FRESH ANTALYA FUARI KAPSAMINDA MEYVA VE SEBZE SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN İTALYAN VE TÜRK İŞADAMLARININ İKİLİ GÖRÜŞME ORGANİZASYONU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FRESH ANTALYA FUARI KAPSAMINDA MEYVA VE SEBZE SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN İTALYAN VE TÜRK İŞADAMLARININ İKİLİ GÖRÜŞME ORGANİZASYONU"

Transkript

1 MACFRUT EKİM 2009 CESENA - İTALYA Istituto nazionale per il Commercio Estero Sezione per la promozione degli Scambi del Consolato Generale d'ltalia İtalyan Başkonsobsluğu Ticari ilişkileri Geliştirme Bölümü AGRİGES SRL Adresi: C/ da Selva di Sotto Z.l San Salvatore Telesino jobs@agriges.com Web sitesi: Telefon: Faks: Katılacak şirket görevlisinin adı ve soyadı: Antonio Ardolino içindeki görevi: Pazarlama Sorumlu Yönetici in özellikleri: Kuruluş yılı 1998 AGRİGES, gerek tüm İtalya pazarında satışa sunulan ve gerekse dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen tarımsal organik ve organomineral gübre üretiminde lider konumda olan bir İtalyan kimya endüstrisi kuruluşudur. imiz, bitki üretimini ve onun hastalığa neden olan mikroorganizma ve zararlı böceklere karşı kendini savunma kapasitesini artırma özelliğine sahip olan yaprak gübresi, saf gübreler, taban gübresi, biyo-uyarıcı maddeler ve biyolojik ve konvansiyonel tarım ürünlerinin üretimi, pazarlanması ve satışı konusunda uzmandır Agriges esas itibariyle, ürünlerinin tüm Türkiye pazarında satışını gerçekleştirecek ve bununla birlikte teknik destek sağlayabilecek ticari partnerler (distribütörler) bulma konusu ile ilgilenmektedir. Bu itibarla şirketimiz, geniş teknik bilgiye ve tüm Türkiye'de yaygın bir teknik ve ticari dağıtım ağına sahip olan ve Türkiye pazarını çok iyi tanımasının sağladığı avantajlar sayesinde Agriges'in bu piyasaya girebilmesine yardımcı olacak kişi ve kuruluşlar ile görüşmeyi arzu etmektedir.

2 MÛCFRUT /! * EKİM 2009 lstituto nazionale per il Commercio Estero Sezione per la promoziorıe degli Scambi del Conso/ato Generale d'ltalia CESENA - İTALYA... T.... İtalyan Başkonsobsluğu Ticari İlişkileri Geliştirme Bölümü G RAZİ ANI PACKAGİNG Adresi: Via Quinto Bucci 90/100 Cesena graziani@graziani.com Web sitesi: Telefon: Faks: Katılacak şirket görevlisinin adı ve soyadı: Marco Garavini içindeki görevi: İhracat Müdürü in özellikleri: Kuruluş yılı Graziani Enrico 1962 (ilk kurulan şirket) / Graziani Roberto e F.lli & Co. Sas 1989 (bugün mevcut şirket) imiz tarım sanayi ve endüstriyel sektörlere yönelik olarak ambalaj ve paketleme alanında faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu faaliyetler arasında Magic Corner tescili markası ile üstün kaliteli kağıttan yapılan palet köşebentleri, her türlü malın nakliyesi ve yerinden oynatılmasında kullanılan çok dayanıklı ve Magic Strap markalı plastik bantlar, ve ürün ambalajında kullanılan değişik türde tüm kağıt malzemenin üretimi ve satışı öne çıkmaktadır. Ambalaj Özellikle köşebent ve bant ithal etme konusu ile ilgilenen ambalaj malzemesi bayileri ve distribütörleri. Benzer konular ile ilgilenen satış mümessilleri. Meyve ve sebze ihraç eden şirketler.

3 rmcfrur EKİM 2009 CESENA - İTALYA Istitırto nazionale per il Commercio Estero Sezhneperlapromozione degli Scambidel Consolato Generale d'ltalia İtalyan Başkonsobsluğu Ticari İlişkileri Geliştirme Bölümü İMC - IMC Türkiye Adresi: İzmir Cad. 3/17 Kızılay - Ankara info@imcturkiye.com Web sitesi: Telefon: Faks: Katılacak şirket görevlisinin adı ve soyadı: Levent Yıldız içindeki görevi: Teknik Müdür in özellikleri: Kuruluş yılı Tarım ve tarım ürünleri için belgelendirme hizmetleri. Biyolojik Tarım (UE, NOP, JAS, Quebec), Globalgap, İSO 9000; İSO 14000, ISO 22000, İSO 22005/ şube ve bayi izlenebilirliği, Kalite kontrol. GÖRÜŞME TALEP EDİLEN ŞİRKET TURU Türkiye pazarı ve/veya ihracat için belgelendirme konusu ile ilgilenen imalât firmaları

4 MOCFRUT / EKİM 2009 Istituto nazionale per il Commercio Estero Sezione per la promozbne degli Scambi del Consolato Generale d'ltalia CESENA - İTALYA italyan Ticaret Merkezi italyan Başkonsobsluğu Ticari İlişkibri Geliştirme Bölümü Cesena Fiera S.p.A Adresi: Via Dismano 3845 Pievesestina di Cesena (FC) info@macfrut.com Web sitesi: Telefon: Faks: Katılacak şirket görevlisinin adı ve soyadı: Valentina Piraccini içindeki görevi: Yurtdışı İlişkiler Ofisi Sorumlusu in özellikleri: Kuruluş yılı 1983 Meyve ve sebze üretimi, soğukta muhafaza edilmesi, satışı ve nakliyesine yönelik makineler ile teknoloji ve diğer servisler ile ilgili Uluslararası Sergi ve Fuarlar Katılımcı sektörler aşağıda belirtilmiştir: > TOHUMLAR, MEYVE-SEBZE FİDANI ÜRETİMİ > ÜRETİM İÇİN GEREKLİ MAKİNELER VE TEKNİK ARAÇLAR > MEYVE SEBZE ÜRETİMİ VE TİCARETİ >AYIRMA İÇİN GEREKLİ MAKİNELER VE TEKNOLOJİLER > AMBALAJ İÇİN GEREKLİ MAKİNELER >PAKETLEME VE AMBALAJ MALZEMELERİ >FRESHCUT - SALON IV BİTKİ BAZLI ÜRÜN YELPAZESİ & HAZİR TAZE ÜRÜNLER >LOJİSTİK, SOĞUKTA MUHAFAZA ETME, NAKLİYE Fuar sektörü. Sektörel dernekler, aynı sektöre yönelik olarak İtalya ile ithalat- ihracat ilişkisi bulunan makine ve üretim alanında faaliyet gösteren şirketler ve diğer ilgili kuruluşlar.

5 MâCFRUT / EKİM 2009 Istituto nazionale per il Commercio Estero Sezione per la promozione degli Scambidel Consolato Generale d'ltalia CESENA-İTALYA italyan Ticaret Merkezi italyan Başkonsolosluğu Ticari İlişkileri Geliştirme Bölümü Mediterranean Fruit Company Adresi: Via Dismano 3845 Pievesestina di Cesena (FC) info@mfcitalia.com Web sitesi: Telefon: Faks: Katılacak şirket görevlisinin adı ve soyadı: Federico Milanese içindeki görevi: Koordinatör in özellikleri: Hizmet sektöründe faaliyetlerini sürdüren şirketimiz, ortak şirketlerimizin uluslararası konuma gelme sürecine yardımcı olmakta, ortak şirketlerimize ticari hizmetler vermekte ve onların ihracat faaliyetlerini geliştirmekte, özel fuarlara katılmakta ve yabancı sebze üretimi şirketlerine iştiraklerde bulunmaktadır. Esas itibariyle, ortak şirketlerimizin faaliyetlerini geliştirmek hedefi ön plana çıkmaktadır, bu şirketler: APOFRUIT 1TAL1A, Tarım Kooperatifi şirketi Taze sebze ve meyve üretimi ve ticareti 1NTESA, Tarım Kooperatifi şirketi Taze ve dönüştürülmüş sebze ve meyve üretimi ve ticareti Mazzoni s.p.a. Taze ve dondurulmuş sebze ve meyveler ile fidan yetiştirme malzemelerinin üretimi ve ticareti. Hizmet sektörü. Sektörel dernekler, aynı sektöre yönelik olarak İtalya ile ithalat- ihracat ilişkisi bulunan makine ve üretim alanında faaliyet gösteren şirketler ve diğer ilgili kuruluşlar.

6 fkzacfftlft EKİM 2009 Istituto nazionale per il Commercio Estero Sezione per la promozione degli Scambi del Consolato Generale d'ltalia CESENA - İTALYA,,.... İtalyan Başkonsolosluğu Ticari İlişkileri Geliştirme Bölümü SORMA S.P.A. Adresi: Via Delle Mele 65 CESENA sorma@sormaitalia.com XUeb sitesi: Telefon: Faks: Katılacak şirket görevlisinin adı ve soyadı: Alberto Partisani içindeki görevi: Bölge Müdürü in özellikleri: Kuruluş yılı 1975 Sebze ve meyve ürünlerinin paketlenmesi için gerekli otomatik makinelerin tasarımı ve üretiminde lider kuruluştur. Sebze ve meyve sektörü. Sebze ve meyve ürünleri üreticileri / ihracatçıları Sebze ve meyve ürünleri işleyen depolar

7 hzacfrut EKİM 2009 \stimo nazionale per il Commercio Estero Sezione per la promozbne degli Scambi del Consolato Generale d'ltalia CESENA-İTALYA fanyan Ticaret Merkezi İtalyan Başkonsobsluğu Ticari İlişkileri Geliştirme Bölümü UN1TEC S.p.A Adresi: Via Provinciale Cotignola, 20/9 Lugo, (RA) Web sitesi: Telefon: Faks: Katılacak şirket görevlisinin adı ve soyadı: Müh. NourElDin Abdrabbo içindeki görevi: Müdür in özellikleri: Kuruluş yılı 1993 Unitec S.p.A, taze meyve ve sebze ürünlerinin işlenmesi için kalitenin belirlenmesi amacıyla kalibrasyon sistemlerinin üretilmesi sektöründe lider bir kuruluştur. imizin elde ettiği başarının anahtarı, sürekli araştırma yapmak ve ileri teknoloji ile kurulan sistemlerden yararlanarak yeni ürünlerin geliştirilmesini sağlamaktır. Elektromekanik Sebze ve Meyve sektöründe faaliyet gösteren üretici ve operatör şirketler.

8 MâGFRt/r EKİM 2009 Istituto nazionale per il Commercio Estero Sez/one per la promozbne degli Scambi del Consolato Generale d'ltalia CESENA - İTALYA. T İtalyan Başkonsolosluğu Ticari İlişkileri Geliştirme Bölümü FRESH ANTALYA FUARI KAPSAMINDA MEYVE VE SEBZE SEKTÖRÜNDE FAALİYET l.lp.a. Divisione İLİP Adresi: Via Castelfranco, 52 Bazzano (Bo) İtalya export@ilip.it Web sitesi: Telefon: Faks: Katılacak şirket görevlisinin adı ve soyadı: Mauro Stipa içindeki görevi: İthalat Müdürü in özelliklen: Kuruluş yılı 1962 Sebze ve meyve paketlenmesi için plastik ambalaj projelendirilmesi ve üretilmesi Plastik ambalaj Sebze ve Meyve paketleme sektöründe faaliyet gösteren distribütör şirketler.

9 t â L A C F R U T / J EKİM 2009 Istituto nazionale per il Commercio Estero Sezione per la promozbne degli Scambidel Consolato Generale d'ltalia CESENA - İTALYA s., T-. M ^ Kalyan Ticaret Merkezi kalyan Başkonsolosluğu Ticari İlişkileri Geliştirme Bölümü FRESH ANTALYA FUARI KAPSAMINDA MEYVE VE SEBZE SEKTÖRÜNDE FAALİYET L GOBBI Sri Adresi: Via Vallecalda, 33 Campo Ligure info@igobbi.it Web sitesi: Telefon: Faks: in özellikleri: Kuruluş yılı 1952 Tarım ilaçlan ve doğal gübreler, yosun bazlı ürünler, aşılama için balmumu yapıştırıcıları ve şeritlerin üretimi Tarım alanında faaliyet gösteren (gübre, tarım ilaçlan vb.) üretici ve distrübütör şirketler.

10 M&CFRUT EKİM 2009 CESENA - İTALYA Istituto nazionale per il Commercio Estero Sezione per la promozione degli Scambl del Consolato Generale d'ltalia italyan Başkonsolosluğu Ticari İlişkileri Geliştirme Bolümü FRESH ANTALYA FUARI KAPSAMINDA MEYVE VE SEBZE SEKTÖRÜNDE FAALİYET adı: - STAND N.4I -HALL6 Adres : Tel: Fax: Web adres : Faaliyet alanınız: Görüşmeye katılacak olan kişi adı : Pozisyonu: GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİNİZ ŞİRKETİ İŞARETLEDİĞİNİZ TAKTİRDE GÖRÜŞME TALEBİNİZ KABUL EDİLECEKTİR. 1) AGRİGES SRL ( ) 6) L.GOBBI SRL ( ) 2) CESENA FIERA SPA ( ) 7) MEDITERRANEAN FRUIT COMPANY ( ) 3) GRAZİANİ PACKAGING ( ) 8) SORMA SPA ( ) 4) I.L.P.A. DIVISIONE İLİP ( ) 9) UNITEC SPA ( ) 5) IMC Türkiye ( ) Lütfen formu eksiksiz doldurup no. lu fax numarasına veya iceistanbul@istanbul.ice.it adresine 23 Şubat 2009 tarihine kadar gönderiniz. Görüşmeler ücretsizdir ayrıca tercümanlık hizmeti mevcuttur.

ECOCERT İyi Tarım Uygulamaları (İTU) Sertifikasyonu Bilgi Formu

ECOCERT İyi Tarım Uygulamaları (İTU) Sertifikasyonu Bilgi Formu 1 İyi Tarım Uygulamaları (İTU) Sertifikasyonu Bilgi Formu Projeniz için bir teklif hazırlayabilmemiz için lütfen bu formu doldurup imzalayarak 0 232 343 39 59 no lu faksa veya office.turkey@ecocert.com

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002034 17/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/176 Sayın Üyemiz, 1. Irak Agrofood 2013 Fuarı

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

SEBZE FİDESİ ÜRETİM VE PAZARLAMASI YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SEBZE FİDESİ ÜRETİM VE PAZARLAMASI YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Resmi Gazete Tarihi: 17.01.2008 Resmi Gazete Sayısı: 26759 SEBZE FİDESİ ÜRETİM VE PAZARLAMASI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmelik, ticari amaçla üretilen,

Detaylı

28 EYLÜL 1 EKİM 2017 İFM

28 EYLÜL 1 EKİM 2017 İFM 28 EYLÜL 1 EKİM 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) 28 EYLÜL 1 EKİM 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) İHRACATIN KALBİ FAV TURKEY DE ATACAK! Sebze-meyve, kuru gıda ve kesme çiçekçilik, alt sektörleri ile Türkiye

Detaylı

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU 15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA

Detaylı

İhracata Yönelik Devlet Yardımları

İhracata Yönelik Devlet Yardımları İhracata Yönelik Devlet Yardımları 2014 İhracatçı Birliklerine başvurulan devlet yardımları TEBLİĞ ADI TEBLİĞ NO 1 Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesine İlişkin Tebliğ 2009/5

Detaylı

ECOCERT ORGANİK SERTİFİKASYON BAŞVURU FORMU

ECOCERT ORGANİK SERTİFİKASYON BAŞVURU FORMU ECOCERT ORGANİK SERTİFİKASYON BAŞVURU FORMU Lütfen bu formu mümkün olduğunca detaylı doldurunuz: Ürünlerinizin sertifikasyonu için hazırlanacak olan fiyat teklifinde burada verdiğiniz bilgiler kullanılacaktır.

Detaylı

Sertifikasyon Müracaat Formu

Sertifikasyon Müracaat Formu Uluslararası Sertifikasyon ve Teknik Denetim Müracaat no: Başvuruyu yapan kişi Üretici/ Üretici Örgütü /Müteşebbis tanımı: Seçenek Bireysel ( ) Üretici Grubu ( )* Üretici Üretici Örgütü Müteşebbis Adı

Detaylı

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı 1 22.ULUSLARARASI ANFAŞ FOOD PRODUCT

Detaylı

Palet Ambalajında Yeni Çözüm. Palletizing SLIP-STOP

Palet Ambalajında Yeni Çözüm. Palletizing SLIP-STOP Palet Ambalajında Yeni Çözüm Palletizing SLIP-STOP Şirket Profili KMG, palet ambalajında kullanılan bantlama makinesi veya streç sarma makinesine alternatif olarak icat edilen Slip-Stop sistemi üreticisi

Detaylı

İHRACAT TEŞVİKLERİ VEYSEL PARLAK İHRACAT GENEL MÜDÜRÜ

İHRACAT TEŞVİKLERİ VEYSEL PARLAK İHRACAT GENEL MÜDÜRÜ İHRACAT TEŞVİKLERİ VEYSEL PARLAK İHRACAT GENEL MÜDÜRÜ İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI (DFİF) MEVCUT DESTEKLER İhracata Hazırlık Destekleri Pazarlama Destekleri Yüksek Katma Değere Yönelik Destekler

Detaylı

MEVZUATLAR KANUNLAR. TEBLİĞ, TALİMAT ve KARARLAR YÖNETMELİKLER KANUNLAR. Zirai Mücadele ve Zirai Karantina Kanunu

MEVZUATLAR KANUNLAR. TEBLİĞ, TALİMAT ve KARARLAR YÖNETMELİKLER KANUNLAR. Zirai Mücadele ve Zirai Karantina Kanunu T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Tarım İl Müdürlüğü MEVZUATLAR KANUNLAR 6968 Sayılı Zirai Mücadele ve Zirai Karantina Kanunu. 5179 Sayılı Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun Hükmünde Kararnamenin

Detaylı

BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ. 1-Dilekçe 2-Ödeme

BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ. 1-Dilekçe 2-Ödeme Ek - 2 AYDIN İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (İŞ GÜNÜ,

Detaylı

BİLGİ NOTU. Devlet Yardımları. Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen İhracata Yönelik Devlet Yardımları. Serdar Hasan AYDOĞAN Şube Müdürü 01.07.

BİLGİ NOTU. Devlet Yardımları. Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen İhracata Yönelik Devlet Yardımları. Serdar Hasan AYDOĞAN Şube Müdürü 01.07. 2013 BİLGİ NOTU Devlet Yardımları Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen İhracata Yönelik Devlet Yardımları Serdar Hasan AYDOĞAN Şube Müdürü 01.07.2013 BİLGİ NOTU Konu Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla

Sayın İlgili, Saygılarımızla Sayın İlgili, Taze meyve ve sebze endüstrisinin nabzını tutan FRUIT LOGISTICA 8 10 Şubat 2012 tarihleri arasında Almanya nın Berlin şehrinde düzenlenecektir. Üreticilerin ve tedarikçilerin katılacağı bu

Detaylı

2010 CATERİNG KATALOĞUMUZA OTEL EKİPMANLARI BÖLÜMÜNÜ AÇARAK DAĞITIM ÜNİTEMİZE OTELLER VE OTEL EKİPMANLARINI EKLİYORUZ

2010 CATERİNG KATALOĞUMUZA OTEL EKİPMANLARI BÖLÜMÜNÜ AÇARAK DAĞITIM ÜNİTEMİZE OTELLER VE OTEL EKİPMANLARINI EKLİYORUZ PUSULA YAYINCILIK Adres :Fevzi Çakmak 2 Sok. No:36/8 Kızılay /Ankara Tel : 0 312 232 66 96 Fax: : 0 312 232 66 98 Web Adresi :www.pusulayayincilik.com www.cateringkatalogu.com E-Posta :info@pusulayayincilik.com

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20202-22125 Ankara, 31/08/2018 Konu: AMERİKA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ HK. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Akdeniz Mobilya,

Detaylı

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ 1 UR-GE Desteği 2 Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi 3 Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği 4 Yurtdışı

Detaylı

31 Mart - 3 Nisan. 2.Uluslararası Moda, Tekstil & Aksesuarları Fuarı Kazablanka / Fas

31 Mart - 3 Nisan. 2.Uluslararası Moda, Tekstil & Aksesuarları Fuarı Kazablanka / Fas 31 Mart - 3 Nisan 2016 2.Uluslararası Moda, Tekstil & Aksesuarları Fuarı Kazablanka / Fas FUAR HAKKINDA Fuar adı: 2.Uluslararası fas moda, tekst l ve aksesuarları fuarı Fuar yer : OFEC, Kazablanka / FAS

Detaylı

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ Sayı: 79316202-TİM.OAİB.06.ORG.2015/191-3079 Ankara, 17/02/2015 Konu: Shouguang Sebze Meyve Fuarı ve İthal Gıda Ürünleri Sergisi SİRKÜLER

Detaylı

Değerli İlgililer, Bu bültenimizde Fruit Logistica ya katılacak temsilciliklerimizin. size aktarmaktayız. Saygılarımızla,

Değerli İlgililer, Bu bültenimizde Fruit Logistica ya katılacak temsilciliklerimizin. size aktarmaktayız. Saygılarımızla, Giriş 1 Unitec 2 Raytec 3 PND 4 Agricoat NatureSeal 5 Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin en önemli fuarı olan Fruit Logistica fuarı Almanya nın Berlin kentinde 4 6 Şubat tarihlerinde

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 523 19/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 60 Sayın Üyemiz, 1. Gürcistan a Patates

Detaylı

EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ. [Metni yazın] Sayfa 0

EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ. [Metni yazın] Sayfa 0 EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ [Metni yazın] Sayfa 0 Yurt Dışı Fuar Katılım Desteği Firmalarımızın yurt dışı fuarlara iştiraki ve sektörel nitelikteki uluslararası

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

MAGENTA Control and certification COMPANY

MAGENTA Control and certification COMPANY SAYFA NO : 1 / 10 Müteşebbis / Firma Adı : T.C.Kimlik No : Vergi Dairesi ve No su : Adresi (İletişim Adresi) : Organik Tarım Faaliyetinin yapılacağı İl / İlçe (ler) : Tel Faks GSM GERÇEK KİŞİ E-posta TÜZEL

Detaylı

İZMİR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ BİTKİSEL ÜRETİM ve BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ ( EN GEÇ)

İZMİR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ BİTKİSEL ÜRETİM ve BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ ( EN GEÇ) İZMİR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ BİTKİSEL ÜRETİM ve BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA

Detaylı

İhaleye Davet Mektubu

İhaleye Davet Mektubu İhaleye Davet Mektubu Avusturya, Graz / 09. Mayıs 2011 Avusturya çapında KOKOREC markasını kullanım müsadesi için İhaleye Davet Sizi yukarıdaki ihale konusu için açılacak olan ilansız usülle teklif vermeye

Detaylı

İZMİR FİNANSMANA ERİŞİM SEMİNERİ. 26 Şubat 2015

İZMİR FİNANSMANA ERİŞİM SEMİNERİ. 26 Şubat 2015 İZMİR FİNANSMANA ERİŞİM SEMİNERİ 26 Şubat 2015 2023 HEDEFLERİ 500 Milyar $ MAL İHRACATI 625 Milyar $ MAL İTHALATI 1,1 Trilyon $ DIŞ TİCARET HACMİ 150 Milyar $ HİZMET İHRACATI %1,5 DÜNYA İHRACAT PAYI 2

Detaylı

YENİLENMİŞ ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE SALONLARIN:

YENİLENMİŞ ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE SALONLARIN: LOJİSTİK PLAN YENİLENMİŞ ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE SALONLARIN: MALZEME KAPILARI GİRİŞ TARİHLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ Bulunduğunuz salon için hazırlanan Lojistik Plan sayfasından malzeme giriş tarihlerini öğrenmenizi

Detaylı

LAPSEKİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİTKİ KORUMA 1.SINIF DERS PROGRAMI SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

LAPSEKİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİTKİ KORUMA 1.SINIF DERS PROGRAMI SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA BİTKİ KORUMA 1.SINIF DERS PROGRAMI Fitopatoloji D:206 Entomoloji D:108 Fitopatoloji D:206 Entomoloji D:108 Toprak Bilgisi D:102 Fitopatoloji D:206 Entomoloji D:108 Toprak Bilgisi D:102 Fitopatoloji D:206

Detaylı

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık Mevcut Durum Değerlendirmesi: Dünya ticaretinde gıda sektörü

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/20-372 Ankara, 09/01/2015 Konu: LEIPZIG ALMANYA MAKINE SEKTOREL TICARET HEYETI Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (2014/M) Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ MAYIS 2017

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ MAYIS 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ 23-24 MAYIS 2017 İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI (DFİF) MEVCUT DESTEKLER İhracata Hazırlık Destekleri Pazarlama Destekleri Yüksek Katma Değere Yönelik Destekler

Detaylı

İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI

İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI T.C. BAŞBAKANLIK DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KOBİ ve KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ DESTEK ÇEŞİTLERİ ULUSLAR ARASI REKABETÇİLİK DESTEĞİ ÇEVRE DESTEĞİ

Detaylı

Bisküvi. Bakliyat & Mercimek. Helal gıda üreticileri Cezayir de markanızı tanıtıyoruz

Bisküvi. Bakliyat & Mercimek. Helal gıda üreticileri Cezayir de markanızı tanıtıyoruz Helal gıda üreticileri Cezayir de markanızı tanıtıyoruz Ülkeye yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılar için her türlü kolaylık sağlanmış durumdadır. Şirket kurup yatırım yapmak isteyen tüm izin belgelerini

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018)

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018) ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20218-22220 Ankara, 04/09/2018 Konu: RUSYA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ HK Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Akdeniz Mobilya,

Detaylı

ICCI 2014 İkili İş Birliği Görüşmeleri Şirket Profili

ICCI 2014 İkili İş Birliği Görüşmeleri Şirket Profili Şirket: Büchl Consult & Engineering GmbH Adres: Robert-Bosch-Str. 1-5, 85053 Ingolstadt ICCI 2014 İkili İş Birliği Görüşmeleri Şirket Profili Telefon : +49 841 964624 Faks: +49 841 964660 E-Mail: sevda.yildirim@buechl.de

Detaylı

TÜRK DERİ VE DERİ MAMÜLLERİ SEKTÖRÜ

TÜRK DERİ VE DERİ MAMÜLLERİ SEKTÖRÜ TÜRK DERİ VE DERİ MAMÜLLERİ SEKTÖRÜ Türklerin dericiliğe başlamaları kaynaklara göre, 12. yüzyıla kadar gitmektedir. Köklü bir tarihsel geçmişe sahip olan deri ve deri sanayinin 1970 lerden itibaren ülkemizde

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019)

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019) ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.2019/16-00493 Ankara, 14/01/2019 Konu: Las Vegas Sektörel Ticaret Heyeti Hk. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (MKO-2019)

Detaylı

www.freshproduce-expo.com

www.freshproduce-expo.com 3.Uluslar Arası Meyve & Sebze İşleme, Depolama, İşleme Teknolojileri ve Taze Ürün Tedariği Fuarı, Ukrayna ve BDT Ülkeleri 26 28 Kasım 2013 Uluslar Arası Fuar Merkezi (IEC), Kiev, Ukrayna Ukrayna, Rusya

Detaylı

DEMİR-ÇELİK ÜRÜNLERİ İTHALATINDA KORUNMA ÖNLEMİ SORUŞTURMASI İTHALATÇI SORU FORMU

DEMİR-ÇELİK ÜRÜNLERİ İTHALATINDA KORUNMA ÖNLEMİ SORUŞTURMASI İTHALATÇI SORU FORMU DEMİR-ÇELİK ÜRÜNLERİ İTHALATINDA KORUNMA ÖNLEMİ SORUŞTURMASI İTHALATÇI SORU FORMU Bu formu, - Türkiye de yerleşik firma, kurum ve kuruluşların, kendilerine ait resmi KEP adresinden Bakanlığın KEP adresine

Detaylı

DENETİM ÜCRETİ VE DENETİM GÜN SAYISI BELİRLEME TALİMATI

DENETİM ÜCRETİ VE DENETİM GÜN SAYISI BELİRLEME TALİMATI SAYFA 1 / 5 Doküman Adı : DENETİM ÜCRETİ VE Doküman No.: Revizyon Revizyon No Tarihi Revizyon Formu Yayın Tarihi : 02.01.2009 Yayın No. Revizyon Sebebi ve Yeri Revize Edilen Bölüm: İlk Revizyon No: 0 04

Detaylı

EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü

EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü M. Emrah SOĞANCI Dış Ticaret Uzmanı 2 Temmuz 2014 İhracat Genel Müdürlüğü 1 İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI İhracat Genel Müdürlüğü 2 İHRACATTA

Detaylı

Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin en önemli fuarı olan Fruit Logistica fuarı Almanya nın Berlin kentinde Şubat tarihlerinde

Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin en önemli fuarı olan Fruit Logistica fuarı Almanya nın Berlin kentinde Şubat tarihlerinde Giriş 1 Unitec 2 Raytec 3 PND 4 Agricoat NatureSeal 5 Perfotec 6 Değerli İlgililer, Taze meyve ve sebze endüstrisinin en önemli fuarı olan Fruit Logistica fuarı Almanya nın Berlin kentinde 03-05 Şubat

Detaylı

İTU BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU

İTU BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU Sayın Yetkili, İTU BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU İyi Tarım Uygulamaları kapsamında projenize uygun Fiyat Teklifini hazırlayabilmemiz için lütfen bu formu eksizsiz doldurup, imzalayarak ve gerekli dokümanları

Detaylı

PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ

PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ YURT DIŞI SEYAHAT DESTEĞİ %70 5.000 $ E-TİCARET SİTELERİNE ÜYELİK BİREYSEL %70 İŞ BİRLİĞİ KURULUŞ %80 2.000 $ RAPOR VE YURT DIŞI ŞİRKET ALIM DESTEĞİ ŞİRKETLER

Detaylı

OKULUMUZ ALANLARI. - Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Programlarına kayıtlı öğrencilerimiz,

OKULUMUZ ALANLARI. - Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Programlarına kayıtlı öğrencilerimiz, OKULUMUZ ALANLARI 2013-2014 eğitim öğretim yılında açılması sebebiyle okulumuzda, sadece 9. sınıf öğrencileri bulunmakta olup, bu yıl için meslek alanlarında eğitim öğretim yapılamamaktadır. 2014-2015

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı ANUFOOD EURASIA ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU

Detaylı

1.2.Teklif verenler, satın almaya ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve numaralardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.

1.2.Teklif verenler, satın almaya ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve numaralardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler. WINES OF TURKEY ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ PROJESİ DIŞ TİCARETTE STRATEJİK MÜŞTERİ VE PAZAR BULMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ HİZMET ALIMI ŞARTNAMESİ I. SATIN ALMANIN KONUSU VE

Detaylı

Tarımda Kontrollü Üretim Ve İzlenebilirlik

Tarımda Kontrollü Üretim Ve İzlenebilirlik Tarımda Kontrollü Üretim Ve İzlenebilirlik Bestnet 2008 Türkiye de Yaş Meyve Sebze Üretim Potansiyeli 43 Milyon Ton Yaş Meyve Sebze Üretimi Dünya sıralamasında 4. 1 Milyar $ İhracat Antalya da Yaş Meyve

Detaylı

TÜRKİYE PET TERMOFORM SEKTÖR RAPORU PAGEV

TÜRKİYE PET TERMOFORM SEKTÖR RAPORU PAGEV TÜRKİYE PET TERMOFORM SEKTÖR RAPORU PAGEV 1. TÜRKİYE DE PLASTİK AMBALAJ MALZEMELERİ TÜKETİMİNDE KULLANILAN PLASTİK HAMMADDELER Türkiye de 2012 2016 yıllarını kapsayan son 5 yılda, yılda ortalama 2 milyon

Detaylı

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ BELGELENDİRME VE MUAYENE LTD.ŞTİ. SAYFA : 1/6 1 2 OLİMPİA OTO CAM SAN. TİC. A.Ş BELGE - 41.23.004.03 FİMAK MAKİNE FIRIN MAKİNALARI İMALATI SANAYİ TİCARET A.Ş 42.18.005.03 3 DALGAKIRAN BASINÇLI HAVA MAK.

Detaylı

ULUDAĞ TEKSTİL İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 74

ULUDAĞ TEKSTİL İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 74 ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 77572889-TİM.UİB.GSK.FUAR.2017/88-1751 Bursa, 10/03/2017 Konu: INTERTEXTILE SHANGHAI HOME TEXTILES 2017 - DUYURU ULUDAĞ TEKSTİL İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

Detaylı

ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU

ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU Sayın Yetkili, ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU Sektörün rakamsal verilerle tanımlanması amacıyla yapılan bu çalışmada, firmanıza ilişkin bilgiler gizlilik çerçevesinde

Detaylı

Meyve ve Sebze Depolanması ve İhracatında Kullanılan Modifiye Atmosfer Ambalajlarındaki Gelişmeler Doç. Dr. Fatih ŞEN

Meyve ve Sebze Depolanması ve İhracatında Kullanılan Modifiye Atmosfer Ambalajlarındaki Gelişmeler Doç. Dr. Fatih ŞEN Meyve ve Sebze Depolanması ve İhracatında Kullanılan Modifiye Atmosfer Ambalajlarındaki Gelişmeler Doç. Dr. Fatih ŞEN Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü fatih.sen@ege.edu.tr Modifiye

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Julide ÇERMİKLİ Şube Müdürü V. KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Bünyesinde Yürütülmekte Olan Destekler:

Detaylı

15 17 KASIM 2012 FRESHANTALYA ULUSLARARASI MEYVE, SEBZE,LOJİSTİK VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

15 17 KASIM 2012 FRESHANTALYA ULUSLARARASI MEYVE, SEBZE,LOJİSTİK VE TEKNOLOJİLERİ FUARI 15 17 KASIM 2012 FRESHANTALYA ULUSLARARASI MEYVE, SEBZE,LOJİSTİK VE TEKNOLOJİLERİ FUARI Anfaş FreshAntalya Fuar Hakkında Türkiyenin ilk ve tek sebze meyve fuarı 142 katılımcı firma, 1000 yabancı ziyaretçi,

Detaylı

BELT AND ROAD BRAND EXPO 2017 KUŞAK VE YOL FUARI KATILIMI SONUÇ RAPORU 8 10 ARALIK 2017 ŞANGHAY - ÇİN

BELT AND ROAD BRAND EXPO 2017 KUŞAK VE YOL FUARI KATILIMI SONUÇ RAPORU 8 10 ARALIK 2017 ŞANGHAY - ÇİN BELT AND ROAD BRAND EXPO 2017 KUŞAK VE YOL FUARI KATILIMI SONUÇ RAPORU 8 10 ARALIK 2017 ŞANGHAY - ÇİN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi BELT & ROAD BRAND EXPO KUŞAK VE YOL

Detaylı

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013 TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI 2013 / 2014 EKİM 2013 1 25 Ekim 13 Cuma Soğutmanın Temel İlkeleri 2 30 Ekim 13 Çarşamba Havalandırma Sistemlerinde ve Klima 3 31 Ekim 13 Perşembe Soğutma Sistemlerinde Otomatik Kontrol

Detaylı

polipak Plastik Ambalaj Sanayi Limited Şirketi

polipak Plastik Ambalaj Sanayi Limited Şirketi polipak Plastik Ambalaj Sanayi Limited Şirketi Polyester (PET) Çemberler c 0) ı/ı

Detaylı

Dünyada ve Türkiye de Organik Tarım

Dünyada ve Türkiye de Organik Tarım Dünyada ve Türkiye de Organik Tarım Organik tarım, dünyada yaklaşık 130 ülkede yapılmakta ve organik tarım üretim alanı giderek artmaktadır. 2011 yılı verilerine göre dünyada 37 milyon hektar alanda organik

Detaylı

BIO SUISSE, onaylı Tomurcuk etiketli önemli ürünler için gerekli teknik, ekolojik ve pazarlamayı siyasal olarak özenle bağlar:

BIO SUISSE, onaylı Tomurcuk etiketli önemli ürünler için gerekli teknik, ekolojik ve pazarlamayı siyasal olarak özenle bağlar: Bio-Suisse Bio Suisse Nedir / Kimdir? Bio Suisse özel organizasyonu, İsviçre organik çiftçilerinin şemsiye (koruyucu güç) organizasyonudur. 6500 İsviçre organik çiftçilerinin hemen hemen tamamı (bütün

Detaylı

TKDK DESTEKLERİ AKSARAY YATIRIM DESTEK OFİSİ

TKDK DESTEKLERİ AKSARAY YATIRIM DESTEK OFİSİ AKSARAY YATIRIM DESTEK OFİSİ ARALIK 2014 101-1 Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yönelik Destekler Tarımsal işletmelerin sürdürülebilirliklerini ve birincil ürünlerin üretiminde genel performanslarını geliştirmek,

Detaylı

2010/8 ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ.

2010/8 ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ. 2010/8 ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ Destek Kapsamı Firmalar İşbirliği Kuruluşu Ekonomi Bakanlığı İşbirliği Kuruluşları İhracatçı Birlikleri Sanayi / Ticaret Odaları TOBB,

Detaylı

T.C EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı

T.C EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı T.C EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı 2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ VİZYONUMUZ Proje yaklaşımını ve kümelenme yaklaşımını

Detaylı

ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ TEKLİFLERİ BÜLTENİ

ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ TEKLİFLERİ BÜLTENİ ESKİŞEHİR SANAYİ ODASI ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ TEKLİFLERİ BÜLTENİ 2 Ekim 2018 Odamız tarafından düzenli olarak hazırlanan Uluslararası İşbirliği Teklifleri Bülteni nde, çeşitli ülkelerdeki firma ve kuruluşlardan

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

HÜSEYİN AYDN Markalaşma ve Ar-Ge Destekleri Dairesi Dış Ticaret Uzmanı

HÜSEYİN AYDN Markalaşma ve Ar-Ge Destekleri Dairesi Dış Ticaret Uzmanı T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI HÜSEYİN AYDN Markalaşma ve Ar-Ge Destekleri Dairesi Dış Ticaret Uzmanı İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI 1 2 3 4 5 6 7

Detaylı

Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarı İstanbul, Türkiye Nisan, 2009

Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarı İstanbul, Türkiye Nisan, 2009 Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarı İstanbul, Türkiye 16-19 Nisan, 2009 Bir otomobili harekete geçiren herşey Alles was Autos mobil macht Everything that makes autos move BU FUAR 5174

Detaylı

DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MENDERES TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Süs Bitkileri Ve Çiçekçilik)

Detaylı

KİMYEVİ MADDELER, PLASTİKLER VE MAMULLERİ

KİMYEVİ MADDELER, PLASTİKLER VE MAMULLERİ KİMYEVİ MADDELER, PLASTİKLER VE MAMULLERİ SEKTÖR RAPORU EYLÜL 2015 TÜRKİYE DE KİMYA VE PLASTİK SEKTÖRÜ Türk kimya endüstrisi, ağırlıklı olarak petrokimya, sabun, deterjan, gübre, ilaç, boya-vernik, sentetik

Detaylı

BUILDEXPO TANZANYA 2015 FUARI SONUÇ RAPORU DAR ÜS SELAAM/TANZANYA

BUILDEXPO TANZANYA 2015 FUARI SONUÇ RAPORU DAR ÜS SELAAM/TANZANYA BUILDEXPO TANZANYA 2015 FUARI SONUÇ RAPORU DAR ÜS SELAAM/TANZANYA GENEL BİLGİLER 1. ÜLKEYE İLİŞKİN BİLGİLER: GSYİH ( Milyon $ ): 49.966 (IMF 2015) KBGSYİH ( $ ): 1.017 (IMF 2015) Büyüme Oranı ( % ): 7.25

Detaylı

TARSUS TİCARET BORSASI

TARSUS TİCARET BORSASI TARSUS TİCARET BORSASI Ülkemizde yetiştirilen tarımsal ürünlerden, tarımsal üretimin bir kısmı doğrudan tüketilirken, bir kısmı sanayide hammadde olarak işlenerek değişik gıdalara dönüştürülmektedir. Tarımsal

Detaylı

21. ULUSLARARASI MOBİLYA ENDÜSTRİSİ FUARI MEBEL 2009

21. ULUSLARARASI MOBİLYA ENDÜSTRİSİ FUARI MEBEL 2009 21. ULUSLARARASI MOBİLYA ENDÜSTRİSİ FUARI MEBEL 2009 Rusya nın en büyük Mobilya Fuarı 23 27 Kasım 2009 tarihinde Moskova nın en büyük fuar alanı olan Expocenter da yapılacak. Sözkonusu fuar 21 yıldan bu

Detaylı

İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FUAR İZİNLERİ VE DESTEKLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FUAR İZİNLERİ VE DESTEKLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ FUAR İZİNLERİ VE DESTEKLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI YURT DIŞI FUAR KATILIMI DESTEĞİ (2009/5 SAYILI TEBLİĞ) 2 YURT DIŞI FUARLARA KATILIM DESTEĞİ 2009/5 SAYILI TEBLİĞ KATILIM TÜRLERİ YURT

Detaylı

GMNEM. Nem Alma Cihazları. Nem Alma Cihazları. Ürün Kataloğu. Made in Turkey

GMNEM. Nem Alma Cihazları. Nem Alma Cihazları. Ürün Kataloğu. Made in Turkey Nem Alma Cihazları Nem Alma Cihazları Ürün Kataloğu Made in Turkey w w w. g m n e m. c o m NEM ALMA CİHAZLARI atmosferde çıplak gözle görülemeyen nemin giderilmesinde ve iklimlendirme çözümleri konusunda

Detaylı

Esin MERTOL Ziraat Mühendisi

Esin MERTOL Ziraat Mühendisi GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI BÜGEM Esin MERTOL Ziraat Mühendisi ORGANİK GÜBRE MEVZUATININ TARİHÇESİ Organik ürün yetiştiriciliğinin tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önem kazanması, konvansiyonel

Detaylı

M. Nuri GÖRENOĞLU. MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 7 Aralık İSO Meclis Üyesi ORMAN, KAĞIT ÜRÜNLERİ, MOBİLYA VE BASIM SANAYİİ

M. Nuri GÖRENOĞLU. MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 7 Aralık İSO Meclis Üyesi ORMAN, KAĞIT ÜRÜNLERİ, MOBİLYA VE BASIM SANAYİİ MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 7 Aralık 2018 M. Nuri GÖRENOĞLU İSO Meclis Üyesi ORMAN, KAĞIT ÜRÜNLERİ, MOBİLYA VE BASIM SANAYİİ 23. Grup Orman Ürünleri Sanayii 24. Grup Büro ve Mağaza Mobilyaları Sanayii

Detaylı

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com. w w w. s k - c w. c o m Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.tr VIG Metal, alüminyum ve magnezyum gibi haf

Detaylı

IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI

IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI Boş konteynerleriniz için kalıcı çözüm: SCHÜTZ TICKET SERVICE. Çevrenin korunmasını sağlamak ve doğal kaynakları muhafaza etmek günümüz endüstriyel

Detaylı

medyakit Türkiye nin Otomasyon Dergisi

medyakit Türkiye nin Otomasyon Dergisi 2017 medyakit Türkiye nin Otomasyon Dergisi AŞ adına İmtiyaz Sahibi Ve Yönetim Kurulu Buşkanı Mustafa Üstün Genel Müdür Melis Üstün Satış Direktörü Hacer Yılmazer Kalafatlar hyilmazer@bilesim.com.tr Proje

Detaylı

Amerikan Ticaret Müsteşarlığı. A.B.D. ile Ticaret Ortağınız. Manoj Desai, Ticari Konsolos. Manoj.Desai@trade.gov

Amerikan Ticaret Müsteşarlığı. A.B.D. ile Ticaret Ortağınız. Manoj Desai, Ticari Konsolos. Manoj.Desai@trade.gov Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013 A.B.D. ile Ticaret Ortağınız Manoj Desai, Ticari Konsolos Manoj.Desai@trade.gov Rakamlarla Türk-Amerikan Ticaret ve Yatırım İlişkileri TİCARET: 2009 İkili Ticaret: 10.7

Detaylı

İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI

İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI 1. Yurtdışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi 2. Yurtdışı Birim, Marka ve Tanıtım Faaliyetlerinin Desteklenmesi 3. Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği

Detaylı

AYDIN İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

AYDIN İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI AYDIN İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (İŞ GÜNÜ, EN

Detaylı

MEYVE SULARI DÜNYA TİCARETİ. Dünya İhracatı. Tablo 1. Meyve Suyunun Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonları

MEYVE SULARI DÜNYA TİCARETİ. Dünya İhracatı. Tablo 1. Meyve Suyunun Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonları 0 MEYVE SULARI Tablo 1. Meyve Suyunun Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonları Ürün Adı GTP Portakal Suyu (Dondurulmuş) 2009.11 Diğer Portakal Suları 2009.12, 2009.19 Greyfurt Suyu 2009.21, 2009.29 Diğer

Detaylı

İYİ TARIM UYGULAMALARI NASIL YAPILIR?

İYİ TARIM UYGULAMALARI NASIL YAPILIR? İYİ TARIM UYGULAMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK: Yönetmelik metni uzun olduğundan adresinden ulaşılabilir. güncel yönetmelik hükümlerine Bakanlığımızın aşağıda veb Resmi Gazete Tarihi: 07.12.2010 Resmi Gazete

Detaylı

EKONOMİ BAKANLIĞI TASARIM DESTEĞİ

EKONOMİ BAKANLIĞI TASARIM DESTEĞİ EKONOMİ BAKANLIĞI TASARIM DESTEĞİ Bilgi Notu 2017 Programın Amacı: a. Tasarım ve inovasyon kültürünün oluşturulması ve yaygınlaştırılması b. Tasarım şirket/ofislerinin tanıtım, reklam, pazarlama, istihdam,

Detaylı

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU 2 3 4 5 BAŞARI BİLGİ GÜVEN TECRÜBE TEKNOLOJİ 2018 yılında 4 Katılımcı Ülke 195 Firma ve Firma Temsilciliği 34 Ziyaretçi Ülke 46.014

Detaylı

EKONOMİ BAKANLIĞI DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI

EKONOMİ BAKANLIĞI DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI EKONOMİ BAKANLIĞI DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI EKONOMİ BAKANLIĞI DESTEKLERİ 1. Uluslararası Nitelikteki Yurt İçi İhtisas Fuarlarının Desteklenmesi Amaç: Uluslararası nitelikteki yurtiçi

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI EKİM 2015

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI EKİM 2015 Türkiye-Kahramanmaraş Açılan Şirketler Türkiye-Kahramanmaraş Kapanan Şirketler Türkiye-Kahramanmaraş Yatırım Teşvikleri Türkiye-Kahramanmaraş Yıllar İtibariyle İhracat ve İthalatı Türkiye-Kahramanmaraş

Detaylı

TÜRKİYE PLASTİK İNŞAAT MAMULLERİ SEKTÖR İZLEME RAPORU Ay PAGEV

TÜRKİYE PLASTİK İNŞAAT MAMULLERİ SEKTÖR İZLEME RAPORU Ay PAGEV TÜRKİYE PLASTİK İNŞAAT MAMULLERİ SEKTÖR İZLEME RAPORU 2015 6 Ay PAGEV YÖNETİCİ ÖZETİ Plastiklerin tüm uygulama alanları arasında, % 20 25 bir hacme sahip olan yapı ve inşaat, ambalaj uygulamalarından sonra

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI HAZİRAN 2015

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI HAZİRAN 2015 Türkiye-Kahramanmaraş Açılan Şirketler Türkiye-Kahramanmaraş Kapanan Şirketler Türkiye-Kahramanmaraş Yatırım Teşvikleri Türkiye-Kahramanmaraş Yıllar İtibariyle İhracat ve İthalatı Türkiye-Kahramanmaraş

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI TEMMUZ 2015

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI TEMMUZ 2015 Türkiye-Kahramanmaraş Açılan Şirketler Türkiye-Kahramanmaraş Kapanan Şirketler Türkiye-Kahramanmaraş Yatırım Teşvikleri Türkiye-Kahramanmaraş Yıllar İtibariyle İhracat ve İthalatı Türkiye-Kahramanmaraş

Detaylı

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL AVRASYA AMBALAJ FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 01-05 KASIM 2016 İSTANBUL Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği Uzmanı 1 AVRASYA AMBALAJ 22. ULUSLARARASI AMBALAJ ENDÜSTRİSİ

Detaylı

Açılış Programı. Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi Konferans Salonu Barbaros Bulvarı Beşiktaş/İSTANBUL Tarih/ Saat: 18.06.

Açılış Programı. Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi Konferans Salonu Barbaros Bulvarı Beşiktaş/İSTANBUL Tarih/ Saat: 18.06. Açılış Programı Açılış Konuşmaları Mehmet HÜSREV - Marmara Bölge Koordinatörü & Deney ve Kalibrasyon Merkezi Başkanı Prof. Dr. İsmail YÜKSEK - Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü C. Tanıl KÜÇÜK - İstanbul

Detaylı