REFERANSLAR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "REFERANSLAR."

Transkript

1 REFERANSLAR SAF MMM Moiz Meseri & Tanju Kılınçarslan Adi Ort. Prepared by : Tanju Kılınçarslan Mechanical Engineer, ODTÜ 93 Engineering in Building Acoustics, ITU 14 MMO Registration No:

2 ÖNSÖZ SAF MMM Konfor & Tasarımı Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin doğru projelere doğru bedelleri harcayarak istediği sonuç ve performansı alabileceği mimari akustik konfor ve yangın kontrol çözümler üretiyoruz. Mimari Konfor & Tasarımı İstenilen performansa en uygun maliyetli çözümler ile ulaşması için doğru mimari konfor ve mühendislik hizmetlerini sağlamak ve doğru fiyat performans ilişkisine sahip ürünlerin seçiminde rehber olarak konforlu ve güvenli yaşam ve iş alanları yaratmak için çalışıyoruz. Tam sürdürülebilirlik için doğanın doğal düzenine saygı, doğal kaynaklara insan etkisini en az seviyede tutmak, insan odaklı tasarım, gelecekteki ihtiyaçlardan ödün vermeden mevcut ihtiyaçların sağlanması, mekanların ömrü boyunca tam performans sağlamak temel tasarım kriterlerimizdir. Akustik Konfor & Gürültünün Engellenmesi En az ses yankılanma süresi, Airborne ve Solidborne gürültüler, tavan ve duvarlardan ses aktarımı, titreşim gürültüsü, arka plan ve çevre gürültülerinin canlı olarak ölçülmesi ve haritalanması, açık plan ofis ve okul akustiği, hastane ve otel akustik tasarım ve projelendirme, ticari mekan ve endüstriyel alan akustik ölçüm ve danışmanlık, ses anlaşılabilirliği (STI), PA/VA testleri, diğer akustik test ve ölçümler, Workshop, makine, çevre ve komşu gürültülerinin engellenmesi için proje, tasarım, uygulama, ölçüm ve akustik performans sertifika düzenlenmesi hizmetleri. Yangından Korunma & Yangın Risk Analizi Yangın Mühendisliği, Yangın Risk Analizi Danışmanlığı, Yangın anında en hızlı kaçış, Yapının Yangından korunması ve yaşamın devam etmesi için doğru senaryolar ile yapılacak risk analizleri, yangın danışmanlığı ve gerekli sistem iyileştirmelerinin yapılması hizmetlerini Dünya Çapındaki Yetkin Firmaların tecrübeleri ile birlikte sunuyoruz. Sayfa 2 / 11 SAF MMM M. Meseri ve T. Kılınçarslan A. O.

3 REFERANSLARIMIZ; Daha Önce Tamamlanan Akustik Proje, Yangın Proje ve Mekanik Proje ile danışmanlığını yaptığımız bazı uygulama referanslarımız; 1- Maldives, Male Adası, King Salman Camii ve Kongre Merkezi Projesi Komple Akustik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri (2018 yılında tamamlandı) Proje kapsamında 1000 kişilik kongre salonu, etkinlik alanları, sergi salonları, kütüphane, eğitim salonları, küçük ve büyük olmak üzere iki ayrı hacimde ibadethane bulunan Cami ve Kongre merkezi karışık alanların komple mekanik, akustik ve aydınlatma projelerini kapsamaktadır. 2- Adalet ve Özgürlük Adası (Mesa Yassıada Projesi) Otel, Müze ve Kongre Merkezi Projesi Komple Akustik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri (2018 yılında tamamlandı) Proje kapsamında otel, müze ve kongre binası, etkinlik alanları, sergi salonları, kütüphane, eğitim salonları, küçük ve büyük olmak üzere farklı hacimlerde sergi salonları ve kongre merkezi karışık alanların komple akustik ve yangın projelerini kapsamaktadır. Sayfa 3 / 11 SAF MMM M. Meseri ve T. Kılınçarslan A. O.

4 3- Maldives, Hulhumale Adası, Tree Top Hospital ve Enerji Merkezi, Otel Odaları, Odyometri ve Konuşma Terapisi Odaları Akustik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri; (2017 yılında tamamlandı) Hastane projesi iki bloktan oluşmaktaydı ve enerji merkezi otel olarak kullanılacak binanın Zemin katında bulunuyordu. Hasta Odaları ve Enerji Merkezi Akustik Projesi 2 adet Caterpillar Marka Jeneratörlerden dışarıya ve odalara gürültü gitmemesini sağlayacak şekilde yapıldı ve uygulandı. Ayrıca Odyometri ve konuşma Terapisi odaları için sessiz oda tasarlandı ve odaların uygulaması kontrol edilerek ölçüldü. 4- Capitol AVM Yeni Yemek Katı Komple Mimari Konfor, Akustik Proje, Yangın Proje ve Danışmanlık Hizmetleri (2016 Yılında Tamamlandı) Capitol AVM içinde bulunan Atrium, Yeni Yemek Katı, Panaromik Asansörler, Oyun alanı ve Sinema bölümünde yapılan yenileme çalışmaları kapsamında Komple İnce İşleri Uygulama, Akustik Proje, Yangın Proje ve Danışmanlık Hizmetleri yapıldı. Sayfa 4 / 11 SAF MMM M. Meseri ve T. Kılınçarslan A. O.

5 5- Richmond International Hotel Efes Sahil Yüzme Havuzu Tasarım ve İnşaat Projesi (2016 Yılında Tamamlandı) Richmond International Efes Otel sahilinde yapılmak yeni bir yüzme havuzu tasarlayarak bütün İnşaat ve Mekanik işleri tamamlandı. 6- Sanayi Tesisi Referanslarımız; A) Kardemir Karabük Yeni Ray Sertleştirme Holu; Akustik Proje, Uygulama ve Danışmanlık Hizmetleri (2016 Yılında Tamamlandı) Yeni tesis 135 db değerinde gürültü çıkarmaktaydı ve bu gürültü düzeyi imalat holünde 95 db değerine, ofis alanlarında ise 65 db değerlerine indirildi. Sayfa 5 / 11 SAF MMM M. Meseri ve T. Kılınçarslan A. O.

6 B) Kardemir Karabük Demiryolu Teker Tesisi; Hol İçi Isı Yalıtım Proje, Uygulama ve Danışmanlık Hizmetleri (2017 Yılında Tamamlandı) Yeni tesis için ΔT 20 C olacak şekilde B sınıfı Yanmaz PU Püskürtme köpük ile m2 duvar ve tavan içi alanın kaplanması, ölçüm ve kontrol işleri yapılarak tesis holu içinde ısı konforu sağlanmıştır. C) Doğuş Otomotiv Şekerpınar Tesisleri Dolu Topu Gürültü Bariyeri Tasarım, Projelendirme, Uygulama ve Ölçüm Hizmetleri. (2017 Yılında Tamamlandı) 130 db değerinde gürültü çıkarmaktan cihazın iki aşamalı koruma sistemi ile bu gürültü düzeyi 70 db değerlerinin altına indirildi. Sayfa 6 / 11 SAF MMM M. Meseri ve T. Kılınçarslan A. O.

7 D) Şişecam Sanayi A. Ş. - Soda Sanayi A. Ş. Mersin Tesisleri Yangın Risk Analizi ve Gürültü Kontrol Danışmanlık Hizmetleri (2017 Yılında Tamamlandı) Mühendislik danışmanlık hizmetleri ile bütün tesis için komple gürültü kontrol ve yangın risk analizi yapıldı. Bu kapsamda tesis içindeki Kompresör Binası Kömür Siloları, Konveyör Hattı, Yüksek/Alçak Gerilim Trafo Binaları, Elektrik Şalt Binaları, Otomasyon Binaları, Sprinkler Hatları, Yangın Söndürme Sistemleri (Köpük, Gaz, Islak, Mist, vbg.) ve diğer bütün teknik alanlar değerlendirildi. 7- Medya ve Eğlence Sektörü Referanslarımız; Akustik Proje, Yangın Proje, Uygulama ve Danışmanlık Hizmetleri; A. Beşiktaş JK Vodafone Park Moda Merkezi 2017 Sayfa 7 / 11 SAF MMM M. Meseri ve T. Kılınçarslan A. O.

8 B. BJK TV, Beşiktaş Park; Stadyum içi Akustik Proje, Yangın Proje, Uygulama ve Danışmanlık Hizmetleri (2017) C. Ciner Medya Grubu, Show TV Sefaköy StüdyoLarı; Akustik Proje, Yangın Proje, Uygulama ve Danışmanlık Hizmetleri (2015) D. Doğan Medya Grubu, Radyo ve TV Stüdyoları; Akustik Proje, Uygulama ve Danışmanlık Hizmetleri (2015) E. Eksen Grubu ve Jupiter Grubu, Sortie, LimonCello, Salomanje, Barcode, Gray ve Hazine gibi Restoran ve Eğlence Mekanlarının Akustik Proje, Uygulama ve Danışmanlık Hizmetleri (2016) Sayfa 8 / 11 SAF MMM M. Meseri ve T. Kılınçarslan A. O.

9 8- Otel, Konaklama Tesisleri ve Okul İnce İşler Uygulama, Akustik Proje ve Danışmanlık Referanslarımız; A. Metal Yapı Konut Göktürk Konutları JetFan Gürültü Kabini Akustik Proje, Uygulama ve Danışmanlığı (2017) B. Sezin Okulları; Kütüphane ve Etkinlik Katı Akustik Proje ve Danışmanlığı (2016) C. Richmond Otelleri; Efes ve Pamukkale Otelleri Akustik Proje ve Uygulama Hizmetleri (2015) D. Hurry-Inn Otel; Balo salonu Akustik Proje, Uygulama ve Danışmanlığı (2015) E. Lykia World Golf Hotel Antalya; Ortak Alanlar Akustik Proje ve Uygulama Hizmetleri (2014) F. Alkent Sitesi; Kazan Dairesi (Teshin Merkezi) Akustik Proje ve Danışmanlığı (2014) G. MinT Prodüksiyon Merkez Ofisi, Akasya Acıbadem; Akustik Proje, Uygulama ve Danışmanlığı (2014) Sayfa 9 / 11 SAF MMM M. Meseri ve T. Kılınçarslan A. O.

10 9- Hastane Akustik Proje, Uygulama ve Danışmanlık Referanslarımız; A. Tree Top Hospital ve Enerji Merkezi, Maldives, Hulhumale Adası, Otel Odaları, Odyometri ve Konuşma Terapisi Odaları Akustik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri; (2017 yılında tamamlandı). B. Med Amerikan Hastanesi; Jeneratör Odası Akustik Proje ve Danışmanlığı (2017) C. Koç Üniversitesi Hastanesi; Simülasyon odaları Aksutik Proje ve Danışmanlığı (2017) D. Amerikan Hastanesi; Radyoloji odaları Akustik Proje ve Danışmanlığı (2016) Sayfa 10 / 11 SAF MMM M. Meseri ve T. Kılınçarslan A. O.

11 10- Eğitim ve Seminer Hizmetlerimiz; A) Mimari Akustik ve Gürültü Yönetimi Eğitimleri; (Devam Ediyor) B) Konfor Tasarımı ve Sürdürülebilir Bina Eğitimleri; (Devam Ediyor) Sayfa 11 / 11 SAF MMM M. Meseri ve T. Kılınçarslan A. O.

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

We make the World a comfortable and safe place. SAF MMM, Mimarlık Mühendislik Müşavirlik, Since 2012

We make the World a comfortable and safe place. SAF MMM, Mimarlık Mühendislik Müşavirlik, Since 2012 We make the World a comfortable and safe place SAF MMM, Mimarlık Mühendislik Müşavirlik, Since 2012 Müşteri Gereksinimleri Yasal Gereksinimler Standartlar PLANLAMA Proje planı Kalite planı Bütçe Riskler

Detaylı

REFERENCES.

REFERENCES. REFERENCES SAF MMM Moiz Meseri & Tanju Kılınçarslan JV Prepared by : Tanju Kılınçarslan Mechanical Engineer, ODTÜ 93 Engineering in Building Acoustics, ITU 14 MMO Registration No: 105327 REFERENCES; Some

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Bina Yönetim Sistemleri

Bina Yönetim Sistemleri Bina Yönetim Sistemleri Bizler, Bina Yönetim Sistemi gereksinimlerinizde size çözüm sunacak olan uzman ekibiz. Bina Yönetim Sistemleri nde; anahtar teslimi çözümler, ekipman tedariği, proje geliştirme

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim :

6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi. Proje Resim : Proje Adı: Proje Resim : 6 Sayılı Akciğer hastalıkları hastanesi Proje Durumu: Tamamlanan Proje Proje Tipi: Hastane Binası Alanı: 4130 m 2 Başlangıç: 2009 Bitiş: 2010 Yeri: Azerbaycan / Bakü Proje Detayları:

Detaylı

Fizik Mühendisi Öğrencileri Sektör Temsilcileriyle Buluşuyor

Fizik Mühendisi Öğrencileri Sektör Temsilcileriyle Buluşuyor Fizik Mühendisi Öğrencileri Sektör Temsilcileriyle Buluşuyor 12 Mayıs 2018 A.Ü. Bayer Salonu «Akustik» Akif Emekli Fizik Mühendisi Akustik Uzmanı Özgeçmiş Eğitim: Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

Sesin Hayatımızdaki Yeri?

Sesin Hayatımızdaki Yeri? Sesin Hayatımızdaki Yeri? Sesler Bizi Nasıl Etkiler Çevremizdeki sesler; sosyal davranışlarımız ve verimliliğimizle birlikte, hayat kalitemizi de etkiler. Günümüzde kişiler psikolojik ve fiziki yaşam seviyelerini

Detaylı

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ

SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ SONASPRAY AKUSTİK YÜZEY KAPLAMASI TEKNİK FÖYÜ İÇİNDEKİLER: 1. ÜRÜN TANIMI 2. UYGULAMA YÖNTEMİ 3. ÜRÜN DOKULARI 4. ÜRÜN RENKLERİ 5. AKUSTIK SES SÖNÜMLEME PERFORMANSI 6. UYGULAMA KALINLIKLARI 7. SONASPRAY

Detaylı

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Ümit ÖZKAN 1, Ayşe DEMİRTAŞ 2 Giriş: Yapıblok, Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş. tarafından 1996 yılından beri endüstriyel üretim yöntemleri ile üretilen

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

Emerald Riverside a hoş geldiniz...

Emerald Riverside a hoş geldiniz... Emerald Riverside a hoş geldiniz... Emerald Riverside projemiz ile hedeflediğimiz yaşam tarzı Şehir merkezinde tatil gibi hayat. Projemiz Alanya nın en hızlı gelişen modern bölgesindedir. Projenin yakınlarında

Detaylı

FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT

FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT www.temelkon.com.tr Temelkon 2017 www.temelkon.com.tr 1989 yılında kurulan Temelkon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

CelluBor a ait Deney ve Raporlarımız : *. Bakteri ve Mantar Testi Raporu *. Isıl Direnç Katsayı Test Raporu *. Yangın Yalıtım Testi Raporu *. Akustik Uygulamalar İçin Hava Akış Direnci Tayini *. Ses (

Detaylı

AKÇEV. Mühendislik ve Çevre Laboratuvarı

AKÇEV. Mühendislik ve Çevre Laboratuvarı AKÇEV Mühendislik ve Çevre Laboratuvarı Adres: Emek Mahallesi Bişkek Caddesi 37/5 Çankaya - ANKARA Tel: + 90 312 215 79 00 Faks: + 90 312 215 79 01 www.akcev.com.tr info@akcev.com.tr akcevmuhendislik@gmail.com

Detaylı

Merve Kristal.

Merve Kristal. Merve Kristal www.mervekristal.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

Merve Pırlanta.

Merve Pırlanta. Merve Pırlanta www.mervepirlanta.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri 100 m² - 1.000.000 m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri Hotel, Hastane, Üniversite, AVM, Villa, Cafe, Restaurant, Fabrika, Okul, İş Merkezi, Ofis, Residence,

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı

2003 yılında Akustik Danışmanlık ve Uygulama hedefiyle kuruldu. 2004 de Ode Bayiliği, 2005 de Mason Industries ve Mercer Rubber Türkiye temsilciliği,

2003 yılında Akustik Danışmanlık ve Uygulama hedefiyle kuruldu. 2004 de Ode Bayiliği, 2005 de Mason Industries ve Mercer Rubber Türkiye temsilciliği, DKM MARKA SUNUMU DKM İnşaat Taah.ve Danışmanlık Paz.San.Tic.Ltd.Şti. Çamlık Mah.İkbal Cad.Dinç Sok.No:25 Kat: 2-3 Ümraniye/İstanbul Türkiye T+90 216 508 20 50 F+90 216 508 20 51 www.dkminsaat.com 2003

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT DURUKENT insan odaklı tasarım... Niğde nin en güzel bölgelerinde markalı lüks konut projeleri gerçekleştiren ONAY A.Ş., yeni bir proje DURUKENT i sizlere sunmanın kıvancını yaşıyor. Yaptığımız her iş

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ

ÜRÜN KATALOĞU. Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ Sanayi Tipi Led Aydınlatma Çözümleri MAKSİMUM KALİTE VE HİZMET ANLAYIŞI VERİMLİ VE EKONOMİK AYDINLATMA İÇİN ARGE NAKLİYE VE MONTAJ HİZMETLERİ ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU İçindekiler 1-Yüksek

Detaylı

2015- Katalog

2015- Katalog 2015- Katalog www.bonzet.com.tr 01 02 İÇİNDEKİLER Hikayemiz Felsefemiz Tecrübemiz Hizmetlerimiz Yönetim Sertifikalar Referanslar İletişim 03 Hikayemiz Herşeyin başı eğitim. Bizim hikayemizin de Bonzet

Detaylı

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com HAKKIMIZDA 2005 yılı başında kurulan Otto Mekanik Malzeme Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited; ısıtma, soğutma, havalandırma, klima, yangın tesisatı ve sıhhi tesisat alanlarında, fizibilite, mühendislik,

Detaylı

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu RESIDENCE Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu RESIDENCE Antalya Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesinde; denize 19 km, şehir merkezine 10 km, hastaneye 5 km, havaalanına 20 km mesafede

Detaylı

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ VE OTOPARK İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI İHTİYAÇ PROGRAMI

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ VE OTOPARK İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI İHTİYAÇ PROGRAMI ÇANAKKALE BELEDİYESİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ VE OTOPARK İLE YAKIN ÇEVRESİNİN DÜZENLENMESİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI İHTİYAÇ PROGRAMI NİSAN 2018 İHTİYAÇ PROGRAMI 1 İHTİYAÇ PROGRAMI ÖZETİ ÇARŞI, YAŞAM MERKEZİ

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

CelluBor a ait Deney ve Raporlarımız : *. Bakteri ve Mantar Testi Raporu *. Isıl Direnç Katsayı Test Raporu *. Yangın Yalıtım Testi Raporu *. Akustik Uygulamalar İçin Hava Akış Direnci Tayini *. Ses (

Detaylı

Mavişehir in butik sitesi

Mavişehir in butik sitesi Mavişehir in butik sitesi Siena Evleri nin yeni etabı Siena Plus Mavişehir, nostaljik mimarisi, üst sınıf donanımı, akıllı ev teknolojileri ve ince düşünülmüş ayrıntılarıyla bölgede farklılığını bir kez

Detaylı

ENERJİDE VERİMLİLİK BİZİM İŞİMİZ SİZLERE HANGİ HİZMETLERİ SUNUYORUZ?

ENERJİDE VERİMLİLİK BİZİM İŞİMİZ SİZLERE HANGİ HİZMETLERİ SUNUYORUZ? Şirketimiz, 30 yıllık tecrübesini, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı na bağlı Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü nden almış olduğu ENERJİ VERİMLİLİĞİ DANIŞMANLIK ŞİRKETİ ve T.C. Bayındırlık

Detaylı

w w w. a s i l i n s. c o m

w w w. a s i l i n s. c o m www.asilins.com Asil inşaat, ağamobilya kuruluşudur. Hakkımızda Firmamız 35 yıllık tecrübesi ve günümüz çağdaş mimarisi ile birleştirerek, mimarinin en güzel örneklerini birçok yapının altına adını yazdırmayı

Detaylı

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com Eşsiz tasarımıyla ilk adımda ayrıcalığı hissedin Mimariye ilham veren tasarım Şehrin karmaşasından uzak, şehrin tam ortasında kusursuz bir yaşam. Binaya adımınızı

Detaylı

Cami Halıları HAKKIMIZDA

Cami Halıları HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Asil Halı; Kayseri halısının kalitesini, 1940 yılından günümüze el halıcılığı ile başlayan tecrübesiyle sizlere sunmaktadır. Camiler, oteller, yurtlar, restaurantlar, ofisler, alışveriş merkezleri,

Detaylı

sonacoustic Derzsiz, düz yüzeyli ve dekoratif akustik yüzey kaplama çözümleri

sonacoustic Derzsiz, düz yüzeyli ve dekoratif akustik yüzey kaplama çözümleri sonacoustic Derzsiz, düz yüzeyli ve dekoratif akustik yüzey kaplama çözümleri Sonacoustic derzsiz, düz yüzeyli ve dekora Sonacoustic yüksek ses sönümleme performansına sahip bir akustik yüzey kaplama sistemidir.

Detaylı

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz Vizyon Misyon Vizyonumuz Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti ile Tesis Yönetimi ve Danışmanlık hizmetleri sektöründe Türkiye de örnek şirket olmak. Misyonumuz İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz,

Detaylı

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE HAKKIMIZDA Şirketimiz 2007 yılında Ankara da TEPE MÜHENDİSLİK ELEKTRİK ismi altında şahıs firması

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

PROSİSTEM ELEKTRONİK SİSTEMLERİ ve SAN.TİC.LTD.ŞTİ REFERANSLARI 9 KONFERANS & TİYATRO SALONLARI

PROSİSTEM ELEKTRONİK SİSTEMLERİ ve SAN.TİC.LTD.ŞTİ REFERANSLARI 9 KONFERANS & TİYATRO SALONLARI PROSİSTEM ELEKTRONİK ve SAN.TİC.LTD.ŞTİ 9 250 BANK ASYA TOPLANTI SALONU İSTANBUL PROFESYONEL SES BANK ASYA 251 BANK ASYA TOPLANTI SALONU İSTANBUL A/V OTOMASYON SİSTEMİ BANK ASYA 252 BANK ASYA TOPLANTI

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 ANTALYA I. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ BÜTÇE GİDERLERİNİN

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ 2015 SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ Ses Yalıtımı ve İzolasyonu Uygulama ve Satış Firması AKSA AKUSTİK 10.06.2015 AKSA AKUSTİK SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ AKUSTİK SÜNGERLER PİRAMİT

Detaylı

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI Yeni Bina İnşaatlarında veya mevcutların restorasyonunda İzoBOZZ ve Feltbi Ürünleri Isı ve Ses Yalıtımı sağlamak ve açık alanlarda çınlama - yankılanma

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje SAĞLIKLI GÜVENLİ BİR YAŞAM Güvenlikten konfora yaşamın sadece nefes almak olmadığını düşünüyorsanız huzurlu, güvenli, sağlıklı hakettiğiniz yaşam merkezi KEMERYALI KONUTLARI

Detaylı

Akustik Sünger Çeşitleri ve Uygulama Alanları.

Akustik Sünger Çeşitleri ve Uygulama Alanları. Akustik süngerler, akustiği düzenleyici ses yalıtımı ve izolasyon özelliklerine sahiptir. Profesyonel akustik ses malzemesidir. Gözenekli bir yapıya sahiptir. Radyo Stüdyoları, müzik stüdyoları, eğlence

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

CASALARA BIANCA

CASALARA BIANCA 2017-2018 CASALARA BIANCA Doğa ve konforlu yaşama yapacağınız yolculuk başlıyor.. 6 7 VAZİYET PLANI İzmir konut sektörünün tartışmasız en değerli bölgesi olan Narlıdere nin Limanreis mahallesinde Residence

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve Club Romance ile yepyeni bir yaşamın kapıları sizin için aralanıyor. Günün tüm karmaşasını unutun ve kendinizi Club Romance ın konforlu ortamına bırakın.yorgunluk, stres, şehrin tüm karmaşası dışarıda

Detaylı

K4-109, Budva'da Hotel

K4-109, Budva'da Hotel Montenegro Emlak Konutları +382 68 803389 +382 68 803382 Karadağ'ın lider emlak ilan sitesi +382 68 803381 info@luxestate-montenegro.com +905338754767 K4-109, Budva'da Hotel 3 500 000 Emlak Tıpı: Işyeri

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası

Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası Danfoss A/S 100 ülkede 25.000 çalışanıyla Danimarka nın en büyük sanayi topluluğu olan Danfoss A/S, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörüne; tasarım, verimlilik,

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

DANIŞMANLIK REFERANSLARI

DANIŞMANLIK REFERANSLARI 1 1 2 3 4 5 6 7 KOÇ ÜNİVERSİTESİ KONFERANS SALONU KOÇ ÜNİVERSİTESİ ANFİ TİYATRO ÇEŞME ONTUR HOTEL KONFERANS SALONU ÇEŞME IŞIK DANIŞMANLIĞI KOÇ ÜNİVERSİTESİ TİYATRO SALONU IŞIK DANIŞMANLIĞI GÜNEŞ SİGORTA

Detaylı

Referanslarımızdan Bazıları ( )

Referanslarımızdan Bazıları ( ) Referanslarımızdan Bazıları (2018-2000) MEDITIME HAST. ATAŞEHİR - İSTANBUL Kullanım alanı : 7.250 M2 44 Yataklı - 3 Ameliyathane - Bebek Yoğun Bakım Ünitesi İstanbul DEVAM EDİYOR NEF 19 SANCAKTEPE - İSTANBUL

Detaylı

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası İstanbul Sanayi Odası 22/09/2014 İHALE KONUSU GAYRİMENKUL İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Kasımpaşa Stadyumu TRT spark Otoparkı Odakule Binası stiklal Caddesi

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

ATC BİLİŞİM OLARAK HİZMET ALANLARIMIZ

ATC BİLİŞİM OLARAK HİZMET ALANLARIMIZ ATC BİLİŞİM OLARAK HİZMET ALANLARIMIZ Ana faaliyet alanımız olan raylı sistemler konusundaki hizmetlerimiz; Danışmanlık Anahtar Teslimi Proje Yönetimi Tüm Raylı Sistem Tipleri (Hızlı Tren Hatları, Konvansiyonel

Detaylı

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir.

BAYSAN İŞ MERKEZİ. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir. Adana nın en prestijli iş merkezi olan Baysan İş Merkezi bir Can İnşaat projesidir. Baysan İş Merkezi konum olarak Adana nın ticaret ve kamu binalarının merkezinde yer almaktadır. İş merkezinin hemen yanında

Detaylı

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR YARATICI DÜŞÜNME ILE YENILIK Endüstriyel, Ticari, Kamu, Yer Destek Hizmetleri ve daha fazlası geniş bir yelpazede kullanım alanı ile sağlam ve güvenilir yük taşıyıcılar, personel taşıyıcılar ve çekiciler

Detaylı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı TÜRK RİVİERASI ANTALYA Bergama Kralı II. Attalos akıncılara Gidin bana yeryüzünün cennetini bulun der. Akıncılar kralın bu emriyle

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

asr-ı Konforlu ınaş8 bir yasam...

asr-ı Konforlu ınaş8 bir yasam... Konforlu bir yasam... 8 K Serisinin Harikası... EN SON NE ZAMAN... Evinize giderken heyecan duydunuz? Kınaş ta lüks ve konfor anlamına gelen K serisinin son üyesi çok yakında; Pervane bölgesinde 4+1 195

Detaylı

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar 862m 2 si yeşil alana ait % 65 YEŞİL ALAN toplam 1.272 etrafı açık alanda Kendi Adanızda Yaşayın Bölge

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB BİNALAR. BİNALARIN İÇİNDEKİ MEKANLAR. MEKANLARIN İÇİNDEKİ MARKALAR. MARKALARIN İÇİNDEKİ KİMLİKLER. KİMLİKLERİN İÇİNDEKİ HİZMETLER. TAB

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ. İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ. İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK ve ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 10080003017 ELİF TÜRKMEN AĞUSTOS / 2014 İZMİR STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : Elif TÜRKMEN NUMARASI : 10080003017

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi.

Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi. Durmuş ailesi olarak ticaretteki geçmişimiz 1920 li yıllara dayanmaktadır. Ailemiz başta gıda, hizmet ve otomotiv olmak üzere birçok alanda faaliyet göstermiş, faaliyet gösterdiği alanlarda ilklere ve

Detaylı

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı.

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı. Akustik halı alev alma ve yanmaya karşı dirençli akustik halı çeşitleri muhteşem bir ses yutumu ile gürültülü ortamlarda zemine döşenerek ses yalıtımını sağlayan alternatif seçenekler arasında yer almaktadır.

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı