Fütürizm Okulu. İkinci Dönem Programı 4 Şubat 31 Mart 2012

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Fütürizm Okulu. İkinci Dönem Programı 4 Şubat 31 Mart 2012"

Transkript

1 Fütürizm Okulu İkinci Dönem Programı 4 Şubat 31 Mart 2012 Türkiye nin ilk ve tek Fütürizm Okulu, Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Fütüristler Derneği işbirliği ile 15 Ekim 2011 de başladı. İlk bölümü (7 haftalık) 14 Ocak ta tamamlanan programın ikinci bölümü de (yine 7 haftalık) sektör ve fikir önderi 7 Fütürist konuşmacının sağladığı içerik 4 Şubat Cumartesi günü, saat 10:00 da Kadir Has Üniversitesi, Cibali kampusunda başlayacak Fütüristler Derneği nin tescilli marka ve modeli olan Fütürizm Okulu, her biri alanında otorite olmuş iş insanları ve liderlerin farklı konulardaki aktarımları ile gerçekleşiyor. Türkiye nin tek Fütürizm Okulu; birey, kurum ve toplumsal açıdan olumlu gelecek tasarımı için, Fütürizm kavram ve yaklaşımı ile farkındalık yaratmayı, geliştirmeyi ve yaymayı, kurumların Fütürist bakış açısına sahip lider ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor. M-GEN Gelecek Planlama Merkezi Kurucusu, Fütüristler Derneği Başkanı Ufuk Tarhan tarafından yönetilen Fütürizm Okulu nun içerik tasarımı Houston Universitesi (A.B.D.), Fütürizm Birimi Başkanı Assoc. Prof. Peter C. Bishop-PhD ve Derneğin Yönetim Kurulu üyesi, aynı zamanda Türk Telekom Grubu Uluslararası Regülasyon, Standartlar ve Politikalar Temsilcisi Dr. Mustafa Aykut tarafından yapıldı. Programın oluşumunda, Tamkang Üniversitesi (Tayvan) Fütürizm Yüksek Lisans Enstitütüsü'nden Prof. Sohail Inayatullah'ın desteğinden yararlanıldı. Son yıllarda, özellikle yurt dışında, büyük kurum ve kuruluşlar stratejik noktalarda, yönetim kurullarında Fütürist danışman, konuşmacı, eğitmen ve profesyonellere yer vermekte, Fütürist olmak özgeçmişlerin yerini almaya başlayan özgelecek lerde en aranan yetkinliklerden biri haline gelmektedir. Fütürizm Okulu'nun Amacı Bireyin, kurum ve toplumsal açıdan olumlu gelecek tasarımı yapabilmesi önemlidir. Fütüristler Derneği ve Kadir Has Üniversitesi, bireylerin ve kurumların ihtiyacı olan Fütürist Yönderleri hazırlamak sorumluluğunu onurla üstlenmiştir. Fütürizm Okulu Sertifika programı yeni çağın yönderlerine fütürist bakış açısını, yöntem ve tekniklerini kazandırmayı hedeflemektedir. Kimler Katılmalı? Seminerler dizisine, nasıl bir gelecek? sorusuna yanıt arayan, bu arayışa buluşçu, stratejik ve sürdürülebilir yanıtlar oluşturmaya çalışan iş insanları, yatırımcılar, sektör temsilcileri, gençler, ebeveynler, akademisyenler; özellikle işinde, kariyerinde atılım yapmak isteyen herkes katılabilir.

2 Fütürizm gündemi olan ve olmayan toplumlar nasıldır? Gelecek; dünyanın gelişmiş ülkelerinin ajandalarında fütüristik bakış açısıyla, yıllara ve alanlara göre stratejik olarak planlanmış durumdadır. Bireyler, kamu nkurumları, şirketler, düşünce kuruluşları bu planlar çerçevesinde desteklenir ve yönlendirilir. Bireyler başta olmak üzere fütürizmi gündemine alan tüm taraflar bu yaklaşımlar sonucunda yaşamsal kararlar, tedbirler alır, planlar yaparlar. Geleceğe katlanmaz, katılmaz, onu bizzat oluştururlar. Gündeminde fütürizm olmayan toplumlar başkalarının planlanmış gündemlerini yaşar, planlamaya katılamaz, olup bitenden habersiz şekilde pek çok fırsatı kaçırır, yaratıcılıklarını geliştiremezler. Böyle toplumların içinde yaşayan bireyler toplumları ve kendileri için gelişmelerin liderliğini yapamazlar. Kazanan değil kaybeden, katlanan olurlar. Katılma koşulları; TFD ve Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilmektedir. Toplam 14 Ders ve 2 Bölümden oluşmaktadır. Seminerler sertifikalıdır. Programın Süresi Toplam 14 Ders (14 hafta) ve 2 Dönemden oluşmaktadır. İkinci Bölüm 4 Şubat 2012 Cumartesi başlıyor. Tüm seminerler Cumartesi günleri, sabah gerçekleşiyor. Seminer Saati: Cumartesi Saat10:00-13:00 Eğitim Dili: Türkçe Katılım ve Sertifika: Tüm programı takip eden katılımcılara her bir dönem bitiminde Kadir Has Üniversitesi ve Fütüristler Derneği onaylı bir Katılım Sertifikası verilecektir. Sertifika için devam gerekmektedir. Eğitim Bedeli: 7 Ders (1 Dönem) için ücret 250 TL dir. (Kdv dahil) Derslere tek tek katılım mümkündür ve ücreti 50 TL dir. TFD Üyeleri ve Kadir Has Üniversitesi üyelerine özel 7 Ders (1 Bölüm) ücreti 200 TL dir. (KDV dahil). Başka herhangi bir grup, toplu indirim vs. söz konusu değildir. Anlaşmalı kredi kartlarına taksit seçeneği bulunmaktadır. Kredi kartı ile ödemelerde, Cibali Kampusü Mali İşler bölümünden ödemeler yapılabilir. Tel: Yetkili Kişi: Zuhal Tanyeri Katılım için; elektronik başvuru formunun doldurulması ve ödeme dekontu/kredi kartı slipleri Feride Doğan dikkatine Fax ile: a veya JPG/PDF olarak; feride.doğan@khas.edu.tr adresine iletilmesi gerekmektedir. Sorularınız için: /12 19 Feride Doğan ile görüşebilirsiniz

3 Önemli Not: Dökümanların Feride Doğan a gönderilmemesi halinde kayıtlar geçerli olamayacaktır. Ödemeler: Hesap Adı: Kadir Has Üniversitesi, Banka: Garanti Bankası, Şube: Balat (Şube Kodu 020) Hesap No: IBAN : TR Hesap Adı: Kadir Has Üniversitesi, Banka: Akbank, Şube: Kadir Has Üniversitesi Şubesi (Şube Kodu 993) Hesap No: IBAN : TR Yer: Kadir Has Üniversitesi Kadir Has Caddesi, Cibali / İstanbul Tel: / Fax: e-posta: khas-yasam@khas.edu.tr Başvuru Formu: Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Başvuru Formu BÖLÜM 2 Takvim, konu ve konuşmacılar 4 Şubat 2012 Ders 1 Cenk tezcan - Tıp Bilişimi Derneği ve Fütüristler Derneği Ankara Şb. YK Üyesi Sağlık ve Mobilite - Sağlık hepimiz için en önemli değer. Gelecekte sağlık çok daha fazla kişiselleşecek. Sağlıklı bir yaşamı destekleyen yeni teknolojiler ve uygulamalar neler? 18 Şubat 2012 Ders 2 Eray Yüksek - IBM Ortadoğu Avrupa da Finansal Hizmetlerden sorumlu Genel Müdür - Fütüristler Derneği Üyesi Stratejik Rekabet için Yeni Alanlar ve Koşullar / Kişisel, kurumsal ve toplumsal açıdan stratejik rekabetin gelecekteki anlamı ne olacak? 25 Şubat 2012 Ders 3 Mustafa Çağan Microsoft Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bulut ve Gelecek / Geleceğin iş ortamları, iletişimi, uygulamaları ve alt yapıları buluta nasıl ve neden taşınacak? 10 Mart 2012 Ders4 Ersin Pamuksüzer - The LifeCo Kurucusu Gelecekte Sağlıklı İş ve Yaşamdan Ne Anlayacağız? / Sosyolojik, psiklolojik, biyolojik, teknolojik, ekolojik etkiler insanı nasıl etkileyecek?

4 17 Mart 2012 Ders 5 Dr. Yılmaz Argüden - ARGE Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı - Stratejist Ekonomi & Küreselleşme / Küreselleşmenin gelecekteki, ulusal ölçekte demografik, sosyal, ekonomik gelişmelere etkileri 24 Mart 2012 Ders 6 Dr. Alper Alsan Siemens Türkiye Sağlık Sektörü Başkan Yardımcısı - Fütüristler Derneği YK Üyesi Gelecek Çalışmaları için Etkili Yöntemler / Yöntem Portföyü, Uygulamalı Delfi Yöntemi, Uygulamalı Senaryo Yöntemi 31 Mart 2012 Ders7 Çiğdem Ertem Intel Türkiye, Ortadoğu ve Afrika (META) İş Geliştirme Bölge Md.- Fütüristler Derneği YK Üyesi Network ve Bilgi Toplumunda İnsanlar için Yeni Başarı Kriterleri / Değişen ve dönüşen dünyada başarı kriterleri de farklılaşacak. Yeni parametreler ne & nasıl olacak? Biyografiler; Dr. Cenk Tezcan - Tıp Bilişimi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi - Fütüristler Derneği Ankara Şubesi Başkan Yardımcısı TED Ankara Koleji ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Siyasal Bilgiler Fakültesinde İşletme Yönetimini tamamladı. Hastane tasarımı üzerine eğitim aldı. Marquette Hellige firmasının Türkiye Satış Müdürlüğü, Bilkent Holding Sağlık Yatırımları Direktörlüğü yaptı, Dünya Bankası, İslam Kalkınma Bankası ve çeşitli Bakanlıkların Danışmanlığı görevlerinde bulundu yılları arasında Intel Türkiye'de iş Geliştirme Müdürü olarak dijital hastane, kişisel sağlık ve mobilite konularında bir çok projeye imza attı Eylül ayından beri sağlık turizmi, hastane yatırımları ve kişisel sağlık konularında çalışıyor. Tıp Bilişimi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Tezcan, sağlık İnnovasyonu ve fütürizm üzerine çalışmalar yapıyor, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Enformatik Enstitüsünde Tıp Bilişimi Seminerleri veriyor. Tıp Bilişimi konusunda çok sayıda konuşma ve makale sahibi. Eray Yüksek - IBM Ortadoğu Avrupa Finansal Hizmetler Sektörü Genel Müdürü - Fütüristler Derneği Üyesi İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği nden 1984 yılında mezun oldu tarihinden bu yana IBM Türk de çalışmaktadır. TÜSİAD üyesidir. Ayrıca yılları arasında IBM UK de IBM Systems and Technology Group- EMEA ve IBM Financial Services Sector Leader EMEA ve yılları arasında İspanya- Madrid de IBM Software Group Direktör, İspanya, Portekiz, Yunanistan ve İsrail ve Türkiye Müdürü olarak çalıştı. Temmuz 06 dan itibaren IBM Türk Genel Müdürlüğü görevine getirilmiştir. Son 15 aydır ise IBM Ortadoğu Avrupa da Finansal Hizmletlerden sorumlu Genel Müdür olarak görevini sürdürmektedir. Ayrıca CEO Club, Yased, TBV, YASAD ve TUBISAD uyesidir.

5 Mustafa Çağan Microsoft Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İstanbul doğumlu olan Mustafa Çağan, Alman Lisesi ni bitirdikten sonra üniversite eğitimini Almanya da Darmstad t Teknik Üniversitesi nde devam ettirmiş ve 1987 yılında bu okuldan Endüstri Yüksek Mühendisi olarak mezun olmuştur. Üniversite sonrası Türkiye ye dönen Çağan, iş hayatına Koç grubunda başlamış, önce Türk Elektrik Endüstrisi sonra Kofisa Dış Ticaret şirketlerinde çalışmıştır yılında Türk Siemens Kablo şirketine Lojistik Müdürü olarak geçmiştir. Siemens teki kariyerini Münih te Siemens Management Consulting bölümünde devam ettirmiştir yılında Türkiye ye geri dönüp, Siemens AŞ de Enerji Bölümü nün Ticari Direktörlü ğünü üstlenmiştir yılında geçtiği Siemens Business Services AŞ de önce Ticaret Direktörlüğü, sonrasında da Genel Müdür görevlerini yerine getirmiştir yılında Siemens ten ayrılıp, Microsoft un Türkiye organizasyonunda Pazarlama ve Ürün Gruplarından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığını üstlenmiştir. Evli ve 1 çocuk babası olan Çağan, Almanca ve İngilizce bilmektedir. Ersin Refik Pamuksüzer - The LifeCo Kurucusu Ersin Pamuksüzer, yüksek öğrenimini İsveç te Linkoping Üniversitesinde Elektronik mühendisliği alanında tamamlamış ve Upsalla Üniversitesinde MBA yapmıştır. Çalışma hayatına 1981 yılında Ericsson da başlayan, İsveç ve Suudi Arabistan daki çeşitli görevlerden sonra yıllarında Ericsson Türkiye de Genel Müdür Yardımcısı, yılları arasında Genel Müdür olarak görev yapan Ersin Pamuksüzer, 1993 yılında Turkcell in kuruluşuna öncülük etmiş ve yılları arasında Turkcell ve Turkcell in tüm uluslarası operasyonlarında Yönetim Kurullarında görev yapmıştır yılları arasında Telekom Ürün ve Hizmetleri Dağıtımı alanında hizmet veren Smile Holding in kurulmasında rol alan Ersin Pamuksüzer bu Holdingin yanısıra çeşitli yeni kurulumlara öncülük etmiş ve bu şirketlerde Yönetim Kurulları üyeliği yapmıştır yılında uzakdoğuda yaptığı sağlık tatili sonrasında insanların kendi bedenlerine iyi bakmalarının ne kadar önemli olduğunu görmesi üzerine sağlıklı yaşam şeklini benimseyen ve bu alanda uygulamalı ilmini yapmaya başlayan Ersin Pamuksüzer, 2005 yılında Sağlıklı Yaşam alanında hizmet veren The LifeCo şirketini kurmuştur. Bu hizmetlerini Sağlıklı Yaşam merkezleri, Sağlıklı Beslenme Restoranları ve Sağlıklı Yaşam Ürün satışları ile İstanbul, Bodrum ve Londra da vermeye devam etmektedir. Ersin Pamuksüzer evli ve 2 çocuk babasıdır.

6 Dr. Yılmaz Argüden - ARGE Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı - Stratejist Geliştirdiği yaratıcı ve yenilikçi yönetim stratejileri ile tanınan, ARGE Danışmanlık, Avrupa Parlamentosu nda kurumsal sosyal sorumluluk alanındaki çalışmaları nedeniyle Geleceği Şekillendiren en iyi üç şirket arasında değerlendirilmiştir. Küresel İlkeler Anlaşmasını imzalayan ilk Türk şirketidir. Dr. Argüden, Rothschild yatırım bankasının Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütmektedir. Ayrıca, birçok uluslararası kuruluşun yönetim kurullarında da yer almaktadır. Boğaziçi ve Koç Üniversitesi MBA programlarında strateji dersi vermekte ve deneyimlerini kitapları ve köşe yazılarıyla paylaşmaktadır. Stratejik Liderlik, Üstün Vatandaşlık, Seçkin Kariyer gibi birçok ödül sahibi olan Dr. Argüden, Geleceğin 100 Global Lideri arasına seçilmiştir. BM Küresel İlkeler Sözleşmesi (Global Compact) Türkiye Temsilcisidir. Dr. Alper Alsan - Siemens Türkiye Sağlık Sektörü Başkan Yardımcısı - Fütüristler Derneği YK Üyesi Siemens Türkiye Sağlık Sektörü Başkan Yardımcısı olarak Klinik Ürünler den ve İnovasyon ve Ar-Ge İşbirliği Yönetiminden sorumludur. İstanbul Özel Alman Lisesi, Amerika-Beloit College Değişim Programı, Boğaziçi Üniversitesi-Endüstri Mühendisliği mezunu olan Alper Alsan, İngiltere de Birmingham Üniversitesi nde yüksek lisans derecesini burslu olarak tamamlamıştır. Türkiye nin Uzgörü konusundaki ilk Doktora tezini Ulusal Uzgörü çalışmaları ve Türkiye 2023 projesi konusunda gerçekleştirmiştir. Küresel bir düşünce kuruluşu olan Millennium Projesi nin Türkiye Başkanı ve World Future Society nin profesyonel üyesidir. Dergi, konferans ve kitaplarda 40 u aşkın makale ve yazısı yayımlanmıştır. Disiplinler arası konularda araştırmalar yapmaktadır. Çiğdem Ertem - Intel Türkiye, Ortadoğu ve Afrika (META) İş Geliştirme Bölge Md.- Fütüristler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İş hayatına, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü nden mezun olduktan sonra Merkez Bankası Bilgi İşlem Departmanı nda sistem analisti olarak başladı. Bilkent Üniversitesi nde İş İdaresi yüksek lisansını tamamlayan Çiğdem Ertem, aralarında Aselsan ve Meteksan ın da bulunduğu endüstrinin önde gelen şirketlerinde çeşitli yöneticilik pozisyonlarında görev aldı. En son Siemens Business Services firmasında Kamu Sektöründen Sorumlu Direktör olarak çalıştıktan sonra, 2004 yılı sonunda Intel Türkiye de İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Çiğdem Ertem, bu süre içerisinde Türkiye de bilgisayar sahipliğini artırmaya yönelik çok sayıda programın başarıyla hayata geçirilmesini sağladı. Ertem, Şubat 2008 de Intel Türkiye Genel Müdürü, Temmuz 2011 de Intel Türkiye, Ortadoğu ve Afrika (META) İş Geliştirme Bölge Müdürlüğüne atanmıştır.

Fütürizm Okulu. İkinci Dönem Programı 18 Şubat 7 Nisan 2012

Fütürizm Okulu. İkinci Dönem Programı 18 Şubat 7 Nisan 2012 Fütürizm Okulu İkinci Dönem Programı 18 Şubat 7 Nisan 2012 Türkiye nin ilk ve tek Fütürizm Okulu, Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Fütüristler Derneği işbirliği ile 15 Ekim 2011 de başladı.

Detaylı

Fütürizm Okulu. Birinci Dönem Programı 15 Ekim 10 Aralık 2011

Fütürizm Okulu. Birinci Dönem Programı 15 Ekim 10 Aralık 2011 Fütürizm Okulu Birinci Dönem Programı 15 Ekim 10 Aralık 2011 Türkiye nin ilk ve tek Fütürizm Okulu, Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Fütüristler Derneği işbirliği ile sektör ve fikir önderi

Detaylı

Fütürizm Okulu. Birinci Dönem Programı 15 Ekim 10 Aralık 2011

Fütürizm Okulu. Birinci Dönem Programı 15 Ekim 10 Aralık 2011 Fütürizm Okulu Birinci Dönem Programı 15 Ekim 10 Aralık 2011 Türkiye nin ilk ve tek Fütürizm Okulu, Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Fütüristler Derneği işbirliği ile sektör ve fikir önderi

Detaylı

Fütüristler Derneği ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'nin ilk Fütürizm Okulu, 3 Ekim Cumartesi günü başlıyor!

Fütüristler Derneği ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'nin ilk Fütürizm Okulu, 3 Ekim Cumartesi günü başlıyor! Fütüristler Derneği ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'nin ilk Fütürizm Okulu, 3 Ekim Cumartesi günü başlıyor! Her biri 7 haftalık, iki bölümden oluşan ve tamamı 14 hafta sürecek Fütürizm

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate Ömür Benek, 1982 yılında İzmir de doğdu. Erciyes Üniversitesi nden Elektronik

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 28 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

Geleceği şekillendirmekten sorumluyuz

Geleceği şekillendirmekten sorumluyuz Fütüristler Derneği ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'nin ilk, tek, sertifikalı Fütürizm Okulu nun İkinci bölümü 12 Aralık Cumartesi günü başlıyor! 7 haftalık, iki bölümden oluşan ve ilk

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 27 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı ve Zaman Yönetimi 20 Haziran 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı Eğitimin amacı katılımcıların, zaman kullanımı konusunda verimliliklerini artırarak,

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Personel Seçme, Yerleştirme ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 24 Ekim 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı KKTC de faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarına

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

APAMER APAMER Corparation 2013-2015

APAMER APAMER Corparation 2013-2015 APAMER APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar Eğitim Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti Zuhuratbaba Mah. Akmescit Sokak Çiğdem Apartmanı No:12 Daire:3 Bakırköy / İstanbul www.apamer.com.tr E-Posta: bilgi@apamer.com.tr

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına Elkotek

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Altın ve Kıymetli Metaller. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Altın ve Kıymetli Metaller Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME SÜREÇ YÖNETİMİ (ÜRÜN İNOVASYONU) EĞİTİMİ

YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME SÜREÇ YÖNETİMİ (ÜRÜN İNOVASYONU) EĞİTİMİ P R O D U C T I N N O V A T I O N YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME SÜREÇ YÖNETİMİ (ÜRÜN İNOVASYONU) EĞİTİMİ Approved by CERTIFIED EDUCATION PROVIDER 1.1 EĞİTİMİN AMACI Eğitimin temel amacı, ar-ge ve yeni ürün / hizmet

Detaylı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Tarih: 27 Ekim - 25 Kasım 2018 Yer: Balmumcu - Point Hotel Süre: 5 Haftasonu

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

BISTEP program ortakları kimlerden oluşur?

BISTEP program ortakları kimlerden oluşur? BISTEP nedir? BISTEP, şirketlerin kurumsallaşma sürecine destek olmak amacıyla Borsa İstanbul ve Koç Üniversitesi tarafından tasarlanmış bir programdır. Program, şirketlerin kurumsallaşma basamaklarını

Detaylı

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İslami Finans ve Ekonomi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İslami Finans ve Ekonomi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ

TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ 1. Süreç 9 2015 tarihinde Merkez Bankası Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek olup süresi dolan iki Banka Meclisi Üyesi ve yine süresi

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Bestel & Burak Bestel Nil Neli Bestel Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 İşveren Markası ve İK Pazarlaması İlişkisi: İşveren Markası, İK Pazarlaması Nedir? Nasıl Kullanılır? İrem Önal - Saha Satış İK Müdürü - PepsiCo Türkiye 10:15-11:00 Tutarlı Bir İşveren Marka

Detaylı

KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi yönetmek Kurumsallaşma & Kurumsal Yönetim

KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi yönetmek Kurumsallaşma & Kurumsal Yönetim KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi yönetmek Kurumsallaşma & Kurumsal Yönetim Ali Kamil Uzun, CPA, CFE, MA Deloitte Türkiye Yönetim Kurulu Danışmanı Ekim 2011 1 KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi

Detaylı

İşletme 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sorumluluk Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri 9 Aralık 2011, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul

İşletme 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sorumluluk Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri 9 Aralık 2011, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul İşletme 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sorumluluk Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri 9 Aralık 2011, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Dünyamız son yirmi yılda hızlı bir şekilde değişti. Hem ekonomik,

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Kurumsal Yönetim Eğitimi 22 Şubat 2014 Eğitmen:Dr. Güler Manisalı Darman Eğitimin Amacı Bütün dünyada, şirketlerin temeline bakıldığı

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ İşletme İş Planı Hazırlama Eğitimi 16 Ağustos 2014 Eğitmen: İlke Erdal ve Oya Barçın Eğitimin Amacı Katılımcıların iş planı yapılmasının önemini ve amaçlarını kavramalarına

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ İhracata Yönelik Piyasa Araştırması ve Pazarlama Eğitimi 7 Haziran 2014 Eğitmen: İlke Erdal ve Oya Barçın Eğitimin Amacı İhracat yapmayı arzu eden veya gelecek planları

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Değer Katan İK için Metrikler Emre KAVUKÇUOĞLU - Ücret ve Yan Haklar Müdürü // EFES BİRA GRUBU İK Metrikleri Neden Önemlidir? Tepe Yönetim İK'dan Ne İster? Yöneticilerin İK'ya Bakış Açısı İK'da

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi Kayıt Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA

Detaylı

2010 geleceği şekillendirmekten sorumluyuz

2010  geleceği şekillendirmekten sorumluyuz sorumluyuz fütürizmin tanımı birey, kurum ve toplumlara ilişkin olası, olanaklı ve tercih edilen gelecek senaryolarını gerçekleştirmek için atılması gereken adımları ilkeli ve bütünsel olarak inceleyen

Detaylı

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ Bilgilendirme Kataloğu Apamer Aktüel Psikolojik Araştırmalar Merkezi Çocuklar İçin APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından

Detaylı

FIDIC SÖZLEŞMELERİ SEMİNERİ

FIDIC SÖZLEŞMELERİ SEMİNERİ FIDIC SÖZLEŞMELERİ ve ŞARTNAMELERİ SEMİNERİ (KIRMIZI VE SARI KİTAP) 24-25 Ocak 2014 (Cuma Cumartesi) Hotel MİDİ - ANKARA FIDIC SÖZLEŞMELERİ ve ŞARTNAMELERİ SEMİNERİ (KIRMIZI VE SARI KİTAP) SEMİNERİN AMACI

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ HAKKIMDA 1980 yılında T.E.D. Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra İ. Ü. Orman İşletme Mühendisliği'ni 1985 yılında tamamlamıştır. Açık, iki yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirketin sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı

Detaylı

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Özel Durum Açıklaması (Genel) AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / AKCNS [] 23.03.2012 17:23:59 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Telefon ve Faks No. : 0216 571 30 00-0216 571 30 30 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi. e ent. www.minmba.com. Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar. ess S

MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi. e ent. www.minmba.com. Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar. ess S MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar : e ent ess S 16-17 Mart 2013 www.minmba.com MinMBA: Stratejik Sağlık Yönetimi Format: Toplam 2 gün, 4 adet 4 saatlik

Detaylı

KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu

KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından organize edilen ve Dr. Nevin DÖLEK tarafından verilecek olan "Kriz, Ölüm

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

MBA MBA. İş Analitiği. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. İş Analitiği. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA İş Analitiği Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası bakış açısı

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Üst Düzey Yönetici Asistanlığı Eğitimi 14 Kasım 2015 Eğitmen: Tuğsel Akyol Eğitimin Amacı Bu eğitim programında katılımcılar; günlük olarak kullandıkları iletişim

Detaylı

1. Risk Değerlendirme

1. Risk Değerlendirme İş Sağlığı ve Güvenliği 1. Risk Değerlendirme Eğitimi 02 Mayıs 2015 Cumartesi Bilimsel Danışma Kurulu : Prof. Dr. Harun MUTLUAY - Yrd. Doç. Dr. Fuat KAR Yrd. Doç. Dr. Mustafa YALÇIN - Öğr. Gör. H. Engin

Detaylı

Etik Kod Yazma ve Etik Yönetimi Programı ( 3 Gün ) Mayıs 2015 Perşembe-Cuma-Cumartesi

Etik Kod Yazma ve Etik Yönetimi Programı ( 3 Gün ) Mayıs 2015 Perşembe-Cuma-Cumartesi Etik Kod Yazma ve Etik Yönetimi Programı ( 3 Gün ) 7-8-9 Mayıs 2015 Perşembe-Cuma-Cumartesi Neden Etik Kod yazma Eğitimi? Bu eğitim; bir etik kodu olmayan ve yazmak isteyen, veya bir etik kodu olup ta

Detaylı

2016 YILI İLK FPD TOPLANTISI. Faaliyetlerimiz, Planlarımız..

2016 YILI İLK FPD TOPLANTISI. Faaliyetlerimiz, Planlarımız.. 2016 YILI İLK FPD TOPLANTISI Faaliyetlerimiz, Planlarımız.. 2 Finansal Planlama Derneği (FPD) FPD, 2014 yılında FPSB nin üyesi olarak kabul edilmiştir. FPSB nin eğitim ve lisanslama standartlarını Türkiye

Detaylı

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında 27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 9.00-9.30 Kayıt 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında Ankara

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Holdinglerden kobilere pek çok firma kurumsal akademi kurma yarışı içinde. Peki nedir bu şirketleri kurumsal kimliği içerisinde çalışanlarının ayrı bir eğitim sürecinden geçmesini zorunlu kılan? Son yıllarda

Detaylı

NETAŞ - BAU TECHNO ACADEMY YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI

NETAŞ - BAU TECHNO ACADEMY YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI II. AR-GE MERKEZLERİ İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ ZİRVESİ KAMU- ÜNİVERSİTE- SANAYİ İŞBİRLİĞİ NETAŞ - BAU TECHNO ACADEMY YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. SUNUM PLANI 1. UYGULAMANIN

Detaylı

Müminhan BİLGİN TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Müminhan BİLGİN TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum yeri/tarihi : Trabzon, 1964 Askerlik Hizmeti : Tamamlandı, 1985 Medeni Durumu : Evli, 3 çocuk babası PROFESYONEL DENEYİM DEVLET/ ÖZEL SEKTÖR HİZMET TECRÜBELERİ NETAŞ 4G ve Kamu Acil

Detaylı

MBA MBA. Bankacılık Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Bankacılık Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Bankacılık Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası bakış açısı

Detaylı

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Mayıs 2011 de, girişimcilerin toplumun ekonomik ve refah gelişiminin sürdürülebilir olmasındaki en önemli oyuncular olduğu inancıyla hayata geçirdiğimiz Girişim Fabrikası

Detaylı

Finansal Risk Yönetimi Eğitimi. 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Finansal Risk Yönetimi Eğitimi. 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Finansal Risk Yönetimi Eğitimi 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi FİNANSAL RİSK YÖNETİMİ EĞİTİMİ 1. Gün: Temel Düzey Vadeli İşlemler Eğitimi 9.00-9.15 Kayıt

Detaylı

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi

TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği. İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi TÜRKİYE İstanbul Valiliği İstanbul İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İstanbul Deprem Riskini Azaltma ve Acil Durum Hazırlık Projesi İstanbul Proje Koordinasyon Bürosunda (İPKB) Çalıştırılmak Üzere ELEMAN

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS, UZAKTAN EĞİTİM VE DOKTORA PROGRAMLARI TANITIM BİLGİLERİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS, UZAKTAN EĞİTİM VE DOKTORA PROGRAMLARI TANITIM BİLGİLERİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS, UZAKTAN EĞİTİM VE DOKTORA PROGRAMLARI TANITIM BİLGİLERİ KESİN KAYITLARIMIZ 25.HAZİRAN.2012 15.EKİM.2012 TARİHLERİ ARASINDA TAKSİM KAMPÜSÜNDE YAPILACAKTIR. Üniversitemizin

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:30-10:45 Mobbing Nedir, Ne Değildir? Hüseyin Gün - MobbingDer (Mobbing İle Mücadele Derneği)Başkanı 10:45-11:00 Çay Kahve - Network Arası 11:00-12:30 Mobbing'in Hukuksal Boyutu Nedir? Doç.Dr.Erdem Özdemir

Detaylı

KalDer Türkiye Kalite Derneği

KalDer Türkiye Kalite Derneği KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEMELER

ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEMELER ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEMELER 2014 2015 Akademik Yılı Öğrenim Ücretleri 2014-2015 YILI ÜCRETİ Fakülte / Bölüm %100 BURSLU %50 BURSLU %25 BURSLU Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği

Detaylı

PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE

PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE www.dav-tr.org PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE 28 MAYIS 2015 İSTANBUL ESİN AVUKATLIK ORTAKLIĞI desteği ve ev sahipliği altında DAV- Turkey Ticaret ve Şirketler Hukuku Çalışma Grubu tarafından organize

Detaylı

IEEE MCBÜ Öğrenci Topluluğu

IEEE MCBÜ Öğrenci Topluluğu IEEE MCBÜ Öğrenci Topluluğu 1 IEEE Hakkında IEEE açılımı Institute for Engineers and Everyone Else dır. IEEE, elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon, telekomünasyon ve diğer birçok alanda, mühendislik

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

FİKİRDEN PAZARA YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME EĞİTİMİ

FİKİRDEN PAZARA YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME EĞİTİMİ FİKİRDEN PAZARA YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME EĞİTİMİ Onaylı Sertifikalı Eğitmen Fikirden Pazara Yeni Ürün Geliştirme Eğitimi / Rev 0.1 / 11.08.2011 1 / 5 FĠKĠRDEN PAZARA YENĠ ÜRÜN GELĠġTĠRME EĞĠTĠMĠNĠN AMACI NEDĠR?

Detaylı

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET işbirliğiyle NİTELİKLİ DIŞ TİCARET P E R S O N E L İ SERTİFİKA PROGRAMI 2 27 EKİM 11 KASIM 2018 Kimler İçin? Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık ve Dış Ticarete İlişkin işlemler gerçekleştiren Dış

Detaylı

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Bilimsel toplantıya katılım için lütfen kayıt yaptırınız. Kayıt için : www.sempozyumgunleri.com Katılım

Detaylı

NEDEN KATILMALI KİMLER KATILMALI

NEDEN KATILMALI KİMLER KATILMALI BÜMED Jovis Salonu 21,27,28 Kasım 2015 KİMLER KATILMALI İnsan Kaynakları alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olmuş, iş hayatının yönetim araçları ile insan kaynaklarının süreçlerini eşleştirmek, birbirleri

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

GençKal

GençKal KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN. İletişim Bilgileri

1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN. İletişim Bilgileri 1. Adı Soyadı: Murat DOĞAN İletişim Bilgileri Ev Adresi: Boğazköy Cad. 22/5 Bahçeşehir 2.Kısım Başakşehir- İSTANBUL Telefon: 0 532 622 67 86 E-Posta : muratdogan72@gmail.com 2. Doğum Tarihi: 11.02.1972

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği( ) (Tam Burslu İngilizce Endüstri Mühendisliği Eğitimi almaktayım.

İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği( ) (Tam Burslu İngilizce Endüstri Mühendisliği Eğitimi almaktayım. İrem EROL KİŞİSEL BİLGİLER İsim-Soyisim : İrem EROL Cinsiyet : Kadın Medeni Durum : Bekar Doğum Tarihi : 31/07/1993 İLETİŞİM BİLGİLERİ E-posta : irem_2538@hotmail.com Telefon No : 0539 406 85 15 Şehir

Detaylı

Proje Yönetimi Profesyonellerinin Yetenekleri LinkedIn üzerinden incelemeler. 25.10.2014 www.erdemseherler.com Erdem Seherler, MBA, PMP

Proje Yönetimi Profesyonellerinin Yetenekleri LinkedIn üzerinden incelemeler. 25.10.2014 www.erdemseherler.com Erdem Seherler, MBA, PMP Proje Yönetimi Profesyonellerinin Yetenekleri LinkedIn üzerinden incelemeler 25.10.2014 www.erdemseherler.com Erdem Seherler, MBA, PMP Okuyucu Özeti Proje yönetimi ile ilgileniyorsanız veya profesyonel

Detaylı

Üst Yönetim. * Sn. Cengiz Eroldu 14.01 2015 itibarıyla CEO olarak atanmıştır. ** Sn. Kamil Başaran 13.01 2015 tarihinde görevinden ayrılmıştır.

Üst Yönetim. * Sn. Cengiz Eroldu 14.01 2015 itibarıyla CEO olarak atanmıştır. ** Sn. Kamil Başaran 13.01 2015 tarihinde görevinden ayrılmıştır. CENGİZ EROLDU* Yönetim Kurulu Üyesi - CEO İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi nden 1988 yılında mezun olan Cengiz Eroldu, 1993-1995 yılları arasında Roma da bulunan LUISS Üniversitesi nde MBA programını

Detaylı

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Devrim RODOP 2. Doğum Tarihi : 23 Ağustos 1971 3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi

Detaylı

MBA MBA. Stratejik Marka Yönetimi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe)

MBA MBA. Stratejik Marka Yönetimi. Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) MBA 1 MBA Stratejik Marka Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz, Türkçe) Neden ŞEHİR? Uluslararası yetkinliğe ve sektör tecrübesine sahip eğitim kadrosu 2 Disiplinel yaklaşım yerine, disiplinler arası

Detaylı

Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve ilgili mekanizmaların vizyonu, Bölgesel, ulusal ve

Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve ilgili mekanizmaların vizyonu, Bölgesel, ulusal ve Düzce Üniversitesi 2015-2019 stratejik planında Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) doğrudan yer almakta olup, bu plan kapsamında ortaya konulan hedeflere ulaşılmasında önemli bir işleve sahiptir. Bu

Detaylı

Birlikte Olmak Başlamaktır, Biraradalığı Sürdürmek Gelişimdir, Birlikte Çalışmak Başarıdır

Birlikte Olmak Başlamaktır, Biraradalığı Sürdürmek Gelişimdir, Birlikte Çalışmak Başarıdır Fütürizm nedir? Gelecek hakkındaki oluşmuş bir gelecek vardır ve biz ona gider ya da onu tahmin ederiz şeklindeki yaygın ve edilgen algıyı değiştirmeyi hedefleyen bakış açısıdır. İnsanlık olarak eriştiğimiz

Detaylı

Saygılarımızla, Genç Barış İnisiyatifi Derneği adına, M. Emre Akkaş Genel Başkan

Saygılarımızla, Genç Barış İnisiyatifi Derneği adına, M. Emre Akkaş Genel Başkan Genç Barış İnisiyatifi Derneği tüm insanlığın ortak gayesi olan dünya barışının temin edilmesine katkı sağlamak isteyen, insanlığa din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin faydalı olmayı hedeflemiş,

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Kariyer Yönetimi Sisteminin İK Yönetimindeki Yeri vekariyer Yönetiminde Dikkate Alınması Gerekli Faktörler: Kariyer Planlamada Temel Kavramlar ve İlkeleri ve Kariyer Planlama Modelleri Mine

Detaylı

Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi. 30 Haziran 2009 Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi. 30 Haziran 2009 Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi 30 Haziran 2009 Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Kriz Döneminde Finansal Planlama ve Risk Yönetimi Eğitimi 30 Haziran 2009, Bilkent Otel,

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia Resmi Sponsorlar 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012,

Detaylı