PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: ESKİŞEHİR TOYOTA PLAZA SARAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: ESKİŞEHİR TOYOTA PLAZA SARAR"

Transkript

1 PROGRAM: EKO-OKULLAR PROGRAMI PROJE: ÇEVRE VE YENİLİKÇİ FİKİRLER PROJESİ ETAP: 5 ETAP KONU: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM OKUL ADI ve İLİ: 1.HAVA İKMAL BAKIM MERKEZİ İLKOKULU-ESKİŞEHİR PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: ESKİŞEHİR TOYOTA PLAZA SARAR PROJENİZİN BAŞLIĞI: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIMDA ÇOCUK GÜVENLİĞİ PROJENİZİN ÇÖZÜM ARADIĞI SORUNLAR:-Araçlarda çocuk koltuğunun bulundurulmaması. -Çocuk emniyet kemerinin takılmaması -Araçlarda çocuk koltuğunun yer kaplaması ve bu yüzden sık kullanılmaması -Çocuk koltuğunun hayati öneminin bilinmemesi -Ülkemizde trafik kazaları sonucunda çocuk ölümlerinin artması PROJENİZİN SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM KONUSUNDA SUNDUĞU ÇÖZÜM ÖNERİSİ:-Araçlarda sabit,gizli ve katlanabilir çocuk koltuğu bulundurularak çocuk güvenliği artırılacak -Araçlarda sabit çocuk koltuğu ile çocuk koltuğunun kullanımı artacak -Çocuk koltuğu gizli,katlanabilir olması ile araçta yer kaplamayacak -Sabit,gizli ve katlanabilir çocuk koltuğu ile trafik kazalarında çocuk ölümleri en aza indirilecek

2 ÇALIŞMANIZ KAPSAMINDA YAPTIĞINIZ ETKİNLİKLERİ VE YÖNTEMLERİNİZİ AÇIKLAYINIZ 1-Projemiz ile ilgili öğrenci, veli,öğretmen ve Toyota bayii bilgilendirmesi yapıldı.

3 2-Ürettiğimiz projenin taslak çizimi 4. Sınıf öğrencileri tarafından yapıldı. 3-Projemiz hakkında okulumuz öğrencilerine sınıf sunumları yapıldı.

4 4-Projemiz basit bir karton ile 3 boyutlu maket haline getirildi.

5 5-Okulumuz 3. Sınıf öğrencilerimiz projemiz ile ilgili afiş çalışması yaptılar. 6-Projemizin hayata geçirilme aşaması veli-öğrenci işbirliği ile gerçekleştirildi.

6 7-Okulumuzun en göze çarpan yerinde Toyota Çevreci ve Yenilikçi Fikirler Projesi ile ilgili pano hazırlandı.

7 8-Projemiz ile ilgili anket uygulaması yapıldı.

8

9 9-Projemiz ile ilgili okulumuz öğrencilerimize,öğretmenlerimize,velilerimize, küçük çocuklara ve Toyota Sarar Plaza yetkilerine üzerinde proje ilkemiz olan Çocuk koltuğu hayata bağlar. sözünün yazdığı rozetler takıldı. 10-Eskişehir Toyota Plaza Sarar yetkileri yapılan etkinliklere çağrıldı ve katıldı.

10 11-Projemiz ile ilgili proje aşamalarını anlattığımız eylem gününde afiş ve pankart gösterimi yapıldı.

11 12-Projemiz konusu ile ilgili öğrenci ve velilerimizi bilgilendirmek amacı ile ilgili broşürler bastırıldı ve dağıtıldı.

12 13-Projemizin hayata geçirilme safhasında öğrencilerimiz yaptıkları koltuğu son aşamada kapladılar.

13 14-Eskişehir Polis Okulu Eğitim Merkezine gezi düzenlenerek simülasyon aracında emniyet kemeri ve çocuk koltuğu kullanmanın önemini kavratmak için veli ve öğrenciler ile gezi düzenlendi.

14

15 15-Eskişehir basınında projemiz büyük bir ilgi gördü ve Projemiz basında yer alarak hayata geçirildiği daha büyük kitlelere ulaşmış oldu.

16 16-Projemiz Eskişehir Toyota Sarar Bayii nde sergilendi.

17 PROJENİZİN SONUCUNUZU AÇIKLAYINIZ:Projemizin hayata geçirilmesi sonucunda sabit, katlanabilir çocuk koltuğu ile trafikte çocuk güvenliğinin daha çok sağlandığı,yapılan anketlerle anlaşılan çocuk koltuğu ve emniyet kemeri takma oranının görüşmeler sonucunda arttığı,ailelerin sabit koltuğu daha kolay kullanabilecekleri ortaya çıkmıştır.

18 PROJENİZE ÖĞRENCİ KATILIMININ NE ŞEKİLDE SAĞLANDIĞINI VE ÖĞRENCİLERİN PROJEYİ YÖNLENDİRME KONUSUNDA YAPMIŞ OLDUKLARI FAALİYETLERİ AÇIKLAYINIZ 1-Öğrenciler proje ile ilgili sunumlar almışlardır. 2-Öğrenciler bilgilendirici afişleri okulumuz bölümlerine ve sınıf kapılarına asmışlardır.

19 3-Öğrencilerimiz projemiz ile ilgili yaptırılan rozetleri dönem boyunca taktılar. 4-Öğrencilerimiz basılan broşürleri dağıttılar.

20 5--Projemiz ile ilgili bahçemizde düzenlenen etkinliklere Eskişehir Toyota Plaza Sarar yetkililerini,velileri çağırarak etkinlik düzenlendiler.pankartları ve afişleri tanıtıp,proje aşamalarını anlattılar.

21 6- Polis Eğitim Merkezinde öğrencilerimiz simülasyon aracındaki uygulamayı görerek çocuk koltuğu ve emniyet kemerinin önemini kavradılar. 7-Çok Amaçlı salonumuzda 2. ve 3. Sınıflar proje aşamaları ve projemiz ile ilgili buldukları ilkenin tanıtıldığı etkinlikte soru cevap yöntemi ile ve yaparak yaşayarak proje hakkında bilgi sahibi oldular.

22 8-Öğrencilerimiz projelerini hayata geçirmek için projelerinin son aşamasını yaptıkları koltuğu kaplayarak gerçekleştirdiler.

23 9-Öğrencilerimiz Eskişehir Toyota Sarar Plaza işbirliği ile Toyota Bayii nde sergi düzenlediler.

24 PROJE SÜRECİNİZ BOYUNCA TOYOTA BAYİNİN NE ŞEKİLDE KATKIDA BULUNDUĞUNU AÇIKLAYINIZ: Projemizin çalışmaları boyunca Eskişehir Toyota Sarar Plaza yetkilileri ile toplantı ve görüşmeler yapıldı.yapılan toplantı ve görüşmelerde Toyota bayii çalışanları öğrenci ve öğretmenlerimize gerek teorik bilgilendirmede gerekse uygulamalı bilgilendirme ile yardımlarını eksik etmemişlerdir.okulumuz proje timi öğrencilerimizin hazırladıkları etkinliklere Toyota bayii yetkilileri katılmış projemize destek verdiklerini belirtmişlerdir.projemizin son aşaması olan projemizin sergilenmesinde destek vererek Eskişehir Toyota Sarar Bayii de okulumuz projesi için yer ayırarak projemizin sergilenmesine destek vermiştir

25

26 AMAÇLADIĞINIZ SONUCUN NE KADARINA ULAŞTIĞINIZI AÇIKLAYINIZ: Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi öğrenci ve öğretmenleri olarak amaçladığımız sonuca ulaştık. Projemiz başlangıcında yapılan anket sonuçları ile sonunda yapılan görüşmelerde proje konumuz olan arabada çocuk koltuğunun kullanımı sayısının arttığı ve velilerimizden arabasında çocuk koltuğu olmayanların çocuk koltuğu aldığı, öğrencilerimizin arabada kendi koltuklarına oturmanın önemi kavradığı, konu ile ilgili bilgi düzeylerinin arttığı görülmüştür. İlimizde bulunan yetkililer ile proje bilgilerinin paylaşılması sonucunda ülkemizdeki çocuk koltuğu kullanma ve emniyet kemeri takma oranının ne kadar az olduğu paylaşılmış projemiz sayesinde bulunduğumuz bölgede çocuk koltuğu ve emniyet kemeri takma oranının arttığı belirtilmiştir. PROJE SÜRECİNDE KİMLERLE-KURUMLARLA ÇALIŞTINIZ: Projemiz süresince Eskişehir Toyota Sarar Bayii ve yetkilileri, İl Trafik Şube Müdürlüğü ve Trafik Polisleri, Eskişehir polis Okulu Eğitim Merkezi ve yetkilileri, Sanayide çalışan velilerimiz ile beraber çalışılmıştır. PROJENİZİN ÇEVRESEL ETKİLERİ NE-NASIL OLDU: Projemizin çevresel etkileri yüksek olmuştur. Projemiz ile ilgili velilerimizin ve okulumuz çevresin oturan insanların büyük ölçüde eksik olan bilgi düzeyi artmış, çocuk koltuğu kullanımı ve emniyet kemeri takma oranı çok az iken yükselmiştir.okulumuz velileri projemize büyük destek vermişlerdir.öğrencilerimiz hazırlanan broşürleri dağıtarak çevre bilgilendirmesi yapmışlardır.yapılan anket sonuçları duyurusu çevre halkı tarafından şaşkınlıkla izlenmiştir.trafik polisleri ile bu bilgiler paylaşılmış endişe verici olduğu görülmüş Trafik polisleri ve Polis Okulu yetkilileri projemize destek vermişlerdir. PROJENİZDEN KİMLER FAYDALANDI: Projemizden okulumuz öğrenci ve öğretmenleri,okulumuz velileri,okulumun bulunduğu çevrede oturan kişiler,trafik polisleri,eskişehir Polis Okulu Eğitim Merkezi yetkilileri faydalanmıştır. PROJENİZİN UYGULANABİLİRLİK DURUMU NEDİR? PROJENİZ DİĞER EKO-OKULLAR TARAFINDAN UYGULANABİLİR Mİ?: Hayata geçirdiğimiz projemiz konusu ilgili birimler tarafından ve tüm Eko- Okullar tarafından uygulanabilir. Projemizin konusu ülkemizdeki tüm okulların işlemesi ve destek vermesi gereken bir konudur.ülkemizde çocuk koltuğu kullanım oranının düşüklüğü düşünülürse bu konuda Eko-Okullara büyük görev düşmektedir. PROJENİZ KAPSAMINDA ULAŞTIĞINIZ SONUÇLAR SÜRDÜRÜLEBİLİR MİDİR? Okulumuz projesinin ulaştığı sonuçları sürdürülebilir sonuçlardır.bu konuda okulumuz proje ile ilgili tüm sonuçlarını öğrencileri,velileri çevre halkı,eskişehir Toyota Plaza Sarar yetkilileri ile paylaşmıştır.

27 PROJENİZİN SONUÇLARINI ÇEVRENİZLE NASIL PAYLAŞTINIZ : Okulumuz projesinin sonuçlarını etkinliklerle,duyurularla,proje panomuz ile,basında haberler ile, Toyota Palaza da sergi, ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı nda sergi ile paylaşmıştır.

28 PROJENİZ KAPSAMINDA ALDIĞINIZ BÜTÇENİN NE KADARINI KULLANDINIZ? Okulumuz projesinde gönderilmiş olan 7000 lira fonun hepsi kullanılmıştır.projemizin maliyeti Liradır. Bu tutarın TL si Okulumuz Aile Birliği tarafından karşılanmıştır.

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: Aydın Toyota Bayi

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: Aydın Toyota Bayi PROGRAM: EKO-OKULLAR PROGRAMI PROJE: ÇEVRE VE YENİLİKÇİ FİKİRLER PROJESİ ETAP: 5 ETAP KONU: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM OKUL ADI ve İLİ: Özel Yüzyıl Bezci Ortaokulu PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA

Detaylı

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: TOYOTA SANDIKÇI OTOMOTİV

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: TOYOTA SANDIKÇI OTOMOTİV PROGRAM: EKO-OKULLAR PROGRAMI PROJE: ÇEVRE VE YENİLİKÇİ FİKİRLER PROJESİ ETAP: 5 ETAP KONU: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM OKUL ADI ve İLİ: ADAPAZARI ENKA İLKOKULU-SAKARYA PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ

Detaylı

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: TOYOTA BAKIRCILAR PLAZA

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: TOYOTA BAKIRCILAR PLAZA PROGRAM: EKO-OKULLAR PROGRAMI PROJE: ÇEVRE VE YENİLİKÇİ FİKİRLER PROJESİ ETAP: 5 ETAP KONU: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM OKUL ADI ve İLİ: TED ANTALYA KOLEJİ PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN

Detaylı

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: SAMSUN TOYOTA DERİNDERE

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: SAMSUN TOYOTA DERİNDERE PROGRAM: EKO-OKULLAR PROGRAMI PROJE: ÇEVRE VE YENİLİKÇİ FİKİRLER PROJESİ ETAP: 5 ETAP KONU: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM OKUL ADI ve İLİ: GÜLSÜM SAMİ KEFELİ ORTAOKULU İLKADIM/SAMSUN PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ

Detaylı

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL ÇANKAYA PINAR İLKOKULU EKO OKULLAR PROGRAMI 2. DÖNEM SONU RAPORU Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ Birinci dönem faaliyet raporu hazırlandı

Detaylı

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR):

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR): DÖNEM: 2017-2018 KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ MODELİNDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNLENDİRME FAALİYETLERİ İL RAPORU DAYANAK: A)90757378-200-E.3297283

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR

Detaylı

18 KASIM 2015 DÜNYA KOAH GÜNÜ

18 KASIM 2015 DÜNYA KOAH GÜNÜ 18 KASIM 2015 DÜNYA KOAH GÜNÜ TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ 18 Kasım Dünya KOAH Günü olması sebebiyle merkez ve tüm ilçelerde etkinlikler düzenlenmiştir. Yerel Medyada 18 Kasım Dünya KOAH

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU EKİM 2011 EKİM AYI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER AÇIKLAMA Eko-okullar programı

Detaylı

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2014-2015 YILI 2. YIL 1. DÖNEM RAPORU KONU: Çöp-Atık & Geri Dönüşüm AYLAR UYGULANAN FAALİYETLER UYGULAYAN

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2014-2015 YILI 2. YIL 1. DÖNEM RAPORU KONU: Çöp-Atık & Geri Dönüşüm AYLAR UYGULANAN FAALİYETLER UYGULAYAN EYLÜL 1 MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2014-2015 YILI 2. YIL 1. DÖNEM RAPORU KONU: Çöp-Atık & Geri Dönüşüm. Eko- okul timi oluşturuldu.. Eko okul komitesi için öğretmen ve velilerden grup oluşturuldu. - 3-4

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU

ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU EYLÜL & EKİM Okulumuz eko tim ve sorumlu öğrencileri tespit etmek için, Pazartesi ve Cuma günü törenlerde duyurular

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANADOLU İLKOKULU. Eko - OKULLAR 1. DÖNEM FAALİYET RAPORU

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANADOLU İLKOKULU. Eko - OKULLAR 1. DÖNEM FAALİYET RAPORU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANADOLU İLKOKULU Eko - OKULLAR 1. DÖNEM FAALİYET RAPORU Anadolu İlkokulu nu temsilen bu yıl ilk kez eko- okul projesinde görev alacak bir grup olarak büyük bir heyecan ve

Detaylı

ÇEVRECİ GENÇLER VE HEPİMİZ ÇEVRE GÖNÜLLÜSÜYÜZ

ÇEVRECİ GENÇLER VE HEPİMİZ ÇEVRE GÖNÜLLÜSÜYÜZ ÇEVRECİ GENÇLER VE HEPİMİZ ÇEVRE GÖNÜLLÜSÜYÜZ Bugün ülkemizi, tüm insanlığı ve hatta tüm canlıları etkileyen en büyük sorun çevre kirliliği sorunudur. Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ortamda yaşamak için

Detaylı

Öğrencilerimize günlük yaşamın önemli bir parçası olan trafikte sorumlu olmanın önemini yaşayarak benimsetmek,

Öğrencilerimize günlük yaşamın önemli bir parçası olan trafikte sorumlu olmanın önemini yaşayarak benimsetmek, Nisan-Mayıs 2014 3 Eylül Anaokulu DEĞERLER EĞİTİMİ projemiz çerçevesinde 28 Nisan- 9 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlenmek üzere belirlediğimiz konu TRAFİK BİLİNCİ VE SORUMLULUK değerleri. Okul öncesi

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

ÖZEL EDİRNE BEYKENT İLKOKULU SU EKO-OKULLAR EYLEM PLANI ETKİNLİKTEN SORUMLU ZÜMRE/KİŞİ

ÖZEL EDİRNE BEYKENT İLKOKULU SU EKO-OKULLAR EYLEM PLANI ETKİNLİKTEN SORUMLU ZÜMRE/KİŞİ 2016-2017 ÖZEL EDİRNE BEYKENT İLKOKULU SU EKO-OKULLAR EYLEM PLANI AYLAR ETKİNLİK ADI ETKİNLİKTEN SORUMLU ZÜMRE/KİŞİ KATILIMCILAR DÜZEY EKO OKUL KOMİTESİNİN OLUŞTURULMASI /SINIF /SINIF EYLÜL TÜM ZÜMRELERİN

Detaylı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme 03-04 Eylem Planı Ek- ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU İl düzeyinde Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme

Detaylı

TED BURSA ÖZEL ĐLKÖĞRETĐM OKULU ÖĞRETĐM YILI I. DÖNEM EKO-OKULLAR ÇALIŞMASI ETKĐNLĐK DEĞERLENDĐRME RAPORU

TED BURSA ÖZEL ĐLKÖĞRETĐM OKULU ÖĞRETĐM YILI I. DÖNEM EKO-OKULLAR ÇALIŞMASI ETKĐNLĐK DEĞERLENDĐRME RAPORU TED BURSA ÖZEL ĐLKÖĞRETĐM OKULU 2010-2011 ÖĞRETĐM YILI I. DÖNEM EKO-OKULLAR ÇALIŞMASI ETKĐNLĐK DEĞERLENDĐRME RAPORU Çalışılan Konu : Enerji EYLÜL AYI ETKĐNLĐKLERĐ 2010-2009 Eğitim-Öğretim Yılı nda yapılmış

Detaylı

ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÇALIŞMALAR

ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÇALIŞMALAR ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU 2012-2013 ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI Çalışma Konumuz : Biyolojik Çeşitlilik AYLAR YAPILACAK ÇALIŞMALAR SORUMLU *-EKO-OKUL komitesinin oluşturulması Serpil Çakıcı Demirdamar,

Detaylı

KONU: Çöp Atık. EYLEM ve ETKİNLİKLER EKİM AYI. Eko-okul Timi oluşturuldu. Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu

KONU: Çöp Atık. EYLEM ve ETKİNLİKLER EKİM AYI. Eko-okul Timi oluşturuldu. Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu KONU: Çöp Atık EKİM AYI EYLEM ve ETKİNLİKLER Eko-okul Timi oluşturuldu Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile iletişime geçildi. Tüm okul personeli

Detaylı

ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ CUMHURİYET ORTAOKULU ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ 2015-2016 PROJE SAHİBİ OLAN OKUL PROJENİN ADI PROJENİN AMACI PROJENİN SÜRESİ PROJENİN HİTAP ETTİĞİ KESİM PROJENİN BÜTÇESİ CUMHURİYET ORTAOKULU

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü T.C. KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü 2- «Yarınlarımıza Emniyetli Gelecek» Projesi Projenin Amacı : Ana okulu/anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine TDP Şube Müdürlüğü

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL PLANI

BESLENME DOSTU OKUL PLANI DEMİRTAŞPAŞA İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ 1 Bursa ili, Osmangazi İlçesi Demirtaşpaşa İlkokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı nın uygulamaları ile öğrencilerin

Detaylı

ÖZEL TOMURCUK ÇOCUK KULÜBÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇÖP-ATIK KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM

ÖZEL TOMURCUK ÇOCUK KULÜBÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇÖP-ATIK KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM ÖZEL TOMURCUK ÇOCUK KULÜBÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇÖP-ATIK KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM Ekim ayında düzenlenen ilk toplantıda, okulumuz öğretmenlerine program hakkında bilgilendirme yapıldı.

Detaylı

2009 TÜRKİYE YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMUNDA SUNULAN PROJE NAİLE TOPRAK ÜLGER EMİN SAĞLAMER İLKÖĞRETİM OKULU MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI

2009 TÜRKİYE YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMUNDA SUNULAN PROJE NAİLE TOPRAK ÜLGER EMİN SAĞLAMER İLKÖĞRETİM OKULU MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI 2009 TÜRKİYE FORMU OKULU 1 Proje grubu Projenin Zaman Yönetimi Projenin Konusu Projenin Amaçları Neden Böyle Bir Proje? Projenin Uygulama Süreçleri Proje Uygulandıktan

Detaylı

PROJE ADI: Hayata Tutun

PROJE ADI: Hayata Tutun PROJE ADI: Hayata Tutun Araştırma Künyesi Kullanılan Yöntem (ler) Kalitatif Kantitatif Diğer (Açıklayınız) X Araştırmanın Evreni/ Hedef Kitlesi İlçe Belediyesinde bağımlılık konusu ile ilgili paydaşlar

Detaylı

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak,

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Çocuğunun internette zararlı içeriklerin yer aldığı sitelere erişmesini engellemek, 51 Okul rehberlik servisi ile işbirliği

Detaylı

GEVHER HATUN ANAOKULU UÇEP (UYGULAMALI ÇEVRE EĞİTİMİ PROJESİ) PROGRAMI

GEVHER HATUN ANAOKULU UÇEP (UYGULAMALI ÇEVRE EĞİTİMİ PROJESİ) PROGRAMI GEVHER HATUN ANAOKULU UÇEP (UYGULAMALI ÇEVRE EĞİTİMİ PROJESİ) PROGRAMI Nilüfer Kaymakamlığı, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul - kurumlar ile ilgili Kamu Kurum Kuruluşları ve Sivil Toplum

Detaylı

TÜRK PSİKOLOGLAR DERNEĞİ MERKEZ TRAVMA BİRİMİ GEZİ PARKI EYLEMLERİNDEN ETKİLENENLERE YÖNELİK PSİKOSOSYAL DESTEK ÇALIŞMALARI. 1 Haziran-30 Ağustos 2013

TÜRK PSİKOLOGLAR DERNEĞİ MERKEZ TRAVMA BİRİMİ GEZİ PARKI EYLEMLERİNDEN ETKİLENENLERE YÖNELİK PSİKOSOSYAL DESTEK ÇALIŞMALARI. 1 Haziran-30 Ağustos 2013 TÜRK PSİKOLOGLAR DERNEĞİ MERKEZ TRAVMA BİRİMİ GEZİ PARKI EYLEMLERİNDEN ETKİLENENLERE YÖNELİK PSİKOSOSYAL DESTEK ÇALIŞMALARI 1 Haziran-30 Ağustos 2013 Türk Psikologlar Derneği Travma, Afet ve Kriz Birimi

Detaylı

21 27 KASIM TOPLUM AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI FAALİYET RAPORU

21 27 KASIM TOPLUM AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI FAALİYET RAPORU 21 27 KASIM TOPLUM AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI FAALİYET RAPORU SÜLEYMANPAŞA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ 21-27 Kasım 2016 " Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası" olması sebebiyle; Toplum Sağlığı Merkezimiz tarafından

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016

Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016 1 KÜTÜPHANE ORYANTASYON HAFTASI 3 BİLGİ OKURYAZARLIĞI HAFTASI 4 YAZI TÜRLERİNİ TANIYORUZ 5 BİLİMSEL ARAŞTIRMA BASAMAKLARI DERSİMİZ 6

Detaylı

16-22 MART TUZA DİKKAT HAFTASI ve ŞEKER TÜKETİMİNİN AZALTILMASINA YÖNELİK ETKİNLİKLERİMİZ

16-22 MART TUZA DİKKAT HAFTASI ve ŞEKER TÜKETİMİNİN AZALTILMASINA YÖNELİK ETKİNLİKLERİMİZ 16-22 MART TUZA DİKKAT HAFTASI ve ŞEKER TÜKETİMİNİN AZALTILMASINA YÖNELİK ETKİNLİKLERİMİZ MARMARAEREĞLİSİ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ Kaymakamlık Binası girişinde stant açıldı ve tuz kullanımının insan sağlığı

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI EREĞLİ-2015 2015 ARALIK AYI 1- Okul Aile Birliği yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirilmesi. 2- Okulun ihtiyaçlarının

Detaylı

İLETİŞİM. Rehberlik Servisi E-Dergisi 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 17.EYLÜL-30.EYLÜL. 2012 2013 Eğitim Öğretim yılı Rehberlik Hizmetleri Okul

İLETİŞİM. Rehberlik Servisi E-Dergisi 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 17.EYLÜL-30.EYLÜL. 2012 2013 Eğitim Öğretim yılı Rehberlik Hizmetleri Okul 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI REHBERLİK HİZMETLERİ 3 AYLIK FAALİYET RAPORU 17.EYLÜL-30.EYLÜL Oryantasyon hizmetleri kapsamında 2012 2013 Eğitim Öğretim yılı Oryantasyon planı 1.-6.sınıf rehber öğretmenlerine

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU Kumluca,2015 1 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-TİM LİSTESİ 1-BEDİRHAN

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü Trafİk Okulu Projesi Uygulama Klavuzu 2009 Ç NDEK LER çindekiler Da t m Yaz s 1 Makam Onay 2 Trafik Okulu Projesi Takvimi 3 Trafik Okulu Projesi Okul

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI EYLEM VE ETKİNLİKLER

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI EYLEM VE ETKİNLİKLER 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI AYLAR EYLÜL EYLEM VE ETKİNLİKLER Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) sitesinin ve Eko- Okullar sayfasının incelenmesi. EKİM Eko-Okullar

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 HAZİRAN 2016. Aşağıdaki linki tıklayarak Veli Memnuniyeti Anketimizi doldurmanızı rica ederiz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 HAZİRAN 2016. Aşağıdaki linki tıklayarak Veli Memnuniyeti Anketimizi doldurmanızı rica ederiz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 17 HAZİRAN 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Sayın Velimiz, Aşağıdaki linki tıklayarak Veli Memnuniyeti Anketimizi doldurmanızı rica ederiz. Okul Yönetimi https://docs.google.com/forms/d/1yabsudintqg1fswiwewwvcsqvst9aixq7ye9tqe4x8y/viewform?pref=2&pli=1&edit_requested=true

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ 2 BİREYSEL GÖRÜŞME Yüz yüze yapılan görüşmelerdir. Danışanın yeterlilikleri ve yetkinlikleri doğrultusunda İşe yönlendirme Aktif programlara yönlendirme Ya da diğer

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Öğretmenlerin katılımıyla proje tanıtım

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımız, tüm hafta boyunca yoğun bir tempoyla devam etti.

Detaylı

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ İlimizde, merkez ve tüm ilçelerde 9-15 Mart Pulmoner Rehabilitasyon Haftası etkinlikleri, düzenlenmiştir.

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU - EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇ: Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 22 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR TRAFİKTE GÜVENLİK Sayın Velilerimiz, Üniversite kampüsümüz içerisinde her yerde yaya geçiş üstünlüğü olduğunu hatırlatmak isteriz. Çocuklarını

Detaylı

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ TOPLANTININ AMACI, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında ki Mesleki ve

Detaylı

HEM BİR PROGRAM HEM BİR ÖDÜL PLANI

HEM BİR PROGRAM HEM BİR ÖDÜL PLANI Eko Okul Eko-Okullar Programı Nedir? Eylem Planımız Eko İlkemiz Eko-Tim Öğrencilerimiz Etkinliklerimiz o Deniz Canlıları Etkinliği o Çevre Yürüyüşü Eko Okul Eko-Okullar Programı Nedir? Eko Okullar Programı

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (23 Mart-04 Mayıs 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2010 2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI ANKARA 2010 Proje Koordinatörü: Program Geliştirme Uzmanı: Emel GÜNEŞ serifeaydogan@yahoo.com

Detaylı

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (2. YIL) AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA/SORUMLULAR EKİM Okuldaki öğrenci, öğretmen, okul personelinin projenin birinci yılında yapılanların kısa sunumu ve

Detaylı

EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI

EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Kocaeli ili Çayırova ilçesi Öğretmen Şevket Özay İlkokulunda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda

Detaylı

Haydi, Atıkları Azaltalım! Az Tüket, Yeniden Kullan, Geri Kazandır

Haydi, Atıkları Azaltalım! Az Tüket, Yeniden Kullan, Geri Kazandır Çevre ve Yenilikçi Fikirler Yarışması (2010-2012) Haydi, Atıkları Azaltalım! Az Tüket, Yeniden Kullan, Geri Kazandır Proje Adımları Proje 2 yearcycle Adımları Proje Konusunun Duyurulması Projenin Resmi

Detaylı

YAYIN BİRİMİ ÇALIŞMALARI

YAYIN BİRİMİ ÇALIŞMALARI YAYIN BİRİMİ ÇALIŞMALARI 153 Odamızın meslek alanlarımıza ilişkin bilimsel araştırmalarını, üyelerimizin mesleki birikimlerini, güncel konulara ve mesleki kavramlara ilişkin tartışmaları yazılı belge haline

Detaylı

BU PROJE TC Devlet Planlama Teşkilatı AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı tarafından Eylem 1.2 Gençlik Projeleri kapsamında finanse

BU PROJE TC Devlet Planlama Teşkilatı AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı tarafından Eylem 1.2 Gençlik Projeleri kapsamında finanse BU PROJE TC Devlet Planlama Teşkilatı AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı tarafından Eylem 1.2 Gençlik Projeleri kapsamında finanse edilmiş, Antalya Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Golden

Detaylı

ÖN MALİ KONTROL FAALİYET RAPORU

ÖN MALİ KONTROL FAALİYET RAPORU ÖN MALİ KONTROL FAALİYET RAPORU İç Kontrol ve Ön Mali Kontrole İlişkin Usul ve Esaslar Yönetmeliğinin 17 nci maddesine göre; idarelerin, ihale kanunlarına tâbi olsun veya olmasın, harcamayı gerektirecek

Detaylı

Sosyal Yatırım Programı

Sosyal Yatırım Programı Sosyal Yatırım Programı İGA SOSYAL YATIRIM PROGRAMI İstanbul Yeni Havalimanı Projesi (İGA), Havalimanı inşaat alanına komşu olan yerel halk ve ilgili paydaşlar ile şeffaf ve zamanında bilgi temini ve açık

Detaylı

T.C. BATTALGAZİ KAYMAKAMLIĞI Gazi İlkokulu Müdürlüğü ÇOCUKSU PROJESİ YILLIK UYGULAMA PLANI

T.C. BATTALGAZİ KAYMAKAMLIĞI Gazi İlkokulu Müdürlüğü ÇOCUKSU PROJESİ YILLIK UYGULAMA PLANI T.C. BATTALGAZİ KAYMAKAMLIĞI Gazi İlkokulu Müdürlüğü ÇOCUKSU PROJESİ YILLIK UYGULAMA PLANI Aralık 2015 / Haziran 2016 PROJENİN SAHİBİ Malatya Valiliği PROJENİN YÜRÜTÜCÜSÜ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Battalgazi

Detaylı

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA KONU BAŞLIĞI: ÇÖP VE ATIK TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM 2016 * Eko okul komitesininoluşturulması. *Eko okul timinin oluşturulması. * Eko Okul panosunun yer tespiti ve içeriğinin belirlenmesi. * Tüm okulun

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (3.YIL)

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (3.YIL) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI (3.YIL) Tüm okulun proje hakkında bilgilendirilmesi Okul Çevre Komitesi nin kurulması Eko-in (Okul Çevre i) belirlenmesi Eko- öğrencilerinden Geri dönüşüm Takip i ve Su Tasarrufu

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU HASAN TAHSİN İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU OKUL MÜDÜRÜ : HAKAN KIRAY MÜDÜR YARDIMCISI :HACER ERCAN KOORDİNATÖR ÖĞRETMENLER: NAZLI BIÇKICI FADİME AKSOY

Detaylı

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması.

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması. LÜLEBURGAZ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAM TASLAĞI EYLÜL 23-27 EYLÜL 16-20 EYLÜL 9-13 EYLÜL

Detaylı

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu TEOG Sınavı Tatil Duyurusu Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı nın 22.10.2013 tarih ve 3018736 sayılı yazısı ile ortaokulların 8. sınıfında öğrenim gören öğrencilerin ortaöğretim kurumlarına yerleştirilmesinde

Detaylı

HEDEFLER: A)YÖNETİM FAALİYETLERİ. 2- Okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması için çalışmalar yapmak.

HEDEFLER: A)YÖNETİM FAALİYETLERİ. 2- Okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması için çalışmalar yapmak. HEDEFLER: A)YÖNETİM FAALİYETLERİ 1- Okulumuzda sağlıksız beslenme ve obezitenin önlenmesi için gerekli tedbirleri almak. 2- Okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması için çalışmalar yapmak. 3- Sağlıklı

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ENERJİ TEMASI EYLEM PLANI

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ENERJİ TEMASI EYLEM PLANI EKİM EYLÜL 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ENERJİ TEMASI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) sitesinin ve Eko-Okullar sayfasının incelenmesi.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması,

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması, EK-4:MENTEŞ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Mersin İli Yenişehir ilçesi Menteş Ortaokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda belirlenen hedeflere

Detaylı

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI KAMPANYASI DAHA ADİL BİR DÜNYA İÇİN YANIMDA OL

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI KAMPANYASI DAHA ADİL BİR DÜNYA İÇİN YANIMDA OL Arka Plan: BM Kadın, UNDP ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ortaklığında yürütülmekte olan Türkiye de Cinsiyet Eşitliği ne Yönelik Elverişli Ortamın Teşvik Edilmesi Ortak Programı kapsamında

Detaylı

AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA. * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi.

AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA. * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi. AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi. * Eko okul timinin oluşturulması. * Eko okul komitesinin

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ VE TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI POSTERLAND

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ VE TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI POSTERLAND DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ VE TÜRKİYE ORGAN NAKLİ VAKFI işbirliği ile gerçekleştirilen POSTERLAND.ORG ULUSLARARASI AFİŞ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ VE SERGİSİ

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

PROGRAM KÜNYESİ PROGRAMIN ADI 2016 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI PROGRAM REFERANS NO TRC2/16/TD

PROGRAM KÜNYESİ PROGRAMIN ADI 2016 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI PROGRAM REFERANS NO TRC2/16/TD 2 3 PROGRAM KÜNYESİ PROGRAMIN ADI 2016 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI PROGRAM REFERANS NO TRC2/16/TD PROGRAMIN AMAÇ VE ÖNCELİKLERİ Ajans tarafından sağlanacak teknik desteğin amacı, bölgedeki yerel aktörlerin

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

TRAFİK TESCİL ve DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK DEDEKTİFLERİ PROJESİ BİLGİLENDİRME SUNUMU

TRAFİK TESCİL ve DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK DEDEKTİFLERİ PROJESİ BİLGİLENDİRME SUNUMU TRAFİK TESCİL ve DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK DEDEKTİFLERİ PROJESİ BİLGİLENDİRME SUNUMU 31 Temmuz 2012 tarihinde Sayın Başbakanımız tarafından imzalanarak yürürlüğe giren Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

1 ÖZEL AKASYA KOLEJİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM FAALİYET PLANI

1 ÖZEL AKASYA KOLEJİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM FAALİYET PLANI 1 ÖZEL AKASYA KOLEJİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM FAALİYET PLANI Sıra Faaliyetin Adı Amaçlar Süreç Türü Katılacaklar 1 7.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışma Duyurusu Yetenekli öğrencilerimizi yönlendirmek

Detaylı

Çocuk koltuğunun arabaya yerleştirilmesi (devam) Çapraz kemeri çocuk araba koltuğunun arkasından geçirin ve arka koltuk emniyet kemerine (C) sabitleyiniz. Çapraz kemerin koltuk emniyet kemerinden yan gövdeden

Detaylı

PROJENİN HEDEFİ İstanbul da faaliyet gösteren, eğitilebilir öğretilebilir düzeyde zihin engeline sahip çocuk ve gençlerin öğrenim gördüğü 2 İş Okulu

PROJENİN HEDEFİ İstanbul da faaliyet gösteren, eğitilebilir öğretilebilir düzeyde zihin engeline sahip çocuk ve gençlerin öğrenim gördüğü 2 İş Okulu PROJENİN HEDEFİ İstanbul da faaliyet gösteren, eğitilebilir öğretilebilir düzeyde zihin engeline sahip çocuk ve gençlerin öğrenim gördüğü 2 İş Okulu nda Aile Atölyeleri kurmak ve bu çalışma alanlarında

Detaylı

REHBERLİK DERSLERİ. 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları

REHBERLİK DERSLERİ. 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları REHBERLİK DERSLERİ EKİM AYI 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları amacıyla İsim Çemberi etkinliği uygulandı. Ayrıca çocuğun aileyi nasıl algıladığını

Detaylı

O L U R../02/2018 Okul Müdürü

O L U R../02/2018 Okul Müdürü .. İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ NE 2017-2018 öğretim yılı 2.Dönem 3.Sınıflar zümre öğretmenler kurulu toplantısını../02/2018 saat 14.45 de Müdür Yardımcısı..... başkanlığında aşağıdaki gündemle yapmak istiyoruz.

Detaylı

NAMIK KEMAL ORTAOKULU

NAMIK KEMAL ORTAOKULU T.C. ÇİNE KAYMAKAMLIĞI NAMIK KEMAL ORTAOKULU -SOSYAL OKUL, SOSYAL İNSAN- 2014 201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NAMIK KEMAL ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMETLERİ ÇERÇEVE

Detaylı

1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması ve ilk toplantısının gerçekleştirilmesi.

1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması ve ilk toplantısının gerçekleştirilmesi. GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması

Detaylı

T.C. MALAZGİRT KAYMAKAMLIĞI MALAZGİRT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YILI YARIN SİZDEYİZ PROJESİ

T.C. MALAZGİRT KAYMAKAMLIĞI MALAZGİRT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YILI YARIN SİZDEYİZ PROJESİ T.C. MALAZGİRT KAYMAKAMLIĞI MALAZGİRT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 YILI YARIN SİZDEYİZ PROJESİ PROJENİN GEREKÇESİ Öğretmen öğrenci-veli arasındaki iletişimi güçlendirmek ve önyargıları kaldırmak.

Detaylı

GERİATRİK DÖNEMDE KRONİK HASTALARIN EVDE BAKIMI STAJ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ

GERİATRİK DÖNEMDE KRONİK HASTALARIN EVDE BAKIMI STAJ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ GERİATRİK DÖNEMDE KRONİK HASTALARIN EVDE BAKIMI STAJ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ T.C. AB Bakanlığı Ulusal Ajansının 2015 yılı Teklif Çağrısı dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1- Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki

Detaylı

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız...

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... İçindekiler Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... 3 Dünya Çocuk Hakları Günü... 3 Sayın Gökhan Okçu İle Söyleşi...

Detaylı

2012 YILINDA GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER:

2012 YILINDA GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER: 2012 YILINDA GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER: Toplum farkındalığının artırılması amacıyla düzenlenen etkinliklerde kullanılmak üzere 100.000 adet el broşürü, 3 çeşit toplam 4000 adet afiş, 5000 eğitim CD si hazırlanmıştır.

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı