ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ"

Transkript

1 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ Aralık 2010

2 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER ŞENLİK CEM KARACA GECESİ Saat: Yer: Biber Cafe Bar Tel: GÜLAY KONSERİ Saat: Yer: Mektup Türkü Evi- My way Tel: SEMA TÖRENİ VE SEMİH SERGEN'DEN MEVLÂNÂ ŞİİRLERİ Saat: Yer: MEB Şura Salonu Tel: AŞIK GÜLABİ VE HAYDAR KEMEÇ TOKATLILAR GECESİNDE Saat: Yer : Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Merkezi Adres: Sokullu Mehmet Paşa Cad. İğde Sok. No: 14 Dikmen İletişim: Muammer Pekince YENİ TÜRKÜ Saat: Yer: ODTÜ Kültür Kongre Merkezi Tel: TÜRK DÜNYASI MÜZİK TOPLULUĞU KONSERİ Saat: Yer: Ankara Resim ve Heykel Müzesi Tel :

3 MÜSLÜM GÜRSES KONSERİ Saat: Yer: Yolcu Bar'ınak Tel: DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ Saat: 20:00 Yer: Devlet Resim ve Heykel Müzesi Tel: HACI ARİF BEY ESERLERİ DİNLETİSİ Saat: Adres: Kabakçı Konağı Hamamönü Tel: ÜÇ ANADOLU TÜRKÜLER VE TİYATRO ŞARKILARI Saat: Yer: Tiyatro Tempo Tel: CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ Saat:20.00 Şef: Gilbert Varga Yer: CSO Konser Salonu Tel: SABAHAT AKKİRAZ Saat: Yer: MEB Şura Salonu Tel: BİLKENT SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ Saat: Şef: Klaus Weise Yer: Bilkent Tiyatro & Konser Salonu Tel: GELENEĞE SAYGI KONSERLERİ III, LAL BAĞLAMA ÜÇLÜSÜ Saat: Yer: Nefes Bar Tel: HAMAMÖNÜ SÖYLEŞİLERİ TÜRK KLASİK MÜZİĞİ DİNLETİSİ Saat: Yer: Altındağ Belediyesi Kültür Sanat Evi Adres: Hacettepe Mah. Hamamönü Sok. No:6/A Altındağ Tel: ANKARA DEVLET ÇOKSESLİ MÜZİK KOROSU KONSERİ Saat: Yer: Bilkent Konser Salonu Tel: ANKARALI ŞAİRLER VE ANKARA ŞİİRLERİ Saat Yer: Abidin Paşa Köşkü (Ertuğrul Gazi Mah. Münzeviler Cad. No:6 Abidinpaşa) Tel : LATİNO DANS GECESİ Yer: Murphy s Dance Bar Tel: LATİN DANS GECESİ SHİNE Yer: 312 Arena Tel: ANKARA DANS LATİN GECESİ Yer: Cafe Fiori Ambassadore Tel:

4 KONFERANS SEMİNER GÜVENLİ ANTİBİYOTİK KULLANIMI Saat: Düzenleyen: Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Tel : Yer: Gazi Ünv. Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi 75.Yıl Konferans Salonu BİRLEŞMİŞ MİLLETLER MÜLTECİLER YÜKSEKKOMİSERLİĞİ ETKİNLİĞİ 60. Yıl dönümü kutlaması tarihinde Çağdaş Sanatlar Merkezi nde yapılacaktır. Tel: SİZİN DÜKKAN TORUNLARA KALIR MI? Ahmet Şerif İzgören Tel: DİYARBAKIR TANITMA KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA VAKFI SEMPOZYUMU Aralık 2010 tarihleri arasında, Çağdaş Sanatlar Merkezi nde gerçekleştirilecektir. Tel: FUAR EL SANATLARI VE HEDİYELİK EŞYA FUARI Atatürk Kültür Merkezi nde 19 Aralık a kadar T İ Y A T R O ANKARA DEVLET TİYATROLARI 14,17, Kerbela Büyük Tiyatro Gizler Çarşısı Akün Sahnesi Dün Gece Yolda Giderken Çok Komik Bir Şey Oldu Çayyolu C.G. Sahnesi Tek Kişilik Şehir Şinasi Sahnesi Geç Kalanlar Küçük Tiyatro İçlerinden Hangisi Altındağ Tiyatrosu 15,16, Yaban İrfan Şahinbaş Sahnesi 14, Boğaç Han İrfan Şahinbaş Sahnesi Bir Delinin Hatıra Defteri Stüdyo Sahne 14, Moskova - Petushki Yolun Sonu Stüdyo Sahne Kontrabas Oda Tiyatrosu DELİ DUMRUL Saat: ODTÜ gişe: Yer: Ankara Üniversitesi Kültür ve Sanat Evi (Kuleli Sok. No: 42 GOP)

5 SANAT GALERİLERİ Sergiler: *Salih Elhan ebru sergisi, TAD Emin Hekimgil Sanat Galerisi nde 19 Aralık a kadar görülebilir. *Esin Alptuna el boyaması eserleri sergisi, Ankara Üniversitesi Kültür ve Sanat Evi nde 17 Aralık a kadar *Hümeyra Aksu Kişisel Resim Sergisi, Meyra Sanat Galerisi nde 31 Aralık a kadar *Yüzyılın Sergisi, Cer Modern de 25 Nisan 2011 tarihine kadar *Selva Genç ve Gülgün Haksal Resim Sergisi, Altanay Sanat Galerisi nde 24 Aralık a kadar görülebilir. *Ankaralı Gezginler Gezgin Gözüyle fotograf sergisi, Çağdaş Sanatlar Merkezi C Galeri de 19 Aralık a kadar *Kader Denizi fotoğraf,video, şiir sergisi, Cer Modern de 21 Ocak a kadar görülebilir. *Rabia Çalışkan ın Şimdinin Gücü adlı resim sergisi, Krişna Sanat Merkezi nde 17 Aralık a kadar *Çamlıhemşin Vakfı fotoğraf sergisi, Çağdaş Sanatlar Merkezi B Galeri de 21 Aralık a kadar görülebilir. *Karma Resim Sergisi, Kursart Sanat Galerisi nde 20 Aralık a kadar *Nallıhan Turizm Gönüllüleri Derneği fotoğraf sergisi, Çağdaş Sanatlar Merkezi A Galeri de 19 Aralık a kadar görülebilir. *Serdar Pehlivan ın Bozkırın Ritmi sergisi, Atlas Sanat Galerisi nde, 21 Ocak a kadar *Tuğrul Velidedeoğlu resim sergisi, G&G Sanat Galerisi nde 5 Ocak a kadar görülebilir. *Canan Gence Deliduman resim sergisi, Milli Piyango Talihkuşu Galeri sinde 18 Aralık a kadar *Serap Selçuk Atabaş resim sergisi, Galeri Polart ta 31 Aralık a kadar görülebilir. *Tahir Uzun fotoğraf sergisi, Milli Piyango Talihkuşu Galeri de 18 Aralık a kadar *Oyuncak Sergisi, Milli Kütüphane de 18 Aralık a kadar görülebilir. *Momunbek Astar resim sergisi, IC Sanat Galerisi nde 30 Aralık a kadar *Hasan Saltık Nemrut Tümülüsü ve Adıyaman Çevresi Fotoğraf Sergisi, ODTÜ Kütüphane Sergi Salonu nda 20 Aralık a kadar görülebilir. *Vladimir Velickovic özgün baskı sergisi, Galeri Nev de 8 Ocak a kadar *Sezer İzmirli heykel sergisi, TBMM Mustafa Necati Kültür Merkezi nde 19 Aralık a kadar görülebilir. * Sizin Objektifinizden Kaçkarlar fotoğraf sergisi, Çağdaş Sanatlar Merkezi nde 22 Aralık a kadar *Gülden Tayanç Küren gümüş takı sergisi ODTÜ Kütüphane Sergi Salonu nda 24 Aralık a kadar görülebilir. *Eser Saka fotoğraf sergisi, Milli Piyango Talihkuşu Galerisi nde 31 Aralık a kadar 24. GELENEKSEL YILBAŞI KERMESİ Yılbaşı için takı, mum, tahta kutular, keçeden yapılmış çantalar gibi değişik hediyeler bulabileceğiniz Türk Amerikan Derneği nin geleneksel kermesi Aralık 2010 tarihleri arasında TAD giriş katında haftaiçi 10:00-19:00, haftasonu: 10:00-17:00 saatleri arasında Tel : Adres: Cinnah Caddesi No: 20 Kavaklıdere

6 YARIŞMA JEOPARK AMBLEM YARIŞMASI Kızılcahamam-Çamlıdere Jeoparkı, iki ilçe sınırları içinde, yaklaşık 2000 km2 lik bir alanda kurulmakta, yurt içinden ve yurtdışından ziyaretçilerini ağırlamaya başlamıştır. Jeoparkın etkin tanıtımı için logo veya ambleme ihtiyaç duyulmaktadır. Amblemi tasarlayarak ilk üçe giren ve sonrasında birinci olan kişiler, proje sahibi kurumların tesislerinde bir hafta ücretsiz misafir edileceklerdir. Önerilerin 15 Aralık 2010 tarihine kadar iletilmesi gerekmektedir. Amblemin seçimi, Ankara Üniversitesi öğretim üyelerinden kurulu bir jüri tarafından yapılacaktır. Jeopark ve bölge hakkında daha fazla bilgi adreslerinden alınabilir. İletişim adresi: Prof. Dr. Nizamettin Kazancı A.Ü. Müh. Fak. Jeoloji Müh. Bölümü, Tandoğan/Ankara Tel: E-posta: GÜNCEL SANAT DERGİSİ KISA ÖYKÜ VE KAYGUSUZ ABDAL ŞİİR YARIŞMASI Asıl adı Alaaddin Gaybi olan ünlü halk ozanı Kaygusuz Abdal adına düzenlenen şiir yarışmasında konu ve tür serbest olup, iki şiir ile yarışmaya katılınabilir. Konunun serbest olduğu öykü yarışmasına da bir öykü ile katılınabilir. Her iki yarışmaya son katılım tarihi 24 Ocak Yarışmalar hakkında e-posta adresinden veya numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. ARBELLA BESİN VE BESLENME KONULU 2. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Yarışma, amatör veya profesyonel, fotoğrafa meraklı herkese açıktır. Başvuru için son tarih 17 Aralık 2010 olan yarışmaya, Türkiye den veya dünyanın başka çoğrafyalarından yapılan çekimlerle de katılınabilir. Tel: TÜSİAD YENİ LOGOSUNU YARIŞMAYLA BELİRLEYECEK Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), yeni kurumsal logosunu bir yarışma ile belirleyecek. Herkesin katılımına açık olan yarışma ile ilgili başvuru süreci 10 Ocak 2011 tarihinde sona erecek 'ÜNCÜ YILINDA TÜRK HAVA KUVVETLERİ KONULU ÖĞRENCİLER ARASI RESİM YARIŞMASI Hava Kuvvetleri Komutanlığı nın 100. kuruluş yıl dönümünde, havacılık sevgisinin yaygınlaşmasını sağlamak ve ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretimde öğrenim gören öğrencilerin resim sanatına olan ilgisini artırmak amacıyla bir yarışma düzenliyor. Yarışmaya son başvuru tarihi 31 Ocak EN GÜZEL GEZİ YAZISINI YAZANA TATİL Gezikolik.com a,15 Aralık 2010 tarihine kadar en güzel gezi yazısını yazan ve gönderen bir üye tatil kazanacak. Kazanan, 20 Aralık Ocak 2011 tarihleri arasında özel günler/dönemler hariç 2 kişi, 2 gece, Le Chateau De Prestige Kemer Hotel de herşey dahil konaklamalı tatil kazanacak. Yazılar, gezikolik.com ana sayfada yer alan Sen de yaz kutucuğuna tıklayarak yazılabilir. Tatil kazanan üyenin ismi, 17 Aralık günü gezikolik.com ana sayfasında duyurulacaktır.

7 GEZİ ERKEN REZERVASYONDA GEMİDE 1000 DOLAR HARCAMA İMKANI Oceania Cruises a ait Regatta gemisi, yaz 2011 Alaska programları ve 31 Aralık a kadar yapılan rezervasyonlarda erken rezervasyon ücretlerine ilave olarak gemide 1000 Dolar harcama imkanı sunuyor. Ayrıca 26 Mayıs ve 14 Ağustos 2011 programlarında üç ve dördüncü kişi bedava. Fiyatlar 1606 Euro dan başlıyor. Tel: SÖĞÜT BİLECİK TARAKLI GÖYNÜK FOTOĞRAF GEZİSİ Aralık 2010 Son rezervasyon tarihi 16 Aralık 2010 Saat: 19:00 Rezervasyon tel: ÇOCUKLAR İÇİN DEVLET TİYATROLARI 14,16, Büyümek İstiyorum Şinasi Sahnesi 14,16, Keloğlan Keleşoğlan Küçük Tiyatro 14,17, Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolap Çayyolu C. G. Sahnesi ÇOCUK VE MİMARLIK ÇALIŞMALARI Çocukların kente sorgulayan gözlerle bakmasını, yerel ve evrensel mimarlık kültürüyle tanışmasını, yaşadıkları kentte söz hakkı sahibi olmasını amaçlayan çalışma, 17 Aralık 2010 tarihinde, Mimarlar Odası Toplantı Salonu nda saat da yapılacak. Bilgi için: / Sinem Yıldırım KEÇİÖREN'DE ÇOCUKLAR SAĞLIKLI BESLENMEYİ EĞLENEREK ÖĞRENİYOR Sağlıklı gelişmenin temel şartı olan dengeli ve yeterli beslenme alışkanlığı çocuklara Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu nun sahnelediği Vitamin Amca adlı oyunla anlatılıyor. Oyun, cumartesi ve pazar günleri saat 12:20 de sahneleniyor. OKUL ÖNCESİ ÇALGI TASARIMI SERGİSİ Sergi, 17 Aralık a kadar Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Sergi Salonu nda Tel: ÖZLÜ SÖZLER *Kazanmayı istemeden önce hak ettiğinizden emin olun. *Dünü bugünle kavga ettirirseniz, yarına hizmet edemezsiniz. *Cesaret, tehlike karşısında akıl ve zekânın kullanılmasıdır. *Yalnız yaptıklarımızdan değil, yapmadıklarımızdan da sorumluyuz *Küçük kapılardan girmeye çalışanlar, eğilmeye mecbur olurlar. Mike Ditka Winston Churchill Eflatun Moliere Cenap Şahabettin

8 1 KİTAP DÜNYASI BİLİM VE YANILGI Taha Akyol Doğan Kitapçılık Bilimin izini tarihten günümüze uzanan bir perspektifle ele alan kitap, uğrunda ömürler tüketilmiş düşünce ve ideolojileri, bilimsel yöntem açısından sorgulamayı, sınamayı öğretiyor. HOCA - TÜRK DIŞ POLİTİKASINDA DAVUTOĞLU ETKİSİ Gürkan Zengin İnkılap Kitabevi Kitapta, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Ortadoğu'dan Rusya'ya, AB ile ilişkilerden Kıbrıs meselesine kadar attığı adımlar, bilinmeyenleriyle anlatılıyor. GENEL HABERLER SAĞLIK BAKANLIĞI, 900 HASTANE İÇİN MERKEZİ RANDEVU SİSTEMİNİ 2011'DE BAŞLATIYOR Bazı hastanelerde uygulanan telefonda randevu, tek merkezde toplanıyor. Bu yıl 9 ilde pilot olarak başlayan Merkezi Randevu Sistemi, 2011 yılı itibariyle Türkiye'deki tüm devlet hastanelerinde uygulanacak. 182 numaralı telefonu her yerden aramanın vatandaşa maliyeti ise sadece 50 kuruş olacak. Telefonla randevu alan hasta, hastanede kayıt gibi hiçbir işlem yaptırmadan doğrudan randevu saatinde doktorunu görebilecek. Randevu almak için arayan vatandaşa sağlık meslek yüksek okulu mezunlarından seçilecek operatörler cevap verecek ve vatandaş istediği şehirde, istediği hastaneden ve hatta istediği uzman doktordan randevu alabilecek. GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI KIREVİ *Kır Evinde Kahvaltı (Her Gün) *Kır Evinde Hamsi Günleri (Her Salı ve Cuma) *Kır Evinde Müzik Günleri (Her Çarşamba Canlı Müzik) Tel: ÖZEL GÜNLER Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Yoksullarla Dayanışma Haftası Aralık Aralık TARİHTE BU HAFTA 14 Aralık George Washington'un Ölümü (1799). 18 Aralık Demokratik Parti Kuruldu. Kurucuları Ferruh Bozbeyli, Saadettin Bilgiç, Talat Asal ve Yüksel Menderes İdi (1970).

9 ZZ ANADOLU TURİZM İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ Bu bülten ATİD üyelerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Bültendeki etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi, ilgili kurum ve kuruluşlardan temin edilebilir. ATİD Bülteni nde yer almasını istediğiniz haberleri adresine gönderebilirsiniz. Kaynak: 1- H.Yılmaz ÇAĞLAYAN, Ankara da Bu Hafta, Hazine Müsteşarlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Bülteni 2- Hürriyet Gazetesi 3- İnternet Ortamında Çeşitli Kurum ve Kuruluşlar

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 04-10 Nisan 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FUAR MOBİLYA DEKORASYON 2011 FUARI Fuar, 6-10.04.2011 tarihleri arasında Altınpark ANFA Fuar

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10-16 Ocak 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER EĞLENCE KENT ORKESTRASI NDAN THE BEATLES ŞARKILARI 10.01.2011 Saat: 20.00 Yer: Gençlik

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 24 Aralık 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR KONSER-GÖSTERİ DANS TİYATRO SERGİ *A.Celal Binzet in Uzak Ada isimli resim sergisi, 31

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 27 Ağustos-02 Eylül 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ ANKARA LATİN DANS GECESİ 30 Ağustos 2012 Tel: 284 29 25 Yer: Tepe Prime

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 16-19 AĞUSTOS 2007 HACIBEKTAŞ I.GÜN 16 AĞUSTOS 2007 (Bir gün önce Saat:16:00 da Atatürk Anıtına çelenk konulacak)

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 25 Haziran-01 Temmuz 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ FRANSA NIN POPÜLER MÜZİSYENİ ZAZ KONSERİ 30 Haziran 2012 Saat: 19.30

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 14-20 Ocak 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER GÖSTERİ DEVLET OPERA VE BALESİ Tel: 229 76 25 *AMAZONLAR (Bale) 14-17 Ocak 2013 Saat:

Detaylı

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-18 AĞUSTOS 2013 HACIBEKTAŞ TÖRENİN BİR GÜN ÖNCESİ 15 AĞUSTOS 2013 PERŞEMBE : 11.00 : Atatürk Anıtına Çelenk

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 16-22 Aralık 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 19-20 Aralık 2013 Saat: 20.00 Yer: CSO

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 30 Eylül- 06 Ekim 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR MODEV 2013-ULUSLARARASI MOBİLYA DEKORASYON VE TEKSTİL FUARI 2-6 Ekim 2013 Yer:

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 20-26 Mayıs 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR SODEX 23-26 Mayıs 2013 Saat: 10.00 Yer: ATO Kongre ve Sergi Sarayı Tel: 285 03 85 KONSER

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 03-09 Aralık 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR -FESTİVAL KİTAP FUARI 3-9 Aralık 2012 Yer: ATO Congresium Tel: 285 03 85 18. GEZICI

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 22-28 Temmuz 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FUAR 32. KİTAP VE KÜLTÜR FUARI 15 Temmuz-3 Ağustos 2013 Yer: Kocatepe Kültür Merkezi KONSER

Detaylı

47.ULUSAL 21.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

47.ULUSAL 21.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 47.ULUSAL 21.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-18 AĞUSTOS 2010 HACIBEKTAŞ 15 AĞUSTOS 2010 PAZAR AÇILIŞ ÖNCESİ PROGRAM ATATÜRK ANITINA ÇELENK LMASI :13:00

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 07-13 Ocak 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI 10-11 Ocak 2013 Saat: 20.00 Yer : CSO Konser Salonu

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 24-30 Ocak 2011 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 EĞLENCE 25 OCAK SALI-45 likler KARAOKE VE ASSOLİST SENSİN canlı orkestra, mikrofon elimizde

Detaylı

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır.

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır. GÖSTERİ SANATLARI Festivaller ve Yerel Etkinlikler MART Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri Her sene Mart ayında Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenen Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

XXII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI

XXII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI T 'P -.S XXII. KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (31 Mart - 6 Nisan 1986) A N K A R A 1986 KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ve TÜRK KÜTÜPHANECİLER DERNEĞİ XXII. KÜTÜPHANE HAFTASI (31 Mart - 6 Nisan 1986) DOLAYISIYLA

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 25 Şubat-03 Mart 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER GÖSTERİ CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 28 Şubat-1 Mart 2013 Saat:

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:456 ANKARA DA BU HAFTA 21-27 Ocak 2013 HAZİNE DEN HABERLER GÖREVLENDİRME Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Hazine Uzmanları

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 13-19 Eylül 2010 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ EĞLENCE YAZA VEDA BARBEKÜ PARTİSİ Türk-Amerikan Derneği tarafından her yıl Eylül ayında düzenlenen müzik

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:493 ANKARA DA BU HAFTA 7-13 Ekim 2013 FUAR BALIKESİR TANITIM GÜNLERİ 10-13 Ekim 2013 Yer: Atatürk Kültür Merkezi KONSER-GÖSTERİ "BAŞKENT ANKARA

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 19-25 Mart 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FUAR YAPI DECCOR 6 ULUSLARARASI İNŞAAAT MALZEMELERİ YAPI YENİLEME FUARI 22-25 Mart 2012 Saat:

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 6-12 Aralık 2010 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 ZZ TURİZM Sheraton Hotel & Convention Center Ankara 6-12 Aralık 2010 Etkinlik Programı Servier

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10-16 Eylül 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FUAR BAŞKENTTE SİVAS GÜNLERİ 13-16 Eylül 2012 Yer: Atatürk Kültür Merkezi KONSER ŞENLİK-GÖSTERİ

Detaylı

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi)

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi) TEZLER ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı -2000 (Lisans Tezi) ERMAN, A. İlköğretim IV. Sınıf Öğrencilerinin Çoklu Zeka Türlerindeki Dağılım ve Düzey Ölçümlerinin Müziksel

Detaylı

11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ 20 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR 27 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR

11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ 20 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR 27 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 0 0 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *ÖĞRETMENLERİN OKULA GELİŞLERİ *YENİ ÖĞRETMENLER İÇİN ORYANTASYON 0 *AÇILIŞ TÖRENİ *0-0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI GENEL

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 23-29 Eylül 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE FESTİVAL ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE UYUM FESTİVALİ Festival, 26-29 Eylül 2013 tarihleri

Detaylı

49. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI İZMİR 25-31 MART 2013

49. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI İZMİR 25-31 MART 2013 - 49. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI İZMİR 25-31 MART 2013 25 Mart 2013 Pazartesi 10:00 Atatürk Anıtına Çelenk Konulması Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Konuşmalar TKD İzmir Şubesi Başkanı İl Kültür ve Turizm

Detaylı

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.30 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 1 KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 28 Mart - 03 Nisan 2011 tarihleri arasında kutlanacak olan 47. KÜTÜPHANE HAFTASI'nın açılış törenini onurlandırmanızı diler. Tarih: 28 Mart 2011 Saat: 14:00 : Antik

Detaylı

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2018 PERŞEMBE 59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 11.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Şenliğe Çağrısı (Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri) Nasreddin Hoca Çömezleri nin Şenlik

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 2014-2015 ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI HAZIRBULUNUŞLUK SINAVLARI 15 16 17 18 19

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:492 ANKARA DA BU HAFTA 30 Eylül-6 Ekim 2013 HAZİNE DEN HABERLER ESKİ GRAVÜR SERGİSİ Müsteşarlığımız personeli Selma Gürbüzer ve eşi Uluğşad

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı :

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı (özeti ekte) ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : Nihal KARTAL e-mail: nihal.kartal@kemerburgaz.edu.tr Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Doktora devam Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Grafik Tasarım Hacettepe

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 28 Ocak-03 Şubat 2013 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE OTEL ETKİNLİKLERİ SWISSÔTEL ANKARA DA YEMEK KURSLARI ANKARA, Ocak 2013 Swissôtel Ankara,

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri 4 MAYIS PAZARTESİ 10.30 Açılış Yer: KMYO Önü Protokol Konuşmaları Halk Oyunları Gösterisi Geleneksel Türk Sanatları Sergisi - Yer: Mavi Salon Girişi 11.15 Türk Halk Müziği Konseri Yer: Mavi Salon 13.35

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

51.ULUSAL 25.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

51.ULUSAL 25.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 51.ULUSAL 25.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-18 AĞUSTOS 2014 HACIBEKTAŞ TÖRENLERİN RESMİ AÇILIŞI 16 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ : Kemal KILIÇDAROĞLU Kültür

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10-16 Kasım 2014 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 FE KONSER CUMHUR BAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI KONSERİ 13-14 Kasım 2014 Saat: 20.00 Şef: Marzena

Detaylı

FÜSUN SAYEK V. SAĞLIK VE KÜLTÜR ETKĠNLĠKLERĠ Ağustos Ġskender Sayek Evi. Arsuz, Ġskenderun

FÜSUN SAYEK V. SAĞLIK VE KÜLTÜR ETKĠNLĠKLERĠ Ağustos Ġskender Sayek Evi. Arsuz, Ġskenderun FÜSUN SAYEK V. SAĞLIK VE KÜLTÜR ETKĠNLĠKLERĠ 6-13 Ağustos 2011 Ġskender Sayek Evi Arsuz, Ġskenderun Program değişikliğe tabidir. 6.8.2011 Cumartesi 9.30-12.30 STE/SMG: Çocuk ve Ergenlerde Cinsellik Eğitimi:

Detaylı

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 23-29 Temmuz 2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ Bir Işık'ta DoubleTree by Hilton Ankara yaktı! Ramazan ayı boyunca gerçekleşecek

Detaylı

2. EĞİTİM VE AKADEMİK GÖREVLER

2. EĞİTİM VE AKADEMİK GÖREVLER SELİM VELİOĞLU ÖZGEÇMİŞ 1. KİŞİSEL BİLGİLER Adı,Soyadı,Ünvanı : Yrd. Doç.Dr. Selim VELİOĞLU Doğum Yeir ve Tarihi : İstanbul, 1961 Kurumu : İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Telefonu : İş 0212

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:502 ANKARA DA BU HAFTA 9-15 Aralık 2013 HAZİNE DEN HABERLER BRITISH TOWN YABANCI DİL OKULLARI NDAN % 50 İNDİRİM İMKANI British Town, İngilizce,

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

HAKKIMDA EĞĠTĠM BĠLĠMSEL VE SANATSAL ETKĠNLĠKLER. A. Yayınlar. Makaleler: Atatürk ün Müzik AnlayıĢı Öner Sanat Dergisi Haziran 1995

HAKKIMDA EĞĠTĠM BĠLĠMSEL VE SANATSAL ETKĠNLĠKLER. A. Yayınlar. Makaleler: Atatürk ün Müzik AnlayıĢı Öner Sanat Dergisi Haziran 1995 HAKKIMDA Adı Soyadı : Ayhan HELVACI Doğum Yeri ve Tarihi : Ġnegöl, 1969 Unvanı : Öğretim Görevlisi, Doktor Yazışma Adresi : U.Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü 16059 Görükle/Bursa E-Posta

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

1. Adı Soyadı: 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı: Asuman ÖZDEMİR 2. Doğum Tarihi: 22.06.1976 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Hacettepe Üniversitesi 2002 Y. Lisans Resim

Detaylı

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz.

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz. Ocak 2019 BİLGİLER Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

ULUSLARARASI MÜZELER GÜNÜ

ULUSLARARASI MÜZELER GÜNÜ T.C. ANKARA VALİLİĞİ KÜLTÜR VE TURİZM İL MÜDÜRLÜĞÜ 18 MAYIS 2015 ULUSLARARASI MÜZELER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI 18 MAYIS 2015 PAZARTESİ : Anadolu Medeniyetleri Müzesi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Mini Konser

Detaylı

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ sosyal sorumluluk projesi kapsamında HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON ALANI öğrencilerimiz Sığacık

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ. BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN ÖĞRENİM DURUMU Öğr. Gör. Murat SARI Tasarım Bölümü, Grafik Tasarımı Programı İLETİŞİM BİLGİLERİ Yazışma Adresi BARTIN ÜNİVERSİTESİ, Bartın Meslek Yüksekokulu 74100 BARTIN Telefon 0 378 227 99 39 Dahili 143 Faks 0 378

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı :

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı : ÖZGEÇMİŞ Adı ve Soyadı: Erol ÖZDEN Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Tarih Lisans Resim_İş Bl. Resim-İş Öğr. Marmara Üniversitesi 1984 Yüksek Lisans (2809 Sayılı Kanunun Geçici Marmara Üniversitesi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 * MEK Kadrosuna Yeni Katılan Öğretmenler İçin Oryantasyon Programı * MEK GENEL KURULU 21 22 23 24 25 26 27 * ın Okula Başlaması "Uyum Kurslarının

Detaylı

Resim-İş Öğretmenliği -Grafik A.S.D. Anadolu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, 2000-2004

Resim-İş Öğretmenliği -Grafik A.S.D. Anadolu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, 2000-2004 Lisans Resim-İş Öğretmenliği -Grafik A.S.D. Anadolu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, 2000-2004 Yüksek Lisans Baskı Sanatları A.S.D., Anadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2004-2007 Geçmişten

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:497 ANKARA DA BU HAFTA 4-10 Kasım 2013 FUAR EDUFAİRS YURTDIŞI EĞİTİM FUARI 7 Kasım 2013 Yer: Hilton Otel Tel: 455 00 00 ANKARAGOLD ALTIN,

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:457 ANKARA DA BU HAFTA 28 Ocak-3 Şubat 2013 KONSER GÖSTERİ DEVLET OPERA VE BALESİ Tel: 229 76 25 KARYAĞDI HATUN (Opera) 28 Ocak-2 Şubat 2013

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYI:466 ANKARA DA BU HAFTA 1-7 Nisan 2013 HAZİNE DEN HABERLER Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevine Hazine Uzmanı Mehmet Emre

Detaylı

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ 1. Adı Soyadı : Evrim ÇAĞLAYAN 2. Doğum Tarihi : 04.02.1984 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans 2006 EĞİTİMİ

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA DESTEKLERİYLE 32. FIAP KONGRESİ 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA www.tfsf.org.tr 32 nd FIAP CONGRESS 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA www.fiap32congress.org 32. FIAP KONGRESİ TÜRKİYE DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Detaylı

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var On5yirmi5.com Bayrampaşa'da Erzincanlı Var Bayrampaşa Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Nisan ayına da dopdolu giriyor. Bu ayki etkinliklerde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Dursun Ali Erzincanlı

Detaylı

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ

ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 30 Nisan-06 Mayıs2012 ANKARA DA HAFTANIN ETKİNLİKLERİ BÜLTENİ 10 Ekim 2010 KONSER GÖSTERİ ANKARA DEVLET ÇOKSESLİ MÜZİK KOROSU 3 Mayıs 2012 Saat: 20.00 4 Mayıs 2012

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ EKİM E Y L Ü L 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S O R U

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com 1972 Bursa doğumlu olan Öğretim Görevlisi Z.Göknur Kara 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü nden

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı