BĐRLEŞME RAPORU TARAFLAR : 1.DEVRALAN ORTAKLIK :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BĐRLEŞME RAPORU TARAFLAR : 1.DEVRALAN ORTAKLIK :"

Transkript

1 BĐRLEŞME RAPORU I.GĐRĐŞ Aşağıda ticaret ünvanları, ticaret sicil numaraları ve adresleri yazılı olan GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi (Devrolan) ile GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Devralan) arasında detayları aşağıda açıkça belirtilmiş olan ve GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi nin tasfiyesiz sona ermek üzere tüm aktif pasifi ve tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleriyle bir bütün halinde GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nce devralınması suretiyle bu iki şirketin GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde birleşmelerine ilişkin olarak düzenlenen işbu Birleşme Raporu, birleşmeye taraf GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi ile GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nin Yönetim Kurulları nca tarihinde birlikte hazırlanmıştır. TARAFLAR : 1.DEVRALAN ORTAKLIK : Đstanbul Ticaret Sicili ne sicil numarası ile kayıtlı bulunan GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Aydınevler Mahallesi Kaptan Rıfat Sok. No: Küçükyalı Maltepe Đstanbul) (bundan böyle kısaca GSD MARĐN olarak anılacaktır.) 2.DEVROLAN ORTAKLIK : Đstanbul Ticaret Sicili ne sicil numarası ile kayıtlı bulunan GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi (Aydınevler Mahallesi Kaptan Rıfat Sok. No: Küçükyalı Maltepe Đstanbul) (bundan böyle kısaca GSD DIŞ TĐCARET olarak anılacaktır.) II.BĐRLEŞME ĐŞLEMĐNE TARAF ŞĐRKETLERĐN ORTAKLIK YAPILARI VE YÖNETĐM ORGANI ÜYELERĐ ĐLE ŞĐRKETLERĐ TANITICI GENEL BĐLGĐLER. II-1.DEVRALAN ORTAKLIĞA ĐLĐŞKĐN BĐLGĐLER GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ni tanıtıcı genel bilgiler Adresi : Aydınevler Mahallesi, Kaptan Rıfat Sok. No:3 K: Küçükyalı Maltepe Đstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü ve Numarası : Đstanbul Ticaret Sicili No: Vergi Dairesi ve Numarası : Küçükyalı Vergi Dairesi Web adresi : posta@gsdmarin.com.tr Tel : Faks : Kayıtlı Sermaye Tavanı (*) : TL Çıkarılmış Sermaye : TL (*) Şirket 3794 sayılı kanunla değişik 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş ve Sermaye Piyasası Kurulu nun tarih ve 955 sayılı izni ile bu sisteme geçmiştir. Birleşme Raporu (1-17)

2 GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nin Yönetim Kurulu ve Komite Üyeleri: Ad Soyadı Görev Başlangıç Bitiş Kimi Temsilen GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San.ve Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri: Mehmet Turgut Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanı A Grubu Pay Sahipleri Akgün Türer Yönetim Kurulu Başkan Vekili A Grubu Pay Sahipleri Eyup Murat Gezgin Yönetim Kurulu Üyesi/Genel müdür D Grubu Pay Sahipleri Mehmet Sedat Özkanlı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi B Grubu Pay Sahipleri Anna Gözübüyükoğlu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi B Grubu Pay Sahipleri Cezmi Öztürk Yönetim Kurulu Üyesi A Grubu Pay Sahipleri GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San.ve Tic.A.Ş. Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeleri (SPK mevzuatı gereği): Mehmet Sedat Özkanlı Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Cezmi Öztürk Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Ergin Egi Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San.ve Tic.A.Ş. Denetim Komitesi Üyeleri (SPK mevzuatı gereği): Mehmet Sedat Özkanlı Denetim Komitesi Başkanı Anna Gözübüyükoğlu Denetim Komitesi Üyesi GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San.ve Tic.A.Ş. Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyeleri (SPK mevzuatı gereği): Anna Gözübüyükoğlu Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı Cezmi Öztürk Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nin çıkarılmış sermayesinin son durum itibarıyla pay sahipleri arasındaki dağılımı: SIRA A GRUBU B GRUBU C GRUBU D GRUBU TOPLAM % NO ORTAK ADI (TL) (TL) (TL) (TL) (TL) 1 GSD HOLDĐNG A.Ş , , , , ,177 54,938% 2 HAKAN YILMAZ , ,000 2,500% GSD REKLAM VE HALKLA ĐLĐŞKĐLER 3 HĐZMETLERĐ A.Ş , ,000 0,004% 4 NURĐ AKIN , ,000 0,004% 5 HALKA AÇIK , ,823 42,554% , , , , , ,000% GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ndeki Mehmet Turgut Yılmaz'ın dolaylı payı %11,92, Hakan Yılmaz'ın dolaylı payı %0,90 dır. GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nin bütün pay grupları nama yazılıdır. Birleşme Raporu (2-17)

3 GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nin pay gruplarına anasözleşmede tanınan imtiyazlar: Şirket Yönetim Kurulu, Genel Kurul tarafından Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca seçilecek 6 üyeden ibarettir. Yönetim Kurulu nun 3 üyesi (A) grubu pay sahipleri tarafından gösterilecek adaylar arasından, 2 üyesi (B) grubu pay sahipleri tarafından gösterilecek Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Đlkeleri nde belirtilen bağımsız üye kıstaslarını taşıyan adaylar arasından, 1 üyesi (D) grubu pay sahipleri tarafından gösterilecek adaylar arasından, Genel Kurul ca seçilir. II-2.DEVROLAN ORTAKLIĞA ĐLĐŞKĐN BĐLGĐLER GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi ni tanıtıcı genel bilgiler Adresi : Aydınevler Mahallesi, Kaptan Rıfat Sok. No:3 K: Küçükyalı Maltepe Đstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü ve Numarası : Đstanbul Ticaret Sicili No: Vergi Dairesi ve Numarası : Anadolu Kurumlar Vergi Dairesi Web adresi : posta@gsddisticaret.com.tr Tel : Faks : Çıkarılmış Sermaye : TL GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi nin Yönetim Kurulu Üyeleri: Ad Soyadı Görev Başlangıç Bitiş Kimi Temsilen Mehmet Turgut Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanı A Grubu Pay Sahipleri Alper Alp Yönetim Kurulu Başkan Vekili A Grubu Pay Sahipleri Akgün Türer Yönetim Kurulu Üyesi A Grubu Pay Sahipleri Đbrahim Sencan Derebeyoğlu Yönetim Kurulu Üyesi/Genel Müdür A Grubu Pay Sahipleri Cezmi Öztürk Yönetim Kurulu Üyesi A Grubu Pay Sahipleri GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi nin ödenmiş sermayesinin son durum itibarıyla pay sahipleri arasındaki dağılımı: SIRA A GRUBU B GRUBU TOPLAM (%) NO ORTAK ADI (TL) (TL) (TL) 1 GSD HOLDĐNG A.Ş , , ,00 99,9992% 2 GSD YATIRIM BANKASI A.Ş. 0,00 20,00 20,00 0,0002% 3 GSD REKLAM VE HALKLA ĐLĐŞKĐLER HĐZMETLERĐ A.Ş. 0,00 20,00 20,00 0,0002% 4 GSD DENĐZCĐLĐK GAYRĐMENKUL ĐNŞAAT SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. 0,00 20,00 20,00 0,0002% 5 GSD FAKTORĐNG A.Ş. 0,00 20,00 20,00 0,0002% , , ,00 100,0000% Birleşme Raporu (3-17)

4 GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi ndeki Mehmet Turgut Yılmaz'ın dolaylı payı %21,70, Hakan Yılmaz'ın dolaylı payı %1,64 tür. GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi nin bütün pay grupları nama yazılıdır. GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi nin pay gruplarına anasözleşmede tanınan imtiyazlar: Şirket Yönetim Kurulu, Genel Kurul tarafından Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca seçilecek 5 üyeden ibarettir. Yönetim Kurulu nun 5 üyesi (A) grubu hissedarlar tarafından gösterilecek adaylar arasından Genel Kurul ca seçilir. Yönetim Kurulu üyelerinin seçiminde (A) grubu payların her biri on beş adet oy hakkına, (B) grubu payların her biri bir adet oy hakkına sahiptir. Birleşme Raporu (4-17)

5 III.DEVRALMA YOLUYLA BĐRLEŞME ĐŞLEMĐNE ĐLĐŞKĐN BĐLGĐLER III-1.BĐRLEŞME ĐŞLEMĐNE ESAS ALINAN YÖNETĐM ORGANLARI KARARLARININ TARĐH VE SAYISI : Devralan GSD MARĐN Yönetim Kurulu tarihli ve 712 sayılı ve Devrolan GSD DIŞ TĐCARET Yönetim Kurulu tarihli ve 12 sayılı toplantılarında, GSD DIŞ TĐCARET in aktif ve pasiflerinin bir bütün halinde GSD MARĐN ce devralınması ve tasfiyesiz sona ermesi suretiyle GSD MARĐN bünyesinde birleşilmesini; birleşmenin tarihli finansal tablolar esas alınarak 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu nun 19. ve 20.maddeleri, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu nun ilgili maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu nun Birleşme ve Bölünme Tebliği (II-23.2) hükümleri ve diğer ilgili mevzuata uygun olarak gerçekleştirilmesini; birleşme işlemi için değişim oranının belirlenmesi amacıyla bir uzman kuruluş raporunun alınması, birleşme sözleşmesi, birleşme raporu, birleşme duyurusu ve diğer ilgili belgelerin hazırlanması, ilgili mercilere gerekli başvuruların yapılması ve bu çerçevede gerekli diğer her türlü işlemlerin tamamlanmasını kararlaştırmışlardır. III-2.BĐRLEŞME ĐŞLEMĐNĐN HANGĐ TARĐHLĐ FĐNANSAL TABLOLAR ÜZERĐNDEN GERÇEKLEŞTĐRĐLECEĞĐ : Birleşme işleminde esas alınacak mali tablolar, SPK düzenlemeleri çerçevesinde, birleşmeye taraf her iki şirket için de özel bağımsız denetimden geçmiş, Türkiye Finansal Raporlama Standartları na göre hazırlanmış tarihli konsolide mali tablolardır. III-3.BĐRLEŞME ĐŞLEMĐNE ESAS TEŞKĐL EDEN UZMAN KURULUŞ GÖRÜŞÜ : Đşbu sözleşmede birleşme oranı, pay değişim oranı ve birleşme nedeniyle artırılacak sermaye tutarının belirlenmesinde, Devralan GSD MARĐN Yönetim Kurulu nun tarihli ve 714 sayılı ve Devrolan GSD DIŞ TĐCARET Yönetim Kurulu nun tarihli ve 14 sayılı kararlarıyla seçilen KPMG AKĐS BAĞIMSIZ DENETĐM VE SERBEST MUHASEBECĐ MALĐ MÜŞAVĐRLĐK A.Ş. nin tarihli Uzman Kuruluş Raporu esas alınmıştır. KPMG Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş nin tarihli raporundaki uzman kuruluş görüşünde, Devralan GSD MARĐN in birleşme öncesi pay sahiplerinin GSD MARĐN in birleşme sonrası sermayesindeki toplam pay oranını gösteren birleşme oranı, GSD DIŞ TĐCARET pay sahiplerine birleşme işlemi dolayısıyla her 1 TL nominal değerli GSD DIŞ TĐCARET payı karşılığında verilecek GSD MARĐN payının TL nominal değerini gösteren değiştirme oranı ve birleşme nedeniyle tasfiyesiz sona erecek GSD DIŞ TĐCARET pay sahiplerine verilecek GSD MARĐN paylarını gösteren artırılacak GSD MARĐN sermaye tutarı hesaplanırken, her iki şirketin mevcut faaliyetleri ve finansal yapısı göz önüne alındığında, Net Aktif Değer yönteminin kullanılmasının adil ve makul olacağı düşünülmüş ve birleşme oranı %57,49235, GSD MARĐN ce artırılacak sermaye ,86 Bin TL ve değiştirme oranı 2,21809 olarak hesaplanmıştır. Birleşme sonrası GSD MARĐN in sermayesi ,86 Bin TL ye çıkmaktadır. Birleşme Raporu (5-17)

6 III-4.BĐRLEŞME ĐŞLEMĐNE ĐLĐŞKĐN OLARAK HAZIRLANAN DUYURU METNĐ NE KURUL DAN ALINAN ONAYIN TARĐH VE SAYISI: Birleşme sözleşmesinde öngörülen birleşme işlemine ilişkin olarak hazırlanan Duyuru Metni Sermaye Piyasası Kurulu nun 05/11/2014 tarih ve 32/1085 sayılı kararı ile onaylanmıştır. III-5.AYRILMA AKÇESĐ: Đşbu birleşme sözleşmesi kapsamında, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 141.maddesi anlamında bir ayrılma akçesi öngörülmemiştir. III-6.DENKLEŞTĐRME ÖDEMESĐ: Đşbu birleşme sözleşmesi kapsamında, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 140/2.maddesi anlamında bir denkleştirme ödemesi öngörülmemiştir. III-7.DEVRALMA ŞEKLĐNDEKĐ BĐRLEŞME ĐŞLEMĐNĐN SONUÇLARI: III-7.1.DEVRALAN GSD MARĐN ĐN ARTIRILACAK TUTARI, DEĞĐŞTĐRME ORANI VE DEVROLAN GSD DIŞ TĐCARET ĐN PAY SAHĐPLERĐNE VERĐLECEK PAYLARIN NEVĐ VE DEĞERĐ: KPMG Akis Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından tarihli finansal tablolar esas alınarak düzenlenen tarihli Birleşmeye ilişkin Uzman Kuruluş Raporu na göre; birleşme ve değiştirme oranları net aktif değer yöntemine göre belirlenmiştir. Net Aktif Değer Metoduna Göre Birleşmeye Esas Değer (Bin TL) Devralan Ortaklık Devrolan Ortaklık GSD GSD DIŞ MARĐN TĐCARET TOPLAM Çıkarılmış/Ödenmiş sermaye , ,00 Birleşmeye esas net aktif değeri , ,88 Düzeltme (GSD MARĐN'in GSD DIŞ TĐCARET'teki payı) (0,10) Birleşmeye esas toplam net aktif değeri , , ,87 Birleşme oranı: ,09 Bin TL / ,87 Bin TL = %57,49235 Birleşme sonrası sermaye : Bin TL / %57,49235 = ,86 Bin TL Artırılacak sermaye tutarı: ,86 Bin TL Bin TL = ,86 Bin TL Değiştirme oranı : ,86 Bin TL / 9.999,98 Bin TL = 2,21809 Artırılacak sermaye ve verilecek paylar : Birleşme sonucunda GSD MARĐN nin sermayesi ,64 TL olacaktır. GSD MARĐN, GSD DIŞ TĐCARET teki 20 TL nominal değerli %0,0002 oranındaki payına karşılık kendi artırılan sermayesinden herhangi bir pay almayacaktır. Birleşme sonrası; GSD DIŞ TĐCARET pay sahiplerine sahip oldukları her 1 TL nominal değerli GSD DIŞ TĐCARET payı için 2,21809 TL nominal değerli C Grubu GSD MARĐN payı verilecektir. Birleşme Raporu (6-17)

7 GSD MARĐN BĐRLEŞME ÖNCESĐ YAPISI SIRA % NO ORTAK ADI A GRUBU B GRUBU C GRUBU D GRUBU TOPLAM (TL) (TL) (TL) (TL) (TL) 1 GSD HOLDĐNG A.Ş , , , , ,177 54,938% 2 HAKAN YILMAZ , ,000 2,500% GSD REKLAM VE HALKLA 3 ĐLĐŞKĐLER HĐZMETLERĐ A.Ş , ,000 0,004% 4 NURĐ AKIN , ,000 0,004% 5 HALKA AÇIK , ,823 42,554% , , , , , ,000% GSD DIŞ TĐCARET BĐRLEŞME ÖNCESĐ YAPISI SIRA A GRUBU B GRUBU TOPLAM (%) NO ORTAK ADI (TL) (TL) (TL) 1 GSD HOLDĐNG A.Ş , , ,00 99,9992% 2 GSD YATIRIM BANKASI A.Ş. - 20,00 20,00 0,0002% 3 GSD REKLAM VE HALKLA ĐLĐŞKĐLER HĐZMETLERĐ A.Ş. - 20,00 20,00 0,0002% 4 GSD DENĐZCĐLĐK GAYRĐMENKUL ĐNŞAAT SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. - 20,00 20,00 0,0002% 5 GSD FAKTORĐNG A.Ş. - 20,00 20,00 0,0002% , , ,00 100,0000% GSD MARĐN BĐRLEŞME SONRASI YAPISI SIRA A GRUBU B GRUBU C GRUBU D GRUBU TOPLAM % NO ORTAK ADI (TL) (TL) (TL) (TL) (TL) 1 GSD HOLDĐNG A.Ş , , , , ,737 74,0926% 2 HAKAN YILMAZ , ,000 1,4373% 3 GSD REKLAM VE HALKLA ĐLĐŞKĐLER HĐZMETLERĐ A.Ş , ,360 0,0022% 4 GSD YATIRIM BANKASI A.Ş ,360-44,360 0,0001% 5 GSD FAKTORĐNG A.Ş ,360-44,360 0,0001% 6 NURĐ AKIN , ,000 0,0022% 7 HALKA AÇIK , ,823 24,4655% , , , , , ,0000% Birleşme Raporu (7-17)

8 Birleşme nedeniyle ihraçlanacak payların teslimi: Birleşme işlemi sonrası sona erecek GSD DIŞ TĐCARET in pay sahiplerine verilecek GSD MARĐN paylarının teslimi, Sermaye Piyasası Kurulu ve Merkezi Kayıt Kuruluşu düzenlemelerinde öngörülen sürelerde kaydi olarak yapılacaktır. Yukarıda belirtilen oranlar dahilinde yapılacak değişim sonucunda, ellerinde bulunan GSD DIŞ TĐCARET payları tam bir GSD MARĐN payı almaya yeterli olmayan GSD DIŞ TĐCARET pay sahiplerinin hakları da kaydileştirme esasları çerçevesinde izlenecektir. Birleşme nedeniyle ihraçlanacak paylara ilişkin kar payı alma hakkı: Birleşme işlemi, GSD MARĐN ve GSD DIŞ TĐCARET in Genel Kurulları nca Birleşme Sözleşmesi nin onaylanması sonrası birleşmenin Ticaret Sicili ne tescili tarihinden itibaren geçerli olacak ve birleşmiş şirketin birleşme dolayısıyla edinilen paylarına ilişkin kar payı alma hakkı, ilk kez birleşme nedeniyle yapılan sermaye artırımının tescil edildiği hesap döneminden başlayarak doğacaktır. III-7.2.VERGĐ BORÇLARI: GSD MARĐN, GSD DIŞ TĐCARET in tahakkuk etmiş ve birleşme tarihine kadar tahakkuk edecek vergi borçlarını ödeyeceğini ve diğer yükümlülüklerini yerine getireceğini bir taahhütname ile vergi dairesine yasal süresi içerisinde bildirecektir. III-7.3.BORÇLAR: Devrolunan GSD DIŞ TĐCARET in üçüncü şahıslara olan borçları, vadelerinde, devralan GSD MARĐN tarafından tam ve eksiksiz olarak ödenecektir. III-7.4.VADESĐ GELMEMĐŞ, ĐHTĐLAFLI ve TALEP EDĐLMEMĐŞ BORÇLAR : GSD DIŞ TĐCARET in vadesi geldiği halde alacaklıların başvurmaması nedeniyle ödenmemiş olan borçları ile vadesi gelmemiş ve/veya ihtilaflı bulunan borçlarına ilişkin olarak TTK nın 541. maddesi çerçevesinde hareket edilecektir. III-7.5.TESCĐLE TABĐ VARLIKLARA AĐT YASAL HAKLAR: Devrolan GSD DIŞ TĐCARET in sahibi olduğu tescile tabi varlıklara ait bütün yasal haklar, birleşmeden başlayarak tümüyle Devralan GSD MARĐN e devir ve intikal edecektir ve gerekli tescil işlemleri Birleşme Sözleşmesi ne dayanılarak gerçekleştirilecektir. III-7.6.BĐRLEŞMENĐN TESCĐLĐ, DEVROLAN ŞĐRKETĐN SONA ERMESĐ VE ÜNVANININ TĐCARET SĐCĐLĐNDEN SĐLĐNMESĐ: Devralan GSD MARĐN ve Devrolan GSD DIŞ TĐCARET in Genel Kurulları nca Birleşme Sözleşmesi nin onaylanması sonrası birleşmenin Ticaret Sicili ne tescili tarihinde Devrolan GSD DIŞ TĐCARET sona erecektir tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Ticaret Sicili Yönetmeliği nin 127.maddesi uyarınca; Devrolan GSD DIŞ TĐCARET birleşme kararını tescil ettirmeden Devralan GSD MARĐN birleşme kararını tescil ettiremez; Devrolan GSD DIŞ TĐCARET in kayıtlı olduğu müdürlük birleşmenin tescilini, Devralan GSD MARĐN in kayıtlı olduğu müdürlüğe derhal bildirir; Devralan GSD MARĐN in birleşme dolayısıyla yapacağı sermaye artırımı ile birleşme kararı eş zamanlı olarak tescil edilir; tescili yapan müdürlük durumu Devrolan GSD DIŞ TĐCARET in kayıtlı olduğu müdürlüğe derhal bildirir; birleşme nedeniyle sona eren GSD DIŞ TĐCARET in ünvanı bu bildirim üzerine resen silinir. Birleşme Raporu (8-17)

9 III-7.7.DEVĐR ĐŞLEMĐ SIRASINDA YAPILACAK MUHASEBE ĐŞLEMLERĐ: Devrolan GSD DIŞ TĐCARET in tasfiyesiz sona ereceği tescil tarihine kadarki faaliyetlerinden doğan kar veya zarar Devralan GSD MARĐN e ait olacak ve GSD DIŞ TĐCARET in birleşme dolayısıyla tasfiyesiz sona erdiği tarihte, yani birleşmenin tescil edildiği tarihte çıkarılacak bilançosunun aktifinde ve sermaye hesabı dışındaki özkaynaklar dahil pasifinde yer alan hesaplar bir bütün olarak aynen GSD MARĐN in hesaplarına aktarılacaktır. Bu şekilde GSD MARĐN ce yasal kayıtlara alınacak GSD DIŞ TĐCARET in aktif ve pasif hesaplarının neti ile GSD MARĐN in birleşme nedeniyle yapacağı sermaye artırımı sonucu GSD DIŞ TĐCARET pay sahiplerine vermek üzere çıkaracağı sermaye paylarının nominal değeri arasındaki fark, GSD MARĐN in yasal kayıtlarında ve konsolide TFRS mali tablolarında, KGK düzenlemeleri çerçevesinde, özkaynaklar altında denkleştirici bir hesap olarak Ortak Kontrole Tabi Đşletmeleri Đçeren Birleşmelerin Etkisi hesabında, kurumlar vergisi ile ilişkilendirilmemek üzere, izlenecektir. Birleşme Raporu (9-17)

10 III-8.BĐRLEŞME NEDENĐYLE ESAS SÖZLEŞME DEĞĐŞĐKLĐĞĐ GSD DENĐZCĐLĐK GAYRĐMENKUL ĐNŞAAT SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ESAS SÖZLEŞME TADĐL METNĐ ESKĐ METĐN KAYITLI Madde 6. Şirket 3794 sayılı kanunla değişik 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş ve Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/09/1994 tarih ve 955 sayılı izni ile bu sisteme geçmiştir. Şirketin kayıtlı sermayesi TL (Elli Milyon Türk Lirası) olup bu sermaye herbiri 1 Kr (Bir Kuruş ) itibari değerde adet paya bölünmüştür. Sermaye Piyasası Kurulu nca verilen kayıtlı sermaye tavanı izni, yılları (5 yıl) için geçerlidir yılı sonunda izin verilen kayıtlı sermaye tavanına ulaşılamamış olsa dahi, 2015 yılından sonra yönetim kurulunun sermaye artırım kararı alabilmesi için; daha önce izin verilen tavan ya da yeni bir tavan tutarı için Sermaye Piyasası Kurulu ndan izin almak suretiyle genel kuruldan yeni bir süre için yetki alınması zorunludur. Söz konusu yetkinin alınmaması durumunda, kayıtlı sermaye sisteminden çıkılmış sayılır. Şirketin çıkarılmış sermayesi TL (Otuz Milyon Türk Lirası) olup, bu sermaye de 1 Kr (Bir Kuruş) itibari değerde; adet (A) grubu nama yazılı, adet (B) grubu nama yazılı, adet (C) grubu nama yazılı, adet (D) grubu nama yazılı olmak üzere toplam adet paya bölünmüştür. Yönetim Kurulu, yılları arasında Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine uygun olarak, gerekli gördüğü zamanlarda, kayıtlı sermaye tavanı içinde kalmak şartıyla, nama yazılı pay ihraç ederek çıkarılmış sermayeyi artırmaya yetkilidir. Çıkarılmış sermayenin tamamı ödenmiştir.yönetim Kurulu çeşitli gruplarda imtiyazlı pay ihraç edilmesi, tahsisli pay satışı, pay sahiplerininyeni pay alma haklarının sınırlandırılması konularında veya imtiyazlı pay sahiplerinin haklarını kısıtlayıcı nitelikte kararlar alabilir. Kayıtlı sermaye tavanı artırımında, Sermaye Piyasası Kurulu iznini müteakip Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ndan izin alınır. Sermayeyi temsil eden paylar kaydileştirme esasları çerçevesinde kayden izlenir. YENĐ METĐN KAYITLI Madde 6. Şirket 3794 sayılı kanunla değişik 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş ve Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/09/1994 tarih ve 955 sayılı izni ile bu sisteme geçmiştir. Şirketin kayıtlı sermayesi ,64 TL (Elli Đki Milyon - Yüz Seksen Bin-Sekiz Yüz Elli Beş-Türk Lirası - Altmış Dört Kuruş) olup bu sermaye herbiri 1 Kr (Bir Kuruş ) itibari değerde adet paya bölünmüştür. Sermaye Piyasası Kurulu nca verilen kayıtlı sermaye tavanı izni, yılları (5 yıl) için geçerlidir yılı sonunda izin verilen kayıtlı sermaye tavanına ulaşılamamış olsa dahi, 2015 yılından sonra yönetim kurulunun sermaye artırım kararı alabilmesi için; daha önce izin verilen tavan ya da yeni bir tavan tutarı için Sermaye Piyasası Kurulu ndan izin almak suretiyle genel kuruldan yeni bir süre için yetki alınması zorunludur. Söz konusu yetkinin alınmaması durumunda, yönetim kurulu kararıyla sermaye artırımı yapılamaz. Şirketin çıkarılmış sermayesi ,64 TL (Elli Đki Milyon - Yüz Seksen Bin-Sekiz Yüz Elli Beş- Türk Lirası - Altmış Dört Kuruş) olup, bu sermaye de 1 Kr (Bir Kuruş) itibari değerde; adet (A) grubu nama yazılı, adet (B) grubu nama yazılı, adet (C) grubu nama yazılı, adet (D) grubu nama yazılı olmak üzere toplam adet paya bölünmüştür. Yönetim Kurulu, yılları arasında Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine uygun olarak, gerekli gördüğü zamanlarda, kayıtlı sermaye tavanı içinde kalmak şartıyla, nama yazılı pay ihraç ederek çıkarılmış sermayeyi artırmaya yetkilidir. Çıkarılmış sermayenin tamamı ödenmiştir.yönetim Kurulu çeşitli gruplarda imtiyazlı pay ihraç edilmesi, tahsisli pay satışı, pay sahiplerininyeni pay alma haklarının sınırlandırılması konularında veya imtiyazlı pay sahiplerinin haklarını kısıtlayıcı nitelikte kararlar alabilir. Kayıtlı sermaye tavanı artırımında, Sermaye Piyasası Kurulu iznini müteakip Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ndan izin alınır. Sermayeyi temsil eden paylar kaydileştirme esasları çerçevesinde kayden izlenir. Birleşme Raporu (10-17)

11 III-9.ĐMTĐYAZLI PAYLAR ve ĐNTĐFA SENETLERĐ Birleşmeye taraf şirketlerde intifa senedi bulunmamaktadır. Birleşmeye taraf şirketlerdeki mevcut imtiyazlı paylara ilişkin bilgi Birleşme Raporu nun II. Numaralı kısmında verilmiş olup, GSD DIŞ TĐCARET in yönetim kurulu üyesi aday gösterme imtiyazlı tek pay sahibi olan GSD Holding A.Ş., GSD MARĐN de de aynı tür imtiyazlı tek pay sahibi olduğundan, birleşme nedeniyle GSD MARĐN in imtiyazsız (C) Grubu paylarından alacaktır. GSD DIŞ TĐCARET in yönetim kurulu üyelerinin seçiminde (A) grubu paylara tanınan oy imtiyazı ise birleşme sonrası bedelsiz olarak ortadan kalkacak olup, GSD DIŞ TĐCARET in (A) Grubu tek pay sahibi olan GSD Holding A.Ş. ne, birleşme nedeniyle alacağı GSD MARĐN paylarında, böyle bir oy imtiyazı tanınmayacaktır. III-10.CEZAĐ YAPTIRIMLAR Taraflar Birleşme Sözleşmesi nden doğan yükümlülüklerini zamanında ve noksansız olarak yerine getirme konusunda azami gayret ve özeni göstereceklerdir. Đşbu yükümlülüğü yerine getirmeyen taraf, bu nedenle diğer tarafın maruz kalabileceği zarar ve ziyanı ödemeyi kabul eder. III-11.GENEL KURULLARIN TOPLANTIYA ÇAĞRILMASI Birleşme Sözleşmesi, Sermaye Piyasası Kurulu ve gerekli diğer yasal izinlerin alınması ve ilgili taraf şirketlerin Genel Kurulları nın onayları ile hüküm ifade eder. Anılan Genel Kurul onaylarının en geç 31 Aralık 2014 tarihine kadar alınmaması halinde, Birleşme Sözleşmesi kendiliğinden ve hiç bir sonuç doğurmaksızın sona erecektir. III-12.DĐĞER KURULUŞLARIN ONAYI Birleşme işlemi, 4054 sayılı Kanun un 7. ve 27.maddelerine dayanılarak çıkarılan Rekabet Kurulundan Đzin Alınması Gereken Birleşme ve Devralmalar Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2010/04) in 6.maddesi hükmüne göre, GSD Grubu içinde yapılacak olup kontrol değişikliğine yol açmadığından, Rekabet Kurulu ndan izin alınmasını gerektirmemiştir. Birleşme Sözleşmesi, Duyuru Metni için Sermaye Piyasası Kurulu nun (SPK) onay vermesi ve birleşme dolayısıyla GSD MARĐN in yapacağı sermaye artırımına ilişkin gerçekleştireceği sermaye maddesindeki esas sözleşme değişikliği için SPK nın uygun görüş ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nın izin vermesi şartına bağlı olarak düzenlenmiştir. III-13.SAĞLANAN ÖZEL YARARLAR Birleşmeye taraf şirketlerin yönetim organları ile birleşmeye ilişkin uzman kuruluş görüşünü hazırlayanlara herhangi bir özel yarar sağlanmamıştır. Birleşme Raporu (11-17)

12 III-14.AYRILMA HAKKI: 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu nun 23.maddesi ve Sermaye Piyasası Kurulu nun Önemli Nitelikteki Đşlemlere Đlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (II-23.1) nin 5.maddesi uyarınca birleşme işleminin önemli nitelikteki işlem kapsamında olması nedeniyle, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu nun 24.maddesi uyarınca, payları Borsa Đstanbul da işlem gören ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu na tabi olan GSD Marin in genel kurul toplantısına katılıp ta bu önemli nitelikteki işlem kararına olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri, paylarını GSD Marin e satarak ayrılma hakkına sahip olup, GSD Marin bu payları, pay sahibinin talebi üzerine, söz konusu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı tarihinden önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalaması olan 1 TL nominal değerli pay başına 1,45 TL den satın almakla yükümlüdür sayılı Sermaye Piyasası Kanunu na tabi olmayan GSD DIŞ TĐCARET pay sahipleri içinse birleşme dolayısıyla bir ayrılma hakkı doğmayacaktır. III-15.BĐRLEŞME SÜRECĐ Taraflar, Uzman Kuruluş Raporu nun alınarak Birleşme Sözleşmesi nin imzalanması ve Birleşme Raporu nun hazırlanması sonrası, GSD DIŞ TĐCARET in tüm aktif ve pasifi ve tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleriyle ve tüzel kişiliği tasfiyesiz sona ererek GSD MARĐN nce devralınması suretiyle, bu iki şirketin GSD MARĐN bünyesinde birleşmeleri işlemine ilişkin Duyuru Metni nin 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve alt düzenlemeleri uyarınca onaylanması için, Sermaye Piyasası Kurulu na (SPK) başvuracaklardır. Ayrıca, GSD MARĐN, birleşme dolayısıyla yapacağı sermaye artırımına ilişkin gerçekleştireceği sermaye maddesindeki esas sözleşme değişikliğine uygun görüş almak için SPK ya ve izin almak için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı na başvuracaktır. SPK ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ndan belirtilen onay, uygun görüş ve izinlerin verilmesi şartıyla ve sonrasında, TTK ve SPK düzenlemeleri uyarınca inceleme hakkı kapsamındaki belgeler, birleşme işleminin onaylanacağı genel kurul toplantı tarihinden en az 30 gün önce kamuya açıklanacak, 3 hafta önceden yapılacak genel kurul çağrısında belirtilen zamanda ve yerde birleşmeye taraf her iki şirketin genel kurulları toplanacak ve Birleşme Sözleşmesi GSD DIŞ TĐCARET ve GSD MARĐN Genel Kurulları nın ve GSD MARĐN in birleşme dolayısıyla yapacağı sermaye artırımına ilişkin gerçekleştireceği sermaye maddesindeki esas sözleşme değişikliği GSD MARĐN in Genel Kurulu nun onayına sunulacaktır. Birleşme Sözleşmesi ile GSD MARĐN in belirtilen esas sözleşme değişikliğine ilişkin genel kurul onayları alındıktan sonra, GSD MARĐN ce birleşme nedeniyle yapılacak sermaye artırımı kapsamında pay ihracına ilişkin olarak SPK ya başvurularak ihraç belgesi alınacak ve birleşme dolayısıyla GSD MARĐN sermayesinde gerçekleştirilecek olan artış kapsamında kaydi olarak ihraçlanacak olan paylar, Birleşme Sözleşmesi nde yer alan pay değişim oranına göre GSD MARĐN dışındaki GSD DIŞ TĐCARET pay sahiplerinin sahip oldukları GSD DIŞ TĐCARET payları ile değiştirilecektir. Birleşme Raporu (12-17)

13 IV.BĐRLEŞME ĐŞLEMĐNE TARAF ŞĐRKETLERĐN ESAS FAALĐYET KONULARI ĐLE SÖZ KONUSU FAALĐYET SONUÇLARINA ĐLĐŞKĐN BĐLGĐLER tarihinde finansal kiralama konusu malların tesliminde KDV oranlarının genel KDV oranlarına eşitlenmesi ve küresel krizin 2008 yılında derinleşmesi, o zamanki ünvanıyla Tekstil Finansal Kiralama A.Ş. nin finansal kiralama işlem hacminde önemli düşüşlere yol açmıştır. Ayrıca ticari bankaların da küçük ve orta ölçekli işletmelere yoğun bir şekilde orta ve uzun vadeli krediler vermeye başlamaları sektörde rekabeti keskinleştirerek karlılığı düşürmüştür. Bunu değerlendiren Tekstil Finansal Kiralama A.Ş. yönetimi, finansal kiralama faaliyetlerinin sonlandırılarak, şirket kaynaklarının ortaklara uzun dönemde daha büyük değer yaratabilecek yeni yatırım alanlarında değerlendirilmesini kararlaştırmıştır. Bu kapsamda Tekstil Finansal Kiralama A.Ş., tarihli Olağanüstü Genel Kurul unda faaliyet konusunu ve ünvanını GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak değiştirmiştir. Đşletme adı ise GSD Marin olmuştur. GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., yeni finansal kiralama işlemlerine son vermiş olmakla birlikte, mevcut finansal kiralama sözleşmeleri sonlandırılıncaya kadar yalnızca bu kapsamda finansal kiralama faaliyetini sürdürecektir. Ödemesi süren sözleşmelerden dolayı, GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin mali tablolarında bir süre daha finansal kiralama alacak ve gelirlerinin yer almasını beklenmektedir. GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San. ve Tic. A.Ş. halka açık bir şirket olup, 1995 ten beri payları BIST te işlem görmektedir. Yeni faaliyet alanlarıyla ilgili yapılan araştırmalar sonucunda, 2008 global ekonomik kriziyle beraber daralan dünya ticaret hacminden dolayı ciddi bir darbe yiyen gemi işletmeciliği sektöründe yapılacak bir yatırımdan uzun dönemde iyi bir verim elde edilebileceği öngörülmüştür. Bu sektörün alt segmentleri olan konteyner, tanker ve kuru yük taşımacılığı ile ilgili yapılan incelemeler sonucunda, gemi fiyatları, rekabet koşulları, önümüzdeki yıllarda beklenen gemi arzı, yük boyutları ve navlun fiyatları gibi temel faktörler göz önüne alındığında, özellikle kuru yük taşımacılığı piyasasındaki koşulların yatırım yapmaya elverişli olduğuna karar verilmiştir. Tekstil Finansal Kiralama A.Ş., 27 Mayıs 2011 tarihindeki başvurusu üzerine, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu nca finansal kiralama faaliyet izin belgesinin iptallendiği 16 Haziran 2011 tarihi itibarıyla finansal kiralama şirketi statüsünden ve dolayısıyla finansal kiralama mevzuatına tabi olmaktan çıkmış olup, Tekstil Finansal Kiralama A.Ş. nin şirket ünvanının "GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş." olarak değiştirilmesi, şirket işletme adının GSD Marin olarak belirlenmesi ve faaliyet konusunun gemi yatırımları ve işletmeciliği, gayrimenkul yatırımları alanları olarak değiştirilmesine yönelik anasözleşme değişikliği, 26 Ağustos 2011 tarihi itibarıyla ticaret siciline tescillenmiştir. GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San. ve Tic. A.Ş. nin 10 Nisan 2012 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı nda alınan önemli nitelikteki işlem onaylama kararında verilen yetkiye dayanarak, Şirket, Güney Kore'de yerleşik HYUNDAI MIPO DOCKYARD CO., LTD. tersanesinde inşa edilerek Haziran 2013'de teslim edilmek üzere dwt taşıma kapasitesine sahip, 2 adet yeni dökme kuru yük gemisi yapımı konusunda, aynı tarihte söz konusu tersane ile gemi inşa sözleşmesi imzalamıştır. GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Malta da %100 sermaye payına sahip olduğu her biri Avro sermayeli Dodo Maritime Ltd. ve Cano Maritime Ltd. ünvanlı şirketleri 26 Mart 2013 Birleşme Raporu (13-17)

14 tarihinde kurmuştur. GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu, Şirket in 10 Nisan 2012 tarihinde Hyundai Mipo Dockyard Co., Ltd. ile 2 adet DWT kuru yük gemisinin inşa edilmesine ilişkin olarak imzalamış olduğu sözleşme kapsamındaki tüm hak ve yükümlülüklerinin, 6150 ve 6151 kabuk numaralı olan gemiler için sırasıyla Şirket in %100 sermaye payıyla Malta'da kurduğu bağlı ortaklıkları olan Dodo Maritime Ltd. ve Cano Maritime Ltd.'e devri amacıyla, Şirket, Hyundai Mipo Dockyard Co.,Ltd. ile Dodo Maritime Ltd. ve Cano Maritime Ltd. arasında "Taraf Değişikliği Sözleşmesi" ("Novation Agreement") ve bunun uygulanmasına yönelik Üç Taraflı Sözleşme ("Tripartite Agreement") imzalanmasını, bu kapsamda Dodo Maritime Ltd. ve Cano Maritime Ltd.'in kullanacağı banka kredilerine karşılık bu şirketler lehine kredi kuruluşlarına garanti ve hisse rehni verilmesini, bu işlemlerin Şirket'in yapılacak olan ilk genel kurulunun onayına sunulmasını ve diğer gereken işlemlerin yerine getirilmesini, 10 Nisan 2013 tarihinde kararlaştırmış ve Şirket in 30 Mayıs 2013 tarihli Genel Kurulu, Yönetim Kurulu nun 10 Nisan 2013 tarihli bu kararını onaylamıştır. GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin 2 adet DWT kuru yük gemisinin inşa edilmesine ilişkin olarak imzalamış olduğu sözleşme kapsamındaki gemiler, yapımı tamamlanmış olduğundan Şirket'in %100 sermaye payıyla Malta'da kurduğu bağlı ortaklıkları olan Dodo Maritime Ltd. ve Cano Maritime Ltd. adlarına tescillenmek üzere, 7 Mayıs 2013 tarihinde Güney Kore'de teslim alınmıştır. GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin asıl fiili faaliyet konusu, 2012 yılında daha önceden yapılmış finansal kiralama sözleşmeleri kapsamında kira tahsilatlarının sürmesi ve siparişi verilen gemilerin yapım aşamasında olmasından dolayı finansal kiralama iken, 2013 yılından başlayarak finansal kiralama alacaklarının aktiflere oranının iyice azalması ve siparişi verilen gemilerin teslim alınmasından dolayı denizciliktir. GSD Dış Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu'nca, 27 Haziran 2012 tarihinde, yürürlükteki mevzuat çerçevesinde dış ticaret sermaye şirketlerine tanınan hak ve menfaatlerin azalmasına bağlı olarak aracılı ihracat faaliyetlerinin işlevselliğini yitirmesi nedeniyle, Şirket'in bu faaliyet alanındaki etkinliği yeniden değerlendirilmiş ve verimliliği artırmak amacıyla aracılı ihracat faaliyetine son verilmesi, bu kapsamda gerekli işlemlerin tamamlanması ve yeni faaliyet alanlarının değerlendirilmesi için çalışma yapılması kararlaştırılmıştır. GSD Dış Ticaret A.Ş.'nin imalatçı-tedarikçi ihraççı müşterileriyle sözleşmeler kapsamında yaptığı aracılı ihracat faaliyeti, 31 Aralık 2012 tarihi itibarıyla sona ermiş olup; GSD Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu, yeni faaliyet alanı olarak öncelikle gemi yatırımı yapmak üzere çalışmalara başlanmasını 31 Aralık 2012 tarihinde kararlaştırmıştır. GSD Dış Ticaret A.Ş., Malta da %100 sermaye payına sahip olduğu her biri Avro sermayeli Hako Maritime Ltd. ünvanlı şirketi 1 Nisan 2013 tarihinde, Zeyno Maritime Ltd. ünvanlı şirketi 22 Nisan 2013 tarihinde kurmuştur. GSD Dış Ticaret A.Ş. ile Çin de kurulu Yangzhou Dayang Shipbuilding Co., Ltd. tersanesi arasında iki adet 63,500 DWT taşıma kapasiteli yeni yapım dökme kuru yük gemisinin inşa sözleşmeleri, 11 Nisan 2013 ve 4 Haziran 2013 tarihlerinde yürürlüğe girmiştir. GSD Dış Ticaret A.Ş.'nin 29 Mayıs 2013 tarihli 2012 Yılı Olağan Genel Kurulu, GSD Dış Ticaret A.Ş.'nin Çin'de kurulu Yangzhou Dayang Shipbuilding Co., Ltd. ile 2 adet DWT dökme kuru yük gemisinin inşa edilmesine ilişkin olarak imzalamış olduğu yukarıda belirtilen sözleşmeler kapsamındaki tüm hak ve yükümlülüklerinin, 4032 ve 4039 kabuk numaralı gemiler için sırasıyla GSD Dış Ticaret A.Ş.'nin %100 sermaye payıyla Malta'da kurduğu bağlı ortaklıkları olan Hako Maritime Ltd. ve Zeyno Maritime Ltd.'e devri amacıyla, GSD Dış Ticaret A.Ş., Yangzhou Dayang Shipbuilding Co., Ltd. ile Hako Maritime Ltd. ve Zeyno Maritime Ltd. arasında "Taraf Değişikliği Sözleşmesi" ("Novation Agreement") ve bunun uygulanmasına yönelik "Üç Taraflı Sözleşme" ("Tripartite Agreement") imzalanmasını ve diğer gereken işlemlerin yerine Birleşme Raporu (14-17)

15 getirilmesini kararlaştırmıştır. GSD Dış Ticaret A.Ş.'nin, 11 Nisan 2013 tarihinde yürürlüğe giren bir adet 63,500 DWT taşıma kapasiteli yeni yapım kuru yük gemisinin inşa sözleşmesi kapsamındaki 4032 kabuk numaralı gemi, yapımı tamamlanmış olduğundan, Hako Maritime Ltd. adına tescillenmek üzere, 23 Haziran 2014 tarihinde Çin'de teslim alınmıştır. GSD Dış Ticaret A.Ş.'nin 2013 yılından başlayarak asıl fiili faaliyet konusu, aracılı ihracat faaliyeti 31 Aralık 2012 tarihi itibarıyla sona erdiğinden ve yeni faaliyet konusunu yürütmek üzere kullanacağı gemilerin yapım sözleşmeleri 2013 yılında imzalanıp yürürlüğe girdiğinden denizciliktir. GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin %100 sermaye payıyla Avro sermayeyle Malta'da kurduğu bağlı ortaklıkları olan Dodo Maritime Ltd. ve Cano Maritime Ltd. ve GSD Dış Ticaret A.Ş.'nin %100 sermaye payıyla Avro sermayeyle Malta'da kurduğu bağlı ortaklıkları olan Hako Maritime Ltd. ve Zeyno Maritime Ltd., 24 Temmuz 2014 tarihli Olağanüstü Genel Kurul kararlarıyla, sermaye para birimlerinin Avro dan UFRS uyarınca işleyiş temelli para birimleri olan ABD Doları(USD) na dönüştürülmesini kararlaştırmışlardır. Böylece, 24 Temmuz 2014 tarihi itibarıyla, bu şirketlerin her birinin kuruluş tarihlerindeki USD/Avro kurundan gerçekleştirilen dönüşüm sonucunda, Dodo Maritime Ltd. ve Cano Maritime Ltd. in her birinin sermayeleri 6.430,50 USD, Hako Maritime Ltd. ve Zeyno Maritime Ltd. in sermayeleri sırasıyla USD ve 6.518,50 USD olmuştur. V.BĐRLEŞME ĐŞLEMĐNĐN AMACI, HUKUKĐ VE EKONOMĐK GEREKÇELERĐ VE MUHTEMEL SONUÇLARI Birleşme işleminin amacı, hukuki ve ekonomik gerekçeleri ve muhtemel sonuçları, aşağıda konu başlıkları altında değerlendirilmiştir. Aynı Sektördeki Grup Faaliyetlerinin Tek Bir Çatı Altında Yürütülmesi Đşbu Birleşme Raporu nun konusu olan birleşme işlemi, ikisi de GSD Holding A.Ş. nin birbirine yakın büyüklüklerde sayılabilecek biri halka açık ve payları borsada işlem gören ve diğeri halka kapalı durumdaki bağlı ortaklıkları konumunda bulunan GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San. ve Tic. A.Ş. ve GSD Dış Ticaret A.Ş. nin, sırasıyla finansal kiralama ve aracılı dış ticaret olan önceki faaliyet alanlarındaki karlılığın azalması sonucu bu faaliyetlerini sonlandırıp gemi işletmeciliği olan aynı yeni faaliyet alanına yaklaşık olarak birer yıl arayla girmeleri sonucu, faaliyetlerini tek bir çatı altında yürütmeleri için gerçekleştirilmektedir. Aynı Sektördeki Grup Faaliyetlerinin Tek Bir Çatı Altında Raporlanması GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San. ve Tic. A.Ş. ve GSD Dış Ticaret A.Ş., ikisi de sahibi oldukları gemilerin adlarına tescillendiği her biri denizcilik şirketi olan bağlı ortaklıkları aracılığıyla birer denizcilik holdingi olarak gemi işletmeciliği sektöründe faaliyet göstermekte olup, Türkiye Finansal Raporlama Standartları (TFRS) çerçevesinde konsolide raporlamaya tabidir. GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San. ve Tic. A.Ş. ve GSD Dış Ticaret A.Ş. nin konsolide finansal tabloları da ayrı ayrı GSD Holding A.Ş. altında TFRS ye göre finansal tablo konsolidasyona girmektedir. GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San. ve Tic. A.Ş. ve GSD Dış Ticaret A.Ş. nin konsolide verileri, GSD Holding A.Ş. nin konsolide finansal tablolarında segment bilgisi notunda denizcilik segmenti başlığı altında birleştirilmekte ise de, bu gösterim GSD Grubu nun denizcilik sektöründeki bütünleşik Birleşme Raporu (15-17)

16 yapısını yeterince ayrıntılı olarak yansıtamamaktadır. GSD Grubu nun bu iki denizcilik holdinginin birleşmesiyle; GSD Holding A.Ş. finansal tablo konsolidasyonu, iki alt konsolidasyon teke inerek kolaylaşacak ve ayrıca GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San. ve Tic. A.Ş. nin konsolide finansal raporları, GSD Grubu nun denizcilik sektöründeki bütünleşik yapısını tüm ayrıntısıyla yansıtır duruma gelecektir. Mükerrer Maliyetlerin Ortadan Kaldırılması Yoluyla Gider Tasarrufu GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San. ve Tic. A.Ş. ve GSD Dış Ticaret A.Ş. birleşmesiyle, ayrı bir şirket olmanın doğurduğu bütün maliyet unsurlarının verimsizce yinelenmesi önlenecek, ayrıca mal ve hizmet alımlarında büyük alıcı avantajları daha kolay kullanılarak gider tasarrufu sağlanacaktır. Finans Piyasalarına Erişimin Kolaylaştırılması GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat San. ve Tic. A.Ş. ve GSD Dış Ticaret A.Ş. birleşmesiyle, halka kapalı durumdaki bir yapı, halka açık ve payları borsada işlem gören bir yapı tarafından devralınmakta olduğundan, GSD Grubu nun borsa dışındaki bir parçası daha borsa yoluyla özkaynak finanslamasına açık bir konuma kavuşmaktadır. Ayrıca, aynı sektördeki grup faaliyetlerinin tek bir çatı altında yürütülmesi ve raporlanması, denizcilik sektöründe uzmanlaşmış kredi kuruluşlarının, GSD Grubu nun bu sektördeki finansal durumunu ve faaliyet sonuçlarını daha basit bir yapıda izlemesini olanakladığından ve teminatlamayı kolaylaştırdığından, denizcilik sektöründe gereken uzun vadeli yabancı kaynaklara erişimde de avantaj sağlayacaktır. VI.BĐRLEŞMENĐN, BĐRLEŞME ĐŞLEMĐNE KATILAN ŞĐRKETLERĐN ÇALIŞANLARI VE ALACAKLILARI ÜZERĐNDEKĐ ETKĐLERĐ VI-1.BĐRLEŞMENĐN, BĐRLEŞME ĐŞLEMĐNE KATILAN ŞĐRKETLERĐN ÇALIŞANLARI ÜZERĐNDEKĐ ETKĐLERĐ GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin kendi personeli faaliyetini yürütmek için yeterli olduğundan, birleşme sonrası mevcut kadrosuyla çalışmalarını sürdürecektir. VI-2.BĐRLEŞMENĐN, BĐRLEŞME ĐŞLEMĐNE KATILAN ŞĐRKETLERĐN ALACAKLILARI ÜZERĐNDEKĐ ETKĐLERĐ GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., GSD Dış Ticaret A.Ş. nin tahakkuk etmiş ve birleşme tarihine kadar tahakkuk edecek vergi borçlarını ödeyeceğini ve diğer yükümlülüklerini yerine getireceğini bir taahhütname ile vergi dairesine yasal süresi içerisinde bildirecek ve istenmesi durumunda ayrıca yeterli teminat ta gösterecektir. Taraflar, birleşmenin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edildiği günden itibaren en geç 30 gün içinde, devir (ticaret siciline tescil) tarihi itibarıyla hazırlayacakları ve müştereken imzalayacakları birleşme sonucu tasfiyesiz sona erecek olan GSD Dış Ticaret A.Ş. nin kurumlar vergisi beyannamesini, GSD Dış Ticaret A.Ş. nin bağlı bulunduğu vergi dairesine vereceklerdir. Birleşme Raporu (16-17)

17 Devrolan GSD Dış Ticaret A.Ş. nin üçüncü şahıslara olan borçları, yapılmış anlaşma şartları ve Türk Ticaret Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri uyarınca, vadelerinde devralan GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından tam ve eksiksiz olarak ödenecektir sayılı TTK nın 157/1.maddesine uygun olarak, birleşmeye katılan GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve GSD Dış Ticaret A.Ş. nin alacaklıları birleşmenin hukuken geçerlilik kazanmasından (tescil edilmesinden) itibaren üç ay içinde istemde bulunurlarsa, devralan GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. bunların alacaklarını teminat altına alır sayılı TTK nın 157/2.maddesine uygun olarak, birleşmeye katılan GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve GSD Dış Ticaret A.Ş.; alacaklılarına, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi nde, yedişer gün aralıklarla üç defa yapacakları ilanla ve ayrıca internet sitelerine konulacak ilanla haklarını bildirirler tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Ticaret Sicili Yönetmeliği nin 127.maddesi uyarınca, birleşmeye katılan şirketlerin alacaklılarına yapacakları çağrıya ilişkin üç ilandan ilkinin birleşme kararının tesciline ilişkin ilanlarla birlikte aynı sicil gazetesinde yayımlanması zorunludur sayılı TTK nın 157/4.maddesine uygun olarak, diğer alacaklıların zarara uğramayacaklarının anlaşılması halinde, yükümlü şirket teminat göstermek yerine borcu ödeyebilir. GSD Dış Ticaret A.Ş. nin vadesi geldiği halde alacaklıların başvurmaması nedeniyle ödenmemiş olan borçları ile vadesi gelmemiş ve/veya ihtilaflı bulunan borçlarına ilişkin olarak 6102 sayılı TTK nın 541. maddesi çerçevesinde hareket edilecektir. VII.BĐRLEŞME ĐŞLEMĐ ĐLE ULAŞILMAK ĐSTENEN HEDEFLERĐN GERÇEKLEŞTĐRĐLMESĐNĐ ÖNLEME ĐHTĐMALĐ BULUNAN MUHTEMEL RĐSKLER Birleşme işlemi ile ulaşılmak istenen hedeflerin gerçekleştirilmesini önleyebilecek herhangi bir olası risk öngörülmemektedir. VIII.SONUÇ Đşbu Birleşme Raporu nda sunulan bilgiler ve açıklamalar doğrultusunda, GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi nin aktif ve pasiflerinin GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nce bir bütün halinde devralınarak tasfiyesiz sona ermesi suretiyle GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde birleşilmesinin, Uzman Kuruluş tarafından adil ve makul olduğu belirlenen değiştirme oranı uygulanarak, işbu Birleşme Raporu nda sunulduğu gibi gerçekleştirilmesinin uygun olacağı sonucuna varılmıştır. Devrolan Taraf GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi Devralan Taraf GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Birleşme Raporu (17-17)

GSD DENİZCİLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

GSD DENİZCİLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN GSD DENİZCİLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 22 Aralık 2014 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Şirketimiz in ana ortağı GSD Holding A.Ş. nin

Detaylı

GSD DENĐZCĐLĐK GAYRĐMENKUL ĐNŞAAT SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. ĐLE GSD DIŞ TĐCARET A.Ş. NĐN BÜNYESĐNDE DUYURU METNĐ

GSD DENĐZCĐLĐK GAYRĐMENKUL ĐNŞAAT SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. ĐLE GSD DIŞ TĐCARET A.Ş. NĐN BÜNYESĐNDE DUYURU METNĐ GSD DENĐZCĐLĐK GAYRĐMENKUL ĐNŞAAT SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. ĐLE GSD DIŞ TĐCARET A.Ş. NĐN GSD DENĐZCĐLĐK GAYRĐMENKUL ĐNŞAAT SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. BÜNYESĐNDE BĐRLEŞMESĐNE ĐLĐŞKĐN DUYURU METNĐ ĐÇĐNDEKĐLER SAYFA

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2015 31 MART 2015 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2015 31 MART 2015 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2015 31 MART 2015 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SAYFA NO A) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 1 B) VİZYON VE MİSYON... 2 C) STRATEJİ, ETİK KURALLAR VE DEĞERLER... 2 D)

Detaylı

EK-III BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ

EK-III BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ İşbu Birleşme Sözleşmesi ( Sözleşme ), EK-III BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Merkezi Rüzgarlıbahçe Mahallesi Kavak Sokak No. 31 (B Blok) Kat:4 Kavacık, Beykoz, İstanbul adresinde bulunan, İstanbul Ticaret Siciline

Detaylı

GSD Holding Anonim Şirketi

GSD Holding Anonim Şirketi GSD Holding Anonim Şirketi 30 Haziran 2015 Tarihinde Sona Eren Altı Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar Ve Sınırlı Denetim Raporu GSD Holding Anonim Şirketi İÇİNDEKİLER Sınırlı Denetim

Detaylı

GSD Holding Anonim Şirketi. 31 Mart 2015 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar

GSD Holding Anonim Şirketi. 31 Mart 2015 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar GSD Holding Anonim Şirketi 31 Mart 2015 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar GSD Holding Anonim Şirketi İÇİNDEKİLER Konsolide Finansal Durum Tablosu Konsolide

Detaylı

GSD Holding Anonim Şirketi. 31 Mart 2016 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar

GSD Holding Anonim Şirketi. 31 Mart 2016 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar GSD Holding Anonim Şirketi 31 Mart 2016 Tarihinde Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar GSD Holding Anonim Şirketi İÇİNDEKİLER Konsolide Finansal Durum Tablosu Konsolide

Detaylı

Erciyas Çelik Boru Sanayi Anonim Şirketi. ile. Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi. Birleşme Raporu

Erciyas Çelik Boru Sanayi Anonim Şirketi. ile. Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi. Birleşme Raporu Erciyas Çelik Boru Sanayi Anonim Şirketi ile Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi Birleşme Raporu (İşbu Rapor, Erciyas Çelik Boru Sanayi Anonim Şirketi ve Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2014 30 EYLÜL 2014 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2014 30 EYLÜL 2014 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2014 30 EYLÜL 2014 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SAYFA NO A) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 1 B) VİZYON VE MİSYON... 2 C) STRATEJİ, ETİK KURALLAR VE DEĞERLER... 2

Detaylı

GSD Holding Anonim Şirketi. 30 Eylül 2015 Tarihinde Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar

GSD Holding Anonim Şirketi. 30 Eylül 2015 Tarihinde Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar GSD Holding Anonim Şirketi 30 Eylül 2015 Tarihinde Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar GSD Holding Anonim Şirketi İÇİNDEKİLER Konsolide Finansal Durum Tablosu Konsolide

Detaylı

GSD Holding Anonim Şirketi. 31 Aralık 2014 Tarihinde Sona Eren Yıla Ait Konsolide Finansal Tablolar ve Bağımsız Denetim Raporu

GSD Holding Anonim Şirketi. 31 Aralık 2014 Tarihinde Sona Eren Yıla Ait Konsolide Finansal Tablolar ve Bağımsız Denetim Raporu GSD Holding Anonim Şirketi 31 Aralık 2014 Tarihinde Sona Eren Yıla Ait Konsolide Finansal Tablolar ve Bağımsız Denetim Raporu GSD Holding Anonim Şirketi İÇİNDEKİLER Bağımsız Denetim Raporu Konsolide Finansal

Detaylı

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI

EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 14/09/2017 Karar No : 2017/24 EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI Gündem : Birleşme İşlemleri Türk Ticaret Kanunu Madde 390/4 uyarınca; 1. Genel Kurulumuzun

Detaylı

YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ (DEVRALAN ŞİRKET) ile ANADOLU GAYRİMENKUL YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ (DEVROLUNAN ŞİRKET)

YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ (DEVRALAN ŞİRKET) ile ANADOLU GAYRİMENKUL YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ (DEVROLUNAN ŞİRKET) YENİ GİMAT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ (DEVRALAN ŞİRKET) ile ANADOLU GAYRİMENKUL YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ (DEVROLUNAN ŞİRKET) BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bir tarafta;

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2013 30 HAZİRAN 2013 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2013 30 HAZİRAN 2013 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2013 30 HAZİRAN 2013 ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SAYFA NO A) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 1 B) VİZYON VE MİSYON... 2 C) STRATEJİ, ETİK KURALLAR VE DEĞERLER...

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK MART 2016 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK MART 2016 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2016 31 MART 2016 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SAYFA NO A) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 1 B) VİZYON VE MİSYON... 2 Vizyonumuz... 2 Misyonumuz... 2 C) STRATEJİ,

Detaylı

GSD Holding Anonim Şirketi. 30 Eylül 2016 Tarihinde Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar

GSD Holding Anonim Şirketi. 30 Eylül 2016 Tarihinde Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar GSD Holding Anonim Şirketi 30 Eylül 2016 Tarihinde Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar GSD Holding Anonim Şirketi İÇİNDEKİLER Konsolide finansal durum tablosu Konsolide

Detaylı

Devralma Suretiyle Kolaylaştırılmış Usulde Birleşmesine İlişkin. Duyuru Metni

Devralma Suretiyle Kolaylaştırılmış Usulde Birleşmesine İlişkin. Duyuru Metni ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI AŞ. İle AKTAY TURİZM YATIRIMLARI VE İŞLETMELERİ A.Ş. nin Devralma Suretiyle Kolaylaştırılmış Usulde Birleşmesine İlişkin Duyuru Metni Bu duyuru metni, Sermaye Piyasası

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. II- Tarafları Tanıcı Tanıtıcı Bilgiler İle Mevcut Ortaklık Yapıları ve Yönetim Organları

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. II- Tarafları Tanıcı Tanıtıcı Bilgiler İle Mevcut Ortaklık Yapıları ve Yönetim Organları Bir tarafta; BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü nde 9362 sicil numarası ile kayıtlı ve Levent 99, Büyükdere Caddesi, No:99, 34394, Şişli/İstanbul adresinde yerleşik Vestel Elektronik

Detaylı

AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ

AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ 1. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması; 2. Şirket Yönetim Kurulu ve Saf Gayrimenkul

Detaylı

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN DUYURUDUR Bu duyuru metni, Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul)

Detaylı

II. MEVCUT SERMAYE VE PAYLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER

II. MEVCUT SERMAYE VE PAYLAR İLE İLGİLİ BİLGİLER BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir taraftan İstanbul Tokat Sicil Müdürlüğü nde 2021 sicil numarasıyla tescilli ve Yeni Yurt Mahallesi Yenişehir Caddesi 1 Merkez/Tokat adresinde yerleşik DİMES GIDA SANAYİ ve TİCARET

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirket bundan böyle birlikte Birleşmeye Taraf Şirketler olarak anılacaktır.

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirket bundan böyle birlikte Birleşmeye Taraf Şirketler olarak anılacaktır. BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir tarafta merkezi, 100. Yıl Mahallesi, Matbaacılar Caddesi, No:78, Bağcılar/İstanbul adresinde olup İstanbul Ticaret Siciline 78044 numarası ile kayıtlı HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. DEVRALAN ŞİRKET ve DEVROLAN ŞİRKET bundan böyle birlikte TARAF ŞİRKETLER olarak anılacaktır.

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. DEVRALAN ŞİRKET ve DEVROLAN ŞİRKET bundan böyle birlikte TARAF ŞİRKETLER olarak anılacaktır. İşbu Birleşme Sözleşmesi BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Ankara Ticaret Sicil Memurluğu na 31177 sicil numarası ile kayıtlı, 0860042250 vergi numaralı, şirket merkezi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 296. Cadde No: 16,

Detaylı

GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI A) Genel kurul gündemi GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GÜNDEMİ 29 Aralık 2017 Cuma 10:00 1. Açılış, Toplantı Başkanlığı nın oluşturulması

Detaylı

-TASLAKTIR- BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ

-TASLAKTIR- BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir tarafta; -TASLAKTIR- BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ şirket merkezi Miralay Şefik Bey Sok. Akhan No.15-17 Kat.3-4 Gümüşsuyu adresinde bulunan ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü nezdinde 255005 sicil numarası

Detaylı

GSD HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak 31 Aralık 2014 Konsolide Faaliyet Raporu GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2014 31 ARALIK 2014 KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 1 Ocak 31 Aralık 2014 Konsolide Faaliyet Raporu GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2014 31 ARALIK 2014 KONSOLİDE FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2014 31 ARALIK 2014 KONSOLİDE FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU NUN YILLIK FAALİYET RAPORU NA İLİŞKİN BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU GSD Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na, Yönetim

Detaylı

http://www.kap.gov.tr/api/bildirim.aspx?id=481280&isenglish=0

http://www.kap.gov.tr/api/bildirim.aspx?id=481280&isenglish=0 Page 1 of 1 İmzalı Görüntüle Ek dosyalar 1- Birleşme Sözleşmesi Taslağı.pdf AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. / AKENR, 2015 [] 12.11.2015 10:57:05 Birleşme Sözleşmesi ve Eklerine İlişkin Bildirim Adres Miralay

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirket birlikte Birleşmeye Katılan Şirketler olarak anılacaktır.

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirket birlikte Birleşmeye Katılan Şirketler olarak anılacaktır. BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir tarafta; şirket merkezi Miralay Şefik Bey Sok. Akhan No.15-17 Kat.3-4 Gümüşsuyu Beyoğlu adresinde bulunan ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü nezdinde 255005 sicil numarası ile

Detaylı

GSD Holding Anonim Şirketi. 30 Eylül 2014 Tarihinde Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar

GSD Holding Anonim Şirketi. 30 Eylül 2014 Tarihinde Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar GSD Holding Anonim Şirketi 30 Eylül 2014 Tarihinde Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar GSD Holding Anonim Şirketi İÇİNDEKİLER Konsolide Finansal Durum Tablosu Konsolide

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK HAZİRAN 2015 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK HAZİRAN 2015 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2015 30 HAZİRAN 2015 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SAYFA NO A) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 1 B) VİZYON VE MİSYON... 2 C) STRATEJİ, ETİK KURALLAR VE DEĞERLER...

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İle diğer tarafta;

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İle diğer tarafta; BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir taraftan İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu nda 730270 sicil numarası ile tescilli Büyükdere Cad. 59. Sok. Spine Tower No:243 Kat:2 Maslak - Sarıyer / İSTANBUL adresinde yerleşik

Detaylı

ANONİM ŞİRKETİ (DEVRALAN ŞİRKET)

ANONİM ŞİRKETİ (DEVRALAN ŞİRKET) LOGO YAZILIM SANAYİ ve TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (DEVRALAN ŞİRKET) ile NETSİS YAZILIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ CORETECH BİLGİ TEKNOLOJİSİ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ LOGOBİ YAZILIM SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK EYLÜL 2015 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK EYLÜL 2015 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2015 30 EYLÜL 2015 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SAYFA NO A) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 1 B) VİZYON VE MİSYON... 2 C) STRATEJİ, ETİK KURALLAR VE DEĞERLER... 2

Detaylı

FİNANSBANK A.Ş TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

FİNANSBANK A.Ş TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI FİNANSBANK A.Ş. 17.01.2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Aşağıdaki gündem maddelerini görüşerek karara bağlamak üzere Ortaklarımız Genel Kurulu nun Olağanüstü olarak,

Detaylı

GSD Holding Anonim Şirketi

GSD Holding Anonim Şirketi GSD Holding Anonim Şirketi 30 Haziran 2016 Tarihinde Sona Eren Altı Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Özet Konsolide Finansal Tablolar Ve Sınırlı Denetim Raporu 19 Ağustos 2016 Bu rapor, 2 sayfa sınırlı denetim

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2013 31 ARALIK 2013 KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2013 31 ARALIK 2013 KONSOLİDE FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2013 31 ARALIK 2013 KONSOLİDE FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SAYFA NO A) SUNUŞ YAZISI... 1 B) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 2 C) VİZYON VE MİSYON... 3 D) STRATEJİ, ETİK KURALLAR VE DEĞERLER...

Detaylı

GSD Holding Anonim Şirketi. 31 Aralık 2015 Tarihinde Sona Eren Yıla Ait Konsolide Finansal Tablolar ve Bağımsız Denetim Raporu

GSD Holding Anonim Şirketi. 31 Aralık 2015 Tarihinde Sona Eren Yıla Ait Konsolide Finansal Tablolar ve Bağımsız Denetim Raporu GSD Holding Anonim Şirketi 31 Aralık 2015 Tarihinde Sona Eren Yıla Ait Konsolide Finansal Tablolar ve Bağımsız Denetim Raporu GSD Holding Anonim Şirketi İÇİNDEKİLER Bağımsız Denetim Raporu Konsolide Finansal

Detaylı

VEKÂLETNAME DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş.

VEKÂLETNAME DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. VEKÂLETNAME DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. Doğan Yayın Holding A.Ş. nin 06 Ağustos 2014 Çarşamba günü, saat 11:00 de Ülker Sports Arena Barbaros Mah. Ihlamur Sok. Batı Ataşehir İstanbul adresinde yapılacak olağanüstü

Detaylı

Bölünme kısmi bölünme ve tam bölünme olmak üzere iki şekilde yapılır.

Bölünme kısmi bölünme ve tam bölünme olmak üzere iki şekilde yapılır. q BÖLÜNME Bir sermaye şirketi veya bir kooperatifin mal varlığının bir kısmını veya tamamını mevcut veya yeni kurulacak bir veya birden fazla sermaye şirketine veya kooperatife, kendisine veya ortaklarına

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN 22 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Sermaye Piyasası Kurulu nun II-17.1

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirketler bundan böyle birlikte Birleşmeye Taraf Şirketler olarak anılacaktır.

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirketler bundan böyle birlikte Birleşmeye Taraf Şirketler olarak anılacaktır. BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir tarafta merkezi, Organize Sanayi Bölgesi MERZİFON/AMASYA adresinde olup Merzifon Ticaret Siciline 1811 numarası ile kayıtlı SİLVERLİNE ENDÜSTRİ ve TİCARET A.Ş. (bundan böğle kısaca

Detaylı

TORUNLAR GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISI

TORUNLAR GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANA SÖZLEŞME TADİL TASARISI ESKİ ŞEKİL SERMAYE VE PAYLAR MADDE 8- Şirket, Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş ve Sermaye Piyasası Kurulu nun 08/01/2008 tarih ve 1/17 sayılı izni ile bu sisteme

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul. Telefon ve Faks Numarası : 216 600 10 00-216 594 53 72.

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul. Telefon ve Faks Numarası : 216 600 10 00-216 594 53 72. HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Esas Sözleşme Tadili Tarih:30/12/2014 Ortaklığın Adresi : Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul Telefon ve Faks Numarası

Detaylı

BÖLÜNME SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmede iki taraf bir arada Taraflar olarak anılacaktır. 1. Bölünme İşlemine Katılan Şirketler ve Bölünmenin Kapsamı

BÖLÜNME SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmede iki taraf bir arada Taraflar olarak anılacaktır. 1. Bölünme İşlemine Katılan Şirketler ve Bölünmenin Kapsamı BÖLÜNME SÖZLEŞMESİ Bir taraftan merkezi İş Kuleleri Kule-3 4. Levent/İstanbul adresinde olup İstanbul Ticaret Siciline 495852 numarası ile kayıtlı Soda Sanayii A.Ş. (aşağıda kısaca Soda olarak anılacaktır)

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2014 31 MART 2014 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2014 31 MART 2014 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2014 31 MART 2014 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SAYFA NO A) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 1 B) VİZYON VE MİSYON... 2 C) STRATEJİ, ETİK KURALLAR VE DEĞERLER... 2 D)

Detaylı

Bölünme kısmi bölünme ve tam bölünme olmak üzere iki şekilde yapılır.

Bölünme kısmi bölünme ve tam bölünme olmak üzere iki şekilde yapılır. BÖLÜNME Bir sermaye şirketi veya bir kooperatifin mal varlığının bir kısmını veya tamamını mevcut veya yeni kurulacak bir veya birden fazla sermaye şirketine veya kooperatife, kendisine veya ortaklarına

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu nda 70061 sicil numarası ile kayıtlı ve Halkalı Merkez

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu nda 70061 sicil numarası ile kayıtlı ve Halkalı Merkez BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ İşbu Birleşme Sözleşmesi (bundan sonra gereken yerlerde Birleşme Sözleşmesi veya Sözleşme olarak anılacaktır.), 2499 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu nun 16/A maddesine dayanılarak 14.07.2003

Detaylı

GSD Holding Anonim Şirketi

GSD Holding Anonim Şirketi GSD Holding Anonim Şirketi 30 Haziran 2014 Tarihinde Sona Eren Altı Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar ve Sınırlı Denetim Raporu GSD Holding Anonim Şirketi İÇİNDEKİLER Sınırlı Denetim

Detaylı

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anomin Şirketi. 1 Ocak 2015-31 Mart 2015 Konsolide Faaliyet Raporu

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anomin Şirketi. 1 Ocak 2015-31 Mart 2015 Konsolide Faaliyet Raporu GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anomin Şirketi 1 Ocak 2015-31 Mart 2015 Konsolide Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. Genel Bilgiler 1 2. GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi

Detaylı

BİRLEŞME RAPORU 4- AYRILMA AKÇESİNİN TUTARI VE ŞİRKET PAY VE ORTAKLIK HAKLARI YERİNE AYRILMA AKÇESİ VERİLMESİNİN SEBEPLERİ :

BİRLEŞME RAPORU 4- AYRILMA AKÇESİNİN TUTARI VE ŞİRKET PAY VE ORTAKLIK HAKLARI YERİNE AYRILMA AKÇESİ VERİLMESİNİN SEBEPLERİ : İRLEŞME RAPORU irleşme işlemine taraf şirketlerin yönetim kurullarınca 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu nun 147 nci maddesi uyarınca hazırlanmış ortak rapordur. 1- İRLEŞMENİN AMACI VE SONUÇLARI : ( Devralan

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Madde 1 :

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Madde 1 : BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir taraftan İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu nda 306766-254348 sicil numarasıyla tescilli ve Esentepe mah. Anadolu cad. No:1 Kartal İstanbul adresinde yerleşik Efes Sınai Yatırım

Detaylı

VEKALETNAME MCT DANIŞMANLIK A.Ş.

VEKALETNAME MCT DANIŞMANLIK A.Ş. VEKALETNAME MCT DANIŞMANLIK A.Ş. MCT DANIŞMANLIK A.Ş. nin 14.05.2018 günü, saat 10:00 da Yıldız Cad. Sungurlar İş Merkezi No:45-5 Beşiktaş İSTANBUL adresinde yapılacak olağan/olağan üstü genel kurul toplantısında

Detaylı

Bu duyuru metni, Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) nca.../.../... tarihinde onaylanmıştır.

Bu duyuru metni, Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) nca.../.../... tarihinde onaylanmıştır. Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Doğtaş Mobilya Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi, 2K Oturma Grupları İnşaat ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve 3K Mobilya Dekorasyon

Detaylı

BĐRLEŞME SÖZLEŞMESĐ TARAFLAR : 1.DEVRALAN ORTAKLIK :

BĐRLEŞME SÖZLEŞMESĐ TARAFLAR : 1.DEVRALAN ORTAKLIK : BĐRLEŞME SÖZLEŞMESĐ Aşağıda ticaret ünvanları, ticaret sicil numaraları ve adresleri yazılı olan GSD Dış Ticaret Anonim Şirketi (Devrolan) ile GSD Denizcilik Gayrimenkul Đnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim

Detaylı

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 21 EKİM 2013 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 21 EKİM 2013 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 21 EKİM 2013 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:30 YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ Genel Kurulumuz, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK MART 2017 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK MART 2017 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2017 31 MART 2017 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I SAYFA NO A) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 1 B) VİZYON VE MİSYON... 2 Vizyonumuz... 2 Misyonumuz... 2 C) STRATEJİ,

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. ESAS SÖZLEŞMESİNE AİT TADİL TASARISI EKİ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. ESAS SÖZLEŞMESİNE AİT TADİL TASARISI EKİ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. ESAS SÖZLEŞMESİNE AİT TADİL TASARISI EKİ 6. MADDENİN ESKİ ŞEKLİ Sermaye ve Paylar Madde 6- Şirket, 2499 sayılı kanun hükümlerine göre kayıtlı sermaye sistemini kabul etmiş

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2014 30 HAZİRAN 2014 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2014 30 HAZİRAN 2014 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2014 30 HAZİRAN 2014 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SAYFA NO A) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 1 B) VİZYON VE MİSYON... 2 C) STRATEJİ, ETİK KURALLAR VE DEĞERLER...

Detaylı

VEKÂLETNAME DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. (*)Yabancı uyruklu vekiller için anılan bilgilerin varsa muadillerinin sunulması zorunludur.

VEKÂLETNAME DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. (*)Yabancı uyruklu vekiller için anılan bilgilerin varsa muadillerinin sunulması zorunludur. VEKÂLETNAME DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. nin 07 Ağustos 2014 Perşembe günü, saat 11:00 da Hilton İstanbul Bosphorus Cumhuriyet Cad. 34367 Harbiye İstanbul adresinde

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İstanbul Ticaret Sicili ne sicil numarası ile kayıtlı bulunan

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İstanbul Ticaret Sicili ne sicil numarası ile kayıtlı bulunan BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ İşbu birleşme sözleşmesi ( Sözleşme ) aşağıda ticaret unvanları, ticaret sicil numaraları ve adresleri yazılı olan Erciyas Çelik Boru Sanayi Anonim Şirketi ile Özbal Çelik Boru Sanayi

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan:

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan: BANKALARIN BİRLEŞME, DEVİR, BÖLÜNME VE HİSSE DEĞİŞİMİ HAKKINDA YÖNETMELİK (1 Kasım 2006 tarih ve 26333 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.) BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 01.01.2008-31.12.2008 Hesap Dönemi ne ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anomin Şirketi. 1 Ocak 2014-31 Aralık 2014 Konsolide Faaliyet Raporu

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anomin Şirketi. 1 Ocak 2014-31 Aralık 2014 Konsolide Faaliyet Raporu GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anomin Şirketi 1 Ocak 2014-31 Aralık 2014 Konsolide Faaliyet Raporu YÖNETİM KURULUNUN YILLIK FAALİYET RAPORUNA İLİŞKİN BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU GSD Denizcilik

Detaylı

ANSA YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİLAT METNİ

ANSA YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ ESAS SÖZLEŞME TADİLAT METNİ ESKİ MADDE NO VE MADDE BAŞLIĞI ŞİRKETİN UNVANI MADDE 2 AMAÇ VE KONU MADDE 5-23 YENİ MADDE NO VE MADDE BAŞLIĞI ŞİRKETİN UNVANI MADDE 2 AMAÇ VE KONU MADDE 5-23 ESKİ ŞEKLİ YENİ ŞEKLİ YAPILAN DEĞİŞİKLİK GEREKÇESİ

Detaylı

9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi

9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi 9 AYLIK IEYHOL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2014-30.09.2014 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. nin 18.04.2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel

Detaylı

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 01 HAZİRAN 2018 BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 01 HAZİRAN 2018 DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. NİN 01 HAİZRAN 2018 TARİHLİ NA İLİŞKİN Şirketimizin İlişkili Taraf ile Önemli Nitelikteki İşlem onayına ilişkin Olağanüstü Genel Kurulu, gündemdeki

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İşbu Birleşme Sözleşmesi ( Sözleşme );

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. İşbu Birleşme Sözleşmesi ( Sözleşme ); BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ İşbu Birleşme Sözleşmesi ( Sözleşme ); 1- Merkez Mah. Bağar Cad. No. 14/A Tekfen Ofispark A2 Blok / Kat: 1 34406 Kağıthane İstanbul, Türkiye adresinde mukim, İstanbul Ticaret Siciline

Detaylı

B. Devrolan Ortaklık Ticaret Unvanı : IHY İzmir Havayolları Anonim Şirketi

B. Devrolan Ortaklık Ticaret Unvanı : IHY İzmir Havayolları Anonim Şirketi BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bu Birleşme Sözleşmesi ( Sözleşme ), tanıtıcı bilgileri aşağıda yer alan PEGASUS HAVA TAŞIMACILIĞI ANONİM ŞİRKETİ ( Pegasus veya Devralan ) ile IHY İZMİR HAVAYOLLARI ANONİM ŞİRKETİ

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK EYLÜL 2017 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK EYLÜL 2017 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2017 30 EYLÜL 2017 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU I İÇİNDEKİLER SAYFA NO A) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 1 B) VİZYON VE MİSYON... 2 Vizyonumuz... 2 Misyonumuz... 2 C) STRATEJİ,

Detaylı

AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ YENİ METİN SERMAYE VE PAYLAR

AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ YENİ METİN SERMAYE VE PAYLAR AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ ESKİ METİN SERMAYE VE PAYLAR MADDE 8. Şirketin, Sermaye Piyasası Kanunu hükümlerine göre kayıtlı sermaye tavanı 480.000.000 TL olup,

Detaylı

2-Şirket ana sözleşmesinin 8. ve 12. maddelerinin değişikliğinin onaylanması,

2-Şirket ana sözleşmesinin 8. ve 12. maddelerinin değişikliğinin onaylanması, İŞ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA VE (A) ve (B) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET Aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

GARANTİ FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 18/04/2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

GARANTİ FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 18/04/2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET GARANTİ FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 18/04/2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sayın Ortaklarımıza, Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündemdeki maddeleri

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BANKALAR YASASI (39/2001 Sayılı Yasa) Madde 40.(1), (2) ve (4) Altında Tebliğ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BANKALAR YASASI (39/2001 Sayılı Yasa) Madde 40.(1), (2) ve (4) Altında Tebliğ R.G 10 25.01.2002 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BANKALAR YASASI (39/2001 Sayılı Yasa) Madde 40.(1), (2) ve (4) Altında Tebliğ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası, 39/2001 Sayılı Bankalar Yasası

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2013 31 MART 2013 KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2013 31 MART 2013 KONSOLİDE FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2013 31 MART 2013 KONSOLİDE FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SAYFA NO A) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 1 B) VİZYON VE MİSYON... 2 C) STRATEJİ, ETİK KURALLAR VE DEĞERLER... 2 D) İNSAN KAYNAKLARI

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirket bundan böyle birlikte Birleşmeye Taraf Şirketler olarak anılacaktır. Madde 1.

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirket bundan böyle birlikte Birleşmeye Taraf Şirketler olarak anılacaktır. Madde 1. BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir tarafta merkezi, 100. Yıl Mahallesi, Matbaacılar Caddesi, No:78, Bağcılar/İstanbul adresinde olup, İstanbul Ticaret Siciline 78044 numarası ile kayıtlı HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK

Detaylı

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü saat 11:00 de Dereboyu Cad. Meydan Sok. Beybi Giz Plaza.

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK EYLÜL 2013 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK EYLÜL 2013 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2013 30 EYLÜL 2013 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SAYFA NO A) KISACA GSD HOLDİNG A.Ş.... 1 B) VİZYON VE MİSYON... 2 C) STRATEJİ, ETİK KURALLAR VE DEĞERLER... 2

Detaylı

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29 Mart 2018

Detaylı

ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş. 29 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş. 29 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI ALTIN YUNUS ÇEŞME TURİSTİK TESİSLER A.Ş. 29 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

2014 Kamuyu Aydınlatma Platformu

2014 Kamuyu Aydınlatma Platformu Kamuyu Aydınlatma Platformu http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=442451 Page 1 of 1 28.05.2015 English Yardım İletişim İmzalı Görüntüle Ek dosyalar AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM

Detaylı

B. Devrolan Ortaklık Ticaret Unvanı : IHY İzmir Havayolları Anonim Şirketi

B. Devrolan Ortaklık Ticaret Unvanı : IHY İzmir Havayolları Anonim Şirketi BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bu Birleşme Sözleşmesi ( Sözleşme ), tanıtıcı bilgileri aşağıda yer alan PEGASUS HAVA TAŞIMACILIĞI ANONİM ŞİRKETİ ( Pegasus veya Devralan ) ile IHY İZMİR HAVAYOLLARI ANONİM ŞİRKETİ

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Vestel Elektronik A.Ş., Ortaklar Genel Kurulu, 2005 yılı çalışmalarını incelemek ve Genel Kurul gündemini görüşüp karara

Detaylı

BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 Nisan 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 Nisan 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 07 Nisan 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Ticaret Sicili Numarası: 270380 Şirketimizin 2015 Olağan Genel

Detaylı

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. 1 Ocak Aralık 2015 Dönemine Ait Konsolide Faaliyet Raporu

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. 1 Ocak Aralık 2015 Dönemine Ait Konsolide Faaliyet Raporu GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2015 31 Aralık 2015 Dönemine Ait Konsolide Faaliyet Raporu YÖNETİM KURULUNUN YILLIK FAALİYET RAPORUNA İLİŞKİN BAĞIMSIZ DENETÇİ

Detaylı

VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL METNİ

VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL METNİ VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ANASÖZLEŞME TADİL METNİ ŞİRKETİN UNVANI Madde 2: Şirketin Ticaret Ünvanı VAKIF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ dir. Bu esas sözleşmede

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK HAZİRAN 2016 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK HAZİRAN 2016 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2016 30 HAZİRAN 2016 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU GSD Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na GSD Holding

Detaylı

1. VARSA BORSAYA YAPILAN BAŞVURU HAKKINDA BİLGİ Birleşme nedeniyle Borsa ya başvuru yapılmamıştır.

1. VARSA BORSAYA YAPILAN BAŞVURU HAKKINDA BİLGİ Birleşme nedeniyle Borsa ya başvuru yapılmamıştır. ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile MİKES Mikrodalga Elektronik Sistemler Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin Devralma Suretiyle Kolaylaştırılmış Usulde Birleşmesine İlişkin Duyuru Metni Bu duyuru metni,

Detaylı

GSD HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

GSD HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 2016 Yılı İle İlgili Olağan Genel Kurul Toplantısı GSD HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz in 2016 yılı faaliyet dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

BİRLEŞME VE BÖLÜNME TEBLİĞİ (II-23.2)

BİRLEŞME VE BÖLÜNME TEBLİĞİ (II-23.2) BİRLEŞME VE BÖLÜNME TEBLİĞİ (II-23.2) (28/12/2013 Tarih ve 28865 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.) Tebliğ Değişikliklerine ilişkin liste: 1) 27/2/2015 tarihli ve 29280 sayılı Resmi Gazete de Birleşme

Detaylı

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK HAZİRAN 2017 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK HAZİRAN 2017 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU GSD HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK 2017 30 HAZİRAN 2017 KONSOLİDE ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU GSD Holding Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na GSD Holding

Detaylı

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 31 Mart 2016 Ara Dönemine Ait Konsolide Faaliyet Raporu GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 26 Mayıs

Detaylı

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METNİ ESKİ METİN SERMAYE MADDE: 5 BANKA, 4456 sayılı Kanun un 6 ncı maddesi uyarınca 4487 ve 3794 sayılı Kanunlarla değişik 2499 Sayılı Kanun Hükümlerine

Detaylı

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN METRO MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz 2009 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündemi görüşmek ve karara bağlamak üzere;

Detaylı

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirket bundan böyle yeri geldikçe birlikte Birleşme İşlemi ne Taraf Şirketler olarak anılacaktır.

BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ. Devralan Şirket ve Devrolan Şirket bundan böyle yeri geldikçe birlikte Birleşme İşlemi ne Taraf Şirketler olarak anılacaktır. BİRLEŞME SÖZLEŞMESİ Bir tarafta merkezi, 100. Yıl Mahallesi, Matbaacılar Caddesi, No:78, Bağcılar/İstanbul adresinde olup, İstanbul Ticaret Siciline 78044 numarası ile kayıtlı HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet Şirketimizin 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Nisan 2017 Çarşamba günü,

Detaylı