MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU 1 - GENEL BİLGİLER A - Misyonumuz ve Vizyonumuz Misyonumuz: Mustafakemalpaşa Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde bulunan Katı Atık Ambalaj Atıkları Tıbbi Atık yönetimlerini gerçekleştirerek bu yönetim çalışmalarının periyodik olarak aksatılmadan yürütülmesini takip etmek ve topluma çok yönlü ve sürekli fayda sağlamaktır. Vizyonumuz: Mustafakemalpaşa belediye ve mücavir alan sınırları içerisinde yer alan katı atık toplama hizmeti yapılan bölgelerde; kentsel katı atıkların toplama, nakliye, ayıklama yapma (geri kazanılabilir maddelerin ayıklanması), depolama ve imhasına ilişkin çalışmalar yapılmasını, tıbbi atıkların toplanması ve sterilizasyon tesisine gönderilmesi çalışmalarını kontrol altında tutulmasını, bu çalışmaların periyodik olarak aksamadan yürütülmesini, çevre ile ilgili projeler geliştirerek halkın katılımıyla topluma çok yönlü ve sürekli fayda sağlamaktır. B - Yetki, Görev ve Sorumlulukları a - Evsel Atıkların Toplanması Her yıl olduğu gibi, 2009 yılının ilk altı ayında Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, kentin tüm mahallelerinden evsel katı atık toplama ve taşıma hizmetini; evsel atıkların üretim miktarına, yoğunluğuna ve ihtiyaca göre sistemli bir şekilde sürdürülmüştür. Ayrıca müdürlüğümüz halkın katı atıkların toplanması hususunda bilgilendirilmesi ve konuya dikkat çekmek adına çevre ve insan sağlığı faktörleri göz önüne alınarak 5 Haziran Dünya Çevre Günü yürüyüşü gerçekleştirmiştir. Çöp toplama hizmeti sabah saat 07:30-17:00,18:30-01:30 olmak üzere dönüşümlü olarak tamamı Müdürlüğümüze ait araçların çalıştığı bölgeler aşağıda gösterilmiştir.

2 MÜDÜRLÜĞÜMÜZ ARAÇLARININ ÇALIŞMA BÖLGELERİ 1.BÖLGE ESKİ BURSA CAD.,İSMETPAŞA CAD.,14 EYLÜL BULVARI,ULUBATLI HASAN BULVARI BURSA CADDESİ,BALIKESİR CADDESİ,FEVZİPAŞA CADDESİ,AZATLI CADDESİ,ATATÜRK BULVARI,CUMHURİYET BULVARI,TERMİNAL,HANDE OTEL ÇEVRESİ,ZÜFERBEY CAMİ ÇEVRESİ,SIRMALAR,SAKLIKENT,ÇEKİRDEKÇİLER,FEVZİDEDE MAH.(KUYU SOK) 2.BÖLGE ATARİYE MAH.,BARIŞ MAH.(RENGA KAFE ÜSTÜ,OĞLAKTEPE MEVKİİ) ÇIRPAN MAH.(ŞİMŞEK SOK,DÜVENCİ MEHMET SOK.,MAHMUT SOK.),HAMZABEY MAH.,SELİMİYE MAH.,ŞEREFİYE MAH.,ŞEVKETİYE MAH.,ŞEHMÜFTÜ MAH.,VIRACA MAH.,SABRİBEY MAH.,KARAOĞLAN CADDESİ,CUMHURİYET MAH.(PARK SOK) 3.BÖLGE HAMİDİYE MAH.,YUNUSEMRE MAH.,ATATÜRK MAH.,BARIŞ MAH.,ÇIRPAN MAH.SANAYİ,76 EVLER 4.BÖLGE ZÜFERBEY MAH.,LALAŞAHİN MAH.,DEMİRCİLER CAD.,OKULLAR BÖLGESİ, BEŞEVLER,KARAHASAN SOK.,ORTA MAH.,FEVZİDEDE MAH. 5.BÖLGE LALAŞAHİN MAH.,ZÜFERBEY MAH.,ORTA MAH.,DERE MAH.,YENİDERE MAH.,OKULLAR BÖLGESİ 6.BÖLGE TIBBİ ATIKLARI,YEL DEĞİRMENLERİ,ÇIRPAN MAH.,YUNUSEMRE MAH.,HAMİDİYE MAH.,ATATÜRK MAH.,MİNEVİZ CAD.,SANAYİ,ATATÜRK PARKI,ÖZKENT SİTESİ,CUMHURİYET MAH.,SAKLIKENT,BALIKESİR CAD.,FEVZİPAŞA CAD.,ATATÜRK BULVARI,76 EVLER 7.BÖLGE ATARİYE MAH.,BARIŞ MAH.(RENGA KAFE ÜSTÜ,OĞLAKTEPE MEVKİİ),ÇIRPAN MAH.(ŞİMŞEK SOK,DÜVENCİ MEHMET SOK.,MAHMUT SOK.),HAMZABEY MAH.,SELİMİYE MAH.,ŞEREFİYE MAH.,ŞEVKETİYE MAH.,ŞEHMÜFTÜ MAH.,VIRACA MAH.,SABRİBEY MAH.,KARAOĞLAN CADDESİ,CUMHURİYET MAH.(PARK SOK),HAYVAN PAZARI,BURSA CAD.,TERMİNAL YOLU, SIRMALAR,FEVZİDEDE MAH. 8. BÖLGE ATARİYE MAH.,ÇIRPAN MAH.,HAMZABEY MAH.,SELİMİYE MAH.,ŞEREFİYE MAH.,ŞEVKETİYE MAH.,ŞEHMÜFTÜ MAH.,VIRACA MAH.,SABRİBEY MAH.,KARAOĞLAN CAD.,YUNUSEMRE MAH.,HAMİDİYE MAH.,ATATÜRK MAH.,ORTA MAH.,ZÜFERBEY MAH. 9. BÖLGE ESKİ BURSA CAD.,İSMETPAŞA CAD.,YALINTAŞ CAD.,14 EYLÜL BULVARI,ULUBATLI HASAN BULVARI,BALIKESİR CAD.,BURSA CAD.,FEVZİPAŞA CAD.,ATATÜRK BULVARI,SIRMALAR,SAKLIKENT,AZATLI CADDESİ,FEVZİDEDE MAH.(KUYU SOK.),DEMİRCİLER CADDESİ NOT : YAZ AYLARINDA SALI VE CUMARTESİ GÜNLERİ TÜMBÜLDEK 8. BÖLGEYE DAHİL EDİLMEKTEDİR. CUMA GUNLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1. BÖLGEYE DAHİL EDİLMEKTEDİR.

3 Müdürlüğümüz tarafından hazırlanmış ile tarihleri arasındaki Temizlik Hizmeti maliyeti aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. İŞÇİLİK MALİYETİ HAKEDİŞ NO HAKEDİŞ AYI HAKEDİŞ TUTARI 1 OCAK ,74 TL 2 ŞUBAT ,74 TL 3 MART ,74 TL 4 NİSAN ,74 TL 5 MAYIS ,74 TL 6 HAZİRAN ,77 TL TOPLAM ,47 TL AKARYAKIT MALİYETİ 2009 yılı Ocak,Şubat,Mart,Nisan,Mayıs aylarına ait 5 aylık Akaryakıt Giderleri aşağıda tabloda verilmiştir. AY AKARYAKIT TUTARI (TL) OCAK ,32 ŞUBAT ,00 MART ,15 NİSAN ,08 MAYIS ,48 TOPLAM ,03 5 Aylık akaryakıt maliyeti ,03 TL olduğuna göre 5'e böldüğümüzde 1 aylık akaryakıt maliyetini hesaplarız. 1 aylık akaryakıt maliyeti ,03 / 5 = ,81 TL

4 6 aylık akaryakıt maliyeti için 1 aylık maliyeti 6 ile çarparız ,81 x 6 = ,86 TL 6 AYLIK AKARYAKIT MALİYETİ = ,86 TL'dir ARAÇ BAKIM MALİYETİ 2009 YILININ İLK 6 AYINDA DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINMIŞ ARAÇ TAMİR VE BAKIM MALİYETLERİ AŞAĞIDAKİ TABLODA GÖSTERİLMİŞTİR. SIRA NO ARAÇ PLAKASI TAMİR-BAKIM MALİYETİ 1 16 EAC , EAC , KR , SE SP , SB , SD , SP , LS EAC ,59 TOPLAM ,91 TL 2008 yılında araç bakım maliyeti ,91 TL 'dir. TOPLAM TEMİZLİK HİZMETİ MALİYETİ = PERSONEL+AKARYAKIT+ARAÇ BAKIM TOPLAM TEMİZLİK MALİYETİ : , , ,91 = ,24 TL

5 Müdürlüğümüz tarihleri arasında temizlik hizmeti için hizmet alımı ihalesi yapmış ve toplam 56 personel çalıştırılmıştır. Firmaya ödenen hakedişler aşağıdaki tabloda sunulmuştur : SIRA NO AYLAR TUTAR 1 TEMMUZ ,26 TL 2 AĞUSTOS ,94 TL 3 EYLÜL ,85 TL 4 EKİM ,87 TL 5 KASIM ,50 TL 6 ARALIK ,77 TL TOPLAM ,19 TL 2009 YILI TOPLAM TEMİZLİK MALİYETİ ,24 TL ,19 = ,43 TL olarak hesaplanmıştır. b - Kar Mücadelesi Kar mücadelesi çalışmaları müdürlüğümüz tarafından yapılmakta olup, kar yağmadan önce tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak kar yağdığı sürece ekibimizle kar temizleme ve tuzlama işi yapmaktadır. Ancak 2009 yılı kış sezonunda kar yağışı olmadığından tuzlama çalışması yapılmamıştır. İlçemizde ağır geçen kış şartlarına göre Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü tarfından yapılacak çalışma hazırlıkları aşağıdaki program dahilinde yapılmaktadır: - İlk önce şantiyemize buzlanmaya karşı tuz stoğu yapılır. - Yağış başladığında şantiyemizde 1 adet grayder, 1 adet kepçe, 2 adet romörklü traktör ve 1 adet damperli araç bulunmaktadır. - Yağış yoğunluğuna karşı şantiyemizde 24 saat görevli personel bulunmaktadır.

6 - Buzlanmaya karşı pilot bölgelere anında müdahale edilmektedir.pilot Bölgeler; Köprü giriş-çıkışları, Lalaşahin Bayırı, Balıkesir Caddesi, hastane önü ( Giriş kapısına kadar), hastane arkası, Tekel Bayırı, Adile Mezarlık Bayırları, Delfino Bayırı terminal yollarıdır. Bunun dışında ilçemiz içinde de trafiği aksatmamak için kar ve buz temizliği, ekiplerimizce yapılmaktadır. c - Haşere Mücadelesi 2009 yılı yerel seçimler nedeniyle ilaç alımı geciktiğinden ilaçlama çalışmaları mayıs ortasında başlamış, ekim ayının ilk haftalarına kadar sürmüştür. İlçe mücavir alan sınırlarından Tümbüldek Kaplıcalarına da hizmet verilmiştir Yılında 200 litre uçkun ve 200 litre larva olmak üzere toplam 400 litre haşere mücadele ilacı alınmıştır. d - Konteyner Tamiri 2009 yılında eskimiş konteynırların tamiri müdürlüğümüze ait işçi tarafından yapılmıştır. Depolama: Çöplüğümüze gelen katı atıkların üzerinin toprakla örtülmesi çalışmaları yapılmıştır. e - Pazaryerlerinin Süpürülmesi Yıkanması 2009 yılında Merkez Pazaryeri, Üretici Pazaryerleri, Pazar ve Pazartesi pazarı yerlerinin yıkanması işi personelimiz tarafından yürütülmüştür. f - Atık Pil Toplama Projesi 2007 Yılında Taşınabilir Pil Üreticileri ve İhracatçıları Derneği ile Belediyemiz arasında imzalanan protokolün süresi dolmuş ve 2009 yılında yeniden protokol imzalanmıştır.2009 yılından ilçemizdeki 26 noktadan yapılan toplama sonucu 60 kg atık pil TAP a teslim edilmiştir.

7 g - Tıbbi Atıkların Toplanması 2009 yılı itibariyle tıbbi atıkların Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeliğine uygun toplanması,taşınması ve bertaraf edilebilmesi için Bursa Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzalanmıştır.bu sözleşmeye istinaden Belediyemiz ilçemizdeki sağlık kuruluşlarından kaynaklı tıbbi atıkları İl Mahalli Çevre Kurulu nun belirlediği ücretler karşılığı,ücretin sağlık kuruluşu tarafından ödenemesi kaydıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi Sterilizasyon Tesisi ne gönderecektir.mustafakemalpaşa Ddevlet Hastanesi ile yaptığımız sözleşme sonucu hastane ve diğer sağlık ünitelerinde ayrı olarak toplanan tıbbi atıklar, geçici depolama yerinde biriktirilmekte, biriktirilen tıbbi atıklar belli bir program dahilinde sağlık ünitelerinden ayrı toplanmakta ve tıbbi atık toplama aracı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Sterilizasyon Tesisine gönderilmektedir.yüksek sıcaklıkta steril edilen tıbbi atıklar Bursa Büyükşehir Belediyesi Düzenli Depolama alanında bertaraf edilmektedir. C - İdareye İlişkin Bilgiler 1-Fiziksel Yapı: Temizlik İşleri Müdürlüğü Orta Mahalle Eski Bursa Caddesinde, 40 dönüm açık alan üzerine kurulmuş, içerisinde idari bina,lokal ve WC bulunan şantiyede bulunmaktadır.eskiden Hayvan Kotrası olarak kullanılan yerler müdürlüğüz olanakları ile düzenlenip araçlar için kapalı otopark yapılmıştır.ayrıca Atık Pilleri Toplama Projesi Kapsamında Atık Pil Deposu yapılmıştır. 2-Örgüt Yapısı: 2009 yılının ilk altı aylık döneminde Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünde 1 Müdür Vekili,1 Çevre Mühendisi ve 35 işçi personel çalışmıştır.ikinci altı aylık döneminde 1 Müdür vekili,1 Çevre Mühendisi,1 Kadrolu işçi,1 Kontrolör,14 Şoför ve 41 İşçi personel çalışmıştır. 3-Bilgi ve Teknolojik Kaynaklar: 2008 Yılı içerisinde Belediyemizin Hizmet Masaları'na gelen müdürlüğümüzü ilgilendiren yazıların ınternet üzerinden ulaşımının sağlanması için yüklenen program 2009 yılında geliştirildi kullanan persoenele gerekli eğitim verildi.

8 Muhasebe Biriminin ödemeler için gerekli olan Taşınır İşlem Fişi çıkarılması için müdürlüğümüze yüklenen taşınır mal programı geliştirildi ve gerekli eğitimler alındı. 4 - İnsan Kaynakları : 2009 yılının ilk altı aylık dönemimde 1 Temizlik İşleri Müdürü, 1 Çevre Mühendisi ve 35 işçi olmak üzere toplam 37 adet personel ile, 1 Temizlik İşleri Müdürü, 1 Çevre Mühendisi,1 Kadrolu İşçi,1 Kontrolör,14 Şoför ve 41 işçi personel işçi olmak üzere toplam 59 adet personel ile hizmet verilmiştir. 5 - Sunulan Hizmetler: Evsel Atıkların Toplanması Kar Mücadelesi Başıboş Sokak Hayvanları İlaçlama Konteynır Tamiri Cadde,Sokak,Pazaryerleri ve Ana Arterlerin Yıkanması Tıbbi Atıkların Toplanması Katı Atık Depolama Ambalaj Atıklarının Toplanması II- AMAÇ VE HEDEFLER : A - İdarenin Amaç ve Hedefleri : Halkın sağlığını tehdit safhasına gelmemesi ve çevrenin temiz tutulması amacı ile katı atıklar günlük toplanmakta., Pazartesi, Perşembe ve Pazar pazarında Pazarlar kaldırıldıktan sonra Pazar alanı süpürülüp tazikli su ile yıkanmaktadır. İlçemizin temizliğinin yapılması için her türlü imkanın değerlendirilmesi amaçlanmıştır. Mevzuatın ve teknolojinin değişmesi,gelişmesinin getirdiği gereklilikleri uygulamak ve yenilikleri takip ederek en iyi şekilde hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.

9 B -Temel Politikalar ve Öncelikler : Temel politikamız temiz ve sağlıklı bir ilçe için hizmet vermektir.çöpleri Mahallelerden toplarken amaç çöpü konteynırlardan boşaltmak değil mümkün olduğunca konteynırda bulundurmamaktır.müdürlüğümüze ait çöp toplama araçları 2 Vardiya halinde ring yaparak çalışarak sürekli hizmet vermek önceliklerimiz arasındadır.bunun dışında geri dönüşebilen atıklar Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanmış Ambalaj Atıkları Yönetim Planımız doğrultusunda haftanın belli gün ve saatlerinde toplanmaktadır. III- FAALİYETLERE İLİŞKİN BİLGİLER: A - Mali Bilgiler : 1 - Bütçe Uygulama Sonuçları : 2009 Yılı Bütçesi, Analitik Bütçe olarak hazırlanmış tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kurumsal Kodu 37 olup fonksiyonel sınıflandırmada Finansal ve Ekonomik Hizmetleri olarak yer almıştır yılı Bütçe Ödenek Durum Listesi ve satın alınanan malzemelerin listesi ağıda sunulmuştur.

10 2009 YILI BÜTÇE ÖDENEK DURUM LİSTESİ NO ÖDENEK KALEMİ HARCANAN TUTAR (TL) 1 Temel Maaşlar ,26 2 Zamlar ve Tazminatlar ,77 3 Sosyal Haklar 9.038,11 4 Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel ,90 5 Sürekli İşçilerin Ücretleri 1.700,00 6 Sürekli İşçilerin Sosyal Hakları 165,75 7 Sürekli İşçilerin Fazla Mesaileri 568,46 8 Sosyal Güvenlik Primi Ödemeleri 5.676,42 9 Sosyal Güvenlik Primi Ödemeleri 5.458,66 10 İşsizlik Sigorta Fonuna 45,76 11 Sosyal Güvenlik Primi Ödemeleri 400,00 12 Kırtasiye Alımları 397,63 13 Temizlik Malzemesi Alımları 6.024,83 14 Yakacak Alımları 1.180,00 15 Elektrik Alımları 2.006,00 16 Tıbbi Malzeme ve İlaç Alımları ,00 17 Yurtiçi Geçici Görev Yollukları 185,00 18 Müteahhitlik Hizmetleri ,36 19 Telefon Abonelik ve Kullanım Ücretleri 1.901,02 20 İlan Giderleri 5.555,44 21 Büro ve İşyeri Makine ve Teçhizat Alımları 578,2 22 Diğer Dayanıklı Mal ve Malzeme Alımları ,40 23 Makine Teçhizat Bakım ve Onarım Giderleri 1.464,20 24 Kamu Personeli Tedavi ve Sağlık Masrafları 718,54 25 Kamu Personeli İlaç Giderleri 682,18 26 Memurların Öğle Yemeğine Yardım 2.104,18 TOPLAM ,07

11 2-Temel Mali Tablolara İlişkin Açıklamalar: 2009 YILI MÜDÜRLÜĞÜMÜZ DİĞER HARCAMALARI NO FATURA TARİHİ MALZEME ADI FİRMA MİKTAR BİRİM TUTAR (TL) 1 19/01/2009 Çöp Poşeti Ülkü Ticaret 500 kg 1121, /01/2009 Eldiven Akkoyunlu 30 çift 113, /01/2009 Çalı Ağaç Fırça Akkoyunlu 30 adet 212, /01/2009 Kürek Akkoyunlu 10 adet 141, /03/ x 45 Döner Lastik Teker İnegöller Metal 70 adet 991, /03/ x 45 Sabit Lastik Teker İnegöller Metal 30 adet 354, /03/2009 Çizme Akkoyunlu 35 çift 378, /03/2009 Çalı Süpürge Akkoyunlu 30 adet 283, /03/2009 Yağmurluk Akkoyunlu 35 adet 945, /05/2009 Çöp Poşeti Ülkü Ticaret 500 kg 949, /06/2009 Uçkun İlacı İzomer 200 lt 11800, /06/2009 Bant Atlas Kırtasiye 5 adet 5, /06/2009 Tükenmez Kalem Atlas Kırtasiye 50 adet 10, /06/2009 Pilot Kalem Atlas Kırtasiye 5 adet 5, /06/2009 Koli Bandı Atlas Kırtasiye 5 adet 4, /06/2009 Permament Markör Atlas Kırtasiye 4 adet 4, /06/2009 CKS Kalem Daksil Atlas Kırtasiye 1 adet 2, /06/2009 Delgeç Atlas Kırtasiye 2 adet 7, /06/2009 Geniş Klasör Plastik Atlas Kırtasiye 45 adet 100, /06/2009 İnce Keçeli Kalem Atlas Kırtasiye 2 adet 0, /06/2009 Naylon Telli Dosya Atlas Kırtasiye 2 adet 17,44

12 23 17/06/2009 Şerit Daksil Atlas Kırtasiye 2 adet 3, /06/2009 Poşet Dosya Atlas Kırtasiye 3 adet 10, /06/2009 A4 Fotokopi Kağıdı Atlas Kırtasiye 20 paket 92, /07/2009 Solfac EC 050 Entokim 200 lt 12980, /07/2009 Fotograf Makinesi ABİSS Bilişim 1 adet 304, /08/2009 Çamaşır Suyu Timur Temizlik 30 kg 26, /08/2009 Sıvı Sabun Timur Temizlik 30 kg 44, /08/2009 Mineralli Ovma Maddesi Timur Temizlik 5 kg 8, /08/2009 Mop Timur Temizlik 1 adet 14, /08/2009 Kovalı Temizlik Seti Timur Temizlik 1 adet 14, /08/2009 Temizlik Bezi Timur Temizlik 5 adet 23, /08/2009 Büyük Boy Çöp Poşeti Angun Ambalaj 500 kg 874, /09/2009 A4 Fotokopi Kağıdı İklim Kırtasiye 20 adet 100, /09/2009 Poşet Dosya İklim Kırtasiye 4 adet 16, /09/2009 Keçeli Kalem 12 li İklim Kırtasiye 1 adet 3, /09/2009 İnce Klasör İklim Kırtasiye 5 adet 12, /09/2009 Toner Dolum İklim Kırtasiye 3 adet 60, /11/ lt lik Çöp Konteyneri İnegöller Metal 64 adet 12838, /12/2009 Kablosuz Modem Abiss Bilişim 1 adet 273, /12/2009 Çöp Poşeti Ülkü Ticaret 500 kg 873,20

13 HAKEDİŞ TUTARLARININ KARŞILAŞTIRILMALI TABLOSU ( ) HAKEDİŞ HAKEDİŞ AYI 2007 YILI HAKEDİŞ 2008 YILI HAKEDİŞ 2009 YILI HAKEDİŞ NO TUTARI TUTARI TUTARI 1 OCAK , , ,74 TL 2 ŞUBAT , , ,74 TL 3 MART , , ,74 TL 4 NİSAN , , ,74 TL 5 MAYIS , , ,74 TL 6 HAZİRAN , , ,77 TL 7 TEMMUZ , , ,26 TL 8 AĞUSTOS , , ,94 TL 9 EYLÜL , , ,85 TL 10 EKİM , , ,87 TL 11 KASIM , , ,50 TL 12 ARALIK , , ,77 TL TOPLAM ,04 YTL ,84 YTL ,66 TL

14 MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİNİN KARŞILAŞTIRMALI TABLOSU ( ) FAALİYETLER 2007 YILI 2008 YILI 2009 YILI Gelen şikayet ve istek sayısı (adet) Yazılı şikayet sayısı (adet) Sözlü şikayet sayısı (adet) Toplam konteyner sayısı (adet) İlçe merkezindeki toplam konteyner ve varil sayısı Tümbüldek beldesindeki konteyner sayısı Şantiyedeki konteyner sayısı (adet) Yeni çöp konteynerleri alımı (adet) Tamir edilen konteyner sayısı (adet) İlçe temizliği Periyodik olarak yapılmıştır. Periyodik olarak yapılmıştır. Periyodik olarak yapılmıştır. Kar mücadelesinde kullanılan ham tuz miktarı (ton) 17 1,5 Kullanılmamıştır. Haşere mücadelesinde alınan ilaç miktarı (kg) 500 uçkun, 500 larva 500 uçkun, 500 larva 200 uçkun, 200 larva Atık pil toplama noktası sayısı Atık Pil Miktarları (kg) Geri kazanımın uygulandığı konut sayısı

15 Geri Kazanımın Uygulandığı İşyeri Sayısı Geri Kazanımın Uygulandığı Okul Sayısı 0 İlçemiz sınırlarındaki tüm okullar İlçemiz sınırlarındaki tüm okullar Geri Kazanımın Uygulandığı Kamu Kuruluşu Sayısı Geri Kazanımın Uygulandığı Fabrika Sayısı Bitkisel atıkyağ toplama yapılan işletme sayısı C - PERFORMANS BİLGİLERİ 1 - Faaliyet ve Proje Bilgileri: Tıbbi Atık Yönetim Planı tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeliği ne göre İlçemiz sınırları içerisindeki tıbbi atıkların mevzuata uygun bertaraf edileceği ortam bulunmadığından ilçemiz sınırlarındaki sağlık kuruluşlarının faaliyetleri sonucu oluşan tıbbi atıkların üretildikleri yerlerden ayrı toplanmasını,taşınmasını,tekniğine uygun sterilize edilmesi için Bursa Büyükşehir Belediyesi ile tarihinde sözleşme imzalandı. Ambalaj Atıklarını Kaynağında Ayrı Toplama Projesi tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği uyarınca tarihinde Öztek Temizlik Geri Dönüşüm ile Mustafakemalpaşa Belediyesi sınırları içinde Ambalaj Atıklarının kaynağında ayrı toplanması,taşınması ve ayrıştırılması sözleşmesi imzalandı. 1. pilot bölge olarak seçilen Atariye Mahallesi, Sırmalar Bölgesine 3 aşamada 650 daireye mavi geri kazanım poşeti ve dairelerin bulundukları apartmanlara ise 1'er adet geri kazanım kutusu bırakıldı.tüm dairelere çevre mühendisimiz ve firmanın çevre mühendisi ile birlikte oluşturulan ekip ile kapıdan kapıya bilgilendirme çalışması yapıldı.

16 Ilçemiz sınırları içerisindeki okullara, kamu kuruluşları ve özel işletmelere iç mekan geri dönüşüm kutusu dağıtıldı.ve yine proje kapsamında 4 ada caddeye dış mekan geri dönüşüm kumbarası yerleştirildi. 2. Pilot bölge olan Cumhuriyet Mahallesi,Saklıkent Bölgesindeki 323 daireye geri kazanım poşeti dağıtıldı yine dairelerin bulunduğu tüm apartmanlara 1'er adet iç mekan geri dönüşüm kutusu bırakıldı. Barış Mahallesindeki 4 siteye geri dönüşüm kumbarası bırakıldı ve konutlara mavi ambalaj atığı toplama poşeti bırakıldı. Belediyemiz tarafından Ambalaj Atıkları Kontrolü Yönetmeliği uyarınca Ambalaj Atıkları Yönetim Planı hazırlandı.ve Çevre ve Orman Bakanlığı'na gönderildi. Çevre ve Orman Bakanlığından gelen yazı ile Ambalaj Atıkları Yönetim Planımız onaylandı. Atık Pil Toplama Projesi tarih ve sayılı Resmî Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Atık Pil ve Akümülatörlerin Kontrolü Yönetmeliği gereğince Taşınabiliri Pil Üreticileri Derneği ile imzalanan protokol doğrultusunda 26 atık pil toplama noktasında 2009 yılı içerisinde gerçekleştirilen toplamalarda 60 kg atık pil toplanmıştır. ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sitemi Projesi Belediyemiz tarafından yürütülen ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi kurma ve belgelendirme çalışmaları için müdürlüğümüze düşen görevler yerine getirilmiştir.müdürlüğümüzplanları, süreçleri, iş akış diagramları, formları, talimatları, listeleri hazırlanmış, dosyalama işlemi tamamlanmış ve revizyonları gerçekleştirildi. Konteynır Yıkama Çalışması 2009 yılının ikinci 6 aylık döneminde, ayda iki defa konteynır yıkama işlemi gerçekleştirilmiştir.

17 2 - Performans Sonuçları Tablosu FAALIYET Katı Atık Yönetim Planı Hazırlanması Ambalaj Atıkları Yönetim Planı Hazırlanması Ambalaj Atıklarını Kaynağında Ayrı Toplama Projesi Atık Pil Toplama Projesi Bitkisel Atık yağların Toplanaması Projesi Geri Kazanım konusunda Bilinçlendirme Faaliyeti ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sitemi Projesi SONUCU Hazırlandı. Hazırlandı.Bakanlık tarafından onaylandı. Proje yıl boyunca devam etti.aylık ortalama 15 ton Ambalaj Atığı toplandı. Proje yıl boyunca devam etti.yıllık 60 kg atık pil toplandı. Proje kapsamında 15 İşletmeye atık yağ bidonu dağıtıldı. 8 lise,15 ilköğretim,1 anaokulu olmak üzere ortalama 350 öğrenciye Bitkisel Yağların Toplanması ve Geri kazanım hakkında eğitim verildi. Belgelendirme yapıldı.hizmet kalitesini arttırmak için çalışmalar devam etmektedir. 3-Performans Sonuçlarının Değerlendirilmesi Katı Atık Yönetim Planı hazırlandı ancak Katı atık düzenli depolama tesisimizin yapılması gerekmektedir. Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi Projemiz iptal edilmiştir tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Katı Atıkların Kontrolü Yönetmeliği ne göre katı atıkların düzenli bertarafı için tesis yapılması gerekmektedir tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeliği ne göre İlçemiz sınırları içerisindeki tıbbi atıkların mevzuata uygun bertaraf edileceği ortam bulunmadığından ilçemiz sınırlarındaki sağlık kuruluşlarının faaliyetleri sonucu oluşan tıbbi atıkların üretildikleri yerlerden ayrı toplanmasını,taşınmasını,tekniğine uygun sterilize edilmesi için Bursa Büyükşehir Belediyesi ile tarihinde sözleşme imzalandı.ve tıbbi atıklarımızın mevzuata uygun bertaraf edilmesi sağlandı.

18 Ambalaj Atıkları Yönetim Planı hazırlanmıştır.ambalaj Atıkları Yönetim planı doğrultusunda düzenli toplama yapılmış ve gün geçtikçe pilot bölge sınırları genişletilmiştir.aylık ortalama 15 ton Ambalaj atığı toplanmıştır. Atık Pil Kutuları TAP'tan teslim alınmış ve belediyemiz tarafından ilköğretim ve liseler için ayrı olmak üzere afiş ve broşür hazırlanmıştır.26 Adet Atık Pil Toplama noktası belirlenmiş ve pil kutularını dağıtımı yapılmıştır.yıl içinde yapılan toplamar sonucunda 2009 yılında 60 kg atık pil toplanmıştır. Belediyemiz tarafından başlatılan ISO 9001:2008 çalışmaları için müdürlüğümüz gereken özeni göstermiştir.revizyon yapılmıştır. IV- KURUMSAL KABİLİYET VE KAPASİTENİN DEĞERLENDİRİLMESİ : Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ait aşağıdaki tabloda verilen araçlar ile evsel katı atık toplama,cadde,sokak,pazaryerleri ve ana arterlerin yıkanması,tıbbi atık toplama,karla mücadele,şehrin haşere ile mücadelesi hizmetleri verilmiştir.müdürlüğümüz tarafından kullanılan araçların tablosu aşağıda verilmiştir. SIRA NO CİNSİ MARKASI MODELİ PLAKA ÖZELLİKLERİ 1 KAMYON IVECO (80-12) EAC 02 SIKIŞTIRMALI ÇÖP ARACI 2 KAMYON IVECO (80-12) EAC 03 SIKIŞTIRMALI ÇÖP ARACI 3 KAMYON BMC SP 207 SIKIŞTIRMALI ÇÖP ARACI 4 KAMYON BMC SP 824 SIKIŞTIRMALI ÇÖP ARACI 5 TRAKTÖR ŞTAYER SE 914 KATI ATIK TOPLAMA ARACI 6 TRAKTÖR ŞTAYER KR 403 KATI ATIK TOPLAMA ARACI 7 TRAKTÖR ŞTAYER LS 267 KATI ATIK TOPLAMA ARACI 8 BİNEK OTO DOĞAN SD 314 KONTROL ARACI 9 KAMYON IVECO (80-12) EAC 04 YOL SÜPÜRME ARACI Temizlik hizmetleri 2009 yılının ikinci tarafından gerçekleştirilmiştir. altı aylık döneminde yüklenici firma

19 V- ÖNERİ VE TEDBİRLER : Artık günümüzde yeryüzü üzerinde insanoğlunun yaşadığı nereye giderseniz gidin katı atıklar önemli problemler olarak karşımıza çıkmaktadır. İnsan sadece doğduğu günden ve andan itibaren ihtiyaçları doğrultusunda, sadece kendisinden kaynaklanan gereksinimleri bakımından dahi olsa tüketmeye de başlamış olmaktadır. İşte insan bu tüketimi gerçekleştirirken bir yandan da özellikle günümüzde global bir bakışla ve büyük çoğunlukla insan gerek fert veya birey olarak ve gerekse toplum ve vatandaş kimliği ile de tüketime özendirilerek, tüketime alıştırılmış olmaktadır. Dünya nüfusunun gün geçtikçe artması da bu tüketimin giderek artmasını ve dolayısıyla da bu artan nüfus ve tüketimin sonucunda da özellikle katı atık üretiminin artmasına da neden olmaktadır. Evet kısacası, dünya nüfusu arttıkça ve insanların, toplumların, tüketim toplumu olmaya, tüketici olmaya özendirilmesine, eğitilmesine, yönlendirilmesine devam edildiği sürece, yeryüzünü çok ciddi bir şeklide tehdit etmeye başlayan katı atıklarda artmaya devam edecektir. Ülkemizde ve kentimizde de katı atıkların çok önemli bir sorun olduğu ve bu sorunların çözümlenmesi için düzenli deponi alanlarında uzaklaştırılması ve bu sahalarda katı atık miktarının azaltılması için atıkların geri dönüştürülerek tekrar kullanımını sağlayacak atık minimizasyonu veya atık geri kazanma programlarının başlatılması gereken adımlardır. Katı atıklar eski tarihlerden beri toplumların ekonomik, kültürel,sosyal ve politik gelişmelerine göre yakılarak,geri kazanılarak veya düzenli depolama alanlarında gömülerek uzaklaştırılmıştır. Katı atıklar genellikle üreticisinin gözünde hiçbir değeri olmayarak atılan aslında ekonomik değeri olan maddelerdir. Evlerden, parklardan, caddelerden kaynaklanan katı atıklar düzenli deponi alanında uzaklaştırılmalıdır. Katı atıklar heterojen bir yapıya sahip olup, özellikleri ve içeriği; ülkeden ülkeye değiştiği gibi aynı ülke içerisinde de şehirden şehire ve mahalleden mahalleye de farklılık göstermektedir

20 Kentimiz sınırları dâhilinde üretilen evsel katı atıkların mahalleler bazında miktarlarının, bu miktarların içerisinde ayrıntılı analizler ile geri dönüştürülebilir madde miktarlarının ve oranlarının bilinmesi, özgül katı atık miktarlarının ve yine günlük kişi başı katı atık üretiminin bilinmesi elde edilen bu bilgi ve verilerin ilişkilendirilmesinin yapılması, halk sağlığı, çevre sağlığı ve stratejik kararlarının alınması bakımlarından büyük önem arz etmektedir. Bilgilerinize arz ederim. Sedat SEVİM Temizlik İşleri Müdür Vekili Harcama Yetkilisi E K L E R : 1. Mustafakemalapaşa Belediyesi Ambalaj Atıkları Yönetim Planı (Yenilenmiş Hali) Yılı Ambalaj Atıkları Toplama Miktarları 3. İç Kontrol Güvence Beyanı Yılı Gider Bütçesinin Ekonomik Kodlar Düzeyinde Tablosu.

21 İÇ KONTROL GÜVENCE BEYANI Harcama yetkilisi olarak yetkim dahilinde ; ederim. Bu raporda yer alan bilgilerin güvenilir, tam ve doğru olduğunu beyan Bu raporda açıklanan faaliyetler için idare bütçesinden harcama birimimize tahsis edilmiş kaynakların etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanıldığını, görev ve yetki alanım çerçevesinde iç kontrol sisteminin idari ve mali kararlar ile bunlara ilişkin işlemlerin yasallık ve düzenliliği hususunda yeterli güvenceyi sağladığını ve harcama birimimizde süreç kontrolünün etkin olarak uygulandığını bildiririm. Bu güvence harcama yetkilisi olarak sahip olduğum bilgi ve değerlendirmeler, iç kontroller, iç denetçi raporları ile Sayıştay raporları gibi bilgim dahilindeki hususlara dayanmaktadır. Burada raporlanmayan, idarenin menfaatlerine zarar veren herhangi bir husus hakkında bilgim olmadığını beyan ederim. Sedat SEVİM Temizlik İşleri Müdür Vekili

Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek çöp toplamada kullanılmak üzere 238 adet hurda sac bidon alınarak gerekli yerlere dağıtılmıştır.

Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek çöp toplamada kullanılmak üzere 238 adet hurda sac bidon alınarak gerekli yerlere dağıtılmıştır. TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------------------- Temizlik İşleri Personeli, 1 Temizlik İşleri Müdür Vekili, 1 Çevre Mühendisi, 1 Temizlik Çavuşu, 4 Kadrolu Memur, 16 Daimi

Detaylı

T.C. XXX. BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü

T.C. XXX. BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü T.C. XXX. BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü Sayı : Konu : Bilindiği üzere, faaliyet raporları, 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 56.maddesi gereği, 5018 sayılı Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanununun

Detaylı

2011 YILI Gazi Üniversitesi Maliye Meslek Yüksekokulu Birim Faaliyet Raporu

2011 YILI Gazi Üniversitesi Maliye Meslek Yüksekokulu Birim Faaliyet Raporu 2011 YILI Gazi Üniversitesi Maliye Meslek Yüksekokulu Birim Faaliyet Raporu 1 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin

Detaylı

BU DÖKÜMANIN KAĞIT ORTAMINDAKİ NUSHALARI KONTROLSÜZ DÖKÜMANDIR

BU DÖKÜMANIN KAĞIT ORTAMINDAKİ NUSHALARI KONTROLSÜZ DÖKÜMANDIR Dök. No: AUZEF-FR-3.1-24 Yayın Tarihi:12.09.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 1 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM ANALİTİK BÜTÇE KODLARINA GÖRE

Detaylı

ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI BÜTÇE GİDERLERİ ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI BÜTÇE GİDERLERİ ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOD AÇIKLAMA 2016 Harcamaların I II III IV % Oranları 01 Personel Giderleri 7,977,997.64 17.62 02 Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri 1,476,182.21 3.26 03 Mal ve Hizmet Alım Giderleri 13,523,585.11

Detaylı

KIRIKKALE KATI ATIK YÖNETİMİ BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI 2017 YILI FAALİYET RAPORU

KIRIKKALE KATI ATIK YÖNETİMİ BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI 2017 YILI FAALİYET RAPORU KIRIKKALE KATI ATIK YÖNETİMİ BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI 2017 YILI FAALİYET RAPORU 1 2017 YILI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER l- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C- İdareye

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ ( TEKLİF)

ÖDENEK CETVELİ ( TEKLİF) I II III IV V I II III IV I I II III IV Bütçe Ödeneği Harcama Bütçe Ödeneği Harcama 46 20 23 MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 100.000.000,00 19.503.478,95 90.000.000,00 28.466.285,23 151.000.000,00 161.167.680,00

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TALAS BELEDİYESİ 2016 FAALİYET RAPORU 71-78 1- Faaliyet ve Proje Bilgileri Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2016 yılı içerisinde 4734 sayılı

Detaylı

2017 FAALİYET RAPORU. Teftiş Kurulu Müdürlüğü

2017 FAALİYET RAPORU. Teftiş Kurulu Müdürlüğü 2017 FAALİYET RAPORU Teftiş Kurulu Müdürlüğü l. GENEL BİLGİLER: A MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1. Müdürlüğümüzün Görevleri: a) Teftiş Kurulu, Başkanın onayı ve Kurul Müdürünün görevlendirme

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİ VE ÖDENEKLERİ CETVELİ

BÜTÇE GİDERLERİ VE ÖDENEKLERİ CETVELİ Kurum / Birim Adi :MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ / MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLĞ Bütçe ı / Rapor Tarihleri :2013 / - Sonu İtibariyle Sayfa No:1/128 V V V V V V V AÇKLAMA 46 BELEDİYELER 137.854.872,35 515.251.100,00

Detaylı

2017 FAALİYET RAPORU. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü

2017 FAALİYET RAPORU. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü 2017 FAALİYET RAPORU Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü l. GENEL BİLGİLER: A MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1. Müdürlüğümüzün Görevleri: Müdürlüğümüz 10.08.2005 tarih ve 25902 sayılı resmî gazetede

Detaylı

2013 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2013 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN ANA BÜTÇE KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2013 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2013 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN ANA BÜTÇE KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 650.000.000 02 ÖZEL KALEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 5.336.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 5.336.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 5.336.000

Detaylı

NİLÜFER BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI EVSEL KATI ATIK TARİFE RAPORU

NİLÜFER BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI EVSEL KATI ATIK TARİFE RAPORU NİLÜFER BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI EVSEL KATI ATIK TARİFE RAPORU Bu rapor, 27/10/2010 tarih 27742 sayılı resmi Gazete de yayınlanan Atıksu Altyapı Ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri

Detaylı

YOZGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 MALİ YILI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU

YOZGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 MALİ YILI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU YOZGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 MALİ YILI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 41 inci maddesi ve ilgili Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmeliğe

Detaylı

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik I II III IV I II III IV Kodu I II III IV Açıklaması 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ A) GENEL BİLGİLER Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz; 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 2872 Sayılı Çevre Kanunu ve bu kanuna dayanılarak çıkartılan yönetmelikler çerçevesinde

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar no: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar no: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar no: 84 Sayfa No: 1/9 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

EVSEL KATI ATIK TOPLAMA VE NAKLİ HİZMET BEDELİ TARİFELERİNİN BELİRLENMESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

EVSEL KATI ATIK TOPLAMA VE NAKLİ HİZMET BEDELİ TARİFELERİNİN BELİRLENMESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ ARALIK 2014 BİRLEŞİM 21 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 05.12.2014 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 84 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİ EVSEL KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİ TARİFESİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

Detaylı

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü 1 / 13

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü 1 / 13 Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü 1 / 13 Genel Bilgi Çevre Koruma ve Kont. Müd. Bünyesinde bulundurduğu Çevre Koruma Birimi, Temizlik İşleri Birimi ve Veterinerlik Birimi ile 3 ayrı birim olan çevre koruma

Detaylı

Faaliyet ve Proje Bilgileri. 1.Katı Atık Yönetimi

Faaliyet ve Proje Bilgileri. 1.Katı Atık Yönetimi Faaliyet ve Proje Bilgileri 1.Katı Atık Yönetimi Kent Genelinde Katı Atıkların Bertarafının Sağlanması ve Katı Atık Depolama Alanlarının İnşa Edilmesi. Kentimizde yerleşim alanları ile işletmelerden oluşan

Detaylı

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ /TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI FAALİYET RAPORU

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ /TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI FAALİYET RAPORU ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ /TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YILI FAALİYET RAPORU MÜDÜR SUNUŞU Kent temizliği, çevre koruma ve kontrol hizmetleriyle eğitim faaliyetlerimizi müdürlüğümde görevli bir inşaat mühendisi,

Detaylı

Kerim AKSU Belediye Başkanı. Kazım ELMALI Belediye Başkan Yardımcısı. İsmail DEMİR Temizlik İşleri Müdürü. Hasan ÖZTÜRK Şef

Kerim AKSU Belediye Başkanı. Kazım ELMALI Belediye Başkan Yardımcısı. İsmail DEMİR Temizlik İşleri Müdürü. Hasan ÖZTÜRK Şef GİRESUN BELEDİYESİ TEMIZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜGÜ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ TEŞKİLAT MADDE 5-Temizlik İşleri Müdürlüğü aşağıda yazıldığı şekilde teşkilatlanmıştır.müdürlük;belediye Başkan Yardımcısı

Detaylı

2011 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2011 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2011 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SUNUŞ I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler.... 1- Fiziksel

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI FAALİYET RAPORU

ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER : I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C- Birime İlişkin Bilgiler

Detaylı

1.GENEL BİLGİLER T.C OSMANCIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI FAALİYET RAPORU

1.GENEL BİLGİLER T.C OSMANCIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI FAALİYET RAPORU T.C OSMANCIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI FAALİYET RAPORU 1.GENEL BİLGİLER A. MİSYON VE VİZYON MİSYON Misyonumuz, tüm çalışanları ile birlikte çevreci, katılımcı, insan odaklı,

Detaylı

Temizlik İşleri Müdürlüğü

Temizlik İşleri Müdürlüğü Temizlik İşleri Müdürlüğü 82 Temizlik İşleri Müdürlüğü I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI Müdürlüğümüzün Görevleri: Temizlik İşleri Müdürlüğü Belediye Kanunu, Büyükşehir

Detaylı

2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 903.000.000 01 GENEL SEKRETERLİK 3.031.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 3.031.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 3.031.000

Detaylı

2012 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2012 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2012 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SUNUŞ I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler.... 1- Fiziksel

Detaylı

EMLAK ĐSTĐMLAK DAĐRE BAŞKANLIĞI 2008 MALĐ YILI FAALĐYET RAPORU

EMLAK ĐSTĐMLAK DAĐRE BAŞKANLIĞI 2008 MALĐ YILI FAALĐYET RAPORU EMLAK ĐSTĐMLAK DAĐRE BAŞKANLIĞI 2008 MALĐ YILI FAALĐYET RAPORU HARCAMA YETKĐLĐSĐ SUNUŞU Emlak Đstimlak Daire Başkanlığı hizmetlerini 5393 sayılı Belediye Kanunu, 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu,

Detaylı

DESTEK HĐZMETLERĐ DAĐRE BAŞKANLIĞI 2008 MALĐ YILI FAALĐYET RAPORU HARCAMA YETKĐLĐSĐ SUNUŞU

DESTEK HĐZMETLERĐ DAĐRE BAŞKANLIĞI 2008 MALĐ YILI FAALĐYET RAPORU HARCAMA YETKĐLĐSĐ SUNUŞU DESTEK HĐZMETLERĐ DAĐRE BAŞKANLIĞI 2008 MALĐ YILI FAALĐYET RAPORU HARCAMA YETKĐLĐSĐ SUNUŞU Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı hizmetlerini 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu,

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY)

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY) SONU 39 06 ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 65.073.000 65.885.813 81.888.000 57.117.817 82.841.000 88.697.000 93.490.000 01 ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 65.073.000 65.885.813 81.888.000 57.117.817

Detaylı

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Atık Toplama Protokolü Genel İş Akış Şeması

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Atık Toplama Protokolü Genel İş Akış Şeması Atık Toplama Protokolü Genel İş Akış Şeması Belediyenin Atık Toplama Protokolü Süreci Protokol Çalışmasının Yapılması Mevcut Firmalarla Devam Edilecek mi? E Protokolün Yenilenmesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığından

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNASYON BİRİMİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler....

Detaylı

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU ANKARA, OCAK 2016 1 İçindekiler BİRİM YÖNETİCİ SUNUŞU... 3 I. GENEL BİLGİLER... 4 I.I.

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ.. 3 I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.4-20 Bütçe Giderleri ve Gelirleri.. 4 Gider Gerçekleşme ve Başlangıç Ödeneği Karşılaştırma

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY)

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY) 38 60 RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 54.161.000 65.977.840 70.246.000 40.394.142 81.440.000 89.064.000 96.898.000 01 ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 54.161.000 65.977.840 70.246.000 40.394.142

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ VE ÇEVRE KORUMA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ VE ÇEVRE KORUMA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ VE ÇEVRE KORUMA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 - Bu yönetmeliğin

Detaylı

2009 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

2009 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı 2009 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU...1 I. GENEL BİLGİLER...2 I.A. MİSYON VE VİZYON... 2 I.B. YETKİ, GÖREV

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY)

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY) KBÖ KBÖ 39 06 ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 26.326.000 31.820.960 46.381.000 23.834.698 65.073.000 60.808.000 64.538.000 01 ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 26.326.000 31.820.960 46.381.000

Detaylı

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 5.490.036,44

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 5.490.036,44 TABLO 1. FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Yılı : 23 GİDERLER HESABI 5.4.6,44 GELİRLER HESABI 24.379.724,42 PERSONEL GİDERLERİ 2.676.786,21 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 33.1,70 MEMURLAR 2.643.2,45 Mal ve Hizmet

Detaylı

2013 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI

2013 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ [203] 203 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI SUNUŞ Birimimiz Performans Programı, Kamu İdarelerince Hazırlanacak Performans Programları Hakkında Yönetmelik ile Performans Programı

Detaylı

GİDERLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI

GİDERLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI 630 GİDERLER HESABI 179.380.571,37 246.631.591,95 107.250.640,31 630 1 PERSONEL GIDERLERI 49.876.762,78 69.450.540,21 31.982.752,53 630 1 1 MEMURLAR 14.748.996,94 26.851.337,20 13.846.555,23 630 1 1 1

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI BÜTÇESİ GİDER EKONOMİK SINIFLANDIRMASI CETVELİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI BÜTÇESİ GİDER EKONOMİK SINIFLANDIRMASI CETVELİ 01 PERSONEL GİDERLERİ 235.086.904,00 01 1 MEMURLAR 94.035.681,00 01 1 1 Temel Maaşlar 32.795.580,00 01 1 1 01 Temel Maaşlar 32.795.580,00 01 1 2 Zamlar ve Tazminatlar 33.140.766,00 01 1 2 01 Zamlar ve

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ-3 MALZEMELER

ÖĞRENME FAALİYETİ-3 MALZEMELER ÖĞRENME FAALİYETİ-3 27 AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, kullanılacak malzemelerin doğru ve eksiksiz olarak dağıtımını yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA Hastanelerdeki temizlik hizmetleri departmanında

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, Temizlik İşleri

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 217 Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı 1 İÇİNDEKİLER I. OCAK-HAZİRAN 217 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- Bütçe Giderleri 4-1 B- Bütçe Gelirleri 11 C-

Detaylı

Şehirlerde sağlıklı bir hayat sürebilmemiz için; içtiğimiz suyun, soluduğumuz havanın ve

Şehirlerde sağlıklı bir hayat sürebilmemiz için; içtiğimiz suyun, soluduğumuz havanın ve TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Şehirlerde sağlıklı bir hayat sürebilmemiz için; içtiğimiz suyun, soluduğumuz havanın ve toprağımızın temiz olması gerekmektedir. Bunlardan biri kirlendiğinde, insanoğlunun yaşamı

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2016

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2016 KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı 1 İÇİNDEKİLER I. OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- Bütçe Giderleri 4-11 B- Bütçe Gelirleri 11 C- Finansman

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r Temizlik İşleri Müdürlüğü T TIBBİ ATIKLARIN KONTROLÜ atıklar Yazları haftada 2 gün, Kışları ise haftada 1 gün olmak üzere toplayıp Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin düzenli depolama tesisine taşınmakta

Detaylı

2013 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2013 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2013 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SUNUŞ I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler.... 1- Fiziksel

Detaylı

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ 2012 YILI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BİRİM FAALİYET RAPORU. Şubat 2013-İSTANBUL

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ 2012 YILI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BİRİM FAALİYET RAPORU. Şubat 2013-İSTANBUL ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ 2012 YILI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BİRİM FAALİYET RAPORU Şubat 2013-İSTANBUL 1 İÇİNDEKİLER MÜDÜR SUNUŞU........ 8 I. GENEL BİLGİLER... 8 A. MİSYON VE VİZYON... 8 B. YETKİ, GÖREV ve

Detaylı

ATAŞEHİR yılı itibariyle nüfusu kişiye ulaşmıştır.

ATAŞEHİR yılı itibariyle nüfusu kişiye ulaşmıştır. ATAŞEHİR ATAŞEHİR İLÇESİ 25.84 km 2 yüzölçümüne sahip olan ilçemiz güneyinde Maltepe, güney batısında Kadıköy, batısında Üsküdar, kuzeyinde Ümraniye, kuzeydoğusunda Çekmeköy ve doğusunda Sancaktepe ilçelerine

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU

GİRESUN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU GİRESUN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU GİRİŞ Temizlik İşleri Müdürlüğü aşağıda ayrı başlıklar altında detaylandırılarak anlatılacağı şekilde bir personel-araç-ekipman yapısı

Detaylı

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N)

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 01.01.2017-30.06.2017 46.35.13.00 ÇİĞLİ BELEDİYESİ (TL) Hesap Yardımcı Hesap Hesap Yardımcı Hesap GİDERİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) Kodu I II III IV Kodu I II III IV

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KULLANILMIŞ KIZARTMALIK YAĞLARIN YÖNETİMİ KOCAELİ ÖRNEĞİ

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KULLANILMIŞ KIZARTMALIK YAĞLARIN YÖNETİMİ KOCAELİ ÖRNEĞİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KULLANILMIŞ KIZARTMALIK YAĞLARIN YÖNETİMİ KOCAELİ ÖRNEĞİ 18.04.2011 KAPSAM ü YETKİ DEVRİ ü HANELERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR ü

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU HAKKARİ ŞUBAT 2014 İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU.... 1 I- GENEL BİLGİLER...... 2 A. MİSYON VE VİZYON..... 2 B. YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUKLAR..

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 5393 sayılı Belediye Kanununun 18 nci maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36 ncı maddesine istinaden mütenevvi müdürlüklerden mütenevvi kalemler arasında ödenek aktarılması.

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GERİ DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI Ambalaj Atıklarının Kaynağında Ayrı Toplanması Cam Atıkların Toplanması Bitkisel Atık Yağların Toplanması Madensel Atık Yağların Toplanması Atık

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI MERKEZİ ARAŞTIRMA LABARATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI MERKEZİ ARAŞTIRMA LABARATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI MERKEZİ ARAŞTIRMA LABARATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU Rize 2016 1 1-SUNUŞ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı

Detaylı

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl)

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) 1.60.01.01.3.9.00.1.01.1.1.01 Memur Maaşları 1,633,000.00

Detaylı

2013 YILI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU

2013 YILI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU 2013 YILI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU Bağlarbaşı Mahallesi/Gümüşhane/ TÜRKİYE Tel : 0 456 233 75 50 Fax : 0 456 233 74 27 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER

Detaylı

ONBEŞİNCİ BÖLÜM TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

ONBEŞİNCİ BÖLÜM TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI ONBEŞİNCİ BÖLÜM TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI ONBEŞİNCİ BÖLÜM Temizlik İşleri Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma Usul ve

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK 2013 YILI FAALİYET RAPORU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK 2013 YILI FAALİYET RAPORU BARTN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK 2013 YL FAALİYET RAPORU 1 BİRİM YÖNETİCİSİ SUNUŞU Genel Sekreterliğimizin 2013 yılı faaliyet raporu 17/03/2006 tarih ve 26111 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU Sayfa No:1 / 5 830 01 PERSONEL GİDERLERİ 41,315,953.79 44,609,693.18 830 01 1 MEMURLAR 5,641,495.95 6,236,655.84 830 01 1 1 Temel Maaşlar 3,040,891.55 3,271,081.21 830 01 1 1 01 Temel Maaşlar 3,040,891.55

Detaylı

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 17. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ SALI

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 17. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ SALI BİRİNCİ OTURUM; T.C. 1. 07.05.2013 tarihli 16ncı olağan Birlik Meclis Toplantısı na ait Tutanak Özetinin okunması. 2. 2014 Yılı Bütçe Teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu na havale edilmesi. 3. Üye Belediyelerin

Detaylı

2017 YILI GAZİ ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU (BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ)

2017 YILI GAZİ ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU (BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ) 2017 YILI GAZİ ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU (BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ) 1 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU....2-3 I- GENEL BİLGİLER..4 A- Misyon ve Vizyon...4 B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar...4

Detaylı

2017 FAALİYET RAPORU. Temizlik İşleri Müdürlüğü

2017 FAALİYET RAPORU. Temizlik İşleri Müdürlüğü 2017 FAALİYET RAPORU Temizlik İşleri Müdürlüğü l. GENEL BİLGİLER: A MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1. Müdürlüğümüzün Görevleri: Temizlik İşleri Müdürlüğü; 5393 sayılı Belediye Kanunu, 5126

Detaylı

2017 FAALİYET RAPORU. Müdürlüğü

2017 FAALİYET RAPORU. Müdürlüğü 2017 FAALİYET RAPORU Destek Hizmetleri Müdürlüğü l. GENEL BİLGİLER: A MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1. Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Belediye Kanunu, Büyükşehir

Detaylı

Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar:

Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar: YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar: 1. Faaliyet raporu 2015 takvim yılını kapsayacaktır.

Detaylı

Değerli Kardeşlerim. Muzaffer KÜLCÜ Belediye Başkanı

Değerli Kardeşlerim. Muzaffer KÜLCÜ Belediye Başkanı Değerli Kardeşlerim Çorum un değişimine ve gelişimine yön veren Belediyemiz, sorumlu olduğu temizlik hizmetlerini de 8 yıldır önemli bir yatırım alanına dönüştürdü. Sağlıklı bir toplumun devamı için gereken

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1-

Detaylı

Çevre Koruma Ve Temizlik İşleri Müdürlüğü. 2013 Yılı Faaliyet Raporu

Çevre Koruma Ve Temizlik İşleri Müdürlüğü. 2013 Yılı Faaliyet Raporu Çevre Koruma Ve Temizlik İşleri Müdürlüğü 2013 Yılı Faaliyet Raporu HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmetlerini, 5393 sayılı Belediye Kanunu, 2872 sayılı Çevre Kanunları ile verilen

Detaylı

BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU

BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU Sayfa 1 / 8 Ajans Adı: Güney Ege Kalkınma Ajansı Bütçe Dönemi: 2015 İlgili Tarihi Aralığı: 01.01.2015-30.06.2015 BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU BÜTÇE GİDERLERİ TABLOSU HESAP KODU BÜTÇE GİDERİNİN TÜRÜ

Detaylı

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. Düzce Belediye Başkanlığı TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler MADDE 1 (1)Bu Yönetmeliğin amacı; Temizlik İşleri

Detaylı

T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2010 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2010 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ 2010 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar: 1. Faaliyet raporu 2010 takvim yılını kapsayacaktır. 2. Faaliyet raporları mali

Detaylı

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N)

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 01.01.2018-30.06.2018 46.35.13 ÇİĞLİ BELEDİYESİ (TL) 630 01 Personel Giderleri 16.686.599,63 18.091.282,12 11.590.034,41 600 01 Vergi Gelirleri 36.230.963,13 42.369.467,00 40.996.542,94

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİNASI ,00. AÇIKLAMA : 4 adet amfi, 8 adet derslik, ve 90 adet ofis den oluşmaktadır.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİNASI ,00. AÇIKLAMA : 4 adet amfi, 8 adet derslik, ve 90 adet ofis den oluşmaktadır. İŞİN ADI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİNASI İHALE BEDELİ 6.368.460,00 (KDV DAHİL ) 2013 YILI HARCAMASI 370.644,37 BAŞLANGIÇ TARİHİ 12.11.2013 BİTİŞ TARİHİ 26.03.2015 TOPLAM KAPALI ALAN 6.500 m²

Detaylı

T.C. KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM

T.C. KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM DOKÜMAN NO: TİM.ÇY.01 TARİH: 04.05.2011 SAYFA NO: 1 REVİZYON NO: 00 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı, Temizlik İşleri Müdürlüğünün kuruluş, görev, yetki

Detaylı

2007 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2007 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2007 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 1 2 SUNUŞ İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C- İdareye İlişkin Bilgiler 1- Fiziksel Yapı

Detaylı

KAMU İDARELERİNCE HAZIRLANACAK FAALİYET RAPORLARI HAKKINDA YÖNETMELİK SUNUMU

KAMU İDARELERİNCE HAZIRLANACAK FAALİYET RAPORLARI HAKKINDA YÖNETMELİK SUNUMU KAMU İDARELERİNCE HAZIRLANACAK FAALİYET RAPORLARI HAKKINDA YÖNETMELİK SUNUMU Resmi Gazete Sayısı: 26111, 29183 HAZIRLAYAN: TANER GÜLER - STRATEJİK YÖNETİM VE PLANLAMA MÜDÜRÜ AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK Bu

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ ARALIK 3 ARALIK ARALIK DEĞİŞİM % Personel 8.856.5.3,7.89.3.77,9 5,5 Memurlar 8.85.88.88,6 9.557.569.9,6 6,77 Temel Maaşlar 3.387.6.3,3.9.939.889,6,59

Detaylı

T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü

T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü 2009 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar: 1. Faaliyet raporu 2009 takvim yılını kapsayacaktır. 2. Faaliyet raporları mali

Detaylı

T.C. MUDANYA BELEDIYE BASKANLIGI EKONOMİK DÜZEYDE GİDER KESİN HESAP CETVELİ

T.C. MUDANYA BELEDIYE BASKANLIGI EKONOMİK DÜZEYDE GİDER KESİN HESAP CETVELİ MUDANYA BELEDYE BASKANLG.11.27 1/7 24 lenen Temel Maaşlar 1.655.00 345.00 10.00 1.9.00 1.636.8,38 353.1,62 Zamlar ve Tazminatlar 530.00 178.50 5.00 7.50 536.173,73 167.326,27 Sosyal Haklar 1.212.00 227.00

Detaylı

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Temizlik İşleri Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Temizlik İşleri Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Temizlik İşleri Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - Bu yönetmelik, Bursa Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri

Detaylı

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI BURSA NİLÜFER BELEDİYESİ 2012 YILI DENETİM RAPORU

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI BURSA NİLÜFER BELEDİYESİ 2012 YILI DENETİM RAPORU T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI BURSA NİLÜFER BELEDİYESİ 2012 YILI DENETİM RAPORU ARALIK 2013 T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 06100 Balgat / ANKARA Tel: 0 312 295 30 00; Faks: 0 312 295 40 94 e-posta: sayistay@sayistay.gov.tr

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ NİSAN 2014 NİSAN 2015 NİSAN DEĞİŞİM % 1 0 0 0 Personel Giderleri 3.581.104.589,27 3.878.570.869,66 8,31 1 1 0 0 Memurlar 3.397.643.492,44

Detaylı

Şubat Bülteni. değerlendirilmesi konusunda bilinçli adımlar atarak, 2000 yılından bu yana sürdürmekte ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ

Şubat Bülteni. değerlendirilmesi konusunda bilinçli adımlar atarak, 2000 yılından bu yana sürdürmekte ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ Atık Koordinasyon Merkezi Şubat Bülteni Atık Koordinasyon Merkezi ( 0216 ) 414 38 15-20 (6 Hat) GİRİŞ İÇİNDEKİLER: Ambalaj Atıkları....2 Bitkisel Atık Yağlar..4 Atık Piller.5 Atık Koordinasyon Merkezi

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ OCAK 2014 OCAK 2015 OCAK DEĞİŞİM % 1 0 0 0 Personel Giderleri 1.071.862.867,43 1.167.829.232,66 8,95 1 1 0 0 Memurlar 1.038.286.996,43

Detaylı

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, Temizlik İşleri Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Temizlik işleri Müdürlüğü SAYI : 2007/B5/ 27.11.2007 YAZI İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NE

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Temizlik işleri Müdürlüğü SAYI : 2007/B5/ 27.11.2007 YAZI İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NE T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Temizlik işleri Müdürlüğü SAYI : 2007/B5/ 27.11.2007 KONU : Faaliyet Raporu. YAZI İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NE İLGİ:21.11.2007 tarih ve 60 sayılı yazınız; Belediyemizin Meclisine sunulmak

Detaylı

TCMaliye Bakanlığı 99999999 MUH BİRİM KOD 0001759 2434529,28 PERSONEL GİDERLERİ 162494213,24 MEMURLAR 830 1568129, Temel Maaşlar 59279652,31 Temel Maaşlar Zamlar ve Tazminatlar 59279652,31 47312433,79

Detaylı

Temizlik ĠĢleri Müdürlüğü

Temizlik ĠĢleri Müdürlüğü ÇARġAMBA BELEDĠYE BAġKANLIĞI Temizlik ĠĢleri Müdürlüğü KURULUġ, GÖREV,YETKĠ VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Yasal Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE: 1 Bu Yönetmeliğin amacı; Çarşamba Belediye

Detaylı

1.9 BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU. Yılı : 2015 Ay : 1 Ekonomik Kodlar BÜTÇE GİDERİNİN TÜRÜ

1.9 BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU. Yılı : 2015 Ay : 1 Ekonomik Kodlar BÜTÇE GİDERİNİN TÜRÜ Yılı : 25 BÜTÇE GİDERLERİ HESABI 75.6.319,79 PERSONEL GİDERLERİ 61.610.3,43 MEMURLAR 57.9.563, Temel Maaşlar 26.0.5,16 Temel Maaşlar 26.0.5,16 20.951.174,31 20.951.174,31 10.3.534,56 10.3.534,56 771.486,63

Detaylı

ÇEVRE EYLEM PLANI UYGULAMA TAKVİMİ VE UYGULAMA ORANI

ÇEVRE EYLEM PLANI UYGULAMA TAKVİMİ VE UYGULAMA ORANI EYLEM PLANI Organik atıkların diğer atıklardan ayrı toplanarak tesisten uzaklaştırılması Organik atıkların çevreye zarar şekilde Çevre kirliliğini, haşere artışını, organik çöplerin koku oluşturmasını

Detaylı

"A" CETVELİ ÖDENEKLER (Madde 2) KURUM ADI : TOPRAK ÜRÜNLERİ KURUMU

A CETVELİ ÖDENEKLER (Madde 2) KURUM ADI : TOPRAK ÜRÜNLERİ KURUMU "A" CETVELİ ÖDENEKLER (Madde 2) KURUM ADI : TOPRAK ÜRÜNLERİ KURUMU KURUMSAL 38 TOPRAK ÜRÜNLERİ KURUMU 95.344.986,70 92.437.851,01 161.230.000,00 68.792.148,99 04 İŞLER VE HİZMETLER 95.344.986,70 92.437.851,01

Detaylı

ATATÜRK ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU

ATATÜRK ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU ATATÜRK ARAŞTIRMA MERKEZİ 24 YILI SAYIŞTAY DENETİM RAPORU Ağustos 25 İÇİNDEKİLER 1 KAMU İDARESİNİN MALİ YAPISI VE MALİ TABLOLARI HAKKINDA BİLGİ 1 2 DENETLENEN KAMU İDARESİ YÖNETİMİNİN SORUMLULUĞU 3 3

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ HAZİRAN 4 HAZİRAN 5 HAZİRAN DEĞİŞİM % Personel 5.79.8.64,56 5.737.878.33,79 8,69 Memurlar 4.969.736.86, 5.389.58.8,4 8,45 Temel Maaşlar.55.46.99,5.43.59.7,3

Detaylı

KOCAELİ DEVLET HASTANESİ GELİR GİDER GÖSTERGELERİ EYLÜL 2011

KOCAELİ DEVLET HASTANESİ GELİR GİDER GÖSTERGELERİ EYLÜL 2011 KOCAELİ DEVLET HASTANESİ GELİR GİDER GÖSTERGELERİ EYLÜL 2.910.629,30 3.327.256,70 3.211.998,17 3.577.426,80 4.046.761,47 3.819.890,33 3.563.033,55 4.042.134,48 4.004.138,68 3.957.288,47 4.500.00 GELİR

Detaylı

T.C. MUDANYA BELEDIYE BASKANLIGI EKONOMİK DÜZEYDE GİDER KESİN HESAP CETVELİ

T.C. MUDANYA BELEDIYE BASKANLIGI EKONOMİK DÜZEYDE GİDER KESİN HESAP CETVELİ MUDANYA BELEDYE BASKANLG.11.27 1/7 25 V AÇKLAMA ile lenen Net Temel Maaşlar 1.798.00 487.0, 63.00 2.222.0, 1.810.251,54 411.752,36 Zamlar ve Tazminatlar 650.00 114.00 15.00 749.00 598.551,73 150.448,27

Detaylı

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 8.647.365,72

TABLO 1.13 FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 600 GELİRLER HESABI 8.647.365,72 TABLO 1. FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Yılı : 24 GİDERLER HESABI 8.647.365,72 GELİRLER HESABI 32.6.980,27 PERSONEL GİDERLERİ 4.0.5,62 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 110.952,54 MEMURLAR 3.935.439,42 Mal ve

Detaylı