Yeni i10 ilk kez Türkiye de satışa sunuldu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yeni i10 ilk kez Türkiye de satışa sunuldu"

Transkript

1 hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr /User/HyundaiTurkiye Yeni i10 ilk kez Türkiye de satışa sunuldu Yeni i10 ilk kez Türkiye de satışta Yetkili Servislere gelin, bu kış yolunuz hep açık olsun! Hyundai Assan müşteri memnuniyetinde zirveye oynamaya devam ediyor Garantisi biten Hyundai ler için üstün fırsatlar Sizin bayiniz kaç yıldızlı? Müşteri memnuniyeti çabalarının anlamlı karşılığı Seramik kaplama Hyundai güvencesi ile yetkili servislerde Accent orijinal aksesuarları ile tam hayalinizdeki gibi

2 2 Yeni i10 ilk kez Türkiye de satışta Hyundai Assan ın İzmit teki fabrikasında 2013 den beri üretilen ve yüzde 75 pazar payıyla A-segmentinde lider olan Hyundai i10, modern tasarımı, artan teknolojik ve güvenlik öğeleriyle birlikte Avrupa dan önce ilk kez Türkiye de satışa sunuldu. Yenilenen yüzü ve artan donanım özellikleriyle A segmentini yeniden belirleyen i10, Avrupa kadar Türk tüketicisinin de ihtiyaçlarını her yönüyle karşılayan bir otomobil. Ön Çarpışma Uyarı Sistemi, Şeritten Ayrılma Uyarı Sistemi, statik dönüş farları, 7-inç dokunmatik ekranlı navigasyon ve multimedya ve altı havayastığı gibi özellikler yeni i10 u rakiplerinden ayıran üstün özelliklerinden bazıları. Ayrıca i10, Elantra ve Tucson gibi 7 yıl km ye kadar alınabilen opsiyonlu garanti ile satışa sunuluyor. Rafine tasarım ve gelişmiş bir sürüş deneyimi sağlayan Hyundai i10, yeni basamaklı ön ızgarası, tamponu, yuvarlak tasarımlı ve ön ızgaraya taşınan LED gündüz sürüş farları ile daha elit ve sportif bir görünümde. Tıpkı ön taraftaki gibi arka tamponda da yuvarlak hale getirilen sis farları, siyah bir çerçeve içerisinde sunuluyor. Bu şık tampon tasarımı ile daha sportif ve dinamik bir duruş sergileyen otomobil, yeni eklenen açılır tavanıyla da donanım seviyesini pekiştiriyor. En son ileri teknoloji ışığında geliştirilerek üretilen otomobil, güvenliği artırmak adına eklenen yan ve perde hava yastıklarıyla toplam 6 adet hava yastığına sahip. Yeni i10, geniş ve ferah iç mekanını 252 litrelik segment lideri bagaj hacmiyle destekliyor. Kabinde yer alan saklama cepleri ve 1 litrelik şişenin rahatlıkla sığabileceği kapılardaki gözler de kullanım kolaylığını artıran detaylar.

3 3 Yetkili Servislere gelin, bu kış yolunuz hep açık olsun! Kampanya, Hyundai sahiplerine araçlarının bakım ve onarımlarını yetkili servis uzmanlığı ve güvencesi ile yaptırmaları için büyük bir fırsat sunuyor. Hyundai Card sahibi müşterileri için özel düzenlenen Hyundai Kış Servis Kampanyası 31 Aralık 2016 tarihine kadar sürecek. Kampanya süresince Hyundai Yetkili Servislerini ziyaret edecek müşteriler, birçok özel avantajdan faydalanacak. Kampanya kapsamında sunulan birçok avantajın yanı sıra, KDV dahil 399 TL ve üzeri periyodik bakım veya Bakım paketi harcaması yapan müşterilere Kışlık Bakım Seti de hediye edilecek. Hyundai sahipleri, araçlarını teknolojik alt yapıya sahip yetkili servislerde, profesyonel kadro ve orijinal yedek parça güvencesi ile kışın zorlu şartlarına hazırlıyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye veya Müşteri Danışma Hattından ( ) ulaşabilirsiniz. Yetkili Servislere gelin, bu kış yolunuz hep açık olsun! 31 Aralık tarihine kadar yetkili servislere gelen Card sahipleri, bakım fırsatlarından yararlanıyor. Silecek süpürgesi, akü ve antifrizde %20 indirim 4 adet lastik alımında 80 TL ye varan indirim 2 yıl ve daha uzun bir sürenin ardından yeniden yetkili servislerimize gelen müşterilerimize Puan hediye KDV dahil 399 TL ve üzeri periyoduk bakım veya Bakım paketi harcamasına Kışlık Bakım Seti hediye Jolly Tur da erken kış rezervasyonu indirimine ek %5 e varan indirim.

4 4 Hyundai Assan müşteri memnuniyetinde zirveye oynamaya devam ediyor Hyundai Assan, Kültürler Arası Uyum ve Müşteri Memnuniyetinde 1 Numara Olma temaları çerçevesinde, Ekim 2016 tarihlerinde Seul, Güney Kore de düzenlenen 3. Hyundai Global Servis Danışmanı Yarışması nda üçüncü olarak ülkemize madalyayla döndü. Tüm dünya genelindeki Hyundai Yetkili Servisleri nde hizmet veren servis danışmanları; bilgi, beceri ve yeteneklerini rekabetçi bir platformda sergilerken, Hyundai Motor Grup un marka ve satış sonrası vizyonunu da global bir platformda deneyimleme şansına sahip oldular. 58 ülkeden 84 servis danışmanının katılımı ile gerçekleşen yarışmada ülkemizi İstanbul Maltepe de bulunan Hyundai Hunko Otomotiv Servis Danışmanı Ebru Özgen temsil etti. Yazılı sınav, rol canlandırma (Servis Otomasyon Sistemi) ve genel toplam olarak üç kategoriden oluşan yarışmada, Ebru Özgen Servis Otomasyon Sistemi Rol Canlandırma kategorisinde üçüncü olarak para ödülü, plaket ve madalya ile ödüllendirildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, Hyundai nin satışa sunulduğu tüm ülkelerdeki birinci hedefi Müşteri Memnuniyetinde 1 Numara Olmak. Bu sebeple verdiğimiz tüm hizmetlerin kusursuz olması ve müşteri beklentilerini en kısa sürede karşılaması gerekiyor. Çalışmalarımıza bu yönde hız kesmeden devam ediyoruz ve bizler de emeklerimizin karşılığını bu tip yarışmalarda ödül kazanarak alıyoruz. dedi.

5 5 Garantisi biten Hyundai ler için üstün fırsatlar Hyundai nin satış sonrası servis hizmetlerindeki ayrıcalıklı kampanyaları ve üstün fırsatları tüm hızıyla devam ediyor. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan kampanya dahilinde, Hyundai Yetkili Servislerinde garantisi biten Accent, Getz ve i20 sahiplerini 91 TL den başlayan özel servis paketleri bekliyor. Kampanya, garantisi biten Hyundai lerin bakım ve onarımlarının, yetkili servis uzmanlığı ve güvencesi ile yaptırılması için büyük bir fırsat sunuyor. Yıl sonuna kadar devam edecek kampanyadan binek modeller gibi Starex ve H100 gibi ticari araç sahipleri de yararlanabilecek. Hyundai, aracına ücretsiz check-up yaptırmak, Card ile birlikte sunulan avantajlardan yararlanmak ve en yeni Hyundai modelleriyle test sürüşü yapmak isteyen tüm müşterilerini Yetkili Servislerine davet ediyor. Kendilerine en yakın Hyundai Yetkili Satıcı ve Servislerini öğrenmek ve kampanya hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler adresini ziyaret edebilirler.

6 6 Sizin bayiniz kaç yıldızlı? Hyundai satış ve satış sonrasında müşterilerinin memnuniyetini sağlayarak ömür boyu müşteri bağlılığı yaratacak hizmet ve yeniliklerine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Müşterilerin Hyundai markası ile doğrudan temas ettiği nokta olan bayiler, Hyunda nin ömür boyu müşteri bağlılığı ilkesini gerçekleştirirken önemli bir role sahipler. Hyundai, müşteri memnuniyetini sürekli kılmak adına üçer aylık dönemlerde, bayilerini uzun yıllardır çeşitli kriterlere göre değerlendirmeye tabi tutuyor. Satış ve servis hizmetleri açısından değerlendirilen bayilerin puanları şimdiye kadar yalnızca kendileri ile paylaşılıyordu. Bayilerine olan güveni ve müşterilerine karşı şeffaf yaklaşımı ile Hyundai, bu sonuçları bayi web sitesinden yayınlamaya başladı. Bu yeni uygulama ile Hyundai müşterileri, memnuniyet yıldızlarına bakıp karar verebilecek. Mutlu Müşteri Müşteri memnuniyeti çabalarının anlamlı karşılığı Ömür boyu müşteri bağlılığı sözü ile müşterilerinin memnuniyeti için çalışan Hyundai, bunun karşılığını çok anlamlı bir şekilde her alanda alıyor. Bir milyonuncu aracını ihraç etmenin coşkusunu Türk halkı ile paylaşmak için geçtiğimiz ay yayınlanan filmine gelen yorumlardan biri de bunun kanıtı. Sözleri, müziği, mesajı ile yediden yetmişe çok kişiyi etkileyen filmle ilgili Hyundai sahibi Ahmet Arslanbuğa nın içtenlikle yazdıklarının, en az film kadar içinizi ısıtacağına inanıyoruz. Öncelikle otomobil tutkunu olarak modellerinizin kalitesi ve tasarımlarını çok beğendiğimi belirtmek isterim. Bu beğeniyle birlikte aracınız için tebrik ederim. Beni asıl mutlu eden şey ise yeni reklamınız oldu. Televizyonda reklamınız çıktığında 4 yaşında ki kızım koşarak televizyon önüne gelip şarkıyı söylemeye çalışıyor ve bizi güldürüyor. Dilerim nice milyonuncu aracınızı üretip ihraç edersiniz. Teşekkürler, başarılar dilerim. iyi çalışmalar.

7 7 Seramik kaplama Hyundai güvencesi ile yetkili servislerde Aracınızın boyasını çevresel asitlere ve aşındırıcılara karşı yenileme gerektirmeden koruyan polimerik özellikli seramik kaplama uygulaması Matrix NCS 4.0, şimdi Hyundai Yetkili Servislerinde ve Hyundai güvencesi ile yapılıyor. Seramik kaplama, araç yüzeyindeki gözeneklerin en derin noktalarına nüfuz ederek, araç yüzeyinin sabit bir katmanı olarak yüzeyin yenileme gerektirmeden, yıllar boyu aşınmasını engelliyor. Yüzey görüntüsüne son derece parlaklık kazandıran bu uygulama aynı zamanda aracınızın çok kolay yıkanmasını sağlar. Seramik kaplama, yüzeyin renk atması, okside olması, asit yagmuru, reçine ve kus pisligi gibi etkenlerden zarar görmesini engellendigi için aracınız, ilk günkü yepyeni görüntüsünde kalır. Korunan yüzeyi sayesinde aracınızın ikinci el değeri yükselirken siz de uzun yıllar yepyeni görünen araç kullanma keyfini yaşarsınız. Hyundai niz zamana meydan okusun! Aracınızın ilk günkü yüzey dokusunu, rengini ve parlaklığını korumasını sağlayacak, seramik kaplama uygulaması şimdi Hyundai Yetkili Servislerinde. Hyundai onaylı nano teknolojiye sahip Polimerik Seramik Kaplama ile aracınız zamana meydan okusun!

8 8 Orijinal aksesuarları ile tam hayalinizdeki gibi... Krom kapı kolu, ışıklı kapı eşiği, alüminyum jant gibi çok sayıda aksesuar, Accent ya tarzınızı yansıtmanız için özel olarak tasarlandı. Kauçuk paspas ve bagaj havuzu aracınızın bakımlı ve temiz kalmasını sağlarken Daiichi navigasyon, Accent ile yapacağınız yolculukları çok kolaylaştıracak. Ön tampon eteği Daiichi navigasyon Cam rüzgarlığı 1 Krom cam çıta seti 2 Krom ayna kapağı (sinyalli/sinyalsiz) Krom kapı kolu Işıklı kapı eşiği Arka tampon eteği 1 Bagaj alt çıtası 3 Bagaj çıtası 2 Spoyler 4

> EKİM hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr /User/HyundaiTurkiye

> EKİM hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr /User/HyundaiTurkiye hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr /User/HyundaiTurkiye > Hyundai Bayramda Her Molada Yanınızdaydı > Hyundai Elantra Tasarım Ödüllerine Doymuyor > Garantisi Biten Hyundai ler İçin

Detaylı

Kilometrelik Hyundai Türkiye Turu Tamamlandı

Kilometrelik Hyundai Türkiye Turu Tamamlandı hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr /User/HyundaiTurkiye > Hyundai Türkiye Turu > Euro 2016 Resmi Sponsoru > TSK ve Emniyet Mensuplarına İndirim > Hyundai Servislerinde Bahar Festivali

Detaylı

Beklentileri aştığında, ilham verirsin.

Beklentileri aştığında, ilham verirsin. hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr Yeni Elantra Opsiyonel Garanti Ömür Boyu Müşteri Bağlılığı Doğru Yerde, Mükemmel Hizmet Hyundai Servislerine Mobil Erişim Hyundai Kasko if Design

Detaylı

Yeni Ford Focus Dış Tasarım

Yeni Ford Focus Dış Tasarım Yeni Ford Focus Dış Tasarım Otomobilden fazlasını isteyenlere... Piyasaya çıktığı 1999 yılında Atlantik Okyanusu nun iki tarafında da Yılın Otomobili ödülünü alan ilk otomobil olma unvanını kazanan Focus

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

5 Yıl Garantili Ultra Servis. Blue Card. Kapınızdaki Servis. Havalimanındaki Servis. Ücretsiz Check-up Before Service. Ön Muayene

5 Yıl Garantili Ultra Servis. Blue Card. Kapınızdaki Servis. Havalimanındaki Servis. Ücretsiz Check-up Before Service. Ön Muayene 5 Yıl Garantili Ultra Servis Blue Card Kapınızdaki Servis Havalimanındaki Servis HAVALİMANINDAKİ SERVİS Ücretsiz Check-up Before Service Hyundai nizi güvenliğiniz ve konforunuz için her türlü detayı düşünerek

Detaylı

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz!

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Müşteri Memnuniyeti Toyota dünyanın en çok tercih edilen otomotiv markası çünkü tüketicisini en çok memnun eden marka. Bunun kanıtı ortada: Toyota, Ulusal Kalite

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4 AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 14 İLETİŞİM 18 FARK YARATAN DOKUNUŞLAR Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi, güvenliği ve stili seçmek demektir. Bu üç kelimeyse

Detaylı

2015 HYUNDAI AKSESUAR KATALOĞU

2015 HYUNDAI AKSESUAR KATALOĞU 2015 HYUNDAI AKSESUAR KATALOĞU Ocak 2015 Ön Tampon Altlığı Arka Tampon Altlığı Spoiler Parça No : 3XF30 AB100XXX* Parça No : 3XF30 AB200XXX* Parça No : 3XF34 AB200XXX* Yan Marşpiyel Kapı Alt Çıtası Cam

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 İÇİNDEKİLER STİL 06 GÜVENLİK 14 TAŞIMA ÇÖZÜMLERİ 18 KORUMA 22 MULTİMEDYA 26 CITROËN İN BİRBİRİNDEN FARKLI AKSESUARLARIYLA FARK YARATIN Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi,

Detaylı

Audi A3 1.6 TDI Attraction

Audi A3 1.6 TDI Attraction İlan no: 387049 Audi A3 1.6 TDI Attraction Sahibinden Audi A3 1.6 TDI Attraction 2013 model 39870 km de. İSTOÇ 84.950 TL İlan tarihi: 3 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Bağcılar, Mahmutbey

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Eylül 2016 i20 (GB) - 1

Eylül 2016 i20 (GB) - 1 i20 (GB) Arka Tampon Çıtası VGB0008 Bagaj Çıtası VGB0004 Ön Panjur Çıtası VGB0006 Cam Çıtası VGB0002 (6 parça) VGB0014 (10 parça) Ön Tampon Alt Çıtası VGB0007 Yan Kapı Çıtası VGB0005 Krom Ayna Kapağı VGB0009

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

SEAT MY12 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ. Metalik Renkler O 715. 17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 615

SEAT MY12 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ. Metalik Renkler O 715. 17 Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 615 YENİ IBIZA SC FR Metalik Renkler O 715 17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 615 Bluetooth + 2 Hoparlör O 1.125 Arka orta koltuk kafalığı O 155 Navigasyon Ön Hazırlığı O 155 Kış Paketi: Isıtmalı

Detaylı

Volkswagen sahiplerini ferahlatacak Ekonomi Paketi.

Volkswagen sahiplerini ferahlatacak Ekonomi Paketi. sahiplerini ferahlatacak. 4 yaş ve üzeri lerin ihtiyaçları düşünülerek üretilmiş, güvenilirliği ve dayanıklılığıyla yüksek standartlarını karşılayan parçalar, şimdi daha uygun fiyatlarla nde. Satış Sonrası

Detaylı

Dış Tasarım 4-5 İç Tasarım 6-7 Konfor 9 Jantlar 9 Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi 16-17

Dış Tasarım 4-5 İç Tasarım 6-7 Konfor 9 Jantlar 9 Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi 16-17 AKSESUARLARI Dış Tasarım 4-5 İç Tasarım 6-7 Konfor 9 Jantlar 9 Güvenlik ve Koruma 10-13 Taşıyıcı Sistemler 14-15 Referans Listesi 16-17 2 3 DIŞ TASARIM Bagaj kapak çıtası Krom. MZ330461 Bagaj kapak çıtası

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ

FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ 5 Mart itibariyle geçerli 2016 MY Fiyat Listesi MODELLER DESTEKLĐ KREDĐLĐ (TL) PEŞĐN ĐNDĐRĐMLĐ Fiesta ICA X 5K 1.25i 82PS ESP 47.705 43.010 43.010 5K 1.6i

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline

Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline İlan no: 411893 Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline Sahibinden Volkswagen Golf 1.6 TDi Comfortline 2017 model 0 km de. 118.500 TL İlan tarihi: 30 Eylül 2017 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Mercedes inizi uzun yıllar koruma altına alın!

Mercedes inizi uzun yıllar koruma altına alın! Mercedes inizi uzun yıllar koruma altına alın! 2 yıllık yasal garanti süresince, Mercedes-Benz yetkili servislerine gelenlere 3. yıl garantimiz hediye. Üstelik Advantageplus 4. yıl garanti paketi ile korumanızı

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Opsiyon Fiyat Listesi Nisan 16

Opsiyon Fiyat Listesi Nisan 16 Opsiyon Fiyat Listesi Nisan 16 Nisan 16 Ford Fiesta Opsiyon Fiyat Listesi Seçilebilir Donanım Seviyesi Tüm Donanım Seviyeleri Titanium Donanım Seviyesi Metalik Boya Şeker Mavi, Şeker Kırmızı, Hardal Sarı

Detaylı

Volkswagen Passat 1.6 TDI 105 HP BlueMotion Comfortline

Volkswagen Passat 1.6 TDI 105 HP BlueMotion Comfortline İlan no: 387091 Volkswagen Passat 1.6 TDI 105 HP BlueMotion Comfortline Sahibinden Volkswagen Passat 1.6 TDi BlueMotion Comfortline 2013 89.950 TL İlan tarihi: 6 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu.

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. YENİ Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. www.fiat.com.tr Kendinize en uygun ortam sıcaklığını otomatik havalandırmayla ayarlayın! Fiat

Detaylı

YENİ PEUGEOT 208 /Aksesuar Kataloğu

YENİ PEUGEOT 208 /Aksesuar Kataloğu 08/2012 bayi kaşesi peugeot.com.tr Bu broşürdeki bilgi ve görüntüler, broşür basıldığında geçerli olan teknik özellikleri esas alır. Sunulan ekipmanlar versiyonlara göre standart ya da opsiyoneldir. Broşürde

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

DIŞ DİZAYN. Dış Dizayn İç Dizayn. Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi. Yan kaplama seti. Krom kapı alt çıtası MZ314598

DIŞ DİZAYN. Dış Dizayn İç Dizayn. Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi. Yan kaplama seti. Krom kapı alt çıtası MZ314598 AKSESUAR 1 1 Dış Dizayn 2-7 İç Dizayn 8-9 Jant 10-11 Konfor 12-13 Güvenlik ve Koruma 14-15 Taşıyıcı Sistemler 16-17 Referans Listesi 18-19 Yan kaplama seti MZ314432 Gri. MZ314581 Krom kapı alt çıtası MZ314598

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra

Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra İlan no: 248221 Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra Sahibinden Toyota Corolla 1.4 D-4D 2014 model 17000 km de. İSTOÇ OTO 64.500 TL İlan tarihi: 30 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Bağcılar,

Detaylı

AKSESUARLAR PEUGEOT BOXER

AKSESUARLAR PEUGEOT BOXER AKSESUARLAR PEUGEOT BOXER Ticaret amaçlı kullanım düşünülerek tasarlanan Peugeot Boxer yelpazesi profesyoneller için profesyoneller tarafından oluşturuldu. Hiçbir işin bir diğerine benzemediğini bildiğimiz

Detaylı

İlham Alabileceğiniz 17 A/B Test. Websitenizin Dönüşüm Oranını Artırın!

İlham Alabileceğiniz 17 A/B Test. Websitenizin Dönüşüm Oranını Artırın! İlham Alabileceğiniz 17 A/B Test Websitenizin Dönüşüm Oranını Artırın! İçerik - Userspots Optimizasyon Servisi - İlham Alabileceğiniz 17 A/B Test 2 / 52 Userspots Optimizasyon Servisi Userspots, arayüzleri

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 12 İLETİŞİM 14 Fark yaratan dokunuşlar C4 Picasso ile birlikte kaliteyi, güvenliği ve estetiği

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline

Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline İlan no: 242147 Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline Sahibinden Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline 2014 model 20900 km de. 87.950 TL İlan tarihi: 10 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Bağcılar,

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak)

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak) Dış Tasarım Çift tarafta arka kayar kapılar Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Halojen Farlar Gündüz yanan Farlar Far Yükseklik ayarı İç Tasarım Trend Tek dokunuşta açılan sürücü camı Yük bölümü aydınlatması

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Hyundai Getz 1.5 VGT 4 HY KLM ABS SR

Hyundai Getz 1.5 VGT 4 HY KLM ABS SR İlan no: 410953 Hyundai Getz 1.5 VGT 4 HY KLM ABS SR Sahibinden İLK SAHİBİNDEN 1.5 VGT (CRDI) FULL GETZ 36.000 TL İlan tarihi: 1 Ağustos 2017 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle, Batıkent,

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı İlan no: 255431 Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2012 model 43540 km de. İSTOÇ 57.500 TL İlan tarihi: 5 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 64900_QQACC2012_TR.indd 1 13/09/12 17:33

NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 64900_QQACC2012_TR.indd 1 13/09/12 17:33 NISSAN QASHQAI ORİJİNAL 64900_QQACC2012_TR.indd 1 13/09/12 17:33 YARATICI TASARIM NISSAN ORİJİNAL LA KENDİ TARZ,GÜVENLİK VE KULLANIM YORUMUNUZU YANSITABİLİRSİNİZ 1 2 1) Alüminyum tavan çıtası çapraz barları

Detaylı

ORİJİNAL AKSESUARLAR

ORİJİNAL AKSESUARLAR ORİJİNAL AKSESUARLAR Dış Tasarım 4-5 İç Tasarım 6 Jantlar 7 Konfor 8-9 Taşıma ve Hobi 10-17 Güvenlik ve Koruma 18 Hızlı Referans Listesi 19 2 3 Yan Gövde Çıta Seti Krom. MZ330737 Yakıt Depo Kapağı Krom.

Detaylı

Neden Para Puan Card?

Neden Para Puan Card? Günümüz rekabet ortamında artan rekabet baskısı; ürün ve hizmetlerin giderek birbirine benzemesine, ürün ve hizmet farklılaştırmasının zorlaşmasına,fiyat rekabetine bağlı olarak müşteri sadakatinin azalmasına

Detaylı

LandRover Freelander 2 TD4 HSE Otomatik

LandRover Freelander 2 TD4 HSE Otomatik İlan no: 322344 LandRover Freelander 2 TD4 HSE Otomatik Sahibinden SON FİYAT BORUSAN BAKIMLI GERÇEK HSE PAKET KUSURSUZ TEMİZLİK 87.500 TL İlan tarihi: 19 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Sis Farı ve Kademeli Silecek 16'' Siyah

Detaylı

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA Aksesuarlar KONFOR & KORUMA 8. 9. 10. 11. 8- Kauçuk Paspas Otomobilin tekrar satılma zamanı geldiğinde hala yeniymiş gibi görünmesini sağlayarak orijinal zemin kaplamalarını korur. Ref. 8201618013 9- Halı

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın.

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. A, B, CLA-Serisi MB 5 Kollu Jant Jant: 17 inç (43,2 cm) / 7,5 J x 17 ET 52.5 Lastik: 225/45 R17 Pirelli (ROF) Renk:

Detaylı

Estetik. Estetik SPOR ÖN TAMPON* SPOR ARKA TAMPON* NO. 50901673 NO. 50901868 SPOİLER*

Estetik. Estetik SPOR ÖN TAMPON* SPOR ARKA TAMPON* NO. 50901673 NO. 50901868 SPOİLER* Fiat ın en yeni modellerini, aracınızla ilgili en son bilgileri ve motor sporlarındaki son haberleri web sitemizden görebilirsiniz. Dilerseniz tüm sorularınızı, istek ve önerilerinizi bize ulaştırabilir,

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 İlan no: 250814 Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Uzun 2008 105.000 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2016 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 600. USB bağlantısı + Bluetooth O 1.100. USB bağlantısı + Bluetooth + IPOD Bağlantı Kablosu O 1.

17 Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 600. USB bağlantısı + Bluetooth O 1.100. USB bağlantısı + Bluetooth + IPOD Bağlantı Kablosu O 1. YENİ IBIZA SC FR 17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 600 USB bağlantısı + Bluetooth O 1.100 USB bağlantısı + Bluetooth + IPOD Bağlantı Kablosu O 1.200 Arka orta koltuk kafalığı O 150 TOM TOM

Detaylı

Sunum. produces quality

Sunum. produces quality Sunum Sürgülü Kapı ve Kapak Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler 1978 yılında Bursa da otomotiv sektörüne yedek parça üretimine başladık. 1985 yılında üretimlerimize motorsiklet kaskı ve yedek

Detaylı

Volkswagen Passat 1.6 TDI 105 HP BlueMotion Comfortline

Volkswagen Passat 1.6 TDI 105 HP BlueMotion Comfortline İlan no: 388566 Volkswagen Passat 1.6 TDI 105 HP BlueMotion Comfortline Sahibinden Volkswagen Passat 1.6 TDi BlueMotion Comfortline 2010 57.950 TL İlan tarihi: 22 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSIYE EDILEN FİYAT LISTESI

FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSIYE EDILEN FİYAT LISTESI FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSIYE EDILEN FİYAT LISTESI 7 Kasım itibariyle geçerli 2015 MY Fiyat Listesi MODELLER T. EDĐLEN T. EDĐLEN DESTEKLĐ KREDĐLĐ ANAHTAR TESLĐM T. EDĐLEN PEŞĐN ĐNDĐRĐMLĐ ICA X X 5K 1.25i

Detaylı

Volkswagen Jetta 1.6 TDI Comfortline DSG

Volkswagen Jetta 1.6 TDI Comfortline DSG İlan no: 331563 Volkswagen Jetta 1.6 TDI Comfortline DSG Sahibinden (Galeriyi aradığınızda "İSTOÇ OTO" mağazasındaki ilan için 74.950 TL İlan tarihi: 1 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium İlan no: 243063 Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium Sahibinden 2011 MODEL 1.4 TDCİ TİTANİUM X PAKET. FİYAT DÜŞTÜ ACİL. 38.200 TL İlan tarihi: 12 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Karabük, Safranbolu,

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

İLERI GÖRÜŞLÜ. İLHAM VERICI. DIKKAT ÇEKICI. HER OTOMOBIL ONUN IMZASINI TAŞIYOR.

İLERI GÖRÜŞLÜ. İLHAM VERICI. DIKKAT ÇEKICI. HER OTOMOBIL ONUN IMZASINI TAŞIYOR. Görselde yer alan araç Ford Fastback ve Convertible modellerdir. Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. İLERI GÖRÜŞLÜ. İLHAM

Detaylı