Ben.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler"

Transkript

1 Facebook Reklamları

2 Ben

3 Markalar

4 Facebook Bitti Mi? Hayır. Facebook kullanıcılarının %92 si birbirlerine «4 degrees of seperation» ile bağlı aylık bazda aktif kullanıcısı var. Kullanıcılar haber kaynaklarını günde ortalama 14 defa kontrol ediyorlar. Kullanıcıların büyük çoğunluğu gerçek isimleriyle oradalar.

5 Facebook Reklamlarına Giriş

6 Facebook Reklamlarına Giriş

7 Facebook Reklamlarına Giriş Haber Kaynağı (site ve mobil): Reklamınızı bir Facebook Sayfasıyla ilişkilendirdiğinizde, reklamınız site ve mobil Haber Kaynağı'nda çıkar ve böylece müşterilerinize nerede olurlarsa olsunlar erişebilirsiniz. Haber Kaynağı Facebook'un en ilgi çeken yeridir. Kullanıcıların %90'ı Haber Kaynaklarını günde en az bir kez okurken, %63'ü günde birkaç kez kontrol eder. Sağ sütun (sadece site): Reklam verme amacınız olarak internet sitenize daha fazla tıklama veya internet sitenizde daha fazla dönüşüm almayı seçtiğinizde, oluşturduğunuz reklamlar Facebook sitesinin sağ sütununda gösterilir.

8 Facebook Reklamlarına Giriş

9 Reklam Verme Amaçları İnternet Sitesine Tıklamalar İnternet Sitesi Dönüşümleri Sayfa Gönderisiyle Etkileşim Sayfa Beğenmeleri Uygulama Yüklemeleri Uygulamayla Etkileşim Teklif Alımları Etkinlik Yanıtları Video Görüntülemeleri

10 Internet Sitesine Tıklamalar Bu reklamlar insanların internet sitenizi ziyaret etmesini sağlar. Ekleyeceğiniz butonlarla daha etkili bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz: Şimdi Alışveriş Yap, Daha Fazla Bilgi Al, Kaydol, Şimdi Rezervasyon Yap veya İndir

11 Internet Sitesi Dönüşümleri İnternet Sitesine Tıklamalar reklam amacının bir ileri seviyesidir. Satış, üyelik ve iletişim bilgileri bırakma gibi dönüşlerimi takip etmek için internet sitenize koyacağınız bir piksel oluşturabilirsiniz.

12 Internet Sitesi Dönüşümleri

13 Sayfa Gönderisiyle Etkileşim 2012 ve 2013 yıllarında kaliteli içerikler için iyimser organik erişim oranı %16 ydı. Yani 1000 takipçiye sahip bir fan sayfasından iyi bir içerik paylaştığınızda en kötü ihtimalle 160 kişiye ulaşabiliyordunuz. Şu anda bu rakam %1-%2 civarında. Ve daha da düşecek. Kullanıcıların zaman tünelini çöpe dönüştürmekten alıkoymayı hedefleyen sosyal ağ bir yanda markaları daha çok görünmeleri için kaliteli içerik üretmeye zorlarken, reklam kozunu da iyi bir silah olarak kullanıyor.

14 Sayfa Gönderisiyle Etkileşim Gönderileri öne çıkardığınızda daha fazla insana erişirsiniz. Etkileşim, gönderinizin aldığı beğenmeleri, yorumları, paylaşımları ve fotoğraf görüntülemelerini içerebilir.

15 Sayfa Beğenmeleri İşletmeniz için önemli tüm kişilerle ilişki kurun.

16 Uygulama Reklamları Uygulama Yüklemeleri Reklamları: İnsanların mobil uygulamanızı yüklemesini sağlamak için kullanmalısınız. Uygulama Etkileşimleri Reklamları: Mobil uygulamanızda daha fazla hareket elde edin.

17 Teklif Alımları Mağazanızda insanların kullanabilecekleri indirimlerin veya diğer fırsatların tanıtımını yapın.

18 Teklif Alımları Volkswagen Türkiye nin örnek teklif alım reklamı:

19 Teklif Alımları Son aşamada adresimize bir geliyor.

20 Video Görüntülemeleri Geçtiğimiz 2 sene içinde, özellikle de mobil uygulamalarda, video kullanım ve izlenim oranı %532 artış gösteriyor. Her geçen gün gücü artan video içeriklerinin izlenim oranı TV de %2 düşüş, dijital platformlarda ise %267 artış göstermektedir. Özellikle geçtiğimiz Ağustos ayında 17 milyon içerik paylaşımı sağlayan ALS hastalığına farkındalık kazandırmak için çekilen Ice Bucket Challenge videoları da bu artışa büyük destek sağladı.

21 Video Görüntülemeleri Reklamınızda video kullanarak bir hikaye anlatın.

22 Reklam Yöneticisi

23 Reklam Yöneticisi

24 Power Editor

25 Power Editor Power Editor, özellikle büyük reklamverenler için oluşturulan ve reklamları toplu halde oluşturmak ve yönetmek için kullanılan bir araçtır. Power Editor, Excel gibi bir elektronik tablo uygulamasıyla birlikte çalışabilir. Reklamlarınızın ve kampanyalarınızın verilerini Excel elektronik tablolarına veya tablolarından kopyalayabilir ve yapıştırabilirsiniz. Büyük ölçekli olarak yüzlerce reklam oluşturmanız gerekmiyorsa, reklam oluşturma aracını kullanmalısınız.

26 Hedeflemeler Konum: Reklamınızın belirli ülkelerde, eyaletlerde, illerde ve posta kodlarında gösterilmesi için bir veya daha fazla ülkenin, eyaletin, ilin adını veya posta kodlarını girin. Tercihlerinizi istediğiniz kombinasyonlarda kullanabilirsiniz. Bir konum seçtikten sonra, o konumdan mesafe yarıçapın seçmek veya seçilen alanda bulunan bir konumu hedeflemenin dışında tutmak için sağ taraftaki oku kullanın. Yaş ve Cinsiyet: Reklamınızı ilginç bulacak kişilerin minimum ve maksimum yaşını seçin. Cinsiyet kısmında, sadece erkekleri veya sadece kadınları hedeflemek istemiyorsanız "Tümü"nü seçin. Bazı kişiler Facebook'ta cinsiyetlerini belirtmediği için, herkese erişmenin tek yolu "Tümü"nü seçmektir.

27 Hedeflemeler İlgi Alanları: Hedef kitlenize ilgi alanlarına göre erişin. Buna hedef kitlenizin zaman tünellerindeki ilgi alanları, beğendikleri Sayfalar veya söz konusu Sayfalarla veya kullandıkları uygulamalarla ilişkili anahtar sözcükler dahildir. Örneğin, İstanbul'da bir yoga atölyeniz varsa, Egzersiz ve Spor gibi terimler ve Yogayla ilgili son derece belirli terimler girebilirsiniz. Davranışlar: Hedef kitlenize, dijital hareketlerine, kullandıkları cihazlara, geçmiş alışverişlerine, satın alma niyetlerine ve seyahatlerine göre ulaşın. Eğitim Hedeflemesi Bağlantılar

28 Özel Hedef Kitle Kullanımı Özel Hedef Kitle, reklamverenlerin mevcut hedef kitlelerini Facebook'taki insanlar arasından bulabilmesini sağlayan bir reklam hedefleme seçeneğidir. E-posta adresleri, telefon numaraları, Facebook kullanıcı kimlikleri veya mobil reklamveren kimliklerini kullanarak da Özel Hedef Kitle oluşturabilirsiniz. Reklamlarınızla anlamlı bir kitleye ulaşabilmeniz için Özel Hedef Kitlelerinizde en az 1000 kişi olmalıdır. İlk kez Özel Hedef Kitle oluştururken, bunu reklam yöneticinizden yapmanız gerektiğini lütfen unutmayın.

29 Benzer Hedef Kitle Kullanımı Benzer hedef kitleler, önemsediğiniz müşterilere benzedikleri için işletmenizle ilgilenme olasılığı yüksek olan yeni insanlara erişmenizi sağlar. Özel Hedef Kitleleri kullandığınızda, Özel Hedef Kitle listenize benzeyen kişileri hedefleyen bir benzer hedef kitle oluşturmayı seçebilirsiniz. Benzer hedef kitleler hayranlarınızı artırmak, sitenize kayıt olunmasını, Facebook dışında alışveriş yapılmasını veya kupon alınmasını sağlamak ve markanızın bilinirliğini artırmak için mevcut müşterilerinize benzeyen yeni insanlara erişmenize yardımcı olur. Benzer kitlenizde sadece bir ülkeden kişilerin bulunabileceğini lütfen unutmayın.

30 Web Sitesinden Gelen Kullanıcılar İnternet sitenizden Özel Hedef Kitle, reklamverenin internet sitesine yerleştirdiği Facebook pikselini kullanarak internet sitesini ziyaret eden kişilere Facebook'tan ulaşmayı sağlayan bir hedefleme seçeneğidir. Hedefli Facebook Reklamları ile ulaşmak istediğiniz müşteri gruplarını veya potansiyel müşterileri temsil eden bir internet sitenizden Özel Hedef Kitle oluşturabilirsiniz. Örneğin, internet sitenizi ziyaret eden ancak kayıt olmayan kişileri internet sitenizi tekrar ziyaret edip kaydolmaya teşvik etmek için o kişilere ulaşacak bir kampanya yayınlayabilirsiniz.

31 Facebook Pikseli Facebook Pikseli, reklamverenlerin internet sitesi Özel Hedef Kitlesi oluşturmak için internet sitesine ekleyebilecekleri bir JavaScript kodudur. İnsanlar kodun eklendiği bir internet sayfasını her açtıklarında piksel devreye girer. Reklamverenlerin internet sitesinde eylemde bulunan kişileri hedeflemelerine yardımcı olmak için, kod insanların internet sitesinde yaptıkları eylemler hakkındaki genel bilgileri hash ile şifrelenmiş olarak Facebook'a gönderir.

32 Bütçelendirme Bin Gösterim Başına Ücret (CPM): Bu teklif türü insanların reklamınızı görmelerini sağlamak için kullanılır. Tıklama Başına Ücret (CPC): Bu teklif türü insanların reklamınıza tıklamalarını sağlamak için kullanılır. Optimize bin gösterim başına ücret (ocpm): Bu teklif türü, reklamınızı eylemde bulunma olasılığı en yüksek olan kişilere göstermek için kullanılır. Örneğin, insanlar sayfanızı beğenerek veya bir bağlantıya tıklayarak eylemde bulunabilir. Eylem başına ücret (CPA): Kullanılabildiği durumlarda, bu teklif türü insanların reklamınızda eylemde bulunmalarını sağlamak için kullanılır. Örneğin, insanlar sayfanızı beğenerek veya bir bağlantıya tıklayarak eylemde bulunabilir.

33 Başarılı Bir Reklam İçin İpuçları Olabildiğince kısa metinler kullanın. Kullanıcıları yönlendirecek komutlar kullanın: Tıklayın, Formu Doldurun gibi. Haber Kaynağı'nda tavsiye edilen görsel en boy oranı: 4:3 Sağ sütun için tavsiye edilen görsel en boy oranı: 1.9:1 Görseliniz %20'den fazla yazı içeremez. Görselinizde ne kadar yazı olduğunu görmek için: Reklamlarınızı sürekli takipte olun ve hedef kitlelerinizi optimize edin.

34 Teşekkürler.

Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı

Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı Sosyal Medya Reklamcılığının El Kitabı Bu rehber size ne kazandıracak? Facebook & Instagram reklam hesaplarınızın yönetimi için AdresGezgini ile çalışmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Reklam

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi Enes Usta Enes Usta enesusta.com.tr twitter.com/enesustacom instagram.com/enesustacomtr instagram.com/enesustadiyorki facebook.com/enesustablog facebook.com/enesustacomtr

Detaylı

. Internet Reklamcılıgının. El Kitabı

. Internet Reklamcılıgının. El Kitabı . Internet Reklamcılıgının ) El Kitabı Bu rehber size ne kazandıracak? Facebook & Instagram reklam hesaplarınızın yönetimi için AdresGezgini ile çalışmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Reklam

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

Facebook hesabınıza girdiğinizde sağ üst köşede çıkan ufak ok tuşuna tıkladığınızda açılan pencereden sayfa oluştura tıklayın.

Facebook hesabınıza girdiğinizde sağ üst köşede çıkan ufak ok tuşuna tıkladığınızda açılan pencereden sayfa oluştura tıklayın. Reklam Oluşturma Rehberi Facebook ve Instagram da reklam oluşturabilmek için öncelikle bir Facebook hesabınız ve reklamı öne çıkartacağınız bir Facebook sayfasına ihtiyacınız var. 1-Facebook Sayfası Oluşturma

Detaylı

TrueView ile Video için Google AdWords.

TrueView ile Video için Google AdWords. TrueView ile Video için Google AdWords. Reklam videonuzu izleyen kişilerş için ödeme yapın. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi video sitesi #2 En büyük arama motoru (Google'dan sonra) #3 En büyük

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

zevklerinizi öğrenir ve sizi seveceğiniz yerlere yönlendirir

zevklerinizi öğrenir ve sizi seveceğiniz yerlere yönlendirir Deniz Kahraman zevklerinizi öğrenir ve sizi seveceğiniz yerlere yönlendirir yakınınızdaki kişilerle iletişime geçip buluşabileceğiniz en kolay yol Kişiselleştirilmiş Yerel Arama İletişim & Etkinlikler

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

Facebook Sayfaları ile Facebook'taki yerinizi alın

Facebook Sayfaları ile Facebook'taki yerinizi alın Sayfaları 1 Sayfaları ile 'taki yerinizi alın Sayfanız Her gün tüm dünyada milyonlarca kişi arkadaşlarıyla iletişim kurmak ve sevdikleri şeyleri paylaşmak için 'u ziyaret ediyor. Bu kılavuz, kuruluşların

Detaylı

Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz

Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Giriş ve Genel Bakış AdWords sizin sayenizde büyüdü. 2005 yılından beri, reklamverenlerimizin AdWords'ü

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN

SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN Social Ads Social ads mevcut müşterilerinizi facebook

Detaylı

Facebook ta Reklam Vermek:

Facebook ta Reklam Vermek: Facebook ta Reklam Vermek: Yeni Başlayanlar İçin EDİTÖR: TAHA YASİR BİLGİN YAZAR: ZEYNEL ABİDİN ÇİFT TASARIM: R.CİHAN UZUN HAZIRLAYAN: ZEYNEL ABİDİN ÇİFT DÜZELTME: FURKAN KAAN IŞITAN SAMSUN, AĞUSTOS 2015

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

GOOGLE AdWords REKLAMLARI

GOOGLE AdWords REKLAMLARI Örnek Sunum GOOGLE AdWords REKLAMLARI Kullanılabilir Google Reklam Biçimleri Arama Ağı Reklamları Görüntülü Reklam Ağı YouTube Reklamları ve tüm reklam biçimlerinde kullanılabilen Görüntülü ReMarketing

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri MOBİL PAZARLAMA Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri Dünyada 1,5 milyar insan akıllı telefon kullanıyor. Türkiye de kadınların %44 ü, erkeklerin %56 sı akıllı telefon kullanıyor. Cep telefonu kullanıcılarının

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Yazan: Kate Stanford Yayınlanma tarihi: Eylül 2016 Konular Reklamcılık Yayın içi video Reklam Öğesi Tüketiciler, tüm cihazlarının

Detaylı

Dijital Voltaj. Aralık 2017

Dijital Voltaj. Aralık 2017 Dijital Voltaj Aralık 2017 2017 de dijital platformlarda en çok arananlar Kaynak:http://www.haberturk.com/google-da-2017-yilinda-en-cok-arananlar-listesi-belli-oldu-1753263-ekonomi Facebook tan kullanıcıları

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

Hoş geldiniz. Twinspace Kılavuzu. Bu kılavuz, TwinSpace de yeni olan Öğretmen Yöneticiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Hoş geldiniz. Twinspace Kılavuzu. Bu kılavuz, TwinSpace de yeni olan Öğretmen Yöneticiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Hoş geldiniz Twinspace Kılavuzu Bu kılavuz, TwinSpace de yeni olan Öğretmen Yöneticiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Sizlere: - TwinSpace inize erişme - Profilinizi düzenleme - Proje aktiviteleri

Detaylı

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi EĞİTMEN : Eren GÖKYER 2018 Türkiye İnternet Kullanım ve Sosyal Medya İstatistikleri We Are Social 2018 Türkiye araştırma sonuçları Dünyanın en yüksek internet hızına sahip

Detaylı

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz E-Ticaretinizden edineceğiniz dönüşümlerinizi etkileyebilecek 12 Madde ve Adwords de işinizi kolaylaştıracak yenilikler. E-ticaret Sitelerinde Dönüşümü Arttırabilen Bazı Tavsiyeler

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar.

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar. YouTube'da Tanıtılan Videolar. Video Öğelerinizdenğ Yararlanma. Neden pazarlama karmanıza video eklemelisiniz? li i i Çünkü tarihteki en hızlı büyüyen y ortamdır. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi

Detaylı

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

MediaKit. www.defaultmagazine.com

MediaKit. www.defaultmagazine.com MediaKit www.defaultmagazine.com .Sayılar #01 #02 #03 #04 #05 #06 #07 #09 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 .istatistikler Dünyada 62 ülkeden takip edilen.default magazine her ay ortalama 125.000 kişi

Detaylı

Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi

Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi Demografive Öykü Anlatma Tarzının, Video Reklam Etkinliğini Etkileme Biçimi Yazan: Ben Jones Yayınlanma Tarihi: Ocak 2016 Konular

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

ÖRNEK OLAY. L Oréal Canada

ÖRNEK OLAY. L Oréal Canada ÖRNEK OLAY L Oréal Kanada DoubleClick Bid Manager ve Google Analytics Premium ile Programlı Satın Almanın Güzelliğini Görüyor L Oréal Kanada, DoubleClick Bid Manager ve Google Analytics Premium ile Programlı

Detaylı

Online Videoların Marka Metrikleri Üzerindeki Etkisini Ölçme

Online Videoların Marka Metrikleri Üzerindeki Etkisini Ölçme Online Videoların Marka Metrikleri Üzerindeki Etkisini Ölçme Yayınlanan Nisan 2015 Konular Reklâm Etkileşim metrikleri kullanıcıların online videolara nasıl tepki verdiğini gösterir. Ancak marka metrikleri

Detaylı

Facebook Reklam. Kılavuzu-2

Facebook Reklam. Kılavuzu-2 Facebook Reklam Kılavuzu-2 Temelin Ötesine Geçmek Şimdiye kadar Facebook reklam hesabınızı oluşturdunuz, bazı kampanyalar düzenlediniz ve ara yüzle nasıl uğraşacağınızı öğrendiniz. Bundan sonra ise kitleler,

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

SİZİN WEB SİTENİZ BİR TANEDİR!

SİZİN WEB SİTENİZ BİR TANEDİR! 1 SİZİN WEB SİTENİZ BİR TANEDİR! Tabi şu da bir gerçek ki, sizin siteniz 350 milyon ve hala artmakta olan siteden bir tanesidir. Sitenizin diğerlerinden ayrılması ve ayakta kalması için ne yapabilirsiniz?

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI Düzen Değişti HAMİNNE DİJİTAL MEDYA & SOSYAL AĞ PAZARLAMA Haminne, dijital medya ve sosyal ağlar üzerinde; lokal ve ulusal pazarlama çözümleri üreten, şehir hedefli yayın ve yayıncıları ile yüz binlerce

Detaylı

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Türkiye de Online Kullanıcı Trendleri Dünyada internet kullanıcısı sayısı: 3.3 Milyar Google üzerinden günde 3.7 Milyar yılda 1.4 Trilyon arama yapılıyor

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

Açılıs Sayfası. Deneyimi

Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası Nedir?. Bir kullanıcının sitenize giriş sağladığı sayfaya verilen isimdir. İniş Sayfası (Landing Page) olarak da adlandırılır. Neden Önemlidir? Tıklama oranı yüksek

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL

DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL DR. RAMAZAN DEMİR TÜRK TELEKOM 9 MART 2010 CONRAD HOTEL Yeni bir dünyaya doğru 1 Milyar İnternet kullanıcısı 2 Milyar Web sayfası 2.6 Milyar Cep telefonu 3 Milyar Web araması 500 Milyar Gigabayte dijital

Detaylı

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP 1 Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP Mobil Yazılım Hızlı Mobil Sayfalar Günümüzde mobil

Detaylı

Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi

Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi 26 Ocak 2015 Mobil Pazarlama Mobil cihaz aracılığı ile herhangi bir ağ üzerinden karşılıklı olarak kullanıcılarla iletişime geçildiği uygulamaların

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Kullanım Kılavuzu 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Hazırlık Mağazanızı açmak çok kolay. İlk kez mağazanızı açmanız 1 saatinizi

Detaylı

Google ile Yeniden Pazarlama.

Google ile Yeniden Pazarlama. Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hdfl hedefleyin. Yeniden Pazarlama nedir? Yeniden Pazarlama, websitenizi ziyaret eden ancak satın almaya da kaydolma gibi istenen bir

Detaylı

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU. LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU. LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015 DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015 LG Smart TV nizin kumandasında bulunan Home (veya Smart) tuşuna basarak başlatma menüsü açın. Daha sonra burada bulunan Digiturk

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. http://maltepe.meb.gov.tr/mebpanel adresine giriniz.

Detaylı

PAKT PLUS AVM OCAK 2017 SOSYAL MEDYA ETKİLEŞİM RAPORU

PAKT PLUS AVM OCAK 2017 SOSYAL MEDYA ETKİLEŞİM RAPORU PAKT PLUS AVM OCAK 2017 SOSYAL MEDYA ETKİLEŞİM RAPORU 1 Facebook Ocak ayı Facebook Verileri TOPLAM SAYFA BEĞENMELERİ 1 Ocak tan bu yana, 6.650 olan toplam sayfa beğenme sayımız, 13 beğeni artışıyla 6.663

Detaylı

DMP. IAB Türkiye Programatik Çalışma Grubu. Tarafından Hazırlanmıştır

DMP. IAB Türkiye Programatik Çalışma Grubu. Tarafından Hazırlanmıştır DMP IAB Türkiye Programatik Çalışma Grubu Tarafından Hazırlanmıştır Haziran 2018 İÇİNDEKİLER DMP Nedir?... 3 DMP Türleri Nelerdir?... 3 Reklamveren DMP si... 3 Yayıncı DMP si... 4 DMP Nerelerden Beslenebilir?...

Detaylı

Sosyal Ağlar ve Pazarlama

Sosyal Ağlar ve Pazarlama Sosyal Ağlar ve Pazarlama Umut Al umutal@hacettepe.edu.tr BBY 465, 8 Aralık 2017-1 Pazarlamanın Hedefleri Kaliteli hizmet Süreklilik Güven Müşteri memnuniyeti Pazar payını korumak/artırmak Bağlılığı artırmak

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

GoFeed Kullanıcı Arayüzü

GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed temel olarak yayıncıların, reklamverenlerin ürün/fırsat bilgilerine ulaşabildiği feed sistemidir. Yayıncılar oluşturdukları feedler ile kullanıcıları ürünlerin/fırsatların

Detaylı

Genel görevleri kullanmaya başlamanıza yardımcı olacak bazı ipuçları şunlardır: Kullanmaya Başlama Serisi

Genel görevleri kullanmaya başlamanıza yardımcı olacak bazı ipuçları şunlardır: Kullanmaya Başlama Serisi Genel görevleri kullanmaya başlamanıza yardımcı olacak bazı ipuçları şunlardır: Kullanmaya Başlama Serisi 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 ve Microsoft Dynamics CRM Online Sonbahar 13 Öncelikle, gördüğünüz

Detaylı

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız?

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Türkiye deki pazarlama faaliyetlerinizden en iyi geri dönüşü alın. 1 RAMADAN TURKEY 2017 Ramazan Özeti Ramazan boyunca tüketim alışkanlıkları büyük ölçüde değişerek

Detaylı

Programatik Ekosistem

Programatik Ekosistem Programatik Ekosistem İçerik 1. Programatik Ekosistem 2. Programatik Teknolojiler 3. IAB Türkiye Girişimleri EMEA da programatik kullanımı oranı: %92 Görüntülü reklam kampanyaları için programatik kullananların

Detaylı

İ te t rn r e n t t Re R klam a l m ar a ı r

İ te t rn r e n t t Re R klam a l m ar a ı r Lego Dijital Reklam Ajansı İnternet Reklamcılığı Bilgi Bankası Lego Dijital Reklam Ajansı Yenişehir Mh. Küba Cd. No: 6 Daire: 154 ARMA RESİDENCE Pendik/İSTANBUL 0850 840 5346 0850840 LEGO www.legodijital.com

Detaylı

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor Yayınlanan Mayıs ayı 2016 Konular Video Reklâm HP artık dijital video ile tek bir platform üzerinden tüm Y kuşağı kitlesine ulaşabiliyor.

Detaylı

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 STRATEJİK DİJİTAL MEDYA PLANLAMA MEDYA SATIN ALMA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ KREATİF TASARIM ÇALIŞMALARI Stratejik Planlama Nedir? Dijital, gerçek zamanlı, tam detaylı ve

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Sosyal Ağlar ve Pazarlama

Sosyal Ağlar ve Pazarlama Sosyal Ağlar ve Pazarlama Umut Al umutal@hacettepe.edu.tr BBY 465, 8 Aralık 2014-1 Pazarlamanın Hedefleri Kaliteli hizmet Süreklilik Güven Müşteri memnuniyeti Pazar payını korumak/artırmak Bağlılığı artırmak

Detaylı

Sosyal Ağlar ve Pazarlama

Sosyal Ağlar ve Pazarlama Sosyal Ağlar ve Pazarlama Umut Al umutal@hacettepe.edu.tr BBY 401, 17 Aralık 2013-1 Pazarlamanın Hedefleri Kaliteli hizmet Süreklilik Güven Müşteri memnuniyeti Pazar payını korumak/artırmak Bağlılığı artırmak

Detaylı

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU YÖNETİM PANELİ 1-Kategori Tanımlama: Sistemde öncelikle kategori eklemelisiniz. Kategori eklemek için işlemler menüsünden kategoriler sekmesini tıklayınız.

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Bursa Elektronik Pazar Sitesi Pratik Kullanım Kılavuzu Bursa Elektronikçiler Odası Bursa Elektronik Pazar Web Sitesi Pratik Kullanım Kılavuzu

Bursa Elektronik Pazar Sitesi Pratik Kullanım Kılavuzu Bursa Elektronikçiler Odası Bursa Elektronik Pazar Web Sitesi Pratik Kullanım Kılavuzu Bursa Elektronikçiler Odası Bursa Elektronik Pazar Web Sitesi Pratik Bursa Elektronikçiler Odası http://www.bursaelektronikpazar.org v2.0 1 Bursa Elektronik Pazar Sitesi ne Reklam Ekleme 1. Adım Siteye

Detaylı

Blogcu Kullanma Kılavuzu

Blogcu Kullanma Kılavuzu Blogcu Kullanma Kılavuzu İnternet tarayıcınıza www.blogcu.com adresini yazın ve görüntüleyin. 1 İki adımda basit olarak Web günlüğü oluşturabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki adımları takip edin. Adım 1 : Sayfa

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0 DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0 LG Smart TV nizin kumandasında bulunan Home (veya Smart) tuşuna basarak başlatma menüsü açın. Daha sonra burada bulunan Digiturk Play

Detaylı

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com : @irmakhandan What s yours? Bulunduğumuz çağın ekosisteminin özünde «paylaşmak» ve «konuşmak» yer alıyor. TÜKETİCİ HİKAYELERİ HİKAYELERİN GÜCÜ NEREDEN GELİYOR? EĞLENCELİ

Detaylı

Volkan İnanç. 2 şirket altında toplam 25 kişilik ekibimizle markalara dijital pazarlama hizmetleri veriyoruz.

Volkan İnanç. 2 şirket altında toplam 25 kişilik ekibimizle markalara dijital pazarlama hizmetleri veriyoruz. Volkan İnanç Türkiye nin GAP sertifikalı ilk 8 kişisinden biriyim. Türkiye nin en eski SEM ajanslarından birinin kurucusuyum. 2004 yılından beri SEM ile ilgileniyorum. Birçok ajans ve.com markasının kurucusuyum.

Detaylı

sosyal & dijital pazarlama

sosyal & dijital pazarlama sosyal & dijital pazarlama en sağlıklı iletişim dijital dünya üzerinde gerçekleşir. gerçek kişilere eriştiğinizi görmek harika bir deneyim. bir müşterimiz diyor ki; İnternet ve Sosyal Medya benim için oldukça

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Bu kılavuz, üç arı uygulamayı cihazınıza nasıl indireceğinizi anlatmaktadır. Lütfen bu araştırmada kullanılacak olan tüm uygulamalarda aynı e-posta adresini kullandığınızdan

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

REKLAM VE TANIMLAMA BİLGİSİ POLİTİKASI

REKLAM VE TANIMLAMA BİLGİSİ POLİTİKASI REKLAM VE TANIMLAMA BİLGİSİ POLİTİKASI GENEL İZLEME TEKNOLOJİLERİ KULLANIYORUZ Web sitemizi veya hizmetimizi kullandığınızda, zaman geçtikçe ve farklı web siteleri üzerinden kullanıcılar hakkında kişisel

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir Kurucu ikinci ortak da Siemens dünyasında çalışmaya başlıyor. Lorem ipsum sit

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Klasik Tüketici Deneyimi Günümüzde Tüketici Deneyimi Gelecek programatikte.. Programatik nedir? Joe Zawadzki, CEO, MediaMath "The use of technology

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ NEDİR? Tablet bilgisayar üzerinde çalışan dokunmatik ve etkileşimli bir menüdür. Müşterilerinize sunduğunuz klasik karton menülerin yerini

Detaylı

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor? 1. Geleneksel medya,

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ. Amaç. Nasıl Çalışıyoruz.

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ. Amaç. Nasıl Çalışıyoruz. SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ Amaç Ürününüzü ya da hizmetinizi sosyal medya siteleri, ağları üzerinde tanıtılması ve reklamlarının yapılması marka bilinirliğinn artırılması kampanya ve haberlerin duyurulması ve

Detaylı

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur.

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. KULLANIM KILAVUZU hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. İÇERİK 1. Hikayemiz 2. Hangi okulda

Detaylı