Sorgulama Servisleri. powered by Biotekno

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sorgulama Servisleri. powered by Biotekno"

Transkript

1 Sorgulama Servisleri

2 Sorgulama Servisleri Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket güvenlik önlemlerini arttırıcı yenilikçi mobil servisler geliştirilmesini sağlayan sorgulama servisleri bir bütün olarak sunulmaktadır.

3 Sorgulama Servisleri Nelerdir? TCKN ile GSM No Sorgulama Servisi TCKN ve GSM No Doğrulama Servisi Segment Sorgulama Servisi* Ödeme Tipi Sorgulama Servisi* SIM Kart Değişikliği Sorgulama Servisi Telefon (Cihaz) Modeli Sorgulama Servisi Telefon (Cihaz) Değişikliği Sorgulama Servisi Telefon (Cihaz) Özelliği Sorgulama Servisi IMEI Aktif Mi Sorgulama Servisi Mobil İnternetten MSISDN Sorgulama Müşterim Yurt Dışında Mı? Müşterim Bu Ülkede Mi? Müşterim Hangi Ülkede? En Yakın Nerede? Lokasyon Sorgulama Hat Durum Bilgisi Sorgulama Servisi Fatura Üst Bilgisi Sorgulama Servisi Toplu Data Toplu Data Plus TCKN den Arama

4 TCKN ile GSM Numarası Sorgulama Servisi TCKN Sorgulama servisi ile operatörlerin sistemlerine aynı TCKN ile kaydı olan GSM numarası bilgisi alınır. Müşterilerinize ait TCKN bilgisini JetSMS üzerinden ileterek operatörlerin sistemlerinde aynı TCKN ye karşılık gelen ve Rehber e kayıtlı olan GSM numarası/numaraları hakkında geri dönüş yapan bir servistir.

5 TCKN ile GSM Numarası Sorgulama Servisi - Ücretlendirme İletilen TCKN karşılığında yapılan tüm başarılı sorgulamalar, operatörler tarafından aylık olarak ücretlendirilecektir, teknik nedenlerden ötürü yerine getirilemeyen sorgulama istekleri ise ücretlendirilmeyecektir. Sorgu Adedi Turkcell (TL) Vodafone(TL) Türk Telekom(TL) ,00 3,00 3, ,75 2,75 2, ,50 2,50 2, ,00 2,00 2,00 Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir.

6 TCKN ve GSM Numarası Doğrulama Servisi - Ücretlendirme Müşterilerinizin TCKN ve GSM Numarası karşılığında yapılan tüm başarılı sorgulamalar, operatörler tarafından aylık olarak ücretlendirilecektir, teknik nedenlerden ötürü yerine getirilemeyen sorgulama istekleri ise ücretlendirilmeyecektir. Sorgu Adedi Turkcell(TL) Vodafone(TL) Türk Telekom(TL) ,040 0,040 0, ,0375 0,0375 0, ,035 0,035 0, ,030 0,030 0,030 Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir.

7 Neden TCKN ile GSM Doğrulama Servisi? Müşterilerinize telefon numarası değişikliği ve benzeri nedenlerle ulaşamadığınız ve müşterilerinizin almaları gereken önemli aksiyonları bildiremediğiniz durumlarda müşterilerinize ulaşabilmenizi sağlayan servistir. Finans sektöründe hizmet veren firmalar için ideal bir servistir. Müşterileriniz tarafından size verilen TC Kimlik numaralarından JetSMS üzerinden Operatörlere kayıtlı olan GSM numaralarına erişebilirsiniz. Bu sayede, müşterilerinizin almaları gereken aksiyonlar konusunda onları bilgilendirir, müşteri mağduriyetini engellemiş olursunuz.

8 Kurumsal ve Bireysel Abonelik / Segment Sorgulama Servisi GSM numarasının aboneliğinin Kurumsal mı yoksa Bireysel mi olduğunu sorgulayan servistir. Müşterilerinize ait GSM numarası bilgisini JetSMS üzerinden ileterek Operatörlerin sistemlerinde ilgili GSM numarasının Bireysel veya Kurumsal abonelik bilgisini doğru veya yanlış olarak cevap veren bir servistir. Sorgu Adedi Turkcell(TL) Vodafone(TL) Türk Telekom(TL) ,040 0,040 0, ,035 0,035 0, ,030 0,030 0, ,025 0,025 0,025 Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir. Firma nın ilettiği Kurumsal ve Bireysel Abonelik karşılığında yapılan tüm başarılı sorgulamalar, operatörler tarafından aylık olarak ücretlendirilecektir, teknik nedenlerden ötürü yerine getirilemeyen sorgulama istekleri ise ücretlendirilmeyecektir.

9 Faturalı ve Faturasız Abonelik /Ödeme Tipi Sorgulama Servisi GSM numarasının aboneliğinin Faturalı mı yoksa Faturasız mı olduğunu sorgulayan servistir. Müşterilerinize ait GSM numarası bilgisini JetSMS üzerinden ileterek Vodafone sistemlerinde ilgili GSM numarasının Faturalı veya Faturasız abonelik bilgisini doğru veya yanlış olarak cevap veren bir servistir. Sorgu Adedi Turkcell(TL) Vodafone(TL) Türk Telekom(TL) ,060 0,060 0, ,055 0,055 0, ,050 0,050 0, ,045 0,045 0,025 Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir. Firma nın ilettiği Faturalı ve Faturasız Abonelik karşılığında yapılan tüm başarılı sorgulamalar, Vodafone tarafından aylık olarak ücretlendirilecektir, teknik nedenlerden ötürü yerine getirilemeyen sorgulama istekleri ise ücretlendirilmeyecektir.

10 Neden Faturalı ve Faturasız Abonelik Sorgulama Servisi? Müşterilerinize ait GSM numaralarını JetSMS üzerinden sorgulatarak, ilgili operatör kullanıcısının GSM numaralarının faturalı hat ve Ön Ödemeli seçeneklerinden hangisini kullandığını kolayca öğrenebilirsiniz. Müşterilerini daha yakından tanımak, onlara sunmakta oldukları hizmetlerin katma değerini arttırmak isteyen tüm şirketler için idealdir. Bu sayede müşterilerinizi daha yakından tanıyabilir ve gerek mevcut gerekse yeni sunacağınız hizmetleri katma değerli hale getirebilirsiniz.

11 Sim Kart Değişikliği Sorgulama Servisi Sim kart değişikliğinin sorgulandığı servistir. Müşterilerinize ait GSM numarası bilgisini JetSMS üzerinden ileterek, Operatörlerin sistemlerinde ilgili GSM numarasına ait belirli bir zaman aralığında SIM KART değişikliği işleminin yapılıp yapılmadığına dair doğru veya yanlış olarak bilgi veren bir servistir.

12 Sim Kart Değişikliği Sorgulama Merkezi Ücretlendirme Servisten sadece Bankacılık faaliyeti gösteren Kurumsal faturalı müşteriler yararlanabilir. Sorgu Adedi Turkcell(TL) Vodafone(TL) Türk Telekom(TL) ,040 0,040 0, ,040 0,0375 0, ,030 0,035 0, ,025 0,030 0,030 Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir. Firma nın JetSMS üzerinden yapılan tüm başarılı sorgulamaları, Operatörler tarafından aylık olarak ücretlendirilecektir, teknik nedenlerde ötürü yerine getirilemeyen sorgulama istekleri ise ücretlendirilmeyecektir.

13 Neden Sim Kart Değişikliği Sorgulama Servisi? Bankalar, kendi süreçleri için, web/wap sayfaları, çağrı merkezi ya da IVR üzerinden gerçekleştirilen işlemlerde, işlem yapan müşterilerinin SIM kartını belirledikleri zaman aralığında değiştirip değiştirmediği bilgisini alabilirler. İnternet ya da telefon bankacılığı işlemlerinde müşteri güvenliğini sağlamak amacıyla bilgi desteği alabilirsiniz. E-ticaret siteleri, internet işlemleri kullanan firmalar, müşterilerine ek güvenlik sağlamak amacıyla bu servisten yararlanabilirler.

14 Cihaz Modeli Sorgulama Servisi Bu servis ile operatörlerin sistemlerine kayıtlı GSM numarası ile ilişkili cihaz bilgisi sorgulanır. Müşterilerinizin, GSM Numarasını baz alarak operatörlerin sistemlerinde ilgili GSM Numarası ile ilişkili cihaz modeli hakkındaki bilgiyi Firma ile JetSMS üzerinden paylaşıldığı servistir. Sorgu Adedi Turkcell(TL) Vodafone(TL) Türk Telekom(TL) ,040 0,040 0, ,035 0,0375 0, ,030 0,035 0, ,025 0,030 0,030 Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir. Firma nın JetSMS üzerinden ilettiği GSM Numarası karşılığında yapılan tüm başarılı sorgulamaları, operatörler tarafından aylık olarak ücretlendirilecektir, teknik nedenlerde ötürü yerine getirilemeyen sorgulama istekleri ise ücretlendirilmeyecektir.

15 Neden Cihaz Modeli Sorgulama Servisi? Mobil internet üzerinden web sayfalarınıza bağlanan müşterilerinizin telefon modellerini öğrenerek, onlara en iyi internet deneyimini yaşatabilirsiniz. Bu servis, E-ticaret siteleri, mobil uygulaması bulunan şirketler, mobil internet deneyimini iyileştirmek isteyen tüm firmalar için idealdir. Müşterilerinizin telefon modeli bilgisini öğrenerek, hedef kitleniz ile doğrudan iletişim kurabileceğiniz internet kanalını da belirlemiş olursunuz. Cepten iyi bir internet deneyimi yaşayan müşteriler, online işlemlerini daha hızlı ve daha kolay yapabilirler.

16 Cihaz Değişikliği Sorgulama Servisi Firmanın veritabanındaki numaraların cep telefonu değişikliği yapıp yapmadığı bilgisinin doğrulandığı servistir. Müşterilerinize ait GSM numarası bilgisini ve ilgili başlangıç tarihini JetSMS üzerinden ileterek Vodafone sistemlerinde ilgili kayıt GSM numarası ile ilişkili cihaz değişikliği işleminin yapılıp yapılmadığına dair doğru veya yanlış olarak dönüş yapan bir servistir. Sorgu Adedi Turkcell(TL) Vodafone(TL) Türk Telekom(TL) ,040 0,040 0, ,035 0,035 0, ,030 0,030 0, ,025 0,025 0,025 Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir. Firma nın JetSMS üzerinden ilettiği GSM Numarası karşılığında yapılan tüm başarılı sorgulamaları, Vodafone tarafından aylık olarak ücretlendirilecektir, teknik nedenlerde ötürü yerine getirilemeyen sorgulama istekleri ise ücretlendirilmeyecektir.

17 Neden Cihaz Değişikliği Sorgulama Servisi? Bankalar ve Finans sektöründe hizmet veren firmalar, işlemlerini daha güvenli gerçekleştirmek için, müşterilerinin belirli bir zaman aralığı içerisinde telefonlarını değiştirip değiştirmediğini öğrenebilirler. Müşterilerinizin işlemlerinin güvenliğini bir adım daha arttırmış olursunuz ve müşterilerinizin bankacılık işlemlerinin güvenliğini arttırarak memnuniyetlerini arttırabilirsiniz.

18 Telefon Özelliği Sorgulama Servisi Müşterilerinizin telefon özelliklerini öğrenerek, onlara daha iyi bir mobil internet deneyimi yaşatabilir, mobil yatırımlarınıza bu bilgi ışığında yön verebilirsiniz. Servis, ay sonunda toplam sorgu adedinin karşılığındaki birim fiyat ile çarpılarak ücretlendirilmektedir. Sorgu Adedi Turkcell (TL) , , , , Fiyatlara %18 KDV ve %25 ÖİV dahildir

19 IMEI Aktif Mi Sorgulama Servisi Cihaz üreticileri kendi ürettikleri ve kendi sistemlerinde kayıtlı olan cihazların IMEI bilgisini web servis üzerinden sorgulayarak, IMEI ye ait cep telefonunun Operatör sistemlerinde aktif olup olmadığını öğrenebiliyorlar. Bu sayede pazar araştırmalarına net rakamlarla katkı sağlayabiliyorlar. Vodafone (TL) Turkcell (TL) Servis sorgu başına 0,9 TL olarak ücretlendirilmektedir. Fiyatlara %18 KDV ve %25 ÖİV dahildir

20 Mobil İnternetten MSISDN Sorgulama Şirketler, WEB ve WAP sayfalarını gezen müşterilerinin iznini alarak, güvenlik amaçlı müşteri bilgilerini teyit edebilirler. Müşterilerinin daha güvenli işlem yapabilmesine olanak sağlarlar. Aylık Sorgu Adet Birim Ücret ,1 TL/sorgu ,09 TL/sorgu ,08 TL/sorgu 0,07 TL/sorgu ,06 TL/sorgu Fiyatlara %18 KDV ve %25 ÖİV dâhildir.

21 Müşterim Yurtdışında Mı Sorgulama Servisi Firmaların veritabanlarında bulunan müşterilerinin yurtdışında olup olmadığını sorgulayan servistir. Müşterilerinizin GSM numarası bilgisini JetSMS üzerinden ileterek Vodafone sistemlerinde ilgili kayıt GSM numarası ile ilgili lokasyona ait bilgiyi Sadece yurtdışında olup olmadığının kontrolünü yaparak Müşteri nin onay vermesi durumunda Evet veya Hayır olarak dönüş yapan bir servistir. Sadece bireysel aboneler sorgulanabilir. Turkcell(TL) Vodafone(TL) Türk Telekom(TL) 0,90 0,90 0,90 Müşteri onayı olmalıdır. Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir. Firma nın JetSMS üzerinden ilettiği GSM Numarası karşılığında yapılan tüm başarılı sorgulamaları, Operatörler tarafından aylık olarak ücretlendirilecektir, teknik nedenlerde ötürü yerine getirilemeyen sorgulama istekleri ise ücretlendirilmeyecektir.

22 Müşterim Bu Ülkede Mi Sorgulama Servisi Firmaların kendi veritabanındaki numaraların bulunduğu ülke bilgisinin doğrulandığı servistir. Müşterilerinize ait GSM numarası bilgisini ve ITU-T E.212 formatındaki ülke kodunu JetSMS üzerinden ileterek operatörlerin sistemlerinde ilgili kayıtlı GSM numarası ile ilgili lokasyon bilgisini ülke kırılımında Müşteri nin onay vermesi durumunda Doğru veya Yanlış olarak ileten bir servistir. Sadece bireysel aboneler sorgulanabilir. Turkcell(TL) Vodafone(TL) Türk Telekom(TL) 3,55 3,55 3,55 Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir. Firma nın JetSMS üzerinden ilettiği GSM Numarası karşılığında yapılan tüm başarılı sorgulamaları, Operatörler tarafından aylık olarak ücretlendirilecektir, teknik nedenlerde ötürü yerine getirilemeyen sorgulama istekleri ise ücretlendirilmeyecektir.

23 Müşterim Hangi Ülkede Sorgulama Servisi Bu servis ile Firmalar kendi veritabanındaki numaraların hangi ülkede olduğunu görüntüleyebilirler. Müşterilerinize ait GSM numarası bilgisini JetSMS üzerinden ileterek operatörlerin sistemlerinde kayıtlı GSM numarası ile ilişkili lokasyon bilgisini ülke kırılımında Müşteri nin onay vermesi durumunda ileten bir servistir. Sadece bireysel aboneler sorgulanabilir. Turkcell(TL) Vodafone(TL) Türk Telekom(TL) 4,00 4,00 4,00 Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir. Firma nın JetSMS üzerinden ilettiği GSM Numarası karşılığında yapılan tüm başarılı sorgulamaları, operatörler tarafından aylık olarak ücretlendirilecektir, teknik nedenlerde ötürü yerine getirilemeyen sorgulama istekleri ise ücretlendirilmeyecektir.

24 Müşterim Hangi Ülkede Sorgulama Servisi JetSMS üzerinden iletilen GSM numarası için operatörlerin sistemlerinde ülke kırılımında lokasyon sorgusu yaptığında öncelikli olarak talep edilen GSM numarasının bu servise özel müşteri onayının olup olmadığı operatörler tarafından kontrol edilir. Servise özel müşterinin onayı var ise, lokasyon bilgisi ülke kırılımında Firma ile Ülke Kodu olarak paylaşılır. Servise özel müşterinin onayı yok ise, SMS ile Firma nın müşterinin lokasyon bilgisini ülke kırılımında almak istediği müşterinin onayına sunulur. Müşteri onayı olmadığı durumlarda Operatörlerin servis kapsamında hiç bir şekilde lokasyon bilgisini Firma ile paylaşmaz.

25 Neden Yurtdışı Sorgulama Servisleri? Bankalar, bankacılık işlemlerini daha güvenli gerçekleştirmek için, müşterilerinin onaylarını almak koşuluyla, müşterilerinin yurtdışında olup olmadıklarını, hangi ülkede bulunduğunu öğrenebilir veya müşterinin bulunduğu ülkeyi teyit edebilirler. işlemin güvenliğini kendi süreçleri içerisinde teyit edebilirler. Bankalar için ideal bir çözümdür. Bankalar müşterilerinin işlemlerinin güvenliğini bir adım daha arttırmış olurlar ve bu sayede müşteri memnuniyeti de artmış olur.

26 Lokasyon Sorgulama Servisi VODAFONE, FİRMA nın JetSMS üzerinden ilettiği GSM Numarasını baz alarak Vodafone sistemlerinde ilgili GSM Numarası ile ilişkili Lokasyon bilgisini, enlem boylam koordinatları kırılımında FİRMA ile JetSMS üzerinden paylaşacaktır. (Ülke kırılımında verilecek lokasyon bilgisi uluslararası standartlara uygun şekilde enlem boylam koordinatları olarak verilecektir.) Bu servis ile Vodafone bireysel aboneler sorgulanabilir. Lokasyon Sorgulama Servisi Birim Fiyat Sorgu Ücreti 4,0 TL Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir. Firma nın JetSMS üzerinden ilettiği GSM Numarası karşılığında yapılan tüm başarılı sorgulamaları, Vodafone tarafından aylık olarak ücretlendirilecektir, teknik nedenlerde ötürü yerine getirilemeyen sorgulama istekleri ise ücretlendirilmeyecektir.

27 En Yakın Nerede? Şirketler, müşterilerinin konum bilgisine göre, SMS ve ya WAP üzerinden "En yakın bayilerinin nerede?", "En yakın servis noktalarının nerede?" olduğu bilgisini verebiliyorlar. Müşterilerinin kendilerine daha kolay ulaşmalarını sağlıyorlar. SMS yoluyla yer verisi bazlı sorgulama; Aylık TL WAP yoluyla yer verisi bazlı sorgulama; Aylık TL Not: Wap ile sorgulamada; Müşterinin (son kullanıcı) data tarifesi üzerinden, herhangi bir data tarifesi yoksa standart data tarifesi üzerinden ücretlendirilir. SMS ile sorgulamada; Müşteri(son kullanıcı) SMS başına 0,5 TL ücretlendirilir. Ücretlere %18 KDV ve %25 ÖİV dahildir.

28 Toplu Data Sorgulama Servisi Müşterileriniz Turkcell mobil internet üzerinden web / wap sayfanızda İşlemlerini ÜCRETSİZ yapabilirler. Sizlerde oldukça ekonomik olan web kanalını daha verimli şekilde kullanmış olup, tıklanma sayınızı arttırırsınız. Ücretlendirme Ay sonunda toplam kullanım trafiği (MB), karşılığı olan birim fiyat ile çarpılarak ücretlendirilmektedir. Örneğin: Ay sonunda 3072 MB (3 GB) mobil internet kullanımı oluştuğu varsayıldığında, ay sonunda faturalanacak tutar; 3072 MB x 0,59 TL olacaktır. Not: Güncel sözleşmeyi imzalayan tüm şirketler, kademeli ücret yapısından yararlanabilirler. Bu ücretlere %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir. Fiyatlara %18 KDV ve %25 ÖİV dahildir. Firmanın NSCT sine Akıllı Yetenekler sanal numarası tanımlanmalıdır. Data Turkcell(TL) 0 10 GB 0, GB 0, GB + 0,44

29 Toplu Data Plus Sorgulama Servisi Müşterileriniz, web / wap sayfanızda ücretsiz gezerken, onların GSM numarası da eş Zamanlı öğrenebilirsiniz, böylece müşterinizi tanır, güvenli işlem yapmalarına destek olursunuz. *Müşteri onayı gereklidir. Ücretlendirme Ay sonunda toplam kullanım trafiği (MB), karşılığı olan birim fiyat ile çarpılarak ücretlendirilmektedir. Ayrıca müşterileriniz, 2 paketten birini tercih edebilirler. Örneğin: Ay sonunda 3072 MB (3 GB) mobil internet kullanımı oluştuğu varsayıldığında, ay sonunda faturalanacak tutar; 1000 TL sabit ücret MB x 0,62 TL olacaktır. Not: Bu tekliften güncel sözleşme imzalayan tüm şirketler yararlanabilmektedir. Ücretlendirmede, birim fiyat için %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir, aylık sabit ücretler için ise %18 KDV ve %25 ÖİV dahildir. Data + Turkcell(TL) Aylık Sabit Ücret GB 0, GB 0, GB 0,50

30 Hat Durum Bilgisi Özellikle çağrı merkezleri ve çağrı merkezi ya da müşteri hizmetleri birimine sahip firmalar, arama yapmadan önce Hat Durum Bilgisi Sorgulama Servisi ni kullanarak çağrı merkezi maliyetlerini düşürebilirler. Arama başlatılmadan önce Hat Durum Bilgisi Sorgulama Servisi ile ilgili hattın anlık durumu sorgulayabilirsiniz. Telefonun kapalı ya da meşgul olduğu durumlarda o hat yerine ulaşılabilir durumda olan başka bir hatta arama başlatılarak çağrı merkezi maliyetlerinizi düşürebilirsiniz. Anlık durumu meşgul olan hatlar için birkaç dakika sonra, kapalı olan hatlar için ise birkaç saat sonra tekrardan deneme yapabilirsiniz. Sorgu Adedi Turkcell(TL) , , ,035 Fiyatlara %18 KDV ve %25 ÖİV dahildir , ,025

31 TCKN den Arama Kendi bilgi sistemlerinizde sahibi olduğunuz, müşterilerinize ait TCKN yi servisimiz üzerinden sorgulayarak, Turkcell sistemlerinde aynı TCKN ye karşılık gelen ve Turkcell Rehber e kayıtlı GSM numaralarını, GSM numaralarının ne olduğu bilgisine erişmeden, arayabilirsiniz. Şirketlerin her bir aramanın dakikası için 25Kr tur. Fiyatlara %18 KDV ve %25 ÖİV dahildir.

32 Fatura Üst Bilgisi Sorgulama Müşterinin elinde fiziksel fatura olmadığından satışın ya da işlemin durmaması için müşterinin cep telefonundan onay vermesiyle, son 3 ayda çıkmış güncel bir Turkcell faturasının üst bilgilerinin firma sistemlerine gitmesini sağlamaktayız. Servis kapsamında paylaşılacak fatura üst bilgileri: İsim - Soyadı, Fatura Id, Fatura tarihi, Tarife tipi, Adres Bilgisi, Referans No Sorgu Adedi Turkcell(TL) , , , ,00 Fiyatlara %18 KDV ve %25 ÖİV dâhildir.

33 Sorgulama Servisleri Hangi Sektörler İçin Uygundur? Avukatlar Seyahat Bankalar Finans Sektörü İş Bulma Kurumları Kargo Firmaları Varlık Firmaları Sigorta Firmaları Cihaz Üretici Firmaları

34 Firma Yükümlülükleri Süre ve Yürürlülük: Sorgulama Servisleri Sözleşmeleri, yürürlülük tarihinden itibaren 12 ay süre ile yürürlükte kalacaktır. Taraflar dan her biri, Sözleşme nin sona ermesinden en az 30 gün önce noter marifeti ile feshi ihbarda bulunmadığı takdirde, Sözleşme 12 aylık süreler halinde otomatik olarak yenilecektir. Kapasite: Her bir servis geçerli olmak şartı ile her 10 dakika içinde en fazla 1000 sorgu isteğinde bulunulabilir. Söz konusu adedin aşılması durumundaki gecikme ve hatalardan Vodafone veya JetSMS sorumlu değildir.

35 Firma Yükümlülükleri Ücretlendirme: Sadece cevap alınan sorgular ücretlendirilir. Vodafone veri tabanında bulunmayan numaralar ücretlendirilmez. Firma Ödeme Yükümlülüğü:Firma aylık olarak yapmış olduğu sorgu adedine ilişkin düzenlenecek faturasını, fatura düzenleme tarihinden itibaren 30 gün içinde ödemekle yükümlüdür. 30

36 7/365 Destek 7/365 Destek Çağrı Merkezimizden her konuda destek alabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimiz ihtiyacınız olan çözümler ve ürünlerimiz konusunda destek sağlayacaktır /365 destek 08:30 18:30

37 Ödüllerimiz Biotekno, bugüne kadar geliştirmiş olduğu ürünler ve hizmetlerde göstermiş olduğu performansın sonucu olarak, Türkiye de ve Dünya da birçok ödül kazanarak başarısını tescillemiştir. InterproMedya Bilişim500 Ödüllerinde : 2007 "2006 yılında En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Son Üç Yılın En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2009 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2010 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2011 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Son Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2013 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2013 Son 3 Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2014 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü Capital Dergisi : 2012 İstanbul sıralamasında 308, Türkiye sıralamasında 551. sırada Deloitte Technology Fast Ödüllerinde : 2009 "Teknoloji Fast 50 Türkiye-Winner & Birincisi" Ödülü 2009 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Birincisi" Ödülü 2010 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner 2010 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Dördüncüsü" Ödülü 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner" 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star" - Üçüncüsü" Ödülü 2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye Winner 2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star - Birincisi" Ödülü 2014 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)" Ödülü Fortune 500 : 2012 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 426. sırada 2013 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 299. sırada

38 Teşekkürler Bizi takip edin

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. powered by Biotekno

MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım.  powered by Biotekno MailtoSMS Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım MailtoSMS Sadece E-mail gönderebilen ticari yazılımların, gönderdiği mail içeriklerini SMS olarak iletmek MailtoSMS çözümü ile mümkün hale gelmektedir.

Detaylı

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Ücretlendirme Ön Ödemeli Toplu SMS Paketleri Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil - Yıllık)

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması Savox BTR-155 Nedir? Savox BTR-155 cihazı, Savox markası tarafından üretilen, Bluetooth özelliği ile telefonlara

Detaylı

JetSMS Direct Çözümü

JetSMS Direct Çözümü JetSMS Direct Çözümü Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS Direct Nedir? JetSMS Direct gelişkin özellikleri ile güvenilir ve stabil çözümler sağlar JetSMS Direct son derece kapsamlı bir SMS yönetim

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Akıllı Yetenekler Tanıtım Sunumu

Akıllı Yetenekler Tanıtım Sunumu Akıllı Yetenekler Tanıtım Sunumu Akıllı Yetenkler Nedir? Türkiye nin en büyük özel sektör veri bankası ve Türkiye nin en iyi, en yenilikçi GSM altyapısı Akıllı Yetenekler ile müşterilerimizin emrinde Turkcell

Detaylı

Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi

Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi o Tarife faturalı bireysel abonelerin kullanımı içindir. o Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi kullanan aboneler aylık kontratsız 44 TL karşılığında, yurtiçi heryöne 750 dakika arama, yurt

Detaylı

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu İnteraktif SMS Nedir? İlk SMS in müşteri tarafından firmaya gönderilmesiyle başlayan ve firma tarafından otomatik olarak geri bir cevap SMS i gönderilerek tamamlanan SMS

Detaylı

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Cep Limitsiz Vodafone Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Vodafone + Sabit Hat ve 1000 Dakika Diğer Ceplere Aylık Ücret 35 TL 55 TL 75 TL Diğer Operatör Şebeke içi 25 kr Limitsiz

Detaylı

Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi

Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi 26 Ocak 2015 Mobil Pazarlama Mobil cihaz aracılığı ile herhangi bir ağ üzerinden karşılıklı olarak kullanıcılarla iletişime geçildiği uygulamaların

Detaylı

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu Arama Çözümleri Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu Arama Çözümleri Digitone, içeriğini ve süresini sizin belirlediğiniz bir ses kaydının belirttiğiniz sabit veya cep telefonlarına, istediğiniz

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler

Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler Vodafone Mobil Form ile Çözümler Turizmden güvenliğe, lojistikten inşaata, FMCG sektöründen hizmet sektörüne kadar birçok sektörün ihtiyacını karşılayan Vodafone Mobil

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte Bayram

Detaylı

Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular

Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular 1. Tarife Bilgileri Uyumlu 3 Tarifesi: 49 TLye 750 her yöne dakika, 250 her yöne SMS ve 3 GB internet Uyumlu 5 Tarifesi: 55 TLye 750 her yöne dakika, 250 her yöne

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü IOT Büyük Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden taksilere kadar birçok sektörün ihtiyacını

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını,

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını, VODAFONE TAAHHÜTLÜ MOBİL POS M2M DATA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü Mobil POS M2M Data Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz

Detaylı

Sacma Guzel 4 Paketi

Sacma Guzel 4 Paketi Sacma Guzel 4 Paketi o Tarife faturalı bireysel abonelerin kullanımı içindir. o Aboneler Sacma Guzel 4 Paketi ile aylık kontratsız 49 TL karşılığında, yurtiçi heryöne 500 dakika arama,yurt içi heryöne

Detaylı

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri MOBİL PAZARLAMA Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri Dünyada 1,5 milyar insan akıllı telefon kullanıyor. Türkiye de kadınların %44 ü, erkeklerin %56 sı akıllı telefon kullanıyor. Cep telefonu kullanıcılarının

Detaylı

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi Toplu SMS Hizmeti JetSMS, kurumların SMS tabanlı, mobil çözüm ihtiyaçlarını "En Hızlı, En Kolay, En Güvenilir" şekilde karşılayan toplam mobil çözüm platformudur.

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Lokasyon Genel Teklifi

Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Lokasyon Genel Teklifi Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Genel Teklifi 26 Ocak 2015 Mobil Pazarlama Mobil cihaz aracılığı ile herhangi bir ağ üzerinden karşılıklı olarak kullanıcılarla iletişime geçildiği uygulamaların

Detaylı

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri nin ( AVEA ) Faturanı Paylaş Modeli nde 3 farklı tarife üzerinden başlattığı Kampanya uygulamasından

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi 2-

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi 2- TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) seçtiğim Korkusuz 42 lik Jet Tarife sinden ( Tarife ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden taksilere

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %40 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

VODAFONE ARAÇ TAKİP SİSTEMİ KAMPANYASI (12 AY) TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE ARAÇ TAKİP SİSTEMİ KAMPANYASI (12 AY) TAAHHÜTNAMESİ ye, ( Vodafone ) ile...şirketi ( Çözüm Ortağı ) tarafından yürütülen Vodafone Araç TakipSistemi Kampanyası (12 Ay) dan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız

Detaylı

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno Çözüm Kataloğu Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu SMS Toplu SMS, kurumlar için geleneksel iletişim yöntemleriyle karşılaştırıldığında hızlı, ekonomik, etkili ve güvenilir bir iletişim ortamı

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Yeni +1 TL ye Katlayan Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Yeni +1 TL ye Katlayan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesine ( Tarife 1 )

Detaylı

Yeni Taksitli Araç Takip Kampanyası CC Sales Brief. 10 Ağustos 2012

Yeni Taksitli Araç Takip Kampanyası CC Sales Brief. 10 Ağustos 2012 Yeni Taksitli Araç Takip Kampanyası CC Sales Brief 10 Ağustos 2012 Kampanya Tanıtımı Kampanya: Taksitli, temlikli, Avea faturası üzerinden tahsilatlı araç takip kampanyası. Kampanya dahilinde olan çözüm

Detaylı

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

TAAHHÜTNAME. Buna göre;

TAAHHÜTNAME. Buna göre; TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Bireysel Kurumsal Taahhütlü İnternet Paketleri ( Paket ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi;

Detaylı

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone +1 TL ye Katlayan Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan +1 TL ye Katlayan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesine ( Tarife 1 ) Esnaf Avantaj

Detaylı

VODAFONE 12 AY TAAHHÜTLÜ 6GB İNTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY TAAHHÜTLÜ 6GB İNTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Taahhütlü 6GB İnternet Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız Vodafone

Detaylı

PRESTİJ MENÜ TARİFESİ TAAHHÜTNAMESİ

PRESTİJ MENÜ TARİFESİ TAAHHÜTNAMESİ PRESTİJ MENÜ TARİFESİ TAAHHÜTNAMESİ 1- İşbu Prestij Menü Tarifesi Taahhütnamesinin ( Taahhütname ) EK-1 inde belirtilen hattımızın/hatlarımızın Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ( AVEA ) tarafından sunulan

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber 3 lük Yeniden Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber 3 lük Yeniden Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber 3 lük Yeniden Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE olarak

Detaylı

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) TEKNOSACELL lerinden işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen katılım koşullarını sağlayan yeni ve mevcut bireysel

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Aşımsız 15GB 24 Ay Taahhütlü 21 lik Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR

TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET Mobil 3G Kademeli 1GB Giriş Paketi Nedir? TTNET Mobil 3G Kademeli 1GB Giriş Paketi, bilgisayarınıza takılan ve içinde SIM Kart bulunan

Detaylı

ÖİV 1-12 ( ) 2- ( ) TL 5 GB

ÖİV 1-12 ( ) 2- ( ) TL 5 GB TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Aşımsız 5GB Gündüz Jeti Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi, buna

Detaylı

1-12 ( ) 2- ( ) 3-4- 5-30 TL.)

1-12 ( ) 2- ( ) 3-4- 5-30 TL.) TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) MODEMSİZ Aşımsız 5GB Taahhütlü Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Tablet Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

ÖİV ( ) 2. ( ) TL 5 GB

ÖİV ( ) 2. ( ) TL 5 GB TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Aşımsız 5GB Gece Jeti Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi, buna göre;

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Aşımsız 5GB Taahhütlü Modemli Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

KURUMSALA ÖZEL 12 AY KONTRATLI VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSALA ÖZEL 12 AY KONTRATLI VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Kurumsala özel 12 Ay Kontratlı Vodem Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız Vodafone

Detaylı

İLK 6 AY 10 MB M2M DATA PAKETİ BİZDEN TAAHHÜTNAMESİ

İLK 6 AY 10 MB M2M DATA PAKETİ BİZDEN TAAHHÜTNAMESİ İLK 6 AY 10 MB M2M DATA PAKETİ BİZDEN TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) İlk 6 Ay 10 MB M2M İnternet Paketi Bizden Kampanyası ndan... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Alt Bayi İndirim Kampanyası 2 Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Alt Bayi İndirim Kampanyası 2 den ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Large tarifesine dahil olarak yararlanmak

Detaylı

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyaları (12 Ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB TEKLİF AVANTAJ HEDEF KİTLE TTNET MOBİL 3G ADSL Bağımsız 4 GB 4 GB 3G Mobil İnternet + Sınırsız WiFi + 3G Mobil Modem 4 GB

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi 2-

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi 2- TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Korkusuz 21 Mbps Jet Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi, buna göre;

Detaylı