T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI"

Transkript

1 T.C. TOPLANTI TARİHİ : 04/04/2013 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 04/04/2013 Perşembe günü saat 14:00 da Meclis Toplantı Salonunda Nisan Ayı Toplantısını yapmak üzere toplandı. 2-YOKLAMA :Toplantıya katılanlar, Veli ŞAHİN, Ramazan ARSLAN, Erol DULKADİR Yusuf KIRAÇTI, Fetih EROĞLU, Ayhan AKBAŞ, Kadir ÖZ, Mehmet GÖÇMEN, Ali HARMAN, Yusuf ERGÜL, Şeref BAŞGÜL, Vehbi KILIÇ, Mustafa DURAN, Aslan YILMAZ, Mehmet ŞAHİN, Halil ARSLAN, Ömer DAĞLI, Rasim YAZICI, Abubekir KOÇYİĞİT, Bayram SARI, Emel ERSİN Ö.Faruk ÖZKÖROĞLU, Erdal AKKUŞ, Davut BULUT, Murat ŞENTÜRK, 3- Mali Hizmetler Müdürlüğünün 01/04/2013 tarih ve 603 sayılı yazıları ile Yerelsen Üyeliği hakkındaki gündem dışı teklifinin gündeme alınması, Oy birliği ile kabul edildi. 4- İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 02/04/2013 tarih ve 477 sayılı yazıları ile Kadroların Görüşülmesi hakkındaki gündem dışı teklifinin gündeme alınması, Oy birliği ile kabul edildi. 5- Bir önceki 07/03/2013 tarihli meclis kararlarının okunmadan geçilmesi teklifi, Oy birliği ile kabul edildi.

2 KARAR NO...:32 BİRİMİ......: Yazı İşleri Müdürlüğü KONUSU. :Encümen Üye Seçimi BİRLEŞİM.. : 1 T.C. TEKLİF ÖZETİ..:Yazı İşleri Müdürlüğünün 25/03/2013 tarih ve 84 sayılı teklifi. KARAR....: 5393 sayılı Belediye Kanununun 33. maddesinin ( a ) bendinde İl Belediyelerinde ve nüfusu 'in üzerindeki Belediyelerde, Belediye Meclisinin her yıl kendi üyeleri arasından bir yıl için gizli oyla seçeceği üç üye, görev yapar. Denildiğinden; 04/04/2013 tarihinde görev süresi sona erecek üyelerin yerine görev yapacak 3 adet Encümen Üyesinin gizli oyla 1 yıllığına seçimi yapılmıştır. Mühürlü oy pusulaları dağıtılmış, toplanmış ve gizli yapılan oylama sonunda, Rasim YAZICI 16 oy, Mehmet ŞAHİN 14 oy, Mehmet GÖÇMEN 13 oy alarak 1 (Bir) yıl süre ile Encümen Üyeliklerine seçilmişlerdir.

3 KARAR NO...:33 BİRİMİ......: Yazı İşleri Müdürlüğü KONUSU. :İmar Komisyonu Seçimi BİRLEŞİM......:1 T.C. TEKLİF ÖZETİ.:Yazı İşleri Müdürlüğünün 25/03/2013 tarih ve 85 sayılı teklifi. KARAR...: 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. maddesinde Belediye Meclisi, üyeleri arasından en az üç en fazla beş kişiden oluşan ihtisas komisyonları kurabilir İhtisas Komisyonları, her siyasî parti grubunun ve bağımsız üyelerin meclisteki üye sayısının meclis üye tam sayısına oranlanması sureti ile oluşturulur. İl ve ilçe belediyeleri ile nüfusu 'in üzerindeki belediyelerde Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonlarının kurulması zorunludur. Dendiğinden; 04/04/2013 tarihinde görev süresi sona erecek üyelerin yerine görev yapacak 5 kişiden oluşan İmar Komisyonu Üyelerinin 1 yıllığına seçilmesi için; Erdal AKKUŞ, Bayram SARI, Halil ARSLAN, Şeref BAŞGÜL ve Davut BULUT un aday gösterildikleri belirtilmiştir.gösterilen adayların 1 (bir) yıl süre ile İmar Komisyonu Üyeliklerine seçilmesi oya arz edilmiş ve işaretle yapılan oylama sonunda adı geçenlerin İmar Komisyonu Üyeliklerine seçilmeleri, Oy birliği ile Kabul edildi.

4 T.C. KARAR NO...:34 BİRİMİ......: Yazı İşleri Müdürlüğü KONUSU. :Plan ve Bütçe Komisyonu Seçimi BİRLEŞİM.. :1 TEKLİF ÖZETİ..:Yazı İşleri Müdürlüğünün 25/03/2013 tarih ve 86 sayılı teklifi. KARAR : 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. maddesinde Belediye Meclisi, üyeleri arasından en az üç en fazla beş kişiden oluşan ihtisas komisyonları kurabilir İhtisas Komisyonları, her siyasî parti grubunun ve bağımsız üyelerin meclisteki üye sayısının meclis üye tam sayısına oranlanması sureti ile oluşturulur. İl ve ilçe belediyeleri ile nüfusu 'in üzerindeki belediyelerde Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonlarının kurulması zorunludur. Dendiğinden; 04/04/2013 tarihinde görev süresi sona erecek üyelerin yerine görev yapacak 5 kişiden oluşan Plan ve Bütçe Komisyonu Üyelerinin 1 yıllığına seçilmesi için; Fetih EROĞLU, Erol DULKADİR, Abubekir KOÇYİĞİT, Ayhan AKBAŞ ve Kadir ÖZ ün aday gösterildikleri belirtilmiştir.gösterilen adayların 1 (bir) yıl süre ile Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine seçilmesi oya arz edilmiş ve işaretle yapılan oylama sonunda adı geçenlerin Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine seçilmeleri, Oy birliği ile Kabul edildi.

5 T.C. KARAR NO...:35 BİRİMİ......: Mali Hizmetler Müdürlüğü KONUSU. :2012 Mali Yılı Denetim Raporu BİRLEŞİM.. :1 TEKLİF ÖZETİ..:Mali Hizmetler Müdürlüğünün 01/04/2013 tarih ve 557 sayılı teklifi. KARAR : Kırşehir Belediye Meclisinin tarih ve 2 nolu Meclis Toplantısında 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesine istinaden 2012 yılına ait Kırşehir Belediyesi gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt işlemlerinin denetimini yapmak için seçilerek görevlendirilen Meclis Denetim Komisyonu tarihinde başlamış olup; tarihinde tamamlanarak Meclisin bilgisine sunulmuştur.

6 KARAR NO...:36 BİRİMİ......: Mali Hizmetler Müdürlüğü KONUSU. :2012 Yılı Faaliyet Raporu BİRLEŞİM.. :1 T.C. TEKLİF ÖZETİ..:Mali Hizmetler Müdürlüğünün 25/03/2013 tarih ve 531 sayılı teklifi. KARAR : 5393 sayılı Belediye Kanununun 56. maddesi ve 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. maddesi ve faaliyet raporları hakkındaki yönetmeliğin 11. maddesinin 3. fıkrası gereğince hazırlanan, Belediyemiz 2012 yılı Faaliyet Raporu, 7 Red Oyuna karşı, 18 Kabul Oyu İle, Oy Çokluğu ile kabul edildi.

7 T.C. KARAR NO...: 37 KARAR TARİHİ...: 04/04/2013 SAATİ...: 14:00 BİRİMİ......: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü KONUSU..: İmar Komisyonu Raporu OTURUM....: 1 BİRLEŞİM...: 1 MECLİS BAŞKAN V..: Veli ŞAHİN TEKLİF ÖZETİ...: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 03/04/2013 tarih ve 533 sayılı teklifi. Belediye Meclisinin 07/03/2013 tarihli ve 25 nolu Kararında görüşülerek İmar Komisyonuna havale olunan Vatandaşlardan gelen 6 madde ve Resmi Kurumlardan gelen 1 madde ile gündem dışı 9 maddeden Vatandaşlardan gelen 1 madde, Resmi Kurumlardan gelen 3 madde ve bir önceki Mecliste bu Mecliste görüşülmek üzere havale olunan 5 madde İmar Komisyonunca incelenip kararlara varılmıştır. Komisyon Raporu ile ilgili teklifi görüşüldü. KARAR.: 1. Medrese Mahallesi Kümbetaltı mevkii, Yenice Mahallesi Vali Mithat Salyam İlköğetim Okulu civarı ve Eski Sanayi Bölgesi civarında Trafo Alanı talebi, Medaş il Müdürlüğünün Kümbet altı 1013 ada yanı 1380 ada yanındaki direk tipi trafoların köşkte trafo olarak yapılması hususunda imar planı üzerinde 1013 adanın yanında bulunan park alanı uygun görülmüştür. Kümbet altında bulunan trafo için mezarlık alanı içinde uygun bir talebin olması sonucunda değerlendirilecektir ada yanındaki köşk trafoya uygun planda bir yer bulunamamıştır. Hazırlanacak öneri plan değişiklikleri tarafımıza sunulduktan sonra bir sonraki mecliste değerlendirilmesi, 2. Yenice Mahallesi imar 1212 ada 5 parsel numaralı taşınmazın Atatürk Bulvarı nın nizamına uygun olarak zemin kat ticari olarak planlanması talebi. Yenice Mahallesi Atatürk Bulvarı 1212 ada 5 parsel BL-Nizam 6 kat konut parselidir. Zemin katların ticari kullanımı hususunda bölgenin ihtiyacına yönelik Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinin 32. maddesi gereği Belediye Encümeni karar vermektedir. Talebin değerlendirilerek Belediye Encümenince değerlendirilmesi, Söz konusu maddenin ticari alana çevrilmesi hususunda yapılan oylamada 8 Kabul Oyuna karşı, 17 Red oyu ile mevcut durumu ile konut alanı olarak kalması, Oy Çokluğuyla karar verilmiştir.

8 (37 Nolu Meclis Kararı devamıdır.) 3. Nasuhdede (Kayabaşı) Mahallesi kadastro 578 ada 8 parsel numaralı taşınmazın imar planında Park ve Pazar Alanından çıkarılması talebi, Merkez Kayabaşı Mahallesi 578 ada 8 parsel nolu taşınmaz üzerindeki park ve Pazar alanının değerlendirilmesinde; park alanı korunarak Pazar alanının kaldırılması, kaldırılan alanın gerekli donatılarının sağlandığı Konut Alanı olacak şekilde yeniden düzenlendiği plan değişikliği olumlu değerlendirilmiştir. Öneri plan değişikliği yönünde plan değişikliği yapılmasına sayılı İmar Kanununun 8/b bendine göre onanması, 4. Yenice Mahallesi kadastro 460 ada 13 parsel numaralı taşınmazın imara açılması talebi, 460 ada 13 parselinde bulunduğu bölgede planlama çalışmalarımız devam etmektedir. Bölgenin genelinde yapılan planlama çalışmalarında değerlendirilmek üzere reddi, 5. Nasuhdede (Kayabaşı) Mahallesi imar 1074 ada ve 4 numaralı parsellerin zemin oturumu daraltılarak yüksek katlı site olarak yapılaşması için gerekli plan değişikliğinin yapılması talebi, Kayabaşı Mahallesi 1074 ada parseller A-Nizam 4 kat imar adasıdır. Bölgede ana arterler 6 kattır. Planlanan bu doğrultuda yapılarak getirilecek plan değişikliği tarafımıza sunulduktan sonra bir sonraki mecliste değerlendirilmesi, 6. Bağbaşı (Kuşdilli) Mahallesi 2684 ve 2685 ada çevresinden mülkiyet ile uyumsuz olarak geçirilen imar yollarının yeniden düzenlenmesi talebi, Kuşdilli Mahallesi sınırlarında bulunan 2684 ve 2685 nolu imar adalarını ihlal eden yolların yeniden düzenlendiği öneri plan değişikliği olumlu değerlendirilmiştir. Öneri plan değişikliği yönünde plan değişikliği yapılmasına sayılı İmar Kanununun 8/b bendine göre onanması, 7. Kayabaşı Mahallesi kadastro 556 ada 29 parsel numaralı taşınmazın Ahi Evran Üniversitesi ne yönelik Öğrenci Yurdu, Halı Saha, Kütüphane gibi sosyal tesisler yapılmak üzere imara açılması talebi, Kayabaşı Mahallesi 556 ada 29 parselin teşkil ettiği alan kadastro konumlu bölgedir. Üniversite alanına yakınlığı hususunda bölgede yeni bir alan açılması yönünde Tarım İl Müdürlüğüne görüş sorulması bölgenin bir bütünlük içinde planlanması hususunda kurum görüşleri tarafımıza sunulduktan sonra bir sonraki mecliste değerlendirilmesi,

9 (37 Nolu Meclis Kararı devamıdır.) A. Kayabaşı Mahallesi imar 1854 ada 1 ve 2 parsel numaralı taşınmazlarda yola terkten kaynaklı mağduriyetin giderilmesi talebi, Adı geçen ada ve çevresinde imar yollarının mülkiyete göre yeniden düzenlendiği öneri plan değişikliği olumlu değerlendirilmiştir. Öneri plan değişikliği yönünde plan değişikliği yapılmasına sayılı İmar Kanununun 8/b bendine göre onanması, B tarih ve 9 sayılı Belediye Meclis Kararı ile görüşülen Kervansaray (Aşıkpaşa) Mahallesi imar 2722 ada 1 ve 2 parsel numaralı taşınmazlar üzerinden geçen imar yolunun kaldırılması talebi, Adı geçen yolun isabet ettiği parsellerden kalan alan o bölgeye hizmet verecek ticari alan olarak planlanmıştır. Ticari alan ve yolların mevcut imar ve mülkiyet hakları da dikkate alınarak yeniden düzenlendiği plan değişikliği olumlu değerlendirilmiştir. Öneri plan değişikliği yönünde plan değişikliği yapılmasına sayılı İmar Kanununun 8/b bendine göre onanması, C tarih ve 9 sayılı Belediye Meclis Kararı ile görüşülen Nasuhdede (Kayabaşı) Mahallesi imar 1749 ada 2 parsel numaralı taşınmaz üzerinde 2005 yılında yaptırılan plan değişikliğinin 2008 yılı imar revizyonuyla iptal olmasından doğan mağduriyetin giderilmesi talebi, Adı geçen taşınmaza ilişkin var olduğu belirtilen 2005 yılına ait imar planı değişikliğinin tekrarlanmasının uygun olmadığı; ancak taşınmazların imar haklarının korunmasına yönelik olarak ada batısındaki 7 m yolun 10 m ye çıkarıldığı, ada kuzeyindeki 10 m olan yolun 7 m ye indirildiği, Ayrık Nizam olan yapı nizamının Blok Nizam olarak belirlendiği öneri plan değişikliği olumlu değerlendirilmiştir. Öneri plan değişikliği yönünde plan değişikliği yapılmasına sayılı İmar Kanununun 8/b bendine göre onanması, D. Kayabaşı Mahallesi imar 1850 ada 10 parsel numaralı taşınmazda yola terkten kaynaklı mağduriyetin giderilmesi talebi, Adı geçen ada ve çevresinde imar yollarının mülkiyete göre yeniden düzenlendiği öneri plan değişikliği olumlu değerlendirilmiştir. Öneri plan değişikliği yönünde plan değişikliği yapılmasına sayılı İmar Kanununun 8/b bendine göre onanması, E tarih ve 24 sayılı Belediye Meclis Kararı ile görüşülen İmar Planında bir kısmı 6 kat, bir kısmı 5 kat imar haklarına sahip olan Ahievran (Aşıkpaşa) Mahallesi imar 1296 ada 3, 10 ve 13 parsel numaralı taşınmazın imar haklarının taban alanı daraltılarak 6 kat olacak şekilde yeniden düzenlenmesi talebi,

10 (37 Nolu Meclis Kararı devamıdır.) 1296 nolu imar adası ada ayırım çizgisine göre ana yola bakan kısmı 6 kat arka yola bakan kısmları 5 kat olarak planlanmıştır adada 3, 10 ve 13 nolu taşınmazlar ile hemen komşusu olan 7 nolu taşınmazların ada ayrım çizgisi dikkate alınarak imar hakları T.A.K.S.: 0,35, K.A.K.S.: 2,10 ve Ayrık Nizam 6 Kat (Hmax: 18,50) olacak şekilde yeniden düzenlendiği öneri plan değişikliği olumlu değerlendirilmiştir. Öneri plan değişikliği yönünde plan değişikliği yapılmasına sayılı İmar Kanununun 8/b bendine göre onanması, F tarih ve 9 sayılı Belediye Meclis Kararı ile görüşülen Bahçelievler (Yenice) Mahallesi kadastro 373 ada 1 parsel numaralı taşınmazın imar planında pazar alanından çıkarılması talebi, Pazar Alanının kaldırılarak Park ve Konut Alanına çevrildiği öneri plan değişikliği olumlu değerlendirilmiştir. Öneri plan değişikliği yönünde plan değişikliği yapılmasına sayılı İmar Kanununun 8/b bendine göre onanması, G. Aşık Sait Caddesi civarında belli aralıklarla 3 adet Trafo Alanı talebi, İmar Planında kamuya ayrılmış alanlar üzerinde belirlenecek Trafo Alanları için hazırlanacak öneri plan değişikliği tarafımıza sunulduktan sonra bir sonraki mecliste değerlendirilmesi, H tarih ve 3 sayılı Belediye Meclis Kararı ile görüşülen Yozgat İdare Mahkemesi nin Çukurçayır (Kayabaşı) Mahallesi imar 4423 ada 1 parsel numaralı taşınmaza ilişkin tarih ve 2011/911 Esas, 2012/1089 Karar numaralı iptal kararı, Adı geçen taşınmazda mahkeme kararı gereğince plan değişikliği, parselasyon, imar durum belgesi, inşaat ruhsatı gibi belgeler iptal edilmiştir. Karara uygun olarak adı geçen taşınmazın Konut Alanı olacak şekilde yeniden düzenlendiği öneri plan değişikliği olumlu değerlendirilmiştir. Öneri plan değişikliği yönünde plan değişikliği yapılmasına sayılı İmar Kanununun 8/b bendine göre onanması, İ. Kındam Mahallesi kadastro 448 ada 4 parsel numaralı taşınmaz üzerindeki Belediyeye ait su deposunun arsasının kamulaştırılabilmesi için gerekli planlama çalışmalarının yapılması, Belediyemize ait su deposunun B.H.A., su deposunun çevresinde bir kısım alanın da Park Alanı olarak ayrıldığı öneri plan değişikliği olumlu değerlendirilmiştir. Öneri plan değişikliği yönünde plan değişikliği yapılmasına sayılı İmar Kanununun 8/b bendine göre onanması,

11 T.C. KARAR NO...: 38 KARAR TARİHİ...: 04/04/2013 SAATİ...: 14:00 BİRİMİ......: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü KONUSU..: 2013 Mart Ayı Plan Tadilat Talepleri OTURUM....: 1 BİRLEŞİM...: 1 MECLİS BAŞKAN V..: Veli ŞAHİN TEKLİF ÖZETİ...: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 27/03/2013 tarih ve 482 sayılı teklifi. KARAR.: 2013 Mart ayı içerisinde plan değişiklikleri, ilave plan yapılması hususunda Belediyemize Kurum, Kuruluş ve Vatandaşlardan gelen 6 adet tadilat talebi bulunmaktadır. 1. Kervansaray (Aşıkpaşa) Mahallesi imar 2410 ve 4356 adalar arasındaki 2222 Sokağın genişliğinin İmar Planında yeniden düzenlenmesi talebi, 2. İmar planında bir kısmı Blok Nizam 5 Kat, bir Kısmı Blok Nizam 4 Kat imar haklarına sahip Yenice Mahallesi imar 1184 ada 2 parsel numaralı taşınmaz üzerinden geçen ada ayrım çizgisinin yeniden düzenlenmesi talebi, 3. Yenice Mahallesi imar 1343 ada 1 parsel numaralı taşınmaza bitişik Otopark Alanının İmar Planında adı geçen taşınmazla birlikte yeniden değerlendirilerek Konut Alanına çevrilmesi talebi, 4. Medrese (Yenice) Mahallesi kadastro 117 ada 92 ve 93 parsel numaralı taşınmazların imar planında Ağaçlandırılacak Alandan çıkarılması talebi, 5. İmar Planında Yenice Mahallesi imar 1460 ada 3 parsel numaralı taşınmaz üzerindeki kütle tadilatının kaldırılarak mevcut nizama uygun imar durum belgesi verilmesi talebi, 6. Bahçelievler (Yenice Mahallesi) imar 3798 ada 1 parsel numaralı taşınmazın İmar Planında K.D.K.Ç.A. ndan çıkarılarak üzerinde zemin ticari üzeri konut olacak şekilde çok katlı site yapılmasına yönelik plan değişikliği talebi, Yukarıda bahsi geçen 6 adet tadilat taleplerinin Meclisten önce İmar Komisyonunda değerlendirilmesi gerektiğinden, İmar Komisyonuna havale edilmesi,

12 T.C. KARAR NO...: 39 KARAR TARİHİ...: 04/04/2013 SAATİ...: 14:00 BİRİMİ......: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü KONUSU..: Camii Alanı Tahsisi OTURUM....: 1 BİRLEŞİM...: 1 MECLİS BAŞKAN V..: Veli ŞAHİN TEKLİF ÖZETİ...: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 27/03/2013 tarih ve 358 sayılı teklifi. KARAR.: Kırşehir ili merkez Aşık paşa mahallesi Kervansaray mevkiinde bulunan ve imar planında ibadet yeri ( camii ) alanında kalan imar 1494 ada 1 parselde m 2 taşınmaz Belediyenize ait olup; üzerinde mevcut camii bulunmaktadır. Bahse konu camiyi korumak ve yaşatmakla görevli İmam-ı Rabbani Camii Yaşatma Derneği Başkanlığı tarih ve 327 kayıt sayılı dilekçeleri ile İmam-ı Rabbani Camiinin bulunduğu 1494 ada 1 nolu parselin dernekleri adına tahsis edilmesini talep etmektedirler sayılı Belediye kanunun 18. maddesinin ( e ) bendi gereğince üzerinde İmam-ı Rabbani Camii bulunan mülkiyeti Belediyemize ait 1494 ada 1 nolu parselin imar planı amacı doğrultusunda kullanmak üzere İmam-ı Rabbani Camii Yaşatma Derneğine tahsis edilmesi,

13 T.C. KARAR NO...: 40 KARAR TARİHİ...: 04/04/2013 SAATİ...: 14:00 BİRİMİ......: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü KONUSU..: Arsa Tahsisi OTURUM....: 1 BİRLEŞİM...: 1 MECLİS BAŞKAN V..: Veli ŞAHİN TEKLİF ÖZETİ...: İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 27/03/2013 tarih ve 357 sayılı teklifi. KARAR.: Kırşehir ili merkez Kındam mahallesinde bulunan mülkiyetleri Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan imar planında ise Gecekondu önleme bölgesinde kalan 6 adet imar adasından oluşan toplam 58 adet parsel konumunda ki taşınmazlar Belediye Meclisinin tarih ve 11 nolu kararı ile Muharip Malul ve Terör Gazilerimize tahsis etmek üzere Maliye Hazinesinden Belediyemiz adına devralınmasına karar verilmiştir. Ancak geçen bu zaman zarfında ilgili kurum ile yapılan görüşme ve yazışmalar neticesinde ilgili taşınmazın Belediyemiz adına devri gerçekleşmemiştir. Şimdi ise Şehrimiz merkez, merkeze bağlı köy nüfusuna kayıtlı olan ve çeşitli sebeplerle Şehit düşen vatan evlatlarımızın yakınlarına (varisleri) ve yine merkez ve merkeze bağlı köy nüfusuna kayıtlı olan şehrimizde ikamet eden muharip malul ve terör gazilerine Belediyemiz tarafından arsa tahsis edilmesi planlanmıştır. Buna istinaden aşağıdaki listede tapu bilgileri verilen mülkiyetleri Belediyemize ait merkez Aşık Paşa Mahallesi Gurbetkent mevkiinde bulunan 46 adet konut parseli konumunda ki taşınmazların 5393 sayılı Belediye kanunun 18. maddesinin ( e ) bendi gereğince Kırşehir İli merkezinde ikamet eden sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 5595 sayılı Yasanın 3. Maddesi ile Vatani Hizmet Tertibi Aylıklarının Bağlanması Hakkında Kanun Kapsamında vatani Hizmet tertibinden aylık bağlananlar ile malul gazi olarak aylık bağlanmış olanlar ve bu güne kadar bu haktan yararlanmamış şehit dul ve yetimi sıfatıyla aylık veya gelir bağlanmış bulunan Şehit yakınlarına (varisleri) ve muharip malul ve terör gazilerine talep doğrultusunda tahsis tarihinden itibaren 24 aya kadar taksitlendirme yoluyla arsa tahsis edilmesi hususunda Belediye Encümenine yetki verilmesi, 1 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 2 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 3 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 4 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 5 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 6 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 7 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 8 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 9 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 10 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI

14 11 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 12 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 13 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 14 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 15 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 16 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 17 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 18 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 19 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 20 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 21 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 22 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 23 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 24 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 25 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 26 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 27 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 28 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 29 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 30 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 31 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 32 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 33 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 34 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 35 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 36 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 37 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 38 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 39 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 40 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 41 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 42 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 43 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 44 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 45 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI 46 AŞIKPAŞA GURBETKENT A-2 % 25 İNŞAAT ALANI

15 T.C. KARAR NO...:41 BİRİMİ......: Dış İlişkiler Müdürlüğü KONUSU. : Yurtdışı Görevlendirmesi BİRLEŞİM.. : 1 TEKLİF ÖZETİ..:Dış İlişkiler Müdürlüğünün 25/03/2013 tarih ve 57 sayılı teklifi. KARAR...: Üyesi olduğumuz Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Teşkilatı (UCLG-MEWA) tarafından Nisan 2013 tarihlerinde İran'ın Başkenti Tahran da Tahran Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek UCLG-MEWA Kongresi'ne (Yönetim Kurulu, Konsey ve Genel Kurul Ortak Toplantısı) düzenlenecektir. Söz konusu toplantıya ilişkin davet üzerine Belediyemizi temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar SULU, Dış İlişkiler Müdür Vekili İrem ÇİĞCİ ve Özel Kalem Personellerinden Derviş ARSLAN ın Nisan 2013 tarihlerinde toplantıya katılmak üzere görevlendirilmeleri ve doğacak resmi yurtiçi ve yurtdışı yolluklarının da 6245 sayılı kanun gereğince Dış İlişkiler Müdürlüğünün Yurtdışı Geçici Görev Yollukları bütçesinden karşılanması, Oy Birliği ile Kabul edildi.

16 T.C. KARAR NO...:42 BİRİMİ......: Dış İlişkiler Müdürlüğü KONUSU. : Yurtdışı Görevlendirmesi BİRLEŞİM.. : 1 TEKLİF ÖZETİ..:Dış İlişkiler Müdürlüğünün 25/03/2013 tarih ve 58 sayılı teklifi. KARAR...: Yol ve kaldırımlarda Asfalt, kilit parke taşı v.b. metotlarla yapılan yapım ve yama çalışmalarını yerinde görmek ve teknik bilgi almak üzere Almanya ülkesindeki değişik şehirlerde inceleme gezisi düzenlenecektir. Söz konusu inceleme gezisine katılmak üzere Belediyemiz personellerinden Sözleşmeli Personel (Ekonomist) Birol KURUMUŞ; Fen İşleri Müdürlüğünde görevli Sözleşmeli Personel (İnş. Müh.) Mehmet Sait YILDIRIM, Sözleşmeli Personel (Teknisyen) Halil KOYUNCU, Sözleşmeli Personel (Tekniker) Mustafa AKÖZBEK ve Belediye şirket personellerinden Doğan AYDIN ın tarihleri arasında yurtdışı geçici görevlendirilmeleri ve doğacak resmi yurtiçi ve yurtdışı yolluklarının da 6245 sayılı kanun gereğince Dış İlişkiler Müdürlüğünün Yurtdışı Geçici Görev Yollukları bütçesinden karşılanması, Oy Birliği ile Kabul edildi.

17 T.C. KARAR NO...:43 BİRİMİ......: Dış İlişkiler Müdürlüğü KONUSU. : Yurtdışı Görevlendirmesi BİRLEŞİM.. : 1 TEKLİF ÖZETİ..:Dış İlişkiler Müdürlüğünün 25/03/2013 tarih ve 59 sayılı teklifi. KARAR...: Çeşitli kültürel etkinliklere katılmak ve kardeş şehir görüşmeleri yapmak üzere Kazakistan ülkesine kültürel bir gezisi düzenlenecektir. Söz konusu bu kültürel geziye katılmak üzere Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ; Belediye Başkan yardımcılarından Veli ŞAHİN, Yaşar SULU ve Halil TAN; Sözleşmeli Personel (Ekonomist) Birol KURUMUŞ; Birim Müdürlerinden, Özel Kalem Müd. Kurtuluş YILMAZ, İşletme ve İştirakler Müd. Neşet AYDIN, Destek Hizmetler Müd. Halil ÖZTÜRK, ile Dış İlişkiler Müd. V. İrem ÇİĞCİ; Dış İlişkiler Personellerinden Dursun KARAHAN, Sözleşmeli Personel Murat SEYFİ; Özel Kalem Personellerinden Derviş ARSLAN, Handan DULKADİR ve Süleyman DEMİR; Meclis üyelerinden Erol DULKADİR, Mustafa DURAN, Yusuf ERGÜL, Erdal AKKUŞ, Bayram SARI, Mehmet GÖÇMEN, Ö. Faruk ÖZKÖROĞLU, Mehmet ŞAHİN, Fetih EROĞLU, Rasim YAZICI, Abubekir KOÇYİĞİT, Halil ARSLAN, Emel ERSİN, Ali HARMAN, Yusuf KIRAÇTI, Davut BULUT, Vehbi KILIÇ, Ayhan AKBAŞ, Ramazan ARSLAN, Murat ŞENTÜRK, Ömer DAĞLI, Şeref BAŞGÜL, Kadir ÖZ ve Aslan YILMAZ; bilirkişi ve danışman olarak heyete eşlik edecek Ortadoğu uzmanı Ahi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kürşad ZORLU dan oluşan heyetin tarihleri arasında yurtdışı geçici görevlendirilmeleri ve doğacak resmi yurtiçi ve yurtdışı yolluklarının da 6245 sayılı kanun gereğince Dış İlişkiler Müdürlüğünün Yurtdışı Geçici Görev Yollukları bütçesinden karşılanması, Oy Birliği ile Kabul edildi.

18 KARAR NO...:44 BİRİMİ......: Mali Hizmetler Müdürlüğü KONUSU. :Su Tarifesi BİRLEŞİM.. :1 T.C. TEKLİF ÖZETİ..:Mali Hizmetler Müdürlüğünün 14/03/2013 tarih ve 480 sayılı teklifi. KARAR : Başbakanlık Makamının tarih ve 01/480 sayılı yazısı ile Belediye Meclisine havale edilen Gelir Tarife Cetvelimizin Su Gelirleri başlıklı Su Ücret Tarifelerinin Belirlenmesi konusu Beledi Meclisinde görüşülmeden, Plan Bütçe Komisyonumuza havale edilen Gelir Tarife Cetvelimizin Su Gelirleri başlıklı Su Ücret Tarifelerinin Belirlenmesi konusunu görüşmek üzere tarih ve saat da Belediye Encümen salonunda toplanılmış olup; Komisyon Başkanı Mehmet ŞAHİN Başkanlığında toplanmıştır. Plan Bütçe Komisyonu gündemini teşkil eden Su Gelirleri başlıklı Su Ücret Tarifelerinin Belirlenmesi ne ilişkin görüşmelerde; SU GELİRİ (5393 Syl. Belediye Kanunu 18/f, 2464 Syl.BGK. 97. Maddesi) Suyun M3 fiyatı : a) Meskenlerde (KDV+ ÇTV Dahil) 0-30 m3 1, M3 2,00 51M3 ve Üzeri 5,00 b) Resmi Kurumlarda (KDV Dahil) 0-30 m3 1, M3 2,00 51M3 ve Üzeri 5,00 c) Ticarethanelerde ((KDV dahil)s 2,85 d) İnşaatlarda (kademesiz KDV dahil) 5,00 e) Geçici abonelerde (KDV+ÇTV dahil) 2,98 f) Teşvik belgeli işletmelerde kanunca belirlenen tarifeden alınmasına 1,75 g) Atık Su kullanım Ücreti Her m3den KDV Dahil 0,35 Olarak Uygulanması, Oy Birliği ile kabul edildi.

19 T.C. KARAR NO...:45 BİRİMİ......: Mali Hizmetler Müdürlüğü KONUSU. :Yetki Verilmesi BİRLEŞİM.. :1 TEKLİF ÖZETİ..:Mali Hizmetler Müdürlüğünün 27/03/2013 tarih ve 574 sayılı teklifi. KARAR : Belediyemizce kullanılmak üzere Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Kırşehir Belediyesi Şehrin Muhtelif Kısımlarının Kısmi Kanalizasyon, Yağmursuyu İle İçme suyu Abone Hatları ve Baca Yükseltme Yapım İşi, Kilitli Beton Parke Taşı Muhtelif Beton Malzeme Alım İşi İtfaiye Müdürlüğü tarafından 1 Adet Çok Maksatlı Tam Donanımlı İtfaiye Aracı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2 Adet Damperli Kamyon Alımı na ilişkin olarak ayrıca diğer kamu ve özel bankalardan nakit kredi alımına ihtiyaç duyulmuş olup; 5393 sayılı Belediye Kanununun 15.maddesinin (i) bendi ve 18.maddesinin (d) bendi ile 68.maddesinin (b) bendi gereğince İller Bankasından kredi alınarak Belediye payından düşülmesi için Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ ye yetki verilmesi, Oy Birliği ile kabul edildi.

20 T.C. KARAR NO...:46 BİRİMİ......: Mali Hizmetler Müdürlüğü KONUSU. :Yerelsen Üyeliği BİRLEŞİM.. :1 TEKLİF ÖZETİ..:Mali Hizmetler Müdürlüğünün 01/04/2013 tarih ve 603 sayılı teklifi. KARAR : Belediye Başkanlığımızın Merkezi Kocaeli nde bulunan Kamu İşveren Sendikası na (YERELSEN) Belediye nin Toplu İş Sözleşmelerinden doğan hak ve menfaatlerini korumak, üyelerinin iş yerinde, iş ve çalışma şartlarını verimliliği artıracak şekilde düzenlemek, üyeler arasında uygulama beraberliğini gerçekleştirmek, işveren ile işçiler ve işçi sendikaları arasında çalışma barışı oluşmasını teşvik etmek ve engellilere eşit iş fırsatları sağlamak amacıyla YERELSEN e üye olunması ve üyelik giderlerinin Belediyemiz bütçesinin Kamu İşveren Sendikalarına Üyelik tertibinden ödenmesi, Oy Birliği ile kabul edildi.

21 T.C. KARAR NO...:47 BİRİMİ :İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü KONUSU. :Kadroların Görüşülmesi BİRLEŞİM.. :1 TEKLİF ÖZETİ...: İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 02/04/2013 tarih ve 477 sayılı teklifi. KARAR...: Belediyemizin İhtiyaç duyduğu kadroların Belediye Meclisince iptal ve ihdasına dair cetvel düzenlenmiş olup, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/L maddesi gereğince aşağıdaki çizelgede gösterilen Belediyemizin ihtiyaç duyduğu kadro, derece ve unvanları iptal ve ihdasının yapılması, Oy Birliği ile Kabul edildi. KIRŞEHİR BELEDİYESİ 2013 YILI KADRO İPTAL-İHDAS YAPILACAK PERSONEL LİSTESİ İPTAL EDİLEN KADRONUN İHDAS İSTENEN KADRONUN Sıra No ADI SOYADI ÜNVANI E.DER sınıfı Mezuniyeti Bel.Mec.Onayı Sıra No ÜNVANI Y.DER sınıfı 1 Zabıta Komseri 3 G.İ.H. Bel. Mec / 15 Say. Kar. 1 Eğitmen 3 G.İ.H. 2 Zabıta Komseri 3 G.İ.H. Bel. Mec / 15 Say. Kar. 2 Programcı 1 G.İ.H. 3 Avukat 9 A.H.S. Bel. Mec / 8 Say. Kar. 3 Avukat 1 A.H.S

22 T.C. Meclis Başkanı, Gelecek Meclis 02/05/2013 Perşembe günü saat 14.oo te toplanmak üzere meclisi kapattı.

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 06/03/2014 SAATİ : 10:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKANI : Yaşar BAHÇECİ 1-AÇILIŞ 2-YOKLAMA :Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ Başkanlığında 06/03/2014 Perşembe

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 06/02/2014 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ 2-YOKLAMA :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 06/02/2014 Perşembe

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 06/10/2016 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Emre ŞAHİNCİ T.C. 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Emre ŞAHİNCİ Başkanlığında 06/10/2016 Perşembe

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 01/08/2013 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ 2-YOKLAMA :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 01/08/2013 Perşembe

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 01/10/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 01/10/2015 Perşembe günü

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 06/06/2013 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ 2-YOKLAMA :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 06/06/2013 Perşembe

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 04/07/2013 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ 2-YOKLAMA :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 02/05/2013 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 02/05/2013 Perşembe günü

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 07/09/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 07/09/2017 Perşembe günü

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. TOPLANTI TARİHİ : 06/12/2012 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 1-AÇILIŞ 2-YOKLAMA :Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ Başkanlığında 06/12/2012 Perşembe günü saat 14:00 da Meclis

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 03/09/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 03/09/2015 Perşembe günü

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 07/03/2013 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKANI : Yaşar BAHÇECİ 1-AÇILIŞ 2-YOKLAMA :Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ Başkanlığında 07/03/2013 Perşembe

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 01/12/2016 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 01/12/2016 Perşembe günü

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 01/06/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 01/06/2017 Perşembe günü

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 03/12/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN T.C. 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 03/12/2015 Perşembe

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 07/08/2014 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V : Veli ŞAHİN T.C. 1-AÇILIŞ :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 07/08/2014 Perşembe

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 05/01/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKANI : Yaşar BAHÇECİ 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ Başkanlığında 05/01/2017 Perşembe günü saat

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 03/03/2016 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 03/03/2016 Perşembe günü

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 14/07/2016 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 14/07/2016 Perşembe günü

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 07/11/2013 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ 2-YOKLAMA :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 07/11/2013 Perşembe

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 01/11/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKANI : Yaşar BAHÇECİ 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ Başkanlığında 01/11/2017 Çarşamba günü saat

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 02/08/2018 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Emre ŞAHİNCİ 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Emre ŞAHİNCİ Başkanlığında 02/08/2018 Perşembe

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 11/08/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 11/08/2015 Salı günü saat

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 06/04/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKANI... : Yaşar BAHÇECİ 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ Başkanlığında 06/04/2017 Perşembe günü saat

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. TOPLANTI TARİHİ : 03/01/2013 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ 2-YOKLAMA :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 02/04/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKANI : Yaşar BAHÇECİ 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ Başkanlığında 02/04/2015 Perşembe günü saat

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/10/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 10 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 05/06/2014 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 05/06/2014 Perşembe günü

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. TOPLANTI TARİHİ : 02/01/2014 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ 2-YOKLAMA :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 02/01/2014

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 04/06/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ T.C. : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 04/06/2015 Perşembe

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.11.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyeleri

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 04/12/2014 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 04/12/2014 Perşembe günü

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

T.C. SİVAS İLİ ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI M E C L İ S K A R A R I

T.C. SİVAS İLİ ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI M E C L İ S K A R A R I Birleşim No : 1 Karar No : 1 KARAR ÖZETİ: SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASI Belediyemiz bünyesinde 2019 yılı içerisinde bir adet Yarı Zamanlı Avukat, bir adet Tam Zamanlı Harita Mühendisi, bir adet Tam

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 14/05/2014 SAATİ : 10:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 2 MECLİS BAŞKAN V : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 03/08/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V..: Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 03/08/2017 Perşembe günü

Detaylı

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 2009/60-1 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi 09.01.2009 Cuma günü saat 20.00 de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün 09.01.2009 tarih

Detaylı

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 14 AĞUSTOS 2014 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 14 AĞUSTOS 2014 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 14 AĞUSTOS 2014 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince, aşağıdaki gündemi görüşmek

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 50 Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümüne Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi geçmeden önce

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 51 : 2014 Mali Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 2014 Mali Yılı Kesin Hesabı 28.04.2015 tarihli oturumu ve 134 sayılı encümen kararında kesin hesaba dair cetvel ve kayıtların

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 03.11.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :9 21/05/2018 Konu :Yönetmelik MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :9 21/05/2018 Konu :Yönetmelik MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU Sayı :9 21/05/2018 Yönetmelik Belediye Meclisi nin Mayıs ayı toplantısı 03/05/2018 tarihli birleşiminde Meclis Hukuk ve Mevzuat Komisyonuna havale olunan Sivas Belediyesi

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI KASIM AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 41850698.301.05-188 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve Bağlı

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 134 Kocasinan Belediyesinin, Uğurevler Mahallesi muhtelif ada ve parsellerdeki taşınmazların bulunduğu alanda Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 20 : Belediyemizin üyesi bulunduğu Hatay Belediyeler Birliği karar organlarında görev almak üzere, 1 asil, 1 yedek üye seçiminin yapılması Belediyemizin hissesi sebebiyle

Detaylı

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No :22

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No :22 MECLİS TUTANAĞI ERDEMİRCİ, Faruk ÖNCÜL, Yusuf ÖZDEMİRCAN, Cavat ÖZÖNDEL, Osman MÜTLÜ, Yılmaz HELVACI NIN iştirakleri ile Başkanlığımızın 02.08.2016 tarih ve 520 sayılı davetiyesine uyularak aşağıdaki gündem

Detaylı

2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu:2015 Yılı Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 11. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Temmuz Ayı

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 372 Tapu kayıtları belirtilen taşınmazlardaki Sivas Belediyesi ne ait mevcut payın hissesi

Detaylı

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi.

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. Karar No : 41850698.301.05-31 Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza havale edilen, Bosna Hersek Kütüphanemizin bulunduğu Bosna Hersek Halit Eroğlu

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 41850698.301.05-112 Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1

T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ Sayfa 1 Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 Belediye Meclisinin 05.11.2015 tarihi Perşembe

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 15 Mülkiyeti Alparslan KÜNİ ve hissedarlarına ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada: 5937, Parsel:1 da kayıtlı taşınmaz 18 İ-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M

T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M Belediye Meclisinin 2015 Nisan Ayı Mutat Toplantısı. Birleşimin Başlama Tarihi ve Saati: 06/04/2015-13.00 1-Açılış ve Yoklama. 2-5393 Sayılı Belediye Kanunun 33. maddesinin

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. KARARI DÖNEMİ : ŞUBAT 206 BİRLEŞİM : OTURUM : GÜNDEM MADDE NO : KARAR NO : 2 : 06.0.206 TARİH VE 206/3 SAYILI MECLİS KARARIYLA İÇİŞLERİ VE HUKUK KOMİSYONUNA SEVK EDİLEN STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ 01/04/2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARARI MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ MEHMET TOPKARA ALİ VAR ŞABAN DÖLEK SERDAR ARSLAN VELİ ŞAHMAN

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :1 08/01/2019 Konu : 15 Temmuz Şehitler Meydanı MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :1 08/01/2019 Konu : 15 Temmuz Şehitler Meydanı MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Sayı :1 08/01/2019 15 Temmuz Şehitler Meydanı Belediye Meclisimizin 03/01/2019 tarihli toplantısında Meclis Plan ve Bütçe Komisyonumuza havale edilen 15 Temmuz Şehitler Meydanı

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 02/10/2014 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V : Veli ŞAHİN T.C. 1-AÇILIŞ :Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 02/10/2014 Perşembe

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 TEŞKİL EDENLER :Süleyman ÖZBAĞ, Fatih KAVAK, Hüsniye BAYRAM, Selami BAYHAN, Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Süleyman ÖZBAĞ ın Başkanlığında, üyelerden

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C DURAĞAN BELEDİYESİ

T.C DURAĞAN BELEDİYESİ Karar No: 50..:5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.Maddesi gereği Belediyemiz Meclisi 05.09.2011 Pazartesi günü saat 14.00.de gündeminde bulunan konuları karara bağlamak üzere Belediye Başkanlığında Belediye

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 04/05/2017 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 04/05/2017 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 04/05/2017 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 176 Özel Halk Otobüslerinde uygulanmakta olan Kent İçi Toplu Taşıma ücretlerinin aşağıdaki

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 21.30 da Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ BELEDİYENİN ADI:ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ SNO KARAR TARİHİ KARAR NO 1 07012015 01 KARARIN KONUSU Meclis Üyeleri Merdin CANTAŞ, Selami YILDIZ ve Erol YÜRÜK ün toplantıya

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 04.04.2011 Meclis toplantısı Sn. Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Mahmut DEVECİ nin izin dilekçesi okundu

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2012/7-1 (63) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 02/07/2012 tarih ve 751 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 30 Mayıs 05 Haziran 2012 tarihleri arasında üyesi bulunduğumuz

Detaylı

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan Karar Tarihi : 05.01.2015 Karar No : 41850698.301.05-1 Konu : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2014 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2017 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2017 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2017 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN KARAR ÖZETİ TARİH VE SAYISI 15.09.2017-176 MADDE- Dere ve Yenice Depoları arası içme suyu bağlantı hattı yapılması işi, ödenek miktarı

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 87 : KADRO İHDASI (EKONOMİST) Gündeme konu olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, 24.08.2016 tarih ve 905 sayılı Ekonomist Kadrosunun İhdası hakkındaki teklif yazısı,

Detaylı