantar.biber,akdeniz Yeşilliği Kahvaltılar Tek Kişilik Kahvaltı Tabağı:2 çeşit zeytin(siyah-yeşil),kaymak,bal,tereyağ çikolata,2 çeşit peynir tabağı,salatalık,domates,akdeniz Yeşilliği,Salam,Cips,Sosis, Omlet,Ceviz,Kuru Kayısı,Mevsim

Detaylı

CAFE MENÜ. SICAK-SOĞUK SANDVİÇLER JAMBONLU KAŞARLI SANDVİÇ (Çavdarlı baget ekmeği içerisinde jambon, kaşar peyniri, krem peynir, közlenmiş biber)

CAFE MENÜ. SICAK-SOĞUK SANDVİÇLER JAMBONLU KAŞARLI SANDVİÇ (Çavdarlı baget ekmeği içerisinde jambon, kaşar peyniri, krem peynir, közlenmiş biber) KAHVALTI KAHVALTI TABAĞI ( İki çeşit peynir, zeytin, domates, salatalık, biber, tereyağı, reçel, bal, salam, yumurta ) SİMİT TABAĞI ( Simit, peynir, domates ve salatalık, zeytin) SİMİT VE POĞAÇA ÇEŞİTLERİ

Detaylı

Cihangir Sosyal Tesisi

Cihangir Sosyal Tesisi Cihangir Sosyal Tesisi İstanbul un Prestij Mekanları Arnavutköy Avcılar Avcılar Deniz Köşk Beykoz Koru Beykoz Sahil Büyükçekmece Cihangir Çamlıca Dragos Fethipaşa Florya Gözdağı Haliç İstinye Kasımpaşa

Detaylı

KARIŞIK PEYNİR ERİTMESİ

KARIŞIK PEYNİR ERİTMESİ KARIŞIK PEYNİR ERİTMESİ NELİPİDE KÖY KAHVALTISI KLASİK KAHVALTI TABAĞI MENEMEN PEYNİRLİ OMLET SUCUKLU YUMURTA KAHVALTI KLASİK KAHVALTI TABAĞI 20.00 Beyaz peynir, kaşar, burgu peyniri, ezine, tulum peyniri,

Detaylı

Günün Çorbasý. Günün Çorbasý. Su Böreði 1 Porsiyon. Lütfen servis personelinden bilgi alınız.

Günün Çorbasý. Günün Çorbasý. Su Böreði 1 Porsiyon. Lütfen servis personelinden bilgi alınız. Günün Çorbasý Günün Çorbasý Lütfen servis personelinden bilgi alınız. Su Böreði 1 Porsiyon Poðaçalar Sade Peynirli Kaþar Peynirli Zeytinli Patatesli Dereotlu Cevizli Simitler Ankara Simiti Sosyete Simiti

Detaylı

Restaurant. Üyelerimiz menü fiyatından %30 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir.

Restaurant. Üyelerimiz menü fiyatından %30 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. Restaurant Üyelerimiz menü fiyatından %30 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. Kahvaltılar SERPME KAHVALTI Kentsa Küçük Kahvaltı Tabağı Siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağ, bal, reçel, domates, salatalık,

Detaylı

UZAKDO U BASININDA ÇIKAN B R SÜT fi F GÜRÜ

UZAKDO U BASININDA ÇIKAN B R SÜT fi F GÜRÜ SÜT fi in tarihi 1922 yılında fiükrü Efendi tarafından açılan Taksim Muhallebicisi ne dayanmaktadır. Bugün Akbank Sanat Merkezi nin bulundu u yerde hizmet vermifl olan muhallebici, 1953 yılında Niflantaflı

Detaylı

KAHVALTI ÇEŞİTLERİ. *Klasik Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir,kaşar peynir,yeşil ve siyah zeytin,salam,domates,salatalık,haşlanmış yumurta...

KAHVALTI ÇEŞİTLERİ. *Klasik Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir,kaşar peynir,yeşil ve siyah zeytin,salam,domates,salatalık,haşlanmış yumurta... KAHVALTI ÇEŞİTLERİ *Bay İkram Kahvaltı Tabağı Bal,reçel,tereyağ, siyah ve yeşil zeytin,göz yumurta,beyaz peynir kaşar peynir,otlu peynir,salam,dana jambon,domates, salatalık,sigaraböreği,patates kızartma

Detaylı

İCON CAFE & RESTAURANT MENÜ. GÜNE BAŞLARKEN 1) Mini Sabah 8. 2) İcon Kahvaltı Tabağı 16. 3) Serpme Kahvaltı 32. 4) Sahanda Tereyağlı Yumurta 5

İCON CAFE & RESTAURANT MENÜ. GÜNE BAŞLARKEN 1) Mini Sabah 8. 2) İcon Kahvaltı Tabağı 16. 3) Serpme Kahvaltı 32. 4) Sahanda Tereyağlı Yumurta 5 İCON CAFE & RESTAURANT MENÜ GÜNE BAŞLARKEN 1) Mini Sabah 8 ( Beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, bal, tereyağ, iki bardak çay ile.) 2) İcon Kahvaltı Tabağı 16 ( Beyaz peynir, kaşar

Detaylı

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ Serpme Kahvaltı Kişi Başı 35 TL Yöresel Peynir ve Zeytin Çeşitleri, Domates-Salatalık-Yeşillik, Jambon, Ev Yapımı Reçeller, Tereyağ, Kahvaltılık Salça, Bal-Kaymak, Salçalı

Detaylı

FRANSIZ BAGETİ KEPEKLİ KÖY BAGETİ TAM BUĞDAY EKMEĞİ KEPEKLİ EKMEK PANINI (ZEYTİNLİ) KEPEKLİ EKMEK BÜYÜK PANINI (DOMATESLİ) ÇAVDARLI EKMEK

FRANSIZ BAGETİ KEPEKLİ KÖY BAGETİ TAM BUĞDAY EKMEĞİ KEPEKLİ EKMEK PANINI (ZEYTİNLİ) KEPEKLİ EKMEK BÜYÜK PANINI (DOMATESLİ) ÇAVDARLI EKMEK Menu.. Ekmekler Ekmekler FRANCALA 1.25 TL FRANSIZ BAGETİ KEPEKLİ 1.75 TL TAM BUĞDAY EKMEĞİ KÖY BAGETİ 1.75 TL KEPEKLİ EKMEK PANINI KEPEKLİ EKMEK BÜYÜK PANINI (ZEYTİNLİ) ÇAVDARLI EKMEK PANINI (DOMATESLİ)

Detaylı

BOSS CAFE - HÜSEYİN YALÇIN

BOSS CAFE - HÜSEYİN YALÇIN SICAK SOĞUK İÇECEKLER BOSS CAFE - HÜSEYİN YALÇIN AĞIRLIK (ml.) SUNUM ŞEKLİ (Bardak/Kutu/Şişe) ESPRESSO 60 ML FİNCAN İLE 6,00 DOUBLE ESPRESSO 60 ML FİNCAN İLE 8,00 ESPRESSO COMPANA 60 ML FİNCAN İLE 6,00

Detaylı

BAŞLANGIÇLAR ÇORBALAR POTATO CHICKEN. SOYA SOSLU TAVUK PARÇALARI İnce dilimlenmiş tavuk bonfile, soya sosu, yeşillik ve elma dilim patates ile. 7.

BAŞLANGIÇLAR ÇORBALAR POTATO CHICKEN. SOYA SOSLU TAVUK PARÇALARI İnce dilimlenmiş tavuk bonfile, soya sosu, yeşillik ve elma dilim patates ile. 7. BAŞLANGIÇLAR SOYA SOSLU TAVUK PARÇALARI İnce dilimlenmiş tavuk bonfile, soya sosu, yeşillik ve elma dilim patates ile. 7.00TL SOĞAN HALKALARI 10 adet soğan halkası hardal sos ile. 5.50TL PATATES TAVA İsteğe

Detaylı

KADIN DOKUN DUĞUN ESTETİK& GÜZELLİK BU GİZLİ BAHÇEDE RUHUNUZU DİNLENDİRECEK

KADIN DOKUN DUĞUN ESTETİK& GÜZELLİK BU GİZLİ BAHÇEDE RUHUNUZU DİNLENDİRECEK KADIN ELİ DOKUN DUĞUN DA ORTAYA ÇIKAN SANAT ESTETİK& GÜZELLİK BU GİZLİ BAHÇEDE RUHUNUZU DİNLENDİRECEK KAHVALTILAR Kahvaltı Tabağı 14 Beyaz pey ir, kaşar pey iri, ev yapımı acıka, siyah zey in, yeşil zey

Detaylı

Kahve Akademisi Coffeeshop Company, bugün dünyada 30 un üzerinde ülkede yüzlerce şubesi ile hizmet veren uluslararası standartlara sahip kahve ve restaurant zinciridir. Viyana ya özgü kahveleri ve klasik

Detaylı

www.parfecafe.com www.parfecafe.com

www.parfecafe.com www.parfecafe.com www.parfecafe.com www.parfecafe.com kahvalt Parfe Kahvalt 17,50 Beyaz peynir, kaşar peyniri, otlu Van peyniri, bal, kaymak, domates, salatal k, yeşil zeytin, siyah zeytin, haşlanmış yumurta, salam, sosis,

Detaylı

Cevizli Mah. Beyaz Zambak Sok. No:6 Bakırkoy - İstanbul wkitchen wkitchen

Cevizli Mah. Beyaz Zambak Sok. No:6 Bakırkoy - İstanbul  wkitchen wkitchen Cevizli Mah. Beyaz Zambak Sok. No:6 Bakırkoy - İstanbul www.kitchen.com wkitchen wkitchen TATLI VE ACELECİ TATLI VE ACELECİ GÜNBOYU KAHVALTI ACELECİ 10,00 TL Beyaz ve kaşar peynir, domates, salatalık,

Detaylı

Üyelerimiz menü fiyatından %20 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. İndirimden faydalanmak için lütfen üye kimlik kartınızı yanınızda

Üyelerimiz menü fiyatından %20 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. İndirimden faydalanmak için lütfen üye kimlik kartınızı yanınızda Üyelerimiz menü fiyatından %20 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. İndirimden faydalanmak için lütfen üye kimlik kartınızı yanınızda bulundurunuz ve adisyonunuzu imzalayınız. Kahvaltılar Kentsa Küçük

Detaylı

Kırıkkale nin. Oskar ına. özel. fiyatlar. Beklentilerinizin En Tatlısı. www.oskarpastaneleri.com

Kırıkkale nin. Oskar ına. özel. fiyatlar. Beklentilerinizin En Tatlısı. www.oskarpastaneleri.com Kırıkkale nin Oskar ına özel fiyatlar Beklentilerinizin En Tatlısı www.oskarpastaneleri.com Oskar Serpme Kahvaltı Kahvaltılar Oskar Spesiyal Kahvaltı Oskar Serpme Kahvaltı (2 Kişilik) 29,50 tl Domates,

Detaylı

KAHVALTILAR / tostlar

KAHVALTILAR / tostlar MENÜ KAHVALTILAR / tostlar SERPME KAHVALTI 24.00 İKİ KİŞİLİK SERVİS EDİLİR Tulum Peyniri, Beyaz Peynir, Eski Kaşar, Domates, Salatalık, Yeşillik Tabağı, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Bal, Kaymak, Çilek

Detaylı

ASMALI ÇORBA Yöresel etli yarma çorbası. GÜNÜN ÇORBASI Lütfen servis personeline danışınız

ASMALI ÇORBA Yöresel etli yarma çorbası. GÜNÜN ÇORBASI Lütfen servis personeline danışınız GÜNE BAŞLARKEN ÇORBALAR ASMALI ÇORBA 12.00 Yöresel etli yarma çorbası GÜNÜN ÇORBASI 10.50 Lütfen servis personeline danışınız KAHVALTILAR YUMURTALI EKMEK 11.50 Klasik damak tadımız mevsim meyve reçeli

Detaylı

Sandviçler CLUB SANDVİÇ TON BALIKLI SANDVİÇ AVOKADOLU FÜME SOMON SANDVİÇ. Club Sandviç. Avokadolu Füme Somon Sandviç

Sandviçler CLUB SANDVİÇ TON BALIKLI SANDVİÇ AVOKADOLU FÜME SOMON SANDVİÇ. Club Sandviç. Avokadolu Füme Somon Sandviç Club Sandviç Sandviçler Avokadolu Füme Somon Sandviç CLUB SANDVİÇ Kızarmış tost ekmeği arasına ızgara tavuk, Jambon, Kaşar 26.00 Peyniri, Domates-Salatalık, Akdeniz Yeşilliği, Kızarmış Patates TON BALIKLI

Detaylı

ORGANİZASYONLARI. İncirli Fabrika Çankaya Yıldız Şube Aşağı Eğlence Merkez

ORGANİZASYONLARI. İncirli Fabrika Çankaya Yıldız Şube Aşağı Eğlence Merkez C AT E R I N G DOĞUM GÜNLERİ AÇILIŞ CAFE BİSTRO KOKTEYL TOPLANTI DÜĞÜN & NİŞAN SUNUM BRUNCH ORGANİZASYONLARI Aşağı Eğlence Merkez 0312 325 52 50 Aşağı Eğlence Orta Şube 0312 325 53 00 İncirli Şube 0312

Detaylı

Kahvaltı. Çorbalar. Süzme Mercimek Çorbası Baharatlı & Şehriyeli Günün Çorbası

Kahvaltı. Çorbalar. Süzme Mercimek Çorbası Baharatlı & Şehriyeli Günün Çorbası lezzette zirve Köfteli Den Çorbası Kahvaltı Spesiyal Kahvaltı Beyaz peynir, kaşar peynir, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, bal, ev reçelleri, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber, maydanoz,

Detaylı

BAKLAVA BÖREĞİ KLÜP SANDVİÇ TON BALIKLI SANDVİÇ TÜRK DAMAK TADI 'SCALINI' BURGER

BAKLAVA BÖREĞİ KLÜP SANDVİÇ TON BALIKLI SANDVİÇ TÜRK DAMAK TADI 'SCALINI' BURGER S Café KISA ZAMANDA HARİKA LEZZETLER BAKLAVA BÖREĞİ Ege otları, İzmir tulum peyniri ve fesleğenli domates sos ile KLÜP SANDVİÇ Kızarmış köy ekmeğinde, tavuk göğsü, kaşar peyniri, dana jambon, haşlanmış

Detaylı

İncipark Köy Kahvaltı

İncipark Köy Kahvaltı İncipark Köy Kahvaltı Peynir Çeşitler,Bal,Kaymak,Tereyağı,Pastırma,Reçel Çeşitleri, Domates,Salatalık,Söğüş,Sahanda Sucuklu Yumurta, Sınırsız Çay veya Semaver (SERVİCE TIME): 10 Minutes SERVİS SÜRESİ:

Detaylı

brunch brunch brunch hafta sonu hafta sonları afta sonu hafta sonu hafta sonu hafta sonu keyfi keyfi keyfi keyfi keyfi hafta sonu

brunch brunch brunch hafta sonu hafta sonları afta sonu hafta sonu hafta sonu hafta sonu keyfi keyfi keyfi keyfi keyfi hafta sonu unch ch hafta sonu hafta sonu nch hafta sonu brunch afta sonu hafta sonu brun keyfi hafta sonu brunch runch keyfi Beklentilerinizin En Tatlısı keyfi brun sonu nch ke hafta sonları brunch keyfi brun keyfi

Detaylı

Başlangıç. Peynir Tabağı Uluslararası ve Türk peynirleri Siyah üzüm, ceviz ve kuru kayısı 26,-

Başlangıç. Peynir Tabağı Uluslararası ve Türk peynirleri Siyah üzüm, ceviz ve kuru kayısı 26,- Başlangıç Peynir Tabağı Uluslararası ve Türk peynirleri Siyah üzüm, ceviz ve kuru kayısı Akdeniz Meze Tabağı Humus, zeytinli ahtapot salatası, acılı ezme, haydari, patlıcan salatası Kerevizli karides salatası,

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR Kahvaltı Tabağı 16,00 Beyaz peynir, kaşar peyniri, ezine peyniri, tulum peyniri, burgu peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, tereyağı, çilek reçeli, kakaolu fındık kreması,

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir, kaşar peyniri, ezine peyniri, tulum peyniri, burgu peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, tereyağı, çilek reçeli, kakaolu fındık kreması, haşlanmış

Detaylı

Beklentilerinizin En Tatlısı. Hafta Sonları Brunch Keyfi

Beklentilerinizin En Tatlısı. Hafta Sonları Brunch Keyfi Beklentilerinizin En Tatlısı Hafta Sonları Brunch Keyfi 322 77 70 Oskar Serpme Kahvaltı Kahvaltılar Oskar Spesiyal Kahvaltı Oskar Serpme Kahvaltı (2 Kişilik) 36,00 tl Domates, salatalık, peynir tabağı

Detaylı

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ Yemek yapma aşkıyla başladık biz hikâyemize. Geleneğin ve modernliğin birleştiği yerde, bu aşkı paylaşmak istedik herkesle. Ünlü şefleri de dahil ettikten sonra ailemize, sürpriz

Detaylı

Üyelerimiz menü fiyatından %20 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. İndirimden faydalanmak için lütfen üye kimlik kartınızı yanınızda

Üyelerimiz menü fiyatından %20 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. İndirimden faydalanmak için lütfen üye kimlik kartınızı yanınızda Üyelerimiz menü fiyatından %20 indirimli fiyattan ücretlendirilecektir. İndirimden faydalanmak için lütfen üye kimlik kartınızı yanınızda bulundurunuz ve adisyonunuzu imzalayınız. Kahvaltı Tabağı Kahvaltılar

Detaylı

En güzel tatlar, En keyifli sohbetler için...

En güzel tatlar, En keyifli sohbetler için... En güzel tatlar, En keyifli sohbetler için... Halk dilinde ekilmiş tahılın filiz vermiş hali firez kelimesinden türetilerek oluşturulan Firezza markası, kurulduğu 2008 yılından bugüne, yönetim ve çalışma

Detaylı

SÜT fi in tarihi 1922 yılında fiükrü Efendi tarafından açılan

SÜT fi in tarihi 1922 yılında fiükrü Efendi tarafından açılan SÜT fi in tarihi 1922 yılında fiükrü Efendi tarafından açılan Taksim Muhallebicisi ne dayanmaktadır. Bugün Akbank Sanat Merkezi nin bulundu u yerde hizmet vermifl olan muhallebici, 1953 yılında Niflantaflı

Detaylı

RESTAURANT. Keyif veren mekanlarda, damakta iz bırakan tatlar

RESTAURANT. Keyif veren mekanlarda, damakta iz bırakan tatlar Keyif veren mekanlarda, damakta iz bırakan tatlar RESTAURANT Değerli Müşterilerimiz, Ticaret hayatına Samsun da 1970 yılında kuyumculuk mesleği ile başlayan Gülhan ailesi 1993 yılında içerisinde akaryakıt

Detaylı

KAHVALTILAR / BREAKFAST

KAHVALTILAR / BREAKFAST KAHVALTILAR / BREAKFAST KAHVALTI TABAĞI / Breakfast Plate... BÖREK TABAĞI / Pastry Plate... 13 SİGARA BÖREĞİ / Cigarette Borek ( Adet / pieces)... SOSİSLİ BÖREK / Hot Dogs Borek (2 Adet / 2 pieces)...

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN PEYNİR TABAĞI MENEMENLER TOSTLAR SAHANDA YUMURTALAR KAHVALTI TABAĞI OMLET ÇEŞİTLERİ

GÜNE BAŞLARKEN PEYNİR TABAĞI MENEMENLER TOSTLAR SAHANDA YUMURTALAR KAHVALTI TABAĞI OMLET ÇEŞİTLERİ GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTI TABAĞI Beyaz peynir, taze kaşar, tel peyniri, dil peyniri, tereyağı, siyah zey n, yeşil zey n, haşlanmış yumurta, salam, dana jambon, bal, nutella, reçel, domates, salatalık söğüş

Detaylı

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00 ME MENՄ NU Bazen saatlerce süren bir kahvaltıdır mutluluk, keyif kahvesini yudumlarken bir başka gün devam etmek üzere bitirilen Bazen küçük bir tatlı kaçamağı, yoğun iş temposunda sıcak bir kahve, keyifli

Detaylı

02 Yöresel Kahvaltı Tabağı

02 Yöresel Kahvaltı Tabağı Yöresel Kahvaltı Tabağı Bahar a Özel Kahvaltı * Yöresel kahvaltı tabağımızda sunulan ürünlerkendi yöresinden getirtilmekte olup tamamen doğal içeriklidir. Su Böreği 9,00 TL Özel peyniri ve enfes tereyağlı

Detaylı

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal

TARİH: SABAH KAHVALTISI: Kcal ÖĞLE YEMEĞİ: Kcal TARİH: SABAH KAHVALTISI: ÖĞLE YEMEĞİ: 10 EYLÜL PAZARTESİ Kahvaltı Tabağı 1,Peynirli Poğaça, Portakal Suyu 535 Patlıcan oturtma,pirinç pilavı, cacık, karpuz 733 11 EYLÜL SALI Kahvaltı Tabağı 2,Tereyağlı

Detaylı

DOMATES ÇORBASI MIHLAMA TAM TAHILLI SALATA (LIGHT) SUCUKLU YUMURTA

DOMATES ÇORBASI MIHLAMA TAM TAHILLI SALATA (LIGHT) SUCUKLU YUMURTA DOMATES ÇORBASI MIHLAMA TAM TAHILLI SALATA (LIGHT) SUCUKLU YUMURTA G Ü N Ü N Ç O R B A S I DOMATESÇorbası6 TL EXPRESS KAHVALTI 18.00TL ANKARA SİMİDİ İÇİNDE ERİTİLMİŞ ESKi KAŞAR YANINDA ZEYTİN ÇEŞİTLERİ,

Detaylı

Kahvaltı. Patatesli yumurta Haşlanmış patates, çırpılmış yumurta, yeşillik.

Kahvaltı. Patatesli yumurta Haşlanmış patates, çırpılmış yumurta, yeşillik. Kahvaltı Admira serpme kahvaltı Ev yapımı reçel, bal, manda kaymak, doğal Trabzon tereyağı, Ezine beyaz peyniri, eski kaşar peyniri peyniri, tulum peyniri, çeçil peyniri, kekikli sepet peyniri, soslu sosis,

Detaylı

Hayatın tatlı yanı her zaman sizlerle olsun.

Hayatın tatlı yanı her zaman sizlerle olsun. Menü Çınar Pastaneleri 1968 senesinde Setbaşı nda büyük bir emek ve özenle kuruldu. Adını da tüm Bursalıların iyi bildiği Setbaşı Meydanı ndaki tarihi çınardan aldı. Çınar, bugün Bursa daki 4 şubesiyle

Detaylı

Kahvaltı 25, ,00

Kahvaltı 25, ,00 Menü Kahvaltı Kahvaltı Tabağı... (Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Çeçil Peynir, Zeytin Çeşitleri, Domates, Salatalık, Bal, Tereyağ, Reçel Çeşitleri, Haşlanmış Yumurta, Muska Böreği, Salam, Sigara Böreği, Sınırsız

Detaylı

kahvaltı 4-5 omlet 6-7 sahanda 8-9 tost gözleme aperatif hamburger sandviç krep wrap fajita kebap

kahvaltı 4-5 omlet 6-7 sahanda 8-9 tost gözleme aperatif hamburger sandviç krep wrap fajita kebap kahvaltı 4-5 omlet 6-7 sahanda 8-9 tost 10-11 gözleme 12-13 aperatif 14-15 hamburger 16-17 sandviç 18-19 krep 20-21 wrap 22-23 fajita 24-25 kebap 26-27 oskarlık lezzet 28-29 beyaz et 30-31 kırmızı et 32-33

Detaylı

BEKLENTİLERİNİZİN EN TATLISI

BEKLENTİLERİNİZİN EN TATLISI BEKLENTİLERİNİZİN EN TATLISI www.oskarpastaneleri.com Aşağı Eğlence Merkez 0312 325 52 50 Aşağı Eğlence Orta Şube 0312 325 53 00 İncirli Şube 0312 322 77 70 İncirli Fabrika 0312 329 77 77 Bağlıca Şube

Detaylı

Kalamar Izgara (Izgara edilmiş kalamar şişler, roka yaprakları ve tartar sos ile)

Kalamar Izgara (Izgara edilmiş kalamar şişler, roka yaprakları ve tartar sos ile) LOBİ MENÜ SICAK BAŞLANGIÇLAR Karışık Sıcak Tabağı (Izg. köfte, sigara böreği, sosis, susamlı kaşar pane, patates tava) Karides Güveç (Karides, domates, biber, beyaz şarap) Arnavut ciğeri Tereyağlı karides

Detaylı

domates / salatalık / beyaz peynir / kaşar peyniri / siyah zeytin / yeşil zeytin

domates / salatalık / beyaz peynir / kaşar peyniri / siyah zeytin / yeşil zeytin MENÜ / postakahve KAHVAlTILAR Hobit Kahvaltısı 15.00 domates / salatalık / beyaz peynir / kaşar peyniri / siyah zeytin / yeşil zeytin bal / tereyağı / omlet / baharatlı patates / sigara böreği / sosis

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir, kaşar peyniri, ezine peyniri, tulum peyniri, burgu peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, tereyağı, çilek reçeli, kakaolu fındık kreması, haşlanmış

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir, kaşar peyniri, ezine peyniri, tulum peyniri, burgu peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, tereyağı, çilek reçeli, kakaolu fındık kreması, haşlanmış

Detaylı

Her hafta sizler için seçtiğimiz farklı ev yapımı lezzetleri, kendi kahvaltı sofranızın huzuru ve rahatlığı ile sunuyoruz. Her Pazar G:O:P şubemizde

Her hafta sizler için seçtiğimiz farklı ev yapımı lezzetleri, kendi kahvaltı sofranızın huzuru ve rahatlığı ile sunuyoruz. Her Pazar G:O:P şubemizde Her hafta sizler için seçtiğimiz farklı ev yapımı lezzetleri, kendi kahvaltı sofranızın huzuru ve rahatlığı ile sunuyoruz. Her Pazar G:O:P şubemizde 10.00 ~ 14.00 saatleri arası. Eşsiz lezzetler yaratmak

Detaylı

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ Yemek yapma aşkıyla başladık biz hikâyemize. Geleneğin ve modernliğin birleştiği yerde, bu aşkı paylaşmak istedik herkesle. Ünlü şefleri de dahil ettikten sonra ailemize, sürpriz

Detaylı

DİL PEYNİRLİ VE MANTARLI OMLET SICACIK ÇORBA 3 PEYNİRLİ OMLET KAHVALTI TABAĞI KARIŞIK OMLET SEBZELİ OMLET FESTİVAL TOST ROBERSPIERRE TOST

DİL PEYNİRLİ VE MANTARLI OMLET SICACIK ÇORBA 3 PEYNİRLİ OMLET KAHVALTI TABAĞI KARIŞIK OMLET SEBZELİ OMLET FESTİVAL TOST ROBERSPIERRE TOST KAHVALTI TABAĞI KARIŞIK OMLET SICACIK ÇORBA Günün Çorbası Lütfen sorunuz 6,00 tl KAHVALTI TABAĞI Kaşar peyniri, beyaz peynir, dil peyniri, salam, jambon, zeytin, tereyağı, bal, krem çikolata, domates,

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR

GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR GÜNE BAŞLARKEN KAHVALTILAR Klasik Kahvaltı Tabağı Beyaz peynir, kaşar peyniri, ezine peyniri, tulum peyniri, burgu peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, bal, tereyağı, çilek reçeli, kakaolu fındık kreması,

Detaylı

Joaquim Machado de Assis

Joaquim Machado de Assis Monioc Çiçeği nasıl kokar bilir misin? Dalındaki avocado göz kırpar, Yeni mahsül mangoya... Fırından yeni çıkmış ekmekler, Nispet yapar, Arjantin mangalındaki eere. Mama zara, Pico del Neblina dan izler.

Detaylı

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ

MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ MÕLA CUNDA HOTEL KAHVALTI MENÜSÜ Serpme Kahvaltı Kişi Başı 35 TL Yöresel Peynir ve Zeytin Çeşitleri, Domates-Salatalık-Yeşillik, Jambon, Ev Yapımı Reçeller, Tereyağ, Kahvaltılık Salça, Bal-Kaymak, Salçalı

Detaylı

Başlangıç - Salatalar - Çorbalar

Başlangıç - Salatalar - Çorbalar Başlangıç - Salatalar - Çorbalar Mercimek Çorba Et Suyu Çorba 7 TL 7 TL Füme Tabağı 90 gr tütsülenmiş füme et, cherry domates eşliğinde Füme Peynir Tabağı 90 gr tütsülenmiş füme et, akdeniz yeşilliği,

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN GÜNÜN ÇORBASI BALKAYMAK TABAĞI SÖĞÜŞ TABAĞI PEYNİR TABAĞI SİMİT KAHVALTI MİNİ KAHVALTI KLASİK KAHVALTI SERPME KAHVALTI 7,00 TL 12,00 TL

GÜNE BAŞLARKEN GÜNÜN ÇORBASI BALKAYMAK TABAĞI SÖĞÜŞ TABAĞI PEYNİR TABAĞI SİMİT KAHVALTI MİNİ KAHVALTI KLASİK KAHVALTI SERPME KAHVALTI 7,00 TL 12,00 TL GÜNE BAŞLARKEN GÜNÜN ÇORBASI BALKAYMAK TABAĞI SÖĞÜŞ TABAĞI (DOMATES, SALATALIK, ROKA, MAYDANOZ, BİBER) 7,00 TL HIZLI KAHVALTI PEYNİR TABAĞI (BEYAZ PEYNİR, KAŞAR PEYNİRİ, ESKİ KAŞAR PEYNİRİ, OTLU PEYNİR,

Detaylı

CAFE MADRE MENU madre_menu.indd :25:13

CAFE MADRE MENU madre_menu.indd :25:13 CA F E E MAD R MENU madre_menu.indd 1 30.11.2015 12:25:13 madre_menu.indd 2 30.11.2015 12:25:18 Soğuk İçecekler Coca Cola Sprite Fanta Ice Tea Cappy Schweppes (Mandalina, Limon) Sıkma Portakal Suyu Limonata

Detaylı

MENÜ İSKENDER ŞİNİTZEL LATTE LAMES MİX. Sahlep PIZZA QUESADILLA KÖRİLİ TAVUK. Fıstık rüyası SERPME KAHVALTI MEXİCAN KIYMALI. schweppes BEEF CAFE DE

MENÜ İSKENDER ŞİNİTZEL LATTE LAMES MİX. Sahlep PIZZA QUESADILLA KÖRİLİ TAVUK. Fıstık rüyası SERPME KAHVALTI MEXİCAN KIYMALI. schweppes BEEF CAFE DE Strawberry - Orange - DONDURMA SALATA kuymak Waffle AKDENIZ PIZZA ME KEBABI SERPME BEYAZ ÇIKOLATALI PROFITEROL ŞİNİTZEL TÜRK KAHVESI TON BALIKLI SALATA MENÜ KAHVALTI WRAP M A C H I AT O sucuk tava BEEF CAFE

Detaylı

MENÜ. Lezzet ROYAL ile taçlandı

MENÜ. Lezzet ROYAL ile taçlandı MENÜ Lezzet ROYAL ile taçlandı KAHVALTI Kahvaltı Açık Büfe Kahvaltı 35.00 Pazar 09:00-14:00 Serpme Kahvaltı 45.00 60.00 75.00 (Reçel, tahin pekmez, bal, tereyağı, siyah ve yeşil zeytin, dana tavuk jambon,

Detaylı

Çevre Pastaneleri 4. Levent

Çevre Pastaneleri 4. Levent Çevre Pastaneleri 4. Levent 1972'den bugüne geçmişini günümüzün modern üretim ve işletme sistemleriyle birleştiren Çevre, seçkin müşterilerine özenle hizmet vermektedir. Yüzlerce lezzetin birarada sunulduğu

Detaylı

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ

LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ LUPPA NIN LEZZET SERÜVENİ Yemek yapma aşkıyla başladık biz hikâyemize. Geleneğin ve modernliğin birleştiği yerde, bu aşkı paylaşmak istedik herkesle. Ünlü şefleri de dahil ettikten sonra ailemize, sürpriz

Detaylı

www.kahvecimirim.com Ülkemizin en keyiflisi karamel makiato latte americano burdur salep Kahveler; Türk Kahveleri & Espressolar Türk kahvesi cappucino dibek kahve Özel Kumda Türk Kahvesi 6.00 Bir Osmanlı

Detaylı

Güne enerjiyle başlarken...:)

Güne enerjiyle başlarken...:) GÜNAYDIN Güne enerjiyle başlarken...:) GABBİA SERPME KAHVALTI (İKİ VEYA DÖRT KİŞİLİK) Tulum Peyniri, Ezine Peyniri, Kaşar Peyniri, Örgü Peyniri, Dil Peyniri, Eski Kaşar, Kol Böreği, Sosis Kızartması, Domates,

Detaylı

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz...

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz... www.tekocafe.com.tr Biz Kimiz? Etimesgut ta Etimed Hastanesi karşısında konumlanan Tek o Cafe Bistro, ev sıcaklığını hissettiren iç dekoru, lezzetli menüleri ve zengin içecek çeşitleri ile size eşsiz

Detaylı

Ataşehir m m m m m m m m ...

Ataşehir m m m m m m m m ... Ataşehir mmmmmmm... Combo Platter Günün Çorbası Nachos Tavuklu Nachos Etli Quesadillas Tavuklu Quesadillas Etli Soğan Halkası Mozzarella Sticks Çıtır Hot Balls 6 adet Jalapeno Poppers 6 adet Bira Yanı

Detaylı

Ustalık gerekir geçmişin mirasını günümüze kadar taşıyabilmek için. Ustalık gerekir 16 metrekarelik bir dükkandan 180 i aşkın şubeye varabilmek için.

Ustalık gerekir geçmişin mirasını günümüze kadar taşıyabilmek için. Ustalık gerekir 16 metrekarelik bir dükkandan 180 i aşkın şubeye varabilmek için. Ustalık gerekir geçmişin mirasını günümüze kadar taşıyabilmek için. Ustalık gerekir 16 metrekarelik bir dükkandan 180 i aşkın şubeye varabilmek için. Ustalık gerekir nesilden nesile benzersiz lezzetleri

Detaylı