Başlangıç tarihi :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Başlangıç tarihi :15.01.2015"

Transkript

1 ANKAÇED ÇEVRE DAN. MÜHENDĐSLĐK PLAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır. Ankara da ikamet eden, ÇED sektöründe deneyimli Seyahat engeli olmayan Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. : info@ankaced.com : Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

2 BAF PROJE MÜTEAHĐTLĐK PLANLAMA ARITMA TĐC. SAN. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Arıtma projeleri, hazırlanması konusunda çalışabilecek Çevre Mühendisleri alınacaktır. Ankara da ikamet eden, Arıtma projeleri hazırlanmasında deneyimli Đngilizce bilen, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. : info@bafproje.com.tr : Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

3 KILIÇLAR ÇEVRE DENETİM VE DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır. Kayseri de İkamet Eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Dinamik, sorumluluk sahibi, çözüm odaklı, İletişim, koordinasyon, planlama ve rapor hazırlama becerisi olan, İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişimi güçlü, Sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen, Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için) ÇEVRE MÜHENDİSLERİ İSTİHDAM EDİLECEKTİR. Başvuru için; e-posta adresine fotoğraflı özgeçmişinizi gönderebilirsiniz. Gsm: Tel: E-posta: kiliclarmuhendislik@gmail.com Adres: Serçeönü Mah. Ahi Evran Cad. Kültür İş Merkezi Kat:2/106 Kocasinan / KAYSERİ Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

4 PROSES ÇEVRE BĐLĐMLERĐ DANIŞMANLIK MÜHENDĐSLĐK SAN. VE TĐC. LTD. ŞTĐ. Firmamızda ÇED ve PTD hazırlaması konularında çalışacak arkadaşlar arıyoruz. Takım çalışmasına uyumlu, çalışkan ve dinamik takım arkadaşları ile daha da güçlenmek istiyoruz. Đzmit/Kocaeli nde yer alan çalışma ofisimizde görevlendirmek üzere 1 adet ÇEVRE MÜHENDĐSĐ alınacaktır. ÇED Mevzuatına hakim, ÇED ve PTD raporlarının hazırlanmasında en az 1 yıl tecrübeli, E-Çed sistemine hakim, Yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip, iletişim gücü yüksek, Takım çalışmasına yatkın ve proje yönetim becerisine sahip, Analitik düşünce yapısına sahip, takipçi ve çözüm odaklı, Kocaeli nde ikamet eden, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, Office, AutoCAD, Netcad programlarına hakim, Đngilizce tercih sebebi olabilir, Đlgilenen arkadaşlar özgeçmişlerini ik@prosescevre.com.tr" adresinden bize ulaştırabilirler. Adres: Alikahya Fatih Mah. Sultan Murat Cad. Manolya Apt. No:57 D:2 Đzmit/KOCAELĐ Tel: (0262) Fax: (0262) Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

5 RKR MAKĐNE ĐMALAT ĐNŞ.SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. Arıtma tesislerinin tasarımında; teklif hazırlama ve ihale hazırlık süreçlerinde görev almak, Teklif ve ihale dosyalarının hazırlanmasında aktif rol oynamak, Proje çalışmalarında, keşif ve değerlendirme süreçlerinde görev almak, Müşterilere doğru ve uygun ürün seçiminde destek olmak ve öneride bulunmak. Üretim proseslerini bilmek ve müşteri talepleri ile üretim arasında koordinasyonu sağlamak. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun, Teklif hazırlama, satış, konusunda tecrübeli,sistemli Çalışma, planlama ve koordinasyon becerilerine sahip, Seyahat engeli olmayan, KOCAELĐ, GEBZE BÖLGESĐNDE ĐKAMET EDENLER,ERKEK ADXAYLAR ĐÇĐN ASKERLĐĞĐNĐ YAPMIŞ ADAYLAR TERCĐHĐMĐZDĐR. TEL : ĐLGĐLĐ : FATĐH YILMAZ ŞĐRKET ADRESĐ : S.S.MARMARA GERĐ DÖNÜŞÜMCÜLER KOOPERATĐFĐ 242.ADA BAŞAK SOKAK NO:14/A ŞEKERPINAR-KOCAELĐ Başlangıç tarihi :12,01,2015 Bitiş tarihi :12,03,2015

6 OKSİJEN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇEVRE MÜH. DAN. ÖLÇÜM EĞT. VE SAĞLIK HİZ. TİC. A.Ş. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisanslar Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi kapsamında Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankara da ikamet Eden, Đş güvenliği Sertifikası sahibi (C) Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Đş tecrübesi olan, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Tel: (Aşkın KOTAN) E-posta: askinkotan@oksijenosgb.com.tr mehmet@oksijenosgb.com.tr Adres: 2364 Sok. No:12 Eskişehir Yolu Etimesgut /ANKARA Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

7 ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisanslar Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi kapsamında Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankara da ikamet Eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Đş tecrübesi olan, Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan, Görev yeri ağırlıklı olarak Samsun,Sinop,Trabzon Bölgesi Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. 2 (Đki) Kişi Tel: (Ali BAYAR) E-posta: y.tasdemir@cankayasaglik.com.tr, alibayar@cankayasaglik.com.tr Adres: Gazi Mah. Silahtar Cad. No : 134/1 Yenimahalle/ANKARA Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

8 EGAM GROUP Đlan Sahibi Firma BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve Yetkili kurumlarla ilişkilerin sağlanması Afyon, Konya, Antep ve Bursa da görev almak üzere 4 Çevre Mühendisi istihdam edilecektir. Belirtilen illerde ikamet etmek Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Đletişim yeteneği güçlü Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları gerekmektedir SK NO:16 K.1 D.1-2 MEVLANA MAH. BORNOVA /ĐZMĐR Mail: info@bamcevre.com Tel: Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

9 TAYTEK TEHLİKELİ ATIK YÖNETİM TEKNOLOJİLERİ İNŞ.NAK. SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ÇEVRE MÜHENDİSİ/ÇEVRE GÖREVLİSİ TAYTEK firması olarak yetkili çevre danışmanlık ve atık yönetimi alanlarında faaliyet gösteren konularında deneyimli bir firmayız. Merkezimiz Ankara da olup İzmir deki şubemizde firmalarımıza hizmet verebilecek ve İzmir de ikamet eden bir elemana ihtiyacımız vardır. Çevre görevli belgesine sahip çevre mühendisi olmak, çevre sektöründe en az iki yıl çalışmış ve deneyimli olmak,,aktif araç kullanabilen, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, seyahat engeli olmayan, bilgisayar programlarına hakim, kendine güvenen, iletişimi kuvvetli ve ikna kabiliyeti yüksek, çevre yasal mevzuatlarına hakim, kendini geliştirmeye ve yeniliğe açık, insan ilişkilerinde iyi ve uzun soluklu ve kalıcı olabilecek bir çevre mühendisine ihtiyacımız vardır. 1 Personel alınacaktır. Tel: GSM: E-posta: latife@taytek.com.tr murat@taytek.com.tr Adres: Mebusevleri iller sok.3/3 Çankaya /ANKARA Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

10 MARTI KURUMSAL HĐZ. ÖZEL ĐSTĐHDAM BÜROSU TĐC. LTD. ŞTĐ. Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, "Deri Đmalatı" sektöründe faaliyet gösteren firmamız için, aşağıdaki niteliklere sahip "Çevre Mühendisi" arayışımız bulunmaktadır. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümü' nden mezun, Atık su arıtma tesisleri işletmesi konusunda deneyimli, Aktif olarak araç kullanabilen, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, Đlgili yasal mevzuatlara hâkim, Raporlama yapabilecek. Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları veya telefonla iletişime geçmeleri gerekmektedir. Mail: Tel: Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

11 ÇEVRE BOYUT DANIŞMANLIK ĐŞ SAĞLIĞI GÜVENLĐĞĐ MÜHENDĐSLĐK ĐNŞAAT ARAÇ KĐRALAMA TAAHHÜT SAN.VE TĐC.LTD.ŞTĐ Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için Çevre Mühendisleri alınacaktır. Đstanbul Anadolu Yakasında ikamet eden, Çevre Görevlisi Belgesine sahip (Tercihen tecrübeli) Diksiyonu düzgün, Seyahat engeli olmayan,. Office programlarına hakim, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan bay-bayan Çevre Mühendisleri alınacaktır. özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

12 MA-GUN ĐNŞAAT MÜHENDĐSLĐK DAN. ĐNŞ. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Hatay da ikamet eden yada etmeyi düşünen, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi(tercih sebebidir), Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerin aşağıda verilen adrese mail atmaları gerekmektedir. Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

13 GÜZEL ÇEVRE PROJE MÜHENDĐSLĐK MÜŞAVĐRLĐK DAN.MADEN ĐNŞAAT SAN. VE TĐC.LTD.ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi ve "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" kapsamında ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlanması işleri için Çevre Mühendisi alınacaktır. Ankara da ikamet eden, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama konusunda deneyimli veya bilgi sahibi, Çevre Görevlisi Belgesine sahip, Diksiyonu düzgün, Günü birlik seyahat engeli olmayan, Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar. özgeçmişlerin verilen adrese mail atmaları gerekmektedir Başlangıç tarihi : Bitiş tarihi :

Melih Gökçek Bulv.,Eminel Đş Merkezi,No:18/64 Đvedik/Ankara. Erdem SAMANCI: 0533 411 88 43. Mail: info@empasuaritma.com.tr

Melih Gökçek Bulv.,Eminel Đş Merkezi,No:18/64 Đvedik/Ankara. Erdem SAMANCI: 0533 411 88 43. Mail: info@empasuaritma.com.tr EMPA GERĐ KAZANIM VE SU ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD ŞTĐ Su Arıtma Sistemleri projelendirilmesi,imalatı,satışı ve satış sonrası hizmetleri veren firmamızda saha hizmetleri konusunda çalışacak deneyimsiz

Detaylı

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti.

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisanslar Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili,

UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili, İlan Çevre Mühendisleri Aranıyor İlan sahibi UGE ÇEVRE ARITMA SĐSTEMLERĐ SAN.TĐC.LTD.ŞTĐ. * Çevre mevzuatına hakim, * Atık Yönetimi Danışmalığı konusunda bilgili, İş Tanımı * Arıtma tesisi işletme ve koordinasyonunu

Detaylı

AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. aymelcevre@gmail.com

AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. aymelcevre@gmail.com İlan Sahibi Firma AY-MEL ÇEV.MÜH.EĞ.PR.DAN.LTD.ŞTİ. İş Tanımı Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Kanununca Alınması Gereken Đzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş.

Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ve Tic.A.Ş. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere; A,B veya C sınıfı Đş Güvenliği sertifikasına sahip Çevre

Detaylı

İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti.

İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti. İlan Sahibi Firma Menkon Çevre Teknolojileri ve Mühendislik Tic. Ltd. Şti. Ankara'da ÇED, Çevre Danışmanlığı, Su Arıtma ve Madencilik sektöründe Faaliyet gösteren Firmamıza aşağıdaki özellikleri taşıyan

Detaylı

Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD.

Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. EKOL-6 ÇEVRE JEOTEKNĐK MAD. MÜH. MŞVR. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere bay/bayan Çevre Mühendisi alınacaktır. - ANKARA' da ikamet eden, -

Detaylı

Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ. EXCEL de Etkin Kullanım için Kısayollar

Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ. EXCEL de Etkin Kullanım için Kısayollar Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ EXCEL de Etkin Kullanım için Kısayollar Lütfen Dikkat! Bu kitapta herhangi bir şekilde adı geçen ürün, marka veya şirket isimleri sahiplerine aittir. Kitapta yer alan

Detaylı

Hakkımızda. Web sitemiz aracılığı 117 üniversite ve 60 il güncel insan kaynağı veritabanı ile Türkiye genelinde hizmet verebilmekteyiz.

Hakkımızda. Web sitemiz aracılığı 117 üniversite ve 60 il güncel insan kaynağı veritabanı ile Türkiye genelinde hizmet verebilmekteyiz. Hakkımızda Üniversite Kariyer, genç insan kaynağına ihtiyacı olan firmalar ile üniversite öğrencisi veya mezunları arasında bir iş ağı oluşturmak amacıyla 2008 yılında yayın hayatına başlamıştır. Üniversite

Detaylı

PENGUEN ARSALARI Görükle, Bursa

PENGUEN ARSALARI Görükle, Bursa PENGUEN GIDA PENGUEN ARSALARI Görükle, Bursa PAZAR ANALİZİ EN İYİ VE EN VERİMLİ KULLANIM AMACI TESPİTİ EKONOMİK FİZİBİLİTE YATIRIM STRATEJİSİ ÇALIŞMASI Mayıs, 2013 Sunulan: Penguen Gıda San. A.Ş. İzmir

Detaylı

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU T.C. OSMANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.....BÖLÜMÜ Fotoğraf Form 1...PROGRAMI İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU İlgili Makama, Osmaniye Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 30.11.2011 FİRMA ADI: MOMENT YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: İNŞAAT DENEYİM: 7 YIL BAYINDIRLIK MEVZUATINA HAKİM. MERKEZ BÜRODA GÖREVLENDİRİLECEK AD SOYAD : ÖMER AKSOY

Detaylı

BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ.

BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ. BAM BAŞARININ ARAMA MOTORU ÖZEL EĞĐTĐM ÇEVRE YÖNETĐMĐ ELEKTRĐK ENERJĐ DANIŞMANLIK HĐZMETLERĐ YAYINCILIK TĐC. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisans Yönetmeliği" kapsamında

Detaylı

BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. atillak@basozenerji.com.tr. Adres: Başkent OSB Başkent Bulvarı No:79. Malıköy / Sincan / ANKARA

BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. atillak@basozenerji.com.tr. Adres: Başkent OSB Başkent Bulvarı No:79. Malıköy / Sincan / ANKARA BAŞÖZ ENERJĐ TAAH. TĐC. SAN. A.Ş. TS EN ISO 14001, TS 18001, TS EN ISO 9001 Yönetim sistemlerinin sürdürülmesi ve iyileştirilmesi TS EN ISO 14001, TS 18001, TS EN ISO 9001 Yönetim sistemleri konusunda

Detaylı

İnci Sigorta Kimdir?

İnci Sigorta Kimdir? İnci Sigorta Kimdir? Şirketimiz 48 yıl önce Cevdet İnci tarafından İnci sigorta Acenteliği olarak kurulmuştur. 1994 yılına kadar şahıs firması olarak devam eden şirketimiz bu tarihten itibaren İNCİ SİGORTA

Detaylı

İŞVEREN PROJE SAHİBİ PROJE TANIMI PROJE KAPSAMINDA SAĞLANAN HİZMETLER

İŞVEREN PROJE SAHİBİ PROJE TANIMI PROJE KAPSAMINDA SAĞLANAN HİZMETLER BEKAB, BOLU İLİ KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİ KURMA VE İŞLETME BİRLİĞİ KÜTAHYA KATI ATIK YÖNETİMİ VE ENERJİ SAN. ve TIC. A.Ş ( ALBAYRAKLAR GRUP) BEKAB, BOLU İLİ KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİ KURMA VE İŞLETME

Detaylı

Kamu Hizmet Standartları Tablosu

Kamu Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 YGS Üniversite Kesin Kayıt İşlemleri (Meslek Yüksekokulumuzda yapılmaktadır) 1- Lise Diplomasının aslı veya geçici mezuniyet

Detaylı

Bilgi Toplumu Stratejisi Eylem Planı 2. Değerlendirme Raporu. e-dtr İcra Kurulu 26. Toplantısı 26 Aralık 2008

Bilgi Toplumu Stratejisi Eylem Planı 2. Değerlendirme Raporu. e-dtr İcra Kurulu 26. Toplantısı 26 Aralık 2008 Bilgi Toplumu Stratejisi Eylem Planı 2. Değerlendirme Raporu e-dtr İcra Kurulu 26. Toplantısı 26 Aralık 2008 DEĞERLENDİRME RAPORLARI 1. Değerlendirme Raporu 12 Haziran 2008 tarihli 24. Đcra Kurulu Toplantısında

Detaylı

Çevre Mühendisi Aranıyor.

Çevre Mühendisi Aranıyor. Đlan Đlan sahibi Çevre Mühendisi Aranıyor. CEYDA YÖNETĐM DANIŞMANLIK MAD.MÜH.. LTD. ŞTĐ. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, Çevre izin ve Lisans Yönetmeliği kapsamında Çevre Görevlisi işlemlerinin

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ 2015 MALĠ YILI. Döner Sermaye ĠĢletme Müdürlüğü FAALĠYET RAPORU

SİİRT ÜNİVERSİTESİ 2015 MALĠ YILI. Döner Sermaye ĠĢletme Müdürlüğü FAALĠYET RAPORU SİİRT ÜNİVERSİTESİ 2015 MALĠ YILI Döner Sermaye ĠĢletme Müdürlüğü FAALĠYET RAPORU Ocak 2016 1 SUNUġ Siirt Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği 14.10.2008 tarih ve 27024 sayılı Resmî Gazetede

Detaylı

Türet Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi. Plastik Geri Kazanım Tesisi. Çevre Mühendisi Olması Şartı

Türet Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi. Plastik Geri Kazanım Tesisi. Çevre Mühendisi Olması Şartı Türet Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Plastik Geri Kazanım Tesisi Çevre Mühendisi Olması Şartı Đşini zevke yapacak olan arkadaşlar arıyoruz. Mevzuata göre işlemleri yapacak kriterlere sahip olması

Detaylı

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ Yapı Ġşleri ve Teknik Daire Başkanlığı GÖREV TANIM FORMU

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ Yapı Ġşleri ve Teknik Daire Başkanlığı GÖREV TANIM FORMU UZMANLIK ALANI BAĞLI OLDUĞU UNVAN Teknik Hizmetler Mühendis İnşaat Mühendisi Daire Başkanı Mühendis unvanının gerektirdiği yetki ve devredilmiş olan yetkiler çerçevesinde sorumlu olduğu iş ve işlemleri

Detaylı

KAREL ELEKTRONĐK A.Ş. Ar-Ge Yol Hikayesi. 28.11.2006 TÜBĐTAK - TEYDEB Sanayi Arge Günü Sunumu 1

KAREL ELEKTRONĐK A.Ş. Ar-Ge Yol Hikayesi. 28.11.2006 TÜBĐTAK - TEYDEB Sanayi Arge Günü Sunumu 1 KAREL ELEKTRONĐK A.Ş. Ar-Ge Yol Hikayesi 28.11.2006 TÜBĐTAK - TEYDEB Sanayi Arge Günü Sunumu 1 KAREL Elektronik Hakkında 1986 yılında kurulan Karel Elektronik altı alanda faaliyet göstermektedir: i. Telekomünikasyon

Detaylı

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ A- GÖREVLER

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ A- GÖREVLER TANIM Şirketleri müşterilere ve müşterileri şirketlere tanıtan, müşterilerle olumlu ilişkiler geliştirilmesini ve sürdürülmesini sağlamak için gerekli çalışmaları yürüten kişidir. A- GÖREVLER - Halkla

Detaylı

YURTDIŞI VATANDAŞLAR DANIŞMA KURULUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

YURTDIŞI VATANDAŞLAR DANIŞMA KURULUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK 24 Aralık 2010 CUMA Resmî Gazete Sayı : 27795 YÖNETMELİK Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığından: YURTDIŞI VATANDAŞLAR DANIŞMA KURULUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ

Detaylı

THY A.O. Endüstri Mühendisliği Mezunu Uzman Adayları Arıyor

THY A.O. Endüstri Mühendisliği Mezunu Uzman Adayları Arıyor THY A.O. Endüstri Mühendisliği Mezunu Uzman Adayları Arıyor Genel Özellikler T.C. vatandaşı. Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, en az 1

Detaylı

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI BULUNDUĞ U İL YETKİ ALANI TELEFON FAKS YETKİLENDİR ME TARİHİ GEÇERLİLİK TARİHİ

Detaylı

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ (EK MADDE-1 E GÖRE) ve BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ UZAKTAN EĞİTİM YÖNERGESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ UZAKTAN EĞİTİM YÖNERGESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ UZAKTAN EĞİTİM YÖNERGESİ Afyonkarahisar 2012 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM... 1 AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR... 1 Amaç... 1 Kapsam... 1 Dayanak... 1 Tanımlar...

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (Değişik:RG-14/2/2014-28913) (1) Bu Yönetmeliğin amacı; yükseköğrenim

Detaylı

WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU. Süheyla GÜVEN

WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU. Süheyla GÜVEN WEB SAP (ORION) STAJ BAŞVURU KULLANICI DÖKÜMANTASYONU Süheyla GÜVEN İÇİNDEKİLER 1. İÇERİK 1 2. WEB VE SAP (ORION) KULLANICI YAPISI.. 2 3. 1. AŞAMA ÖĞRENCİ GİRİŞİ.3 4. 2. AŞAMA DANIŞMAN ONAYI..6 5. 3. AŞAMA

Detaylı

İş Hijyeni Ölçüm Lab. Personelleri, Akademisyenler, OSGB Ölçüm Keşif Uzmanları, A-B-C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanları

İş Hijyeni Ölçüm Lab. Personelleri, Akademisyenler, OSGB Ölçüm Keşif Uzmanları, A-B-C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanları Toplam 8 dersten oluşan Analitik Akademi tarafından düzenlenen İşyeri Ortamı, İş Hijyeni Ölçümleri ve İş Ekipmanları Periyodik Kontrolleri hakkında seminer programı; ders verilen konularda uzman öğretim

Detaylı

Metal Kesme Teorisi (MFGE 541) Ders Detayları

Metal Kesme Teorisi (MFGE 541) Ders Detayları Metal Kesme Teorisi (MFGE 541) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Metal Kesme Teorisi MFGE 541 Her İkisi 2 2 0 3 7.5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin

Detaylı

EY Eğitim Takvimi. Eylül - Aralık 2014

EY Eğitim Takvimi. Eylül - Aralık 2014 EY Eğitim Takvimi Eylül - Aralık 2014 EY olarak, verimli ve kaliteli bir iş modelinin kurulması ve sürdürülmesinde eğitimin önemli bir rol oynadığına inanıyoruz. Bu sebeple, şirketimiz bünyesindeki farklı

Detaylı

İşletme Gelişimi Atölye Soruları

İşletme Gelişimi Atölye Soruları İşletme Gelişimi Atölye Soruları Şemsettin Akçay Satış Pazarlama ve İnovasyon Mühendisi İşletmenizi Başarıya Götüren 50 Soru! Bir gün küçük kızımız Lara (o zaman 3.5 yaşındaydı): Baba deniz gölgesi nedir,

Detaylı

2015 Yılı Kasım Ayı Bülteni

2015 Yılı Kasım Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 2015 Yılı Kasım Ayı Bülteni 05.11.2015 tarihinde Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök ve beraberindeki heyet borsa idari binamızı

Detaylı

MUHASEBE, DENETİM VE DANIŞMANLIK İŞLETMELERİ İÇİN İŞYERİ, HİZMET VE KALİTE GÜVENCE İLKE VE ESASLARI HAKKINDA MECBURİ MESLEK KARARI

MUHASEBE, DENETİM VE DANIŞMANLIK İŞLETMELERİ İÇİN İŞYERİ, HİZMET VE KALİTE GÜVENCE İLKE VE ESASLARI HAKKINDA MECBURİ MESLEK KARARI MUHASEBE, DENETİM VE DANIŞMANLIK İŞLETMELERİ İÇİN İŞYERİ, HİZMET VE KALİTE GÜVENCE İLKE VE ESASLARI HAKKINDA MECBURİ MESLEK KARARI R.G. Tarihi : 13 Aralık 2013 R.G. Sayısı : 28850 TÜRMOB Türkiye Serbest

Detaylı

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEKLERİ

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEKLERİ BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KÜMELENME DESTEKLERİ Esra ALAGÖZ KAYA Şubat 2015 SUNUM PLANI I. KÜMELENME ANA DESTEK ALANLARI II. KÜMELENME DESTEKLERİNDE TEMEL

Detaylı

BEYOĞLU HİZMET MERKEZİ KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Son Başvuru Tarihi : 16 Mayıs 2016. Yayınlanma Tarihi : 05 Mayıs 2016

BEYOĞLU HİZMET MERKEZİ KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Son Başvuru Tarihi : 16 Mayıs 2016. Yayınlanma Tarihi : 05 Mayıs 2016 BEYOĞLU HİZMET MERKEZİ KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Son Başvuru Tarihi : 16 Mayıs 2016 Yayınlanma Tarihi : 05 Mayıs 2016 Genel Şartlar ve Notlar İş Tanımı ve Genel Şartlar TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 28.09.2011 FİRMA ADI: FATİH ISI MÜHENDİSLİK FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: DOĞALGAZ TESİSAT DENEYİM: EN AZ 1 YIL TECRÜBELİ DOĞALGAZ YETKİ BELGESİ OLAN, İÇ TESİSAT PROJESİ ÇİZEBİLEN MAKİNA

Detaylı

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014 2015 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları Doktora Programları ANABİLİM DALI TÜRÜ / DERECE TC

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı; mesleki ve teknik eğitim bölgeleri içindeki meslek

Detaylı

MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi Hüküm ve Koşulları

MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi Hüküm ve Koşulları 1 Şubat 2016 tarihinde düzenlendi Sayfa 1 / 5 Bu belgede MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi'nin ("Teklif"), hem Microsoft Corporation ( Microsoft ) hem de katılımcı müşteri ( Müşteri ) için uygunluk gereksinimleri

Detaylı

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI SANCAKTEPE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI NO 1 HİZMETİN ADI Okulöncesi Eğitime Öğrenci Kaydının yapılması Nüfus cüzdanı fotokopisi Okul Öncesi Başvuru Formu Acil Durumlarda Başvuru Formu 4

Detaylı

Türkiye'nin En Büyük Dijital Şantiyesi!

Türkiye'nin En Büyük Dijital Şantiyesi! Türkiye'nin En Büyük Dijital Şantiyesi! Projeteklifi Türkiye ve Dünya genelindeki İnşaat sektöründe bulunan tüm iş kollarını bir araya getiren Türkiye nin en büyük web portalıdır. Projeteklifi içinde bulunan

Detaylı

TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ÇELİK BORU TESİSATÇISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ÇELİK BORU TESİSATÇISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ÇELİK BORU TESİSATÇISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin

Detaylı

REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İlan İşletmeler Sorumlusu aranıyor. İlan sahibi REMONDIS SU VE ATIK SU TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. İş Tanımı Arıtma Tesisi İşletmeler Sorumlusu Çevre Mühendisliği eğitimini tamamlamış, En az 5 yıl

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Rektörlüğüne bağlı SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNE 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılında aşağıda belirtilen programlardaki anabilim ve bilim dallarına

Detaylı

ÖĞRETMENLĐK UYGULAMASI

ÖĞRETMENLĐK UYGULAMASI ÖĞRETMENLĐK UYGULAMASI ÖĞRETMENLIK UYGULAMASI DERS DOSYASI Bu ders, Ortaöğretim Alan Öğretmenliği Pedagojik Formasyon programında Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından açılan 2 saat

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Sayı: B.09.0.ÇED.0.10.01.00-155.01/142 28/02/2012 Konu: Çevre İzin ve Lisans Belgesi İDAMET METAL MAKİNA İNŞAAT HURDA DANIŞMANLIK TAŞIMACILIK SAN.VE TİC.LTD.Ş KISIK METAL İŞLERİ SANAYİ SİTESİ 1.CADDE NO:84

Detaylı

SANAT VE TASARIM GUAJ BOYA RESĠM MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI)

SANAT VE TASARIM GUAJ BOYA RESĠM MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü SANAT VE TASARIM GUAJ BOYA RESĠM MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) 2011 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde sanat dallarının değişim ile karşı

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ BİNGÖL TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ BİNGÖL TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ BİNGÖL TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: Bu yönergenin amacı, Bingöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Detaylı

Antalya O Days Yarışları

Antalya O Days Yarışları Antalya O Days Yarışları 25-28 Şubat 2016 Takım - Kulüp - Grup Konaklama Başvuru Formu Lütfen bu formu aşağıda ki iletişim yöntemlerinden birisi ile tarafımıza iletiniz. Adres: Cakmak Mah. Ikbal Cad. No:24/6

Detaylı

Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2009 Dönemi. Faaliyet Raporu

Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2009 Dönemi. Faaliyet Raporu 09 Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş. 01 Ocak - 30 Eylül 2009 Dönemi Faaliyet Raporu İçindekiler Yönetim ve Denetim Kurulu Temettü Politikası Risk Yönetim Politikaları Genel Kurul Tarihine Kadar Meydana

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 14.06.2014 15:46:12

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 14.06.2014 15:46:12 ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 14.06.2014 15:46:12 Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. Alikaya Sok. No: 5 Levent, Şişli-İstanbul Telefon ve Faks Numarası : Tel : 0212 317 94

Detaylı

TMMOB EH R PLANCILARI ODASI TRABZON UBES III. DÖNEM (2014-2016) ÇALI MA PROGRAMI

TMMOB EH R PLANCILARI ODASI TRABZON UBES III. DÖNEM (2014-2016) ÇALI MA PROGRAMI TMMOB EH R PLANCILARI ODASI TRABZON UBES III. DÖNEM (2014-2016) ÇALI MA PROGRAMI I. KURUMSALLA MA VE ÖRGÜTLENMEN N GEL LMES Trabzon ubesi nin kurumsal ve örgütlenme yap güçlendirerek daha etkin ve verimli

Detaylı

OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU OMURGA GAYRIMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş

OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU OMURGA GAYRIMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ 1- GENEL BİLGİLER 2015 YILI ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem: 08.04.2015 30.09.2015 Dönemi Ticaret unvanı : OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde Enstitümüz Anabilim / Bilim Dallarına alınacak Doktora ve Yüksek Lisans öğrenci kontenjanları

Detaylı

MUHASEBE, DENETİM VE DANIŞMANLIK İŞLETMELERİ İÇİN İŞYERİ, HİZMET VE KALİTE GÜVENCE İLKE VE ESASLARI HAKKINDA MESLEK KARARI

MUHASEBE, DENETİM VE DANIŞMANLIK İŞLETMELERİ İÇİN İŞYERİ, HİZMET VE KALİTE GÜVENCE İLKE VE ESASLARI HAKKINDA MESLEK KARARI MUHASEBE, DENETİM VE DANIŞMANLIK İŞLETMELERİ İÇİN İŞYERİ, HİZMET VE KALİTE GÜVENCE İLKE VE ESASLARI HAKKINDA MESLEK KARARI BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ VE KAVRAMLAR Madde 1. AMAÇ Madde 2. KAPSAM Madde 3. HUKUKİ

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Ölçme ve Değerlendirme MB 302 6 3+0 3 3

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Ölçme ve Değerlendirme MB 302 6 3+0 3 3 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Ölçme ve Değerlendirme MB 302 6 3+0 3 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu / Yüz Yüze Dersin

Detaylı

14.8. İşyeri Temsilcileri Şube Koordinasyonu

14.8. İşyeri Temsilcileri Şube Koordinasyonu 14.8. İşyeri Temsilcileri Şube Koordinasyonu Kamu ve özel sektörde çalışan mimarların mesleki alanda gereksinimlerini karşılamak, mesleki uğraşlarını kolaylaştırmak, mesleki hizmetinin güvencelerini sağlamak

Detaylı

BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEKİ YETERLİLİK SINAV VE BELGELENDİRME MERKEZİ LTD. ŞTİ. (BTSO MESYEB)

BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEKİ YETERLİLİK SINAV VE BELGELENDİRME MERKEZİ LTD. ŞTİ. (BTSO MESYEB) BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEKİ YETERLİLİK SINAV VE BELGELENDİRME MERKEZİ LTD. ŞTİ. (BTSO MESYEB) SINAV VE BELGELENDİRME ÜCRET TARİFESİ 1-11UY0031-3 Isıtma ve Doğal Gaz İç Tesisat Yapım Personeli

Detaylı

ANIT PARK SİTESİ FAALİYET RAPORU

ANIT PARK SİTESİ FAALİYET RAPORU 1. GİRİŞ : İzmir ili, Bayraklı İlçesi, Yamanlar Mah. 7355. Sk. No: 203 adresinde bulunan ve Bayraklı Tapu Sicil Müdürlüğüne kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen 8 Blok ve 288 Bağımsız Bölümden ibaret,

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 1.Sınıf Gayrisıhhî Müessese 2. Ayrıntılı adres krokisi eklenmiş Gayrisıhhî Müessese Açma Ruhsatı Başvuru Beyan Formu 3. İmar Durum Belgesi (İlçe Belediye Başkanlığından temin edilebilir -gerekli görüldüğünde

Detaylı

ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSİ

ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSİ TANIM İletişim sistemlerinin ve her türlü elektronik aletin tasarımı, üretim teknolojisi, çalışma ilkeleri, yapımı ve işletilmesi ile ilgili alanlarda çalışan kişidir. A- GÖREVLER Elektronik ve haberleşme

Detaylı

Yüksek Lisans ve Doktora programlarına başvuracak Yabancı Uyruklu Adaylardan İstenilen Belgeler

Yüksek Lisans ve Doktora programlarına başvuracak Yabancı Uyruklu Adaylardan İstenilen Belgeler İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yüksek Lisans ve Doktora Programları için öğrenci alınacaktır. yarıyılında 1-İSTENİLEN

Detaylı

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığından:

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığından: Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığından: Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın, sınıfı,

Detaylı

Başvuru Tarihi Başlangıcı 28 Aralık 2015. Başvuru Tarihi Sonu 08 Ocak 2016. Sonuçların İlan Tarihi 13 Ocak 2016

Başvuru Tarihi Başlangıcı 28 Aralık 2015. Başvuru Tarihi Sonu 08 Ocak 2016. Sonuçların İlan Tarihi 13 Ocak 2016 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ARASINDA ORTAKLAŞA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA 2015-2016

Detaylı

GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ÇOCUK DIŞ GİYSİLERİ DİKİMİ (CEKET- MONT- MANTO) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ÇOCUK DIŞ GİYSİLERİ DİKİMİ (CEKET- MONT- MANTO) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ÇOCUK DIŞ GİYSİLERİ DİKİMİ (CEKET- MONT- MANTO) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 39. maddesi uyarınca, yüksek lisans tezleri ile

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 39. maddesi uyarınca, yüksek lisans tezleri ile \ jy,1' y f ^. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI B.30.0.PER.0.00.00.01/01- Yüksek Lisans Tezi İle İlgili Araştırma İnceleme Hk. 1 8.08.2009*026044 ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE 2547 sayılı Yükseköğretim

Detaylı

Bilgisayar Destekli Mühendislik ve Tasarım (AE 103) Ders Detayları

Bilgisayar Destekli Mühendislik ve Tasarım (AE 103) Ders Detayları Bilgisayar Destekli Mühendislik ve Tasarım (AE 103) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Saati Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Bilgisayar Destekli Mühendislik ve Tasarım AE 103 Güz

Detaylı

ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD.

ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD. ALPA DANIŞMANLIK ĐNSAN KAYNAKLARI LTD. Entegre üretim sistemi olan danışmanlığını yaptığımız bir firma için çevre hizmetleri biriminde sorumlu olarak çalışacak mühendis arayışımız vardır. Üniversitelerin

Detaylı

PERSONEL ALIM İLANI. : www.dogaka.gov.tr (online baģvuru)

PERSONEL ALIM İLANI. : www.dogaka.gov.tr (online baģvuru) PERSONEL ALIM İLANI T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı [DOĞAKA], Hatay, KahramanmaraĢ, Osmaniye illerinden oluģan TR63 bölgesinde faaliyet göstermekte olup Ajans merkezi Hatay ilidir. 5449 Sayılı Kalkınma

Detaylı

T.C. MEVLANA KALKINMA AJANSI TR52 (KONYA ve KARAMAN) DÜZEY 2 BÖLGESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ GÖREVLENDİRİLMESİ İLANI Mevlana Kalkınma Ajansı

T.C. MEVLANA KALKINMA AJANSI TR52 (KONYA ve KARAMAN) DÜZEY 2 BÖLGESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ GÖREVLENDİRİLMESİ İLANI Mevlana Kalkınma Ajansı T.C. MEVLANA KALKINMA AJANSI TR52 (KONYA ve KARAMAN) DÜZEY 2 BÖLGESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ GÖREVLENDİRİLMESİ İLANI Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından 2009 yılı bütçesi kapsamında yürütülen mali destek

Detaylı

CIA Bölüm 4, Mesleki Deneyim Tanıma Dokümantasyon ve Doğrulama

CIA Bölüm 4, Mesleki Deneyim Tanıma Dokümantasyon ve Doğrulama Aday Adı Aday ID Numarası: Talimatlar: 4 Bölümlü CIA sınavının 4. Bölümünde belirtilen 5 alanla ilgili olarak nezdinde deneyim kazandığınızı belirttiğiniz her bir işveren için lütfen ayrı bir form doldurunuz.

Detaylı

1997-2001 Lisans -B. Arch- Uludağ Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü, Bursa

1997-2001 Lisans -B. Arch- Uludağ Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü, Bursa IŞIL TALU KİŞİSEL BİLGİLER GSM : +90 532 558 5534 e-mail : isiltalu@hotmail.com Adres : Cihangir/İstanbul Doğum yeri :Ankara Doğum tarihi :24.06.1979 Medeni Durumu :Bekar EĞİTİM DURUMU 01.01.2010-.Doktora-

Detaylı

FOREACH V1.8. Su Arıtma Sistemleri Bakım Takip ve Ön Muhasebe Programı. www.sercantogrul.com 0506 588 17 18

FOREACH V1.8. Su Arıtma Sistemleri Bakım Takip ve Ön Muhasebe Programı. www.sercantogrul.com 0506 588 17 18 FOREACH V1.8 Su Arıtma Sistemleri Bakım Takip ve Ön Muhasebe Programı www.sercantogrul.com 0506 588 17 18 İçindekiler Foreach Hakkında... 2 1-Anasayfa... 3 2-Bakım Kartı... 4 3-Tanımlama İşlemleri... 5

Detaylı

Güzel Konuşma (Diksiyon) Eğitimi Kursu

Güzel Konuşma (Diksiyon) Eğitimi Kursu Güzel Konuşma (Diksiyon) Eğitimi Kursu Diksiyon ve Konuşma Eğitimi Programı bireyleri bu alanda yeterli hale getirmeyi amaçlamaktadır. Diksiyon eğitimi kursumuzun içeriği, diksiyon eğitimi kursumuzun süresi

Detaylı

ARCHİ DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ, GÖZDEN GEÇİRME RAPORU. Sayfa 1 / 7

ARCHİ DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ, GÖZDEN GEÇİRME RAPORU. Sayfa 1 / 7 ARCHİ DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ, GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 2015 Sayfa 1 / 7 10 Ocak 2016 ARCHİ DANIŞMANLIK VE GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. 2015 YILI KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ,

Detaylı

MODÜL : 1 BİLGİSAYAR KULLANMA

MODÜL : 1 BİLGİSAYAR KULLANMA Kullanımı ( İşletmenlik ) Kursu Yıllık Planı Kurs Gün Hafta Ders Saati 1 1 4 2 1 4 3 1 4 4 1 4 5 1 4 6 2 4 7 2 4 8 2 4 KONULAR 1. Temel Bilgiler a. Donanım yazılım bilişim teknolojisi b. Bilgi ve iletişim

Detaylı

ÜREME SAĞLIĞI BLOĞU GELİŞİM İZLEM DOSYASI

ÜREME SAĞLIĞI BLOĞU GELİŞİM İZLEM DOSYASI MÜTF FAZ 2 EĞİTİM PROGRAMI 2014-15 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜREME SAĞLIĞI BLOĞU GELİŞİM İZLEM DOSYASI STAJYER ÖĞRENCİNİN ADI ve SOYADI:... DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİNİN ADI ve SOYADI:. 1 GELİŞİM İZLEM DOSYASI MÜTF

Detaylı

BANKACILIK VE SİGORTACILIK ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü (Tezli YL, Doktora, Tezsiz YL) Programlarına Öğrenci Alımı

BANKACILIK VE SİGORTACILIK ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü (Tezli YL, Doktora, Tezsiz YL) Programlarına Öğrenci Alımı BANKACILIK VE SİGORTACILIK ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı (Tezli YL, Doktora, YL) ına Öğrenci Alımı (Yatay Geçiş dâhil), Kontenjan, Başvuru Koşulları ve Genel Bilgiler Yüksek Lisans

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsü ne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

EBYS FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ

EBYS FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ EBYS FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ e-imza KURULUM AŞAMALARI AKİS Akıllı KART'da yer alan Nitelikli Elektronik Sertifikanın yüklü olduğu çipli parça işaretliyerlerinden

Detaylı

ALOHA MENTAL ARİTMETİK TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKKAN EĞİTİM HİZMETLERİ TURİZM TEKSTİL VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

ALOHA MENTAL ARİTMETİK TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKKAN EĞİTİM HİZMETLERİ TURİZM TEKSTİL VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. ALOHA MENTAL ARİTMETİK TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ TÜRKKAN EĞİTİM HİZMETLERİ TURİZM TEKSTİL VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. ŞİRKET PROFİLİ Aloha International SDN BHD. 1993 yılında Malezya da kurulan 5 kıtada,

Detaylı

Ford Otosan TEKAY Başvuru Süreci

Ford Otosan TEKAY Başvuru Süreci Ford Otosan TEKAY Başvuru Süreci Bu döküman Teknik Acil Yardım Masası nın çalışma yöntemini açıklamak üzere hazırlanmıştır. Ford Otosan Akpınar mah. Hasan Basri cad. No:2 34885 Sancaktepe - Đstanbul Telefon

Detaylı

CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ CİHAZ TAKSİTLİ M2M KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 09.10.2012 tarihinden itibaren düzenlemekte olan Cihaz Taksitli M2M Kampanyası

Detaylı

ATıK KODU ATıK AÇıKLAMASı Miktarı. 2-YETERLiLiK KOŞULLARI. Tarih:28.11.2013

ATıK KODU ATıK AÇıKLAMASı Miktarı. 2-YETERLiLiK KOŞULLARI. Tarih:28.11.2013 ,.,. ATıK YAG GERi KAZANıM TEKNiK ŞARTNAMESi Tarih:28.11.2013 ı-konu VE KAPSAM Bu ihalenin konusu ve kapsamı; T.K.i. Kurumu E.L.i. Müessesesi Müdürlüğü Çan Linyitleri işletme Müdürlüğü bünyesinde oluşan

Detaylı

Analiz aşaması sıralayıcı olurusa proje yapımında daha kolay ilerlemek mümkün olacaktır.

Analiz aşaması sıralayıcı olurusa proje yapımında daha kolay ilerlemek mümkün olacaktır. Analiz Raporu Kısa Özet Her geçen gün eczanecilik sektörü kendi içerisinde daha da yarışır hale geliyor. Teknolojinin getirdiği kolaylık ile eczane otomasyonu artık elinizin altında. Çoğu eczacılar hastalarına

Detaylı

SANAYİ NAKIŞÇISI TANIM

SANAYİ NAKIŞÇISI TANIM TANIM İş talimatı doğrultusunda nakışlı ürün tasarımı yaparak desen programını kullanan, sanayi nakış makinelerini ve aparatlarını kullanarak ürüne dönüştürebilen kişidir. A- GÖREVLER - Nakışlı ürün tasarımları

Detaylı

Karıştırcılar ve Tikinerler

Karıştırcılar ve Tikinerler Karıştırcılar ve Tikinerler Giriş Begg Cousland ve Jiangsu New Hongda Group 2002 yılından beri beraber çalışmaktadır. Bu zamandan beri Begg Cousland mist gidericileri Jiangsu New Hongda tarafından Çin

Detaylı

MAKİNALARDA UYGUNLUK DEĞERLENDİRMESİ CE İŞARETLEMESİ ALANLARINDA NE YAPIYORUZ, SİZİN İÇİN NE YAPABİLİRİZ?

MAKİNALARDA UYGUNLUK DEĞERLENDİRMESİ CE İŞARETLEMESİ ALANLARINDA NE YAPIYORUZ, SİZİN İÇİN NE YAPABİLİRİZ? MAKİNALARDA UYGUNLUK DEĞERLENDİRMESİ VE CE İŞARETLEMESİ ALANLARINDA NE YAPIYORUZ, SİZİN İÇİN NE YAPABİLİRİZ? Hazırlayan: Atila Çınar Makina Mühendisi etik tasarım danışmanlık eğitim ltd. şti. Uzay Çağı

Detaylı

Aşçılık. Programın Amaçları

Aşçılık. Programın Amaçları Aşçılık Programın Amaçları Aşçılık Önlisans Programı turizm endüstrisinde özellikle gastronomi alanında mutfak, servis, yönetim ve insan ilişkileri konuları başta olmak üzere gerekli bilgi ve becerilere

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVLARI LE SERBEST MUHASEBEC MAL MÜ AV RL K STAJA BA LAMA SINAVINA HAZIRLIK KURSLARI ÇERÇEVE PROGRAMI

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVLARI LE SERBEST MUHASEBEC MAL MÜ AV RL K STAJA BA LAMA SINAVINA HAZIRLIK KURSLARI ÇERÇEVE PROGRAMI T.C. M LLÎ E T M BAKANLI I Talim ve Terbiye Kurulu Ba kanl KAMU PERSONEL SEÇME SINAVLARI LE SERBEST MUHASEBEC MAL MÜ AV RL K STAJA BA LAMA SINAVINA HAZIRLIK KURSLARI ÇERÇEVE PROGRAMI ANKARA 2011 GENEL

Detaylı

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI DENEME SINAVI

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI DENEME SINAVI İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI DENEME SINAVI A2 BÖLÜMÜ SORULARI Teorik Soru Sayısı: 30 İstenilen Başarı Oranı : % 70 ( 21 Soru ) 1 KONULAR İşe Alım Süreci İşyeri Ziyaretleri Personel İhtiyaç Analizi Meslek

Detaylı

Rakamların. Ötesinde. Yönetim Danışmanlığı Kurumsal Finansman Muhasebe ve Mali İşler

Rakamların. Ötesinde. Yönetim Danışmanlığı Kurumsal Finansman Muhasebe ve Mali İşler Rakamların Ötesinde Yönetim Danışmanlığı Kurumsal Finansman Muhasebe ve Mali İşler Cerebra Hakkında Cerebra Türkiye de geniş bir endüstri yelpazesinde yönetim danışmanlığı, kurumsal finansman, muhasebe

Detaylı

SORU: Bölgeye katkı sağlayacak özel bir proje sahibi iktisadi kalkınma programında %50 hibeden fazlasını karşılayamıyorsa bir destek var mı?

SORU: Bölgeye katkı sağlayacak özel bir proje sahibi iktisadi kalkınma programında %50 hibeden fazlasını karşılayamıyorsa bir destek var mı? SORU: Bölgeye katkı sağlayacak özel bir proje sahibi iktisadi kalkınma programında %50 hibeden fazlasını karşılayamıyorsa bir destek var mı? 1. CEVAP: İktisadi kalkınma destek programında hiçbir destek

Detaylı

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIMI İHALESİ İLANI (İKN 2015/47762)

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIMI İHALESİ İLANI (İKN 2015/47762) EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIMI İHALESİ İLANI (İKN 2015/47762) 1. İdarenin; a) Adı: Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğü.

Detaylı

ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ALTSO MESLEKİ LERİ Odamız tarafından, ilçemizde çalışma hayatındaki hizmet kalitesini artırmak, üyelerimiz ve çalışanlarının mesleki bilgi, becerilerinin geliştirilmesi amacı ile çeşitli dallarda eğitim,

Detaylı

FIAP LifeCard. Başvuru Kılavuzu. Doç. Dr. Hüseyin Sarı. TFSF FIAP Türkiye Temsilcisi hsari100@gmail.com www.huseyinsari.net.tr

FIAP LifeCard. Başvuru Kılavuzu. Doç. Dr. Hüseyin Sarı. TFSF FIAP Türkiye Temsilcisi hsari100@gmail.com www.huseyinsari.net.tr FIAP LifeCard Başvuru Kılavuzu Doç. Dr. Hüseyin Sarı TFSF FIAP Türkiye Temsilcisi hsari100@gmail.com www.huseyinsari.net.tr 2014 1 FIAP Fotoğrafçı Kartı (LifeCard) Başvurusu 2 İçerik Sunuş: FIAP Fotoğrafçı

Detaylı