AXA GO KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AXA GO KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 AXA GO KULLANIM KILAVUZU

2 AXA GO Türkiye nin ilk ve tek kişiselleştirilmiş ürün fiyatlandırması sunan sigorta deneyimidir. Telematik cihazı gelişmiş sürüş değerlendirme teknolojisi sayesinde sürüş davranışlarınızı belirler ve bu davranışlar sonucunda güvenli sürüş skorunuzu oluşturarak size AXA GO mobil uygulaması ya da AXA GO web sitesi üzerinden geri bildirim verir. Bu dokümanda AXA GO platformuna giriş yapmak ve AXA GO uygulamasını kullanmak için gerekli adımları bulabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için dan 88 i tuşlayarak AXA GO destek hattımızdan yardım alabilirsiniz.

3 AXA GO hesabınızı oluşturmak için, e-posta adresinize ya da cep telefonunuza gelen davet bildirimindeki HESABIMI AKTİVE ET bağlantısına tıklayınız.

4 Hesabınız doğrulandığında kullanıcı adı olarak vermiş olduğunuz e-posta adresiniz ya da telefon numaranızın kullanılacağını gösteren aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır.

5 Bir sonraki adımda AXA GO uygulamasına ve portalına giriş yaparken kullanacağınız parolayı belirlemeniz istenecektir.

6 Parolanızı belirledikten sonra çıkacak ekranda, AXA GO mobil uygulamasını indirebileceğiniz linkleri ve AXA GO web portalının bağlantısını göreceksiniz.

7 Uygulamayı mobil cihazınıza indirip açtığınızda, ilk sefere mahsus olarak takip eden ekranlar görüntülenecektir. AXA GO uygulamasından gelecek bildirimleri almak için «İzin Ver» e butonuna tıklamanız gereklidir. Bu sayede sürüşün başlangıcı ve bitişi, aracınızın çekilmesi vb. durumlardan anında haberdar olabilirsiniz.

8 AXA GO uygulamasının doğru şekilde çalışabilmesi için konumunuza erişiminin olması gerekir. Bu nedenle aşağıdaki ekrandan «Her Zaman İzin Ver» seçeneğini seçmelisiniz.

9 Konum servisleri «Her Zaman İzin Ver» olarak ayarlanmadığı takdirde bu ekran geçilemez. Kırmızı ile işaretlenen kısma dokunarak ayarlar ekranına geçiş yapmalı,

10 Bu ekrandaki konum menüsünden,

11 «Her Zaman» seçeneğini işaretlemelisiniz.

12 Tekrar AXA GO uygulamasına döndüğünüzde «Konum servisleri aktifleştirildi!» mesajını göreceksiniz.

13 Bir sonraki ekranda Telematik cihazınızın aracınıza takılması gerektiğini belirten mesaj ile karşılaşacaksınız. DEVAM ET diyerek bir sonraki ekrana geçebilirsiniz.

14 Telematik cihazınız aracınıza takılı ve aktif ise «Tebrikler! Cihazınız kullanıma hazır» mesajı görüntülenecektir. DEVAM ET diyerek bir sonraki ekrana geçebilirsiniz.

15 Kurulum işlemi tamamlandığında artık sürüşe hazır hale gelmiş durumdasınız. UYGULAMAYI BAŞLAT diyerek ana sayfaya geçiş yapabilirsiniz.

16 Uygulamayı açtığınızda, kullanıcı adınız ve belirlemiş olduğunuz parolanızla uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı adı olarak telefonu numaranızı kullanıyorsanız giriş yaparken başına +90 yazmayı unutmayınız.

17 AXA GO uygulamasına giriş yaptığınızda eğer cihazınızı henüz aracınıza takmadıysanız aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız. Cihazınızın aracınıza nasıl takılacağını anlatan kullanım kılavuzu, cihazınızla birlikte tarafınıza iletilmişti. Ayrıca bu kullanım kılavuzuna adresinden de ulaşabilirsiniz. Cihazınızın monte edildiğinin sistem tarafından anlaşılması için ilk sürüşünüzün tamamlanması gereklidir.

18 4 AXA GO platformuna dahil olmak için yapılması gereken işlemleri göstermektedir.

19 4 AXA GO platformuna dahil olan birden fazla araç var ise bu menüden grup oluşturmak mümkündür. Sadece bir araç varsa herhangi bir işlem yapmaya gerek yoktur.

20 4 AXA GO platformunda aracı kullanan kişinin belirlenmesi, sürüş davranışlarının doğru değerlendirilebilmesi için büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle; Maksimum Kasko (Telematikli) poliçesinin kapsamındaki aracı siz kullanıyorsanız ARAÇLAR/SÜRÜCÜLER menüsünden sağdaki ekranda yer alan bilgileri doldurarak Benim e basmanız, aracı kullanan başka biri ise yine aşağıdaki ekrandan kullanıcının bilgilerini girerek Davet Et ile bu kişiye uygulama daveti iletmelisiniz. Daveti ilettiğiniz kişinin de gelen davet linkini kullanarak kendi şifresini belirleyip AXA GO uygulamasını indirmesi gerekmektedir. Ayrıca siz de AXA GO uygulaması ve web sayfası üzerinden, belirlemiş olduğunuz kullanıcı adı ve şifreniz ile araç ve sürüşler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

21 4 Bu menü, ileride sürüşlerinizi iyileştirmeniz için size destek olacak sürüş danışmanları ile sürüş bilgilerinizi paylaşmanızı sağlayacaktır. Bu özellik, AXA Sigorta tarafından size özel gönderilecek davetiyeye vereceğiniz onayı takiben devreye girecektir.

22 4 AXA AGO bildirimleri ile ilgili ayarlara erişim sağlar.

23 4 Yardıma ihtiyacınız olduğu durumlarda bizimle iletişime geçmek için bu menüden e-posta atabilirsiniz. Bunun yanında numaralı telefonu arayarak 88 tuşlamanız halinde müşteri hizmetlerimize bağlanıp destek alabilirsiniz.

24 4 Uygulama ayarlarına erişebilirsiniz.

25 4 AXA GO platformuna dahil olduğunuzu arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

26 Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra, yukarıdaki ekranda görünen aracınızı seçerek uygulama ana ekranına geçiş yapabilirsiniz. İlk sürüşünüzü yaptığınızda uygulama ana ekranı aracınızın yerini gösterecek şekilde değişecektir.

27 Sürüşler bölümünde yapmış olduğunuz sürüşleri görebilir ve detaylarını inceleyebilirsiniz. Buradaki bir sürüşe tıkladığınızda o sürüşle ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Skor bölümünden Güvenli Sürüş Skorunuzu ve skorunuzu etkileyen davranışları görebilirsiniz.

28 Motor uyarıları bölümünden aracınızın akü ve motor sıcaklığı durumunu görebilir ve varsa uyarıları kontrol edebilirsiniz. Uyarılar bölümünden sürüşlerinizde almış olduğunuz uyarıları ve detaylarını inceleyebilirsiniz.

29 AXA GO sistemine mobil uygulamamız üzerinden erişebildiğiniz gibi axago.com.tr adresimizden de giriş yaparak ulaşabilirsiniz.

30 AXA GO uygulamasında kullandığınız kullanıcı adı ve şifre ile AXA GO portalına da giriş yapabilirsiniz. axago.com.tr den «GİRİŞ» butonuna tıklayarak AXA GO portalına erişebilirsiniz.

31 Sağ taraftaki kullanıcı bilgilerine tıkladığınızda sol taraftaki menü ve sağ taraftaki bilgiler değişecektir. Portala giriş yaptığınızda; sol tarafta menü alanını, ortada aracınızın mevcut durumunu ve sağ tarafta kullanıcı bilgilerinizi görebilirsiniz.

32 Bir önceki ana harita ekranına döner Sol bölümde yer alan menüdeki işlevleri görebilirsiniz.

33 Sürücü bilgileri Sol bölümde yer alan menüdeki işlevleri görebilirsiniz.

34 Sürüşlerinizi görebilirsiniz.

35 Skorunuzu ve detaylarını görebilirsiniz.

36 Aracınızın motor ve akü durumunu görebilirsiniz

37 Sürüş sınırlandırma ayarları yapabilirsiniz

38 Sürüş uyarınızı görebilirsiniz.

39 Sürüşleriniz ile ilgili raporlara ulaşabilirsiniz

40 Profilinize ve detaylarına ulaşabilirsiniz

41 AXA GO platformu size aşağıdaki tüm bildirimleri ve uyarıları sunmaktadır. Sert Fren Ani Hızlanma Sert Dönüş Skor Vale İzleme Önemli Sürüşler Sık Yapılan Sürüşler Telefon Kullanımı Telefon Konuşması Hız Aşımı Ebeveyn Kontrolü Sürüş Zamanları Araç Durumu Aracım Nerede?

42 İLETİŞİM AXA Sigorta Adres Meclisi Mebusan Cad. No 15 Salıpazarı Beyoğlu İstanbul Telefon / E-posta destek@axago.com.tr

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Hazırlık Öğrencisi) v1.1 (09.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1

Detaylı

Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Elektronik İşlemler - III

Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Elektronik İşlemler - III Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Elektronik İşlemler - III İÇİNDEKİLER DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR... 2 1. ADIM: KULLANICI GİRİŞİ... 3 2. ADIM: TAAHHÜTNAME İŞLEMLERİ... 6 3. ADIM: DOKÜMANLARIN İNCELENMESİ...

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak, imar kurallarına aykırı yapılarınız için kayıt başvurusunda bulunabilir

Detaylı

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ 1. BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM 1.1. Giriş Ekranları İş yazılım tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu için geliştirilen

Detaylı

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA 1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA Mardin Artuklu Üniversitesi 2015-2016 güz yarıyıldan itibaren Senato kararı ile üniversitemiz bünyesinde bulunan ön lisans ve lisans programlarında görülmekte olan

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

1.adım. 2.adım. eruzem.erciyes.edu.tr adresine girin CANLI DERS LİNKİNE TIKLAYINIZ.

1.adım. 2.adım. eruzem.erciyes.edu.tr adresine girin CANLI DERS LİNKİNE TIKLAYINIZ. UZAKTAN EĞİTİM YÖNTEMİYLE VERİLECEK OLAN TÜRK DİLİ I, YABANCI DİL I VE ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I DERSLERİNE ÖĞRENCİLERİNİN ERİŞİM YAPABİLMELERİ İÇİN KULLANILACAK YÖNTEM. 1. Adım eruzem.erciyes.edu.tr

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Yüksek Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1 02.08.2018

Detaylı

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Ana sayfa açıldığında istediğiniz dili sağ tarafta olduğu gibi seçebilirsiniz. Arama çubuğundan istediğiniz yayın için arama yapabilirsiniz. Çıkan sonuç listesinden kitabın

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ DOKÜMAN ARŞİV VE ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ YAZILIMI TEMEL KULLANICI KILAVUZU ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web

Detaylı

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ web uygulamaları Üyelik Koşulları; TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI KAPSAMINDA TARIMA DAYALI EKONOMİK YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (Tebliğ

Detaylı

TTR BİLİŞİM HİZMETLERİ MERKEZİ VERİ TABANI HİZMETİ (MTHS) KULLANIM KILAVUZU

TTR BİLİŞİM HİZMETLERİ MERKEZİ VERİ TABANI HİZMETİ (MTHS) KULLANIM KILAVUZU MERKEZİ VERİ TABANI HİZMETİ (MTHS) 1 İÇİNDEKİLER 1. Sunuş 3 2. Mths Sistemine Erişim.... 4 3. Mths Sistemi Anasayfa...... 5 4. Mths Sistemine Giriş....... 6 5. Mths Sistemi Genel.... 7 6. Firma Bilgileri

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ BAŞLANGIÇ Bilgisayarınızı açtıktan sonra masaüstünde yer alan tarayıcılardan birini seçiniz. İşlemlerimizi yaparken sizlere Google Chrome

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php linkini

Detaylı

T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web tarayıcınızda açık durumdayken güvenilen sitelere ekleme

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Adres : Sanayi Karşısı, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dahili: 3412 ya da 3418 E-Mail

Detaylı

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu 2013 Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab: Speakout öğrenci kayıt işlemini inceleyeceğiz. Kayıt işlemi her bir erişim kodu için bir kez yapılmaktadır. Kayıt

Detaylı

BITSTRIPS. Bitstrips nedir?

BITSTRIPS. Bitstrips nedir? BITSTRIPS Bitstrips nedir? Bitstrips, kendinizi ve arkadaşlarınızı karikatürize ederek, düz ve sade bir yolla mesajlaşmak yerine karikatürlerin üzerine ekleyeceğiniz mesajlar sayesinde çok daha eğlenceli

Detaylı

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- na Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4-Portföy Ekranı 5-Zincir Emir 6-Alarm Hazırlama 7-Ayarlar 1- TradeAll TR Mobil Uygulamasına Giriş TradeAll TR mobil uygulamasına giriş yapmak

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS), öğrencilere öğrenme materyali, ödev, forum, sınav gibi farklı etkinlikler sunan ve

Detaylı

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI GEREKSİNİMLER VE KURULUM YARDIMI GİRİŞ Facebook, insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım web sitesidir,

Detaylı

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport eğitim portalı firmamız bünyesinde aldığınız veya almanız gereken eğitimlerinizin takibini sağlayabileceğiniz aynı zamanda sizin için hazırlanan ve sisteme

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

MyEnglishLab. Öğrenci Kayıt Kılavuzu

MyEnglishLab. Öğrenci Kayıt Kılavuzu MyEnglishLab Öğrenci Kayıt Kılavuzu 1 Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab öğrenci kayıt işlemini inceleyeceğiz. Kayıt işlemi her bir erişim kodu için bir kez yapılmaktadır. Kayıt işlemine başlamak için;

Detaylı

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ TÜRKİYE ULUSAL AJANSI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web tarayıcınızda açık durumdayken güvenilen sitelere ekleme işlemi

Detaylı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 y Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 Bulut Depolama, genel bir terimle "dosya barındırma" hizmeti sunan bir yazılım sistemidir. Bu hizmet sayesinde önemli dosyalarınızı yedekleyebilir veya

Detaylı

Öğretim Üyesi Kullanıcı Kılavuzu ] EÜTF SoruBank Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi. sürüm

Öğretim Üyesi Kullanıcı Kılavuzu ] EÜTF SoruBank  Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi. sürüm Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi EÜTF SoruBank www.sorubank.med.ege.edu.tr Öğretim Üyesi Kullanıcı Kılavuzu ] sürüm 2.0-2012 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi www.med.ege.edu.tr Giriş Sayın hocalarım ve değerli

Detaylı

MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ. www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU

MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ. www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER 1.Sisteme Giriş 2.Ana Ekran 3.Harita 3.1-Harita Kullanımı 3.2-Haritada Bulunan Araçların Detaylarını Görmek 4.Ayarlar

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

Personel Kullanım Kılavuzu.

Personel Kullanım Kılavuzu. Personel Kullanım Kılavuzu www.kodnova.com/vitaapp UYGULAMAYA GİRİŞ 01 a b c d e f Kodnova Yazılım Hizmetleri Kodnova Yazılım Hizmetleri a. Personel Girişi ile giriş yaptığınızda kurum kodu, kurum şifre,

Detaylı

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA 1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA Mardin Artuklu Üniversitesi 2015-2016 güz yarıyıldan itibaren Senato kararı ile üniversitemiz bünyesinde bulunan ön lisans ve lisans programlarında görülmekte olan

Detaylı

Mevlana Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEVUZEM) MYENOCTA Uzaktan Eğitim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Mevlana Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEVUZEM) MYENOCTA Uzaktan Eğitim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu Mevlana Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEVUZEM) MYENOCTA Uzaktan Eğitim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu Konya, 2015 ENOCTA sisteme giriş: 1. Web tarayıcınızın adres çubuğuna

Detaylı

Sağlık Geçmişim E Nabız sisteminde sağlık verileriniz varsa bu sayfa e Nabız sistemine girdiğinizde gördüğünüz ilk ekrandır(şekil3a).

Sağlık Geçmişim E Nabız sisteminde sağlık verileriniz varsa bu sayfa e Nabız sistemine girdiğinizde gördüğünüz ilk ekrandır(şekil3a). E NABIZ SAĞLIK GEÇMİŞİM Sağlık Geçmişim E Nabız sisteminde sağlık verileriniz varsa bu sayfa e Nabız sistemine girdiğinizde gördüğünüz ilk ekrandır(şekil3a). Şekil3a. Sağlık Geçmişim Ekranı Size ait gerçekleşmiş

Detaylı

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum 2 7/24 Doktorum Hizmeti nedir? Bireysel Sağlık Müşterilerimize YENİ ve ÜCRETSİZ bir hizmet daha sunuyoruz: 7/24 Doktorum! Ne zamandan itibaren? 10 Ağustos 2017 Hangi

Detaylı

DOKÜMAN ARŞİV VE ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ YAZILIMI TEMEL KULLANICI KILAVUZU

DOKÜMAN ARŞİV VE ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ YAZILIMI TEMEL KULLANICI KILAVUZU Elektronik Belge Yönetim Sistemi Yardım Üniversitemize kurulumu yapılan EBYS tüm birimlerimizde gerçek ortamda kullanıma açılmıştır. Kullanıcılarımız sisteme giriş yapabilmesi için OMÜ e-posta (@omu.edu.tr

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin bekleme noktasına yaklaştığını

Detaylı

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU Kale Alarm uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra Kale Alarm size bildirim gönderebilmek için izin isteyecektir. Uyarı, ses ve işaret bildirimi almak istiyorsanız

Detaylı

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır.

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. Arabulucu Portalı Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. 2017 yılı sonu itibariyle UYAP Arabulucu Portal

Detaylı

Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu

Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu ÖNSÖZ VitalSource Türkiye temsilcisi Çağlayan Kitabevi ve Eğitim Çözümleri ve Pearson Türkiye nin ortak çalışmaları sonucunda Pearson ders kaynakları kütüphane

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

DUYURU 2013 / AZS-035. Tarih : 26 Şubat 2013 Konu : AZnet Güvenlik Ekranları & AZnet Statik Ip No Girişi Dağıtım : Acenteler

DUYURU 2013 / AZS-035. Tarih : 26 Şubat 2013 Konu : AZnet Güvenlik Ekranları & AZnet Statik Ip No Girişi Dağıtım : Acenteler DUYURU 2013 / AZS-035 Tarih : 26 Şubat 2013 Konu : AZnet Güvenlik Ekranları & AZnet Statik Ip No Girişi Dağıtım : Acenteler Değerli Acentemiz, AZnet portalı üzerinden poliçe üretimlerinizin güvenliliğini

Detaylı

EBYS KULLANIMI İÇİN MOBİL ARAYÜZ AYARLARI ANDROID ve IOS SİSTEMLER İÇİN

EBYS KULLANIMI İÇİN MOBİL ARAYÜZ AYARLARI ANDROID ve IOS SİSTEMLER İÇİN EBYS KULLANIMI İÇİN MOBİL ARAYÜZ AYARLARI ANDROID ve IOS SİSTEMLER İÇİN Adroid tabanlı cep telefonları için GooglePLAY uygulması açıldıktan sonra envision Mobile CBKSOFT a ait uygumama bulunarak yüklenir.

Detaylı

DESTEK SAYFASI KULLANIM KILAVUZU

DESTEK SAYFASI KULLANIM KILAVUZU DESTEK SAYFASI KULLANIM KILAVUZU Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı kontrolünde hizmet vermekte olan destek web sayfamızın kısa ve verimli bir şekilde kullanılması amacıyla hazırlamış olduğumuz

Detaylı

T.C. LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ

T.C. LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizde ortak zorunlu dersler olan Türk Dili, Atatürk İlke ve İnkılapları dersleri ile Bilgi Teknolojileri uzaktan eğitim ile yürütülecektir. Bu dersler, haftalık ders programına

Detaylı

TOBB2B. Kullanım Kılavuzu. TOBB2B Kullanım Kılavuzu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

TOBB2B.   Kullanım Kılavuzu. TOBB2B Kullanım Kılavuzu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB2B Kullanım Kılavuzu www.tobb2b.org.tr Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 2017 TOBB2B - TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ. TÜM HAKKI SAKLIDIR. TOBB2B ile Uluslararası İşbirliği Tekliflerine Ücretsiz

Detaylı

MATLAB KURULUM KILAVUZU

MATLAB KURULUM KILAVUZU MATLAB KURULUM KILAVUZU 1- https://www.mathworks.com sitesine girerek Log In sekmesine tıklayın. 2- Daha önceden bir Mathworks hesabı oluşturmadıysanız Create Account diyerek yeni bir hesap oluşturun.

Detaylı

ÖNEMLİ NOKTALAR AMAÇLAR

ÖNEMLİ NOKTALAR AMAÇLAR 0 / 16 T 5.4.1.1(1) ÖNEMLİ NOKTALAR Üye girişi üç aşamadan oluşmaktadır. Laboratuvar kodu, kullanıcı adı ve kullanıcı şifresi. Eğer daha önceden bu bilgilere sahip değilseniz, hemen alt kısımda yer alan

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Browse (Gözden Geçirme) Basit Arama Gelişmiş Arama My Account (Son Kullanıcı için)

İÇİNDEKİLER. Browse (Gözden Geçirme) Basit Arama Gelişmiş Arama My Account (Son Kullanıcı için) KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Browse (Gözden Geçirme) Basit Arama Gelişmiş Arama My Account (Son Kullanıcı için) BROWSE (GÖZDEN GEÇİRME) Nature.com adresinde yer alan tüm süreli yayınları A dan Z ye gözden

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

Bu görüntü kısmından aşağıda okla gösterilen kısma tıklayabilirsiniz

Bu görüntü kısmından aşağıda okla gösterilen kısma tıklayabilirsiniz Çevrim-İçi Eğitime Kampüsten veya Uzak Birimlerden Bağlanma İşlemi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Çevrim-içi eğitim hizmetlerinden yararlanmak için Kampüs içinde uzaktan çevrim-içi eğitimlere canlı

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ. Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ. Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

Hiperkitap p Kullanım Kılavuzu

Hiperkitap p Kullanım Kılavuzu Hiperkitap p Kullanım Kılavuzu Giriş yaptıktan sonra soldaki listeden Hiperkitap (ebook Collection) Trial seçilir ve Continue tuşuna basılır. Ana sayfa açıldığında istediğiniz dil seçeneğini yukarıda olduğu

Detaylı

Polisan Bayi Portalı Kullanıcı Dokümanı. http://bayiportal.polisan.com.tr/

Polisan Bayi Portalı Kullanıcı Dokümanı. http://bayiportal.polisan.com.tr/ http://bayiportal.polisan.com.tr/ Polisan Bayi/Müşteri Portali: İnternet üzerinden Satınalma işlemi yapabilir, Teslimatlarınıza, Muhasebesel kayıtlarınıza, Satınalma Raporlarınıza, (Anket-Duyuru-Uyarı)

Detaylı

B2B KULLANIM TALİMATI

B2B KULLANIM TALİMATI 1. AMAÇ ADO Grup şirketleri bayilerinin pazarlama ya da satış uygulamalarını yürüttüğü B2B sisteminin kullanım esaslarının belirlenmesi. 2. UYGULAMA ESASLARI 2.1. LOGİN İŞLEMLERİ 2.1.1. B2B sistemimize

Detaylı

SERVISCELL ÜYE VELİ SAYFASI KULLANIM KILAVUZU

SERVISCELL ÜYE VELİ SAYFASI KULLANIM KILAVUZU SERVISCELL ÜYE VELİ SAYFASI KULLANIM KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU I. Serviscell Online Kayıt Sayf asına Giriş II. Kullanıcı Girişi III. Ana Sayfa IV. Araç İ zleme V. Bildirimleriniz

Detaylı

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme:

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: 01.01.2018 Sistem isg.zorlucenter.com çalışma onaylarının verildiği, kullanıcı, iş sağlığı ve güvenliği

Detaylı

Bu amaçla, ticket sistemi kullanımı hakkında daha detaylı bilgi vermemizin uygun ve gerekli bir davranış olduğunu düşündük.

Bu amaçla, ticket sistemi kullanımı hakkında daha detaylı bilgi vermemizin uygun ve gerekli bir davranış olduğunu düşündük. Ticket sistemine geçiş sürecimiz sonrasında müşterilerimizin geriye dönük takipleri daha kolaylaşmış ve aynı zamanda gönderilen mailin hangi aşamada olduğunu görmeniz konusunda sizlere büyük fayda sağlayacağına

Detaylı

Serviscell Mobil Veli Uygulaması

Serviscell Mobil Veli Uygulaması Serviscell Mobil Veli Uygulaması KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Önsöz 2 Menü 3 Bildirimler 5 Servis Aracı 8 Ayarlar 9 SAYIN VELİMİZ; Hacettepe Teknokent bünyesinde geliştirilen Serviscell sisteminin öncelikli

Detaylı

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU 2013 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA 2. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU Bilgi İşlem Birimi Ankara 2. Bölge Genel Sekreterliği 01.02.2013 İÇİNDEKİLER

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU

VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU KAYIT 1- Kullanıma başlamadan önce Size iletilmiş olan VademecumOnline Linki (https://www.vademecumonline.com.tr/site/tp-signup) üzerinden açılan sayfada istenilen bilgilerini

Detaylı

Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu

Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu Hayat Boyu Öğrenme Web Portalı Kullanıcı Kılavuzu Türkiye ve Avrupa ülkelerinde bulunan eğitim ve istihdam fırsatlarına ulaşmak için sisteme üye olarak kayıt yaptırmanız gerekir. Nasıl Üye Olurum? Ø Sayfamızın

Detaylı

IELTS sınavına kayıt kılavuzu

IELTS sınavına kayıt kılavuzu IELTS sınavına kayıt kılavuzu Bu kılavuzda, British Council'ın yeni ve gelişmiş kayıt portalını kullanarak IELTS sınavına nasıl kaydolacağınızı adım adım anlatacağız. 1. Adım: Girmek istediğiniz IELTS

Detaylı

Elektronik Belge Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu

Elektronik Belge Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu Elektronik Belge Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu İçindekiler E-İmza PIN Kodunun Alınması...2 Windows İşletim Sisteminde Yapılması Gereken işlemler...8 Windows XP ve 7 için Sürücü Kurulumu...8 Microsoft.NET

Detaylı

MyEnglishLab Online Kayıt Kılavuzu 2011

MyEnglishLab Online Kayıt Kılavuzu  2011 MyEnglishLab Online Kayıt Kılavuzu www.myenglishlab.com 2011 Kayıt işlemine başlamak için sayfada yer alan Register butonuna tıklayınız. Satın aldığınız ürünümüzün yanında bulunan Register / Login butonuna

Detaylı

POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU

POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

Paylaşmak istediğiniz dosyalarınızı veya klasörlerinizi işaretledikten sonra tıklayarak paylaşımdaki bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.

Paylaşmak istediğiniz dosyalarınızı veya klasörlerinizi işaretledikten sonra tıklayarak paylaşımdaki bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz. 3. Doküman Paylaşma Google Drive, dosyaların, klasörlerin ve Google Dokümanların diğer kişilerle istenilen erişim düzeyinde paylaşılmasına olanak tanır. Google Drive'da, dosyaları, dosyaya ait bir bağlantı

Detaylı

6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN

6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN Değerli Velimiz, 2018-2019 eğitim öğretim yılında, 6 ve 7. sınıflardaki öğrencilerimiz, okuma ve okuduğunu anlama becerilerini geliştiren Raz-Plus ve karmaşık İngilizce dil

Detaylı

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Web Anasayfası nda Kullanıcı Girişi tıklanır. Karşınıza Tek Noktadan Erişim sağlamak için giriş yapacağınız ekran gelir.

Detaylı

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu 2012

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu  2012 MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu www.myenglishlab.com/speakout 2012 Tarayıcınızın adres çubuğuna www.myenglishlab.com/speakout yazarak açtığınız sayfada Login butonuna tıklayınız. Daha önceden

Detaylı

DERS KAYIT PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

DERS KAYIT PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DERS KAYIT PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Güncelleme Tarihi: 06.09.2015 İçindekiler DERS KAYIT PROGRAMI ÖĞRENCİ MODÜLÜ... 1 1. ÖĞRENCİ DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 1 1.1 Ana

Detaylı

İTO Akademi Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanma Kılavuzu

İTO Akademi Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanma Kılavuzu İTO Akademi Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanma Kılavuzu 1 İçindekiler 1. İTO Akademi sayfasına nasıl girilir?... 3 2. İTO Akademiye kayıt olmak için... 3 3. Üye Girişi... 3 4. Eğitimlere nereden ulaşabilirim?...

Detaylı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE WEB PORTAL KULLANICI KILAVUZU V1.0 Genel Tanıtım Ar-Ge Web Portal Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde bulunan Bilim

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

Enocta Eğitim Platformu Kullanıcı Kullanım Kılavuzu

Enocta Eğitim Platformu Kullanıcı Kullanım Kılavuzu Enocta Eğitim Platformu Kullanıcı Kullanım Kılavuzu enocta Profilo İş Merkezi, Cemal Şahir Sok. No:26-28 34394 Mecidiyeköy / İstanbul T 0 212 356 13 00 F 0 212 356 13 09 www.enocta.com 1 İ çindekiler GIRIŞ...

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU

ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri

Detaylı

BİLGE SEYYAH KULLANIM KILAVUZU

BİLGE SEYYAH KULLANIM KILAVUZU BİLGE SEYYAH KULLANIM KILAVUZU Sevgili öğrenciler, Sosyal Bilgiler derslerimizi bundan sonra Bilge Seyyah adı verilen bir uygulama ile gerçekleştireceğiz. Bilge Seyyah, harita yardımıyla sizden yardım

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU İÇİNDEKİLER ÜYELİK... 3 YATIRIMCI ÜYE... 4 e-devlet Şifresi ile Üyelik Kaydı... 4 T.C. Kimlik Numarası ve MKK Şifresi

Detaylı

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz.

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz. BLOG PROJE ÖDEVİ BLOG NASIL AÇILIR? 1.Adım: Kayıt Olma Üst menüde yer alan Kaydol butonuna basarak kayıt işlemini başlatın. Diğer bir seçenek ise Web Sitesi Oluştur butonuna basmak. İki butonda aynı yere

Detaylı

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 -

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 - PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU Sayfa - 1 - İÇİNDEKİLER Yeni aktivasyon... 2 Sisteme giriş... 6 Şifre hatırlatma... 7 Sınavlarım... 8 Sınav girişi... 8 Sınav sonucu... 10 Konu

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com https://mobile.myvisionlink.com Filonuzdaki makinalarınızın güncel durumunu Vision Link Makina Takip Sitesinden kolayca takip edebilirsiniz. Makinalarınıza bilgisayarınızdan bakabileceğiniz gibi akıllı

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmetten faydalanarak T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yapılan ÖSYS sonucunda yerleşmiş olduğunuz

Detaylı

Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu

Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu DİKKAT LÜTFEN ERİŞİM İÇİN DUYURU METNİNDEKİ ADRESİ KOPYALAYIN 1. DİJİTAL SİSTEM İÇERİSİNDE İSTENİLEN KAYNAĞIN AKTİF DURUMA GETİRİLMESİ VE AÇILMASI A. Önemli

Detaylı

1.5. Başvuru formundaki bilgileri aşağıdaki şekilde doldurunuz. Kart Okuyucu Tipi: Mini Kart Okuyucu Sertifika Süresi: 3 Yıl

1.5. Başvuru formundaki bilgileri aşağıdaki şekilde doldurunuz. Kart Okuyucu Tipi: Mini Kart Okuyucu Sertifika Süresi: 3 Yıl 1. E-imza bulunmayan personelin e-imza alması gerekmektedir. 1.1. https://portal.kamusm.gov.tr/bp/ws.go internet adresine giriniz. 1.2.Girdiğiniz internet sayfasında Nitelikli Elektronik Sertifika Başvurusu

Detaylı

SİEMENS TEDARİKÇİ FİNANSMAN SİSTEMİ KULLANICI KLAVUZU

SİEMENS TEDARİKÇİ FİNANSMAN SİSTEMİ KULLANICI KLAVUZU SİEMENS TEDARİKÇİ FİNANSMAN SİSTEMİ KULLANICI KLAVUZU 1. Siemens Tedarikçi Finansman (STF) sistemini kullanabilmek için önceden Siemens Tedarikçi Finansmanı Yetkilendirme (STFY) Formunu doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı