A-PDF Merger DEMO : Purchase from to remove the watermark. Sizlerle daha güçlüyüz... e-enerji

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A-PDF Merger DEMO : Purchase from to remove the watermark. Sizlerle daha güçlüyüz... e-enerji"

Transkript

1 A-PDF Merger DEMO : Purchase from to remove the watermark Sizlerle daha güçlüyüz... e-enerji

2 Firmamız, yılların verdiği deneyim ve bilgi birikimiyle Enformasyon Teknolojileri, Telekom ve Yüksek Teknolojiye odaklanmış olarak; sektöründe lider uluslararası firmalara Danışmanlık, Mühendislik, Teknoloji / Strateji Oluşturulması ve Uygulamaları alanlarında destek veren ve tercih edilen bir firmadır.

3 Neden E-Enerji? Sektördeki bütün dinamikleri anlayan uygulayan ve birincil derecede önem veren gerçek bir oyuncuyuz. Lider endüstriyel organizasyonlar ve firmalarla doğrudan iletişim halindeyiz. Alanında lider GSM vendorların dış kaynaklama hizmetlerinde tercih ettiği bir firmayız. Teknoloji alanındaki ana tedarikçilerin yetenekleri ve süreçleri hakkında bilgi sahibiyiz. Orta Asya ve Afrika üzerinde gerçek operatörlerin deneyimine sahibiz. Uluslararası platformda isim sahibi olan danışmanlık ve mühendislik firmalarının tercih edilen partnerlerindeniz. Bir operatörün ekosistemini ve nasıl geliştirileceğini biliyoruz. Çözüm ortaklarımızın maliyetlerini minimize ederken, kazan-kazan politikasına sahip olabilmek için onları yönlendirir ve destekleriz. Yüzlerce profesyonel desteğe bizimle ulaşırsınız.

4 Danışmanlık Servisleri HİZMETLERİMİZ İş Stratejisi Yönetim Danışmanlığı Teknik Mimari ve Analiz Due Diligince Fonksiyonel Stratejiler İş Süreçleri ve Operasyonel Model Seçimi Program Yönetimi Birleşme Sonrası Yönetim Danışmanlığı Tedarik Zinciri Yönetimi Malzeme Yönetimi Depo Yönetimi Üretim Alanı Tasarımı ve Yönetimi Müşteriye Tam Zamanlı Sistem Tasarımı

5 ÜRETİM SERVİSLERİ Yaratıcı düşünce yapısına sahip deneyimli kadromuz, projelerinizi büyük bir titizlikle üstlenir ve sizin istekleriniz doğrultusunda ilk andan son teslime kadarki tüm sürecin kusursuz planlanmasını, işleyişini, kontrolünü ve sonlanmasını sağlar. Başarılı olmak için üretimin temel koşullarını yerine getirmenin yetmediği günümüz rekabet ortamında, sizin için teknoloji ile entegre olmuş yaratıcı üretim çözümleri ve önerileri sunarak, kalite ve başarının yanı sıra yeniliklere kolayca uyum sağlamanıza da yardımcı olmaktayız. Ele aldığımız projenin malzeme tedarik aşamasındaki özenimizi, üretim planlamadaki deneyimli çözümlerimizle bileştirip üretimi en yüksek kalitede gerçekleştirmekte ve son müşteriye teslimat anına kadar kalitemizden, disiplinli çalışmamızdan ödün vermemekteyiz. Yurtiçindeki ve yurtdışındaki büyük firmalara verdiğimiz uluslararası kalite standartlarına uygun hizmetlerimiz sonucunda elde etiğimiz başarı ve deneyimlerimizle de her zaman yeniliklere öncülük etmekteyiz.

6 TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Firmamız, tedarik zinciri yönetimi ile ilk tedarikçiden son müşteriye kadarki zincirin ve bu zincir içindeki tüm varlıkların, süreç içindeki plan, hareket ve fonksiyonlarının stratejik ve sistematik yönetimini sağlamaktadır Günümüz rekabet koşulları ile birlikte tedarik zinciri yönetimindeki zaman faktörü, her geçen gün biraz daha ön plana çıkmaktadır. Bunun bilincinde olan firmamız müşterilerine, taleplerini en doğru şekilde karşılamalarında yardımcı olmanın yanı sıra onlara zaman kazandırmayı da amaçlamaktadır. Tedarik zinciri yönetimi kapsamında müşterilerimize, depo yönetimi, malzeme yönetimi, alan tasarımı ve yönetimi, müşteriye tam zamanlı sistem tasarımı konularında destek sağlarken; yaratıcı çözümlerimizle onları, beklentilerinden bir adım öteye ulaştırmayı hedeflemekteyiz.

7 Profesyonel Destek Aradığınızda

8 EŞ - KAYNAKLAMA SERVİSİ Mühendislik - Elektrik - Elektronik - Danışmanlık -Telekomünikasyon sektörlerinde büyük bir bilgi birikimine sahip olan firmamız bu bilgiler ışığında bu sektörlerdeki uluslar arası firmalara insan kaynakları temini, yönetim desteği, finansal raporlama, kanunlar çerçevesinde personel yönetimi, avans yönetimi hizmetleri sunmaktadır. Tüm hizmetleri bir arada projeleştirerek sürecin yüksek performans ile yürütülmesini sağlamaktayız. Tüm faaliyetlerimizde müşteri memnuniyetini maksimum tutmaya çalışmaktayız. Hizmetlerimiz ile personel maliyetlerinizi düşürmeyi, raporlama ile personel takibinizi kolaylaştırmayı, proje maliyetlerinize istediğiniz an ulaşmanızı sağlamayı amaçlamaktayız.

9 İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ Firmamız insan kaynakları danışmanlığı kapsamında Personel Seçme-Yerleştirme, Stratejik İnsan Kaynakları Planlaması ve Personel Eğitim Takibi yapmaktadır. Müşterilerimize hizmet verecek personeli özenle seçen firmamız müşterilerimizin belirlediği yetkinler doğrultusunda ilan çıkar ya da mevcut veritabanından müşterilerimizin kurum kültürü, amaçları doğrultusunda hizmet verebilecek personel özgeçmişlerini seçtikten sonra görüşlerinize sunar. Müşterilerimizin yaptığı ikinci elemeden sonra 2 aşamalı mülakat uygulanır. İşin gereklerine göre psiko-analiz testi uygulanabilir. Dilerse müşterilerimiz ikinci mülakatta İK departmanımız ile birlikte yer alır. Müşterimizin isteği doğrultusunda personel, görev bölgesindeki müşteri tarafından belirlenen sorumlunun yanında işe başlar. Tüm işe giriş prosedürleri kanuni gereklilikler eş zamanlı olarak tarafımızdan yapılır.

10 İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ Teknolojik gelişmeler ile rekabetin çok fazla olduğu piyasada nitelikli insan kaynağının bulunması artık eskisi kadar kolay olmamaktadır bunun farkındalığında olan firmamız müşterilerimizin rekabet gücünü arttıracak ve firmanıza değer katacak personelleri temin etmek amacıyla her yeni teknolojiyi araştırmakta ve müşterilerimize nitelikli insan kaynağı bulmayı hedeflemektedir. Müşterimizin bulunduğu sektördeki sektörel gelişmeler tarafımızdan takip edilerek olası personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere ilanlar çıkılarak CV bankası oluşturulur. Müşterimiz tarafından belirlenen ve uygulanan eğitimler personel dosyalarında tutulmakta süre ve teknolojik gelişme sonucu ortaya çıkan yeni eğitimler müşterimize geri bildirim verilerek yeniden planlanmaktadır.

11 Back Office Hizmetleri YÖNETİM DESTEK HİZMETLERİ Müşterimiz adına çalışan saha personellerimizin tüm avans döngülerinin yapılması, bunların kayıtlanması; personel uçak biletlerinin alınması, vize işlemlerinin yapılması, tüm vize işlemlerinin kayıtlanarak muhasebesel döngülere destek vermesi sağlanır. Aynı zamanda personel sağlık sorunlarıyla ilgilenilir, müşteri talebi üzerine özel sağlık sigortaları yapılır personel giriş-çıkışları kontrol edilir, personel devlet hastanesine başvuracak ise SGK ile ilgili tüm işlemleri halledilir. Personele sahada çalışması için dizüstü bilgisayar temin edilir. E-posta hesapları açılır, aktif hale getirilir, kayıtları tutulur ve her türlü yazılım ve donanım sıkıntıları için teknik destek verilir. Personel mesaileri ve izinleri formlar ile kayıt altına alınır iş kanunlarına göre düzenlenir.

12 Gider-Trend Analizleri RAPORLAMA HİZMETLERİ Back Office kısmında bahsettiğimiz tüm işlemler müşteri isteği üzerine rapor haline getirilerek sunum ile müşteriye takdim edilir. Ayrıca seyahat harcama giderleri müşteri talebine göre aylık -3 aylık- 6 aylık olmak üzere analiz edilerek müşterinin proje maliyet kalemlerini görebilmesi sağlanır. Mesai-İzin Takibi Tutulan izin ve mesai çizelgeleri müşteri isteği üzerine sunularak senelik izinlerini planlayabilmesi, fazla çalışmaları görebilmesi sağlanır.

13 İş Sağlığı-İşçi Güvenliği KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE PERSONEL YÖNETİMİ İş sağlığı ve işçi güvenliği konusunda müşterimiz ile ortak çalışmaktayız. Güvenlik ekipmanları temin eden müşterimiz bizlere bilgilerini verir bu doğrultuda güvenlik ekipmanları personele zimmetlenir. Dilerse müşterimiz adına bu ekipmanların alımı da tarafımızdan yapılabilir.

14 MÜHENDİSLİK SERVİSLERİ Telekomünikasyon Bilişim Teknolojileri Sayısal Yayıncılık OPERASYONEL SERVİSLER Satın Alma ve Tedarik Uygulama Servisleri Yeni Mühendislik Servisleri Tedarik Zinciri Yaratma Tedarik Zinciri Yönetme Üretim Program Yönetimi Kıyaslama Yetenek Geliştirme ORGANİZASYON GELİŞİM VE DEĞİŞİM YÖNTEMİ Mimari Rol ve Sorumluluk Gelişimi Corporate Center Corporate Citizenship Değişim Yöntemi İş Birim Optimizasyonu

15 İnsan Kaynakları Yönetimine Bakışımız Firma olarak etkin ve verimli olabilmenin tek şartının insan kaynağının doğru kullanılması olduğunu düşünmekteyiz. İnsan Kaynağı firmamız için en değerli ve günümüz koşullarında en ayırt edici kaynaktır, bu nedenle Firmamız insanlara değer katmayı hedefler. Her düzeyde çalışanımızın firmamıza katkısı olduğunu düşünürüz. Birlikte büyümeyi hedeflemekteyiz. İNSAN KAYNAKLARI Kariyer Teknolojik gelişmeleri takip ederek firma kültürümüze ve amaçlarımıza en uygun personel seçme-yerleştirme yöntemini kullanmaktayız. Bu kapsamda amacımız: Daha nitelikli insanlara ulaşarak portföyümüzü mümkün olduğunca genişletip, zenginleştirmektir. Amaçlarımız Doğru insanı doğru mevki ye getirerek personel ve müşteri memnuniyeti dengesini sağlamak ve böylece personel motivasyonumuzu arttırmaktır. Firmamız kurum kültürüne, amaç ve hedeflerine uygun organizasyon yapımızı koruyarak, sektördeki ilklere imza atmaya devam etmektir.

16 Adres Ehlibeyt Mah. Ceyhun Atıf Kansu Cad Sok. No: 1/4 Balgat / ANKARA İLETİŞİM Telefon Fax Web Sitesi E-posta Đnsan Kaynakları: hr@e-enerji.com Bilgi: info@e-enerji.com

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar,

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar, İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI EĞİTİMİ Rekabetçi ve etkin süreç yönetimi için öncelikli olan entellektüel sermaye olarak kabul edilen insan kaynağı yönetiminde doğru stratejiler oluşturmak günümüz başarılı

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com Gündem Demo 3D ile Geleceği Görmek 1 Dijitalis Dijitalis, stratejik taktiksel ve operasyonel doğru kararlar verebilmek ve dinamik değişiklere çok hızlı adapte olabilmek için entegre çözümler sunar. Tedarik

Detaylı

Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48

Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48 Küresel Düşün, Profesyonel Hareket Et fcc@fcc.com.tr www.fcc.com.tr Ankara Stockholm İstanbul Konya Cinnah Caddesi 39/14 06680 Çankaya Tel: +90.312. 442 92 22 Fax: +90.312. 442 92 48 Fagelviksvagen 9c

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W: E:

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W:   E: efa Güvenlik ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ efa güvenlik Tel: (+90) 212 211 70 09 Fax: (+90) 212 273 09 77 W: www.efaguvenlik.com.tr E: info@efaguvenlik.com.tr KALİTE POLİTİKAMIZ HAKKIMIZDA 2007 yılında

Detaylı

SECURITAS İTFAİYE, KURTARMA VE ÇEVRE KORUMA HİZMETLERİ

SECURITAS İTFAİYE, KURTARMA VE ÇEVRE KORUMA HİZMETLERİ SECURITAS İTFAİYE, KURTARMA VE ÇEVRE KORUMA HİZMETLERİ Securitas İtfaiye Hizmetleri A.Ş. Ceyhun Atıf Kansu Cad. Cevat Muratal İş Mrk. Kat:2 No: 15 06520 Balgat / Ankara / Türkiye www.securitasitfaiye.com

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

V IP. Professional Security Company

V IP. Professional Security Company V IP Professional Security Company Değerli Müşterimiz; G ünümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel. İK Sertifika Programı

Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel. İK Sertifika Programı Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel İK Sertifika Programı Perakende sektörüne hız kazandıracak etkin formül: Yetenek Yönetimi ve Stratejik İK Perakende sektöründe yetenek yönetimi,

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ MESLEKİ ( OPERASYON YÖNETİMİ ) GELİŞİM EĞİTİMLERİ GENEL YÖNETİM EĞİTİMLERİ İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI

Detaylı

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır.

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır. Değerli Müşterimiz; Günümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan başarı ve bu başarının değerini belirleyen

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu 1- YENİLEŞİM YÖNETİMİ / LİDERLİK Liderler, yenilikçi bir kurum için gerekli olan ihtiyaçlar doğrultusunda; Yenileşim doğrultusunda vizyonu oluştururlar, Strateji ve politikaları tanımlarlar, Farkındalık

Detaylı

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Firma Profili Bursa / TURKEY -Adres:Üçevler Mah. Ünalp Sok. No:2R/1 Nilüfer/BURSA -GPS: N 40 11 58,1928" E 28 56 19,1976" BURSA -Tel: +90 (224) 443 42

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Turizm sektörü birikimi ve tecrübesiyle, 2009 Haziran ayı içerisinde Platinyum Turizm A.Ş. ünvanlı kurduğumuz firmayla çalışma hayatına başladık. Çeşitli Kamu Kurumları

Detaylı

TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur?

TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur? TURQUALITY Projesine Nasıl Başvurulur? BAŞVURU ÖNCESİ Ön Koşul: Müracaat eden markanın Türkiye de tescilinin yapılmış olması, yurtdışında da ibraz edeceği İş Planında belirtilecek hedef pazarlarının en

Detaylı

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kazananlar Konferansı 26 Şubat 2015 Seyhun Araz Üretim Müdürü Coca-Cola İçecek Bursa Fabrika Coca-Cola İçecek Coca-Cola Sistemi içinde en büyük 6. şişeleyici Faaliyet

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA Her detayı düşünülmüş toplantılar, organizasyonlar, projeler ve fazlası... 1998 yılından itibaren hizmet veren EDFA Turizm ve Seyahat Acentası, bugün Türkiye

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

3- PROJENIN BAŞLATıLMASı: PROJE KAPSAM YÖNETIMI

3- PROJENIN BAŞLATıLMASı: PROJE KAPSAM YÖNETIMI 3- PROJENIN BAŞLATıLMASı: PROJE KAPSAM YÖNETIMI Y R D. D O Ç. D R. K E N A N G E N Ç O L PROJE BAŞLATMA BELGESININ OLUŞTURULMASı Proje başlatma belgesinin oluşturulması, projeyi resmi olarak onaylayan

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş.

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Zer Satınalma dış kaynak hizmetleri / Kaynak yönetim ortağınız 1.500+ Onaylı Tedarikçi 20.000+ Toplam Tedarikçi Havuzu 200+ çalışan 2003

Detaylı

KONAKLAMA IŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM. Pazarlama Yönetmeni ve Eğitmen

KONAKLAMA IŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM. Pazarlama Yönetmeni ve Eğitmen KONAKLAMA IŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM SEVGİ ÖÇVER Pazarlama Yönetmeni ve Eğitmen 1 Stratejik yönetim, uzun vadeli planlamalar ve kararlar ile konaklama isletmelerinin en üst düzeyde etkin ve verimli

Detaylı

A dan Z ye Sürdürülebilirlik

A dan Z ye Sürdürülebilirlik A dan Z ye Sürdürülebilirlik Ece Sevin, 16.11.2017 ESCARUS TSKB Sürdürülebilirlik Danışmanlığı A.Ş. ESCARUS HAKKINDA Escarus Hizmetlerimiz Tecrübemiz Stratejik Sürdürülebilirlik Operasyonel Sürdürülebilirlik

Detaylı

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78 KADROLU PERSONEL VE DÖNEMSEL İŞGÜCÜ TEMİNİ Günümüz iş dünyasında her konuda olduğu gibi insan kaynakları konusunda da esnek uygulamalara ihtiyaç duyulmaktadır. İnsan kaynakları uygulamalarında benimsenecek

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ. - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun -

YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ. - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun - YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun - Rutty [Yeni Nesil Saha Personeli Takip Sistemi] sizin için tasarlandı. Günümüzde yaşanan yoğun rekabet, hız ve

Detaylı

Kurumsal Eğitim Kataloğu

Kurumsal Eğitim Kataloğu Kurumsal Eğitim Kataloğu Business Management Institute, iş dünyası ile akademik dünya arasında bir bağlantı noktası olarak hareket eden ve böylece iş dünyasına yeni açılımlar ve değerler getirmeyi hedefleyen

Detaylı

Delme patlatmanın önemli bir aşaması olan rok kaya delici makinelerle ilgili şirketimiz kiralama ve satış

Delme patlatmanın önemli bir aşaması olan rok kaya delici makinelerle ilgili şirketimiz kiralama ve satış DELPA GRUP Maden Müşavirlik - Delme Patlatma Hizmetleri Ürün ve Hizmetin Mükemmel Uyumu www.delpagrup.com DELPA GRUP Delme patlatma sektörünün bütün unsurlarının bir birleşimi olarak doğmuş ve sektörde

Detaylı

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar.

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar. TANITIM SUNUMU HAKKIMIZDA Piyamer Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi 2015 yılında kurulmuş olup, KOBİLER başta olmak üzere çeşitli sektörlerdeki firmalara Yönetim Sistemleri ve Dış Ticaret konularında

Detaylı

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin!

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin! YAKLAŞIMIMIZ Kuter, yıllardır dünyanın her tarafında şirketlere, özellikle yeni iş kurulumu, iş geliştirme, kurumsallaşma ve aile anayasaları alanlarında güç veren ve her aşamalarında onlara gerekli tüm

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No:

Detaylı

Borç Danışmanlığı Hizmetleri

Borç Danışmanlığı Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Danışmanlığı İletişim Hüsnü Dinçsoy Şirket Ortağı +90 (212) 376 5302 ofis numurası husnu.dincsoy@tr.pwc.com e-mail Mevlüt Akbaş Direktör +90 (212) 355 2354 ofis numurası mevlut.akbas@tr.pwc.com

Detaylı

ELEKTRONİK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ (ELECTRONIC HUMAN RESOURCES MANAGEMENT) E- İKY / E- HRM (I)

ELEKTRONİK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ (ELECTRONIC HUMAN RESOURCES MANAGEMENT) E- İKY / E- HRM (I) ELEKTRONİK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ (ELECTRONIC HUMAN RESOURCES MANAGEMENT) E- İKY / E- HRM (I) Günümüzde bilişim ve iletişim teknolojilerindeki hızına erişilemez gelişme ve ilerlemelerin sonucunda özellikle

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro!

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Quattro Hakkında Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunmaktayız. Quattro Lojistik; 2012 yılında %100 Türk

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI ŞİRKET PROFİLİ 1999 yılından bu yana edindiğimiz tecrübe ile faaliyet gösterdiğimiz M.I.C.E sektöründe, pek çok ilke imza attık. TÜRSAB üyesi MICEPLAN Turizm ve Seyahat

Detaylı

Yerli ve / veya yabancı şirket evlilikleri ve beraberinde farklı kültürlere uyum süreci,

Yerli ve / veya yabancı şirket evlilikleri ve beraberinde farklı kültürlere uyum süreci, Hafta 1: İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ VE UYGULAMALARI 1 1 İnsan Kaynakları Yönetiminin Tanımı, Önemi ve Amacı İnsan kaynakları yönetimi, en üst düzey yöneticiden en alta, tedarik ve satın almadan satış sonrası

Detaylı

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI 2017 İÇİNDEKİLER 1. FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER 2. FİRMANIN KISA GEÇMİŞİ VE HEDEFLERİ 3. FİRMANIN FALİYET ALANLARI 4. FİRMANIN

Detaylı

İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu Tüzüğü

İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu Tüzüğü İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu Tüzüğü 1 - PLATFORMUN ADI VE MERKEZİ Madde 1- Platformun adı İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu dur. Merkezi İstanbul dur. 2- PLATFORMUN AMACI VE ÇALIŞMA

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı

Üretimde kalite, satışta güven...

Üretimde kalite, satışta güven... Üretimde kalite, satışta güven... ÜSTÜN KALİTE HIZLI SEVKİYAT TOPTAN SATIŞ İstanbul Karabük Samsun İzmir Ankara Hatay Sivas 7 Merkezden Tüm Türkiye'ye Dağıtım Ağımızla Çözüm Ortağınız Olabiliriz. Demko

Detaylı

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Hep Beraber, Hep Birlikte... Güven ve konfordan ödün vermeden süratli hizmetin adresi olan firmamızın araç filosu tüm Dünya koşullarında kendilerini ispatlamış, güvenlik ve konforda otomotiv

Detaylı

ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi. Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın. www.absam.com.tr

ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi. Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın. www.absam.com.tr ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın www.absam.com.tr HAKKIMIZDA ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi; sağlık, sağlık hizmetleri vesağlık sistemlerinin başta politika,

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER

BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER BENZERSİZ SORUNLARA BENZERSİZ ÇÖZÜMLER HAKKIMIZDA Promod Ar-Ge Yazılım, dinamik sistem simülasyonu, prototiplemesi, kontrol tasarımı ve gerçeklenmesi alanlarında hizmet veren bir Ar-Ge ve Yazılım kuruluşudur.

Detaylı

Yönetimimizden Mektup

Yönetimimizden Mektup AMI Metals Yönetimimizden Mektup Havacılık sektöründe otuz yılı aşan deneyimiyle kendini bu işe adamış kadromuz, AMI Metals ı başarı ile dünyanın lider ham malzeme sağlayıcısı durumuna getirmiştir. Sahip

Detaylı

EĞİTİM YETKİNLİK İLİŞKİSİ

EĞİTİM YETKİNLİK İLİŞKİSİ MALİ ANALİZ TEKNİKLERİ VE KREDİLENDİRME SÜRECİ Eğitimde finansal tabloların analiz yöntemleri ve kredi paketi hazırlama süreci konularında bilgi verilmesi amaçlanmıştır. #Bilanço #Mali Analiz #Taahhüt

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNE GİRİŞ VE IK PLANLAMASI PELİN BURUK

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNE GİRİŞ VE IK PLANLAMASI PELİN BURUK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNE GİRİŞ VE IK PLANLAMASI PELİN BURUK İÇERİK Personel Yönetiminden İnsan Kaynaklarına Geçiş Değişen Dünyada İnsan Kaynaklarının Stratejik Rolü İnsan Kaynakları Yönetiminin Kapsamı

Detaylı

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti.

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. 2017 EVRENSEL LTD. Evrensel Ltd., müşterilerinin gayrimenkul yatırımlarında yenilikçi, yaratıcı ve güvenilir çözüm ortağıdır. 2009 yılında kurulmuş olan

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

Kurumsal Mimari. (Enterprise Architecture) MUSTAFA ULUS, 2015

Kurumsal Mimari. (Enterprise Architecture) MUSTAFA ULUS, 2015 Kurumsal Mimari (Enterprise Architecture) MUSTAFA ULUS, 2015 Hakkımda Eğitim Yıldız Teknik Üniversitesi - Matematik Mühendisliği lisans Ahmet Yesevi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans Deneyim

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

Ticari Kariyerinize Prestij Katar!

Ticari Kariyerinize Prestij Katar! Ticari Kariyerinize Prestij Katar! www.expertexim.com Expertexim Uluslararası Ticaret Sertifika Kursu Kurs Detayları : Tarih : Güncel kurslarımızı web sitemizden takip edebilirsiniz. www.expertexim.com

Detaylı

hayallerinize sınır koymayın

hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın Siz Düşleyin, Biz Gerçekleştirelim... Her alanda evinizdeki konfor ve rahatı aratmayacak, tamamı özenle seçilmiş organizasyonlar Literatur Turizm

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

TİCARİ bilimler fakültesi

TİCARİ bilimler fakültesi Sütlüce YERLEŞKESİ TİCARİ bilimler fakültesi BANKACILIK VE FİNANS (İngİlİzce DESTEKLİ) İKTİSAT (TÜRKÇE/İNGİLİZCE) İŞLETME (TÜRKÇE/İNGİLİZCE) MUHASEBE VE DENETİM SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

Vizyon ve Misyon Testi Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr

Vizyon ve Misyon Testi Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr Vizyon ve Misyon Testi Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr cengizpak.com.tr Avcının Silahı Kullanılabilir Bilgi Misyon ve Vizyonunuz şirketinizin Stratejik Planlama piramidinin en üstünde yer alır. Misyon

Detaylı

Öğrenci Kulüpleri Zirvesi

Öğrenci Kulüpleri Zirvesi Öğrenci Kulüpleri Zirvesi Academy Hakkında Academy, 1996 yılında İstanbul da kurulan, kurumlara ve bireylere eğitim, danışmanlık hizmetleri veren bir kurumdur. 2008 yılında, üniversite öğrencilerinden

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

Tarihçemiz yılında Gestetner Holding PLC. firmasının aldığı bir karar ile; Bilar, yerel sermayeye devir edilmiştir.

Tarihçemiz yılında Gestetner Holding PLC. firmasının aldığı bir karar ile; Bilar, yerel sermayeye devir edilmiştir. Tarihçemiz Bilar, 1974 yılında Koç Holding bünyesinde kurulmuştur. 1993 yılına kadar RICOH marka büro makinalarının Türkiye distribütörlüğünü sürdürmüş, 1993 yılında Koç Holding in sektörel çalışma stratejisi

Detaylı

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ Birinci Bölüm : Müşteri İlişkileri Yönetimi: Tanımı, Kapsamı ve Önemi Hazırlayan ÖĞR. GÖR. Hamza CORUT İŞLEYİŞ AŞAMALARI Birinci Aşama: İçerik Sunumu İkinci Aşama: İçeriğin

Detaylı

InoTec Akademi Eğitim Listesi

InoTec Akademi Eğitim Listesi InoTec Akademi Eğitim Listesi "Yatırımların en etkilisi insana yapılandır" Geleceğe Hazırlar www.inotecakademi.com.tr Sertifika Programlarımız Sertifika Programlarımız "Geleceği şekillendiren uzmanlar"

Detaylı

KARİYER YÖNETİMİ. Kariyer teorisi iki nokta üzerinde odaklanmaktadır. Öğr. Grv.. M. Volkan TÜRKER

KARİYER YÖNETİMİ. Kariyer teorisi iki nokta üzerinde odaklanmaktadır. Öğr. Grv.. M. Volkan TÜRKER KARİYER YÖNETİMİ Öğr. Grv.. M. Volkan TÜRKER 7 KARİYER YÖNETİMİ Kariyer, bireyin mesleği ile ilgili pozisyonları, çalışma hayatı boyunca peş peşe kullanması ve organizasyonun üst kademelerine doğru ilerlemesidir.

Detaylı

MerSis. Bilgi Teknolojileri Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri

MerSis. Bilgi Teknolojileri Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri MerSis Bilgi Teknolojileri Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri Bilgi Teknolojileri risklerinize karşı aldığınız önlemler yeterli mi? Bilgi Teknolojileri Yönetimi danışmanlık hizmetlerimiz, Kuruluşunuzun Bilgi

Detaylı

MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi

MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi MEB Onaylı İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi Günümüzde iş dünyasında faaliyet gösteren tüm kurumların amacı, doğru insan kaynağını bularak mevcut işletmeye yarar sağlayacak insanlar yetiştirmektir. Bu

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

A- YENİLEŞİM YÖNETİMİ

A- YENİLEŞİM YÖNETİMİ Yenileşim süreci içinde olan bir firmada aşağıda yer alan temel ölçütler aranır. A- YENİLEŞİM YÖNETİMİ 1-LİDERLİK Liderler, yenilikçi bir kurum için gerekli olan ihtiyaçlar doğrultusunda; Yenileşim doğrultusunda

Detaylı