EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER HAZİRAN 2012

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER HAZİRAN 2012"

Transkript

1 EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER HAZİRAN 2012

2 MAYIS AYINDA NELER YAPTIK? AYIN SORUSU HAZİRAN AYI ETKİNLİK ÖRNEKLERİ BRANŞ ETKİNLİKLERİ İngilizce Müzik-Orff Bilgisayar Beden Eğitimi Satranç Bale/Modern Dans KİTAP ÖNERİLERİ REHBERLİK BİRİMİ SEVGİ MENÜSÜ DOĞUMGÜNLERİMİZ

3 Bu ayki misafirlerimiz Nil, Kerem ve Eren in ailesiydi. Bu ayki partimizde de doğum günü olan arkadaşlarımızı kutladık.

4 Bu ay aile katılımı etkinliğinde sıra Çınar Ilgaz ve Beril Osanmaz ın ailesindeydi. Kitap günümüzde evden getirdiğimiz kitaplarımızı paylaşarak inceledik. Hareket temamızla ilgili olarak Gökkuşağı adlı grup çalışmasını yaptık.

5 TATİLİN DİĞER GÜNLERDEN FARKI NEDİR? TATİLDE NE YAPMAK İSTERSİN?

6 ŞAN KURT: Tatilde yaz olur. Oyun oynamak isterim TUNA YAPICI: Çok uyuruz.annemle oyun oynamak isterim. CEYLİN DENİZ: Denizde oluruz. Kumdan kale yapmak isterim. YİĞİT ÖZTÜRK: Güneş açar, yüzmek isterim. İREM AKKUŞ: Spora gidilir. Yüzmek isterim. NİL YAZGAN: Okula gitmemek demektir. Dolaşmak demektir. DENİZ ÇAVUŞOĞLU: Tatil olmasıdır. Yüzmek isterim. POYRAZ ONAR: Yaz gelmesidir. Yüzmek isterim. FULYA SİSNELİ: Denize girmektir. Kumla oynamak isterim KEREM ALPMEN: Yaz demektir. Eğlenmek isterim. KEREM FERMAN: Denize girmektir. Yüzmek isterim. ZEYNEP ALTUĞ: Okul yoktur. Boyama yapmak isterim. EREN YÜCE: Okula gitmeyiz. Parka gitmek isterim. ÇAĞAN DALBUDAK: Çok uyuruz. Yüzmek isterim.

7 BERİL OSANMAZ: Farkı yağmurdur. Tatile gitmek isterim. ZEYNEP KÜÇÜKHÜSEYİN: Hayvanat bahçesine gitmektir. Resim çizmek isterim. RÜYA ENGİN: Emirgan koruya gitmek, anneanneme gitmek isterim. ÇINAR ILGAZ: Babaanneme gitmektir. Oyun oynamak isterim. EMİR YENİ: Tatilde oyun oynamak,havuza girmek, teknemi yüzdürmek isterim. DEFNE YÜCADAL: Tatilde otelde kalmak için uçağa binmemiz gerekiyor. Denize girmek, kelebek yakalamak, kumdan kale yapmak isterim. EGE AVDEL: Kumla oynamak,denize girmek isterim. CAN DÖNMEZ: Oynamak,yüzmek isterim. DEMİR SARIMADEN:Okul kapanıyor. Oynamak isterim. İREM KAYAHAN: Denize girmektir. Havuzda yüzmek isterim. DAĞHAN KURT: Babamla arabaya binmek, denizde dalmak, balık yemek, dondurma yemek, Özge Öğretmeni özlemek, plaja gitmek isterim. EFE TÜMBAY: Evde oyuncaklarla oynamaktır. Sonra da okul açılıyor. ARAS SABUNCU: Yaz gelince bazen havuza girerler. Oyun oynamak, plaj topu oynamak isterim. YAĞIZ NOYAN BİNGÖL: Oyun oynamak. Denize gitmek isterim.

8 HAREKET HAREKET NEDİR? ORFF ÇALIŞMASI-GÖKKUŞAĞI ETKİNLİĞİ HAREKETLİ OYUNLAR AÇIK HAVA OYUNLARI SU VE KUM OYUNLARI

9 KAVRAMLAR FEN VE MATEMATİK *Renk kavramı (yeşil, turuncu, mor) *Şekil kavramı (daire, kare, üçgen) *Sayı kavramı *Şişman-Zayıf *Sabah-Öğle-Akşam *Az-Çok *Gece-Gündüz *Islak mı- Kuru mu? *Yeşil daireyi bul *Turuncu kareyi bul *Mor üçgeni bul OKU MA YAZMAYA HAZIRLIK *En şişman hangisi SOSYAL BECERİLER *Sevimli sayılar *Etkinliklerin süresine ilişkin yönergeye uyma, *Kavramlarla ilgili çalışma sayfaları *Grup etkinliklerinin kurallarına uyma.

10 YAŞAYAN DEĞERLER GELENEKSEL TÜRK ÇOCUK OYUNLARI *Huzur ve Barış Kutlaması (Dansı) *Ebe tura bir iki üç GELİŞİMSEL ARŞİV (PORTFOLYO) *Portfolyo sunumları EĞİTİM RUTİNLERİ *Haftanın Günleri *Özel gün etkinlikleri. * Duygu panoları

11 AYIN PARTİSİ *Islak Partisi MUTFAK ETKİNLİĞİ *Çilekli Puding

12

13 BEDEN EĞİTİMİ *İstasyon çalışmaları ve kompleks becerileri geliştirme (Sene başından bu yana öğrendiğimiz etkinlikleri kapsayan değişik şekillerde parkurlar hazırlanır. Her öğrencinin parkura katılımı sağlanır.) *Yakan top ve istop oyunları BALE VE MODERN DANS *Salon danslarının ritim farklılıklarının incelenmesi *Partnerli açık ve kapalı tutuş tekrarı *Serbest çalışmalar MÜZİK-ORFF *Porte Şatosu adlı öykü ile nota çalışmaları *Genel tekrar

14 İNGİLİZCE In June, we will be focusing on: Simple summer vocabulary Song You are my sunshine You can enjoy listening to your child singing You are my sunshine by searching for this song on

15

16 KAHVE KIRK YILLIK HATIRIN KİTABI Kâtip Çelebi "Keyf erbabının keyiflerini artırır, cana can katar" diye nitelediği kahvenin mekânı, telvesi, fincanı, kutusu, coğrafyası, müziği, kısacası gündelik hayatımızdaki yeri bu kitapta." Bir rivayete göre kahve ilk defa 8. yüzyılın ortalarında Kaffa'da yaşayan Khaldi adındaki bir çoban tarafından, bir ağacın "kızıl" meyvelerinin kaynatılması suretiyle, bir başka rivayete göreyse 14. yüzyılın sonlarına doğru Habeşistan'da Şeyh Şâzili tarafından içilmiştir. Dönemin Osmanlı coğrafyasında önce Kahire, Şam, Halep'e ve nihayet 1543 yılında, Kanuni Sultan Süleyman döneminde, İstanbul'a getirilen kahve, o tarihten itibaren Türk halkının olmazsa olmazlarından biri olmuştur. Kültür tarihi üstüne yaptığı çalışmalarla tanıdığımız Prof. Emine Gürsoy Naskali'nin hazırladığı, Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan Kahve: Kırk Yıllık Hatırın Kitabı, 16. yüzyılın ikinci yarısından itibaren yaşadığımız coğrafyada içilmeye başlayan ve bugün olmazsa olmazımız haline gelen kahveyi pek çok yönden ele alan önemli bir çalışma. Kahvenin mekânı olan kahvehaneler, kahvenin coğrafi yayılımı, halkın bilincinde yer ettiği folklorik yer, Osmanlı saray çevresinde kullanılan fincan formları, Bach'ın kahve için yazdığı kantat, Osmanlı nüfus kayıtlarında kahveci kayıtları, telvenin etimolojisi gibi konularda; tarihçi, sanat tarihçisi, müzikolog, halkbilimci vb. araştırmacıların yazılarının yer aldığı Kahve: Kırk Yıllık Hatırın Kitabı, gerek işlediği konular gerek zengin görsel kullanımıyla diğer kahve kitaplarından ayrılıyor.

17 AY I KİM ÇALDI? Berk, geceleri gökyüzünü pırıl pırıl aydınlatan Ay'a hayrandır. Ay'a bakarak uykuya dalarken güzel hayaller kurar. En büyük hayali de astronot olmaktır. Ama bir gece, bir de bakar ki, gökyüzü bomboş, Ay'ın yerinde yeller esiyor. Büyük bir üzüntüye kapılan Berk, Ay'ı birilerinin çaldığını düşünüp aramaya koyulur.

18 Sayın Velimiz; Haziran ayı bülteni ile sizlere gönderdiğimiz Rehberlik yazısı Prof. Dr. Erdal Atabek e aittir. Yazının içeriğinde gördüğünüz Ergen sözcüğü, bu yazının Okulöncesi dönem çocukları ile ilgisi olmadığını, hatta yanlışlık olduğunu sizlere düşündürebilir. Ancak yazının tamamını okuduğunuzda fikrinizin değişebileceğine inanıyoruz. Bu yazı, ergen dünyası ndan yola çıkarak, ilerde karşılaşmak istemeyeceğimiz sorunların temellerinin, aslında okulöncesi yaşlarda atıldığı ve bununla ilgili yapabileceğimiz bir şeyler olduğu ile ilgili olarak bizlere ışık tutuyor. Hayatınızda özellikle çocuğunuzun yetiştirilmesi konusunda Keşke lerinizin olmaması dileğiyle FMV Özel Ayazağa Işık Anaokulu Rehberlik Birimi

19 HAYATIN ORTAĞI OLMAK Günümüzün ergen dünyası nı, bu dünyada geçerli olan ergen kültürü nü anlamaya çalışıyoruz. Çünkü bu yeni oluşumu anlayamazsak günümüz ergenleri ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacak. Yeni ergen kültürü nün özellikleri içindeki; *Hedef seçememe *Geleceğini planlayamama *Sorumluluk almak istememe *Kendini hiçbir şeye zorunlu saymadan, çevresini her şeye zorunlu sayma *Çaba harcamadan elde etmek isteme gibi özellikleri nasıl açıklamalıyız? En önemli etkenler arasında sahip olma, elde etme ve kullanma ile bunları yapabilmek için çalışmak ve kazanmak gereği arasındaki bağ kopartan tüketim toplumu ideolojisi dir. Bu ideoloji henüz çalışmayan ve kazanmayan gençlere kredi kartı vermekte, cep telefonları olması nın normal olduğunu söylemekte, otomobil kullanarak özgürleşme yi önermektedir. Gençler de bütün bunlar için yıllarca beklemek yerine, bütün bunları sağlamanın anne babalarının görevi olduğunu düşünmekte, bunların kendi hakları olduğunu öne sürmektedirler.

20 Bizim yaşam kültürümüzün iki özelliği de tüketim toplumu ideolojisi ile buluşmaktadır. Çocukların aşırı korunmasının ailenin görevi olduğu na ilişkin yaygın tutum ile çocuklarla gurur duyma isteği. Bu iki özellik de çocukların yaşam standartları na, ailelerin (kimi zaman) ekonomilerinin üstüne çıksa da destek vermelerini sağlayan bir tutum yaratmaktadır. Anne Babaların şu sözlerini çok sık duyuyoruz : *Biz (ya da ben) çocuklarımız için yaşıyoruz. *Ne yapıyorsak onlar için yapıyoruz. *Biz çok sıkıntı çektik, onlar bu sıkıntıları çekmesin istiyoruz. *İlerde hayatın bir çok haliyle karşılaşacaklar, bari şimdi mutlu olsunlar. *Mutlu bir çocukluk dönemleri olsun. *Biz gençliğimizi yaşamadık, onlar doya doya yaşasınlar. *Bizim yapamadıklarımızı, onların yapması bizi memnun ediyor. *Her şeyleri var, neden çalışmadıklarını anlayamıyorum. *Hiç sıkıntıya gelemiyorlar, istedikleri hemen olsun istiyorlar. *Her istediğini yapıyoruz ama o bizim ne istediğimize aldırmıyor bile. *Çok iyi çocuktur ama arkadaşlarına uyuyor. *Aklına hiç kötülük getirmez, ne söylense inanır. *Böyle giderse nasıl yapacak bilmiyorum.

21 Bu sözlerin hepsi de birbiriyle bağlantılıdır. Bu sözlerin oluşturduğu merdiven basamak basamak çıkılmaktadır. Sonuçta ulaşılan yer de hiç kimsenin düşünmediği, hiç kimsenin istemediği bir yer olmaktadır. Neden? Çocuklarımızı hayatımızın ortağı değil, refahımızın ortağı yapıyoruz da ondan *Neden hayatlarınızı çocuklarınıza adıyorsunuz? *Neden çocuklarınız için yaşıyorsunuz? *Neden çocuklarınıza istemedikleri şeyleri vermek için bunca çaba harcıyorsunuz? *Neden çocuklarınıza hak etmedikleri şeyleri elde etmeleri için yükümlülük duyuyorsunuz? *Neden çocuklarınıza sorumluluk vermiyorsunuz?

22 Şimdi almıyorlar, çünkü sorumluluk vermekte çok geç kaldınız. Neden çocuklarınızı yaptıkları yanlışların sonuçlarıyla karşılaştırmıyorsunuz? Bu durumda, çocuklar ve gençler ailelerin onları her koşulda koruyacağını biliyor. Çocuklar ve gençler, kendileri hiçbir şey yapmasa da, ailelerin onlar için her şeyi yapacaklarını öğreniyor. Çocuklar ve gençler, geleceklerinin aileleri tarafından hazırlanacağına güveniyor. Onun için de kendine güvenmiyor, sorumluluk almıyor, kendisini hiçbir şey için zorlama gereği duymuyor. Yapılması gerekenler yapılmaz, yapılmaması gerekenler yapılırsa sonuçlara neden şaşmalı? Lütfen biraz düşünür müsünüz? Prof. Dr. Erdal ATABEK

23 BİZ BİRBİRİNİN HAKLARINA SAYGI GÖSTEREN AİLESİYİZ Çocuğunuza EVET yada HAYIR demeden önce iyice düşünün, kararlılığınız sizi güvenilir kılacaktır. Unutmayın, çocuklar ebeveynlerini ikna etme konusunda güçlü psikolojik silahlarla donatılmışlardır. Çocuğunuza kendi çocukluğunuzu ve çocukluk anılarınızı anlatın. Aile büyükleriniz hayatta ise onlardan yararlanın. Eğer tüm aile evde ise yemek saatlerinde mutlaka beraberce yemek yiyin. Bir meyvenin suyu, püresi, salatası, rendesi vb. arasındaki farkı vurgulamak için çocuğunuzla bu mutfak deneyimini yaşayın. Doğa canlandı. Ağaçlardaki değişikliklere dikkat çekin. Okula geliş yolunuzdan kendiniz için bir ağaç seçin. O sizin ağacınız olsun. Her gün ona ulaşmak, onu bulmak hedefiniz olsun, gözlemlediğiniz değişiklikleri konuşun. İsterseniz önünde fotoğraf bile çektirebilirsiniz. Çocuğunuzun yanında eşinize Bugün neler yaptın? Merak ediyorum deyin ve birbirinizi dinleyin. Çocuğunuzun günü hakkında da merakınızı dile getirin. Bu birbirinize duyarlılığınızı geliştirir. Başkalarının yanında çocuğunuzu ve eşinizi övün, güzel yaptığı şeylerden bahsedin. Bu özgüveni geliştirmeye destek sağlar ve sosyal prestij kazandırır. Çocuğunuz size bir teklifte bulunduğu zaman (size göre makul ise) buna sadece Olur demekle yetinmeyin. Tamam olur, bence harika bir fikir, çok güzel düşündün diyerek önemli bir şey yaptığını hissettirin. Taneli yiyecekleri bir bana bir sana şeklinde birebir eşleyerek paylaştırın. Sonra aynısını çocuğunuz aile üyeleri arasında yapsın Çocuğunuzdan sizin için bir şey yapmasını isteyin. Bu çocuğun başkalarının ihtiyaçlarını anlamasını güçlendirir. Alışverişe çıktığınızda yiyeceklerin paketlenmesine dikkat çekin. Farklı özelliklerdeki yiyecek ve içeceklerin paketlenmesindeki farklılıklar, yiyeceklerin özelliklerini keşfetmesi açısından önemlidir. Çocuğunuzu, eşinizi planınızdan haberdar edin. Gününüzü özellikle tatil günlerinizi beraber planlayın. Ailece dışarı çıkmak her zaman yeterli değildir. Çocukların sokağa çıkarken nereye gidileceğini, ne yapılacağını bilmeye ihtiyaçları vardır. Aile Etkileşim Programı Prof. Dr. Belma TUĞRUL

24 HAZİRAN AYINDA DOĞANLAR EREN YÜCE ÇAĞAN DALBUDAK AĞUSTOS AYINDA DOĞANLAR EFE TÜMBAY TEMMUZ AYINDA DOĞANLAR ÇINAR ILGAZ ZEYNEP KÜÇÜKHÜSEYİN

EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN NURÇİN DOĞAN ESİN ALPER HAZİRAN 2012

EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN NURÇİN DOĞAN ESİN ALPER HAZİRAN 2012 EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN NURÇİN DOĞAN ESİN ALPER HAZİRAN 2012 MAYIS AYINDA NELER YAPTIK? AYIN SORUSU HAZİRAN AYI ETKİNLİK ÖRNEKLERİ BRANŞ ETKİNLİKLERİ İngilizce Müzik-Orff Bilgisayar

Detaylı

EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN ESİN ALPER AMELİTA AKYAR HAZİRAN 2012

EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN ESİN ALPER AMELİTA AKYAR HAZİRAN 2012 EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN ESİN ALPER AMELİTA AKYAR HAZİRAN 2012 MONTESSORI FELSEFESİ MAYIS AYINDA ÇALIŞTIĞIMIZ MONTESSORI MATERYALLERİNDEN ÖRNEKLER Pratik Yaşam Materyalleri Duyusal

Detaylı

EĞİTİM SEVGİYLE BAŞLAR...

EĞİTİM SEVGİYLE BAŞLAR... EĞİTİM SEVGİYLE BAŞLAR... Bütün insanlığı sevgiyle kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, huzurun ve güvenin teminatı

Detaylı

HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER EDİTÖR ZEYNEP ENGİN

HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER EDİTÖR ZEYNEP ENGİN MART 2012 ŞUBAT AYINDA NELER YAPTIK? AYIN SORUSU MART AYI ETKİNLİK ÖRNEKLERİ BRANŞ ETKİNLİKLERİ İngilizce Müzik-Orff Beden Eğitimi

Detaylı

EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER

EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER MAYIS 2012 NİSAN AYINDA NELER YAPTIK? AYIN SORUSU MAYIS AYI ETKİNLİK ÖRNEKLERİ BRANŞ ETKİNLİKLERİ İngilizce Müzik-Orff Beden Eğitimi

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER

EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER OCAK 2012 ARALIK AYINDA NELER YAPTIK? AYIN SORUSU OCAK AYI ETKİNLİK ÖRNEKLERİ BRANŞ ETKİNLİKLERİ İngilizce Müzik-Orff Beden Eğitimi

Detaylı

EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER

EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN EBRU SÖYÜK ESİN ALPER ARALIK 2011 KASIM AYINDA NELER YAPTIK? AYIN SORUSU ARALIK AYI ETKİNLİK ÖRNEKLERİ BRANŞ ETKİNLİKLERİ İngilizce Müzik-Orff Beden Eğitimi

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Skinner tekniği ile okulum,tik tak,her sabah,çocuklar adli tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI HAZİRAN AYI BÜLTENİ HAZİRAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Babalar günü hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Babalarımızın bizim için neler yaptığını tartıştık.

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN ÜMİT YÜCEL ESİN ALPER HAZİRAN 2012

EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN ÜMİT YÜCEL ESİN ALPER HAZİRAN 2012 EDİTÖR ZEYNEP ENGİN HAZIRLAYANLAR MELEK KÖKSALAN ÜMİT YÜCEL ESİN ALPER HAZİRAN 2012 MAYIS AYINDA NELER YAPTIK? AYIN SORUSU HAZİRAN AYI ETKİNLİK ÖRNEKLERİ BRANŞ ETKİNLİKLERİ İngilizce Müzik-Orff Görsel

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik. Rüzgâr

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile telefon,

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR RENKLER Ben bir küçük ressamım Pembe sarı boyarım Yeşil yeşil ormanlar Mavi mavi denizler Turuncudur portakal Gökte sarı güneş var Fırça kalem ve kağıt Olmazsa resim olmaz Reklerle oynamaktan Hiç bir çocuk

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM YILI HAZIRLIK SINIFI HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ KONULARIMIZ: SORGULAMA MADDELERİMİZ: 1. Yaz Mevsimi *yaz mevsiminde doğada olan değişiklikler *yaz mevsiminde yediklerimize nasıl dikkat

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik Sonbahar

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBAT AYI BÜLTENİ STAR CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI SİNEMA GÜNÜMÜZ YENİ YIL PARTİMİZ ARALIK AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Tatilde neler yaptık? *Hava nedir? Hangi duyu organımızla hissederiz? *Tatildeyken hava nasıl değişimler oldu? *Müzik dendiğinde

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? KARNE TÖRENİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ İLKÖĞRETİM ORYANTASYON ECO SCHOOL OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK

Detaylı

Veli Mektupları MyLittle Island 1

Veli Mektupları MyLittle Island 1 Veli Mektupları MyLittle Island Unit My Little Island ın ilk ünitesine hoş geldiniz. Bu ünite çocuğunuzu programla tanıştırır. Bu Hoş geldin ünitesinde çocuklar ada macerasıyla ve kitabın ana karakterleri

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO 100.GÜN ETKİNLİKLERİMİZ 100.GÜN PARTİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMIMIZ

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Annelerimizin bizim için neler yaptığını tartıştık. Annemize

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU 2013-2014 HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI.,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI.,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Aç kapa,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

PENGUENLER ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİ

PENGUENLER ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİ PENGUENLER ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanlar hakkında neler bildiğimizi ifade ettik. Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara

Detaylı

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.)

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.) YEŞİLAY HAFTASI 2017 MART / 1. HAFTA KONU 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI Yapabildiklerimiz neler? İlerde büyüdüğümüz zaman yapabilecek olduklarımız

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ Sayı : 1 Yaş Grubu : 5-6 EYLÜL 2014 İÇİNDEKİLER Merhaba, KGP etkinlikleri YGP Etkinlikleri Düşünme Becerileri Etkinlikleri 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı

Detaylı

KAVRAMLARIMIZ. Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra. -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat. -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız

KAVRAMLARIMIZ. Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra. -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat. -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız MART AYI BÜLTENİ KAVRAMLARIMIZ Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız -Aynı-Farklı-Benzer -Altında-Üstünde

Detaylı

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 HAZIRLAYANLAR 5 YAŞ GRUBU ÖĞRETMENLERİ EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİ İLE VELİLERİMİZE MUTLULUK VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLERİZ. Aylık bültenlerimizde;

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: HATİCE DEVECİ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;28.11.2016-02.12.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlikler ve akademik,açıdan birbirini izleyen birçok çalışma yaptık.

Detaylı

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ -Sayılar (4-5-6) KAVRAMLARIMIZ -Sıcak-Soğuk -Şekiller: Üçgen -Önce-Sonra -Sıcak-Soğuk-Ilık -Sabah-Öğle-Akşam -Gece-Gündüz -Karanlık-Aydınlık -İç-Dış -Uzak-Yakın

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ İlkbaharın son ayı bize yazı hatırlatır. Mayıs bültenine çocuklar bakın neleri sığdırır. Enerji, hareket, sağlık var bu ayda, Coşkumuz hiç bitmesin, koşalım yarınlara Mayısta

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA ANAOKULU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA ANAOKULU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA ANAOKULU MAYIS AYI BÜLTENİ KAVRAMLARIMIZ -Sayılar(14-15) -Renkler Şekiller(Daire-Üçgen-Kare-Dikdörtgen) -Alt-Üst Hızlı-Yavaş -Düz-Eğri -Sağında-Solunda Başlangıç-Bitiş Ters-Düz -Parça-Bütün

Detaylı

4-8 NİSAN 2016 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN

4-8 NİSAN 2016 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN 4-8 NİSAN 2016 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK *İlkbahar ın gelişiyle oluşan değişiklikler hakkında sohbet ettik fikir alışverişi yaptık. *Bencillik kavramı hakkında

Detaylı

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI KONULARIMIZ: Yaz mevsimi Babalar günü Yaz tatili Genel tekrar SORGULAMA HATLARIMIZ *Yaz mevsimi nedir? *Doğada değişiklik gösteren şeyler *Kıyafetlerimizdeki değişiklikler

Detaylı

EXPLORERS ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ

EXPLORERS ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ EXPLORERS ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum"

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile piti piti, iğne battı ve portakalı soydum FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

HAZIRLAYANLAR KADRİYE MUTLU İNCİ PİPER ÖZGE ÖZEL EDİTÖR ÜLKÜ UZUN

HAZIRLAYANLAR KADRİYE MUTLU İNCİ PİPER ÖZGE ÖZEL EDİTÖR ÜLKÜ UZUN HAZIRLAYANLAR KADRİYE MUTLU İNCİ PİPER ÖZGE ÖZEL EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2013 Sayın Velilerimiz, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında, ilk öğrencilerimizle olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Detaylı

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU YILDIZ GRUBU MART AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU YILDIZ GRUBU MART AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU YILDIZ GRUBU MART AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ SU- BİTKİLER Su ile ilgili bildiklerimiz kavram haritası oluşturduk. Su çeşitlerini listeledik. Suyu kullandığımız yerlere göre grupladık.

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ TATİL BABALAR GÜNÜ V Yaz mevsimi panosu hazırlama. Yaz mevsiminde meydana gelen değişiklikleri söyleme. Yaz mevsiminin meyve ve sebzelerini

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini oluşturduk ve inceledik.

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ AYI BÜLTENİ Hazırlayan: İnci Değer YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

PENGUENLER AYI BÜLTENİ AYI BÜLTENİ ANASINIFI EYLÜL- EKİM OCAK BÜLTENİ

PENGUENLER AYI BÜLTENİ AYI BÜLTENİ ANASINIFI EYLÜL- EKİM OCAK BÜLTENİ PENGUENLER ANASINIFI EYLÜL- ANAOKULU EKİM OCAK BÜLTENİ EYL AYI BÜLTENİ AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler

Detaylı

ASTRONOTLAR ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ

ASTRONOTLAR ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ ASTRONOTLAR ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

4B SINIFI MART AYI BÜLTENİ

4B SINIFI MART AYI BÜLTENİ 4B SINIFI MART AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılmış olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için web sayfasında

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK?

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER SERBEST ZAMAN YAPTIK? Çocuklara sporun önemi anlatıldı ve her sabah spor yaptırıldı. Çocuklar ilgi köşelerinde öğretmen rehberliğinde serbest

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: YASEMİN YILDIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;25.05.2015-29.05.2015 tarihleri arasında uyguladığımız etkinliklerimizin özetini siz değerli

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba;

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba; Mercanlar Sınıfından Merhaba; 20 Mart Vızıltı Bu hafta konumuz ormanlar idi. Orman nedir? Ormanların önemi ve faydaları nelerdir? Ormanları koruma konusunda üzerimize düşen görevler nelerdir? gibi sorular

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: HATİCE DEVECİ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;07.11.2016-11.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

Ф MUTFAK ETKİNLİKLERİ Ф ÖZEL KUTLAMALARIMIZ Ф SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARIMIZ

Ф MUTFAK ETKİNLİKLERİ Ф ÖZEL KUTLAMALARIMIZ Ф SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARIMIZ Ф KAVRAMLARIMIZ Ф ETKİNLİK ÖRNEKLERİMİZ Ф PROJEMİZ Ф MUTFAK ETKİNLİKLERİ Ф AYIN PARTİSİ Ф DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Ф AİLE KATILIMI Ф ÖZEL KUTLAMALARIMIZ Ф SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARIMIZ Ф SEVGİ MENÜSÜ

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini inceledik. Hayvanlar için evler

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI KASIM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 00.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 00. Günü için ailemizle 00 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 00.gün sergimizi

Detaylı

Serbest Yazma Konuları. Yrd. Doç. Dr. Aysegul Bayraktar

Serbest Yazma Konuları. Yrd. Doç. Dr. Aysegul Bayraktar Serbest Yazma Konuları Yrd. Doç. Dr. Aysegul Bayraktar Biletinize piyango çıksaydı ne(ler) yapardınız? Favoriniz olan film nedir ya da favoriniz olan film karakteri kimdir? Neden? Hayalimdeki ev. Kendini

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI 23 TEMMUZ PAZARTESİ 24 TEMMUZ SALI 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 26 TEMMUZ PERŞEMBE 27 TEMMUZ CUMA *Deniz mavisi, çimen yeşili Hayatımızda renklerin yerini araştırıyoruz. Renk tonlarının ne olduğunu öğreniyoruz.

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ SINIFIMIZDAKİ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Gece gündüz *Zaman kavramı *Anneler günü *Yaz mevsimi

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Yapboz köşesi Uzay köşesi Yerli Malı köşesi Zaman araçları köşesi Evcilik köşesi Kitap köşesi Blok köşesi Trafik

Detaylı

BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI

BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 1.HAFTA: DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ-HAYVANLARI KORUMA VE BEN VE DUYGULARIM SOSYAL DUYGUSAL ALAN: AMAÇ.2 **Duygularını söyleme. **Duygularının

Detaylı

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI 05-09- Ekim 2015 5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Ağaç Evler (GEMS) Özel Gün ve Kutlamalar: Hayvanları Koruma Günü Dünya Çocuk Hakları Günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Detaylı