ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?"

Transkript

1

2

3 ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?

4 ServisCELL, velilerin belirlediği mesafe doğrultusunda, okul servis aracının geldiğini, veli telefonlarına sesli arama ile haber veren, öğrencilerin servis aracına giriş ve çıkışlarını kontrol eden, velilerin servis aracını online takip ve kontrol edebildiği, GSM-GPRS-GPS-RFID-SMS-MOBİL-WEB tabanlı interaktif bir sistemdir.

5 ServisCELL in Amacı Nedir?

6 ServisCELL ile okul servislerinin bekleme noktalarına gecikmelerinden ve bekletilmelerinden dolayı; öğrencilerin, anne babaların, servis firmaları ile şoförlerinin ve okulların yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırarak, taraflar arasında kaliteli bir hizmetin ve memnuniyetin sağlanması amaçlanmıştır.

7 Yaşanan Ana Sorunlar

8 Servis aracının öğrenci bekleme noktasına geç ulaşması, öğrencinin sokakta uzun süre beklemesine, dolayısıyla güvenlik sorunlarına ve soğuk hava gibi olumsuz iklim koşullarına maruz kalmasına yol açabilmektedir.

9 Servisin tam olarak ne zaman bekleme noktasına varacağını bilmemek, anne babaların servisi kaçırma endişesi yaşamalarına ya da çocuklarının sokakta uzun süre beklediğini görerek sıkıntı duymalarına neden olabilmektedir.

10 Öğrencilerin bekleme noktasına gecikmesinden ötürü, okul servislerinin bekletilmesi diğer bekleme noktalarına ve dolayısıyla okula geç varabilmektedir.

11 Sürüş sırasında velilerin servis şoförünü telefonla meşgul etmeleri, gerek şoförün, gerekse araçtaki diğer çocukların seyahat güvenliğini olumsuz etkilemektedir.

12 Velilerin servisin gecikmesinden yakınmak amacıyla okula sıkça telefon etmeleri, okul yöneticilerinin iş yükünü artırmakta olduğu gibi, asıl görevlerine odaklanmalarına da engel olmaktadır.

13 Başta çalışan veliler olmak üzere tüm anne ve babalar, çocuklarının sabah ve akşam servis aracına binip binmediği konusunda kaygı duymaktadır.

14 ServisCELL in Çalışma Sistemi ve Özellikleri

15 Veliler, servis aracının gelişlerinde aranmak istedikleri mesafeyi, sabah ve akşam olmak üzere ayrı ayrı belirleyebilmekte ve ihtiyaçları doğrultusunda, bu mesafeleri diledikleri zaman internet ve akıllı telefon uygulamaları üzerinden değiştirebilmektedir.

16 Veliler aranmak istedikleri telefon numaralarını, sabah ve akşam güzergâhları için farklı telefon numaraları tanımlayabilmektedir ve ihtiyaçları doğrultusunda bu telefon numaralarını internet ve akıllı telefon uygulamaları üzerinden değiştirebilmektedir.

17 ServisCELL, öğrencilerin servis aracına hangi zamanda bindiğinin bilgisini velilere anında bildirirken, öğrencinin araca binmediği durumlarda ise ilgili birim ya da veliye uyarı bilgilendirmesi yapar.

18 Okul servis aracının okula giriş ve okuldan çıkış bilgisi; velilere, anında SMS ve ARAMA yoluyla bildirilmektedir.

19 Veliler okul servis aracını internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden anlık olarak haritalar üzerinden takip kontrol edebilmekte, geçmiş arama ve bilgilendirme raporlarına ulaşabilmektedir.

20 Veliler herhangi bir nedenle servis aracını kullanmazlarsa, tüm çağrı ve bildirimleri diledikleri zaman internet ve akıllı telefon uygulamaları üzerinde kapatabilmekte ve açabilmektedir.

21 Her veliye, sistem tarafından kullanıcı adı ve şifresi verilir. Veliler, bu kullanıcı adı ve şifreyle tüm işlemlerini internet ve akıllı telefon uygulamaları üzerinden kapatabilmekte veya açabilmektedir.

22 Sisteme kayıt işlemleri dâhil olmak üzere tüm işlemler, bilgi değişiklikleri ve düzenlemeler; adresi ve akıllı telefon uygulamaları üzerinden yapılabilmektedir.

23

24 ServisCELL ile Sağlanan Yararlar Nelerdir?

25 Öğrenciler Açısından: Servis aracının bekleme noktasına varmadan önce arama yapması ile öğrencilerin bekleme noktalarında gereksiz beklemelerinin önüne geçilerek, çocukların sokakta beklemelerinin yol açacağı güvenlik sorunlarıyla karşılaşmamaları ile birlikte ayrıca, soğuk ve yağışlı havalar başta olmak üzere, olumsuz hava koşullarından etkilenmemiş olurlar.

26 Veliler Açısından: Velilerin sürekli servisin nerede olduğu düşüncesiyle telaşlanmalarının ve servisi kaçırma endişesi yaşamalarının önüne geçer. Çocuklarının sokakta uzun süre beklemelerinden ötürü yaşadıkları sıkıntıyı ortadan kaldırır. Okul dönüşü çocuklarını ne zaman ve nerede karşılamaları gerektiğini planlamalarına yardım eder. Serviscell, öğrenci kimlik kartı sayesinde öğrencinin servis aracına binip binmediğinin bilgisini anında öğrenir. Tüm bu özellikler ile veliler sürece hakim, huzur içinde bir hizmet alarak başta şoför olmak üzere okul, servis şirketi ve benzeri yerlerle sürekli görüşmek zorunda kalmazlar.

27 Okul Yönetimi Açısından: Öncelikle servis aracının gecikme ve bekletilmesinden kaynaklı okul yönetimine yansıyan sorunların nerdeyse tamamının çözülmesinden dolayı yönetime büyük rahatlık ve kolaylık sağlamaktadır. Bunun yanında okul yönetimi web platformu sayesinde servis hizmetleri ile ilgili tüm süreçlere hakim olmakta ve en geniş anlamda yönetebilmektedir. Öğrencilere ait tüm mekansal veriler, rutlar, güzergahlar gibi önemli veriler okul yönetimi veri tabanında olması sayesinde olası aksama ve krizlerde bu veriler ve bilgiler sayesinde anında çözümler geliştirilebilmektedir.

28 Servis Aracı Açısından: Öğrencilerin gecikmesinden ötürü servis aracının beklemesinin önüne geçilerek, servisin diğer bekleme noktalarına zamanında varması sağlanır ve böylece okul servisinin okula geç kalması engellenmiş olur.

29 Şoför Açısından: Şoförlerin sürüş sırasında velilerle yapmak zorunda kaldığı görüşmeleri ortadan kaldırarak, şoförün dikkatini sadece sürüşe vermesini, rahat ve güvenli bir biçimde sürüş yapmasını sağlar.

30 Servis Firması Açısından: Okul, servis şirketi ve yöneticileri taşımacılıkta verdikleri hizmetleri ServisCELL ile en geniş anlamda takip ve kontrol edebilmektedirler. Böylece zaman yönetimi ve yakıt tüketimi açısından kazanımlar sağlanmaktadır. Okul servislerinde yaşanılan en önemli sorunların başında, servis gecikmelerinden kaynaklı şikayetler yada öğrencilerin gecikmelerinden kaynaklı servisin araçlarının bekletilmesi ve bundan dolayı diğer öğrencilere de geç gitmesine neden olmaktadır. ServisCELL sistemi ile önceden haber ve bilgilendirmeler yapıldığı için bu ve benzeri sorunlar sona ermektedir. Servisini geçici veya gün bazında kullanmayacak kullanıcıların bilgilerinin anında servis sorumlusuna ulaşması sayesinde, ilgili bekleme noktasına boşuna gidilmeyerek, gerek benzin tüketimi gerek zaman kullanımı açısından kazanımlar sağlanmış olur.

31 Bu sebeple ServisCELL BEKLEME VE BEKLETMEYE SON VERİR.

32 Polar Teknoloji A.Ş. Hacettepe Teknokent Beytepe / ANKARA Telefon : Faks : Web : E-posta : info@serviscell.com.tr

33 TEŞEKKÜRLER

34 Sistem üzerinde giriş işlemi gerçekleştikten sonra karşınıza çıkan ekran üzerinde Takip Ekranları sekmesine tıklayarak aracın anlık konumu, hızı ve hareket durumu görülmektedir. Anlık konum, hız, adres ve toplam KM bilgisi

35 Takip ekranları sekmesinden Harita Takip Ekranı seçeneği ile bütün araçlar görülebilmektedir. Aynı menü üzerinde Geçmiş Takip ekranı seçeneği ile belli bir araca ait geçmişe yönelik bütün raporlar sağlanabilmektedir.

36 İlgili araca ait istenilen tarih ve saat aralığı girilerek tüm raporları sağlanabilir. Geçmiş Takip ekranı üzerinden herhangi bir araca ait geçmiş raporların tamamı sağlanabilmektedir. Belirli gün ve saat aralığı seçilerek o tarihte aracın bütün konumları, hız bilgisi, anlık km bilgisi sağlanabilmektedir.

37 Aracın geçmişe yönelik olarak dolaştığı bütün noktalar harita üzerinde anlık olarak görülebilmektedir. İstenilen aracın mevcut güzergahı kaydedilebilir ve bu güzergah üzerinden takibi sağlanabilir.

38 Dönem başlangıcında servis araçları için yapılan güzergah paylaşımları sistemimiz ile otomatik olarak sağlanmaktadır. Kayıtlı öğrencilerin adresleri sistem tarafında yerleştirildikten sonra güzergah ve araç paylaşımı direk olarak yapılabilmektedir.

39 Toplu Raporlar Seçeneği ile ilgili araca ait konum, hız, uydu kayıtları liste şeklinde kontrol edilebilir ve gerektiğinde bu bilgiler rapor bazlı kaydedilebilir

40 Bildirim Raporu Seçeneği üzerinden Öğrenci velisine çağrı ve bilgilendirme ulaşım zamanı, ne kadar mesafede bildirim gittiği, servis aracının öğrenci bekleme noktasına varış süresi ve bekleme noktasından çıktığı süre gibi bütün detaylar incelenebilmektedir.

41 Sisteme kayıtlı olan araçlar istenildiğinde Çoklu Araç İzleme seçeneği ile anlık olarak izlenebilmektedir. Aynı anda 8 araca kadar izleme imkanı bulunmaktadır.

42 Okul Servisi Bekleme Ve Bekletmeye Son..! ServisCELL Okul Servisi Çağrı Ve Bilgilendirme Sistemi ServisCELL Okul Servisi Çağrı Ve Bilgilendirme Sistemi

43 ServisCELL Okul Servisi Çağrı Ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCELL, Velilerin belirlediği mesafe doğrultusunda, Okul servis aracının geldiğini, veli telefonlarına sesli arama ile haber veren, Öğrencilerin servis aracına giriş ve çıkışlarını kontrol eden, velilerin servis aracını online takip ve kontrol edebildiği, Sürücü Ekranı GSM - 3G- GPRS-GPS-SMS-MOBİL-WEB tabanlı bir sistemdir. ServisCELL in Amacı Nedir? ServisCELL ile, okul servislerinin bekleme noktalarına gecikmelerinden ve bekletilmelerinden dolayı; öğrencilerin, anne babaların, servis firmaları ile şoförlerinin ve okulların yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırarak, taraflar arasında kaliteli bir hizmetin ve memnuniyetin sağlanması amaçlanmıştır. ServisCELL İle Sağlanan Yararlar Nelerdir? 1. Öğrenciler Açısından: Servis aracının bekleme noktasına varmadan önce arama yapması ile öğrencilerin bekleme noktalarında gereksiz beklemelerinin önüne geçilerek çocukların sokakta beklemelerinin yol açacağı güvenlik sorunlarıyla karşılaşmamaları ile birlikte Ayrıca, soğuk ve yağışlı havalar başta olmak üzere, olumsuz hava koşullarından etkilenmemiş olurlar. 2. Veliler Açısından: Velilerin sürekli servisin nerede olduğu düşüncesiyle telaşlanmalarının ve servisi kaçırma endişesi yaşamalarının önüne geçer. Çocuklarının sokakta uzun süre beklemelerinden ötürü yaşadıkları sıkıntıyı ortadan kaldırır. Okul dönüşü çocuklarını ne zaman ve nerede karşılamaları gerektiğini planlamalarına yardım eder. ServisCELL ile öğrencinin servis aracına binip binmediğini, Ne zaman bindiği bilgisi sayesinde kaygılarından kurtulmuş olur. Tüm bu özellikler ile veliler sürece hakim olarak huzur içinde bir hizmet alarak başta Şoför olmak üzere Okul, servis şirketi ve benzeri yerlerle sürekli görüşmek zorunda kalmazlar. 3. Okul Yönetimi Açısından: Öncelikle Servis aracının gecikme ve bekletilmesinden kaynaklı okul yönetimine yansıyan sorunların nerdeyse tamamının çözülmesinden dolayı yönetime büyük rahatlık ve kolaylık sağlamaktadır. Bunun yanında okul yönetimi web platformu sayesinde servis hizmetleri ile ilgili tüm süreçlere hakim olmakta ve en geniş anlamda yönetebilmektedir. Öğrencilere ait tüm mekansal veriler, rutlar, güzergahlar gibi önemli veriler okul yönetimi veri tabanında olması sayesinde olası aksama ve krizlerde bu veriler ve bilgiler sayesinde anında çözümler geliştirilebilmektedir. 4. Servis Aracı Açısından: Öğrencilerin gecikmesinden ötürü servis aracının beklemesinin önüne geçilerek, servisin diğer bekleme noktalarına zamanında varması sağlanır bu sayede sürücünün diğer öğrencilere ve okula zamanında varmak için aşırı hız yapma, telaşlanma gibi kaza ve trafiği aksatmalara neden olabilecek olaylarında önüne geçilmiş olur. 5. Şoför Açısından: Şoförlerin sürüş sırasında velilerle yapmak zorunda kaldığı görüşmeleri ortadan kaldırarak, şoförün dikkatini sadece sürüşe vermesini, rahat ve güvenli bir biçimde sürüş yapmasını sağlar.

44 6. Servis Firması Açısından: Okul Servis şirketi ve yöneticileri taşımacılıkta verdikleri hizmetleri ServisCELL ile en geniş anlamda takip ve kontrol edebilmektedirler. Böylece zaman yönetimi ve yakıt tüketimi açısından kazanımlar sağlanmaktadır. Okul servislerinde yaşanılan en önemli sorunların başında, servis gecikmelerinden kaynaklı şikayetler yada öğrencilerin gecikmelerinden kaynaklı servisin araçlarının bekletilmesi ve bundan dolayı diğer öğrencilere de geç gitmesine neden olmaktadır. ServisCELL sistemi ile önceden haber ve bilgilendirmeler yapıldığı için bu ve benzeri sorunlar sona ermektedir. Servisini geçici veya gün bazında kullanmayacak kullanıcıların bilgilerinin anında servis sorumlusuna ulaşması sayesinde, ilgili bekleme noktasına boşuna gidilmeyerek, gerek benzin tüketimi gerek zaman kullanımı açısından kazanımlar sağlanmış olur. ServisCELL in Çalışma Sistemi Ve Özellikleri Veliler, servis aracının gelişlerinde aranmak istedikleri mesafeyi, sabah ve akşam olmak üzere ayrı ayrı belirleyebilmekte ve ihtiyaçları doğrultusunda, bu mesafeleri diledikleri zaman internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden değiştirebilmektedir. Veliler aranmak istedikleri telefon numaralarını sabah ve akşam güzergâhları için farklı telefon numaraları tanımlayabilmektedir ve ihtiyaçları doğrultusunda bu telefon numaralarını internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden değiştirebilmektedir. ServisCELL ile öğrencilerin servis aracına binip binmediğini, Ne zaman bindiği bilgisi ne zaman indi bilgisi velilere anında bildirilmektedir. Öğrencinin belirlenen zamanda servis aracına binmediği durumlarda ilgili birim ve velilere uyarı bilgilendirmesi yapılmaktadır. Okul servis aracının okula giriş ve okuldan çıkış bilgisi; velilere, anında SMS ve ARAMA yoluyla bildirilmektedir. Veliler okul servis aracını internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden anlık olarak haritalar üzerinden takip kontrol edebilmekte, geçmiş arama ve bilgilendirme raporlarına ulaşabilmektedir. Veliler herhangi bir nedenle servis aracını kullanmazlarsa, tüm çağrı ve bildirimleri diledikleri zaman internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinde kapatabilmekte ve açabilmektedir. Her veliye, sistem tarafından kullanıcı adı ve şifresi verilir. Veliler, bu kullanıcı adı ve şifreyle tüm işlemlerini, internet ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden kapatabilmekte veya açabilmektedir. Sisteme kayıt işlemleri dâhil olmak üzere tüm işlemler, bilgi değişiklikleri ve düzenlemeler; adresi ve akıllı mobil telefon uygulamaları üzerinden yapılabilmektedir.

45 ServisCELL, velilerin mesafe konusundaki tercihlerini dikkate alarak, Aşağıdaki biçimde arama ve bilgilendirme yapmaktadır SERVİS ARACININ KONUMU Okul servisi sabah belirlenen mesafeye giriş yaptığında Okul servisi okula giriş yaptığında Okul servisi okuldan çıkış yaptığında Okul servisi akşam belirlenen mesafeye giriş yaptığında GELEN BİLDİRİM ARAMA: Okul servisiniz bölgenize giriş yapmıştır. SMS: Okul servisiniz okula giriş yapmıştır. SMS: Okul servisiniz okuldan çıkış yapmıştır. ARAMA: Okul servisiniz bölgenize giriş yapmıştır. Not : Tüm bildirimler ihtiyaca göre arama ve sms olarak tercih edilebilmektedir. Yaşanan Ana Sorunlar Servis aracının öğrenci bekleme noktasına geç ulaşması, öğrencinin sokakta uzun süre beklemesine, dolayısıyla Güvenlik sorunlarına ve soğuk hava gibi olumsuz iklim koşullarına maruz kalmasına yol açabilmektedir. Servisin tam olarak ne zaman bekleme noktasına varacağını bilmemek, anne babaların servisi kaçırma endişesi yaşamalarına ya da çocuklarının sokakta uzun süre beklediğini görerek sıkıntı duymalarına neden olabilmektedir. Öğrencilerin bekleme noktasına gecikmesinden ötürü, okul servislerinin bekletilmesi diğer bekleme noktalarına ve dolayısıyla okula geç varabilmektedir. Sürüş sırasında velilerin servis şoförünü telefonla meşgul etmeleri, gerek şoförün, gerekse araçtaki diğer çocukların seyahat güvenliğini olumsuz etkilemektedir. Velilerin servisin gecikmesinden yakınmak amacıyla okula sıkça telefon etmeleri, okul yöneticilerinin iş yükünü artırmakta olduğu gibi, asıl görevlerine odaklanmalarına da engel olmaktadır. Başta çalışan veliler olmak üzere çocuklarının sabah ve akşam servis aracına binip binmediği konusunda kaygı duymaktadır. Bu sebeple ServisCELL BEKLEME VE BEKLETMEYE SON VERİR.

46

47

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor!

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! YÖNETİM SİSTEMİ Serviscell Sürücü Ekranı Serviscell Veli Mobil Uygulaması Serviscell Okul Yönetim Paneli Mobil uygulamalarımızı App Store ve Google Play

Detaylı

Serviscell Mobil Veli Uygulaması

Serviscell Mobil Veli Uygulaması Serviscell Mobil Veli Uygulaması KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Önsöz 2 Menü 3 Bildirimler 5 Servis Aracı 8 Ayarlar 9 SAYIN VELİMİZ; Hacettepe Teknokent bünyesinde geliştirilen Serviscell sisteminin öncelikli

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013

SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013 SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin bekleme noktasına yaklaştığını

Detaylı

SERVISCELL ÜYE VELİ SAYFASI KULLANIM KILAVUZU

SERVISCELL ÜYE VELİ SAYFASI KULLANIM KILAVUZU SERVISCELL ÜYE VELİ SAYFASI KULLANIM KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU I. Serviscell Online Kayıt Sayf asına Giriş II. Kullanıcı Girişi III. Ana Sayfa IV. Araç İ zleme V. Bildirimleriniz

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013

SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013 SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013 SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU I. Serviscell Online Kayıt Sayfasına Giriş II. Kullanıcı Girişi III. Ana Sayfa IV. Araç İzleme V. Bildirimleriniz

Detaylı

İletişimin Yeni Yolu

İletişimin Yeni Yolu Referanslar İletişimin Yeni Yolu Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Gelişen dünyada sabit hatlar iletişim azalmaktadır. GSM altyapısı ile iletişim azalmaktadır. İnternet üzerinden sağlanan iletişim

Detaylı

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.garantiguvenlik.com.tr

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.garantiguvenlik.com.tr ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ www.garantiguvenlik.com.tr NEDEN Araç Takip? Zamandan TASARRUF YAKITTAN tasarruf Araç MALİYETLERİNİ düşmesini sağlar Personel Kontrolü ve CAYDIRICILIK Detaylı RAPORLAMA imkanı Sektöre

Detaylı

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.aktifguvenlik.net

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.aktifguvenlik.net ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ NEDEN Araç Takip? ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü Zamandan TASARRUF YAKITTAN tasarruf Araç MALİYETLERİNİ düşmesini sağlar Personel Kontrolü ve CAYDIRICILIK Detaylı RAPORLAMA imkanı Sektöre Özel

Detaylı

OKUL SERVİS ARACI MOBİL İLETİŞİM UYGULAMASI

OKUL SERVİS ARACI MOBİL İLETİŞİM UYGULAMASI OKUL SERVİS ARACI MOBİL İLETİŞİM UYGULAMASI SORUN: Öğrencinin servise binip binmediğinin bilinmek istenmesi Etüde kalınca servis ile dönülmeyeceği bilgisinin verilmesinin unutulması Dönüşte nerede ve ne

Detaylı

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI Ulaşım Hizmetleri HAKKIMIZDA '' BİR SERVİS ARACINDA NELER OLMALI '' Düşüncesiyle yola çıkarak önce güvenlik, daha sonra kalite ve yenilikçilik anlayışından vazgeçmeden Seçkin

Detaylı

Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT -

Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Referanslar Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Gelişen dünyada sabit hatlar iletişim azalmaktadır. GSM altyapısı ile (Ses/Sms trafiği) iletişim azalmaktadır. İnternet üzerinden sağlanan iletişim hizmetleri

Detaylı

Birey Okulları Office 365

Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Microsoft ile Office 365 Exchange Plan 1 anlaşması sağlamıştır. Peki Office 365 nedir? Birey Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta (adsoyad@bireyokullari.com)

Detaylı

FATURALANDIRMA PROGRAMI

FATURALANDIRMA PROGRAMI . FATURALANDIRMA PROGRAMI Site Yöneticileri bundan sonra dışa bağımlı olmadan faturalandırma işlemlerini kendileri yapabilmesi için Mavi Enerji Firması olarak yazılımlarımızı güncellemiş bulunmaktayız.

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web tarayıcınızda açık durumdayken güvenilen sitelere ekleme

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı

Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı Okul Sorumlusu/Müdürü İçin Mobil Kreş Yönetim Paneli Kullanım Dokümanı 1. Okul yönetim paneline giriş yapmak için www.mobilkres.com/web-admin adresine gidilir. 2. Açılan sayfada kullanıcı adı ve şifre

Detaylı

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu Servis Güzergâhları Optimizasyonu Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1 Rotaban Viewer... 1 1.1 Giriş... 1 1.1.1 Adres Güncelleme... 2 1.1.2 Güzergâh Görüntüleme... 4 1.1.3 Favori Güzergâh İşlemleri...

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ DOKÜMAN ARŞİV VE ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ YAZILIMI TEMEL KULLANICI KILAVUZU ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

IIİ,c. Tegsoft CRM Modülü TEGSOFT

IIİ,c. Tegsoft CRM Modülü TEGSOFT IIİ,c Tegsoft CRM Modülü TEGSOFT Tegsoft CRM Modülü Tegsoft Çağrı Merkezi ürünü TegsoftCC, Çağrı Merkezi ile işlem gerçekleştiren müşteriler ile ilgili bilgilerin tutulduğu entegre CRM modülüne sahiptir.

Detaylı

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum 2 7/24 Doktorum Hizmeti nedir? Bireysel Sağlık Müşterilerimize YENİ ve ÜCRETSİZ bir hizmet daha sunuyoruz: 7/24 Doktorum! Ne zamandan itibaren? 10 Ağustos 2017 Hangi

Detaylı

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web tarayıcınızda açık durumdayken güvenilen sitelere ekleme işlemi

Detaylı

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014

IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 IT-515 E-Devlet ve e-dönüşüm Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı 2014 Bugrahan Adamhasan bugrahan_a@yahoo.com Ders Öğretim Görevlileri Dr. İzzet Gökhan ÖZBİLGİN Mustafa

Detaylı

Öğretmenler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı

Öğretmenler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı Öğretmenler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı 1. Google Play ya da Apple Store'dan uygulamayı yükledikten sonra resimdeki uygulama simgesi tıklanarak uygulama çalıştırılır. 2. Uygulama çalıştırıldıktan

Detaylı

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu Servis Güzergâhları Optimizasyonu Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1 Giriş... 1 1.1 Rotaban Nedir?... 1 2 Rotaban Viewer... 2 2.1 Giriş... 2 2.2 Ana Sayfa... 3 2.2.1 Adres Güncelleme... 3 2.2.2

Detaylı

Hasan C. BEYHAN Başarso' - İş Geliş/rme ve Sa3ş Sorumlusu

Hasan C. BEYHAN Başarso' - İş Geliş/rme ve Sa3ş Sorumlusu Hasan C. BEYHAN Başarso' - İş Geliş/rme ve Sa3ş Sorumlusu Servis Güzergah Op/mizasyonu 1/20 Rotaban - Servis Güzergah Op/mizasyonu Nedir? Hangi Sorunları Çözer? Nasıl Çalışır? Faydaları? Rotaban Kullanıcıları

Detaylı

Deytek Bilişim, yazılım ve bilişim üzerine faaliyet gösteren bir Ar-Ge inovasyon şirketidir.

Deytek Bilişim, yazılım ve bilişim üzerine faaliyet gösteren bir Ar-Ge inovasyon şirketidir. Deytek Bilişim, yazılım ve bilişim üzerine faaliyet gösteren bir Ar-Ge inovasyon şirketidir. Servis Grubu -Sunucu Otomasyon ve İzleme -Web Hosting -Bulut Bilişim Alt Yapı -Bulut Bilişim Servis Çözümleri

Detaylı

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Nisan 2013 MARM ASSISTANCE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ Yenişehir Mh. Mustafa Akyol Sk. Grup Center İş Mrkz. No:9/158 34912 Kurtköy Pendik/İSTANBUL Tel

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ 1. BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM 1.1. Giriş Ekranları İş yazılım tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu için geliştirilen

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

DOKÜMAN ARŞİV VE ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ YAZILIMI TEMEL KULLANICI KILAVUZU

DOKÜMAN ARŞİV VE ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ YAZILIMI TEMEL KULLANICI KILAVUZU Elektronik Belge Yönetim Sistemi Yardım Üniversitemize kurulumu yapılan EBYS tüm birimlerimizde gerçek ortamda kullanıma açılmıştır. Kullanıcılarımız sisteme giriş yapabilmesi için OMÜ e-posta (@omu.edu.tr

Detaylı

Veliler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı

Veliler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı Veliler İçin Mobil Kreş Uygulaması Kullanım Dokümanı 1. Google Play ya da Apple Store'dan uygulamayı yükledikten sonra resimdeki uygulama simgesi tıklanarak uygulama çalıştırılır. 2. Uygulama çalıştırıldıktan

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile ilgili her türlü teknik destek için Bilgi İşlem Daire

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Sahayı Bilerek Yönetin Başarsoft, hayatınıza harita tabanlı çözümler sunar. Saha İş Gücü Yönetim Sistemi Nedir? Kurum ve firmaların, saha işlerini

Detaylı

MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ. www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU

MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ. www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER 1.Sisteme Giriş 2.Ana Ekran 3.Harita 3.1-Harita Kullanımı 3.2-Haritada Bulunan Araçların Detaylarını Görmek 4.Ayarlar

Detaylı

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. (DMS) Değişken Mesaj Sistemleri (DMS); trafik amaçlı LED ler kullanılarak grafik tabanlı yazı, şekil ve resim

Detaylı

ANKARA DA AKILLI ULAŞIM EGO Genel Müdürlüğü. 2014 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı

ANKARA DA AKILLI ULAŞIM EGO Genel Müdürlüğü. 2014 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı 2014 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ABB TRAFİK ABB TRAFİK (WEB) TRAFİK YOĞUNLUĞU HARİTASI www.ego.gov.tr/trafik Ankara trafik yoğunluğu haritasına kavuştu. Trafik yoğunluğu haritasıyla herkes Ankara il

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal yaşantıda ve kriz/afet durumunda vatandaştan

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI ICONTAX NEDİR? IP tabanlı güçlü iletişim altyapısına sahip yeni jenerasyon iletişim çözümümüz olan icontax, katma değerli hizmetleri tek bir sunucu içerisinde verebilen ve açık mimari yapısı ile üçüncü

Detaylı

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR

ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR ULAŞIM ÇÖZÜMLERİ TEMASSIZ AKILLI KARTLAR MSM-211-2 www.minovateknoloji.com ULAŞIM ÇÖZÜMÜ Araç Validatörleri Temassız kartlı, Geniş Renkli TFT LCD Grafik Ekran (800*480, 7 inch) Tam online, GPRS/Egde Gerçek

Detaylı

Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek

Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek muayeneye başlanır. Anamnez Toplu Metin sekmesinde kullanıcı

Detaylı

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com https://mobile.myvisionlink.com Filonuzdaki makinalarınızın güncel durumunu Vision Link Makina Takip Sitesinden kolayca takip edebilirsiniz. Makinalarınıza bilgisayarınızdan bakabileceğiniz gibi akıllı

Detaylı

Çözümleri KONTROL MERKEZİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri KONTROL MERKEZİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri KONTROL MERKEZİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Trafik Kontrol Merkezi (TKM) Trafik Kontrol Merkezi; kentlerin her gün artan ulaşım problemlerinin çözümünde önemli bir

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi Kullanım Kılavuzu 1 İÇİNDEKİLER 1. ArCloud 3 2. ArCloud Ekranları 3 2.1. Ana Sayfa 3 2.2. Online İzleme 4 2.2.1. MME Operasyon Paneli 4 2.2.2. Kayıp Çağrılar 5 2.2.3.

Detaylı

Asis Akıllı Bilet Mobil Android Uygulaması Mobil Ulaşım Rehberi. www.akillibiletim.com

Asis Akıllı Bilet Mobil Android Uygulaması Mobil Ulaşım Rehberi. www.akillibiletim.com Asis Akıllı Bilet Mobil Android Uygulaması Mobil Ulaşım Rehberi www.akillibiletim.com Açıklama Kullanıcılara kolaylık sağlayan Asis Akıllı Bilet Mobil Ulaşım Rehberi ile www.akillibiletim.com sitesine

Detaylı

TIRSAN TELEMATiK SiSTEM

TIRSAN TELEMATiK SiSTEM TIRSAN TELEMATiK SiSTEM FİLONUZU GÜVENLE YÖNETİN, KAZANCINIZA KAZANÇ EKLEYİN. Tırsan Telematik, filonuzla taşıdığınız yükü daha hızlı ve güvenle teslim etme imkanı sunar. Vakitten kazanç elde etmenizi

Detaylı

ECE-581 E-Devlet ve e-dönüşüm. Türk Hava Kurumu Üniversitesi 17/01/2014

ECE-581 E-Devlet ve e-dönüşüm. Türk Hava Kurumu Üniversitesi 17/01/2014 ECE-581 E-Devlet ve e- 17/01/2014 MOBIL DEVLET SAMET SALIH ILICA sametilica@hotmail.com ECE 581 1 M-Devlet Nedir? M-Devleti Gerektiren Nedenler M-Devletin Yararları M-Devletin Uygulama Alanları ECE 581

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal

Detaylı

SİGORTACILIK İÇİN FARKLI BİR GELECEK TASARIMI

SİGORTACILIK İÇİN FARKLI BİR GELECEK TASARIMI Bilgi Teknolojileri A.Ş. Digital Acente Olmanın Yolu Buradan Geçiyor! SİGORTACILIK İÇİN FARKLI BİR GELECEK TASARIMI UCUZ Fiyat.. NeoConnect NEDİR? Acentelerin çalıştığı Sigorta Şirketlerinin sistemlerine

Detaylı

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başarsoft Su Kalite Bilgi Dokumanı 10.10.2013 İçindekiler 1. SU KALITE SİSTEMİ... 2 1.1 Sistemin Genel Amaçları:... 3 1.2 Kullanılan Bileşen ve Teknolojiler:... 4 2. UYGULAMALARA

Detaylı

Güvenli Doküman Senkronizasyonu

Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyon sistemi, hızlı ve güvenli kurumsal doküman paylaşım ve senkronizasyon uygulamasıdır. GDS ne sağlar?» Kurumsal hafıza oluşturulmasını sağlar,»

Detaylı

Tet T aş Elektro r n o ik

Tet T aş Elektro r n o ik TETAŞ ELEKTRONİK Araç Takip Sistemi Tetaş Elektronik 1998 yılından bugüne taksimetre ve takograf üretimi ile geliştirmesi konularında öncü olan Tetaş Elektronik ın, hizmet verdiği sektöre ilişkin ürün

Detaylı

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar.

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar. WWW.KESKİNTUR.COM 01.03.2006 yılında kurulan firmamızın önceliği, güven ve dürüstlüğü ilke edinmektir. Yaptığımız işlerle hep daha iyisini yapmayı hedeflemekteyiz. İşimizde kullandığımız araçların emniyetli

Detaylı

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici Şeffaf İnsan Kaynakları Aktif personel Etkin yönetici HR-WEB ile Fark Yaratacak uygulamalar! HR-WEB İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetimi çözümümüz, uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz ve iş dünyasının

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu

FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu Değerli müşterimiz FiloWay Filo Yönetim Sistemlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, sistemi verimli kullanabilmek için lütfen bu kılavuzu dikkatle inceleyiniz her

Detaylı

gprs üzerinden bağlantı UYGULAMA SAYESİNDE

gprs üzerinden bağlantı UYGULAMA SAYESİNDE L Yolcu Bilgilendirme Ekranları & Akıllı Telefon Uygulamaları L L Akıllı Durak Sistemi Yolcu Bilgilendirme Ekranı Toplu taşıma araçlarının duraklara giriş ve çıkış zamanlarını canlı tablolar üzerinden

Detaylı

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN 1 REES MÜHENDİSLİK MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN Modeller D.A.N Shalosh GSM s Ex PLUS 2 REES MÜHENDİSLİK CİHAZ HAKKINDA Yalnız çalışan personel (Lone worker ) cihazları Man down diye de adlandırılan

Detaylı

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk..

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Araç Yönetim Cihazları Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Cemalpaşa Mah. Fuzuli Cad. Galeria İş Merkezi No:45 SEYHAN / ADANA +90 322 457 84 38 - info@obdplus.com.tr Araç Yönetim Cihazları Akarsubaşı yazılım

Detaylı

Mynet Finans Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Mynet Finans Uygulaması Kullanım Kılavuzu Mynet Finans Uygulaması Kullanım Kılavuzu Mynet Finans Mobil Mynet Finans Mobil, mobil cihazlarda finansal gündemi takip edebilmeniz için özel olarak geliştirilmiş, içerik ve kullanım anlamında tümüyle

Detaylı

TNB KAYITLI ELEKTRONİK POSTA HİZMET SAĞLAYICILIĞI VE TİCARET A.Ş.

TNB KAYITLI ELEKTRONİK POSTA HİZMET SAĞLAYICILIĞI VE TİCARET A.Ş. İÇİNDEKİLER 1. BAŞVURU... 4 1.1. Hesap Oluşturma... 5 1.2. Kimlik Bilgileri... 6 1.3. Hesap, Tarife, Paket Seçimi... 7 1.4. Ödeme Seçenekleri... 10 2. WEB POSTA HESAP KULLANIMI... 13 2.1. Web Posta Kullanıcı

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1. EBYS ÜST YÖNETİCİ MODÜLÜ KULLANICI GİRİŞ ve E-İMZA İŞLEMLERİ

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1. EBYS ÜST YÖNETİCİ MODÜLÜ KULLANICI GİRİŞ ve E-İMZA İŞLEMLERİ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 EBYS ÜST YÖNETİCİ MODÜLÜ KULLANICI GİRİŞ ve E-İMZA İŞLEMLERİ KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 İÇİNDEKİLER TABLOSU EBYS KULLANICI GİRİŞİ...3

Detaylı

Ortam Kontrol, Otomasyon ve Monitoring Sistemi...

Ortam Kontrol, Otomasyon ve Monitoring Sistemi... Ortam Kontrol, Otomasyon ve Monitoring Sistemi... Bilgi İşlem Merkezleri Sunucu ve İletişim Ağı Sistem Odaları veya Kabinleri Güvenlik Sistemleri Merkezleri veya Panoları Elektrik Dağıtım Merkezleri veya

Detaylı

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri MOBİL PAZARLAMA Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri Dünyada 1,5 milyar insan akıllı telefon kullanıyor. Türkiye de kadınların %44 ü, erkeklerin %56 sı akıllı telefon kullanıyor. Cep telefonu kullanıcılarının

Detaylı

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ BİLGİ SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ BİLGİ SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Belge Numarası: BST-MN-UC-0002 Başlık: Avaya E129 SIP Hızlı Başvuru Kılavuzu Yürürlük Tarihi: 16.12.2014 Sorumlu Birim: Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı Sayfa 1 / 11 Avaya E129 SIP Telefon

Detaylı

Kullanım kılavuzu HERE Drive

Kullanım kılavuzu HERE Drive Kullanım kılavuzu HERE Drive Baskı 1.0 TR HERE Drive HERE Drive uygulaması sesli yönlendirmeli adım adım yol tarifleri ile gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Şunları yapabilirsiniz: Bulunduğunuz

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1630 MAXLOGIC SUPERVISOR GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI ML-1630 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının grafiksel olarak

Detaylı

EWD8989 KULLANIM KILAVUZU

EWD8989 KULLANIM KILAVUZU EWD8989 KULLANIM KILAVUZU ÖNEMLİ 1: Saatte kullanılacak kart, Mikro Sim olmalıdır. ÖNEMLİ2: Mikro Sim kartın PIN kodu bir telefon yardımıyla kaldırıldıktan sonra saate takılmalı. Uygulamayı Akıllı Telefonunuza

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

RAINBOW SCADA UZAKTAN İZLEME VE KONTROL SİSTEMİ REV-03 25.12.2014

RAINBOW SCADA UZAKTAN İZLEME VE KONTROL SİSTEMİ REV-03 25.12.2014 RAINBOW SCADA UZAKTAN İZLEME VE KONTROL SİSTEMİ REV-03 25.12.2014 NASIL ÇALIŞIR? KONTROL CİHAZI İNTERNET RAINBOW SCADA SUNUCUSU JENERATÖR WEB TARAYICI AKILLI TELEFON İNTERNET ÜZERİNDEN HABERLEŞME LAN +

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

18.11.2015. Saygılarımızla, TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş.

18.11.2015. Saygılarımızla, TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. Değerli İş Ortaklarımız, 18.11.2015 Konu: Benim Ustam Programı Lansman Bilgilendirmesi Benim Ustam Programımızı sizler ile paylaşmaktan mutluluk duymaktayız. Opar Web programına ek olarak tamirhane uygulamamız

Detaylı

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İçindekiler 1. Giriş... 3 2. Portal / Ana sayfa... 3 2.1 Sisteme Giriş Yapılması... 3 2.2 Sisteme Giriş Yapılamaması...

Detaylı

ÇEVRE YAZILIMI sayesinde danışmanlık firmaları kendi sorumluklarındaki tesislerin ve danışmanların detaylı yönetimini gerçekleştirebilmektedirler.

ÇEVRE YAZILIMI sayesinde danışmanlık firmaları kendi sorumluklarındaki tesislerin ve danışmanların detaylı yönetimini gerçekleştirebilmektedirler. C EVRE YAZILIMI Çevre Danışmanlık ve Takip Yazılımı Yazılımın Tanımı ÇEVRE YAZILIMI tesislere çevre danışmanlığı hizmeti veren danışmanlık firmalarının her türlü faaliyetlerinin otomasyonunun sağlanması

Detaylı

Adres sorgu ekranında harita üzerindeki katmanların listelendiği Katman Listesi ve bu katmanlara yakınlaşmak için Git düğmesi bulunmaktadır.

Adres sorgu ekranında harita üzerindeki katmanların listelendiği Katman Listesi ve bu katmanlara yakınlaşmak için Git düğmesi bulunmaktadır. YARDIM DOKÜMANI 1. Giriş Ekranı Kent Rehberi uygulaması ara yüzünde, sorgulama işlemleri bölümü, haritacılık araçları bölümü, temel araçlar bölümü, sağ tık menüsü ve navigasyon işlemleri bölümleri bulunmaktadır.

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu

İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu İşverenlere Yönelik Kurumsal İnternet Şube Kullanım Kılavuzu 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren özel ve kamu sektöründeki çalışanlar Otomatik Katılım uygulaması ile birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi ne

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ Her türlü ulaştırma aracı, nesne ve insanların güvenliğini sağlar. Akaryakıt ve işletim maliyetleri kontrol altında tutulur. Doğru zaman yönetimi ve iş akışı ile kalitenizi

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU İÇİNDEKİLER ÜYELİK... 3 YATIRIMCI ÜYE... 4 e-devlet Şifresi ile Üyelik Kaydı... 4 T.C. Kimlik Numarası ve MKK Şifresi

Detaylı

AXA GO KULLANIM KILAVUZU

AXA GO KULLANIM KILAVUZU AXA GO KULLANIM KILAVUZU www.axago.com.tr AXA GO Türkiye nin ilk ve tek kişiselleştirilmiş ürün fiyatlandırması sunan sigorta deneyimidir. Telematik cihazı gelişmiş sürüş değerlendirme teknolojisi sayesinde

Detaylı

THE RAINBOW SCADA D-200

THE RAINBOW SCADA D-200 THE RAINBOW SCADA D-200 İNTERNET TABANLI JENERATÖR KONTROL CİHAZI REV-03 25.12.2014 ÇOK FONKSİYONLU AYNI CİHAZIN FONKSİYONLARI : AMF-OTOMATİK TRANSFER PANELİ ATS- TRANSFER CİHAZI REMOTE START- UZAK ÇALIŞTIRMA

Detaylı

İNTERNET VE GSM TABANLI İZLEME VE KONTROL UYGULAMALARI

İNTERNET VE GSM TABANLI İZLEME VE KONTROL UYGULAMALARI İNTERNET VE GSM TABANLI UZAKTAN İZLEME VE KONTROL UYGULAMALARI ENERJİ TAKİP P MODÜLLER LLERİ ENERJİ TAKİP P MODÜLLER LLERİ Büyük işletmelerde kullanılan 3 fazlı sistemlerde kullanıcılar aktif gücün yanında

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU.

NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU. NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU www.fiatnavigation.com www.daiichi.com.tr Başlarken Araç navigasyon yazılımını ilk kez kullanırken, bir başlangıç ayarı süreci otomatik olarak başlar. Aşağıdaki adımları takip

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı