İşinizi internete taşıma rehberi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İşinizi internete taşıma rehberi. www.isinizinternette.com.tr"

Transkript

1 1 İşinizi internete taşıma rehberi

2 2 İnternete Hoş Geldiniz İşinizi internete taşıma rehberi, web sitesi hazırlamayı ve e-ticaret yapmayı kolaylıkla anlayabilmeniz için tasarlanmıştır. Bu rehberin içinde; İnternette olmanın ve e-ticaretin faydalarını, İşinizi İnternete Taşıyın girişimiyle nasıl nitelikli web sitesi ve e-ticaret sitesi oluşturabileceğinizi, Yeni internet sitenizden azami derecede yararlanmak için neler yapabileceğinizi bulacaksınız.

3 3 İçindekiler I. İşinizi internete ücretsiz taşıyın 1. Neden internet / Neden e-ticaret? Bir internet sitesini iyi yapan nedir? İşinizi İnternete Taşıyın ile ücretsiz internet sitesi oluşturma E-ticaret sitesi oluşturma Web sitesi oluşturma II. İnternet sitenizin kullanıcı-dostu olduğundan emin olun 1. Ana sayfanızı kullanışlı hale getirin Önemli tasarım ilkeleri Satın almayı kolaylaştırın...12 III. İnternet sitenizden daha fazlasını alın 1. İnternet Sitenizin Google da bulunabildiğinden emin olun Potansiyel müşterilerinizi internet sitenize çekin Google İş Dünyası Rehberi nde yerinizi alın İşinizin reklamını yapın IV. İnsanların internet sitenizi nasıl bulduğunu ve kullandığını öğrenin 1. Google Analytics Google Arama Trendleri... 23

4 4 Neden internet? İşlerinizi yoluna koymak için yoğun olarak çalışırken aynı anda birbirinden farklı birçok yerde olsanız muhteşem olmaz mıydı? Aslında, internet ile bu mümkün. Siz mevcut müşterilerinizle ilgilenirken dünyanın ve Türkiye nin her yerinden yeni müşterileriniz bu arada şirketiniz hakkında bilgi edinebilir, ürünlerinizi görüntüleyebilir, size e-posta gönderebilir ve e-ticaret siteniz aracılığıyla ürün ve servislerinizi satın alabilir. İşinizi İnternete Taşımanın 5 Faydası 1. Hızlı bilgi güncelleme Müşterilerinizle ilgili en son değişiklikleri gerçek zamanda yansıtabilir, yeni ürünlerinizin, hizmetlerinizin ve satışlarınızın duyurusunu yapabilirsiniz. 2. Kolay ulaşılabilirlik Bir internet sitesi 365 gün 7/24 sanal vitrin olarak hizmet verir. Üstelik dünyanın her yerinden erişim sağlanabilir. 3. Diyalog rahatlığı Müşterinize onların ilgisini çekebilecek bilgiler sağlayarak iş ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Neden e-ticaret? Türkiye de 35 milyondan fazla internet kullanıcısı var. Bunların %80 den fazlası bir ürünü almadan önce mutlaka internetten araştırırken milyonlarca kullanıcı çoktan internetten alışverişe başladı bile. İnternette hem işletmenizi kolaylıkla tanıtabilir; hem de ürün ve hizmetlerinizin satışını yapabilirsiniz. Şimdi bir e-ticaret sitesi kurup milyonlarca potansiyel müşteriye satış yapmaya hemen başlayabilirsiniz. E-ticaret Sitenizin Olmasının 3 Faydası 1. Yeni müşteriler ve yüksek satış hacimleri yaratır. Ürün ve hizmetlerinizle Türkiye nin her noktasına ulaşırken mevcut müşterilerinize yaptığınız satışlar artar, yeni müşteriler kazanırsınız. 2. Düşük maliyetlerle ticaret fırsatı verir. Başarılı bir e-ticaret sitesi kurmak ve satış yapmak diğer ticari girişimlere kıyasla düşük yatırımla gerçekleşir. 3. Yatırımlarınızın karşılığını hızlı geri alırsınız. Doğru kurgulanmış bir e-ticaret sitesine yapılan yatırımın geri dönüşü hızlı ve yüksek olur. Üstelik, işlemlerin otomasyonu ve hızlı bilgi akışı sayesinde alınan sonuçlar kolaylıkla takip edilebilir. 4. Yeniliklerden anında haberdar olmak Müşteri ve tedarikçilerinizden piyasa ile ilgili değerli bilgiler ve geri bildirim alır, yeni iş fırsatlarını keşfedersiniz. 5. Düşük maliyet, yüksek verim Kitle iletişim araçlarının aksine, nitelikli bir internet sitesine sahip olmak ve internetten pazarlama yapmak büyük yatırımlar gerektirmez. Doğru şekilde yapıldığı takdirde, geri dönüşüm neredeyse anında gelir. Ayrıca, geleneksel iletişim araçlarının aksine, sonuçlar kolaylıkla takip edilebilir. e-ticaret kurulum sihirbazımızı kullanarak bunun gibi bir e-ticaret sitesiyle Profesyonel bir görünüm oluşturun.

5 5 Bir internet sitesini iyi yapan nedir? İnternet sitesinde tecrübe sahibi olmak tıpkı mağazacılıkta deneyim sahibi olmak gibidir. İyi bir internet sitesinde: Kişiler aradıklarını kolayca bulabilmelidir. (Neye ne kadar ödeme yapacakları gibi.) Görsellik önemlidir. Kullanıcıları etkilemenizi sağlar. İş değerleriniz her fırsatta yansıtılmalıdır. Doğru bir planlamayla, başarılı bir web sitesi / e-ticaret sitesi oluşturmak sandığınızdan daha kolay. 1. Bir amaç belirleyin Sitenizin amacı nedir? Mevcut müşterilere yeni bir satış kanalı sunmak mı yoksa tüm dünyaya ulaşarak yeni müşteriler kazanmak mı? Yoksa sadece ürün ve servislerinizi tanıtmak mı? Size yol haritası olması bakımından önünüze böyle net bir hedef koyun. 3. Rakiplerinizi araştırın Faaliyet gösterdiğiniz alanda tek başınıza değilsiniz. Rakiplerinizin neler yaptığını öğrenmeye çalışın ve farkınızı ortaya koymak için internet sitenizi kullanın. 4. İnternet siteniz için bir fikir bulun. İnsanların internet sitenizle ilgili düşünmesini ve hissetmesini istediğiniz şey nedir? En önemlisi satmak istediğiniz ürün ve hizmetler, teklif edeceğiniz fiyatlar, sunacağınız koşullar nelerdir? 5. Bir taslak plan tasarlayın ve tarzınızı oluşturun. İnternet sitenizde kullanacağınız renk grubu ne olacak? Kullanacağınız stiller, yazı karakteri, fotoğraflar ve videolar nasıl olacak? Resmi bir üslup mu kullanacaksınız yoksa daha samimi mi? Uygun bir anlatım tarzını seçmelisiniz. Hangisini tercih ederseniz edin, unutmayın ki az olan genellikle öz olandır. 2. Hedef kitlenizi belirleyin Hedef kitleniz kim? Alışkanlıkları, ilgi alanları ve en önemlisi tercihleri nasıl? Ürün ve hizmetlerinize ne kadar ödeyebilirler? Bu soruların yanıtlarını düşünmek doğru adımlar atmanıza yardımcı olur.

6 6 İşinizi İnternete Taşıyın girişimi ile e-ticaret sitenizi hızlı, kolay ve ücretsiz bir şekilde oluşturun Başlarken İşinizi İnternete Taşıyın girişimi e-ticaret alt yapı sağlayıcısı olarak IdeaSoft firmasıyla çalışmaktadır yılında kurulan IdeaSoft, kendi geliştirdiği e-ticaret yazılımlarını küçük, orta ve büyük ölçekli firmalara kiralayarak (SaaS) hizmet vermektedir. IdeaSoft'un alt markası olan Shopio, işini internete taşımak isteyen KOBİ'lerin ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmıştır. Ücretsiz e-ticaret sitenizi oluşturmaya başlamak için, adresini ziyaret edin. E-ticaret Sitenizi Kurmaya Başlayın bağlantısına tıklayın. Kişisel ve Firma bilgilerinizi doldurarak e-ticaret hesabı oluşturun.

7 7 E-ticaret sitenizi kolayca oluşturun E-ticaret hesabınızı açtıktan sonra e-ticaret sitenizi kolayca oluşturabilirsiniz. 5 aşamadan oluşan hızlı kurulum sihirbazını takip ederek e-ticaret sitenizi yayına hazır hale getirebilirsiniz. Aşamaları tamamladıktan saat sonra e-ticaret siteniz yayınlanacaktır. 1. Adım: Satışa sunacağınız 3. Adım: Ödeme ayarlarınızı E-ticaret sitenizde satışa sunmak istediğiniz ürünleri belirleyin. Ürün kategorilerinizi seçtikten sonra ürünlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde e-ticaret sitenize ekleyin. Bu bölümdeki her alanın doldurulması zorunlu değildir, isterseniz ileride de tamamlayabilirsiniz. Müşterilerinizin e-ticaret sitenizden alışveriş yapabilmesi için banka hesap bilgilerinizi ekleyin. Sanal POS ön başvurunuzu da bu basamakta yapabilirsiniz. 2. Adım: Uygun bir e-ticaret sitesi 4. Adım: Gerekli içerikleri düzenleyin. ürünlerinizi ekleyin. tasarımı seçin. Ürünlerinizi ekledikten sonra IdeaSoft un sizler için hazırladığı mevcut hazır tasarımlar üzerinden ön izleme yaparak firmanız, ürünleriniz ve tarzınız için uygun tasarımı seçin. Logonuzu görsel olarak veya metin olarak ekleyerek e-ticaret sitenizin tasarım aşamasını tamamlayın. tanımlayın. IdeaSoft, bir e-ticaret sitesinde bulunması gereken prosedür ve çalışma şekillerini içeren sözleşmeleri sisteme otomatik olarak eklemiştir. Bu sözleşmeleri gözden geçirip gerekli gördüğünüz alanları çalışma şeklinize göre düzenleyebilirsiniz. Burada yer alan sözleşmelerden yasal olarak sorumlu olduğunuzu unutmayın.

8 8 5. Adım: E-ticaret sitenizin alan adını belirleyin. (örn: E-ticaret siteniz için kullanmak istediğiniz alan adını (domain) belirleyin. IdeaSoft sizin için bu adresin farklı uzantılara göre (.com,.net,.org vb.) başkaları tarafından daha önceden alınıp alınmadığını kontrol edecektir. Müsait olduğu tespit edilen alan adlarından istediğinizi seçin ve yayınla butonuna basın. E-ticaret siteniz yayına alınmadan önce kayıt ekranında paylaşmış olduğunuz Firma ve Vergi bilgilerinin doğruluğu kontrol edilmektedir. Lütfen paylaştığınız bilgilerin tam ve eksiksiz olduğundan emin olun.

9 9 İşinizi İnternete Taşıyın girişimi ile web sitenizi hızlı, kolay ve ücretsiz bir şekilde oluşturun Başlarken İşinizi İnternete Taşıyın programı web sitesi hazırlama aracı sağlayıcısı olarak Sadece Hosting firmasını seçmiştir. Sadece Hosting Türkiye nin en büyük web hosting ve data merkezi firmalarından biridir. Hazırladığı web sitesi hazırlama aracı her düzeyde kullanıcının faydalanabileceği şekilde geliştirilmiştir. Ücretsiz web sitenizi oluşturmaya başlamak için, adresini ziyaret edin. Önce Hemen Başla menüsüne, sonra web sitesi kur bağlantısına tıklayın. Kişisel ve Firma bilgilerinizi doldurarak web sitesi hesabı oluşturun.

10 10 Web sitenizi kolayca oluşturun 1. Adım: Önce tasarımınızı seçin. Sizin için hazırlanmış alternatifli sektör tasarımlarından birini seçip, kendi sitenizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. 2. Adım: Kurulum sihirbazı ile hızlı kurulum. Seçtiğiniz tasarıma ait Kurulum Sihirbazı ile size ait bilgileri güncelleyebilirsiniz.

11 11 3. Adım: Düzenlemeleri gözden geçirin. Kurulum Sihirbazı yardımıyla yapmış olduğunuz düzenlemeleri Önizleme butonu ile son kez gözden geçirin. 5. Adım: Web sitenizi düzenleyin. SH My Site size web sitenizi istediğiniz gibi tasarlayabilme imkanı sunmaktadır. Hareketli yapısı ile tasarım yeteneğinizi kolaylaştıracaktır. Tasarımcı Çantası bütün sayfalarınıza resim ve yazı gibi objeler eklenmesini sağladığı gibi aynı zamanda Google Haritalar, Twitter Eklentisi, Sosyal Paylaşım (Facebook, Twitter, Google+) özelliklerini sayfanızda bulundurma imkanı da sunmaktadır. 4. Adım: Alan Adınızı seçin ve sitenizi yayına alalım. Size ait alan adını belirleyip, işlemi tamamlamanızdan sonra web siteniz yayına girecektir. Ayrıca hızlı ve kolay bir şekilde Sayfa Ayarları menüsü altında bulunan özellikler ile yeni sayfa ekleyebilir ve arama optimizasyonuna yönelik olarak her sayfa için anahtar kelime atayabilirsiniz.

12 İnternet sitenizin kullanıcı-dostu olduğundan emin olun Siteniz ne kadar çekici ve kullanışlı olursa, sitede geçirilen zaman ve en önemlisi alışveriş yapma eğilimi de o denli yüksek olacaktır. Mağazanızın vitrini gibi düşünebileceğiniz ana sayfanız ise tarzınızı, hedef kitlenizi ve ziyaretçilerinizin edineceği ilk izlenimi belirlemesi açısından özellikle önemlidir. Ana sayfanızı kullanışlı hale getirin...13 Önemli tasarım ilkeleri...14 Satın almayı kolaylaştırın...15

13 13 Ana sayfanızı kullanışlı hale getirin Ana sayfanız, internet ziyaretçilerinizin birçoğunun işiniz ile ilgili edineceği ilk izlenimi ve sitenin diğer bölümleri için tarzınızı belirler. İnternet sitesi kullanıcılar için ne kadar kullanışlı olursa, o denli sitede vakit geçirme ve alışveriş yapma eğilimi göstereceklerdir. Bunu sanal mağaza vitrini olarak düşünülebilirsiniz. Yaptığınız teklif anlaşılır, pratik ve kullanımı kolay olmazsa insanları cezbetmeyecektir. İnternet sitenizi kullanışlı hale getirmenizde size yardımcı olacak bazı basit kurallar: İnsanlara doğru yerde olduklarını hissettirin Sitenizi markalaştırın, firma ve iletişim bilgilerinizi görünür şekilde duyurarak güven sağlayın. Böylelikle hem potansiyel müşterileri kazanın hem de mevcut müşterilerinizin sadakatini sağlayın. Basit olmaya çalışın Sayfalar ne kadar açık ve anlaşılır olursa işiniz ile ilgili bilgi edinmek de o kadar kolay olacaktır. İnsanları sitenize girmeye teşvik edin İnsanların sitenizde dolaşmalarını kolaylaştırın; dikkat dağıtıcı açıklamalardan kaçınarak sitenizde kalmalarını sağlayın.

14 14 Bazı önemli tasarım ilkeleri Bazı basit tasarım ilkelerini uygulayarak, internet sitenizi kullanıcı dostu bir hale getirebilirsiniz. Bunlar ayrıca internet sitenizin Google da bulunmasına, dizine girmesine ve sıralanmasına yardımcı olacaktır. Böylelikle, özellikle potansiyel müşterileriniz olmak üzere insanların sitenizi keşfetmesi kolaylaşacaktır. Önemli bilgilere sayfaların üst kısmında yer verin Herkes ana sayfada aşağıya kadar inmeyebilir, bu nedenle iletişim bilgileri gibi en önemli bilgileri kolaylıkla görünebilecek bir yere koyun. Kullanacağınız kelimeleri özenle seçin İnsanları internet sitenizi bulmak için arama motoruna yazabileceği kelimeleri düşünün ve bu kelimelerin internet sitenizde geçmesini sağlayın. Görsellik her şeydir Net görüntüye sahip fotoğraflar, bulanık ve net olmayan görüntülerden daha fazla insanlara hitap ediyor. İnternet sitenizi daha kullanışlı hale getirmek ve içeriği tasarlama ve düzenlemenin en iyi yolunu öğrenmek için Google Webmaster ı kullanabilirsiniz. adresimizden ağ yöneticisi kılavuzumuzu okuyabilirsiniz.

15 15 Satın almayı kolaylaştırın (Ödeme Sistemleri) Basit olmaya çalışın. İnternet sitenizde alışveriş yapmayı ne kadar kolay hale getirirseniz o kadar çok satış rakamına ulaşırsınız. Gereksiz karışıklıkları, kafa karıştırıcı unsurları ve ilave adımları elerseniz satış hacminizde büyük bir fark yaratabilirsiniz. İşte size online satışlarınızı artırabilecek bazı önemli tavsiyeler: Gereksiz ayrıntıları istemeyin. Müşterinizden yalnızca gerçekten ihtiyaç duyduğunuz bilgileri isteyin, aksi takdirde ödeme yapmayıp alışverişi tamamlamadan ayrılma olasılığını yükseltirsiniz. Müşterinizin dikkat ve ilgisini dağıtmayın. Müşterinin dikkatini dağıtacak, ilgisini başka yöne çekecek navigasyon ve reklamlardan kaçının. Müşterilerinize hangi aşamada olduklarını gösterin Durum çubuğu insanlara tüm sürecin hangi aşamasında olduklarını göstermede yardımcı olur, bu da yapılacak işlemi daha kolay hale getirir. Birden fazla ödeme seçeneği sunmayı tercih edin. Müşterilerinize birden fazla ödeme seçeneği sunmanız alışverişin tamamlanıp ödeme yapılması olasılığını yükseltir. Örneğin kredi kartı ile alışveriş yapmak yerine, kapıda ödeme veya havale ile ödeme seçeneğini kullanmak isteyen müşterileriniz olabilir.

16 Sitenizden daha fazlasını alın İnternette işinizi büyütmek için bir internet sitesi ve e-ticaret sitesi edinmek süper bir başlangıç, ancak internet sitenizden azami fayda sağlamak için ne yapabilirsiniz? İşinizi İnternete Taşıyın girişimi, web sitenizin ve e-ticaret sitenizin işleriniz için değerli bir yardımcı olmasını sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bugün ücretsiz olarak ve kolaylıkla yapabileceğiniz bir çok şey var, neden şansınızı denemiyorsunuz? Sitenizin Google da bulunabildiğinden emin olun Müşterilerinizi ücretsiz olarak internet sitenize çekin Ürün ve hizmetleriniz ile firmanızın reklamını yapın

17 17 İnternet sitenizin Google da bulunabildiğinden emin olun Pek çok kimse internette bir şey aramak için öncelikle arama motorlarına yöneliyor. Bu nedenle internet sitenizin iyi bir şekilde düzenlenmiş olması ve Google ve diğer arama motorlarında kolaylıkla tanımlanabilir olması gerçek manada önem arz etmektedir. Google Web Yöneticisi Araçları, size internet sayfalarınızın bulunabilirliği ile ilgili ayrıntılı bilgiler sağlamanın yanı sıra; Google da internet sitenizin nasıl göründüğünü öğrenme ve varsa problemleri teşhis edebilme Google da yapılan hangi aramaların insanları sizin sitenize yönlendirdiğini öğrenme, insanların oraya nasıl vardıklarını anlama İnternet sitenizle ilgili bilgileri paylaşma, Hangi sayfaların sizin için daha önemli olduğu ve bunların ne sıklıkla değiştiği bilgisine ulaşma İnternet sitenizi nasıl daha kolay erişilebilir hale getirebileceğiniz konusunda tavsiyeler almanıza yardımcı olur. Yalnız bilmelisiniz ki, Web Yöneticisi Araçlarından azami ölçüde istifade edebilmek için orta düzey internet bilginizin olması gerekmektedir. Daha fazla bilgi için:

18 18 Mevcut ve potansiyel müşterilerinizi sitenize taşımak için 3 can alıcı tavsiye 1. İşinizle ilgili her şeyin üzerinde internet sitenizin adresini bulundurun. Bunlara kartvizitleriniz ve broşürleriniz gibi temel şeylerle daha az göz önünde olan fiş ve faturalar ile sunumlar ve işletmeye ait donanımlar dâhildir. E-posta gibi elektronik ortamda kurulan iletişimlerde internet sitenizin adresini eklemeyi unutmayın. 2. İnternet sitenizdeki içerikleri güncelleyin. Güncelleme, müşterilerinizin sitenizi yeniden ziyaret etmesi için bir sebep oluşturacaktır. Bir sonraki satış ne zaman? Bir sonraki blog gönderisi ne üzerine olacak? Mevcut müşterileriniz internet sitenizi ne kadar çok ziyaret ederse, internet araştırması sayesinde yeni müşterileri çekmek o kadar kolay olacaktır. 3. Temas halinde olun. Periyodik bültenler, güncellemeler ve promosyonlar sitenize müthiş bir değer katabilir. Doğru bir şekilde yapıldığı takdirde müşterileri tutmak için çok güçlü bir araç olabilir. Ziyaretçilerin internet sitenize geri dönmelerini sağlayacak bağlantıları eklemeyi unutmayın.

19 19 İnternet üzerinden daha fazla müşteriye ücretsiz olarak ulaşın Google Haritalar da kayıtlarınızı düzenleyin: Şayet faaliyet gösterdiğiniz iş alanı ziyaretçilerin bizzat ofisinize/mağazanıza (örneğin; perakende, doktor muayenehanesi, tiyatro, vb) gelmesini gerektiriyorsa insanların size ulaşmalarını sağlamak için yapabileceğiniz bir sürü şey var. Google Haritalar, insanların adres bulmak için kullandıkları en popüler uygulamalardan biri. Google İş Dünyası Rehberi sayesinde iş yeri kayıtlarınızı istemek çok kolay. İş yeri kayıtlarınızı almak Google Haritalar da görüntülenen bilgilerin doğru olmasını sağlayacaktır. Google İş Dünyası Rehberi kayıtlarına isterseniz çalışma saatlerinizi, fotoğraflarınızı ve internet sitenizin adresini ekleyebilirsiniz. adresini ziyaret ederek Google İş Dünyası Rehberi ndeki kayıtlarınızı güncelleyebilirsiniz.

20 20 Google AdWords ile İnternet üzerinden işinizin reklamını yapın Google AdWords, size internette kolayca reklam yapma olanağı sağlar. Bir kimse anahtar kelimelerinizden birini kullanarak arama yaptığında reklamınız arama sonuçlarıyla birlikte görüntülenir. Reklamlar, arama sayfasının kenarında Sponsor bağlantıları nın altında yer alır. Ayrıca arama sonuçları sayfasının üstündeki ek alanlarda da yer alabilir. Bu şekilde, iş faaliyetlerinizle zaten ilgili olan bir izleyici kitlesine reklam yapabilirsiniz. AdWords ün Özellikleri: Hedef odaklı Reklamınızın nerede ve ne zaman görüntüleneceğini belirleyebilirsiniz. Günün hangi saatinde görüntüleneceği ve yanında neler olacağına kadar tercih yapabilirsiniz. Esnek Dilediğiniz zaman kampanyaları durdurabilir veya yeniden başlatabilirsiniz; anahtar kelimeler ekleyebilir, var olanları kaldırabilirsiniz; bütçede değişiklikler yapabilir, hedeflediğiniz coğrafi alanı ayarlayabilirsiniz vb. Ekonomik Anahtar kelimelerin değerini ve onlar için ne kadar ödeme yapacağınızı siz belirliyorsunuz. Kendi bütçenizi siz ayarlayabiliyorsunuz. Üstelik alt limit yok. Takip edilebilir Performans raporları size, trendleri takip etme, iyi ve kötü performans reklamlarını ayırt etme ve sonuçlarınızı geliştirecek değişiklikleri tanımlama imkanı sunacaktır. İşinizi İnternet e Taşıyın programı aracılığıyla Google AdWords ü güvenle deneyin 1. adresini ziyaret edin. 2. Ücretsiz AdWords kuponunuzu talep edin. 3. İlk kampanyanızı oluşturmak için adresini ziyaret edin. 4. Fatura bilgilerinizi veya kullandığınız diğer promosyon kodlarını girin. Google AdWords ile ilgili daha fazla bilgi için: adwords.google.com.tr Dilerseniz Google İnternet Reklamcılığı Programı üyesi firmalardan internet reklamlarınızı kurgulamak için profesyonel destek alabilirsiniz. Detaylı bilgi için:

21 18 İnsanların internet sitenizi nasıl bulduğunu ve kullandığını öğrenin İnsanların internet sitenizi nasıl kullandığını ne kadar iyi bilirseniz, onu o kadar kullanışlı hale getirebilirsiniz. İnsanların internette nelerle ilgilendiği ve neleri araştırdığını ne kadar iyi bilirseniz, sitenizi potansiyel müşterileriniz için o kadar bulması kolay ve konuyla ilgili hale getirebilirsiniz. Bu bölümde: Google Analytics Google Arama Trendleri... 23

22 22 Google Analytics Google Analytics sayesinde, insanların internet sitenizdeki tutumları hakkında yararlı bilgilere ulaşabilirsiniz. Örneğin; onların neleri tıkladığını ve her bir sayfada ne kadar zaman harcadıklarını öğrenebilirsiniz. Bu bilgileri alarak kârınızı artıracak geliştirmeler yapabilirsiniz. Google Analytics sayesinde; Reklamlarınızın ne kadar işe yaradığını ölçebilirsiniz. Bu şekilde ince ayarlamalar yapabilirsiniz. Sitenizi diğer sitelerle karşılaştırabilirsiniz. Elde edilen verilerin ne ifade ettiğini anlayabilirsiniz. Tam olarak neyi bilmek istediğinizi gösteren kişisel raporlar oluşturabilirsiniz. adresinden Google Analytics e kaydolun.

23 23 Google Arama Trendleri Google Arama Trendleri sayesinde insanların internette belirli bir alanda veya zaman diliminde hangi terimleri ve ifadeleri aradığını öğrenebilirsiniz. Sonuç olarak, internet sitenizde neyin tanıtımını yapacağınıza, reklamlarınızı nasıl uyarlayacağınıza ve işlerinizi nasıl kârlı hale getireceğinize ilişkin daha iyi kararlar verebilirsiniz. Belirli bir alanda veya zaman diliminde insanların hangi kelimeleri aradığını gösteren Google Arama Trendleri, işlerinizle ilgili daha akılcı kararlar almanıza yardımcı olur. Örneğin, mevcut piyasa eğilimlerini yansıtmak için işinizi ve reklamlarınızı buna göre uyarlayabilirsiniz. Halihazırda stoklarınızda bulunmayan bir ürünü internette araştıran insan sayısında büyük bir artış varsa, bu ürünü temin etmek için çalışmaya başlayabilirsiniz. Ya da insanlar sizin sunduğunuz ancak gerçek manada tanıtımını yapmadığınız bir ürünü ve hizmeti araştırıyorlarsa, bu avantajdan yararlanmak için pazarlama tekniğinizi değiştirebilirsiniz. Google Arama Trendleri ni kullanarak; İşlerinizle alakalı daha akılcı kararlar alabilirsiniz: Yeni ürün ve hizmetlerin sunulması veya hangi yeni piyasalara gireceğinizin araştırılması dahil. İşinizle alakalı pazarlama tekniklerini geliştirebilirsiniz. İnternet sitenizin veya mevcut ürün ve hizmetlerinizi daha etkili bir şekilde sunmak için reklam kelimelerinizin değiştirilmesi dahil. adresini ziyaret ederek Google Arama Trendleri hakkında daha fazla bilgi edinin.

24 Destekleyenler

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

HİZMET DETAYLARI. Sistemimize üye olarak faaliyet gösteren rent a car firmaları aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirler.

HİZMET DETAYLARI. Sistemimize üye olarak faaliyet gösteren rent a car firmaları aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirler. 1 HAKKIMIZDA Trendacar.com olarak öncelikli hedefimiz Türkiye de ki tüm rent a car işletmelerine, güvenli, yenilikçi ve faydalı olabilecek hizmetler sunmayı amaçlamaktayız. Hizmetlerimizi firmaların ihtiyaç

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Kullanım Kılavuzu 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Hazırlık Mağazanızı açmak çok kolay. İlk kez mağazanızı açmanız 1 saatinizi

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Responsive Tasarım Önerileri!

Responsive Tasarım Önerileri! Responsive Tasarım Önerileri! !Mobil kullanıcı, masaüstü kullanıcısından farklı olarak hedef odaklı hareket eder. Gezinti ve keşif deneyimini geliştirmek için gereksiz objeleri ve hataları minimalize etmelisiniz.!

Detaylı

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz E-Ticaretinizden edineceğiniz dönüşümlerinizi etkileyebilecek 12 Madde ve Adwords de işinizi kolaylaştıracak yenilikler. E-ticaret Sitelerinde Dönüşümü Arttırabilen Bazı Tavsiyeler

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

Açılıs Sayfası. Deneyimi

Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası Nedir?. Bir kullanıcının sitenize giriş sağladığı sayfaya verilen isimdir. İniş Sayfası (Landing Page) olarak da adlandırılır. Neden Önemlidir? Tıklama oranı yüksek

Detaylı

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI GEREKSİNİMLER VE KURULUM YARDIMI GİRİŞ Facebook, insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım web sitesidir,

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir.

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir. CEMEA PayPal İş Ortağı Programı, sizler gibi ticaret ortaklarının, mağazaların artan iş ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olur. Program üyeliğinin faydaları ve şartları hakkında ayrıntılı bilgi almak

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz

Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Giriş ve Genel Bakış AdWords sizin sayenizde büyüdü. 2005 yılından beri, reklamverenlerimizin AdWords'ü

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur.

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. KULLANIM KILAVUZU hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. İÇERİK 1. Hikayemiz 2. Hangi okulda

Detaylı

Satış Servisi Müşterilerinizin soru ve problemlerine satıştan önce ve sonra nasıl cevap vereceksiniz?

Satış Servisi Müşterilerinizin soru ve problemlerine satıştan önce ve sonra nasıl cevap vereceksiniz? Web Sitesi Hazırlarken İş Stratejisi Birçok firma başarısını web sitesine olan ziyaret sayısı ile ölçer. Hâlbuki gerçek başarı genel olarak belirlenen strateji ile ilgilidir. Web tasarımcıları ile çalışmaya

Detaylı

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır.

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. KULLANIM KILAVUZU E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. Emlak iş uygulaması ile emlak portföyünüzü, emlak danışmanlarınızı

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 6.Sınıf Konu: Bilgi Paylaşım Araçları 8.-14.Hafta Aydın MUTLU 2016 - İstanbul 1- İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu bilgi paylaşım

Detaylı

ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA

ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA Instructional Technology Support Office ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA Orta Doğu Teknik Üniversitesi Middle East Technical University Đletişim Bilgileri: Web adresi: http://its.metu.edu.tr Adres:

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a)

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a) Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.0'dan v3.1.0'a) Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcıların kurulu olan Proticaret Exclusive portalının versiyon v3.0'dan versiyon 3.1.0'a yükseltirken

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e)

Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e) Proticaret Exclusive Versiyon Yükseltme Dokümanı(v.3.2.0'dan v3.2.1'e) Bu belge, Webmaster düzeyindeki kullanıcıların kurulu olan Proticaret Exclusive portalının versiyon v3.2.0'dan versiyon 3.2.1'e yükseltirken

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

info@ph1istanbul.com

info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com DİJİTAL DÜNYA YA DAİR NE VARSA.. Mevcut Durum Analizi Algı Yönetimi Sürdürülebilir İlişkiler Hedef Kitle Analizi Dijital Strateji Kurulumu Marka Konumlandırma Rakip

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTARIMIZ 2018 MUHTARIMIZ SİSTEMİNE NASIL KAYIT OLABİLİRİM? muhtarimiz.com anasayfasında üstteki menüde bulunan KAYIT OL butonuna tıklayınız. Butona tıkladığınızda

Detaylı

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO (Search Engine Optimization) yani arama motorları için optimizasyon demektir. Adından da anlışılacağı üzere, E-ticaret sitenizin arama motorlarında yükselmesi ve

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

GoFeed Kullanıcı Arayüzü

GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed temel olarak yayıncıların, reklamverenlerin ürün/fırsat bilgilerine ulaşabildiği feed sistemidir. Yayıncılar oluşturdukları feedler ile kullanıcıları ürünlerin/fırsatların

Detaylı

LOGİN EKRANI. Şekil -1

LOGİN EKRANI. Şekil -1 LOGİN EKRANI Yönetim paneline ilk giriş ekranıdır, size verilen kullanıcı adı ve parola girilerek yönetim paneline giriş yapılır. Şifresiz girilemez, şifrenizi unuttunuz yada kaybettiniz ise lütfen PRO.GEN

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

Gösterge Panelinizi tamamlayın!

Gösterge Panelinizi tamamlayın! Gösterge Panelinizi tamamlayın! SnapShot ın kutusunu açar açmaz birçok şeyi yapabilirsiniz. Kullanıcı girişi z anda OTA Expert ten gelen fiyatlama bilgilerine ve TripAdvisor dan gelen kullanıcı yorumlarına

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30 Anahtar Kelimeler 100 - Kısa Açıklama 225 80 Açıklama 4000 4000 Yenilikler 4000 500 App App Store Google Play Store

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Expedia Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Expedia Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir. GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden faaliyete geçmiş ve Ekim 2011 Ağustos

Detaylı

Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi

Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi Kullanıcı Kılavuzu [Sürüm 1.0-23.12.2015] 1 İçindekiler Kurulum İşlemleri / İlk Kullanım...3 Hızlı başlangıç...4 Etkinlik planlama...5 Yemek Planlama...5 Servis Planlama...5

Detaylı

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 Sayfa 1 Copyright 2011 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı sayesinde internet sitenizden ürünlerinizi tanıtabilir,

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Expedia Traveler Preference Expedia'ya Hoş Geldiniz

Expedia Traveler Preference Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ SINAVI (AKDENİZ YÖS) İŞLEMLERİ BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ SINAVI (AKDENİZ YÖS) İŞLEMLERİ BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ SINAVI (AKDENİZ YÖS) İŞLEMLERİ BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Sınavına ilişkin bilgilere https://bys.akdeniz.edu.tr/akus/

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu

Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu Türkiye ve Avrupa ülkelerinde bulunan eğitim ve istihdam fırsatlarına ulaşmak için sisteme üye olarak kayıt yaptırmanız gerekir. Nasıl Üye Olurum? Ø Sayfamızın

Detaylı

TrueView ile Video için Google AdWords.

TrueView ile Video için Google AdWords. TrueView ile Video için Google AdWords. Reklam videonuzu izleyen kişilerş için ödeme yapın. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi video sitesi #2 En büyük arama motoru (Google'dan sonra) #3 En büyük

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı EndNote Web Hızlı Başvuru kartı THOMSON SCIENTIFIC Web öğrencilere ve araştırmacılara çalışmalarını yazarken yardımcı olacak şekilde tasarlanmış Web tabanlı bir servistir. ISI Web of Knowledge, EndNote,

Detaylı

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi Enes Usta Enes Usta enesusta.com.tr twitter.com/enesustacom instagram.com/enesustacomtr instagram.com/enesustadiyorki facebook.com/enesustablog facebook.com/enesustacomtr

Detaylı

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz.

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz. BLOG PROJE ÖDEVİ BLOG NASIL AÇILIR? 1.Adım: Kayıt Olma Üst menüde yer alan Kaydol butonuna basarak kayıt işlemini başlatın. Diğer bir seçenek ise Web Sitesi Oluştur butonuna basmak. İki butonda aynı yere

Detaylı

EĞİTMEN KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMEN KULLANIM KILAVUZU EĞİTMEN KULLANIM KILAVUZU ALMS kullanıcılarının talepleri yönünde geliştirilecek ve istedikleri şekilde değişiklikler yapabilecekleri dinamik bir yapıda tasarlandı. Bu değişiklikleri yapma yetkisi sistem

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Ekim 2014 Ankara www.raptadmin.com info@raptadmin.com Giriş İşlemleri Raptadmin yönetim paneline www.alanadınız.com/admin adresini kullanarak gidebilirsiniz.

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Dijital Dönüşüm Partneriniz

Dijital Dönüşüm Partneriniz Dijital Dönüşüm Partneriniz GOOGLE ARAMA REKLAMLARI Geleneksel reklamlar reklamınızı bir konumun geneline iletir. Google Arama Reklamları zaten sizin ürün veya hizmetlerinizi arayan kişileri, yani halihazırda

Detaylı

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 İçindekiler Flow nedir? Bir Flow hesabı oluşturmak Oturum açmak Flow Hesabınız Genel Görünüm Flow Hesabınız Kullanım + Add (ekle butonu) Bibliography (Künye/Atıf butonu)

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

TOBB2B. Kullanım Kılavuzu. TOBB2B Kullanım Kılavuzu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

TOBB2B.   Kullanım Kılavuzu. TOBB2B Kullanım Kılavuzu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB2B Kullanım Kılavuzu www.tobb2b.org.tr Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 2017 TOBB2B - TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ. TÜM HAKKI SAKLIDIR. TOBB2B ile Uluslararası İşbirliği Tekliflerine Ücretsiz

Detaylı