BMW X. Sheer Driving Pleasure. YENİ BMW X. İLERLEMENİN ÜRÜNÜ. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BMW X. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW X. İLERLEMENİN ÜRÜNÜ. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi."

Transkript

1 BMW X Sheer Driving Pleasure YENİ BMW X. İLERLEMENİN ÜRÜNÜ. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi.

2

3 Editoryal BİR KEZ DAHA TEK RAKİBİ KENDİSİ. BMW X pazara sunulduğundan bu yana kurucu üyesi olduğu sınıfın gelişimindeki dönüm noktalarında belirleyici rol oynadı. Şimdi yeniden sahnede. Her yönden olağanüstü bir lüks ve benzersiz konfor sunan, daima beklentilerin ötesine geçen bir Spor Aktivite Otomobili (SAV) olarak üçüncü nesil X, bir kez daha kendi belirlediği standartları aşıyor. BMW X HER ALANDA UZMAN. Teknoloji TREND OLUŞTURAN YENİLİKLER. Donanım SİZİN KADAR KİŞİSEL. Genel Bakış BMW X 'İN ÇOK YÖNLÜLÜĞÜ. Arazide kullanılırken bile verimliliği ve dinamizmi (elbette konfor ve güvenlik özellikleriyle) tam anlamıyla yeni bir seviyeye çıkaracak çok çeşitli akıllı teknolojilere sahip. BMW X in üstünlüğü iki yeni tasarım seçeneği Pure Experience ve Pure Excellence ile açıkça ortada. Tercihiniz ister güçlü bir etki bırakmak, isterse ölçülü bir şık görünüm olsun, dış tasarım ve lüks iç tasarım aracılığıyla kişisel tarzınızı ifade edebileceğiniz birçok tasarım seçeneği mevcuttur. BMW X 'in çarpıcı hatları, üstünlüğünü her zaman yansıtan bir kişiliği ifade eder. Dış tasarım Her türlü yolculuğa hazır. Sürüş Dinamikleri Adaptif süspansiyon paketleri, BMW xdrive akıllı dört çeker sistemi. Kokpit Sezgisel ve akıllı. Aerodinamik Yeni standartları belirler. İç tasarım Ayrıcalıklı atmosfer. Tasarım Etkileyici estetik. BMW ConnectedDrive Özgürlüğe bağlanın. BMW EfficientDynamics Yakıt tüketiminde ve emisyonda azalma sağlayan teknoloji paketi. BMW TwinPower Turbo motorlar Minimum yakıt tüketimi ile maksimum performans. M Performance M genlerine sahip. Süspansiyon ve güvenlik Daha fazla sürüş keyfi için yenilikler. Araştırma ve geliştirme Sınırları zorlayan süspansiyon testi. BMW X Pure Experience tasarımı Pure Excellence tasarımı M Sport paket BMW Individual Renkler, döşemeler ve iç kaplamalar Standart / Opsiyonel donanım Orijinal BMW Aksesuarları Yakıt tüketimi ve CO emisyonu hakkında teknik veri ve bilgiler BMW Servis BMW müşterileri için özel teklifler. Resimdeki modelin teknik özellikleri: Pure Experience dış tasarım ve Pure Excellence iç tasarım paketini içeren BMW X xdrive i. Motor: BMW TwinPower Turbo sekiz silindirli benzinli motor Motor gücü: bg ( kw) Jantlar: inç Yıldız kollu kodlu hafi f alaşım jantlar Gövde rengi: Metalik Işıltılı Kahverengi Döşemeler: Özel genişletilmiş Nappa deri, Fildişi Beyazı İç kaplama: Amerikan Meşesi ince ahşap Resimdeki modelin teknik özellikleri: Pure Excellence dış tasarım ve Pure Experience iç tasarım paketini içeren BMW X xdrive d. Motor: Motor gücü: BMW TwinPower Turbo sıralı altı silindirli dizel motor bg ( kw) Jantlar: inç Çok kollu kodlu hafi f alaşım jantlar Gövde rengi: Metalik Mineral Beyazı Döşemeler: Özel genişletilmiş Nappa deri, Mocca İç kaplama: Fineline Pure ince ahşap İçindekiler

4 GERÇEK LÜKS VE GÜÇLÜ BİR KİŞİLİK.

5 GERÇEK ANLAMDA ÇOK YÖNLÜ. Her gün, farklı zorlukları beraberinde getirir. Neyse ki BMW X çok yönlülüğüyle her şeyin üstesinden gelebilme becerisine sahiptir. İki parçalı bagaj kapağı, bagajdaki küçük parçalara kolay erişim sağlar ve alt bölüm kg'lık bir ağırlığı taşıma kapasitesine sahip bir platform oluşturacak şekilde açılır. Arka koltuk sırt dayaması : : oranında yatırılabilir ve tamamen katlandığında bagaj bölümü kapasitesi. litrelik devasa bir hacme ulaşır. Opsiyonel üçüncü sıra koltuklar iki yolcuyu daha taşıyabilmenizi sağlar, böylelikle yedi kişilik yeriniz olur. Kısacası, BMW X karşısına çıkan her zorluk için akıllı bir çözüm sunar. BMW X 'in etkileyiciliğiyle yarışabilecek tek şey, efsanevi BMW R GS seyahat Enduro motosikletin son modelidir. Güçlü, dinamik ve ilk bakışta tanınan bu makinenin yenilikçi tasarımı ve son teknoloji özellikleri, motosikleti her tip arazide yaşanacak maceralar için güvenilir bir yol arkadaşı yapar.

6 BMW X ile ilk karşılaşıldığında, bakışlar ister istemez çekici tasarımına yönelir. Opsiyonel Adaptif LED Farlarıyla etkileyici ön kısmı ve kuvvetli yan çizgileri, benzersiz şekilde kaslı bir görünüm sunar. BMW X ile nerede karşılaşırsanız karşılaşın, seçkin görünümüyle nefesinizi keser. ÜSTÜN HAKİMİYET.

7 YOLLARA HÜKMEDER, KALBİNİZİ FETHEDER. Otomobili hareket halinde gördüğünüzde, BMW X 'in görkemli duruşu ile yarattığı beklentileri tamamen doğruladığını, hatta aştığını göreceksiniz. Opsiyonel adaptif süspansiyon paketleri, son derece sportif bir sürüşten konforlu sürüşe kadar her sürüş tipi için ideal yol tutuşu sağlar. Akıllı BMW xdrive dört çeker sistemi ile bir araya geldiğinde X, her türlü yol yüzeyi ve hava koşullarında unutulmaz bir sürüş deneyimi sunarken, olağanüstü güvenlikle birlikte gerçek bir sürüş keyfi sağlar. Ve nereye giderseniz gidin, BMW X her zaman kendi tarzını korur.

8 Dokunmatik idrive Butonu gibi tüm kontrollerin sürücüye göre konumlandığı, tasarımına keyif veren bir sadeliğin damgasını vurduğu BMW X kokpitinde sizin için her şey artık çok daha kolay. Çeşitli BMW ConnectedDrive destek sistemleri yalnızca sizin konfor ve güvenliğinizi sağlamak üzere tasarlandı. Örneğin birden bire sıkışan trafiğin ortasında kaldığınızda; opsiyonel Trafik sıkışıklığı asistanı otomobilin kontrolünü üslenir, öndeki araçla güvenli mesafeyi koruyarak, yönlendirme dahil olmak üzere otomatik olarak ilerler. Her şey bir yana, bazen tek yapmanız gereken, sırtınızı dayayıp yönetimi devralana kadar dinlenmektir. DÜNYAYA YUKARIDAN BAKIN.

9 RÜZGÂRA BİLE HÜKMEDER. Hava direnci BMW X 'in gelişmiş aerodinamik özellikleriyle başa çıkamaz. Otomobilin tasarımcıları, X için hava akışını büyük ölçüde iyileştiren yenilikçi özellikler geliştirdi. Örneğin, ön tekerlek bombesindeki rüzgar türbülansı ön rüzgarlıktaki Hava Perdesi ve ön tekerlek bombesindeki Havalandırma sayesinde önemli ölçüde azaltıldı. Aerodinamik açıdan iyileştirilmiş dış aynalar ve arka kısımdaki hava kanadı, sınıfındaki en düşük sürükleme katsayısının (C d değeri) sağlanmasında önemli rol oynar.

10 BMW X 'te direksiyonun başına geçtiğinizde, mükemmelliğin ayrıntılara gösterilen özenden geldiğini hemen fark edersiniz. Opsiyonel üçüncü koltuk sırasının da eklenebildiği BMW X 'in geniş mekan duygusu, titizlikle seçilmiş premium malzemeleri ve mükemmel işçiliği sizi kendisine hayran bırakır. Zenginlik, seçkin deri kokusunun ince ahşap ve şık kaplamaların yarattığı dokunuşla buluştuğu yeni bir yuva buldu. Ortam aydınlatması tasarımının yarattığı çarpıcı atmosferle birlikte, ayrıcalıklı ve seçkin ambiyansın keyfi ni çıkarabilirsiniz. Opsiyonel Bang & Olufsen High End Surround Ses Sistemi ise mükemmelliği yeni bir seviyeye taşıyor. Hangi koltukta olursanız olun, BMW X tüm duyularınıza bir ziyafet sunacak. HANGİ KOLTUKTA OLURSANIZ OLUN, ÖNDE YOLCULUK EDER GİBİ HİSSEDECEKSİNİZ.

11 BAŞKA SÖZE GEREK YOK. BMW X 'in sahip olduğu stil, çeşitli açılardan yorumlanabilecek tarifi zor bir konsepttir. Etkileyici tasarım konseptleri olan Pure Experience ve Pure Excellence da bunu kanıtlar. Pure Experience tasarımı otomobilin güçlü duruşunu ve kişiliğini öne çıkarır. Dış kısımda tamponlar üzerindeki kolaylıkla görülebilen paslanmaz çelikten alt koruma ve yan eşikler, ön kısımdaki opak gümüş hava girişleriyle mükemmel şekilde uyum sağlar. Pure Excellence tasarımı ise modası geçmeyen şıklığın mutlak bir ifadesidir. Bu tasarım konsepti, krom kaplama böbrek ızgara çubukları ve arka tampon çıtasının yanı sıra, krom görünümlü yan cam çıtası ile şık bir kontrast sunan, tamponlar ve yan etekler üzerindeki gövde renginde alt korumaları içerir. Opsiyonel M Sport paketi otomobilin atletik kökenini öne çıkarmak için idealdir. Ancak hangi görünümü seçerseniz seçin, BMW X kendi özgün tarzınızı ifade eden mükemmel bir otomobildir.

12 BMW ConnectedDrive Özgürlüğe bağlanın. BMW CONNECTED DRIVE HİZMETLERİ VE UYGULAMALARI İLE AKILLI BAĞLANTI. BMW ConnectedDrive Hizmetleri ve Uygulamaları* şimdi eskisinden çok daha hızlı ve çok daha kolay şekilde kişisel gereksinimlerinize göre yapılandırılabilir. Her yolculukta en sevdiğiniz müzikleri mi dinlemek istiyorsunuz? AUPEO! kişisel İnternet radyosu ile artık bu çok kolay. Dünyamız her geçen gün daha da bağlantılı bir hale geliyor. BMW sürücüleri, bilgi edinmek, telefon veya e-postayla iletişim kurmak ve yolculuk sırasında her şey hakkında güncel bilgilere sahip olmak amacıyla otomobilleri ile dış dünyanın iletişim halinde olmasına alışıktır. BMW ConnectedDrive konsepti, BMW otomobillerini ve yolcularını dış dünyaya ve çevredeki trafi ğe bağlayan tüm hizmetleri ve yenilikçi teknolojileri içerir. AUPEO! KİŞİSEL İNTERNET RADYOSU KENDİ RADYO PROGRAMINIZI YARATIN. Bir akıllı telefon ve ücretsiz AUPEO! Kişisel İnternet Radyosu uygulamasıyla yalnızca sevdiğiniz müzikleri dinleyeceğinizden emin olabilirsiniz. Özelleştirilebilir İnternet radyosu müzik zevkinize ayak uydurur. nin üzerinde müzik türü içerisinden seçiminizi yapın ve şu anda bir milyondan fazla parça içeren bir müzik kitaplığına erişin. Müzik tercihlerinizi belirlemek için Kontrol Ekranı'ndaki Beğen ve Engelle düğmelerini kullanabilirsiniz. Akıllı telefon, ek bileşen adaptörü veya BMW tarafından tavsiye edilen bir kablo aracılığıyla otomobilinize bağlanır. Bu fonksiyon için Professional Navigasyon Sistemi gereklidir. İNTERNET BİLGİ PARMAKLARINIZIN UCUNDA. Banka hesabınızın bakiyesini kontrol etmeniz, ebay de bir teklif vermeniz veya Wikipedia da bir şeye bakmanız gerektiğinde, BMW ConnectedDrive Internet seçeneği istediğiniz online işlemi yapmanıza olanak tanır. İstediğiniz her bilgi için internette arama yapabilmenizi sağlamak amacıyla, merkez konsoldaki idrive Butonu bilgisayar faresi olarak işlev görür. BLUETOOTH OFİS HER ZAMAN YANINIZDA. Bluetooth Ofis e-posta, randevular, görevler, adres defterleri ve metin mesajları gibi BMW ofi s fonksiyonlarının Kontrol Ekranında görüntülenmesini ya da okuma fonksiyonu sayesinde hoparlörlerden sesli olarak dinlenmesini mümkün kılar. Tüm uyumlu mobil cihazların listesi için: BMW ConnectedDrive, geniş bir yelpazede yer alan akıllı hizmetler ve destek sistemleri ile herkesin istediğini seçebilmesini mümkün kılar. BMW ConnectedDrive Hizmetleri ve Uygulamaları, sürücü, otomobil ve dış dünya arasında çok yönlü bağlantı sağlayarak daha fazla özgürlük sunar. BMW ConnectedDrive sürücü destek sistemleri BMW ile yaptığınız her yolculuğu daha güvenli ve daha konforlu kılar. Akıllı sistemler sürücünün işini kolaylaştırır ve kaza riskini en aza indirir. Daha fazla bilgi için: * Tüm pazarlarda sunulmaz. Lütfen Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcınız ile bağlantıya geçin. Burada gösterilen resimler donanım örnekleridir. Özellikler her bir BMW için ayrıdır. Modele bağlı olarak, Kontrol Ekranı ve içeriğin sunumu farklılık gösterebilir BMW ConnectedDrive

13 BMW CONNECTED DRIVE SÜRÜCÜ DESTEK SİSTEMİ GÜVENEBİLECEĞİNİZ BİR YARDIMCI PİLOT. BMW ConnectedDrive Sürücü Destek Sistemi daha fazla güvenlik ve rahatlık için, her yolculuğu daha keyifli hale getiren bir dizi yenilikçi özellik içerir. Karşınıza gelecek virajı önceden öğrenmek isterseniz, tam renkli BMW Head-Up Display'e bakmanız yeterlidir. Bulduğunuz bir park yerine girmekte zorlandığınızda ise, bu görevi Park Asistanına bırakabilirsiniz. BMW HEAD-UP DISPLAY İLE GÖZÜNÜZ DAİMA YOLDA. Opsiyonel tam renkli BMW Head-Up Display, sürüşle ilgili bilgileri doğrudan sürücünün görüş alanına yansıtır ve böylece sürücünün her zaman önündeki yola konsantre olmasını sağlar. Ekranda, mevcut hız bilgisi, navigasyon talimatları, Hız Limit Bilgisi ve Sollama Yapılamaz İşareti ile Check Control mesajları ve bilgi-eğlence bilgileri görüntülenir. AKILLI YARDIMCINIZ PARK ASİSTANI. Bu opsiyonel sistem, yol kenarlarındaki boşluklara paralel şekilde park etmeyi kolaylaştırır. Sürücü km/sa altında yol alırken, park etmeye uygun boşlukları ölçer. Yeteri kadar geniş bir boşluk bulunduğunda, Kontrol Ekranındaki yönlendirmeler ve ek sesli sinyaller yardımıyla sürücü, gaz ve fren pedalları ile manevrayı desteklerken, Park Asistanı direksiyonun idaresini üstlenir. Böylelikle istediğiniz zaman, başınızı arkaya çevirmek ya da oturma konumunuzu değiştirmek zorunda kalmadan kolaylıkla park edebilirsiniz. YAYA ALGILAMA VE KRİTİK UYARI OZELLİKLİ BMW GECE GÖRÜŞ SİSTEMİ SAYESİNDE ÖNGÖRÜLÜ SÜRÜŞ ÜSTÜNLÜĞÜ. Çift böbrek ızgara içerisinde yer alan opsiyonel bir kızılötesi kamera, metreye kadar mesafeden insanları ve hayvanları algılayarak görüntüyü Kontrol Ekranında gösterir. Yaya algılama özelliği de metreye kadar bir mesafe içerisinde yola çok yaklaşan kişileri göstermek üzere görsel uyarılar sunar. Bu da sürücünün olası tehlikeleri önceden fark etmesini ve daha hızlı yanıt vermesini mümkün kılar. Yeni sesli uyarı sistemi, sürücünün ani durumlara yanıt vermesini sağlayarak sürüş güvenliğini artırır. ÇEVRE GÖRÜŞÜ İLE BAKIŞ AÇISI. Bu opsiyonel sistemlerle, sürücü park sırasında otomobil çevresindeki alanı daha iyi görür. Çevre Görüşü, Kontrol Ekranında BMW'nizin kuşbakışı görünümünü gösterir. Bu donanım seçeneğine dahil olan Yan Görüş sistemi, yan veya tali yoldan, ana yolda akan trafiğe katılırken daha iyi bir görüş sağlar. Geri Görüş Kamerası km/sa'in altındaki hızlarda geri giderken (örn. park sırasında) görüşü artırır. Tüm bu sistemlerle daha rahat bir sürüş deneyimi için daima kontrolün sizde olduğunu hissedeceksiniz. SÜRÜŞ ASİSTANI ÖZELLİĞİYLE ARKANIZA YASLANIN VE YOLU BMW'NİZE BIRAKIN. Sürüş Asistanı, Şerit Terk Uyarısı ve Yaklaşma Uyarısı gibi kamera tabanlı sistemleri bir araya getirir. Yaklaşık km/sa'in üzerindeki hızlarda, otomobilin yanlışlıkla şeridinden ayrılması durumunda sistem, sizi direksiyondaki hafi f bir titreşimle uyarır. Yaklaşma Uyarısı öndeki otomobili izler ve çarpışma riski halinde bir uyarı verir. Sistem, yayaları da algılayarak çarpışma riski olması durumunda sürücüyü uyarır ve gerektiğinde fren yapar. GÜVENLİ TARAFTA KALMANIZI SAĞLAYAN ŞERİT TERK UYARISI. km/sa in üzerindeki hızlarda, kamera tabanlı Yaklaşma Uyarısı özellikli opsiyonel Şerit Terk Uyarısı, otomobilin metre ilerisine kadar şerit işaretlerini tespit eder. Otomobilin şerit ihlali tehlikesi varsa, direksiyon hafifçe titretilerek sürücü derhal uyarılır. Sinyal verilmişse, yani sürücü bilerek şerit değiştiriyorsa, herhangi bir uyarı yapılmaz. Kamera Tabanlı Yaklaşma Uyarısı öndeki araç ile arada yeterli mesafe bulunmadığında ya da bir çarpışma riski bulunduğunda uyarı yapar. Şerit Değiştirme Uyarı Sistemi, kör noktada bir araç bulunduğunu ya da yüksek hızla yaklaşan bir aracı bildirmek için, dış aynada görüntülenen görsel bir sinyalle sürücüyü uyarır. Her modeldeki sistemler farklı olabileceğinden, buradaki resimler yalnızca örnek amaçlıdır. Kontrol Ekranı ve gösterilen içeriğin sunumu modele bağlı olarak değişebilir BMW ConnectedDrive

14 BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW EFFICIENT DYNAMICS DAHA AZIYLA ÇOK DAHA FAZLASI. BMW, çok ödüllü sürdürülebilirlik stratejisinin bir parçası olarak, verimli sürüş teknolojileri hedefini benimseyen ilk üreticilerden biridir. Standart olarak sunulan BMW EfficientDynamics, yakıt tüketimini ve emisyonu azaltırken aynı zamanda dinamik performansı da artırmak için tasarlanmış kapsamlı bir teknoloji paketidir. Bu teknoloji paketi, BMW Group'un Avrupa yeni otomobil filosunun CO emisyonunu 'ten bu yana yüzde oranında azaltmasını mümkün kılmıştır. Halen BMW modelinin km başına maksimum CO emisyonu sadece gr düzeyindedir. BMW Group, CO emisyonunu yılına kadar % oranında daha azaltmayı planlıyor. Aynı hedefe giden farklı yollar; benzersiz BMW sürüş keyfi. BMW, BMW EfficientDynamics projesinin çatısı altında bizi uzun vadeli emisyonsuz mobilite hedefimize daha da yakınlaştıracak yenilikçi sistemler geliştirmeye ara vermeden devam ediyor. Daha fazla sürüş keyfini amaçlayan BMW girişimi şu temellere dayanır: Teknoloji paketi. Geleneksel dizel ve benzinli motorlara sahip otomobillerin optimizasyonu gelişerek devam ediyor. BMW TwinPower Turbo teknolojisi, ECO PRO modu ve Otomatik Start/Stop fonksiyonu gibi yenilikleri içeren kapsamlı teknoloji paketi yakıt tüketimini ve CO emisyonunu azaltırken, performansı ve sürüş keyfini artırır. Ve tüm bunlar her BMW de standart olarak yer alır. BMW ActiveHybrid. BMW ürün yelpazesi, BMW ActiveHybrid, BMW ActiveHybrid ve BMW ActiveHybrid gibi etkileyici hibrid modelleri de içerir. Tüm modeller sıra dışı verimlilik ve olağanüstü dinamikler için akıllı enerji yönetimi özelliğine sahiptir. BMW edrive. Elektrikli sürüşün akıllı ve dinamik yolu. Yeni geliştirilen sürüş teknolojisi, gerçek sürüş keyfini geleceğe taşır. BMW edrive teknolojisinin kalbinde üç bileşen yer alır; elektrikli senkronize bir motor, yüksek performanslı bir lityum-iyon batarya ve akıllı enerji yönetimi. Bu sürüş teknolojisi elektrikli premium sürüş deneyimine olanak sağlar ve geleceğin emisyonsuz mobilitesinin yolunu açar. BMW i. EfficientDynamics felsefesinden ilham alan BMW i, BMW i ve BMW i gibi elektromobilite temelinde yeni bir otomobil konsepti geliştirmektedir. Mevcut BMW EfficientDynamics teknolojilerini de içeren bu otomobiller, karbon kullanımı gibi, akıllı hafif yapı malzemeleri alanındaki yeniliklerden de faydalanır. Tüm ürün yelpazesinde sürdürülebilirliğe ve ilave mobilite hizmetlerine odaklanan BMW i, bireysel mobilite anlayışımızı yeniden tanımlamaktadır. BMW X TEKİ BMW EFFICIENT DYNAMICS ÖZELLİKLERİNE GENEL BAKIŞ. Otomatik Start/Stop Fonksiyonu otomobil geçici bir süre için durduğunda (örneğin trafi k ışıklarında veya sıkışık trafi kte), toplam yakıt tüketimini ve emisyonu daha da azaltmak için motoru kapatır. Sürücü ayağını frenden çektiğinde motor, saniyenin çok kısa bir dilimi içerisinde otomatik olarak yeniden çalıştırılır. BMW 'lu yıllardan beri akıllı hafif yapı teknikleri kullanarak otomobiller üretmektedir. Süspansiyonda ve otomobilin ön kısmında alüminyum kullanımında olduğu gibi, otomobil gövdesinin dikkatle belirlenmiş bölümlerinde özellikle hafi f malzeme kullanılır. BMW hafi f yapım özellikleri sayesinde BMW X sdrive d'nin yüksüz ağırlığını, bu sınıftaki bir otomobil için benzersiz bir rakam olan. kg (DIN) düzeyine düşürmüştür. Bu özellik yakıt verimliliğini ve sürüş performansını artırırken, BMW'nin son derece yüksek güvenlik standartlarından hiçbir ödün vermez. Aerodinamik özellikler. Optimize edilmiş aerodinamik öğeler sayesinde BMW X xdrive d,, sürtünme katsayısıyla (C d değeri) rakipsizdir. Bunun toplam verimlilik ve yakıt tüketimi üzerinde olumlu bir etkisi vardır. Bu öğeler arasında hava kapakçıkları kontrolü, ön rüzgarlıktaki Hava Perdesi, ön tekerlek bombelerindeki Havalandırma ve aktif arka spoyler ile hava kanadının bileşimi yer alır. Sekiz ileri Steptronic şanzıman, hızlı vites geçişleri ve daha kısa şanzıman aralıkları sayesinde vites değiştirmeyi ve otomobil kullanmayı son derece rahat bir hale getirir. Olağanüstü konforu, açıkça fark edilen dinamikler ve artırılmış yakıt verimliliği ile birleştirir. Yakıt açısından verimli ECO PRO Modu gaz pedalı ve şanzımanın yanı sıra ısıtma/klima ayarlarını akıllı şekilde uyarlar. ECO PRO ipuçları sürücüleri daha verimli bir sürüş stilini benimsemeye teşvik ederken, bonus kilometre ekranı da otomobillerini ECO PRO Modunda sürerken kaç kilometre tasarruf edildiğini bildirir. ECO PRO Modu, sürüş stiline bağlı olarak sürücülerin yakıt tüketimini yüzde 'ye kadar azaltmalarına yardımcı olur. Professional Navigasyon Sistemi ile birlikte sunulan seyir modu, İleri Rota Asistanı ve ECO PRO Rota gibi ek özelliklerle yüzde beş oranında bir ilave tasarruf yapılabilir. Bu potansiyel yakıt tasarrufu, şirket içerisinde gerçekleştirilen BMW yakıt tüketimi çalışmaları sırasında hesaplanmıştır. BMW BluePerformance teknolojisi dizel motorların ürettiği nitrik oksidi (NOx) en düşük seviyeye indirir. Asıl yanma sürecine etkisi yoktur ve dizel motorun üst düzey verimliliğini olumsuz yönde etkilemez. Bu özellikleriyle BMW X dizel modelleri, Eylül 'te yürürlüğe girecek EU emisyon standartlarına şimdiden uygundur. Eylül itibarıyla durum BMW EfficientDynamics

15 BASKI ALTINDA EN YÜKSEK PERFORMANS. BMW TWIN POWER TURBO TEKNOLOJİSİ. BMW TwinPower Turbo. Yenilikçi BMW TwinPower Turbo benzinli motorlar, BMW Effi cientdynamics stratejisinin temel öğelerini oluşturur ve çeşitli ödüller kazanmıştır. Bu motorlar en son yakıt enjeksiyon sistemlerini, tam değişken güç dağıtımı ve yenilikçi turboşarj teknolojisi ile bir araya getirir. BMW TwinPower Turbo. Dizel motorlarda kullanılan BMW TwinPower Turbo teknolojisi, üst düzey verimlilik için en yeni yakıt enjeksiyonu teknolojilerinin yanı sıra, daha dinamik bir sürüş için tam değişken güç dağıtımı ve yenilikçi turboşarj teknolojisini içerir. Tüm dizel modeller hafi f alüminyum yapıya sahiptir ve sıfır bakım gerektiren partikül fi ltresi ile donatılmıştır Tork (Nm) Tork (Nm) Motor gücü (kw) Motor gücü (kw) Tork (Nm) Motor gücü (kw) Tork (Nm) Motor gücü (kw) ,000 2,000 3,000 4,000 5,000 6,000 7,000 Motor devri (dev/dak) BMW TwinPower Turbo teknolojisine sahip, güçlü ve verimli BMW X xdrive i. 0 1,000 2,000 3,000 4,000 5,000 Motor devri (dev/dak) Yüksek performansı ve düşük yakıt tüketimiyle verimli BMW X xdrive d. BMW X xdrive i. BMW TwinPower Turbo sıralı altı silindirli benzinli motor, TwinScroll turboşarjı, Valvetronic, Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyonu bir araya getirir. Esnek hızlanma, kesintisiz çalışma ve Nm tork, bg ( kw) güç üreten ve 'dan kilometreye yalnızca, saniyede ulaşan bu motoru tanımlayan özelliklerdir. Bu akıllı teknoloji paketi, ortalama yakıt tüketimini kilometrede, litreye ve CO emisyonunu da - gr/km'ye düşürür. BMW X xdrive i. BMW TwinPower Turbo V motor, iki turboşarjı, Çift VANOS ve Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyonla bir araya getirir. Böylece dev/dak arasındaki motor devirlerinde maksimum Nm'lik muazzam bir tork elde edilir. bg ( kw) güçle 'dan km/sa hıza saniyelik inanılmaz bir sürede erişir. Yüksek Hassasiyetli Enjeksiyon, son derece verimli bir yakıt tüketimi sağlar. BMW X sdrive d/xdrive d., litre hacimli ve bg ( kw) güce sahip bu BMW TwinPower Turbo dört silindirli dizel motor, CommonRail direkt enjeksiyon ve değişken türbin geometrisine sahip iki aşamalı turboşarjı bir araya getirerek ürün yelpazesindeki en verimli motoru oluşturur. BMW X sdrive d, dört çeker sistemi yerine arkadan itişli olarak sunulur. Böylece elde edilen ağırlık dağılımı, son derece düşük bir yakıt tüketimi ve emisyon rakamları elde edilmesinde önemli bir rol oynar. Nm'lik azami tork yalnızca dev/dak'lık bir motor devrinde üretilir. BMW X sdrive d ve xdrive d, dan km/sa hıza, saniyede çıkarak, km/sa'lik bir azami hıza ulaşır. Ortalama yakıt tüketimi: kilometrede,, litre dizel (xdrive d:,, lt). CO emisyonu: gr/km (xdrive d: gr/km). BMW X xdrive d. BMW Twinpower Turbo Teknolojisine sahip bu dizel motor, CommonRail direkt enjeksiyon ve değişken türbin geometrisine sahip iki aşamalı bir turboşarj sistemini bir araya getirerek, bg ( kw) motor gücü ve yalnızca dev/dak'da Nm'lik azami tork üretir. BMW X xdrive d, yakıt tüketimini ve CO emisyonunu son derece düşük tutarak olağanüstü bir performans sunar (sırasıyla km'de, -, litre yakıt tüketimi ve gr/km emisyon). 'dan km/sa hıza ulaşması yalnızda, saniye sürer ve km/sa azami hıza sahiptir. BMW X xdrive d., litre hacimli, BMW TwinPower Turbo sıralı altı silindirli dizel motor, CommonRail direkt enjeksiyon ve değişken türbin geometrisine sahip iki aşamalı turboşarjı bir araya getirir. Bu bg ( kw) güce sahip motor, dev/dak gibi düşük devirlerde ürettiği Nm'lik torkla 'dan km hıza yalnızca, saniyede ulaşır. kilometrede yalnızca ortalama, litre yakıt tüketimi ve gr/km CO emisyonu değerlerine sahiptir Motorlar Yakıt tüketimi ve CO emisyonu seçilen jant ve lastik boyutuna bağlıdır. Daha fazla bilgi için lütfen sayfa / 'e bakın.

16 BMW X M d. M GENLERİNE SAHİP Tork (Nm) Tork (Nm) ,000 2,000 3,000 4,000 5,000 Motor devri (dev/dak) Motor gücü (kw) Motor gücü (kw) TwinPower Turbo sıralı altı silindirli dizel motor, km/sa hıza sadece, saniyede ulaşır. Verimlilik ve dinamizmin olağanüstü bileşimiyle, km'de ortalama, litre yakıt tüketirken, CO emisyonu gr/km'dir. BMW X M d, BMW M mühendislerinin çekiş, süspansiyon ve yönlendirme arasındaki hassas ayarlamayı sağlayan deneyim birikiminin uzmanlığını yansıtır. Direksiyonun başına geçtiğinizde son derece yoğun bir sürüş deneyimine yönelik hassas ve sportif kullanım özelliklerinin keyfi ni çıkarabilirsiniz. M Performance TwinPower Turbo motor, sahip olduğu etkileyici akustiğin yanı sıra bg ( kw) güç ve Nm'lik azami tork üretir. Bu güç, akıllı xdrive dört çeker özelliği sayesinde optimum çekişle, doğrudan yola aktarılır. Ön aprondaki özel hava girişleri ve metalik Demir Grisi dış ayna kapakları gibi son derece şık iç ve dış tasarım detayları, bakışları üzerinde toplamayı garanti eder. Tüm bu özellikler opsiyonel inç Çift kollu M kodlu hafi f alaşım jantlarla birlikte sunulan karma lastiklerle kusursuz bir şekilde tamamlanır (resimde gösterilmiştir). "M d" logolu kapı eşik kaplamaları, Antrasit Alcantara/deri kombinasyonuyla döşenmiş spor koltuklar, Alüminyum Hexagon iç kaplama ve Antrasit BMW Individual tavan kaplamasını içerir. Yakıt tüketimi ve CO emisyonu seçilen jant ve lastik boyutuna bağlıdır. Daha fazla bilgi için lütfen sayfa / 'e bakın. Sekiz ileri Steptronic spor şanzıman. M logosuna sahip şanzıman kolu. Egzoz çıkışı. Solda ve sağdaki yatık dikdörtgen egzoz çıkışı siyah krom çerçeve içerisine yerleştirilmiştir. Logo. Koyu Krom çarpıcı M d yazısı.

17 ÜSTÜN SÜRÜŞ DİNAMİKLERİ İÇİN EN İDEAL TEMEL. OLAĞANÜSTÜ BİR SÜSPANSİYON. Gerçek anlamda dinamik bir sürüş deneyimi için optimize edilmiş yol tutuşu çok önemlidir. BMW X 'te bu, ön ve arka aks arasında neredeyse : ağırlık dağılımının yanı sıra nötr direksiyon davranışı, yüksek seviyedeki yön dengesi ve xdrive akıllı dört çeker sisteminin olağanüstü çekiş hassasiyetiyle sağlandı. Daha fazlası için aşağıdaki bilgileri inceleyebilirsiniz Süspansiyon ve güvenlik xdrive. Akıllı BMW xdrive dört çeker sistemi, en zorlu yol koşullarına bile mükemmel biçimde uyarlanır ve her zaman olağanüstü bir çekiş sunar. xdrive ve Dinamik Denge Kontrolü (DSC) ile otomobilinizin yönü sabit ve kontrol edilebilir şekilde kalır. xdrive, tahrik kuvvetini ön ve arka akslara esnek şekilde dağıtır, her zaman zeminle en uygun teması sağlamak üzere şimşek hızında ayarlamalar gerçekleştirir. Bu durum xdrive ın dört çeker sistemin, çekiş, yön dengesi ve güvenlik gibi avantajlarını tipik BMW çevikliği ile bir araya getirmesine olanak verir. Servotronic. Standart Servotronic özelliği, elektrik destekli direksiyonu otomobilin mevcut hızına uyarlar ve aynı zamanda yüksek hızlarda doğrudan, hassas bir direksiyon tepkisi sunar. Ayrıca, manevra sırasında ve dar veya virajlı yollarda sürüş için çevikliği artırırken, otomobili yönlendirmek için gereken fi ziksel çabayı en aza indirerek üst düzey bir konfor sağlar. Aktif direksiyon. Aktif direksiyon seçeneği her türlü sürüş durumunda hassasiyet, çeviklik ve konfor sunar. Aktif direksiyon, düşük hızlarda (şehir içinde kullanırken veya park sırasında) direksiyon açısını artırır. Böylece direksiyonu sürekli döndürmeye gerek kalmadan, hafi fçe çevirerek otomobilinizin hassas manevralar gerçekleştirmesini sağlayabilirsiniz. Bu da BMW'nizi son derece çevik hale getirir ve park işleminin rahat bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Yüksek hızlarda (modele ve kalibrasyona bağlı olarak yaklaşık ila km/sa) Aktif direksiyon, daha dolaylı bir yönlendirme oranı sağlayarak tekerleklerin dönüş açısını azaltır. Konfor ve denge açısından bu özellik, direksiyonun daha geniş bir aralıkta döndürülmesi sayesinde tekerleklerin hassas şekilde kontrol edilebilmesini sağlar. Aktif direksiyon sizi ayrıca savrulma veya farklı yol zeminlerinde fren yapma gibi kritik durumlarda destekler ve çoğu deneyimli sürücüden daha hızlı tepki verir (M d, X sdrive d ve X xdrive d ile birlikte sunulmaz). Adaptif süspansiyon paketleri. BMW X süspansiyon kontrol sistemleri, opsiyonel paketler içerisinde sunulur. Böylece tercih ettiğiniz sürüş dinamiklerini eskisinden daha kolay bir şekilde seçebilirsiniz. Comfort adaptif süspansiyon paketi gerçek sürüş konforu için arka aks üzerindeki havalı amortisör sistemi ile Dinamik Amortisör Kontrolünü bir araya getirir. Daha sportif bir yürüyen aksam ayarı istediğinizde, Sürüş Deneyimi Kontrolü düğmesini kullanarak bir veya iki dinamik modu daha etkinleştirebilirsiniz. Dynamic adaptif süspansiyon paketi otomobilinizin dinamik potansiyelini daha da artırmanızı sağlar. Hem Dinamik Performans Kontrolünü, hem de Dinamik Sürüşü kapsayan bu paket, son derece nötr bir direksiyon tepkisi ve virajlarda en düşük seviyede gövde hareketinden de anlaşılacağı gibi doğal olarak sportif sürüş dinamikleri sağlamayı garanti eder. Professional adaptif süspansiyon paketi, hem Comfort hem de Dynamic süspansiyon paketlerinin içeriğini bir araya getirir, böylelikle sürüş dinamiklerini artırırken üst düzeyde bir sürüş konforu sağlar. Adaptif M süspansiyon otomobilinizin potansiyel sürüş dinamiklerini artırır. Dinamik Amortisör Kontrolü ve arka aks üzerinde yer alan havalı amortisör sistemi son derece sportif sürüş özellikleri sağlayacak şekilde ayarlanır. X sdrive d veya X xdrive d modelleri ile sunulmaz. Yalnızca M Sport paket ve M d ile birlikte sunulur, X sdrive d ile sunulmaz. M d ile sunulmaz.

18 EN SON BMW TEKNOLOJİLERİYLE BENZERSİZ GÜVENLİK. Yeni BMW X, her zorluğun üstesinden gelen en son teknolojilerle donatılmıştır. Mükemmel kullanım özellikleri ve yenilikçi donanım, standart olarak sunulur. Sürücüler her durumda en uygun desteği sunan en son teknolojilerin keyfi ni sürebilir. Nereye giderseniz gidin, kendinizi güvende ve koruma altında hissedeceksiniz. İşlevselliği artırılmış Dinamik Denge Kontrolü (DSC), Viraj Fren Kontrolü (CBC), yokuşta kalkış asistanı, fren asistanı, kuru frenleme işlevi ve fren hazırlığını içerir. DSC en küçük bir kaymayı bile hisseder ve saniyeden kısa bir sürede otomobilinizi dengeler. Çekiş Modu (DTC) DSC'nin bir alt işlevidir. Belli sürüş koşullarında, hızlanmayı optimize eder ve otomobili daha dinamik şekilde kullanabilmeniz için tekerlek kaymasının artışına izin verir. Lastik basıncı izleme sistemi, sürücüyü lastiklerin doğru basıncı hakkında sürekli olarak bilgilendirir ve basınç kaybı durumunda uyarır. Sistem, seziciler aracılığıyla her bir lastiğin hava basıncını algılar ve değerleri kablosuz olarak bir kontrol ünitesine aktarır. Böylece, lastik basıncı izleme sistemi hem yavaş, hem de ani basınç kayıplarını görüntüler. Runflat lastikler: Güçlendirilmiş yan duvarlar, hava basıncı düştüğünde lastiklerin tamamen çökmesini ya da jant kasnağı üzerinde gevşemesini önler. Böylece maksimum km/sa hızla km'ye kadar yola devam edebilirsiniz. inç hafi f alaşım jantlarla standarttır. Yolcu bölümü: BMW, ilke olarak her bir model için son derece sağlam yolcu bölümleri üretir. Böylece direksiyon hassasiyeti ve çevikliğin yanı sıra yolcu güvenliğini de artırır. Gövde sadece ön ve arkada kesin bir şekilde belirlenmiş bölgelerde çöker. Bir kaza olduğunda, bu deformasyon bölgeleri darbenin büyük bir kısmını emerek, çarpışma anındaki şiddeti en aza indirir. Eğim İniş Kontrolü (HDC) xdrive modellrinde bulunan ve etkinleştirildiğinde otomobilin en dik yokuşlardan otomatik olarak ve yürüme hızının biraz üzerinde bir hızla, sürücünün frene basmasına gerek kalmadan güvenli bir şekilde inmesini sağlayan bir sistemdir. (X sdrive d ile sunulmaz.) Adaptif Farlar, şehirde ve otoyolda kullanıma uygun değişken ışık dağıtımı, Elektrokrom Uzun Far Fonksiyonu (uzun huzmeli farların otomatik olarak çalışması) ve otomobilin önünde uzanan yolun mükemmel şekilde aydınlatılmasını sağlayan Bi-xenon far teknolojisini içerir. Sinyal lambaları çalıştırıldığında ve direksiyon döndürüldüğünde, otomobil hareketsiz haldeyken bile viraj ışıkları otomatik olarak etkinleştirilir. Sürüş Asistanı, Şerit Terk Uyarısı ve Yaklaşma Uyarısı gibi kamera tabanlı sistemleri bir araya getirir. Şehir İçi Frenleme özellikli Yaklaşma ve Yaya Uyarısı, araç ya da yayalarla çarpışma riski olduğunda bir uyarı verir ve acil durumlarda fren yapar. Şerit Terk Uyarısı, yaklaşık km/sa hızdan itibaren, yanlışlıkla gerçekleştirilen şerit değiştirmeler konusunda sürücünün dikkatini çekmek üzere direksiyona hafi f titreşimler gönderir. Aktif Koruma, BMW ConnectedDrive kapsamında önleyici bir yolcu koruma sistemidir. Yolda kritik bir durum meydana gelirse, ön emniyet kemerleri tersine gerilir, elektrikli olarak ayarlanabilen ön yolcu koltuğu dik konuma getirilir, yan camlar ve varsa Panoramik cam tavan kapatılır. Kritik durum, etkinleştirmek zorunda kaldığınız bir acil durum frenleme prosedürünü ya da otomobilin önden veya arkadan aşırı savrulma belirtileri göstermesini kapsar. Belirli kaza senaryolarında frenler otomobilinizi hareketsiz hale getirmek amacıyla mümkün olduğu kadar hafi f bir şekilde otomatik olarak etkinleştirilir. Bu durum ikinci bir çarpışma olasılığının azaltılmasına yardımcı olur veya bu olasılığı tamamen önler. Ayrıca Dikkat Asistanı, davranışlarınızı izleyerek yorgunluk belirtilerini algılar. Sistem, direksiyon tepkisini analiz eder ve düzensiz sürüş davranışlarına Kontrol Ekranında bir mola önerisi görüntüleyerek tepki verir Şasi ve güvenlik Standard equipment Optional equipment

19 BMW X DÜNYANIN FARKLI YERLERİNDE FARKLI HAYATLAR SÜRER. SÜSPANSİYONU İSE HER ŞEYE HAZIRDIR. BMW X5 ile yapılan süspansiyon ayarına yönelik yol testleri, kuzey İsveç'teki donmuş göllerde, Nürburgring'de Nordschleife'de ve Güney Fransa gibi tüm dünyada ve her türlü zeminde gerçekleştirildi. BMW mühendisleri Kuzey Amerika, Japonya ve Çin pazarı için bölgeye özel testler de gerçekleştirdi. BMW X5'in ayarlamaları ve testleri sırasında toplamda yaklaşık 1,2 1,5 milyon kilometre yol kat edildi. Claus Groll ve ekibi, BMW X5 standart süspansiyon sistemlerinin ve opsiyonel süspansiyon paketlerinin hassas ayarlarını tamamladı. Önceki modeliyle karşılaştırıldığında, standart sistem artık BMW'nin ünlü sürüş dinamiklerinden hiçbir şekilde ödün vermeden, belirgin şekilde daha yüksek bir konfor düzeyi sağlar. Opsiyonel Comfort adaptif süspansiyon paketi çok daha fazla konfor sunar. Claus Groll bu sistemi, yolcu sayısı fazla olan ve opsiyonel üçüncü koltuk sırasını da otomobillerinde görmek isteyen müşterilere tavsiye ediyor. Opsiyonel Dynamic adaptif süspansiyon paketi ise yüksek hızlarda ve virajlarda çok daha sportif bir tutuş deneyimi yaşamak isteyen sürücülere yönelik. Bu paket size, daha önce sadece BMW X6'da sunulan sportif seviyeyi sağlıyor. Son olarak da konfor ve sportif özelliğin uyumlu birlikteliğine sahip opsiyonel Professional adaptif süspansiyon paketi mevcut. Ya da Claus Groll'ün dediği gibi iki dünyanın en iyisi. BMW X5, Amerika'da derin birleşim yerlerine sahip sert betondan yapılmış otoyollarda saatler boyunca kullanılır. Sürücüler Almanya'nın otobanlarında genellikle gaza basma eğiliminde olsalar da, Avrupa'da kat edilen mesafeler genellikle kısadır ve yollar daha virajlıdır. İngilizler en uygun piknik yerini bulmak için otomobillerini kırsal yollara sürer. Asya'da ise sürücüler zamanlarının çoğunu yoğun trafikte geçirir. Fakat BMW X5'in karşı karşıya olduğu zorluk ne olursa olsun, süspansiyon ve temel bileşenleri asla değişmez. Bu yüzden üstün tutuş, konfor ve dinamizme her zaman güvenebilirsiniz. Claus Groll tarafından yönetilen BMW'nin süspansiyon uzmanları ve Jürgen Brack'ın başında olduğu sürüş dinamikleri ekibi her ülkeye, her tip yola ve her tür sürüş senaryosuna uygun, doğru süspansiyon ayarının gerçekleştirilmesinden sorumludur. Ekip, kendi alanlarında gerçek birer profesyonel olan yaklaşık on uzmandan oluşur. Ekibinin karşı karşıya kaldığı zorluklardan söz ederken Groll şunları söylüyor: Ekibimiz, olağanüstü koşulların üstesinden gelmek için ne gerektiği konusunda derin bir sezgiye sahiptir. Ortalama bir sürücünün otomobili yolda tutmakta zorlanacağı durumlarda, süspansiyonu değerlendirmek zorundadır ve en küçük farklılıkları tespit edebilir.

20 Kombinasyon örnekleri Renkler Donanım Teknik veriler BMW Servis BMW X. Çok katmanlı gösterge paneli ile kokpitten lüks bir genişlik duygusu yayılır. Tüm kontroller sürücünün ihtiyaçlarına hizmet etmek üzere ergonomik olarak düzenlenmiştir. Çok işlevli tuşları da barındıran standart deri direksiyona dokunmak keyif verir. Geniş iç mekan tasarımında, benzersiz bir ortam oluşturmak üzere yüksek kalitede malzemeler kullanılmıştır ve çok sayıda saklama seçeneğinin yanı sıra iki adet bardak tutucu da bulunur. Burada gösterilen iç tasarım, Canberra Beji Dakota deri standart koltuklar (X xdrive i ile standarttır) ve Kavak ince ahşap kaplama içerir. (X xdrive d ve X xdrive i ile standarttır). BMW X geniş bir çeşitliliğe sahip çekici opsiyonel ve inç hafi f alaşım jantlarla birlikte sunulur. Yukarıdaki resimde inç V kollu kodlu BMW hafi f alaşım jantlar gösterilir (X xdrive i ile standarttır). Opsiyonel Uzay Grisi metalik boya ile BMW X sdrive d BMW X5

21 Kombinasyon örnekleri Renkler Donanım Teknik veriler BMW Servis BMW X. PURE EXPERIENCE TASARIMI. Dış donanım: İç donanım: Ön, arka ve yan kısımlarda alt gövde koruma tasarımı zımparalı paslanmaz çelik Siyah çubuklu ve mat gümüş detaylara sahip ön tampon ve hava girişleri kontrast görünümde Dış ayna ayağı, çerçeve, üçgen ve ayna kapağının alt kısmı, B ve C sütunlarındaki çıtalar parlak siyah renkte Mat gümüş egzoz çıkışı çerçevesi ve arka tampon çıtası Parlak İnci Krom düğmelere ve detaylara sahip otomobil anahtarı Tüm iç tasarım paketleri ve jant tipleri ile bir arada kullanılabilir (M jantlar hariç) Pure Experience tasarımı için özel tavsiye: Fındık Kahverengisi kontrast dikişli, uzatılmış özel Mocca Nappa deri döşeme Fineline Pure ince ahşap kaplama, dokulu, koyu renk veya İnce Zımparalı Alüminyum kaplama veya Kavak ince ahşap kaplama veya Amerikan Meşesi ince ahşap kaplama, parlak Fındık Kahverengisi kontrast dikişli Siyah Walknappa deri döşemeli gösterge paneli Mocca renginde gösterge paneli alt bölümü Fındık Kahverengisi kontrast dikişli Siyah Walknappa deriden kapı omuzlukları Parlak İnci Krom düğmelere ve detaylara sahip otomobil anahtarı Parlak İnci Krom detaylara sahip otomobil anahtarı. inç, Yıldız kollu, kodlu hafi f alaşım jantlar, J x, / R lastiklerle. inç Yıldız kollu kodlu hafi f alaşım jantlar Saten cilalı Alüminyum tavan rayı BMW Individual: BMW Individual özellikleri Pure Experience tasarımını kusursuz şekilde tamamlar (bkz. sayfa / ). Pure Experience tasarım kombinasyonları: Pure Experience iç tasarımı aynı zamanda Pure Excellence dış tasarımı ve M Sport paketi ile de mükemmel şekilde bir arada kullanılabilir. Elektrikli olarak ayarlanabilen, Mocca Nappa deri döşemeli sürücü ve ön yolcu için konforlu koltuklar, Fineline Pure ince ahşap kaplamanın dokusuyla mükemmel bir uyum sağlar. İç tasarım, kapı omuzluklarında ve gösterge panelinde daha da zenginleştirilir. Siyah Walknappa döşemeli gösterge paneli daha şık bir görünüm için Fındık Kahverengisi kontrast dikiş içerir. Pure Experience dış tasarım paketine ve opsiyonel metalik Parlak Efektli Imperial Mavi gövde rengine sahip BMW X xdrive i. Resimde opsiyonel alüminyum marşpiye de görülmektedir Pure Experience tasarımı Pure Experience tasarımı ile birlikte standart Pure Experience tasarımı ile birlikte opsiyonel

22 Kombinasyon örnekleri Renkler Donanım Teknik veriler BMW Servis BMW X. PURE EXCELLENCE TASARIMI. Dış donanım: İç donanım: Tekerlek bombeleri ve ön, arka ve yanlarda fark edilebilir alt koruma gövde renginde Böbrek ızgara çubukları, ön tamponun alt orta kısmındaki hava giriş ızgaraları, yan hava giriş ızgarası üzerindeki işleme, hava girişleri üzerindeki çubuklar ve arka tampon üzerindeki şerit krom kaplamalı Dış ayna ayağı, çerçeve, üçgen ve ayna kapağının alt kısmı, B ve C sütunlarındaki çıtalar parlak siyah renkte Parlak İnci Krom düğmelere ve detaylara sahip otomobil anahtarı Tüm iç tasarım paketleri ve jant tipleri ile bir arada kullanılabilir (M jantlar hariç) Pure Excellence tasarımı için özel tavsiye: Atlas Grisi kontrast dikişli, genişletilmiş özel Fildişi Beyazı Nappa deri döşeme Amerikan Meşesi Antrasit ince ahşap kaplama, parlak veya İnce Zımparalı Alüminyum kaplama veya Kavak ince ahşap kaplama veya Fineline Pure ince ahşap kaplama, dokulu, koyu renk Pergament kontrast dikişli Atlas Grisi Walknappa deri döşemeli gösterge paneli Fildişi Beyazı gösterge paneli alt bölümü Pergament kontrast dikişli Atlas Grisi Walknappa deri kapı omuzlukları Parlak İnci Krom düğmelere ve detaylara sahip otomobil anahtarı Parlak İnci Krom detaylara sahip otomobil anahtarı. inç, Çoklu kollu, kodlu hafi f alaşım jantlar, J x, / R lastiklerle. inç Çok kollu kodlu hafi f alaşım jantlar BMW Individual Parlak Shadow Line tavan rayı BMW Individual: BMW Individual özellikleri, Pure Excellence tasarımını kusursuz şekilde tamamlar (bkz. sayfa / ). Pure Excellence tasarım kombinasyonları: Pure Excellence iç tasarımı aynı zamanda Pure Experience dış tasarımı ve M Sport paketi ile de mükemmel şekilde bir arada kullanılabilir. Sürücü ve ön yolcuya ait elektrikli olarak ayarlanabilen konforlu ön koltuklar (burada opsiyonel aktif koltuk havalandırması ile birlikte gösterilmektedir) genişletilmiş özel Fildişi Beyazı Nappa deri döşemeyle kaplanmıştır. Parlak Amerikan Meşesi Antrasit ince ahşap kaplama, yüksek kalitedeki iç tasarıma uyumlu bir son dokunuş katar. Atlas Grisi Walknappa deri kaplama gösterge paneli Pergament kontrast dikişi ile özel iç tasarımı öne çıkarır. Pure Excellence dış tasarım paketine ve opsiyonel metalik Sophisto Grisi Pırlanta efektli gövde rengine sahip BMW X xdrive d Pure Excellence tasarımı Pure Excellence tasarımı ile birlikte standart Pure Excellence tasarımı ile birlikte opsiyonel

23 Kombinasyon örnekleri Renkler Donanım Teknik veriler BMW Servis BMW X. M SPORT PAKET. Dış donanım: İç donanım: inç, Çift kollu, M kodlu hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle veya inç, Çift kollu, M kodlu hafi f alaşım jantlar, karma lastiklerle M Aerodinamik paketi (genişletilmiş hava girişlerine sahip ön apron, ek karakter çizgisine sahip yan etekler) BMW Individual Parlak Shadow Line Saten cilalı Alüminyum BMW Individual Exterior Line BMW Individual Parlak Shadow Line tavan rayı veya Saten cilalı Alüminyum tavan rayı Parlak Krom egzoz çıkışı kaplaması Otomobilin yan tarafında "M" logosu Adaptif M süspansiyon (X sdrive d ile sunulmaz) Adaptif Dynamic süspansiyon paketi (X sdrive d ile sunulmaz) Özel Karbon Siyahı metalik gövde rengi (yalnızca M Sport paketle birlikte sunulur) "M" otomobil anahtarı tasarımı Alüminyum "M" logolu kapı eşik kaplamaları Çok işlevli düğmeler, vites değiştirme kanatçıkları ve "M" logosunu içeren M Deri Direksiyon Sürücü ve ön yolcu için spor koltuklar veya Sürücü ve ön yolcu için Dakota deri konforlu koltuklar Fitilinde M etiketi bulunan özel Alcantara/deri kombinasyonu döşeme (yalnızca Spor koltuklarla birlikte sunulur) Alüminyum Hexagon iç kaplama M ayak dayama BMW Individual Antrasit tavan astarı "M" otomobil anahtarı tasarımı Sportif görünüm: Alüminyum "M" logolu ön kapı eşik kaplamaları. "M" tasarımına sahip otomobil anahtarı. BMW Individual: BMW Individual özellikleri M Sport Paket tasarımını kusursuz şekilde tamamlar (bkz. sayfa / ). M Sport paket kombinasyonları: M Sport paket aynı zamanda Pure Experience veya Pure Excellence iç tasarım paketi ile de mükemmel şekilde bir arada kullanılabilir. Fitilinde M etiketi bulunan özel opsiyonel Alcantara/deri döşemeli spor koltuklar ve M deri direksiyon, iç mekana özellikle sportif bir hava katar. inç, Çift kollu, M kodlu, hafif alaşım M jantlar, karma lastiklerle, önde J x, / R, arkada J x, / R lastiklerle. inç, Çift kollu, M kodlu, hafif alaşım M jantlar, karma lastiklerle, önde J x, / R, arkada J x, / R lastiklerle. Opsiyonel özel metalik Karbon Siyahı dış tasarım renginde ve M Sport pakete sahip yeni BMW X xdrive i M Sport paket M Sport paket ile birlikte standart M Sport paket ile birlikte opsiyonel

24 Kombinasyon örnekleri Renkler Donanım Teknik veriler BMW Servis BMW Individual. Kişiliğin ifadesi. Ayrıcalıklı olmanın gerçek özü, benzersiz karakterin her detaya yansımasıdır. Mükemmellik arayışınızda kendinizi eksiksiz şekilde ifade edin. Siyah kontrast dikişli ve şık kontrast fitilli BMW Individual genişletilmiş ince tanecikli Amaro Kahverengisi Merino deri döşeme. Güçlü, dinamik özellikler ve taklit edilemez karakter. BMW Individual özel teklifleriyle, BMW X kişiliğinizin bir yansımasıdır. Metalik Yakut Siyahı ve Metalik Pirit Kahverengisi BMW Individual gövde renkleri bunu kanıtlar. Değerli bir mineral olan piritten ilhamını alan ikinci renk, yüzeyine ışık düştüğünde altın rengindeki pigmentleri gözler önüne sererek BMW X 'e etkileyici karakterini verir. Metalik Yakut Siyahı BMW Individual gövde rengiyle, güçlü bir yansıma ve yoğun bir parlaklık, sayısız yakut kristalinden kaynaklanır. Gerçek bir sportif şıklık için V kollu tasarıma sahip BMW Individual jantlar da mevcuttur. Şık biçimde yapılandırılmış, gelişmiş formu, lazerle işlenmiş BMW Individual imzası ayrıcalıklı bir vurgu yapar. BMW Individual X 'in iç tasarımı benzersiz kalitede malzemeler ve ferahlık hissi ile sıra dışı bir teklif sunar. Burada özellikle Amaro Kahverengisi ve Criollo Kahverengisi renklerinde kaliteli tanecikli yapıya sahip Merino deri ön plana çıkar. Bu özellik için yalnızca dikkatle seçilmiş, benzersiz deri titiz bir tabaklama işlemine tabi tutulur. BMW Individual derinin özel karakteri ince detaylarda da görülür. Dikişler ve en kaliteli deriden üretilmiş dekoratif fitiller, beyaz kontrast renkleriyle göz alırken el işçiliğinin kusursuzluğunu da gözler önüne serer. El işçiliğinin en üst düzeydeki ifadesi BMW X 'in özel BMW Individual iç kaplamalarında da görülebilir. İster Piyano Siyahı ya da Sen Açık Kahverengi olsun, her iki kaplama da ustalıklı ve iç içe geçen yapısıyla büyüleyicidir. Aynı zamanda BMW Individual X 'in iç tasarımını mükemmel şekilde tamamlar. Gerçek ayrıcalığın detaylarda gizli olduğunu kanıtlar. BMW Individual ipad Uygulaması ile BMW Individual'ı interaktif olarak deneyimleyin. BMW Individual yazısı işlenmiş BMW Individual ince tanecikli Amaro Kahverengisi Merino deri döşeme. inç V-kollu I kodlu BMW Individual hafif alaşım jantlar. BMW Individual renk seçeneği metalik Yakut Siyahı. BMW Individual renk seçeneği metalik Yakut Siyahı. Opsiyonel donanım

25 Kombinasyon örnekleri Renkler Donanım Teknik veriler BMW Servis Gövde renkleri. Döşeme renkleri. Opak Alp Beyazı Opak Siyah Twill kumaş AVAT Antrasit iç tasarım rengi siyah,, Alcantara/deri kombinasyonu GMAT Antrasit iç tasarım rengi siyah Metalik A Buz Gümüşü Metalik Safi r Siyahı Metalik A Parlak Efektli Sophisto Grisi Dakota deri LCSW Siyah iç tasarım rengi siyah Dakota deri LCMY Mocca iç tasarım rengi siyah Dakota deri LCB Terra iç tasarım rengi siyah Metalik B Işıltılı Kahverengi Metalik A Mineral Gümüşü Metalik A Uzay Grisi Dakota deri LCEW Fildişi Beyazı iç tasarım rengi siyah Dakota deri LCEX Fildişi Beyazı iç tasarım rengi Fildişi Beyazı Dakota deri LCCY Canberra Beji iç tasarım rengi Canberra Beji Uzun ya da kısa süreli normal kullanım dahi döşemede geri dönülmez hasara yol açabilir. Bu durum özellikle renk bırakan kumaştan yapılmış kıyafet kullanımından kaynaklanabilir. Metalik A Mineral Beyazı Metalik A Parlak Efektli Imperial Mavi Metalik Karbon Siyahı Özel Nappa deri, genişletilmiş NAEX Fildişi Beyazı, iç tasarım rengi Fildişi Özel Nappa deri, genişletilmiş NAMY Mocca, iç tasarım rengi siyah BMW Individual BMW Individual X metalik Yakut Siyahı BMW Individual X metalik Pirit Kahverengisi BMW Individual,, BMW Individual ince tanecikli Merino deri ZAP Criollo Kahverengisi,, BMW Individual ince tanecikli Merino deri ZAP Amaro Kahverengisi M Sport Paket ve M d ile birlikte sunulmaz. Yalnızca M Sport Paket ve M d ile birlikte sunulur. Takip eden sayfalar yeni BMW X için uygun renk ve malzeme seçeneklerini göstermektedir. İstediğiniz rengi seçmek ya da çeşitli kombinasyonlar oluşturmak için bu örnekleri kullanabilirsiniz. Bu renkler bir ön fikir vermek içindir; bununla birlikte, basılı dış tasarım, döşeme ve kaplama renkleri versiyonlarının tüm durumlarda orijinallerinin renk görünümünü birebir yansıtamayabileceği gözlemlenmiştir. Bu nedenle renk tercihlerinizi belirlemek için Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcınıza danışmanızı tavsiye ederiz. Size orijinal örnekleri göstermekten ve özel talepleriniz konusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaklardır Gövde renkleri / Döşeme renkleri Standart donanım Opsiyonel donanım Önde opsiyonel aktif koltuk havalandırması ile birlikte sunulur, Dakota deri ön koltuklarda perfore yüzeyli olarak sunulurken, özel Nappa deri ön ve arka koltuklarda perfore yüzeyli olarak sunulur. Yalnızca Pure Excellence iç tasarım paketi ile birlikte sunulur. Yalnızca Pure Experience iç tasarım paketi ile birlikte sunulur. Opsiyonel deri döşemeli BMW Individual gösterge paneli ile birlikte sunulmaz ( M ). BMW Individual uzatılmış ince tanecikli Merino deri döşeme, ön ve arka koltuklar, baş dayamaları, ön koltuk sırtlıklarındaki arka paneller, kapı paneli ekleri, kol dayaması dahil olmak üzere orta konsol, kapılardaki kol dayamaları ve kapı kollarını içerir. Kontrast fi tilli, kontrast dikişli ve dekoratif perfore koltuklar (dekoratif perforasyon önde aktif koltuk havalandırması ile birlikte sunulmaz). M Sport paket ile birlikte sunulmaz. Dakota deri X xdrive i ile standarttır.

26 Kombinasyon örnekleri Renkler Donanım Teknik veriler BMW Servis İç tasarım renkleri. Kombinasyonlar. BMW döşeme renkleri BMW Individual döşeme renkleri Siyah, Everest Grisi tavan kaplaması ile Fildişi Beyazı, İstiridye tavan kaplaması ile Canberra Beji, İstiridye tavan kaplaması ile Döşeme malzemesi Twill Alcantara/,, kumaş deri Dakota deri Özel Nappa deri, genişletilmiş BMW Individual ince tanecikli Merino deri, Standart koltuklar Konforlu koltuklar Spor koltuklar BMW Individual İç kaplamalar. BMW Individual tavan kaplaması Antrasit Döşeme rengi Antrasit Antrasit Siyah Mocca Terra Fildişi Beyazı Fildişi Beyazı Canberra Beji Fildişi Beyazı Mocca Criollo Kahverengisi Amaro Kahverengisi İç tasarım renkleri Siyah Siyah Siyah Siyah Siyah Siyah Fildişi Beyazı Canberra Beji Fildişi Beyazı Siyah Fildişi Beyazı Siyah BMW gövde renkleri DY Oksitlenmiş koyu Gümüş, opak B İnce Zımparalı Alüminyum AC Kavak ince ahşap kaplama (X xdrive i ve X xdrive d ile standart) Opak Alp Beyazı Opak Siyah Metalik Buz Gümüşü Metalik Safi r Siyahı Metalik Parlak Efektli Sophisto Grisi Metalik Işıltılı Kahverengi Metalik Mineral Gümüşü CV Amerikan Meşesi ince ahşap kaplama Antrasit, parlak DD Fineline Pure ince ahşap kaplama, dokulu, koyu MR Alüminyum Hexagon Metalik Uzay Grisi Metalik Mineral Beyazı Metalik Parlak Efektli Imperial Mavi Metalik Karbon Siyahı BMW Individual gövde renkleri Metalik Yakut Siyahı Metalik Pirit Kahverengisi BMW Individual BMW Individual iç kaplama XEW İnce ahşap kaplama Sen Açık Kahverengi BMW Individual iç kaplama XE Piyano Siyahı BMW İç kaplamalar Oksitlenmiş koyu Gümüş, opak İnce Zımparalı Alüminyum Kavak ince ahşap kaplama Amerikan Meşesi Antrasit, parlak Fineline Pure ince ahşap kaplama, dokulu, koyu renk Alüminyum Hexagon BMW Individual iç kaplamalar Sen Açık Kahverengi ince ahşap kaplama Piyano Siyahı BMW Individual Opsiyonel donanım Standart donanım Önerilen renk kombinasyonu Sunulmuyor M Sport Paket ve M d ile birlikte sunulmaz. Yalnızca M Sport Paket ve M d ile birlikte sunulur. Önde opsiyonel aktif koltuk havalandırması ile birlikte sunulur, Dakota deri ön koltuklarda perfore yüzeyli olarak sunulurken, özel Nappa deri ön ve arka koltuklarda perfore yüzeyli olarak sunulur. Yalnızca Pure Excellence iç tasarım paketi ile birlikte sunulur. Yalnızca Pure Experience iç tasarım paketi ile birlikte sunulur. Opsiyonel deri döşemeli BMW Individual gösterge paneli ile birlikte sunulmaz ( M ). X xdrive i ile birlikte standart. BMW Individual genişletilmiş ince tanecikli Merino deri döşeme, ön ve arka koltuklar, baş dayamaları, ön koltuk sırtlıklarındaki arka paneller, kapı paneli ekleri, kol dayaması dahil olmak üzere orta konsol, kapılardaki kol dayamaları ve kapı kollarını içerir. Kontrast fi tilli, kontrast dikişli ve dekoratif perfore koltuklar (dekoratif perforasyon önde aktif koltuk havalandırması ile birlikte sunulmaz). M Sport paket ile birlikte sunulmaz. Bu katalogda yer alan modeller BMW AG tarafından Almanya pazarı için üretilmiş otomobillere ait teknik verileri göstermektedir. Bunlar arasında kısmen standart donanımda yer almayan opsiyonel donanım ve aksesuarlar bulunabilir. Diğer Avrupa Birliği üye devletlerine ait pazarların özel gereksinimleri uyarınca, bu katalogda yer alan modellerde standart ve opsiyonel donanım bakımından değişiklikler olabilir. Ülkeye özgü otomobil versiyonları hakkında daha kesin bilgi için lütfen Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcınız ile bağlantıya geçin. Tasarım ve donanımda değişiklik yapılabilir. Uzun ya da kısa süreli normal kullanım dahi döşemede geri dönülmez hasara yol açabilir. Bu durum özellikle renk bırakan kumaştan yapılmış kıyafet kullanımından kaynaklanabilir. BMW AG Münih, Almanya. BMW AG, Münih'in yazılı izni olmaksızın kısmen ya da tamamen kopyalanamaz İç tasarım renkleri / İç kaplamalar Standart donanım Opsiyonel donanım

BMW X5. Sheer Driving Pleasure. BMW X5. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ.

BMW X5. Sheer Driving Pleasure.  BMW X5. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW X5 www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW X5. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. Editoryal BİR KEZ DAHA TEK RAKİBİ KENDİSİ. BMW X5 pazara sunulduğundan bu yana kurucu

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

BMW SERİSİ GRAN TURİSMO. HACİM KAVRAMINA YENİ BİR BOYUT. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW Serisi Gran Turismo

BMW SERİSİ GRAN TURİSMO. HACİM KAVRAMINA YENİ BİR BOYUT. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW Serisi Gran Turismo BMW Serisi Gran Turismo www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW SERİSİ GRAN TURİSMO. HACİM KAVRAMINA YENİ BİR BOYUT. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. OLAĞANÜSTÜ DIŞ TASARIMA

Detaylı

BMW SERİSİ SEDAN. OLAĞANÜSTÜ STİL. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure

BMW SERİSİ SEDAN. OLAĞANÜSTÜ STİL. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure BMW Serisi Sedan www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW SERİSİ SEDAN. OLAĞANÜSTÜ STİL. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BAZEN BİR RESİM BİN SÖZCÜĞE BEDELDİR. Editoryal

Detaylı

BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr BMW SERİSİ SEDAN. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ.

BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr BMW SERİSİ SEDAN. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Sedan www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW SERİSİ SEDAN. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BAZEN BİR RESİM BİN SÖZCÜĞE BEDELDİR. Editoryal HER AN DAHA DA MÜKEMMEL.

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

BMW 4 SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW 4 Serisi Cabrio Coupé. Sheer Driving Pleasure

BMW 4 SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW 4 Serisi Cabrio Coupé. Sheer Driving Pleasure BMW 4 Serisi Cabrio Coupé www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW 4 SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. CENNET İLE DÜNYA ARASINDA. BMW 4 SERİSİ. BMW

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Yeni BMW 5 Serisi Sedan. Dünya Lansmanı.

Yeni BMW 5 Serisi Sedan. Dünya Lansmanı. Dünya Lansmanı. Dünya Lansmanı. Geleneklerle Demlenmiş. 1963-1971 BMW 1800 1962 1964 Yeni Sınıf BMW 1500 1966-1972 BMW 2000 1972-1981 BMW 5 Serisi Tarih. 1972-1981 1980-1988 1987-1996 1995-2003 2003-2009

Detaylı

BMW X. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW X. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi.

BMW X. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW X. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BMW X www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure YENİ BMW X. BMW EfficientDynamics Daha az tüketim. Daha fazla sürüş keyfi. BROŞÜRÜ- NÜZDEN DAHA FAZLA YARARLA- NIN. YENİ BMW X3. SINIRSIZ ÇOK YÖNLÜLÜK. GÖSTERİLEN

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW SERİSİ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ.

BMW Serisi Sedan. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW SERİSİ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Sedan www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure YENİ BMW SERİSİ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. YENİ BMW SERİSİ. GERÇEK SÜRÜŞ KEYFİ. RAKİPSİZ. #BMWstories BMW, kusursuz

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

BMW SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Cabrio Coupé. Sheer Driving Pleasure

BMW SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW Serisi Cabrio Coupé. Sheer Driving Pleasure BMW Serisi Cabrio Coupé www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW SERİSİ. CABRIO VE COUPÉ. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. CENNET İLE DÜNYA ARASINDA. BMW SERİSİ. BMW Serisi

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU S1 evo² (K117) Kuru & ıslak performans arasındaki en iyi denge! Yüksek hızlarda sürerken kontrollü ve hassas viraj alma kabiliyeti. Minimuma indirilmiş yuvarlanma direnci

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Şehirde araç kullanmak artık çok daha keyifli... B-Max, benzersiz tasarımı yanında segmentinde ilk kez sunulan yüksek teknolojik özellikleri ile sürüş

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı Dünyaları taşısın diye tasarlandı Uzun Şasi (5 Euro palet) Kısa Şasi (4 Euro palet) 5 Euro paleti rahatllıkla taşıyabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm hacim ve kapasite uzunluk (uzun şasi versiyonu

Detaylı

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

#.89 4IFFS %SJWJOH1MFBTVSF XXXCNXDPNUS. '*34"5-"3-"%0-6#æ3:"Ć".æ æ/ #.8&GGJDJFOU%ZOBNJDT %BIBB[U¼LFUJN%BIBGB[MBT¼S¼ćLFZGJ

#.89 4IFFS %SJWJOH1MFBTVSF XXXCNXDPNUS. '*345-3-%0-6#æ3:Ć.æ æ/ #.8&GGJDJFOU%ZOBNJDT %BIBB[U¼LFUJN%BIBGB[MBT¼S¼ćLFZGJ #.89 XXXCNXDPNUS 4IFFS %SJWJOH1MFBTVSF #.89 '*34"5-"3-"%0-6#æ3:"Ć".æ æ/ #.8&GGJDJFOU%ZOBNJDT %BIBB[U¼LFUJN%BIBGB[MBT¼S¼ćLFZGJ &/";4æ;æ/,"%"3 ;( 3- Ú /&% Ć, / &OJZJ ZL¼MFSHFS FLIBZBUUBZBćBOBOMBSEçS [FMMJLMFEFIBZBMH¼D¼O¼[¼TFSCFTUCçSBLUçÛçOç[EB#.89

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu.

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. YENİ Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. www.fiat.com.tr Kendinize en uygun ortam sıcaklığını otomatik havalandırmayla ayarlayın! Fiat

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik İlan no: 239308 BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik Sahibinden Dr Bayandan hasarsız Premium Sunroof Full Full Paket 4 ve 5 58.300 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kadıköy,

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

BMW X6. Sheer Driving Pleasure. BMW X6. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ.

BMW X6. Sheer Driving Pleasure.  BMW X6. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW X6 www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW X6. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW X6 SINIRSIZ GÜÇ. 2016 yılında BMW markası 100. yıldönümünü kutluyor. Daha fazla

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Türkiye Genel Distribütörü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. www.alfaromeo.com.tr

Türkiye Genel Distribütörü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. www.alfaromeo.com.tr Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil Fabrikası A.Ș. gerekli

Detaylı

BMW X. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW X. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ.

BMW X. Sheer Driving Pleasure. www.bmw.com.tr YENİ BMW X. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW X www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure YENİ BMW X. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. :&/æ#.89 (Ö45&3æ-&/.0%&- #BMWstories BMW markası saf sürüş keyfi ile özdeşleşmiştir

Detaylı

CITROËNC1TARZINI SEVİYORUM!

CITROËNC1TARZINI SEVİYORUM! CITROËN C1 CITROËNC1TARZINI SEVİYORUM! Şehir onun doğal ortamıdır. Şehir içinde sürüş için tasarlanmış yeni Citroën C1 alışılmadık bir çeviklik, üstün ses ekipmanı, düşük yakıt tüketimi ve eğlenceli bir

Detaylı

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA.

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. OPEL Astra OPC VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA. Yeni Opel Astra OPC gelmiş geçmiş en güçlü Astra unvanına sahip safkan bir yarış otomobilidir. Güç gösterisi için 2.0 turbo motora sahip Astra OPC

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

䄀 欀 愀 礀 䌀 愀 搀 搀 攀 猀 椀 一 漀 㨀 㘀 㐀 㔀 㜀 㤀 㜀 㠀 眀 眀 礀 攀 渀 椀 漀 琀 漀 洀 漀 琀 椀 瘀 挀 漀 洀 眀 眀 礀 攀 渀 椀 洀 愀 稀 搀 愀 挀 漀 洀

䄀 欀 愀 礀 䌀 愀 搀 搀 攀 猀 椀 一 漀 㨀 㘀 㐀 㔀 㜀 㤀 㜀 㠀 眀 眀 礀 攀 渀 椀 漀 琀 漀 洀 漀 琀 椀 瘀 挀 漀 洀 眀 眀 礀 攀 渀 椀 洀 愀 稀 搀 愀 挀 漀 洀 䄀 欀 愀 礀 䌀 愀 搀 搀 攀 猀 椀 一 漀 㨀 㘀 㐀 䜀 愀 稀 椀 攀 洀 椀 爀 Ⰰ 娀 䴀 刀 アハ ート 㔀 㐀 㔀 㜀 㤀 㜀 㠀 アハ ート 㘀 㐀 アハ ート 㔀 椀 渀 昀 漀 䀀 礀 攀 渀 椀 漀 琀 漀 洀 漀 琀 椀 瘀 挀 漀 洀 眀 眀 礀 攀 渀 椀 洀 愀 稀 搀 愀 挀 漀 洀 眀 眀 礀 攀 渀 椀 漀 琀 漀 洀 漀 琀 椀 瘀 挀 漀 洀 眀 眀 洀

Detaylı

BMW 2 SERİSİ GRAN TOURER VE ACTIVE TOURER.

BMW 2 SERİSİ GRAN TOURER VE ACTIVE TOURER. BMW 2 Serisi Gran Tourer Active Tourer www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure BMW 2 SERİSİ GRAN TOURER VE ACTIVE TOURER. BMW EFFICIENTDYNAMICS. DAHA AZ TÜKETİM. DAHA FAZLA SÜRÜŞ KEYFİ. BMW 2 SERİSİ GRAN

Detaylı

Yeni Ford Focus Dış Tasarım

Yeni Ford Focus Dış Tasarım Yeni Ford Focus Dış Tasarım Otomobilden fazlasını isteyenlere... Piyasaya çıktığı 1999 yılında Atlantik Okyanusu nun iki tarafında da Yılın Otomobili ödülünü alan ilk otomobil olma unvanını kazanan Focus

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

27.01.2012 Qashqai Brs. 22x15.indd 2 2/16/12 3:17 PM

27.01.2012 Qashqai Brs. 22x15.indd 2 2/16/12 3:17 PM 27.01.2012 Qashqai Brs. 22x15.indd 2 2/16/12 3:17 PM NISSAN QASHQAI. ASİ ŞEHİRLİ. Şehre Yüksekten Baktıran Tasarım Farklı gövde ve iç mekan tasarımı ile kendinizi hem güvende hissedersiniz, hem de mükemmel

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Burada herkes kendi gibi olabilir.

Burada herkes kendi gibi olabilir. Yeni B-Serisi Kim ne derse desin. Her şey mükemmel olduğunda hiçbir şeyi açıklamak zorunda olmazsınız. Ne hayatınızı, ne tarzınızı, ne de eşi benzeri olmayan güvenliğe ve konfora sahip olan otomobilinizi.

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 2 3 7 6 4 5 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 YOLUN EN GÜVENLİ YERİ Ürettiğimiz her Mazda aracı, güvenliğinizi korumak için tasarlanmış çeşitli akıllı

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Sprinter Kamyonet Donanım Özellikleri

Sprinter Kamyonet Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) 316 Uzun Şasi Tek Kasasız 516 Uzun Şasi Tek Kasasız 519 Orta Şasi Çift 316 ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

SPORTİF GÜÇ GÖSTERİSİ. BMW M PERFORMANCE AKSESUARLARI.

SPORTİF GÜÇ GÖSTERİSİ. BMW M PERFORMANCE AKSESUARLARI. BMW M Performance BMW Serisi BMW Serisi BMW Serisi BMW Serisi www.bmw.com.tr Sheer Driving Pleasure SPORTİF GÜÇ GÖSTERİSİ. BMW M PERFORMANCE AKSESUARLARI. BMW SERİSİ. BMW SERİSİ. BMW SERİSİ. BMW SERİSİ.

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı