SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Yılmaz DAŞCIOĞLU Prof.Dr.Hamza AL Tek. Eğt. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Güzel San. Fak. Dekanı Prof.Dr.İbrahim ÖZSERT Prof.Dr.H. Mehmet GÜNAY Prof. Besim Fatih DELLALOĞLU İşletme Fak. Dekan V. Bilg. Ve Bilişim Bilimleri Fak.Dek. Hukuk Fak.Dekanı Prof.Dr.Gültekin YILDIZ Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Prof.Dr.Halil KALABALIK Tıp Fakültesi Dekanı Teknoloji Fak. Dekanı Eğitim Fak. Dekanı Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK Prof.Dr. Firdevs KARAHAN İletişim Fakültesi Dekanı Üye Üye Prof.Dr.Aytekin İŞMAN Prof.Dr.Kemal İNAT SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 529 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 1- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 528 sayılı toplantısında alınan 07 nolu kararla Doç.Dr.Fikret SOYER in jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu okundu. Yapılan gizli oylama sonunda; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalı Doçent kadrosuna başvuran Doç.Dr.Fikret SOYER in 2547 Sayılı Kanun un 25. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 02- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 528 sayılı toplantısında alınan - 11 nolu kararla Doç.Dr.Numan ÇELEBİ nin jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu okundu. Yapılan gizli oylama sonunda; Bilgisayar Ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği Doçent kadrosuna başvuran Doç.Dr.Numan ÇELEBİ nin; 2547 Sayılı Kanun un 25. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

2 ÜYK-529/01 3- Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 527 sayılı toplantısında alınan - 11 nolu kararla Dr.Osman ÖZKUL un jüri raporlarını değerlendirmek üzere kurulan Komisyon un Raporu okundu. Yapılan gizli oylama sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Kurumlar Sosyolojisi ABD Doçent kadrosuna başvuran Dr.Osman ÖZKUL un; 2547 Sayılı Kanun un 25. Maddesi uyarınca atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 4- İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Profesör kadrosuna müracaat eden Doç.Dr.Melek AKGÜN ün jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Doç.Dr.Melek AKGÜN ün jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof. Dr. Musa EKEN Prof. Dr. Gültekin YILDIZ Rektör Rektör Yardımcısı İşletme Fak.Dekanı 05- İşletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü Radyo-Televizyon ve Sinema Anabilim Dalı Doçent kadrosuna müracaat eden Dr.Özlem OĞUZHAN ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Dr.Özlem OĞUZHAN ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK Rektör Rektör Yardımcısı Rektör Yardımcısı

3 ÜYK-529/02 06-Fen-Edebiyat Fakültesi Çeviri Bilim Bölümü Almanca Mütercim-Tercümanlık Anabilim Dalı Doçent kadrosuna müracaat eden Dr.Hüseyin ERSOY un jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Dr.Hüseyin ERSOY un jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof. Dr. Musa EKEN Prof. Dr.Yılmaz DAŞCIOĞLU Rektör Rektör Yardımcısı Fen-Edebiyat Fak.Dekanı 07- Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Doçent kadrosuna müracaat eden Dr.Neşe GÜLER in jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Dr.Neşe GÜLER in jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN Prof. Dr.Firdevs KARAHAN Rektör Rektör Yardımcısı Eğitim Fak.Dekanı 08-SAÜ Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Koordinatörlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; SAÜDEK Koordinatörlüğünde görevli Şube Müdürü Alev SEVİNÇLİ ve Öğretim Görevlisi Selcan VODİNALI nın Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul da Türkiye Kalder Derneği tarafından düzenlenen Türkiye de Mükemmellik Ödülü 2014 Yılı Kamu Kategorisi Değerlendirici Yetiştirme Programı Eğitimine katılmak üzere yolluk-yevmiye maaşlı-izinli tüm giderlerinin rektörlük bütçesinden karşılanmak üzere görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

4 ÜYK-529/03 09-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Tuba CANVAR KAHVECİ nin İngiltere Leeds Metropolitan Üniversitesi nde tarihleri arasında Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı Çerçevesinde yevmiye masraflarına karşılık aylık TL destek sağlanarak 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 10- Döner sermaye hesabından yönetici payları ile ilgili ek ödemeler görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Döner sermaye hesabından yönetici payları ile ilgili ek ödemelerde; 5947 sayılı kanun 5.Maddesinde: f) Rektör, rektör yardımcısı ve genel sekreterlere gelir getirici katkılarına bakılmaksızın, üniversite yönetim kurulunun uygun gördüğü birimin döner sermaye hesabından yönetici payı olarak ayrılan tutardan ek ödeme yapılır. Yapılacak ek ödemenin tutarı ek ödeme matrahının, rektörler için yüzde 600'ünü, rektör yardımcıları için yüzde 300'ünü, genel sekreterler için yüzde 200'ünü geçemez. Hükmü gereğince tarihinden itibaren Rektöre; geliri olan birimin (Rektörlüğe Bağlı Birimler), Yönetici payı olarak ayrılan tutardan %300 oranında Ek ödeme yapılmasının uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 11- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur ARİFOĞLU'nun, tarihleri arasında Avusturya/Viyana'da düzenlenecek olan IECMSA uluslararası konferansa katılmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi gereğince, (4 gün) tarihleri arasında Üniversitemiz Yayın Teşvik Programı çerçevesinde,yollukyevmiye ve diğer tüm masrafları için maksimum 2000 TL destek sağlanarak yollukluyevmiyeli maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 12- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Yavuz SOYDAN'ın, Avrupa birliği Leonardo davinci hayat boyu öğrenme programı yenilik transferi, çok taraflı projeler kapsamında ''Vocational Education Platform For Maintenance of Electric Vehicles'' isimli ve TR1-LEO numaralı proje çalışmaları kapsamında 24/06/ /06/2014 tarihleri arasında, Bükreş/Romanya'da düzenlenecek olan proje yönetim kurulu toplantısına 2547 Sayılı Kanunun 39. gereğince, 24/06/ /06/2014 tarihleri arasında tüm masrafları adı geçen projeden ödenmek üzere yolluklu-yevmiyeli maaşlıizinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 ÜYK-529/ Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Burhan BARAKLI, 15/06/ /09/2014 tarihleri arasında University of Applied Sciences Vienna-Viyena- Avusturya'da araştırma ve inceleme yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. gereğince, 15/06/ /09/2014 tarihleri arasında Üniversitemiz Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı Çerçevesinde yevmiye masraflarına karşılık aylık 2500 TL destek sağlanarak yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun oybirliği ile karar verildi. 14- İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. MahmutAKBOLAT'ın, Yurtdışı Araştırma Faaliyetlerini Destekleme Programı kapsamında,15/06/ /09/2014 tarihleri arasında Leeds Metropolitan Universty'de ''AraştırmaYapmak'' üzere 2547 sayılı Kanununun 39. maddesi uyarınca 15/06/ /09/2014 tarihleri arasında 3(üç)ay süre ile yolluk yevmiye adı geçen program ödeneğinden sağlanmak üzere, maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun oybirliği ile karar verildi. 15-Hukuk Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu Yapılan görüşmeler sonunda; Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü Medeni Hukuk ABD Öğretim Elemanı Arş.Gör.Mustafa ÜNLÜTEPE nin tarihleri arasında (6 ay süreyle) Albert-Ludwigs Üniversitesi Freiburg/Almanya da Doktora tez çalışması amacıyla; 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesinin gereğince, Üniversitemiz Yurt Dışı Araştırma Faaliyetleri Destekleme Programı çerçevesinde yevmiye masrafına karşılık 2014 ve 2015 yılı için belirlenecek olan aylık destek miktarı ile destek sağlanmak üzere yolluksuz-maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun oybirliği ile karar verildi. 16- İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Filiz KONUK, Yayın Komisyonu Başkanlığı tarafından desteklenen, Almanya "Trier Üniversitesi"nde misafir araştırmacı olarak, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. maddesi uyarınca 15/06/ /09/2014 tarihleri arasında 3 (üç) ay süre ile yolluk -yevmiye adı geçen program ödeneğinden karşılanmak üzere, maaşlıizinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

6 ÜYK-529/05 17-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr.Zekeriya PARLAK'ın, Avrupa birliği Leonardo davinci hayat boyu öğrenme programı yenilik transferi, çok taraflı projeler kapsamında ''Vocational Education Platform For Maintenance of Electric Vehicles'' isimli ve TR1-LEO numaralı proje çalışmaları kapsamında 24/06/ /06/2014 tarihleri arasında, Bükreş/Romanya'da düzenlenecek olan proje yönetim kurulu toplantısına 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi gereğince, 24/06/ /06/2014 tarihleri arasında tüm masrafları adı geçen projeden ödenmek üzere yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 18- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Öğr. Gör. Zekeriya ÖZDEMİR'in, 18/06/ /06/2014 tarihleri arasında Granada/İspanya'da düzenlenecek olan "ITISE 2014" isimli sempozyuma bildiri ile katılmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 39. gereğince, 24/06/ /06/2014 (5 gün) tarihleri arasında Üniversitemiz Yayın Teşvik Programı çerçevesinde, yolluk-yevmiye ve diğer tüm masrafları için maksimum 2000 TL destek sağlanarak yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 19- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Mehmet BAYRAK'ın, Avrupa'nın farklı ülkelerinde Bologna ürecinin uygulamaları incelemek, kalite güvence sistemi ve özellikle mühendislik eğitiminde öğretim yöntemleri ile akreditasyon çalışmalarını ve üniversitemiz uygulamalarındaki farklılıkları araştırmak amacıyla tarihleri arasında Bulgaristan, Romanya, Avusturya, Polonya, Almanya ve Bosna Hersek'de 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi gereğince, tarihleri arasında yevmiye masraflarına karşılık aylık maksimum 2500 TL destek sağlanarak yevmiyeli, maaşlı izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 20- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Osman KURT'un, 24/06/ /06/2014 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi/Ankara'da düzenlenecek olan "7. Uluslararası Toz Metalurjisi" isimli konferansa bildiri ile katılmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi gereğince, 23/06/ /06/2014 (7 gün) tarihleri arasında Üniversitemiz Yayın Teşvik Programı çerçevesinde, yolluk-yevmiye ve diğer tüm masrafları için maksimum 750 TL destek sağlanarak yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

7 ÜYK-529/10 21-İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Burhanettin ZENGİN'in, 14 Haziran-15 Eylül 2014 tarihleri arasında İngiltere Durham Üniversitesi İşletme Fakültesinde misafir araştırmacı olarak katılıcağından 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesi ile Yurtiçinde ve Yurtdışında görevlendirmelerde uyulacak esaslara ilişkin yönetmeliğinin 2. Maddesinin (a) fıkrası ve 3. maddesine göre 14 Haziran-15 Eylül 2014 tarihleri arasında 3 (üç) ay süre ile katılım, konaklama ve diğer masraflarının Yayın Teşvik Programı tarafından karşılanmak üzere yolluklu-yevmiyeli, maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 22- İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Faruk Anıl KONUK'un, Yayın Komisyonu Başkanlığı tarafından desteklenen, Almanya "Trier Üniversitesi"nde misafir araştırmacı olarak, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. maddesi uyarınca 15/06/ /09/2014 tarihleri arasında 3 (üç) ay süre ile yolluk-yevmiye adı geçen program ödeneğinden karşılanmak üzere maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 23-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Nedim SÖZBİR'in, Sakarya Üniversitesi Teknokent alanı içerisinde Ar-Ge faaliyetlerini yürütmek amacı ile "Sakarya Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirme ve Şirket Kurabilmelerine İlişkin Uygulama Esasları Yönetmeliği'nin" 6 ncı maddesine istinaden firma kurmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 24- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi bölümünde görevli olan Prof. Dr. Yaşar ÇORUHLU'nun, Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü I. yarıyıl "SAN 107 İslam Öncesi Türk Sanatı" ve III. yarıyıl "SAN 203 Anadolu Öncesi Türk İslam Sanatı" derslerini vermek üzere, Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, 2547 Sayılı Kanun'un 40/d maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

8 ÜYK-529/ Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Omca DEMİRKOL 'un, KOSGEB ARGE İnivasyon ve Endüstriyel Uygulama Desteği kapsamında desteklenmesine karar verilen "FATMA İNAN HENÇO YÖRESEL ÜRÜNLER" işletmesinin, "Hurmalı çikolata imalatı " konulu projede Ayda 2 tam gün olmak üzere 5 ay süre ile Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne günlük 250.-TL+KDV yatırılmak kaydı ile 2547 Sayılı Kanunun 37. Maddesi gereğince danışman olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 26- Teknik Eğitim Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Teknoloji Fakültesi Elektronik - Bilgisayar Eğitimi Bölümü Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Sezgin KAÇAR'ın, tarihleri arasında haftada yarım gün (toplam ayda iki (2) gün) hafta sonları Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesinde bulunan Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Teknoloji Transferi Ar-Ge Danışmanlık Enerji Sağlık Çevre İletişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nde Danışmanlık hizmeti vermek üzere; 4691 Sayılı Kanunun 7. Maddesi ile Sakarya Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmelik in 5. maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 27-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Necati MERT'in başkanlığında, 14-19/06/2014 tarihleri arasında 45 kişilik öğrenci ve öğretim elemanı gurubu ile birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı "Trabzon ve Çevre İlleri Karayolları Projeleri" yol ağında yapılmakta olan yol inşaatlarına teknik inceleme amaçlı bilgilendirme gezisi düzenlenmesi gezinin gerçekleştirilebilmesi için gidiş ve dönüş için 45 kişilik araç tahsisi yapılması masraflarının Üniversitemiz (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletmesi Gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 28-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü ÖğretimÜyelerinden Doç. Dr. Ünal UYSAL'ın, Sakarya Üniversitesi Teknokent alanı içerisinde Ar-Ge faaliyetlerini yürütmek amacı ile "Sakarya Üniversitesi Öğretim ElemanlarınınTeknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirme ve Şirket Kurabilmelerine

9 ÜYK-529/12 İlişkinUygulama Esasları Yönetmeliği'nin" 6 ncı maddesine istinaden firma kurmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 29-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ömer Kadir MORGÜL'ün, Avrupa birliği Leonardo davinci hayat boyu öğrenme programı yenilik transferi, çok taraflı projeler kapsamında ''Vocational Education Platform For Maintenance of Electric Vehicles'' isimli ve TR1-LEO numaralı proje çalışmaları kapsamında 24/06/ /06/2014 tarihleri arasında, Bükreş/Romanya'da düzenlenecek olan proje yönetim kurulu toplantısına 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi gereğince, 24/06/ /06/2014 tarihleri arasında tüm masrafları adı geçen projeden ödenmek üzere yolluklu-yevmiyeli maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 30-Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin ALTUNDAĞ'ın 05 Eylül-31 Aralık 2014 tarihleri arasında hafta içi Cuma günleri öğleden sonra yarım gün İş Sağlığı ve Güvenliği alanında faaliyet gösteren Balaban İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Tic. Ve San. Ltd. Şti.'de eğitim danışmanlık yapmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 37. maddesi uyarınca Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne günlük 250.-TL+KDV yatırılmak kaydı ile görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 31-Orta Doğu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda Rony Company for Educational Services & Programming'in ilgide kayıtlı yazısı uyarınca, Haziran tarihleri arasında Erbil'de düzenlenecek olan ''II. Erbil Türk Üniversiteleri Fuarı''na Sakarya Üniversitesini Temsil Etmek ve Tanıtmak üzere Merkezimizde görevli Arş.Gör. Berkan ÖĞÜR ve Arş.Gör. Recep Tayyip GÜRLER' in; 2547 sayılı Kanunun 39. uyarınca 23 Haziran-1 Temmuz 2014 tarihleri arasında tüm masrafların Rektörlük Bütçesinden karşılanmak kaydı ile yolluklu - yevmiyeli ve maaşlı - izinli olarak Irak'ta görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 32-Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Akın AKINCI'nın, TEKNOKENTSUBOR A.Ş. İşbirliği Hizmet Sözleşmesi kapsamında SUBOR A.Ş.'de "Kompozit Malzeme Atıklarının Geri Dönüşümü" Projesinde haftada bir gün cuma günü olmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 37. Maddesi gereğince Döner Sermaye İşletme

10 ÜYK-529/13 Müdürlüğüne günlük 350.-TL+KDV yatırılmak kaydı ile 01/06/ /07/2015 tarihleri arasında danışman olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 33-Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi, İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalında Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) Araştırma Görevlisi olarak görev yapan, SAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri EABD doktora programına kayıtlı Nurullah AYDENİZ ın Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri EABD doktora programına 2547 sayılı kanunu 35. Maddesi uyarınca öğrenimine devam edebilmesi için 1 adet (ÖYP) eğitim kontenjanı tahsis edilmesinin uygun olduğu oybirliği ile karar verildi. 34-Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı personellerinden Uzman İbrahim ÖZDİL ve Uzman Ali Yaşar AYDENİZ'in Macaristan'ın Budapeşte Obuda Üniversitesine LLP/Erasmus Personel Değişimi kapsamında; 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca Eylül 2014 tarihleri arasında bedeli Erasmus İdari Personel Hareketliliği bütçesinden karşılanmak kaydıyla maaşlıizinli olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 35- Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü personeli Halil ERKUŞ'un Ağustos 2014 aralığında Polonya'nın "Ateneun - Szkola Wyzsa w Gdansku" Üniversitesi LLP/Erasmus Personel Değişimi kapsamında; 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca l 2014 Ağustos tarihleri arasında bedeli Erasmus İdari Personel Hareketliliği bütçesinden karşılanmak kaydıyla maaşlı-izinli olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 36-Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığında görev yapmakta olan Mesut GÜRBÜZ'ün 4-7 Ağustos 2014 tarih aralığında Polonya'nın "Ateneum-Szkola Wyzsa w Gdansku" Üniversitesi LLP/Erasmus Personel Değişimi kapsamında; 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca 1 Ağustos-9 Ağustos 2014 tarihleri arasında bedeli Erasmus İdari Personel Hareketliliği bütçesinden karşılanmak kaydıyla maaşlı-izinli olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

11 ÜYK-529/14 37-Personel Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Personel Dairesi Başkanlığında görev yapmakta olan Zeynep BOĞAZ ın 1-4 Eylül 2014 tarih aralığında İtalya'nın "University of Bologna (Alma Mater Studiorum)" Üniversitesi LLP/Erasmus Personel Değişimi kapsamında; 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca 29 Ağustos-6 Eylül 2014 tarihleri arasında bedeli Erasmus İdari Personel Hareketliliği bütçesinden karşılanmak kaydıyla maaşlı-izinli olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 38-Personel Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Personel Dairesi Başkanlığında görev yapmakta olan Nurcan ŞİMŞEK'in 1-4 Eylül 2014 tarih aralığında İtalya'nın "University of Bologna (Alma Mater Studiorum)" Üniversitesi LLP/Erasmus Personel Değişimi kapsamında; 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca 29 Ağustos-6 Eylül 2014 tarihleri arasında bedeli Erasmus İdari Personel Hareketliliği bütçesinden karşılanmak kaydıyla maaşlıizinli olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 39-Personel Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Personel Dairesi Başkanlığında görev yapmakta olan Mühendis Handan ALICI nın 1-4 Eylül 2014 tarih aralığında İtalya'nın "University of Bologna (Alma Mater Studiorum)" Üniversitesi LLP/Erasmus Personel Değişimi kapsamında; 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca 29 Ağustos-6 Eylül 2014 tarihleri arasında bedeli Erasmus İdari Personel Hareketliliği bütçesinden karşılanmak kaydıyla maaşlı-izinli olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 40-Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Akademik Yılı Güz Dönemi'nde Eğitim Bilimleri Enstitüsü İngiliz Dili Eğitimi B.D.Tezli Yüksek Lisans Programı'nda ekte belirtilen dersleri yürütmek amacıyla; Kocaeli Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç.Dr.Doğan YÜKSEL ve Yrd.Doç.Dr.Banu İNAN'ın 2547 Sayılı Kanunun 40/d Maddesine ve "Batı Karadeniz Üniversitelerarası İşbirliği Protokolü" çerçevesinde görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 41-Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Hendek Meslek Yüksekokulu İşletme Programından mezun olup, tarih ve 4505/ sayılı diplomasını kaybeden Ayşe TOZLU'ya kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi.

12 ÜYK-529/15 42-Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünde mezun olup, tarih ve 4252/ sayılı diplomasını kaybeden Fatih DALKILIÇ a kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 43- İletişim Fakültesi tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Aybars Bora KAHYAOĞLU' nun D Yapım'da yeni başlayacak olan 112 ACİL adlı programa "Danışman" olarak katkıda bulunmak üzere, 01 Haziran 2014 tarihinden itibaren 6 (altı) ay süre ile haftada bir gün (Cuma günü) 2547 Sayılı Kanunun 37. maddesi uyarınca Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü'ne günlük 250 TL+KDV yatırılmak kaydı ile görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 44- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde kullanılmak üzere; ekte belirtilen malzemelerin temin edilerek bedellerinin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 45-Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü laboratuvarlarında kullanılmak üzere; ekte belirtilen malzemelerin temin edilerek bedellerinin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 46- Teknoloji Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Teknoloji Fakültesi Atölyelerinde üretilecek olan sıraların Eğitim ve Öğretim dönemine yetiştirilmesi söz konusu olduğundan, kamu hizmetinin aksamaması için ekte dökümü verilen malzemelerin 4734 sayılı kanunun 21./b bendi uyarınca pazarlık usulü ile ihale edilmesi, temin edilen malzemelerin bedellerinin Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü bütçesinden karşılanmasına oy birliği ile karar verildi.

13 ÜYK-529/ Teknoloji Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Teknoloji Fakültesi tarafından üretilmek üzere Arifiye Meslek Yüksekokulunun talebi doğrultusunda 13 adet Platform ile 13 adet Emaye Yazı Tahtası için; ekte belirtilen malzemelerin temin edilerek bedellerinin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 48-Tıp Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokşmya Anabilim dalında ihtiyaç duyulan; ekte belirtilen malzemelerin temin edilerek bedellerinin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 49-Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Sosyal Bilimler Mayıs 2014 tarihlerinde, Üniversitemiz ile İlmi Etüdler Derneği (İLEM) işbirliğiyle gerçekleştirilen ve koordinatörlüğünü SAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünün yürütmüş olduğu, "III. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi" kapsamında sunulan bildirileri kapsayacak olan "Kongre Kitabı"nın basımı için TL kadar olan bedelin Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 50- Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektrik Makineleri Anabilim Dalında ilan edilen Profesörlük kadrosuna başvura bilmek için zorunlu kriterleri sağmadığı ve yanlış beyanda bulunduğu iddialarının incelenmesi sonucuyla oluşturulan inceleme komisyon dosyası görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; İnceleme dosyasından elde edilen bilgilere göre adı geçen öğretim üyesinin asgari başvuru koşullarını taşımadığı, Doç.Dr.Sadettin AKSOY un Üniversitemiz Yönetim Kurulunun tarih 445 sayılı toplantısı 27 nolu kararı alınan Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, Elektrik Makineleri Anabilim Dalı nda açık bulunan Profesör kadrosuna atanması işleminin iptaline oyçokluğu ile karar verildi.

14 ÜYK-529/ KOSGEB tarafından İş planı Ödülü yarışmasına katılmak üzere Üniversitemiz Öğrencilerinin hazırladığı KOSGEB Girişimcilik Projelerinin değerlendirilmesi amacıyla komisyon oluşturulması görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; KOSGEB tarafından İş planı Ödülü yarışmasına katılmak üzere Üniversitemiz Öğrencilerinin hazırladığı KOSGEB Girişimcilik Projelerinin değerlendirilmesi amacıyla komisyonun aşağıda belirtilen öğretim üyelerinden oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ: Yrd.Doç.Dr.Mehmet GÜNDÜZ Yrd.Doç.Dr.Özer UYGUN Yrd.Doç.Dr.Umut Senem ÇİTCİ Öğr.Gör. Gökhan GÜRLER 52- Üniversitemiz eğitim birimlerin kullanılan ders kodlarının gözden geçirilmesi için komisyon oluşturulması görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz eğitim birimlerinde kullanılan ders kodlarının gözden geçirilmesi için oluşturulan komisyonun aşağıda belirtilen öğretim üyelerinden oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ: Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Hamza AL Prof.Dr.Selahattin KARAPINAR Prof.Dr.Halil KALABALIK Prof.Dr.Firdevs KARAHAN Prof.Dr.Aytekin İŞMAN Prof.Dr.Yılmaz DAŞCIOĞLU Yrd.Doç.Dr.Mustafa TURAN 53- Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Okutman Dr. Kerim İlker ULUNUR'un Ekim 2014 tarihleri arasında, 21.CIEPO Sempozyumu'nda 16.Yüzyılda Galata ve Karadeniz Ticareti" başlıklı bildiriyi sunmak amacıyla Budapeşte-Macaristan'da, 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi ile Yurt İçi ve Yurt DışındaGörevlendirmelerde Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 2. maddesinin (a) fıkrası ve 3.maddesi gereğince, Üniversitemiz Yayın Teşvik Programı kapsamında, yolluk-yevmiye vetüm masrafları için aylık maksimum 2000 TL destek sağlanarak yolluklu-yevmiyeli, maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

15 ÜYK-529/ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümden mezun olup, tarih ve 2505/ sayılı diplomasını kaybeden Fatma CÜRMEN e kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 55- İletişim Koordinatörlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizi tanıtım amacıyla kullanılmak üzere 1000 adet "Kapaklı Sekreter Notluğu" malzemesine ihtiyaç duyulmaktadır. Yaklaşık maliyeti TL+KDV tutarındaki anıtım temin edilerek bedellerinin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 56- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Sosyal Güvenlik Kurumu Sakarya İl Müdürlüğü ve Teknokent İşbirliği ile tarihinde Sapanca da düzenlenecek olan Avrupa Birliği ve Yerel Sosyal Aktörler İşbirliği Çalıştayı" için ihtiyaç duyulan TL maddi desteğin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 57- Mühendislik Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği laboratuarlarında kullanılmak üzere ekte özellikleri belirtilen malzemelerin ve Proforma faturada belirtilen tahmini bedelin(rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 58-Sınav Hizmetleri Koordinatörlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Sınav Hizmetleri Koordinatörlüğünce yapılan sınavlarda kullanılmak üzere ekte belirtilen malzemelerin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

16 ÜYK-529/ Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 528/37 sayılı kararıyla, 06 Haziran Eylül 2014 tarihleri arasında Bulgaristan Varna Üniversitesi nde görevlendirilen Doç. Dr. Adem ONAT ın, ailevi sebeplerden dolayı görevlendirilmesinin iptalini istediğini belirten dilekçesine istinaden görevlendirilmesinin iptal edilmesine oy birliği ile karar verildi. 60- sehven kayıt. 61- Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK ın Haziran 2014 tarihleri arasında Fransa-Paris de düzenlenecek olan International Conference on New Horizons in Education hakkındaki dilekçesi okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK ın Haziran 2014 tarihleri arasında Fransa-Paris de düzenlenecek olan International Conference on New Horizons in Education konferans yollukluyevmiyesiz maaşlı-izinli tüm masrafların Rektörlük bütçesinden karşılanmak üzere davetli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 62- Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof.Dr.Kadir ARDIÇ ın Haziran 2014 tarihleri arasından Fransa-Paris de düzenlenecek olan International Conference on New Horizons in Education hakkındaki dilekçesi okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Kadir ARDIÇ ın Haziran 2014 tarihleri arasından Fransa-Paris de düzenlenecek olan International Conference on New Horizons in Education konferans yolluklu-yevmiyesiz maaşlı-izinli tüm masrafların Rektörlük bütçesinden karşılanmak üzere davetli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 63- Prof.Dr.Uğur ARİFOĞLU nun malzeme talep yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğretim üyesi Prof.Dr.Uğur ARİFOĞLU güç elektroniği laboratuarlarında kullanılmak üzere ekte belirtilen 6 kalem elektronik cihazının temin edilerek bedelinin (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletmesi Gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

17 ÜYK-529/ İşletme Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Doçent kadrosuna müracaat eden Dr.Cemal SEZER in jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Dr.Cemal SEZER in jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN Prof. Dr. Musa EKEN Rektör Rektör Yardımcısı Rektör Yardımcısı 65- Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından oturuma son verildi.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 444 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 450 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 472 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 456 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 457 TOPLANTI TARİHİ :01.12.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 428 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 439 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 468 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 425 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. ı İlahiyat Fak. ı Fen-Edb. Fak. ı Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Ahmet

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 490 TOPLANTI TARİHİ : 10.01.2013 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr.

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Siyasal Bilgiler Fak. Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Dekanı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 420 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.06.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK ÜYK-594 REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak.

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 408 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN başkanlığında toplanmış ve

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 433 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 467 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 477 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 190 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 341 TOPLANTI TARİHİ : 11.03.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. / Rektör Yrd. Rektör Yrd. ÜYK Seçilmiş Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 458 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 403 TOPLANTI TARİHİ : 23.07.2009 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 432 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Temel GÜRDAL Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Ahmet BOSTANCI Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 470 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Musa EKEN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR V. Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr. Kadir ARDIÇ REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.İmdat

Detaylı

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr.

REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekanı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 366 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 352 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Siyasal Bilgiler Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.10.2008 2008/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.10.2008 Perşembe günü saat 11:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekan v. Fen-Edb. Fak. Dekan v. Siyasal Bilgiler Fak. Dekan v

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 376 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 6.6.2011 2011/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 6.6.2011 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Döner Sermaye

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. /ÜYK Seç.Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 469 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 1- Personel Dairesi

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 442 TOPLANTI TARİHİ : 05.05.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 434 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı