HİZMET SEKTÖRÜNDE ENTEGRE ÇÖZÜMLERLE YEPYENİ BİR SOLUK; UFS TESİS YÖNETİM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HİZMET SEKTÖRÜNDE ENTEGRE ÇÖZÜMLERLE YEPYENİ BİR SOLUK; UFS TESİS YÖNETİM"

Transkript

1

2 UNITED GROUP Yatırım ve ticaret yolculuğuna 1974 yılında otomotiv sektöründe başlayan United Group, bugün faaliyetlerini; Entegre Tesis Yönetim hizmetleri, Güvenlik, Profesyonel Temizlik, İnşaat, Otomotiv ve Teknoloji sektörlerinde sürdürmektedir yılında yaşadığı değişim ve dönüşümle birlikte, farklı sektörlere yatırım yaparak her geçen yıl hızla büyüyen ve gelişen bir yapıya kavuşan United Group, müşteri merkezli hizmet anlayışı ve sürdürülebilir büyüme odaklı bir stratejiyle ilerlemektedir. United Group, milli ve kültürel değerlerden ödün vermeden, küreselleşen dünyanın iş ve rekabet koşullarına uygun şekilde tüm toplumun faydalanacağı hizmetler sunarak Türkiye Ekonomisi ne katkı sağlamayı hedeflemektedir. Sahip olduğu geniş hizmet, bilgi ve iş birliği ağını hedeflerine ulaşmada en iyi şekilde değerlendiren United Group, standart belirleyen, keşfederek ilerleyen küresel bir oyuncu olma vizyonuyla, ülke ekonomisine faydalı olacağına inandığı iş birliği ve yatırım fırsatlarını incelemeyi sürdürmektedir.

3 UFS TESİS YÖNETİM United Group şirketlerinin 2005 yılından bu yana edindiği deneyimlerin ışığında 2017 den itibaren tesis yönetim alanında UFS markamızla hizmet vermeye başladık. United Group un lokomotif şirketi olarak 2023 yılında kişilik kadro ile daha güçlü bir aile olmayı hedefliyoruz. Bu güçlü hedefe doğru yol alırken yenilikleri takip ederek ve kalite standartlarını koruyarak sektöre değer katmayı ilke ediniyoruz. Zaman ve maliyetten tasarruf edebilmenizi sağlayan entegre tesis yönetimi hizmetimizle müşterilerimizin ana faaliyet alanlarına odaklanmaları için çalışıyoruz. Profesyonel yaklaşımımız, sürdürülebilir stratejimiz, müşteri odaklı ve kaliteli hizmet anlayışımızla tesislerinizde ihtiyaç duyduğunuz tüm hizmetleri tek elden almanızı sağlıyoruz.

4 HİZMET SEKTÖRÜNDE ENTEGRE ÇÖZÜMLERLE YEPYENİ BİR SOLUK; UFS TESİS YÖNETİM Türkiye nin en önemli markalarına, 76 il ve 400 lokasyonda, 5000 e yakın çalışanımızla ile hizmet veriyoruz.

5 ENTEGRE TESİS YÖNETİMİ ENTEGRE TESİS YÖNETİMİ NEDİR? Bir tesisin uçtan uca tüm ihtiyaçlarının karşılamayı hedefleyen hizmetler bütünüdür. İnsanın, yerin, sürecin ve teknolojinin entegrasyonudur. Birden fazla disipline hakim olma becerisidir. NEDEN TESİS YÖNETİMİ? İşletme sadece ana işine odaklanır, Tüm hizmetler için tek bir irtibat noktası sağlanır, İşle ilgili bilgi eksikliğinden doğan riskler azaltılır, Kaynakları daha stratejik konulara yöneltmek mümkün olur, Zaman ve maliyetten tasarruf sağlanır.

6 UFS Tesis Yönetim olarak verdiğimiz hizmetler ile tesislerin uçtan uca bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Her biri uzmanlık ve karmaşık süreçler gerektiren tesis yönetimi unsurlarını entegre biçimde ele alarak zamandan tasarruf ediyoruz. Böylece müşterilerimizin ana faaliyet alanları dışında kalan alanlardaki tüm yükü üzerlerinden alıyor, onların asıl işlerine odaklanmasını sağlıyoruz. UFS İLE ÇALIŞMAK SİZE NE KAZANDIRIR? 360 derece bakış açısı ve entegre çözüm kabiliyeti Ana işinize odaklanma fırsatı Zaman ve maliyet tasarrufu Sinerji ve know-how transferi Gerçekçi fiyatlama

7 ENTEGRE TESİS YÖNETİMİ KAPSAMINDAKİ HİZMETLERİMİZ UFS Tesis Yönetim olarak tesislerinizi en verimli şekilde yönetebilmeniz için ihtiyacınız olan tüm hizmetleri entegre tesis yönetimi çatısı altında bir bütün olarak sunarız. HİZMETLERİMİZ Özel Güvenlik ve Gözetim Profesyonel Temizlik Teknik İşletim ve Bakım Bahçe, Bitki Bakım ve Peyzaj Haşere İlaçlama Havuz Bakım Resepsiyon ve Danışma Servis ve İkram Personel ve Bordrolama Elektronik Güvenlik Catering

8 MÜŞTERİ DENEYİMİ Müşteri deneyim sürecimiz boyunca, keşif aşamasından hizmet vermeye başladığımız ana kadar tüm hedefimiz, tesislerinizin deneyimli ve uzman bir ekip tarafından sorunsuz yönetildiğini bilmenin verdiği gönül rahatlığıyla tüm enerjinizle diğer işlerinize odaklanmanızı sağlamaktır. MÜŞTERİ DENEYİM SÜRECİMİZ Keşif Tesis Analiz Raporu Fikir Alışverişi İşletmeye Özel Çözüm Önerileri Müşteri Onayı Uygun Ekibin Kurulması Hizmet Rutin Kontrol ve Raporlama

9 ÖZEL GÜVENLİK VE GÖZETİM UFS GÜVENLİK İLE İŞLETMENİZE NE SAĞLARIZ? Çalışanlarınız, ziyaretçileriniz ve misafirleriniz için huzurlu ve güvenli bir ortam İhtiyaçlarınıza özel kurgulanmış kaliteli hizmet Detaylı analiz ve raporlama Gerçek zamanlı uyarı ve müdahaleyi kapsayan bir denetim mekanizması Deneyimli, dinamik ve profesyonel bir güvenlik ekibi UFS Güvenlik markamızla sunduğumuz özel güvenlik hizmetlerimiz ile işletmenizin ve çalışanlarınızın güvenliğini profesyonel bir yaklaşımla sağlıyoruz. Eğitimli ve disiplinli güvenlik ekibimizle yüksek kalitede hizmet veriyor ve ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunuyoruz. ÖZEL GÜVENLİK VE GÖZETİM HİZMETİ VERDİĞİMİZ ALANLAR Konut-Site Banka AVM Otel Hastane Eğitim Kurumları Endüstriyel Alanlar Liman Güvenliği Havalimanları

10 PROFESYONEL TEMİZLİK Tesislerinizde, çalışanlarınızın verimliliğinden hizmet kalitenize kadar önemli bir etken olan hijyenin sağlanması için UFS olarak, insan sağlığını merkeze alan profesyonel bir hizmet sunuyoruz. Müşterilerimizin maliyet-performans beklentileri çerçevesinde kalite odaklı bir şekilde çalışıyoruz. UFS PROFESYONEL TEMİZLİK HİZMETLERİ İŞLETMENİZE NELER KATAR? Tesisinizin ihtiyaçları doğrultusunda verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir iş düzeni Kaliteli Hizmet, Maksimum Hijyen Periyodik denetim ve kontrol mekanizması Beklenmedik sorunlar, acil durumlar karşısında hızlı ve etkin çözüm Uzman, dinamik, çözüm odaklı ve eğitimli temizlik ekibi PROFESYONEL TEMİZLİK SUNDUĞUMUZ ALANLAR Endüstriyel Temizlik (Fabrika, Üretim Tesisleri) Genel Temizlik Hizmetleri (Plaza, Site, Okul, Bina, AVM, Havalimanı vb.) Dış Cephe ve Cam Temizliği Hastane ve Klinik Alanlar Otel Temizliği Nanoteknolojik Temizlik (Enfeksiyonlarla Mücadele, Hava Temizliği, Ortam Temizliği, Tekstil Kaplamaları Temizliği)

11 TEKNİK İŞLETİM VE BAKIM Tesisinizdeki işleyişin aksamadan devam etmesi için büyük önem taşıyan teknik işletim ve bakım hizmetleri pek çok farklı alanda uzmanlık gerektirir. UFS olarak bu kapsamda deneyimli ve profesyonel ekibiyle sorunsuz bir süreci taahhüt ediyoruz. 7/24 talep ve şikayetleri değerlendirmeye alarak hızlı ve etkin bir şekilde harekete geçen ekibimiz modern ekipmanlarla son teknolojiye uyumlu bir şekilde müşterilerimize hizmet verir. Mekanik bakım ve onarım işlemlerinde gerekli güncellemeleri sisteminize entegre ederiz.

12 BAHÇE, BİTKİ BAKIM VE PEYZAJ Entegre tesis yönetimi kapsamında sunduğumuz bahçe, bitki bakım ve peyzaj hizmetlerimizle; İç ve dış mekanlardaki bitkilerinizin canlılığını sürdürmek için tüm bakımlarını gerçekleştiriyoruz. Hava/ışık seçimi, toprak işleme, bitki söküm-dikimi ve tohum ekimi gibi hizmetleri tek elden sunuyoruz. İlaçlama, gübreleme ve budama gibi rutin hizmetleri üstleniyor ve denetimini sağlıyoruz. Profesyonel ekibimizle optimum maliyetli çözümlerle üst düzey bahçe bakımı tekniklerini bir arada uyguluyoruz.

13 HAŞERE İLAÇLAMA Entegre tesis yönetimi anlayışıyla sunduğumuz haşere ilaçlama hizmeti kapsamında IPM (Integrated Pest Management/Entegre Zararlı Yönetimi) programını uygulayarak tesislerinizde zararlıların oluşumunu çevreye zarar vermeden biyolojik yöntemlerle önlüyoruz. Haşere İlaçlama Hizmetimizin Aşamaları Zararlıların tespitini gerçekleştiriyoruz. Tesisinizi izole ederek zararlıların girişlerini engelliyoruz. Haşerelerin bulunabilecekleri alanları kontrol ediyor, üremelerine elverişli koşulları ortadan kaldırıyoruz. Gerektiğinde pire ya da böcek ilaçlama için biyosidal ürün* kullanımı ile kimyasal yöntemleri de sürece dahil ediyoruz. Biyosidal ürün nedir? Zararlı bir organizma üzerinde zararlının hareketini kısıtlama ve uzaklaştırma etkisi gösteren, organizmayı kontrol edip zararsız kılan/yok eden aktif maddedir.

14 HAVUZ BAKIMI Tesislerde bulunan havuzların temiz, sağlıklı ve estetik görünümünü sürekli koruyabilmek için gereken rutin ve profesyonel bakımını entegre tesis yönetim kapsamında üstlenirken kurumsal imajınıza da katkıda bulunuyoruz. Yüzme havuzlarında suyun ph değerlerinin korunması için gerekli kimyasal bakımları, havuz güneşlenme teraslarının temizliği, dip temizliği gibi bakımları eksiksiz sunarken süs havuzlarınız için de gerekli uygun koşulları sağlıyoruz.

15 RESEPSİYON VE DANIŞMA UFS olarak Entegre Tesis Yönetimi anlayışımız kapsamında sunduğumuz resepsiyon ve danışma hizmetleri ile kurumsal itibarınıza güç katıyor, misafirlerinizin işletmenizin misafirleriniz nezdindeki olumlu izlenimine katkı sağlıyoruz. İletişim becerileri yüksek, nezaket ve görgü kurallarına hakim, talep ya da şikayetleri dinleyerek çözüm üretmeye odaklanan profesyonel bir kadrodan oluşan ekibimizdeki herkes yabancı misafirlerinizle iletişimde sorun yaşanmaması için en az bir yabancı dil bilmektedir.

16 SERVİS VE İKRAM Servis ve ikram hizmetlerimizle konuklarınızın kusursuz bir deneyim yaşamasını sağlıyor ve kurumsal imajınıza değer katıyoruz. Servis ve ikram hizmetlerimiz kapsamında; Kusursuz bir mutfak düzeni kuruyor ve devamlılığını sağlıyoruz. Sunduğumuz hizmetleri profesyonel catering servisimiz ile destekleyerek ihtiyaçlarınıza yönelik kapsamlı çözümler sunuyoruz. Misafirleriniz için masa düzenini ve ikramların organize edilmesini sağlıyoruz. Gerektiğinde menüdeki yiyecekler, beslenme değerleri ve hazırlanma şekilleri hakkında konuklarınıza bilgi veriyoruz. Tüm gıdaların son kullanma tarihlerini servisten önce kontrol ediyor, istenmeyen durumların yaşanmaması için gerekli tedbirleri alıyoruz.

17 PERSONEL VE BORDROLAMA Tesisleriniz için sunduğumuz entegre çözümler çerçevesinde verdiğimiz personel hizmetleri ile kurumunuz için doğru çalışanları bulmanıza yardımcı oluyoruz. Özellikle mavi yaka alımlarında uygun personelin bulunarak istihdam edilmesi tesisinizin verimliliği açısından çok önemli olduğunun bilinciyle çalışıyoruz. Sizin için farklı platformlardaki çalışan başvurularını değerlendiriyor ve ihtiyacınıza göre doğru çalışanı tespit ediyoruz. Bordrolama işlemlerindeki yasal süreçleri takip ediyor ve olası sorunlara karşı tedbir alıyoruz. Böylece İK yönetimindeki karmaşık süreçleri basitleştirerek zamandan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

18 ELEKTRONİK GÜVENLİK UFS olarak tesisinizi 7 gün 24 saat gözetim altında tutarak güvenliğini artırıyoruz. Deneyimli ekibimizle ücretsiz keşif avantajı sunarak tesisiniz için ideal ve uygun olan elektronik güvenlik sistemini belirliyor ve kuruyoruz. Sürekli kontrol ve denetim ile sistemde meydana gelebilecek sorunların önüne geçiyoruz. Çağrılarınıza hızlı bir şekilde cevap veriyor, gerektiği takdirde ekibimizin hemen müdahale etmesi için teknisyenlerimizi sorun olan bölgeye yönlendiriyoruz.

19 MALZEME, EKİPMAN VE TEDARİK HİZMETLERİ UFS olarak Entegre Tesis Yönetim anlayışımız kapsamında şirketiniz için farklı alanlarda kullanılmak üzere kimyasal, sarf malzeme, WC sarf ürünleri, makine-ekipman gibi ihtiyaçlarınızı en hızlı ve en doğru şekilde temin ediyoruz.

20 CATERING CATERING HİZMETİMİZİ FARKLI KILAN UNSURLAR Lezzetli ve zengin bir menü Hijyen standartlarına uygun yiyecek ve içecekler Katılımcılarınızın göz zevkine hitap edecek profesyonel servis ve sunumlar Misafirleriniz üzerinde bıraktığınız güçlü etki Türk ve Dünya mutfaklarından zengin ve farklı lezzetler

21 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ ÇEVRE YÖNETİMİ SİSTEMİ POLİTİKAMIZ ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi aracılığı ile; Çevre kirlenmesine etki eden şirket içi ve dışı etkenleri en aza indirmeyi, Kaynakları etkin ve akılcı bir şekilde kullanmayı, Geri dönüşüm teknolojisi uygulamayı, Yasal şartlara ve mevzuata uygun çalışmayı, Şirket içinde ve dışında çevre ile ilgili eğitim ve bilinçlendirme faaliyetleri organize etmeyi, bu tür faaliyetlere destek vermeyi, Sürekli gelişmeyi sağlamayı, Yaptığımız çalışmalarda müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutmayı; müşterilerimize, hissedarlarımıza, paydaşlarımıza, çalışanlarımıza, ve tüm kamuoyuna taahhüt ediyoruz.

22 HİZMET NOKTALARIMIZ Trakya Bölge Müdürlüğü Çorlu Genel Merkez İstanbul Güney Marmara Bölge Müdürlüğü Bursa İç Anadolu-Karadeniz Bölge Müdürlüğü Ankara Ege Bölge Ofisi İzmir Akdeniz-Ege Bölge Müdürlüğü Antalya Doğu ve Güneydoğu Anadolu İrtibat Ofisi Malatya

23 İLETİŞİM GENEL MÜDÜRLÜK United Plaza, Örnektepe Mh. İmrahor Cd. Sivaseli Sk. No: Sütlüce, Beyoğlu/İstanbul T F info@unitedgroup.com.tr İÇ ANADOLU-KARADENİZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Koç Kuleleri Söğütözü Cd. A Blok No: 2/39 Çankaya/Ankara T info@unitedgroup.com.tr AKDENİZ-EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Yenigün Mh. Mevlana Cd. Midtown Plaza No: 54 A Blok D: 15 Muratpaşa/Antalya T info@unitedgroup.com.tr ufstesisyonetim ufstesisyonetim ufstesisyonetim

24 REFERANSLARIMIZ

25

UNITED GROUP OLARAK UZUN YILLARIN BİRİKİMİ İLE SAHİP OLDUĞUMUZ TECRÜBEYİ, 2014 YILINDA BAŞLAYAN VE BUGÜN EMİN ADIMLARLA DEVAM ETTİĞİMİZ KURUMSAL

UNITED GROUP OLARAK UZUN YILLARIN BİRİKİMİ İLE SAHİP OLDUĞUMUZ TECRÜBEYİ, 2014 YILINDA BAŞLAYAN VE BUGÜN EMİN ADIMLARLA DEVAM ETTİĞİMİZ KURUMSAL UNITED GROUP OLARAK UZUN YILLARIN BİRİKİMİ İLE SAHİP OLDUĞUMUZ TECRÜBEYİ, 2014 YILINDA BAŞLAYAN VE BUGÜN EMİN ADIMLARLA DEVAM ETTİĞİMİZ KURUMSAL DÖNÜŞÜM YAPILANMAMIZLA PERÇİNLEMENİN HEYECANINI YAŞIYORUZ.

Detaylı

UNITED GROUP OLARAK UZUN YILLARIN BİRİKİMİ İLE SAHİP OLDUĞUMUZ TECRÜBEYİ, 2014 YILINDA BAŞLAYAN VE BUGÜN EMİN ADIMLARLA DEVAM ETTİĞİMİZ KURUMSAL

UNITED GROUP OLARAK UZUN YILLARIN BİRİKİMİ İLE SAHİP OLDUĞUMUZ TECRÜBEYİ, 2014 YILINDA BAŞLAYAN VE BUGÜN EMİN ADIMLARLA DEVAM ETTİĞİMİZ KURUMSAL UNITED GROUP OLARAK UZUN YILLARIN BİRİKİMİ İLE SAHİP OLDUĞUMUZ TECRÜBEYİ, 2014 YILINDA BAŞLAYAN VE BUGÜN EMİN ADIMLARLA DEVAM ETTİĞİMİZ KURUMSAL DÖNÜŞÜM YAPILANMAMIZLA PERÇİNLEMENİN HEYECANINI YAŞIYORUZ.

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup.

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup. Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz Yetkili : Yaşar TÜRKMEN Ofis Tel : 0212 482 11 99 Direkt : 0533 414 50 37

Detaylı

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI 2017 İÇİNDEKİLER 1. FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER 2. FİRMANIN KISA GEÇMİŞİ VE HEDEFLERİ 3. FİRMANIN FALİYET ALANLARI 4. FİRMANIN

Detaylı

Güvenlik Bizim İşimiz

Güvenlik Bizim İşimiz T K ÖZEL GÜVENLİK TK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Güvenlik Bizim İşimiz Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Sizin yerinize düşünüyor,

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI ZOSERYAPI ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI 4 zoser yapi GOLDENLINE ZOSER YAPI İnşaat sektörüne ilk girişimiz ilk olarak 1979 yılında taşeron firma olarak başladı. Daha sonraki

Detaylı

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ Kurucunun Mesajı Profesyonel çalışma hayatında pek çok şirket ve kurumda yönetici olarak görev yaparken; ne amaç için inşa edilirse edilsin bina ve tesislerde sunulan

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Ve her sey temizlik ile basladı...

Ve her sey temizlik ile basladı... Ve her sey temizlik ile basladı...,, Güvensan, 1992 yılında profesyonel temizlik alanında hizmet vermek ve ürün satışı yapmak amacıyla kurulmuştur. Gelişen teknoloji ve farklılaşan müşteri ihtiyaçları

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

Geçmişten. geleceğe. ilklerle dolu. yolculuktur. bir

Geçmişten. geleceğe. ilklerle dolu. yolculuktur. bir Geçmişten geleceğe ilklerle dolu bir yolculuktur Bir servis düşleyin..! Nelerin olmasını isterdiniz? Düşüncesiyle yola çıktık. 1986 yılından bugüne önce güvenlik ve kalite, sonra yenilik ve gelişim vazgeçemediğimiz

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI Ulaşım Hizmetleri HAKKIMIZDA '' BİR SERVİS ARACINDA NELER OLMALI '' Düşüncesiyle yola çıkarak önce güvenlik, daha sonra kalite ve yenilikçilik anlayışından vazgeçmeden Seçkin

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

h e r ş e y z a m a n ı n d a

h e r ş e y z a m a n ı n d a h e r ş e y z a m a n ı n d a ÖNSÖZ; 2005 Yılında bir damla olarak çıktığımız lezzet yolculuğunda ; çalışanlarımızın emekleri, tedarikçilerimizin destekleri ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde zamanla

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ zzet երանգ aku Saveur APORE Bкус SMAK γεύση aroma γεύση вкус Lezzet स व द smag Flavor geschmack SAPORE Saveur երանգ hangi dilde olursa olsun lezzet ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

A dan Z ye Sürdürülebilirlik

A dan Z ye Sürdürülebilirlik A dan Z ye Sürdürülebilirlik Ece Sevin, 16.11.2017 ESCARUS TSKB Sürdürülebilirlik Danışmanlığı A.Ş. ESCARUS HAKKINDA Escarus Hizmetlerimiz Tecrübemiz Stratejik Sürdürülebilirlik Operasyonel Sürdürülebilirlik

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir.

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir. Elektrik Tesisatı konusunda projelendirme, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri ile kapsamlı bir mühendislik tasarım firması olarak, teknik bilgiye, müşteri ihtiyaçlarına, gelişen teknolojiye odaklı

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz Vizyon Misyon Vizyonumuz Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti ile Tesis Yönetimi ve Danışmanlık hizmetleri sektöründe Türkiye de örnek şirket olmak. Misyonumuz İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz,

Detaylı

Bu gelişmeler doğrultusunda Aslanege Grup siz paydaşlarından aldığı güçle hizmet verdiği sektöre yaptığı yatırımlara devam ederek büyümektedir.

Bu gelişmeler doğrultusunda Aslanege Grup siz paydaşlarından aldığı güçle hizmet verdiği sektöre yaptığı yatırımlara devam ederek büyümektedir. "Amacımız; iş ve özel hayatınızda ki en değerli varlıklarınızdan olan gayrimenkulleriniz ve çalışanlarınıza tam güvenilir, daha hijyen çalışma ve yaşam ortamı sağlamak için entegre bir şekilde Güvenlik,

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyonumuz Müşterilerin ürünlerini ve çevrelerini korumak ve güzelleştirmek için güvendikleri, yüksek kalitede, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri tutarlı şekilde

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ...

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... Akuzman Havuz, yüzme havuzu ve SPA uygulamaları alanında; proje tasarımı ve uygulaması, bakım sonrası hizmeti ve satış organizasyonu ile sektöründe 25 yıla yakın

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir.

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir. Elektrik Tesisatı konusunda projelendirme, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri ile kapsamlı bir mühendislik tasarım firması olarak, teknik bilgiye, müşteri ihtiyaçlarına, gelişen teknolojiye odaklı

Detaylı

16,85 14,61 6,74 1,12 2,25

16,85 14,61 6,74 1,12 2,25 Hakan Aytekin KPMG Türkiye Risk Yönetimi Danışmanlığı Bölüm Başkanı, Şirket Ortağı 2016 Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş., KPMG International Cooperative'in üyesi bir Türk

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri 149 yıllık uzmanlık ile gelen başarı 1866 21 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen formundan

Detaylı

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU GÜVENLİK ŞİRKETLER GRUBU IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI 5188 Sayılı Kanun Kapsamında Elemanlı Özel güvenlik Hizmetleri Koruma ve VIP Koruma Hizmetleri Güvenliğe Yönelik Danışmanlık Hizmetleri Risk

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm Ve Gıda Hizmetleri A.Ş bir Asmar Holding A.Ş kuruluşudur. Sunar Gıda 2007 yılında kurulmuş, kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önemi ve zoru

Detaylı

İnsan Odaklı Yönetim

İnsan Odaklı Yönetim İnsan Odaklı Yönetim Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu ihtiyacın farkındalığı ile

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W: E:

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W:   E: efa Güvenlik ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ efa güvenlik Tel: (+90) 212 211 70 09 Fax: (+90) 212 273 09 77 W: www.efaguvenlik.com.tr E: info@efaguvenlik.com.tr KALİTE POLİTİKAMIZ HAKKIMIZDA 2007 yılında

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

V IP. Professional Security Company

V IP. Professional Security Company V IP Professional Security Company Değerli Müşterimiz; G ünümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Otel ve Tatil Köyü Operasyonlarına Yönelik Özel Kapsamlı İncelemeler

Otel ve Tatil Köyü Operasyonlarına Yönelik Özel Kapsamlı İncelemeler Otel ve Tatil Köyü Operasyonlarına Yönelik Özel Kapsamlı İncelemeler Otel ve Tatil Köyü Operasyonlarının Özel Kapsamlı İncelenmesi Son yıllarda küresel piyasalarda yaşanan ekonomik istikrarsızlıklara

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı.

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı. Burak Boru, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti. Burak Boru, IFS Uygulamaları

Detaylı

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr TALİS ORGANİZASYON www.talis.com.tr for tailor made events www.talis.com.tr { { { tailor made: made, adapted, or suited for a particular purpose, use or person { tailor made: belirli bir duruma, amaca

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. 1 Değerli müşterilerimiz, GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş. 1995 yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. Koruma ve güvenlik hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesi için alt yapısını ve kadrosunu 5188

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Dünya standartlarına göre şekillendirilmiş hizmet anlayışımız, türk mutfağının eşsiz lezzetleriyle birleşince, müşterilerimizin memnuniyeti ile ödüllendirilmekte, sektöre kattığımız lezzet ve kalitenin

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz ...:::FİRMA ÖZGEÇMİŞİ Firmamız 1987 yılında hizmete başlamış olup, Personel, Öğrenci, Turizm taşımacılığını başarı ile sürdürmektedir. Turizm, Resmi ve Özel

Detaylı

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI 2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI 444 47 55 GELECEĞENİZE DOĞRU YATIRIM YAPIN... Samsun un en hızlı gelişen Atakum un en yeşil ve merkezi noktalarından biri, sizin için hayatı kolaylaştırırken, aynı zamanda

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU Projelerinize eksiksiz hizmet & akılcı çözüm anlayışıyla yaklaşıyoruz... HAKKIMIZDA 20 senelik sektör deneyimimizle yurt içi ve yurt dışında birçok

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

aşk bazen huzurlu bir yerde ev sahibi olmaktır

aşk bazen huzurlu bir yerde ev sahibi olmaktır insana değer... aşk bazen huzurlu bir yerde ev sahibi olmaktır Kurumsal 00 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Egefen İnşaat, kurulduğu günden bu yana Gaziemir ilçesinde lüks konut ve işyerleri alanında

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ. - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun -

YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ. - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun - YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun - Rutty [Yeni Nesil Saha Personeli Takip Sistemi] sizin için tasarlandı. Günümüzde yaşanan yoğun rekabet, hız ve

Detaylı

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır.

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır. Değerli Müşterimiz; Günümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan başarı ve bu başarının değerini belirleyen

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler Büyük Veri Data Center Hizmetleri Akıllı Ulaşım Sistemleri Network ve Altyapı Çözümleri CCTV Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Yüksek Teknoloji, Kusursuz Hizmet IP Telefon Sistemleri Led Ekran Uygulamaları

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz

We create chemistry. Kurumsal stratejimiz We create chemistry Kurumsal stratejimiz BASF nin hikayesi Kuruluş yılımız olan 1865 ten bu yana dünyamızla birlikte onun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için değişiyor ve gelişiyoruz. Şirket olarak sürdürülebilir

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM... 3... 5... 7... 9...11...13...15...17...19 HAKKIMIZDA Türkiye nin finans

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

KURUMSAL ÜRÜN GRUPLARI REFERANSLARIMIZ FOTO GALERİ İLETİŞİM WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR.

KURUMSAL ÜRÜN GRUPLARI REFERANSLARIMIZ FOTO GALERİ İLETİŞİM WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. 0332 502 09 45 ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜN GRUPLARI REFERANSLARIMIZ İLETİŞİM WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR.

Detaylı

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ HİZMETLERİMİZ Mühendislik Otomasyon Enerji Otomasyonu Makine Otomasyonu DCS Otomasyonu Proses Otomasyonu Enerji SCADA Sayaç İzleme ve Faturalama Enerji İzleme ve Raporlama Altyapı Tasarımı Pano Projelendirmesi

Detaylı

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İçindekiler 1 Hakkımızda 4 Hizmetlerimiz 2 Vizyonumuz 5 Referanslarımız 3 Değerlerimiz 6 İletişim 1 Hakkımızda Genç, dinamik

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV Mobil Mobil TV TV Biz Kimiz? Vizyon Komünikasyon, iletişim teknolojileri alanında yüksek teknoloji sistem çözümleri üreten ve iş ortaklarına ürün desteği sağlayan bir mühendislik firmasıdır. Dünya çapında

Detaylı

OĞUZ GRUP HAKKIMIZDA. Tek rdağ İstanbul. Den zl. İzm r. Aydın. Antalya. Gaz antep Mers n. Güvenlik Herşeyden Önce Gelir...

OĞUZ GRUP HAKKIMIZDA.   Tek rdağ İstanbul. Den zl. İzm r. Aydın. Antalya. Gaz antep Mers n. Güvenlik Herşeyden Önce Gelir... HAKKIMIZDA Güvenlik her şeyden önce gelir ana prensibinden yola çıkarak başarılara imza atmış ve çatısı altında bulunan şirketler ile müşterilerini memnun ederek referanslarını artırmıştır. çatısı altında

Detaylı

Süreç Danışmanlığı. KPMG Türkiye. kpmg.com.tr

Süreç Danışmanlığı. KPMG Türkiye. kpmg.com.tr Süreç Danışmanlığı KPMG Türkiye kpmg.com.tr 2 Süreç Danışmanlığı Süreçlerinizin kontrolü sizin elinizde Sürecinizin tam potansiyeline ulaşmasını sağlayın! Günümüzde teknolojinin ve ihtiyaçların hızlı bir

Detaylı

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP olarak; Güvenlik Sektöründe Lider Kuruluşlara, Danışmanlık, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çözüm Ortaklığı hizmeti vererek faaliyete

Detaylı