OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ETKİNLİK PROGRAMI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ETKİNLİK PROGRAMI"

Transkript

1 1

2 DERS YILI OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ETKİNLİK PROGRAMI S.NO ETKİNLİK PROGRAMI ETKİNLİK İÇERİĞİ YAPILACAKLAR SORUMLU ÖĞRETMEN 1 İLKÖĞRETİM OKULA HOŞGELDİN TANIŞMA ETKİNLİĞİ EĞİTİMİN ÖNEMİ (EYLÜL AYI ) Bu etkinliğin uygulaması Sosyal medya ile Her sınıf el işi kağıtlarından basit origami yöntemi ile okul yapar. Her öğretmen çocuklara sınıfını tanıtır sınıf içerisinde Tanışma Kaynaşma oyunları oynanır. Adaptasyon döneminin sağlıklı olabilmesi için çocuklara okul gezdirilir. Çocukların birbiri ile okul personeli ile tek tek tanışması sağlanır. 2 HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ HAYVAN SEVGİSİ ETKİNLİĞİ (4 EKİM ) Hayvan sevgisi aşılanır, hayvan bakımı ihtiyaçları üzerine sohbet edilir. Konu ile ilgili scamper çalışması yapılır. Bu konu ile ilgili her sınıf öğretmeni çocuklarla tiyatro oynar. Kedi köpek maması alınıp paketlenerek öğrencilere dağıtılır. Velilere bilgi rilerek mamaların sokak hayvanlarına dağıtılması bu çalışmanın fotoğraflarını bizimle paylaşmaları istenir.

3 3 DÜNYA AFET AZALTMA GÜNÜ (13 EKİM) Çocuklara afetlerden bahsedilir. AFAD a müracaat edilerek bilgi recek personel istenir DEPREM TATBİKATI yapılır. İTFAİYE ye müracaat edilir, bilgi recek personel istenir YANGIN TATBİKATI yaptırılır. Olmazsa eğitimler tatbikatlar kendi imkânlarımızla yapılır. Acil numaralar öğretilir. 3 DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ SEVGİ ÇOCUKLUK (EKİM AYININ İLK PAZARTESİ GÜNÜ ) Her öğretmen kendi sınıfında farklı kökenli çocukların özelliklerini anlatır. Çocuk sevgisi dinimizdeki önemi anlatılır. Bu günü çocuklar çeşitli oyun etkinliklerle oyun odasında şenlik havasında kutlar. 4 5 CUMHURİYET BAYRAMI (29 EKİM) KIZILAY YARDIM ETMENİN ÖNEMİ (29 EKİM-4 KASIM) Okul girişi Türk Bayrağı ile süslenir. Bayrak etkinliği yaptırılır. Cumhuriyetin getirdikleri anlatılır. Kurtuluş savaşı özetle anlatılır. İnsanlara yardım etmenin önemi anlatılır. Kan rmenin öneminden bahsedilir. Kızılay kuruluşundan, amacından çalışmalarından bahsedlir. Kızılay draması yapılır.

4 4 6 ATATÜRK (10-16 KASIM) Atatürk ile ilgili çocukların anlayabileceği seviyede ölçüde bilgi rilir. Atatürk ilkeleri anlatılır. Atatürk ile gelen yenilikler anlatılır. 7 DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ (ÇOCUK İSTİSMARI KORUNMA YÖNTEMLERİ) (20 KASIM) Çocuk Hakları ile ilgili kısa film izletilir. Çocukların sahip oldukları haklar anlatılır. Özellikle Çocuk istismarı korunma yöntemleri çok kapsamlı anlatılır. Bu konu dramatize edilir tiyatro düzenlenir. 8 AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI (18-24 KASIM) Ağız diş sağlığının önemi çeşitli etkinliklerle anlatılır. Toplum Sağlığı Merkezi nden Diş Doktoru istenir çocuklara bu yönde eğitim rilmesi sağlanır. 9 TUTUM, YATIRIM TÜRK MALLARI (12-18 ARALIK) Tutumlu olmanın Yerli Malı kullanmanın öneminden bahsedilir. Öğrenciler sınıflarında öğretmenleri rehberliğinde kutlamalarını yapar.

5 5 10 ENERJİ TASARRUFU (OCAK AYI 2. ) Enerjinin hayatımız üzerindeki öneminden bahsedilir. Enerji tasarrufunun öneminden bahsedilir. 12 YAŞLILAR YAŞLILARA DEĞER VERME SAHİP ÇIKMA SAYGI (18-24 MART) Yaşlılara nasıl davranılması gerektiği anlatılır. Yaşlılar Haftası ile ilgili öğretmenler tarafından çocuklara drama yapılır. Çocuklara saygı kavramı öğretilir. Her çocuğun aile büyüklerini ziyaret etmesi hazırlamış olduğu bir hediyeyi takdim etmesi istenir. Bu çalışmanın fotoğraflarını bizimle paylaşmaları istenir ORMAN (21-26 MART) DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ (27 MART) Ağaç ormanların önemi anlatılır. Orman yangınlarına dikkat çeken tiyatro Tiyatronun insanlar üzerindeki mesajları etkisi anlatılır. Sınıflarda maske etkinliği yaptırılır maskeler ile sınıf içerisinde küçük bir drama çalışması yapılır.

6 6 15 KÜTÜPHANELER (MART AYI SON PAZARTESİ GÜNÜ) Her sınıf, grup çalışması olarak bir kitap hazırlar. TELEVİZYONU KAPAT KİTABI AÇ Aile Katılımı projesi uygulanır.(her aile çocuğu ile uyku öncesi 20 dk. eğitici hikâye kitapları okur). Proje ile ilgili çalışmaların fotoğrafları istenir. Bu çalışmanın fotoğraflarını bizimle paylaşmaları istenir. Proje ile ilgili aile mektup ile bilgilendirilir proje uygulaması takip edilir. 16 DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ (2 NİSAN) Çocuklara konu ile ilgili animasyon izletilip bilgi sahibi olunması sağlanır. 18 ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI (23 NİSAN) Bu bayramın sadece çocuklara ait olduğu anlatılır. Bayrak etkinliği yapılır. Çocuklar kendileri elma şekeri yaparlar. 19 TRAFİK İLK YARDIM (MAYIS AYI İLK ) İşaret levhaları öğretilir. Koridor ya bahçe trafik işaretleri taşıtlarla süslenir. Dışarıda parkur oluşturulur oyun şeklinde öğrendiklerini uygulamaları sağlanır.

7 7 20 ENGELLİLER (10-16 MAYIS) Engellilere nasıl davranılması gerektiği anlatılır. Engellilerin durumunu anlamaları için ellerini, gözlerini ya ayaklarını kullanmadan farklı çalışmalar yapmaları sağlanır. Olaylar dramatize edilerek çocuğa yansıtılır. 21 MÜZELER (18-24 MAYIS) Müzelerin önemi müze kavramı çocuklara anlatılır. Öğretmen rehberliğinde oyun odasında projeksiyonla SANAL MÜZE ziyaret edilir. Müzeler Haftası ile ilgili çocuklara kısa bir film izlenir.

8 8 2020/2021 DERS YILI OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ÖZEL KONULAR ETKİNLİK PROGRAMI S.NO ETKİNLİK PROGRAMI ETKİNLİK İÇERİĞİ YAPILACAKLAR SORUMLU ÖĞRETMEN 1 BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ SAĞLIKLI YAŞAM SAĞLIKLI BESLENME Ve HAREKETLİ YAŞAM (EYLÜL-HAZİRAN AYI) Beslenme Dostu Panosu yapılan plana uygun afiş tasarımlarla Bu etkinliğin uygulaması Sosyal medya ile Sağlıklı yaşamak sağlıklı beslenmenin hayatımızdaki önemi anlatılır. Beslenme Dostu Projesi kapsamında yapılacak tüm etkinlikler dosyalanarak tutulur. Okulumuzdaki Sağlıklı beslenme Kurallarının çocuklara lilere aktarılması sağlanır. 3 SİNEMA POP CORN ŞENLİĞİ (EKİM AYI) Her sınıf öğretmen rehberliğinde belirlenen bir filmi izler. Mısır patlatılarak mısır arabası yapılır. Sinema ambiyansı rilerek eğlenceli bir etkinlik sağlanır. Oyun odası etkinliğe uygun süslenir. 5 CUP CAKE- LİMONATA SONBAHAR ŞENLİĞİ (KASIM AYININ 1.) Bu etkinliğin uygulaması Sosyal medya ile Çocukların bugün turuncu sarı giyinmesi, liye 2-3 gün öncesinden söylenir. Sonbahar çerçesi yapılır. Oyun odasında öğrencilere limonata ikram edilir. Öğrencilerin kendi süsledikleri CUPCAKE ile şenlik yapılır. Eğlenceli oyun yarışmalar ile şenlik zenginleştirilir.

9 9 7 KENDİN YAP BİRLİKTE OYNA (AİLE KATILIMI) (ARALIK AYI) Bu etkinliğin uygulaması sosyal medya broşür ile Velilere bir mektup gönderilerek, çocukları ile beraber bir oyun/oyuncak tasarlamaları belirlenen günde okula göndermeleri istenir. Oyuncağı okuldaki arkadaşlarına göster anlat etkinliğiyle anlatması sağlanır. 8 GASTRONOMİ ETKİNLİĞİ (ARALIK AYI) Bu etkinliğin uygulaması sosyal medya broşür ile Her çocuk kendi sınıfı ile KURABİYE yapar. Yapılan kurabiyeler çocuklarla birlikte yenir. Yapılan etkinlik okulun instagram hesabından canlı yayınlanır. 9 KUMBARA TASARRUF ETKİNLİĞİ (ARALIK AYI) Bu etkinliğin uygulaması sosyal medya broşür ile Çocuklara 1 ay önceden kumbara dağıtımı yapılır. Biriktirme tasarruf etmenin önemi anlatılır. Kendi biriktirdikleri ile Akıl Zekâ 0yunu/Kitap almaları sağlanır. Bu işlem için ÇAMLICA YAYINCILIK ile anlaşma sağlanır. 11 KIŞ VİTAMİN ŞENLİĞİ (OCAK AYI) Çocukların bugün turuncu beyaz giyinmesi, liye 2-3 gün öncesinden söylenir. Çocuklar C vitamini ile ilgili bilgilendirilir. C vitaminin önemi anlatılır şenlik ile kutlanır. Portakal sularını kendileri sıkmaları istenir. Etkinlik şenlik havasında geçer. Eğlenceli oyun yarışmalar ile şenlik zenginleştirilir.

10 DÖNEM KARNE TÖRENİ (OCAK AYI) Karne günüde rilecek hediyeler karneler 1 ay öncesinden planlanır. Her sınıf kendi bünyesinde, Okul öncesi Değerler Eğitimi eğitimlerinden öğrendiklerini sergileyecekleri göz doldurucu bir gösteri sunumu hazırlar çalışmalara başlamadan önce yönetim onayına sunar. Her sınıf için gösteri günü saati belirlenir. Velileri gösteriye dat etmek için her sınıf öğretmeni datiye tasarlar bir hafta öncesinde lilere gönderir. Her sınıf kendi sınıfında karne programı düzenler. Oyun odasında KARNE HATIRASI bölümü 16 KUKLA ŞENLİĞİ (NİSAN AYI) Her öğrenci kendi evindeki artık materyallerden kukla tasarlar. Programın yapılacağı günden birkaç gün önce kuklalar istenir her sınıf kuklaları ile kısa bir sunum hazırlar. Oyun odası etkinliğe uygun şekilde SAHNE SENİN ile sınıfların hazırladıkları sunum gösterileri sahnelenir. Bu eğitim etkinlik, okulun instagram hesabından fotoğraflar şeklinde yayınlanır. 17 KUMBARA TASARRUF ETKİNLİĞİ (NİSAN AYI) Bu etkinliğin uygulaması sosyal medya broşür ile Çocuklara 1 ay önceden kumbara dağıtımı yapılır. Biriktirme tasarruf etmenin önemi anlatılır. Kendi Biriktirdikleri ile Akıl Ve Zeka Oyunu/Kitap alması sağlanır. Bu işlem için ÇAMLICA YAYINCILIK ile anlaşma sağlanır.

11 YAŞ ALBÜM ÇEKİMİ (NİSAN AYI) KOLAYLI FOTOĞRAFÇILIK ile tarih belirlenir. Belirlenen tarih, birkaç hafta öncesinden lilere bildirilir. Okul bahçesi çekim için dekorlar ile ayarlanır. KOLAYLI FOTOĞRAFÇILIK ile anlaşılan tarihte çekim gerçekleştirilir YAŞ FOTOĞRAF ÇEKİMİ (MAYIS AYI) Belirlenen tarih, birkaç hafta öncesinden lilere bildirilir. 5 yaş sınıf öğretmenleri toplu giyinecek kıyafeti li isteğine bırakabilir. Belirlenen tarihte okula gelen öğrencilerin toplu fotoğraf çekimi yapılır. 21 OKUL RESİM SERGİSİ (MAYIS AYI) Bu etkinliğin uygulaması sosyal medya broşür ile Okuldaki derslerde yapılan her türlü kara kalem sulu boya, kuru boya, mum boya, yağlı boya resim sergilenir. Velilere sergi öncesinde datiye gönderilir. Datiyenin bir örneği Whatsapp üzerinde okul lilerine gönderilir. Okul bahçesi sergi öncesinde 22 PORTFOLYO SUNUMU (HAZİRAN AYI) Tüm yıl boyunca çocukla yapılan bütün etkinlikler Portfolyo dosyasına koyulur. Yapılan etkinlikler detayları ile ilgili dosyada muhafaza edilir. Portfolyo dosyası karne günü karne ile birlikte rilir. Her öğretmen belirlenen gün saatlerde bireysel olarak lilere portfolyo sunumu yapar. Öğretmen kendi sınıf öğrencileri hakkında rehberlik servisinden gelişim testleri ile ilgili bilgi alır. Rehberlik servisi kapsamında yapılan testlerden, 3 ayrı test olacak şekilde sunuma eklenir.

12 12 24 YILSONU MEZUNİYET KARNE TÖRENLERİ PLANLAMASI (HAZİRAN) Bu etkinliğin uygulaması Sosyal medya broşür ile Mezuniyet törenleri yalnızca mezun olacak öğrenciler için düzenlenir. Her sınıf kendi bünyesinde, Okul öncesi Değerler Eğitimi eğitimlerinden öğrendiklerini sergileyecekleri göz doldurucu bir gösteri sunumu hazırlar çalışmalara başlamadan önce yönetim onayına sunar. Gösteriler sınıf sınıf okulun oyun salonunda sahnelenir. Mezun olan öğrencilere; Albüm, Plaket, Kur an-ı Kerim Türk bayrağı rilir. Okulda bir yıl kalan mezun olan Okul Öncesi öğrencilerine BOOK TWO kitabı hediye edilir. Mezun olmayan öğrencilere; Toplu fotoğraf hediye rilir. Verilecek Karne, Albüm Plaketler 1 ay önce hazırlanmış olur. Karne programında çocuklara craft çanta içinde hediyeler Her öğretmen kendi isteğiyle çocuklara hediye hazırlar. Okulun son günü 25 YILSONU ŞENLİĞİ EĞLENCESİ (HAZİRAN) Okulun son günü ya son haftasında bir gün şenlik için belirlenir. Belirlenen günde oyun odası ya bahçe şenlik havasında süslenir düzenlenir. EĞLENCELİ İŞLER ile anlaşılarak PAMUK ŞEKER ETKİNLİĞİ düzenlenir. Çocuklar o gün kendi pamuk şekerlerini yapar yerler. Eğlenceli oyun yarışmalar ile şenlik zenginleştirilir. Çocukların okula neşe eğlence ile da etmeleri sağlanır.

13 13 ÖNEMLİ NOT: Her Öğretmen Pandemi Kurallarının uygulandığı dönemlerdeki tüm etkinliklerde yapacağı uygulamaları pandemi kurallarını dikkate alarak değiştirir. Pandemi kurallarından asla taviz rmez, kuralları yumuşatmaz. Sorumlu olduğu Etkinlik için önceden tüm hazırlık planlamalarını yapar. Sorumlu olduğu etkinlikle ilgili dosya tutar (Kapaklı, Delik zımbalı, Kırmızı dosya) Yaptığı tüm çalışmaları belge olarak, Fotoğrafları ise (CD) olarak bu dosyaya koyar. Etkinlik hakkında Öğrencilere anlatılacak konuları önceden tespit eder. Bu konuları (Sınıf Öğretmenleri de istifade etsin diye) fotokopi olarak her sınıfa 1 adet rir. Sınıf öğretmenlerine rilen konuların bir sureti etkinlik dosyasına koyar. Etkinlik çalışması bittiğinde 7 gün içerisinde bu dosya tamam olarak (Hangi etkinlik dosyası olduğu hakkında Dosya başına bir kapak hazırlayarak) Okul yönetimine teslim eder. Ayşenur ÖZTÜRK Kübra KABADAĞ GÜLÇİN AKINTI Okul Öncesi Öğretmeni Okul Öncesi Öğretmeni Okul Öncesi Öğretmeni Gamze EMİROĞLU Okul Öncesi Eğitim Sorumlusu Hilal Şenay YAMAK Kurucu Temsilcisi

14 DERS YILI DEĞERLER EĞİTİMİ DİNİ GÜN VE HAFTALAR ETKİNLİK PROGRAMI S.NO ETKİNLİK PROGRAMI ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ VE YAPILACAKLAR SORUMLU ÖĞRETMEN 2 PEYGAMBER EFENDİMİZİN DÜNYAYA GELİŞİ MEVLİD KANDİLİ (28 EKİM 2020) Okul girişi; etkinliğe uygun tasarımlarla 1 ay öncesinden Mevlid Kandili, Rabiulevl ayının fazileti bu ayda Peygamber Efendimizin doğduğu çocukları heyecanlandırarak anlatılır. En sevdiği hediyenin kendisi için okunan Salavat-ı Şerifeler olduğu anlatılır okulda her gün bunun için bir vakit ayrılır. Hep birlikte Salavat-ı Şerife okunur adetleri not edilir. 1 ay öncesinden Salavat-ı Şerife okuma yarışması planlanır Evde çocukları komşu, akraba çevreler ile beraber bu yarışmaya destek rmeleri istenir. Kandilden birkaç gün önce okunan Salavat-ı Şerifelerin adetleri istenir her sınıfın birinci, ikinci üçüncüleri seçilir. Kandil günü yarışmanın sonuçları açıklanır dereceye giren çocuklar ile beraber tüm çocuklara yarışmaya katıldıkları için hediye hazırlanır mutlu olmaları sağlanır. Çocukların bugün kırmızı ya yeşil giyinmesi, liye 2-3 gün öncesinden söylenir. Okul içinin gün içerisinde sürekli gül suyu ile kokması sağlanır. Günün anlam önemi anlatılır. Öğrenciler sırası ile diğer sınıflarla kandilleşmeye gider. Kandil tebrik kartları etkinlik olarak yaptırılır. Günün sonunda öğrencilere ufak bir kandil hediyesi rilir. Velilere kandil yapılacak ibadetlerle ilgili bilgilendirme mektubu gönderilir.

15 15 3 ÜÇAYLAR (13 ŞUBAT) Okul girişi 3 aylar girerken süslenir güzel bir tasarım ile süslenir. 3 ayların her birinin ayrı ayrı önemi anlatılır. 3 aylarla ilgili çeşitli etkinlikler yapılır. Velilere bu özel günlerde yapılacak ibadetlerle ilgili bilgilendirme mektubu gönderilir. 4 REGAİB KANDİLİ (18 ŞUBAT) Okul girişi; etkinliğe uygun tasarımlarla Günün anlam önemi anlatılır. Çocukların bugün kırmızı ya yeşil giyinmesi, liye 2-3 gün öncesinden söylenir. Öğrenciler sırası ile diğer sınıflarla kandilleşmeye gider. Kandil tebrik kartı etkinliği yapılır. Günün sonunda öğrencilere ufak bir kandil hediyesi rilir. Velilere kandil yapılacak ibadetlerle ilgili bilgilendirme mektubu gönderilir. 5 SAKALI ŞERİF PROGRAMI (ŞUBAT AYI) Okul girişi; etkinliğe uygun afiş tasarımlarla hazırlanır Velilere datiye Veli katılımları sağlanır. Okul bugünün önemini anlatacak şekilde süslenir. Sohbet programı yapılır. Misafirlere hurma zemzem ikramı yapılır. 7 MİRAÇ KANDİLİ (10 MART) Okul girişi; etkinliğe uygun tasarımlarla Kandil gününden iki hafta öncesinde İLK SECCDEM proje etkinliği ile öğrenciden ailesi ile birlikte seccade yapması kandil günü getirmesi istenir. Günün anlam önemi öğreten tarafından öğrenciye anlatılır. Çocukların bugün kırmızı ya yeşil giyinmesi, liye 2-3 gün öncesinden söylenir. Tüm öğrenciler oyun odasına toplanır, orada bugün namazın hediye rildiğinden bahsedilip hep beraber namaz kılınır. Kandilleşilir. İmkân bulunursa cami ziyareti yapılır. Kandil tebrik kartı etkinliği yapılır.

16 16 Günün sonunda öğrencilere ufak bir kandil hediyesi rilir. Velilere kandil yapılacak ibadetlerle ilgili bilgilendirme mektubu gönderilir. 8 BERAAT KANDİLİ (27 MART) Okul girişi; etkinliğe uygun tasarımla Günün anlam önemi öğretmen tarafından öğrencilere anlatılır. Çocukların bugün kırmızı ya yeşil giyinmesi, liye 2-3 gün öncesinden söylenir. Öğrenciler ile birlikte kandil tebrik kartı Öğrenciler sırası ile diğer sınıflarla kandilleşmeye gider. Velilere kandil gecesinde yapılacak ibadetlerle ilgili bilgilendirme mektubu gönderilir. 9 RAMAZAN-I ŞERİF ORUÇ (13 NİSAN) Okul girişi; etkinliğe uygun tasarımla Öğrencilere günün anlam önemini kapsayan drama etkinliği yapılır. Velilere, Ramazan-ı şerif ile ilgili mektup gönderilir. Öğrencilerin anlayacağı şekilde sınıf içerisinde etkinliklerle bilgi pekiştirilir. Diğer günlerde, öğrencilerin durumuna göre öğlene kadar oruç tutulur. Sahur, iftar, zemzem, oruç gibi kavramlar sürekli tekrarlarla pekiştirilir. İftar duası öğretilir. 10 KADİR GECESİ (08 MAYIS) Okul girişi; etkinliğe uygun tasarımla Günün anlam önemi öğretmen tarafından öğrencilere anlatılır. Çocukların bugün kırmızı ya yeşil giyinmesi, liye 2-3 gün öncesinden söylenir. Öğrenciler ile birlikte kandil tebrik kartı Her sınıf Kuran-ı Kerim sevgisini pekiştirici etkinlik ile bu günkü duyguyu pekiştirir. Öğrenciler sırası ile diğer sınıflarla kandilleşmeye gider. Velilere kandil gecesinde yapılacak ibadetlerle ilgili bilgilendirme mektubu gönderilir.

17 DERS YILI DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİK PROGRAMI MİLLİ, İNSANİ MANEVİ DEĞERLERİMİZ S.NO ETKİNLİK PROGRAMI ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ VE YAPILACAKLAR SORUMLU ÖĞRETMEN 1 SEVGİ, SEVMEK Allah sevgisi Öğretmen konuya girmeden bir kaç gün önce, öğrencilerden okula gelirken yaprak toplayıp getirmelerini ister. Gelen yapraklar çoğaldığında tüm çocuklar ile birlikte incelenir. Her yaprağın birbirinden farklı olduğundan başlayarak çocuklarla birlikte doğa da incelenmeye başlanır. Konuya bunları yaratan birinin olduğu da anlayabilecekleri şekilde anlatılarak Hz. Allah ın sevgisi işlenir. Gerekli hikâye kartları ile pekiştirilir. Peygamber sevgisi Öğrencilere, peygamber kavramı peygamber efendimizi tam olarak anlatıldıktan sonra evde ailesi ile birlikte peygamberimizle ilgili bir siyer hadisesinin resmi yapılması istenir. Gelen resimler bir kaç gün okulda sergilenir. Kuran ı Kerim sevgisi Öğretmen, öğrencileri Kur an-ı Kerim ile tanıştırmadan bir kaç gün öncesinden derslere Kur an-ı Kerim ile gelir. Tüm sınıfın dikkatini çekecek şekilde onu dolabının en üstüne koyar ama asla öğrencilere ismini söylemez. Çocuklar meraklanıp ne olduğunu sorduklarında öğretmen Kur an-ı Kerim i anlatır. Çocukların durumuna göre bu bir kaç gün/hafta sürebilir. Hazine kutusu da yapılabilir. Anne - baba sevgisi O hafta öğrencilerle sürekli evde ailesiyle nasıl Zamanlar geçirdiği hakkında konuşulup, hikâyelerle pekiştirilir. Aile fotoğrafı istenip, fotoğraf çerçesi yapılır. Öğrencilerden aile resmi yapılması istenir mektup şeklinde zarflarla lilere gönderilir. Vatan bayrak sevgisi İnsan Sevgisi Hayvan Sevgisi

18 18 2 SAYGI VE HÜRMET Büyüklere Saygı; O gün öğretmen sınıfa yaşlı biri şeklinde girer tüm dersi o şekilde işler. Ayarlanabilirse huzurevi ziyareti yapılabilir. Boyama sayfaları çıkartılarak öğrencilere dağıtılır. Çocukların davranışlarına göre drama şeklinde bu beceri pekiştirilir. Kur an-ı Kerim e hürmet saygı; Kur an ı Kerim sevgisini iyice pekiştirdikten sonra öğrencilerimizden her biri sırayla bir ders Kur an-ı Kerim sorumlusu olur. Nasıl davranıp nasıl davranmaması gerektiği diğer öğrenciler ile konuşulup hatırlatma yapılır. Yere koyarsam ne olur?, Sandalyeye koyabilir miyim? Gibi basit sorular sorularak pekiştirilir. İnsanlara Saygı Çevreye Saygı Komşuya Saygı Arkadaşa Saygı 3 ŞÜKRETMEK, TEŞEKKÜR ETMEK Allaha Şükretmek, Şükür marşı öğrencilere öğretilir. Öğretmen öğrencilerinden yardım istedikten sonra sürekli onlara teşekkür ederek bunu fark etmelerini sağlar. Yemekten sonraki dualarda, neden dua yapıldığını anlatarak şükür becerisi pekiştirilir. İsteğe göre gülen yüz yapılıp bir arkadaşına rmesi karşılığında teşekkür edilmesi de sağlanır. Şükür konusu geniş bir konu olduğundan dolayı, namazı da Allah a şükretmek için kıldığımızdan bahsedilebilir. İnsanlara Teşekkür etmek 4 CÖMERTLİK 5 PAYLAŞMAK 6 YARDIMLAŞMA Sınıfın yarısına resim kağıdı dağıtılırken diğer yarısına kağıdın bittiği söylenerek dağıtılmaz. Çocuklar sorularak ne yapılabilir hakkında konuşulur. Öğretmenin kendi isteğine göre konu uzatılabilir. Kurabiye, kalem, oyuncak işe de pekiştirilebilir. Paylaşmanın önemi faydaları çocuklara anlatılır Öğrencilerden eski oyuncaklarını okula getirmeleri istenir arkadaşı ile paylaşması istenir. Çocuk yuvasına götürülmesi için oyuncak toplanır yuva ziyareti yapılır. Öğrencilerin evlerinde kullanmadıkları eşyaların Doğu

19 19 okullarına gönderileceği bir proje ayarlanır. Velilere birkaç hafta öncesinde mektup gönderilerek projeden haberdar edilir. Getirilen eşyalar sınıflar tarafından ayrı ayrı paketlenerek Doğu da belirlenen okula gönderilir. 7 SORUMLULUK SAHİBİ OLMAK Öğrencilerle bir hafta boyunca sürecek bir sorumluluk projesi yapılır. Çocuklara anlatılırken Sorumluluk Projesi adı altında anlatılır. Proje içeriğindeki nesne tamamen öğretmen seçimine ait Öğrenciden bir hafta boyunca (öğretmenin belirlediği) bir nesneyi sabah okula getirip akşam e götürmesi istenir. Bir haftanın sonunda sorumluluğunu yerine getiren öğrencilere ufak bir hediye rilebilir. Sınıf içerisinde bazı görevler rilerek sorumluluk bilinci pekiştirilir. 8 İSRAF ETMEMEK Çocuklara israfla ilgili drama yapıldıktan sonra uygulama olarak da sınıfta uygulanır. Hikâye oluşturulup okunabilir. İsraf ile ilgili tasarruf panosu hazırlanabilir. Gerekli boyama sayfaları ile pekiştirilir. 9 SABRETMEK Sınıf içerisinde Sabır oyunu adı altında çocuklarla belirli bir süre hiçbir şey yapılmadan beklenebilir. Çim adam dikilip çimler çıkana kadar her gün sabır hakkında konuşulup beceri geliştirilir. Kumbara ile ilgili bir etkinlik de yapılabilir. Oruç bahsi anlatıldıktan sonra, öğlene kadar oruç tutturularak sabır da pekiştirilir ÖZÜR DİLEMEK BİRLİK BERABERLİK İYİ NİYETLİ OLMAK Sınıf içerisinde yaşanan olumsuzluk durumunda, bu değeri daha yerinde rebilmek için öğretmen de hatalı durumlarında çocuklardan özür diler. Drama, hikâye kartları çizgi filmlerle değer pekiştirilir. Sınıf ikiye ayrılır her iki sınıf için farklı bir proje konusu rilir. Herkese farklı malzemeler rilerek, bir olarak ortaya bir nesne öğretmenin belirlediği- çıkartmaya çalışırlar. Ortaklaşa hazırladıkları proje, birlik olmak başlığı altında panoda sergilenir. Drama boyama sayfaları ile ders işlenir. Beyaz fon kartonuna her öğrenciye olacak şekilde kalp

20 20 çizilir kalem ile ortadan ikiye bölünür. Bir kısmını rengârenk kalemlerle boyayacakları, diğer tarafını da sadece siyah ile boyayacakları söylenir. Daha sonra görüntü üzerine konuşulur. 13 ADALETLİ OLMAK Drama etkinliği ile pekiştirilir. Çocuklar arasında bu konu konuşulur. İsteyen öğrencileri de drama ya dahil ederek değer, desteklenir. 14 DÜRÜST OLMAK Dürüst olmak konusunu işledikten sonra ailenin de yardımı ile evde çok uzun olmayan bir hikâye yazmaları istenir. Okula gelen hikâyeler öğretmen yardımı ile okunur. Değer üzerine konuşulur. 15 GÜVENİLİR OLMAK Drama ile pekiştirilir. Sınıfta belirli gün oyunları oynanarak daha iyi kavranması sağlanır. Bulunursa, konuyla ilgili çizgi film izletilir. Öğrencilere, gün ne demek? diye sorulur gün içinde oldukları bir anı anlatmaları istenir. Peygamber Efendimiz in günilir olması hadisesi anlatılabilir. 16 MERHAMETLİ OLMAK Öğrenciler ile birlikte ahşap kuş evi boyanıp süslenir okulun herhangi bir ağacına asılır. Evde kapılarının önüne bir tas su/süt koymaları istenebilir. Merhamet kelimesi öğrencilerin anlayacağı şekilde anlatılır üzerinde bol bol konuşulur. 17 ÇALIŞKAN OLMAK Çalışkan olmak kavramı karınca ya arı hayvanı ile bağdaştırılıp doğaçlama bir hikâye anlatılır. Hikâyeden sonra çocuklarla arı/karınca etkinliği yapılarak akılda kalması sağlanır. 18 SÖZÜNDE DURMAK Değer, drama hikâyelerle pekiştirilir. Öğretmen, öğrencisi ile arasında herhangi bir söz tutma durumu belirler. (Evde Kur an-ı Kerim çalışması gibi vb.) Haftanın sonunda öğrenci sözünü tutarsa, ufak bir ödülle ödüllendirilir. Öğrenciler bu gibi durumlarda öğretmenlerini örnek

21 21 aldıkları için sınıf öğretmeni de, rdiği sözleri tutmalıdır. 19 DOSTLUK Öğrencilere Dostluğun önemi insanlar üzerindeki etkileri anlatılır. Dostluğun akraba önünde bir değer olduğu izah edilir. Gerçek dostun özellikleri nasıl bir tavır içinde olması gerektiği anlatılır. 20 SINIRLARINI BİLMEK ONA GÖRE DAVRANMAK Öğrencilere her insanın sınırları olduğu o sınırlar içinde hareket etmesi gerektiği anlatılır. Sınırlar hakkında örnekler belirlenir. Ve Tiyatrolu görsel çalışmalar yapılır İYİLİĞE TEŞVİK ETMEK KÖTÜLÜKTEN UZAKLAŞ TIRMAK ZAMANIN KIYMETİNİ BİLMEK İYİ KULLANMAK Öğrencilere İyilik kötülük kavramları anlatılır. İyilik kötülük hakkında örnekler rilir. İyilik kötülük hakkında tiyatrolu gösteri yapılır. İnsanları arkadaşını iyiliğe teşvik etmenin, kötülükten uzaklaştırmanın faydaları İyiliğe teşvik etmemenin Kötülükten uzaklaştırmamanın, uyarmamanın zararları anlatılır. Öğrencilere her şeyin zamanla yapıldığı zamanla başarıldığı anlatılmalı. Zamanını iyi kullanamayanların başarılı olamadığı anlatılmalı Zamanın israf edilmesinin zararları, Zamanı Değerlendirmenin faydaları anlatılır.

22 22 ÖNEMLİ NOT: Her Öğretmen Pandemi Kurallarının uygulandığı dönemlerdeki tüm etkinliklerde yapacağı uygulamaları pandemi kurallarını dikkate alarak değiştirir. Pandemi kurallarından asla taviz rmez, kuralları yumuşatmaz. Sorumlu olduğu Etkinlik için önceden tüm hazırlık planlamalarını yapar. Sorumlu olduğu etkinlikle ilgili dosya tutar (Kapaklı, Delik zımbalı, Kırmızı dosya) Yaptığı tüm çalışmaları belge olarak, Fotoğrafları ise (CD) olarak bu dosyaya koyar. Etkinlik hakkında Öğrencilere anlatılacak konuları önceden tespit eder. Bu konuları (Sınıf Öğretmenleri de istifade etsin diye) fotokopi olarak her sınıfa 1 adet rir. Sınıf öğretmenlerine rilen konuların bir sureti etkinlik dosyasına koyar. Etkinlik çalışması bittiğinde 7 gün içerisinde bu dosya tamam olarak (Hangi etkinlik dosyası olduğu hakkında Dosya başına bir kapak hazırlayarak) Okul yönetimine teslim eder. Asuman YAMAK Değerler Eğitimi Öğretmeni Gamze EMİROĞLU Okul Öncesi Eğitim Sorumlusu

MART AYI AYLIK BÜLTEN

MART AYI AYLIK BÜLTEN MART AYI AYLIK BÜLTEN ÖĞRENME TAKVİMİ SORUMLULUKLARIMIZ 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 06.03.2017 *Yeşilay haftası ile ilgili sohbet *Türkçe dil etkinliğinde Yeşilay adlı şiir öğretilir. *Kurallı oyunlar

Detaylı

.. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.OKULU SAĞLIK, TEMİZLİK, BESLENME KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI

.. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.OKULU SAĞLIK, TEMİZLİK, BESLENME KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI BELİRLİ GÜN LAR - - - - - EYLÜL 1. Okul bazında kulübe seçilen öğrencilerin belirlenmesi. 2. Yönetim kurulunun seçilmesi. 3. Denetleme kurulunun seçilmesi. 4. Öğrenci Kulübünün amaçlarının açıklanması

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: YAZ, ANNELER GÜNÜ, MÜZELER HAFTASI, ENGELLİLER HAFTASI, TRAFİK HAFTASI 02.05.2017 03.05.2017 ÖĞRENME TAKVİMİ Çocuklarla sabah sporu yapılır. çeşitli bilmeceler sorulur. Hikaye

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: TRAFİK HAFTASI-ANNELER GÜNÜ-19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI-MÜZELER HAFTASI ÖĞRENME TAKVİMİ 02.05.2017 -Helikopter resmi sulu boya ile boyanır. -Trafik haftası hakkında sohbet

Detaylı

ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI EKİM EYLÜL EK-7/a ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI TARİH/ AYLAR AMAÇ 1- Eğitim-Öğretimin Önemini kavrama 2- Sağlıklı Beslenme ve Temiz Çevre bilincinin

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ,CUMHURİYET HAFTASI

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ,CUMHURİYET HAFTASI AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ,CUMHURİYET HAFTASI 03.10.2016 04.10.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ *Sabah sporu ile güne başlanır. *Dünya çocuk günü ile ilgili sohbet ediyoruz. *Dünya

Detaylı

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR

Detaylı

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019 EK-7/a TARİH/ AYLAR AMAÇ KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI Öğretim Yılı: 2018/2019 YAPILACAK ETKİNLİKLER EYLÜL Sosyal etkinliklerin planlanması 1.Belirli

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA:YAZ,ANNELER GÜNÜ,MÜZELER HAFTASI,ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,ENGELLİLER HAFTASI,TRAFİK HAFTASI

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA:YAZ,ANNELER GÜNÜ,MÜZELER HAFTASI,ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,ENGELLİLER HAFTASI,TRAFİK HAFTASI MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA:YAZ,ANNELER GÜNÜ,MÜZELER HAFTASI,ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,ENGELLİLER HAFTASI,TRAFİK HAFTASI 02.05.2017 ÖĞRENME TAKVİMİ Türkçe dil etkinliğinde anneler günü şiir

Detaylı

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2012-2013 KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ SPOR ANNELER GÜNÜ TRAFİK HAFTASI SÜT-DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI İLKBAHAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Spor nedir? Çeşitli spor dallarını

Detaylı

ECEMİŞ MASAL EVİ KELEBEK & OKUL ÖNCESİ SINIFI 2014 EKİM AYI MİNİ PROGRAMI

ECEMİŞ MASAL EVİ KELEBEK & OKUL ÖNCESİ SINIFI 2014 EKİM AYI MİNİ PROGRAMI ECEMİŞ MASAL EVİ KELEBEK & OKUL ÖNCESİ SINIFI 2014 EKİM AYI MİNİ PROGRAMI İTFAİYE HAFTASI HER PAZARTESİ KİTAP GÜNÜ!!! HER ÇARŞAMBA OYUNCAK PAYLAŞMA SAATİ!!! 01 MUTFAK ETKİNLİĞİ: ---- BOYAMA ÇALIŞMASI 02

Detaylı

ÇALIŞKANLIK NİSAN 2017

ÇALIŞKANLIK NİSAN 2017 ÇALIŞKANLIK NİSAN 2017 Ağustos Böceği ile Karınca Hafta Sınıf Düzeyi ve 4. Sınıf Süre Yöntem ve Teknik 40 Dakika drama, beyin fırtınası KAZANIM SÜREÇ Araç - Gereç Çizgi film CD si veya Masal kitabı Karınca

Detaylı

KONU: Çöp Atık. EYLEM ve ETKİNLİKLER EKİM AYI. Eko-okul Timi oluşturuldu. Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu

KONU: Çöp Atık. EYLEM ve ETKİNLİKLER EKİM AYI. Eko-okul Timi oluşturuldu. Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu KONU: Çöp Atık EKİM AYI EYLEM ve ETKİNLİKLER Eko-okul Timi oluşturuldu Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile iletişime geçildi. Tüm okul personeli

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ 03.10.2016 04.10.2016 05.10.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ *Sabah sporu ile güne başlanır. *Dünya çocuk günü ile

Detaylı

BATIKENT O ZEL I NCI OKULLARI YAŞAYAN DEĞ ERLER EĞ I TI MI PROĞRAMI

BATIKENT O ZEL I NCI OKULLARI YAŞAYAN DEĞ ERLER EĞ I TI MI PROĞRAMI BATIKENT O ZEL I NCI OKULLARI YAŞAYAN DEĞ ERLER EĞ I TI MI PROĞRAMI Bilgi ancak değerle birleştiğinde anlam kazanır. Çünkü değerler kişinin yaşamına yol gösteren ilkelerdir. İNCİ YAŞAYAN DEĞERLER EĞİTİMİ

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜN OKUL PROGRAMI ANAOKULU İLKOKUL İNGİLİZCE KENDİNİ TANITMA(ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN AKTİF)

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜN OKUL PROGRAMI ANAOKULU İLKOKUL İNGİLİZCE KENDİNİ TANITMA(ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN AKTİF) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ E Y L Ü L 18 Pazatesi 19 Salı 20 Çarşamba İLKÖĞRETİM HAFTASI SINIF ÖĞRETMENLERİ ZÜMRE TOPLANTISI (11:30-12.10) 21 Perşembe 22 Cuma 23 Cumartesi 24 Pazar 25

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama ZORUNLU DERSLER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER İlkokul Ortaokul 1 2 3 4 5 6 7 8 Toplumsal Uyum

Detaylı

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması.

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması. LÜLEBURGAZ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAM TASLAĞI EYLÜL 23-27 EYLÜL 16-20 EYLÜL 9-13 EYLÜL

Detaylı

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA KONU BAŞLIĞI: ÇÖP VE ATIK TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM 2016 * Eko okul komitesininoluşturulması. *Eko okul timinin oluşturulması. * Eko Okul panosunun yer tespiti ve içeriğinin belirlenmesi. * Tüm okulun

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Değerler eğitimi programı kapsamında sorumluluk değeri üzerinde çalışmalarımızı yaptık. SINIF

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU 23 MART PAZARTESİ GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 23-27 MART 2015 SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ: Çocuklarla selamlaşıldı ve istedikleri ilgi köşelerinde evden getirdikleri oyuncaklarla

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER İLKOKUL SINIFLAR ORTAOKUL 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 10 10 8 8 7 7 7 7 Matematik 5 5 5 5 5 5 5 5 Hayat Bilgisi 4 4 3 Fen Bilimleri

Detaylı

2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAVRU VATAN ANAOKULU OKULLARDA ORMAN PROGRAMI YILLIK EYLEM PLANI

2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAVRU VATAN ANAOKULU OKULLARDA ORMAN PROGRAMI YILLIK EYLEM PLANI 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAVRU VATAN ANAOKULU OKULLARDA ORMAN PROGRAMI YILLIK EYLEM PLANI AYLAR HAFTA EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMALAR 3 Türkiye Çevre Eğitim Vakıf (TÜRÇEV) sitesinin incelenmesi,

Detaylı

ELDE EDİLECEK KAZANIMLAR

ELDE EDİLECEK KAZANIMLAR T.C. KARABAĞLAR KAYMAKAMLIĞI KARABAĞLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI "OBAP" EĞİTİMİ YILLIK PLANI AYLAR EYLÜL İMİZ 1. Veli toplantılarında sınıf öğretmeni tarafından velilerin

Detaylı

KURBAN BAYRAMI TATİLİ

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 09-20 Eylül 2013 İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİKLERİ 1.SINIF ÖĞRENCİLERİ ORYANTASYON EĞİTİMİ 01 Ekim 2013 Salı DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ KUTLAMALARI REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KURULU 1. TOPLANTISI 04 Ekim 2013 Cuma

Detaylı

EKİM 2015/2016 ANASINIFI BÜLTENİ. Ekim 2015 Bülten

EKİM 2015/2016 ANASINIFI BÜLTENİ. Ekim 2015 Bülten EKİM 2015/2016 ANASINIFI BÜLTENİ AYIN TEMASI -Ben kimim ve fiziksel özelliklerim -Ailem -Sonbahar Mevsimi -29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BEN KĠMĠM VE AĠLEM Aile resimlerimizi okula getirerek ailemizi arkadaşlarımıza

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: ANNELER GÜNÜ - TRAFİK VE İLK YARDIM - 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAM - ENGELLİLER HAFTASI - YAZ MEVSİMİ

AYLIK BÜLTEN TEMA: ANNELER GÜNÜ - TRAFİK VE İLK YARDIM - 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAM - ENGELLİLER HAFTASI - YAZ MEVSİMİ AYLIK BÜLTEN TEMA: ANNELER GÜNÜ - TRAFİK VE İLK YARDIM - 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAM - ENGELLİLER HAFTASI - YAZ MEVSİMİ 02.05.2016 03.04.2016 04.05.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ -Hafta sonu hakkında sohbet

Detaylı

5.SINIF SINIF : 5 ÖĞRENME ALANI : AHLAK : 5 / SEVİNÇ VE ÜZÜNTÜLERİMİZİ PAYLAŞALIM MATERYAL TÜRÜ : TEST SORUSU

5.SINIF SINIF : 5 ÖĞRENME ALANI : AHLAK : 5 / SEVİNÇ VE ÜZÜNTÜLERİMİZİ PAYLAŞALIM MATERYAL TÜRÜ : TEST SORUSU SINIF : 5 ÖĞRENME ALANI : AHLAK ÜNİTE : 5 / SEVİNÇ VE ÜZÜNTÜLERİMİZİ PAYLAŞALIM MATERYAL TÜRÜ : TEST SORUSU 5.SINIF 1- Aşağıdakilerden hangisi dostluğun özelliklerinden değildir? A) İnsanlara güven vermek

Detaylı

BÜ OKULÖNCESİ EĞİTİM BİRİMİ

BÜ OKULÖNCESİ EĞİTİM BİRİMİ BÜ OKULÖNCESİ EĞİTİM BİRİMİ Aile Bülteni, Ocak 2013 OKULUMUZDAN HABERLER Sevgili Velilerimiz, bültenimizde okulumuzdan haberleri ve öğrencilerimizin keyifli görüntülerini sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Detaylı

9. İyilik Kulübü: Okulda iyilik kulübü kurularak etkinlik ve yarışmalar organize edilebilir. 10. İyilik Sergisi/Duvar Gazetesi: İyilik yapma ile

9. İyilik Kulübü: Okulda iyilik kulübü kurularak etkinlik ve yarışmalar organize edilebilir. 10. İyilik Sergisi/Duvar Gazetesi: İyilik yapma ile Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI İyilik Okulu Örnek Uygulamaları, Yarışmaları ve Ödülleri Projesi USÛL VE

Detaylı

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: ZEYNEP TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ÖZEL EMİNE ÖRNEK ATAEVLER ANAOKULU 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER PROJENİN ADI: DEĞERLİYİZ, DEĞERLİSİNİZ, DEĞERLİLER PROJEDEN KİMLER SORUMLU:

Detaylı

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12 19 26 Cumartesi 6 13 20 27 Pazar 7 14 21 28 12 İş günü 1-15-19 Eylül İlköğretim Haftası. 2-19 Eylül Gaziler Günü.

Detaylı

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU BEYOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK KATALOĞU Sıra Yapılacak Etkinlik

Detaylı

6 YAŞ NİSAN AYI BÜLTENİ .İLKBAHAR HAFTASI .SAĞLIK HAFTASI .POLİS TEŞKİLATI HAFTASI .23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

6 YAŞ NİSAN AYI BÜLTENİ .İLKBAHAR HAFTASI .SAĞLIK HAFTASI .POLİS TEŞKİLATI HAFTASI .23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 6 YAŞ NİSAN AYI BÜLTENİ.İLKBAHAR HAFTASI.SAĞLIK HAFTASI.POLİS TEŞKİLATI HAFTASI.23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI YARATICI ETKİNLİK: İlkbahar konumuz ile ilgili artık malzemelerden(su şisesi,pul,boncuk

Detaylı

Okul ve öğretmenine karşı sorumluluklarını bilir.

Okul ve öğretmenine karşı sorumluluklarını bilir. 40 Dakika Örnek olay, soru cevap, yaparak yaşayarak öğrenme Okul ve öğretmenine karşı sorumluluklarını bilir. Öğrencilere sınıfta uyulması gereken kurallar ve onlardan beklenilen davranışların neler olabileceği

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKOKULU 1/. SINIFI GÖRSEL SANATLAR YILLIK PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKOKULU 1/. SINIFI GÖRSEL SANATLAR YILLIK PLANI EYLÜL 25 EYLÜL 29 EYLÜL (2. Hafta) EYLÜL 18 EYLÜL 22 EYLÜL (1. Hafta) 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKOKULU 1/. SINIFI GÖRSEL SANATLAR YILLIK PLANI ÖĞRENME ALANI: 1.1. Görsel İletişim ve Biçimlendirme

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

ÇĠÇEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENĠ. Hazırlayan: Ġnci Değer

ÇĠÇEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENĠ. Hazırlayan: Ġnci Değer ÇĠÇEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENĠ Hazırlayan: Ġnci Değer 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLĠK VE SPOR BAYRAMI ANNELER GÜNÜ TRAFĠK VE TAġITLAR DÜNYA SÜT GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün hayatı ve ülkemize kazandırdıkları

Detaylı

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların KELEBEK VE UĞUR BÖCEĞİ GRUPLARI NİSAN AYI BÜLTENİ NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanlarını

Detaylı

YÜZ YÜZE 2016 ISTANBUL 2016

YÜZ YÜZE 2016 ISTANBUL 2016 YÜZ YÜZE 2016 ISTANBUL 2016 İyi Öğretmenin Önemi Çocukta etki bırakır (doğrudan veya dolaylı) Eğitime yakınlaştırır veya uzaklaştırır Rol modeldir Hayat felsefesini aşılayabilir Karakter oluşumunda etki

Detaylı

İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU

İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI KASIM KONULAR AYI VELİ BÜLTENİ KONULAR A) 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI 1) Atatürk ün Hayatı 2) Atatürk ün Yaptığı Yenilikler 3)

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ ETKİNLİK TAKVİMİ

AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ ETKİNLİK TAKVİMİ ETKİNLİK TAKVİMİ AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 0 EYLÜL SINIFLARIN DÜZENLENMESİ -YILLIK PLANLARIN TESLİMİ-OKUL NÖBETLERİNİN BAŞLAMASI ÖĞRETMEN DOSYALARININ DÜZENLENMESİ- KORİDOR PANOLARININ SON ŞEKLİNİN VERİLMESİ

Detaylı

9. Değerler Eğitimi faaliyetleri çerçevesinde yapılan geziler ( Şehitlikler, Anıtkabir, Çanakkale, Müzeler, Tarihi-Kültürel-Geleneksel Değerlerimizi

9. Değerler Eğitimi faaliyetleri çerçevesinde yapılan geziler ( Şehitlikler, Anıtkabir, Çanakkale, Müzeler, Tarihi-Kültürel-Geleneksel Değerlerimizi GİRİŞ Manisa merkez ilçeleri Yunusemre ve Şehzadeler de 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı nda uygulamaya konulacak olan Değerler Eğitimi Projesi, tüm okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde yürütülecektir.

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ, BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KIRAÇ ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ AİLEMİ,ARKADAŞLARIMI VE HAYVANLARI SEVMEK TEMASI FAALİYET SONU RAPORUDUR

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KIRAÇ ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ AİLEMİ,ARKADAŞLARIMI VE HAYVANLARI SEVMEK TEMASI FAALİYET SONU RAPORUDUR 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KIRAÇ ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ AİLEMİ,ARKADAŞLARIMI VE HAYVANLARI SEVMEK TEMASI FAALİYET SONU RAPORUDUR 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Özel Kıraç Anaokulu Değerler Eğitimi

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖĞRENDİKLERİMİZ BEN KİMİM? Duyguları Sevdiklerim-sevmediklerim Kendimi nasıl tanımlarım Bedensel özelliklerim 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Mustafa Kemal Atatürk kimdir? Türkiye

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CEMİL NARDALI İLKOKULU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CEMİL NARDALI İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI CEMİL NARDALI İLKOKULU SOSYAL ETKİNLİKLER KURULU YILLIK ÇALIŞMA PLANI AYLAR YAPILACAK ETKİNLİKLER DÜŞÜNCELER EKİM 1 -Bütün kulüpler yıllık çalışma takvimlerini oluşturacaklar

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

ÇİÇEK ve KUŞ GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK ve KUŞ GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015-2016 ÇİÇEK ve KUŞ GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ DEĞERLİ ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ. TRAFİK HAFTASI MAYIS AYI TEMALARI Mustafa Kemal Atatürk ün Hayatı Ülkemize Kazandırdıkları Atatürk Sevgisi

Detaylı

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Yapboz köşesi Uzay köşesi Yerli Malı köşesi Zaman araçları köşesi Evcilik köşesi Kitap köşesi Blok köşesi Trafik

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18

Detaylı

EYLÜL 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2

EYLÜL 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 EYLÜL 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 9 SENE BAŞI SEMİNER DÖNEMİ BAŞL. 1.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 10 11 12 13 14 15 16 1.SINIFLAR ORYANTASYON HAFTASI SINIF BELİRLEME SINAVI (5-6-7-8) SENE BAŞI SEMİNER DÖNEMİ BİTİŞİ

Detaylı

DEĞERLER EĞİTİMİ SINIF İÇİ ETKİNLİK PLANI MAYIS-HAZİRAN AYI İŞLENEN DEĞER: AİLEMİZİ ARKADAŞLARIMIZI VE HAYVANLARI SEVMEK ARKADAŞ SEVGİSİ DOSTLUK

DEĞERLER EĞİTİMİ SINIF İÇİ ETKİNLİK PLANI MAYIS-HAZİRAN AYI İŞLENEN DEĞER: AİLEMİZİ ARKADAŞLARIMIZI VE HAYVANLARI SEVMEK ARKADAŞ SEVGİSİ DOSTLUK DEĞERLER EĞİTİMİ SINIF İÇİ ETKİNLİK PLANI MAYIS-HAZİRAN AYI İŞLENEN DEĞER: AİLEMİZİ ARKADAŞLARIMIZI VE HAYVANLARI SEVMEK ARKADAŞ SEVGİSİ DOSTLUK ETKİNLİK SÜRESİ: 30 DK. ETKİNLİK ZAMANI: TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ

Detaylı

Hikaye Çalışması (İki At)

Hikaye Çalışması (İki At) ADALET MART 2017 Hikaye Çalışması (İki At) Hafta Sınıf Düzeyi ve 4. Sınıf 40 Dakika Süre KAZANIM Adalet konusunda temel bilgileri kavrar. SÜREÇ Yöntem ve Teknik Drama, Sorucevap, anlatım, tartışma İKİ

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Tatil panosu köşesi Değerler eğitimi köşesi 100. gün etkinlikleri köşesi Yapboz köşesi Sevgi köşesi Diş sağlığı

Detaylı

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU 1.TOPLANTISI (KS/

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU 1.TOPLANTISI (KS/ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI TOPLANTISI (İTS/10.00- BÖLÜM VE

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

BÖLÜM 7 GÖRSEL SANATLAR ETKİNLİKLERİ ÖRNEKLERİ

BÖLÜM 7 GÖRSEL SANATLAR ETKİNLİKLERİ ÖRNEKLERİ BÖLÜM 7 GÖRSEL SANATLAR ETKİNLİKLERİ ÖRNEKLERİ ÖRNEK ETKİNLİK LİSTESİ NO SINIF ETKİNLİK ADI 1 1 Benim Tasarımım 2 1 Doğanın Sunduğu İmkânlar 3 1 Sunulan Drama Çalışmasından Görsel Çalışmalar Yapma 4 1

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? ANNELER GÜNÜ TRAFİK VE TAŞITLAR DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 28 29 30 31 3O AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI EYLÜL-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi hazırladık. Okulumuzda

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ŞEKER 1 ŞEKER 20 ŞEKER 21 ŞEKER 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31

Detaylı

EYLÜL 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AREFE GÜNÜ 1/2 GÜN RESMİ TATİL TANIŞMA TOPLANTISI

EYLÜL 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AREFE GÜNÜ 1/2 GÜN RESMİ TATİL TANIŞMA TOPLANTISI EYLÜL 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 TANIŞMA TOPLANTISI AREFE GÜNÜ 1/2 GÜN RESMİ TATİL 12 13 14 15 16 17 18 Kurban Bayramı (1.Gün) Kurban Bayramı (1.Gün) Kurban Bayramı (1.Gün) Kurban Bayramı (1.Gün) 19

Detaylı

ALPER DURU ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ARALIK AYI DEĞER KONUSU SEVGİ

ALPER DURU ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ARALIK AYI DEĞER KONUSU SEVGİ ALPER DURU ANAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ARALIK AYI DEĞER KONUSU SEVGİ Aralık ayında Sevgi değerini işledik. Sevgi konusunda okulumuzda bir çok faaliyet gerçekleştirildi.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

AİLE KATILIMINA YÖNELİK ETKİNLİKLER DEĞERLER ALT DEĞERLER OKULA AİT İŞ VE İŞLEMLER SINIFLARA YÖNELİK ETKİNLİKLER YARDIMSEVERLİK VE İŞBİRLİĞİ

AİLE KATILIMINA YÖNELİK ETKİNLİKLER DEĞERLER ALT DEĞERLER OKULA AİT İŞ VE İŞLEMLER SINIFLARA YÖNELİK ETKİNLİKLER YARDIMSEVERLİK VE İŞBİRLİĞİ YARDIMSEVERLİK VE İŞBİRLİĞİ 1. MERHAMET 2. FEDAKARLIK 3. DAYANIŞMA 4. CÖMERTLİK 5. İMECE 6. KOMŞULUK İLİŞKİLERİ OKUL PROJE YÜRÜTME KURULUNUN OLUŞTURULMASI. İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GÖNDERİLEN

Detaylı

OKULUMUZDA DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI. Sevgi Etkinlikleri Sunum Planı

OKULUMUZDA DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI. Sevgi Etkinlikleri Sunum Planı OKULUMUZDA DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI Sevgi Etkinlikleri Sunum Planı 1.Sunumun Konusu : Sevgi Etkinlikleri 2.Sunumun Süresi : 30 Dakika 3.Sunumun İçeriği : a. Sevgi kavramının öğrencilere etkinliklerle

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO 100.GÜN ETKİNLİKLERİMİZ 100.GÜN PARTİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMIMIZ

Detaylı

BEP Plan Hazırla T.C Ağrı Valiliği ALPASLAN ORTAOKULU Müdürlüğü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı

BEP Plan Hazırla T.C Ağrı Valiliği ALPASLAN ORTAOKULU Müdürlüğü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı BEP Plan Hazırla T.C Ağrı Valiliği ALPASLAN ORTAOKULU Müdürlüğü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : ALİ İHSAN ASLAN Eğitsel Performans Bismillâhirrahmanirrahim

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Annelerimizin bizim için neler yaptığını tartıştık. Annemize

Detaylı

İSTANBUL VALİLİĞİ «İSTANBUL UN ÇOCUK YAZARLARI» PROJESİ SELİMPAŞA AHMET ZİYLAN İLKOKULU PROJE SINIFI 3/A

İSTANBUL VALİLİĞİ «İSTANBUL UN ÇOCUK YAZARLARI» PROJESİ SELİMPAŞA AHMET ZİYLAN İLKOKULU PROJE SINIFI 3/A İSTANBUL VALİLİĞİ «İSTANBUL UN ÇOCUK YAZARLARI» PROJESİ SELİMPAŞA AHMET ZİYLAN İLKOKULU PROJE SINIFI 3/A İçerik: Hikâye, masal, anı, şiir, gezi yazısı, kompozisyon vb. Yazı içerikleri, milli, manevi ve

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2017

ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2017 1 2 3 KURBAN BAYRAMI KURBAN BAYRAMI KURBAN BAYRAMI 4 5 6 7 8 9 10 KURBAN BAYRAMI YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR SINIF HAZIRLIKLARI ÖĞRENCİ BİLGİ AKTARIM TOPLANTISI YENİ ÖĞRETİM

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

ARTIK MATARYEL GÜNÜ. Güne jimnastikle. Güne jimnastikle. Çiçek öğretmenle. başlıyoruz. NEZAKET VE ZERAFET UYGULAMA GÜNÜ

ARTIK MATARYEL GÜNÜ. Güne jimnastikle. Güne jimnastikle. Çiçek öğretmenle. başlıyoruz. NEZAKET VE ZERAFET UYGULAMA GÜNÜ 4 YAŞ PAZARTESİ 02.10.2017 SALI 03.10.2017 ÇARŞAMBA 04.10.2017 PERŞEMBE 05.10.2017 06 10.2017 KİTAP CAK MÜZ. MESLEK TANIMA öğretmenle (sevimli şarkısı)parmak oyun mırnav kedi. Türkçe Dil Etkinliği Hikaye

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31 EYLÜL 2012 1 2 3 4 5 KAYIT

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

Ü N İ T E L E N D İ R İ L M İ Ş Y I L L I K D E R S P L A N I

Ü N İ T E L E N D İ R İ L M İ Ş Y I L L I K D E R S P L A N I Ş U B A T 25.02.203 / 0.03.203 8.02.203 / 22.02.203 Tel : 0 26 39 59 38 Faks : 0 26 334 96 96 http://pamem.meb.k2.tr ÖĞRETİM YILI : 202 / 203 İN ADI : DİN KÜLTÜRÜ VE MESLEK AHLAKI ÖĞRETMENLERİ : YAVUZ

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı