SHERPA PLAYBOOK. SHERPA ile çalışma rehberi. v.20 Temmuz 2016

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SHERPA PLAYBOOK. SHERPA ile çalışma rehberi. v.20 Temmuz 2016"

Transkript

1 SHERPA ile çalışma rehberi v.20 Temmuz 2016

2 SHERPA PLAYBOOK u neden hazırladık? Onlarca projenin eş zamanlı yürüdüğü, kapsam ve önceliklerin ışık hızında değiştiği bir dünyada yaşadığımızın ve Acil! başlıklı uyarılarda bulunmayı kimsenin sevmediğinin çok net farkındayız. Bu farkındalık bizlere, odaklanmanın tek çözüm olduğunu birçok defa unutulmaz deneyimlerle gösterdiğinden, kendimizi masanın karşı tarafında görmüyoruz. Her ne yapıyor ve yaratıyorsak, bunu sizlerle, yani proje sahiplerimizle birlikte (a)senkronize hareket ederek mümkün kılıyoruz. İşte SHERPA Playbook da, birlikte deneyim tasarlayacağımız proje sahiplerine olan saygımızı layıkıyla anlatabilmek adına hazırlanmış bir Biz işte böyle çalışıyoruz. itirafnamesidir. Bir an önce işe koyulabilmek ya da el sıkışıp Tanıştığımıza memnun olduk diyebilmek ve daha işin başında şeffaf olabilmek için.

3 SHERPA PLAYBOOK İLKELERİMİZ

4 İLKE #1 Tasarım, problem çözmektir.

5 Biz, ödüllü bir dijital tasarım stüdyosuyuz. Dijital ürün ve servislerin kullanıcı deneyimlerini mükemmelleştirmeyi hedefleriz. İşlerimizi görmek mi istiyorsunuz? Behance portfolyomuzu inceleyin. İşlerimizi nasıl yaptığımızı mı bilmek istiyorsunuz? Detaylı vaka incelemelerimize göz atın. BEHANCE SHERPA DIGITAL

6 İLKE #2 Problemi doğru tanımlamak, size sunabileceğimiz ilk ve belki de en değerli hizmetimizdir.

7 GELENEKSEL TEKLİFLENDİRME SÜRECİ TEKLİF TALEBİ ÇÖZÜM BÜTÇESİ

8 SHERPA DA TEKLİFLENDİRME SÜRECİ KEŞİF KEŞİF PROBLEM TANIMI UX ANALYTICS AUDIT TEKLİF TALEBİ ÇÖZÜM BÜTÇESİ GEREKSİNİM ANALİZİ ÇÖZÜM TASARIMI KAYNAK PLANLAMA 4 5 6

9 İLKE #3 Zaman, yeri doldurulamayan bir kaynaktır. Onu harcarken çok temkinli davranırız.

10 Online yazılımlar ile yüksek verimlilik sağlarız. Teklif yönetimi için NiftyQuoter ı Proje yönetimi yazılımı olarak Proje süresince dosya transferi Proje süresince ekip içi ve proje kullanırız. Trello yu kullanır, yetkili proje için Dropbox kullanırız. Dropbox sahipleriyle yürüttüğümüz yazılı paydaşlarını Trello ya davet ile dosyaları hızlıca transfer eder iletişimler için Slack kullanırız. ederiz. Böylece proje sahipleri ve arşivleriz. Slack in kabul ettiği tüm üretim sürecini ve planlamaları otomasyonları sistemimize dahil gerçek zamanlı olarak takip eder, eforumuzu operasyonel edebilirler. işlerdense yaratım süreçlerine aktarırız.

11 Pazartesi günleri toplantı yapmayız. Verimlilik bizim için kutsaldır. Pazartesi günleri iç ya da dış toplantılara katılmaz, prodüksiyona odaklanırız.

12 Tüm prodüksiyon çıktılarını yüz yüze sunarız. Ürettiğimiz çıktıları e-posta ekleriyle paylaşmaz, proje sahibinden e-posta üzerinden görüş talep etmeyiz.

13 Kapsamı oluşturan tanımlamalar değişirse, kapsamı yeniden tanımlarız. Proje kapsamı, yaratıcı çözümlerimizin sunum ya da değerlendirme aşamalarında proje sahibinden kaynaklı olarak güncellenirse, prodüksiyon sürecini durdurur ve proje kapsamını tekrar tanımlarız. Güncellenen kapsam, SHERPA nın kaynak ayrımını etkiliyorsa, teklifteki bütçe kalemlerini yeniden değerlendiririz.

14 İLKE #4 Bildiğimiz işi iyi yaparız. Diğer her türlü üretim için, işinin ehli çözüm ortaklarıyla çalışırız.

15 SUNDUĞUMUZ HİZMETLER KEŞİF VE İHTİYAÇ ANALİZİ KULLANICI DENEYİMİ ANALİZİ İÇERİK STRATEJİSİ VE BİLGİ MİMARİSİ HİZMETLERİ KULLANICI DENEYİMİ STRATEJİSİ VE TASARIMI DÖNÜŞÜM OPTİMİZASYONU

16 SHERPA DA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER İŞ ORTAKLARIMIZIN SAĞLADIĞI HİZMETLER KEŞİF VE İHTİYAÇ ANALİZİ KULLANICI DENEYİMİ ANALİZİ İÇERİK STRATEJİSİ VE BİLGİ MİMARİSİ HİZMETLERİ WEB YAZILIM GELİŞTİRME MOBİL UYGULAMA GELİŞTİRME KULLANICI DENEYİMİ STRATEJİSİ VE TASARIMI DÖNÜŞÜM OPTİMİZASYONU KULLANICI ARAŞTIRMA YÖNETİMİ SMART TV UYGULAMA GELİŞTİRME

17 İLKE #5 Çözümü en etkili şekilde sunabilmek için, projenize özel bir UX Producer atayarak, bütün SHERPA takımına erişim sağlarız.

18 SHERPA TAKIM FORMASYONU STUDIO CHIEF HEAD OF PRODUCTION UX PRODUCERS UX ANALYTICS MANAGER UX DESIGNERS CONTENT STRATEGIST CONTENT MANAGER UX ENGINEER

19 SHERPA PLAYBOOK REFERANSLARIMIZ

20 HİZMET SAĞLADIĞIMIZ BAZI MARKALAR

21 Serdal Korkut Avcı Arçelik Endüstriyel Tasarım Direktörü SHERPA, güzel insanları, keyifli ofisi ve sıcak yaklaşımı ile bize kendi projemizi takip ettiren bir takım arkadaşı oldu. Kendisini ayrı, bizi ayrı görmeyen yaklaşımı ile aynı hedefe doğru koştuğumuzu her fırsatta hatırlatan ve süreçte hep yanımızda olan bir ekibe sahip. Kendi proje takip yapıları ile dış dünyadaki gelişmelere çabuk adapte olan, birlikte çalıştığı ekipleri de bu seviyede tutmaya özen gösteren ama bu konuda zorlamadan, ılımlı yaklaşımı ile devamlı deneyen bir yapı. Tıpkı isminin çağrıştırdığı anlamdaki gibi E-postaların durmadığı, projenin devamlı aktığı, denemelerin hızlıca yapıldığı bir çalışma sistemi yaşadık. Sonuç için iki taraflı tatmine ihtiyaç vardı. Nitekim ortaya çıkan iş de bu kaliteye yakışır oldu.

22 Llewelyn Padiachy Telesure Sigorta General Manager for Sales & HR Sherpa made us feel comfortable and not overwhelmed by their new concepts. They delivered exceptional results in short time frames and were available after hours as well, which is key at putting a customer's mind at ease during the stressful period of a designing a website within short deadlines. I would definitely recommend SHERPA to anyone looking at designing a website where User Experience is the driving force behind the strategy.

23 Erinç Evrim İman Axion Digital Marketing Solutions & Product Manager SHERPA ile çalışmanın en güzel yanı, her zaman güler yüzlü bir ekip ile karşılaşmak. Birlikte yapılan çalışmalardan toplantılara, gerçekten çok keyifli bir süreçti. SHERPA; projemizi en az bizim kadar, hatta yeri geldiğinde bizden daha iyi sahiplenip takip etti ve bize proje süresince bir yol arkadaşı oldu. Proje boyunca isteklerimize odaklanıp, bizi iyi anlayarak getirdikleri çözümlerle bizi bir adım öteye taşıdılar ve daima aynı ekibin bir parçası olduklarını hissettirerek, bu yola SHERPA ile çıkmamızın doğru karar olduğunu bize kanıtladılar.

24 Can Özkan Wellabled Yönetici ve Uluslararası Koordinatör Evrensel ve öncü bir projeye web sitesi yapmak, alışılagelmişin dışında isteklerimize tercüman bulabilmek için özel bir kurum ve ekibiyle çalışmamız gerektiğini çok iyi biliyorduk. SHERPA, karşısına çıkan beklentilerimizi ve hassasiyetlerimizi kanalize edip, yüksek çıtalı beklentilerimize cevap verebildi. Yaratıcılık ve üretim ile ilgili projelerde anlaşılabilmek biz proje sahipleri için en önemli iki şeyden biri. İkincisi ise sonucun tatmin edici olması. SHERPA bu iki konuda iş bitiriciliğini gösterdi. Denizleri erişilebilir kılmaya devam! Teşekkürler SHERPA.

25 Onur Eren SekizGen CEO SHERPA nın konuya uluslararası standartlarda kabul görmüş metodolojilerle yaklaşması ve sonuçlara olan tutkuyla bağlılıkları sonucunda uzun vadeli bir iş birliğine adım atmaya ikna olduk. İlk adımda KolayOto.com un kullanıcı deneyiminin, kullanım alışkanlıklarının ve kullanıcı datasının da değerlendirildiği UX Analytics aşamasında, doğru soruları soruyor olmaları, kısa zamanda kritik önem taşıyan noktaları aktarmamızı kolaylaştırdı. Akabinde UX Analytics sunumu esnasında analiz sonuçlarıyla ilgili yaptıkları geri bildirim ise, etrafımızda karmaşık bir bulut halinde bulunan iyileştirme gereksinimlerini, analitik bir şekilde netleştirerek ortaya koydu, ölçülebilir kılarak önceliklendirdi ve harekete geçmemizi tetikledi.

26 Görkem Öztürk Radore Pazarlama Direktörü Yaptığı işin hayati olduğunun bilincinde doğrularından vazgeçmeyen SHERPA, müşterisine göre eğilip bükülmez, zorlu hedefler için en güvenilir yol arkadaşıdır. Benim gözümde pazarlama iletişimine hâkimiyeti SHERPA'yı diğerlerinden ayıran en önemli bilgeliktir.

27 Zeki Bilsel Şölen Çikolata Pazarlama Direktörü SHERPA ile çalışmak icin önce kendi işinizi iyi bilmeniz gerekir. Çünkü, arkadaşlar sizden brief almaya geldiklerinde ve sonrasında detaylı sorularla işinizi, niyetinizi ve ne kadar uzağa gitmeye niyetinizi anlamaya çalışacaklardır. Bu da, SHERPA'nın en değerli özelliğidir. Bu sayede, bir siteniz değil, bir iş modeliniz oluşur. Bu model yaşar, büyür, ödüller kazanır. Nereden mi biliyorum? Aynen bunları yaşadım birlikte iş yaptığımız süre içerisinde.

28 SHERPA PLAYBOOK STANDARTLARIMIZ

29 SHERPA da üretim kalitemizi yüksek tutmak için bağlı olduğumuz bazı standartlarımız vardır. SHERPA Adam/Saat Birim Fiyatı standarttır: 250 TL Proje bazlı çalışmaktan çok, dijital ürün / servis takımınızın bir parçası olarak çalışabilmemizi sağlayacak 3, 6 veya 12 aylık kontratlarla çalışmayı daha çok severiz. Odaklanma kalitemizi standartların üzerinde tutabilmek için, ayda 90 A/S altında kaynak ayrımı gerektiren projelerde yer almayı tercih etmeyiz. Teklif geçerlilik süremizi 7 gün ile kısıtlı tutarız.

30 Son olarak İşlerimize bir daha göz atmak mı istiyorsunuz? Behance portfolyomuzu inceleyin. Yazılarımızı okumak ister misiniz? SHERPA Blog a göz atın. Bizimle tanışmaya karar mı verdiniz? Bizi ziyaret edin. BEHANCE SHERPA BLOG YOL TARİFİ

31 Tüm hakları saklıdır. 2016

SHERPA PLAYBOOK. SHERPA ile çalışma rehberi. v1.6 Ocak 2016

SHERPA PLAYBOOK. SHERPA ile çalışma rehberi. v1.6 Ocak 2016 SHERPA ile çalışma rehberi v1.6 Ocak 2016 SHERPA PLAYBOOK u neden hazırladık? Onlarca projenin eş zamanlı yürüdüğü, kapsam ve önceliklerin ışık hızında değiştiği bir dünyada yaşadığımızın ve Acil! başlıklı

Detaylı

SHERPA PLAYBOOK. SHERPA ile çalışma rehberi. v Mart 2017

SHERPA PLAYBOOK. SHERPA ile çalışma rehberi. v Mart 2017 SHERPA PLAYBOOK SHERPA ile çalışma rehberi v.4.0.1 Mart 2017 SHERPA PLAYBOOK / Nasıl bir hizmet sunuyoruz? SHERPA Tenzing Norgay, Dünya nın en yüksek noktası Everest in, 8.848 metrelik zirvesine ulaşabilen

Detaylı

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın.

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Hakkımızda Cure, on iki yılı aşkın deneyimiyle sektörün öncü tasarımcıları tarafından 2015 Yılında

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M Z A M A N I

D E Ğ İ Ş İ M Z A M A N I DEĞİŞİM ZAMANI DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? Sosyal Medya Kampüsü sizi bugünün ve geleceğin koşullarına hazırlamak adına gereken bilgi ve uygulamaları sunmak için hazır! 2 SOSYAL MEDYA KAMPÜSÜ HAKKINDA 3 2014

Detaylı

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER KURUMSAL KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ KURUMSAL KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ GÜVEN Dürüstlüğümüz, doğruluğumuz ve etik iş uygulamalarımız ile güven kazanırız. Doğruluk ve yüksek

Detaylı

BOLD İSTANBUL Yeni Nesil İnteraktif & Mobil Ajans

BOLD İSTANBUL Yeni Nesil İnteraktif & Mobil Ajans BOLD İSTANBUL Yeni Nesil İnteraktif & Mobil Ajans İNTERNET PORTALI MOBİL UYGULAMALAR E-TİCARET PROJELERİ ÖZEL DİJİTAL PROJELER BOLD İSTANBUL Nerede Yaşar, Nerede Üretir? MERKEZ OFİS İSTANBUL AR-GE & ÜRÜN

Detaylı

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş Rafine Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi Sektörel Reklam Ajansı Rafine; mobilya sektöründe uzmanlaşan kadrosuyla, sektörel hizmet veren bir reklam ajansıdır. 20 yıllık Mobilya Sektörü tecrübemize güveniriz.

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Türkiye de Kullanıcı Deneyimi 2018 Araştırma Raporu v.1 Eylül 2018

Türkiye de Kullanıcı Deneyimi 2018 Araştırma Raporu v.1 Eylül 2018 Türkiye de Kullanıcı Deneyimi 2018 Araştırma Raporu v.1 Eylül 2018 Bu raporun içeriği Curiocity tarafından SHERPA adına hazırlanmıştır. İzinsiz olarak alınamaz ve kullanılamaz. TÜRKİYE DE KULLANICI DENEYİMİ

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru

Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru Yazan: Justin Joy, Natalie Zmuda, Yayınlanma tarihi: Aralık 2016 Sephora, Starcom ve Carat gibi şirketlerde çalışan birçok pazarlama ve ajans yöneticisine,

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Allianz Türkiye. İnovasyon Çağrısı Odak Alanları. Inovasyon Ofisi İstanbul / Mart Copyright Allianz

Allianz Türkiye. İnovasyon Çağrısı Odak Alanları. Inovasyon Ofisi İstanbul / Mart Copyright Allianz Allianz Türkiye İnovasyon Çağrısı Odak Alanları Inovasyon Ofisi İstanbul / Mart 2017 Copyright Allianz Copyright Allianz 1-Mar-17 2 Genel Beklentilerimiz Sıkı takımlar Geleceğin bugünden çok farklı olacağına

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, portakalkart.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, Likyapay.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

04.10.2013. Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür

04.10.2013. Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür 04.10.2013 Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür Sigortayeri Kimdir? Önde gelen sigorta şirketlerinin ürünlerini müşteri ihtiyaçlarına göre şekillendirerek, Alternatif Dağıtım

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Klasik Tüketici Deneyimi Günümüzde Tüketici Deneyimi Gelecek programatikte.. Programatik nedir? Joe Zawadzki, CEO, MediaMath "The use of technology

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın.

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Satışlarınızı ve müşteri bağlılığını, reklam yatırımlarına oranla en yüksek seviyeye çıkarmak için pazarlama teknolojileri geliştiriyoruz. Amacımız,

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UN Global Compact)

Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UN Global Compact) ETİK KURALLAR VE KURUMSAL SORUMLULUK Doğuş Otomotiv Etik Kuralları, imzalamış olduğu Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UN Global Compact), kurumsal sosyal sorumluluk politikaları ve şirket

Detaylı

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk yazılımınızı satın alma yönteminiz değişiyor Autodesk, kademeli olarak yazılımlarının sadece Abonelik seçenekleri ile satın alınabileceği bir modele geçiyor.

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri 1. Müşterimizin hizmetindeyiz! 2. Yenilikçi bir kültüre sahibiz ve gelecek için fikirlerimiz var 3. EGO nun en değerli varlığı biz çalışanlarıyız 4. Tüm iş faaliyetlerimizde

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI şubat 2017 18. SAYI TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI Trabzonspor Kulübü nün yeni stadyumunun açılışında ekibimizle görev başındaydık. Trabzon ofisimizden ekibin kurulumunun sağlandığı bu önemli

Detaylı

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir.

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir. BİZ İnteraktif reklam ajansıyız. Dijital kanalları kullanarak projeler geliştirir, markaları pazarlama hedeflerine ulaştırmak için fikir üretir ve uygulamasını gerçekleştiririz. AMACIMIZ İhtiyaçlara uygun,

Detaylı

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB BİNALAR. BİNALARIN İÇİNDEKİ MEKANLAR. MEKANLARIN İÇİNDEKİ MARKALAR. MARKALARIN İÇİNDEKİ KİMLİKLER. KİMLİKLERİN İÇİNDEKİ HİZMETLER. TAB

Detaylı

Al Haibah Boya ve MacunÜretim Şirketi

Al Haibah Boya ve MacunÜretim Şirketi (Başarı Hikayesi) Al Haibah Boya ve MacunÜretim Şirketi Cidde - Suudi Arabistan Anlatan Mühendis Fahmi Almasa bi Şirket Yöneticisi Başarımız: Onyx Pro Sistemleri ile işimizin bilgisayarlaştırılması Al

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. SONUÇ BİLDİRGESİ 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus

Detaylı

Web Sayfasında Google Analitik Kullanımı ve Kullanıcı Davranışlarının Belirlenmesi: İstanbul Ticaret Üniversitesi Kütüphane Web Sayfası.

Web Sayfasında Google Analitik Kullanımı ve Kullanıcı Davranışlarının Belirlenmesi: İstanbul Ticaret Üniversitesi Kütüphane Web Sayfası. Web Sayfasında Google Analitik Kullanımı ve Kullanıcı Davranışlarının Belirlenmesi: İstanbul Ticaret Üniversitesi Kütüphane Web Sayfası Erdem Eralp Amaç Kullanıcı Beklentileri Hizmet Analizleri Farkındalık

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

TÜRKİYE BİREYSEL EMEKLİLİK EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI. Aralık 2017

TÜRKİYE BİREYSEL EMEKLİLİK EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI. Aralık 2017 TÜRKİYE BİREYSEL EMEKLİLİK EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI Aralık 2017 2018 İçindekiler Önsöz 3 Yönetici özeti 4 Tespitler 5 Kullanıcı Deneyimi Çıktıları 6 İletişim çıktıları 7 Fırsatlar 8 Metodoloji 9 Hakkında

Detaylı

Butik Hizmetle Kazandıran UX Partneriniz. OktoPeople

Butik Hizmetle Kazandıran UX Partneriniz. OktoPeople Butik Hizmetle Kazandıran UX Partneriniz OktoPeople BUTİK HİZMETLE KAZANDIRAN UX PARTNERİNİZ OktoPeople 2015 yılında İstanbul Türkiye de kurulan, yeni jenerasyon bir UX Danışmanlık firmasıdır. OktoPeople

Detaylı

L Oréal in Dijital Dönüşümü

L Oréal in Dijital Dönüşümü L Oréal in Dijital Dönüşümü Yazan: Marie Gulin-Merle Yayınlanma tarihi: Nisan 2017 Konular Reklamcılık, Perakende, Mobil, Önemli Anlar Dijital dünyada, özellikle de mobil platformda tüketicilere gitgide

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Marketing Camp 17 Summer Nedir?

Marketing Camp 17 Summer Nedir? Marketing Camp 17 Summer Nedir? Marketing Camp 17 Summer Türkiye de ilk kez hikayeleştirme, oyunlaştırma ve kullanıcı deneyimi olmak üzere güncel pazarlama disiplinlerini tasarımsal düşünce perspektifiyle

Detaylı

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi

bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi bilgiçiftliği Genel Çevrimiçi Gizlilik ve Bilgi güvenliği Bildirimi 1. Amaç: Bir bilgiçiftligi servisi olan, AntalyaList.com internet sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Bu genel gizlilik bildirimi.

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W: E:

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W:   E: efa Güvenlik ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ efa güvenlik Tel: (+90) 212 211 70 09 Fax: (+90) 212 273 09 77 W: www.efaguvenlik.com.tr E: info@efaguvenlik.com.tr KALİTE POLİTİKAMIZ HAKKIMIZDA 2007 yılında

Detaylı

Site İçi SEO. İçindekiler

Site İçi SEO. İçindekiler İçindekiler HIZLI BIR SITE İÇI SEO DENETIMI KONTROL LISTESI... 3 BU E-KITAP KIMLERE HITAP EDIYOR?... 4 YENI BAŞLAYAN SEO UZMANLARI... 4 İÇERIK PAZARLAMACILARI / TEKNIK BILGI BIRIKIMI OLMAYAN ÇEVRIMIÇI

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip NEDEN DOĞULİNE Detaylı Analiz Yapılan tüm çalışmaların temeli ve ilk adımı, detaylı analizdir. Analiz adımında, ürünün teknik, anahtar kelime, UI & UX, backlink, hedef kitle ve rakip analizi yapılır. Analiz

Detaylı

Mobil Devrimi Başarmak

Mobil Devrimi Başarmak Mobil Devrimi Başarmak Melih Murat Kıdemli Analist Servis & Yazılım IDC Orta Doğu, Afrika & Türkiye E- Posta: mmurat@idc.com Ekim 2013 Üçüncü Platform da Rekabet Küresel Pazar Sosyal 2013 Mobilite Teknolojiler

Detaylı

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:)

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:) MERHABA M-GEN (emgen okunur) Türkiye nin Fütürist İş Tasarımları sunan ilk şirketi olarak 2006 da Fütürist Ufuk Tarhan tarafından kuruldu. Adımız M-GEN. Millennium Generation dan (Milenyum Nesli) türetilmiş

Detaylı

Ön Eleme Vakası. 7 Mart 2016. 2016 Quattro Business Consulting Tüm Hakları Saklıdır

Ön Eleme Vakası. 7 Mart 2016. 2016 Quattro Business Consulting Tüm Hakları Saklıdır Ön Eleme Vakası 7 Mart 2016 2016 Quattro Business Consulting Tüm Hakları Saklıdır Ön Eleme Vakası (1/2) Perakende mağazacılığı alanında faaliyet gösteren firmaya yaklaşık bir sene önce katılmıştı İlknur.

Detaylı

Büyük Veri İş Yapış Şekillerini Nasıl Etkiliyor?

Büyük Veri İş Yapış Şekillerini Nasıl Etkiliyor? www.pwc.com Büyük Veri İş Yapış Şekillerini Nasıl Etkiliyor? Mustafa Fuat Vardar Dijital dönüşümü anlamak Büyük veri- Neden Şimdi? KENTLİEŞME Yeni Müşteriler Yeni Davranışlar Yeni Talepler Yeni Formatlar

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Walgreens, Müşteri Deneyimlerinin Geleceği İçin Nasıl Hazırlanıyor?

Walgreens, Müşteri Deneyimlerinin Geleceği İçin Nasıl Hazırlanıyor? Walgreens, Müşteri Deneyimlerinin Geleceği İçin Nasıl Hazırlanıyor? Yazar Deepika Pandey Yayınlanma tarihi: Haziran 2017 Konular: Arama, Tüketici Analizleri, Çok Kanallı Tüketicilerin beklentileri büyük

Detaylı

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım

Kısaca. Müşteri İlişkileri Yönetimi. Nedir? İçerik. Elde tutma. Doğru müşteri 01.06.2011. Genel Tanıtım Kısaca Müşteri İlişkileri Yönetimi Genel Tanıtım Başar Öztayşi Öğr. Gör. Dr. oztaysib@itu.edu.tr 1 MİY Genel Tanıtım 2 MİY Genel Tanıtım İçerik Müşteri İlişkileri Yönetimi Nedir? Neden? Tipleri Nelerdir?

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

Doğruların buluştuğu adres...

Doğruların buluştuğu adres... M E D I A Doğruların buluştuğu adres... İletişim Sanattır Firmaların kıyasıya rekabet ettikleri Etnik Pazar sürekli yeniliklere açıktır. Reklam stratejileri yapılırken hedef kitlenin doğru bir şekilde

Detaylı

Servislerimiz. Centerlink. Centerlink'e Hoşgeldiniz. Servis Kitapçığı Mart Rev.

Servislerimiz. Centerlink. Centerlink'e Hoşgeldiniz. Servis Kitapçığı Mart Rev. 'e Hoşgeldiniz Servislerimiz Servis Kitapçığı 2018 - Mart Rev. Tüm hakları Saklıdır 2018 www.center-link.com hello@center-link.com Servislerimiz hello@center-link.com www.center-link.com» Türkiye size

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

Ömür Öztaş.

Ömür Öztaş. Ömür Öztaş omur.oztas@mindshouse.com Gelecek Planlama. HEDEF BELIRLEME SWOT nedir? Strengths-Güçlü yönler Weaknesses-Zayıf yönler Opprotunities-Fırsatlar Threats-Tehditler STRENGTHS-GÜÇLÜ YÖNLER Siz gerçekten

Detaylı

Esnek ve Yönetilebilir Depolama Sistemleri. Arda Açıl Depolama Sistemleri Ürün Yöneticisi

Esnek ve Yönetilebilir Depolama Sistemleri. Arda Açıl Depolama Sistemleri Ürün Yöneticisi Esnek ve Yönetilebilir Depolama Sistemleri Arda Açıl Depolama Sistemleri Ürün Yöneticisi Akıllı bir dünya bilgi ile beslenir.. Organizasyonların 90% ı önümüzdeki 3 yıl içerisinde bulut çözümlerini kullanmayı

Detaylı

DIGITAL EXCELLENCE PROGRAM. 17 Kasım 2018 PAZARLAMASYON AKADEMİ. İş birliği ile

DIGITAL EXCELLENCE PROGRAM. 17 Kasım 2018 PAZARLAMASYON AKADEMİ. İş birliği ile DIGITAL EXCELLENCE PROGRAM PAZARLAMASYON AKADEMİ 17 Kasım 2018 İş birliği ile Hoş geldiniz İş dünyası hiç olmadığı kadar hızlı bir ivme ile evriliyor. Digital Excellence Program, sizi bugünün ve yarının

Detaylı

2017 Presentation. web çözümleri. turkey / usa / web / dfcpabe

2017 Presentation. web çözümleri. turkey / usa / web /  dfcpabe web çözümleri minimalist anlayışla yaratıcılığımızı konuşturuyor ve doğal sayfalar oluşturuyoruz. insanların etkileşim oranını yükseltmek için asla gizem katmayı unutmuyoruz. bir müşterimiz diyor ki; Sabancı

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI. Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org.

MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI. Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org. MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org.tr Eğitim katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Burası iyzico. Burada hayallerimiz var. Ödemeyi demokratikleştirmeyi, her alanda. herkes için erişilebilir kılmayı amaçlıyoruz.

Burası iyzico. Burada hayallerimiz var. Ödemeyi demokratikleştirmeyi, her alanda. herkes için erişilebilir kılmayı amaçlıyoruz. KÜLTÜR REHBERİ Burası iyzico. Burada hayallerimiz var. Ödemeyi demokratikleştirmeyi, her alanda herkes için erişilebilir kılmayı amaçlıyoruz. Yani iyzi leştirmenin hayalini kuruyoruz. Ama sadece ödeme

Detaylı

Kullanıcı Deneyimi Tasarımı Eğitimi. Userspots Kullanıcı Deneyimi Tasarımı Eğitimi

Kullanıcı Deneyimi Tasarımı Eğitimi. Userspots Kullanıcı Deneyimi Tasarımı Eğitimi Userspots Kullanıcı Deneyimi Tasarımı Eğitimi 1 Kullanıcı Deneyimi Tasarımı Eğitimi Kullanıcı Deneyimi Tasarımı Eğitimi Nedir? Özellikle sayısal ortamlar üzerinden yürütülen pazarlama iletişimi yönetimi

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 2016-2017 PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 11/9/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.22 2016-2017 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri Fark Yaratan İK Projeleri

Detaylı

Microsoft Office 365 le. Küçük işletmenizi mobil hale getirin MICROSOFT OFFICE 365 LE KÜÇÜK IŞLETMENIZI MOBIL HALE GETIRIN 1

Microsoft Office 365 le. Küçük işletmenizi mobil hale getirin MICROSOFT OFFICE 365 LE KÜÇÜK IŞLETMENIZI MOBIL HALE GETIRIN 1 Microsoft Office 365 le Küçük işletmenizi mobil hale getirin MICROSOFT OFFICE 365 LE KÜÇÜK IŞLETMENIZI MOBIL HALE GETIRIN 1 Şunu kabul edelim: Müşterilerinizin ve çalışanlarınız çoğu zaten mobil. Her gün

Detaylı

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN.

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN. UYUM N N YÖNETİMİ NLP Ri MI N KURUMSAL FARKINDALIK insan ÖĞRENME KONFERANS SATIŞ Merhaba YÖNETİM IŞMANLIK FARKINDALIK izasyon AÇIKLIK OZİTİF ŞÜNCE NLP BECERi GELİŞTİRME STRATEJİ İLETİŞİM EKiP KONTROL DANIŞMANLIK

Detaylı

Mustafa Şatıroğlu. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi 1 / 9 MESLEK: BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ. ALAN: Web Developer (Front-End Developer)

Mustafa Şatıroğlu. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi 1 / 9 MESLEK: BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ. ALAN: Web Developer (Front-End Developer) İletişim Bilgileri Mustafa Şatıroğlu E-Posta Adresi mmustafa.satiroglu@gmail.com Telefon 90 (539) 647 34 21 Adres Türkiye - İstanbul(Avr.) - Beylikdüzü Doğum Tarihi 30/08/1989 İkinci Telefon 90 (534) 658

Detaylı

CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi

CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi Yrd. Doç. Dr. Fazlı YILDIRIM fazli.yildirim@okan.edu.tr Oda: C522 www. fazliyildirim.com BIS364 Rekabet Avantajı İçin ç Müşteri ş İlişkileri Yönetimi Abdullah BOZGEYİK CRM

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Tüketici Satın Alma Davranışı Tüketici Davranışı Modeli

Tüketici Satın Alma Davranışı Tüketici Davranışı Modeli Bölüm 6 Pazarları ve Satın alma Davranışı Bölüm Amaçları davranış modelinin unsurlarını öğrenmek davranışını etkileyen başlıca özellikleri belirtmek Alıcı karar sürecini açıklamak Satın Alma Davranışı

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Ahmet Hançer @ahmethancer ahmet.hancer@enocta.com TEGEP 5. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 4 Kasım 2015

Ahmet Hançer @ahmethancer ahmet.hancer@enocta.com TEGEP 5. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 4 Kasım 2015 Zenginleştirilmiş Öğrenme Deneyimi ile Değer Yaratan Performans Ahmet Hançer @ahmethancer ahmet.hancer@enocta.com TEGEP 5. Eğitim ve Gelişim Zirvesi 4 Kasım 2015 Değişim 1 İş Hayatı Değişiyor Değişim Network

Detaylı

Teknoloji Dünyasında İşletme Yönetimi. Mayıs 2018

Teknoloji Dünyasında İşletme Yönetimi. Mayıs 2018 Teknoloji Dünyasında İşletme Yönetimi Mayıs 2018 Uygulama Endüstri Devrimleri Teknoloji Bilgi Endüstri Devrimleri ve İşletmelerin Dönüşümü Endüstri 4.0 Bileşenleri Otomasyon - Optimizasyon Makinelerle

Detaylı

Kamu Sektörü İçin SAP Karar Destek Sistemleri Zirvesi. Gökhan NALBANTOĞLU / CEO, Ereteam 9 Aralık 2014, Salı

Kamu Sektörü İçin SAP Karar Destek Sistemleri Zirvesi. Gökhan NALBANTOĞLU / CEO, Ereteam 9 Aralık 2014, Salı Kamu Sektörü İçin SAP Karar Destek Sistemleri Zirvesi Gökhan NALBANTOĞLU / CEO, Ereteam 9 Aralık 2014, Salı Gündem Biz Kimiz? Geçmişten Günümüze, Ereteam Neden Karar Destek Sistemleri? Kamu Kurumlarının

Detaylı

AVM check-up. MallX. Alışveriş Merkezi Araştırmaları. www. mallx.org. AVM nin verimliliğini ölçer ve diğer AVM ler ile karşılaştırır.

AVM check-up. MallX. Alışveriş Merkezi Araştırmaları. www. mallx.org. AVM nin verimliliğini ölçer ve diğer AVM ler ile karşılaştırır. AVM check-up Alışveriş Merkezi Araştırmaları MallX AVM nin verimliliğini ölçer ve diğer AVM ler ile karşılaştırır. Markayı doğru konumlandırmaya yardım eder. AVM ler içindeki sıcak satış noktalarını gösterir.

Detaylı

Hedef Kalite olarak sizlere;

Hedef Kalite olarak sizlere; Hedef Kalite olarak sizlere; Yönetim Sistemleri (ISO) Danışmanlığı TSE Standartları için Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Hizmetleri Belgelendirme Hizmetleri Marka & Patent Tescil Hizmetleri Web Sayfası Tasarımı

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin!

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin! YAKLAŞIMIMIZ Kuter, yıllardır dünyanın her tarafında şirketlere, özellikle yeni iş kurulumu, iş geliştirme, kurumsallaşma ve aile anayasaları alanlarında güç veren ve her aşamalarında onlara gerekli tüm

Detaylı

İş Sürekliliği Ve Güvenliği

İş Sürekliliği Ve Güvenliği İş Sürekliliği Ve Güvenliği Emre KUTLU Dataserv Proje Yöneticisi MCT Dataserv Bilişim Teknolojileri http://www.dataserv.com.tr Kolay ve şeffaf bir şekilde çoklu hesap yönetimi Kimlik ve erişim yönetimi

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Satış ve Pazarlama Süreçlerinizde Müşteri Verisinin Rolü Nedir? Her hakkı saklıdır

Satış ve Pazarlama Süreçlerinizde Müşteri Verisinin Rolü Nedir? Her hakkı saklıdır Satış ve Pazarlama Süreçlerinizde Müşteri Verisinin Rolü Nedir? Her hakkı saklıdır İçerik Crede hakkında Müşteri verisi anketi sonuçları Genel çıktılar Anahtar bulgular 2 Hakkımızda Crede Danışmanlık,

Detaylı

"En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir..."

En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir... "En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir..." GALATA Müşteri odaklı hizmet anlayışı, konusunda deneyimli personeli, kaliteli ve verimli hizmet üretmede teknolojinin tüm imkanlarını kullanan yaklaşımı ile

Detaylı

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Tahmine Dayalı Analitik Tahmine Dayalı Analitik bugünün koşulları ve gelecek aktivitelerden

Detaylı

Seçim - Erişim Yönetimi ve Araştırma Verimliliği'nde Yeni Trendler ANKOS, 25 Nisan 2013 - Antalya

Seçim - Erişim Yönetimi ve Araştırma Verimliliği'nde Yeni Trendler ANKOS, 25 Nisan 2013 - Antalya Seçim - Erişim Yönetimi ve Araştırma Verimliliği'nde Yeni Trendler ANKOS, 25 Nisan 2013 - Antalya Tolga Bakkaloglu Swets Information Services Elektronik Ürün Müdürü Yorumsuz... Kanal kenarından bilgi dünyasının

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI TYYÇ PROGRAM YETERLİLİKLERİ

TED ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI TYYÇ PROGRAM YETERLİLİKLERİ TED ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI TYYÇ PROGRAM YETERLİLİKLERİ PÇ1 PÇ2 PÇ3 PÇ4 PÇ5 PÇ6 PÇ7 PÇ8 PÇ9 PÇ10 BİLGİ (Kuramsal, Olgusal) 1-Ortaöğretimde kazandığı yeterliliklere dayalı

Detaylı

Yıldızını Bul Ödüllendir

Yıldızını Bul Ödüllendir Yıldızını Bul Ödüllendir Global ölçekte çalışan, takdir ve ödüllendirme platformu BIGGSTARS Biggstars, çalışan takdir ve sosyal ödüllendirme uygulamasında, şirket çalışanları kurum değerleri çerçevesinde

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

Sonuçlar. Anket Hızlı İstatistikler Anket Matematik - Bilgisayar Bölümü Program Çıktıları Anketi

Sonuçlar. Anket Hızlı İstatistikler Anket Matematik - Bilgisayar Bölümü Program Çıktıları Anketi Anket 238911 Matematik - Bilgisayar Bölümü Program Çıktıları Anketi Sonuçlar Anket 238911 Bu sorgudaki kayıt sayısı: 34 Anketteki toplam kayıt: 34 Toplama göre yüzde: 100.00% sayfa 1 / 23 Anket 238911

Detaylı