Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler"

Transkript

1 Vodafone Mobil Form u Tercih Edenler

2 Vodafone Mobil Form ile Çözümler Turizmden güvenliğe, lojistikten inşaata, FMCG sektöründen hizmet sektörüne kadar birçok sektörün ihtiyacını karşılayan Vodafone Mobil Form, bugün birçok kuruma hizmet vermektedir. Farklı sektörlerden olan firmalar kendi ihtiyaçlarını Vodafone Mobil Form sayesinde karşılıyor, form ile yürüttükleri iş süreçlerine dijital platformlar sayesinde ivme kazandırıyorlar.

3 Her Sektöre Uygun Turizm ve Otelcilik İnşaat ve Hafriyat OSGB FMCG Kamu Denetim Otomotiv Gıda Ulaşım Turizm ve Otelcilik Enerji ve Dağıtım Tekstil Lojistik ve Taşımacılık Güvenlik Sigorta

4 Her Sektörün İhtiyacına Uygun Çözümler Kağıt işinden kurtulur ve tüm formlar dijital ortamda doldurulup toplanarak raporlama için bir personele ihtiyaç duyulmaz. Mobil Uygulama ile doldurulan form içine konum, resim, NFC/qrkod/barkod ile veri ekleme işlemleri gerçekleştirilir. Dijital ortamda hazırlanan formlar sahadaki ekiplere anında gönderilerek her an kişilere ulaşma imkanına sahip olunur. Ekibin görevli olduğu konumda olup olmadığının takip ve kontrolü harita üzerinden anlık olarak yapılır. Takvim özelliği ile personelin iş planı merkezden oluşturulabilir ve tüm ekibin iş planı görüntülenir. Mobil Uygulama ile doldurulan ve gönderilen formların verilerini anında raporlanır ve karşılaştırma yapılır.

5 Referanslarımız

6 Referanslarımız

7 Lipton Türkiye nin çeşitli bahçelerinden toplanan yaş çaylardan üretilen kuru çaylar, denetimcilerin ve tadım uzmanlarının kontrolünden geçtikten sonra tat, koku ve renk kriterlerine göre tasnif edilir. Çay bahçelerinden toplanan yaş çayların, Yağmur Ormanları Birliği (The Rainforest Alliance) Sertifikasyon Programı bünyesinde denetimleri, Mobil Form uygulamasındaki Denetim Formu ile yapılır. Yaklaşık Müstahsil bilgisi ve çay bahçeleri denetim sonuçları, Mobil Form uygulamasında doldurulup, merkeze anında iletilir. Şirketimiz Vodafone Mobil Form uygulamasının en çok çevrimdışı API listesine ulaşma, pusula ve sensör bulundurma özelliklerini beğenmiştir. Memnuniyetle kullandığımız Vodafone Mobil Form uygulamasını diğer şirketler de öneriyoruz.

8 İSPARK İstanbul Otopark İşletmeleri olarak firma personel takibini yapmak için Mobil Form uygulaması kullanıyoruz. İstanbul genelinde bulunan yol parklarındaki personellerinin yaşadığı sorunları, anlık bilgilerin alınması merkez tarafından takip edilmektedir. Mobil Form ile anlık raporlama yapılabilmesi firmamız için önemli bir unsurdur. Kurum sistemlerine entegrasyon ve fotoğraf çekme ve anında paylaşabilme özelliği bizim için çok kullanışlı.

9 Vakıf Pazarlama Bir VakıfBank iştiraki olan firmamız Vodafone Mobil Form uygulamasını Türkiye genelinde bulunan tüm VakıfBank şubelerinde haftalık 2 saat hizmet veren iş hekimi kontrolünü sağlamak için kullanmaktadır. Doktorun belirlenen saatte ilgili şubede olduğunu belirlemek için 2 adet form oluşturduk. Hekimlerimiz şubelere giriş yaptığında ilgili barkodları okutarak bilgi aktarıyorlar. Bu anlık bilgi akışı iş sürecimiz için önemli bir ayrıntı haline geldi. Firmamız tarafından en çok konum alma ve barkod okuma özelliği beğenilmiş olup, kullanmaktan memnuniyet duyduğumuz Vodafone Mobil Form uygulamasını tüm kurumlara tavsiye ediyoruz.

10 İNVİSO Destek Hizmetleri Mobil Form uygulamasını şirketimizde şuan için 31 personelimiz kullanıyor. Mobil Form un şirketimize en büyük faydası yazılım ve teknoloji yatırımı giderlerini azaltmak oldu. Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda konum bilgisi alabilmek için Mobil Form u kullanmaya başladık. Uygulamada en çok admin panelinde form oluşturma ve düzenleme arayüzün kullanıcı dostu olmasını beğeniyoruz ve sıkça kullanıyoruz. Mobil Form çözümlerinden ve hizmetlerinden gayet memnun olduğumuz için diğer şirketlere de tavsiye ediyoruz.

11 Şirket olarak kullanmaktan memnuniyet duyduğumuz Mobil Form uygulamasını öneriyoruz. Döhler Gıda Şirketimizin Mobil Form uygulamasının kullanmasının sebebi firma için yazılı form sürecini dijitale taşınmasıdır. Uygulama, kağıt üzerinde doldurularak raporlanan üretim laboratuvarlarındaki süreçlerin anlık raporlanabilir ve hızlı form doldurulabilir hale gelmesi ile, hem takibin anlık yapılabilmesi, hem de kalite kontrolör gibi çalışanların kağıt takibi yükünden kurtulmasını sağlıyor.

12 Favori Gıda 81 il ve 3500 yakın satış noktasında toptan (ekmek ve unlu mamuller) gıda hizmet veren firmamız Vodafone Mobil Form uygulamasını iş süreçlerinde düzenli bir şekilde kullanıyor. Carrefour, A-101 ve Migros gibi Türkiye nin önde gelen şirketlerinde, kontrollerini sürdürmektedir. Personelimiz, marketlerde bulunan dolapları düzenli olarak kontrol eder, ürünlerin durumunu merkeze raporlar. Bu işlemi her dolapla kullanılan QR Kod ları mobil uygulamaya okutarak veri alışverişi sağlar ve formu diğer bilgiler ile (market şikayetleri vb) doldurmaya devam eder. Firmamızın Mobil Form da en çok beğendiği ve kullandığı özellikler fotoğraf çekme, QR Kod okuma, anlık raporlama ve raporların otomatik mail gönderme özellikleridir. Favori Gıda olarak Mobil Form u kullanmaktan memnunuz ve tavsiye ediyoruz.

13 Ayder Turizm Vodafone Mobil Form uygulamasını tabletler ile Karadeniz Turlarımızda kullanıyoruz. Rehberlerin güdümünde her turda en az 40 kişi kullanıyor. Klasik metodlar ile ilerlemeye çalıştığımız anket formlarını mobil anket sayesinde anında raporlayabiliyor, misafirlerin memnuniyet derecelerini anında ölçebiliyoruz. Böylece hem doküman kalabalığından kurtuluyor hem de zamandan kazanıyoruz. Mobil Form öncesinde klasik anketler uygulatılırdı. Bunlar geldiğinde ilgili yöneticiler tarafından incelenir ve dosyalanırdı. Sonra arşivlenirdi. Bu ciddi zaman kaybına neden olurdu. Özellikle memnuniyetsizliklerin olduğu restoran, oteller vb. tespiti için. Mobil Form dan sonra artık bu süreçleri çok hızlı aşıyoruz. Pratik ve kullanıcı dostu arayüzü ile şirketimizi direkt sonuca götürecek önlemler almaya sevk eden bir uygulama, aynı zamanda veri güvenliği ve kaybının önüne geçilebilmesi adına çok faydalı.

14 Mezra Tarım Firmamız Vodafone Mobil Form uygulamasını organik tarım üretimi ve satışının yapılmasında süreçleri yönetmekte kullanıyor. İstanbul genelinde zincir mağazaları bulunan Macro Center marketlerinde firmanın reyonları ve çalışanları bulunmaktadır. Personel her gün telefon ile merkezde bulunan satınalma görevlisine siparişleri ve fire ürün bilgisini vermekteydi. Bu durum yaklaşık 1,5 saat kadar sürüyordu. Mobil form ile sipariş formları oluşturuldu. Markette bulunan personel her akşam sipariş formunu dolduruyor, günaşırı fire ürünleri raporluyor. Hem zaman tasarrufu hem de ürün bilgilerinin kayıt altında tutulması sağlanmıştır. Bize büyük zaman tasarrufu sağlayan Vodafone Mobil Form uygulamasını severek kullanıyor ve diğer firmalara tavsiye ediyoruz.

15 Ödüllerimiz Biotekno, bugüne kadar geliştirmiş olduğu ürünler ve hizmetlerde göstermiş olduğu performansın sonucu olarak, Türkiye de ve Dünya da birçok ödül kazanarak başarısını tescillemiştir. InterproMedya Bilişim500 Ödüllerinde : 2007 "2006 yılında En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Son Üç Yılın En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketi Ödülü 2008 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2009 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2010 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2011 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2012 Son Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2013 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2013 Son 3 Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi Ödülü 2014 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2015 Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü 2016 Katma Değerli Mobil ve İnternet Hizmetleri Kategorisi Birincilik Ödülü Capital Dergisi : 2012 İstanbul sıralamasında 308, Türkiye sıralamasında 551. sırada TOBB & TEPAV: 2015 Türkiye nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi Deloitte Technology Fast Ödüllerinde : 2009 "Teknoloji Fast 50 Türkiye-Winner & Birincisi" Ödülü 2009 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Birincisi" Ödülü 2010 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner 2010 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)- Dördüncüsü" Ödülü 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye - Winner" 2013 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star" - Üçüncüsü" Ödülü 2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye Winner 2014 "Teknoloji Fast 50 Türkiye "Big Star - Birincisi" Ödülü 2014 "Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)" Ödülü Fortune 500 : 2012 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 426. sırada 2013 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 299. sırada 2014 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 434. sırada 2015 Türkiye nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde Biotekno 468. sırada

16 Teşekkürler Bizi takip edin youtube.com/bioteknomedya plus.google.com/+bioteknomedya

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. powered by Biotekno

MailtoSMS. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım.  powered by Biotekno MailtoSMS Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım MailtoSMS Sadece E-mail gönderebilen ticari yazılımların, gönderdiği mail içeriklerini SMS olarak iletmek MailtoSMS çözümü ile mümkün hale gelmektedir.

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Savox BTR-155 Cihazının Bluetooth ile Bağlanması Savox BTR-155 Nedir? Savox BTR-155 cihazı, Savox markası tarafından üretilen, Bluetooth özelliği ile telefonlara

Detaylı

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu

Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Vodafone Mobil Form Eğitim Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea

JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Turkcell Avea JetSMS Toplu SMS Platformu Ücretlendirme Vodafone Ücretlendirme Ön Ödemeli Toplu SMS Paketleri Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları Ön Ödemeli Toplu SMS Paket Tutarları SMS Adedi Fiyat (KDV Dahil - Yıllık)

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden taksilere kadar birçok sektörün ihtiyacını

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

JetSMS Direct Çözümü

JetSMS Direct Çözümü JetSMS Direct Çözümü Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS Direct Nedir? JetSMS Direct gelişkin özellikleri ile güvenilir ve stabil çözümler sağlar JetSMS Direct son derece kapsamlı bir SMS yönetim

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden taksilere

Detaylı

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket

Detaylı

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım

Toplu Arama Çözümleri. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu Arama Çözümleri Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu Arama Çözümleri Digitone, içeriğini ve süresini sizin belirlediğiniz bir ses kaydının belirttiğiniz sabit veya cep telefonlarına, istediğiniz

Detaylı

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu

İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu İnteraktif SMS Çözümleri Kataloğu İnteraktif SMS Nedir? İlk SMS in müşteri tarafından firmaya gönderilmesiyle başlayan ve firma tarafından otomatik olarak geri bir cevap SMS i gönderilerek tamamlanan SMS

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler

Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Vodafone Akıllı Bas Konuş. Bizi Tercih Edenler Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş Bizi Tercih Edenler Vodafone Akıllı Bas Konuş ile Çözümler Mağazacılıktan güvenliğe, kuryeden inşaata, üretim tesislerinden ulaşım sektörüne

Detaylı

Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI

Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI Vodafone Akıllı Bas Konuş SATIŞ ARGÜMANLARI VABK Satışı Yapılabilecek SEKTÖRLER TAKSİ KURYE TAŞIMACILIK ÜRETİM TESİSLERİ LOKAL TAŞIMACILIK TEMİZLİK HAFRİYAT AVM GÜVENLİK OTEL TURİZM FİRMALARI DERNEK ZİNCİR

Detaylı

Sorgulama Servisleri. powered by Biotekno

Sorgulama Servisleri.  powered by Biotekno Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket güvenlik önlemlerini arttırıcı

Detaylı

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi

Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi Vodafone Toplu SMS Platformu JetSMS Genel Teklifi Toplu SMS Hizmeti JetSMS, kurumların SMS tabanlı, mobil çözüm ihtiyaçlarını "En Hızlı, En Kolay, En Güvenilir" şekilde karşılayan toplam mobil çözüm platformudur.

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. Kurumsal Haberleşme Platformu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. Kurumsal Haberleşme Platformu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Akıllı Bas Konuş Kurumsal Haberleşme Platformu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, Sesli Haberleşme, Gelişmiş Mesajlaşma, Konum

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Akıllı Bas Konuş VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, tek tuşla bir veya birden

Detaylı

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri

Akıllı Bas Konuş. VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu. Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Akıllı Bas Konuş VABK Kurumsal Haberleşme Platformu Eğitim Sunumu Bas Konuş, Mesajlaşma, Konum Bazlı Servisler, İş Emirleri Vodafone Akıllı Bas Konuş Vodafone Akıllı Bas Konuş, Sesli Haberleşme, Gelişmiş

Detaylı

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1- Biotekno Hakkında... 2 2- Kullanıcı Bilgileri... 3 3- Uygulamanın İndirilmesi... 3 4- Ayarlar... 5 5- SMS Gönderimi... 5 6- Raporlar... 10 7- SMS Kişiselleştirme...

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno Çözüm Kataloğu Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu SMS Toplu SMS, kurumlar için geleneksel iletişim yöntemleriyle karşılaştırıldığında hızlı, ekonomik, etkili ve güvenilir bir iletişim ortamı

Detaylı

MOBIDI Mobil Ekiplerin Yönetimi ve İzlenmesi

MOBIDI Mobil Ekiplerin Yönetimi ve İzlenmesi MOBIDI Mobil Ekiplerin Yönetimi ve İzlenmesi MOBIDI, saha ekiplerinin akıllı telefonlarında ve tabletlerinde çalışan bir veri toplama ve analiz uygulamasıdır. Veriler; ses, fotoğraf, video ve notlar şeklinde

Detaylı

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno

Çözüm Kataloğu. Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım. www.jetsms.net. powered by Biotekno Çözüm Kataloğu Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım Toplu SMS Toplu SMS, kurumlar için geleneksel iletişim yöntemleriyle karşılaştırıldığında hızlı, ekonomik, etkili ve güvenilir bir iletişim ortamı

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin SharePoint 2016 neler getiriyor? Herhangi bir cihazdan basit bir şekilde veri paylaşımı yapabilir. Modern ekip siteleri, yayınlama

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

OMSAN Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerin entegre biçimde sağlanması Sayfa 3 2012

OMSAN Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerin entegre biçimde sağlanması Sayfa 3 2012 OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonu olup 1961 yılında kurulmuştur. Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. Otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton, tarım

Detaylı

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü Pazar Verileri

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü Pazar Verileri Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü Pazar Verileri Türkiye de Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü TÜBİSAD son dört yıldan bu yana Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörünün büyüklüğünü Deloitte

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ekim 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir SAP

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi İçerik Likom Yazılım Gusto Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı Gıda Sektörüne Yönelik Uygulamalar Uyarlama Adımları Referanslar 2 Likom Yazılım, 24 yıldır büyük ölçekli

Detaylı

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR! MikroFly da Ana Paketin İçerdiği Modüller Stok/ürün yönetimi Hizmet ve masraf yönetimi Satınalma ve tedarikçi yönetimi Satış ve müşteri yönetimi Finans yönetimi Bütçe yönetimi Genel ve sabit kıymetler

Detaylı

Konu : Toplantı İçeriği : Demirhan İŞBAKAN Quest Ürün Yöneticisi e.mail :

Konu : Toplantı İçeriği : Demirhan İŞBAKAN Quest Ürün Yöneticisi e.mail : Konu : Toplantı İçeriği : Demirhan İŞBAKAN Quest Ürün Yöneticisi e.mail : demirhan.isbakan@univera.com.tr Nedir? Quest bir mobil ekip yönetimi ve veri toplama çözümüdür. %100 Bulut destekli, web arayüz

Detaylı

İş Geliştirme & Satış & Pazarlama Direktörü

İş Geliştirme & Satış & Pazarlama Direktörü İş Geliştirme & Satış & Pazarlama Direktörü E-GÜVEN Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş., Faruk Eczacıbaşı ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) önderliğinde 2003 yılında kurulmuştur. Elektronik ortamda ticari işlemlerin

Detaylı

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ.

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. hakkımızda 16.05.1985 yılında İstanbul Cağaloğlu nda kurulan firmamız ilerleyen zamanla birlikte gelişip güçlenmiş ve 24.03.1995 yılında ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. adını alarak matbaacılık

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın.

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. arias yatırım yönetim sistemi ne hoşgeldiniz. arias yatırım yönetim sistemi modern, yenilikçi ve pratik bir proje yatırım takip ve kontrol sistemidir

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMLERİ İÇİN İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ YAZILIMI

ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMLERİ İÇİN İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ YAZILIMI ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMLERİ İÇİN İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ YAZILIMI OSGB ler için oluşturulmuş bu yazılım sadece iş sağlığı güvenliği uygulamalarını değil Bir OSGB de gerekli olan bütün faaliyetleri kapsamaktadır.

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ağustos 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir

Detaylı

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde.

Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. Perakende sistemlerinizi kolay ve sorunsuz yönetmek sizin elinizde. www.hqtech.co.za Tekstil, konfeksiyon, ayakkabı, aksesuar, mobilya, beyaz eşya, gıda vb. perakende mağazalarına özel olarak geliştirilmiş

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZLERİNİN SÜRDÜRDÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ ÖRNEKLERİ

TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZLERİNİN SÜRDÜRDÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ ÖRNEKLERİ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZLERİNİN SÜRDÜRDÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ ÖRNEKLERİ Dr. Ali Koray KENZİMAN Mersin Halk Sağlığı Müdürlüğü Çalışan Sağlığı Şube Müdürü 01-02 Haziran 2016 Ankara 1 01-02 Haziran

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem Aktif Müşteri 1.000+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 5.000+ Kişilik Ekosistem 85.000+ Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

E-Devlet Kapısı Uygulamaları

E-Devlet Kapısı Uygulamaları E-Devlet Kapısı Uygulamaları SUNUM İÇERİĞİ Belediyemizin Sunduğu Hizmetler E-Devlet ve E-Devlet Kapısı Nedir? Yapmış Olduğumuz E-Devlet Projeleri E-Devlet Kapısından Sağlanan Kazanımlar Yapmayı Planladığımız

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı