Medikal ortopedik ayakkabı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Medikal ortopedik ayakkabı"

Transkript

1 Medikal ortopedik ayakkabı

2 2 Dr.Luigi üretimi olan ürünlerimiz aşağıdaki üretim sertifikalarına sahiptir; ISO 9001:2000 ISO 13485:2003 CE ( 93/42/EEC-MDD ) No FC3 2008/03152 No FC3 2008/03153 Medikal ayakkabılarımız avrupa (EU) üretim standartlarına göre imal edilmiştir. Ayakkabılarımızın medikal ve ortopedik özellikleri herkese uygundur özellikle eklem,kemik,omurga varis,obezite,kan dolaşımı,damar tıkanıklığı ve diyabet hastalarına tedavi amaçlı yardımcı üründür. DrLuigi üretimi olan ayakkabı ve terlikler biomekanik ve sağlık sorunlarını hafifleten, kan dolaşımını artıran ve kullanıcının fiziksel durumunu düzeltmesinde faydalı ürünlerdir.

3 Ürünler kataloğu Çocuk Model: PU TP Dr.Luigi en gençlerin sağlığını da düşünüyor ve özellikle onlar için (04) anatomik ayakkabı pençesi ile ve pamuk üst kısmı ile optimal sıcaklık ve rahatlığın sağlanabilmesi için 3 model çocuk ayakkabısı üretir. Bu medel çocuk büyüme motoriğine normal gelişme ve ayak tabanlarının biçimlenmesi için uygun duruma getirilmiştir modelin üst kısmı içine işlenmiş lastik sayesinde genişleyebilir. Materyaller üst kısım ve taban astarı %100 tabii materyallerden işlenmiştir. Alınabilir ebatlar ve boyutlar: 22, 24, 26, 28, 30, 32, 34 Color: Model: PU TP modelinin üst kısmı içine işlenmiş yapıştırma sayesinde kapatılır. Alınabilir ebatlar ve boyutlar: 22, 24, 26, 28, 30, 32, 34 Color: Model: PU TP modelinin üst kısmı fermuar sayesinde kapatılır. Alınabilir ebatlar ve boyutlar: 22, 24, 26, 28, 30, 32, 34 Color: (50)

4 Kadın Model: PU TF Bu model Dr.Luigi ürünleri arasında en meşhur yani popülerdir. Rahat giyilen poliüretan pençe ve pamuklu beyden imal edilmiştir. Hem erkek hem de kadınlar için uygundur. Hafif, esnek papuç çok rahattır ve çeşitli ayak tabanları ve ayakların alt kısımların çalışma ve jenetik ön şartları bulunan kişiler için ideal önleyici bir araçtır. Ayakkabı pençesinin yumuşaklığı ve ergonometriği ayak tabanının ayakkabıya basılana yere uygunluğunu sağlar ve ayrıca hareket halinde beden ağırlığnı amortize eder ("shock-absorber"), periferik yani çevre kan dolaşımını kolaylaştırır (damar stresine karşı koruma) ve bel kemiğine ve bileklere yapılan basıncı bertaraf eder. Kullanılan materyaller cilt veya deri ile temasa gelen tüm materyaller 100% tabiidir Color: Model: PU TP Önlem ve hafif rahatsızlıklar için kapalı kadın ayakkabılar gurubu ürünleri. Yumuşak ve rahat ayakkabı pençesi pamuklu üst kısma devam eder ki bu da hassas ayak tabanlarına sıcak tutar ve korur. Kullanılan materyallerin özellikleri tabanların terlemesine ve uzun kullanımından sonra hoş olmayan kokuların meydana gelmesine izin vermez. Ayakkabı pençesinin yumuşaklığı ve ergonometriği ayak tabanının ayakkabıya basılana yere uygunluğunu sağlar ve ayrıca hareket halinde beden ağırlığnı amortize eder ("shock-absorber"), periferik yani çevre kan dolaşımını kolaylaştırır (damar stresine karşı koruma) ve bel kemiğine ve bileklere yapılan basıncı bertaraf eder. Özellikle yaşlı kişilere tavsiye edilir. Color:

5 Model: PU TK Derisinden işlenmiş tıbbi ayakkabılar, hem kadınlar hem de erkekler için uygundur. Önlem ve hafif hastalıklar ürünler gurubuna girer. Ayakta uzun zaman duran tüm kişilere tavsiye edilir çünkü ağrıları ve bel kemiğinde meydana gelen statik sonucu ağrıları hafifletir ve aynı zamanda perifer yani çevresel kan dolaşımını ve de damar zorluklarını bertaraf eder. Ayakkabının yukarı kısmının işlenmiş kısmı ayakların terlemesini önlemek maksadıyla insan derisinin gerektirdiği havalandırmayı sağlar. Bu model bilhassa çok yürüme isteyen işlerde çalışanlar için uygundur (hastane personeli, hizmet personeli vb.) Color: Model: PU TK Çok uzun zaman rahatlık ve işlevliği bakımından meşhur kadın deri takunya enteresan dizayn da sunar aynı zamanda. 02 serili ayakkabı pençesi meşhur ortopedik uzmanlar işbirliği ile gerçekleştirilmiş olup işbu kunduranın önlem etkisini güçlendiren özel ergonometrik çıkıntılar ve alçak kısımları var olup bilhassa kullanıcının beden ağırlığı amortizasyonu bakımından kullanışlıdır. Bu model yaz için tasarlanmıştır. Color: 5

6 Model: PU TK Kadın deri takunyalar için bir adet daha tasarım. 02 serili ayakkabı pençesi meşhur ortopedik uzmanlar işbirliği ile gerçekleştirilmiş olup işbu kunduranın önlem etkisini güçlendiren özel ergonometrik çıkıntılar ve alçak kısımları var olup bilhassa kullanıcının beden ağırlığı amortizasyonu bakımından kullanışlıdır. Bu model diğer benzer modeller gibi 02 ayakkabı pençesi ile yaz dönemi için tasarlanmıştır. Üst kısmı aynı zamanda esnektir. Kullanıcı ayak tabanı anatomisine yapıştırmalı kopça sayesinde ayarlanır. Color: Model: PU TV Şeker hastalarına tavsiye edilen tıbbi ayakkabılar yanı kundura. Bütün gün kullanımı içindir iş ve serbest vakit. Özel anatomik ortopedik taban astarı velür deriden imal edilmiş olup, ayrıca taban astarına özel ceplere gerektiğinden konulabilecek ek taban astarları vardır. Sadece 200 gram ağırlığıdadır, esnek ve fleksibildir. Ağrıları dindirir ve ağır polinöropati ve kubitus ile polianjiopati ve tabanlarında trofial ülküsleri sonucu uzun süreli şeker hastalığı nedeniyle ayak tabanlarında değişiklikler meydana gelen kişilere yürüme imkanı sağlar. Ek taban astarları şeker hastalarının hassas ayak tabanlarının yaralanma tehlikesini azaltır. Materyaller üst kısım ve taban astarları 100% tabii velür deriden imal edlmiştir Color:

7 Erkek Model: PU TF Bu model Dr.Luigi ürünleri arasında en meşhur yani popülerdir. Rahat giyilen poliüretan pençe ve pamuklu beyden imal edilmiştir. Hem erkek hem de kadınlar için uygundur. Hafif, esnek papuç çok rahattır ve çeşitli ayak tabanları ve ayakların alt kısımların çalışma ve jenetik ön şartları bulunan kişiler için ideal önleyici bir araçtır. Ayakkabı pençesinin yumuşaklığı ve ergonometriği ayak tabanının ayakkabıya basılana yere uygunluğunu sağlar ve ayrıca hareket halinde beden ağırlığnı amortize eder ("shock-absorber"), periferik yani çevre kan dolaşımını kolaylaştırır (damar stresine karşı koruma) ve bel kemiğine ve bileklere yapılan basıncı bertaraf eder. Kullanılan materyaller cilt veya deri ile temasa gelen tüm materyaller 100% tabiidir Alınabilir ebatlar ve boyutlar: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 Color: Model: PU TK Derisinden işlenmiş tıbbi ayakkabılar, hem kadınlar hem de erkekler için uygundur. Önlem ve hafif hastalıklar ürünler gurubuna girer. Ayakta uzun zaman duran tüm kişilere tavsiye edilir çünkü ağrıları ve bel kemiğinde meydana gelen statik sonucu ağrıları hafifletir ve aynı zamanda perifer yani çevresel kan dolaşımını ve de damar zorluklarını bertaraf eder. Ayakkabının yukarı kısmının işlenmiş kısmı ayakların terlemesini önlemek maksadıyla insan derisinin gerektirdiği havalandırmayı sağlar. Bu model bilhassa çok yürüme isteyen işlerde çalışanlar için uygundur (hastane personeli, hizmet personeli vb.) Alınabilir ebatlar ve boyutlar: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 Color:

8 Model: PU TK Çok uzun zaman rahatlık ve işlevliği bakımından meşhur erkek deri takunya enteresan dizayn da sunar aynı zamanda. 02 serili ayakkabı pençesi meşhur ortopedik uzmanlar işbirliği ile gerçekleştirilmiş olup işbu kunduranın önlem etkisini güçlendiren özel ergonometrik çıkıntılar ve alçak kısımları var olup bilhassa kullanıcının beden ağırlığı amortizasyonu bakımından kullanışlıdır. Bu model yaz için tasarlanmıştır. Alınabilir ebatlar ve boyutlar: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 Color: Model: PU TK Genişlik ayarı için yapıştırmalı kısmı bulunan geniş kemerli erkek deri takunya. 02 serili ayakkabı pençesi meşhur ortopedik uzmanlar işbirliği ile gerçekleştirilmiş olup işbu kunduranın önlem etkisini güçlendiren özel ergonometrik çıkıntılar ve alçak kısımları var olup bilhassa kullanıcının beden ağırlığı amortizasyonu bakımından kullanışlıdır. Bu model diğer benzer modeller gibi 02 ayakkabı pençesi ile yaz dönemi için tasarlanmıştır. Alınabilir ebatlar ve boyutlar: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 Color: Model: PU TV Şeker hastalarına tavsiye edilen tıbbi ayakkabılar yanı kundura. Bütün gün kullanımı içindir iş ve serbest vakit. Özel anatomik ortopedik taban astarı velür deriden imal edilmiş olup, ayrıca taban astarına özel ceplere gerektiğinden konulabilecek ek taban astarları vardır. Sadece 200 gram ağırlığıdadır, esnek ve fleksibildir. Ağrıları dindirir ve ağır polinöropati ve kubitus ile polianjiopati ve tabanlarında trofial ülküsleri sonucu uzun süreli şeker hastalığı nedeniyle ayak tabanlarında değişiklikler meydana gelen kişilere yürüme imkanı sağlar. Ek taban astarları şeker hastalarının hassas ayak tabanlarının yaralanma tehlikesini azaltır. Materyaller üst kısım ve taban astarları 100% tabii velür deriden imal edlmiştir Alınabilir ebatlar ve boyutlar: 39, 40, 41, 42, 43 Color:

9 Üretim ve dağıtım 25 ülke ve bayii (eczane,medikal mağazalar) Ücretsiz teslimat Postahane Üretim, Dr.Luigi, Hırvatistan Firma, TURCRO MEDİKAL ÜRÜNLER. tic.ltd şrk. Edirne Siz (müşterilerimiz) Sipariş adediniz renk ve beden gözetmeksizin en az 5 adet olmalıdır. Faturalarınız kendi dilinizde ve para biriminizde düzenlenecektir. 9

10 Bulutların üzerinde gibi yürüyün Dr.Luigi sizin sağlığınızı düşünür, sizde Dr.Luigi kullanıcısı olun Manager: Marko Runjić (English) 0090/ / Mecidiyekoy, Istanbul Commercialist: Fuat Katranci (Turkish and English) 00385/ / Split, Croatia Depo: Tekstilkent GD3 blok no: 158 Atışalanı/Esenler İstanbul Telefon: 0090/ Depo sorumlusu: Fehris Emin, cep telefonu: 0541/ Medikal ortopedik ayakkabı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz.

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz. Kasları çalıştırmak ve sırt bölgesindeki ağrıları engellemek için Walkmaxx Yürüyüş ve Fitness Ayakkabıları Günümüzün büyük kısmında ayakkabı kullanırız. Peki, kullandığımız ayakkabıların kaslarımızı güçlendirmesi,

Detaylı

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: y p p a H y a d Birth 21 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 7 Ekim

Detaylı

DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KATALOĞU

DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KATALOĞU DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KAALOĞU 2 HAKKIMIZDA HDS AYAKKABI olarak biliyoruz ki insanlar hayatlarında ve çalışma alanlarında daha iyi korunduğunda, daha kaliteli ekipmanlarla donatıldığında ve daha iyiye

Detaylı

Hammertoe Düzeltme Sistemi

Hammertoe Düzeltme Sistemi Hammertoe Düzeltme Sistemi MUTLU AYAKLAR YİNE BURADA! BU YENİ, KABLOSUZ PROSEDÜR HAKKINDA SEVİNİLECEK BİR ŞEY nextradesis/nex*tra*de*sis/ (-de sis) interfalanjiyel eklemin cerrahi fiksasyonudur, ve hassaslık,

Detaylı

TEMEL İSG Elle Kaldırma ve Taşıma İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği

TEMEL İSG Elle Kaldırma ve Taşıma İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği TEMEL İSG Elle Kaldırma ve Taşıma İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Ders Nu: 35 www.ustadlar.com.tr Elle Kaldırma ve Taşıma İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Konu; Elle Kaldırma ve Taşıma İşlerinde İş

Detaylı

Yatak Alırken. Lateks (Kauçuk) Yatak nedir? İyi Bir Uyku için. Visco Yatak nedir?

Yatak Alırken. Lateks (Kauçuk) Yatak nedir? İyi Bir Uyku için. Visco Yatak nedir? SÜNSA Yatak Müşteri taleplerine uygun, zengin ürün çeşitleriyle, 1979 yılından bugüne sektöründeki konumunu, güvenilirlik zemininde güçlendiren SÜN-SA Yatak, ev dekorasyonu alanında hizmet kalitesinden

Detaylı

Ayak Koruyucular Ayak Koruyucular

Ayak Koruyucular Ayak Koruyucular Ayak Koruy Ayak Koruyucular ucular EN ISO 20345:2007 EN ISO 20346:2007 EN ISO 20347:2007 EN ISO 20345/6/7:2007 istenen en az değerler. SB S1 S2 S3 PB P1 P2 P3 OB O1 O2 O3 L Burun Koruma 200 joule 200 joule

Detaylı

ELLE TAŞIMA İŞLERİ YÖNETMELİĞİ

ELLE TAŞIMA İŞLERİ YÖNETMELİĞİ ELLE TAŞIMA İŞLERİ YÖNETMELİĞİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; elle taşıma işlerinden kaynaklanabilecek sağlık ve güvenlik risklerinden, özellikle sırt ve bel incinmelerinden, çalışanların korunmasını

Detaylı

PROTEK PROSTAR İtfaiyeci Elbisesi

PROTEK PROSTAR İtfaiyeci Elbisesi PROTEK PROSTAR Üretim Model Numarası 832100 o Dış Katman: Nomex Outershell Tough o Nem Bariyeri: Örgü Kumaşa lamine edilmiş PU Membran o Isı Katmanı: %100 Aramid keçe o İç Astar: Aramid/Viscose FR 50/50,

Detaylı

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Me Too Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Dünyanın en iyi kişisel koltuklarından biri. İnsan anatomisi uzun süre oturmaya uygun olmasa da hayatımızın en az 15 yılını oturarak geçiyoruz. Bu sürecin sağlığımız

Detaylı

Train Aktif Destekleri Daha hızlı hareket için. Motion is life. www.bauerfeind.com. Motion is life. www.bauerfeind.com

Train Aktif Destekleri Daha hızlı hareket için. Motion is life. www.bauerfeind.com. Motion is life. www.bauerfeind.com DESTEKLER VE ORTEZLER KOMPRESYON ÇORAPLARI TABANLIK VE AYAKKABILAR ÖLÇÜM TEKNOLOJİ S İ DESTEKLER VE ORTEZLER Rev. 0-03/10_19000060009012 Bauerfeind AG Triebeser Strasse 16 07937 Zeulenroda-Triebes Germany

Detaylı

Diyabetik Ayak Bakımı. Diyabet

Diyabetik Ayak Bakımı. Diyabet Diyabetik Ayak Bakımı Diyabet BR.HLİ.043 DİYABETTE AYAK BAKIMI Diyabet hastalarında, kan şekerinin kontrol altına alınmaması sonucunda sinirlerin hasarı (nöropati) ve dolaşım bozuklukları (damar hastalıkları)

Detaylı

Diyabet ve Ayaklarımız Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Eğitim Hemşiresi Serpil Esmen

Diyabet ve Ayaklarımız Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Eğitim Hemşiresi Serpil Esmen Diyabet ve Ayaklarımız Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Eğitim Hemşiresi Serpil Esmen Diyabet Hastalığı Ayaklara Zarar Verir mi? Şeker Hastalığı sonucu sinirlerin harabiyetine bağlı olarak ayaklarda

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Evrak Tarih ve Sayısı: 09/02/2015-6337 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-09/02/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Bakım Onarım ve

Detaylı

Alev Almayan Kumaş ve Nefes Alabilen Özelliğiyle Hazır Giyim Markası

Alev Almayan Kumaş ve Nefes Alabilen Özelliğiyle Hazır Giyim Markası Alev Almayan Kumaş ve Nefes Alabilen Özelliğiyle Hazır Giyim Markası DRIFIRE ve Sonar Diving Ocak 2013 itibari ile Sonar Diving, DRIFIRE ın Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan ve Kırgızistan bölgelerinde tek

Detaylı

Şirketin Tanıtımı Huger

Şirketin Tanıtımı Huger Şirketin Tanıtımı Huger Endoscopy Instruments Co., Ltd., medikal video endoskopların geliştirilmesine yönelik bir imalat şirketidir. Firmamız, Çin Bilim ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, medikal endoskopi

Detaylı

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin Ne istersen o, 7 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAL, SICAK VE RAHAT Rengarenk Çorap & Ev Giyim koleksiyonumuzu

Detaylı

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri İşbir Yatak, yaptığı AR-GE çalışmaları sonrasında sektörde bir devrim niteliğinde olan viskoelastik malzemeyi üretti.

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı

Industrial Solutions. Manual Toz Boya Sistemleri WAGNER YENI X MODELI. Verimli ve Ekonomik Esnek ve Kullanıcı Dostu Ergonomik Tasarım

Industrial Solutions. Manual Toz Boya Sistemleri WAGNER YENI X MODELI. Verimli ve Ekonomik Esnek ve Kullanıcı Dostu Ergonomik Tasarım Industrial Solutions Manual Toz Boya Sistemleri WAGNER YENI X MODELI Verimli ve Ekonomik Esnek ve Kullanıcı Dostu Ergonomik Tasarım WAGNER manual gun Wagner'in Yeni Model Manual Toz Boya Tabancası MÜKEMMEL

Detaylı

FİZİKSEL ETKİNLİĞE GİRİŞ. Doç. Dr. Ferda GÜRSEL

FİZİKSEL ETKİNLİĞE GİRİŞ. Doç. Dr. Ferda GÜRSEL FİZİKSEL ETKİNLİĞE GİRİŞ Doç. Dr. Ferda GÜRSEL Fiziksel Etkinliğe Başlamadan Önce o Sağlık taraması yapılmalı, o ACSM ye göre risk sınıflama kategorileri: n Görünüşte sağlıklı:yüksek tansiyon,yüksek kollesterol,diabet

Detaylı

ORMANCILIK İŞ BİLGİSİ. Hazırlayan Doç. Dr. Habip EROĞLU Karadeniz Teknik Üniversitesi, Orman Fakültesi

ORMANCILIK İŞ BİLGİSİ. Hazırlayan Doç. Dr. Habip EROĞLU Karadeniz Teknik Üniversitesi, Orman Fakültesi ORMANCILIK İŞ BİLGİSİ Hazırlayan Doç. Dr. Habip EROĞLU Karadeniz Teknik Üniversitesi, Orman Fakültesi 1 Çevre Koşullarının İnsan Üzerindeki Etkileri Çevre: Bir elemanın dışında çeşitli olayların geçtiği

Detaylı

AYAK PROBLEMLERİ KEMİK, EKLEM VE CİLTTEN KAYNAKLANAN SORUNLAR

AYAK PROBLEMLERİ KEMİK, EKLEM VE CİLTTEN KAYNAKLANAN SORUNLAR AYAK PROBLEMLERİ KEMİK, EKLEM VE CİLTTEN KAYNAKLANAN SORUNLAR Ayak Hastalıkları 1. Cilt Sorunları Ayak derisi üzerinde görülen sorunlardan başlıcaları; nasır, batık tırnak ve siğil, ayak terlemesi vb.

Detaylı

TÜKETİCİNİN SATIN ALACAĞI AYAKKABILARIN TEMEL UNSURLARININ YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELERİN ETİKETLENMESİNE DAİR YÖNETMELİK TASLAĞI

TÜKETİCİNİN SATIN ALACAĞI AYAKKABILARIN TEMEL UNSURLARININ YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELERİN ETİKETLENMESİNE DAİR YÖNETMELİK TASLAĞI Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: TÜKETİCİNİN SATIN ALACAĞI AYAKKABILARIN TEMEL UNSURLARININ YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELERİN ETİKETLENMESİNE DAİR YÖNETMELİK TASLAĞI Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

1975 yılında açılan Levent şubesiyle, 12 m 2 alanda hizmet vermeye başlayan Levent Lostra, bugün Türkiye nin en kapsamlı lostra hizmetini sunuyor.

1975 yılında açılan Levent şubesiyle, 12 m 2 alanda hizmet vermeye başlayan Levent Lostra, bugün Türkiye nin en kapsamlı lostra hizmetini sunuyor. 1975 yılında açılan Levent şubesiyle, 12 m 2 alanda hizmet vermeye başlayan Levent Lostra, bugün Türkiye nin en kapsamlı lostra hizmetini sunuyor. Kurulduğu tarihten bu yana kaliteli hizmeti ve müşteri

Detaylı

GRUP 3240 : AYAKKABI SANAYİ 2015/198-1 (NACE GRUP : 15.20 Ayakkabı, bot, terlik vb. imalatı)

GRUP 3240 : AYAKKABI SANAYİ 2015/198-1 (NACE GRUP : 15.20 Ayakkabı, bot, terlik vb. imalatı) GRUP 3240 : AYAKKABI SANAYİ 2015/198-1 (NACE GRUP : 15.20 Ayakkabı, bot, terlik vb. imalatı) Onay Tarihi: Birlik Yönetim Kurulunun 29-30.12.2014 tarih ve 178 sayılı kararı ile verilen yetkiye istinaden

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ. AMBLEM ve BEYAZ ÖNLÜK KALİTE STANDARDI

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ. AMBLEM ve BEYAZ ÖNLÜK KALİTE STANDARDI BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ AMBLEM ve BEYAZ ÖNLÜK KALİTE STANDARDI Aynı işi yapanların giydiği bir örnek giysi olan üniforma, mesleki bir simge olma özelliğini taşır. Üniformanın sembolik

Detaylı

MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI

MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI MED TRAY (Sıcak ve Soğuk Yemek Dağıtım) Aracı Nedir? MED TRAY aracının sıcak ve soğuk bölümü aynı anda çalışabilme özelliğine sahiptir. Isıtıcı ve soğutucu aynı

Detaylı

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞ GÜVENLİĞİ GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A- Giyim Malzemeleri 1. İş Pantolonu 2. Yelek Çok Cepli İş Yeleği 3. Kaban 4. Mont 5. Yağmurluk Takımı Balıkçı PVC 6. Yağmurluk 7. Belediye Logolu Renkli

Detaylı

Sleep well. Move better.

Sleep well. Move better. Sleep well. Move better. Sleep well. Slow Motion Yatakları Günlük hayatımız giderek yoğunlaşmakta, sorumluluklarımız artmakta, çalışma saatlerimiz eskisine oranla daha uzun olup, buna karşın daha az uyumaktayız.

Detaylı

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 31/07/2014 Sayı: 2014/47 Ref : 6/47

GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 31/07/2014 Sayı: 2014/47 Ref : 6/47 GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 31/07/2014 Sayı: 2014/47 Ref : 6/47 Konu: İTHALATTA GÖZETİM UYGULANMASINA İLİŞKİN 2007/2 SAYILI TEBLİĞ YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILMIŞTIR 26/07/2014 tarihli ve 29072 sayılı Resmi Gazete

Detaylı

Experienced & Confidence FARKINI YAŞAYARAK HİSSEDİN..

Experienced & Confidence FARKINI YAŞAYARAK HİSSEDİN.. Experienced & Confidence FARKINI YAŞAYARAK HİSSEDİN.. Confort tek parçalı kolostomi ve ileostomi torbalarının hidrokololloid yapısı yüksek düzeyde yapışkanlığa ve esnekliğe sahip olması hastaların kendilerini

Detaylı

Diyabette Bakım,Takip ve İzleme. İ.Ü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD Endokrinoloji,Diyabet ve Metabolizma Uzm.Hem.

Diyabette Bakım,Takip ve İzleme. İ.Ü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD Endokrinoloji,Diyabet ve Metabolizma Uzm.Hem. Diyabette Bakım,Takip ve İzleme İ.Ü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD Endokrinoloji,Diyabet ve Metabolizma Uzm.Hem.Alev Kahraman Kan Glukozunun Diyabetli Birey Tarafından Takibi Kan glukozunun

Detaylı

Performansın yeni bir tarzı var

Performansın yeni bir tarzı var Performansın yeni bir tarzı var Philips Respironics Wisp minimum temaslı burun maskesi Daha çok bağımsızlık hissi için açık bir görüş alanı uyumadan önce kitap okumanızı kolaylaştırır ve gözlük takmanıza

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: İç Dengenizi Yoga ile Keşfedin. 4 Kutu Kapsül Kahve 39,80

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR;

CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR; CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR; KOD / BOYUT CP 001 60X40X16 NASA tarafından üretilen memory foam (hafızalı sünger) adı verilen viscoelastik malzemeden yapılmıştır.memory Foam yastığının en önemli

Detaylı

RESPİROX OTOMATİK CPAP

RESPİROX OTOMATİK CPAP RESPİROX OTOMATİK CPAP Yatış pozisyonuna göre otomatik basınç uygulama teknolojisi hastaya en uygun basıncı ölçerek, yatış pozisyonuna bağlı olarak basınç uygulama 0,5-5 basınç aralığı ile hassas basınç

Detaylı

BİZ KİMİZ

BİZ KİMİZ BİZ KİMİZ İstanbul Hadımköy de kurduğumuz fabrikamızda en yeni teknoloji makinalar ve uzman yönetim kadrolarımız ile sizlere bu güne kadar paslanmaz alanında hizmet vermiş, bu alanda yaptığımız yatırımlarla

Detaylı

ELLE TAŞIMA İŞLERİ YÖNETMELİĞİ Perşembe, 13 Ocak :28 - Son Güncelleme Perşembe, 13 Ocak :28

ELLE TAŞIMA İŞLERİ YÖNETMELİĞİ Perşembe, 13 Ocak :28 - Son Güncelleme Perşembe, 13 Ocak :28 ELLE TAŞIMA İŞLERİ YÖNETMELİĞİ 11 Şubat 2004 - Sayı : 25370 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, elle yapılan taşıma

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171977 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM KULLANIMI (Kişisel Koruyucu Ekipmanlar)

KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM KULLANIMI (Kişisel Koruyucu Ekipmanlar) KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM KULLANIMI (Kişisel Koruyucu Ekipmanlar) İÇERİK KKE LERİN GENEL ÖZELLİKLERİ KAFA KORUMA GÖZ KORUMA KULAK KORUMA SOLUNUM KORUMA EL KORUMA AYAK KORUMA DÜŞÜŞ ENGELLEYİCİLER VÜCUT KORUMA

Detaylı

Industrial Solutions. Manual Toz Boya Sistemleri. wagner yeni x modeli. Verimli ve Ekonomik Esnek ve Kullanıcı Dostu Ergonomik Tasarım

Industrial Solutions. Manual Toz Boya Sistemleri. wagner yeni x modeli. Verimli ve Ekonomik Esnek ve Kullanıcı Dostu Ergonomik Tasarım Industrial Solutions Manual Toz Boya Sistemleri wagner yeni x modeli Verimli ve Ekonomik Esnek ve Kullanıcı Dostu Ergonomik Tasarım WAGNER manual gun 1 Wagner'in Yeni Model Manual Toz Boya Tabancası Mükemmel

Detaylı

Dış Ticaret Müsteşarlığından: İTHALATTA GÖZETİM UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: 2007/2)

Dış Ticaret Müsteşarlığından: İTHALATTA GÖZETİM UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: 2007/2) Dış Ticaret Müsteşarlığından: İTHALATTA GÖZETİM UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: 2007/2) Kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğ; EK I de gümrük tarife istatistik pozisyonu (G.T.İ.P.) ve tanımı belirtilen

Detaylı

Yıllık grip aşısıyla ilgili bilgiler 2010 Yıllık grip aşısı

Yıllık grip aşısıyla ilgili bilgiler 2010 Yıllık grip aşısı Yıllık grip aşısıyla ilgili bilgiler 2010 Yıllık grip aşısı Grip Her kış ortalama on kişiden biri gribe yakalanmaktadır. Gribin sebebi, influenza virüsü de denilen grip virüsüdür. Grip insandan insana,

Detaylı

Farklı Kalıplar İleri Teknoloji Farklı Formlar El İşçiliği Herkes Için Ayakkabı www.tdotherapy.com.tr Giriş TDO Therapy, Artı Medikal Tıbbi Malzemeler İhr. İth. San. ve Tic. Ltd. Şirketi nin 13 yıllık

Detaylı

Çekim gücünüze güvenin.

Çekim gücünüze güvenin. Çekim gücünüze güvenin. Rosidal YENİ TCS Basit iki bileşenli sistem Safe-Loc sistemi sayesinde kullanımı çok daha kolay. Rosidal TCS iki bileşen, son derece kolay 1 2 Bir bakışta avantajları Rosidal TCS

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/9) Deney Laboratuvarı Adresi : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 San. Sit. İkitelli Plaza No:21 K: 2/15 Küçükçekmece 34303 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212 485

Detaylı

Uniwest UW 320 Tek Renk Parka

Uniwest UW 320 Tek Renk Parka Uniwest UW 320 Tek Renk Parka * Önde sağ ve sol cepler (fermuarlı, koruyucu kapaklı) * Alt cırt cırt bantlı cepler ve cep içinde Seffaf isimlik Sertifika: EN471 Class 2:2 / EN343 Class 3:1 Uniwest UW 321

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi www.kugufethiye.com Kuğu Çamaşır Yıkama Fabrikası Tatil köyleri ve Otel tekstillerinin yıkama hizmetini modern çamaşırhanesinde

Detaylı

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman MİA Tasarım Nurus D Lab Teknik Doküman Mia, özel olarak tasarlanmış mekanizmaları ile sağlıklı oturma alışkanlığı kazanmanıza yardımcı olan bir performans koltuğudur. Kullanım kolaylığı ve zengin renk

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalışma ortamı sunar. Ayarlanabilir sırt eğimi, bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

Her zaman odak noktası BABYTHERM

Her zaman odak noktası BABYTHERM MT-752-2002 Her zaman odak noktası BABYTHERM 02 Optimum sıcaklık MT-1779-2003 03 Böylece küçük hastalarınız rahat eder Dräger'den BabyTherm bebek ısıtıcı sistemlerin en son jenerasyonu açık bakımda yeni

Detaylı

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025

ZABITA MONT ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ZABITA KIŞLIK BOT ZABITA AYAKKABI ESN1021 ESN1022 ESN1023 ESN1024 ESN1025 ÜNİFORMA KATALOĞU ZABITA MONT ESN1021 Bonding Kumaştan imal edilmiştir. Su geçirmezlik özelliğine sahiptir. İçi Kapitoneli ve elyaf takviyeli olup reflektörlüdür. ZABITA PANTOLON ZABITA GÖMLEK ESN1022

Detaylı

2017 Zİraİ LASTİKLER

2017 Zİraİ LASTİKLER Zİraİ LASTİKLER 2017 Petlas, 1976 yılında kuruldu. 2005 yılında üretimini Türk sanayisinin köklü kuruluşlarından AKO bünyesinde sürdürmeye başladı. Petlas artık 2 milyon metrekarelik alan üzerinde yer

Detaylı

Stepping On. Seans Dört. Mola. Dördüncü Seans Broşürü. Güven oluşturmak ve düşmeleri azaltmak. 1. Bugünün seans tanıtımı.

Stepping On. Seans Dört. Mola. Dördüncü Seans Broşürü. Güven oluşturmak ve düşmeleri azaltmak. 1. Bugünün seans tanıtımı. Stepping On Güven oluşturmak ve düşmeleri azaltmak Seans Dört 1. Bugünün seans tanıtımı. 2. Egzersizlerin gözden geçirilmesi ve yapılması. 3. Evde düşme tehlikeleri ev ödevinin gözden geçirilmesi. 4. Konuk

Detaylı

Evde Sağlık Çözümleri. Ürün Kataloğu

Evde Sağlık Çözümleri. Ürün Kataloğu Evde Sağlık Çözümleri Ürün Kataloğu Icerik Tansiyon Aletleri 4-5 Nebulizatörler 6-7 Ateş Ölçerler 8 Yaşam Tarzı 9 Bebek Bakımı 10 Tansiyon Aletleri CHECKY Koldan Ölçen Tansiyon Aleti - OTOMATİK Checky

Detaylı

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi PERSONEL KIYAFETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu: Bu teknik şartname Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi hizmet alımı kapsamında çalışan personeli için satın

Detaylı

EL ALETLERİ ELLE TAŞIMA

EL ALETLERİ ELLE TAŞIMA EL ALETLERİ ELLE TAŞIMA Çalışanların bilgilendirilmesi ve eğitimi MADDE 8 (1) İşveren; elle taşıma işlerinde çalışanların ve/veya temsilcilerinin, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerine ilişkin

Detaylı

2 ncisi %50 indirimli

2 ncisi %50 indirimli 1 adet 250g Sicilia Style Espresso alana 2 ncisi %50 indirimli 22 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 33, 90 TL 25, 40 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu Bahar Sokaklardayız

Detaylı

Mükemmel form, kusursuz konfor!

Mükemmel form, kusursuz konfor! Mükemmel form, kusursuz konfor! Urün yelpazemizde yer alan ve en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan FlexiForm, 14 ile 60 dansite (yoğunluk- kg/m3) arasında üretilebilen konvansiyonel sünger çeşitlerini

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 14 Malzeme Kodu : JENA076 NEMLI PASPAS SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 35341 Düzenleme Tarihi : 30/01/2014 NEMLİ PASPAS YEDEĞİ a) Mop pamuklu ipten imal edilmiş

Detaylı

AYAKKABI KULLANIM & BAKIM KILAVUZU

AYAKKABI KULLANIM & BAKIM KILAVUZU AYAKKABI KULLANIM & BAKIM KILAVUZU Ayakkabınızı yapısına ve kullanım amacına uygun koşullarda giymeye dikkat ediniz. Amaç dışı alanlar ve durumlarda kullanılan ayakkabılar kısa sürede yıpranabilir ve telafisi

Detaylı

D Chair. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman

D Chair. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman D Chair tasarım Nurus D Lab teknik doküman D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalışma ortamı sunar. Ayarlanabilir sırt eğimi, bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Deney Laboratuvarı Adresi : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan 2 San. Sit. İkitelli Plaza No:21 K: 2/15 Küçükçekmece 34303 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 212

Detaylı

BÖLÜM 3. Bandaj Ürünleri. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 3 SAYFA 95

BÖLÜM 3. Bandaj Ürünleri. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 3 SAYFA 95 BÖLÜM 3 Bandaj Ürünleri MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 3 SAYFA 95 VET-FLEX Bandaj Yüksek kalitede esnek yapışkan bandaj. Güçlü, konforlu ve rahat kullanım sağlar. Kutu ambalaj:10 Adet Boyut

Detaylı

ELLE KALDIRMAve TAŞIMAİŞLERİNDE İ S G.

ELLE KALDIRMAve TAŞIMAİŞLERİNDE İ S G. ELLE KALDIRMAve TAŞIMAİŞLERİNDE İ S G http://www2.worksafebc.com/publications/multimedia/videos.asp?reportid=36871 ELLE KALDIRMA VE TAŞIMA İŞLERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ELLE TAŞIMA İŞLERİ YÖNETMELİĞİ

Detaylı

X-IŞINI KORUYUCU GİYSİLER

X-IŞINI KORUYUCU GİYSİLER X-IŞINI KORUYUCU GİYSİLER Tektaraflı // çift taraflı // Etek Yelek // Çocuk // Dişçi // hasta koruma // aksesuarlar MEDICAL INDEX'E HOŞ GELDİNİZ. 1997 Yılından bu yana yüksek Kaliteli x-ışını koruyucu

Detaylı

YERE SAĞLAM BASIN.

YERE SAĞLAM BASIN. YERE SAĞLAM BASIN Kalite odaklı üretim anlayışını benimsemiş olan firmamız, 1958 yılında PALALI Ailesi tarafından kurulmuştur. Türkiye de çizme ve ayakkabı üretiminde öncülük yapan firmamız, insan sağlığını

Detaylı

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ

ONAYLIDIR TEKLİF : SATINALMA YETKİLİSİ TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/ /../201. Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik, Anti

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Siz ve hastalar için basıncı hafifletmek Basınç ülserlerinin önlenmesi ve yönetilmesi için tasarlanan Alpha Active 4 basınç dağıtan şilte sistemi, çeşitli bakım ortamları

Detaylı

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti. Ceketler / Jackets. Pantolonlar / Pants. Eldivenler / Gloves. Aksesuarlar/Accessoies

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti.  Ceketler / Jackets. Pantolonlar / Pants. Eldivenler / Gloves. Aksesuarlar/Accessoies Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti. www.lemturkey.com 2017 Ceketler / Jackets Pantolonlar / Pants Eldivenler / Gloves Aksesuarlar/Accessoies Ceketler 2017 Ceketler / Erkek 145,00 Euro City LW800N

Detaylı

Materials Development Solutions. Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik

Materials Development Solutions. Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik Materials Development Solutions Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik H.C. Starck Zirkonoksit geleceğin hammaddesi High-Tech seramik malzemeleri modern dental teknolojisinin en önemli başarı faktörlerinden

Detaylı

KİŞİSEL KORUYUCU EKİPMANLAR (KKE) EĞİTİMİ

KİŞİSEL KORUYUCU EKİPMANLAR (KKE) EĞİTİMİ KİŞİSEL KORUYUCU EKİPMANLAR (KKE) EĞİTİMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİN GENEL PRENSİPLERİ İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ? ÇALIŞANI KORUMAK ÜRETİM GÜVENLİĞİ SAĞLAMAK İŞLETME GÜVENLİĞİ SAĞLAMAK. KİŞİSEL KORUYUCU

Detaylı

Diyabet ve diş-dişeti sorunları TÜRKİYE ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA DERNEĞİ DİABETES MELLİTUS ÇALIŞMA VE EĞİTİM GRUBU

Diyabet ve diş-dişeti sorunları TÜRKİYE ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA DERNEĞİ DİABETES MELLİTUS ÇALIŞMA VE EĞİTİM GRUBU TÜRKİYE ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA DERNEĞİ DİABETES MELLİTUS ÇALIŞMA VE EĞİTİM GRUBU TEMD DİABETES MELLİTUS ÇALIŞMA VE EĞİTİM GRUBU HASTA EĞİTİM KİTAPÇIKLARI SERİSİ 13 Diyabet ve diş-dişeti sorunları

Detaylı

Çadırlar Çadırın Parçaları

Çadırlar Çadırın Parçaları Çadırlar Çadırın Parçaları Poller, pol doktoru, çadır kazıkları, germe ipleri, sabitleme lastikleri, metal askı. 11.04.2018 271 Çadırlar Çadır seçerken nelere dikkat etmeliyim Amaca uygunluğuna, Kaç kişilik

Detaylı

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

Jel kompresi. tr Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 88184AB6X6VI

Jel kompresi. tr Kullanım talimatı. Tchibo GmbH D Hamburg 88184AB6X6VI Jel kompresi tr Kullanım talimatı Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88184AB6X6VI 2016-08 Değerli Müşterimiz! Ürünü kullanırken dikkate almanız gereken birkaç önemli bilgiyi burada bulabilirsiniz. Bunları lütfen

Detaylı

BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A

BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A BLOK KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA MALZEMELERİ STANDART ÜRÜN ÖZELLİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A ÖNEMLİ UYARI:..! HER ÜRÜNÜN KENDİ ŞEKİL, ÖLÇÜ, TASARIM VE KALINLIKLARINA

Detaylı

2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu. Ürünlerimiz;

2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu. Ürünlerimiz; 2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu www.lalmedikal.com www.soysalmedikalyatak.com www.havaliyatak.co Sektörünün önce firması olan lal medikal hastalarınızın evde bakımı için özel olarak ürettiğimiz hasta

Detaylı

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV)

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) ÇAĞI YAKALAYAN TEKNOLOJİ / Misyonumuz Vizyonumuz Etkinlik, dürüstlük ve kurumsal verimliliğimiz ile müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU BETEX SATEN PERDAH ALÇISI

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU BETEX SATEN PERDAH ALÇISI Sayfa : 1/5 1. Madde/Müstahzar ve Şirketin Tanımı Ürün Adı: Saten Perdah Alçısı Kullanım Alanları: Elle uygulanan, yüksek yapışma özelliğine sahip, boya altı son kat perdah alçısıdır. Üretici Firma: Saint-Gobain

Detaylı

Arsen ESNEK METAL SOLAR - BOILER HORTUMLARI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ İÇİN EN ISO 10380 PRODUCED AND TESTED ISO 9001:2008 OHSAS 18001

Arsen ESNEK METAL SOLAR - BOILER HORTUMLARI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ İÇİN EN ISO 10380 PRODUCED AND TESTED ISO 9001:2008 OHSAS 18001 QUALITY MANAGEMENT SYSTEM CERTIFIED HEALTH & SAFETY MANAGEMENT SYSTEM Arsen ESNEK METAL SOLAR - BOILER HORTUMLARI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ İÇİN ISO 9001:2008 REGISTERED COMPANY EN ISO 10380 PRODUCED AND

Detaylı

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Core Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Sağlık ve konfor bir arada. Core, uzun süreli çalışmaların sebep olduğu yorgunluğu ve sağlık sorunları riskini azaltan bir performans koltuğudur. Yüksek kalite ve

Detaylı

İŞ GÜVENLİĞİ AYAKKABILARI SAĞLAM BASICAN HER ADIMDA.

İŞ GÜVENLİĞİ AYAKKABILARI SAĞLAM BASICAN HER ADIMDA. İŞ GÜVENLİĞİ AYAKKABILARI SAĞLAM BASICAN HER ADIMDA www.arisanlastik.com 1 Ordu Karayolu üzeri Samsun a 10 km uzaklıkta bulunan fabrikamız 01.10.1992 tarihinden itibaren SAMSUN AKIN REJENERE KAUÇUK VE

Detaylı

Administrator tarafından yazıldı. Cumartesi, 16 Haziran :16 - Son Güncelleme Cumartesi, 16 Haziran :25

Administrator tarafından yazıldı. Cumartesi, 16 Haziran :16 - Son Güncelleme Cumartesi, 16 Haziran :25 Tırnak batması nedir? Sert tırnağın yumuşak dokuyu sıkıştırıp tahriş etmesi sonucu oluşan iltihaplanma ve kronik yaraya tırnak batması denir. Genellikle ayaklarda ve birinci parmakta görülür. Tırnak batmasının

Detaylı

ÖLÇÜ ALMA YÖNTEMLERİ, AYAK VE BACAKTAN ALINAN TEMEL ÖLÇÜLER ÖLÇÜ ALMA YÖNTEMLERİ

ÖLÇÜ ALMA YÖNTEMLERİ, AYAK VE BACAKTAN ALINAN TEMEL ÖLÇÜLER ÖLÇÜ ALMA YÖNTEMLERİ ÖLÇÜ ALMA YÖNTEMLERİ, AYAK VE BACAKTAN ALINAN TEMEL ÖLÇÜLER ÖLÇÜ ALMA YÖNTEMLERİ Ayağa uygun ayakkabının yapılabilmesi için ayak üzerinden doğru ölçülerin alınması ve ayağın şeklinin çok iyi tanımlanması

Detaylı

Çekmece kızakları Ürünlere genel bakış

Çekmece kızakları Ürünlere genel bakış 962 www.hettich.com Çekmece kızakları Ürünlere genel bakış Ahşap çekmeceler için çekmece kızakları Quadro çekmece kızakları Genel görünüm 964-965 Ahşap çekmeceler için çekmece kızakları Bilyalı çekmece

Detaylı

Pro Xpc Auto. Otomatik Elektrostatik Havalı Püskürtme Tabancaları İSPATLANMIŞ KALİTE. LİDER TEKNOLOJİ.

Pro Xpc Auto. Otomatik Elektrostatik Havalı Püskürtme Tabancaları İSPATLANMIŞ KALİTE. LİDER TEKNOLOJİ. Pro Xpc Auto Otomatik Elektrostatik Havalı Püskürtme Tabancaları İSPATLANMIŞ KALİTE. LİDER TEKNOLOJİ. Sipariş Bilgileri Yeni Standartları Belirliyor Pro Xpc Auto elektrostatik püskürtme tabancası, mükemmel

Detaylı

Kompakt Floresanlar CFL I

Kompakt Floresanlar CFL I Ambiance Pro A-şekil Ampul: Normal enkandesan ampul biçimine yakın enerji tasarruflu ampul Özellikleri: Profesyonel kullanımlara uygun Anlık titremesiz başlangıç Nominal ışık çıkışının %80 ine 2 dakika

Detaylı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı

A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı A AFT (Ağız için yaralar) Sayfa 25 Alt Islatma Problemleri Sayfa 6 Anne Sütünü Çoğaltan Çay Sayfa 7 Astım ve Bronşit Sayfa 11 B Bağırsak Çalıştırıcı (Kabızlık) Sayfa 10 Baş Ağrıları Sayfa 19 Bel ve Boyun

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

TOPRAKLAMA Topraklama,

TOPRAKLAMA Topraklama, TOPRAKLAMA Elektrik tesislerinde aktif olmayan bölümler ile sıfır iletkenleri ve bunlara bağlı bölümlerin, bir elektrot yardımı ile, toprakla iletken bir şekilde birleştirilmesine Topraklama denilmektedir.

Detaylı

LDK Slot Difüzörler. Tanım. Hava Atıș Yönleri. 2

LDK Slot Difüzörler. Tanım. Hava Atıș Yönleri. 2 Slot Difüzörler LDK LDK Slot Difüzörler Tanım LDK Lineer Slot Difüzörleri hassas performans gerekliliklerini ve modern slot difüzör uygulama standardlarını karșılamak için tasarlanmıștır. Modern mimari

Detaylı

KULLANMA TALİMATI. PROCTO-GLYVENOL supozituvar Rektal yoldan uygulanır.

KULLANMA TALİMATI. PROCTO-GLYVENOL supozituvar Rektal yoldan uygulanır. KULLANMA TALİMATI PROCTO-GLYVENOL supozituvar Rektal yoldan uygulanır. Etkin madde: Her bir supozituvar (2 g), 400 mg tribenosid ve 40 mg lidokain içerir. Yardımcı maddeler: Supozituvar kütlesi D, Supozituvar

Detaylı

LUMBAL STABİLİZASYON EGZERSİZLERİ

LUMBAL STABİLİZASYON EGZERSİZLERİ TFD Nörolojik Fizyoterapi Grubu Bülteni Cilt/Vol.:1 Sayı/Issue:2 Ağustos/Augst2015 www.norofzt.org LUMBAL STABİLİZASYON EGZERSİZLERİ Lumbal stabilizasyon egzersizleri, anahtar lokal kaslar olan Transversus

Detaylı