Prof. Dr. Gönül Erkan

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Prof. Dr. Gönül Erkan"

Transkript

1 1 Prof. Dr. Gönül Erkan Doğum Tarihi ve Yeri: Ankara Yabancı Dil: İngilizce Eğitim Özgeçmişi: * Alpaslan İlkokulu. Ankara * Cebeci Ortaokulu. Ankara * Ankara Kız Lisesi. Ankara * Sosyal Hizmetler Akademisi (SHA) (H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu). * A.Ü. Eğitim Fakültesi Eğitim Psikolojisi Dalı Yüksek Lisans Programı * H.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Psikolojik Hizmetler Bilim Doktorluğu Akademik Yükselme: * Asistanlık (SHA) : * Öğretim Üyeliği (SHA) : * Doçentlik (HÜ-SHYO): * Doçentlik Kadrosuna Atanma (HÜ-SHYO: * Profesörlük Kadrosuna Atanma (HÜ-SHYO): Verdiği Dersler : Önceki Müfredat Programında Verdiği Dersler: Lisans Dersleri :

2 2 * Psikolojiye Giriş * Gelişim Psikolojisi * Sosyal Hizmette Mülakat * Sosyal Kişisel Çalışma * Özürlülük ve Sosyal Hizmet Lisansüstü Dersler: * Özürlülük ve Sosyal Hizmet Şimdiki Müfredat Programında Verdiği Dersler: Lisans Dersleri : * İnsan Davranışı ve Sosyal Çevre I * İnsan Davranışı ve Sosyal Çevre II * Özürlülerle Sosyal Hizmet Lisansüstü Dersler: * Korunmaya Muhtaç Çocuklar ve Sosyal Hizmet H.Ü. Sosyal ve İdari Bilimleri Fakültesi Sosyal Çalışma Bölümünde Verdiği Ders: * Sosyal Kişisel Çalışma Yönetilen Lisanüstü Tezler: Yüksek Lisans Tezleri: * Veli Duyan (1992) Ankara Hastanelerinde Tıbbı Sosyal Hizmet Uygulamaları. * Musa İkizoğlu (1993) Demokratik ve Otoriter Ana-Baba Tutumlarının Lise Son Sınıf Öğrencilerinin Benlik Saygısı Üzerine Etkisi. * Vedat Işıkhan (1993) Sosyal Hizmet Uzmanlarının İş Doyumları. * Zehra Yelken (1996) Anne ve Babaların 3-6 Yaş Dönemindeki Çocuğun Cinsel Gelişim ve Cinsel Eğitim Konusundaki Bilgi Düzeyleri. * Behzet Aslan (1997) Kurum Bakımında Bulunan Korunmaya Muhtaç Çocukların Davranış Sorunları (Adana İlinde Bir Araştırma). * Hatice Acar (1998) Ankara da Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğüne Bağlı Sosyal Hizmet Kuruluşlarında Çalışan Üniversite Mezunu Evli Personelin Evlilik Doyumları. * Hatice Yiğit (2001) Alt ve Üst Sosyo-Ekonomik Düzey ve Cinsiyet Açısından Ergenlik Dönemi Problemlerinin Karşılaştırılması.

3 3 *Deniz Sarıöz (2001) Çalışan Çocukların Sosyo-Ekonomik Özellikleri İle Çalışma Koşullarının Benlik Saygısı Düzeylerine Etkisi. * Özgür Öztürk (2006) Yoksulların Yaşam Kalitesinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. * Semra Saruç (2006) Hastanede Yatan Hastaların Hasta Hakları Konusundaki Bilgi Düzeyleri ve Hastanede Hasta Haklarına Yönelik Uygulamalar. Doktora Tezi Melahat Demirbilek (2005) Yurtlarda Kalan Öğrencilerin Arkadaşlık İlişkileri, Arkadaşlık İlişkileri İle Bağlantılı Sorunları ve Çözümüne Yönelik Bir Model Denemesi. M. Zafer Danış (2007) Kurumlarda Kalan Yaşlıların Yaşam Kalitesi ve Bunu Etkileyen Faktörler: Ankara Örneğinde Bir Alan Araştırması (devam ediyor). Mesleki İlgi Alanları * Çocuk ve gençlik gelişimi ve sorunları * Korunmaya muhtaç çocuklar * Özürlülük * Osmanlı İmparatorluğunda kimsesiz çocuklara, kadınlara ve yoksullara yönelik hizmetler * Sosyal hizmette mülakat Özel İlgi Alanları: * Tarih * Türk Müziği Yurtdışında Katıldığı Kongre/Sempozyum/Programlar v.b.: * Nisan Eylül 1968 tarihleri arasında, A.B.D de The Cleveland International Program for Youth Leaders and Social Workers (CIP) adını taşıyan programda Case Western Reserve University de konferans ve seminerlere katılma ve aile ve çocuk refahı alanında hizmet veren bir kurumda çalışma. * 1975 yılı Eylül ayında Romanya nın Piteşti kentinde European Seminar on Industrialization in Rural Areas: Implications for the Individual and the Community konulu on günlük bir seminere katılma ve bazı sosyal hizmet kurumlarını ziyaret. * 5-23 Eylül 1988 tarihleri arasında, Evangelische Fachhocshule Hannover in düzenlediği bir programa katılarak Hannover ve B. Berlin deki sosyal hizmet kurumlarını ziyaret ve Türk işçi aileleri üzerinde incelemelerde bulunma. Ulusal Projelerde Sorumluluk * Kültürel İletişim Vakfının Yurtdışında Yaşayan Vatandaşlarımızın Çocuklarına Ulaştırılmak Üzere Okulöncesi ve İlkokul Öğrencileri İçin Masal Kasetleri Hazırlanması Projesi nde danışman olarak görev alma (1994). * Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu nun düzenlediği Çocuk İhmali ve İstismarı konulu eğitim projesinde eğitici olarak görev alma (26-30 Nisan 2004).

4 4 * Başbakanlık Proje Uygulama Birimince Yürütülen Marmara Depremi Rehabilitasyon Programı (MERP) kapsamında Zihinsel Engellilerin Rehabilitasyonu Eğitici Eğitimi nin ikinci aşamasında görev alma (18 Nisan-27 Mayıs 2005). * Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde Çalışan Sosyal Hizmet Uzmanlarının Mesleki Açıdan Desteklenmesi Projesi nde görev alma (6-31 Mart 2006). Yönetim Görevi: yılları arasında Sosyal Hizmetler Akademisinde müdür yardımcılığı.. Üniversite İçi Diğer Görevler: * Çeşitli yüksek lisans ve doktora tezlerinde jüri üyeliği. * Yüksel Baykara Acar ın Cinsel Suçtan Hükümlü Çocukların Yaşam Öyküsü Çalışması ve Grupla Sosyal Hizmet Uygulaması (2004) konulu doktora tezinde tez izleme komitesi üyeliği. * Hakan Acar ın Sokak Çocuklarına Yönelik Hizmetlerin Değerlendirilmesi: Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Örneği (2006) konulu doktora tezinde tez izleme komitesi üyeliği. * Hacettepe Bülteni Birim Haber Temsilciliği ( ). * H.Ü. Aile Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Merkezi (AHUM) Yönetim Kurulu Üyeliği ( ). * H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Öğrenci Koordinatörlüğü ( ). * H.Ü. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Proje Önerisini hazırlayan komisyonun üyeliği (1989). * H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu müfredat programının değiştirilmesine ilişkin olarak öğretim elemanlarının görüşlerini almak üzere kurulan komisyonun başkanlığı (1999). * H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu ve diğer kuruluşlarının düzenlediği Sosyal Hizmet Sempozyumu 2001: Deprem ve Sosyal Hizmetler konulu sempozyumun koordinatörlüğü (2001). * H.Ü. Uluslararası Kongrelere Katılımı İnceleme Komisyonu (Sosyal ve Beşeri Bilimler) Üyeliği ( ). * H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Sosyal Hizmet Gelişme Eğitimi Programı Koordinatörlüğü ( ). * H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Etik Komisyonu Üyeliği ( ). * H.Ü. Yurtdışı Eğitim Komisyonu Üyeliği ( ). * Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü nce hazırlanan Mesleki Bilgi Formu ile ilgili olarak sosyal hizmet uzmanlarına ilişkin raporun hazırlanmasında komisyon üyeliği (2005). * Sakarya ve Adnan Menderes Üniversitelerinin Fen Edebiyat Fakülteleri bünyesinde açılması düşünülen Sosyal Hizmetler Bölümü ile ilgili raporun incelenmesinde komisyon üyeliği (2005). * H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Yayın Kurulu Üyeliği ( ) v.b.

5 5 Üniversite Dışı Görevler: * Aile Planlaması Derneği Aile Danışmanlığı Bürosu Danışmanlığı ( ). * Altı Nokta Körler Derneği ve diğer kuruluşların düzenlediği Görme Özürlülerin Sosyal Güvenlik Sorunları ve İstihdamı Sempozyumu konulu sempozyumun düzenleme kurulu üyeliği (1-2 Aralık 1997). * Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığının gerçekleştirdiği Çağdaş Toplum, Çağdaş Yaşam ve Özürlüler konulu şuranın Özürlülerin Toplumsal Yaşama Katılımı alt komisyonunun üyeliği (29 Kasım 2 Aralık 1999). * DPT VIII. Beş Yıllık Kalkınma Planı Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Özel İhtisas Komisyonu üyeliği (2000). * Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı ve diğer kuruluşların düzenlediği Görme Özürlüler İçin Rehabilitasyon Deneyimleri, Yeni Rehabilitasyon Politikaları ve Meslek Tanımları konulu sempozyumun düzenleme kurulu üyeliği (24-25 Mart 2000). * SHÇEK Özel Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezleri Yönetmeliği Taslağının incelenmesi için kurulan komisyonun üyeliği (2005) * SHÇEK, YURT-KUR ve Aile Planlaması Derneği'nin çeşitli hizmet içi eğitim programlarında eğitici olarak görev alma. * Çeşitli üniversite ve kurumların düzenlediği açık oturum, panel ve konferanslara konuşmacı olarak katılım v.b. Bilimsel Dergilerde Hakemlik / Editörlük / Yayın Kurulu Üyeliği: * Toplum ve Sosyal Hizmet, Ufkun Ötesi Bilim Dergisi ve Sosyal Hizmet dergilerinde hakemlik. * Psikolojik Danışma ve Rehberlik Dergisi nde editörlük. * H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Dergisi nde Yayın Kurulu Üyeliği. Sahip Olunan Sertifikalar: * The Cleveland International Program for Youth Leaders and Social Workers (CIP) adlı programdan alınan sertifika. Üye Olunan Dernekler: * Sosyal Hizmet Araştırma, Uygulama ve Geliştirme Derneği. * Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği. * Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği. * Alzheimer Derneği. * Aile Planlaması Derneği

6 6 Yayın Listesi: Makaleler : H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Dergisinde Yayınlanan Makaleler: Erkan, G. (1983) Çocukların Hastalıklara ve Hastanede Kalmaya Karşı Tepkileri, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Dergisi, 1 (1) Erkan, G. (1984) Türkiye de Ortaöğretime Devam Eden Gençlerin Duygusal ve Toplumsal Gelişimine İlişkin Sorunlar, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Dergisi, 2 (1-3) Erkan, G. (1986) Boşanmanın Çocukların Benlik Tasarımı Düzeyine Etkisi, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Dergisi, 4 (2-3) Erkan, A.R. ve Erkan, G. (1987) Darüleytamlar, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Dergisi, 5 (1) Erkan, G. (1988) Yurtta Kalan Gençlerin Psiko-Sosyal Özellikleri, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Dergisi, 6 (1-2-3) Erkan, G. (1989) Anababanın Boşanması Sırasında Çocuğun Yaşının Önemi, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Dergisi, 7 (1-2-3) 1-6. Erkan, G. ve Baykal, S. (1991) Genelleştirilmiş Başarı Beklenti Ölçeği: Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Dergisi, 9 (1-2-3) Erkan, G. (1992) Kadınların Eşleri Tarafından İstismarı, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Dergisi, 10 (1-2-3) Erkan, G. (2009) Dârülhayr-î Ali, Sosyal Hizmet, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Yayını, Haziran 2008 Ocak 2009, Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler: Erkan, G. ve Duyan, V. (2000) Sosyal Hizmette Mülakat Dersinin Öğrencinin Empatik Anlayışına Etkisi, Toplum ve Sosyal Hizmet, 1, Erkan, G. ve Demiröz, F.. (2003) Ortopedik Özürlü Çocukların Benlik Kavramı Üzerine Bir Araştırma, Ufkun Ötesi Bilim Dergisi, 3 (1-2) Erkan, G. (2004) Cinsel Yönden İstismar Edilen Çocuklarla Mülakat, Toplum ve Sosyal Hizmet, 15 (1) Erkan, G. (2004) Özürlülüğe İlişkin Modeller ve Sosyal Hizmet Uygulamaları, Toplum ve Sosyal Hizmet, 15 (2) Erkan, G. (2005) "Tabhane", Toplum ve Sosyal Hizmet, 16(2) Çeşitli Dergilerde / Kitaplarda Yayınlanan Makaleler: Erkan, G. (1966) Sosyal Hizmetler Akademisi Sosyal Hizmet Uygulamaları, Sosyal Hizmet Dergisi, 2 (1) Erkan, G. (1966) Ankara da Mamak Gecekondu Bölgesinde Boş Zamanları Değerlendirme Faaliyetleri, Sosyal Hizmet Dergisi, 2 (2-3)

7 7 Erkan, G. (1967) Suçluluk ve Anormal Karakter Özellikleri,Çeviri. Sosyal Hizmet Dergisi, 2 (7) Erkan, G. (1974) Çocukluk Çağında Sevgi, Eğitim ve Sağlık, 2 (16) 5 ve 13. Erkan, G. (1975) Romanya da Sosyal Refah Hizmetleri, Sosyal Hizmette Adım, 1, 3-4. Erkan, G. (1976) Romanya nın Ekonomik Kalkınması, Sosyal Hizmette Adım, Erkan, G. ve Uluğtekin, S. (1979) Islah Hizmetlerinde Çalışan Sosyal Hizmet Uzmanlarının Görev Tanımları, Toplumsal Çaba, 10, 2-3. Koşar, N. ve Erkan, G. ( ) Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu nun Evlat Edinme Sistemine İlişkin Son Düzenlemesi, Sosyal Hizmet, 1 (2) Erkan, G. (1991) Özürlü Çocuklar ve Aileleri, Sosyal Hizmet, 1 (4) Erkan, G. (1991) Aile Hizmetleri, Türkiye de ve Almanya da Sosyal Hizmetler: Ansiklopedik Sözlük, R. Keleş, J. Nowak ve İ. Tomanbay, (Edi.), Ankara, Selvi Yayınları. Erkan, G. (1996) Çocuk ve Oyun, Sürekli Tıp Eğitimi Dergisi, 5 (4) Erkan, G. ve Baykal, S. (1997) Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Son Sınıf Öğrencilerinin Genelleştirilmiş Başarı Beklenti Düzeyleri, Kara Harp Okulu Bilim Dergisi, 7 (1-2) Erkan, G. (1998) Yuvalardaki Çocukların Aileleri ve Yakınları ile Bağlantısı, Sosyal Hizmetler Dergisi, 1 (8) H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Emekli Öğretim Üyelerine Armağan Kitaplarda Yayınlanan Makaleler: Erkan, G. (1999) Oyun ve Özürlü Çocuklar, Prof. Dr. Sema Kut a Armağan: Yaşam Boyu Sosyal Hizmet, N.G. Koşar (Edi.) ve V. Duyan (Edi.Yard.), Ankara, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu. Erkan, G. (2000) Yaşlılarla Mülakat, Antropoloji ve Yaşlılık: Prof. Dr. Vedia Emiroğlu na Armağan. G. Erkan ve V. Işıkhan (Edi.), Ankara, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu. Erkan, G. (2001) Bursa da Bir Dullarevi, Prof. Dr. Nihal Turan a Armağan: Sosyal Hizmette Yeni Yaklaşımlar, V. Duyan ve A.M. Aktaş (Edi.), Ankara, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu. Erkan, G. (2001) Külhanbeyleri, İnsani Gelişme ve Sosyal Hizmet: Prof. Dr. Nesrin Koşar a Armağan, K.Karataş (Yay.Haz.), Ankara, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu. Uluslararası Kongrelerde Sunulan Tebliğler: Erkan, G. ve Baykal, S. (1993) The Effects of Selected Variables on the Level of Generalized Expectancy for Success of University Students, Abstracts: School Psycology in and for Democracy in the Changing World. XVI. International School Psychology Colloquium, July, 30 August 3, Banksa Bystrrica, Slovika. Ulusal Kongrelerde / Sempozyumlarda v.b. Sunulan Tebliğler:

8 8 Erkan, G. ve Ertekin, K.M. (1990) Sosyal Grup Çalışmasının Çocukların Sosyal Gelişim Düzeyine Etkisi, XXVI. Ulusal Psikiyatri ve Nörolojik Bilimler Kongresi (Bilimsel Yayınlar Kitabı) Cilt: II, İzmir, 1-4 Kasım 1990, İzmir, D.E. Üniversitesi Tıp Fakültesi Anabilim Dalı. Erkan, G. (1998) Anababanın Özürlü Çocuğa Yaklaşımı ve Uyumu, Sosyal Hizmet Sempozyumu 97: Toplumla Bütünleşme Sürecinde Özürlüler ve Sosyal Hizmet, İstanbul, Eylül 1997, I. Bulut ve Ö. Kars (Yay.Haz.) Ankara, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu. Erkan, G. (1998) Ülkemizde Özürlülerin Rehabilitasyondan Yararlanmalarındaki Sorunlar ve Çözüm Yolları, [Özürlü, Kent., Çevre Kongresi, Ankara, 2 Aralık 1996], BEGV: Bedensel Engellileri Güçlendirme Vakfı, 2 (11) Erkan, G. ve Karataş, K.(1999) Ankara Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal Hizmet Uygulaması, Görme Özürlülerin Sosyal Güvenlik Sorunları ve İstihdamı Sempozyumu, Ankara, 1-2 Aralık 1997, K.Karataş (Yay.Haz.), Ankara, Altı Nokta Körlere Hizmet Vakfı. Erkan, G. (2001) Mesleki Rehabilitasyondan Yararlanan Görme Özürlüler ile Ortopedik Özürlülerin Genelleştirilmiş Başarı Beklenti Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma, Görme Özürlüler İçin Rehabilitasyon Deneyimleri, Yeni Rehabilitasyon Programları ve Meslek Tanımları, Ankara, Mart 2000, K. Karataş (Yay.Haz.), Ankara, Körler Federasyonu. Erkan, G. ve Diğerleri (2001) Kanserli Çocukların Benlik Saygısı Üzerine Bir Araştırma, Sosyal Hizmet Sempozyumu 96: Toplumsal Gelişme ve Değişme Sürecinde Sosyal Hizmet, Ankara, Ekim 1996, K.Karataş (Yay.Haz.), Ankara, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu ve H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu. Erkan, G. (2002) Özürlü Gençler, Sosyal Hizmet Sempozyumu 98: Kentleşme ve Özürlü Gençler, Antalya, 5-7 Kasım 1998, Ü.Onat (Yay.Haz.) Ankara, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu ve Akdeniz Üniversitesi. Erkan, G. (2002) Osmanlı Döneminde İstanbul daki Depremlerin Psiko-Sosyal Boyutu, Sosyal Hizmet Sempozyumu 2001: Deprem ve Sosyal Hizmetler, Ankara, 5-7 Aralık 2001, G.Erkan, F. Demiröz ve S.Öztürk-Çetin (Edi.) Ankara, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu ve UNICEF. Erkan, G. (2003) Özürlülerle Sosyal Hizmet Uygulamaları, [Halk Sağlığı ve Sosyal Bilimler Günü, Sivas, Haziran 2003], C.Ü. Tıp Fakültesi Dergisi Halk Sağlığı Özel Eki, 25 (4) Karataş, K. ve Erkan G. (2005) Türkiye de Sosyal Hizmet Eğitiminin Tarihçesi, Sosyal Hizmet Sempozyumu 2002: Sosyal Hizmet Eğitiminde Yeni Yaklaşımlar, Ankara, Ekim 2002, Ü.Onat (Yay.Haz.) Ankara, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu. Kitaplar Erkan, G. (1990) Ortopedik Özürlü Çocukların Kendini Kabul Düzeyi Üzerine Bir Araştırma, İstanbul, Sakatları Koruma Milli Koordinasyon Kurulu. Erkan, G. (1995) Korunmaya Muhtaç Çocuklar: Çocuk Yuvalarında Bir Araştırma Ankara. Erkan, G. (1997) Sosyal Hizmette Mülakat, Ankara. Erkan, G. ve Işıkhan, V. (Edi.) (2000) Antropoloji ve Yaşlılık: Prof. Dr. Vedia Emiroğlu na Armağan, Ankara, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu.

9 9 Erkan, G., Demiröz, F. ve Özkurt-Çetin, S. (Edi.) (2002) Sosyal Hizmet Sempozyumu 2001: Deprem ve Sosyal Hizmetler, Ankara, H.Ü. Sosyal Hizmetler Yüksekokulu, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu ve UNICEF. Erkan, G.(2009) Islahhaneler, Sosyal Hizmet Sempozyumu 2009: Sosyal Dışlanma ve Sosyal Hizmet, Bildiri Özetleri, Ankara, Kasım 2009, Başkent Üniversitesi ve Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği. Gazete Yazıları: Erkan, G. (5 Ağustos 1971) Evden Kaçan Ergenler, Cumhuriyet Gazetesi. Erkan, G. (19 Mart 1982) Evden Kaçan Çocuklar, Milliyet Gazetesi. Erkan, G. (28 Eylül 1990) Yaşlılık Hizmetleri, Cumhuriyet Gazetesi. Erkan, G. (17 Mayıs 1991) Özürlü Çocuklar ve Aileleri, Cumhuriyet Gazetesi. Teksirler: Besin, E., Öngel, E. ve Erkan, G. (1966) Ankara da Sosyal Hizmet Eğilimi Üzerine Bir Araştırma, Ankara, Sosyal Hizmet ve Araştırma Derneği. Erkan, G. ( ) Sosyal Kişisel Çalışma Ders Notları, H.Ü. Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Çalışma Bölümü. Adres : HÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Fatih Cad. 195 Keçiören Ankara Türkiye Tel : +(90) ; /140 Faks : + (90) E-posta: gerkan@hacettepe.edu.tr

ÖZGEÇMİŞ. İş Adresi: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. İş Adresi: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü ÖZGEÇMİŞ Adı ve Soyadı: Musa İkizoğlu Ünvanı: Dr. / Öğretim Görevlisi Doğum Tarihi ve Yeri: 01-02-1969 /DENİZLİ İş Adresi: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Münire Arzu İÇAĞASIOĞLU ÇOBAN Doğum Tarihi: 16.07.1977 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sosyal Hizmetler Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Lisans: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü (2002 2007).

Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Lisans: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü (2002 2007). Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Doğum Tarihi ve Yeri: 22.11.1983 Ankara Yabancı Dil: İngilizce, Almanca. Eğitim Özgeçmişi: İlköğrenim: Çizmeci İlköğretim Okulu (1991-1995). Ortaöğrenim: Kalaba Anadolu Lisesi

Detaylı

HAFTALIK DERS PLANI. Uzmanlık Modeli. İnsan Hakları Yaklaşımı Engelli Haklarının Gelişimi V. Hafta Özürlülüğün Nedenleri

HAFTALIK DERS PLANI. Uzmanlık Modeli. İnsan Hakları Yaklaşımı Engelli Haklarının Gelişimi V. Hafta Özürlülüğün Nedenleri HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ 2011-2012 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ SHO 326 ÖZÜRLÜLERLE SOSYAL HİZMET DERSİ ANAHATTI Dersin Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr. Gülsüm

Detaylı

Araştırma Görevlisi Aslıhan AYKARA

Araştırma Görevlisi Aslıhan AYKARA Araştırma Görevlisi Aslıhan AYKARA Doğum Tarihi ve Yeri: 22.11.1983 Ankara Yabancı Dil: İngilizce, Almanca. Eğitim Özgeçmişi: İlköğrenim: Çizmeci İlköğretim Okulu (1991-1995). Ortaöğtenim: Kalaba Anadolu

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyal Hizmet Sosyal Hizmetler Akademisi 1966 Y. Lisans Sosyal Hizmet ve York Üniversitesi, İngiltere 1971

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyal Hizmet Sosyal Hizmetler Akademisi 1966 Y. Lisans Sosyal Hizmet ve York Üniversitesi, İngiltere 1971 1. Adı Soyadı : Ertan KAHRAMANOĞLU 2. Doğum Tarihi : 27.08.1943 3. Ünvanı : Doçent 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyal Hizmet Sosyal Hizmetler Akademisi 1966 Y. Lisans Sosyal Hizmet

Detaylı

2012, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Anabilim Dalı Bütünleşik Doktora Programı

2012, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Anabilim Dalı Bütünleşik Doktora Programı ÖZGEÇMİŞ (CV) ANAHATTI 1. Kişisel Bilgiler Buğra YILDIRIM 02.01.1986 Erzurum bugrayildirim58@gmail.com 2. Eğitim Özgeçmişi 2012, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Anabilim Dalı Bütünleşik Doktora Programı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Telefon: Mezuniyet Tarihi Derece Alan Kurum 2017 Doktora Gelişim Psikolojisi Hacettepe Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Telefon: Mezuniyet Tarihi Derece Alan Kurum 2017 Doktora Gelişim Psikolojisi Hacettepe Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ Arş. Gör. Dr. E. Helin Yaban E-Posta: hyaban@hacettepe.edu.tr Telefon: 312 297 83 25 Adres: Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 06800 Beytepe/ANKARA Eğitim Mezuniyet Tarihi Derece Alan Kurum 2017

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hukuk Ankara Üniversitesi 1976-1980. Yüksek Lisans Ticaret Hukuku Ankara Üniversitesi 1981-1982

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hukuk Ankara Üniversitesi 1976-1980. Yüksek Lisans Ticaret Hukuku Ankara Üniversitesi 1981-1982 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Selma ÇETİNER ŞEKERCİ 2. Doğum Tarihi : 3 Kasım 1958 3. Unvan : Profesör 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hukuk Ankara Üniversitesi 1976-1980 Yüksek Lisans

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Fatih Özcan ÖZGEÇMİŞ

Yrd. Doç. Dr. Fatih Özcan ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. Dr. Fatih Özcan ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı Doğum Yeri Mesleği Uzmanlığı Yabancı Dil : Fatih : Özcan : Çorum : Tıp Doktoru : Aile Hekimliği : İngilizce İletişim Adresi: Manisa Celal Bayar Üni. Tıp Fakültesi

Detaylı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı (2012). 2013-2017 Stratejik Plan. Ankara: ASPB

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı (2012). 2013-2017 Stratejik Plan. Ankara: ASPB DERS BİLGİLERİ Dersin Adı Kodu Yarıyılı (a) Sosyal Hizmet Yönetimi Önkoşul(lar)- var ise Dersin dili Dersin Türü Dersin verilme şekli Dersin öğrenme ve öğretme teknikleri Dersin sorumlusu(ları) Dersin

Detaylı

BESTE ÖZGÜVEN ÖZTORNACI

BESTE ÖZGÜVEN ÖZTORNACI BESTE ÖZGÜVEN ÖZTORNACI İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres: Seyhan Mh. 556/6 Sk. No:4 D:8 Buket Apt. Akıncılar Buca-İzmir Telefon: 0555 453 63 05 E-mail: besteozguven@gmail.com KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri ve Tarihi:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1.Adı Soyadı: Seda Gökçe TURAN. 2.Doğum tarihi: 27 \ 02 \1 982. 3.Unvanı: Öğretim Görevlisi. 4.Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. 1.Adı Soyadı: Seda Gökçe TURAN. 2.Doğum tarihi: 27 \ 02 \1 982. 3.Unvanı: Öğretim Görevlisi. 4.Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1.Adı Soyadı: Seda Gökçe TURAN 2.Doğum tarihi: 27 \ 02 \1 982 3.Unvanı: Öğretim Görevlisi 4.Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Okul Öncesi ODTÜ 2005 Öğretmenliği Yüksek Lisans Çocuk

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Sınıf Öğretmenliği Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2003-

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Sınıf Öğretmenliği Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2003- ı. Adı Soyadı: Cevat ELMA ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi: 16.04.1972 3. Unvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Eğitim Yönetimi ve Planlaması Ankara Üniversitesi 1993 Y.

Detaylı

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediyatri Bilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

Turaşlı K. N.. (2012), Intercultural Approach in Early Childhood Education, Journal Of Education And Future,, ıssue:1 p. 37-47, ISSN 2146-8249

Turaşlı K. N.. (2012), Intercultural Approach in Early Childhood Education, Journal Of Education And Future,, ıssue:1 p. 37-47, ISSN 2146-8249 Nalan Kuru Turaşlı Tel: +90 5326671867 e-mail: nalanturasli@gmail.com 2000 yılında Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Okul Öncesi Öğretmenliği Programı nda yüksek lisans, 2006 yılında yine

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı. Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi 2004

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı. Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Candan DELİDUMAN Doğum Tarihi: 15.08.1979 E-Posta: candancandan2012@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

2002-2003 Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Eğitimi (teorik temel) Eğitmen: Prof. Dr. M. Z. Sungur/ İstanbul

2002-2003 Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Eğitimi (teorik temel) Eğitmen: Prof. Dr. M. Z. Sungur/ İstanbul H. GAYE TOLUN Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Kişisel Bilgi: Doğum tarihi: 19.10.1971 Doğum yeri: Ankara Medeni durum: Evli, 1 çocuklu Eğitim ve Görev: 2008 Serbest Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

Detaylı

International Journal of Progressive Education, 6(2), 27-47.

International Journal of Progressive Education, 6(2), 27-47. ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: AYŞE AYPAY Doğum Tarihi: 24 02 1969 Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Bölümü Ankara Üniversitesi 1989 Y. Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Unvan, Adı ve Soyadı: Doç. Dr. Kamil ALPTEKİN

ÖZGEÇMİŞ Unvan, Adı ve Soyadı: Doç. Dr. Kamil ALPTEKİN 1 ÖZGEÇMİŞ Unvan, Adı ve Soyadı: Doç. Dr. Kamil ALPTEKİN Doğum tarihi ve yeri 24.07.1969, Ankara İletişim Bilgileri: KTO Karatay Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim

Detaylı

Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Programı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi. 1999-2004 Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Lisansla

Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Programı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi. 1999-2004 Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Lisansla Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Adı Soyadı : Nail İLHAN Doğum Yeri ve Tarihi : Osmaniye- 1981 Bölüm: İlköğretim Bölümü E-Posta: naililhan @ gmail.com naililhan @ kilis.edu.tr Website: http://atauni.academia.edu/naililhan

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel ÖZGEÇMİŞ GENEL Adı : Ahmet İsmail ÖZÇELİK Doğum Yeri ve Tarihi : Ankara, 27.08.1954 Konumu ve Ünvanları Alanı Eğitim Medeni Hali : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik

Detaylı

Gaziantep Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Ana Bilim Dalı Halk (2006-Mart) Sağlığı Hemşireliği

Gaziantep Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Ana Bilim Dalı Halk (2006-Mart) Sağlığı Hemşireliği Ünvanı Adı-Soyadı Doğum Tarihi ve Yeri Fakülte Bölüm E-posta/Web Öğretim Görevlisi Nuriye Nesrin İPEKÇİ 15.12.1976-ADANA Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / İlk ve

Detaylı

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik. Derece Alan Üniversite Yıl

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik. Derece Alan Üniversite Yıl KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Unvanı Adres Bölümü İletişim :Elif KOYUNCUOĞLU :Öğretim Görevlisi :Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü : Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Detaylı

Prof. Dr. Serap NAZLI

Prof. Dr. Serap NAZLI Prof. Dr. Serap NAZLI Eserler Listesi (2014) A. Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler: A1. Nazlı, S. (2006). Comprehensive Guidance and Counselling Programme Practices in Turkey. Mediterranean

Detaylı

Kişisel Bilgiler : 0236 242 01 45 / 1762. Posta Adresi : Şehitler Mahallesi Mehmetçik Cad. No: 2 45400 Mrk. Manisa

Kişisel Bilgiler : 0236 242 01 45 / 1762. Posta Adresi : Şehitler Mahallesi Mehmetçik Cad. No: 2 45400 Mrk. Manisa Kişisel Bilgiler Yrd. Doç. Dr. Hacer ÂŞIK EV Tel İş : 036 4 0 45 / 76 Faks : 036 3 0 44 Posta Adresi : Şehitler Mahallesi Mehmetçik Cad. No: 45400 Mrk. Manisa E-posta : hacerev@gmail.com hacer.ev@bayar.edu.tr

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HIV/AIDS TEDAVİ VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HATAM) OCAK 2010 ARALIK 2010 FAALİYET RAPORU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HIV/AIDS TEDAVİ VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HATAM) OCAK 2010 ARALIK 2010 FAALİYET RAPORU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HIV/AIDS TEDAVİ VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HATAM) OCAK 2010 ARALIK 2010 FAALİYET RAPORU HATAM web sayfasının güncelleştirilmesi, www.hatam.hacettepe.edu.tr (Son yenilenme tarihi: 20.12.2010)

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl 1.Adı Soyadı İletişim Bilgileri Adres Telefon : Mail EK 4A ÖZGEÇMİŞ : ODİSE VUÇİNA : : o.voutsinas@gmail.com 2.Doğum Tarihi : 23/08/1962 3.Unvanı Öğrenim 4. Durumu : Sosyal Hizmet Uzman : Yüksek Öğretim

Detaylı

Emine Sevinç Tok. İzmir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü. Gürsel Aksel Bulvarı No: 14 35350 Üçkuyular İzmir

Emine Sevinç Tok. İzmir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü. Gürsel Aksel Bulvarı No: 14 35350 Üçkuyular İzmir Emine Sevinç Tok İzmir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Gürsel Aksel Bulvarı No: 14 35350 Üçkuyular İzmir sevinc.tok@izmir.edu.tr EĞİTİM 2009-devam Klinik Psikoloji Doktora Programı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Doğum Tarihi: Ünvanı: Öğrenim Durumu: Akademik Ünvanlar : öğretim görevlisi öğretim görevlisi dr. yardımcı doçent.

ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Doğum Tarihi: Ünvanı: Öğrenim Durumu: Akademik Ünvanlar : öğretim görevlisi öğretim görevlisi dr. yardımcı doçent. ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Serpil ALPTEKİN Doğum Tarihi: 24-11-1974 Ünvanı: Yrd. Doç. Dr. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Özel Eğitim, Zihinsel Gazi Üniversitesi, Gazi (1992-1996) Engellilerin

Detaylı

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul. Derece Alan Üniversite Yıl

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul. Derece Alan Üniversite Yıl KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Adres :Elif KOYUNCUOĞLU :Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul Telefon-GSM : 0 542 435 42 00 e-mail Doğum yeri

Detaylı

Arş. Gör. Mustafa BAKIR

Arş. Gör. Mustafa BAKIR Arş. Gör. Mustafa BAKIR Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü İlköğretim Matematik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: 274-265

Detaylı

Arş. Gör. Mustafa ÇELİK

Arş. Gör. Mustafa ÇELİK Arş. Gör. Mustafa ÇELİK Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Hakan Acar Doğum Tarihi: 27 Haziran 1975 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sosyal Hizmetler Hacettepe Üniversitesi 1996 Yüksekokulu

Detaylı

CV - AKADEMİK PERSONEL

CV - AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Deniz.Altan. 2. SOYADI: Erdağ 3. DOĞUM YERİ: Lefkoşa 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 07/06/1979 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 5.2. TELEFON NUMARASI:

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Nilay PEKEL ULUDAĞLI

Yrd. Doç. Dr. Nilay PEKEL ULUDAĞLI Yrd. Doç. Dr. Nilay PEKEL ULUDAĞLI Doğum Tarihi: 1980 E-posta: npekel@baskent.edu.tr Tel: 0 312 246 66 66-1645 (Dahili) Faks: 0 312 246 663 Adres: Başkent Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Psikoloji

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Doktora Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Yüksek Lisans

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Doktora Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Yüksek Lisans Dr. Esra KARAKUŞ TAYŞİ Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta: Web: esra.karakus@dpu.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Arzu Araz 2. Doğum Tarihi: 17/ 04/ 1967 3. Ünvanı: Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Ege Üniversitesi 1988 Y. Lisans Sosyal Psikoloji

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HIV/AIDS TEDAVİ VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HATAM) OCAK 2009 ARALIK 2009 FAALİYET RAPORU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HIV/AIDS TEDAVİ VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HATAM) OCAK 2009 ARALIK 2009 FAALİYET RAPORU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HIV/AIDS TEDAVİ VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HATAM) OCAK 2009 ARALIK 2009 FAALİYET RAPORU HATAM web sayfasının güncelleştirilmesi, www.hatam.hacettepe.edu.tr Danışmanlık Hizmeti Yüzyüze

Detaylı

TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 1040000 AHMET İNAN

TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 1040000 AHMET İNAN TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANABİLİM DALI 2011-2012 GÜZ EDU 103 ORIENTATION TO EDUCATION DERSİ KARİYERİMDE İLK ADIMLAR DOSYASI 1040000

Detaylı

: Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü Başıbüyük Maltepe-İstanbul : behiceekici@hotmail.com

: Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü Başıbüyük Maltepe-İstanbul : behiceekici@hotmail.com ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : BEHİCE EKİCİ İletişim Bilgileri Adres Mail 2. Doğum Tarihi : 20.10.1963 3. Unvanı : Yard. Dr. 4. Öğrenim Durumu : : Maltepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Maltepe Eğitim Köyü

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Zübeyr Yıldırım

Yrd. Doç. Dr. Zübeyr Yıldırım Yrd. Doç. Dr. Zübeyr Yıldırım zyildirim@antalya.edu.tr Uluslararası Antalya Üniversitesi Fakültesi, Üniversite Cd. No: 2 07190 Döşemealtı/Antalya 0 (242) 241 01 92 İş Deneyimi 2012 - Yardımcı Doçent Doktor,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Okul Adı Bölüm Mezuniyet Yılı Bahçelievler Deneme

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Okul Adı Bölüm Mezuniyet Yılı Bahçelievler Deneme ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Kübra YILMAZ ŞENYÜZ Doğum Tarihi: 28/05/1987 Derece Okul Adı Bölüm Mezuniyet Yılı Lise Bahçelievler Deneme 2004 - Mezun Lisesi Lisans Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik

Detaylı

6.1. Yüksek Lisans Tezi: 1-Hemşirelerde Rol Çatışmasını Belirleyen Örgütsel Etmenler Üzerine Sektörel Bir Çalışma, Yüksek Lisans Tezi, 1994

6.1. Yüksek Lisans Tezi: 1-Hemşirelerde Rol Çatışmasını Belirleyen Örgütsel Etmenler Üzerine Sektörel Bir Çalışma, Yüksek Lisans Tezi, 1994 1. Adı Soyadı : AFET MİSHAL İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Fatih Cad. Çoban Çeşme Mah. Fidan Sok. No:11 D: 9 Yenibosna-İST. : 0533 513 3317 : afetmishal@hotmail.com 2. Doğum Tarihi : 01.02.1959

Detaylı

CV - AKADEMİK PERSONEL

CV - AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Ayşe 2. SOYADI: Akıncıoğlu 3. DOĞUM YERİ: KKTC 4. DOĞUM TARİHİ: 12.06.1974 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Diş Hekimliği Fakültesi, Protez Kliniği 5.2. TELEFON NUMARASI: +90 (392)

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ UYGULAMA ÖĞRENCİ-DANIŞMAN LİSTESİ

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ UYGULAMA ÖĞRENCİ-DANIŞMAN LİSTESİ Uygulama Danışmanı Tezsiz Yüksek Lisans Tezli Yüksek Lisans Doktora Prof. Dr. İlhan TOMANBAY Zühal ŞAHİN- Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Murat AKKAYA- Hande ALBAYRAK- Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Fakültesi FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON Bölümü FAALİYET RAPORU 2013 Yılı Ankara 2014 1 İnsan Kaynakları Akademik Personel Hizmet Sınıflandırması Yıl Akademik Personel

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Namık HÜSEYİNLİ 2. Doğum Tarihi : 1971 3. Ünvanı : Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : T.C. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Derece Alan Üniversite

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Oxana MANOLOVA 2. Doğum Tarihi : 11 Mart 1977 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu :

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Oxana MANOLOVA 2. Doğum Tarihi : 11 Mart 1977 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Oxana MANOLOVA 2. Doğum Tarihi : 11 Mart 1977 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Felsefe Grubu Öğretmenliği Gazi Üniversitesi 2000 Yüksek

Detaylı

Bebeklerin Ek Gıdaya Başlama Ayları ve etkileyen faktörler (Sivas Mer )Bilkent Üniversitesi UNİCEF Yuvarlak Masa Top.15 Eyl.

Bebeklerin Ek Gıdaya Başlama Ayları ve etkileyen faktörler (Sivas Mer )Bilkent Üniversitesi UNİCEF Yuvarlak Masa Top.15 Eyl. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :Nurdane BÜYÜKYAZI. Doğum tarihi :01.01.196. Unvanı : Öğr. Gör. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Fak. Hacettepe üniversitesi 1987 Lisansüstü Ana-Çocuk

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu,

ÖZGEÇMİŞ. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu, ÖZGEÇMİŞ Adı ve Soyadı: Görev Yeri: Ünvanı: İletişim: Tel: Tarih: E-posta: Özlem Cankurtaran Öntaş Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Doç.Dr. Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Görev Unvanı Görev Yeri Yıl Öğretim Grevlisi. Görev Görev Yeri Yıl Psikolog GAMBRO Diyaliz Merkezi

ÖZGEÇMİŞ. Görev Unvanı Görev Yeri Yıl Öğretim Grevlisi. Görev Görev Yeri Yıl Psikolog GAMBRO Diyaliz Merkezi ÖZGEÇMİŞ Öğretim Görevlisi Fatma UÇAR BOYRAZ Klinik Psikoloji Anabilim Dalı Tel: +90 312 310 32 80 / 1070 EĞİTİM Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Ankara Üniversitesi 1997 Yüksek Lisans

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. ALİ SERDAR SAĞKAL

Yrd.Doç.Dr. ALİ SERDAR SAĞKAL Yrd.Doç.Dr. ALİ SERDAR SAĞKAL Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 2003-2009 Lisans Boğaziçi Üniversitesi 2009-2011 Yüksek Lisans

Detaylı

1. Cihan, H. Doktor-Hasta İletişim Envanteri: Geçerlik ve Güvenirlilik Çalışması, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 1999.

1. Cihan, H. Doktor-Hasta İletişim Envanteri: Geçerlik ve Güvenirlilik Çalışması, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 1999. 1.YÖNETİLEN TEZLER 1.1. Yüksek Lisans Tezleri: 1. Cihan, H. Doktor-Hasta İletişim Envanteri: Geçerlik ve Güvenirlilik Çalışması, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 1999. 2. Kuru, R. Kronik Bir Hastalığın Çocuklar

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

Tez adı: Babalar... Tez Danışmanı:(HACER NERMİN ÇELEN)

Tez adı: Babalar... Tez Danışmanı:(HACER NERMİN ÇELEN) GÜLÇİN KARADENİZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ E-Posta Adresi Telefon (İş) : 2166261050-2244 Faks : 2166281113 Adres : : gulcinkaradeniz@maltepe.edu.tr Maltepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü

Detaylı

Özgeçmiş FATMA YAŞIN TEKİZOĞLU. Tel.: / 1253 (ofis) Kişisel Bilgiler. Eğitim

Özgeçmiş FATMA YAŞIN TEKİZOĞLU. Tel.: / 1253 (ofis)   Kişisel Bilgiler. Eğitim Özgeçmiş FATMA YAŞIN TEKİZOĞLU Tel.: 0 312 310 32 80 / 1253 (ofis) E-mail: fatmayasinn@gmail.com Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi: 5 Mayıs 1987 Doğum yeri: Bursa, Türkiye Uyruk: TC Cinsiyet: Kadın Meslek:

Detaylı

CV - AKADEMİK PERSONEL

CV - AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1.! ADI: Ariz 2.! SOYADI: QURIESH 3.! DOĞUM YERİ: Nablus-Filistin 4.! DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 21.05.1977 5.! İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Mimarlık 5.2. TELEFON NUMARASI: 009 (0530) 049

Detaylı

Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY. Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü

Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY. Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü 1 Çocukluk Yılları 3 Temmuz 1942 11 Eylül 1944 Annesi, Ağabeyi ve Kız Kardeşleri 11 Eylül 1942 de Erzurum da

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm / Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm / Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Fadime ÜSTÜNER TOP 2. Doğum Yeri ve Tarihi : Osmaniye 20.06.1977 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Derece Bölüm / Program Üniversite Yıl Y. Lisans Sağlık Bilimleri

Detaylı

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ A. Kuruluş 1998 yılında kurulan Fakültemiz, lisans ve lisansüstü eğitim programlarıyla güçlenerek gelişmektedir. Fakültemiz lisans programlarına 1999-2000 öğretim

Detaylı

KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler. Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ. Akademik Unvanı : OKUTMAN. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.02.

KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler. Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ. Akademik Unvanı : OKUTMAN. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.02. KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ Akademik Unvanı : OKUTMAN Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.0.975 Uyruğu : TC Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel : (53)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Dr. Yasin KELEŞ Öğretim Görevlisi, Giresun Üniversitesi Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü KİŞİSEL BİLGİLER ÖZGEÇMİŞ

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU KİŞİSEL BİLGİLER

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU KİŞİSEL BİLGİLER Cihad ŞENTÜRK Ünvanı Öğretim Görevlisi Birimi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Yüksekokulu (Görevlendirme)

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 237 Tarih : 14.05.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK(Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP(Üye)

Detaylı

02742652031-4590 02742652057 sevinc.demir@dpu.edu.tr EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü

02742652031-4590 02742652057 sevinc.demir@dpu.edu.tr EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Arş. Gör. Sevinç DEMİR KAYA Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

Okuma: - Karasar, N. (2010). Bilimsel araştırma yöntemi. Ankara Nobel Yayınevi, ss Karasar, N. (2010). Bilimsel araştırma yöntemi.

Okuma: - Karasar, N. (2010). Bilimsel araştırma yöntemi. Ankara Nobel Yayınevi, ss Karasar, N. (2010). Bilimsel araştırma yöntemi. Hacettepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü SHO 217 Sosyal Hizmet Araştırması I Dersi 2018-2019 Güz Dönemi Anahattı ve Haftalık Planı Ders Sorumlusu: Doç. Dr. Ercüment

Detaylı

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Nesrin 2. SOYADI: Menemenci 3. DOĞUM YERİ: Mersin 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 27.11.1977

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Nesrin 2. SOYADI: Menemenci 3. DOĞUM YERİ: Mersin 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 27.11.1977 FOTOĞRAF: 1. ADI: Nesrin 2. SOYADI: Menemenci 3. DOĞUM YERİ: Mersin 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 27.11.1977 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Turizm ve Otel İşletmeciliği 5.2. TELEFON NUMARASI: +90 (392)

Detaylı

: Çağdaş Erkan. : ceakyurek@ankara.edu.tr, erkanakyurek52@hotmail.com. Tel : 0 312 319 14 50. : Yrd.Doç.Dr. : Sağlık Bilimleri Fakültesi

: Çağdaş Erkan. : ceakyurek@ankara.edu.tr, erkanakyurek52@hotmail.com. Tel : 0 312 319 14 50. : Yrd.Doç.Dr. : Sağlık Bilimleri Fakültesi Adı Soyadı E-posta : Çağdaş Erkan : AKYÜREK : ceakyurek@ankara.edu.tr, erkanakyurek52@hotmail.com Tel : 0 312 319 14 50 Unvan Birim Bölüm : Yrd.Doç.Dr. : Sağlık Bilimleri Fakültesi : Sağlık Kurumları Yöneticiliği

Detaylı

ÖZGEÇMĠġ. Tez Konusu: Türkiye ye Dönen Göçmen İşçi Ailelerinin Karşılaştıkları Güçlükler

ÖZGEÇMĠġ. Tez Konusu: Türkiye ye Dönen Göçmen İşçi Ailelerinin Karşılaştıkları Güçlükler ÖZGEÇMĠġ Adı ve Soyadı: Filiz Demiröz Görev Yeri: Hacettepe Üniversitesi İ.İ.B.F.Sosyal Hizmet Bölümü Ünvanı: Yrd.Doç.Dr., Öğretim Üyesi ĠletiĢim: Hacettepe Üniversitesi İ.İ.B.F.Sosyal Hizmet Bölümü Beytepe

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doğum Yeri Sivas Tarihi:12.12.1947

ÖZGEÇMİŞ. Doğum Yeri Sivas Tarihi:12.12.1947 ÖZGEÇMİŞ Adı-Soyadı İbrahim Cılga Doğum Yeri Sivas Tarihi:12.12.1947 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YAPTIĞI KURUMLAR: Okul Yıllar İlkokul Fevzi Çakmak İlkokulu (Sivas), Adalet İlkokulu, Osman Gazi İlk Okulu Eskişehir)(1956

Detaylı

ADRES: Akdeniz Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Kampüs/Antalya

ADRES: Akdeniz Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü, Kampüs/Antalya Doç. Dr. Faruk Ataay, siyaset bilimci, yazar. Ataay 1971 de Karabük te doğdu. İzmir Fen Lisesi ve Ankara Üniversitesi (AÜ), Siyasal Bilgiler Fakültesi (SBF), Kamu Yönetimi Bölümü nü bitirdikten sonra bir

Detaylı

Arş. Gör. Hafize ER TÜRKÜRESİN

Arş. Gör. Hafize ER TÜRKÜRESİN Arş. Gör. Hafize ER TÜRKÜRESİN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu:05454142181 Telefon:02742652031/4615

Detaylı

Ş. Serap ÇATALPINAR, İnşaat Mühendisi

Ş. Serap ÇATALPINAR, İnşaat Mühendisi Ş. Serap ÇATALPINAR, İnşaat Mühendisi 1981 yılında İTÜ İnşaat Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Tes- Kur İnş. Ltd. Şti.nde İzmir Sahil Yolu İnşaatı, Şantiye Şef Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 1983

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Yücel ÖKSÜZ Doğum Tarihi: 05 Şubat 1966 Öğrenim Durumu: Doktora/S.Yeterlik/ Tıpta Uzmanlık Psikolojik Danışma ve Rehberlik Doc. / Prof. ----------------------------

Detaylı

DANIÞMANLIK TEDBÝRÝ KARARLARININ UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA TEBLÝÐ Perþembe, 30 Ekim 2008

DANIÞMANLIK TEDBÝRÝ KARARLARININ UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA TEBLÝÐ Perþembe, 30 Ekim 2008 DANIÞMANLIK TEDBÝRÝ KARARLARININ UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA TEBLÝÐ Perþembe, 30 Ekim 2008 25 Ekim 2008 CUMARTESÝ Resmî Gazete Sayý : 27035 TEBLÝÐ Taþpýnar Muhasebe Devlet Bakanlýðý, Milli Eðitim

Detaylı

Arş. Gör. Abdullah KALDIRIM

Arş. Gör. Abdullah KALDIRIM Arş. Gör. Abdullah KALDIRIM Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta: Web:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : İsmet Galip Yolcuoğlu Doğum Tarihi : 27 Haziran 1967 Öğrenim Durumu : Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sosyal Hizmetler Y.O. Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

Ders Kod Ders Ad T U L K AKTS DİL. HEM155 Psikoloji MAT171 Temel Matematik I TD101 Türk Dili I Seçmeli Ders Grup 1 6

Ders Kod Ders Ad T U L K AKTS DİL. HEM155 Psikoloji MAT171 Temel Matematik I TD101 Türk Dili I Seçmeli Ders Grup 1 6 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SÖKE SAĞLIK YÜKSEKOKULU ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI 2015/16 ÖĞRETİM PROGRAMI 29.01.2016 1. Yarıyıl ÇGL101 Çocuk Gelişimine Giriş 2 0 0 2 4 ÇGL103 Aile Yaşam Döngüsü ve Aile İçi

Detaylı

Dr. Yasemin ESEN ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Doktor. Ankara Üniversitesi. Sosyal Bilgiler Eğitimi. esenyasemin@hotmail.com. yesen@ankara.edu.

Dr. Yasemin ESEN ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Doktor. Ankara Üniversitesi. Sosyal Bilgiler Eğitimi. esenyasemin@hotmail.com. yesen@ankara.edu. Dr. Yasemin ESEN ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Ünvanı: Kurumu: Fakültesi: Bölümü: Anabilim Dalı: Yasemin Esen Yardımcı Doçent Doktor Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri İlköğretim Sosyal Bilgiler Eğitimi Tel (İş):

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Hüseyin Ebadi Doğum Yeri ve Tarihi: Astara-Iran, 1951 E-posta: huseyinebadi@beykent.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl İstanbul

Detaylı

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program/Alan Üniversite Bitirme Yılı Lisans Fizik / Fen Edebiyat / Fizik Dicle Üniversitesi 2004

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program/Alan Üniversite Bitirme Yılı Lisans Fizik / Fen Edebiyat / Fizik Dicle Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Genel Bilgiler: Adı Soyadı : Cihat DEMİR Doğum Yeri ve Tarihi : Diyarbakır - 14 Haziran 1982 Yazışma Adresi : Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ I.KİŞİSEL BİLGİLER

ÖZGEÇMİŞ I.KİŞİSEL BİLGİLER ÖZGEÇMİŞ I.KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Ayşe Kuzu Doğum Tarihi: 22.04.1976 Ünvanı: Öğretim Görevlisi İş Adresi: Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kozlu/ZONGULDAK

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER ARAŞTIRMA VE Prof. Dr. Mürvet Hayran HÜEAM Yönetim Kurulu Üyesi 07.04.2012 Üniversitemiz Senatosu'nun kararıyla ENGELSİZ HACETTEPE KOMİSYONU (EHK) Kurulması-(5 Ocak 2006)

Detaylı

KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri: Konya-Ereğli

KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri: Konya-Ereğli Prof.Dr. Öznur Özdoğan (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim Dalı Öğretim Başkanı) KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yeri: Konya-Ereğli EĞİTİM 2006- İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim

Detaylı

Arş. Gör. Aysel Zeynep KELEŞ GENÇ

Arş. Gör. Aysel Zeynep KELEŞ GENÇ Arş. Gör. Aysel Zeynep KELEŞ GENÇ Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: 02742652031/4614

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Ön Lisans Programı

Hacettepe Üniversitesi Ön Lisans Programı ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Tülay AYYILDIZ Doğum Tarihi: 16-12-1975 Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Öğrenim Dönemi Devam ediyor 2005 2001 1996 1994 Diploma Türü Doktora Yüksek Lisans

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. YAŞAR KUZUCU

Yrd.Doç.Dr. YAŞAR KUZUCU Yrd.Doç.Dr. YAŞAR KUZUCU Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Eğitim Bilgileri 1990-1995 Lisans Ankara Üniversitesi 1995-1999 Yüksek Lisans Ankara Üniversitesi 1999-2006

Detaylı

FERHUNDE HAYIRSEVER TOPÇU ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ

FERHUNDE HAYIRSEVER TOPÇU ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ FERHUNDE HAYIRSEVER TOPÇU ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: FERHUNDE HAYIRSEVER TOPÇU Doğum Tarihi: 24.01.1974 Öğrenim Durumu: Doktora Ünvanı: Doç. Dr. Adres: Akdeniz Üniversitesi İktisadi

Detaylı

Bölükbaşı Ertürk, Esra (2010), Safranbolu da Su Mimarisi: Havuzlu Oda/Sofa Havuzlu Selamlık Köşkü, Erdem, s.56, sf.27-58.

Bölükbaşı Ertürk, Esra (2010), Safranbolu da Su Mimarisi: Havuzlu Oda/Sofa Havuzlu Selamlık Köşkü, Erdem, s.56, sf.27-58. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: A. Esra Bölükbaşı Ertürk 2. Doğum Tarihi: 27.03 3. Unvanı: Yrd.Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Arkeoloji-Sanat Tarihi Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

5.Akademik Unvanlar : Yardımcı Doçent : Sağlık Yüksek Okulu Hitit Üniversitesi 2007-2009 Hemşirelik Yüksekokulu Ufuk Üniversitesi 2009-2010

5.Akademik Unvanlar : Yardımcı Doçent : Sağlık Yüksek Okulu Hitit Üniversitesi 2007-2009 Hemşirelik Yüksekokulu Ufuk Üniversitesi 2009-2010 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Bahire ULUS 2.Doğum Tarihi : 13/03/1962 3.Unvanı : Öğretim Görevlisi Dr. 4.Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans (Doktora) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

1. ADI SOYADI : Meltem SOYLU 2. DOĞUM TARİHİ : 1971 3. ÜNVANI : Yrd. Doç.Dr. 4. ÖĞRENİM DURUMU :

1. ADI SOYADI : Meltem SOYLU 2. DOĞUM TARİHİ : 1971 3. ÜNVANI : Yrd. Doç.Dr. 4. ÖĞRENİM DURUMU : 1. ADI SOYADI : Meltem SOYLU 2. DOĞUM TARİHİ : 1971 3. ÜNVANI : Yrd. Doç.Dr. 4. ÖĞRENİM DURUMU : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Beslenme ve Diyetetik Hacettepe Üniversitesi 1993 Y.Lisans Beslenme ve

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Akdeniz üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Dumlupınar Bulvarı/ANTALYA

ÖZGEÇMİŞ. Akdeniz üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Dumlupınar Bulvarı/ANTALYA Yrd. Doç. Dr. Hale KOÇER Adres ÖZGEÇMİŞ Akdeniz üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Anabilim Dalı Dumlupınar Bulvarı/ANTALYA E-posta Telefon +90 0242 310 66 69 Faks +90 242 226

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Girne Amerikan Üniversitesi. Üniversitesi. Doğu Akdeniz

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Girne Amerikan Üniversitesi. Üniversitesi. Doğu Akdeniz ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Çiğdem KARAGÜLMEZ SAĞLAM 2. Doğum Tarihi: 12.10.1978 3. Ünvanı: 4. Öğrenim Durumu: Doktora (Devam ediyor) Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Beden Eğitimi Öğretimi Girne Amerikan

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. DENİZ TUNÇER

Yrd.Doç.Dr. DENİZ TUNÇER Yrd.Doç.Dr. DENİZ TUNÇER ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1977 İSTANBUL T: 216 2802457 F: deniz.tuncer@medeniyet.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Levent İNCEDERE 2. Doğum Tarihi : 01.09.1974 3. Ünvanı : Öğretim Görevlisi 4.Öğrenim Durumu : Doktora 5. Eğitim Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek Lisans Yüksek Lisans Doktora

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 6. DİL BECERİLERİ: (1 den 5 e Kadar; 1=Temel Düzey, 5=İleri Düzey) DİL OKUMA YAZMA KONUŞMA YÖKDİL 2018 Sınavı : 75 Puan

ÖZGEÇMİŞ. 6. DİL BECERİLERİ: (1 den 5 e Kadar; 1=Temel Düzey, 5=İleri Düzey) DİL OKUMA YAZMA KONUŞMA YÖKDİL 2018 Sınavı : 75 Puan ÖZGEÇMİŞ 1 ADI SOYADI: MEHMET ASLAN 2 DOĞUM TARİHİ VE İ: 03.01.1983 / ANAMUR 3 UYRUĞU: T.C. 4 İLETİŞİM BİLGİLERİ : (TEL, E-POSTA,WEB ADRESİ) +90 507 553 2033 aileterapi@hotmail.com www.aslanpsikoloji.com

Detaylı