VP3 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP3 LIFT CONTROLLER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VP3 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP3 LIFT CONTROLLER"

Transkript

1 VP3 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP3 LIFT CONTROLLER Doküman sürüm/ version 2.00 Tarih/Date: PROGRAMLAMA KLAVUZU Serçeönü Mah. Çankaya Cad. Erciyes siteleri D Blok No:23/D KOCASİNAN/KAYSERİ TEL: FAX: mail: vipekselektronik@gmail.com info@vipeks.net WEB:

2 VP3 BUTON KULLANIM AÇIKLAMALARI VP3 kartının ortada lcd ekran altına konumlandırılmış dört adet buton bulunmaktadır. Bu butonlara asansör kabini duruyorken, stop sinyalinin kesik veya stop sinyalinin kesilip tekrar verildiği konum ve revizyon konumu dışındaki durumlarda bazı fonksiyonlar atanmıştır. Not: iki satırlı lcd ekranda 1.ci (üst) satır parametre yi, 2.ci (alt) satır işlemi belirleyen satırlardır MANUEL ÇAĞRI VERME KONUMU ENTER BUTONU : manuel çağrı verme modunda bu butona basıldığında aktif edilen çağrı katına hareket verir YUKARI BUTONU : Yapay çağrı modunda bu butona basıldığında yukarı yonde seyehat katı belirler AŞAĞI BUTONU : Yapay çağrı modunda bu butona basıldığında aşağı yonde seyehat katı belirler ESC BUTONU : Bu butona basıldığında yapay çağrı ekran konumuna geçer tekrar basıldıgında normal seyir ekranı konumuna geçer PROGRAMLAMA KONUMU ENTER BUTONU : Bu butona uzun basıldığında (5sn uzerinde) programa girer. Program içinde iken kısa basıldıgında ilgili parametre girişine onay verir veya işlem içinde ise işleme onay verir. YUKARI BUTONU : yukarı yonde menu seçeneklerini değiştirir AŞAĞI BUTONU : aşağı yonde menu seçeneklerini değiştirir ESC BUTONU : program içinde iken bir önceki menu konumuna geçer. Parametre içine (işlem bolumune girilmiş) ise işlem yapmadan çıkmayı sağlar. ANAMENU ÜST PARAMETRELERİ Bu parametrelerin her birinin altında alt parametreler vardır. Alt parametrelerin altında ise işlemler mevcuttur. İlk programa girildiğinde gösterilen üst parametreler sırası ile şunlardır. BAKIM AYARLARI SİSTEM AYARLARI KAPI AYARLARI GÖSTERGE AYARLARI KURTARICI AYARLARI BAKIM AYARLARI Ariza Listesi Geriye yönelik 16 adet hata ekranda sondan baslayarak geriye doğru kontrol edilebilir Ucm Hatasi silme Sil UCM oluştu hatası sonrası bu menüden sıl yapmadan asansor blokeden çıkmayacak ve hareket etmeyecektir. Sil: ENTER tusu ile hata silinir Tum Hatalari sil Sil Arıza listesinde olusmuş tum hataların silinmesi ve blokelerin kaldırılması icin sil menüsüdür Sil: ENTER tusu ile hataların tumu silinir Bakim Sure Sonu Calismaya Devam Bakim Sure Ayari 45 Gun Bakım süresi atanmış ise sure sonunda asansorün durması yada devam etmesi ayarı. Calismaya Devam: Dur: Sistem çalıştığı sürece her gün bu parametrenin ayarlanan değeri 1 Azalacaktır. ayarlanan günün sonunda ise 0 değerini alır. Bu parametrenin 0 değerini alması durumunda asansörün hareket tarzı BAKIM SÜRE SONU parametresi ile ayarlandığı gibi davranır. 1 ~ 250 GUN:

3 Sifre Sorma Menuye girişte şifrenin sorulup sorulmayacağı ayarı. / Aktif Sifre Degistirme 0000 Bu parametre ile menuye giriş şifresi değiştirilir veya belirlenir. / Aktif UCM ASAGI Test UCM YUKARI Test Bu parametre ile aktif enter yapılarak ucm asağı test baslatılır. / Aktif NOT: Asağı UCM test işlemi en alt katın bir üstünden aşağı doğru kapı önünde güvenlik tedbirleri alınarak yapılmalıdır. Bu parametre ile aktif enter yapılarak ucm yukarı test baslatılır. / Aktif NOT: Yukarı UCM test işlemi enüst katın bir altından yukarı doğru kapı önünde güvenlik tedbirleri alınarak yapılmalıdır. SISTEM AYARLARI Lisan / Language Turkce Asansor Tipi VVVF Hiz Kontrol Sayici Tipi Encoder Sayici Ekranın lisan seçimi Turkce: English: Diğer diller için vipeks ile bağlantı kurunuz. Asansörün tahrik tipi ayarı. Kontaktorlu: Tek-hız ve Çift-hız halatlı asansörler için bu ayar seçilmelidir. VVVF Hız Kontrol: Kademesiz dişlili (asenkron makineli) ve dişlisiz (senkron makineli) halatlı asansörler için. Hidrolik: Hidrolik asansor ler için Asansorün kuyu bilgisi okuma, sayac sensorleri ayarı. M1 Sayici :Bstable standart M1 sayıcı sistemi JF1&JF2 Sayıcı :Monostabl sayıcı kat başına 3+1 şerit mıknatıs ile halatlı ve özellikle hidrolikde A3 uygun Ecoder Sayıcı: kuyu kopyalama da kullanılır A3 uygun Durak Sayisi 24 Durak Asansörün durak sayısını belirleme 24 durağa kadar ayarlayabilirsiniz. 2 ~ 24 KAT: (CANbus tesisat aktifte 64 kata kadar)

4 Kumanda Tipi ic/dis Toplama Ucm Tipi Reglt/HLT freni UcmKontak izleme CektiBirakti izle ic/dis Toplama: Kabin ve kat çağrılarıları iki yönde de toplanır) Asagı Toplama: Kabin çağrıları iki yönde, kat çağrıları aşağı yönde toplanır Yukarı Toplama: Kabin çağrıları iki yönde, kat çağrıları yukarı yönde toplanır. 2 Buton Toplama: Kabin çağrıları iki yönde, dış aşağı kat çağrıları aşağı yönde, dış yukarı kat çağrıları yukarı yönde toplanır. : A3 denetimsiz Fren Denetimi: dişlisiz (senkron makineli) Reglt/HLT freni: Kademesiz dişlili (asenkron makineli) A3 Valfi ile: Hidrolik asansor ler için NOT:A3 kontrolsuz hareket algılama ve A3 OSG fren kontrolu seçenekleri. Montaj 2012 ve sonrası asansorlerde yok seçilemez. Firmamız sorumluluk kabul etmez. Kontak izlem.ipt: SadeceCekti izle: CektiBiraktiIzle: RST faz kontrolu Aktif Dururken faz sıralı hareket halinde faz sırasız şebeke fazlarının takibi / Aktif Pozisyon Reset Açılışta, veya Encoder bilgisi ile kat uyuşmama halinde gibi hallerde katı en alt kata alarak pozisyonu resetleme işlemi yapar / Aktif RP Gecikmesi 1.8 Saniye Halatlı VVVF sistemlerde ana kontaktörün gecikmeli düşmesi RP röle çıkışının gecikmesi ayarı. Hidrolik asansörlerde ise motor gecikmesi olarak kullanılır 0.1 ~ 2.5 Saniye: Kat Terk Suresi 5 Saniye Kabin Lambasi 10 Saniye Revizyonda Limit de Dur YuksekHiz Suresi 20 Saniye Dusuk Hiz Suresi 25 Saniye Toplama esnasında diğer kayıtlara gitmeden önce durakta bekleme süresi 2 ~ 25 Saniye: Kabin lambasının yanık kalma süresi 1 ~ 99 Saniye: EN 81-1/2 standartları manuel kapılarda kabin lambası gecikmesinin devre dışı bırakılmasına izin verilmez.basit kumandalı (toplamasız) asansörlerde bu parametre DURAKTA BEKLEME süresi ile aynı tutulmalı ve en az 2 saniye olarak ayarlanmalıdır. Revizyonda alt-üst limit kesicilerin hareket tarzını belirleme de DUR: Kesiciler kestiği anda katına gelmeden asansör durdurulur. Katına Kadar Git: Kesiciler kesse dahi asansör katına kadar gider. Kabinin bir kattan diğer kata hareketi esnasında müsaade edilen maksimum seyir ayarı. Eğer bu süre aşılacak olursa, sistem otomatik olarak kabinin hareketini durdurur ve Y_HizZamanBLOKE aktif ise bloke olur. 5 ~ 60 Saniye: Asansörün hedef kata vardığında katta durdurucuyu görene kadar yavaş hızda hareket edeceği maksimum süre ayarı. Eğer bu süre aşılacak olursa, sistem otomatik olarak kabinin hareketini durdurur ve Y_HizZamanBLOKE aktif ise bloke olur. 5 ~ 60 Saniye: Park Duragi KAT:00 Hareketsizlik halinde Belirlenen sure sonunda gitmesi gereken katın tanımlanması. : Sistemde park durağı tanımlı değildir. 0 ~ 31: ARASI sure sonunda gitmesi gereken katın tanımlanması.

5 Park Suresi 250 Saniye Park durağı katı seçilmiş ise Park durağına gitmeden önce bekleme süresi ayarı. 0 ~ 250 Saniye: Yangin Duragi Yangın (YAN) 816 girişi aktif olduğunda asansör doğrudan gideği katın tanımlanması IPTAL: Sistemde yangın durağı tanımlı değildir. 0 ~ 31 ARASI: Yangında gitmesi gereken katın tanımlanması. Kabin Tesisati Seri PARALEL: Sadece ana kart kullanarak yapılan bağlantılarda SERI: Kabin üstü seri haberleşme kartı kullanılacaksa aktif seçilmelidir Max Kabin Cagri Limit Yok Kabin içerisinden verilebilecek olan maksimum çağrı sayısını belirler. Bu sayıya ulaşıldıktan sonra kabin içinden verilecek olan kayıtlar alınmaz. LiMiT YOK: 1~ 24 ARASI: EmniyetGecikmesi 0.5 Saniye Kalkış öncesi gecikmesi 0.0 ~ 2.5 Saniye: Jf Sonrasigit 0.0 Saniye Düşük hızlı asansörlerde durdurucu mıknatıs mesafesi yetersiz gelirse duruş mesafesi artırma. 0.0 ~ 2.0 Saniye: Ara Hiz KRC Bloke Aktif Gurup Secimi [A] PANO Cagri Aktarma AlttanDurakFarki Yüksek hızlı asansorlerde ara hızı kullanıma açar. JF1&JF2 sayıcılı sistemde kaç kat öncesi zorunlu ara hıza geçeceği ayarı. Encoderlide yüksek hızlarda kattan kata gidişlerde arahızla gitmede ve bazı konumlarda gereklidir. Ara hız kac verildi ise yüksek hızda seyir halinde o kadar komşu duragın çagrısını pas geçerek seyir eder : ~ 3 Durak: Bu parametre koktaktör geri besleme hatasına geçmesini iptal ve aktif eder. İptal edilirse kontaktör yapışmalarını kumanda kartı algılamaz. iptal edildiği durumlarda firmamız sorumlu değildir. Bloke iptal Aktif: Bloke aktif EN81-1/2 direktifleri gereği koktaktör geri besleme hatasına geçmesi durumunda asansör bloke olmalıdır. Kumanda panosunun grup çalışma sırasındaki grup kimliğinin belirtilmesi. Grup kimlikleri A, B C D E F olarak ayarlanabilmektedir. Her asansörün kimliği farklı olmalıdır. Aynı mesafedeki kayıtlarda öncelik düşük grup kimliğine sahip olan asansördedir. A-B-C-D-E-F PANO: Asansör grup çalışmada dış çağrılar tek bir panoda bağlı ise dış çağrıların bağlı olduğu panoda bu parametre AKTİF edilir diğer durumlarda İPTAL edilir Aktif: (Dubleks çalışmada asansörlerden birinin alttan eksik olan durak sayısı) Bu parametre sadece grup çalışmada kullanılır. Gruptaki asansörler arasında durak farkı bulunuyor ise bu parametre ile farklı olan asansör için AlttanDurakFarki ayarı yapılır. Bu ayar yapılırken gruptaki asansörlerin durak sayıları menüden aynı olarak ayarlanmalıdır. Örneğin 10 duraklı dubleks bir sistemde, A asansörü en alt kata hizmet vermiyor ve sadece B asansörü hizmet veriyor ise: Her iki asansör de 10 durağa ayarlanıp, A asansörü için AlttanDurakFarki 2 olarak ayarlanmalıdır. 1 ~ 3.ci KAT

6 UsttenDurakFarki YildizUcgen Sure 0,5 Cm MotorValfSuresi 0,5 Cm Fabrikamod (Dubleks çalışmada asansörlerden birinin üstten eksik olan durak sayısı) Bu parametre sadece grup çalışmada kullanılır. Gruptaki asansörler arasında durak farkı bulunuyor ise bu parametre ile farklı olan asansör için UsttenDurakFarki ayarı yapılır. Bu ayar yapılırken gruptaki asansörlerin durak sayıları menüden aynı olarak ayarlanmalıdır. Örneğin 10 duraklı dubleks bir sistemde, A asansörü en üst kata hizmet vermiyor ve sadece B asansörü hizmet veriyor ise: Her iki asansör de 10 durağa ayarlanıp, A asansörü için UsttenDurakFarki 2 olarak ayarlanmalıdır. 1 ~ 3.ci KAT Hidrolik sistemlerde kalkışta motorun yıldız bağlantıdan üçgen bağlantıya geçme süresi 0 ~ 5,0 Saniye Hidrolik sistemlerde motorun çalışması ile valflerin çekme arasındaki gecikme süresi 0 ~ 5,0 Saniye Ayarların fabrika moduna doştürülmesi için bu menü kullanılır Aktif: / ENTER: Kapi Tipi Ic Otomatik Kapi KapiAcikSeviyeleme Aktif Erken Kapi Acma OtomatikKapiKati KAPI AYARLARLARI Manuel Kapi: Ic Otomatik Kapi: Tam Otomatik Kap: EN81-1/2 direktifleri gereği acil stop, revizyon ve geri alma konumlarında otomatik kapı hareketsiz kalmalıdır. Seviye yenilemeyi etkinleştirmek için bu parametre kullanılır. Halatlı VVVF ve Hidrolik asansörler için. Seviye yenileme iptal. Aktif: Seviye yenileme aktif. Kapı erken açma fonksiyonunu etkinleştirmek için bu parametre kullanılır. [Halatlı VVVF ve Hidrolik asansörler için]. Kapı erken açma iptal. Aktif: Kapı erken açma aktif. Kapı erken açma için kabinin kapılar açık iken hareket etmesine sadece kapı açma bölgesi sınırları içinde ve Asansör hızı 0,15 m/s altında kapı köprüleme devresi olması halinde izin verilir. Tek katın kapısı otomatik diğer katlar iç oto kapılı kapılarda seçilir. (özellikle zemin oto kapılarda) 0 ~ 31:

7 Kapi Acik Hatasi 240 Saniye Bu parametre ile ayarlanan süre sonunda eğer asansörün kapısı kapanmadı ise çağrıları silip servis dışına geçecektir. İstenirse bu fonksiyon iptal edilebilir. 10 ~ 250 Saniye: Kapı açık hatasına geçme süresi. KilitBeklemeSure 20 Saniye Oto Kapi Ac Suresi 5 Saniye Kapı kapa sinyali verildikten sonra kilit (140) sinyalinin gelmesi için beklenecek maksimum süresi bu parametre ile ayarlanır. 5 ~ 25 Saniye: Bu parametre ile otamatik kapının açılıştan durmasına kadar olan süre girilir. Bu süre içinde kapı açılmaz (140 kesmez) ise çağrıları siler kapı açılamadı hatası verip arıza listesine kaydeder. Bir süre aç kapa sinyalleri boşta kalır ve tekrar devreye girer.(iptal) 1 ~ 25 Saniye: LirBirakmaSuresi 0,5 Saniye OtoKapiKatta A K Ic Otomatik Kapi KapiKomutSinyli Ac/Kapa Sinyali KAT A/B KapiSecm KAT:00 Kapi:A Asansor durduktan sonra Lir pomp bırakma geciktirme süresi ayarı 0 ~ 3 Saniye: Tam otomatik kapılı asansörlerde kapının katta açık/kapalı bekleme ayarı Kapali Bekle: Acik Bekle: NOT:EN81-1/2 direktifleri gereği otomatik kapı katta kapalı olmalıdır (fabrikasyon değer kapalıdır) AC/KAPA Sinyali: K3-K5 (ac/kapa) sinyalleri kullanılıyor ise bu ayar seçilmelidir. Açma sinyali var ise kapı açılır. Kapa sinyali var ise kapı kapanır. Her iki sinyal de yok ise kapı hareketsiz kalır. Sadece Kapa Siny: auto veya kapa rolesi ile pompa sinyali. Sadece kapa sinyali var, aç sinyali kullanılmıyor ise bu ayar seçilmelidir. Kapa sinyali var ise kapı kapanır, yok ise kapı açılır Not: EN81 e göre acil stop, revizyon ve geri alma konumlarında otomatik kapı hareketsiz kalarak, bulunduğu pozisyonu korumalıdır. Bu nedenle tek sinyal çalışmaya izin verilmez. (Sadece Kapa Siny) sadece eski asansörlerler için kullanilabilir. Bu parametre ile otomatik A ve B kapılarının hangi katta açılacağı belirlenir A-kapı: B- kapı: AB-kapı: Ic Gostege Tipi Display Dis GostegeTipi Display GOSTERGE AYARLARI Display: Binary: Gray Kod: Terslenmis Bnary: Display: Binary: Gray Kod: Terslenmis Bnary: Hedef KAT Flas Ekranda gideceği katı flaş yaptırma : Aktif: KAT A/B KapiSecm KAT:00 DISP:0 Duraklarda yazılacak segment display bilgileri değiştirme KAT 0 31 : AbCdEFHJLnoPuUy-=

8 Kurtarma UPS ile Kurtarma KURTARICI AYARLARI Kurtarma seçeneği : Aktif:Kademesiz dişlili (asenkron makineli) ve dişlisiz (senkron makineli) Vp4 kontrol kartı desteğinde kurtarma VVfSTOPgecikmesi 7 Saniye Şebeke gerilimin kesildiğinin anlaşılmasından sonra VVVF Hız Kontrol unitesinin deşarz olmasını bekleme suresi (bazı suruculerde gerekli) 0 ~ 30 Saniye: KRT BaslaGecikme 3 Saniye Kurtarmaya başlanılması için beklenecek hareket etme süre seçimi 0 ~ 30 Saniye: Maxs Kurtar Sure 55 Saniye Kurtarmada maksimum hareket süresi seçimi 30 ~ 120 Saniye: HATALAR STOP HATASI KAPI ACILAMADI KAPI KILIT HATA HRKT KAPI FIS HT HRKT KAPI KLT HT KONTAKTOR HATASI KRC KESILMEDI YUKSEK HIZ HATA ALCAK HIZ HATASI ASAGI LMIT KESTI YUKARI LMT KESTI 817=0 818=0 KSR LER YOK KABIN HABERLESME GURUP HABERLESME MOTOR ISINDIHATA DEPREM HATASI YANGIN HATASI BAKIM SURE GECTI UCM OLUSTU A3 fr Kontk Hata SeviyeSureAsildi SISTEM HATASI ENERJI KESILDI SIFRE BLOKE OLDU ML1/ML2 KISADEVREHATASI KAP.KOPRULYEMEDI KAP.KOPRULU KALD Asiri Yuk hatasi KapiUzunSureAcik ENCODER HATASI TERS YON HATASI KUYU OGRENME HATASI UST LIMIT HATASI UST LIMIT HATASI (HİDRLK)

www.hedefsan.net 1 2015

www.hedefsan.net 1 2015 1 2 PARAMETRE LİSTESİ 00 Asansör tipi 01 Kumanda tipi 02 Kapı tipi 03 Otomatik kapı katta 04 Otomatik kapı Parkta 05 Tek kapı tam otomatik 06 Kapı özel ayarı 07 Durak sayısı 08 Kabin seri kart 09 Faz koruma

Detaylı

VP4 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP4 LIFT CONTROLLER

VP4 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP4 LIFT CONTROLLER VP4 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP4 LIFT CONTROLLER Doküman sürüm/ version 1.00 Tarih/Date: 20.02.2015 PROGRAMLAMA KLAVUZU Serçeönü Mah. Çankaya Cad. Erciyes siteleri D Blok No:23/D KOCASİNAN/KAYSERİ TEL: 0352

Detaylı

HT-52 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD)

HT-52 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD) HT-52 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD) KULLANIM KILAVUZU (USER MANUEL) EN81-1/2 GÜVENLİK NOTLARI HEYTECH HT-52 Kumanda kartı tahrik tipi halatlı Asansörler için tasarlanmış EN81-1/2 standartlarına

Detaylı

www.hedefsan.net PARAMETRE LİSTESİ

www.hedefsan.net PARAMETRE LİSTESİ 1 PARAMETRE LİSTESİ 00 Lisan seçimi ( Türkçe / İngilizce ) 01 Asansör tipi 02 Kumanda tipi 03 Durak sayısı 04 Bodrum sayısı 05 Kapı tipi 06 Meşgul süresi 07 Kilit bekleme süresi 08 Katta bekleme süresi

Detaylı

HM150 ZEMİN KAT 1. KAT 2. KAT KUMANDA PANOSU 031 032 02 12 100 A B C D E F G 2BC 2G İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK ÇAĞRI BAĞLANTILARI

HM150 ZEMİN KAT 1. KAT 2. KAT KUMANDA PANOSU 031 032 02 12 100 A B C D E F G 2BC 2G İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK ÇAĞRI BAĞLANTILARI ZEMİN KAT 1. KAT 2. KAT KUMANDA PANOSU 031 032 02 12 SDS MEŞGUL SDS MEŞGUL SDS MEŞGUL 1000 816 YK YK YK 100 A B C D E F G 2BC 2G g 2g ORTAK ANOT DISPLAY e d c d 2g ef f g b a bc a g 2g ORTAK ANOT DISPLAY

Detaylı

ML60XS LCD Ekran Kullanımı

ML60XS LCD Ekran Kullanımı ML60XS LCD Ekran Kullanımı ML60XS kartının üzerindeki LCD ekranın üst satırında asansörün durum veya hata bilgileri gösterilir. Kabin duruyorken alt satırda ise kabinin bulunduğu durak, haberleşme varlık

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. KULLANIM KILAVUZU v1.00

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. KULLANIM KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK TK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU v1.00 TK-103 ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK 2008 Eğitim Mahallesi Postane Sokak 13/2 Kadıköy İstanbul Tel

Detaylı

PROGRAMLAMA (Ver:1.1x ve üzeri)

PROGRAMLAMA (Ver:1.1x ve üzeri) PROGRAMLAMA (Ver:1.1x ve üzeri) Asansör bekleme konumunda iken ENTER butonuna 2 sn. basılı tutularak programlama moduna girilir. Ana Program PROGRAM ANA MENU A.Lisan Secimi >B.Sistem Ayarlari C.Kapi Ayarlari

Detaylı

Asansör bekleme konumunda iken ENTER butonuna 2 sn. basılı tutularak programlama moduna girilir.

Asansör bekleme konumunda iken ENTER butonuna 2 sn. basılı tutularak programlama moduna girilir. PROGRAMLAMA (Ver:1.50 ve üzeri) Asansör bekleme konumunda iken ENTER butonuna 2 sn. basılı tutularak programlama moduna girilir. Ana Program No Program İsmi B02:Kumanda Tipi 2ButonToplama B02:KumandaTipi

Detaylı

KONELCE KULLANIM KILAVUZU

KONELCE KULLANIM KILAVUZU 81/20 ASANSÖR KUMANDA KARTI REVULATION KULLANIM KILAVUZU KULLANIM KILAVUZU 2019 içindekiler 1. İçindekiler 1 2. Parametreler 2 3. Teknik Özellikler 3 4. Genel Özellikler 3 5. Fiziksel Özellikler 3 6. Rumuzlar

Detaylı

VP3 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP3 LIFT CONTROLLER

VP3 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP3 LIFT CONTROLLER VP3 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP3 LIFT CONTROLLER Doküman sürüm/ version 2.00 Tarih/Date: 20.02.2015 KULLANMA KLAVUZU Serçeönü Mah. Çankaya Cad. Erciyes siteleri D Blok No:23/D KOCASİNAN/KAYSERİ TEL: 0352

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU ÖZKAY ELEKTRONİK BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU 1. GİRİŞ BK-103 asansör kumanda kartında kumanda ayarlarını yapabilmek ve arıza kayıtlarını izleyebilmek gibi fonksiyonlar için 2x16 LCD

Detaylı

HT-53 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD)

HT-53 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD) HT-53 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD) KULLANIM KILAVUZU (USER MANUEL) EN81-1/2+A3 CE 103.3784 GÜVENLİK NOTLARI HEYTECH HT-53 Kumanda kartı tahrik tipi hidrolik ve halatlı Asansörler için tasarlanmış

Detaylı

TAM OTOMATİK KAPI KARTI

TAM OTOMATİK KAPI KARTI İBRAHİMOĞLU MÜHENDİSLİK TAM OTOMATİK KAPI KARTI KULLANMA KILAVUZU KAPI KARTINA GENEL BAKIŞ SOĞUTUCULARI İLE BİRLİKTE MOTOR SÜRME TRANSİSTÖRLERİ 15V AKÜ BESLEME SİGORTASI AC GİRİŞ BESLEME SİGORTASI Kapı

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. ARIZA TESPİT KILAVUZU v1.00

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. ARIZA TESPİT KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK TK-103 Asansör Kumanda Kartı ARIZA TESPİT KILAVUZU v1.00 TK-103 ASANSÖR KUMANDA KARTI ARIZA TESPİT KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK 2008 Eğitim Mahallesi Postane Sokak 13/2 Kadıköy İstanbul

Detaylı

ASANSOR KUMANDA SİSTEMLERİ VP3 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP3 LIFT CONTROLLER. Doküman sürüm/ version 1.00. Tarih/Date: 28.01.2014

ASANSOR KUMANDA SİSTEMLERİ VP3 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP3 LIFT CONTROLLER. Doküman sürüm/ version 1.00. Tarih/Date: 28.01.2014 Vipeks Vipeks ELEKTRONiK ASANSOR KUMANDA SİSTEMLERİ VP3 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP3 LIFT CONTROLLER Doküman sürüm/ version 1.00 Tarih/Date: 28.01.2014 Serçeönü Mah. Çankaya Cad. Erciyes siteleri D Blok No:23/D

Detaylı

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ GENEL ÖZELLİKLERİ CANBus tabanlı kat, kabin ve grup haberleşme sistemi Kat bilgisini sayıcı, monostabil sayıcı, gray kod, kuyu

Detaylı

ARL-300 ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU

ARL-300 ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU ARL-300 ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU Bu belge kullanıcılar için kılavuz olması amacıyla hazırlanmıştır. ARKEL, önceden haber vermeksizin belgenin içerik veya görünümünde değişiklik yapma hakkını

Detaylı

EN 81-1+A3 İSTENMEYEN KABİN HAREKETİ DENETİMİ KULLANIM KILAVUZU

EN 81-1+A3 İSTENMEYEN KABİN HAREKETİ DENETİMİ KULLANIM KILAVUZU ACT/ACS SERİSİ ELEKTRİKLİ ASANSÖR KONTROL SİSTEMLERİ EN 81-1+A3 İSTENMEYEN KABİN HAREKETİ DENETİMİ KULLANIM KILAVUZU VERSİYON: 1.0 AYBEY ELEKTRONİK LTD. STI. Orhanli Mah. Katip Celebi Cad. No:17B/1 Tuzla-İstanbul

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

Profesyonel Çözümler.

Profesyonel Çözümler. Asi-dex Elektrik Elektronik Asansör Kumanda Panoları Profesyonel Çözümler. www.asi-dex.com Asi-dex Elektrik Elektronik Emek Mh.Pınar Cd.Sırtdaş Sk.No:28/A Sancaktepe/İstanbul Türkiye T:0216 314 38 33 F:0216

Detaylı

ML50S PROGRAMLAMA (Ver:1.04 ve üzeri)

ML50S PROGRAMLAMA (Ver:1.04 ve üzeri) ML50S PROGRAMLAMA (Ver:1.04 ve üzeri) Asansör bekleme konumunda iken ENTER butonuna 2 sn. basılı tutularak programlama moduna girilir. Ana Program PROGRAM ANA MENU A.Lisan Secimi >B.Sistem Ayarlari C.Kapi

Detaylı

VVVF ASANSÖR KUMANDA PANOLARI MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU

VVVF ASANSÖR KUMANDA PANOLARI MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU VVVF ASANSÖR KUMANDA PANOLARI MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU Niosis ver1.1 PANO KLEMENS BAĞLANTILARI R,S,T - Faz girişleri, U,V,W Motor uçları, Nötr Nötr Mp, UPS + (ups fazını bağlayınız) (Eğer UPS yoksa R

Detaylı

ARL-300 KULLANICI KILAVUZU USER MANUAL TR/EN ASANSÖR KUMANDA KARTI LIFT CONTROLLER

ARL-300 KULLANICI KILAVUZU USER MANUAL TR/EN ASANSÖR KUMANDA KARTI LIFT CONTROLLER ARL-300 ASANSÖR KUMANDA KARTI LIFT CONTROLLER KULLANICI KILAVUZU USER MANUAL TR/EN Yayıncı Firma ARKEL Elektrik Elektronik Ticaret Ltd. Şti. Şerifali Mah. Bayraktar Bulvarı Şehit Sok. No:32 Ümraniye İstanbul

Detaylı

MLDCX OTOMATİK KAPI KONTROL KARTI

MLDCX OTOMATİK KAPI KONTROL KARTI MLDCX OTOMATİK KAPI KONTROL KARTI KLEMENS AÇIKLAMALARI + AKU CL1CL2 OP1OP2 FL1FL2 FUSE ENTER AC20 Trafo Girişi (Motor gücü+10w) MOTOR 24 V DC Motor FUSE AC20 MOTOR MLDCX +24V GND 142 EIN EA EB GND+5V LCD

Detaylı

Elektronik Kurtarma Sistemleri KULLANIM KILAVUZU V - 2.0

Elektronik Kurtarma Sistemleri KULLANIM KILAVUZU V - 2.0 Elektronik Kurtarma Sistemleri KULLANIM KILAVUZU V - 2.0 SKY ELEVATOR KATA GETİRME SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU VE ÖZELLİKLERİ BU BELGE KULLANICILAR İÇİN KILAVUZ OLMASI AMACIYLA HAZIRLANMIŞTIR SKY ELEVATOR

Detaylı

ALC ELEKTRİKLİ PANO TEST PROSEDÜRÜ. 2 Tablo elektriğe bağlanır. OK. 3.1 Üç faz kontrol edilir. L1 L2 L3

ALC ELEKTRİKLİ PANO TEST PROSEDÜRÜ. 2 Tablo elektriğe bağlanır. OK. 3.1 Üç faz kontrol edilir. L1 L2 L3 ALC ELEKTRİKLİ PANO TEST PROSEDÜRÜ Tarih: Seri No: 1.1 Tablodaki elemanlar gözle kontrol edilir. OK 1.2 Terminallerdeki kablo bağlantılarının sıkılığı el ile kontrol edilir. OK 2 Tablo elektriğe bağlanır.

Detaylı

ASANSÖR KUMANDA KARTLARI KULLANIM KILAVUZU V - 2.0

ASANSÖR KUMANDA KARTLARI KULLANIM KILAVUZU V - 2.0 ASANSÖR KUMANDA KARTLARI KULLANIM KILAVUZU V - 2.0 1 SKY 301 KULLANMA KILAVUZU VE ÖZELLİKLERİ BU BELGE KULLANICILAR İÇİN KILAVUZ OLMASI AMACIYLA HAZIRLANMIŞTIR SKY ELEVATOR ÖNCEDEN HABER VERMEKSİZİN BELGENİN

Detaylı

HD ONE X S Kumanda Kartı Üzerindeki Ortak Rumuzlar

HD ONE X S Kumanda Kartı Üzerindeki Ortak Rumuzlar Kumanda Kartı Üzerindeki Ortak Rumuzlar R Şebeke Besleme S T MP Şebeke Nötr 1 Kabin Beslemesi Girişi 2 LamKabin bası Beslemesi LIR1 Kapı Açma Magneti Röle Kontak Ortağı LIR2 Kapı Açma Magneti Röle Kontak

Detaylı

ARL-200S ASANSÖR KUMANDA KARTI

ARL-200S ASANSÖR KUMANDA KARTI ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANIM KLAVUZU Yayıncı Firma ARKEL Elektrik Elektronik Ticaret Ltd. Şti. Doküman Tarihi 2011 Doküman Sürümü V1.8 Şerifali Mah. Bayraktar Bulvarı Şehit Sok. No:32 Umraniye Istanbul

Detaylı

ML65X LCD Ekran Kullanımı

ML65X LCD Ekran Kullanımı ML65X LCD Ekran Kullanımı ML65X kartının üzerindeki LCD ekranın üst satırında asansörün durum veya hata bilgileri gösterilir. Kabin duruyorken alt satırda ise kabinin bulunduğu durak bilgisi vardır. C

Detaylı

İçindekiler. Teknik Özellikler 6. Parametre Tablosu 8. Kullanıcı Arabirimi 10. Montaj 16. Ürün Seçimi 20

İçindekiler. Teknik Özellikler 6. Parametre Tablosu 8. Kullanıcı Arabirimi 10. Montaj 16. Ürün Seçimi 20 İçindekiler Teknik Özellikler 6 Parametre Tablosu 8 Kullanıcı Arabirimi 10 Montaj 16 Ürün Seçimi 20 Teknik Özellikler 6 Teknik Özellikler AC Besleme DC Besleme Giriş Voltajı 100 220 VAC ± %10 24 VDC ±

Detaylı

ADrive A3 TEST TALİMATLARI

ADrive A3 TEST TALİMATLARI İstem Dışı Kabin Hareketine Karşı Durdurma Elemanı Olarak Makine Freni Kullanıldığında, Makine Freninin EN 81-1+A3 Standardına Uygun Olarak Otomatik Denetlenmesi ADrive Tip-onay Sertifika No: NL12-400-1002-048-10

Detaylı

E700 TAM OTOMATİK ASANSÖR KAPISI KARTI KULLANICI DOKÜMANI SGM SERİ ÜRETİMDEN KALDIRILMIŞTIR ELEKTRONİK SİSTEM GELİŞTİRME, MÜH. TİC. LTD. ŞTİ.

E700 TAM OTOMATİK ASANSÖR KAPISI KARTI KULLANICI DOKÜMANI SGM SERİ ÜRETİMDEN KALDIRILMIŞTIR ELEKTRONİK SİSTEM GELİŞTİRME, MÜH. TİC. LTD. ŞTİ. E700 TAM OTOMATİK ASANSÖR KAPISI KARTI KULLANICI DOKÜMANI SERİ ÜRETİMDEN KALDIRILMIŞTIR SGM ELEKTRONİK SİSTEM GELİŞTİRME, MÜH. TİC. LTD. ŞTİ. ŞEMSETTİN GÜNALTAY CAD. AVŞAR SK NO:42/2 KOZYATAĞI, KADIKÖY

Detaylı

Gizmo+A3 Kullanma Klavuzu

Gizmo+A3 Kullanma Klavuzu Gizmo+A3 Kullanma Klavuzu EEM İTH. İHR. PAZ. ve TİC. A.Ş ASANSÖR KUMANDA ve OTOMASYON SİSTEMLERİ Gizmo+A3 ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANMA KLAVUZU Seri No:. Donanım Sürümü: 3.00 Yazılım Sürümü: 1.00 Klavuz

Detaylı

VP3 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP3 LIFT CONTROLLER

VP3 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP3 LIFT CONTROLLER VP3 ASANSÖR KUMANDA KARTI VP3 LIFT CONTROLLER Doküman sürüm/ version 1.00 Tarih/Date: 28.01.2014 Serçeönü Mah. Çankaya Cad. Erciyes siteleri D Blok No:23/D KOCASİNAN/KAYSERİ TEL: 0352 222 83 16 FAX: 0352

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

HT-53 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD)

HT-53 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD) HT-53 ASANSÖR KUMANDA KARTI (LİFT CONTROL CARD) KULLANIM KILAVUZU (USER MANUEL) EN81-1/2+A3 CE 103.3784 GÜVENLİK NOTLARI HEYTECH HT-53 Kumanda kartı tahrik tipi hidrolik ve halatlı Asansörler için tasarlanmış

Detaylı

KULLANIM KLAVUZU DCB-I KRAMER KAPI KONTROL KARTI. Lifkon Elektrik Elektronik DCB-I. D.No: 005 - D.Ver: 104-27.04.2015 - www.lifkon.

KULLANIM KLAVUZU DCB-I KRAMER KAPI KONTROL KARTI. Lifkon Elektrik Elektronik DCB-I. D.No: 005 - D.Ver: 104-27.04.2015 - www.lifkon. KRAMER KAPI KONTROL KARTI KULLANIM KLAVUZU Bütün Hakları Saklıdır. 1 / 11 İÇİNDEKİLER GĠRĠġ... 3 TEKNĠK ÖZELLĠKLER... 4 BAĞLANTI ġemasi... 5 KART ÇALIġMA MODLARI... 6 MENÜ... 7 KAPI HAREKETLERĠ... 10 MONTAJ...

Detaylı

OPEN ADVANCE V.1.1 FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

OPEN ADVANCE V.1.1 FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU OPEN ADVANCE V.. FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Adres : SAKARYA. ORG.SAN.BÖL. 964 ADA PARSEL NO: HENDEK/SAKARYA Tel No : 009 064 64 8 0 Fax No : 009 064 64 8 3 www.alkur.com.tr info@alkur.com.tr

Detaylı

ML70S LCD Ekran Kullanımı

ML70S LCD Ekran Kullanımı ML70S LCD Ekran Kullanımı ML70S kartının üzerindeki LCD ekranda asansörün durum veya bazı bilgiler gösterilir. Kabin duruyorken üst satırda ise kabinin bulunduğu durak bilgisi vardır. Durak bilgisi Yön

Detaylı

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 SYC / SYT / SYP ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90)

Detaylı

OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI

OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI OTOMATİK KAPI KONTROL CİHAZI EKONT Otomatik kapı kontrol cihaz her türlü tam otomatik kapı otomasyonu uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmış, çok fonksiyonelli ve her türlü güvenlik önlemleri düşünülmüş

Detaylı

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır. Programa giriş ve çıkış yapmayı sağlar.5 sn basılı tutmak gerekir Dara alma işlemini

Detaylı

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2

CCL-S / CCT / CCL-P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 -S / CCT / -P ÖZEL TASARIM RGB LCD DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.2 AYBEY ELEKTRONİK SAN. TİC. A.Ş. Sanayi Mah. Hızır Reis Cad. No:26 34906 Pendik İstanbul / Türkiye Tel: (90) (216)

Detaylı

KATLANABİLİR KABİN KAPISI KULLANIM VE MONTAJ KILAVUZU

KATLANABİLİR KABİN KAPISI KULLANIM VE MONTAJ KILAVUZU KATLANABİLİR KABİN KAPISI KULLANIM VE MONTAJ KILAVUZU İçindekiler Önemli Bilgiler... 2 1. Giriş... 3 1.1. Kullanma ve Bakım Talimatı... 3 1.1.1. Kullanma Talimatı... 3 1.1.2. Bakım Talimatı... 3 2. Katlanır

Detaylı

GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0

GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 GRAFİK EKRAN STOKERLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 1 1. TUŞLAR : YUKARI/AŞAĞI TUŞLARI: Cihaza yeni değer girişi bu tuşlar ile yapılır. SICAKLIK AYARI: Kazan sıcaklık set değeri bu tuş ile

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK CX Serisi Asansör Kumanda Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.29 R:5 1 / 26 CX

AYBEY ELEKTRONİK CX Serisi Asansör Kumanda Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.29 R:5 1 / 26 CX AYBEY ELEKTRONİK Serisi Asansör Kumanda Sistemi KULLANIM KILAVUZU 1 / 26 SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU SÜRÜM: 1.5 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Merkez Mah. Güney Yanyol Cad. No:17

Detaylı

DD2 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

DD2 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Merkez Mah. Güney Yanyol Cad. No:17 B/1 Orhanlı-Tuzla-İstanbul / Türkiye Tel: (90) (216) 394 50 55-56-57

Detaylı

ARL-300 Enkoderli Kuyu Kopyalama Kolay Kurulum Kılavuzu

ARL-300 Enkoderli Kuyu Kopyalama Kolay Kurulum Kılavuzu ARL-300 Enkoderli Kuyu Kopyalama Kolay Kurulum Kılavuzu Yayıncı Firma ARKEL Elektrik Elektronik Ticaret Ltd. Şti. Şerifali Mah. Bayraktar Bulvarı Şehit Sok. No:32 Ümraniye İstanbul TURKIYE Doküman Tarihi

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

Teknosem ANASAYFA. Program komut butonları ve program zaman parametrelerinin bulunduğu sayfadır.

Teknosem ANASAYFA. Program komut butonları ve program zaman parametrelerinin bulunduğu sayfadır. ANASAYFA 1 2 3 4 5 6 7 Sayfa Geçiş Tuşları Program komut butonları ve program zaman parametrelerinin bulunduğu sayfadır. Teknosem 1 Eksenleri Sıfırla Butonu: Sistemin ilk açılışında eksenleri sıfırla (homing)

Detaylı

SAVEL Gas Alarm Sistemleri

SAVEL Gas Alarm Sistemleri SAVEL Gas Alarm Sistemleri 1 GAS2000+ DEDEKTÖR KONTROL SİSTEMİ GAS2000+ Dedektör Kontrol Sistemi maksimum 30 Adet dedektörün bağlanabileceği ve durumlarının görülebileceği alarm sistemidir. Sistem 320x240

Detaylı

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI:

: WEST SOUND : TKS 207 R (RACK TİPİ) WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: MARKA : WEST SOUND MODEL : TKS 207 R (RACK TİPİ) ÜRÜN CİNSİ : PROGRAMLI OKUL SAATİ WEST SOUND TKS 207 R PROGRAMLI OKUL SAATİ KULLANIM ALANLARI: Okullar, Dershaneler, Fabrikalar, Halı sahalar vb. alanlarda

Detaylı

ACS ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ

ACS ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ ACS ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ ACS DONANIM ÖZELLİKLERİ ACS elektrikli asansörler için tasarlanmıştır. EN 81-1 standartlarına uygundur. Simplex, dublex, triplex,... 8 asansöre kadar grup olarak çalışır. Full

Detaylı

AYBEY ELEKTRONİK GRAFIX Asansör Gösterge Sistemi KULLANIM KILAVUZU. F/7.5.5.02.76 R:0 1 / 11 Grafix

AYBEY ELEKTRONİK GRAFIX Asansör Gösterge Sistemi KULLANIM KILAVUZU. F/7.5.5.02.76 R:0 1 / 11 Grafix AYBEY ELEKTRONİK GRAFIX Asansör Gösterge Sistemi KULLANIM KILAVUZU F/7.5.5.02.76 R:0 1 / 11 Grafix GRAFIX GRAFİK LCD KULLANIM KILAVUZU SÜRÜM: 1.00 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Orhanlı Mah. Katip

Detaylı

NZR-2020 ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ NZR 2020 +A3 KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU

NZR-2020 ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ NZR 2020 +A3 KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU NZR-2020 ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ NZR 2020 +A3 KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU EN81-1/2+A3 CE LC/A-C-039/14 Bu belge kullanıcılar için kılavuz olması amacıyla hazırlanmıģtır. NZR-2020, önceden haber

Detaylı

E700 TAM OTOMATİK ASANSÖR KAPISI KARTI KULLANICI DOKÜMANI

E700 TAM OTOMATİK ASANSÖR KAPISI KARTI KULLANICI DOKÜMANI E700 TAM OTOMATİK ASANSÖR KAPISI KARTI KULLANICI DOKÜMANI SGM ELEKTRONĐK SĐSTEM GELĐŞTĐRME, MÜH. TĐC. LTD. ŞTĐ. ŞEMSETTİN GÜNALTAY CAD. AVŞAR SK NO:42/2 KOZYATAĞI, KADIKÖY / İSTANBUL TEL : (216) 416 55

Detaylı

1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız.

1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız. ÇALIŞTIRMA 1- Su ve elektrik tesisatının yukarıda anlatıldığı şekilde yapıldığını kontrol ediniz. 2- Hidroforun besleyeceği tesisattaki tüm muslukları kapatınız. 3- Hidrofor emme hattındaki vanayı tamamen

Detaylı

ML40P_v2 LCD EKRAN KULLANIMI

ML40P_v2 LCD EKRAN KULLANIMI ML40P_v2 LCD EKRAN KULLANIMI ML40P_v2 kartının üzerindeki LCD ekranın üst satırında asansörün durum veya hata bilgileri gösterilir. Kabin duruyorken alt satırda ise kabinin bulunduğu durak bilgisi vardır.

Detaylı

PELETLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU

PELETLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU PELETLİ KAZAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU V1.0 1. TUŞLAR : ENTER - ESC - YUKARI/AŞAĞI : 1 Cihaza yeni değer girişlerinde, kullanılır. YUKARI ve AŞAĞI tuşları ile değer girişi yapılır. ENTER tuşu

Detaylı

ELEKTRİK MAKİNALARI VE KUMANDA 4.1.ASENKRON MOTORLARA DİREKT YOL VERME VE DEVRE ŞEMALARI

ELEKTRİK MAKİNALARI VE KUMANDA 4.1.ASENKRON MOTORLARA DİREKT YOL VERME VE DEVRE ŞEMALARI BÖLÜM 4 OTOMATİK KUMANDA DEVRELERİ 4.1.ASENKRON MOTORLARA DİREKT YOL VERME VE DEVRE ŞEMALARI Basitliği, dayanıklılığı ve ekonomik olmasından endüstride en çok kullanılan asenkron motora, gücüne, işletme

Detaylı

VERSİYON A1.0. Cihaz Defrost konumunda

VERSİYON A1.0. Cihaz Defrost konumunda SM-988H DİJİTAL TERMOSTAT VERSİYON A1.0 Özellik SM-988H Termostat sıcak / soğuk çalışır, soğuk depolama ve muhafa odalarında,sıcak-soğuk yemek servis ekipmanlarında,su ısıtıcılarında, Ön panel su geçirmez

Detaylı

ACT ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ

ACT ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ ACT ASANSÖR KUMANDA SİSTEMİ ACT DONANIM ÖZELLİKLERİ ACT elektrikli asansörler için tasarlanmıştır. EN 81-1 standartlarına uygundur. Simplex, dublex, triplex,... 8 asansöre kadar grup olarak çalışır. Paralel,

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

PINAR MÜHENDİSLİK A.Ş. FRENIC LIFT AÇIK/KAPALI ÇEVRİM REDÜKTÖRLÜ MOTOR DEVREYE ALMA KILAVUZU

PINAR MÜHENDİSLİK A.Ş. FRENIC LIFT AÇIK/KAPALI ÇEVRİM REDÜKTÖRLÜ MOTOR DEVREYE ALMA KILAVUZU PINAR MÜHENDİSLİK A.Ş. FRENIC LIFT AÇIK/KAPALI ÇEVRİM REDÜKTÖRLÜ MOTOR DEVREYE ALMA KILAVUZU Bu kullanım kılavuzunun kullanılabilmesi için TP-G1-ELS tuş takımının cihaza takılı olması gereklidir. Burada

Detaylı

DÖNER EKMEK FIRINI KONTROL KARTI (7 SEG TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-T7-DEF-001

DÖNER EKMEK FIRINI KONTROL KARTI (7 SEG TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-T7-DEF-001 DÖNER EKMEK FIRINI KONTROL KARTI (7 SEG TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-T7-DEF-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır

Detaylı

(RELAY CONTROL) KRAMER KAPI KONTROL KARTI

(RELAY CONTROL) KRAMER KAPI KONTROL KARTI SNS-155T (RELAY CONTROL) KRAMER KAPI KONTROL KARTI ( Encoder Girişli ) KULLANIM KILAVUZU 8 BİT CORE DEVİCE SWİTCH MOD POWER 16 A. RELAY OUT 12 Khz. PWM 1 CHANNEL ENCODER FEEDBACK Üretici Firma: SENSE Elektrik

Detaylı

OTOMATİK TRANSFER ŞALTERLERİ

OTOMATİK TRANSFER ŞALTERLERİ OTOMATİK TASFE ŞALTELEİ Otomatik Transfer Şalterleri MAU Otomatik Transfer Şalterleri İçindekiler Genel Bilgi.... 71 Modüler Otomatik Transfer Şalteri (100A den 800A e kadar)... 73 İzleme & Kontrol...

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu

E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu E5_C Serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. Giriş 2. Sensör Bağlantı Şekilleri 3. Sensör Tipi Seçimi 4. Kontrol Metodunun PID Olarak Ayarlanması 5. Auto-Tuning Yapılması 6. Alarm Tipinin Değiştirilmesi

Detaylı

0.0000mL mL VFA ELEKTRONİK VF-DG01

0.0000mL mL VFA ELEKTRONİK VF-DG01 Cihazın Kullanımı ve Çalıştırılması Ön Panel Tanımı 1 2 3 0.0000mL 0.0000mL 4 5 6 7 8 9 10 1. 2X8 Karakter LCD üst satır. 2. 2x8 karakter LCD alt satır. 3. Hatanın varlığında yanan led. 4. Röle 1 in çıkışın

Detaylı

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0

SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V 2.0 EKİM, 2010 KONTAL ELEKTRONİK :: SEESAW BARİYER KONTROL KARTI KULLANIM KİTABI V2.0 0 SEESAW 24V DC BARİYER KONTROL KARTI KARTI VE KULLANIMI Seesaw

Detaylı

FRENIC MULTİ ÖZET KULLANIM KLAVUZU

FRENIC MULTİ ÖZET KULLANIM KLAVUZU FRENIC MULTİ ÖZET KULLANIM KLAVUZU GENEL BİLGİLER SÜRÜCÜ KONTROL BAĞLANTILARI PLC 24 VDC CM DİJİTAL GİRİŞ COM UCU FWD REV X1 X5 EN DİJİTAL GİRİŞLER ( PNP / NPN SEÇİLEBİLİR ) ENABLE GİRİŞİ SW1 Y1 Y2 DİJİTAL

Detaylı

ÜÇ FAZLI ASENKRON MOTORLARA BUTON VE KONTAKTÖRLE YOL VERME

ÜÇ FAZLI ASENKRON MOTORLARA BUTON VE KONTAKTÖRLE YOL VERME ÜÇ FAZLI ASENKRON MOTORLARA BUTON VE KONTAKTÖRLE YOL VERME Şekil - 1 Şekilde üç fazlı asenkron motora buton ve kontaktörle yol veren devre görülmektedir. Devrede start butonuna basıldığında K 1 kontaktörünün

Detaylı

ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM SİSTEMİ YAZILIM KULLANMA KILAVUZU

ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM SİSTEMİ YAZILIM KULLANMA KILAVUZU ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM SİSTEMİ YAZILIM KULLANMA KILAVUZU Bilgisayar üzerinden analog adresli yangın algılama sisteminde bulunan detektörlere yer atama, kontak izleme modülünün senaryo belirtilmesi

Detaylı

DİKON KULLANMA KILAVUZU

DİKON KULLANMA KILAVUZU DİKON KULLANMA KILAVUZU Cihaz, kontör ve dialer özelliklerini bir arada bulundurur, dialer fonksiyonu devre dışı ( by-pass) bırakılabilir. Besleme ünitesi, Kontör cihazı, Eksay Cihazı ( opsiyonel ) ve

Detaylı

FRENIC MEGA ÖZET KULLANIM KLAVUZU

FRENIC MEGA ÖZET KULLANIM KLAVUZU FRENIC MEGA ÖZET KULLANIM KLAVUZU GENEL BİLGİLER SÜRÜCÜ KONTROL BAĞLANTILARI PLC 24 VDC CM DİJİTAL GİRİŞ COM UCU FWD REV DİJİTAL GİRİŞLER ( PNP / NPN SEÇİLEBİLİR ) SW1 X1 - X7 EN ENABLE GİRİŞİ Y1 - Y4

Detaylı

GEPA. RTC-100L Astronomik Zaman Rölesi. Kullanma Kılavuzu

GEPA. RTC-100L Astronomik Zaman Rölesi. Kullanma Kılavuzu GEPA RTC-100L Astronomik Zaman Rölesi Kullanma Kılavuzu İçindekiler 1. Genel... 1 2. Özellikler... 2 3. Bağlantı... 4 4. Kullanım... 5 4.1. Ekran ve Butonlar... 5 4.2. Menü Ağacı... 7 4.3. Program Kurmak...

Detaylı

VİLLA SET BAĞLANTI ŞEMASI

VİLLA SET BAĞLANTI ŞEMASI VİLLA SET BAĞLANTI ŞEMASI VPON VİLLA SİSTEMİ BAĞLANTI DİYAGRAMI KIRMIZI MAVİ SARI BEYAZ KIRMIZI MAVİ SARI BEYAZ KANAL 1 KANAL 2 KONNEKTÖR KABLO UÇLARI BEYAZ - VİDEO SARI - +12 V MAVİ - VİDEO GND KIRMIZI

Detaylı

EN 81-1/2 STANDARTLARI GÜNCELLEMESİ

EN 81-1/2 STANDARTLARI GÜNCELLEMESİ EN 81-1/2 STANDARTLARI GÜNCELLEMESİ İSTEM DIŞI KABİN HAREKETİ UNINTENDED CAR MOVEMENT Asansör kabininin katta kapısı açık iken kontrolsüz olarak hareket etmesi İstem Dışı Kabin Hareketi olarak tanımlanmıştır.

Detaylı

FRENIC ECO ÖZET KULLANIM KLAVUZU

FRENIC ECO ÖZET KULLANIM KLAVUZU FRENIC ECO ÖZET KULLANIM KLAVUZU GENEL BİLGİLER SÜRÜCÜ KONTROL BAĞLANTILARI PLC 24 VDC CM DİJİTAL GİRİŞ COM UCU FWD REV X1 - X5 Y1 - Y3 DİJİTAL GİRİŞLER ( PNP / NPN SEÇİLEBİLİR ) DİJİTAL ÇIKIŞ SW1 CMY

Detaylı

ARL-100 ASANSÖR KUMANDA KARTI

ARL-100 ASANSÖR KUMANDA KARTI ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU Yayıncı Firma ARKEL Elektrik Elektronik Ticaret Ltd. Şti. Doküman Tarihi 2011 Doküman Sürümü V2.1 Şerifali Mah. Bayraktar Bulvarı Şehit Sok. No:32 Umraniye Istanbul

Detaylı

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!..

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!.. TOU 01 KULLANMA KLAVUZU EPC (Teknolojik deðiþiklikler nedeniyle deðiþiklik hakký saklýdýr. Üretici Firma deðiþiklikleri önceden haber verilmeksizin yapabilir.) Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE

Detaylı

KRC ENA HZR EN+ ENB EN- KÖPRÜ DİYOT 35A/1000V 1000 HEYTECH HT-53 SERİAL AC G0 DWN V2 COM MP R RLA RPA UP RPB PIN MOTOR FREN DİRENCİ ŞEBEKE

KRC ENA HZR EN+ ENB EN- KÖPRÜ DİYOT 35A/1000V 1000 HEYTECH HT-53 SERİAL AC G0 DWN V2 COM MP R RLA RPA UP RPB PIN MOTOR FREN DİRENCİ ŞEBEKE 0 LİFT MOTOR DRİVE ŞEEKE FRE DİRECİ LİE RAKE RZİSTOR MOTOR R S T PE P+ D U V W 220 0 YALITIMLI TRAFO 20 0 TR1 210VA X11 X12 X13 X14 X15 X16 X17 X18 X19 X20 0 X01 X02 X03 X04 X05 X06 X07 X08 X09 X10 0 869P

Detaylı

ZAMANLAYICILAR S de, 4 farklı zamanlayıcı vardır.

ZAMANLAYICILAR S de, 4 farklı zamanlayıcı vardır. ZAMANLAYICILAR S7-1200 de, 4 farklı zamanlayıcı vardır. 1.Timer Pals: (TP): Girişe (IN) gelen sinyalle beraber çıkış (Q) «1» olur. Ayarlanan süre (PT) sonunda çıkış (Q) «0» olur. Ayarlanan süre (PT) dolmadan,

Detaylı

ML50S LCD EKRAN KULLANIMI

ML50S LCD EKRAN KULLANIMI ML50S LCD EKRAN KULLANIMI ML50S kartının üzerindeki LCD ekranda asansörün durum veya bazı bilgiler gösterilir. Kabin duruyorken üst satırda ise kabinin bulunduğu durak bilgisi vardır. Durak bilgisi Yön

Detaylı

GA 2.0 220V YANAKAYAR BAHÇE KAPISI MOTOR KONTROL KARTI

GA 2.0 220V YANAKAYAR BAHÇE KAPISI MOTOR KONTROL KARTI GA 2.0 220V YANAKAYAR BAHÇE KAPISI MOTOR KTROL KARTI Kullanım Kitabı V 1.0 Aralık, 2011 KTAL ELEKTRİK :: 220V YANAKAYAR BAHÇE KAPISI MOTROL KTROL KARTI 0 YANAKAYAR BAHÇE KAPISI MOTOR KTROL KARTI Yanakayar

Detaylı

MÜHENDİS PANEL PROGRAMLAMA - Programa girmek için (*)(8)( 0269 ) [01] ZON 1 TANIMLAMA

MÜHENDİS PANEL PROGRAMLAMA - Programa girmek için (*)(8)( 0269 ) [01] ZON 1 TANIMLAMA MÜHENDİS PANEL PROGRAMLAMA - Programa girmek için (*)(8)( 0269 ) [01] ZON 1 TANIMLAMA [ * ] [ 8 ] [MÜHENDİSLİK ŞİFRESİ] [01] [ZON TİPİ] [1. SET ÖZELLİK ] [#] [2. SET ÖZELLİK] [#] [02] ZON 2 TANIMLAMA [02]

Detaylı

Gizmo+A3 Kullanma Kılavuzu

Gizmo+A3 Kullanma Kılavuzu Gizmo+A3 Kullanma Kılavuzu EEM İTH. İHR. PAZ. ve TİC. A.Ş ASANSÖR KUMANDA ve OTOMASYON SİSTEMLERİ Gizmo+A3 ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANMA KILAVUZU Seri No:. Donanım Sürümü: 3.00 Yazılım Sürümü: 1.15 Klavuz

Detaylı

PANEL PROGRAMLAMA Programa girmek için (*)(8)( 0269 )

PANEL PROGRAMLAMA Programa girmek için (*)(8)( 0269 ) PANEL PROGRAMLAMA Programa girmek için (*)(8)( 0269 ) [01] ZON 1 TANIMLAMA [ * ] [ 8 ] [MÜHENDİSLİK ŞİFRESİ] [01] [ZON TİPİ] [1. SET ÖZELLİK ] [#] [2. SET ÖZELLİK] [#] [02] ZON 2 TANIMLAMA [02] [ZON TİPİ]

Detaylı

BK 4000 Dip Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BK 4000 Dip Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı BK 4000 Dip Blöf Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı BK 4000 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI

HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI HP SERİSİ POMPA KONTROL PANOLARI https://www.facebook.com/kerimelektromotor H-01 / H-01 M TEK POMPALI POMPA KONTROL PANOSU GENEL ÖZELLİKLER H-01/H-01M TEK POMPALI POMPA KONTROL PANOSU Pompa sistemlerinin

Detaylı

SQL Uyarı Programı Kurulum ve Kullanımı

SQL Uyarı Programı Kurulum ve Kullanımı SQL Uyarı Programı Kurulum ve Kullanımı Kurulum 1. SQL Uyarı.zip dosyası açılır. 2. SQL Uyarı.exe programı çalıştırılır. 3. Üstteki ekran açılır ok. Butonuna basılır. 4. Ayarlar ekranı seçilir. 4.1 Server

Detaylı

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli

EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli EHP Sabit Devirli Hidrofor Kontrol Panosu Servis Manueli 1. Ürün Bilgisi EHP Panolar; sabit hızlı pompa uygulamaları için tasarlanmış 128*64 grafik ekrana sahip bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilen,

Detaylı

ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001

ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001 ELEKTRİKLİ KONV. FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT TOUCH) KULLANIM KILAVUZU AKE-TT-EKF-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka

Detaylı

Konum anahtarı. ( + ) TUŞU : Kapı ayarları yükseltmek, menüde gerinmek ve ayarları kayıt yapmak içi kullanılır

Konum anahtarı. ( + ) TUŞU : Kapı ayarları yükseltmek, menüde gerinmek ve ayarları kayıt yapmak içi kullanılır Konum anahtarı ( + ) TUŞU : Kapı ayarları yükseltmek, menüde gerinmek ve ayarları kayıt yapmak içi kullanılır (- ) TUŞU : Kapı ayarlarını düşürmek, menüde gezinmek için kullanılır. ( MENÜ) TUŞU : Kapının

Detaylı

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU

SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ELITE A.G. JM-110LRE SICAK VE SOĞUK ETĐKET VE BOY KESME MAKĐNASI KULLANIM KILAVUZU ANA EKRAN Makinenin şalteri açıldığında 5 sn boyunca açılış ekranı gelir. Daha sonra ana ekrana geçilir. Bu ekranda yardımcı

Detaylı

YIKAMA OTOMATI KULLANIM VE BAKIM KILAVUZU

YIKAMA OTOMATI KULLANIM VE BAKIM KILAVUZU YIKAMA OTOMATI KULLANIM VE BAKIM KILAVUZU KULLANIM KILAVUZUNU OKUMADAN MAKİNENİZİ KULLANMAYINIZ... İMALATÇI FİRMA SEZER TARIM VE SAĞIM TEKNOLOJİLERİ SAN. LTD. ŞTİ. Sırabademler Mah. Karacabey-Bursa Karayolu

Detaylı