OPTİMİZE EDİLMİŞ SAĞLIK BESLENME RAPORU MÜŞTERİNİZİN EPİGENETİK POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARIN. Copyright 2016

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OPTİMİZE EDİLMİŞ SAĞLIK BESLENME RAPORU MÜŞTERİNİZİN EPİGENETİK POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARIN. Copyright 2016"

Transkript

1 OPTİMİZE EDİLMİŞ SAĞLIK BESLENME RAPORU MÜŞTERİNİZİN EPİGENETİK POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARIN

2 CELL WELLBEING SUNAR Güç Veren Değişim Epigenetik Sağlık Teknolojisi ve Raporlama Yararlar Sağlık Optimizasyon Planları

3 GÜÇ VEREN DEĞİŞİM İnsanlara dokunarak ya da yardımcı olarak onlara güç verebiliriz. Bir kişinin hayatı ve sağlığı; genleri, düşünceleri ve çevresiyle tanımlı veya sınırlı olmamalıdır. Artık modası geçmiş düşünceler ile kontrol edilmiyoruz ya da bilgi eksikliğiyle sınırlı kalmıyoruz. Değişime güç verecek araçlarımız, bilgimiz ve tutkumuz var. Epigenetik ve Sağlık Optimizasyonu programı ile değişiklik yolda. DEĞİŞİME GÜÇ VERİN Kİ O DA SİZE GÜÇ VERSİN!

4 NEDEN DEĞİŞİM? Çoğu kişi, optimum düzeyin, genetik ve kronolojik potansiyellerinin oldukça altında bir fonksiyonel durumda yaşamaktadır. Bunun esas nedeni büyük ölçüde maruz kaldıkları çevresel faktörlere dayanan kötü fonksiyonel genlerin dışavurumudur. Bu yetersiz durum çoğu kişinin normal i olmuştur. Bu durumda olmak bizi sağlıkta kötüleşmeye karşı savunmasız bırakmaktadır. Sonuç olarak başarı yetersizliği ve tatmin edici olmayan hayatlar görülebilir. EPİGENETİĞİ KULLANARAK BİRLİKTE DEĞİŞİME İLHAM VE GÜÇ VEREBİLİRİZ.

5 EPİGENETİK NEDİR? Epigenetik, çevremizin gen ekspresyonumuzu kontrol etme şeklinin araştırılmasıdır. Aynı zamanda, aynı genlerin çevrenin değişmesi durumunda nasıl yüzlerce farklı şekilde dışavurum gösterebileceğini açıklamaktadır. Artık çevreyi değiştirerek ve/veya daha iyi bir çevre oluşturarak fiziksel, mental ve duygusal gen dışavurumunu etkileyebiliriz. Artık miras aldığımız genlerle sınırlanmak yerine, genlerimizi yerleştirdiğimiz çevre ve yaşam tarzıyla özgürleşebiliriz.

6 EPİGENETİKBAĞLANTI VE REZONANS BAĞLANTI rezonans haritasına göre çok yüksek, yüksek, orta veya normal olabilen bir dijital imza dosyası ölçümüdür. REZONANS vücudun kişiyle ve kişinin rezonans alanıyla uyumlu olma ya da yüksek düzeyde bağlantılı olma durumudur. Fiziksel bir ölçüm olmayıp, daha ziyade eylemin yararlı olacağına işaret eden bir yanıttır.

7 SAĞLIK TEKNOLOJİSİNİN SONU S-DRIVE Epigenetik raporlamaya yönelik taşınabilir bir sistemdir. Bu çığır açan Alman teknolojisi, müşterileriniz için kapsamlı bir beslenme raporu oluşturmanızı sağlar. SONUÇLAR 15 DAKİKADA ÇIKAR!

8 S-DRIVESİSTEMİ NEDİR? Size kişisel bir epigenetik rapor sağlayan ve çığır açan bir sağlık teknolojisidir. Tıbbi cihaz değildir. Bu nedenle herhangi bir hastalık veya duruma tanı koymaz, tedavi veya kür sağlamaz. S-Drive sistemi, dünyaya rezonans teknolojilerinde ve modern bilimde liderlik eden bir ülke olan Almanya da geliştirilmiştir. S-Drive, doğal dalga frekanslarını (imzalarını) saç folikülü örneklerinden Almanya Hamburg daki teknoloji merkezimize gönderilen dijital bir dosyaya çevirerek işlev görür. Burada süper bilgisayarımız, dijital rezonans işleme programı epigenetik verilerin bağlantı durumunun haritasını çıkarır. Bağlantı verileri, tamamlanmış optimizasyon raporlarından grafik ve tablolar oluşturmak için kullanılır. Cihaz için güvenlilik değerlendirmesi yapılmıştır ve laboratuvar ekipmanı için kullanılan çok yüksek elektriksel standartlara (CE, FCC ve ETL) göre onaylanmıştır. Cihaz, herhangi bir frekans yaymaz.

9 NEDEN SAÇ KULLANILIYOR? Saç; bağ dokusu, sinir dokusu ve beyin ile aynı deri kaynaklı, canlı olmayan bir yapıdır. Saç ve folikül aynı zamanda melanositler, keratinositler ve fibroblastlar gibi canlı hücreleri olan sensöriyal bir yapıdır. Tüm bu hücrelerin çekirdeklerinde DNA bulunur. Saç, mikro ve makro çevreden ortaya çıkan bilgileri saklar. Aynı zamanda, serbest kalmaları durumunda vücuda zarar verebilecek ağır metaller gibi ölümcül toksinleri de taşır. Bilgiler titreşim enerjisi olarak saklanır ve dolayısıyla, rezonans ve Epigenetik harita için kullanılacak ideal yapıdır.

10 KUANTUM SİSTEMLERİ ÇALIŞMA ŞEKLİ Kuantum biyolojisi, doğrusal davranışı veya kalıpları ya da tek bilgi hattını izlemez. Homeodinamik niteliği, sağlığın epigenetik niteliğiyle yansıtılan şekilde değişen çevreye sürekli uyum sağlama anlamına gelir. Beslenme, yaşam tarzı, stres, fiziksel, çevresel ve diğer durumlar, Epigenetik kuantum alanını günün, saatin ve dakikanın her saniyesi boyunca etkiler. Bu Epigenetik etki, atom içindeki partiküllerin bilgilendirici titreşim alanından organizmadaki biyokimyasal, biyofiziki ve fizyolojik düzeye gider. Kuantik düzeydeki pek çok küçük değişiklik; fizyolojik, morfolojik ve hatta biyokimyasal düzeyde büyük bir değişiklikten daha etkili ve verimlidir.

11 DOĞA BİR KUANTUM SİSTEMİDİR Doğa, Epigenetik bir kuantum sistemidir ve mükemmel uyum halinde çalışır. Çoğu zaman doğa ve doğanın işleme şekli ile uyumsuz oluruz. Epigenom, doğa ve doğal biyofiziğimiz ve biyokimyamız ile uyumlu olduğunda ideal gen dışavurumunu sağlar. Doğadan güç alırız ve bu kapasiteyi, sağlığımızı ve günlük performansımızı iyileştirmek için ihtiyaç duyduğumuz değişiklikleri etkilemek için kullanabiliriz. Büyümek için ona bağlı olduğumuzdan herkes doğaya iyi yanıt verir. Ancak modern yaşam, doğayla yeniden uyumu azaltabilir dolayısıyla yeniden uyuma yardımcı olması için Sağlık Optimizasyonundan bilgi almak önemlidir.

12 MÜŞTERİLERİNİZ BESLENME AÇISINDAN DENGELİ Mİ? ÇEVRE GENEL SAĞLIĞI NASIL ETKİLİYOR? İdeal düzeye gelmiş sağlık, bazı olgularda %98 e kadar olacak şekilde gen dışavurumunu etkileyen aşağıdaki temel epigenetik alanlarının anlaşılması ve ele alınmasıyla elde edilebilir. S-Drive bu temel bilgilere; yayılmayan, hızlı ve güvenilir bir şekilde yalnızca 15 dakikada doğrudan masaüstünüzde olmak üzere, erişmenizi sağlar.

13 TEMEL EPİGENETİK SAĞLIK ALANLARI: BESLENME Beslenme Yaşam Tarzınız, sağlığınız üzerinde anlamlı bir epigenetik etkidir. Yediğiniz yemekler ve epigenetik bağlantı durumuna göre aldığınız takviyeler, vücudunuzun günlük işlevlerini desteklemeye yardımcı olabilir. BAĞLANTILI GIDALARIN ALIMINI TEŞVİK EDEN ÇEŞİTLENDİRİLMİŞ BİR BESLENME KİŞİNİN EKSPRESYONUNDA ÖNEMLİ BİR FAYDA SAĞLAYABİLİR. Vitaminler Mineraller Antioksidanlar Amino Asitler Esansiyel Yağ Asitleri En Çok İhtiyaç Duyulan 15 tane Her Gün için 16 Mineral 23 Majör Grup 23 Asidin Tümü 3, 6 ve 9

14 TEMEL EPİGENETİK SAĞLIK ALANLARI: ÇEVRESEL SORUNLAR Modern günlük çevre; vücudun kendini fiziksel, mental ve duygusal dışavurumunu etkileyebilen birçok sorunla doludur. Sonucunda da olumsuz sağlık dışavurumları yaşanıyor. Birey için yüksek bağlantı durumunun sorunlarına işaret etmek yaşam tarzı tercihlerinin anlaşılmasını ve gerekli değişikliklerin nasıl yapılacağını bilmeyi kolaylaştırıyor. Kimyasallar Toksinler Radyasyon Doğru gıdaları tüketmek, vücudun belirtilen belli zorluklardan temizlenmesine yardımcı olmada büyük bir rol oynar.

15 TEMEL EPİGENETİK SAĞLIK ALANLARI: DİRENÇ BELİRTEÇLERİ Günlük sağlığımızı riske sokabilecek bir mikrobiyolojik organizma konağı ile birlikte yaşıyoruz. Bir saldırıya direnç gösterme ve kendimizi savunma becerimiz kolayca riske girebilir ve bunun sonucunda, sağlık dışavurumumuz üzerinde önemli bir etki görülebilir. Bir kişiyle yüksek düzeyde bağlantılı olan direnç belirteçlerini belirleyerek, o kişinin bu temel direnç fonksiyonlarını doğal olarak desteklemesine yardımcı olacak bir yeme planı benimsemesine yardımcı olabilir. Gıdalar bu süreçlerin desteklenmesinde önemli bir rol oynar ve birçoğunda vücudun, mikrobiyolojik riske karşı daha iyi genel direnç elde etmesine yardımcı olabilen doğal nitelikler vardır. Bakteri Mantar Küf/Spor Virüs ve Virüs Sonrası

16 TEMEL EPİGENETİK SAĞLIK ALANLARI: FREKANS PARAZİTİ Modern günlük yaşam bizi, bir nesil önce var olmayan bir frekans grubuna maruz bırakıyor ve bunların etkileri henüz tam olarak anlaşılamamış durumda. Net olarak bildiğimiz durum; vücudun, doğal bir dalga frekansı çevresinde geliştiği ve bunun yerini artık hücre sinyalizasyonuyla uyumsuz görünen insan yapımı dalgaların aldığıdır. Zayıf bir hücresel iletişim sistemi, sağlığı günlük olarak desteklemek için gerekli enerjiyi toplamada yetersiz olacaktır. Zaman içinde, etkilerin çok daha kötü olduğunu dahi görebiliriz. Yüksek bağlantı frekanslarının belirtilmesiyle, bunların etkisini en aza indirmek için yaşam tarzı değişikleri benimsenebilir. Gıdalar, su ve takviyeler de vücudun iyi hücresel iletişimi sürdürmesine yardımcı olmada büyük bir rol oynayabilir.

17 GIDALAR ÖNEMLİ BİR ROL OYNAR Her epigenetik etkinin, vücudu optimizasyon için destekleyebilecek bir gıda yelpazesi vardır. Gıdalar, doğanın ihtiyacımız olan besin maddelerini almak için amaçladığı yol olmaları sebebiyle en önemli yoldur. Her zaman insanları, kullanılan diğer protokollerden bağımsız olarak gıdaları benimsemeleri konusunda teşvik ediyoruz. Aynı zamanda bizi riske sokabilecek ve beslenme değeri açısından vücuda sağladığından daha fazlasını alan gıdalar da tüketiyoruz. Bazen de yalnızca çok fazla gıda tüketiyoruz ve bu da besin maddesi alımımızın dengesini bozuyor. Bu gıdalar fiziksel göstergelerin tanınmasına dayalı olan standart intolerans ve alerji testlerinizde muhtemelen görünmeyecektir. Kısıtlanmasını önerdiğimiz gıdalar fiziksel alerjiler veya intoleranslar değildir. Gıda katkı maddelerinden de vücudun optimizasyon becerisini ciddi riske sokabilecekleri için mümkün olduğu kadar kaçınılmalıdır. Optimizasyonu destekleyen gıdalar ekleyerek ve optimizasyon azaltanları çıkartarak, vücuda pozitif bir enerji girişi sağlarsınız.

18 EPİGENETİK FAKTÖRLER: GENEL ETKİ SİSTEM DESTEK BELİRTEÇLERİ Temel vücut sistemlerine destek ihtiyacı olduğunda yüksek bağlantılı belirteçlerin etkileri görülebilir. Bunlar, müşterileriniz için ileri gıda, beslenme ve yaşam tarzı tercihleri yapmanıza yardımcı olabilecek bir grafiğe yansıtılır. 17 majör vücut sistemi kapsam dahilindedir. DOLAŞIMSAL DESTEK BELİRTEÇLERİ Önemli bir destek ihtiyacı gıdaların, dolaşım sağlığına etkisinin tanımlanmasının kolay olduğu dolaşım sistemi tablosunda vurgulanır.

19 HER ŞEY DAHİL BİR RAPOR Sağlık Optimizasyonu Beslenme Raporu tüm bu özellikleri, okuması kolay ve eyleme hazır bir raporda bir araya getirir. Yüksek bağlantısı olan epigenetik göstergelerde yaşam tarzı, beslenme tercihleri ve en önemlisi süreci destekleyecek gıdalara ilişkin farkındalık yaratmaya odaklanılır. Veriler, net görsel bir şekilde sunulur ve eyleme göre kategorize edilir. EPİGENETİK BAĞLANTI İNDEKSİ Çok yüksek bağlantı Öncelikli (öncelikli eylem olarak şimdi ele alınmalıdır) Yüksek bağlantı Önerilir (ikincil eylem olarak ele alınmalıdır) Orta düzey bağlantı Değerlendir (eylem düşünülmelidir) Normal bağlantı Eyleme gerek yok (şu anda önerilen eylem yoktur)

20 BESLENME OPTİMİZASYONU İÇİN 90 GÜN VE NEDENİ Kişinin yeni besin maddesi alımına, gıda kısıtlamalarına, yaşam tarzı değişikliğine ve protokollerine uyum sağlamasına izin vermek önemlidir. Gıda sinyallerinin, protein üretimine dönüşmesi zaman alır ve sonucunda yeni hücreler ve dokular oluşarak, nihayetinde ideal durum desteklenir. Süreç, sürekli değişen kısa dönem epigenetik sinyalizasyona ilişkin rapor sunmak üzere 90 günlük dönem için tasarlanmıştır. Her değişiklik resmin netliğini biraz daha bozar ancak 90 günlük dönemdeki kalıplar, kısa dönemdeki rastgele testlerden daha net görünmektedir. Çoğu günlük faktörün epigenetik haritalamayı etkileyebileceğini bilmek önemlidir. Düşüncelerin ve inançların dahi fizyolojiyi etkileme becerisi vardır ve bu rapor sonuçlarında gösterilmiştir. Müşterileriniz için en fazla bilgiyi almalarına yardımcı olabilecek pozitif ve etkileşimli bir program benimsemek önemlidir.

21 SAĞLIK OPTİMİZASYONU İnsanlara, yaşamlarında değişiklik yapmaları için güç verme fırsatımız var. Çoğu kişi günlük yaşamını, kötü gen dışavurumu ile genel sağlığın ideal düzeyinin altında yaşamaktadır. Bu, epigenetik ve kötü ekspresyonu tetikleyebilen anahtar faktörlerin anlaşılması ile değiştirilebilir. S-Drive, bir birey için yüksek düzeyde bağlantılı epigenetik faktörleri göstermek için titreşim kullanan bir kuantum teknolojisidir. Sağlık Optimizasyonu raporu, ideal dışavurumu destekleyen bağlantılı göstergelerin ve gıdaların görsel bir özetidir. 90 günlük program, gen dışavurumu optimizasyonuna, daha iyi bir sağlık durumuna yönelik gıda ve beslenme değişiklikleri için kolay ve etkili bir yoldur.

22 DESTEK VE EĞİTİM Özel eğitim ve destek ekibimiz size, sistemlere, teknolojiye ve raporlara yönelik eğitimi verecek ve aşağıdakileri kapsayan materyali sunacak: Kurulum ve yazılım oryantasyonu Teknolojinin özeti Rapor yorumlama Soru ve cevap Web semineri ve seminer eğitimi Sürekli teknik destek:

23 PAZARLAMA Müşteriler ve hastalar için broşürler Etkinlikler ve şovlar için açılır reklam pankartları Kliniğiniz veya işiniz için posterler ve tezgah üstü resimler

24 KLİNİĞİNİZEYARARLARI NEDİR? S-Drive müşterilerinize ve kliniğinize ya da işinize çok sayıda fayda sağlayacaktır. Minimum eğitim gerektiren kullanıcı dostu bir sistem Genel sağlık konumlandırması, güvenli ve profesyonel Temel epigenetik faktörlere yönelik 15 dakikada raporlama Yorumlanması net ve kolay raporlar Güvenli yaklaşım ile uyumlu gıda temelli çözümler Raporların ve çözümlerin satışı ile yeni gelir sağlar En güncel bilime ve sağlık trendine dayalı modern teknoloji Bütçe dostu sermaye masrafı Büyük yatırım getirisi potansiyeli

25 S-Drive Planları Sağlık Optimizasyon Programı Bölge 2 Müşterilerinize Sağlık Optimizasyon programları sunmaya başlayın ve S-Drive planı ile kliniğinize veya işinize ek gelir sağlayın Müşterileriniz için şunları içeren Sağlık Optimizasyonu raporları oluşturun: 10 Temel Optimizasyon Alanı (Vitaminler, Mineraller, Amino Asitler, Anti-oksidanlar, EFA lar, Direnç, Çevresel, Gıdalar ve Gıda katkı maddeleri, EMF ler/elf'ler + Temel Vücut Sistemleri ve Kardiyovasküler Belirteçler) 6 Adımlı Optimizasyon programı 1. Günden 90. Güne kadar kendi kendine kontrol anketleri Daha fazla tüketildiğinde vücudun doğal süreçlerini destekleyen gıdalar Kaçınılacak Gıdalar ve Gıda katkı maddeleri Cell Wellbeing Ltd Gutruf Haus, Neuer Wall 10, Hamburg, Almanya cell-wellbeing.com business.cell-wellbeing.com

26 Sağlık Optimizasyonu Plan 1 Toplam maliyet $3.995 S-Drive yazılımı Lisans Ücreti $2.300 dahil 55 tane peşin ödemiş rapor paketi Her biri $30 toplamda $ dahil 20 bonus rapor tamamen ÜCRETSİZ size müşterilere satılacak toplamda 75 rapor sağlar Her birinin fiyatı $22 a düşer Sınırsız ekstra rapor Her biri $30 Bonus rapor içeren ekstra paketler Online satım alımlar hesabınıza anında eklenir alt sınır yoktur Tek Seferlik lisans ücreti S-Drive sistemlerini kullanmak ve bağlanmak için S-Drive donanımın tüm dünyaya gönderimi dahildir. ÜCRETSİZ ömür boyu değişim S-Drive ürününün kaybolması, kazara hasar görmesi veya arızalı olması durumunda Sağlık Optimizasyonu Plan 2 Toplam maliyet $5.945 S-Drive yazılımı Lisans Ücreti $2.300 dahil 120 tane peşin ödemiş rapor paketi Her biri $30 toplamda $ dahil 60 bonus rapor tamamen ÜCRETSİZ size müşterilere satılacak toplamda 180 rapor sağlar Her birinin fiyatı $20 a düşer Sınırsız ekstra rapor Her biri $30 Bonus rapor içeren ekstra paketler Online satım alımlar hesabınıza anında eklenir alt sınır yoktur Sağlık Optimizasyonu Plan 1 $7.500 gelire eşittir ancak yalnızca $3.995 ödersiniz (ortalama $100 lık rapor satış değerine göre) Haftalık yalnızca 5 rapor satarak lisansınızın ücretini yalnızca 5 haftada çıkarırsınız! Bundan sonra, sattığınız her rapor size yaklaşık $70 artı rapordan sağlanan ek ürün satışları ile kar sağlayacaktır. EK OLARAK düzenli internet güncellemeleri ve uzaktan erişim aracıyla yazılım yükleme desteği. Arka büro ürün desteği, videolar, öğretici dersler ve satış materyalleri Bölge 2 Sağlık Optimizasyonu Plan $ gelire eşittir ancak yalnızca $ ödersiniz (ortalama $100 lık rapor değerine göre) Haftalık yalnızca 5 rapor satarak lisansınızın ücretini yalnızca 5 haftada çıkarırsınız! Bundan sonra, sattığınız her rapor size yaklaşık $70 artı rapordan sağlanan ek ürün satışları ile kar sağlayacaktır.

27 BÜYÜYEN EKİBİMİZE KATILIN Başarıya giden 5 Adımı Atın: 1. İhtiyaçlarınıza uyan Sağlık Optimizasyon Planını seçin 2. Distribütör yoluyla online olarak CWB Sistemini satın alın. 3. Siparişinizi tamamlayın ve cihazınız ile pazarlama paketiniz size gönderilsin. 4. Mesleki yeterlilik bilgilerinizi online ortama yükleyin; temsilciniz bu konuda size yardımcı olacaktır. 5. Cihazınız size ulaştığında, temsilciniz veya teknik destek ekibi yazılım kurulumu ve eğitimi konusunda yardımcı olacaktır. ARTIK S-DRIVE I KULLANMAYA HAZIRSINIZ Daha fazla bilgi edinmek ve deneyimlerinizi paylaşmak, ayrıca endüstri uzmanlarından daha fazla şey öğrenmek için web semineri ve seminer programlarımıza katılmaktan çekinmeyin.

28 TEŞEKKÜRLER! CELL WELLBEING AİLESİNE HOŞ GELDİNİZ!

OPTİMİZE EDİLMİŞ SAĞLIK BESLENME RAPORU MÜŞTERİNİZİN EPİGENETİK POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARIN. Copyright 2016

OPTİMİZE EDİLMİŞ SAĞLIK BESLENME RAPORU MÜŞTERİNİZİN EPİGENETİK POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARIN. Copyright 2016 OPTİMİZE EDİLMİŞ SAĞLIK BESLENME RAPORU MÜŞTERİNİZİN EPİGENETİK POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARIN CELL WELLBEING SUNAR Güç Vere Değişi Epigenetik Sağlık Tek olojisi e Raporla a Yararlar Sağlık Opti izasyo Pla

Detaylı

Sensör Birleştirme Eğitimi. Hızlı jet uçağa monte görev sistemlerinin geliştirilmiş operasyonel performansı vasıtasıyla avantaj sağlayın

Sensör Birleştirme Eğitimi. Hızlı jet uçağa monte görev sistemlerinin geliştirilmiş operasyonel performansı vasıtasıyla avantaj sağlayın Sensör Birleştirme Eğitimi Hızlı jet uçağa monte görev sistemlerinin geliştirilmiş operasyonel performansı vasıtasıyla avantaj sağlayın Operasyonel verimliliği en üst düzeye çıkarma Hızlı jet platformlar,

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

YAŞLANMA /YAŞLANMA ÇEŞİTLERİ VE TEORİLERİ BEYZA KESKINKARDEŞLER 0341110024

YAŞLANMA /YAŞLANMA ÇEŞİTLERİ VE TEORİLERİ BEYZA KESKINKARDEŞLER 0341110024 YAŞLANMA /YAŞLANMA ÇEŞİTLERİ VE TEORİLERİ BEYZA KESKINKARDEŞLER 0341110024 YAŞLANMA Hücre yapısını ve organelleri oluşturan moleküler yapılarından başlayıp hücre organelleri,hücre,doku,organ ve organ sistemlerine

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Seda SABAH Teknolojisi (Tartışma) 11:30 12:15 Tıbbi Biyoloji ve Genetik: DNA. Yrd. Doç. Dr. Seda SABAH Teknolojisi (Tartışma)

Yrd. Doç. Dr. Seda SABAH Teknolojisi (Tartışma) 11:30 12:15 Tıbbi Biyoloji ve Genetik: DNA. Yrd. Doç. Dr. Seda SABAH Teknolojisi (Tartışma) HÜCRE BİLİMLERİ DERS KURULU III KURUL SORUMLUSU: DOÇ. DR. A.YEŞİM GÖÇMEN KURUL SORUMLUSU YARDIMCISI: YRD. DOÇ. DR. TEKİN YILDIRIM TIP103 HÜCRE BİLİMLERİ DERS KURULU III I. HAFTA 06.02.2017 (Pazartesi)

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir Kurucu ikinci ortak da Siemens dünyasında çalışmaya başlıyor. Lorem ipsum sit

Detaylı

Teori (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta) BES114 2. BAHAR 3 0 0 2

Teori (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta) BES114 2. BAHAR 3 0 0 2 TIBBİ BİYOLOJİ VE GENETİK Dersin Adı Kodu Yarıyıl TIBBİ BİYOLOJİ VE GENETİK Önkoşullar Dersin dili Dersin Türü Dersin öğrenme ve öğretme teknikleri Dersin sorumlusu(ları) Dersin amacı Dersin öğrenme çıktıları

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi Sayı : Tarih : 8.9.216 Diploma Program Adı : MEDYA VE İLETİŞİM, ÖNLİSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETİM) Akademik Yıl

Detaylı

Öğrenme Örnekleri Hazırlama

Öğrenme Örnekleri Hazırlama Modül 4 Öğrenme Örnekleri Hazırlama Bu Defter Intel Öğretmen Programı Çevrimiçi kapsamında kullanılacaktır. Tüm kurs boyunca, düşüncelerinizi çevrimiçi araçlara veya bu deftere kayıt edebilirsiniz. Bu

Detaylı

FAQ-TIENS DICHO II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici

FAQ-TIENS DICHO II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici FAQ-TIENS DICHO II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici 1. II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici tam olarak nedir ve nasıl çalışılır? TIENS DICHO II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici bir temizleme ürünü olup, gerçek hayata

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi Sayı : Tarih : 11.1.216 Diploma Program Adı : MEDYA VE İLETİŞİM, ÖNLİSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETİM) Akademik

Detaylı

TIP 103 HÜCRE DERS KURULU 3.KURUL 1. HAFTA. 13 Şubat 2019 Çarşamba

TIP 103 HÜCRE DERS KURULU 3.KURUL 1. HAFTA. 13 Şubat 2019 Çarşamba 09:5 0:5 0:30 :5 :30 2:5 2:30 4:5 5:5 Şubat 209 TIP 03 HÜCRE DERS KURULU 2 Şubat 208 3.KURUL. HAFTA 3 Şubat 209 S D III Moleküllerin Membrandan Difüzyonu I Moleküllerin Membrandan Difüzyonu II Membran

Detaylı

İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ HAFTA

İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ HAFTA İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ 961 1. HAFTA İLAÇ Hastalıkların teşhisi, tedavisi, profilaksisi (hastalıktan korunma) cerrahi girişimlerin kolaylaştırılması ve

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

ÖĞRENİM HEDEFLERİ Öğrenciler 1.sınıfın sonunda;

ÖĞRENİM HEDEFLERİ Öğrenciler 1.sınıfın sonunda; 1. SINIF VE Tıp fakültesi 1. sınıf öğrencilerine; insan organizmasının normal yapı ve işlevlerini doku ve hücre düzeyinde öğrenmelerinin yanı sıra, tıp eğitimine temel oluşturacak şekilde temel fen bilimleri

Detaylı

18.Eyl Rektörlük Programı Eğitim Köyü Pazartesi Rektörlük Programı Eğitim Köyü Rektörlük Programı Eğitim Köyü

18.Eyl Rektörlük Programı Eğitim Köyü Pazartesi Rektörlük Programı Eğitim Köyü Rektörlük Programı Eğitim Köyü 18.Eyl.17 09.00-09.50 Rektörlük Programı Eğitim Köyü Pazartesi 10.00-10.50 Rektörlük Programı Eğitim Köyü 11.00-11.50 Rektörlük Programı Eğitim Köyü 13.00-13.50 Rektörlük Programı Eğitim Köyü 14.00-14.50

Detaylı

Kullanıcı kılavuzu.

Kullanıcı kılavuzu. Kullanıcı kılavuzu İçindekiler Giriş 2 Kanıt bulma 3 Bölüme göre bulma Listeden bulma Tarayarak bulma Bir incelemede gezinme 5 Tam metni okuma 6 Ek kaynaklar 7 Araçlar Bağlantılar İlaç bilgileri EBM (Kanıta

Detaylı

Pazarlama Ölçüm Ekibinize Personel Alımı: Neden Verilerle Öykü Anlatabilen Kişilere İhtiyacınız Var?

Pazarlama Ölçüm Ekibinize Personel Alımı: Neden Verilerle Öykü Anlatabilen Kişilere İhtiyacınız Var? Pazarlama Ölçüm Ekibinize Personel Alımı: Neden Verilerle Öykü Anlatabilen Kişilere İhtiyacınız Var? Yazan Natasha Moonka Yayın tarihi Temmuz 2015 Pazarlama ölçümü yatırımlarınızdan gerçek sonuçlar elde

Detaylı

BÖLÜM 2. Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği. Doç. Dr. Serkan ADA

BÖLÜM 2. Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği. Doç. Dr. Serkan ADA BÖLÜM 2 Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği Doç. Dr. Serkan ADA İş Süreçleri - 1 İş süreçleri, bir ürün yada hizmet üretmek için gerekli olan faaliyetlerin bir derlemesidir. İşletme performansı

Detaylı

ECZACILIK FAKÜLTESİ BİYOKİMYA

ECZACILIK FAKÜLTESİ BİYOKİMYA PROGRAM KOORDİNATÖRÜ Prof. Dr. Güldal MEHMETÇİK, gmehmetcik@neu.edu.tr YÜKSEK LİSANS DERSLERİ EBM 600 Uzmanlık Alanı Dersi Z 4 0 4 EBM 601 Biyokimya I S 3 0 3 EBM 602 Biyokimya I Laboratuvar S 0 3 1 EBM

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

HP CloudSystem Matrix Yükseltme Uygulama Hizmetleri

HP CloudSystem Matrix Yükseltme Uygulama Hizmetleri HP CloudSystem Matrix Yükseltme Uygulama Hizmetleri HP Hizmetleri Teknik veriler HP CloudSystem Matrix ortamınızı yükseltirken, ortamınızdaki her bileşenin uygun ve ilgili ürün yazılımı sürümüne yükseltildiğinden

Detaylı

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ (PZL208U)

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ (PZL208U) DİKKATİNİZE: BURADA SADECE ÖZETİN İLK ÜNİTESİ SİZE ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLMİŞTİR. ÖZETİN TAMAMININ KAÇ SAYFA OLDUĞUNU ÜNİTELERİ İÇİNDEKİLER BÖLÜMÜNDEN GÖREBİLİRSİNİZ. MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ (PZL208U)

Detaylı

Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır?

Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır? Video Reklamcılığında, Daha Uzun Videolar Daha Güçlü Videolar mıdır? Yayınlanan Aralık 2015 Konular Video Çekirdek kitlenizde kaç oyun meraklısı olduğunu biliyor musunuz? MediaVest te Grup Kıdemli Başkan

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MÜFREDATI. Kodu Dersin Adı T U K AKTS

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MÜFREDATI. Kodu Dersin Adı T U K AKTS T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MÜFREDATI BİRİNCİ SINIF I. YARIYIL PSI 101 Psikolojiye Giriş-I 3 0 3 5 PSI 103 Sosyolojiye Giriş 3

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Dönem T+U Saat Kredi AKTS. Hareket Sistemi TIP 107 1 107 7 10. Kurul Dersleri Teorik Pratik Toplam.

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Dönem T+U Saat Kredi AKTS. Hareket Sistemi TIP 107 1 107 7 10. Kurul Dersleri Teorik Pratik Toplam. DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Dönem T+U Saat Kredi AKTS Hareket Sistemi TIP 107 1 107 7 10 Kurul Dersleri Teorik Pratik Toplam Anatomi 22 18 40 Tıbbi Biyokimya 21 4 25 Tıbbi Biyoloji 16 2 18 Histoloji ve Embriyoloji

Detaylı

BESLENME BİYOKİMYASI II Dersin Adı Kodu Yarıyıl. Teori (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta) Uygulama (saat/hafta) AKTS 2. BAHAR

BESLENME BİYOKİMYASI II Dersin Adı Kodu Yarıyıl. Teori (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta) Uygulama (saat/hafta) AKTS 2. BAHAR BESLENME BİYOKİMYASI II Dersin Adı Kodu Yarıyıl BESLENME BİYOKİMYASI II BES110 2. BAHAR Teori Laboratuar AKTS 3 0 0 4 Önkoşullar Yok Dersin dili Türkçe Dersin Türü Zorunlu Dersin öğrenme ve öğretme teknikleri

Detaylı

GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR

GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR HADİ İNDİR ŞU UYGULAMAYI YADA BOŞVER BULUTADİSYON KULLANALIM.

Detaylı

MINDFULNESS NEDİR? Özel bir şekilde dikkat etmek: şimdiki zamana istemli, kasıtlı ve yargısız bir

MINDFULNESS NEDİR? Özel bir şekilde dikkat etmek: şimdiki zamana istemli, kasıtlı ve yargısız bir Mindfulness MINDFULNESS NEDİR? Özel bir şekilde dikkat etmek: şimdiki zamana istemli, kasıtlı ve yargısız bir şekilde. Jon Kabat Zinn MINDFULNESS FARKINDALIKLI YAŞAMLAR İnsanlar eğer stresle başa çıkabilir,

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu -Broşür- Buğday Çimi Suyu Hakkında Vücudumuz her gün 25 milyon yeni hücre oluşturur. Bu, yaklaşık olarak her yıl 9 milyar yeni hücre demektir. 9 milyar yeni hücre, yalnızca

Detaylı

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri Gelişmiş Öğrenci ve Öğretmen Sınıf Yönetim Yazılımı GELIŞMIŞ ÖĞRENCI VE ÖĞRETMEN ETKILEŞIMI

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi Sayı : Tarih : 11.1.216 Diploma Program Adı : MEDYA VE İLETİŞİM, ÖNLİSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETİM) Akademik

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

Biyolojik Risk Etmenleri

Biyolojik Risk Etmenleri Biyolojik Risk Etmenleri Mesleki tehlikeler Biyolojik, Biyomekanik, Kimyasal, Fiziksel (+radyolojik) Psikososyal TANIMLAMA Çalışma yaşamında biyolojik risk etkenleri denildiğinde akla, herhangi bir enfeksiyona,

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Walgreens, Müşteri Deneyimlerinin Geleceği İçin Nasıl Hazırlanıyor?

Walgreens, Müşteri Deneyimlerinin Geleceği İçin Nasıl Hazırlanıyor? Walgreens, Müşteri Deneyimlerinin Geleceği İçin Nasıl Hazırlanıyor? Yazar Deepika Pandey Yayınlanma tarihi: Haziran 2017 Konular: Arama, Tüketici Analizleri, Çok Kanallı Tüketicilerin beklentileri büyük

Detaylı

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5.

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5. Versiyon 2.5 Page 1 Kapsamlı Bir Veri Denizini Temel Zekaya Dönüştürün Operasyonel verilerinizi temel KPIlar a dönüştürün, karar vermenize yardımcı olacak raporları oluşturun ve ATS Intelligence sayesinde

Detaylı

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri Nedap OGS Sistemleri Türkiye Genel Distribütörü Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri COPYRIGHT Bu doküman ve içindeki bilgiler Atitek Elektronik Sistemleri ve Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi Sayı : Tarih : 11.1.216 Diploma Program Adı : MEDYA VE İLETİŞİM, ÖNLİSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETİM) Akademik

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi Sayı : Tarih : 11.1.216 Diploma Program Adı : MEDYA VE İLETİŞİM, ÖNLİSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETİM) Akademik

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

İŞTE OTİZM VE ASPERGER SENDROMU BİRLİĞİ

İŞTE OTİZM VE ASPERGER SENDROMU BİRLİĞİ İŞTE OTİZM VE ASPERGER SENDROMU BİRLİĞİ Otizm ve Asperger Sendromu Birliği otistik çocuklar, gençler ve yetişkinler için daha iyi koşullar yaratmaya çalışır. ÜYE OLARAK BİLGİ paylaşımı, topluluğa erişim

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

ERKEN ÇOCUKLUKTA GELİŞİM

ERKEN ÇOCUKLUKTA GELİŞİM 9.11.2015 ERKEN ÇOCUKLUKTA GELİŞİM Konular Doğum öncesi gelişim aşamaları Zigot Doğum öncesi çevresel etkiler Teratojenler Doğum Öncesi G elişim Anneyle ilgili diğer faktörler Öğr. Gör. C an ÜNVERDİ Zigot

Detaylı

Yarının sağlık hizmeti bugünün eğitimine bağlıdır

Yarının sağlık hizmeti bugünün eğitimine bağlıdır Yarının sağlık hizmeti bugünün eğitimine bağlıdır Elsevier den geniş kapsamlı ekitaplara anında erişim Elsevier elibrary nedir? Elsevier elibrary tıp ve sağlık bilimleri alanında çok geniş kapsamlı ekitaplara

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Açılış Dersi

Açılış Dersi Tarih Saat Dönem 1 Kurul 1 Ö. Üyesi Ders 18.Eyl.17 09.00-09.50 Rektörlük Programı Pazartesi 10.00-10.50 Rektörlük Programı 11.00-11.50 Rektörlük Programı 13.00-13.50 Rektörlük Programı 14.00-14.50 Rektörlük

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

Tıbbi Cihaz Klinik Araştırmaları

Tıbbi Cihaz Klinik Araştırmaları Tıbbi Cihaz Klinik Araştırmaları Tıbbi Cihaz Onaylanmış Kuruluş ve Klinik araştırmalar Daire Başkanlığı İçerik: Tıbbi cihaz nedir? Neden klinik araştırması yapmak zorundayız? Tıbbi cihaz klinik araştırması

Detaylı

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SEOPSİ Sosyal medya hesaplarının, doğru ve etkin kullanımı Sosyal medya, son zamanlarda öne çıkan bir araç olarak önümüzde durmaktadır. Peki, kurumsal anlamda sosyal medyanın

Detaylı

DUYGUSAL ZEKA. Birbirinden tamamen farklı bu iki kavrama tarzı, zihinsel yaşantımızı oluşturmak için etkileşim halindedirler.

DUYGUSAL ZEKA. Birbirinden tamamen farklı bu iki kavrama tarzı, zihinsel yaşantımızı oluşturmak için etkileşim halindedirler. 0212 542 80 29 Uz. Psk. SEMRA EVRİM 0533 552 94 82 DUYGUSAL ZEKA Son yıllarda yapılan pek çok çalışma zeka tanımının genişletilmesi ve klasik olarak kabul edilen IQ yani entelektüel zekanın yanı sıra EQ

Detaylı

Bilişim Zirvesi Dijital Sağlık Ekonomisi Platformu. Big Data ve 6K Tıbbı. Dr. Serdar Savaş 8 Kasım 2017

Bilişim Zirvesi Dijital Sağlık Ekonomisi Platformu. Big Data ve 6K Tıbbı. Dr. Serdar Savaş 8 Kasım 2017 Bilişim Zirvesi Dijital Sağlık Ekonomisi Platformu Big Data ve 6K Tıbbı Dr. Serdar Savaş 8 Kasım 2017 Epidemiyolojik ve Demografik Geçiş Epidemiyolojik ve Demografik Geçiş Fertilite Mortalite Birinci Epidemiyolojik

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

Biyomühendiliğin temel alanları

Biyomühendiliğin temel alanları Biyomühendiliğin temel alanları Genetik mühendisliği: Sentetik biyoloji, gen transferi Hücre ve doku mühendisliği: Doku kültürü, hücre biyolojisi, metabolik mühendislik Biyoproses mühendisliği: Biyoproses

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

HYPERVSN Teknik Bilgiler

HYPERVSN Teknik Bilgiler E-BROŞÜR HYPERVSN Teknik Bilgiler PARAMETRE TANIMI DEĞERLER MAKSİMUM GÖRÜNTÜ BOYUTU(ÇAP) 567 mm BOYUTLAR 567 MM DERİNLİK 174 mm LED Lİ KANAT SAYISI 4 DÖNME HIZI 670 RPM KANAT BAŞINA LED SAYISI 168 ORT.

Detaylı

Wellness El Kitabı. Wellness El Kitabı na Giriş

Wellness El Kitabı. Wellness El Kitabı na Giriş Wellness El Kitabı na Giriş Wellness ile ilgili konuşma başlatın Müşteri ile ilişki kurmaya başlayın Sağladığımız bilgileri değerlendirin Wellness nedir? Wellness kavramının çeşitli tanımlarına değinin

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Kök Hücre Biyolojisi Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim(

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu. OLCAY KÜK -

Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu. OLCAY KÜK - Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu OLCAY KÜK - www.olcaykuk.com Her koşulda iyi niyetinizi gösterin. Satın alma sonrası müşterileriniz ile olan diyaloglarınız onların size olan güvenini %70 oranında

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI PDR Bülteni 2017-2018 Sayı: 07 YÖNDER OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI Yönder Okulları

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 2 Kullanıcıların site içeriğini belirlemede rol oynadığı, Dinamik, Teknik bilgi gerektirmeyen, Çok yönlü etkileşim sağlayan,

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

GİRİŞ. Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları

GİRİŞ. Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları GİRİŞ Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları Giriş Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçlarıs İçindekiler: Eli Lilly ve Şirketten Mektup s. 2 Giriş Healthy Interactions LLC Hakkında s. 3 Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Biyokimya Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans () Lisans (X) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( ) Diğer

Detaylı

Radyo Frekansı-Elektromanyetik Alanlara Maruz Kalma

Radyo Frekansı-Elektromanyetik Alanlara Maruz Kalma Radyo Frekansı-Elektromanyetik Alanlara Maruz Kalma STANDARD LME-12:001904 Utr Dzl. A İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Gereksinimler... 3 3 RF EMF Prosedürü... 4 4 Eğitim... 5 5 Kişisel Koruyucu Ekipman... 5

Detaylı

Biyokimya (CEAC 212) Ders Detayları

Biyokimya (CEAC 212) Ders Detayları Biyokimya (CEAC 212) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Biyokimya CEAC 212 Güz 3 0 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i CEAC 202 Dersin Dili Dersin Türü

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ

SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ SU ÜRÜNLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ Sudan Sofraya Balık Güvenliği Ülkeler, insan yaşamı ve sağlığı için yüksek düzeyde bir koruma güvencesi sağlamak zorundadırlar. Bu yaklaşım çerçevesinde güvenli ve sağlıklı

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

YETİŞKİNLERDE MADDE BAĞIMLILIĞI DOÇ. DR. ARTUNER DEVECİ

YETİŞKİNLERDE MADDE BAĞIMLILIĞI DOÇ. DR. ARTUNER DEVECİ YETİŞKİNLERDE MADDE BAĞIMLILIĞI DOÇ. DR. ARTUNER DEVECİ CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ PSİKİYATRİ A.D. Madde deyince ne anlıyoruz? Alkol Amfetamin gibi uyarıcılar Kafein Esrar ve sentetik kannabinoidler

Detaylı

90 GÜNLÜK SAĞLIK OPTİMİZASYONU

90 GÜNLÜK SAĞLIK OPTİMİZASYONU 90 GÜNLÜK SAĞLIK OPTİMİZASYONU Gıda Beslenme Planı Planınızın İçeriği 10 Temel Optimizasyon Alanı Temel Destek Belirteçleri 6 Adımda Optimizasyon Planı Gıda Ayarlamaları Gıda Katkı Maddesinden Kaçınma

Detaylı

Op Dr Aybala AKIL. ACIBADEM Bodrum Hastanesi

Op Dr Aybala AKIL. ACIBADEM Bodrum Hastanesi Sağlıklı bir anne için Sağlıklı beslenme Düzenli hekim kontrolü Gebelik öncesi hastalıkların sıkı takibi Sağlıklı bir yaşam tarzı Huzurlu bir gebelik süreci Sağlıklı beslenme = Dengeli beslenme Proteinler

Detaylı

INGOLD. Leading Process Analytics THORNTON. Leading Pure Water Analytics. MT Servis. Güvenebileceğiniz Bir Ortak Her Şeyi En baştan Doğru Yapın

INGOLD. Leading Process Analytics THORNTON. Leading Pure Water Analytics. MT Servis. Güvenebileceğiniz Bir Ortak Her Şeyi En baştan Doğru Yapın MT Servis INGOLD Leading Process Analytics THORNTON Leading Pure Water Analytics Güvenebileceğiniz Bir Ortak Her Şeyi En baştan Doğru Yapın İçindekiler Sayfa Giriş 3 Bioburden (Mikrobiyolojik yük) 7000RMS

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi X-Wave Akustik Dalga Terapisi sales@btlnet.com www.btlnet.com All rights reserved. Although every care has been taken to provide accurate and up-to-date information, no responsibility can be accepted for

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. Dersin Adı Kodu Yarıyılı T+U Kredisi AKTS BİYOKİMYA Ön Koşul Dersler

HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. Dersin Adı Kodu Yarıyılı T+U Kredisi AKTS BİYOKİMYA Ön Koşul Dersler HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Dersin Adı Kodu Yarıyılı T+U Kredisi AKTS BİYOKİMYA 2801104 1 2+0 2 2 Ön Koşul Dersler Yok Dersin Dili Türkçe Dersin Türü Zorunlu Dersi Veren Öğretim Elemanı

Detaylı

Teori (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta) BESİN ÖGESİ ETKİLEŞİMİ. BES435 7.Güz Önkoşullar

Teori (saat/hafta) Laboratuar (saat/hafta) BESİN ÖGESİ ETKİLEŞİMİ. BES435 7.Güz Önkoşullar BESİN ÖGESİ ETKİLEŞİMİ Dersin Adı Kodu Yarıyıl Teori Laboratuar BESİN ÖGESİ ETKİLEŞİMİ BES435 7.Güz 2 0 0 5 Önkoşullar Yok Dersin dili Türkçe Dersin Türü Seçmeli Dersin öğrenme ve öğretme teknikleri Anlatım,

Detaylı

BİLGİ İŞLEM BÖLÜMLERİNİN DAHA KOLAY VE ETKİN YÖNETİLMESİ İÇİN BİR ARIZA KAYIT SİSTEMİ FATİH YÜCALAR ŞENOL ZAFER ERDOĞAN

BİLGİ İŞLEM BÖLÜMLERİNİN DAHA KOLAY VE ETKİN YÖNETİLMESİ İÇİN BİR ARIZA KAYIT SİSTEMİ FATİH YÜCALAR ŞENOL ZAFER ERDOĞAN BİLGİ İŞLEM BÖLÜMLERİNİN DAHA KOLAY VE ETKİN YÖNETİLMESİ İÇİN BİR ARIZA KAYIT SİSTEMİ ORHUN UZUNŞİMŞEK OĞUZHAN İLHAN FATİH YÜCALAR ŞENOL ZAFER ERDOĞAN orhun.uzunsimsek@gmail.com ilhanoguzhan@gmail.com

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

A S T A B I L G I L E R I. Apidra ara insülin verilen kişiler için

A S T A B I L G I L E R I. Apidra ara insülin verilen kişiler için A S T A B I L G I L E R I Apidra ara insülin verilen kişiler için Doktorunuz tarafından saptanan diyabetli hastalar için bu broşürü hazırladık. Tüm diyabet tedavilerinin ilk amacı iyi hissetmek, ayrıca

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

SUNU İÇERİĞİ.

SUNU İÇERİĞİ. SUNU İÇERİĞİ EBA (Eğitim Bilişim Ağı)nedir? Neden EBA? EBA da neler var? EBA yı kimler kullanabilir? EBA ya nasıl giriş yapılır? EBA da çevrimiçi neler yapılabilir? EBA(Eğitim Bilişim Ağı) Eğitimin geleceğe

Detaylı

Stres Koşulları ve Bitkilerin Tepkisi

Stres Koşulları ve Bitkilerin Tepkisi Stres Koşulları ve Bitkilerin Tepkisi Stres nedir? Olumsuz koşullara karşı canlıların vermiş oldukları tepkiye stres denir. Olumsuz çevre koşulları bitkilerde strese neden olur. «Biyolojik Stres»: Yetişme

Detaylı

TEBLİĞ. a) 29/12/2011 tarihli ve 28157 üçüncü mükerrer sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliğine dayanılarak,

TEBLİĞ. a) 29/12/2011 tarihli ve 28157 üçüncü mükerrer sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliğine dayanılarak, 14 Şubat 2014 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28913 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TEBLİĞ TÜRK GIDA KODEKSİ KİLO VERME AMAÇLI ENERJİSİ KISITLANMIŞ GIDALAR TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2014/3) Amaç MADDE 1 (1)

Detaylı

EMİSYON ÖLÇÜMLERİ GÜRÜLTÜ VE TİTREŞİM ÖLÇÜMLERİ İMİSYON VE HAVA KALİTESİ ÖLÇÜMLERİ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖLÇÜMLERİ SGS ÇEVRE

EMİSYON ÖLÇÜMLERİ GÜRÜLTÜ VE TİTREŞİM ÖLÇÜMLERİ İMİSYON VE HAVA KALİTESİ ÖLÇÜMLERİ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖLÇÜMLERİ SGS ÇEVRE EMİSYON ÖLÇÜMLERİ GÜRÜLTÜ VE TİTREŞİM ÖLÇÜMLERİ İMİSYON VE HAVA KALİTESİ ÖLÇÜMLERİ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖLÇÜMLERİ SGS ÇEVRE SGS ÇEVRE SGS ÇEVRE LABORATUVARI SGS Çevre Ölçüm ve Analiz Laboratuvarları

Detaylı

UÜ-SK TIBBİ GENETİK ANABİLİM DALI HİZMET KAPSAMI. Dok.Kodu : FR-YLY-15-401 İlk Yay.Tarihi : 15 Nisan 2007 Sayfa 1 / 6

UÜ-SK TIBBİ GENETİK ANABİLİM DALI HİZMET KAPSAMI. Dok.Kodu : FR-YLY-15-401 İlk Yay.Tarihi : 15 Nisan 2007 Sayfa 1 / 6 UÜ-SK TIBBİ GENETİK ANABİLİM DALI HİZMET KAPSAMI Dok.Kodu : FR-YLY-15-401 İlk Yay.Tarihi : Rev. No : 03 Rev.Tarihi : 28 Şubat 2012 1 / 6 1. HİZMET KAPSAMI: Tıbbi Genetik AD tüm yaş gruplarındaki hastalara,

Detaylı