Ana Teminatlar. Çalınması ve Hırsızlık girişimi. Aracın çarpması veya çarpışması. Park halindeki hasarları. Yanması.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ana Teminatlar. Çalınması ve Hırsızlık girişimi. Aracın çarpması veya çarpışması. Park halindeki hasarları. Yanması."

Transkript

1 KASKO SİGORTASI

2 Ana Teminatlar Aracın çarpması veya çarpışması Çalınması ve Hırsızlık girişimi Yanması Park halindeki hasarları 3.Şahıslara gelebilecek zararların karşılanması Araçta yolculuk edenler ve sürücülerin kazaya karşı korunması Sel ve su baskını

3 Ek Teminatlar G.L.K.H.H. Ve Terör. Özel Eşya Teminatı Deprem Anahtar Çalınması Teminatı Anahtarla çalınma teminatı Hukuksal Koruma Teminatı Yeni Değer Klozu

4 1.000 TL 500 TL SINIRLI Kapsam Dışı! Ziynet Eşyaları Nakit Para Çek Antik Eşya Hukuki Durdurma Masrafları Kredi Kartı Muhteviyatları Gece ile arası araç içerisinde bırakılan eşyalara gelecek hırsızlık hasarları teminat dışı

5 Anahtar Kullanarak Araç Çalınması - 1 Kasko Sigortası Genel Şartları uyarınca sigortalı araç anahtarının kullanılmak suretiyle aracın çalınması veya çalınmaya teşebbüs sonucu oluşacak zarar ve hasarlar poliçe teminatı dışındadır. Ancak; Sigortalı araç anahtarının, gasp yoluyla veya sigortalı ya da aracı kullanımına tahsis ettiği kişinin ev veya işyeri niteliğindeki kapalı ve kilitli bir mekanda muhafazası sırasında bu mekana, kaybolan, çalınan veya haksız yere elde edilen asıl anahtarla veya anahtar uydurarak başka aletler veya şifre yardımıyla kilit açarak, kırma, delme, yıkma, devirme, zorlama, öldürme, yaralama, zor ve şiddet kullanma veya tehditle ya da araç, gereç veya bedeni çeviklik sayesinde kırma veya aşma suretiyle girilerek ele geçirilmesi sonucunda aracın çalınması veya teşebbüs edilmesi poliçe teminatı kapsamına alınmıştır.

6 Anahtar Kullanarak Araç Çalınması - 2 Otoparka veya valeye belge ile teslim edilen aracın çalınması sonucu meydana gelecek hasarlar teminata dahil olup, her bir hasarda hasar bedeli üzerinden %15 sigortalı katılım payı düşülerek ödeme yapılır. Ancak; rizikonun gerçekleştiği otoparkın yeterli teminatı içeren 3. Şahıs Mali Mesuliyet poliçesinin bulunması ve giriş-çıkışları kayıt altında tutulan vergi yükümlüsü olması hallerinin gerçekleşmesi durumunda uygulanmayacaktır. Anahtarın araç üzerinde bırakılması sonucu aracın çalınması ve sigortalıyı yanıltmak veya kandırmak suretiyle rızaen teslim edilen aracın çalınması teminat dışındadır.

7 Anahtar Çalınması ANAHTAR ÇALINMASI Sigortalı aracın anahtarının kaybolması ve çalınması sebebi ile aracın güvenliğini sağlamak için yapılan anahtarın kopyalanması, alarm ve immobilizerin yeniden kodlanması, komple kilit kontak setinin değiştirilmesi masrafları, olay başı ve yıllık toplam TL limitle teminat altındadır.

8 Hukuksal Koruma Bu teminat ile sigortacı; sigortalının taraf olduğu ve bu sözleşmeyle saptanan konular kapsamındaki sözleşmeler ya da mevzuattan doğan hak ve yükümlülükleriyle ilgisi olan hukuksal uyuşmazlıkların, sulh yahut ilgili yargılama usulleri çerçevesinde giderilmesinde hukuksal çıkarlarının korunması için yapılması gereken gider ve diğer edimleri, Hukuksal Koruma Teminatı Genel Şartları çerçevesinde TL limitle üstlenir. a. Motorlu Araca Bağlı Hukuksal Koruma Teminatı: Poliçeye konu motorlu aracın maliki, işleteni, kiracısı ve sair zilyedi durumundaki sigortalıya koruma sağlar. b. Sürücüye Bağlı Hukuksal Koruma: Sürücü Hukuksal Koruma Teminatı, poliçede gösterilen kendisi veya başkası adına tescilli araçları sözleşme ve hukuki statüsü gereği sürücü olarak kullanmasından doğabilecek uyuşmazlıklar için hukuksal koruma sağlamaktadır

9 Yeni Değer Klozu - 1 Sıfır km araçlarda, aracın trafiğe tescil tarihi ile sigorta düzenleme tarihi arasındaki sürenin 30 günü geçmemiş (30. gün dahil) ve araç cinsinin hususi otomobil, kamyonet, panelvan veya minibüs (9-15 yolcu) olması ön şartına bağlı olarak poliçe süresi içerisinde meydana gelen bir kasko hasarı nedeniyle aracın tam ziya sayılması durumunda ödenecek tazminat miktarı; 1 yıl süre ile aracın marka, model, tip, aksesuar gibi özellikleri aynı olan ve yenisinin piyasada ilan edilmiş olan anahtar teslim satış fiyatı olacaktır. Bu koşulların yerine getirilmemesi durumunda kloz hükümleri geçersiz olup, kasko sigortası genel şartlarının ilgili hükümleri tatbik edilecektir. Şayet üretici firma veya distribütör tarafından araç üzerinde aracın değerini arttıran değişiklikler yapılmışsa (donanım, tip, görünüm vs.) ödenecek tazminat miktarı için yeni tip aracın standart donanımı baz alınır.

10 Yeni Değer Klozu - 2 Araca emsal teşkil edecek sıfır km. aracın standart donanımı sigortalı araçtan farklı ve artı değer oluşturuyor ise, ilave donanım bedeli ödenecek olan tazminat bedelinden düşülecektir. Araç için ödenecek tazminatın üst sınırı, poliçede belirtilen sigorta bedeline hasar tarihi itibariyle TUİK ÜFE (Üretici Fiyat Endeksi) uygulanarak belirlenir ve tazminat miktarı bu üst sınırı aşamaz. Araç üretici firma tarafından üretimden kaldırılmış ise, ödenecek tazminat aracın piyasa değeri ile sınırlıdır. Hasarın Yeni Değer Teminatı kapsamında değerlendirilmesi için aracın çalınmış olması veya onarım bedelinin araç yeni değerinin minimum %70 ine denk olması şartı aranacaktır. Operasyonel kiralama ve rent-a-car filolarında yukarıda belirtilen yeni değer teminatı geçersizdir.

11 Oto Adaptasyon tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Bireysel Kasko poliçelerimize bir kaza sonucu meydana gelen bedeni engellilik durumunda sigortalı konut ve/veya aracın yeni ihtiyaçlar doğrultusunda adaptasyonu için yapılacak TL ye kadar olan masraflar ek prim alınmaksızın poliçe kapsamına dahil edilir. Bireysel Kasko poliçelerinde, sadece hususi ve kamyonet tarzları için geçerli olmak üzere ferdi kaza sürekli sakatlık teminatına ek olarak verilen Konut ve Oto Adaptasyon Teminatı ile sigortalının veya sigorta ettirenin sigortalı aracı idare etmeleri esnasında gerçekleşen bir kaza sonucu sürekli sakatlığı halinde: Sigortalı aracın veya ikamet edilen konutun zarar gören tarafından kullanılmasına yönelik adaptasyon masrafları veya bu amaçla başka bir aracın satın alınmasına yönelik masraflar, olay başına ve yıllık toplam TL limitle teminata dahil edilmiştir.

12 Kasko Poliçesindeki İndirimler Personel Taşıma İndirimi %15 Meslek İndirimi %10 %10 Hasarsızlık İndirimi 1.Yıl %30 2.Yıl 3.Yıl 4.Yıl %40 %50 %60 %15 %15

13 Hasarsızlığı Bozmayan Haller Anlaşmalı cam servisimizin TURASSIST kullanılması kaydıyla 2 adet cam kırılması. 1 adet radyo teyp çalınması. % 100 rüculu hasarlar. Hasarsızlığı bozmayan haller dışında %40 - %50 - %60 hasarsızlık indirimini hak kazanan müşterilerimizin hasarsızlığı yılda tek bir hasar olması halinde hasar ne olursa olsun poliçe primi ve hasar rakamına bakılmaksızın hasarsızlık indirimi bir kademe aşağıya çekilmektedir.

14 Asistans Rahat Güvenli Çözüm Odaklı Huzurlu Hızlı

15 İkame Araç Hizmeti Genel Servis hizmetinden faydalanan tüm binek oto sahibi sigortalılarımıza ücretsiz olarak bir araç verilip tam 7 gün boyunca bu hizmetten faydalanmaları sağlanmaktadır. MAPFRE GENEL sigorta anlaşmalı servislerinde onarılan araçlar için ikame araç hizmeti 7 gündür. Anlaşmalı olmayan servislerde onarılan araçlar için ikame araç hizmeti 5 gün boyunca sağlanmaktadır.

16 Yol Yardım Hizmeti Çekici Hizmeti Teknik Servis Ulaşım İmkanı Konaklama İmkanı Ferdi Hizmetler Tıbbi Nakil

17 Sıkça Sorulan Sorular 1 Kasko Sigortasının fiyatını hangi faktörler etkiler? Marka Tip Model Ruhsat sahibi bilgileri( Yaş, cinsiyet, meslek) Hasar geçmişi Plaka il kodu 2 Araç el değiştirdiğinde, kasko poliçesi de el değiştirir mi? Kasko poliçesinde verilen haklar şahıslara ait olduğundan araç el değiştirdiğinde herhangi bir transfer söz konusu değildir.

18 Sıkça Sorulan Sorular 3 Sigortalı araç değişikliği yaptığı zaman mevcut hasarsızlık indiriminden yararlanabilir mi? Sigortalı araç değişikliği yaptığı zaman mevcut hasarsızlık oranı devam eder. 4 Aracın aksesuarları kasko sigortalarına dahil midir? Standart lastik ve jantlar otomatik teminat kapsamındadır. Araca sonradan ilave edilen özel lastik, çelik jantlar, değer olarak standartlarından farklı olduğu için, değerleri sigortalı ile sigortacı tarafından mutabık kalınarak tespit edilmeli, poliçede ayrıca belirtilmelidir.

19 Oto Kaza Ürünleri Kasko Moto MGS İ.M.M. / Ferdi Kaza Poliçesi Trafik Poliçesi Yeşilkart Poliçesi

20 Moto MGS 0 5 yaş arası 250 cc ve üzeri motor hacmine sahip motosikletlere teminat sağlayan bir üründür. Bu ürün ile ek prim alınmadan verilen Kasko ve Koruma Kıyafetleri teminatı; poliçe süresince bir defaya mahsus olmak üzere ve fatura ibraz edilmek kaydı ile azami 750 TL limit ile sınırlıdır.

21 MAPFRE GENEL SİGORTA KASKO ÜRÜNÜNÜ ALMAK İÇİN NEDEN MAPFRE GENEL SİGORTA, tek bir poliçe ile bir çok teminatı sunar ve çok sayıda riski teminat altına almaktadır. Oto sigortalarında uzmanız Eskime payı düşülmeden tam ödeme yapıyoruz. Ek prim alınmaksızın ve hasarda muafiyet uygulanmadan sel ve su baskını teminatı veriyoruz. Kişisel İ.M.M teminatı Tüm binek oto sahibi sigortalılarımıza hasar anında ikame araç hizmeti veriyoruz. 365/24 Limitsiz Asistans Hizmeti. Oto Adaptasyon teminatını Dünya da ve Türkiye de veren tek şirketiz.

Sigortalı araç ve araçta bulunan standart aksesuarlar, hasar tarihindeki piyasa değeri ile teminat kapsamındadır.

Sigortalı araç ve araçta bulunan standart aksesuarlar, hasar tarihindeki piyasa değeri ile teminat kapsamındadır. OPEL KASKO SİGORTASI BÖLÜM I TEMİNATLAR VE ÖZEL ŞARTLAR A. KASKO TEMİNATI Opel Kasko, 0-10 yaş arasındaki Opel marka otomobil, kamyonet ve minibüs tipi araçlar için kapsamı ve teminatları özel olarak belirlenmiş

Detaylı

Başa Dön TİCARİ PAKET SİGORTASI

Başa Dön TİCARİ PAKET SİGORTASI Başa Dön TİCARİ PAKET SİGORTASI İÇERIK Yangın Sigortalarında Bedel Esası & Sigorta Bedelinin Belirlenmesi Poliçe Türleri Yangın & Oto dışı Sigorta Poliçelerinde Brüt Prim Detayı Ana Teminatlar İsteğe Bağlı

Detaylı

OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları (subay, astsubay, istisnai memur, sivil memur, jandarma uzman, uzman erbaş, işçi ve bunların emeklileri)

Detaylı

MOTORLU KARA TAŞITLARI BİLGİLENDİRME FORMU

MOTORLU KARA TAŞITLARI BİLGİLENDİRME FORMU MOTORLU KARA TAŞITLARI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere,

Detaylı

ARTI KONUT SİGORTASI

ARTI KONUT SİGORTASI ARTI KONUT SİGORTASI Ürün Tanımı Konut Paket Sigortası; NEDİR? Tek poliçeyle bina,eşya ve konutta yaşayan bireyleri güvence altına alan, geniş kapsamlı bir paket sigorta uygulamasıdır. STANDART TEMİNATLAR

Detaylı

460 ARTI FERDİ KAZA SİGORTASI. Ürün Yönetim Müdürlüğü

460 ARTI FERDİ KAZA SİGORTASI. Ürün Yönetim Müdürlüğü 460 ARTI FERDİ KAZA SİGORTASI Ürün Tanımı Artı Ferdi Kaza Sigortası; NEDİR? Gerçekleşebilecek bir kaza halinde, sigortalının seçmiş olduğu limitler dahilinde Vefat ve Sürekli Sakatlık risklerini bir yıl

Detaylı

İşyeri sigortası ile alınabilecek ek branş teminatları

İşyeri sigortası ile alınabilecek ek branş teminatları İşyeri sigortası ile alınabilecek ek branş teminatları Yangına Bağlı Kar Kaybı Sigortası İşveren Mali Mesuliyet Sigortası 3.Şahıs Mali Mesuliyet Sigortası Taşınan Para Sigortası Emniyeti Suistimal Sigortası

Detaylı

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI KAZA SONUCU KAN PARASI OLARAK ADLANDIRILAN MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT TALEPLERİ SINIRSIZ teminat verilebilir. BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Birleşik Kasko Sigortası Genişletilmiş

Detaylı

Başa Dön KONUT SİGORTASI

Başa Dön KONUT SİGORTASI Başa Dön KONUT SİGORTASI İçerik Yangın Branşı Konut Sigortası Ana ve Ek teminatlar Asistans Teminat Limitleri ve Muafiyetler İstisnalar Ürünler Sıkça sorulan Sorular Satın almak için 4 Neden Yangın Branşının

Detaylı

TAMAMLAYICI TRAFİK PAKETLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR

TAMAMLAYICI TRAFİK PAKETLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR TAMAMLAYICI TRAFİK PAKETLERİ (SATIŞ SÜRECİ) SATIŞ Müşteri İhtiyacına göre ürün kapsamı belirlenebilir mi? Evet modüler yapısı ve sabit primler ile istenilen paket seçilerek poliçeyi oluşturabilirsiniz.

Detaylı

GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta

Detaylı

FKasko, 0(sıfır) - 10 yaş arası Ford marka araçlar için kapsamı ve teminatları özel olarak belirlenmiş bir poliçedir.

FKasko, 0(sıfır) - 10 yaş arası Ford marka araçlar için kapsamı ve teminatları özel olarak belirlenmiş bir poliçedir. FKASKO SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI FKasko, 0(sıfır) - 10 yaş arası Ford marka araçlar için kapsamı ve teminatları özel olarak belirlenmiş bir poliçedir. BÖLÜM 1 Sigortalı Aracın Ziyan Ve Hasar Teminatları

Detaylı

Ana Teminatlar : Ek Teminatlar: Yangın, Yıldırım, İnfilak

Ana Teminatlar : Ek Teminatlar: Yangın, Yıldırım, İnfilak KONUT POLİÇESİ Ana Teminatlar : Yangın, Yıldırım, İnfilak Ek Teminatlar: Dahili Su Sel / Su Baskını Fırtına Yer Kayması Kara, Hava, Deniz Taşıtları Çarpması Kar Ağırlığı Hırsızlık Enkaz Kaldırma Duman

Detaylı

KASKO JET GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

KASKO JET GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU KASKO JET GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak

Detaylı

KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI

KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI Hususi ve Kamyonet Kullanım Tarzları İçin Geçerli Yardım Hizmeti Özel Şartları A)Yardım Hizmeti Özel Şartları A. 1. Lehtar /lar Sigorta poliçesinde

Detaylı

ARTI FERDİ KAZA SİGORTASI

ARTI FERDİ KAZA SİGORTASI ARTI FERDİ KAZA SİGORTASI Ürün Tanımı Artı Ferdi Kaza Sigortası; NEDİR? Gerçekleşebilecek bir kaza halinde, sigortalının seçmiş olduğu limitler dahilinde Vefat ve Sürekli Sakatlık risklerini bir yıl süreyle

Detaylı

X-L (501) KONUT SİGORTA POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU

X-L (501) KONUT SİGORTA POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU X-L (501) KONUT SİGORTA POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapacak sözleşmeye

Detaylı

Başa Dön OFİSİM SİGORTASI

Başa Dön OFİSİM SİGORTASI Başa Dön OFİSİM SİGORTASI Ofisim sigortası Elektronik cihaz hasarım oldu ama o cihaz poliçe de yazılmamış diye hasarımı alamadım. Evet eskiden böyle şeyler oluyordu. Ama şimdi Ofisler için ideal bir sigorta

Detaylı

MOTO KASKO BİLGİLENDİRME FORMU. A- SİGORTACIYA İLİŞKİN BİLGİLER (İlgili alanlar acente tarafından doldurulacaktır.) B- UYARILAR C- GENEL BİLGİLER

MOTO KASKO BİLGİLENDİRME FORMU. A- SİGORTACIYA İLİŞKİN BİLGİLER (İlgili alanlar acente tarafından doldurulacaktır.) B- UYARILAR C- GENEL BİLGİLER MOTO KASKO BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin

Detaylı

SİGORTA BEDELİ VE TEMİNAT LİMİTLERİ (USD)

SİGORTA BEDELİ VE TEMİNAT LİMİTLERİ (USD) YAT SİGORTALARI SİGORTA BEDELİ VE TEMİNAT LİMİTLERİ (USD) Teminat Sigorta Bedeli/ Teminat Limiti Yıllık Max. Tem. Limiti Tenzili Muafiyet Yat 5.000.000 % 0,5 özel % 1 ticari 3.Ş.M.M. 1.250.000/5.000.000

Detaylı

TAMAMLAYICI KASKO SİGORTA POLİÇESİ ÖZEL ŞARTLARI

TAMAMLAYICI KASKO SİGORTA POLİÇESİ ÖZEL ŞARTLARI TAMAMLAYICI KASKO SİGORTA POLİÇESİ ÖZEL ŞARTLARI Tamamlayıcı Kasko sigorta poliçesi kapsamında sağlanan teminatlar teminatların yalnızca Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk (Trafik) sigorta

Detaylı

Ziraat Genişletilmiş Kasko Sigortası Bilgilendirme Formu

Ziraat Genişletilmiş Kasko Sigortası Bilgilendirme Formu - Sayfa 1 / 5 - En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı hususlarda

Detaylı

GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta

Detaylı

ARABAM GARANTİDE GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

ARABAM GARANTİDE GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU ARABAM GARANTİDE GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU Bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere, yapılacak sözleşmeye ilişkin hususlarda genel bilgi vermek amacıyla, 28.10.2007

Detaylı

Eczane sigortası teminatları

Eczane sigortası teminatları Eczane sigortası Eczane sigortası teminatları Yangın, Yıldırım, İnfilak Sel veya Su Baskını Dahili Su Fırtına Kara Taşıtları Çarpması Hava Taşıtları Çarpması Yer Kayması Duman Kar Ağırlığı Kira Kaybı Alternatif

Detaylı

B: SORUMLULUK SİGORTALARI

B: SORUMLULUK SİGORTALARI B: SORUMLULUK SİGORTALARI ba) İhtiyari Mali Sorumluluk bb) İşveren Mali Sorumluluk bc) 3. Şahıslara Karşı Mali Sorumluluk bd) Asansör Kazalarına Karşı Mali Sorumluluk be) Uçak ve Helikopter Mali Sorumluluk

Detaylı

Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortası Tarife Ve Talimatı

Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortası Tarife Ve Talimatı Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortası Tarife Ve Talimatı Yayımlandığı Resmi Gazete: 18 Haziran 2008 26910 Yayımlayan Kurum: Devlet Bakanlığı 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanununa göre yapılacak

Detaylı

Bilgi içindir esas olan poliçeniz ve hukuki ayrılmaz ekleridir.

Bilgi içindir esas olan poliçeniz ve hukuki ayrılmaz ekleridir. Ev sigortası Yangın, yıldırım, infilak Hırsızlık Sel / su baskını Deprem Dahili su hasarları Fırtına Kar ağırlığı Hava taşıtları çarpması Kara taşıtları çarpması Yer kayması Duman Grev, lokavt, kargaşalık,

Detaylı

4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanununa göre yapılacak Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortasına aşağıdaki tarife ve talimat uygulanır.

4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanununa göre yapılacak Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortasına aşağıdaki tarife ve talimat uygulanır. Yayımlandığı Resmi Gazete: 18 Haziran 2008-26910 Yayımlayan Kurum: Devlet Bakanlığı 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanununa göre yapılacak Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortasına aşağıdaki

Detaylı

HDI Sigorta, Alman sigorta grubu HDI Gerling International AG nin Türkiye deki temsilcisidir.

HDI Sigorta, Alman sigorta grubu HDI Gerling International AG nin Türkiye deki temsilcisidir. HDI SİGORTA A.Ş. HDI Sigorta, Alman sigorta grubu HDI Gerling International AG nin Türkiye deki temsilcisidir. 110 YILLIK SİGORTA TECRÜBESİ ALMAN SİGORTA DEVİNİN MALİ GÜCÜ HDI International AG (Talanx):

Detaylı

FKasko, 0(sıfır) - 10 yaş arası Ford marka araçlar için kapsamı ve teminatları özel olarak belirlenmiş bir poliçedir.

FKasko, 0(sıfır) - 10 yaş arası Ford marka araçlar için kapsamı ve teminatları özel olarak belirlenmiş bir poliçedir. FKASKO SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI FKasko, 0(sıfır) - 10 yaş arası Ford marka araçlar için kapsamı ve teminatları özel olarak belirlenmiş bir poliçedir. BÖLÜM 1 Sigortalı Aracın Ziyan Ve Hasar Teminatları

Detaylı

Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası

Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası Kat mülkiyeti kanununu önemseyen her yöneticinin bütçe ayırması gereken bir poliçe Ortak alanları olan tüm siteler ve hasar sorumluluğu almak istemeyen objektif

Detaylı

C) TAZMİNAT SİGORTALARI ca) Kara Taşıtları Kasko cb) Hırsızlık cc) Cam Kırılması cd) Uçak-Helikopter Gövde (Tekne)

C) TAZMİNAT SİGORTALARI ca) Kara Taşıtları Kasko cb) Hırsızlık cc) Cam Kırılması cd) Uçak-Helikopter Gövde (Tekne) ZORUNLU SİGORTALAR aa) Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası ab) Yeşilkart ac) Otobüs Zorunlu Koltuk ad) Tehlikeli Maddeler Sorumluluk ae) Tüp gaz Sorumluluk af) Maden Çalışanları

Detaylı

BENİM MOTORSİKLETİM KASKO SİGORTASI

BENİM MOTORSİKLETİM KASKO SİGORTASI BENİM MOTORSİKLETİM KASKO SİGORTASI Genel Özellikler Türkiye sınırları dahilinde seyreden motorsikletleri, kasko sigortaları genel şartları dahilinde, gerek seyir gerekse park halinde iken karşılaşabileceği

Detaylı

Hukuksal koruma sigortası

Hukuksal koruma sigortası Hukuksal koruma sigortası Hukuksal koruma sigortası Mevcut poliçelerinizde yeralan/alabilecek hukuki koruma sigortası ek teminat olarak ta verilmekte olup. bu teminatın hukuki yapısı ektedir. her poliçe

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...1 I. KONUNUN ÖNEMİ...1 II. KONUNUN SEÇİLİŞ AMACI...2 III. KONU SINIRLANDIRMASI VE İNCELEME PLANI...8

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...1 I. KONUNUN ÖNEMİ...1 II. KONUNUN SEÇİLİŞ AMACI...2 III. KONU SINIRLANDIRMASI VE İNCELEME PLANI...8 XIV İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...VII ÖZET...XI ABSTRACT...XII İÇİNDEKİLER...XIII KISALTMALAR...XXIII GİRİŞ...1 I. KONUNUN ÖNEMİ...1 II. KONUNUN SEÇİLİŞ AMACI...2 III. KONU SINIRLANDIRMASI VE İNCELEME PLANI...8

Detaylı

GENİŞLETİLMİŞ KASKO SÜPER ÖZEL OTO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

GENİŞLETİLMİŞ KASKO SÜPER ÖZEL OTO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU GENİŞLETİLMİŞ KASKO SÜPER ÖZEL OTO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak

Detaylı

Yangın Sigortasına Deprem Ve Yanardağ Püskürmesi Teminatının Eklenmesi Halinde Uygulanacak Tarife Cuma, 15 Ekim :38

Yangın Sigortasına Deprem Ve Yanardağ Püskürmesi Teminatının Eklenmesi Halinde Uygulanacak Tarife Cuma, 15 Ekim :38 I- SİVİL RİZİKOLAR Sivil rizikolarda yangın sigortasına deprem ve yanardağ püskürmesi teminatının eklenmesi halinde, binanın yapı tarzına ve yer aldığı deprem bölgesine göre, aşağıda Tarife Tablosu-1 de

Detaylı

DAR KASKO SİGORTASI TEMİNATLARI VE KLOZLARI1

DAR KASKO SİGORTASI TEMİNATLARI VE KLOZLARI1 DAR KASKO SİGORTASI TEMİNATLARI VE KLOZLARI1 DAR KASKO SİGORTASI TEMİNATLARI TEMİNATIN KAPSAMI SİGORTANIN TEMİNAT BEDELLERİ TEMİNAT HARİCİ RİSKLER SİGORTA TEMİNAT LİMİTİNİN EKSİLMESİ ASIL ANAHTAR İLE ARACIN

Detaylı

DEMİR KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

DEMİR KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU DEMİR KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU İki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı hususlarda

Detaylı

Anadolu sigorta konut sigortası

Anadolu sigorta konut sigortası Anadolu sigorta konut sigortası ANADOLU SİGORTA KONUT SİGORTASI Kira kaybı Yangın, yıldırım, infilak Yer kayması Yer kayması ek teminatı-civar kazılar sonucu oluşan hasarlar Deprem Enkaz kaldırma masrafları

Detaylı

GES Tesislerinde SİGORTA. Osman TÜKEN Kotra Sigorta Aracılık. Hizm. Ltd. Şti.

GES Tesislerinde SİGORTA. Osman TÜKEN Kotra Sigorta Aracılık. Hizm. Ltd. Şti. GES Tesislerinde SİGORTA Osman TÜKEN Kotra Sigorta Aracılık. Hizm. Ltd. Şti. GES SİGORTA DEVRELERİ ve SİGORTA ÜRÜNLERİ (ÇATI VE ARAZİ TİPİ GES TESİSLERİNİN SİGORTA SÜREÇLERİ AYNIDIR ) MONTAJ DÖNEMİ SİGORTA

Detaylı

A. SİGORTACIYA İLİŞKİN BİLGİLER 1. Sözleşmeye aracılık eden sigorta acentesinin; 2. Teminatı veren sigortacının; B. UYARILAR

A. SİGORTACIYA İLİŞKİN BİLGİLER 1. Sözleşmeye aracılık eden sigorta acentesinin; 2. Teminatı veren sigortacının; B. UYARILAR YANGIN SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapacak sözleşmeye ilişkin hususlarda

Detaylı

KIRMIZI KASKO- KASKO SIGORTA POLIÇESI

KIRMIZI KASKO- KASKO SIGORTA POLIÇESI A- SÖZLEŞME TARAFLARI Sigortalı Adı / Ünvanı : SEMİH USLU TC Kimlik No : ***8172 Vergi No : 0 Müşteri No : 7309191 Adresi : FATİH SULTAN MEHMET MAH. RENO MAİS BALKAN CAD. RENO MAİS APT. 47 ÜMRANİYE 34000

Detaylı

410- TRAFİK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

410- TRAFİK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU 410- TRAFİK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine

Detaylı

GENİŞLETİLMİŞ KASKO KLASİK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

GENİŞLETİLMİŞ KASKO KLASİK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU GENİŞLETİLMİŞ KASKO KLASİK SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta

Detaylı

Yangın Sigortası, Hırsızlık Sigortası ve Cam Kırılması Sigortası Genel Şartları ve

Yangın Sigortası, Hırsızlık Sigortası ve Cam Kırılması Sigortası Genel Şartları ve TİCARİ PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapacak sözleşmeye ilişkin

Detaylı

KAZA TESPİT TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ.

KAZA TESPİT TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ. KAZA TESPİT TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ. Hasar Anında Yapılması Gerekenler Bir hasar durumuyla karşılaştığınızda, acenteliğimize 7 gün 24 saat 0352 222 62 52 veya 0 533 347 81 32 ve 0533 554 91 18 numaralı

Detaylı

Mevcut indirim oranı % 50 olan poliçenin 2 hasarı var ise yenilemedeki indirim oranı % 0 olacaktır.

Mevcut indirim oranı % 50 olan poliçenin 2 hasarı var ise yenilemedeki indirim oranı % 0 olacaktır. TÜM OTO KASKO SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI A- Kasko Teminatı Sigortalı araç veya onun aksesuarı zayi olmuş veya hasara uğramış ise sigortacı tespit olunan ziyan ve hasar bedelini sigortalıya tazmin eder. Sigortacının

Detaylı

: TORUN CENTER FULYA MAHALLESİ BÜYÜKDERE CAD. NO:74/ D ŞİŞLİ / İSTANBUL Telefon : (212) ; Faks :

: TORUN CENTER FULYA MAHALLESİ BÜYÜKDERE CAD. NO:74/ D ŞİŞLİ / İSTANBUL Telefon : (212) ; Faks : SÜPER KOBİM POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapacak sözleşmeye ilişkin

Detaylı

Sayfa: 1 Teklif No: Ürün : 123

Sayfa: 1 Teklif No: Ürün : 123 Sayfa: 1 En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı hususlarda

Detaylı

AKARYAKIT PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

AKARYAKIT PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU AKARYAKIT PAKET SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine

Detaylı

EV SİGORTASI AİG SİGORTA

EV SİGORTASI AİG SİGORTA EV SİGORTASI AİG SİGORTA AIG SİGORTA EV SİGORTASI TEMİNATLAR Yangın, Yıldırım, İnfilak Konut Ek Teminatları (Dahili Su, Duman, Fırtına, Yer Kayması, Kara Taşıtları Çarpması, Hava Taşıtları Çarpması, Kar

Detaylı

Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk (Trafik) Sigortası Teminatları

Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk (Trafik) Sigortası Teminatları Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk (Trafik) Sigortası Teminatları SİGORTANIN KAPSAMI Sigortacı, poliçede tanımlanan motorlu aracın işletilmesi sırasında, üçüncü şahısların ölümüne veya

Detaylı

Tüm hak ve menfaatler ile borçlar, kanuni varislere devreder. Devir için veraset ilamının ibrazı gereklidir.

Tüm hak ve menfaatler ile borçlar, kanuni varislere devreder. Devir için veraset ilamının ibrazı gereklidir. Kasko poliçesinde araç bedeli enflasyona karşı nasıl korunmaktadır? Piyasa rayici ile sınırlı kalmak şartıyla, bir yıl içerisinde belirlenen bir enflasyon oranında sigorta bedelinin artışını teminat altına

Detaylı

Sayfa: 1 Teklif No: Ürün : 151

Sayfa: 1 Teklif No: Ürün : 151 Sayfa: 1 En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı hususlarda

Detaylı

b. Sigortalı araçta standardının dışında yer alan ilave aksesuar bakımından poliçede belirtilen sigorta bedeli veya hasar tarihindeki

b. Sigortalı araçta standardının dışında yer alan ilave aksesuar bakımından poliçede belirtilen sigorta bedeli veya hasar tarihindeki RENAULT KASKO SİGORTASINA AİT ÖZEL ŞARTLAR BÖLÜM 1 Sigortalı Aracın Ziyan Ve Hasar Teminatları A- Kasko Teminatı Sigortalı araç veya onun aksesuarı zayi olmuş veya hasara uğramış ise sigortacı tespit olunan

Detaylı

1. Sigorta hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için, talep halinde sigortacı tarafından verilecek (web

1. Sigorta hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için, talep halinde sigortacı tarafından verilecek (web BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI BİLGİLENDİRME En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sözleşmeye ilişkin

Detaylı

4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanununa göre yapılacak Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortasına aşağıdaki tarife ve talimat uygulanır.

4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanununa göre yapılacak Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortasına aşağıdaki tarife ve talimat uygulanır. Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortası Tarife Ve Talimatı Yayınlanan Resmin Gazete: Yayınlanan Tarih: 1.7.2008 00:00:00 Yayınlayan Kurum: Yayımlandığı Resmi Gazete: 18 Haziran 2008-26910

Detaylı

YASAL SORUMLULUKLAR VE SİGORTA

YASAL SORUMLULUKLAR VE SİGORTA YASAL SORUMLULUKLAR VE SİGORTA 1. Motorlu bir aracın işletilmesi için yaptırılacak zorunlu sigorta hangisidir? a) Mali sorumluluk sigortası b) Kasko sigortası c) Yangın sigortası d) Hayat sigortası 2.

Detaylı

Gelecek ufuklara güvenle bakabilmek...

Gelecek ufuklara güvenle bakabilmek... Gelecek ufuklara güvenle bakabilmek... Her şey yolunda giderken, beklenmedik bir kaza sonucu hayatınız alt üst olabilir. En değerli varlığınız çocuklarınızın başladıkları eğitim hayatlarını aynı standartlarda

Detaylı

İŞYERİ ASİSTANS HİZMETİ

İŞYERİ ASİSTANS HİZMETİ Kobi Paket Sigorta Poliçesi Kobi Paket Sigorta Poliçesi, betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiş bulunan binanız ve bu bina içerisindeki kıymetlerinizin uğrayabileceği zararları Başak Groupama Sigorta

Detaylı

KORU SİGORTA KORU MİNİ ONARIM HİZMETİ

KORU SİGORTA KORU MİNİ ONARIM HİZMETİ KORU SİGORTA KORU MİNİ ONARIM HİZMETİ KORU MİNİ ONARIM HİZMETİ NEDİR? KORU Mini Onarım hizmeti, KORU Sigorta kasko veya trafik poliçesi kapsamındaki aracınızın ( özel otomobil, SUV,.5 ton Brüt Ağırlığa

Detaylı

Toplam 3 saati aşan gecikmelerde CDW (Kasko) dahil tüm gün ücreti alınır.

Toplam 3 saati aşan gecikmelerde CDW (Kasko) dahil tüm gün ücreti alınır. Kiralama Koşulları Dizel Araçlara %10 Fiyat Farkı Uygulanır. Fiyatlara %18 KDV Dahil değildir. Fiyatlar Yeni Türk Lirasıdır. Kiralama Süresi En kısa kiralama süresi 24 saattir. Teslim gecikmelerinde her

Detaylı

DOĞALGAZ SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

DOĞALGAZ SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU DOĞALGAZ SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine

Detaylı

Dr. Şuayyip Doğuş DEMİRCİ

Dr. Şuayyip Doğuş DEMİRCİ Dr. Şuayyip Doğuş DEMİRCİ Kasko Sigortaları Sigortalının poliçede belirtilen ve karayolunda kullanma izni olan motorlu ve motorsuz kara araçlarından, römork veya karavanlardan iş makinelerinden, lastik

Detaylı

SİGORTA HUKUKU. Genel Hükümler Bazı Sigorta Türleri

SİGORTA HUKUKU. Genel Hükümler Bazı Sigorta Türleri SİGORTA HUKUKU Genel Hükümler Bazı Sigorta Türleri BİRİNCİ BÖLÜM GİRİŞ I. "Sosyal güvenlik" anlamı, sosyal ve özel sigortalar 1 II. Özel sigorta ve sosyal sigorta ayrımı 2 III. Sosyal sigortacılığın Türkiye'de

Detaylı

Ferdi Kaza Sigortası kapsamına giren teminatlar aşağıda belirtilmiştir: Ölüm Sürekli sakatlık Gündelik tazminat Tedavi masrafları Deprem

Ferdi Kaza Sigortası kapsamına giren teminatlar aşağıda belirtilmiştir: Ölüm Sürekli sakatlık Gündelik tazminat Tedavi masrafları Deprem Ferdi Kaza Sigortası Ferdi Kaza Sigortası kapsamına giren teminatlar aşağıda belirtilmiştir: Ölüm Sürekli sakatlık Gündelik tazminat Tedavi masrafları Deprem Ölüm Teminatı Poliçe ile temin edilen bir kaza

Detaylı

EUREKO KASKO PLUS SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

EUREKO KASKO PLUS SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU EUREKO KASKO PLUS SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, gerek yapılacak sigorta sözleşmesinin müzakeresi

Detaylı

Turistik İşletme Sigortası

Turistik İşletme Sigortası Turistik İşletme Sigortası Türkiye artık bir tatil cenneti olarak adlandırılıyor. Turistleri en iyi koşullarda ağırlamak gerçek bir profesyonellik gerektiriyor. Tabii, değeri milyarlarla ölçülen turistik

Detaylı

DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta

DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta DOĞRU ADIM TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR Doğru Adım Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir? Sigortalının Doğa Sigorta tarafından belirlenmiş anlaşmalı kurum listesinde yer alan

Detaylı

TEMEL SİGORTACILIK. Gerçekleşen hasar oranı, sigorta tarifesinde öngörülen hasar oranından daha düşük olursa aşağıdaki seçeneklerden hangisi doğrudur?

TEMEL SİGORTACILIK. Gerçekleşen hasar oranı, sigorta tarifesinde öngörülen hasar oranından daha düşük olursa aşağıdaki seçeneklerden hangisi doğrudur? TEMEL SİGORTACILIK SORU 1: Gerçekleşen hasar oranı, sigorta tarifesinde öngörülen hasar oranından daha düşük olursa aşağıdaki seçeneklerden hangisi doğrudur? A) Toplam Risk Primi, Toplam Ödenen Tazminat

Detaylı

GENİŞ KAPSAMLI EV SİGORTA POLİÇESİ (141)

GENİŞ KAPSAMLI EV SİGORTA POLİÇESİ (141) GENİŞ KAPSAMLI EV SİGORTA POLİÇESİ (141) POLİÇE / YENİLEME NO : 12426145 / 0 ÜRÜN KODU : 141 ACENTE KODU SİGORTALI BİLGİLERİ ADI SOYADI/ÜNVANI : EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRI M ORTAKLIĞI A.Ş. ADRES :

Detaylı

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş.

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla hizmet verdiği alanlarda ilklerin de uygulayıcısı

Detaylı

FİAT KASKO SİGORTASINA AİT ÖZEL ŞARTLAR

FİAT KASKO SİGORTASINA AİT ÖZEL ŞARTLAR FİAT KASKO SİGORTASINA AİT ÖZEL ŞARTLAR A- Kasko Teminatı Sigortalı araç veya onun aksesuarı zayi olmuş veya hasara uğramış ise sigortacı tespit olunan ziyan ve hasar bedelini sigortalıya tazmin eder.

Detaylı

İŞYERİM GÜVENDE SİGORTASI

İŞYERİM GÜVENDE SİGORTASI İŞYERİM GÜVENDE SİGORTASI Genel Özellikler İşyerim Güvende Sigortası, işyeri sahibi veya kiracı olarak sigortalının bina ve içindeki mal varlığını olası risklere karşı güvence altına alan işyeri paket

Detaylı

HAYAT-İ FERDİ KAZA SİGORTASI

HAYAT-İ FERDİ KAZA SİGORTASI HAYAT-İ FERDİ KAZA SİGORTASI TEMİNATLAR / LİMİTLER / ÖDENECEK PRİM : 77.7-TL Kaza sonucu Vefat Kaza sonucu Sürekli Sakatlık Tedavi Masrafları Çocuğun Eğitim Güvencesi Hukuksal Koruma Kapkaç 50.000 TL 50.000

Detaylı

FİAT KASKO SİGORTASINA AİT ÖZEL ŞARTLAR

FİAT KASKO SİGORTASINA AİT ÖZEL ŞARTLAR FİAT KASKO SİGORTASINA AİT ÖZEL ŞARTLAR A- Kasko Teminatı Sigortalı araç veya onun aksesuarı zayi olmuş veya hasara uğramış ise sigortacı tespit olunan ziyan ve hasar bedelini sigortalıya tazmin eder.

Detaylı

YANGIN SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU

YANGIN SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU YANGIN SİGORTASI BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine

Detaylı

Ziraat Klasik Genişletilmiş Kasko Sigortası Bilgilendirme Formu

Ziraat Klasik Genişletilmiş Kasko Sigortası Bilgilendirme Formu En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı hususlarda genel

Detaylı

1 MAYIS 2011 TARİHİNDEN GEÇERLİ YEŞİL KART SİGORTA TARİFE VE TALİMATI

1 MAYIS 2011 TARİHİNDEN GEÇERLİ YEŞİL KART SİGORTA TARİFE VE TALİMATI 1 MAYIS 2011 TARİHİNDEN GEÇERLİ YEŞİL KART SİGORTA TARİFE VE TALİMATI Yeşil Kart Sertifikası na ait sigorta sözleşmesi ile sigortacı, Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Genel

Detaylı

124 HSBC KASKO SİGORTASI BİLGİ FORMU

124 HSBC KASKO SİGORTASI BİLGİ FORMU Değerli Müşterimiz, Şubemiz aracılığı ile düzenlenmiş olan kasko poliçenizin hayırlı olmasını diliyoruz. Poliçeye dahil edilen ve ek olarak alabileceğiniz teminatlar, bu teminatlara ait özel ve genel şartlar

Detaylı

TÜM OTO KASKO SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI

TÜM OTO KASKO SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI TÜM OTO KASKO SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI A- Kasko Teminatı Sigortalı araç veya onun aksesuarı zayi olmuş veya hasara uğramış ise sigortacı tespit olunan ziyan ve hasar bedelini sigortalıya tazmin eder. Sigortacının

Detaylı

Sigortacılık Kanunu'nun 14/3 maddesi ve Güvence Hesabı Yönetmeliği'nin 8.maddesi uyarınca hesabın gelirleri;

Sigortacılık Kanunu'nun 14/3 maddesi ve Güvence Hesabı Yönetmeliği'nin 8.maddesi uyarınca hesabın gelirleri; GÜVENCE HESABI 1 Güvence Hesabı 14 Haziran 2007 tarih, 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu'nun 14 üncü maddesiyle Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri bünyesinde kurulmuştur. Sigortacılık Kanunu'nun geçici

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI İdari ve İşler Dairesi Başkanlığı 2015-2016 YILLARI ARAÇ KİRALAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. MALİYE BAKANLIĞI İdari ve İşler Dairesi Başkanlığı 2015-2016 YILLARI ARAÇ KİRALAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. MALİYE BAKANLIĞI İdari ve İşler Dairesi Başkanlığı 2015-2016 YILLARI ARAÇ KİRALAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartname, Maliye Bakanlığı nın güvenlik ve resmi hizmetlerinin yürütülmesi için 01.01.2015-31.12.2016

Detaylı

GÜNEŞ ASİSTANS KASKO KLOZU Poliçede ilgili teminat alınmış olması halinde ;

GÜNEŞ ASİSTANS KASKO KLOZU Poliçede ilgili teminat alınmış olması halinde ; GÜNEŞ ASİSTANS KASKO KLOZU Poliçede ilgili teminat alınmış olması halinde ; Yardım hizmetinin gerektiği durumlarda sigortalı, herhangi bir kişisel girişimde bulunmadan önce GÜNEŞ SİGORTA'nın 24 saat hizmet

Detaylı

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı Ekonomi Konfor Premium Asgari Ehliyet yılı. Sürücü Yaşı

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı Ekonomi Konfor Premium Asgari Ehliyet yılı. Sürücü Yaşı ARAÇ KİRALAMA KOŞULLARI Araç gruplarına bağlı minimum yaş ve ehliyet yılı bilgileri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Asgari Yaş Asgari Ehliyet yılı Asgari Genç Sürücü Yaşı Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı

Detaylı

Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Bilgilendirme Formu

Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Bilgilendirme Formu En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine ilişkin önemli bazı hususlarda genel

Detaylı

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI WEB-ARALIK 2015

SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI WEB-ARALIK 2015 SAĞLIK SİGORTALARI SINAVI WEB-ARALIK 2015 Soru-1: Sosyal Güvenlik Kurumu altında sağlık güvencesi olan ve ayrıca AA Sigorta şirketinden 04.05.2015 başlangıç tarihli sağlık sigortası yaptıran Ali Bey, 10.05.2015

Detaylı

ANKARA SİGORTA AS SAĞLIK POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU

ANKARA SİGORTA AS SAĞLIK POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU ANKARA SİGORTA AS SAĞLIK POLİÇESİ BİLGİLENDİRME FORMU En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta ettirene, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen kişilere ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer

Detaylı

PRESTİJ KASKO EKSTRA SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI (Genişletilmiş Kasko)

PRESTİJ KASKO EKSTRA SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI (Genişletilmiş Kasko) PRESTİJ KASKO EKSTRA SİGORTASI ÖZEL ŞARTLARI (Genişletilmiş Kasko) Kasko Teminatı Özel Şartları: Bu teminat ile sigortacı, sigortalının işbu poliçede belirtilen ve karayolunda kullanma izni olan aracını,

Detaylı

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla

Detaylı

Peşin 14/06/ ,12

Peşin 14/06/ ,12 EKSTRA TRAFİK SİGORTASI POLİÇESİ Poliçe No : 389645317 Yenileme No : 0 Levha No : T16426-NPZU Acente : 325428 - CREA SİGORTA ARA.HİZ.A.Ş. Tel : 212 274 0036 Poliçe Bilgileri Sigorta Süresi : 365 gün Başlangıç

Detaylı

TEMEL SIGORTA WEB EKİM 2017

TEMEL SIGORTA WEB EKİM 2017 TEMEL SIGORTA WEB EKİM 2017 SORU 1: Grup Hayat Sigortası yapılabilmesi için aynı tüzel kişiliğe bağlı olarak çalışan sigortalı sayısı aşağıdaki seçeneklerden hangisinde verilmiştir? A) 5 B) 10 C) 15 D)

Detaylı

Motorsiklet kasko yardım Araç Teminatları

Motorsiklet kasko yardım Araç Teminatları Motorsiklet kasko yardım Araç Teminatları Şirket aracın çekilmesi, kurtarılması, lastik değiştirilmesi ve benzin bitmesi durumunda aracın çekilmesi hizmetlerini Daimi İkametgah tan 0 km'den itibaren, geri

Detaylı

Filo Kiralamanın Avantajlarından Bireysel Olarak Yararlanın

Filo Kiralamanın Avantajlarından Bireysel Olarak Yararlanın Filo Kiralamanın Avantajlarından Bireysel Olarak Yararlanın BİR ARAÇ KİRALAMAK İSTEYENLERE ÖZEL Bireysel Araç Kiralama Nedir? Aracınızı satın alma maliyetine katlanmaksızın, gönül rahatlığıyla kullanabilmenizin

Detaylı

Ziraat Genişletilmiş Kasko Sigortası Bilgilendirme Formu

Ziraat Genişletilmiş Kasko Sigortası Bilgilendirme Formu Sayfa 1 / 8 Ziraat Genişletilmiş Kasko Sigortası En az iki nüsha olarak düzenlenen bu form, sigorta sözleşmesine taraf olmak isteyen ve sigortadan menfaat sağlayacak diğer kişilere, yapılacak sigorta sözleşmesine

Detaylı

KONUT EŞYA SİGORTASI. Sigortaya Kabul Şartları. Sigorta Süresi. Özellikleri. Genel Özellikler

KONUT EŞYA SİGORTASI. Sigortaya Kabul Şartları. Sigorta Süresi. Özellikleri. Genel Özellikler KONUT EŞYA SİGORTASI Genel Özellikler Konut Eşya Sigortası, ev sahibi veya kiracı olarak sigortalının bina içindeki eşyalarını olası risklere karşı güvence altına alan sigortadır. Konut Eşya Sigortası

Detaylı

BÖLÜM 1. KASKO + FİLO PLUS GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTA POLİÇESİ

BÖLÜM 1. KASKO + FİLO PLUS GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTA POLİÇESİ BÖLÜM 1. KASKO + FİLO PLUS GENİŞLETİLMİŞ KASKO SİGORTA POLİÇESİ Poliçenizin ihtiyacınız olan TEMİNAT'ları kapsadığından emin olmak için lütfen tüm poliçe sayfalarını okuyunuz. Başlangıç - Bitiş Tarihi

Detaylı

HASAR SÜRECİ NEDİR? Aynı zamanda kazaların, çalınan araçların, pert araçların ve cam değişimleri ile onarımının yönetimi sürecidir.

HASAR SÜRECİ NEDİR? Aynı zamanda kazaların, çalınan araçların, pert araçların ve cam değişimleri ile onarımının yönetimi sürecidir. HASAR SÜRECİ 2 HASAR SÜRECİ NEDİR? Sürücünün hasar yaptığı andan başlayarak, araç onarımının tamamlanıp aracın kullanıcıya teslim edilmesini ve hasar tutarının ödenmesi sürecinin tamamlanmasını kapsar.

Detaylı