NİSAN 2015 MECLİS KARARLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NİSAN 2015 MECLİS KARARLARI"

Transkript

1 NİSAN 2015 MECLİS KARARLARI

2 Karar Tarihi Karar No Kararın- Belediye Başkanının 2014 Yılı 06 / 04 /2015 ( 29 ) Konusu Faaliyet Raporunun müzakeresi; (Hayrettin ALTUNOK-Meclis 1. Başkan Vekili) Belediye Meclisini ÜYELER : Coşkun TANIŞ -Emre SARISALTIKOĞLU -İbrahim IŞIK- Hayrettin ALTUNOK- GÜNDEMİN ( 1. ) MADDESİ : : Belediye Başkanının (01 Ocak Aralık 2014) dönemine ilişkin faaliyet raporunun 5393 sayılı yasanın 56. Maddesi gereğince müzakeresi; KA R A R : Başkan tarafından; Belediye Başkanının (01 Ocak Aralık 2014) dönemine ilişkin faaliyet raporunun 5393 sayılı yasanın 56. Maddesi gereğince müzakeresine ilişkin Yazı İşleri Müdürlüğünün tarih ve (772431) sayılı teklifi ve eki Faaliyet Raporu nun, birinci oturumda gündemin diğer maddelerinin görüşülmesine müteakip, yapılacak ikinci oturumda görüşülmesi teklif edildi. Yapılan oylama sonucu gündemin 1. maddesi olarak belirlenen Faaliyet Raporunun birinci oturumun kapanmasına müteakip, yapılacak ikinci oturumda görüşülmesine oybirliği ile karar verildi. Belediye Başkanımız Dr. Hasan AKGÜN; Faaliyet Raporu nun görüşülmesi sırasında, Meclis Oturumunu yönetmek üzere, yerini, 5393 sayılı yasanın 19. Maddesi gereğince Meclis 1. Başkan Vekili Hayrettin ALTUNOK a devretti. Meclis 1. Başkan Vekili Hayrettin ALTUNOK tarafından yapılan konuşmaya müteakip, Belediye Başkanı Dr. Hasan AKGÜN ün (01 Ocak Aralık 2014) dönemine ait Faaliyet Raporunun, 5393 sayılı yasanın 56. Maddesi gereğince müzakeresine geçildi. Tüm Meclis Üyelerine, önceden okunup incelenebilmesi amacıyla, meclis toplantı gündemi ile birlikte kitapçık şeklinde dağıtılmış bulunan Faaliyet Raporu nun okunmuş sayılması oya sunularak, Faaliyet Raporunun okunmuş sayılması oy birliği ile kabul edildi. Yapılan müzakereler sonucu, Meclis 1. Başkan Vekili Hayrettin ALTUNOK tarafından; Belediye Başkanı Dr. Hasan AKGÜN ün (01 Ocak Aralık 2014) dönemine ilişkin faaliyetlerini içeren ve 5393 sayılı yasanın 56. Maddesi uyarınca meclise sunulan Faaliyet Raporu oya sunuldu. Yapılan oylama sonucu; Belediye Başkanı Dr. Hasan AKGÜN ün (01 Ocak Aralık 2014) dönemine ilişkin faaliyetlerini içeren Faaliyet Raporu (14) Ret oyuna karşılık (18) Kabul oyu olmak üzere oy çokluğu ile kabul edildi.

3 Karar Tarihi Karar No Kararın- Encümen Üyeleri Seçimi. 06 / 04 /2015 ( 30 ) Konusu Belediye Meclisini ÜYELER : Coşkun TANIŞ -Emre SARISALTIKOĞLU -İbrahim IŞIK- Hayrettin ALTUNOK- GÜNDEMİN ( 2. ) MADDESİ : : 5393 sayılı yasanın 33. Maddesi gereğince Meclisten Encümene (3) adet Encümen Üyesi seçimi; KA R A R : Belediyemiz Meclisinin, 06 Nisan 2015 tarihinde yapılan toplantısında, gündemin ikinci maddesi doğrultusunda, 5393 Sayılı Yasanın 33. Maddesi gereğince, bir yıl süreyle görev yapacak yeni Encümen Üyelerinin belirlenmesi amacıyla, seçim yapılması için, Emre SARISALTIKOĞLU, İbrahim IŞIK, Dilek TEKİN (C.H.P.), Tamer CAMBAZ, Yadigar BAKACAK ve Ahmet KÜÇÜK (AKP) aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından Gizli Oyla yapılan oylama sonucu; Encümen Üyelikleri için; Belediyemiz Meclis Üyelerinden; Emre SARISALTIKOĞLU, İbrahim IŞIK ve Dilek TEKİN e (18) er Oy, Tamer CAMBAZ, Yadigar BAKACAK ve Ahmet KÜÇÜK e ise (12) şer Oy ve (1) Oy da Geçersiz çıktı. Bu durumda; Gizli Oyla yapılan seçimler sonucu, Emre SARISALTIKOĞLU, İbrahim IŞIK ve Dilek TEKİN (18) er Oyla, bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Meclisten Encümene Encümen Üyesi olarak seçildi. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

4 Karar Tarihi Karar No Kararın- Plan ve Bütçe Komisyonu Seçimi. 06 / 04 /2015 ( 31 ) Konusu Belediye Meclisini ÜYELER : Coşkun TANIŞ -Emre SARISALTIKOĞLU -İbrahim IŞIK- Hayrettin ALTUNOK- GÜNDEMİN ( 3. ) MADDESİ : : Plan ve Bütçe Komisyonuna Üye seçimi;(5 Kişi) KA R A R : Belediyemiz Meclisinin, 06 Nisan 2015 tarihinde yapılan toplantısında, gündemin üçüncü maddesi doğrultusunda, Belediyemiz Plan ve Bütçe Tetkik Komisyonu üyelerinin belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. maddesi hükümleri uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Ahmet KÜÇÜK ve Mustafa UÇAR, Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için ise Coşkun TANIŞ, Ahmet ŞAHİN ve Selda GİDİŞ UZKAN aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, Gizli Oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. Gizli oylama usulüyle yapılan seçimler sonucu, Meclis üyelerinden Selda GİDİŞ UZKAN (23) Oyla, Coşkun TANIŞ ve Ahmet ŞAHİN (18) er oyla bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Ahmet KÜÇÜK ve Mustafa UÇAR a ise (12) şer Oy ve (1) Oy da Geçersiz çıktı. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

5 Karar Tarihi Karar No Kararın- İmar Komisyonu Seçimi. 06 / 04 /2015 ( 32 ) Konusu GÜNDEMİN ( 4. ) MADDESİ : : İmar Komisyonu Üye seçimi;(5 Kişi) gündemin dördüncü maddesi doğrultusunda, Belediyemiz (5) Kişilik İmar Komisyonunun belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. maddesi hükümleri uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Rıdvan YAVUZBİLGE ve Hasan BACIOĞLU ile Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için Muharem Aziz ZENGİN, Tarık ERDOĞAN ve Fahrettin ALTINTAŞ aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, Gizli Oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. Gizli oylama usulüyle yapılan seçimler sonucu; Meclis üyelerinden Tarık ERDOĞAN (19) Oyla, Muharem Aziz ZENGİN ve Fahrettin ALTINTAŞ ise (18) er Oyla bir yıl süreyle görev yapmak üzere, İmar Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Rıdvan YAVUZBİLGE ve Hasan BACIOĞLU na ise (13) er Oy, Tamer CAMBAZ a (1) Oy ve (1) Oy da Geçersiz çıktı. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

6 Karar Tarihi Karar No Kararın- Ulaşım ve Trafik Komisyonuna 06 / 04 /2015 ( 33 ) Konusu Üye Seçimi; GÜNDEMİN ( 5. ) MADDESİ : : Ulaşım ve Trafik Komisyonuna üye seçimi; (5 kişi) gündemin beşinci maddesi doğrultusunda, Belediyemiz Ulaşım ve Trafik Komisyonu Üyelerinin (5 Kişilik) belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan; Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Bedir GÜRSES ve Mustafa UÇAR ile Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için ise, Ersel YAZICI, Haluk HALVACIOĞLU ve Mustafa AYDIN aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimler sonucu; Meclis üyelerinden; Ersel YAZICI, Haluk HALVACIOĞLU, Mustafa AYDIN, Bedir GÜRSES ve Mustafa UÇAR (1) Çekimser Oya karşılık (31) Kabul Oyu olmak üzere, oyçokluğu ile bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Ulaşım ve Trafik Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

7 Karar Tarihi Karar No Kararın- Eğitim Kültür ve Sanat Komisyonuna 06 / 04 /2015 ( 34 ) Konusu Üye Seçimi; GÜNDEMİN ( 6. ) MADDESİ : : Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonuna üye seçimi; (5 kişi) gündemin altıncı maddesi doğrultusunda, Belediyemiz Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonu Üyelerinin (5 Kişilik) belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan; Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Havva DEMİRTAŞ, Tamer CAMBAZ ile Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için Emre SARISALTIKOĞLU, Emine DEMİRCİ ve Ahmet ŞAHİN aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimler sonucu; Meclis üyelerinden; Emre SARISALTIKOĞLU, Emine DEMİRCİ, Ahmet ŞAHİN, Havva DEMİRTAŞ ve Tamer CAMBAZ (1) Çekimser Oya karşılık (31) Kabul Oyu olmak üzere, oyçokluğu ile bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

8 Karar Tarihi Karar No Kararın- HUKUK Komisyonuna Üye Seçimi; 06 / 04 /2015 ( 35 ) Konusu GÜNDEMİN ( 7. ) MADDESİ : : Hukuk Komisyonuna üye seçimi; (5 kişi) gündemin yedinci maddesi doğrultusunda, Belediyemiz Hukuk Komisyonu Üyelerinin (5 Kişilik) belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan, Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından; Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Abdullah ERENOĞLU, Recep ALPASLAN, Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için Hayrettin ALTUNOK, Cemal KAYA ve Selda GİDİŞ UZKAN aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimler sonucu; Meclis üyelerinden; Hayrettin ALTUNOK, Cemal KAYA, Selda GİDİŞ UZKAN, Abdullah ERENOĞLU ve Recep ALPASLAN (1) Çekimser Oya karşılık (31) Kabul Oyu olmak üzere, oyçokluğu ile bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Hukuk Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

9 Karar Tarihi Karar No Kararın- Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler 06 / 04 /2015 ( 36 ) Konusu Komisyonuna Üye Seçimi; GÜNDEMİN ( 8. ) MADDESİ : : Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonuna üye seçimi; (5 kişi) gündemin sekizinci maddesi doğrultusunda, Belediyemiz Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu Üyelerinin (5 Kişilik) belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan, Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Bedir GÜRSES ve Tamer CAMBAZ ile Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için Coşkun TANIŞ, Önder Yüksel ERYİĞİT ve Mustafa AYDIN aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimler sonucu; Meclis üyelerinden; Coşkun TANIŞ, Önder Yüksel ERYİĞİT, Mustafa AYDIN, Bedir GÜRSES ve Tamer CAMBAZ (1) Çekimser Oya karşılık (31) Kabul Oyu olmak üzere, oyçokluğu ile bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

10 Karar Tarihi Karar No Kararın- Gençlik ve Spor Komisyonuna 06 / 04 /2015 ( 37 ) Konusu Üye Seçimi; GÜNDEMİN ( 9. ) MADDESİ : : Gençlik ve Spor Komisyonuna üye seçimi; (5 kişi) gündemin dokuzuncu maddesi doğrultusunda, Belediyemiz Gençlik ve Spor Komisyonu Üyelerinin (5 Kişilik) belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan, Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Mustafa UÇAR ve Yadigar BAKACAK ile Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için Fahrettin ALTINTAŞ, Mustafa AYDIN, Cemal KAYA aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimler sonucu; Meclis üyelerinden; Fahrettin ALTINTAŞ, Mustafa AYDIN, Cemal KAYA, Mustafa UÇAR ve Yadigar BAKACAK (1) Çekimser Oya karşılık (31) Kabul Oyu olmak üzere, oyçokluğu ile bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

11 Karar Tarihi Karar No Kararın- Çevre ve Sağlık Komisyonuna 06 / 04 /2015 ( 38 ) Konusu Üye Seçimi; GÜNDEMİN ( 10. ) MADDESİ : : Çevre ve Sağlık Komisyonuna üye seçimi; (5 kişi) gündemin Onuncu maddesi doğrultusunda, Belediyemiz Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyelerinin (5 Kişilik) belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan, Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Havva DEMİRTAŞ, Yadigar BAKACAK Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için Emine DEMİRCİ, Önder Yüksel ERYİĞİT, İbrahim IŞIK aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimler sonucu; Meclis üyelerinden; Emine DEMİRCİ, Önder Yüksel ERYİĞİT, İbrahim IŞIK, Havva DEMİRTAŞ ve Yadigar BAKACAK; (1) Çekimser Oya karşılık (31) Kabul Oyu olmak üzere, oyçokluğu ile bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

12 Karar Tarihi Karar No Kararın- TARİFE Komisyonuna Üye Seçimi; 06 / 04 /2015 ( 39 ) Konusu GÜNDEMİN ( 11. ) MADDESİ : : Tarife Komisyonuna üye seçimi; (5 kişi) gündemin on birinci maddesi doğrultusunda, Belediyemiz Tarife Komisyonu Üyelerinin (5 Kişilik) belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan; Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Bedir GÜRSES, Mehmet AYTEKİN, Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için Mustafa AYDIN, Dilek TEKİN, Haluk HALVACIOĞLU aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. İşaretle oylama usulüyle yapılan seçim sonucu; Meclis üyelerinden; Mustafa AYDIN, Dilek TEKİN, Haluk HALVACIOĞLU, Bedir GÜRSES ve Mehmet AYTEKİN; (1) Çekimser Oyu karşılık (31) Kabul Oyu olmak üzere, oyçokluğu ile bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Tarife Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

13 Karar Tarihi Karar No Kararın- HARİTA Komisyonuna Üye Seçimi; 06 / 04 /2015 ( 40 ) Konusu GÜNDEMİN ( 12. ) MADDESİ : : Harita Komisyonuna üye seçimi; (5 kişi) gündemin on ikinci maddesi doğrultusunda, Belediyemiz Harita Komisyonu Üyelerinin (5 Kişilik) belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan; Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Mir Mehmet ÖZTÜRK, Yadigar BAKACAK ile Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için Ersel YAZACI, Tarık ERDOĞAN, Cemal KAYA aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. İşaretle oylama usulüyle yapılan seçim sonucu; Meclis üyelerinden; Ersel YAZACI, Tarık ERDOĞAN, Cemal KAYA, Mir Mehmet ÖZTÜRK ve Yadigar BAKACAK; (1) Çekimser Oya karşılık (31) Kabul Oyu olmak üzere, oyçokluğu ile bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Harita Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

14 Karar Tarihi Karar No Kararın- Engelliler Komisyonuna Üye Seçimi; 06 / 04 /2015 ( 41 ) Konusu GÜNDEMİN ( 13. ) MADDESİ (EK-4. Md.) : : Engelliler Komisyonuna üye seçimi; (5 kişi) yapılan oylama sonucu Gündeme EK-4. Madde olarak ilave edilen ve gündem sıralamasında da değişiklik yapılarak gündemin On Üçüncü maddesi olarak belirlenen yazılı teklif doğrultusunda, Belediyemiz Engelliler Komisyonu Üyelerinin (5 Kişilik) belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan; Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Bedir GÜRSES, Yadigar BAKACAK ile Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için Önder Yüksel ERYİĞİT, Ersel YAZICI, Muharem Aziz ZENGİN aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. İşaretle oylama usulüyle yapılan seçim sonucu Meclis üyelerinden; Önder Yüksel ERYİĞİT, Ersel YAZICI, Muharem Aziz ZENGİN, Bedir GÜRSES ve Yadigar BAKACAK; (1) Çekimser Oya karşılık (31) Kabul Oyu olmak üzere, oyçokluğu ile bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Engelliler Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi..

15 Karar Tarihi Karar No Kararın- Kadın Erkek Fırsat Eşitliği 06 / 04 /2015 ( 42 ) Konusu Komisyonuna Üye Seçimi; GÜNDEMİN ( 14. ) MADDESİ (EK-5. Md.) : : Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonuna üye seçimi; (5 kişi) yapılan oylama sonucu Gündeme EK-5. Madde olarak ilave edilen ve gündem sıralamasında da değişiklik yapılarak gündemin On Dördüncü maddesi olarak belirlenen yazılı teklif doğrultusunda, Belediyemiz Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyelerinin (5 Kişilik) belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan; Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Havva DEMİRTAŞ, Hasan BACIOĞLU ile Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait iki üyelik için Ahmet ŞAHİN, Emine DEMİRCİ ve Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Seher İLHAN YILDIZ aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. İşaretle oylama usulüyle yapılan seçim sonucu Meclis üyelerinden; Havva DEMİRTAŞ, Hasan BACIOĞLU, Ahmet ŞAHİN, Emine DEMİRCİ ve Seher İLHAN YILDIZ; (32) şer Kabul Oyu olmak üzere, Oybirliği ile bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

16 Karar Tarihi Karar No Kararın- İnsan Hakları Komisyonuna 06 / 04 /2015 ( 43 ) Konusu Üye Seçimi; GÜNDEMİN ( 15. ) MADDESİ (EK-6. Md.) : : İnsan Hakları Komisyonuna üye seçimi; (5 kişi) yapılan oylama sonucu Gündeme EK-6. Madde olarak ilave edilen ve gündem sırasında da değişiklik yapılarak gündemin On Beşinci maddesi olarak belirlenen yazılı teklif doğrultusunda, Belediyemiz İnsan Hakları Komisyonu Üyelerinin (5 Kişilik) belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan; Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Abdullah ERENOĞLU ile Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Seher İLHAN YILDIZ, Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için ise Hayrettin ALTUNOK, Emre SARISALTIKOĞLU, Dilek TEKİN aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. İşaretle oylama usulüyle yapılan seçim sonucu Meclis üyelerinden; Hayrettin ALTUNOK, Emre SARISALTIKOĞLU, Dilek TEKİN, Abdullah ERENOĞLU ve Seher İLHAN YILDIZ; (32) şer Kabul Oyu olmak üzere, Oybirliği ile bir yıl süreyle görev yapmak üzere, İnsan Hakları Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

17 Karar Tarihi Karar No Kararın- Çocuk Hakları Komisyonuna 06 / 04 /2015 ( 44 ) Konusu Üye Seçimi; GÜNDEMİN ( 16. ) MADDESİ (EK-7. Md.) : : Çocuk Hakları Komisyonuna üye seçimi; (5 kişi) yapılan oylama sonucu Gündeme EK-7. Madde olarak ilave edilen ve gündem sırasında da değişiklik yapılarak gündemin On Altıncı maddesi olarak belirlenen Başkanlık Makamının sözlü teklifi doğrultusunda, Belediyemiz Çocuk Hakları Komisyonu Üyelerinin (5 Kişilik) belirlenebilmesi amacıyla, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 24. Maddesi uyarınca, Mecliste temsil edilen siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bağımsız üyelerin sayısal oranları dikkate alınarak, Mecliste grubu bulunan; Cumhuriyet Halk Partisi Grubu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubu ve Bağımsız Üyeler arasından, Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Grubuna ait iki üyelik için Meclis Üyelerinden Tamer CAMBAZ, Recep ALPASLAN, Cumhuriyet Halk Partisi Grubuna ait üç üyelik için ise Ahmet ŞAHİN, Emine DEMİRCİ, Selda GİDİŞ UZKAN aday gösterildi. Başka aday çıkmadığından, İşaretle oylama usulüyle yapılan seçimlere geçildi. İşaretle oylama usulüyle yapılan seçim sonucu Meclis üyelerinden; Ahmet ŞAHİN, Emine DEMİRCİ, Selda GİDİŞ UZKAN, Tamer CAMBAZ ve Recep ALPASLAN; (1) Çekimser Oya karşılık (31) Kabul Oyu olmak üzere, Oyçokluğu ile bir yıl süreyle görev yapmak üzere, Çocuk Hakları Komisyonu Üyeliklerine seçildiler. Sonuç yüksek sesle meclise bildirildi.

18 Karar Tarihi Karar No Kararın- Mimari Estetik Komisyonuna 06 / 04 /2015 ( 45 ) Konusu Kurulması. GÜNDEMİN ( 22. ) MADDESİ (EK-8. Md.) : : Belediyemiz bünyesinde Mimari Estetik Komisyonu nun kurulması ve Mimari Estetik Komisyonu için gereken Çalışma Yönetmeliğinin de 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 18. Maddesinin (m) bendine göre onaylanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi hususlarının müzakeresi ve karara bağlanması. KA R A R : Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği nin 10. Maddesi (Değişik : RG ) uyarınca Mimari Estetik Komisyonu nun kurulması ve Mimari Estetik Komisyonu için gereken Çalışma Yönetmeliğinin de 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 18. Maddesinin (m) bendine göre onaylanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve (774648) sayılı yazılı teklifi, Belediyemiz Meclisinin, 06 Nisan 2015 tarihinde yapılan Nisan Ayı toplantısında, yapılan oylama sonucu Gündeme EK-8. Madde olarak ilave edilerek, gündemin Yirmi İkinci maddesi olarak meclisimizde müzakere edildi. Yapılan müzakerede; Belediyemiz bünyesinde, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği nin 10. Maddesi (Değişik : RG ) uyarınca Mimari Estetik Komisyonu nun kurulmasına ve Mimari Estetik Komisyonu için gereken Çalışma Yönetmeliğinin onaylanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun (18/m) Maddesi gereğince yapılan oylama sonucu; oybirliği ile karar verildi.

19 SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Camilere isim verilmesi. 10 / 04 /2015 ( 46 ) Konusu Belediye Meclisini Coşkun TANIŞ -Emre SARISALTIKOĞLU (Katılmadı)-İbrahim IŞIK- Hayrettin ALTUNOK- Dilek TEKİN(Katılmadı)- Seher İLHAN YILDIZ-Cemal KAYA- Mustafa UÇAR-Ersel YAZICI- Hasan BACIOĞLU-Emine DEMİRCİ-Ahmet KÜÇÜK-Muharem Aziz ZENGİN (Katılmadı)- Recep ALPASLAN- GÜNDEMİN ( 1. ) MADDESİ : : Belediyemiz sınırlarında Belediyemiz ve vatandaş işbirliği ile yapılmış bulunan Camilere verilecek isimlerin belirlenmesi ve Diyanet İşleri Başkanlığına önerilmesi hususunun, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 18/n ve 81. Maddeleri gereğince müzakeresi ve karara bağlanması. ( Md.) KA R A R : Belediyemiz sınırlarında Tepecik Ulus Mahallesi 502 Ada ve 18 parseller üzerinde bulunan ve eski adı Tepecik Merkez Camii olan Cami ve Belediyemize ait 5 katlı iş merkezi yıkılarak yerine belediyemizce Selçuklu Saray Mimarisi kullanılarak yeni bir Cami yapımına başlanmış olup, yapımı halen devam etmektedir. Ayrıca, yine Büyükçekmece İlçesi sınırları içerisinde biri Pınartepe Mahallesi nde diğeri Hürriyet Mahallesinde olmak üzere Belediyemiz ve hayırsever vatandaşların işbirliği ile iki Caminin yapımı da devam etmektedir. Gerek Belediyemiz, gerekse Belediyemiz ve hayırsever vatandaşların işbirliği ile yapımı devam eden Camilere ilişkin bilgiler aşağıya çıkarılmış olup, Camilere verilmesi önerilen isimler de hizalarında belirtilmiştir. İSİMLENDİRİLMESİ UYGUN GÖRÜLEN CAMİLER : MAHALLESİ : ADA/PAFTA/PARSEL : YAPIMCISI : ÖNERİLEN İSİM : Pınartepe Mh. 06 ADA Belediye+Vatandaş YAHYA ÇAVUŞ CAMİİ Hürriyet Mh. 211 Ada 13 Parsel Belediye+Vatandaş SEYİT ONBAŞI CAMİİ Ulus Mahallesi 502 Ada Parseller Büyükçekmece Bld. TEPECİK MERKEZ SARAY CAMİİ Camilere isim verme yetkisi Diyanet İşleri Başkanlığına ait bulunduğundan, söz konusu Camilerin isimlerinin Belediyemiz Meclisince belirlenmesi ve belirlenecek isimlerin Diyanet İşleri Başkanlığına önerilmesi hususunda, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 18/n ve 81. Maddeleri hükümleri uyarınca karar alınmasına ilişkin Yazı İşleri Müdürlüğünün tarih ve (773406) sayılı yazılı teklifi, Belediyemiz Meclisinin, 06 Nisan 2015 tarihinde yapılan Nisan Ayı toplantısında, yapılan oylama sonucu Gündem sırası değiştirilmek suretiyle, gündemin On Yedinci maddesi olarak meclisimizde müzakere edilerek, incelenmek ve değerlendirilmek üzere Hukuk Komisyonuna havale edilmiş olup, 10 Nisan 2015 tarihinde yapılan Nisan Ayı toplantısı İkinci Birleşiminde Hukuk Komisyonunun Raporu doğrultusunda meclisimizde müzakere edildi. Yapılan müzakerede; T.C. 1

20 SAYFA : (2) Karar Tarihi Karar No Kararın- Camilere isim verilmesi. 10 / 04 /2015 ( 46 ) Konusu Belediye Meclisini Coşkun TANIŞ -Emre SARISALTIKOĞLU (Katılmadı)-İbrahim IŞIK- Hayrettin ALTUNOK- Dilek TEKİN(Katılmadı)- Seher İLHAN YILDIZ-Cemal KAYA- Mustafa UÇAR-Ersel YAZICI- Hasan BACIOĞLU-Emine DEMİRCİ-Ahmet KÜÇÜK-Muharem Aziz ZENGİN (Katılmadı)- Recep ALPASLAN- Teklif edilen Cami isimleri Hukuk Komisyonunca tetkik edilip incelenmiş ve raporda da belirtildiği üzere uygun görülmüş olup, isimlendirilmesi teklif edilen Camilere, yine Sinanoba ve Mimarsinan Mahallelerinde Belediyemiz ve vatandaş işbirliği ile yapımı devam eden iki Caminin de ilave edilerek, gerek Belediyemiz, gerekse Belediyemiz ve hayırsever vatandaşların işbirliği ile yapımı devam eden bu Camilerin; İSİMLENDİRİLMESİ UYGUN GÖRÜLEN CAMİLER : MAHALLESİ : ADA/PAFTA/PARSEL : YAPIMCISI : ÖNERİLEN İSİM : Pınartepe Mh. 06 ADA Belediye+Vatandaş YAHYA ÇAVUŞ CAMİİ Hürriyet Mh. 211 Ada 13 Parsel Belediye+Vatandaş SEYİT ONBAŞI CAMİİ Ulus Mahallesi 502 Ada Parseller Büyükçekmece Bld. TEPECİK MERKEZ SARAY CAMİİ Sinanoba Mahallesi 4064 Parsel Belediye+Vatandaş AKSEMSETTİN HZ. CAMİİ Mimarsinan Mahallesi 432 Ada 1 Parsel Belediye+Vatandaş İBRAHİM SANCAK CAMİİ Olarak isimlendirilmesine ve Camilere isim verme yetkisi Diyanet İşleri Başkanlığına ait bulunduğundan, söz konusu Camilerin isimlerinin Diyanet İşleri Başkanlığına önerilmesine, konuya ilişkin Hukuk Komisyonu Raporunda belirtilen uygun görüş doğrultusunda, 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 18/n ve 81. Maddeleri hükümleri uyarınca, yapılan oylama sonucu; mevcudun oybirliği ile karar verildi. 2

21 SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın Mali Yılı Ek Bütçesi; 10 / 04 /2015 ( 48 ) Konusu Belediye Meclisini Dilek TEKİN(Katılmadı)- Seher İLHAN YILDIZ-Cemal KAYA- Mustafa UÇAR-Ersel YAZICI- Hasan BACIOĞLU-Emine DEMİRCİ-Ahmet KÜÇÜK-Muharem Aziz ZENGİN (Katılmadı)- Recep ALPASLAN- ÜYELER: Coşkun TANIŞ -Emre SARISALTIKOĞLU (Katılmadı)-İbrahim IŞIK- Hayrettin ALTUNOK- GÜNDEMİN 3. MADDESİ : : Belediyemiz 2015 Mali Yılı Bütçesine EK BÜTÇE yapılması hususunun müzakeresi ve karara bağlanması; ( EK-1. Md.) KA R A R : Belediyemiz 2015 yılı bütçesi 20/10/2014 tarih ve 80 Sayılı meclis Kararı ile TL. olarak karara bağlanmıştır. İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz 01/04/2015 tarih ve sayılı, Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz 01/04/2015 tarih ve sayılı, Özel Kalem Müdürlüğümüz 01/04/2015 tarih ve sayılı, Fen İşleri Müdürlüğümüz 01/04/2015 tarih ve sayılı, Dış İlişkiler Müdürlüğümüz 01/04/2015 tarih ve sayılı, Spor İşleri Müdürlüğümüz 02/04/2015 tarih ve sayılı, Park Ve Bahçeler Müdürlüğümüz 01/04/2015 tarih ve sayılı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ise 01/04/2015 tarih ve sayılı yazıları ile; arsa satışlarından sağlanacak finansman karşılığı sermaye ve cari giderleri faslı için Ek Ödenek talep etmektedirler. Belirtilen nedenle, ekte sunulmuş olan 2015 yılı Ek Bütçe sinin Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği nin 38.Maddesi ve 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 18.Maddesi (b) fıkrası gereğince görüşülüp karara bağlanmasına ilişkin, Mali Hizmetler Müdürlüğünün tarih ve (774451) sayılı teklifi ve ekleri, Belediyemiz Meclisinin 2015 Yılı Nisan Ayı Meclis Toplantısının tarihinde yapılan birinci birleşiminde gündeme EK-1. Madde olarak ilave edilmek ve yapılan oylama sonucu suretiyle gündemin 19. Maddesi olarak müzakere edilerek, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmiş olup, bu birleşimde gündemin üçüncü maddesi olarak müzakere edildi. Yapılan müzakerede; Öncelikle bu hususta hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu okundu. KONUNUN ÖZÜ : 2015 YILI EK ÖDENEK PLAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU KOMİSYON İNCELEMESİ : 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 18.Mad. gereği Meclis e havale edilerek, Belediye Meclisimizin Pazartesi günü yapılan Nisan ayı olağan toplantısı 1. Birleşiminde gündemin; 15. (EK: 1. Madde) Maddesi olan 2015 Yılı Ek ödeneği 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 62. mad. si hükümleri uyarınca görüşülerek, incelenip, değerlendirilmek ve rapora bağlanmak üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmiştir. KOMİSYON GÖRÜŞÜ: Komisyonumuzca yapılan müzakereler sonucu; 2015 yılı Bütçesi gün ve 80 no lu Meclis kararı ile ,00 - TL, olarak kabul edilmiştir. Yapılan komisyon çalışmalarında 2015 yılı Bütçesi incelenmiş olup, bu incelemeler sonucunda; 2015 yılı bütçesinde yatırım oranlarının düşük olduğu görülmüştür. Fen işleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü,Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü,Özel Kalem Müdürlüğü,İmar Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğünün bazı ödeneklerinin ihtiyaca yetmeyeceği anlaşılmış olup teklif edilen ek ödeneklerin karşılığı olarak, satışına karar verilen arsa satışlarından elde edilecek gelirin gösterildiği görülmüştür. Yukarıdaki açıklamalar doğrultusunda; 2015 Yılı Ek Ödeneklerin Karşılığı Ek Gelirin Belediye Öz Kaynaklarından değil Arsa satışından karşılanmasını gerekçe göstererek, Ahmet KÜÇÜK ve Mustafa UÇAR ın Ret oyu kullanmasına karşılık, 2015 Yılı Ek Ödeneklerin ve Karşılığı Ek Gelirin Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 37. Maddesine göre hazırlandığı görüldüğünden, Coşkun TANIŞ, Selda GİDİŞ UZKAN ve Ahmet ŞAHİN in kabul oyları 1

22 ile teklif edildiği şekliyle toplam ,00- TL olarak oy çokluğuyla kabul edilmesi, uygun görülmüştür. Meclis in onayına arz olunur. T.C. SAYFA : (2) Karar Tarihi Karar No Kararın Mali Yılı Ek Bütçesi; 10 / 04 /2015 ( 48 ) Konusu Belediye Meclisini Dilek TEKİN(Katılmadı)- Seher İLHAN YILDIZ-Cemal KAYA- Mustafa UÇAR-Ersel YAZICI- Hasan BACIOĞLU-Emine DEMİRCİ-Ahmet KÜÇÜK-Muharem Aziz ZENGİN (Katılmadı)- Recep ALPASLAN- ÜYELER: Coşkun TANIŞ -Emre SARISALTIKOĞLU (Katılmadı)-İbrahim IŞIK- Hayrettin ALTUNOK- Şeklinde hazırlanmış bulunan Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu nun hazırlandığı şekliyle aynen kabulü oya sunulmuş olup, Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünce, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünün talebi doğrultusunda, toplam ,00.-TL olarak hazırlanmış bulunan 2015 Mali Yılı Ek Bütçesi nin; GİDER BÜTÇESİ : Bütçe Kodu : Bütçe Kodu : Azaltılan Tutar: Arttırılan Tutar: Temsil, Ağırlama,Tören,Fuar,Organizsayon Giderleri , Sosyal Tesisler , Yol Yapım Giderleri , İnşaat Malzemesi Giderleri , Elektrik Tesisatı Giderleri , Diğerleri , Yedek Ödenek , Tamir Bakım Aleti Alımları , Diğer Hizmet Alımları , Bahçe Malzemesi Alımları ile Yapım ve Bakım Giderleri , diğer hizmet alımları , kırtasiye alımları , taşıt kiralaması giderleri , taşıt bakım ve onarım giderleri , Hizmet Binası , Temsil,Ağırlama, Tören, Fuar, Organizasyon Giderleri , İş makinası kiralama giderleri , yol bakım ve onarım giderleri ,00 TOPLAM : ,00 GELİR BÜTÇESİ : Bütçe Kodu : Bütçe Kodu : Azaltılan Tutar: Arttırılan Tutar: Arsa Satışı ,00 Olarak kabulü Başkan tarafından oya sunulmuş olup, yapılan oylama sonucu, 2015 Mali Yılı Ek Bütçesi nin toplam ,00.-TL olarak kabulüne, (13) Ret, (1) Çekimser Oya karşılık toplam (15) Kabul oyu olmak üzere Oy Çokluğu ile karar verildi. 2

23 SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sokak İsmi Değişikliği. 10 / 04 /2015 ( 50 ) Konusu Belediye Meclisini Coşkun TANIŞ -Emre SARISALTIKOĞLU (Katılmadı)-İbrahim IŞIK- Hayrettin ALTUNOK- Dilek TEKİN(Katılmadı)- Seher İLHAN YILDIZ-Cemal KAYA- Mustafa UÇAR-Ersel YAZICI- Hasan BACIOĞLU-Emine DEMİRCİ-Ahmet KÜÇÜK-Muharem Aziz ZENGİN (Katılmadı)- Recep ALPASLAN- GÜNDEMİN ( 5. ) MADDESİ : : Belediyemiz sınırlarında bulunan Güzelce Mahallesi Songül Sokağın isminin ERENLER SOKAK olarak değiştirilmesi hususunun müzakeresi ve karara bağlanması. ( EK:3. Md.) KA R A R : Büyükçekmece Belediyesince Güzelce Mahallesi 3371 Parsel üzerinde yaptırılmakta olan Büyükçekmece Cem Evi nin önünde bulunan Songül Sokağın isminin ERENLER SOKAK olarak değiştirilmesi hususunda 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 18. maddesinin (n) fıkrası hükümleri uyarınca karar alınmasına ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Grubu adına Belediye Meclis Üyesi Coşkun TANIŞ ın yazılı teklifi. Belediyemiz Meclisinin, 06 Nisan 2015 tarihinde yapılan Nisan Ayı toplantısında, yapılan oylama sonucu Gündeme EK-3. Madde olarak ilave edilmek ve Gündem sırası değiştirilmek suretiyle, gündemin 21. maddesi olarak meclisimizde müzakere edilerek, incelenmek ve değerlendirilmek üzere Harita Komisyonuna havale edilmiş olup, 10 Nisan 2015 tarihinde yapılan Nisan Ayı toplantısı İkinci Birleşiminde Harita Komisyonunun Raporu doğrultusunda meclisimizde müzakere edildi. Yapılan müzakerede; Büyükçekmece Belediyesince Güzelce Mahallesi 3371 Parsel üzerinde yaptırılmakta olan Büyükçekmece Cem Evi nin önünde bulunan Songül Sokağın isminin ERENLER SOKAK olarak değiştirilmesine ve 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 7. maddesinin (g) fıkrası hükümleri uyarınca, meydan, bulvar, cadde, yol ve sokak ad ve numaraları ile bunlar üzerindeki binalara numara verilmesi işlerini gerçekleştirmek görevi İstanbul Büyükşehir Belediyesine verildiğinden, bu konuda Belediye Meclisi Kararı alınmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediyesine öneride bulunulmasına, Harita Komisyonunca oy çokluğu ile verilen uygun görüş doğrultusunda, yapılan oylama sonucu; mevcudun oybirliği ile karar verildi. 1

24

Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN

Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN Karar Tarihi Karar No Kararın- Meclis Başkan Vekillerinin Seçimi. 11 / 04 /2014 ( 19 ) Konusu GÜNDEMİN ( 2. ) MADDESİ : seçimi; : 5393 sayılı yasanın 19. Maddesi gereğince Meclis 1. ve 2. Başkan Vekillerinin

Detaylı

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- M.B. Birliğine Üye Seçimi. 05 / 05 /2014 ( 36 ) Konusu

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- M.B. Birliğine Üye Seçimi. 05 / 05 /2014 ( 36 ) Konusu Karar Tarihi Karar No Kararın- M.B. Birliğine Üye Seçimi. 05 / 05 /2014 ( 36 ) Konusu ÜYELER : Coşkun TANIŞ-Hayrettin ALTUNOK-Ahmet ŞAHİN-Emre SARISALTIKOĞLU- Hüseyin EKİCİ-Selda GİDİŞ UZKAN-Haluk HELVACIOĞLU-Mustafa

Detaylı

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Plan ve Bütçe Komisyonu Seçimi. 02 / 06 /2014 ( 46 ) Konusu

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Plan ve Bütçe Komisyonu Seçimi. 02 / 06 /2014 ( 46 ) Konusu Karar Tarihi Karar No Kararın- Plan ve Bütçe Komisyonu Seçimi. 02 / 06 /2014 ( 46 ) Konusu ÜYELER : Coşkun TANIŞ (Katılmadı)-Hayrettin ALTUNOK-Ahmet ŞAHİN- Emre SARISALTIKOĞLU-İbrahim IŞIK-Tarık ERDOĞAN-Fahrettin

Detaylı

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Devlet Hastanesi'ne isim verilmesi. 03 / 10 /2016 (97) Konusu

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Devlet Hastanesi'ne isim verilmesi. 03 / 10 /2016 (97) Konusu Karar Tarihi Karar No Kararın- Devlet Hastanesi'ne isim verilmesi. 03 / 10 /2016 (97) Konusu (Hayrettin ALTUNOK-Belediye Başkan Vekili) ÜYELER : Coşkun TANIŞ -Emre SARISALTIKOĞLU -İbrahim IŞIK- Hayrettin

Detaylı

Karar Tarihi Karar No Kararın- Şartlı yardım talebi; 06 / 06 /2016 ( 71 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN

Karar Tarihi Karar No Kararın- Şartlı yardım talebi; 06 / 06 /2016 ( 71 ) Konusu. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN Karar Tarihi Karar No Kararın- Şartlı yardım talebi; 06 / 06 /2016 ( 71 ) Konusu BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN ÜYELER : Coşkun TANIŞ - Emre SARISALTIKOĞLU (Katılmadı) -İbrahim IŞIK- Hayrettin ALTUNOK-Recep

Detaylı

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu GÜNDEMİN ( 1. ) MADDESİ : M E V Z U : Belediyemizde 2014 Yılında 5393 Sayılı Yasanın 49. maddesi ve

Detaylı

MART 2015 MECLİS KARARLARI

MART 2015 MECLİS KARARLARI MART 2015 MECLİS KARARLARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Plan ve Bütçe Komisyonuna Üye Seçimi. 02 / 03 /2015 ( 22 ) Konusu ÜYELER : Coşkun TANIŞ (Katılmadı)-Emre SARISALTIKOĞLU (Katılmadı)-İbrahim IŞIK-

Detaylı

T.C. BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Basın ve Yayın Müdürlüğü ile Halkla 05 / 09 /2016 ( 87 ) Konusu İlişiler Müdürlüklerinin kurulması. BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN ÜYELER: Coşkun TANIŞ -Emre SARISALTIKOĞLU

Detaylı

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- BORÇLANMA; 07 / 07 /2014 ( 62 ) Konusu (Mimarsinan Sahili 3. Etap Düzenlemesi Yapımı)

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- BORÇLANMA; 07 / 07 /2014 ( 62 ) Konusu (Mimarsinan Sahili 3. Etap Düzenlemesi Yapımı) SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- BORÇLANMA; 07 / 07 /2014 ( 62 ) Konusu (Mimarsinan Sahili 3. Etap Düzenlemesi Yapımı) GÜNDEMİN 1. MADDESİ : M E V Z U : Belediyemiz bütçe imkanlarının yetersizliği

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.12.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 07.10.2016 Sayısı 58 Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15-16-19-20-21 ve 25 nolu parsellerin bulunduğu alanda yapılacak 1/1000 ölçekli İmar Plan Tadilatı için Malatya Büyükşehir Belediyesine yetki

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 TEŞKİL EDENLER :Süleyman ÖZBAĞ, Fatih KAVAK, Hüsniye BAYRAM, Selami BAYHAN, Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Süleyman ÖZBAĞ ın Başkanlığında, üyelerden

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı.

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. 05.10.2015 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. hoş geldiniz Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyesi Yaşar

Detaylı

BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5.

BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5. BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİNİN 7. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2018 SENESİ NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISININ 04 NİSAN 2018 TARİHLİ İKİNCİ BİRLEŞİMİNE AİT ZABIT ÖZETİDİR. Ekseriyetin bulunduğu tespit

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 24 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Birinci ve İkinci Meclis Başkan Vekili seçimine ilişkin 29/03/2016 tarih ve 2798 ayılı Yazı İşleri

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU 21 Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi Kosova Cumhuriyeti İpek Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 02.04.2018 tarihli oturumunda

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 21 : 2011 Yılı Mart ayı Meclis Karar Özetlerinin

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ : EKİM 2018 BİRLEŞİM : 2 OTURUM : 1 TOPLANTI TARİHİ : 18.10.2018 GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 56 ÖZÜ : 04.10.2018 Tarih Ve 2018 / 48 Sayılı Kararla Plan ve

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 1 geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan 2016 Meclis Tatil ayının belirlenmesine ilişkin 29/12/2015 tarih ve 11156 sayılı Yazı

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 22 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin önerge meclisin görüşüne sunuldu: Encümen Üyeliğine Erdoğan ÖZTÜRK

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi Karar No : 41850698.301.05-36 Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince, iki yıl süre ile

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 05/04 /2010 Toplantı Dönemi : 2010 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 04 Birleşim No : 04 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2010

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ DÖNEM KARAR NO : 55 AĞUSTOS KARAR NO : 1 BİRLEŞİM TARİHİ : 01.08.2013 BİRLEŞİM NO : 1 İl Genel Meclisinin 2013 dönemi, Ağustos toplantısının 01 Ağustos 2013 tarihli, birinci birleşimine ait birinci oturum

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :101 KARAR 101 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 02 Mayıs 2014 Cuma günü

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ T U T A NA K Karar Tarihi : 01.08.2016 Divan Hakan Recep AYKUT, H.Osman ÖVÜÇ, Ömer PINAR, Belediye Meclisi 01.08.2016 Pazartesi günü saat 16.00 da 2016 dönemi 8 inci Toplantı 1 inci oturumunu yapmak üzere

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/03/2013 tarihli oturumunda

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR TARİHİ : 09.05.2017 KARAR NO : 118 KONUSU : 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı MECLİS BAŞKANI : Ulaş YURDAKUL MECLİS KÂTİPLERİ : Ali İhsan USLU, Nuran BAŞKÜTÜK OTURUMA

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Erenler Mahallesi 1085 Sokakta Bulunan Parka İsim

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU MECLİSİ Tarih : 06.09.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU KONU : Ödenek Aktarma. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 05.09.2011 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 14. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 03.05.2012 PERŞEMBE BİRİNCİ OTURUM;

T.C. AFYONKARAHİSAR İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ 14. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ 03.05.2012 PERŞEMBE BİRİNCİ OTURUM; T.C. BİRİNCİ OTURUM; 1. 16.11.2011 Tarihli 13ncü Olağan Birlik Meclis Toplantısı na Ait Tutanak Özeti nin Meclisin Bilgisine Sunularak Onaylanması. 2. Birlik Encümen Üyelerinin Seçimi(7 Üye) Ve Karara

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 5393 sayılı Belediye Kanununun 18 nci maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36 ncı maddesine istinaden mütenevvi müdürlüklerden mütenevvi kalemler arasında ödenek aktarılması.

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 5. Toplantı Yılı 2019 Senesi OCAK ayı Meclis

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Hizmet Alım İhalesi. komisyonumuza havale edilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR Sayı : 87287600.301.05.02-385 05/09/2014 ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA Odunpazarı Belediye Meclisimizin; 03 Eylül 2014 Tarihli Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 17 nci birleşim 1 nci oturumunda alınan

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 01/11/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 11 Birleşim No : 11 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/36 Konu: Meclis Başkan Vekili Seçimi Evrak No: 232 Özet: Meclis. Başkan Vekili ile Meclis 2. Başkan Vekili Seçimi. T E K L İ F VE K A R A R : "5393 sayılı Belediye Kanununun 9. maddesinde

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SAYI : M.38.1.KBB.5.01.05.01 /102 22/10/2013 KONU : Genel Kurul Toplantısı Sayın : Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu gündeminde

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 04.04.2011 Meclis toplantısı Sn. Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Mahmut DEVECİ nin izin dilekçesi okundu

Detaylı

Karar Tarihi Karar No Kararın- Denetim Komisyonu kurulması ve 02 / 01 /2017 ( 1 ) Konusu Üye seçimi; BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN

Karar Tarihi Karar No Kararın- Denetim Komisyonu kurulması ve 02 / 01 /2017 ( 1 ) Konusu Üye seçimi; BAŞKAN : Dr. Hasan AKGÜN Karar Tarihi Karar No Kararın- Denetim Komisyonu kurulması ve 02 / 01 /2017 ( 1 ) Konusu Üye seçimi; ÜYELER : Coşkun TANIŞ (Katılmadı)-Emre SARISALTIKOĞLU(Katılmadı)-İbrahim IŞIK- Bedir GÜRSES-Önder Yüksel

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL KURULU

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL KURULU Karar No : 2014 / 1 Toplantı Tarihi : 12/05/2014 Konu : Başkan Vekilleri Seçimi Toplantı No : 1 Olağan Toplantısının 1 inci maddesinde bulunan Genel Kurul Başkan Vekilleri Seçimi ile ilgili Genel Müdürlüğün

Detaylı

Yapılan açık oylama sonucu meclis üyelerince oy birliği ile karar verildi.

Yapılan açık oylama sonucu meclis üyelerince oy birliği ile karar verildi. Tarihi 03.04.2017 Sayısı 19 Birleşim 1 Oturum 1 İlçemiz Kepez Mahallesi Uygulama İmar Plan Onayının görüşülmesi Tarih 05.04.2017 Mazeretsiz katılmayanlar : Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin Üçüncü maddesi

Detaylı

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi.

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. ERYĠĞĠT (Katılmadı)-Dilek TEKĠN-Cemal KAYA-Ersel YAZICI-Emine DEMĠRCĠ -Muharem Aziz

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 204/20 Özet: Meclis.Başkan Vekili ile Meclis 2.Başkan Vekili seçimi. K A R A R : "5393 sayılı Belediye Kanununun 9. maddesi uyarınca Belediye Meclisinde 2 yıl müddetle görev yapmak üzere, Meclis.Başkan

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI TARİH : 02/05/2018 BİRLEŞİM NO : 01 KARAR NO : 30 Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda gündemin 5 inci bölümüne geçmeden Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi

Detaylı

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 61 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 5.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.10.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 9 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.10.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 9 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.10.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 9 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA KONU : 2012 Mali Yılı Hizmet Ücret Tarifesi. TEKLİFİN

Detaylı

İMAR + HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

İMAR + HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 02.10.2017 tarihli toplantısında Komisyonlarımıza havale edilen 13.09.2017 tarih ve 45914605-310.14.02.02-E.3931 Karşıyaka-Dedebaşı Mahallesi, 25L-IId pafta, 25509 ada, 3

Detaylı

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 03.11.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1-2014 Yılına Ait Denetim Komisyonu Raporu 2- Seçimlerin

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ

BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETLERİ Meclis Toplantı Tarihi :05/04/2011 Salı günü saat 18:30 Nisan Ayı Olağan Toplantısı. Meclis Başkanı :Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU Meclis Üye Durumu :Başkan dâhil 16

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM 2.TOPLANTI YILI EKİM AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM 2.TOPLANTI YILI EKİM AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: 2016 Yılı Gelir-Gider Bütçesi. TEKLİF: Yazı İşleri Müdürlüğü'nün 18.09.2015 tarih 2015/24731 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA; Kartal Belediyesi 2016 Yılı Gelir - Gider Bütçesi Belediye

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

2016 Mali yılı gider bütçesi Belediye Meclisince ,00.-TL olarak kabul edilmiştir. KESİN HESABIN EKONOMİK KODLARINA GÖRE HARCAMA DAĞILIMI

2016 Mali yılı gider bütçesi Belediye Meclisince ,00.-TL olarak kabul edilmiştir. KESİN HESABIN EKONOMİK KODLARINA GÖRE HARCAMA DAĞILIMI T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ MAYIS 2017 BİRLEŞİM 09 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 05.05.2017 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 60 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİNİN 2016 YILI İDARE VE KESİN HESABI İLE İLGİLİ PLAN VE

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI TARİH : 08/09/2017 BİRLEŞİM NO : 1 OTURUM NO : 1 KARAR NO : 55 Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

OCAK 2015 MECLİS KARARLARI

OCAK 2015 MECLİS KARARLARI OCAK 2015 MECLİS KARARLARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Denetim Komisyonu kurulması ve 05 / 01 /2015 ( 1 ) Konusu Üye seçimi; Cemal KAYA-Ersel YAZICI-Emine DEMİRCİ -Muharem Aziz ZENGİN-Hüseyin EKİCİ

Detaylı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 08 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Başkan üyelerin tamamının mevcut olduğunu açıklayarak, 2009 yılı döneminin 4.toplantısının

Detaylı

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Tesise izin verilmesi. 03 / 12 /2013 ( 83 ) Konusu

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- Tesise izin verilmesi. 03 / 12 /2013 ( 83 ) Konusu Karar Tarihi Karar No Kararın- Tesise izin verilmesi. 03 / 12 /2013 ( 83 ) Konusu Ersel YAZICI-Erdal KAYA-Ahmet ATALAY-Kaşif ERDAL- Ali ADIGÜZEL (Katılmadı)- Mustafa YAZICI- Nazan YILDIRIM-Emine DEMİRCİ-Nihat

Detaylı

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR.

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR. Tarihi 06.01.2017 Sayısı 1 Oturum Özü 5393 sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereği Denetim Komisyonuna üye seçimi (Gizli Oylama) yapılması. Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis

Detaylı

02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesinin 2015 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı ile ilgili Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine

Detaylı

2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu:2015 Yılı Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Temmuz Ayı

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Okulların İhtiyaçları. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/03/2011 tarihli oturumunda Komisyonlarımıza

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 22 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 22 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 02.10.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 22 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA KONU : Bosna Hersek Federasyonu Jajce Belediyesi Ziyareti.

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2014 / 8 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2014 / 8 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2014 / 8 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Koruma ve Güvenlik Hizmeti Alımı. Komisyonumuza havale edilen Zabıta Müdürlüğü nün 05/05/2014 tarih ve 14956 sayılı teklifi üzerinde

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi ARALIK ayı

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 01/09/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Rüzgar Enerji Santrali kurmak üzere hazırlanan

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

Sıra No. Kararın Tarihi. Kararın No /51 Geçen toplantı zaptı.

Sıra No. Kararın Tarihi. Kararın No /51 Geçen toplantı zaptı. Özeti 1 01.04.2015 2015/51 Geçen toplantı zaptı. Mart / 2015 Dönemi Olağan Meclis toplantısı I. birleşim görüşme tutanağı okundu sayılarak, Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 11.maddesine istinaden

Detaylı

U T A N A K. Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30

U T A N A K. Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30 T U T A N A K Dönem : 2015 Toplantı : Nisan Birleşim : 5 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 10.04.2015 Birleşim Saati : 17.30 Gündemin 1. maddesinde yer alan yoklama yapıldı. 34 üyeden müteşekkil İl Genel Meclisinin

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 KONU : Ödenek Aktarma. Komisyonumuza havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 5183 sayılı teklifi üzerinde inceleme yapılması talep edilmektedir.

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR Sayı : 87287600.301.05.02-382 05/09/2014 Konu : Karar Özeti ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA Odunpazarı Belediye Meclisimizin; 01 Eylül 2014 Tarihli Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 16 ncı birleşim 1

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI KASIM AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI Gündemin 2. Maddesi Karar No. 105 Özü: İsim Verme Komisyonu raporu doğrultusunda Şirinyalı Mahallesi eski Lara Caddesi-İsmet Gökşen Caddesi kesişimindeki parka Gezi

Detaylı

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notları Revizyonuna İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi tarafından

Detaylı

T.C. BELEDİYE MECLİSİ

T.C. BELEDİYE MECLİSİ T.C. TURHAL BELEDİYE MECLİSİ Toplantının Yılı-Ayı Birleşim Oturum : 2017-Haziran Toplantının Tarihi Toplantının Günü :01.06.2017 :Perşembe Belediye Meclisinin 01.06.2017 tarihi Perşembe günü saat 14.00'da

Detaylı