RECEP ALTEPE Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RECEP ALTEPE Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı"

Transkript

1 1

2 2 GÜRSU DEĞİŞİYOR, BURSA GELİŞİYOR Binlerce yıllık geleneksel değerleriyle geleceğe yürüyen Bursa, Büyükşehir Belediyesi nin yeniden inşa projesi kapsamında değişerek gelişimini sürdürmektedir. Bursa ya hizmette sürekli yükselttiğimiz kalite anlayışımız şehrimizin yaşanılabilirliğini artırmakta, öncülük ve örneklik konumumuzu güçlendirmektedir. Geniş bir yelpazeye yayılan yatırım ağımızla Marka Şehir Bursa hedefine doğru ilerliyoruz. Bursa mızın tüm özellikleriyle birlikte markalaşabilmesi için yatırımlarımızı Büyükşehir sınırlarındaki bütün ilçelerimize yayarak, şehrimizi her köşesiyle birlikte kalkındırma çabası içindeyiz. Amacımız her vatandaşımızın hizmetlerden eşit bir şekilde yararlanabilmesini sağlamaktır. Bursa mızın güzide ilçelerinden biri olan Gürsu da, ulaşımdan yerleşime, tarihi mirastan çevreye, altyapıdan spora kadar hemen her alanda yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bugün Gürsu ile birlikte Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gemlik, Kestel ve Mudanya da yaptığımız yatırımlar sayesinde Bursa, ulusal ve uluslararası arenadaki prestijini sürekli artırmakta ve marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Büyükşehir sınırlarındaki tüm ilçelerimiz için ürettiğimiz projeler, yaptığımız yatırımlar Bursa yı bütün değerleriyle birlikte canlı, dinamik ve yaşayan bir kent konumuna taşıyacaktır. Bursa nın her köşesinde hemşehrilerimiz, insan merkezli, kucaklayan ve kuşatan belediyecilik anlayışımızın hayat bulmasına ortak olmaktadır. Destekleriyle bizlere güç veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. RECEP ALTEPE Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

3

4 İÇİNDEKİLER Gürsu Köprülü Kavşağı...6 Bursaray Kestel Hattı...8 Okullar önü yaya üstgeçit yapımı...10 Otobüs Filosu 13 yaş gençleşti...12 Yol yapım çalışmaları...14 Asfalt kaplama çalışmaları...20 Asfalt Yama çalışmaları...22 Gürsu Kent Hali...24 Gürsu hanımlar lokali...26 Gürsu Su Değirmeni restorasyonu projesi...27 Taşköprü sokak ıslah çalışması...28 Fatih Cami çevresi sağlıklaştırma...29 Atatürk Caddesi Sağlıklaştırma Projesi...30 Çocuk oyun grupları...32 Kent mobilyaları...34 Altyapı yatırımları...36 İçmesuyu hattı...38 Kanal hattı imalatları...40 Yağmursuyu imalatları...42 Su depoları...44 Toki kanalizasyon ve yağmur suyu çalışması...45 Yollarda temizlik çalışması...46 Sinekle mücadele...47 Besaş ekmek sepeti kampanyası...48

5 Huzurevinde huzur buluyorlar...50 Evde hasta ve yaşlı bakımı...51 Hikmet Şahin Kent Hali...52 İtfaiye Teşkilatı...54 Alo Alo Üniversite adaylarına teşvik...57 Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı...58 Eğitim Çalışmaları...59 Sosyal Yardımlar...60 Tekerlekli Sandalye Yardımı...62 Kırtasiye Yardımı...63 BUSMEK...64 Sosyal içerikli kampanyalar...66 Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması...68 Şehir Tiyatroları...69 Festival ve Şenlikler...70 Büyükşehir Yayınları...72 Büyükşehir Belediye Orkestrası...74 Halkla İlişkiler...75 Gürsu Yüzme havuzu...76 Sekseninci İlköğretim Okulu Spor salonu...77 Gürsu Suni Çim Saha...78 Gürsu futbol sahası soyunma odaları...79

6 6 KAVŞAKLA KESİNTİSİZ ULAŞIM SAĞLANDI GÜRSU KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI

7 7 Kent içi ulaşımı kesintisiz hale getirmek hedefiyle projelendirilen ve 5 ayda tamamlanması planlanan Gürsu Kavşağı, 100 günde bitirilerek trafiğe açıldı. Kavşağın tamamlanmasıyla ilçe girişine düzenleme getirilirken, doğu batı yönünde en önemli ulaşım aksı olan Ankara Yolu üzerindeki trafiğin kesintisiz işlemesi sağlanmış oldu.

8 8 ULAŞIM KONFORLU ULAŞIM GÜRSU İLE BULUŞUYOR BURSARAY KESTEL HATTI

9 Bu dönem programda olmamasına rağmen, çağdaş ve konforlu ulaşımı kentin doğu yakasıyla bir an önce buluşturmak amacıyla projelendirilen BursaRay Kestel hattının ihalesi yapıldı. BursaRay ı Gürsu ile de buluşturacak olan 7 duraklı 8 kilometrelik hat üzerinde bulunan 3 adet köprünün genişletme çalışmaları Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılacak. 9 ULAŞIM

10 10 ANAYOL ÖĞRENCİLER İÇİN ARTIK DAHA GÜVENLİ OKULLAR ÖNÜ YAYA ÜST GEÇİDİ YAPIMI

11 Doğu batı aksında trafik yükünün yoğun olduğu Bursa Ankara karayolunun yayalar için daha güvenli hale getirilmesi çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda yapılan Bursa-Ankara Yolu Gürsu Organize Sanayi girişinde yeni yaya üst geçidi tamamlandı. 11

12 12 TOPLU ULAŞIM ARTIK DAHA KONFORLU OTOBÜS FİLOSU 13 YAŞ GENÇLEŞTİ

13 Ulaşım filosuna dahil edilen yeni nesil otobüslerle Gürsu nun yanı sıra merkeze bağlı tüm ilçelerde ulaşım daha konforlu hale geldi. 13

14 14 YENİ YOLLARLA GÜRSU NEFES ALIYOR YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

15 İSTİKLAL MAHALLESİ MUHTELİF SOKAKLAR YENİDOĞAN MAHALLESİ MUHTELİF SOKAKLAR KURTULUŞ MAHALLESİ MUHTELİF SOKAKLAR ZAFER MAHALLESİ MUHTELİF SOKAKLAR 15 Gürsu da artan nüfusa paralel olarak talebi karşılamakta zorlanan yollar yeniden düzenlenirken, yeni yollarla ilçe merkezi ve köylerle bağlantı yolları trafiğe nefes aldırmaya başladı. İlçe genelinde 16 bin metre yeni yol açılırken, bazı yollarda da genişletme çalışması yapıldı. 19 bin ton asfalt kaplamasının gerçekleştirildiği ilçede, 3 bin ton da asfalt yama çalışması tamamlandı.

16 16 KURTULUŞ MAH. MUHTELİF SOKAKLAR

17 ZAFER MAH. MUHTELİF SOKAKLAR 17

18 İSTİKLAL MAH. MUHTELİF SOKAKLAR 18

19 YENİDOĞAN MAH. MUHTELİF SOKAKLAR 19

20 20 ASFALTSIZ YOL KALMIYOR ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI

21 GÜRSU ADAKÖY, GÜRSU NAZIM MADENOĞLU CADDESİ, YILDIRIM BEYAZIT CADDESİ, YENİDOĞAN MAH., GAZİ OSMAN PAŞA CAD., YENİDOĞAN MAH. DÖKÜM SOKAK, YENİDOĞAN MAH. İRŞAD SK., GÜRSU KAVŞAĞI SERVİS YOLU, M. EMİN AKÇAY CAD., GÜRSU SPOR TESİSLERİ, HASANPAŞA CAD., GÜRSU KAVŞAĞI 21 Adaköy, Nazım Madenoğlu Caddesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Yenidoğan Mahallesi, Gazi Osman Paşa Caddesi. Yenidoğan Mahallesi Döküm İrşad sokaklar ile Gürsu Kavşağı servis yolu, M. Emin Akçay Caddesi, Gürsu spor tesisleri ve Hasanpaşa Caddesi nde 19 bin 547 ton asfalt kaplama gerçekleştirildi.

22 22 MEVCUT YOLLAR SAĞLIKLI HALE GETİRİLİYOR ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI

23 GÜRSU ATATÜRK CAD., GÜRSU CENGİZ TOPEL CAD., GÜRSU RAMİZ YİĞİT CAD., YENİDOĞAN MAH. İ.PAŞA CAD., KURTULUŞ MAH. ATATÜRK CAD., YENİDOĞAN MAH. R.YİĞİT CAD., KARAPINAR MAH. KARAPINAR CAD., KARAPINAR MAH SK., KARAPINAR MAH. 16. CAD., GÜRSU GİRİŞİ, GÜRSU KAVŞAĞI, GÜRSU SERVİS YOLU, G ÜRSU TURGUT ÖZAL CAD., CENGİZ TOPEL CAD. 23 Atatürk, Cengiz Topel ve Ramiz Yiğit caddeleri, Yenidoğan Mahallesi İ. Paşa Caddesi, Kurtuluş Mahallesi Atatürk caddesi, Yenidoğan Mahallesi R. Yiğit Caddesi, Karapınar mahallesi Karapınar Caddesi, Karapınar Mahallesi Sokak, Karapınar Mahallesi 16. Cadde ve Gürsu Turgut Özal Caddesi nde toplam 3 bin ton asfalt yama çalışması yapıldı.

24 24 UZLAŞMAYLA ARTIK BÜYÜKŞEHİR İN GÜRSU KENT HALİ

25 Yıllardır mahkemelik olan Gürsu Hali nin işletme yetkisi uzlaşmacı bir tavırla Bursa Büyükşehir Belediyesi ne geçti. Gürsu dan Hikmet Şahin Kent Hali ne taşınacak 28 esnaf da kura yöntemiyle belirlenerek Görükle deki kent haline taşındı. Böylelikle kent halinin bölgesel bir güç olması sağlandı. 25

26 26 HANIMLARIN BULUŞMA NOKTASI GÜRSU HANIMLAR LOKALİ: Kadınlara yönelik koruma hizmetlerinin geliştirilmesi amacıyla projelendirilen Hanımlar Lokali, dayanışmanın yeni adresi olacak. İhalesi yapılan projede inşaata önümüzdeki günlerde başlanacak.

27 27 TARİHİ DEĞİRMEN SOSYAL TESİS OLUYOR GÜRSU SU DEĞİRMENİ RESTORASYONU PROJESİ : Yaklaşık 780 metrekare alanlı tescilli değirmenin rölöve, restitüsyon ve Sosyal Tesis fonksiyonlu rekonstrüksiyon projeleri Koruma Kurulu nca onaylandı. Konuyla ilgili mühendislik uygulama projeleri hazırlanması çalışmaları sürüyor.

28 28 ÖZGÜN SOKAK KİMLİĞİ YAŞATILIYOR TAŞ KÖPRÜ SOKAK ISLAH ÇALIŞMASI: Tarihi yapıların yanında sivil mimarlık örneği yapıların da yoğun olarak yer aldığı sokakların sağlıklaştırmasına yönelik projeler kapsamında ele alınan Taşköprü Sokak ıslah çalışmasıyla ilgili proje hazırlıkları sürüyor.

29 29 ÇEVRE YATIRIMLARI DEĞER KATIYOR FATİH CAMİ ÇEVRESİ SAĞLIKLAŞTIRMA: Bölge sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda ilçe merkezindeki caminin avlusu ve çevresi yeniden düzenleniyor.

30 30 TESCİLLİ ÇINARLAR KORUMA ALTINDA ATATÜRK CADDESİ SAĞLIKLAŞTIRMA PROJESİ

31 31 Gürsu Atatürk Caddesi üzerindeki tescilli çınar ağaçlarının korunması amacıyla cadde üzerinde sağlıklaştırma çalışmaları yapılıyor.

32 32 YENİ OYUN ALANLARIYLA ÇOCUKLAR ARTIK DAHA MUTLU ÇOCUK OYUN GRUPLARI

33 33 Çocukların başka bölgelere gitmelerine gerek kalmadan bulundukları bölgelerde eğlenip vakit geçirmelerine olanak sağlayan çocuk oyun grupları Adaköy e yerleştirildi.

34 34 GÜRSU ÇAĞDAŞ KENT AKSESUARLARIYLA DONATILIYOR KENT MOBİLYALARI

35 35 Merkezin yanı sıra merkeze bağlı ilçe, belde ve köylerin de daha modern bir görünüme kazandırılması amacıyla Ağaköy e 8 adet bank yerleştirildi.

36 36 GÜRSU NUN ALTYAPISI YATIRIMLARLA GÜÇLENİYOR ALTYAPI YATIRIMLARI

37 İÇMESUYU HATTI KANALİZASYON HATTI YAĞMURSUYU HATTI 56 KİLOMETRE 40 KİLOMETRE 11 KİLOMETRE 37 Gürsu ilçe merkezi başta olmak üzere Büyükşehir sınırlarına sonradan dahil olan tüm belde ve köylerde altyapı çalışmalarına hız verildi. Bu çalışmalar kapsamında Gürsu da 56 kilometre içme suyu hattı, 40 kilometre kanalizasyon, 11 kilometre yağmursuyu hattı döşendi.

38 38 SAĞLIKLI SU İÇİN ALTYAPI YENİLENİYOR İÇMESUYU HATTI

39 ADAKÖY MAHALLESİ: Adil, Adaköy Yolu, Kıymet, Millet Cad., Vurgun, Ateş, Barış Cad., Birgül, Buzhane, Dönmez, Emir, Emrah, Erdemirler Cd., Erzincan, Kanalboyu Cd., Kestel Cd., Kıymet, Millet Cd, Sarıbal, Şen, Vurgun, Yalvaç Sokak IĞDIR KÖYÜ: Su Deposu, İSTİKLAL MAHALLESİ: Adalet, Akbaba, Akdeniz, Asmalı Cad, Aşık Veysel Cad, Badem, Ceyhan, Çağla, Çayağzı, Çiftlik, Demircioğlu, Dumlupınar, Dülger, Fatih, Filiz, Gazi, Gizem, Haznedar, Hekimler, Hekimoğlu, İlkbahar Cd, İmarlı, Kale, Kanarya, Hamam, Karacaoğlu, Kayalar, Kemer, Kumrular, Kurşun, M. Sinan, Malazgirt, Mezbaha, N. Madenoğlu, Narlı, Pınarbaşı, Reyhan, Sessizler, Sevimli, Sümer, Şadırvan, Şehit, Tunç, Tütüncü, Yeşil Cd., Yeşil Sokak. KURTULUŞ MAHALLESİ: Asmalı, Atılgan, Aydınlar, Bahtiyar, Boran, Cumhuriyet Cd., Dicle, Düzlem, Elif, Erdem, Erik, Fırat, Has, İkizce, Karaağaç Cd, Kozaklı, Meriç, N. Madenoğlu Cd., Nazım Madenoğlu Cd, Oğuz, Parlayan, S. Çelebi, Sağlam, Sarıçam, Selim Cad, Selvi, Sibel, Susam, Şeyda, Şht. Mustafa Kurt Cd., Ünlü, Yalçınlar, Yılmaz, Zambak, Zümrüt Sokak. YENİ DOĞAN MAHALLESİ: Alp, Cengiz Topel Cd, Yunus Sokak ZAFER MAHALLESİ: Asmalı, Aralık, Aşuroğlu, Aydın, Bağlar Cd, Bahçe, Bayatlı, Beşevler Cd, Bilici, Billur, Budak, Burak, Burcu, Çiçek, Deniz, Doğan, Duman, Esengül, Fevzi Çakmak Cd, Fındık, Girne, Gediz, Göl, Gülpınar, Gülden, Güler, Güven, gümüş, Hamam Vardar, Hanımeli, Hisar, Huzur, Hızırbey, İncesu, Kaya, Kanarya, Karanfil, Kazım Karabekir Cd, Kıbrıs, Küplüpınar Cd, Karaca, Menekşe, Mevlana, Pınarlı Cad, Ortanca, Osmanlı, Önkuzu, Sevgi, Sinanpaşa, Susurluk, Ş. Selahattin Çakmak Cd, Şahin, Şanlı, Petek, Vatan, Yavuz, Yelve, Yüksel, Zafer, Ufuk, Yiğit Cad., Yavuzselim Sokak. 39 Gürsu ilçe merkezi başta olmak üzere Büyükşehir sınırlarına sonradan dahil olan tüm belde ve köylerde altyapı çalışmalarına hız verildi. Bu çalışmalar kapsamında Gürsu da 56 bin 357 metre içme suyu hattı döşendi.

40 40 MERKEZİ KANALİZASYON AĞI GENİŞLİYOR KANAL HATTI İMALATLARI

41 ADAKÖY: Barış Cd, Buzhane, Çakar, Genç ve Aslan, Kanalboyu Cd, Millet Cd, Bahçelievler, Şen Sokak ERİCEKKÖY : Koyu Yolu GÜRSU: Hayvan Pazarı İçi, IĞDIRKÖY: Muhtelif Evs./ Izg. Bağl. Sk. İSTİKLAL MAHALLESİ: Adalet, Aksu, Altay, Atatürk, Badem, Cami, Çağla, Çamlıca, Derya, Dülger, Ege, Elmas, Emre, Esen, Evren, Fatih, Fatih, Fevzi Çakmak Cd, Gazi Cad, Gizem, Güneş, Güzel, Hanzedar, Hürriyet Cd., İmarlı, İnci, Kalem, Karacaoğlan, Kaymakamlık İçi, Kurşun, Kurtuluş Cd, Nadir, Osmangazi Cd., Recep Yazıcıoğlu Cd, Reyhan Cd, Reyhan, Sancaktar, Selanik, Sümer, Şeker, Tunç, Vedat, Yazıcıoğlu Sokak. KAZIKLIKÖY: Kayıklı Köyü. KUMLUKALAN: Benzinlik altı, Benzinlik, Gazi Talip, Genç, Hoca, Kumlukalan, Mezarlık, Muharrem Türk Cd, Onur, Samanlı Cd, Şehit Recep Cd, Tarla İçi Sokak. KURTULUŞ MAHALLESİ: Atatürk, Atılgan, Billur, Hilal, Kafkas, Livane, Sadık, Şencan, Zafer Cad, Ulupınar Sokak. YENİDOĞAN MAHALLESİ: Acıbadem, Akagün, Alemdar, Alp, Altuğ, Arda, Aşık Özaeri, Atabey, Baki, Berk, Celal, Cengiz Topel Cd., Dost, Hakan, Hastürk, Hiza, İnci, Kadım, Kılınç, Kısakürek, Masal, Melike, Melis, Meşeli, Ödül, Özgür, Özgül, Ramiz Yiğit, Rüzgar, Sabah, Sultan, Şenay, Tayfun, Yaprak, Yaren, Yazıcılar, Yekcan, Zaman Sokak. ZAFER MAHALLESİ: Aralık, Asuroğlu, Bağlar Cd, Bahçe, Balan, Barbaros, Beşevler, Budak, Burak, Burcu, Bülbül, Çelik, Çeşme, Çiçek, Deniz, Doğan, Düzgün, Eğitim, Ezgi, Fener, Gediz, Gönül, Gülden, Güleç, Güler, Gümüş, Gürel, Hal, Hasanköy, Hürriyet Cd, İncesu, İnönü Cd, K.Karabekir Cd, Kanuni Sk, Karaca Sk, Karanfil, Kaya, Kıbrıs, Koru, Köşk Küplüpınar, Lale, Malazgirt, Manolya, Menekşe, Merve, Metehan, Mevlana Cd, Mezarlık Yolu Cd, Millet Cd, Muratlı Cd, Nadir, Nehir, Özen, Özgür, Özkuzu, Park, Yetek, Peyami, Pınar, Sakarya Cd, Sevgi, Şahin, Şehit Selahattin Çırak Cd, Ufuk, Utku, Uygun, Uzun, Ülkü, Vatan, Yavuz Selim, Yavuz, Yelve, Yiğit Cd, Yiğit, Yüksel Olgun, Zafer Cd, Zeytin Sokak 41 İlçe merkezinden geçen derelere aktarılan kanalizasyon atıklarının arıtma sistemine yönlendirilmesi için kanalizasyon hattı imalatlarına hız verildi. Bu kapsamda ilçede 40 kilometre kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirildi.

42 42 YAĞMUR SUYU KANALLARIYLA ALT YAPI SORUNSUZ HALE GELİYOR YAĞMUR SUYU İMALATLARI

43 ADAKÖY: Çakar Sk., Kanal Boyu Cd, Millet Cd, GÜRSU: Hayvan Pazarı İçi, IĞDIRKÖY: Muhtelif Evs./ Izg. Bağl. Sk. İSTİKLAL: Atatürk, Cami, Esen, Fatih, Gizem, Güneş, Hürriyet Cd., Kurtuluş Cd, Osmangazi, Recep Yazıcıoğlu, Benzinlik altı, Gazi Talip, Hoca Sokak, Muharrem Türk Cd, Samanlı Cd, Şehit Recep Cd. KUMLUKALAN: Benzinlik altı, Benzinlik, Gazi Talip, Hoca, Kumlukalan Sokak, Muharrem Türk Cd, Samanlı Cd, Şehit Recep Cd, KURTULUŞ: Atatürk, Ulupınar. ZAFER: Altın, Aşuroğlu Petek, Bağlar Cd, Gümüş, Başaran, Beşevler Cd, Celalbey, Çeşme, Eğitim, Erkan, Hal, Hürriyet Cd, İnönü Cd, K. Karabekir Cd, Karanfil Cd, Kazım Küplüpınar, Lale, Malazgirt Cd, Merve, Muratlı ve Yiğit Cd, Pınarlı Cd, Esengül, Yel Sokak, Pınarlı Cd, Sakarya Cd, Şehit Selahattin Çırak Cd, Yavuz Selim Cd, Zafer Cd. 43 İlçe altyapısının sağlıklı hale getirilmesi amacıyla yağmur sularının kanalizasyon hatlarına karışmaması için başlatılan çalışmalar sürüyor. Çalışmalar kapsamında 11 bin 701 metrelik yağmur suyu hattı imalatı yapıldı.

44 44 YENİ DEPOLARLA GÜRSU DA SU SORUNU YAŞANMAYACAK SU DEPOLARI: İlçeye yaptırılan 5 bin metreküp hacimli yeni su deposunun yanında TOKİ 1-2 su depoları ile olası susuzluk sorununun önüne geçilmesi hedefleniyor.

45 45 TOPLU KONUTLARDA ALTYAPI SORUNSUZ TOKİ KANALİZASYON VE YAĞMURSUYU PROJE ÇALIŞMASI: TOKİ konutları 6 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarıyla ilgili tamamlanan projelerin ihalesi yapıldı.

46 46 TÜM ANA ARTERLER TEMİZLENİYOR YOLLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI: Gürsu ilçe merkezindeki tüm ana arterler, özel donanımlı araçlarla periyodik olarak süpürülüyor.

47 47 ÖNEMLİ BİR HALK SAĞLIĞI SORUNU ORTADAN KALKTI SİNEKLE MÜCADELE: Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ne bağlı tam donanımlı ekipler sinekle mücadele çalışmalarını özellikle yaz aylarında 24 saat aralıksız sürdürüyor.

48 48 EKMEĞİMİZİ PAYLAŞIYORUZ BESAŞ EKMEK SEPETİ KAMPANYASI

49 Bursa Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden BESAŞ ın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayata geçirdiği kampanya ile BESAŞ a yapılacak 60 TL lik yardım, ihtiyaç sahibi ve yoksul vatandaşların sofralarına 120 ekmek olarak dönüyor. 49

50 50 İKİNCİ BAHARLARINI BÜYÜKŞEHİR LE YAŞIYORLAR HUZUREVİNDE HUZUR BULUYORLAR: Hayırsever işadamı Faik Çelik in katkılarıyla hizmete açılan Bulduk Çelik Huzurevi ile kapasitesi her geçen gün artan Huzurevi, ilçelerde tespit edilen bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşlara kucak açıyor.

51 51 SAĞLIK HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR EVDE HASTA VE YAŞLI BAKIMI: Geçtiğimiz yıl uygulamaya alınan evde yaşlı ve hasta bakımı hizmeti, sağlık alanında önemli bir eksikliği giderdi. Bakacak kimsesi olmayan özellikle yatağa bağımlı hastalar uzman sağlık personeli sayesinde hayata tutunmaya başladı.

52 52 GIDA GÜVENLİĞİ BÜYÜKŞEHİR İN DENETİMİNDE HİKMET ŞAHİN KENT HALİ

53 Yıllık 300 bin tonluk işlem hacmi ile sadece Bursa ya değil, bölgeye hitap eden Kent Hali bünyesindeki tam donanımlı laboratuvar ile vatandaşlar güvenli gıdaya daha kolay ulaşıyor. Bunun yanında kayıt dışını önlemek amacıyla İzmir yolu Karacaoba, Orhaneli yolu Misi, Mudanya yolu Geçit ve İstanbul yolu Engürücük mevkiinde kontrol istasyonları oluşturuluyor. 53

54 ALO CAN VE MAL GÜVENLİĞİ BÜYÜKŞEHİR E EMANET İTFAİYE TEŞKİLATI: 60 kişilik arama-kurtarma ekibi, 10 kişilik dağcı arama-kurtarma ekibi, 22 kişilik NBC ekibi olmak üzere toplam 14 noktada 54 araç ve 253 personelle müdahale, önlem, denetim ve eğitim hizmetlerini sürdürüyor. Norm kadro oranı yüzde 64 e çıkarken, Gürsu başta olmak üzere tüm ilçelere itfaiye hizmeti veriliyor.

55 ALO HALKLA KESİNTİSİZ 24 SAAT İLETİŞİM ALO 153: Alo 153 hattı sayesinde vatandaşlarla haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz irtibat sağlanıyor. Bu numarayı arayan vatandaşların sorunları, ilgili birimlere yönlendirilerek çözüme kavuşturuluyor.

56 ALO TÜM CENAZE HİZMETLERİ BİR TELEFON KADAR YAKIN ALO 188 : Kentin farklı noktalarındaki cenaze hizmetlerinin Acemler de tek merkezde hizmete girmesinin ardından Alo 188 hattı ile vatandaşlara tüm cenaze hizmetleri ücretsiz olarak veriliyor.

57 57 BAŞARILI GENÇLER ÖDÜLLENDİRİLDİ ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TEŞVİK: Zorlu üniversite maratonu öncesi düzenlenen kampanya kapsamında, üniversite sınavında Türkiye genelinde ilk 10 a giren 2 öğrenci otomobil, ilk bine giren 149 öğrenci de laptopla ödüllendirildi.

58 58 GENÇLERİMİZE KENTLİLİK BİLİNCİ AŞILANIYOR KENT GÖNÜLLÜLERİ GENÇLİK KAMPI: 13 ile 15 yaşları arasındaki gençlere kentlilik bilinci aşılama fikriyle düzenlenen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, kendini tanıyan, araştırmacı, çevreye ve sorunlara duyarlı bir gençlik oluşumuna katkıda bulunurken, hayallerindeki tatili yaşama fırsatı yakalayan gençler, unutulmaz dostluklara ve anılara da sahip oluyor.

59 59 BİLİNÇLİ BİREYLER YETİŞTİRİLİYOR EĞİTİM ÇALIŞMALARI: Kentin fiziki anlamda daha yaşanılabilir ve sağlıklı hale getirilmesi amacıyla her köşede yatırımlar sürerken, yeni neslin özellikle çevre ve kentlilik konularında daha bilinçli hale getirilmesi amacıyla ilköğretim okullarında eğitim seminerleri düzenleniyor.

60 60 SOSYAL YARDIMLARLA YÜZLER GÜLÜYOR SOSYAL YARDIMLAR

61 Kent merkezinin yanı sıra Gürsu başta olmak üzere tüm ilçelerde belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara, giyecek, yakacak ve gıda yardımları düzenli olarak yapılıyor. 61

62 62 ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIYORUZ TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI: Bursa yı sağlıklı bir kent haline getirmek için gerekli altyapı çalışmalarını hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereği olarak Gürsu başta olmak üzere tüm ilçelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü araç ve işitme cihazı dağıtarak tüm engelleri ortadan kaldırıyor.

63 63 KIRTASİYE YARDIMIYLA EĞİTİME BÜYÜK DESTEK KIRTASİYE YARDIMI: İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne YGS Geri Kazanım Sınavı için partner olan Büyükşehir Belediyesi, eğitime bir kez daha yardım elini uzattı eğitim öğretim yılı başında 17 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yapan Büyükşehir Belediyesi, YGS geri kazanım sınavını da üstlendi.

64 64 BURSA NIN HALK ÜNİVERSİTESİ BUSMEK

65 65 Meslek edindirme kursları kapsamında Gürsu daki bir kurs merkezinde 9 branşta 230 kursiyere eğitim veriliyor.

66 66 HALKIMIZ HER ALANDA BİLİNÇLENDİRİLİYOR SOSYAL İÇERİKLİ KAMPANYALAR

67 Özellikle kış aylarında yaşanan karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı halkı bilinçlendirme kampanyası sürüyor. Ayrıca unutulmaya yüz tutan selamlaşma alışkanlığımız ve yaya kaldırımlarının işgalinin önlenmesine yönelik bilinçlendirici kampanyalar da periyodik olarak devam ediyor. 67

68 68 GÜRSU DA DANS RÜZGARI ESTİ ALTIN KARAGÖZ HALK DANSLARI YARIŞMASI : Bu yıl 24. sü düzenlenen Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması nda Bulgaristan ekibi, nefes kesen performansıyla birinci olarak Altın Karagöz ödülünü kazandı. Yarışmaya katılan gruplar Gürsu başta olmak üzere tüm ilçelerde yaptıkları gösterilerle beğeni topladı.

69 69 BURSA TİYATROYLA BULUŞUYOR ŞEHİR TİYATROSU: En özel oyunları sahneleyen Şehir Tiyatrosu, tiyatro sanatını kentin her yanında yaşayan vatandaşlarla buluşturuyor. Düzenlenen ilçe turneleriyle tüm vatandaşlar tiyatroyla buluşturuluyor.

70 70 GÜRSU FESTİVAL VE ŞENLİKLERLE RENKLENDİ FESTİVAL VE ŞENLİKLER

71 71 Kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen organizasyonlar sayesinde vatandaşlarımız muhteşem bir dayanışma örneği sergiliyor. Temaşa-i Ramazan Etkinlikleri, 7 ilçede Beyaz Koza Yaz Şenlikleri, Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali, Yazlık Sinema Gösterileri, Erguvan Bayramı, Şehir Kütüphanesi Etkinlikleri, Sokak Oyunları Şenliği ve Ülkeler Panayırı gibi etkinlikler yoğun katılımla gerçekleştirildi.

72 72 KENTİN HAFIZASI KİTAPLARDA TOPLANIYOR BÜYÜKŞEHİR YAYINLARI

73 Bursa Kütüğü, Kızık Köylerini anlatan Uludağ ın Beşibirliği; Bursa Kızık Köyleri, Osmanlı çarşılarının tüm yönlerinin ele alındığı Çarşı nın Öyküsü ve Ziraat Mektebi gibi bir eserlerin yanında Kukla ve Gölge Tiyatrosu, Uludağ Buluşmaları, Yarhisar Gezileri, 1896 Baharında Bursa, Süheyl Ünver in Bursa Defteri ve İstanbullu bir müverrih olan Hüseyin Vassaf ın Bursa ya yaptığı araştırma ve inceleme gezisi notlarından oluşan Bursa Hatırası, Osmanlı dan günümüze Bursa da spor ve Bursa Hazireleri gibi eserler kütüphanelerdeki yerini aldı. 73

74 74 SANATSAL ETKİNLİKLER VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ORKESTRASI : Büyükşehir Belediye Orkestrası, kültür sanat faaliyetlerini kent merkezinin yanında merkeze bağlı ilçe ve köylerde de vatandaşlarla buluşturuyor.

75 75 HALKLA İLİŞKİLER Özel günler, cenaze törenleri ve açılışlara tebrik ve taziye mesajları gönderiliyor. Vatandaşlarımızın dertlerine ortak oluyor, sevinçlerini paylaşıyoruz.

76 76 4 MEVSİM HAVUZ KEYFİ GÜRSU YÜZME HAVUZU: Üstü açılıp kapanabilen yarı olimpik yüzme havuzu yapımına yönelik uygulama projeleri hazırlandı. Proje kapsamında yüzme havuzu ile ona hizmet eden soyunma odaları, WC, mutfak, çok amaçlı salon, idare ve antrenör ofisleri, diğer teknik alanlar, eğitim ve fitness salonları yer alıyor.

77 77 7 DEN 70 E HERKESE SPOR İMKANI 80. YIL İ.Ö.O. SPOR SALONU: Öğrencilerin kullanımına sunulmak üzere yaklaşık 700 metrekare inşaat alanlı kapalı spor salonu yapımına yönelik uygulama projeleri hazırlandı.

78 78 SPORA YATIRIM SÜRÜYOR GÜRSU SUNİ ÇİM SAHA: Gençlerinin daha sağlıklı alanlarda spor yapmalarına imkan sağlayacak olan tesis, ilçede önemli bir eksikliği giderecek.

79 79 SPOR ALANLARI SAĞLIKLI HALE GETİRİLİYOR GÜRSU FUTBOL SAHASI SOYUNMA ODALARI: Gürsu da bulunan mevcut halı saha tesislerine soyunma birimleri binası kazandırıldı.

80 BÜYÜKŞEHİR HERYERDE ULAŞIM PROJELERİ ve YATIRIMLARI Ulaşım Ana Planı BursaRay Üniversite Hattı BursaRay Emek Hattı Şehiriçi Tramvay Hatları Nostaljik Tramvay Hattı Vagon Üretimi Yeni BursaRay Vagonları Bursaray Vagonlanlarına Klima Takılması Yeni Teleferik Hattı Emek Kavşağı Alaattinbey Özlüce Kavşağı Kavşak Düzenlemeleri ve Bağlanı Yolları Ankara İzmir Yolu altı 30 metrelik yol Özlüce Minareliçavuş Yolu Sırameşeler - Acemler Yol Genişletme Mimar Sinan Bulvarı Vişne Caddesi Mudanya Çevre Yolu Yenimahalle Piremir Yolu Göynüklü - Altıntaş Yolu Çalı Kayapa Yolu Genişletme Çalışması Millet Mahallesi Derya Caddesi Eflak Caddesi Güney İmar Yolu Dikkaldırım- Dobruca İnkaya Yolu Namık Kemal Caddesi Beşevler Kavşağı Emirsultan Tüp Geçidi Asfaltlama Çalışmaları Tretuvar Yapımı Yeni Üstgeçitler Köprü Yenileme Çalışmaları Fethiye Viyadük Projesi Yalova Yolu Panayır Viyadük Projesi Mudanya Yolu Aydınlatma Çalışması Otopark Düzenlemeleri Bıçakçılar Çarşısı Katlı Otopark Sistemi Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali Yenilenen Otobüs Filosu Yeni Otobüs Hatları Kadıköy Kabataş Deniz Otobüsü Seferleri Tarifeli Körfez Seferleri Yunuseli Havaalanı Yenişehir Havaalanı Yenişehir Havaalanı Ulaşım Desteği

81 BÜYÜKŞEHİR HERYERDE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ ve YATIRIMLARI Atatürk Kongre Kültür Merkezi Çevre Düzeni İmar Planı Kaçak Yapı ile Mücadele Bursa Ovası Kaçak Yapı Uyarıları Kamulaştırma Çalışmaları Uludağ Bakacak Seyir Terası Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi Çekirge- İntam Bölgesi Kayhan Meydanı ve Eski Tekel Binası Emirsultan Kentsel Dönüşüm Projesi Hüdavendigâr Kent Parkı Atatürk Caddesi Cephe Düzenleme Çalışmaları Altıparmak - Stadyum Meydanı Altıparmak Kaymakamlık Meydanı Büyükşehir Belediye Hizmet Binası Bursa Hayvanat Bahçesi Tophane Yamaçları Düzenleme Çalışmaları Kültürpark Nikah Salonu Ertuğrulbey Meydanı Erdoğanköy Kent Mezarlığı Kestel Kalesi Gemlik Çarşı Deresi ve Meydan Projesi Güzelyalı - Mudanya Sahil Bandı Projesi Güzelyalı Meydan Projesi Sahil Düzenleme Çalışmaları Akçalar Mezbahası TARİHİ ve KÜLTÜREL MİRAS ÇALIŞMALARI Fabrika-i Hümayun UNESCO Dünya Mirası Çalışmaları Tarihi Çarşı ve Han Restorasyonları Reyhan Mahallesi ve Hanlar Bölgesi Şehbenderler Konağı Bursa Kalesi ve Surları Akçalar Aktopraklık Arkeopark Eskişehir Han Restorasyonu Kütahya (Çukur) Han Restorasyonu Muallimzade Hamamı Restorasyonu İncirli Hamamı Restorasyonu Kayıhan Hamamı Restorasyonu Mahkeme Hamamı Restorasyonu Nalıncılar Hamamı Restorasyonu Mudanya Hasanpaşa Hamamı Restorasyonu Mudanya Eski Zeytin Hali Restorasyonu Davutpaşa Hamamı Restorasyonu

82 BÜYÜKŞEHİR HERYERDE Hamamlıkızık Hamamı Restorasyonu Emir Buhari Tekkesi Restorasyonu Emirsultan Hamamı Restorasyonu Gemlik Balıkpazarı Hamamı Restorasyonu Tarihi Hamam Restorasyonları Üftade Tekkesi ve Camii Restorasyonu Yıldırım Külliyesi Minareleri Yaylacık Köyü Camii Restorasyonu Ulucami Çevre Düzenleme Çalışmaları Tarihi Külliye ve Medreseler DAĞ-DER Kültür Merkezi Restorasyonu Çukur Mescit Restorasyonu Tarihi Cadde ve Sokak Düzenlemeleri Su ve Çeşme Kültürü Mirzaoba Köyü Şehitli Anıtı Hazireler Tarihi Saray, Kilise ve Manastırlar Tarihi Köprüler Gemlik Paşa Konağı Restorasyonu Gemlik Yalı Konağı Restorasyonu Kent Ziynetlerinin Aydınlatılması ÇEVRE ve ALTYAPI YATIRIMLARI Dere Islah Çalışmaları Cilimboz Deresi Gölbaşı Sosyal Tesisleri Güneş Evi Projesi Doğu Arıtma Tesisi Koku Duvarı Su Depoları İçme Suyu Hatları Kanalizasyon ve Yağmur Suyu hatları SOSYAL BELEDİYECİLİK Mezarlıklar İdaresi Kompleksi Emirsulatan Aşevi ve Sağlık Ocağı Feyzullahpaşa Mescidi Sosyal Yrd. ve Dayn. Vakfı Ekmek Fırını Atıcılar Hizmet Binası İtfaiye Hizmet Binaları İtfaiye Teşkilatı Güçlendirme Çalışmaları Hünkâr Köşkü Sosyal Tesisleri Mudanya İstasyonu Sosyal Tesisleri Dobruca Sosyal Tesisleri Gönül Dostları Sofrası Havuzlupark Sosyal Tesisleri Narlı Sosyal Tesisleri Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri Mudanya Hayvan Barınakları Aşevi Gemlik Heyelan Mağdurlarına Destek

83 BÜYÜKŞEHİR HERYERDE Barınma Evi Mavi Tur Körfez Seferleri KÜLTÜR - SANAT Bilim ve Teknoloji Merkezi Dünya Kaleli Kentler Birliği Buluşması Avrupa Müze Forumu Çarşı Kültürü Sempozyumu Sempozyum ve Seminerler Şehir Tiyatrosu Çalgıcı Mektebi SPORTİF YATIRIMLAR Bursa Stadyumu Bursaspor Vakıfköy Tesisleri Düzenlemesi Çiftehavuzlar Spor Kompleksi ve Meydanı Atıcılar Spor Tesisleri Şahin Başol Spor Kompleksi Fethiye Spor Kompleksi Eski Eğitim Fakültesi Spor Salonu Balkan Spor Kulübü Tesisleri Koç İlköğretim Okulu Spor Salonu Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi Spor Salonu Değirmenönü Spor Tesisi Şehit Piyade Er Nezir Akgül Spor Salonu Gemlik Spor Salonu Erikli Kapalı Yüzme Havuzu Şükraniye Spor Salonu Okullara Spor Salonu Projeleri Mudanya Yüzme Havuzu Demirtaş Çim ve Su Kayağı Tesisleri Kültürpark Buz Pateni Pisti Gökdere Eğitim ve Spor Vadisi Skatepark Spor Tesisi Projeleri Belediyespor Yaz ve Kış Okulları Dünya Takımlar Satranç Şampiyonası Belediyespor Güreş Takımı Müsabakaları Belediyespor Spor Şenlikleri YÖNETİM ANLAYIŞI Bursa Kent Konseyi Büyükorhan Belediye Hizmet Binası Kardeş Şehirlere Destek Balkan Ülkeri Kardeş Belediyecilik Faaliyetleri Pakistan a Paket Su Arıtma Sistemi Desteği Mestanlı ya Cenaze Aracı Desteği Türkiye ye Demokrasi Örneği

84 NOTLAR:

85 NOTLAR:

86 NOTLAR:

RECEP ALTEPE Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

RECEP ALTEPE Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı 2 GÜRSU DEĞİŞİYOR, BURSA GELİŞİYOR Binlerce yıllık geleneksel değerleriyle geleceğe yürüyen Bursa, Büyükşehir Belediyesi nin yeniden inşa projesi kapsamında değişerek gelişimini sürdürmektedir. Bursa ya

Detaylı

Görükle - Üniversite Hattı. Üniversite hattı zamanından önce seferlere başladı.

Görükle - Üniversite Hattı. Üniversite hattı zamanından önce seferlere başladı. Görükle - Üniversite Hattı Üniversite hattı zamanından önce seferlere başladı. Emek Hattı Bursaray Kestel-Gürsu Hattı Bursa nın doğusu ile batısı birbirine bağlanıyor Heykel S. Garaj Tramvay Hattı Cumhuriyet

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ Buski Tenis Kortları Acemler, BUSKİ Tesisleri İçi, - Osmangazi / BURSA 0 224 251 05 55 Dobruca Tenis Kortları BUSKİ Dobruca Sosyal Tesisleri, Osmangazi - BURSA 0 224

Detaylı

Faaliyet ve Proje Bilgileri

Faaliyet ve Proje Bilgileri Faaliyet ve Proje Bilgileri Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürlüğü BUTTİM Köprülü Kavşağı Buttim Kavşağı Avan ve Uygulama Projeleri İşi kapsamında proje çalışmaları tamamlanmıştır. Böylece, mevcut kavşaktaki

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

Halkımıza Hesap Veriyoruz

Halkımıza Hesap Veriyoruz NİSAN - EYLÜL NİSAN - EYLÜL ÇALIŞMA RAPORU Halkımıza Hesap Veriyoruz Recep ALTEPE 7 İlçede 70 bin Bursa ton asfalt Büyükşehir döküldü, Belediye 50 Km. Başkanı yol düzenlemesi yapıldı BURSA BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

KESTEL DEĞİŞİYOR, BURSA GELİŞİYOR Binlerce yıllık geleneksel değerleriyle geleceğe yürüyen Bursa, Büyükşehir Belediyesi nin yeniden inşa projesi

KESTEL DEĞİŞİYOR, BURSA GELİŞİYOR Binlerce yıllık geleneksel değerleriyle geleceğe yürüyen Bursa, Büyükşehir Belediyesi nin yeniden inşa projesi 2 KESTEL DEĞİŞİYOR, BURSA GELİŞİYOR Binlerce yıllık geleneksel değerleriyle geleceğe yürüyen Bursa, Büyükşehir Belediyesi nin yeniden inşa projesi kapsamında değişerek gelişimini sürdürmektedir. Bursa

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

TE EHİR GEMLİK BÜYÜKŞ

TE EHİR GEMLİK BÜYÜKŞ 2 GEMLİK DEĞİŞİYOR, BURSA GELİŞİYOR Binlerce yıllık geleneksel değerleriyle geleceğe yürüyen Bursa, Büyükşehir Belediyesi nin yeniden inşa projesi kapsamında değişerek gelişimini sürdürmektedir. Bursa

Detaylı

İZMİR YOLU YOL DÜZENLEME VE İYİLEŞTİRME

İZMİR YOLU YOL DÜZENLEME VE İYİLEŞTİRME Faaliyet ve Proje Bilgileri YOL ÇALIŞMALARI İzmir Yolu Yol Düzenleme ve İyileştirme: Merinos Kavşağı ile Orhaneli Kavşağı arasındaki 3.600 mt lik kısımda yapılan yol iyileştirme ve düzenleme Çalışmalarında;

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HARİTA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI ÖZET FAALİYET RAPORU. Cengiz AKYOL. Nurtop ULUKAYA

EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HARİTA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI ÖZET FAALİYET RAPORU. Cengiz AKYOL. Nurtop ULUKAYA EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HARİTA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI ÖZET FAALİYET RAPORU Emlak ve İstimlak Dai. Bşk. Cengiz AKYOL Harita Şb. Md. Nurtop ULUKAYA 1. Faaliyet ve Proje Bilgileri Belediyemiz

Detaylı

Bursa'da burs veren vakıflar

Bursa'da burs veren vakıflar On5yirmi5.com Bursa'da burs veren vakıflar Bursa'da burs veren vakıflar ve adresleri... Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2012 Cuma (oluşturma : 11/27/2015) 1)ABDULLAH BABA VAKFI ZÜMRÜTEVLER MAH. ÇİÇEK CAD. ZÜMRÜTEVLER

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bahçelievler de Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL (213.520 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bakırköy Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL (Yüz Altmış Sekiz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280.

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bağcılar da Toplam Yatırım 280.000 Milyon YTL (İkiyüz Seksen Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM.

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Avcılar da Toplam Yatırım 169 Milyon YTL (Yüz Altmış Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

Faaliyet ve Proje Bilgileri TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRASI KORUMA PROJELERİ

Faaliyet ve Proje Bilgileri TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRASI KORUMA PROJELERİ Faaliyet ve Proje Bilgileri TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRASI KORUMA PROJELERİ Tarihi Bursa Surları Restorasyonu (Osmangazi): Şehrimizin önemli tarihi miraslarından biri olan tarihi Bursa surlarının restorasyonlarına

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Maltepe Toplam Yatırım 310.000 Milyon YTL (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak MALTEPE

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Ümraniye. 436 Milyon YTL. (Dörtyüz Otuz Altı Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Ümraniye. 436 Milyon YTL. (Dörtyüz Otuz Altı Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Ümraniye Toplam Yatırım 436 Milyon YTL (Dörtyüz Otuz Altı Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL (440.704 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak KARTAL

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Pendik Toplam Yatırım 427 Milyon YTL (Dörtyüz Yirmi Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Emirsultan Kentsel Tasarım Meydan Düz. bulunduğu 5 adet yapı blokları yer almaktadır. Projenin 2011 yılında tamamlanması planlanmaktadır.

Emirsultan Kentsel Tasarım Meydan Düz. bulunduğu 5 adet yapı blokları yer almaktadır. Projenin 2011 yılında tamamlanması planlanmaktadır. 1- Faaliyet ve Proje Bilgileri EMİRSULTAN KENTSEL TASARIM VE MEYDAN DÜZENLEME YAPIM RESTORASYON UYGULAMA İŞİ Projeye 11.06.2008 tarihinde başlanmıştır. Proje kapsamında Emirsultan Cami güneyinde yer alan

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL (Dörtyüz Kırk Bir Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİ; Plan Notu :

1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİ; Plan Notu : 1/1000 ÖLÇEKLİ PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİ; Plan Notu : Maksimum yükseklik belirtilen imar adalarında kat adedi değiştirilmemek ve kendi kat yüksekliği içinde kullanılmak kaydı ile imar yüksekliği %15 artırılabilir.

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kağıthane. 147 Milyon YTL. (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kağıthane. 147 Milyon YTL. (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kağıthane Toplam Yatırım 147 Milyon YTL (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI KÜLTÜR MERKEZİ Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Zeytinburnu Toplam Yatırım 170 Milyon YTL (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339.000 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Rıfat BAKAN. Mehmet ERMAN

Rıfat BAKAN. Mehmet ERMAN Genel Müdür Rıfat BAKAN Genel Müdür Yardımcısı Mehmet ERMAN I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon * Hizmet verdiğimiz kurum ve kişilerin memnuniyetini sağlamak ve bu memnuniyeti arttırıcı tedbirler almak.

Detaylı

İl İlçe Lise Alan Öğr.Ş Kont Taban bursa Büyükorhan Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi... İngilizc e.. 1 45.651. bursa.

İl İlçe Lise Alan Öğr.Ş Kont Taban bursa Büyükorhan Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi... İngilizc e.. 1 45.651. bursa. 2014 2015 lise taban puanları 2015 'daki liselerin taban puanları, 2015 liseleri taban puanları, 2014 'daki liselerin taban puanları, 2014 liseleri taban puanları, 2014 lise taban puanları, 2015 lise taban

Detaylı

2014 ve Takip Eden Yıllarda Arslara Ait Asgari Ölçüde M² Birim Değer Cetveli

2014 ve Takip Eden Yıllarda Arslara Ait Asgari Ölçüde M² Birim Değer Cetveli 1 Aydın Merkez Aydın Belediyesi Adnan Menderes ÇEŞTEPE BULVARI KÜME EVL. 14,00 (K) 2 Aydın Merkez Aydın Belediyesi Adnan Menderes AYDIN BULVARI 197,00 (K) 3 Aydın Merkez Aydın Belediyesi Adnan Menderes

Detaylı

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI 1 PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI PROJE BAŞLANGICI: 05/05/2017 PROJE BİTİŞ TARİHİ: 10/05/2017 PROJENİN TOPLAM MALİYETİ: 63.720,00 TL FİZİKİ GERÇEKLEŞMESİ: % 100 2 PROJENİN

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER KONUT BİRLİK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Beyoğlu. Toplam Yatırım 765 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Beyoğlu. Toplam Yatırım 765 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Beyoğlu Toplam Yatırım 765 Milyon YTL (Yediyüz Altmış Beş MilyonYTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MAHALLE BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 2010 İŞİN ADI MİKTARI BİRİMİ YOL AÇILMASI 1515.00 M 2 CADDE 11 SOKAK

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MAHALLE BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 2010 İŞİN ADI MİKTARI BİRİMİ YOL AÇILMASI 1515.00 M 2 CADDE 11 SOKAK İLÇE GENELİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 200 YOL AÇILMASI 55.00 M 2 CADDE SOKAK STABİLİZE, MICIR, TAŞ TOZU SERİMİ 6320.00 TON 9 CADDE 5 SOKAK TRETUVAR İMALATI 9732.08 M² 7 CADDE

Detaylı

BURSA OSMANGAZİ ATATÜRK ORTAOKULU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ 2014 YILI OKUL TABAN PUAN VE KONTENJAN BİLGİLERİ

BURSA OSMANGAZİ ATATÜRK ORTAOKULU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ 2014 YILI OKUL TABAN PUAN VE KONTENJAN BİLGİLERİ BURSA OSMANGAZİ ATATÜRK ORTAOKULU REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ 2014 YILI OKUL TABAN PUAN VE KONTENJAN BİLGİLERİ İlçe Okul Okul Türü Yabancı Dil Sınıf Nilüfer Nilüfer İMKB Fen Lisesi Fen Lisesi

Detaylı

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR 1-2012 YILI GENEL BÜTÇELİ YATIRIM PROGRAMINDA OLAN İŞLER; Yalova Bayındırlık ve İskan Hizmet Binası işinin sözleşmesi yapıldı. Yapım aşamasında. Altınova

Detaylı

2010 yılı içinde B/3, D/1-A, D/2-A, D/4, 15/H, 80, D/13 hatları oluşturuldu.

2010 yılı içinde B/3, D/1-A, D/2-A, D/4, 15/H, 80, D/13 hatları oluşturuldu. Faaliyet ve Proje Bilgileri 6.995.86 kişi Belediye otobüslerimizi kullanarak seyahat etmiştir. Ortalama bir günde 9 hatta 44 adet Belediye otobüsleriyle Bursalı hemşerilerimize değişik güzergahlarda toplu

Detaylı

Yasin SAGER Buryap Yönetim Kurulu Başkanı

Yasin SAGER Buryap Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat sektöründe edindiğimiz deneyim ve bize duyulan güvenden güç alarak, hayatlara renk katacak farklı projeler inşa etmek için 2000 yılında Buryap ünvanı ile mühendislik firması olarak kurulmuş olan

Detaylı

2. YEŞİL ŞEHİRLER ZİRVESİ GÜNGÖR GÜLENÇ BUSKİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI

2. YEŞİL ŞEHİRLER ZİRVESİ GÜNGÖR GÜLENÇ BUSKİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI K - Q TSE - ISO - EN 9000 11.12.2014 BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2. YEŞİL ŞEHİRLER ZİRVESİ K - Q TSE - ISO - EN 9000 2. YEŞİL ŞEHİRLER ZİRVESİ GÜNGÖR GÜLENÇ BUSKİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI SORUMLULUK ALANIMIZ 26

Detaylı

Yatırım Caddeye Çıkıyor

Yatırım Caddeye Çıkıyor 4 GAYRİMENKUL Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran 4 Gayrimenkul,

Detaylı

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 YILI YAPILAN 2018 YILI YAPILACAK ÇALIŞMALAR 2017 YILI ÇALIŞMALARI KALDIRIM ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM PRESTİJ CADDE ASFALT ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM HİBE ASFALT İBB

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

Burada GELİŞİM var: PAŞAKÖY MAHALLESİ. Genç Sancaktepe Tarih yazarak büyüdü. Birlikte başardık.

Burada GELİŞİM var: PAŞAKÖY MAHALLESİ. Genç Sancaktepe Tarih yazarak büyüdü. Birlikte başardık. Burada GELİŞİM var: PAŞAKÖY MAHALLESİ Genç Sancaktepe Tarih yazarak büyüdü. Birlikte başardık. Değerli Hemşehrilerim, Hizmet bayrağını devraldığımız gün, bir vizyon ortaya koyarak söz vermiştik: Sancaktepe

Detaylı

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM 1 BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ Devam Ediyor. 2 CEVATPAŞA SAHİL BANDI YENİLEME Devam Ediyor 3 KARACAÖREN KENTSEL ÇEVRE ÜRETİMİ/ a) İmar Uygulamaları b) Teknik Altyapı

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 2013YILI FAALİYET RAPORU AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ :

Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 2013YILI FAALİYET RAPORU AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ : 1 2013YILI FAALİYET RAPORU Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 KURULUŞUN ADI : Arhavi Belediyesi AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ : Doğu Karadenizin şirin ilçesi Arhavi nin; doğası,kültürü

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI HİZMETLERİ

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI HİZMETLERİ KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014-2016 YILI HİZMETLERİ HAZIRLAYANLAR Züver ÇETİNKAYA Cevdet KABAKÇI Cengiz BERBEROĞLU Ümit DUYULER Erhan DALYAN SAYFA VE KAPAK TASARIM Ümit DUYULER GRAFİK TASARIM

Detaylı

Bursa da 10 yıl önce sadece 17 kilometre

Bursa da 10 yıl önce sadece 17 kilometre EMEK METRO HATTI Ulaşımda Raylı devrim Bursa da 10 yıl önce sadece 17 kilometre raylı sistem hattı yapılmıştı. Son 10 yılda yapılan Arabayatağı, Üniversite, Emek, Kestel hattı ve şehir içi ring hatlarıyla

Detaylı

BURSA İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI

BURSA İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI BURSA İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI BURSA ADAY SAYILARI TEMEL YGS PUANLARI FEN BİLİMLERİ TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER MATEMATİK YGS'ye Giren Lisansa

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Eminönü. 247 Milyon YTL. (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Eminönü. 247 Milyon YTL. (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Eminönü Toplam Yatırım 247 Milyon YTL (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Hayatın Doğası Değişiyor!

Hayatın Doğası Değişiyor! Hayatın Doğası Değişiyor! Özlenenleri yeniden yaşatmak Modern yaşamın alternatifsiz yeni projesi Duru Beytepe, konforlu bir yaşamı doğanın duru güzelliğiyle sizlere sunuyor. İçinizi ısıtacak manzarası,

Detaylı

SEFAKÖY BÖLGESİ TEVFİKBEY MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

SEFAKÖY BÖLGESİ TEVFİKBEY MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER SEFAKÖY BÖLGESİ TEVFİKBEY MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER 75.YIL CUMHURİYET PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi

Detaylı

YILDIRIM DEĞİŞİYOR, BURSA GELİŞİYOR Binlerce yıllık geleneksel değerleriyle geleceğe yürüyen Bursa, Büyükşehir Belediyesi nin yeniden inşa projesi

YILDIRIM DEĞİŞİYOR, BURSA GELİŞİYOR Binlerce yıllık geleneksel değerleriyle geleceğe yürüyen Bursa, Büyükşehir Belediyesi nin yeniden inşa projesi 2 YILDIRIM DEĞİŞİYOR, BURSA GELİŞİYOR Binlerce yıllık geleneksel değerleriyle geleceğe yürüyen Bursa, Büyükşehir Belediyesi nin yeniden inşa projesi kapsamında değişerek gelişimini sürdürmektedir. Bursa

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANELER VE MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANELER VE MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANELER VE MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Şube Müdürlüğümüz 16 Kütüphane ve

Detaylı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ MERKEZ MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ MERKEZ MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ MERKEZ MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER LOKMAN HEKİM PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK

BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK 85 MUSTAFA AKÇAY BEYAĞAÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN ZOLAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 1 2 MUSTAFA AKÇAY KARDEŞİMLE DEV PROJELERE İMZA ATACAĞIZ Değerli hemşehrim; Denizlimiz

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

26/17 otobüs saatleri ve hat haritası. Üniversite-2.Bulvar- Araştırma Hastanesi- Belediye Evleri

26/17 otobüs saatleri ve hat haritası. Üniversite-2.Bulvar- Araştırma Hastanesi- Belediye Evleri 26/17 otobüs saatleri ve hat haritası 26/17 Üniversite-2.Bulvar- Araştırma Hastanesi- Belediye Evleri Web Sitesi Modunda Görüntüle 26/17 otobüs hattı (Üniversite-2.Bulvar-Araştırma Hastanesi-Belediye Evleri)

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

Faaliyet ve Proje Bilgileri KÖPRÜLÜ KAVŞAKLAR. Emek-Besaş Köprülü Kavşağı:

Faaliyet ve Proje Bilgileri KÖPRÜLÜ KAVŞAKLAR. Emek-Besaş Köprülü Kavşağı: Faaliyet ve Proje Bilgileri KÖPRÜLÜ KAVŞAKLAR Emek-Besaş Köprülü Kavşağı: Bursa- Mudanya Karayolu üzerinde bulunan Emek-Besaş Kavşağında yapılması planlanan köprülü kavşak ile Bursa-Mudanya ve Mudanya-Bursa

Detaylı

98M OTOBÜS DURAKLARI ( GÜZERGAHI)

98M OTOBÜS DURAKLARI ( GÜZERGAHI) 98M OTOBÜS DURAKLARI ( GÜZERGAHI) İSTOÇ 25-26 ADA / Bağcılar İSTOÇ 11-24. ADA / Esenler İSTOÇ 9-10. ADA / Bağcılar İSTOÇ 3-4 ADA / Bağcılar İSTOÇ ÇIKIŞI / Bağcılar İSTOÇ CAMİİ / Bağcılar BAHÇELER / Bağcılar

Detaylı

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 TARİHÇE: 1820 yıllara ait haritada Büyükkarıştıran Merkez konumda olup, daha büyük yazılmıştır. Hemen yakınında Misinli (Missinli),

Detaylı

WWW.KAYNASLİKONAKLARİ.COM PROJE HAKKINDA Şaheser Grup Güvencesiyle inşaa edilen Kaynaşlı konakları Bölgenin Turizm cenneti yakın Karadeniz Kaynaşlı sloganıyla çıtayı her geçen gün yükselen Düzce kaynaşlıda

Detaylı

Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar

Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar 24 otobüs saatleri ve hat haritası 24 Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar Web Sitesi Modunda Görüntüle 24 otobüs hattı (Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar) arası 2 güzergah içeriyor. Hafta içi günlerde

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Sultanbeyli. 219 Milyon YTL. (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Sultanbeyli. 219 Milyon YTL. (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Sultanbeyli Toplam Yatırım 219 Milyon YTL (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

2 NOLU HAT ZAFERTEPE-ATAKENT-E.ÇELEBİ HASTANESİ-ÇAMLICA YURDU HATTI (23/12/2013 TARİHİNDEN İTİBAREN UYULACAK GÜZERGAH)

2 NOLU HAT ZAFERTEPE-ATAKENT-E.ÇELEBİ HASTANESİ-ÇAMLICA YURDU HATTI (23/12/2013 TARİHİNDEN İTİBAREN UYULACAK GÜZERGAH) A-1 PRESTİJ NOLU HAT ZAFERTEPE-F.S.M BUL.-ADNAN MENDERES BUL.-MERKEZ KAMPÜSÜ HATTI (03.12.2013 Tarih VE 2738 Sayılı Meclis Kararıyla Uygulamaya Geçen Güzergah) Gidiş: Zafertepe -İmam Gazali Cad.-KYK-Dumlupınar

Detaylı

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 TARİHÇE: PINARBAŞI MAHALLESİ Pınarbaşı Köyünü Kırcaali ve Harmanlı yöresinden göç eden aileler kurmuştur. Burası daha önce çiftlik arazisidir.

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU TENİS KORTU İÇİ TEMİZLİK ÇALIŞMASI 02.02.2013 MEDRESE MAHALLESİ 116. VE 117. SOKAK ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 02.02.2013 YENİCE MAH. ŞEHİT NEVZAT ASLAN BULVARI KİLİTLİ PARKE TAMİR ÇALIŞMASI 02.02.2013 MEDRESE

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER ATATÜRK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler

Detaylı

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU ANKARA CADDESİ İLE TERME CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 24 ARALIK CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 KINDAM MAHALLESİ ÖKSE GÖLÜ ÇEVRESİ KALDIRIM ÇALIŞMASI 28.02.2013

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YOL YAPIM ŞEFLİĞİ: 2010 yılı programında bulunan yollarımızdan; Mevlana Mahallesi: a-mevlana mahallesi 25 m lik Papatya caddesi alt yapı çalışmaları imar planına uygun şekilde tamamlandı.

Detaylı

DAG/336-12/058 LİSANS BÖLGESİ 2012 YATIRIM PROGRAMI BAĞLANTI SÖZLEŞMESİ KABULÜ YAPILABİLECEK ADRESLER LİSTESİ

DAG/336-12/058 LİSANS BÖLGESİ 2012 YATIRIM PROGRAMI BAĞLANTI SÖZLEŞMESİ KABULÜ YAPILABİLECEK ADRESLER LİSTESİ 1 BR01 Tekkeköy Cumhuriyet Baki Esen 2 BR02 Tekkeköy İstiklal Köroğlu 3 BR01 Tekkeköy Kurtuluş 15 4 BR01 Tekkeköy Kurtuluş Hacı Osman 5 BR01 Tekkeköy Kurtuluş Yenicamii 6 BR02 Tekkeköy Şabanoğlu Adnan

Detaylı

Bu rapor :28 tarihinde alınmıştır.

Bu rapor :28 tarihinde alınmıştır. Mahalle Adı Csbm Adı Yeni Csbm Adı Türü 1 MAHMUTBEY 52. YOL 2400 SOKAK 2 MAHMUTBEY 39. YOL 2401 SOKAK 3 MAHMUTBEY 40. YOL 2402 SOKAK 4 MAHMUTBEY 41. YOL 2403 SOKAK 5 MAHMUTBEY 42. YOL 2404 SOKAK 6 MAHMUTBEY

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şile Toplam Yatırım 164 Milyon YTL (Yüz Altmış Dört Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak ŞİLE

Detaylı

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 TARİHÇE: PAŞAKÖY MAHALLESİ Osmanlı döneminde doğrudan Paşa ya tahsis edilmiş olan bir alandır. Burada Paşa nın çitliği yer almaktaydı.

Detaylı

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU Yayın Tarihi: 27.04.2007 Revizyon No: Revizyon Tarihi: Formun Başlanğıç Tarihi: Kapsadığı Bitiş Tarihi: Müdürlüğü H E D E F FAALİYET

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

VAKIFLAR MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN. Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304

VAKIFLAR MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN. Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304 Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304 TARİHÇE: Vakıflar köyü 1900 yılında Bulgaristan Hasköy'den gelen Mümin Ağa tarafından kurulmuştur. Tipik Trakya köy yerleşimi özelliklerini

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Küçükçekmece. 711 Milyon YTL. (Yediyüz On Bir Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Küçükçekmece. 711 Milyon YTL. (Yediyüz On Bir Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Küçükçekmece Toplam Yatırım 711 Milyon YTL (Yediyüz On Bir Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU Tarih: 8 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 40 Katılımcı listesindeki Sayı: 36 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 Dağıtılan

Detaylı

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır.

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır. GÖSTERİ SANATLARI Festivaller ve Yerel Etkinlikler MART Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri Her sene Mart ayında Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenen Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri

Detaylı