JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea"

Transkript

1 JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone

2 Ücretlendirme Ön Ödemeli Toplu SMS Paketleri Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil - Yıllık) SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil - Yıllık) TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL Toplu SMS fiyatları, Ön Ödemeli Toplu SMS, Taahhütsüz Toplu SMS ve Taahhütlü Toplu SMS olmak üzere 3 ayrı şekilde fiyatlandırılır. Seçtiğiniz ön ödemeli pakette, taahhüt miktarına veya gönderim adedinize göre birim SMS fiyatı değişir. Ön ödemeli olarak satın alınan Toplu kısa mesajlar, satın alındığı tarihten başlayarak 12 ay boyunca kullanabilecektir. Yüklenen SMS paketi dahilindeki mesajlar paket süresi (1 yıl) içinde kullanılabilir. 1 yıl içinde kullanılmayan SMS adetleri bir sonraki yıla devretmeyecek, kullanılmayan mesaj olması durumunda bu mesajlar otomatik olarak silinecektir. Paket süresi içinde, ilgili pakette yer alan SMS sayısının bitmesi halinde müşterilerimiz, yeni SMS paketi satın almadığı sürece SMS gönderemeyecektir. Faturalı Toplu SMS müşterilerimizin, Faturasız Toplu SMS hizmetinden yararlanabilmesi için mutlaka Faturasız Toplu SMS hattına sahip olmaları gerekmektedir. Satın alınan paket ücretinin iadesi yapılmamaktadır. Taahhütsüz Toplu SMS Paketleri Vodafone Taahhütsüz Toplu SMS Tarifesi Taahhütsüz Toplu SMS Tarifesi Taahhütsüz Toplu SMS Tarifesi SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil) SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil) SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil) ,105 TL ,13 TL ,1018 TL ,100 TL ,11 TL ,0957 TL ,090 TL ve üzeri 0,09 TL ,0897 TL ,0875 TL ,0866 TL ,085 TL ,0836 TL ,080 TL ,0776 TL ,0725 TL ,0715 TL ,070 TL ,0654 TL ve üzeri 0,060 TL ,0594 TL ve üzeri 0,0545 TL

3 Vodafone Her ayın 1'i ile son günü arasında gönderilen SMS adetleri tarifede hangi aralığa denk geliyorsa, SMS'ler o birim fiyattan ücretlendirilecektir. KURUM un Taahhütsüz Paketi kullanmayı tercih etmesi halinde, mesajların gönderildiği ilgili ay Abonelere ulaştırılan başarılı Mesajların toplam adedinin denk geldiği aralıktaki birim fiyat kullanılarak AVEA tarafından faturalandırılacaktır. KURUM un Taahhütsüz Paketi kullanmayı tercih etmesi halinde, mesajların gönderildiği ilgili ay Abonelere ulaştırılan başarılı Mesajların toplam adedinin denk geldiği aralıktaki birim fiyat kullanılarak Vodafone tarafından faturalandırılacaktır. 1 Ay Taahhütlü Toplu SMS Paketleri Vodafone 1 Ay Taahhütlü Toplu SMS Tarifesi 1 Ay Taahhütlü Toplu SMS Tarifesi 1 Ay Taahhütlü Toplu SMS Tarifesi SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil) SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil) SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil) ,095 TL ,085 TL ,0957 TL ,090 TL ,080 TL ,0897 TL ,085 TL ,070 TL ,0836 TL ,0825 TL ,065 TL ,0806 TL ,080 TL ,0776 TL ,065 TL ,0667 TL ,060 TL Firma 1 ay içerisinde göndermeyi taahhüt ettiği SMS adedini operatörlere bildirir. Firma o ay içerisinde taahhüt ettiği SMS adedini gerçekleştirmese bile firmaya taahhüt ettiği tutar fatura edilir. Firma taahhüt ettiği adedi aşarsa, paketi aşan SMS'ler yine firmanın taahhüt ettiği baremin birim SMS fiyatından ücretlendirilecektir.1 ay süre dolması durumunda Taahhütsüz paket üzerinden ulaştırılan başarılı Mesajların toplam adedinin denk geldiği aralıktaki birim fiyat kullanılarak faturalandırılacaktır. 3 Ay Taahhütlü Toplu SMS Paketleri 3 Ay Taahhütlü Toplu SMS Tarifesi SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil) ,0667 TL ,0660 TL ,0576 TL ,0545 TL ,0515 TL ,0485 TL Firma 3 ay içerisinde göndermeyi taahhüt ettiği SMS adedini operatörlere bildirir. Firma o ay içerisinde taahhüt ettiği SMS adedini gerçekleştirmese bile firmaya taahhüt ettiği tutar fatura edilir. Firma taahhüt ettiği adedi aşarsa, paketi aşan SMS'ler yine firmanın taahhüt ettiği baremin birim SMS fiyatından ücretlendirilecektir. 3 ay süre dolması durumunda Taahhütsüz paket üzerinden ulaştırılan başarılı Mesajların toplam adedinin denk geldiği aralıktaki birim fiyat kullanılarak faturalandırılacaktır.

4 12 Ay Taahhütlü Toplu SMS Paketleri Vodafone 12 Ay Taahhütlü Toplu SMS Tarifesi 12 Ay Taahhütlü Toplu SMS Tarifesi 12 Ay Taahhütlü Toplu SMS Tarifesi SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil) SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil) SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil) ,085 TL ,085 TL ,085 TL ,080 TL ,080 TL ,080 TL ,075 TL ,070 TL ,075 TL ,0725 TL ,065 TL ,0715 TL ,070 TL ,067 TL ,0625 TL ,0618 TL ,055 TL ,057 TL ,0525 TL ,0521 TL ,050 TL ,0497 TL ,0475 TL ,0479 TL ,045 TL ,0480 TL ,040 TL ,0430 TL ,035 TL ,0400 TL ve üzeri 0,030 TL ,0376 TL ,0339 TL KURUM un taahhüt ettiği SMS adedini Taahhüt süresi içinde gerçekleştirmemesi durumunda ; Taahhütname nin yürürlükte kaldığı süre boyunca yararlanılan indirim miktarı (taahhüt edilen aylar için her bir ayda gönderilen taahhütlü ve taahhütsüz birim SMS bedellerinin farkı) ve taahhüde aykırılığın oluştuğu tarihten, taahhüt süresinin sonuna kadar gerçekleştirmemiş olduğu SMS sayısının Taahhütlü SMS birim fiyatı ile çarpılması suretiyle hesaplanacak tutar karşılaştırılarak, bu karşılaştırma sonrasında KURUM lehine olacak şekilde hesaplanacak cezai şart, KURUM un son faturasına ayrıca bir bildirime gerek olmaksızın yansıtılacaktır. Firma 12 ay içerisinde göndermeyi taahhüt ettiği SMS adedini operatörlere bildirir. Firma taahhüt ettiği adedi aşarsa, paketi aşan SMS'ler yine firmanın taahhüt ettiği baremin birim SMS fiyatından ücretlendirilecektir. 12 ay süre dolması durumunda Taahhütsüz paket üzerinden ulaştırılan başarılı Mesajların toplam adedinin denk geldiği aralıktaki birim fiyat kullanılarak faturalandırılacaktır. Vergi Detayları : Yeni tesis özel iletişim vergisi toplamda 40 TL olmak üzere 12 taksit olarak aylık 3,33 TL alınmaktadır. Miktarı devlet tarafından belirlenen ve yıllık olarak abonelerden alınan 16,30 TL "Telekomünikasyon Kurumu (TK) Kullanım Ücreti" ve 16,30 TL "Telekomünikasyon Kurumu (TK) Ruhsat Ücreti" kalemlerini ise aylık taksitler halinde (1,36 TL) gönderilen SMS ücretine ilave olarak her ay ödenmektedir. Vergi Detayları Vodafone : Yeni tesis özel iletişim vergisi toplamda 44 TL olmak üzere 12 taksit olarak aylık 3,66 TL alınmaktadır. Miktarı devlet tarafından belirlenen ve yıllık olarak abonelerden alınan 17,95 TL "Telekomünikasyon Kurumu (TK) Kullanım Ücreti" ve 17,95 TL "Telekomünikasyon Kurumu (TK) Ruhsat Ücreti" kalemlerini ise aylık taksitler halinde (1,5 TL) gönderilen SMS ücretine ilave olarak her ay ödenmektedir.

5 Vodafone Kampanyalar Aynı anda binlerce kişiye SMS yollamanın en kolay, en deneyimli ortamı JetSMS de, Vodafone u yeni kullanacak tüm Toplu SMS müşterilerimize %50 İndirim kampanyası ile hoşgeldin diyoruz. Kampanya Detayları: Kampanya daha önce hiç Vodafone Toplu SMS hizmeti almamış Kurumsal Müşteriler için geçerlidir. 12 Ay taahhütlü Toplu SMS tarifesinden yararlandıkları durumda %50 indirim hakkına sahip olacaklar. Kampanya; baremleri arasında geçerlidir. Kampanya 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya-1 Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil - Yıllık) % 30 İndirimli Fiyat TL 77 TL TL 350 TL TL 630 TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL TL Kampanya Detayları: %30 indirim kampanyası ilk kez TopluSMS kullanacak olan müşteriler için geçerlidir. Kampanya tarihine kadar geçerlidir. İki kampanya birleştirilemez.

6 Kampanya-2 Kampanya Detayları: Kampanya kapsamında satın alınan paket kadar hediye SMS verilmektedir. Hediye SMS ler yer yöne kullanılabilir. Kampanya tarihine kadar geçerlidir. İki kampanya birleştirilemez. 1 e 1 Hediye Kampanyası tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimizin Faturasız Toplu SMS hattına sahip olmaları gerekmektedir. Kampanyadan faydalanan müşterilerimiz, satın aldıkları Faturasız Toplu SMS paketindeki SMS adedi kadar hediye SMS kazanırlar. Hediye edilecek paket, Faturasız Toplu SMS Paketi satın alan müşterilerin hatlarına, Faturasız Toplu SMS Paketi satın aldıkları tarihten itibaren 30 gün içerisinde otomatik olarak yüklenecektir. Hediye SMSlermüşterilerimizin hattına yüklendiğinde, müşterilerimize SMS ile bilgi verilecektir. Hediye SMSlerinpaket tanımlamaları yapılmasından itibaren 12 ay içerisinde kullanılması gerekir. Belirtilen süre içerisinde kullanılmayan SMSlerotomatik olarak silinecektir. Paket süresi içinde, ilgili pakette yer alan SMS sayısının bitmesi halinde müşterilerimiz, yeni SMS paketi satın almadığı sürece SMS gönderemeyecektir. Hediye SMSleriniadesi yapılamaz. Hediye SMSle rücretlendirilmez.

7 BİOTEKNO Hakkında Kurulduğu 2003 yılından bu yana Biotekno, uzman yazılım kadrosu, satış, iş geliştirme, operasyon, saha ve müşteri hizmetleri ekipleriyle Katma Değerli İletişim ve Pazarlama Çözümleri sunmaktadır. Biotekno geliştirdiği katma değerli servis platformlarının yanında, kurumlara özel çözümler sunar. Teknoloji birikimi, kurumsal uygulama geliştirme ve operasyon tecrübeleri ile oluşturduğu servis platformlarında üzerinde kurumsal müşteriye hizmet vermekte ve 7/365 desteğini sağlamaktadır. Müşteri odaklı bir bakış açısı ve geliştirdiği yenilikçi ürünlerle, dünya standartlarında hizmet sunma becerisine sahiptir. Biotekno kurumların ihtiyaçlarını iyi analiz eder ve verimlilik artırıcı katma değerli iletişim ve pazarlama servisleri üretir. Biotekno geliştirdiği Katma Değerli İletişim Çözümleri kapsamında Bas Konuş ( PushtoTalk ), Mobil Form, BizeBiz Haberleşme platformlarını yönetmektedir. Toplu SMS, İnteraktif SMS, Toplu Mail, Toplu Ses-IVR, Dijital Katalog, Mobil Pazarlama çözümleri ile Katma Değerli Pazarlama Çözümleri sunar. Biotekno, bugüne kadar geliştirmiş olduğu ürünler ve hizmetlerde göstermiş olduğu performansın sonucu olarak, Türkiye de ve Dünya da birçok ödül kazanarak başarısını tescillemiştir. InterproMedya Bilişim500 Ödüllerinde : yılında En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Son Üç Yılın En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2009 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2010 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2011 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Son Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2013 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2013 Son 3 Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2014 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2015 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü Deloitte Technology Fast Ödüllerinde : 2009 "Teknoloji Fast 50 Türkiye-Winner " 2009 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Birincisi" Ödülü 2010 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner 2010 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Dördüncüsü" Ödülü 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner" 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star" - Üçüncüsü" Ödülü 2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner" 2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star - Birincisi" Ödülü 2014 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)" Ödülü Orta Doğu, Afrika ve Avrupa (EMEA) bölgesinde son beş yılın en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin sıralandığı Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı nda, ilk kez bir Türk Şirketi olan BİOTEKNO, % gibi inanılmaz büyüme rakamlarıyla bölgedeki tüm rakiplerinin önüne geçerek birinci olarak diğer Türk şirketlerine de umut kaynağı olmuştur. Fortune 500 : 2012 "Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 426. sırada" 2013 "Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 299. sırada" 2014 "Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 434. sırada" Capital Dergisi : 2012 "İstanbul sıralamasında 308, Türkiye sıralamasında 551. sırada" TOBB & TEPAV: 2015 Türkiye nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket

Detaylı

MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. powered by Biotekno

MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım.  powered by Biotekno MailtoSMS Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım MailtoSMS Sadece E-mail gönderebilen ticari yazılımların, gönderdiği mail içeriklerini SMS olarak iletmek MailtoSMS çözümü ile mümkün hale gelmektedir.

Detaylı

Değerli Bayimiz, Ön Ödemeli Toplu Kısa Mesaj tarifesine iki yeni Paket eklenmiştir.

Değerli Bayimiz, Ön Ödemeli Toplu Kısa Mesaj tarifesine iki yeni Paket eklenmiştir. Değerli Bayimiz, Turkcell tarafından Toplu SMS Tarifesinde 1 Ağustos 28 tarihi itibari ile değişiklik gerçekleştirilecektir. Yeni tarifenin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. Lütfen konuyla ilgili olarak

Detaylı

JetSMS Direct Çözümü

JetSMS Direct Çözümü JetSMS Direct Çözümü Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS Direct Nedir? JetSMS Direct gelişkin özellikleri ile güvenilir ve stabil çözümler sağlar JetSMS Direct son derece kapsamlı bir SMS yönetim

Detaylı

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi Toplu SMS Hizmeti JetSMS, kurumların SMS tabanlı, mobil çözüm ihtiyaçlarını "En Hızlı, En Kolay, En Güvenilir" şekilde karşılayan toplam mobil çözüm platformudur.

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması Savox BTR-155 Nedir? Savox BTR-155 cihazı, Savox markası tarafından üretilen, Bluetooth özelliği ile telefonlara

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

İLK 6 AY 10 MB M2M DATA PAKETİ BİZDEN TAAHHÜTNAMESİ

İLK 6 AY 10 MB M2M DATA PAKETİ BİZDEN TAAHHÜTNAMESİ İLK 6 AY 10 MB M2M DATA PAKETİ BİZDEN TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) İlk 6 Ay 10 MB M2M İnternet Paketi Bizden Kampanyası ndan... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu

Detaylı

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1- Biotekno Hakkında... 2 2- Kullanıcı Bilgileri... 3 3- Uygulamanın İndirilmesi... 3 4- Ayarlar... 5 5- SMS Gönderimi... 5 6- Raporlar... 10 7- SMS Kişiselleştirme...

Detaylı

Sorgulama Servisleri. powered by Biotekno

Sorgulama Servisleri.  powered by Biotekno Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket güvenlik önlemlerini arttırıcı

Detaylı

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu İnteraktif SMS Nedir? İlk SMS in müşteri tarafından firmaya gönderilmesiyle başlayan ve firma tarafından otomatik olarak geri bir cevap SMS i gönderilerek tamamlanan SMS

Detaylı

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Yeni M2M İnternet Paketleri Kampanyası ndan... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen

Detaylı

M2M TARİFESİ VE M2M PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ

M2M TARİFESİ VE M2M PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ M2M TARİFESİ VE M2M PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) M2M TARİFESİ VE M2M PAKETLERİ Taahhütlü Uygulaması ndan......adresinde mukim... unvanlı şirket olarak işbu Taahhütname

Detaylı

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu Arama Çözümleri Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu Arama Çözümleri Digitone, içeriğini ve süresini sizin belirlediğiniz bir ses kaydının belirttiğiniz sabit veya cep telefonlarına, istediğiniz

Detaylı

KURUMSAL APN KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL APN KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL APN KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) 31.12.2015 e kadar geçerli olacak Avea Kurumsal APN Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak

Detaylı

TAAHHÜTNAME. 1.Taahhütname nin, tarafımca imza tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğini ve 12 (oniki) ay süre ile yürürlükte olacağını,

TAAHHÜTNAME. 1.Taahhütname nin, tarafımca imza tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğini ve 12 (oniki) ay süre ile yürürlükte olacağını, TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Taahhütlü 5GB İndirimli İnternet Paketi/ Taahhütlü 8GB İndirimli Paketi nden ( Paket ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü IOT Büyük Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız

Detaylı

3G ROUTER CİHAZ TEKLİFİ KULLANICI TAAHHÜTNAMESİ

3G ROUTER CİHAZ TEKLİFİ KULLANICI TAAHHÜTNAMESİ 3G ROUTER CİHAZ TEKLİFİ KULLANICI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) tarafımıza sunduğu 3G Router teklifinden işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) ve Ekleri nde belirtilen şartlar

Detaylı

Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler

Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler Vodafone Mobil Form ile Çözümler Turizmden güvenliğe, lojistikten inşaata, FMCG sektöründen hizmet sektörüne kadar birçok sektörün ihtiyacını karşılayan Vodafone Mobil

Detaylı

Yeni Taksitli Araç Takip Kampanyası CC Sales Brief. 10 Ağustos 2012

Yeni Taksitli Araç Takip Kampanyası CC Sales Brief. 10 Ağustos 2012 Yeni Taksitli Araç Takip Kampanyası CC Sales Brief 10 Ağustos 2012 Kampanya Tanıtımı Kampanya: Taksitli, temlikli, Avea faturası üzerinden tahsilatlı araç takip kampanyası. Kampanya dahilinde olan çözüm

Detaylı

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Avea Taahhütlü Data Paketleri Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de (

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını,

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını, VODAFONE TAAHHÜTLÜ MOBİL POS M2M DATA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü Mobil POS M2M Data Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Jet Modem Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de

Detaylı

12 AY KONTRATLI FATURALI INTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

12 AY KONTRATLI FATURALI INTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Kontratlı Faturalı Mobil Internet Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,... numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Cep Limitsiz Vodafone Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Vodafone + Sabit Hat ve 1000 Dakika Diğer Ceplere Aylık Ücret 35 TL 55 TL 75 TL Diğer Operatör Şebeke içi 25 kr Limitsiz

Detaylı

KURUMSALA ÖZEL 12 AY KONTRATLI VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSALA ÖZEL 12 AY KONTRATLI VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Kurumsala özel 12 Ay Kontratlı Vodem Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız Vodafone

Detaylı

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) EK Hat İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı

Detaylı

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI 8GB VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI 8GB VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Kontratlı Faturalı 8GB Vodem Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,... numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

VODAFONE İŞ ORTAĞIM SMS PAKETLERİ %50 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE İŞ ORTAĞIM SMS PAKETLERİ %50 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen İşOrtağım SMS Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız

Detaylı

1-12 ( ) 2- ( ) 3-4- 5-30 TL.)

1-12 ( ) 2- ( ) 3-4- 5-30 TL.) TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) MODEMSİZ Aşımsız 5GB Taahhütlü Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası FORMASIZ OLMAZ! 2017-2018 Sezonu Forma Kampanyası *BJK 2017-2018 sezonu yetişkin erkek formalarının perakende satış 2 6 October 2017 fiyatı 169 TL dir. BEŞİKTAŞ FORMALARI MUHTEŞEM BİR TEKLİFLE YENİDEN

Detaylı

24 AYLIK İŞTE MOBİL WİFİ TARİFELERİ TAAHHÜTNAMESİ

24 AYLIK İŞTE MOBİL WİFİ TARİFELERİ TAAHHÜTNAMESİ 24 AYLIK İŞTE MOBİL WİFİ TARİFELERİ TAAHHÜTNAMESİ TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) İşte Mobil Wifi Tarifeleri Kampanyasından ( Kampanya ) işbu Taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Kampanyası Gençlik Teklifi nden (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte Bayram

Detaylı

VODAFONE HTC FLYER KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE HTC FLYER KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone HTC Flyer Kampanyası ndan yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip GSM Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

TAAHHÜTNAME. 1. Taahhütname nin, tarafımca imza tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğini ve 12 (oniki) ay süre ile yürürlükte olacağını,

TAAHHÜTNAME. 1. Taahhütname nin, tarafımca imza tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğini ve 12 (oniki) ay süre ile yürürlükte olacağını, TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Bireysel Kurumsal Taahhütlü İnternet Paketleri/5GB İndirimli İnternet Paketi/ Taahhütlü 8GB İndirimli Paketi nden ( Paket ) birinden şartları Ek-2

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden taksilere kadar birçok sektörün ihtiyacını

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Kurumsal Haberleşme Platformu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. Kurumsal Haberleşme Platformu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Akıllı Bas Konuş Kurumsal Haberleşme Platformu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, Sesli Haberleşme, Gelişmiş Mesajlaşma, Konum

Detaylı

VODAFONE 12 AY TAAHHÜTLÜ 6GB İNTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY TAAHHÜTLÜ 6GB İNTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Taahhütlü 6GB İnternet Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız Vodafone

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

KURUMSAL KONTRATLI TABLET KAMPANYASI

KURUMSAL KONTRATLI TABLET KAMPANYASI ... / /201. KURUMSAL KONTRATLI TABLET KAMPANYASI AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Kontratlı Tablet Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) ve Ekleri nde belirtilen

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ OLMAYAN MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ OLMAYAN MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ OLMAYAN MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte

Detaylı

AKILLI CEP KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL)

AKILLI CEP KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) AKILLI CEP KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Akıllı Cep Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) ve Ekleri nde belirtilen şartlar kapsamında

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %40 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ OLMAYAN MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ OLMAYAN MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ OLMAYAN MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

VODAFONE ĠġORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ

VODAFONE ĠġORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Kurumsala Özel Cepte Wi-Fi Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek 2 de belirtilen GSM hatlarımız için imzaladığımız

Detaylı

kampanyalarının birisinden yararlanmamız gerektiğini bildiğimizi,

kampanyalarının birisinden yararlanmamız gerektiğini bildiğimizi, TÜRK TELEKOM MOBİL PRESTİJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1- İşbu Türk Telekom Mobil Prestij Kampanyası Taahhütnamesi nin ( Taahhütname ) EK- 1 inde belirtilen hattımızın/hatlarımızın Türk Telekom Mobil Prestij

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) TEKNOSACELL lerinden işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen katılım koşullarını sağlayan yeni ve mevcut bireysel

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Tablet Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

VODAFONE İŞ ORTAĞIM YENİ %25 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE İŞ ORTAĞIM YENİ %25 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ne, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Ek1 de detayları belirtilen Yeni %25 İndirim Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek2 deki listede belirtilen hat(lar)ımız için.../.../...

Detaylı

iphone 4S İNTERNET PAKETİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ - KURUMSAL

iphone 4S İNTERNET PAKETİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ - KURUMSAL iphone 4S İNTERNET PAKETİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ - KURUMSAL AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) iphone 4S İNTERNET PAKETİ Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... unvanlı şirket olarak

Detaylı

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı